Frit enkelt fleksibelt. Leasing

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Frit enkelt fleksibelt. Leasing"

Transkript

1 Frit enkelt fleksibelt Leasing

2 Frigør dine penge fra dyrt materiel og bliv fri som fuglen Hvorfor investere og binde dine penge i dyrt maskineri og dyre biler, når du kan lease på fordelagtige vilkår? SPARBANK Leasing er for dig, der ønsker at frigøre likviditet til din daglige drift med en fleksibel og økonomisk løsning, der passer som fod i hose med dine behov... Frit Når du skal anskaffe dig en maskine eller et transportmiddel, ved du bedst selv, hvad dine behov er, og hvilket udstyr der passer bedst til netop din virksomhed. Derfor er alle SPARBANKs leasingaftaler individuelle og skræddersyet til dine behov. Du finder selv det udstyr, som du er interesseret i at lease. Dernæst forhandler du prisen og betingelserne med den ønskede leverandør. Så mødes du med vores leasingrådgivere med stort branchekendskab, og sammen finder vi den bedste leasingaftale for dig, hvorefter aftalen etableres. Leverandøren sender udstyret til dig, og du tjekker, om det er i orden. Når du har godkendt udstyret, sender leverandøren regningen for udstyret til os, og vi betaler. Sådan leaser du hos os. Frit og tilpasset dine behov! Enkelt Med leasing frigør du dine penge fra høje investeringsudgifter og kan i stedet nøjes med at betale den løbende leasingsydelse i takt med, at udstyret tjener penge til din virksomhed. Leasing-ydelsen er naturligvis fuldt fradragsberettiget. Du slipper oven i købet for momsudlæg ved købet og stempelomkostninger til pant og andre offentlige udgifter. Vi lægger vægt på at indgå fleksible aftaler, der passer til din virksomhed. Leasing er den enkle og overskuelige løsning, der sender dine penge tilbage på arbejde i din virksomhed. Fleksibelt For virksomheder findes der ikke noget værre end faste udgifter, der ikke tager højde for eventuelle sæsonudsving i indtjeningen. Derfor tilbyder SPARBANK Leasing dig en fleksibel afvikling, der tager højde for din virksomheds indtjeningscyklus. Vi sammensætter altid en leasingaftale med udgangspunkt i din situation!

3 Enhver leasingaftale hos SPARBANK ledsages altid af professionel og personlig rådgivning, der sikrer dig den bedste aftale til en konkurrencedygtig pris. Kontakt SPARBANK Leasing, og få en snak om dine muligheder.

4 PERSON- OG VAREBILER

5 KOM FRA A TIL B UDEN STORE INVESTERINGER Hvorfor betale en tårnhøj bilafgift til staten? Med SPARBANK Leasing får du fuld brugsret over den bil, du ønsker, uden at binde dine penge. I SPARBANK Leasing har vi et indgående kendskab til det danske person- og varebilsmarked. Det kommer du til at nyde godt af, hvis du vælger at lease din person- eller varebil. Først og fremmest tilbyder vi dig grundig og personlig rådgivning om de leasingmuligheder, der fungerer bedst for din virksomhed. Vi er medlem af Finans & Leasing, som har udarbejdet et kodeks for god forretningsskik, som vi naturligvis følger. Derfor er du sikret en professionel vejledning, og vores mål er altid at finde den løsning, der fungerer bedst for dig. SPARBANK Assistance Når du leaser en person- eller varebil, tilbyder vi dig assistance 24 timer i døgnet, året rundt, hvis uheldet er ude. Vores service hedder SPARBANK Assistance. Du ringer på , hvis du skal have hjælp til bl.a. motorstop, nedbrud, starthjælp, persontransport ved driftsstop, uheld eller tyveri af køretøjet, brændstofudbringning, døroplukning og dækskifte. Vi garanterer, at hjælpen er fremme inden for 45 minutter. Dækskifte Vi samarbejder med Euromaster og Super Dæk Service. Så når du skal skifte til sommer- eller vinterdæk, henvender du dig blot i en af afdelingerne og udfylder en værkstedsrekvisition. Vi klarer resten. 3 INDLYSENDE FORDELE tid penge likviditet Du sparer tid, fordi du ikke længere behøver at beskæftige dig med køb og salg af person- og varebiler. Det gør vi. Vi tager os med andre ord af alt det omstændige, det praktiske og det kedelige. Du kan i stedet bruge tiden på at drive din forretning og opdyrke nye forretningsmuligheder. Du sparer penge, fordi vi via vores brede forhandlernetværk altid kan finde en konkurrencedygtig pris. Vi går til leverandøren med forhandlerkasketten på, da det er vores opgave at sikre den bedste pris. Det giver dig både en minimal leasingydelse og en lavere beskatningsværdi. Du har sikkert selv et par idéer til, hvad den frigjorte likviditet kan bruges til. Men ét er sikkert: dine penge arbejder bedre i din virksomhed, hvor du muligvis arbejder på at forfine dine ydelser og højne udbyttet.

6 FULD FART PÅ firmabilen OG FORRETNINGEN! Krabbe og Partner A/S fik rigtig meget for pengene, da de i 2009 leasede to Ford Mondeoer til privat brug og firmakørsel. Derfor fortsætter de succesen og begynder nu at lease varevogne. Kristian Krabbe er medejer af Krabbe & Partner A/S, der er en mindre entreprenørvirksomhed i Holstebro med speciale i erhvervsbyggeri. Virksomheden beskæftiger sig også med byggeri af udlejningsejendomme, som Krabbe & Partner A/S selv ejer og udlejer. Virksomheden har eksisteret siden Vi er blevet rigtig hooked på leasing, så vi har bedt SPARBANK om at finde to varevogne til os, hvor der også lægges vægt på miljøvenlighed«, slutter Kristian Krabbe.»Det er noget af en jungle at finde ud af det med momsen, så det klarede SPARBANK for os«. I 2009 leasede Krabbe og Partner A/S to Ford Mondeoer på hvide plader.»vi havde tidligere snakket om leasing, men det var kun blevet ved snakken. Men da vi tog fat i SPARBANK, skete der noget«, fortæller Kristian Krabbe. Han fortsætter:»sparbank forhandlede prisen helt i bund med en fornuftig leasingudgift til følge, og så tog de sig af alt det praktiske. Det er noget af en jungle at finde ud af det med momsen, så det klarede SPARBANK for os«.»vi fandt ud af, at det var billigere at lease end at eje. Og så kunne vi frigøre en masse likviditet, hvilket er akilleshælen i alting i dag«.»det er blevet sjovere at lease. Finansieringsomkostningerne er faldet, og så slipper vi for alt bøvlet. Bilerne er et rigtig godt personalegode, og samtidig kan vi bruge bilerne forretningsmæssigt, når vi tager på kundebesøg og besøger byggepladserne. Men det væsentligste argument for at vælge leasing var, at vi fandt ud af, at det var billigere at lease end at eje. Og så kunne vi frigøre en masse likviditet, hvilket er akilleshælen i alting i dag. I byggebranchen er vi særligt afhængige af at have kapital ved hånden«, fortæller Kristian Krabbe.»Vi føler, at vi med vores leasingaftale har fået rigtig meget for pengene: to lækre biler til en fornuftig månedlig ydelse. Der er masser af udstyr i bilen, bl.a. læderindtræk, bluetooth, stemmestyring og en avanceret kørecomputer til en værdi af kr. Kan man bede om mere? Bilerne har også en stor 2,5 liters motor og dvd i nakkestøtterne. SPARBANK Assistance Det er helt trygt og sikkert at lease et transportmiddel gennem SPARBANK Leasing. Vi tilbyder dig assistance 24 timer i døgnet, året rundt. Vores service hedder SPARBANK Assistance. Du ringer på , hvis du skal have hjælp til: Motorstop Nedbrud Starthjælp Persontransport ved driftsstop, uheld eller tyveri af køretøjet Brændstofudbringning Døroplukning Dækskifte Vi garanterer, at hjælpen er fremme inden for 45 minutter. Dækskifte Vi samarbejder med Euromaster og Super Dæk Service. Så når du skal skifte til sommer- eller vinterdæk, henvender du dig blot i en af afdelingerne og udfylder en værkstedsrekvisition. Vi klarer resten.

7 Enhver leasingaftale hos SPARBANK ledsages altid af professionel og personlig rådgivning, der sikrer dig den bedste aftale til en konkurrencedygtig pris. Kontakt SPARBANK Leasing, og få en snak om dine muligheder.

8 DET PRAKTISKE NÅR DU LEASER PERSON- & VAREBILER Rabat på brændstof SPARBANK Leasing tilbyder dig brændstofordninger med rabatter i samarbejde med Q8 og Statoil. Kontakt os for at høre, hvor meget du kan spare. PBS Når du har valgt din periodiske betalingsform, kan leasingydelsen trækkes helt automatisk via PBS. Brugsret Når du leaser, har du fuld brugsret over udstyret, som havde du købt det selv. Den eneste forskel er, at du med en leasingaftale slipper for at binde store beløb i virksomhedens flåde af personog varebiler. Aflevering Når leasingaftalen udløber, skal udstyret leveres tilbage. Du kan selv vælge at aflevere udstyret på en af de aftalte afleveringscentre eller mod betaling få hentet udstyret. Vores samarbejdspartnere på afleveringscentrene gennemgår efterfølgende udstyret. Hvis der viser sig skader, fejl eller mangler, sørger vi for billeddokumentation som basis for udbedringen. Husk også at aflevere nøgler, servicehæfte, eventuelle skadesanmeldelser og original registreringsattest. Ekstraudstyr som vinterdæk, førstehjælpskasse og brændstofkort skal også afleveres. Momsfradrag Den ydelse, du betaler i din leasingaftale, er en driftsomkostning. Det betyder, at du kan trække den fra i dit regnskab. Der er fuldt momsfradrag på gulpladebiler og delvist fradrag på hvidpladebiler afhængigt af bilens registreringsafgift. Begge fradrag kan modregnes i dit momsregnskab. Ved leasing undgår du momsudlæg på anskaffelsesprisen. Reparationer og service Hvis du har brug for service, eller der skal foretages reparationer på det leasede udstyr, kontakter du et af de værksteder, som importøren har godkendt. Du udfylder en værkstedsrekvisition, og vi klarer resten. Ved service skal servicehæftet ajourføres, og terminerne overholdes. I rekvisitionen foretages en udførlig beskrivelse af mangler. Driftsudgifter Under hele leasingperioden sørger vi for, at du har det fulde overblik over driftsudgifterne. Det giver dig stor budgetsikkerhed, og du behøver derfor ikke ligge søvnløs over eventuelle ekstraregninger. SPARBANK Leasing betaler alle service- og reparationsudgifter og har ansvaret for udstyrets restværdi ved leasingaftalens udløb. SPARBANK assistance Når du leaser et transportmiddel, tilbyder vi dig assistance 24 timer i døgnet, året rundt, hvis uheldet er ude. Vores service hedder SPARBANK Assistance. Du ringer på , hvis du skal have hjælp til bl.a. motorstop, nedbrud, starthjælp, persontransport ved driftsstop, uheld eller tyveri af køretøjet, brændstofudbringning, døroplukning og dækskifte. Vi garanterer, at hjælpen er fremme inden for 45 minutter. Dækskifte Vi samarbejder med Euromaster og Super Dæk Service. Så når du skal skifte til sommer- eller vinterdæk, henvender du dig blot i en af afdelingerne og udfylder en værkstedsrekvisition. Vi klarer resten.

9

10 ENTREPRENØRMATERIEL & LASTBILER

11 KVALIFICERET LEASING MED BRANCHEKENDSKAB Maskinerne i entreprenørbranchen er dyre rigtig dyre. Det samme gælder de store tunge lastbiler. Med SPARBANK Leasing slipper du for at investere store summer i tungt materiel og store lastbiler. Du har fuld brugsret over dine leasede maskiner og lastbiler, hvad enten der er tale om en enkelt kran eller en større maskin- eller vognpark. I SPARBANK Leasing har vi et indgående kendskab til entreprenørbranchens og vognmandsbranchens udfordringer og behov. Vi ved, at store udgifter til materiel og vogne kan holde virksomhederne i et økonomisk jerngreb og binde hver en krone. Ved leasing får du en fordelagtig leasingydelse, og du frigør samtidig dine likvide midler fra det likviditetskrævende udstyr. Der er altså ganske meget fornuft i at lease dine maskiner gennem SPARBANK Leasing. Forsikring Du behøver ikke bekymre dig om pludselige skader på dit udstyr. SPARBANK Leasing tilbyder i samarbejde med Codan en fordelagtig Allrisk Leasing-forsikring på entreprenørmateriel. Forsikringen dækker skader ved tab og pludselige og uforudsete begivenheder, herunder brand, tyveri- og vandskader. Der er altså mange fordele ved at lease dine lastbiler, kraner, gaffeltrucks, rendegravere, teleskoplæssere, fejemaskiner og transportlifte ja, listen er endnu længere. Du sparer penge og frigør likviditet. Desuden er der 3 soleklare fordele: 3 soleklare FORDELE fuld fradragsret Du får fuldt skattefradrag for leasingydelsen. Leasingydelsen bogføres som en almindelig driftsudgift. Desuden slipper du for stempelomkostninger til pant og andre offentlige udgifter, når du leaser. Dem klarer vi. Det medvirker til at holde etableringsomkostningerne nede. rådgivning Når du finder det udstyr, der bedst opfylder dine behov, tilbyder vi dig rådgivning om udstyret og den bedste økonomiske løsning. Vi udformer en leasingaftale, der sikrer dig betydelige konkurrencefordele. Ved leasingaftalens udløb kan du forlænge aftalen eller skifte til ny teknologi uden store udsving i omkostningerne. sæsonkorrigeret ydelse Mange i entreprenørbranchen og vognmandsbranchen oplever betydelige sæsonudsving i indtjeningen. Derfor tilbyder SPARBANK Leasing dig fleksibel afvikling, der tager højde for din virksomheds indtjeningscyklus. Vi sammensætter altid en leasingaftale med udgangspunkt i din situation!

12 LEASING ER DET INDLYSENDE VALG I et konkurrencepræget marked er leasing en fornuftig forretning. Det mener Multimontage, der i 2009 leasede Nordens største kran gennem SPARBANK Leasing. Da elementmonteringsvirksomheden Multimontage A/S i 2009 modtog sin nye kran, en fabriksny Wolff , var forventningerne mindst lige så høje som kranen selv.»indtil da havde vi lejet de kraner, vi skulle bruge til de forskellige opgaver«, fortæller Per Jensen, der startede virksomheden i Multimontage har i dag 25 medarbejdere, primært elementmontører, der udfører både store og mellemstore byggeprojekter.»branchen er hårdt presset, for det kniber med at finde finansiering til projekterne«. Per Jensen fortæller, at tiden kalder på tilpasning til markedsudviklingen.»mange entreprenører vælger selv at montere elementerne, hvilket naturligvis smitter af på en elementmonteringsvirksomhed som Multimontage. Samtidig har finanskrisen sat sit præg. Branchen er hårdt presset, for det kniber med at finde finansiering til projekterne. Men når man har været i branchen i mange år, ved man, at det går op og ned. Derfor ser vi fortrøstningsfulde på fremtiden«, fortæller Per Jensen.»Vi har også valgt at lease for at undgå at binde driftskapital. Og så giver det helt nye muligheder at råde over kranen hele tiden. Da vi valgte at lease, gik vi til flere udbydere, inden valget faldt på SPARBANK Leasing. Her fik vi et tilbud, der matchede vores ønsker. SPARBANK Leasing sammensatte blandt andet en yderst fleksibel aftale, hvor ydelsen var ligefrem proportional med kranens indtjening. Når kranen står stille, falder ydelsen tilsvarende. Det falder helt i tråd med vores filosofi om variable omkostninger. Vi har også valgt at lease for at undgå at binde driftskapital. Og så giver det helt nye muligheder at råde over kranen hele tiden«, fortsætter Per Jensen.»Tysk kram, når det er bedst«. Da vi valgte Wolff-kranen, var det bestemt ikke, fordi den var den billigste løsning. Men kvaliteten er suveræn. Tysk kram, når det er bedst. Kranen er utrolig stærk og meget fleksibel. Faktisk er der næsten ingen grænse for, hvor høj den kan blive, og det passer meget fint til den udvikling, vi ser i opgaverne. De bliver større og tungere, ingen tvivl om det. Nu står vi med en fantastisk kran, så vores position på markedet er absolut ikke blevet forringet, slutter Per Jensen.

13 DE FINDER ALTID EN LØSNING I DEN BUTIK Viggo Villadsen har leaset lastbiler siden 2000 og er glad for samarbejdet med SPARBANK Leasing, hvor medarbejderne har begge ben på jorden og altid finder en god og billig løsning. Viggo Villadsen har et mindre vognmandsfirma i Roslev i Jylland. Han startede i 1986 som enlig chauffør, men har i dag et firma med 8 lastbiler og 7 chauffører. Virksomheden fragter mest stykgods og køle/frysvarer i Danmark og Sverige. Han har været kunde i SPARBANK helt fra virksomhedens begyndelse. Han havde ellers altid købt lastbilerne, de store pålidelige Scania, på helt normal vis. Men så blev jeg opmærksom på leasing som en attraktiv mulighed og det lukkede op for posen.»lynhurtig afskrivning på 5 år. Det er lige mig. For så er det ude af verden«.»jeg faldt for den store skattefordel ved leasing. Lynhurtig afskrivning på 5 år. Det er lige mig. For så er det ude af verden. Normalt tager det mange flere år, førend lastbilerne er betalt. Nu kan jeg ved leasingperiodens udløb købe bilen til dens fastsatte scrapværdi. Så er lastbilen ude af regnskabet, og jeg kan fortsætte med at bruge den eller sælge den. Og så er det langt nemmere at overskue. De penge, der er i min pung, ved jeg, hvor er. Jeg kan vælge at købe røde bøffer eller rødvin for den frigjorte likviditet. Jeg vælger nu at foretage nye investeringer og betale min gæld i stedet«fortæller Viggo Villadsen.»Jeg forhandler selv prisen med bilforhandleren, for ham kender jeg«.»jeg startede leasingen i 2000 og har i dag 4 leasingaftaler og én på vej. SPARBANK Leasing finder altid en løsning og en god pris, og derfor samarbejder vi stadig med hinanden. De står for finansieringsdelen. Jeg forhandler selv prisen med bilforhandleren, for ham kender jeg. Når jeg så får lastbilen hjem begynder ombygningen. Jeg sætter en større tank på bilen og udskifter ventilerne præcist som var det min egen bil. Så den eneste forskel i forhold til at eje bilen er, at det er langt billigere«, afslutter Viggo Villadsen.

14 FØRST LEASEDE JEG, SÅ BLEV JEG KUNDE I BANKEN Brolægger Martin Lundberg fra Sorø var så tilfreds med sine leasingaftaler på entreprenørmateriel og varevogne hos SPARBANK Leasing i Skive, at han valgte at lægge alle sine bankforretninger i SPARBANK - i den anden ende af landet... Brolægger Martin Lundberg ejer en virksomhed, der hører hjemme i Sorø. Virksomheden udfører alle former for brolægning, udgravninger og entreprenøropgaver over hele Sjælland. Der er 15 mand ansat året rundt.»det fungerer meget bedre end en kassekredit«.»siden virksomhedens begyndelse i 2000 har jeg leaset en del af driftsmateriellet, såsom gravemaskiner, læssemaskiner og varevogne. Fordelen er, at jeg kan afskrive udgifterne med det samme. Det kan man ikke ved køb at udstyr. Samtidig slipper jeg for at binde likviditeten. Pengene befinder sig også bedre i virksomhedens kasse. Det fungerer meget bedre end en kassekredit. Hvis jeg eksempelvis lægger 20% i udbetaling, kan jeg begynde afskrivningen med det samme og hive alt ud som en driftsudgift, og så slipper jeg for risikoen«, fortæller Martin Lundberg.»Der er mange brodne kar i branchen, og jeg blev træt af at bevise mit værd«.»førhen leasede jeg mit udstyr hos et større leasingselskab. Men det blev mig en kende for firkantet. Hver gang jeg ringede, talte jeg med en ny person og skulle påny forklare, hvad det hele drejede sig om. Der er mange brodne kar i branchen, og jeg blev træt af at bevise mit værd. Jeg fik anbefalet SPARBANK Leasing, som jeg har benyttet mig af lige siden. De har givet mig en individuel behandling og en aftale, som passer perfekt til mig. Derfor har jeg også tegnet forsikringer på al entreprenørmateriellet hos dem. De betales sammen med leasingydelserne, og det giver mig et fuldstændigt overblik over mine udgifter. Og selv om leasingafdelingen ligger i Skive, ja, så er den ikke længere væk end en telefonopringning«, fortsætter Martin Lundberg.»De har givet mig en individuel behandling og en aftale, som passer perfekt til mig. Derfor har jeg også tegnet forsikringer på al entreprenørmateriellet hos dem«.»jeg blev så glad for samarbejdet med SPARBANK Leasing, at jeg valgte at lægge alle mine forretninger i banken. De ved, hvad jeg står for og har altid tid til at snakke. SPARBANK er en relativt lille bank, og det betyder, at man snakker med den samme person hver gang. Det gør det langt mere personligt, og det giver en hurtigere sagsgang, når man kender hinanden og har en historik sammen«, fortæller Martin Lundberg«.»De ved, hvad jeg står for og har altid tid til at snakke«.

15 SPARBANK Leasing Vi har gennem en årrække været et af de førende selskaber på leasingområdet. Vi kan derfor tilbyde dig en lang række muligheder, der kan mærkes her og nu på din driftsøkonomi. Kontakt en af vores leasingrådgivere for faglig sparring og rådgivning om din næste investering i nyt udstyr. Vi vil gerne tale med dig om, hvordan din næste finansiering sammensættes helt optimalt for dig og din virksomhed. Kontakt: leasing@sparbank.dk Mine notater/spørgsmål:

16 HOVEDKONTOR SPARBANK A/S ADELGADE SKIVE T F

Få effektiv finansiering med på vejen

Få effektiv finansiering med på vejen Få effektiv finansiering med på vejen 2 Træk på Jyske Finans og løb ikke tør for finanser Få de maskiner og køretøjer, I har brug for Investering i nyt materiel kan være ganske omfattende. Og det er vigtigt,

Læs mere

Hvorfor vælge Erik Maibom A/S / leasingbilen.dk?

Hvorfor vælge Erik Maibom A/S / leasingbilen.dk? sælger-visitkort Hvorfor vælge Erik Maibom A/S / leasingbilen.dk? Lokale fagfolk giver bedre råd. Vi bor i Aalborg. Vi bor lige om hjørnet og tæt på vores kunder. Vi er jyder. Vi leverer ikke noget smart,

Læs mere

Leasing giver frihed også økonomisk

Leasing giver frihed også økonomisk Leasing giver frihed også økonomisk Pas godt på dine transportudgifter Der er økonomisk fornuft i at lease Det er en rigtig god ide at lease din virksomheds person- og varebiler. Leasing giver store økonomiske

Læs mere

Hvad er leasing? Lad dine penge arbejde. kort fortalt. Fuldt skattefradrag LEASING

Hvad er leasing? Lad dine penge arbejde. kort fortalt. Fuldt skattefradrag LEASING Leasing kort fortalt Lad dine penge arbejde Læs side 6 Fuldt skattefradrag Læs side 8 Hvad er leasing? Med leasing køber du brugsretten til udstyr og binder derfor ingen penge. Læs side 2 LEASING IT /

Læs mere

ALM. BRAND. Leasing....du har et mål - vi har et middel

ALM. BRAND. Leasing....du har et mål - vi har et middel ALM. BRAND Leasing...du har et mål - vi har et middel ALM.SUND FORNUFT økonomisk fornuft Du har et mål - vi har et middel Har du overvejet, at det kunne være en god ide at lease jeres person- og varebiler

Læs mere

Leasing. Leasing af maskiner, udstyr og ejendomme til kommuner og regioner samt statslige og offentlige virksomheder.

Leasing. Leasing af maskiner, udstyr og ejendomme til kommuner og regioner samt statslige og offentlige virksomheder. 2017 Leasing Leasing af maskiner, udstyr og ejendomme til kommuner og regioner samt statslige og offentlige virksomheder. Bygget til at blive brugt. Maskiner og udstyr til at optimere driften. Se side

Læs mere

Leasing. nordania.dk/ offentlig. Leasing af maskiner, udstyr og ejendomme til offentlige myndigheder og virksomheder.

Leasing. nordania.dk/ offentlig. Leasing af maskiner, udstyr og ejendomme til offentlige myndigheder og virksomheder. 2018 Leasing Leasing af maskiner, udstyr og ejendomme til e myndigheder og virksomheder. nordania.dk/ Bygget til at blive brugt. Maskiner og udstyr til at optimere havnedriften. Se side 4. Når den e forsyningsvirksomhed

Læs mere

bliv godt kørende uden at binde penge hvorfor lease? Leasing af biler, varebiler og lastbiler

bliv godt kørende uden at binde penge hvorfor lease? Leasing af biler, varebiler og lastbiler Leasing af biler, varebiler og lastbiler bliv godt kørende uden at binde penge Med leasing betaler du for brugsretten og binder derfor ingen penge. Læs side 2 hvorfor lease? Lad pengene arbejde der, hvor

Læs mere

Få finansieret virksomhedens energioptimeringer med

Få finansieret virksomhedens energioptimeringer med Få finansieret virksomhedens energioptimeringer med Indholdsfortegnelse Hvem er NRGi Finans........................ 3 Finansiering er en god ide.................... 4 Finansieringstyper..........................

Læs mere

WÜRTHLEASING. Moderne udstyr uden binding af kapital

WÜRTHLEASING. Moderne udstyr uden binding af kapital WÜRTHLEASING Moderne udstyr uden binding af kapital Det nyeste og smarteste udstyr Leasing er uanset virksomhedens størrelse blevet en meget almindelig vil behovet for udskiftninger, opgraderinger og udvidelser

Læs mere

«Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12

«Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 «Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 www.nordania.dk Juli 2013 Første halvår af 2013 er gået. Bilsalget generelt slår alle salgsrekorder, og økonomerne spår bedre

Læs mere

Nyheder fra Nordania Lastbilleasing

Nyheder fra Nordania Lastbilleasing «Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 www.nordania.dk Juni 2014 Nyheder fra Nordania Lastbilleasing Nordania Leasing og Danske Leasing er gået sammen. Se, hvad

Læs mere

- så du undgår at blive snydt, når du vælger ny kopimaskine

- så du undgår at blive snydt, når du vælger ny kopimaskine - så du undgår at blive snydt, når du vælger ny kopimaskine Din guide til overlevelse, når du møder en kopimaskinesælger... Kopimaskine. Printer. Man er nærmest ved at falde i søvn allerede. Næstefter

Læs mere

Din brugerguide som Erhvervsleasingkunde. Pas godt på køreglæden

Din brugerguide som Erhvervsleasingkunde. Pas godt på køreglæden Din brugerguide som Erhvervsleasingkunde Pas godt på køreglæden Service og vedligeholdelse Som bruger af leasingbilen er du ansvarlig for, at bilen bliver serviceret og vedligeholdt i henhold til de af

Læs mere

Din brugerguide som Privatleasingkunde. Pas godt på køreglæden

Din brugerguide som Privatleasingkunde. Pas godt på køreglæden Din brugerguide som Privatleasingkunde Pas godt på køreglæden Service og vedligeholdelse Som bruger af leasingbilen er du ansvarlig for, at bilen bliver serviceret og vedligeholdt i henhold til de af fabrikanten

Læs mere

Varebiler på gule plader

Varebiler på gule plader Varebiler på gule plader Vejledningen beskriver en række regler for varebiler på gule nummerplader med en tilladt totalvægt på højst 4 tons, der ikke er fritaget for registreringsafgift. Vi har lagt vægt

Læs mere

«Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12

«Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 «Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 www.nordania.dk December 2013 Kære lastbilkunde og leasinginteresserede Året 2013 nærmer sig en afslutning. Året begyndte

Læs mere

www.autolease.dk Produkter og løsninger

www.autolease.dk Produkter og løsninger www.autolease.dk Produkter og løsninger Ring 39 15 30 30 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer Autolease er en del af DNB Group-koncernen, der er en af Skandinaviens største finansvirksomheder.

Læs mere

Skat, finansierings- og forsikrings-forhold, ved investering i nyt udstyr

Skat, finansierings- og forsikrings-forhold, ved investering i nyt udstyr Skat, finansierings- og forsikrings-forhold, ved investering i nyt udstyr I denne artikel har vi samlet relevante informationer for dig, som påtænker at investere i foto/videoudstyr. Skatteforhold Nedenstående

Læs mere

Guide: Skift bank og spar op mod 40.000

Guide: Skift bank og spar op mod 40.000 Guide: Skift bank og spar op mod 40.000 Bankerne hæver udlånsrenten, selvom Nationalbanken gør det modsatte. BT guider dig her frem til at forhandle om prisen i banken og overveje bankskift Af Lisa Ryberg

Læs mere

Når forretningen skal være godt kørende.

Når forretningen skal være godt kørende. 1705 Mercedes-Benz Finans Danmark AS Stamholmen 157, 1 2650 Hvidovre www.mercedes-benz.dk Når forretningen skal være godt kørende. Mercedes-Benz Finans er et fuldt ejet datterselsakb inden for Daimler

Læs mere

Forretningsgang Fleet Management

Forretningsgang Fleet Management Side 1 af 5 Formålet med denne forretningsgang er, at beskrive de praktiske forhold omkring det daglige samarbejde for kunder med en Samarbejdsaftale, finansiel leasing. 1. Primære forhandlere Nordania

Læs mere

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE AUTORISERET TOYOTA & CITROËN FORHANDLER I NYKØBING FALSTER OG MARIBO. AUTORISERET AVIS, BUDGET & MENADO UDLEJNINGSCENTER. ISO 9001 & 14001 CERTIFICERET. Vi dækker behovet

Læs mere

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE

erhverv Totalkoncept for firmabiler PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE erhverv PERSONBILER VAREVOGNE TRAILERE AUTORISERET TOYOTA & CITROËN FORHANDLER I NYKØBING FALSTER OG MARIBO. AUTORISERET AVIS, BUDGET & MENADO UDLEJNINGSCENTER. ISO 9001 & 14001 CERTIFICERET. Vi dækker

Læs mere

Politik. Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil.

Politik. Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil. Politik Firmabiler Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil. Gældende fra: 1. august 2014 Beskrivelse: Medarbejdere ansat i ovenstående

Læs mere

WÜRTH LEASING. Nemt og bekvemt

WÜRTH LEASING. Nemt og bekvemt WÜRTH LEASING Nemt og bekvemt Det nyeste og mest effektive udstyr Leasing er uanset virksomhedens størrelse blevet en meget almindelig måde at få finansieret investeringer på. At drive virksomhed er nemlig

Læs mere

PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER. hos os er du det vigtigste

PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER. hos os er du det vigtigste PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER hos os er du det vigtigste 2 // brianmadsen.info MÅ VI VÆRE DIN PARTNER? Brian Madsen A/S er et ud af seks Peugeot Professional Erhvervscentre i Danmark. Det betyder,

Læs mere

En enklere måde at køre Mercedes-Benz på.

En enklere måde at køre Mercedes-Benz på. 1705 Mercedes-Benz Finans Danmark AS Stamholmen 157, 1 2650 Hvidovre www.mercedes-benz.dk En enklere måde at køre Mercedes-Benz på. Mercedes-Benz Finans er et fuldt ejet datterselskab inden for Daimler

Læs mere

Skatteudvalget L 4 Bilag 16 Offentligt

Skatteudvalget L 4 Bilag 16 Offentligt Skatteudvalget 2017-18 L 4 Bilag 16 Offentligt 26. oktober 2017 J.nr. 2017-5154 Til Folketinget Skatteudvalget Til udvalgets orientering vedlægges supplerende høringsskema samt det modtagne høringssvar

Læs mere

Forretningsgang Fleet Management

Forretningsgang Fleet Management Side 1 af 6 Formålet med denne forretningsgang er, at beskrive de praktiske forhold omkring det daglige samarbejde for kunder med en Samarbejdsaftale. 1. Primære forhandlere Nordania vælger leverandør.

Læs mere

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt Vi hjælper dig til at opnå succes Virksomhederne har brug for fleksibilitet. Og fleksibilitet kræver et ægte partnerskab. Det har vi

Læs mere

Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER

Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER Fra de største til de mindste transportopgaver God forretning er afhængig af god transport. Men det Med produktprogrammer fra Toyota, er ikke nok, at skaffe

Læs mere

Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER

Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER Fagfolk stikker næserne sammen hos ERA BILER Fra de største mindste trans God forretning er afhængig af god transport. Men det er ikke nok, at skaffe en bil. En virksomhed har også brug for en samarbejdspartner,

Læs mere

Varebiler på gule plader. Til dig, der ejer eller bruger en vare- eller lastbil til erhverv

Varebiler på gule plader. Til dig, der ejer eller bruger en vare- eller lastbil til erhverv Varebiler på gule plader Til dig, der ejer eller bruger en vare- eller lastbil til erhverv AUGUST 2007 Indhold Få godt styr på reglerne 4 Har du trukket momsen fra, da du købte varebilen? 5 Bruger du eller

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til privatkunder i samarbejde med If 100% ORIGINAL = KVALITET Med en Ford Forsikring henvises du altid til et autoriseret Ford værksted, hvor der benyttes originale reservedele. SERIØSE

Læs mere

HONDA FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

HONDA FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF HONDA FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du en ekstra god glasskadedækning på din forrude? Vil du undgå at bekymre dig om buler og småskader,

Læs mere

Forretningsgang Fleet Management

Forretningsgang Fleet Management Side 1 af 6 Formålet med denne forretningsgang er, at beskrive de praktiske forhold omkring det daglige samarbejde for kunder med en Samarbejdsaftale, operationel leasing. 1. Primære forhandlere Nordania

Læs mere

BA ØKONOMI HA (JUR.) I SKAT, 2. DEL

BA ØKONOMI HA (JUR.) I SKAT, 2. DEL BA ØKONOMI HA (JUR.) I SKAT, 2. DEL Sommereksamen / Summer exams 2010 Ordinær eksamen / Ordinary exam Skriftlig prøve / Written exam: 25055 Moms- og afgiftsret Varighed / Duration: 3 hours / timer Hjælpemidler

Læs mere

man bør kende lidt til området, før man sætter blæk på en leasingaftale.

man bør kende lidt til området, før man sætter blæk på en leasingaftale. AF FLEMMING THOMSEN, CLAUS MIDJORD OG JESPER H. ANDERSEN Leasing kan være en mulighed, når anskaffelsen af forskellige driftsmidler skal finansieres. Men hvad er fordelene og ulemperne, og hvad skal man

Læs mere

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til privatkunder i samarbejde med If AUTORISERET VÆRKSTED HVER GANG Når du har en Ford Forsikring, kan du være sikker på, at du altid bliver henvist til et autoriseret værksted, der bruger

Læs mere

Forsikring. En praktisk, besparende og enkel forsikring

Forsikring. En praktisk, besparende og enkel forsikring Forsikring En praktisk, besparende og enkel forsikring Enkel og praktisk Med en forsikring tegnet gennem Sydleasing hos Topdanmark behøver du ikke selv have besvær med at tegne en forsikring, når du leaser

Læs mere

Hyundai -Plus. Total styr på din biløkonomi

Hyundai -Plus. Total styr på din biløkonomi Hyundai -Plus Total styr på din biløkonomi Finansiering - lidt mere overblik Med Hyundai Plus er du altid sikker på finansiering til konkurrencedygtige priser. - og som er præcist skræddersyet til dig

Læs mere

Brug for nyt tag? - vi sikrer dig markedets bedste løsning. compara www.compara.dk. tag-eksperten

Brug for nyt tag? - vi sikrer dig markedets bedste løsning. compara www.compara.dk. tag-eksperten Brug for nyt tag? - vi sikrer dig markedets bedste løsning tag-eksperten compara www.compara.dk Kom sikkert i hus, når taget skal skiftes Det er en stor beslutning at få skiftet tag. Der er mange ting

Læs mere

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF 100% ORIGINAL = KVALITET Med Forhandlerforeningens Bilforsikring henvises du altid til et autoriseret Peugeot værksted, hvor der benyttes originale

Læs mere

Leasing. Henrik Roed Hansen

Leasing. Henrik Roed Hansen Leasing Henrik Roed Hansen Overblik Om Deloitte Virksomhedspræsentation Vi er organiseret om kundens behov Finans MIDTNORD SYD Public Transport Energy & Resources Manufacturing KUNDEN ØST Consumer Business

Læs mere

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING. i samarbejde med If

FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING. i samarbejde med If FORHANDLERFORENINGENS BILFORSIKRING i samarbejde med If VÆLG MELLEM INTRO KASKO ELLER INTRO SUPER: INTROFORSIKRING INTRO KASKO INTRO SUPER ANSVARSFORSIKRING (LOVPLIGTIG) KASKOFORSIKRING - Dækker skader

Læs mere

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 3 FORDELE VED MINI FORSIKRING. Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du kun 1.500 kr. i selvrisiko ved udskiftning

Læs mere

Renault FORSIKRING i samarbejde med If

Renault FORSIKRING i samarbejde med If Renault FORSIKRING i samarbejde med If 100% original = kvalitet Med en Renault Forsikring henvises du altid til et autoriseret Renault værksted, hvor der benyttes originale reservedele. - Vil du sikre

Læs mere

Forretningsgang Fleet Management

Forretningsgang Fleet Management Side 1 af 5 Formålet med denne forretningsgang er, at beskrive de praktiske forhold omkring det daglige samarbejde for kunder med en Samarbejdsaftale, finansiel leasing. 1. Primære forhandlere Nordania

Læs mere

Nye maskiner til nye tider Løftestang til vækst Leasing som nøglen til nye maskiner

Nye maskiner til nye tider Løftestang til vækst Leasing som nøglen til nye maskiner Nye maskiner til nye tider Løftestang til vækst Leasing som nøglen til nye maskiner Minirapport udgivet af Jyske Finans Indhold Hvordan skaber I nye forudsætninger for vækst uden at bruge egenkapital eller

Læs mere

GRENKE Dispo rammeleasingaftale for små og mellemstore virksomheder

GRENKE Dispo rammeleasingaftale for små og mellemstore virksomheder GRENKE Dispo rammeleasingaftale for små og mellemstore virksomheder Bidrager til din succes I mere end 30 år En virksomhed har brug for fleksibilitet. Og fleksibilitet kræver ægte partnerskab. Siden 1978

Læs mere

Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If.

Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If. Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If. Seriøse fordele Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du en ekstra god glas skadedækning på din forrude? Vil

Læs mere

Indlæg om finansiering. Ved Morten Refsgaard Bankpartner ApS

Indlæg om finansiering. Ved Morten Refsgaard Bankpartner ApS Indlæg om finansiering Ved Morten Refsgaard Bankpartner ApS Aftenens emner 1. Betaler du den rette rente? 2. Hvad skal der til for at skifte bank? 3. Hvordan servicere man banken bedst muligt? 4. Hvad

Læs mere

BMW Forsikring i samarbejde med If. Ren køreglæde BMW FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

BMW Forsikring i samarbejde med If. Ren køreglæde BMW FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF BMW Forsikring i samarbejde med If Ren køreglæde BMW FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF Vælg mellem Intro Kasko eller Intro Super: INTROFORSIKRING INTRO KASKO INTRO SUPER Ansvarsforsikring (lovpligtig). Kaskoforsikring.

Læs mere

Det handler egentlig ikke om forsikring. Det handler om at sikre godt håndværk

Det handler egentlig ikke om forsikring. Det handler om at sikre godt håndværk Det handler egentlig ikke om forsikring. Det handler om at sikre godt håndværk Som selvstændig håndværker er det vigtigt at have en forsikring, der passer præcis til din virksomhed. Overlad din virksomheds

Læs mere

Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If

Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If 3 fordele ved Renault Forsikring - Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? - Ønsker du kun 1.500 kr. i selvrisiko ved udskiftning

Læs mere

FORD FORSIKRING. til erhvervskunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til erhvervskunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til erhvervskunder i samarbejde med If AUTORISERET VÆRKSTED HVER GANG Når du har en Ford Forsikring, kan du være sikker på, at du altid bliver henvist til et autoriseret værksted, der bruger

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 3 FORDELE VED BMW FORSIKRING VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU KUN 1.500 KR. I SELVRISIKO VED UDSKIFTNING AF

Læs mere

I SPARBANK belønner vi dem, der samler det hele ét sted. SPARBANK MAX

I SPARBANK belønner vi dem, der samler det hele ét sted. SPARBANK MAX I SPARBANK belønner vi dem, der samler det hele ét sted. SPARBANK MAX I SPARBANK kender vi hverdagens udfordringer Bedre tid, mere overskud og økonomisk råderum står øverst på ønskesedlen hos de fleste.

Læs mere

BILAG 3, LEASINGAFTALE

BILAG 3, LEASINGAFTALE BILAG 3, LEASINGAFTALE LEASINGAFTALE mellem Aarhus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Søren Frichs Vej 36G 8230 Åbyhøj og [NAVN] [ADRESSE] CVR-nr. [***] INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Leasingaftalens

Læs mere

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue?

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue? PFA Bank Får du fuldt udbytte af din formue? 1 2 En enkel bank med en enkel model Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende for at

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

ŠKODA FORSIKRING TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. Citigo

ŠKODA FORSIKRING TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. Citigo ŠKODA FORSIKRING TIL KUNDER I SAMARBEJDE MED IF Citigo 3 FORDELE VED ŠKODA FORSIKRING Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du kun 1.500 kr. i selvrisiko ved udskiftning

Læs mere

ALFA ROMEO FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

ALFA ROMEO FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF ALFA ROMEO FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF Vælg mellem Intro Kasko eller Intro Super: Introforsikring Intro Kasko Intro Super Ansvarsforsikring (lovpligtig) Kaskoforsikring Dækker skader på din bil. Lånebil

Læs mere

FIAT FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF

FIAT FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF 500 FIAT FORSIKRING I SAMARBEJDE MED IF VÆLG MELLEM INTRO KASKO ELLER INTRO SUPER: Introforsikring Intro Kasko Intro Super ANSVARSFORSIKRING (LOVPLIGTIG) KASKOFORSIKRING Dækker skader på din bil. Lånebil

Læs mere

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste 1.220,- pr. 1. marts 2010 Ekstra god dækning Bilforsikring til lave priser Ekstra rabat på øvrige forsikringer Få bedre dækning for færre penge

Læs mere

Guide til kørsel i virksomheden

Guide til kørsel i virksomheden Guide til kørsel i virksomheden Hej virksomhedsejer Møder med kunder og forretningspartnere kan være altafgørende for, om virksomheden kan skabe indtægter og overleve år efter år. Derfor kan kørsel være

Læs mere

Leasing på første klasse. vi hjælper med at finde drømmebilen

Leasing på første klasse. vi hjælper med at finde drømmebilen Leasing på første klasse vi hjælper med at finde drømmebilen FIRST LEASE -Indgående kendskab & personlig rådgivning First Lease sikrer dig den bedste løsning, og her går passion for biler og seriøs rådgivning

Læs mere

IT-løsning til trælaster NAV. Timber

IT-løsning til trælaster NAV. Timber IT-løsning til trælaster NAV Timber NAV4Timber ny brancheløsning til trælasterne - udviklet på nyeste teknologi naturligvis! Umiddelbart efter frigivelsen af den spritnye Microsoft Dynamics NAV 2013 gik

Læs mere

Hvordan får jeg penge til fartøjet?

Hvordan får jeg penge til fartøjet? Kapitel 3 side 35 Hvordan får jeg penge til fartøjet? Der skal bruges penge til at købe et fartøj. Og der skal bruges penge i det daglige - til driften. I det her afsnit skal vi se på, hvordan man kan

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

Få fokus på forretningen. Fra kreditsalg til kontantsalg Frihed til at fokusere på forretningen Slut med dårlige betalere

Få fokus på forretningen. Fra kreditsalg til kontantsalg Frihed til at fokusere på forretningen Slut med dårlige betalere Få fokus på forretningen Fra kreditsalg til kontantsalg Frihed til at fokusere på forretningen Slut med dårlige betalere Kort om factoring Factoring er et enkelt service- og finansieringsværktøj, der udover

Læs mere

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 100% ORIGINAL = KVALITET. MED EN MINI FORSIKRING HENVISES DU ALTID TIL ET AUTORISERET MINI VÆRKSTED, HVOR DER BENYTTES ORIGINALE RESERVEDELE. Vil

Læs mere

%ved ikke, om GUIDE % 56 % MESTER VI HAR SPURGT OVER MESTRE. Sådan gør de bedste i byggebranchen. vælger at fakturere hver uge

%ved ikke, om GUIDE % 56 % MESTER VI HAR SPURGT OVER MESTRE. Sådan gør de bedste i byggebranchen. vælger at fakturere hver uge MESTER GUIDE 19 VI HAR SPURGT OVER 1.000 MESTRE Sådan gør de bedste i byggebranchen 51 %ved ikke, om et projekt giver overskud, før man er i mål 56 % vælger at fakturere hver uge 85 % bruger elektronisk

Læs mere

Finansiering af nye og brugte HONDA motorcykler

Finansiering af nye og brugte HONDA motorcykler Finansiering af nye og brugte HONDA motorcykler Vi gør dine drømme til virkelighed The Power of Dreams Honda MC Finans Har du forelsket dig i en lækker Honda motorcykel? Så kan Honda MC Finans være med

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

Tjen penge på dit medlemskab Medlemsfordele. R abatportalen a/s

Tjen penge på dit medlemskab Medlemsfordele. R abatportalen a/s Tjen penge på dit medlemskab Medlemsfordele R abatportalen a/s Velkommen til Rabatportalen Du kan spare mange penge på de medlemsfordele, som vi præsenterer i denne folder. Rabatterne får du som medlem

Læs mere

Toyota Privatleasing - Q and A

Toyota Privatleasing - Q and A Toyota Privatleasing - Q and A Valg af bil Jeg vil gerne lease en Toyota hvordan gør jeg? Kan jeg privatlease en brugt bil? Hvad gør jeg med salg af min nuværende bil? Kan min nuværende bil indgå i finansiering

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU EN EKSTRAGOD GLASSKADEDÆKNING PÅ DIN FORRUDE? VIL DU UNDGÅ AT BEKYMRE DIG

Læs mere

Månedspræmie fra kun 357 kr. pr. måned. Bilforsikring technoforsikring.dk

Månedspræmie fra kun 357 kr. pr. måned. Bilforsikring technoforsikring.dk Månedspræmie fra kun 357 kr. pr. måned Bilforsikring 2018 technoforsikring.dk Du kan blive elitebilist hos os allerede som 21-årig Vælg den rigtige forsikring til din bil For de fleste mennesker er bilen

Læs mere

BILAG 3, LEASINGAFTALE

BILAG 3, LEASINGAFTALE BILAG 3, LEASINGAFTALE LEASINGAFTALE mellem Aarhus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Søren Frichs Vej 36G 8230 Åbyhøj og [NAVN] [ADRESSE] CVR-nr. [***] Side 1 af 6 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

IVÆRKSÆTTERE. Heldigvis ved man ikke hvad man går ind til 04. 5 hurtige om iværksætteri 08. Det skal banken bruge når du starter virksomhed 10

IVÆRKSÆTTERE. Heldigvis ved man ikke hvad man går ind til 04. 5 hurtige om iværksætteri 08. Det skal banken bruge når du starter virksomhed 10 M E R K U R A N D E L S K A S S E T I D S S K R I F T F O R N Y B A N K K U L T U R N R. 2 2 0 1 5 PENSIONSMEDLEMMER FRAVÆLGER FOSSIL ENERGI 14 SÆT OPSPARINGEN I FREMTIDENS BÆREDYGTIGE TEKNOLOGI 18 TEMA:

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

STYRK BUNDLINJEN - 6 gode spørgsmål til din revisor

STYRK BUNDLINJEN - 6 gode spørgsmål til din revisor STYRK BUNDLINJEN - 6 gode spørgsmål til din revisor Din revisor er en mulighed for at få råd og vejledning om, hvordan du optimerer din virksomhed. Det betaler sig. Din revisor er meget mere end revision

Læs mere

FLEX- OG SPLITLEASING vejen til drømmebilen

FLEX- OG SPLITLEASING vejen til drømmebilen FLEX- OG SPLITLEASING vejen til drømmebilen Hvem er? LEASING.DK Leasing.dk er et veletableret leasingselskab, der er stiftet i 2004. Vi er et selvstændigt og finansielt uafhængigt leasingselskab, der løbende

Læs mere

DelebilFonden. Click to edit Master subtitle Let, style billigt, grønt

DelebilFonden. Click to edit Master subtitle Let, style billigt, grønt Bilag 8c til Dagsorden til møde i Klima- og Energipolitisk Udvalg 7. februar 2012 Click to edit Master subtitle Let, style billigt, grønt Hvad Bilag 8c til Dagsorden er til møde en i Klima- og Energipolitisk

Læs mere

ANDELSGARANT A.M.B.A. er din virksomheds vej til

ANDELSGARANT A.M.B.A. er din virksomheds vej til ANDELSGARANT A.M.B.A. er din virksomheds vej til bedre betalingsbetingelser hos leverandører bedre likviditet billigt, hurtigt, effektivt og nemt lavere omkostninger til finansiering øget økonomiske råderum

Læs mere

Afskrivning. Lone Hauge/Anna Boel SEGES

Afskrivning. Lone Hauge/Anna Boel SEGES Afskrivning Lone Hauge/Anna Boel SEGES Dagens emner Afskrivning på driftsmidler: Fradrags- og afskrivningsmuligheder, herunder reglerne for småaktiver Disse betingelser skal være opfyldte for at køber

Læs mere

Audi Mobilitetsservice - telefon (+45) 80 20 30 60

Audi Mobilitetsservice - telefon (+45) 80 20 30 60 Audi Mobilitetsservice - telefon (+45) 80 20 30 60 Audi Mobilitetsservice en oversigt Telefon +45 80 20 30 60 I Danmark I udlandet Mobilitetsservice Som Audi-ejer har du adgang til en unik service, der

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL ERHVERVSKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL ERHVERVSKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL ERHVERVSKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. FORDELE VED BMW FORSIKRING VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU KUN 1.500 KR. I SELVRISIKO VED UDSKIFTNING AF

Læs mere

Helhjertet interesse og et samarbejde så tæt og nærværende, at vi får et økonomisk venskab...

Helhjertet interesse og et samarbejde så tæt og nærværende, at vi får et økonomisk venskab... Max Velkomst 1 4 Helhjertet interesse og et samarbejde så tæt og nærværende, at vi får et økonomisk venskab... Skal vi være venner? I Max Bank vil vi gerne være venner med vores kunder. Det betyder ikke,

Læs mere

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK DANA for dig og din virksomhed Det bedste valg for selvstændige DANA.DK 02 03 Når som helst, hvor som helst og med hvad som helst Det er svært at være noget for alle. Vi har valgt de selvstændige. DIG

Læs mere

Konkurrent. fb FORSIKRINGS SAMMENLIGNING BETINGELSER.DK

Konkurrent. fb FORSIKRINGS SAMMENLIGNING BETINGELSER.DK Konkurrent SAMMENLIGNING Brug systemet til at forklare jeres kunder om de forringelser der følger med når jeres kunder skifter til et konkurrerende selskab? fb FORSIKRINGS BETINGELSER.DK BEVAR KUNDERNE

Læs mere

Nyt fra Roesgaard & Partners

Nyt fra Roesgaard & Partners Nyt fra Roesgaard & Partners Marts/April 2015 Rådgivning økonomisk vejledning Leasing af firmabil Der gælder samme regler for beskatning af leaset firmabil som for en købt firmabil. Alligevel er der særlige

Læs mere

Indboforsikring med ekstra god dækning for 994 kr. - kan det passe?

Indboforsikring med ekstra god dækning for 994 kr. - kan det passe? Indboforsikring med ekstra god dækning for 994 kr. - kan det passe? gør det enkelt Ja! HK har forhandlet en ny indboforsikring hjem hos Alka: HK+ Forbunds Familieforsikring til 994 kr. HK+ Forbunds Familieforsikring

Læs mere

Nyheder fra Nordania Lastbilleasing

Nyheder fra Nordania Lastbilleasing «Label» Nordania Leasing Birkerød Kongevej 25 3460 Birkerød Telefon 45 12 12 12 www.nordania.dk Juni 2014 Nyheder fra Nordania Lastbilleasing OKTOBER 2014 NYHEDER Nordania Leasing og Danske Leasing er

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

Værd at vide om Hyundai PrivatLeasing - FAQ

Værd at vide om Hyundai PrivatLeasing - FAQ Værd at vide om Hyundai PrivatLeasing - FAQ Valg af bil Kan jeg privatlease en brugt bil? Hvad gør jeg med hensyn til salg af min nuværende bil? Kan min nuværende bil indgå i finansieringen af leasingbilen,

Læs mere