Udgives af Danmarks Civile Hundeførerforening, Helsingør afdeling, som medlemsblad og udkommer i hvert kvartal.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udgives af Danmarks Civile Hundeførerforening, Helsingør afdeling, som medlemsblad og udkommer i hvert kvartal."

Transkript

1 Gi Pote Nr. 1 Forår 2012

2 Gi Pote Udgives af Danmarks Civile Hundeførerforening, Helsingør afdeling, som medlemsblad og udkommer i hvert kvartal. Medlemstal: 131 Formand: Lars Poffler tlf.: lpoffler@mail.dk Kasserer: Susan Hansen tlf.: maismor@gmail.com bank: Danske Bank: Web-master: hjemmeside: Lise Klysner klyde@mail.dk Redaktør: Dorte Vebel tlf.: / dorte@vebel.info Layout & journalistik: Jeanette Vejlemand Tlf.: / jv1967@mail.dk Annoncer: Carsten Mørch tlf.: / CarstenMorch@gmail.com trykning Oplag: DHI 200 eksemplarer Redaktionen forbeholder sig ret til at udelade artikler eller læserbreve, som vi finder i strid med klubbens interesse samt at forkorte indsendte indlæg. De artikler vi ikke får med i dette nummer kommer med i det næste. Deadline for stof til næste nummer: 15. maj 2012 Forsidebillede: Michael Malms skønne Cody, en Border Collie på ca. 1 år, i fuld fart hjem til far med en genstand i det frie søg under træning. Foto Jeanette Vejlemand 2

3 Indhold: Bestyrelsens side side 4 Redaktionens side side 7 Rally-o lydighed! side 8 Side 9-hunden side 9 Lidt om bestyrelsen side 11 Referat ordinær generalforsamling side 16 Forslag på generalforsamlingen den 19. januar 2012 side 21 Spar penge støt klubben side 22 Efterlysning Meyer søges side 22 Portræt af en jubilar side 23 Festudvalg søges side 26 Opdatering af profiler side 28 Aktivitetskalender side 28 Dyrlægesiden side 29 Infoaften om c-klassens konkurrenceprogram side 29 Pas på glasskår side 29 Navne i klubben side 30 Humlebæk Dyrehandel Oscar Brunsvej 9 Man Tor: Humlebæk Fredag: Tlf Lørdag:

4 Bestyrelsens side Ny bestyrelse nye tider... Velkommen til en ændret side i bladet - Bestyrelsens side. Den nye bestyrelse besluttede ved første møde at omdøbe Formandens side til Bestyrelsens side. Så bliver siden et mere fælles projekt. Vi har i skrivende stund afholdt 2 bestyrelsesmøder. De har været lange, men meget lærerige. Der var meget, vi har skullet sætte os ind i, uddelegere opgaver/ansvarsområder og ikke mindst lige finde hinanden. Og vi kan kun sige, at det har været meget positivt. Vi er så småt ved at falde på plads, så vi smøger ærmerne op og klør på. Bestyrelsen har konstitueret sig således: Formand Næstformand Kasserer Best.medlem Best.medlem Suppleant Suppleant Lars Poffler Ernst Johansen Susan Hansen Laura Jensen Jeanette Vejlemand John Riise Jan Werner Laura er blevet kontaktperson til trænerudvalget. Jeanette er bindeled til konkurrenceudvalget, hjemmesiden og bladudvalget. Jan sørger for gas til klubhuset, og John har påtaget sig ansvaret for driften af traileren. Jeanette hjælper ligeledes Lars med det administrative i form af indkomne mails, postlister og indkaldelse til bestyrelsesmøder mv. Ernst har påtaget sig opgaven at få styr på klubbens nøgler og at skaffe sponsorater, som kan bidrage til en bedre økonomi. Krisen kradser vi skal spare Vi står overfor en meget stor udfordring. Som så mange andre mærker vi krisen kradse, og klubbens økonomi er mildt 4 sagt ikke opløftende. Der har været en kraftig tilbagegang i medlemsskaren, ikke mindst fordi vi pga. trænermangel indtil for få dage siden ikke kunne tilbyde mere end 2 kursus- og 1 hvalpehold her i foråret. Vores kursusindtægter har ellers i mange år været det, der holdt klubben godt kørende. Vi kan derfor kun opfordre vores trænere og ikke mindst trænere på orlov og trænere, der er stoppet til at overveje, om de har mulighed for at træde til og tage et hold eller to for at hjælpe klubbens økonomi på rette fode igen. Det kan komme os alle til gode, hvis alle, der har mulighed for det, vil yde en ekstra indsats. Klubben har også investeret i en ny Brum Brum, efter at den gamle blev stjålet, så vi også fremover kan nyde godt af en velpasset træningsplads. Det var en større investering og har tæret lidt på økonomien. Derfor bliver vi nødt til at passe på pengene og holde lidt igen. Kort sagt skal vi spare, og det kommer til at betyde, at det ikke kan garanteres, at vi kan yde tilskud til ting, der før er blevet betalt til. Bestyrelsen arbejder på forskellige former for tilskud og støtte fra fonde rundt Håndværkerbiler Efter aftale med bestyrelsen har håndværkere fra Forsyning Helsingør fået tilladelse til at benytte klubbens parkeringsplads til deres håndværkerbiler i dagtimerne på hverdage frem til udgangen af maj måned.. Vi har fået lovning på, at parkeringspladsen vil blive reetableret, så hullerne, de har lavet, bliver udbedret.

5 omkring i håb om at kunne skaffe lidt midler af den vej. Vi kunne godt tænke os at skaffe nogle flere sponsorater el. lign, så er der nogen blandt medlemmerne, der har erfaring med dette og har lyst til at hjælpe lidt med dette, hører vi gerne fra jer. Aktiviteter i klubben Men det skal ikke være så trist alt sammen, for alt handler ikke kun om økonomi. Konkurrencesæsonen er skudt i gang, og der har allerede været hundeførere af sted til konkurrencer afholdt i andre lokalklubber. Vi håber, at DcH Helsingør igen i år viser sig med de gode og flotte resultater. Den 14.og 15. april afholder vi hhv. en Rally- og C-E konkurrence Alle hold er kommet godt i gang med træningen, og mange hold er fyldt op. Rallyholdet har vinteren igennem trænet i en ridehal og starter udendørs til april. IPO er ligeledes i fuld gang. Husk også Dyrlægeaftenen den 19/ Se mere på vores hjemmeside. Der kommer også snart et opslag på hjemmesiden om vores lokalkonkurrence, som bliver afholdt den 13. maj.. Ny formand for kredsen I kredsen blev der fundet en ny formand, UniQ Food for UniQ Dogs Peter Knudsen, Hvilevej Snekkersten Mob: Mail: peter.knudsen@post.tele.dk 5 idet Rene Pedersen fra Fakse meldte sig på banen og Karin Nielsen fra Stevns som næstformand/sekretær. Desværre viste det sig, at der på landsmødet ikke var stemning for, at der skulle vælges en repræsentant til Hovedbestyrelsen, som der ellers var fremsat forslag om, og som var Renés betingelse for at stille op som kredsformand. Dette betød, at René har valgt at trække sig som formand, så nu skal der igen findes en ny til posten. Der er også krise i kredsen, og kontingentet er steget med 10 kr. pr. medlem med tilbagevirkende kraft til 1/ Også her skyldes den dårlige økonomi overvejende nedgang i medlemsstaben. Ordet er frit Her til sidst vil vi fra bestyrelsens side sige tak for alle de positive tilbagemeldinger, vi har fået, siden vi blev valgt på generalforsamlingen. Vi har alle en ambition om at gøre klubben til et rart sted at være og at få gang i nogle flere aktiviteter. Vi vil i den forbindelse opfordre medlemmerne til at komme med ideer til fornyelser/forbedringer, aktiviteter, arrangementer mv. Kom også gerne med ris os ros. Jo mere der kommer frem, desto mere kan vi lære og handle på. Vi vil ønske jer alle et dejligt forår. Bestyrelsen UniQ-Starter kr. 349,- UniQ-Basic 27 protein /17 fedt 21protein / 14.5 fedt kr. 289,- Bruttoenergi 1680 kilo joule pr. 100g. Bruttoenergi 1630 kilo joule pr. 100g. UniQ-Power kr. 339,- UniQ-Light kr. 299,- 25 protein/ 27 fedt 17protein / 9 fedt Bruttoenergi 1860 kilo joule pr. 100 g. Bruttoenergi 1380 kilo joule pr. 100 g.

6 Link til Maxi Zoo 6

7 Redaktionens side Nyt fra redaktionen... Et nyt år er begyndt, og der er forår i luften. Redaktionen har fået et nyt medlem, idet Carsten Mørch er trådt ind som annonceansvarlig, og han har haft travlt med at kontakte nye som gamle annoncører. Det er blevet besluttet, at bladet fremover kun vil blive sendt ud med post til vores annoncører, kredsens øvrige lokalforeninger samt nogle få andre instanser, som skal have det. Bladene vil ikke længere blive sendt ud til medlemmerne. Det er simpelthen for dyrt i porto, og da bladene fortsat vil blive fordelt holdvis til hundeførerne, så de nemt kan blive delt ud på holdene, er det op til jer medlemmer, om I vil hente bladet eller ej. Hvis det viser sig, at der fortsat er for mange uafhentede blade, vil oplaget blive reduceret, så der kun vil være blade til dem, der har hentet tidligere. På den måde kan vi også spare penge på tryk af blade, som bare kommer til at ligge i klubhuset og fylde op. Vi håber på jeres forståelse. Men ellers er vores ambition for 2012 at fortsætte vores ufortrødne kamp med at finde stof til bladet. Allerede nu ved vi, at flere hundeførere skal af sted på hundeførerweekend, Nordisk Weekend og Vandelkursus, så vi forventer selvfølgelig, at der kommer lidt beretninger derfra. Husk at Jeanette altid står til rådighed med kamera og kuglepen, hvis I har brug for hjælp til jeres indlæg. Vi vil ønske jer alle et dejligt forår og til vores konkurrencegående hundeførere skal lyde et stort held og lykke. Hundemassage til gavn og glæde for din hund uanset race. Espergærde Hundemassage v/jane Dahl Mihura Dyrlægeeksaminieret Hundemassør Klinik: Bloustrødvej 24, 2970 Hørsholm Behandling kun efter aftale. Yderligere information samt tidsbestilling alle hverdage mellem på tlf.:

8 Rally-o lydighed! Af Jeannette Bhønix En rallyentusiast tager ordet... Jeg, Jeannette Bhønix - i daglig tale kaldet Oldfruen - har i 2011 erfaret, at rally er blevet en rigtig god hundesport i vores klub. Jeg har på den baggrund taget overbygning på min træneruddannelse til rallytræner. Derudover er jeg blevet dommer i rallylydighed. I vores klub går de fleste af de hundeførere, der går til rally, også på et lydighedshold, og det viser sig at være en rigtig god kombination. Det er hårdt at være født B-hund Foto Jeannette Bhønix rence. Det har været nødvendigt at indkøbe en del forskellige ting, der skulle laves indbydelse, startnumre samt programmet, der udleveres til hundeførerne på dagen. Vi skulle også finde hjælpere til dagen, og det har heldigvis vist sig, at medlemmerne gerne vil hjælpe til. Tak for det.. Kirsten og Ejco til Rally i 2011 Foto Rasmus Mørch 2011 har været et travlt år på rallyområdet i vores klub. Vi startede med 5-6 hundeførere, men holdet er nu udvidet til 15 hundeførere samt 3 trænere. Halvdelen af hundeførerne går til konkurrencer i den nye hundesport - med rigtig gode resultater. Nu hvor de første konkurrencer står for døren, har vi været glade for, at vi har kunnet træne indendørs hele vinteren i en ridehal. Vi glæder os meget til at afholde klubbens første rally-konkurrence den 14. april. Der har været en masse forberedelser for at kunne afholde en sådan konkur- 8 Lykke til træning her i gang med frit søg Foto Jeanette Vejlemand Udover at være træner har jeg selv en sort lab.- tøz på et år. Lykke er hendes navn, som hun lever fuldt ud op til. Vi træner på B- hold. Ja den stakkels hund er født B-hund, og det kan hun jo ikke gøre for, så det går langsomt men sikkert fremad med at få hende trænet op til at komme i konkurrence.

9 Side 9-hunden Tekst og fotos af Julie Kihlgast med hjælp fra Abbi Et portræt af en fræk labbedulle ved navn Abby! Hej alle sammen. Jeg hedder Abby og jeg er en brun labrador retriever på 19 måneder. Faktisk hedder jeg Antoinette, og jeg er født på en gård i Græsted. Min mor og far købte mig, og så flyttede jeg til Kokkedal sammen med dem. Her kom jeg til at hedde Abby. Jeg tænker, at de forkortede mit navn, fordi de vidste, jeg var en bøllestreg, som de skulle kalde meget på... Jeg tænker de har ret hi hi, og det fandt de ud af fra allerførste dag! naboens hus. Og som tænkt så gjort. Inden mor nåede at sige noget, susede jeg ind i naboens hus og tænk engang. Der var hele TO katte. Jeg prøvede at få dem til at lege, ligesom vi gjorde på gården, men de her katte var helt vildt umulige. De løb bare rundt i hele stuen, når jeg løb efter dem. Jeg syntes, det var sjovt altså lige indtil mor opdagede mig. Så var legen forbi. Jeg forstår simpelthen ikke at hun ikke synes, de var sjove, sådan som de løb rundt. Nysgerrighed er en god ting Ud over det er jeg meget nysgerrig! Så nysgerrig, at jeg har snuden i alt, og jeg er ikke bange for at prøve noget nyt! Jeg er lidt af en explorer, hvis du nu vil vide det. Abby, det er mig. Kattejagt På gården, hvor jeg boede, da jeg var lille, havde vi de sjoveste katte! Man kunne løbe efter dem og lege fangeleg med dem. Men det er vist ikke alle katte, der synes, det er sjovt at lege ta fat. Det fandt jeg i hvert fald ud af en dag, hvor min mor stod og snakkede med en af naboerne. Jeg havde selvfølgelig ikke snor på, og da mor alligevel bare stod der og snakkede, tænkte jeg, at jeg lige ville se, om der muligvis var noget sjovt inde i 9 Jeg kan godt være lidt af en tyveknægt En juleaften, hvor min mors onkel og tante ikke havde lukket døren helt til deres SLIKværelse, sneg jeg mig derind, mens min mor og far ikke så det. Inde i rummet stod bare verdens største æske Toms chokolade, og når man ikke ved, hvad det er, ja så er man jo nødt til at prøve og smage det.. og det smager lækkert, kan jeg godt fortælle jer alle! Desværre for mig vidste jeg jo bare ikke, at man får ondt i maven, når man spiser en hel æske.

10 En anden gang snuppede jeg tante Miki s cola. Jeg elsker at hente plastikflasker, og der sad tante Miki med en flaske, så den snuppede jeg da. Jeg ville jo bare lege, og så hyler hun op om, at brusen er væk Bare fordi jeg ruskede den lidt. Miki ville så ikke have resten, så hun tilbød mig en tår Ja hun troede jo sikkert ikke, at jeg ville have det, bare fordi Iffi og Nova plejer at nyse, når de får det tilbudt, men sådan en slags hund er jeg ikke. Så jeg suttede da bare løs på flasken, og jums hvor cola smager godt. Det kilder lidt på tungen, men det er hele smagen værd. Men typisk at mor altid skal ødelægge alt det sjove, så hun kom og tog flasken fra os. Jeg elsker at lege med mine kammeater Min onkel Oliver er faktisk den nemmeste at træne på. Han har sådan en taske med super sjove ting i. Når jeg så henter en af tingene til ham, så får jeg altid ros og en masse guffer. Jeg har virkelig gjort et godt arbejde med ham. Træning gør godt Min mor siger, at træning gør godt, så vi går til træning sammen hele to gange om ugen. Min mor er dog ikke den klogeste, så det tager sin tid at træne hende. Jeg er faktisk ikke sikker på, at hun overhovedet er egnet til DcH-programmet, men jeg forsøger så godt jeg kan at holde hende i gang. Nogle gange er det bare lidt svært, når jeg ser alle dem, jeg kender så godt. Mine bedste venner Iffi og Nova går der nemlig også, og når de kommer, så kan jeg altså ikke hele tiden koncentrere mig om min mor. Så vil jeg hellere lege med Nova. Min mor siger, jeg er en ballademager, og jeg får næsen i maskinen, hvis jeg ikke passer på, men jeg ved bare ikke noget sjovere end at prøve at hugge Novas pind, eller hvad hun render rundt med. Hun bliver så sjov og rigtig tosset hver gang, og så løber hun efter mig. Det er verdens bedste leg. Nogle mennesker er nemmere at træne end andre. Når min mor og far tager mig med hjem til mormor og morfar, så er det, at træningen bliver lidt bedre og temmelig meget nemmere! 10 Han har også en masse sjove ting i sine skuffer, og også her er han nem, så hver gang jeg henter noget på værelset, løber jeg ind og afleverer det, og det udløser jo ros og godbidder, så det er jo ikke så tosset. Jeg går også tit tur med min mor. Vi kan bedst li skoven i Holte. Det er bare så dejligt at gå tur med nye dufte og møde en masse hunde, der gider lege. Hygge med mor Bagefter sådan en tur så elsker min mor og jeg bare at hygge på sofaen. Stafetten går til... Jeg sender stafetten videre til Freja, som træner i klubben med sin mor Maria Dale...

11 Lidt om bestyrelsen Bestyrelsen anno 2012: Bagerst fra venstre: Laura, Jeanette, Susan, Ernst, Jan. Forrest fra venstre: Lars, John. Foto Steen Hansen Lars - formand Jeg blev meldt ind i klubben i 2003, hvor jeg startede til træning med min hund Kenzo. I 2004 startede jeg i den daværende venneforening s bestyrelse, hvor jeg var med indtil sommeren 2007, hvor den blev nedlagt. Derefter har jeg været med i klubbens bestyrelse som menigt bestyrelsesmedlem fra januar 2009 og frem til i år, hvor jeg blev valgt som formand. I 2007 blev jeg færdiguddannet som træner samtidigt med min kone. Jeg har haft flere hold siden, men pt. holder jeg en pause som træner. Privat har jeg har 2 store dejlige brune 11 labber. Den ene er 4 år gammel og hedder Cocio, og den gamle hedder Kenzo og er 9 år gammel. Cocio en min kones, og Gammelfar er min Jeg støvede ham af sidste år til klubbens to lokalkonkurrencer, og der blev han bedste B- hund. Meget godt klaret af en hund, som gik på pension for mere end 4 år siden. Om mig selv og min familie kan jeg fortælle, at jeg er 31 år ung og bor i Helsingør sammen med min kone Rikke og vores 2 dejlige børn, Mathilde på 7 år og Marcus på 3 år. Konens alder snakker vi ikke om. Jeg har ikke et decideret et mål med den nye bestyrelse, men vil arbejde for at vi kan gøre alle glade og tilfredse.

12 Derudover vil jeg lige sige, at jeg er bestyrelsens yngste, tykkeste og gladeste dreng. Ernst - næstformand Jeg startede i klubben i 1980 og var medlem frem til 1990, hvor jeg havde fået børn og derfor valgte at holde en pause fra hundetræningen og hellige mig familielivet. I 1999 fik jeg ny hund og begyndte at træne igen, og så har jeg hængt ved lige siden. Ud over at være blevet valgt ind i bestyrelsen, hvor jeg er blevet udnævnt til næstformand, er jeg også træner i klubben. Derudover er jeg med i DcH s eftersøgningstjeneste og så er jeg klubbens sureste mand. Jeg er indehaver af to dejlige golden retrievere, Tika på 6½ og Delta på 3½. Derudover er jeg pap-far til en Chihuhuablanding ved navn Siri. Tika træner jeg på A-holdet, til eftersøgningskorpset samt lidt jagttræning på dummyer. Delta træner jeg i Retrieverklubben til vildtspor samt markprøver og Working Test (WT) på åbenklasseniveau i Retrieverklubben. Hvis planen holder, skal Delta have et kuld hvalpe til sommer. Mit mål ved at melde mig til bestyrelsen er at få vendt den til tider negative stemning til en positiv. Susan - kasserer Jeg startede i klubben for ca. 29 år siden, hvor jeg meget hurtigt blev uddannet som træner. Efter nogle år fik jeg andre interesser og var væk fra klubben i 14 år. Jeg startede igen i 2000 med min lille hundehvalp Mauni. En sød lille Islandsk Fårehund i den langhårede og sorte udgave. Mauni og jeg hygger os stadigvæk. Dog er benene (Maunis) blevet lidt for stive til at træne, så det bliver til ture i skoven i stedet for. Jeg blev uddannet træner i , men da jeg kom tilbage, var den klar til en opfriskning. Jeg fik tilbuddet om at gå med de nye aspiranter til undervisning, så jeg er så heldig, at jeg har lidt at hvert med i bagagen. Jeg er blevet kasserer i klubben i år, hvilket var et naturligt valg, da mit daglige virke er fungerende økonomi- og regnskabschef i Dansk Tavle Teknik A/S, hvor jeg også er personaleansvarlig, sikkerhedsleder og webmaster. Det sidste er dog meget nyt, og jeg er stadigvæk ved at lære at "webbe" Samtidig har jeg været fungerende revisor for DcH-Helsingør i en del år, så regnskabet lå ikke så fjernt fra mig. Dog har Michael Malm været en uvurderlig hjælp for at sætte mig ind i tingene. Jeg har egentlig ikke noget decideret mål med min rolle som kasserer. Det handler mere om at få klubben til at fungere, og det vil jeg meget gerne være en del af. Til daglig har jeg et meget tidskrævende job, så jeg bliver nok ikke den fra bestyrelsen, der er mest synlig i klubben, men jeg vil bestræbe mig for at klare opgaven efter bedste evne. Laura - bestyrelsesmedlem Jeg startede i klubben i august 2009 og blev allerede året efter valgt ind i bestyrelsen som suppleant. I 2011 blev jeg valgt ind som bestyrelsesmedlem, og den post har jeg stadig. Ud over bestyrelsesarbejdet er jeg bare 12

13 almindelig hundefører indtil videre. Jeg har to hunde. Zenta, som jeg træner med, er Schæfer/Golden Retriever og er 5 år. Jeg går til Lydighedstræning i C- klassen og Rally med hende. Derudover har jeg Laika, som er 9 år og en Samojede/Dansk Spids. Hende har jeg iøvrigt gået til agility med for et par år siden i Hillerød, men nu er hun bare hyggehund. I november 2011, måtte jeg aflive min gamle hanhund Pongo, som blev 12½ år. Han var Tervueren/Lab/alt muligt. I mit civile liv arbejder jeg på kontor, har en hjemmeboende søn på 20 år, som er under uddannelse. Så al min fritid går til hundene, turene i naturen, mit lille hus, og venner og familie, og så er jeg fodboldtosset og elsker at se en god kamp. Mit mål med den nye bestyrelses arbejde er at fortsætte med, at DcH Helsingør er et attraktiv sted at træne hund. Og så vil jeg rigtig gerne, at der kommer flere medlemmer til klubben. Jeg bliver nødt til at rose alle de skønne mennesker, der er i klubben. Hvor er fantastisk, at man kan spørge mange til råds og få værktøjer til de ting man slås med. Gode dialoger om hunde, træning... og ikke mindst alt det andet Jeanette - bestyrelsesmedlem Jeg startede i klubben i februar 1993, hvor jeg gik på kursushold med min første hund, Bertram, som var en blanding af schæfer og labrador og lidt af en udfordring. Han nåede at komme i A-klassen, inden han blev pensioneret. I dag har jeg Zorba, en golden retriever på snart 8 år, som jeg træner med på konkurrenceniveau i eliteklassen. Jeg blev valgt ind i bestyrelsen som suppleant i 2011, og i år er jeg så trådt ind som bestyrelsesmedlem. Derudover er jeg medlem af konkurrenceudvalget og bladudvalget, hvor jeg står for journalistikken og layoutet på bladet. Jeg har tidligere fungeret som træner og dommer i DcH s lydighedsprogrammer. Jeg er hjemmegående førtidspensionist som følge af en hypofysesygdom. Tidligere arbejdede jeg på kontor. For kort tid siden købte jeg hus i Helsingør sammen med Carsten, som jeg lige er blevet gift med, og vi nyder tilværelsen sammen hans to delebørn Rasmus og Louise på hhv. 12 og 8 år. Mit mål med at træde ind i bestyrelsen er, at klubben skal blive et rart sted at være, hvor medlemmerne føler sig velkomne og ikke mindst værdsatte, så flere får lyst til at bidrage til fællesskabet og påtage sig opgaver, der skal løses. Jeg har et håb om, at der vil blive flere aktiviteter, som kan trække flere medlemmer til. John - suppleant Min kone, Benedikte, og jeg startede i DcH Helsingør i år 2010 Vinter/forår hos Peter, som havde unghundehold. Efter sommerferien startede vi hos Ernst, som havde C-introhold, og så havde vi resten af året som C-hunde hos Michael. Vi har trænet C-program hele år 2011 og skal til vores første C-konkurrence i Hvidovre D 11/3-12 Siden vi var ca. 10 år, har vi altid haft hund/. Vi er i dag 59 år og 56 år. Det er første gang, vi har noget at gøre med DcH, men vi er meget glade for, at vi meldte os ind i klubben. 13

14 Vi har 3 hunde. John har Andrea, som er en brun Labradortæve på 3 år Benedikte har Bertram, som er en lys Labradorhan på lige under 3 år, og så har hun en FC springer spaniel tæve, som er 7 mdr. De er lige startet hos Elisabeth, som har unghundehold Jeg blev valgt ind i bestyrelsen som suppleant ved generalforsamlingen i 2012, og jeg håber at at kunne bringe et nyt syn på bestyrelsesarbejde, da jeg er et nyt medlem af klubben, og derfor ikke ved, hvordan det har været før i tiden I det daglige arbejder jeg som Gastekniker. Det har jeg gjort i 28 år og er ansat hos HMN, som er det gamle HNG (gasleverandør). Jan suppleant Jeg startede i klubben i efteråret 2010 på hvalpehold med Kira, en gul labrador. Derefter har jeg taget både kursushold og C-intro, hvor vi klarede os meget fint. Jeg er i år startet på c-hold, hvor jeg ønsker at gå til konkurrence. Vi har lige bestået forprøven og må nu gerne gå ud til konkurrence. Derudover går vi også til Rally, hvor vi er på begynderstadiet. Kira er min 6. hund. Jeg har trænet i DcH Helsingør med en af mine tidligere hunde, en schæfer. Tidligere var jeg selvstændig vognmand i København. Nu er jeg pensionist, så jeg har god tid til at træne min hund. Kira og jeg bor sammen med Merete og hendes hund Chili i hus i Helsingør. Jeg er blevet valgt som suppleant i bestyrelsen af interesse for klubben. Mine opgaver i bestyrelsesarbejdet er, at jeg sørger for at der er gas i huset, og andre små forefaldende opgaver. Link til 3T TEXTIL TRYK 14

15 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING DATO: 19. januar 2012 kl STED: Espergærde Bibliotek ANTAL DELTAGERE: 42 stemmeberettigede inkl. Bestyrelsen. Velkommen til denne Generalforsamling Formanden bød velkommen til dette års generalforsamling. Inden vi gik over til dagsordenens punkt 1 - Valg af dirigent, blev resten af årets pokaler delt ud. 1. Valg af Dirigent: Bestyrelsen foreslog Kim Klysner som kandidat, og han bliver enstemmigt valgt. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen ikke var lovligt varslet. Ifølge vedtægterne skal generalforsamlingen indkaldes skriftlig mindst 5 uger før, - enten i klubblad eller ved brev til hvert enkelt medlem. Dog var der ophæng i klubben. Og indkaldelse var lagt rettidigt på klubbens hjemmeside. Dirigenten meddelte, at der var 2 muligheder for gennemførelse: Ny indkaldelse til ny generalforsamling. Gennemføre denne normalt, på trods af manglende indkaldelsesvarsel, men skal godkendes af alle fremmødte. Det blev enstemmigt vedtaget, at gennemføre generalforsamlingen nu. 2. Valg af stemmetællere: Marianne Lind og Kirsten Sørensen blev enstemmigt valgt. 3. Bestyrelsens beretning for 2011: Jeg har igen valgt at dele op i 3 dele, en del om landsforeningen, en del om kredsen og sidst men ikke mindst en del om vores lokale afdeling. Landsforeningen: Markedsføring af DcH som et samlet 15 brand. På sidste landsmøde fremlagde Hovedbestyrelsen et oplæg omkring en bedre markedsføring af DcH. Man mente, at det var vigtigt for DcH, at vi i hele DcH fik et mere ens look, så man mere tydeligt fremstod som en samlet forening, både i hjemmesideopsætning og i skrivelser. Konkurrenceprogram og Årbog igen på papir. Det startede som en papirudgave, i bogform. Vi fik en ny bog hvert år. Så sagde de i landsforeningen, at vi kunne trække den ned fra nettet i en elektronisk udgave, og nu kan man igen få den i en mappeudgave, som man selv skal opdatere via nettet. Gad vide om ringen nu er sluttet. HB startede året med at udsende en pressemeddelelse, hvori man tog afstand fra Cesar Milan og hans til tider brutale metoder. Så kom der en pressemeddelelse om familiehundens pleje, der også kom i flere medier, og endelig en pressemeddelelse fra landsforeningen, hvori man tager total afstand til brug af pighalsbånd på vores træningspladser, uanset om der er nogle af disse halsbånd, som er lovlige at købe og bruge. Jeg ser dog en del problemer i, at man udstikker et forbud, som skal håndhæves lokalt. Dette uden at man har truffet beslutning om konsekvensen af, hvis forbuddet overtrædes lokalt. Justitsministeriets udvalg om hundelov blev færdige med deres arbejde, og det blev til en betænkning om revision af hundeloven, som nu er kommet på skrift i form at en lov om generel båndtvang til hunde. Men en sådan generalisering gavner jo ikke hundearbejdet. Hverken arbejdshunde og konkurrencehunde kan leve med disse betingelser. Der kom også et tillæg, hvor disse hunde i deres virke blev undtaget båndtvang. Men alt den fo-

16 kus på vores arbejde har også en bagside. Bagsiden af medaljen viste sig tydeligt, da en gammel DcH-eftersøgningshund under træning først blev overfaldet af en løs hund, så forlangt aflivet af et par betjente på forkert grundlag. Senere modtog medlemmet så en bøde for episoden. Landsforeningen gik ind i sagen og støttede ved retssagen. Selv om det er en ringe trøst for medlemmet, blev han frikendt, og politiadvokaten har efterfølgende henvendt sig og lovet, at man vil se på proceduren, så vi ikke fremover havner i denne situation. Målsætningsudvalget kom med deres betænkning om, hvordan de så DcH fremover. Hvordan man med medlemsstigning og professionel holdning skal ændre DcH. Man skal satse på at trininddele træneruddannelsen, begynde at honorere trænerne, nedlægge kredsene og satse på et domicil for DcH. Det er indholdet nævnt i grove træk, det ved jeg godt, og det havde jeg samt mange andre deres bemærkninger til. Bemærkninger som også er optrykt i vores klubblad. Resultatet blev da også, at man havde skudt over mål, og man nu sigter lavere. Det er nok fornuftigt set i lyset af, at vi på landsplan har en medlemsnedgang på ca. 3,5 % i 2011 eller ca. 800 medlemmer i forhold til Så kom der et centralt fælles registrering af lydighedsresultater, og straks stod det klart, at der var forskellige beregnerprogrammer på banen. Der var også forskellige udgaver af det samme program. Det var meget stort arbejde og til tider meget besværligt for Landskonkurrenceudvalget at samle resultaterne. Landsforeningen vedtog at købe Uffe s program og så tilbyde dem frit til lokalforeningerne for atfå resultaterne ind i ens form er DcH s 75 jubilæumsår. Et år der skal markeres på mange måder, men også 16 et år hvor vi skal vælge ny landsformand, for hovedbestyrelsen har nemlig besluttet at gå tilbage til den gamle model med en landsformand, og Susan trækker sig for at tage sig af uddannelsesudvalget, og John er allerede trukket ud af hvervet. Og så pønser man også på at sammenlægge LDU og LKU til et udvalg. Der bliver nok at se til på næste landsmøde. Kredsen: Vi har på kredsplan fået vedtaget nogle fælles retningslinjer omkring lydighedskonkurrencer, både omkring indbydelser, hvornår de skal være på tilmeldingsprogrammet og hvordan, samt hvornår tilmeldinger skal være afgivet. Alt sammen noget der skulle give alle hundeførere de samme betingelser for at stille op. Der er frafald i dommerstanden i lydighed, så det var glædeligt at hele 4 startede på uddannelsen i 2011, også glædeligt at vi fik yderligere en uddannet dommer, Michael Malm, her lokalt i klubben. Rally er også kommet på programmet i 2011, og er så småt ved at komme godt i gang. Det er svært at spå om, hvordan denne gren af DcH udvikler sig, men vi håber det bedste. Også i Rally har vi lokalt fået en Dommer, Jeannette Bhønix har bestået dommeruddannelsen i Kredsen fik i 2011 også 8 nye kredskonsulenter. Heraf var en lokal. Det er Anette Knudsen. Også i kredsen er der nok af udfordringer i Kredsformanden har meddelt, at hun ikke fortsætter efter næste kredsgeneralforsamling, næstformanden træder tilsyneladende også tilbage i kredsen. Hertil kommer, at man vil tilbage til den gamle struktur med en kredsformand og et HB medlem.

17 Lokalt: Byggeri og byggeudvalg. Efter generalforsamlingen afholdte vi et medlemsmøde, et møde der blev holdt i en god ånd, og der kom mange konstruktive ideer og forslag på banen. Bestyrelsen nedsatte et byggeudvalg, for at de kunne arbejde videre med ideerne og forslagene. Der er kommet tegninger og forslag på et muligt projekt. Nu fremstår der så det videre arbejde med at blive enige om, hvilket projekt og tegninger der skal bruges og ikke mindst næste trin. Der skal rejses økonomi til projektet. Og der er tale om mange penge, for hvis vi skal betale for arbejdskraften, bliver det et dyrt projekt. Konkurrencer og hold i Her er det gået godt, både i de konkurrencer som vi har afholdt her lokalt - og en stor tak til alle hjælperne i den forbindelse - men også de konkurrencer som vores hundeførere har deltaget i på udebane. Det er blevet til i alt 5 hele og 3 halve oprykninger i lydighed, så vi fil 2 hunde med til DM i lydighed. Vi fik en 2.-plads i C og en 3.-plads i E ved Sjællandsmesterskabet. Men også andre grene i DcH er på banen. I IPO har vi afholdt et par gode lokale prøver, hvor vores lokale hunde har haft tilfredsstillende resultater. Og igen har vi modtaget stor ros for vores arrangementer. En tak fra bestyrelsen til dem som hjalp. Rally er kommet på programmet og er efterhånden et stort hold med mange hunde. Vi har i grenen fået 2 nye trænere Jeannette og Kirsten, som sammen med Marianne prøver at få gang i Rallyen. Vi ser frem imod, at også disse hunde kommer hjem med topresultater og måske en deltagelse ved næste DM i 2012, hvor 17 Rally jo er på programmet for første gang. DM 2011 i det jyske, hvor DcH Odder tog imod. Igen lavede vi en lille klub tur med supportere for at støtte vores lokale hunde. Det blev kun til 2 deltagere i år, Maria og Jacob, og resultatmæssigt blev det til en 16. og 32.-plads. Bestyrelsen synes, det er flot bare at komme med. Især at man kan opleve den intense stemning, der er ved sådan et stort stævne, og bestyrelsen siger tillykke med resultaterne til jer begge. Gitte og Michael havde igen et godt tilbud på forplejning, og vi siger mange tak for rigtig god mad og hyggen på pladsen. Selve DM pladsen var åben og godt arrangeret. Man havde lavet en handelsgade med hundetilbehør, et godt tiltag. Selve konkurrencepladsen var tilskuervenlig. Man havde endda opbygget et kunstigt åbent feltsøg i B, så tilskuerne fik det hele med. Et godt arrangement med sådan en fælles tur, som bør gentages i Træning Vi har efterhånden mange hunde, som vil på hold, det i flere grene og klasser, men også mange trænere som har valgt at holde pause fra hundetræningen. Det giver problemer i at få kabalen til at gå op. Trænerudvalget gør, hvad de kan for at løse opgaven, men husk at uden hold er der ingen indtjening i klubkassen, og så kan det være svært at handle økonomisk. Ubudne gæster Vi kom heller ikke igennem året uden besøg i klubben - besøg imens vi ikke var der altså - og en af disse gange tog gæsterne så Brum Brum med sig da de gik. Vores lille traktor, som nogle medlemmer har ofret enormt meget tid på, og som har givet os den trænings-plads, vi

18 går på. Bestyrelsen har foretaget de nødvendige anmeldelser, men vi tror ikke på, at vi får den tilbage. Vi har vedtaget at investere i en ny traktor, for vi finder, at det er nødvendigt for at vedligeholde vores træningsplads, og jeg ved, at der er kræfter som arbejder for at sætte projektet i værk. Her til sidst vil jeg gerne på bestyrelsens vegne, traditionen tro og dog, takke alle bestyrelsesmedlemmer, udvalgsmedlemmer, redaktionen på gi pote, webmasteren for vores hjemmeside, trænere, hjælpere og medlemmer, alle der gav en hånd med for DcH Helsingør i Til slut vil jeg blot sige, at man kan bemærke under valg, at jeg ikke ønsker at fortsætte. Jeg har siddet i bestyrelsen i en årrække, ja næsten uafbrudt siden 96, og nu de sidste år som formand. Jeg har været glad for arbejdet for klubben, imens det stod på. Men jeg skal være ærlig at sige, at jeg har oplevet den sidste tid i klubben som op ad bakke, meget op ad bakke. Det er som om, at klubben i dag er inddelt i lejre, såsom bestyrelsen og de andre. En fornemmelse jeg især fik efter sidste medlemsmøde. Jeg finder derfor, det er på tide at man finder en ny til at lede klubben, og sat en stopper for den kedelige udvikling. Og hermed sættes vores beretning til debat, og forhåbentlig vedtagelse. Der var enkelte spørgsmål til beretningen: Sp.: Ved medlems byggemøde, samt den efterfølgende ekstra ordinære generalforsamling, blev bestyrelsen bedt om at undersøge en kontraktforlængelse hos Helsingør Kommune. Den nuværende kontrakt udløber i 2014? Svar: Vi kan ikke egenhændigt gå til kommunen, da vi lejer grunden sammen 18 med Tikøb Jagtforeningen. Kun fælles kan vi henvende os til kommunen. Sp.: Er der taget kontakt til Fritten mht. arealer? Svar: nej ikke endnu. Bestyrelsen beretning blev vedtaget med: For: 39 I mod: 0 Hverken for eller imod: 3 4. Fremlæggelse af regnskab: Kassereren gennemgik punktligt årsregnskabet 1/ /11-11, som kommer ud med et overskud på kr ,29 Indtægt: ,82 Udgift: ,53 Indtægten steg lidt i 2011 pga. den forhøjede kontingentstigning. I 2011 var vi 211 medlemmer mod 208 i Sp.: Hvorfor er der ikke udbetalt telefongodtgørelse? Svar: Ingen har bedt om refusion. Sp.: Hvorfor så høj stigning i arrangement? Svar: Der var mad udefra til juleafslutningen, så er det DM t-shirt, samt julegåtur 2010 og nytår, der er medtaget i dette regnskab. Sp.: Hvor meget er porto for udsendte medlemsblade? Svar: i 2011 har det kostet os ca Især det sidste nr. hvor mange hold holder vinterpause og ikke kan få dem til træningen, koster dyrt i forsendelse. Sp.: Kan man ikke lægge medlemsbladet online på vores hjemmeside? Svar: Det har været til debat, og der var ikke stemning for at lægge det online. Balance blev gennemgået og resultatet er at vores egenkapital er på kr ,20

19 Budgettet for 2012 er nogenlunde uændret i forhold til Forventet indtægt: ,- Forventet udgift: ,- Forventet resultat: ,- Det er primært Brum Brum der er grunden til at vi går i minus. Der er ikke flere kommentarer. Regnskabet er d. 14. januar 2012 revideret og godkendt. Regnskabet 2011 og budget for 2012 blev vedtaget med: For: 40 I mod: 0 Hverken for eller imod: 2 I 2013 ser kontingentet således ud: Kontingent 500,- Træningsgebyr 600,- Byggefond 100,- 5. Indkomne forslag: Ernst Johansen har indsendt forslag til bestyrelsen. Forslaget har været tilgængeligt på klubbens hjemmeside. På Generalforsamlingen bliver det fremlagt og Ernst forklarer om forslaget. hvad må man og hvad må man ikke for sit kontingent og træningsgebyr? Der har været meget tvivl om, hvad man må for sit træningsgebyr. Må man som træner, der ikke betaler træningsgebyr, fordi der ikke gås med hund, lufte sin hund på træningspladsen? Må man, når man kun betaler træningsgebyr for 1 hund, lufte sin hund nr. 2 på træningspladsen, som man ikke træner med? Debatten var stor og meningerne delte. Svar fra bes.: LF ville i 2009 have delt kontingent og træningsgebyr. Der er et 19 bilag fra det referat, hvori det betegnes hvad der er under træningsgebyr. Der kom mange spørgsmål/meninger frem i debatten: - Skal man have en træner i B-klassen - Hvad med at undersøge, hvad man gør i andre klubber - Det er farligt, hvis man ikke må lufte sin hund nr. 2. Det kan koste medlemmer - I gamle dage, skulle man godkendes af træner/bestyrelse for at stille op til konkurrencer. Hvis man selvtræner, kan man så alligevel stille op? - Fortolkning af, at en træner har en hund i bilen, som bare skal luftes - hvis det er sådan, så overvejer jeg forsættelsen i klubben - Træner man 2 hunde.. så er det 2 træningsgebyrer - Det er lidt ærgerligt at bruge tid i klubben, og så må man ikke lufte sin hund - hvor mange har 2 hunde?? - Det er 2 forskellige ting vi diskuterer. Der er hundefører med hund nr. 2 og så trænere, der har en hund i bilen under træning - Den nye bestyrelse skal kigge på det her problem Svar fra bes.: Vi skal også tænke økonomi? nu er det synliggjort ved delingen af kontingent/træningsgebyr, så derfor måske spørgsmålet. men det har hele tiden været sådan, at man skal betale for at træne med sin hund. Der er udgifter forbundet med det. Græsset skal slås, traktor vedligeholdes, leje af areal.. drift i det hele taget. Det er forståelsen mellem bare at lufte

20 sin hund nr. 2 eller decideret træne med den Trænere og andre med tillidsposter er kontingentfrie Forslaget bliver sat til afstemning: For: 8 I mod: 4 Hverken for eller imod:n30 Forslaget blev vedtaget. Kim Klysner vil kontakte LF for at finde ud af om dette er inden for 2012 kontingentet. Svaret bliver offentliggjort på hjemmesiden, i klubben og i Gi pote. (efterfølgende er det konstateret fra Kim K. at det vedtagne forslag, er gældende for 2012) Sp.: kan man se på hjemmeside hvem der betaler hvad? Svar: det kommer i næste blad. Der er en oversigt. 6. Valg af Formand for 2 år: Sp.: Hvad er konsekvensen, hvis ikke der bliver valgt en formand? Svar: Så kan der nedsættes et forretningsudvalg. Ernst Johansen forslår Lars Poffler. Lars blev valgt, med klapsalve. 7. Valg af Kassere for 1 år: Da Michael stopper et år før valg, er denne post kun for 1 år. Ernst Johansen forslår Susan Hansen. Susan kan ikke deltage i Generalforsamlingen, men Ernst har en fuldmagt med, som Dirigenten læser op. Fuldmagt godkendt. Susan blev enstemmigt valgt til Kassere. 8.Valg af 1 bestyrelsesmedlem for 2 år: Ernst Johansen blev enstemmigt valgt for 2 år. 20 Da Lars er blevet formand, bliver Jeannette Vejlemand valgt som bestyrelsesmedlem for 1 år. 9. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen for 1 år: Kate foreslår John Riise. John bliver enstemmigt valgt. Jan Werner bliver enstemmigt valg. 10.Valg af 2 revisorer for 1 år: Dorthe Vebel og Lone Hastrup blev valgt 11.Valg af 1 revisorsuppleant for 1 år: Kim Klysner blev enstemmigt valgt. 12. Valg til udvalg mv.: a.: Valg af Fanebærer samt suppleant for denne i 1 år. Peter Knudsen og Per Vebel genopstiller og blev valgt. b.: Valg af bladudvalg for 1 år:. Dorthe Vebel og Jeanette Vejlemand modtager genvalg og blev valgt. Carsten Mørch blev valgt til annonceansvarlig. 13. Eventuelt: Ordet er frit, og der kan stilles spørgsmål: John: Den nye traktor. Kan der være overvågning på den, og hvad med forsikring? Jan: Vi vil gerne have en GPS i den, så den evt. ved tyveri kan spores. Det vil koste lidt under 1.000,-. Vi må have den nye stående hos Fritten, og vi er i gang med at undersøge med forsikring. Kirsten: Fristen for konkurrencer. er den forskellig fra klub til klub? Bes.: Nej. Alle klubber har 4 ugers frist. Inden 1. februar 2012 skal alle konkurrencer være online fra alle klubber. Maria: Hvem skal være den nye webmaster?

21 Bes.: Det skal den nye bestyrelses sørge for. Jan Werner tilbyder at hjælpe Jan Poulsen med arealerne. modtaget glædeligt af alle. Jeanette Bhønix beder om ordet: - takker Peter og Michael for alt det de har gjort for klubben gennem årene. Det er et flot stykke arbejde. I har tit stået for skud, når der manglede noget, skulle gøres noget, hentes gas mm. Alle skal huske at det er ALLES klub, - vi skal alle støtte op om klubben, og det er vores ansvar, at løfte fælles. Jeanette forslår at der er faste turnus ordninger. At et hold har en periode hvor holdet så har ansvaret for at det bliver fejet, tjekket benzin og alt fungere i klubben. Dette blev modtaget med stor begejstring. Jeanette Nielsen bakker op. Ernst Johansen er helt enig med Jeanette B. Henrik Kreipke takker Peter Knudsen for mange år i bestyrelsen siden Og Michael Malm som har været i bestyrelsen siden Tak for det kæmpe stykke arbejde I har lagt i bestyrelsen. Der har været op og nedture, men I har klaret det flot. Peter og Michael får overrakt gave, som tak for den store indsats. Dirigenten takker for god ro og orden, og Generalforsamlingen er slut. Ref: Laura Jensen Dirigent: Kim Klysner Forslag på generalforsamlingen den 19. januar 2012 På generalforsamlingen fremsatte Ernst Johansen et forslag der synliggør hvad kontingent og træningsgebyr dækker. Forslaget, som blev vedtaget på generalforsamlingen, lyder: Kontingent: (som for 2012 er kr. 500,-) Kontingentet giver ret til medlemskab af DcH Helsingør, landsforeningen og kredsen. Kontingentet giver ret til at benytte alle DcH Helsingørs faciliteter, herunder klubhus og træningsplads. Kontingent giver ret til at deltage i alle DcH aktiviteter, herunder konkurrencer, kurser mm. Træningsgebyr: ( som for 2012 er kr. 600,-) Træningsgebyr giver ret til at, træne 1 hund på 1 hold. På generalforsamlingen opstod der tvivl om hvornår det vedtagne forslag kunne træde i kraft. Jeg har undersøgt dette hos andre DCH-medlemmer i Landsforeningen og konklusionen er at forslaget er gældende fra generalforsamlingsbeslutningen, dvs. at det er gældende nu. Kim Klysner (dirigent) 21

22 Spar penge støt klubben. Bestyrelsen har indgået en sponsoraftale med Kingsmoor hundefoder og FoderXpressen. Aftalen medfører, at du får 50 kr. i rabat og klubben får 20 kr., hver gang du køber en sæk Kingsmoor hundefoder. Rabatten udløses på følgende måde: 1. Du køber 1 sæk Kingsmoor hundefoder i FoderXpressens butik (se annonce), samt oplyser at du er medlem af DcH Helsingør. 2. Du bestiller 3 sække Kingsmoor hundefoder på FoderXpressen.dk, og i bemærkninger skriver du DcH Helsingør, så får du det leveret lige til døren. Vi håber, at rigtig mange vil støtte op om dette, så det giver nogle penge til vores slunkne klubkasse. Foderprøver kan fås ved henvendelse til Ernst. Efterlysning Meyer søges Vi søger en Meyer, som Olsen og de andre kan koste rundt med og råbe af. Én som kan hjælpe lidt til omkring Rottehullets udendørs faciliteter samt andre forefaldende opgaver. Det kunne evt. også være to personer, som kunne deles om opgaverne Fejning og oprydning på indendørs og udendørs terrasser. Græsslåning (sæsonbetonet) på hvalpebanen samt evt. assistance til vore nuværende Greenkeeper Jan, som passer arealerne foran klubben. Beskæring af buske og træer. Stå for oprydnings- og vedligeholdelsesdag en gang om året. Diverse forefaldende arbejde i det omfang man kan og har lyst. Holde styr på genstande til spor m.v. Fejning og græsslåning helst en gang om ugen, øvrige punkter efter behov. Har dette vakt din interesse, er du meget velkommen til at kontakte formanden for yderligere spørgsmål. 22

23 Portræt af en jubilar. Af Jeanette Vejlemand Tro det, hvem der kan, men Henrik Kreipke har været medlem af klubben i 25 år. Jeg har besøgt Henrik og fået en snak med ham om årene, der er gået og meget mere. Som ung knægt begyndte Henrik at dyrke brevdueflyvning og brugte al sin fritid på denne interesse. Han havde flere gode duer, som vandt mange præmier. Denne interesse fastholdt han i mange år, indtil han begyndte at interessere sig for hundetræning. De første år kombinerede han endda de to interesser og havde duer med i traileren, når han tog til konkurrence med hunden. Fars hund Henrik startede i klubben i Baggrunden for dette var, at hans far havde fået en hund i fødselsdagsgave, og Henriks søskende mente, at Henrik skulle gå til træning med den. Som sagt så gjort. Hunden, som hed Rikke, var lidt af en rundkørsel af blandede racer Ulvehund, Schæfer, Labrador og Hønsehund hed Rikke og hun blev hurtigt god. Det første år i C-klassen vandt de begge vandrepokalerne samt flidspræmien. De hentede mange præmier hjem sammen og opnåede bl.a. at komme til DM i A-klassen, hvor de blev nummer 9. De kom også i eliteklassen. Henriks søskende mente, at pokalerne skulle tilfalde deres far, for det var jo hans hund. Henrik trænede den jo kun... Udover lydighedstræningen dyrkede Henrik og Rikke også agility og deltog i mange konkurrencer. Henrik var med til at bygge klubbens agilitybane op, som i mange år herefter blev brugt flittigt af den flok hundeførere, der dyrkede denne gren. 23 Henriks første træningskammerat, Rikke. Foto Henrik Kreipke Cochise Efter nogle år fik Henrik mod på at få sin helt egen hund, og valget faldt på en sort schæferhan, som han hentede i Hamburg. Hunden hed Cochise opkaldt efter en gammel indianerhøvding. Med sin erfaring med træningen af Rikke i bagagen, kunne Henrik meget hurtigt se muligheder i Cochise. Allerede da hunden var 13 måneder gammel, havde de opnået oprykning til A-klassen. De var med til DM i B-klassen, hvor de blev nummer 7 og var med i A-klassen året efter, hvor de blev nummer 4. Til denne historie hører, at de var kommet i top-3, hvis det ikke havde været for en tilskuer, der var kommet ind på banen, idet Henrik skulle til at lave sin fremadsendelse. Sideløbende med sin træning med Cochise havde Henrik også kastet sin kærlighed på en sød pige, som havde samme interesse som han. De trænede sammen og gik til konkurrence sammen. Med tiden blev de også forældre til en dejlig pige, Melissa, som har fulgt Henrik og hans hunde i tykt og tyndt lige siden. Da Cochise var omkring 6 år, og eliteklassen var nået, begyndte Henrik at interesse sig lidt for IPO og valgte derfor at

24 skifte gren, og det var ikke noget dårligt valg. Henrik trænede også i Schæferhundeklubben og blev på et tidspunkt opfordret til at melde sig til Rødovre Open et stort prestigefuldt stævne for brugshunde. Henrik havde sine betænkeligheder men valgte til sidst at melde sig til og det gik godt. Så godt, at de faktisk gik hen og vandt. Det var en stor oplevelse. Cochise s tyske opdrætter tog turen fra Hamburg til Danmark bare for at tage billeder af ekvipagen. fra var som vanligt, sluttede de som nummer 8. Det blev deres sidste konkurrence, for Cochise kom sig aldrig rigtigt efter sin sygdom, og fik lov til at nyde sit otium, indtil han som 12-årig måtte tage afsked med denne verden til stor sorg for Henrik, som måtte sige farvel til den bedste hund, han kunne få. Ikon Nogle år forinden havde Henrik overtaget Ikon efter, at han og kæresten var gået fra hinanden. Ikon var også en schæfer, men en lille en af slagsen, så hans karriere indenfor IPO blev kortvarig, da han slet ikke kunne være med. Chochise, den bedste hund, man kan få. Foto Henrik Kreipke Ramt af sygdom Da Cochise var 8 år gammel og på sit højeste, blev han ramt af en alvorlig sygdom. Det startede som bughindebetændelse og udviklede sig til en alvorlig bakterie i hjertelungehulen. Henrik kom hjem fra arbejde og fandt Cochise mere eller mindre livløs på gulvet. Han fik uanede kræfter og fik løftet sin store hund op og båret ham ned i bilen. Af sted til dyrlægen, som straks ryddede konsultationen og fik stukket en stor kanyle ind i hunden og tappet ham for væske. Cochise blev reddet men var meget svækket. Inden han blev syg, havde han opnået et resultat, som sikrede ham deltagelse i årets DM i DcH-regi. Henrik overvejede, om han skulle melde fra, for Cochise var fortsat ikke frisk, men han valgte at stille op. Til trods for, at deres præstation langt 24 De begyndte derfor at dyrke DcH s lydighedsprogram, da Ikon var omkring 6 år gammel, og de opnåede at komme med til DM i både B- og A-klassen. I eliteklassen kom de også ud til nogle konkurrencer, men Ikon havde en del problemer med figuranten og den døde i eftersøgningen, og der røg mange points på den konto. Så efter nogle forsøg, blev Ikon pensioneret. Han blev aflivet for et års tid siden i en alder af 12 år. Henrik og Ikon 2009 Foto Jeanette Vejlemand Eigil For godt 2 år siden kom Eigil ind i Henriks liv. En livlig schæferhan med mod på livet og stor arbejdsglæde. Henriks ambitioner var høje, og potentialet i hun-

25 den var lovende. Men meget tidligt blev Eigil ramt af vokseværk, så træningsmulighederne var begrænsede. Dette blev så efterfulgt af en lårbensskade efter et skred i entreen, hvor Henrik havde fjernet gulvtæppet. Der måtte både genoptræning og fysioterapi til for at få Eigil klar igen. Det viste sig også, at hans bækken var forskudt 2½ cm, så han måtte lige forbi ledmanipulatøren og blive rettet. Og så burde han ellers havde været klar, hvis han ikke lige havde valgt at tage turen over en høj stensætning, som slog ham skæv igen. Af sted til endnu en behandling... Problemer med stress Under hele dette forløb var det også begrænset, hvor meget Eigil kunne lege og være social med andre hunde, så hans stressniveau blev højere og højere, for hver gang han så en hund, der legede eller trænede, og han ikke kunne være med. I forvejen er Eigil af en schæfertype, der kører højt, men hans inaktivitet gjorde bestemt ikke hans stress mindre. mindre, for Henrik kører sig selv op, når Egil kører op, og så ruller lavinen... Tak for hjælpen Henrik sender en varm tanke til sit torsdagshold, som har hjulpet ham meget med af få afrettet Eigil. De har stillet op som figuranter og har spillet bussemænd, når Eigil tog sejrsrunder, og det har givet pote. Herudover har Eigil i en længere periode haft en fast aftale med to onsdagsveninder Mille og Lucca og deres mor Anne-Marie som også har været en stor hjælp i træningen. Debut i B-klassen I efteråret afholdt klubben en lokalkonkurrence, og Henrik tog chancen og meldte sig til. Han var meget nervøs om morgenen og følte, at der lå et stort pres på hans skuldre, idet han skulle bevise overfor de andre, at hans hund ikke var helt håbløs. En kommentar fra en konkurrent om, at han ville slå Henrik, gav ham styrke til at mande sig op, og da første øvelse sporet gik rigtig godt, måtte Henrik fælde en lille tåre af glæde og lettelse over, at de var kommet godt fra start. Resten af konkurrencen gik rigtig godt bortset fra apportøvelsen, og de gik hen og vandt med et flot resultat. En stolt Henrik sammen med sin nye A-hund Eigil Foto Lise Klysner Henrik har været nødt til at sande, at hans ambitioner var lidt for høje, og der måtte arbejdes meget mere for resultaterne, end han var vant til. Eigil er meget ukoncentreret og har svært ved at fokusere på tingene længere tid af gangen. Og Henriks temperament gør ikke stresssituationen 25 En glad jubilar Foto Jeanette Vejlemand

26 Nu skriver vi 2012, og konkurrencesæsonen er startet. Det bliver et spændende år. Oprykningen til A-klassen er allerede i hus. Mindernes Allé Når Henrik kaster et blik ned af Mindernes Allé, kan han med stolthed se tilbage på mange gode oplevelser med sine hunde og ikke mindst mange flotte resultater. Det resultat, der har betydet mest for ham, er sejren i Rødovre Open med Cochise. Der var ingen forventninger, før de kom, og alligevel gik de hen og vandt foran mange andre, som var udvalgt til favoritter. Udover at gå med hund har Henrik også været aktiv på mange andre fronter indenfor klubben. Han var med til at bygge vores nuværende klubhus i Han kom også hurtigt med i klubbens aktivitetsudvalg. Inden han havde været medlem af klubben i 2 år, blev han træner. Dengang forløb træneruddannelsen med teori hos gamle Leif afsluttet med et weekendkursus i Borrevejle. Den 30. november 1991 blev Henrik uddannet som klubinstruktør på det første hold, der tog uddannelsen. Senere blev han opgraderet til kredsinstruktør efter at have bestået en eksamen, som blev gennemført som et foredrag på Øresundsakvariet om hundens sprog, sanser og instinkter. Henrik er netop trådt ud af bestyrelsen, som han har været en del af gennem de sidste år. Han er formand for trænerudvalget et udvalg han har været med i og formand 26 for af flere omgange igennem de sidste år De sidste 6 år har Henrik også bestredet posten som uddannelsesformand i kredsen, hvor han bl.a. har været med til at få den nuværende grundtræneruddannelse op at køre. Tidligere forelå alt kursusmateriale som overheads, men med hjælp fra Marianne Lind, har Henrik fået lagt alt ind på computer, hvilket gør det langt lettere at undervise i dag end tidligere. Pga. tidsmangel har han netop fratrådt posten som uddannelsesformand. Henrik kan ikke forestille sig et liv uden hund og hundetræning, og han forventer at være en aktiv del af klubben i mange år fremover. På klubbens vegne vil jeg slutte af med at ønske Henrik et stort tillykke med jubilæet. Festudvalg søges! Er du god til at arrangere fester og andre sociale aktiviteter, og har du lyst til at bruge lidt kræfter på at lave lidt sjov i klubben så se her. Vi søger 2-3 personer, som kan stå i spidsen for et festudvalg. Hovedopgaverne vil være at arrangere en sommer- og en afslutningsfest, men har du lyst til at være med til at genoplive gamle traditioner såsom På-Tværs, Fidusløb, Natløb mv. skal du være velkommen. Lyder det som noget for dig, så kontakt bestyrelsen.

27 Link til FoderXpressen 27

28 Aktivitetskalender Dato Aktivitet: Sted: Kredskonkurrence C-B Fakse Bestyrelsesmøde Jeanette Vejlemand Kredskonkurrence C-B Næstved Rally Lands Helsingør IPO DM/NM-udtagelse Ringe Kredskonkurrence C-E Lands Helsingør Kredskonkurrence A Fakse Kredskonkurrence C-E + E-turnering Stevns Rally Lands Maribo 28/ Nordisk Weekend Kreds Kredskonkurrence C-B-A Herfølge Kredskonkurrence C-A Stevns Kredskonkurrence B Frederikssund Rally Lands Frederikssund Bestyrelsesmøde Jan Werner Kredskonkurrence C Lands Roskilde Rally Lands Vordingborg Kredskonkurrence C Køge Rally Lands Humlebæk Kredskonkurrence C "Drive in" Lands Frederikssund Bestyrelsesmøde Laura Jensen Kredskonkurrence C Lands Fakse Opdatering af profiler DcH s konkurrenceudvalg har strammet op omkring brugen af DcH s onlinetilnemelding og har lavet en sammensmeltning af DcH-tilmeld og beregnerprogrammerne. Man kan fremover kun deltage i en konkurrence, hvis man er registreret i DcH-tilmeld. Vi skal derfor opfordre vores lokale konkurrencegående hundeførere til at tjekke, om jeres profiler er i orden. Hvis jeres navn og/eller adresse på profilen er forkert, så skal I henvende jer til vores kasserer, Susan Hansen, så hun kan ændre dette for jer. Det kan man ikke selv gøre via tilmeldingssystemet. Det nye er, at hundenavn og race 28 og størrelse skal stå i profilen, så det er det samme, der kommer til at stå ved alle konkurrencer. Der vil ikke blive mulighed for at indtaste disse ting på tilmeldingssiden. Der vil kun kunne vælges mellem de hunde, der står i profilen. Konkurrenceudvalget beder også om, at man bruger simple racenavne. Eks: Alle variationer af Labradorhunde benævnes bare Labrador, alle variationer af golden retrievere benævnes bare Golden Ret., alle variationer af schæferhunde benævnes Schæfer. Har man en blandingshund, er det ikke nødvendigt at oplyse, hvor mange racer hunden er sammensat af. Brug betegnelsen Blanding.

29 Dyrlægesiden. Havreholm Dyreklinik v/ Steen Thorup Hellebjergvej Hornbæk Nordkystens Dyrehospital v/ Mogens Hansen Fabriksvej Helsingør Humlebæk Dyreklinik v/ John Leonard Knudsen Torbenvej Humlebæk Niverød Dyreklinik Gitte Nicolet Niverød Kongevej 5 B 2990 Nivå Espergærde Dyreklinik v/ Niels Jacob Jensen Fredensvej Espergærde Infoaften om C-klassens konkurrenceprogram Af Laura Jensen Én af klubbens dommere stillede sin ekspertise til rådighed for at hjælpe klubbens nye konkurrencegående hundeførere med at blive klædt bedre på. Torsdag den 8/3 havde klubben arrangeret en infoaften om konkurrencereglerne i C-klassen. Michael Malm var vores foredragsholder, og han holdt et lærerigt og udførligt oplæg om generelle regler og dommervejledning. Vi gennemgik enkeltvis alle øvelserne og de primære og sekundære fratræk ved samme. Derudover fik vi gode råd og fif til, hvad vi kan gøre i en situation, hvor der skal handles hurtigt og mistes så få point som muligt. Det var en rigtig hyggelig aften. Vi var desværre kun 6 fremmødte, men det gav mulighed for en masse spørgsmål og gode dialoger. 29 Dyrlægehuset Arken V/ Else Langkilde Kongevejen Helsingør Fredensborg Dyreklinik v/katrine Langvad Helsingørsvej Fredensborg Jeg håber meget, at vi kan gentage succes en og lave en tilsvarende infoaften en anden gang. Og så kan jeg kun anbefale alle til at komme. Man får rigtig meget med sig hjem Pas på glasskår... Vores træningsplads er fyldt med muldvarpeskud. Da det er en gammel losseplads, vi træner på, ligger der mange glasskår i jorden, og muldvarpene skubber dem op til overfladen.. Så derfor: Pas på jeres hunde og deres poter, når I træner i nærheden af muldvarpeskuddene. Brug evt. lidt tid inden træning på at fjerne de synlige skår, så ingen kommer til skade.

30 Navne i klubben DCH Helsingørs Bestyrelse: Formand Lars Poffler lpoffler@mail.dk Næstformand Ernst Johansen ernst.johansen@tdcadsl.dk Kasserer Susan Hansen maismor@gmail.com Best.medlem Laura Jensen gydevej10b@mail.tele.dk Best.medlem Jeanette Vejlemand jv1967@mail.dk Suppleant John Riise jor@naturgas.dk Suppleant Jan Werner mquvang@youmail.dk Trænerudvalg Henrik Kreipke henrik.kreipke@privat.dk Anette Knudsen marco@knudsen.mail.dk Anne-Marie Schmidt ams@mail.dk Elisabeth Engel e.engel@stofanet.dk Tilmelding til kursus/hvalpe/c-introhold Anne-Marie Schmidt ams@mail.dk Tirsdag og torsdag (AL henvendelse ang. kursus-hvalpehold bedes rettet til ovenstående nummer) Henvendelse om øvrige hold Anette Knudsen marco@knudsen.mail.dk Trænere Anette Knudsen marco@knudsen.mail.dk Anne Marie Schmidt ams@mail.dk Elisabeth Engel e.engel@stofanet.dk Ernst Munk Johansen ernst.johansen@tdcadsl.dk Henrik Kreipke henrik.kreipke@privat.dk Ib Pedersen epo.epo@hotmail.com Imre Mihura janeimi@mail.dk Jan Poulsen sp@yoeseepost.dk Jeannette Bhønix jeamor6@msn.com Kim Klysner klyde@mail.dk Kirsten Simonsen ramboe@kabelmail.dk Lisbeth Tidemand lisbeth.tidemand@gmail.com Marianne Lind dkmln@coloplast.com Max Hansen max_hansen@mail.dk Michael Malm michael@malm.dk Per Vebel per@vebel.info Peter Knudsen Peter.knudsen@post.tele.dk Steen Laugesen Hansen slh@life.ku.dk 30

31 Træneraspirant Maria Dale Konkurrenceudvalg: Peter Knudsen Formand Jeanette Vejlemand Rikke Poffler Dommere: Anette Knudsen Kate Sørensen Kim Klysner Kim Sørensen Michael Malm Peter Knudsen Ungdomskonsulent: Peter Knudsen Konsulent Anette Knudsen Øl/vandforsyning: Christian Bøttcher Oldfrue: Jeannette Bhønix Salg af træningsartikler: Jeannette Bhønix Laura Jensen John Riise Ernst Johansen (kun indkøb) Gasmand Jan Werner Aktionsmand ( i tilfælde af indbrud, hærværk, el.lign.) Jimmy Pedersen ramboe@kabelmail.dk 31

32 Retur adresse: Midgårdsvej 29, 3000 Helsingør Nordsjællands største dyrehandel med fisk, krybdyr, dyr, fugle. Foder til alle dyrearter samt hunde- og katteartikler. Vi fører alle mærker hundefoder og barf Vi gør det bedste for dig og dine dyr Bedst og billigst 32 Kongevejen 8 Mads Holmsvej 2 Helsingør Tlf: Åbningstider: Man. fred.: 10-18, Lørdag: Første og sidste Søndag: 10-15

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 6. februar 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Ernst Johnsen Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen John Riise,

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Inden generalforsamlingen sættes i gang, er der uddeling af pokaler.

Inden generalforsamlingen sættes i gang, er der uddeling af pokaler. DcH Helsingør Referat af ordinær Generalforsamling Referent: Laura Jensen DATO 29. januar 2014 kl. 19 00 STED ANTAL DELTAGERE: Espergærde Bibliotek 27 stemme berettigede Inden generalforsamlingen sættes

Læs mere

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 4. april godkendes med enkelte rettelser. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 4. april godkendes med enkelte rettelser. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent Jeanette Vejlemand DATO 7. maj 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Jan Werner Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura Jensen,

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Formanden orienterer

Formanden orienterer Nummer 1 2013 - årgang 39. I dette nummer: Formanden orienterer Formanden orienterer 1 Ferie!!!! 2 Parkering ved klubhuset 3 Hjemmesiden får nyt udseende 4 Igennem de seneste år har der været faldende

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR Vedtægter VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR (Understregede sætninger er fastsat af Landsforeningen DcH. De skal medtages og kan ikke ændres af lokalforeningen) 1 Foreningens navn

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg Forslaget til vedtægtsændring vil blive fremsat ved generalforsamlingen d 15 november 2018. Hvis man som lokalklub vil være medlem af DcH Danmark, så er der

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Referat: 1. Formandens velkomst Formanden bød velkommen 2. Valg af dirigent Dan Jønsson have 71, blev valgt til dirigent. Det blev konstateret at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 3. Protokol og

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Foto: Fra unghunde træning forår 2016

Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere

DCH HELSINGØR REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING

DCH HELSINGØR REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING DCH HELSINGØR REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referent: Laura Jensen DATO 28. januar 2015 kl. 19 00 STED ANTAL DELTAGERE: Espergærde Bibliotek 26 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent.: Bestyrelsen forslår

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Espergærde Bibliotek. Det konstateredes at 26 af de fremmødte var medlemmer og stemmeberettigede - 1 havde ikke stemmeret. 2. Valg af stemmetællere:

Espergærde Bibliotek. Det konstateredes at 26 af de fremmødte var medlemmer og stemmeberettigede - 1 havde ikke stemmeret. 2. Valg af stemmetællere: DCH HELSINGØR REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referant: Laura Jensen DATO: 20. januar 2011 kl. 19 00 STED: ANTAL DELTAGERE: Espergærde Bibliotek 26 stemme berettigede inkl. bestyrelsen + 1 ikke stemme

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra mødet 6. februar godkendes efter få rettelse. Referatet lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat Referat fra mødet 6. februar godkendes efter få rettelse. Referatet lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Jeanette Vejlemand DATO 5. marts 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Susan Hansen Lars Poffler, Ernst Johansen, Susan Hansen, Laura Jensen, Jeanette Vejlemand,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle.

Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 7. marts 2015 på Best Western Torvehallerne, Vejle. Til generalforsamlingen var der mødt 24 deltagere heraf 12 stemmeberettigede. Lone Jensen bød velkommen.

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017)

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Hos Jeanette Vejlemand. Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura Jensen. John Riise og Susan Hansen

Hos Jeanette Vejlemand. Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura Jensen. John Riise og Susan Hansen DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 2. april 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Jeanette Vejlemand Lars Poffler, Ernst Johansen, Jan Werner, Jeanette Vejlemand og Laura

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 v/næstformand Trine Marqvard Nymann Jensen I har formentlig allerede set vores organisatoriske beretning måske har I ikke lige fået tygget jer igennem

Læs mere

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG Vedtægter for Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG VEDTÆGTER FOR LOKALFORENINGER UNDER LANDSFORENINGEN DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING (Vedtaget 29.01.2018) Foreningens navn er: Danmarks civile

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1 Foreningens navn er Danmarks Civile Hundeførerforening, Svenstrup (forkortes DcH). Foreningens hjemsted er Svenstrup i Aalborg Kommune. Foreningen er medlem af Landsforeningen

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019.

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019. VEDTÆGTER for Århus civile Hundeførerforening Stiftet den 12. november 1944 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. januar 2019. 1 Lokalforeningens Navn og hjemsted Foreningens navn er Århus civile

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Indkaldelse til generalforsamling Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2/2010 Dato: 12.04.2010 Sted: Caroline Ditlefsen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise og Laura Jensen

Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise og Laura Jensen DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 1. oktober 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos John Riise Lars Poffler, Jeanette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise og

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er / EcH. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening / DcH. 2 Foreningens formål er dels at virke til anvendelse af

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ;

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ; Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle 26 16 96 21; ddn@cdmail.dk Referat fra Kredsgeneralforsamling den 17. februar 2014 kl. 19.30 i DcH

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 Til: Lokalforeningerne, 06-06-2016 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 1. Orientering fra kredsformanden v. Susanne Kjær Vi har pt. ikke en kredseftersøger,

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar 2017. Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Folmer Christiansen er valgt. 2. Formandens beretning.

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD.

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. 2011 1 Foreningens navn er Danmarks civile Hundeførerforening, Køge afd. Dens hjemsted er Køge Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

Oktober ÅRGANG

Oktober ÅRGANG Oktober 2015-28. ÅRGANG M e d le m s b la d f o r M a ri b o Ci e vil H er r fø e d n u g in n re o f Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Ivan Nielsen

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

DcH Holstebro Bestyrelsen

DcH Holstebro Bestyrelsen indkalder hermed foreningens medlemmer til den ordinære generalforsamling, som finder sted tirsdag den 27. januar 2015 kl. 19.00 i klubhuset. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. foreslår: Erik Hansen 2. Formandens

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Tilstede: Niels Sander Jeanette Johnsen Thøger Kristoffersen Ulla Kristoffersen Daniel Kristoffersen Gitte Flindt Gert Flindt Jan

Læs mere

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Dagsorden 1 : Valg af ordstyrer 2 : Valg af referent og 2 stemmetællere 3 : Årsberetning

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsgeneralforsamling d. 15/02 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1. Valg af Dirigent 2. Beretning John Bermann, DcH Hjørring foreslået og valgt. Dirigenten afklarede

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 4. November 2014 til Februar 2015. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 4. November 2014 til Februar 2015. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 4. November 2014 til Februar 2015 32. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Formand: Jan Møller Lundager 41, 2670 Greve 40 68 09 29 Næstformand: Henning Øland Berg

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE.

Vedtægter. for Odsherred Civile Hundeførerforening. Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Vedtægter for Odsherred Civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er ODSHERRED CIVILE HUNDEFØRERFORENING. Dens hjemsted er ODSHERRED KOMMUNE. Foreningen er medlem af landsforeningen DANMARKS CIVILE

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Lars Poffler, Laura Jensen, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Lisbeth Tidemand og Jeanette Vejlemand FRAVÆRENDE

Lars Poffler, Laura Jensen, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Lisbeth Tidemand og Jeanette Vejlemand FRAVÆRENDE DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent Jeanette Vejlemand DATO 13. januar 2014 STED Hos Lisbeth Tidemand DELTAGERE Lars Poffler, Laura Jensen, Ernst Johansen, Susan Hansen, John Riise, Lisbeth

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH

Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand Vibeke Strange Skibevej 17 4930 Maribo

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde man. 09.02.15 kl. 18.30 i klubhuset

Referat bestyrelsesmøde man. 09.02.15 kl. 18.30 i klubhuset Referat bestyrelsesmøde man. 09.02.15 kl. 18.30 i klubhuset 1. Konstituering Første punkt på mødet var jf. dagsordenen godkendelse af referaterne fra hhv. seneste bestyrelsesmøde samt for generalforsamlingen.

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Onsdag d.14/5 kl. 19.00 på Fjordens Perle Dirigent: Nina Storgaard, Kolibrivej 11 Referent: Michael Maigaard,

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl i Klubhuset

Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl i Klubhuset Referat fra den ordinære Generalforsamling i DcH-Risskov tirsdag den 29. januar 2019 kl. 19.30 i Klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Beretning af foreningens formand 4.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere