Forretningsgang Fleet Management

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forretningsgang Fleet Management"

Transkript

1 Side 1 af 6 Formålet med denne forretningsgang er, at beskrive de praktiske forhold omkring det daglige samarbejde for kunder med en Samarbejdsaftale, operationel leasing. 1. Primære forhandlere Nordania vælger leverandør. 2. Bilpolitik Biler vælges med udgangspunkt i en med virksomheden/brugeren fastlagt bilpolitik. Nordania rådgiver løbende virksomheden/brugeren om valg af biler. 3. Bilrådgivning og tilbud Den bilansvarlige hos virksomheden/brugeren kontakter Nordania Fleet Direkte via til fleetdirekte@nordania.dk eller via telefon en skal foruden navn og telefonnummer på brugeren også indeholde oplysninger om de vilkår, der gælder for den pågældende bruger i henhold til bilpolitik samt oplysning om den aktuelt ønskede bilmodel, farve m.v. Det er også muligt at anvende Nordania Bilapp til at konfigurere sin nye firmabil jf. virksomhedens bilpolitik. I forbindelse med dette fremsendes konfigurationen altid til verifikation hos Nordania, hvor efter evt. yderligere rådgivning forekommer eller endeligt tilbud fremsendes. Procedure for bestilling af bil fremgår af mailkorrespondancen i tilbudsfasen. Når rekvisition modtages pr. fra fuldmagtshaver jf. tillæg 1 til Samarbejdsaftalen -, betragtes bestillingen som endelig. Tilbud afgives ud fra reglerne i virksomhedens bilpolitik. Fleet Direkte afgiver kun tilbud på biler, der overholder gældende bilpolitik. Såfremt det ønskes, henviser Fleet Direkte til nærmeste primære forhandler, hvor den enkelte bil kan prøves, og eventuelt udstyr kan aftales nærmere. 4. Levering af bil Forhandler kontakter den på leasingrekvisitionen anførte medarbejder/kontaktperson vedrørende aftale om levering af bilen i henhold til det ønskede leveringstidspunkt.

2 Side 2 af 6 Forsinkelse ved levering af ny bil Hvis bilen ikke kan leveres på det lovede tidspunkt og sted, vil den primære forhandler kontakte brugeren/kontaktpersonen angående ny aftale om levering. Leveringssted for ny bil Bilen afhentes af bruger hos forhandleren eller leveres hos en af virksomhedens afdelinger i Danmark efter aftale og det er p.t. uden beregning. Mangler ved den leverede bil Hvis der i forbindelse med levering af en ny bil konstateres mangler eller skader, skal virksomheden/brugeren omgående gøre forhandleren opmærksom herpå samt aftale, hvornår det kan blive bragt i orden. 5. Leasingaftale Efter bilen er leveret, vil den endelige leasingaftale være tilgængelig i PDF-format i Nordania Connect. Leasingafgiften beregnes fra bilens leveringsdag. 6. Information til bruger af bilen I forbindelse med levering af ny bil sender Nordania et velkomstbrev til bruger/kontakperson pr. mail. Velkomstbrevet indeholder en række praktiske informationer samt svar på typiske spørgsmål. Endvidere indeholder mailen link til bestilling af en Falck-førstehjælpskasse og evt. sikkerhedspakke. På kan brugeren finde yderligere relevante oplysninger i forbindelse med brugen af sin firmabil. Virksomheden er pligtig til at informere bruger om virksomhedens bilpolitik, forsikringsforhold mv. 7. Fakturering Faktura udskrives én gang pr. måned og sendes til den aftalte fakturaadresse. Der vil fremkomme én faktura på faste ydelser og én faktura på variable ydelser (udlæg). I forbindelse med bl.a. opstart og afslutning af leasingaftale, vil der kunne forekomme ad hoc fakturaer/kreditnotaer ud over den faste månedlige fakturering. Faste ydelser pr. måned én faktura Leasingydelse Oplysning om momsfradrag (følger som bilag til hovedfakturaen) Forsikring hvis dette er valgt

3 Side 3 af 6 Ovenstående ydelser faktureres månedsvis. Variable ydelser (udlæg) pr. måned én faktura Brændstof og bilvask Kør videre-produkter efter konstateret forbrug Diverse services efter regning Lejebil Ovenstående ydelser faktureres månedsvis bagud eller, når faktura er godkendt af Nordania. 8. Brændstof (gældende, hvis brændstofadministration indgår i aftalen) Den enkelte medarbejder kan efter eget valg vælge brændstofkort, jf. bilpolitik. Tekst på brændstofkort Aftalenummer og eventuelt brugernavn eller firmanavn. Fremsendelse af brændstofkort Brændstofselskaberne fremsender brændstofkortene til virksomheden, att. den enkelte bruger eller kontaktperson. Kilometerindtastning Der er i brændstofordningen indbygget krav om kilometerindtastning ved hver brændstofpåfyldning. Såfremt enkelte medarbejdergrupper hos virksomheden ikke benytter kilometerindtastningen, vil Nordania ikke være i stand til at rapportere brændstofforbrug m.m. for de(n) pågældende bil(er). Bortkommet brændstofkort Såfremt et brændstofkort bortkommer eller bliver stjålet, kontakter medarbejderen brændstofselskabet som anført i det udleverede materiale fra denne (kortbestemmelser m.v.). Afmeldt brændstofkort Et afmeldt brændstofkort skal destrueres. Bestilling af erstatningskort Virksomheden sender anmodning om bestilling af nyt kort direkte til Nordania via / Nordanias hjemmeside. 9. Service- og vedligeholdelse Service og vedligeholdelse skal altid udføres på værksteder anvist af Nordania jf.

4 Side 4 af 6 Ved alle henvendelser til værksteder skal bruger aflevere en udfyldt og underskrevet værkstedsrekvisition. Såfremt bruger anvender bookingmodulet i Nordania Bil App, er det ikke nødvendigt at udfylde værkstedsrekvisition. Bruger skal ligeledes aflevere en udfyldt værkstedsrekvisition i forbindelse med dækskift, glasreparationen samt andre af Nordanias tilbudte ydelser/services. Værkstedsrekvisitioner kan printes fra Nordanias hjemmeside, Dækskift Dækskift kan foretages på de anviste dækcentre eller værksteder anvist af Nordania. 10. Lejebil Nordania formidler lejebiler efter regning Yderligere oplysninger om lejebiler kan ses på Værkstedsrekvisitioner skal altid anvendes. 11. Skader Anmeldelse af skader Bruger skal anmelde skade til relevante forsikringsselskab. Er kunden forsikret gennem Nordania, kan bruger også vælge at anmelde skade til Nordania Assistance på tlf Alle skadereparationer skal som udgangspunkt, udføres på skadeværksteder anvist af Nordania. Se yderligere oplysninger på Glasskader/Dækskader Alle glasskader og dækskader skal udføres hos glasreparatører og dækreparatører anvist af Nordania. Alle reparationer udføres for brugeres regning. Yderligere oplysninger kan ses på Bruger kontakter reparatøren og aftaler tidspunkt og sted for besigtigelse og reparation. Faktura fremsendes til Nordania, der viderefakturerer virksomheden for udlægget. 12. Øvrige leverandører På Nordania.dk kan du se liste over Nordanias øvrige samarbejdspartnere.

5 Side 5 af 6 Bruger kontakter reparatøren og aftaler tidspunkt og sted for besigtigelse og reparation. Faktura fremsendes til Nordania, der viderefakturerer virksomheden for udlægget. Husk værkstedsrekvisition. 13. Tilbagelevering af leaset bil til Nordania Ved leasingaftalens ophør som følge af udløb, opsigelse eller misligholdelse skal brugeren for virksomhedens regning tilbagelevere bilen rettidigt på et af Nordania angivet sted i Danmark. Oversigt over Nordanias afleveringssteder og afleveringsmuligheder findes på Såfremt leasingtager ønsker at købe en bil, skal Nordania skriftligt orienteres herom senest en måned før tilbageleveringen. Nordania vurderer markedsprisen for en sådan tilbageleveret bil, og leasingtager får tilbud om at overtage bilen til den vurderede markedspris. Leasingtager skal give skriftligt tilsagn om køb af bilen senest 7 hverdage efter, at vurderingspris er afsendt fra Nordania. Fremkommer skriftligt tilsagn ikke, sælger Nordania bilen på normal vis. Nordania opkræver pr. bil et gebyr i henhold til den til enhver tid gældende gebyrprisliste ved salg af bilen til leasingtager. Når købesummen er betalt til Nordania, er leasingtager berettiget og forpligtet til for egen regning at foretage den fornødne omregistrering. Såfremt bilen sælges med fuld registreringsafgift, sørger Nordania for omregistrering. Omregistreringen sker for købers regning. Bilen sælges i øvrigt som beset, og Nordania indestår ikke for mangler på den solgte bil. Afmelding af bil Efter modtagelse/registrering af bil på et af Nordanias afleveringssteder, afmelder Nordania bilen i henhold til gældende lovgivning. Nordania tilstræber dog, at bilen afmeldes straks efter modtagelsen på et af Nordanias afleveringssteder. Indskrivning og vurdering af returneret leasingbil Nordania har valgt at outsource den praktiske del ved indskrivning og vurdering af den returnerede leasingbil, herunder udstyr og bilpapirer. Ved aflevering af bilen medbringes bilens nøgle og ekstranøgler, ekstra udstyr, ekstra sæsonhjul, samt registreringsattest og eventuelle skadeanmeldelser. Bilens øvrige papirer, instruktionsbog og servicehæfte eller dokumentation for service skal blive liggende synligt i bilen. Bilen skal afleveres i rengjort stand indvendigt og udvendigt. Returnering med tidsbestilling Bilen bliver indskrevet med det samme. Der udarbejdes en fuldstændig opgørelse over bilens tilstand.

6 Side 6 af 6 Returnering uden tidsbestilling Der udstedes en kvittering på, at bilen er afleveret. Af kvitteringen fremgår, hvorvidt registreringsattesten er afleveret, samt hvor mange nøgler, der er afleveret til bilen. Bilen bliver indskrevet således, at fuldstændig opgørelse over bilens tilstand foreligger snarest muligt derefter. Procedurer ved indskrivning af bil Indskrivningen starter med en registrering af bilens kilometerstand samt kosmetiske tilstand, både udvendigt og indvendigt. Der fastsættes priser på eventuelle skader, såfremt de vurderes til at være forsikringsskader, der skal anmeldes. Herefter er brugerens kvittering klar. Bilen fotograferes. På kvitteringen benyttes følgende koder for skader på bilen K1: Kan fjernes ved rengøring, polering, rens eller lignende K2: Kan ikke fjernes helt ved rengøring, polering, rens eller lignende, men ødelægger ikke bilens helhedsindtryk K3: Kan fjernes ved alternativ reparation, hvis det findes nødvendigt K4: Skal oprettes og/eller males K5: Skal udskiftes eller mangler helt. K1, K2 og K3 er oplysninger til den kommende køber af bilen, som p.t. ikke faktureres. Taksering af K4 og K5 skader udregnes i Autotaks, som er dét system, forsikringsselskaberne benytter. På baggrund af indskrivningen bliver der udarbejdet en tilstandsrapport inkl. billeddokumentation. Denne rapport sendes til den bilansvarlige i virksomheden. I tilfælde af uoverensstemmelser i forbindelse med skadesvurderinger udført af Bilsalg.dk, kan bilerne besigtiges af en uafhængig 3. part, f.eks. FDM. I så fald afholdes omkostninger i forbindelse med dette af leasingtager.

Forretningsgang Fleet Management

Forretningsgang Fleet Management Side 1 af 6 Formålet med denne forretningsgang er, at beskrive de praktiske forhold omkring det daglige samarbejde for kunder med en Samarbejdsaftale. 1. Primære forhandlere Nordania vælger leverandør.

Læs mere

Forretningsgang Fleet Management

Forretningsgang Fleet Management Side 1 af 5 Formålet med denne forretningsgang er, at beskrive de praktiske forhold omkring det daglige samarbejde for kunder med en Samarbejdsaftale, finansiel leasing. 1. Primære forhandlere Nordania

Læs mere

Forretningsgang Fleet Management

Forretningsgang Fleet Management Side 1 af 5 Formålet med denne forretningsgang er, at beskrive de praktiske forhold omkring det daglige samarbejde for kunder med en Samarbejdsaftale, finansiel leasing. 1. Primære forhandlere Nordania

Læs mere

Din brugerguide som Erhvervsleasingkunde. Pas godt på køreglæden

Din brugerguide som Erhvervsleasingkunde. Pas godt på køreglæden Din brugerguide som Erhvervsleasingkunde Pas godt på køreglæden Service og vedligeholdelse Som bruger af leasingbilen er du ansvarlig for, at bilen bliver serviceret og vedligeholdt i henhold til de af

Læs mere

Din brugerguide som Privatleasingkunde. Pas godt på køreglæden

Din brugerguide som Privatleasingkunde. Pas godt på køreglæden Din brugerguide som Privatleasingkunde Pas godt på køreglæden Service og vedligeholdelse Som bruger af leasingbilen er du ansvarlig for, at bilen bliver serviceret og vedligeholdt i henhold til de af fabrikanten

Læs mere

BILAG 3, LEASINGAFTALE

BILAG 3, LEASINGAFTALE BILAG 3, LEASINGAFTALE LEASINGAFTALE mellem Aarhus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Søren Frichs Vej 36G 8230 Åbyhøj og [NAVN] [ADRESSE] CVR-nr. [***] INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Leasingaftalens

Læs mere

Politik. Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil.

Politik. Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil. Politik Firmabiler Målgruppe: Medarbejdere ansat i HCT Tool A/S, Mouldpro ApS og Mouldflo ApS som har ret til firma betalt bil. Gældende fra: 1. august 2014 Beskrivelse: Medarbejdere ansat i ovenstående

Læs mere

Din brugerguide som Privatleasingkunde. Pas godt på køreglæden

Din brugerguide som Privatleasingkunde. Pas godt på køreglæden Din brugerguide som Privatleasingkunde Pas godt på køreglæden Service og vedligeholdelse Som bruger af leasingbilen er du ansvarlig for, at bilen bliver serviceret og vedligeholdt i henhold til de af fabrikanten

Læs mere

BILAG 3, LEASINGAFTALE

BILAG 3, LEASINGAFTALE BILAG 3, LEASINGAFTALE LEASINGAFTALE mellem Aarhus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Søren Frichs Vej 36G 8230 Åbyhøj og [NAVN] [ADRESSE] CVR-nr. [***] Side 1 af 6 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Når leasingaftalen udløber, skal bilen returneres til Autolease. Det er leasingtagers ansvar, at biler returneres.

Når leasingaftalen udløber, skal bilen returneres til Autolease. Det er leasingtagers ansvar, at biler returneres. Tilbagelevering af biler Returnering af bil til Autolease Når leasingaftalen udløber, skal bilen returneres til Autolease. Det er leasingtagers ansvar, at biler returneres. Autolease har outsourcet inspektionen

Læs mere

i forbindelse med virksomhedsordning for arbejdsgiverbetalt periodekort til kollektiv trafik i Midttrafiks område kaldet erhvervskort.

i forbindelse med virksomhedsordning for arbejdsgiverbetalt periodekort til kollektiv trafik i Midttrafiks område kaldet erhvervskort. ERHVERVSAFTALE NR: i forbindelse med virksomhedsordning for arbejdsgiverbetalt periodekort til kollektiv trafik i Midttrafiks område kaldet erhvervskort. 1 Parterne Som sælger: Midttrafik Søren Nymarksvej

Læs mere

Leasingkontrakt For køretøj. [Model, chassis og registreringsnummer]

Leasingkontrakt For køretøj. [Model, chassis og registreringsnummer] Leasingkontrakt For køretøj [Model, chassis og registreringsnummer] mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V CVR nr.: 20814616 (herefter benævnt leasingtager) Og [navn] [adresse] [cvr-nr]

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1. Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

Leasingaftale. Køretøj og udstyr. Leasingperiode. Navn Adresse By Cpr

Leasingaftale. Køretøj og udstyr. Leasingperiode. Navn Adresse By Cpr Leasingaftale Navn Adresse By Cpr Mellem ovennævnte bruger og Typhoon Blokhus Aps, Nyborgvej 14, 9400 Nørresundby, SE 27975763 indgås en leasingaftale om overladelse af brugsretten til nedennævnte køretøj.

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

HVEM RINGER JEG TIL, HVIS BILEN ER INVOLVERET I ET FÆRDSELSUHELD? Hvis uheldet er ude, bedes du omgående kontakte:

HVEM RINGER JEG TIL, HVIS BILEN ER INVOLVERET I ET FÆRDSELSUHELD? Hvis uheldet er ude, bedes du omgående kontakte: KUNDEHÅNDBOG HVEM RINGER JEG TIL, HVIS BILEN ER INVOLVERET I ET FÆRDSELSUHELD? Hvis uheldet er ude, bedes du omgående kontakte: Bilabonnement Forsikring Tlf. 70 22 60 61 bilabonnement@claimscorpnetwork.com

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1.1 Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE STANDARD SAMARBEJDSAFTALE MELLEM (herefter benævnt Designvirksomheden ) OG (herefter benævnt Kunden ) (i det følgende samlet benævnt "Parterne" og hver for sig en "Part") Standard samarbejdsaftalen ( Aftalen

Læs mere

BILAG 3.1 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR OPERATIONEL BILLEASING SUNDHED OG OMSORG. Side 1 af 10

BILAG 3.1 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR OPERATIONEL BILLEASING SUNDHED OG OMSORG. Side 1 af 10 BILAG 3.1 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR OPERATIONEL BILLEASING SUNDHED OG OMSORG Side 1 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Anvendelsesområde... 3 2. Ejendomsret... 3 3. Brugsret... 4 4. Leasingydelsen... 4 5.

Læs mere

Aftale nr.: Dato: 1. december Tillægsaftale om Udlevering af NT-bokse. mellem. xxx TDC A/S

Aftale nr.: Dato: 1. december Tillægsaftale om Udlevering af NT-bokse. mellem. xxx TDC A/S Aftale nr.: Dato: 1. december 2001 Tillægsaftale om Udlevering af NT-bokse mellem xxx og TDC A/S 1. INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1.1. BILAGSLISTE... 2 2. PRÆAMBEL... 3 3. PARTERNE... 3 4. AFTALENS IKRAFTTRÆDEN...

Læs mere

Leje og Leveringsbetingelser

Leje og Leveringsbetingelser Leje og Leveringsbetingelser Så længe lejemålet varer, bærer lejeren enhver risiko og ansvar for det lejede materiel Lejer er, ved tilbagelevering, forpligtet til at aflevere det lejede i samme stand (

Læs mere

Bilag 4 - Udkast til kontrakt

Bilag 4 - Udkast til kontrakt Bilag 4 - Udkast til kontrakt Regionshuset Viborg Koncernøkonomi Analyse og Finans Viborg, den xx.xx.2009 Leasingkontrakt vedr. rammeaftale om finansiel leasing af medicinsk udstyr til hospitalerne i Region

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sit fritidshus og indgik derfor den 3. august 2006 en formidlingsaftale med indklagede gældende i 6 måneder.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sit fritidshus og indgik derfor den 3. august 2006 en formidlingsaftale med indklagede gældende i 6 måneder. 1 København, den 10. juli 2008 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler MDE Karsten Jakobsen Vestergade 15 3200 Helsinge Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har udført et mangelfuldt salgsarbejde

Læs mere

Hovedaftale - EnergiLeasing

Hovedaftale - EnergiLeasing RUBAK Energy ApS DK-9670 Løgstør Mobil: +45 61 67 40 91 E-mail: rubak@rubakenergy.dk Web: www.rubakenergy.dk Hovedaftale - EnergiLeasing Projektnummer: 2015E000 MELLEM Rubak Energy ApS 9670 Løgstør CVR-Nr:

Læs mere

Toyota Privatleasing - Q and A

Toyota Privatleasing - Q and A Toyota Privatleasing - Q and A Valg af bil Jeg vil gerne lease en Toyota hvordan gør jeg? Kan jeg privatlease en brugt bil? Hvad gør jeg med salg af min nuværende bil? Kan min nuværende bil indgå i finansiering

Læs mere

GUIDE CHECK-IN GUIDE VAREBILER

GUIDE CHECK-IN GUIDE VAREBILER GUIDE CHECK-IN GUIDE VAREBILER 01 INDHOLD 1. Bestil tid online til aflevering af bilen 2. Hvad skal du huske inden aflevering 3. Gennemgang af bilen 4. Kontakt os Når en leasingbil returneres, bliver den

Læs mere

Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014

Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014 Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. Aftaleindgåelse... 3 2. Ydelsernes omfang... 3 3. Parternes forpligtelser... 4 4. Pris og betalingsbetingelser... 5

Læs mere

GUIDE CHECK-IN GUIDE PERSONBILER

GUIDE CHECK-IN GUIDE PERSONBILER GUIDE CHECK-IN GUIDE PERSONBILER 01 INDHOLD 1. Bestil tid online til aflevering af bilen 2. Hvad skal du huske inden aflevering 3. Gennemgang af bilen 4. Kontakt os Når en leasingbil returneres, bliver

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Din Bilpartner ApS og Nordic Leasing A/S.

Samarbejdsaftale mellem Din Bilpartner ApS og Nordic Leasing A/S. Samarbejdsaftale mellem Din Bilpartner ApS og Nordic Leasing A/S. 1. Aftalens indhold, forudsætning og formål. 2. Ikrafttrædelse af aftalen. 3. Forretningsgang. 4. Vejhjælp. 5. Dækhotel. 6. Lånebil. 7.

Læs mere

Udlejningsbetingelser for udstyr lejet hos TeltTilFest.dk

Udlejningsbetingelser for udstyr lejet hos TeltTilFest.dk Side 1 af 6 Udlejningsbetingelser for udstyr lejet hos TeltTilFest.dk Generelt vedrørende bestilling/betaling 1. Din bestilling er registreret, når du har modtaget din ordrebekræftelse/faktura på din e-mailadresse.

Læs mere

BILAG 1 RAMMEAFTALEUDKAST

BILAG 1 RAMMEAFTALEUDKAST BILAG 1 RAMMEAFTALEUDKAST RAMMEAFTALE OM OPERATIONEL LEASING AF BILER mellem Aarhus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Søren Frichs Vej 36G 8230 Åbyhøj og [LEVERANDØR] CVR-nr. [***] INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Beskrivelse af samarbejde mellem bestillingsportal (portalen) og konsulenten.

Beskrivelse af samarbejde mellem bestillingsportal (portalen) og konsulenten. Beskrivelse af samarbejde mellem bestillingsportal (portalen) og konsulenten. INDHOLDSFORTEGNELSE 1. PARTER, FORMÅL OG FORUDSÆTNINGER 2. KONSULENTENS FORPLIGTIGELSER 3. REKVISITIONSSYSTEMET 4. ØKONOMI

Læs mere

www.autolease.dk Produkter og løsninger

www.autolease.dk Produkter og løsninger www.autolease.dk Produkter og løsninger Ring 39 15 30 30 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer Autolease er en del af DNB Group-koncernen, der er en af Skandinaviens største finansvirksomheder.

Læs mere

Medlemsvilkår for Albertslund Delebil

Medlemsvilkår for Albertslund Delebil for Side 1 af 5 1. Generelle rettigheder og pligter 1.1. Efter at have betalt indmeldelsesgebyr, depositum samt det månedlige kontingent, jf. den til enhver tid gældende prisliste, har medlemmet ret til

Læs mere

Oprettelse og afhentning

Oprettelse og afhentning KUNDEHÅNDBOG INDHOLDSFORTEGNELSE Oprettelse og afhentning...3 Assistance...5 Skader...6 Fartbøder og parkeringsafgifter...7 Service...8 Kilometerpakke og tilkøb...9 På ferie i abonnementsbilen...11 Opsigelse

Læs mere

Vejledning til Kontrolcentralaftalen. Januar 2017

Vejledning til Kontrolcentralaftalen. Januar 2017 Vejledning til Kontrolcentralaftalen Januar 2017 KOM GODT I GANG 2 LEVERANDØR & AFTALENS VARIGHED Leverandør Der er indgået rammeaftale med én leverandør, G4S Security Services A/S. Aftalens varighed Rammeaftalen

Læs mere

Leasing giver frihed også økonomisk

Leasing giver frihed også økonomisk Leasing giver frihed også økonomisk Pas godt på dine transportudgifter Der er økonomisk fornuft i at lease Det er en rigtig god ide at lease din virksomheds person- og varebiler. Leasing giver store økonomiske

Læs mere

Leasingaftale (udkast af 19. juni 2015)

Leasingaftale (udkast af 19. juni 2015) Bilag 5.1 Leasingaftale (udkast af 19. juni 2015) Aftale nr.: Mærke: Model: Serie nr.: [nr.] [mærke] [model] [serie nr.] AFATEK A/S Selinevej 18 2300 København S Tel. 39 66 78 00 mail@afatek.dk www.afatek.dk

Læs mere

MASTERAFTALE. Stevns Kommune. Rådhuspladsen Store Heddinge. Masteraftale for Stevns Kommune

MASTERAFTALE. Stevns Kommune. Rådhuspladsen Store Heddinge. Masteraftale for Stevns Kommune Stevns Kommune Rådhuspladsen 4 4660 Store Heddinge Masteraftale for Stevns Kommune Vi har hermed fornøjelsen at fremsende dokumenterne i forbindelse med etablering af Masteraftaler nr.: på kr. 20.000.000,00.

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0068 aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand

Klager. J.nr. 2011-0068 aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand 1 København, den 24. november 2011 KENDELSE Klager ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand Nævnet har modtaget klagen den 18. april 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Klager. København, den 8. marts 2010 KENDELSE. ctr. Gunnar Broholm under konkurs v/dahl advokatfirma Kaj Munks vej 4 7400 Herning

Klager. København, den 8. marts 2010 KENDELSE. ctr. Gunnar Broholm under konkurs v/dahl advokatfirma Kaj Munks vej 4 7400 Herning 1 København, den 8. marts 2010 KENDELSE Klager ctr. Gunnar Broholm under konkurs v/dahl advokatfirma Kaj Munks vej 4 7400 Herning og v/dansk Ejendomsmæglerforening Islands Brygge 43 2300 København S Sagen

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Modellering af lokaliteter til

Læs mere

Få effektiv finansiering med på vejen

Få effektiv finansiering med på vejen Få effektiv finansiering med på vejen 2 Træk på Jyske Finans og løb ikke tør for finanser Få de maskiner og køretøjer, I har brug for Investering i nyt materiel kan være ganske omfattende. Og det er vigtigt,

Læs mere

Værd at vide om Hyundai PrivatLeasing - FAQ

Værd at vide om Hyundai PrivatLeasing - FAQ Værd at vide om Hyundai PrivatLeasing - FAQ Valg af bil Kan jeg privatlease en brugt bil? Hvad gør jeg med hensyn til salg af min nuværende bil? Kan min nuværende bil indgå i finansieringen af leasingbilen,

Læs mere

Red Rental A/S Betingelser for udlejning af udstyr 03/08/2015

Red Rental A/S Betingelser for udlejning af udstyr 03/08/2015 Red Rental A/S Betingelser for udlejning af udstyr 03/08/2015 1.0 Anvendelsesområde 1.1 Nedenstående betingelser finder anvendelse på samtlige aftaler om udlejning af udstyr, der indgås mellem Red Rental

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin villalejlighed og indgik derfor den 18. februar 2009 en formidlingsaftale med indklagede.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin villalejlighed og indgik derfor den 18. februar 2009 en formidlingsaftale med indklagede. 1 København, den 24. november 2011 KENDELSE Klager ctr. Ejendomsmægleraktieselskabet Poul Erik Bech v/ advokat Steen Lundbye Nørre Voldgade 19 1358 København K Nævnet har modtaget klagen den 28. januar

Læs mere

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK Mitdepotrum.dk Handelsbetingelser Lejekontrakt 1 DET LEJEDE Lejer får ret til at opbevare gods i et angivet opbevaringsrum. Leje og opbevaring sker på følgende vilkår:

Læs mere

Handels- og forretningsbetingelser

Handels- og forretningsbetingelser Handels- og forretningsbetingelser for køb hos master care A/S Sofienlystvej 3 DK - 8340 Malling CVR-nr. 36941022 gældende fra den 15. oktober 2016 1. Generelt 1.1. De almindelige handels- og forretningsbetingelser

Læs mere

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt:

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejebetingelser. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: 1. Køretøjet må føres af alle med et gyldigt kørekort. 2. Al anvendelse skal ske i overensstemmelse med de til enhver tid

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen 1. Indledning Disse generelle betingelser finder anvendelse såfremt der ikke er aftalt andre betingelser i den

Læs mere

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt:

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejebetingelser. 1. Køretøjet må kun føres af folk på 18 år og derover med et fuldgyldigt kørekort. 2. Al anvendelse skal ske i overensstemmelse

Læs mere

MAAN Rental ODE ApS. Betingelser for udlejning af udstyr

MAAN Rental ODE ApS. Betingelser for udlejning af udstyr - 1 - MAAN Rental ODE ApS Betingelser for udlejning af udstyr 1.0 Anvendelsesområde. 1.1 Nedenstående betingelser finder anvendelse på samtlige aftaler om udlejning af udstyr, der indgås mellem MAAN Rental

Læs mere

SØNDERJYSK WEEKENDKURER

SØNDERJYSK WEEKENDKURER Indledning Sønderjysk Weekendkurers (herefter SW) almindelige forretningsbetingelser for transporter gælder for alle transporter, der udføres af SW s, uanset om disse udføres af SW s eller af en tredjepart

Læs mere

Service Guide Din hjælp på vejen

Service Guide Din hjælp på vejen Service Guide Din hjælp på vejen Opbevar i handskerummet 24-Timers Service Hotline: +45 70 15 15 47 Indholdsfortegnelse 24-timers servicehotline side 1 Servicekort side 2 Hvis uheldet er ude side 3 Forsikring

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Bistand til planlægning af jordfordeling

Læs mere

Lejekontrakt. Pilleovn til beboelsesejendom. Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig i et år XXXXXXXX

Lejekontrakt. Pilleovn til beboelsesejendom. Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig i et år XXXXXXXX Lejekontrakt Pilleovn til beboelsesejendom Udlejer, Navn: Adresse: Tlf.: Mail: CVR-nr.: Lejer, Navn: Adresse: Tlf.: Mail: CPR-nr.: de nedenfor nævnte effekter: Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig

Læs mere

Vejledning til AIA/ADK-aftalen. Januar 2017

Vejledning til AIA/ADK-aftalen. Januar 2017 Vejledning til AIA/ADK-aftalen Januar 2017 KOM GODT I GANG 2 6 RAMMEAFTALER & 5 LEVERANDØRER Delaftale 1 Landsdækkende ACTAS A/S Dansk Kabel TV A/S G4S Security Services A/S Delaftale 2 Region Hovedstaden

Læs mere

KIROPRAKTOR. Samarbejdsaftale. mellem. [CopenFysio ApS ] [ ] CopenFysio Aps. Dampfærgevej 3, 5 sal. 2100 København Ø, Tlf. 70209499 www.copenfysio.

KIROPRAKTOR. Samarbejdsaftale. mellem. [CopenFysio ApS ] [ ] CopenFysio Aps. Dampfærgevej 3, 5 sal. 2100 København Ø, Tlf. 70209499 www.copenfysio. KIROPRAKTOR Samarbejdsaftale mellem [CopenFysio ApS ] & [ ] 1. PARTERNE Mellem CopenFysio ApS Dampfærgevej 3, 5 sal. 2100 København Ø CVR nr. 29 30 69 15 (i det følgende benævnt Virksomheden) og Navn CPR-nr.

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin ejendom, og indgik derfor den 9. april 2007 en formidlingsaftale med indklagede om salg af ejendommen.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin ejendom, og indgik derfor den 9. april 2007 en formidlingsaftale med indklagede om salg af ejendommen. 1 København, den 18. november 2008 KENDELSE klager ctr. Bernd Gieseler Møllevej 15-17 4140 Borup Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af sin faktura, efter at formidlingsaftalen

Læs mere

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4 Side 1 af 4 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER I.: Gældende for lagersalg (lagerførte varer) Side 1 og 2. II.: Gældende for skaffe- og forskrivningssalg (ikke lagerførte varer) Side 3 og 4. I Salgs-

Læs mere

Erhvervsleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 8 Erhvervsleasing JF/07.13

Erhvervsleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 8 Erhvervsleasing JF/07.13 Erhvervsleasing Når din leasingbil skal retur Side 1 af 8 Erhvervsleasing Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. Her gennemgås bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

Privatleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 7 Privatleasing JF/07.13

Privatleasing. Når din leasingbil skal retur. Side 1 af 7 Privatleasing JF/07.13 Privatleasing Når din leasingbil skal retur Side 1 af 7 Privatleasing Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. Her gennemgås bilen efter en standardiseret metode. Det betyder,

Læs mere

Bestillerrådgivningsaftale

Bestillerrådgivningsaftale Bestillerrådgivningsaftale København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Frue Kirkeplads 4 8000 Aarhus C Danmark Shanghai, rep. kontor 83 Loushanguan Road Suite 2635, 26/F Shanghai, Kina

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af arbejdsvederlag i forbindelse med, at klagerne opsagde formidlingsaftalen.

KENDELSE. Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af arbejdsvederlag i forbindelse med, at klagerne opsagde formidlingsaftalen. 1 København, den 21. juli 2009 KENDELSE Klagerne ctr. Ejendomsmæglerfirmaet Kurt Hansen A/S Hundige Strandvej 197 2670 Greve Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af arbejdsvederlag

Læs mere

Brugerregler for hævekort

Brugerregler for hævekort Brugerregler for hævekort 1. Disse brugerregler gælder for Deres anvendelse af pengeinstituttets hævekort. I øvrigt gælder pengeinstituttets Almindelige Forretningsbetingelser, herunder tillægget om betalingstjenester.

Læs mere

Fleet Reporting. Få fuldt overblik over din bilflåde.

Fleet Reporting. Få fuldt overblik over din bilflåde. Fleet Reporting Få fuldt overblik over din bilflåde www.leaseplan.dk Indhold 1. My Fleet... 3 Brændstof... 4 Brændstoftankninger i udvalgt periode... 4 Bropenge... 5 Erstatningsbil... 5 Småskader... 6

Læs mere

Vilkår for Frivillig arbejds skade forsikring for selvstændige

Vilkår for Frivillig arbejds skade forsikring for selvstændige Vilkår for Frivillig arbejds skade forsikring for selvstændige Vilkårene gælder for selvstændige erhvervs drivende og medarbejdende ægtefæller og dækker i overensstemmelse med Lov om arbejdsskadesikring

Læs mere

VILKÅR FOR ERHVERVSKORTAFTALER HOS SYDTRAFIK

VILKÅR FOR ERHVERVSKORTAFTALER HOS SYDTRAFIK VILKÅR FOR ERHVERVSKORTAFTALER HOS SYDTRAFIK 1. Erhvervskortaftalens indhold Når der er indgået en aftale om bestilling og udstedelse af Erhvervskort i henhold til disse vilkår (Erhvervskortaftale), berettiger

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 7. august 2009 en formidlingsaftale med indklagede.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 7. august 2009 en formidlingsaftale med indklagede. 1 København, den 1. november 2010 KENDELSE Klager ctr. Lokalbolig Valby ApS Valby Langgade 142 2500 Valby Nævnet har modtaget klagen den 16. marts 2010. Klagen angår spørgsmålet, om indklagede har udført

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Falck Køreklar Privat

Falck Køreklar Privat Abonnementsbetingelser Falck Køreklar Privat Nedenstående abonnementsbetingelser gælder i tillæg til de generelle abonnementsbetingelser, hvorfor der også henvises til disse. Dækningskode: 1261 Falck Køreklar

Læs mere

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt:

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejebetingelser. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: 1. Køretøjet må kun føres af folk på 18 år og derover med et fuldgyldigt kørekort. 2. Al anvendelse skal ske i overensstemmelse

Læs mere

Vejledning til Mitsubishi FUSO Service Aftale

Vejledning til Mitsubishi FUSO Service Aftale Vejledning til Mitsubishi FUSO Service Aftale Tegning af en aftale foregår i 5 faser: 1. Aftale beregnes sammen med kunden på forhandlerversionen (se side 2). 2. Der foretages tilmelding til PBS via link

Læs mere

Vilkår for tilslutning til Nordania Fleet Online

Vilkår for tilslutning til Nordania Fleet Online Side 1 af 5, Division af Danske Bank A/S (i det følgende kaldet Nordania) kan i forbindelse med indgåelse af Samarbejdsaftale (Fleet Management) tilbyde, at virksomheden benytter Nordanias web-baserede

Læs mere

Klager. København, den 23. december 2009 KENDELSE. ctr. EDC Danebo A/S Gammel Havn 1 9000 Aalborg

Klager. København, den 23. december 2009 KENDELSE. ctr. EDC Danebo A/S Gammel Havn 1 9000 Aalborg 1 København, den 23. december 2009 KENDELSE Klager ctr. EDC Danebo A/S Gammel Havn 1 9000 Aalborg Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale erstatning til klager i forbindelse med dennes indfrielse

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 19. juni 2013 blev der i sag 184-2012 KK mod Ejendomsmæglerfirmaet AA A/S afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 19. juni 2012 har KK indbragt ejendomsmæglerfirmaet AA A/S og ejendomsmægler YY for

Læs mere

Håndtering af varer til reparation. Indhold: Reparationsgenstande

Håndtering af varer til reparation. Indhold: Reparationsgenstande Håndtering af varer til reparation Indhold: Side 1 Reparationsgenstande 1 Ansvar for varen hovedregelen 2 Forretningens ansvar for varen 2 Indleveringsbeviset 2 Håndtering af varer til reparation 3 Bevis

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

Vejledning til Mitsubishi Serviceaftale

Vejledning til Mitsubishi Serviceaftale Vejledning til Mitsubishi Serviceaftale Tegning af en aftale foregår i 5 faser: 1. Aftale beregnes sammen med kunden på ADP Exchange/DealerBridge (se side 2). 2. Der foretages tilmelding til PBS via link

Læs mere

bliv godt kørende uden at binde penge hvorfor lease? Leasing af biler, varebiler og lastbiler

bliv godt kørende uden at binde penge hvorfor lease? Leasing af biler, varebiler og lastbiler Leasing af biler, varebiler og lastbiler bliv godt kørende uden at binde penge Med leasing betaler du for brugsretten og binder derfor ingen penge. Læs side 2 hvorfor lease? Lad pengene arbejde der, hvor

Læs mere

Mondoforsikring.dk. Torvet Herning

Mondoforsikring.dk. Torvet Herning Indholdsfortegnelse... 3 1.1 Betaling af præmie... 3 1.1.1... 3 1.1.2... 3 1.2 Forsikringens varighed og opsigelse... 4 1.2.1... 4 1.3 Indeksregulering... 4 1.4 Ændring af forsikringsbetingelser og præmietarif...

Læs mere

AFTALE OM LICENS TIL <INDSÆT NAVN PÅ TESTVÆRKTØJ>

AFTALE OM LICENS TIL <INDSÆT NAVN PÅ TESTVÆRKTØJ> DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Vibeke Schiøler Sørensen vs@vd.dk 7244 3187 AFTALE OM LICENS TIL SAP OPGAVENR. FAKTURAREFERENCE

Læs mere

Arbejdsskadebetingelser. Mondoforsikring.dk. Torvet Herning

Arbejdsskadebetingelser. Mondoforsikring.dk. Torvet Herning Arbejdsskadebetingelser Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1. Generelle betingelser... 2 1.1 Betaling af præmie... 2 1.2 Forsikringens varighed og opsigelse... 2 1.3 Indeksregulering... 2 1.4

Læs mere

Vilkår for Arbejdsskade forsikring I henhold til Lov om arbejdsskadesikring

Vilkår for Arbejdsskade forsikring I henhold til Lov om arbejdsskadesikring Vilkår for Arbejdsskade forsikring I henhold til Lov om arbejdsskadesikring 6011-8 Februar 2011 Generelle oplysninger Personoplysninger mv. Som kunde har du naturligvis mulighed for at se, hvilke personoplysninger

Læs mere

KENDELSE. Sagen angår endvidere spørgsmålet, om indklagede havde krav på betaling af salær for gennemgang af skøde og refusionsopgørelse.

KENDELSE. Sagen angår endvidere spørgsmålet, om indklagede havde krav på betaling af salær for gennemgang af skøde og refusionsopgørelse. 1 København, den 17. marts 2009 KENDELSE (Klager) ctr. EDC Mæglerne Søndersø ApS Odensevej 16 5471 Søndersø Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har udført et kritisabelt mæglerarbejde, herunder ikke

Læs mere

Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten.

Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten. CERTA S FORRETNINGSBETINGELSER Disse forretningsbetingelser gælder for alle CERTA s opdrag, medmindre andet er aftalt med klienten. Opdraget CERTA s opdrag omfatter bistand i forbindelse med sikkerhedsmæssige

Læs mere

Den Aftaleformular. Rådgivningsaftale vedrørende konsulentydelser udarbejdelse af masterplan og feasibility study for Nordals Ferieresort

Den Aftaleformular. Rådgivningsaftale vedrørende konsulentydelser udarbejdelse af masterplan og feasibility study for Nordals Ferieresort Den 14-06-2016 Aftaleformular Rådgivningsaftale vedrørende konsulentydelser udarbejdelse af masterplan og feasibility study for Nordals Ferieresort Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Opgaven... 3

Læs mere

Privatleasing. Når din leasingtrailer skal retur

Privatleasing. Når din leasingtrailer skal retur Privatleasing Når din leasingtrailer skal retur 1 Når aftalen udløber Når aftalen på din leasingtrailer udløber, skal du levere traileren tilbage. Her gennemgås traileren stand efter en standardiseret

Læs mere

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig derfor til indklagede.

KENDELSE. Klagerne ønskede at sælge deres ejendom og henvendte sig derfor til indklagede. 1 København, den 3. maj 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Michael H. Jørgensen A/S Labæk 13 4300 Holbæk Ifølge retsbogsudskrift af 16. september 2009 fra retten i Holbæk blev den mellem parterne verserende retssag

Læs mere

KENDELSE. Den 2. december 2008 blev der indhentet en tingbogsattest på ejendommen.

KENDELSE. Den 2. december 2008 blev der indhentet en tingbogsattest på ejendommen. 1 København, den 1. juni 2010 KENDELSE Klager ctr. EDC Bent Nielsen A/S v/advokat Morten Kaas-Vinther Hillerød Port Sdr. Jernbanevej 18 D 3400 Hillerød Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på

Læs mere

SLUTSEDDEL. Handel med brugt båd mellem private (kontantsalg)

SLUTSEDDEL. Handel med brugt båd mellem private (kontantsalg) SLUTSEDDEL Handel med brugt båd mellem private (kontantsalg) Dansk Sejlunion håber, at dette udkast kan være til gavn i forbindelse med indgåelse af aftaler. Der kan naturligvis være individuelle forhold,

Læs mere

Operationel Fleet Management Kommune Bildrift af person- og varebiler

Operationel Fleet Management Kommune Bildrift af person- og varebiler Operationel Fleet Management Kommune Bildrift af person- og varebiler Mellem: LeasePlan Danmark A/S H. J. Holst Vej 3-5 2605 Brøndby (herefter kaldet LeasePlan) og Assens Kommune (CVR. nr.29189692 ) Rådhus

Læs mere

BILAG A.3. LEASINGAFTALE OPERATIO-

BILAG A.3. LEASINGAFTALE OPERATIO- KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2015-0074688 Kontraktnr. [edoc dokumentnr.] BILAG A.3. LEASINGAFTALE OPERATIO- NEL LEASING LEASINGAFTALE OPERATIONEL LEASING Indholdsfortegnelse

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG 1. Anvendelse... 2 2. Indgåelse... 2 3. Fuldmagt... 2 4. Forpligtelser... 2 5. Priser... 3 6. Leveringsbetingelser... 3 7. Betalingsbetingelser... 3

Læs mere

Bilag 6. Levering. Indhold. Side 1 af 10

Bilag 6. Levering. Indhold. Side 1 af 10 Side 1 af 10 Bilag 6 Levering Indhold 1. Levering... 2 1.1 Leveringssted... 2 1.2 Fastsættelse af leveringstidspunkt... 2 2. Leveringsfrister, udeblivelse mv.... 3 2.1 Levering af Årligt serviceeftersyn...

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

Aalborg Universitet. Regelsæt for lån af tjenestebiler (AAUbiler) udlandet.

Aalborg Universitet. Regelsæt for lån af tjenestebiler (AAUbiler) udlandet. Aalborg Universitet Regelsæt for lån af tjenestebiler (AAUbiler) i Danmark og udlandet. Økonomiafdelingen/Teknisk Forvaltning 22-09-2014 Indholdsfortegnelse 1. KØRSEL MED AAU-BIL I DANMARK... 2 1.1. Hjemmelsgrundlag

Læs mere

Klager. København, den 1. juni 2010 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler Søren Bregnhøj Borgergade 14 8600 Silkeborg

Klager. København, den 1. juni 2010 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler Søren Bregnhøj Borgergade 14 8600 Silkeborg 1 København, den 1. juni 2010 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler Søren Bregnhøj Borgergade 14 8600 Silkeborg Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav på betaling af sin faktura. Sagens

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere