Informationsmøde 01, mandag d. 4. oktober 2010, kl. 19: personer var mødt frem

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Informationsmøde 01, mandag d. 4. oktober 2010, kl. 19:00 100 120 personer var mødt frem"

Transkript

1 Informationsmøder Side : 1/9 Informationsmøder spørgsmål og svar samt kommentarer og reaktioner Informationsmøde 01, mandag d. 4. oktober 2010, kl. 19: personer var mødt frem 1. Har I tænkt på cykelskure? Cykelskure er ikke med i projektet. Vi mener, det er vigtigt og foreslår cykelparkering som tilvalgsmulighed. 2. Høje træer tager meget sol i den tætte bebyggelse Træer er uden for projekt. Træer er vigtige for helheden og man skal tænke sig godt om inden man begynder at fælde træer. 3. Døren vil spærre pladsen i køkkenet Vi er opmærksomme på at dørslag ikke skal optage gulvplads og har derfor valgt udadgående døre. 4. For mange år siden var alle blokke ens, det er ok med den nye løsning, men vigtigt at bevare forskelle. Vi skal sammen finde balancen mellem del og helhed med teglsten i forskellige nuancer. Vi vil bestemt ikke tilbage til uniforme kaserner. 5. Hvordan hænger det nye forslag sammen med havefacadernes farver? Vi har i mange år brugt de forskellige farver når vi skulle finde hjem. Der er ikke penge til havefacade. Vi vil arbejde for at ændre farver på havefacader så de passer til teglfarver. 6. Hvad med køkkenkarnapperne. Hvad sker der med dem? De små karnapper bliver fjernet og erstattet med nye dybe vindueskarme. 7. Cykler. Helsingør er en cykelby, er der plads til cykelparkering Kan vi få nyt gulv i hele bad for råderetten Ja, vi støtter cyklisme, men som sagt er cykelparkering ikke med i projektet på nuværende tidspunkt. Og ja, det vil være muligt at få nye fliser i hele badeværelset som tilvalg. 8. Falkenberg plejehjem er smukt afsluttet. Vi vil se på det.

2 Informationsmøder Side : 2/9 9. Køkkenet er kun 2 meter og vi kan kun side 2 personer og spise der. Har I været i et køkken og set hvor små de er? Vi har været der, tegnet og opmålt. Vi foreslår pladsbesparende løsninger. 10. Penge. Hvornår finder I ud af, hvad det koster? Vi arbejder indenfor en fast økonomisk ramme. Projektet er stadig på skitseniveau, vi vender tilbage når vi er kommet længere i processen. 11. Barnevogn kan ikke komme ind/op ad ramper, der mangler plads flere steder. Barnevogne er en vigtig funktion, som vi vil indarbejde og tage højde for. 12. Farver på facaderne. Fint projekt. Udendørsarealerne skal med i projektet og hænge sammen med de nye materialer. Vi vil arbejde for langtidsholdbare løsninger og materialevalg. Udearealer er ikke med i projektet, men kan komme senere. 13. Kanon godt projekt med altandøre. Hvad sker der på tagene? Tage skal renoveres da tagplader er nedbrudt. Alle tage beklædes med metalplader valgt under hensyn til de kystnære omgivelser. Tagplader vil indgå i en materialeudstilling når vi når så langt. 14. Økonomi vi har tidligere oplevet at der ikke var penge nok. Vi udarbejder et hovedprojekt som indeholder alle nødvendige ydelser. Så vi ved hvad det koster inden vi går i gang. Hovedentreprenøren 15. Farver på havefacade, de passer ikke til det nye forslag Vi ønsker at nedtone farver på havefacader så de matcher teglen og ikke går af mode 16. Bliver renoveringen miljøvenlig, har man overvejet at søge fonde for tilskud og hvad med energiforbruget? Vores virksomhed har miljøcertifikat, som forpligter os til at projektere miljøvenlige huse. Miljø indgår som en vigtig del af projekteringen. Byggevarer, produktion og drift planlægges så miljøbelastningen minimeres. Vi har foreslået forskellige energiforbedringer, f. eks. solfangere på tage og varmegenvinding fra ventilation. Alle blokke bliver efterisolering og nye vinduer bliver lavenergi så varmeforbruget bliver væsentligt reduceret. Solceller til el produktion er dyre. Hvis de politiske forhold ændrer sig er det muligt at solceller kan blive rentable. 17. Kan vi høre mere om gavlvinduer?

3 Informationsmøder Side : 3/9 Vi vil skabe bedre dagslysforhold i de dybe boliger. I gavlene er der mulighed for at etabler franske altaner. Dette er også med til at skabe variation og forskellige boliger. 18. Gardiner/persienner i de franske altaner. Hvordan havde vi tænkt os det? Vi arbejder med det og vil finde løsninger. 19. Vi vil se havefacaderne med på illustrationer. Vi er opmærksomme på problemet. Havefacader er ikke med i projektet. Godt spørgsmål. Vi vil give eksempler på løsningsforslag og farvevalg. 20. Badeforhold under byggeproces, hvordan løses det? Der vil blive opstillet badevogne og toiletvogne. Det er et vigtigt og væsentligt problem og vi vil analysere processen. Generne i forbindelse med ombygningen skal være så kort tid som overhoved muligt. Vi vil sammen med boligselskabet stille krav til entreprenøren. 21. Skal vi med de små vinduer i badeværelser ikke renoveres? Jo, alle facader og baderum mod indgangsfacader skal renoveres. 22. Vi kan ikke åbne vinduet pga. overskabe og det er svært at pudse? Vi er opmærksomme på problemet. De nye vinduer sider længere ude og åbner ud. Vi vil analysere problemet og finde løsninger som letter vinduespudsning. 23. Haver bliver molesteret, hvad med vores fine haver? Byggeproces skal være så hurtigt som muligt. Processen skal analyseres og planlægges så følgeskaderne bliver mindst mulige. 24. Kommentar: du taler godt, det er en god start! Der klappes! 25. Bliver der mulighed for tilvalg af flisegulv i hele badeværelset Som arkitekt vil man gerne aflevere en helhed. Vi drøfter det med foreningen. 26. Aftræk fra emfang og bad er ikke effektivt. Emfang og aftræk er ikke med i projektet. Vi er stadig tidligt i processen og der er stadig mulighed for at udvide projektet. I har mulighed for at påvirke beslutningen.

4 Informationsmøder Side : 4/9 Brandsikring i tagetager er et andet eksempel på en god udvidelse af projektet som vi vil kæmpe for. 27. Fransk altan, kan den også være i værelset, eller både og? Ja. Vi ønsker at franske altaner i værelser bliver en tilvalgsmulighed. Dansende facader giver liv. 28. Per Olsen tager ordet: Råderetten er et lovkrav. Køkken/bad er ikke brugt meget her i foreningen. Vil vi gerne have at flere anvender råderetten og vi vil fortælle mere om hvilke muligheder I har. Tænk over råderet. Hvis I har lyst eller råd er der mange muligheder. 29. Emfang. Kan man få det ud gennem facaden? Det går ikke. Beskidt luft skal altid over taget. 30. Gavlvinduer skal også kunne pudses Ja. 31. Paraboler på indgangsfacader, hvad vil man stille op med dem? Paraboler skal fjernes. Vi mener der skal findes en teknisk løsning på det problem. Kabler, internet eller lign. 32. Afstand til facaderne hvordan bliver det? Der plantes lav beplantning med buskads ikke græs. F. eks. Venka. Nogle steder hvor trafikken går tæt på facaden kan det være at man helt udelader de franske altaner i stueetagen. 33. Lyd/stød kan genere meget. De nye vinduer er tætte og meget bedre end de nuværende. Facadeisoleringen vil også virke lyddæmpende. 34. Vinduer til kælder til vaskeri, festlokaler og fællesrum? Vi er blevet opmærksomme på ønsket om gode daglysforhold i en god høj kælder som i er glade for og vil arbejde med mulighed for at åbne vinduerne for ventilation. Kl.: 21:05 Mødet slutter, efter at folk er begyndt at sive..

5 Informationsmøder Side : 5/9 Informationsmøde 02, tirsdag d. 5. oktober 2010, kl. 19: personer var mødt frem 35. Beboer fra 3. sal (tagetage) vil gerne hører om vinduer og terrassedøre i tagetagen udskiftes i forbindelse med renoveringen, sker der noget med altanerne? Kunne i øvrigt godt tænke sig udendørs fitnessmaskiner, også for de lidt ældre beboere. Der er begrænset økonomi til udskiftning af vinduer i tagetage. Vi vil ikke ændre vinduesarealer hellere øge det hvis det er muligt. Det samme gælder for altanerne. Mulighed for at udvide projektet så alle vinduer i tagetager bliver skiftet. 36. Lodret eternit på tagetagen, skiftes det og hvilken farve? Ja. Lodret eternit på gavle er dårlig kvalitet som tagplader. Det skal skiftes til stålplader som tage. Forslag til materialevalg og farver kommer med på materialeudstilling. 37. Udføres der ny fundering eller ophængt? Gavle funderes direkte hvor det er muligt, ellers udføres der konsoller. Brystninger ophænges på tværskillevægge uden ekstra fundering. 38. Jeg er glad for mine gavlvinduer selvom de er små. Bliver de bevaret? Vinduer ændres ikke. 39. Hvad med solceller og solvarme. Solceller er for dyre, solfangere producerer varmt vand. Vi vil analysere mulighederne. 40. Jeg har hørt at vi i fremtiden vil producere mindre affald, og så bliver varmen dyrere. 41. Vindfangene hyler så det lyder som Frankensteins slot. Vores forslag indeholder nye tætte vindfang. De gamle kan evt. genbruges efter nedrivning. Vi vil kræve at entreprenør skal genbruge mest muligt af de bygningsdele som nedrives. 42. Bliver husene højere? Nej. Vi skifter kun tagplader.

6 Informationsmøder Side : 6/9 43. Tagboligerne er kolde om vinteren og alt for varme om sommeren. Vi skal efterisolere hvor det er muligt i forbindelse med tagrenoveringen. Øget varmeisolering vil forbedre forholdene. 44. Borupgård er lige blevet renoveret med profilerede stålplader. Regnvandet får så meget fart på at det løber forbi tagrender. Nye tagrender skal dimensionernes til de nye øgede nedbørsmængder. Desuden skal tagfoden udføres rigtigt. 45. Os der bor i en lejlighed på 52m², 2 værelses, går vi forbi igen? Fuldstændig rigtigt. De små lejligheder sker der ikke noget med. 46. Hvor meget er der i handicap/tilgængelighedblokken? Den endelige størrelse besluttes sammen med følgegruppen. Vi ønsker variation i valgmulighederne og har også foreslået små boliger. Størrelser administrerer efter fællesregler som skal overholdes 47. Vi kan ikke sidde ved køkkenbordet pga. træk fra vinduerne. Alle køkkener får nye tætte vinduer med lavenergiruder. 48. Kan vi få døre i begge rum? Ja. Det skal være en tilvalgsmulighed. 49. Vil det være muligt at pudse franske døre. Ja. Vi udfører ny højisoleret facade så der opstår dybe false. Gode pudsemuligheder da døre er dobbeltfløjet. 50. Tilgængelighed i vindfang, bliver det bedre en i dag med de store trin? Ja. Niveaufri adgang er et myndighedskrav. De nye vindfang udføres niveaufri fra den fælles adgangsvej til trapperummet. 51. Hvor meget skal ryddes i boligen? Detaljeret beskrivelse af byggeprojekt vil komme senere. Varsling vil ske i god tid og efter reglerne. 52. Hans cykler og går meget og mener at udgange fra Vapnagaard bør analyseres i forhold til bevægelsesmønstre og forbindelser til byen. Ikke med i projektet, spændende ide. 53. Mursten på facaden pastel på have?

7 Informationsmøder Side : 7/9 Tegl er naturfarver. Farver som vi mener holder i længden. Pastelfarver er tidstypiske modefarver som minder om 80`erne. Vi vil arbejde med sammenhæng og et farvevalg som holder i mange år. 54. Brand i en opgang eller to opgange, viser at der er mangler ved brandsikkerheden. Vi er opmærksomme på problemet. Tagboligerne er bygget på den måde. Vi vil argumentere for penge til brandsikring i forbindelse med tagrenoveringen. Det vil vi have med. 55. Farveprøver på mursten/keramik Farveprøve bliver opstillet som materialeprøver i bebyggelsen, evt. i form af et prøveparti som viser materialesammensætning og hvor man kan prøve vinduerne af. 56. Isoleringen, hvor tyk bliver den. Energi, bliver det bedre? Energiforbruget bliver mindre efter at vi varmeisolerer facader og gavle og vinduerne udskiftes. Hvis energipriserne ikke steg, ville varmeregningen blive mindre efter renoveringen. Endelige isoleringstykkelser kommer senere. Bestemmes efter beregning og skal overholde bygningsreglementets krav. 57. Kan vi lufte ud med mindre vinduer. Ja, alle vinduer kan åbne. 58. Vindfang bliver utroligt varme om sommeren, gøres der noget ved det? Ja, de er små drivhuse, vi forslår vindfang med fast tag. 59. Vinduer kan ikke åbne pga. overskabe for pudsning. Vi er opmærksomme på problemet. 60. Hvilken farve bliver vinduer. Lyse alle ens. Indvendigt hvide. Prøver kommer. 61. Der køres motocross, 80 km/timen på trapper. Et godt råd er at passe på at man ikke laver løsninger som frister knallertkørere. Vi har arbejdet med dæmpende foranstaltninger, stien som knækker. 62. Får vi ny radiator i køkken når der kommer fransk altandør. Ja. 63. Hvor land tid tager byggeriet?

8 Informationsmøder Side : 8/9 30 måneder. Vi vil kræve at entreprenøren gør tingene færdige. 64. Hvad med dem, som har astma/allergi eller kold? Vi er opmærksomme på støvproblemer. Særlige forhold skal drøftes med boligselskabet. Evt. genhusning skal aftales med boligselskabet. 65. Vinduer i tagetagen, bliver de skiftet? Kun mindre omfang, begrænset økonomi. Kom til workshop og få indflydelse på projektet. 66. Hvad med os med nye badeværelser? Problemet tages op med boligselskabet. Vi vil sammen finde en løsning. Kl.: 21:05 Mødet slutter, efter at folk er begyndt at sive.. Informationsmøde 03, torsdag d. 7. oktober 2010, kl. 19: personer var mødt frem 67. Du siger vinduer i trapperum skal være indadgående og i boligerne skal de være udadgående? I trapperum er der plads til at åbne vinduer ind når de skal pudses. I boligerne er det bedre at vinduerne åbner ud så de ikke optager plads, men de kan stadig pudses indefra. 68. En beboer fortalte om at han og hans kone var flyttet fra eget hus til en fin lejlighed på 2. sal. Da badeværelset var utidssvarende indrettet have beboeren bygget om. Efter at parret er blevet ældre er de flyttet ned i stueetagen og har bygget badeværelset om igen? Birte griber mikrofonen og svarer: Landsbyggefonden støtter kun byggeskader, derfor er renovering af badeværelser begrænset til et absolut minimum. Vådrumsmembranen udføres kun i brusebadet. Råderetten kan give mulighed for udvidelse. Kun godkendte forbedringer kan erstattes. Hjemmelavede løsninger og fusk bliver ikke erstattet. Vi kan overveje at medtage mulighed for egenfinansiering. 69. Hvad sker der hvis man har en 3 er med 2 franske altaner i tagetagen Det er kun tagbeklædningen som skiftes.

9 Informationsmøder Side : 9/9 70. Skal man have gavlvinduer nu hvor vi lige har flyttet om i stuen. Og så skal man oven i købet glo lige over på naboen. Vi er opmærksomme på indbliksproblemet specielt i Sporegangen. Her kunne man overveje at det kun er den ene gavl som har fransk altan. 71. Kunne man bruge farvet glas som i Mærsks hovedsæde i Københavns havn? Nej. Farvet glas er ikke en god løsning, og det giver ofte utilsigtede problemer i form af blænding og reflekser. 72. Karnapper, kommer de væk? Ja. Alle får dybe vindueskarme, lige så dybe men højere og bredere. 73. Hvad koster det, hvor vil man starte byggeriet og hvorfor begynde om vinteren? Landsbyggefonden har godkendt helhedsplan. Vi ved endnu ikke hvor vi begynder. Vi vil kræve at hver blok afsluttes hurtigst muligt. Der er regler om vinterbyggeri som skal overholdes. Principper og krav beskrives grundigt i udbudsmaterialet. 74. Badeværelser, hvad hvis gulvet har bagfald og er skævt? Eksisterende belægning fjernes, der etableres fald mod afløb vådrumsmembran og nye fliser i bruser Kl.: 20:45 Mødet slutter, efter at folk er begyndt at sive..

SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE Sundby-Hvorup Boligselskab, afd. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE. Afd.

SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE Sundby-Hvorup Boligselskab, afd. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE. Afd. 04.09.2017 SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 Afd. 23 Sundby-Hvorup Boligselskab Afd. 23 9 boliger, Fredensvej 9-25 4 boliger, Fredensvej 1-7 8 Boliger, Viktoriagade 14-28 8 boliger, Viktoriagade 17-19

Læs mere

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE 9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE Historik 2009 Arbejdet med helhedsplanen begynder Fremtidssikringsanalyse og diverse forundersøgelser 2011 Foreløbig helhedsplan godkendes

Læs mere

Lærkeparken Afdelingsmøde 16.12.2014

Lærkeparken Afdelingsmøde 16.12.2014 Lærkeparken Afdelingsmøde 16.12.2014 17.00 Velkomst Dagsorden Hovedtidsplan 17.05 CASE 17.10 Forrige møde / siden sidst 17.20 Sivegade Trafikløsning 17.35 Servicehus 17.50 Lejlighedsplaner - 2 eksempler

Læs mere

HELHEDSPLAN. M ø l l e p a r k e n

HELHEDSPLAN. M ø l l e p a r k e n HELHEDSPLAN M ø l l e p a r k e n Dagsorden AFDELINGSMØDE 23.10.2018 1. Velkomst ved formanden 2. Nedsættelse af stemmeudvalg 3. Gennemgang af projekt v. Jess Sørensen 4. Gennemgang af Økonomi v. projektleder

Læs mere

Granparken Afdelingsmøde 3-15.12.2014

Granparken Afdelingsmøde 3-15.12.2014 Granparken Afdelingsmøde 3-15.12.2014 19.00 Velkomst Dagsorden Hovedtidsplan 19.05 CASE 19.10 Forrige møde / siden sidst 19.20 Sivegade Trafikløsning 19.35 Servicehus 19.50 Lejlighedsplaner - 2 eksempler

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Valg af dirigent 3. Gennemførelse af renoveringen - Beboerkoordinator v/ Annette

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget.

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget. Evaluering af Workshop i Højstrupparken 29..14 Dato: 3..14 Der var ca (Anslået) 1 fremmødte bestående af en bred variation i beboersammensætningen. Forud for Workshoppen var en gennemgang af omhandlende

Læs mere

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Til beboerne i ejendommen A/B Studsgaarden 20. maj 2014 Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Kære beboer Det er blevet tid til at gennemføre de renoveringer, der blev besluttet på generalforsamlingen

Læs mere

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015 Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møllevangen 7. & 8. November 2015 Invitation Kære beboer i Møllevangen, Som tidligere oplyst, er du inviteret til Åbent hus og informationsmøde

Læs mere

SORGENFRIVANG II PROJEKTTEMAMØDE NR. 3

SORGENFRIVANG II PROJEKTTEMAMØDE NR. 3 SORGENFRIVANG II PROJEKTTEMAMØDE NR. 3 Projekttemamøde vedrørende facader, vinduer, altaner og tag Lyngby Almennyttige Boligselskab. 2013-02-26 TEMAAVIS for bæredygtig renovering af Sorgenfrivang II HELHEDSPLANEN

Læs mere

Få mere ud af din energirenovering. Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser

Få mere ud af din energirenovering. Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser Få mere ud af din energirenovering Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser Energirenovering - hvad kan du forvente? Her er et overblik over, hvad du som beboer

Læs mere

STATIONSGÅRDEN FORELØBIG HELHEDSPLAN STATIONSGÅRDEN

STATIONSGÅRDEN FORELØBIG HELHEDSPLAN STATIONSGÅRDEN FORELØBIG HELHEDSPLAN HISTORIK 1951-1954: Bygningerne opføres (Banetoften opføres i 1958) 1975: Gavle er hulmursisoleret i Banetoften 1986: Vinduer udskiftes til indadgående plastvinduer 1995: Gavlene

Læs mere

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning!

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! December 2015 Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! Igennem næsten to år har vi arbejdet på at udvikle en fysisk helhedsplan for Lundevænget. Nu er planen klar til afstemning ved ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER Rev. Dato: 16.05.2018 1 KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller om det renoveringsprojekt, som blev vedtaget

Læs mere

Eksempel. ENERGIRENOVERING Nyere muret byggeri (1920-1960) Bindeledet, Bagsværd - mindre andelsejendom med 2 opgange. Renoveringen

Eksempel. ENERGIRENOVERING Nyere muret byggeri (1920-1960) Bindeledet, Bagsværd - mindre andelsejendom med 2 opgange. Renoveringen Eksempel 1 ENERGIRENOVERING Nyere muret byggeri (1920-1960) UDGIVET JUNI 2012 Bindeledet, Bagsværd - mindre andelsejendom med 2 opgange Dette eksempel viser, hvordan beslutningen om energirenoveringen

Læs mere

Orienteringsmøde folder LEJERBO ATTRUPGÅRDSVEJ VODSKOV. Lejerbo, afd 169-0, Revideret

Orienteringsmøde folder LEJERBO ATTRUPGÅRDSVEJ VODSKOV. Lejerbo, afd 169-0, Revideret Orienteringsmøde folder LEJERBO ATTRUPGÅRDSVEJ VODSKOV C D A B Lejerbo, afd 169-0, 10.11.2016 Revideret 18.05.2018 Renoveringmuligheder Renovering: A Facaderenovering, omfattende Efterisolering af gavle

Læs mere

Ekstraordinært afdelingsmøde den 17. juni 2010, kl. 19.00 i Tune Menighedscenter.

Ekstraordinært afdelingsmøde den 17. juni 2010, kl. 19.00 i Tune Menighedscenter. Til: Boligtagerne. 23. juni 2010 JR Afdeling 7 Elkærparken. Ekstraordinært afdelingsmøde den 17. juni 2010, kl. 19.00 i Tune Menighedscenter. Referat. 1. Valg af dirigent, stemmetællere og referent. Kim

Læs mere

TAK FOR INVITATIONEN!

TAK FOR INVITATIONEN! TAK FOR INVITATIONEN! INTRODUKTION DEN FORELØBIGE HELHEDSPLAN FOR MORELHAVEN SPØRGSMÅL TIL PLANEN PROCESSEN HERFRA HVEM ER VI? WITRAZ ARKITEKTER + LANDSKAB LINE ERIKSEN OG SUNA MADSEN (ARKITEKTER MAA)

Læs mere

IDÉOPLÆG HELHEDSPLAN FOR BERINGSGAARD, AFD. 4 UDEAREALER, TILGÆNGELIGHED OG OMBYGNING NOVEMBER 2015, HORSENS

IDÉOPLÆG HELHEDSPLAN FOR BERINGSGAARD, AFD. 4 UDEAREALER, TILGÆNGELIGHED OG OMBYGNING NOVEMBER 2015, HORSENS IDÉOPLÆG HELHEDSPLAN FOR BERINGSGAARD, AFD. 4 UDEAREALER, TILGÆNGELIGHED OG OMBYGNING NOVEMBER 2015, HORSENS D.A.I. Horsens Sags nr.: 196-04, 5. November 2015 Kristina Rytter, Arkitekt MAA INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANEN

INFORMATION OM HELHEDSPLANEN INFORMATION OM HELHEDSPLANEN TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 GILLESAGER/LINDAGER Kære beboer Der er blevet udarbejdet en helhedsplan for afdelingen. Helhedsplanen er udarbejdet i samarbejde med beboerne, byggeudvalget

Læs mere

Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken

Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken Indhold i helhedsplanen for Lærkeparken Efterisolering af ydervægge Niveaufri adgang til alle rum Ny fordør Åbning mellem entre, opholdsrum og køkken Nyt tilgængeligt badeværelse Nye vandrør Ny ventilation

Læs mere

EFTERISOLERING FORTSAT VÆRKTØJER OG PRAKSIS. Udvikling i U-værdier

EFTERISOLERING FORTSAT VÆRKTØJER OG PRAKSIS. Udvikling i U-værdier EFTERISOLERING FORTSAT VÆRKTØJER OG PRAKSIS Udvikling i U-værdier Krav i 1979 Linjetab i 2001 2 1 www.energikoncept.dk 3 http://www.byggeriogenergi.dk/ 4 2 Energiløsninger bliver revideret og bliver løbende

Læs mere

Kære nabo til prøveopgangen

Kære nabo til prøveopgangen Maj 2016 Helhedsplan lundevaenget.fsb.dk Maj 2016 Kære nabo til prøveopgangen Ryparken 204 er prøveopgang for Lundevængets helhedsplan. Det betyder, at håndværkerne snart begynder at renovere og ombygge

Læs mere

Renovering af erhvervsbygninger

Renovering af erhvervsbygninger Renovering af erhvervsbygninger Energirenoveringer - Konference om energirigtige renoveringer i den bestående bygningsmasse. Mandag 25. september 2006. Jens Eg Rahbek Installationer, IT og Indeklima COWI

Læs mere

Blokmøder om den fysiske helhedsplan i Munkevangen oktober 2016

Blokmøder om den fysiske helhedsplan i Munkevangen oktober 2016 Blokmøder om den fysiske helhedsplan i Munkevangen oktober 2016 Opsamling fra alle blokmøder Den 5. og den 12. oktober blev der afholdt fire blokmøder om oplægget til den fysiske helhedsplan i Munkevangen.

Læs mere

Afd. 24, Det gamle Søndervangen renovering. Torsdag den 15. september 2011

Afd. 24, Det gamle Søndervangen renovering. Torsdag den 15. september 2011 Ordinært afdelingsmøde Torsdag den 15. september 2011 Orientering v. Jannik Madsen, d.a.i. arkitekter ingeniører as 1. Historikken 2. Planlagte renoveringsarbejder 3. Plan for havearealer 4. Skitseforslag,

Læs mere

Helhedsplan i Stougården. Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2018

Helhedsplan i Stougården. Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2018 Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2018 Hvad er en helhedsplan? Landsbyggefonden & helhedsplan Landsbyggefonden o Fond o Indtægter fra boligafdelingerne o Støtter helhedsplaner Helhedsplanen o Forny

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Blichersvej 012 Postnr./by: 8723 Løsning BBR-nr.: 766-000135 Energikonsulent: Brian Aaboe Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Aaboe Arkitekt

Læs mere

Renovering af Vognmandsparken 1 & 2

Renovering af Vognmandsparken 1 & 2 Renovering af Vognmandsparken 1 & 2 Vognmandsparken 1 og Vognmandsparken 2 står over for en såkaldt helhedsplan. Helhedsplanen er en større renovering af boligafdelingerne, hvor afdelingerne får økonomisk

Læs mere

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL I rækkehusene er der tegnet en trappe ned til det nederste niveau i baghaven er det muligt for kørestolsbrugere at få adgang til haven på en anden måde Nej, det er ikke

Læs mere

STEMMEGRUNDLAG AFSTEMNING OM HELHEDSPLAN ÅBYHØJGÅRD AFDELING 310. Ekstraordinært afdelingsmøde

STEMMEGRUNDLAG AFSTEMNING OM HELHEDSPLAN ÅBYHØJGÅRD AFDELING 310. Ekstraordinært afdelingsmøde STEMMEGRUNDLAG AFSTEMNING OM HELHEDSPLAN ÅBYHØJGÅRD AFDELING 310 Ekstraordinært afdelingsmøde Onsdag den 30. oktober 2013 kl. 19.00 i Petersmindes Fælleshus, Åbyhøjgård 40 JA eller NEJ? Skal Åbyhøjgård,

Læs mere

I forbindelse med facadeprojektet holdt vi en udstilling med åbent hus i festlokaler over Netto D. 25 og D. 26 September

I forbindelse med facadeprojektet holdt vi en udstilling med åbent hus i festlokaler over Netto D. 25 og D. 26 September Info Vedr. Facadeprojekt I forbindelse med facadeprojektet holdt vi en udstilling med åbent hus i festlokaler over Netto D. 25 og D. 26 September Der var et stort fremmøde med mange positive kommentar

Læs mere

INFORMATION OM RENOVERING

INFORMATION OM RENOVERING INFORMATION OM RENOVERING HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 BLÅ SIDER GULE SIDER GRØNNE SIDER INFORMATION OM RENOVERINGEN - side 4 Hvordan bliver hele afdelingen forbedret, og hvad er planerne for områderne

Læs mere

Få mere ud af din energirenovering. Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser

Få mere ud af din energirenovering. Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser Få mere ud af din energirenovering Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser Energirenovering - hvad kan du forvente? Her er et overblik over, hvad du som beboer

Læs mere

Der er vedlagt oprindelige arkitekt tegninger( nygårdsvej pdf) samt nye tegninger (nygårdsvej pdf).

Der er vedlagt oprindelige arkitekt tegninger( nygårdsvej pdf) samt nye tegninger (nygårdsvej pdf). Indholdsfortegnelse Om projektet... 2 Generelle retningslinjer for byggeriet... 2 Tidsplan for projekt... 2 Udbygning i stueplan... 3 Nedrivning... 3 Fundament... 3 Vægge... 3 Lokale... 3 Elarbejde...

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Lysager 2A 3250 Gilleleje BBR-nr.: 270-006568 Energikonsulent: Peter Høeg Hagen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Peter

Læs mere

AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ.

AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ. AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD. 47 - C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ. 07.06.2018 Efter at der blev stemt nej til projektet i november 2017 samt input

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Appendiks A Cases 1 RenovActive Foto: Velux A/S. Billedet viser projektet før / efter renoveringen. Generelle oplysninger Navn RenovActive Bygningstype Tæt-lav to etageres rækkehus Oprindelig opført 1923

Læs mere

Bord nr. Emne Forslag 5 Aktivitetsmuligheder Multihus som skal være centralt placeret i afdelingen 1 Altaner Større altaner 2 Altaner Tilvalgsmulighed for lukkede altaner (og større altaner) 4 Altaner

Læs mere

HØJSTRUPHAVE, Odense. RENOVERINGSPROJEKT Højstruphave afd. 2 og januar 2012

HØJSTRUPHAVE, Odense. RENOVERINGSPROJEKT Højstruphave afd. 2 og januar 2012 RENOVERINGSPROJEKT Højstruphave afd. 2 og 7 19. januar 2012 Dagsorden HØJSTRUPHAVE, Odense 1. Præsentation bordet rundt 2. Historikken - hvad er der sket? 3. Gennemgang af bygningernes fysiske tilstand.

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Indhold i helhedsplanen for Granparken

Indhold i helhedsplanen for Granparken Indhold i helhedsplanen for Granparken Efterisolering af ydervægge Niveaufri adgang til lejligheden Ny fordør Åbning mellem entre, opholdsrum og køkken Nyt tilgængeligt badeværelse Ny faldstamme i badeværelse

Læs mere

Ringparkens Helhedsplan

Ringparkens Helhedsplan Ringparkens Helhedsplan Siden 2011 er der blevet arbejdet på en helhedsplan i Ringparken. En helhedsplan tager normalt mange år at få gennemført og ændrer sig normalt gennem tiden. Da I sidst så projektet

Læs mere

BBR-nr.: 851-033602 Energimærkning nr.: 200004243 Gyldigt 5 år fra: 04-01-2008 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 851-033602 Energimærkning nr.: 200004243 Gyldigt 5 år fra: 04-01-2008 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Beatesmindevej 6 Postnr./by: 9210 Aalborg SØ BBR-nr.: 851-033602 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Hasselvej 4 Postnr./by: 3600 Frederikssund BBR-nr.: 250-001208 Energikonsulent: Per Johansen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: PJ Arkitekt-

Læs mere

Skoleparken Helhedsplan

Skoleparken Helhedsplan Skoleparken Helhedsplan Nødvendige arbejder 2012 Boligselskabet Nordsjælland Karl Henning Sørensen arkitekter as Wissenberg, Rådgivende ingeniører A/S GBL gruppen for by- og landskabsplanlægning aps 01

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Stadionvej 6 Postnr./by: 4684 Holmegaard BBR-nr.: 370-007727 Energikonsulent: Jesper Elin Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Botjek

Læs mere

Portugalsgades helhedsplan Nu skal vi stemme!

Portugalsgades helhedsplan Nu skal vi stemme! Januar 2016 Portugalsgades helhedsplan Nu skal vi stemme! I dette hæfte kan du læse, hvad der er med i helhedsplanen. Kom og vær med til at stemme om fremtidens Portugalsgade. Ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

Sammenlægning & Helhedsplan

Sammenlægning & Helhedsplan Sammenlægning & Helhedsplan Æblehaven & Rønnebærparken Sammenlægning og helhedsplan Hvis beboermødet beslutter, at lægge Rønnebærparken og Æblehaven sammen, kan der opnås en besparelse på cirka 8 millioner

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Korsnæbsvej 52 Postnr./by: 4673 Rødvig Stevns BBR-nr.: 336-006987 Energikonsulent: Niels T. Jensen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Røde Vejrmølleparken. Luftfoto. 19.05.08 Side 1

Røde Vejrmølleparken. Luftfoto. 19.05.08 Side 1 Røde Vejrmølleparken Luftfoto Side 1 Røde Vejrmølleparken, 291 rækkehuse i Albertslund: Renovering af betonelementhuse fra 1967 til et rent CO2 neutralt byggeri. Renoveringen består i påmontering af nye

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Bredekærs Vænge 154 Postnr./by: 2635 Ishøj BBR-nr.: 183-003879 Energikonsulent: Ole Børs Petersson Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

K I R S E B Æ R H AV E N I LY S T R U P

K I R S E B Æ R H AV E N I LY S T R U P K I R S E B Æ R H AV E N I LY S T R U P KIRSEBÆRHAVEN I LYSTRUP OMBYGNING + RENOVERING GPP ARKITEKTER OKTOBER 2009 KIRSEBÆRHAVEN I LYSTRUP Kirsebærhaven er kollegieboliger fra 1988 i en bebyggelse som

Læs mere

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1 RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1 Indhold PLACERING OG PROJEKTINDHOLD S. 2 HENRIKSGÅRDEN S. 3-5 1 PLACERING OG PROJEKTINDHOLD HENRIKSGÅRDEN, ANLÆGSSUM TILGÆNGELIGHED (fx elevatorer, niveaufri

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Introduktion til dagens møde v/ Henriette Cajar 3. Gennemførelse af renoveringen

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kløvervænget 001 Postnr./by: 4863 Eskilstrup BBR-nr.: 376-013843 Energikonsulent: Preben Funch Hallberg Programversion: EK-Pro, Be06 version 4

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Lille Byskovvej 8 Postnr./by: 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-014057 Energikonsulent: Frederik Kindt Toubro Programversion: EK-Pro, Be06 version 4

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Ydervægge hulmursisoleres 21 MWh Fjernvarme 8370 kr. 60865 kr. 7.

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 1 Ydervægge hulmursisoleres 21 MWh Fjernvarme 8370 kr. 60865 kr. 7. SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Søndergade 13A Postnr./by: 8500 Grenaa BBR-nr.: 707-056584 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

9. september 2015 VILDTBANEGÅRD AFD. III Referat af informationsmødet om renoveringssagen, afholdt på Gildbroskolen i Multisalen, på Gildbrovej, Ishøj

9. september 2015 VILDTBANEGÅRD AFD. III Referat af informationsmødet om renoveringssagen, afholdt på Gildbroskolen i Multisalen, på Gildbrovej, Ishøj Bernd Kjelland ark maa 9. september 2015 VILDTBANEGÅRD AFD. III Referat af informationsmødet om renoveringssagen, afholdt på Gildbroskolen i Multisalen, på Gildbrovej, Ishøj Repræsentanter fra afd. bestyrelsen:

Læs mere

TIBBERUPPARKEN. Aug 2012. August 2012 - HELHEDSPLAN TIBBERUPPARKEN 1

TIBBERUPPARKEN. Aug 2012. August 2012 - HELHEDSPLAN TIBBERUPPARKEN 1 Helhedsplan for renovering af Afd. 6 TIBBERUPPARKE Aug 2012 August 2012 - HELHEDSPLA TIBBERUPPARKE 1 ADRESSER Boligorganisationen: Boligselskabet ordkysten Vestermarken 16 3060 Espergærde Forretningsfører

Læs mere

TIBBERUPPARKEN. April 2012 - HELHEDSPLAN TIBBERUPPARKEN 1

TIBBERUPPARKEN. April 2012 - HELHEDSPLAN TIBBERUPPARKEN 1 Helhedsplan for renovering af Afd. 6 TIBBERUPPARKEN April 2012 - HELHEDSPLAN TIBBERUPPARKEN 1 ADRESSER Boligorganisationen: Boligselskabet Nordkysten Vestermarken 16 3060 Espergærde Forretningsfører Peder

Læs mere

Eksempel VIVABOLIG AALBORG - OPFØRT 1944. Energirenovering etageboliger. Beboerønske om nyt bad førte til energirenovering.

Eksempel VIVABOLIG AALBORG - OPFØRT 1944. Energirenovering etageboliger. Beboerønske om nyt bad førte til energirenovering. Eksempel Energirenovering etageboliger VIVABOLIG AALBORG - OPFØRT 1944 UDGIVET DECEMBER 2014 Beboerønske om nyt bad førte til energirenovering Beboerne i 189 lejligheder i boligforeningen Vivabolig i Aalborg

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

BBR-nr.: 851-244069 Energimærkning nr.: 200003329 Gyldigt 5 år fra: 24-10-2007 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 851-244069 Energimærkning nr.: 200003329 Gyldigt 5 år fra: 24-10-2007 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Provstejorden 26 Postnr./by: 9000 Aalborg BBR-nr.: 851-244069 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Ekstraordinært beboermøde den 19. november 2012 i Bygningen, Ved Anlægget 14B

Ekstraordinært beboermøde den 19. november 2012 i Bygningen, Ved Anlægget 14B Til samtlige beboere i afdeling 17 Møllevangen Vejle, den 14. december 2012 Ekstraordinært beboermøde den 19. november 2012 i Bygningen, Ved Anlægget 14B Hermed følger et kort referat af det ekstraordinære

Læs mere

» Beringsvænget Andelsboligforeningen Beringsgaard

» Beringsvænget Andelsboligforeningen Beringsgaard » Beringsvænget Andelsboligforeningen Beringsgaard Inde klima Workshop B Input til energirenovering Indledende screening Pris Design Behov D & V FBBB - Via University College 2. nov. 2011 Total økono mi

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Kirkevænget 3 Postnr./by: 4000 Roskilde BBR-nr.: 265-195055 Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 1 Montering af termostatventiler 2,81 GJ fjernvarme 400 kr. 5.500 kr.

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 1 Montering af termostatventiler 2,81 GJ fjernvarme 400 kr. 5.500 kr. SIDE 1 AF 52 Adresse: Fiskenes Kvarter 153 Postnr./by: 6710 Esbjerg V BBR-nr.: 561-273456-001 Energikonsulent: Mona Alslev Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel Hvor og hvornår får jeg yderligere information som beboer. Tidsplan I prøvelejligheden Soldugvej 31 st.th., vil der blive afholdt åbent hus arrangement

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

BBR-nr.: 851-128131 Energimærkning nr.: 200002568 Gyldigt 5 år fra: 30-08-2007 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 851-128131 Energimærkning nr.: 200002568 Gyldigt 5 år fra: 30-08-2007 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Hostrups Have 1-29 Postnr./by: 9000 Aalborg BBR-nr.: 851-128131 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Godkendelse af skema A for helhedsplanen for Himmerland Boligforening afd. 10,12 og 13 i Søheltekvarteret, Vestbyen

Godkendelse af skema A for helhedsplanen for Himmerland Boligforening afd. 10,12 og 13 i Søheltekvarteret, Vestbyen Punkt 17. Godkendelse af skema A for helhedsplanen for Himmerland Boligforening afd. 10,12 og 13 i Søheltekvarteret, Vestbyen 2012-14676 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender, renoveringsprojektet

Læs mere

Boligselskabet NordBo Stormgade og Nyhavnsgade Ansøgning om støtte til opførelse af 31 almene familieboliger og 100 almene ungdomsboliger (skema A).

Boligselskabet NordBo Stormgade og Nyhavnsgade Ansøgning om støtte til opførelse af 31 almene familieboliger og 100 almene ungdomsboliger (skema A). Punkt 21. Boligselskabet NordBo Stormgade og Nyhavnsgade Ansøgning om støtte til opførelse af 31 almene familieboliger og 100 almene ungdomsboliger (skema A). 2012-43871. By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

BBM 01 RINGPARKEN ROSKILDE / BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. Verificering Idéoplæg NOTE FASE. DATO Præsentation Beboerinformationsmøde 01

BBM 01 RINGPARKEN ROSKILDE / BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. Verificering Idéoplæg NOTE FASE. DATO Præsentation Beboerinformationsmøde 01 BBM 01 RINGPARKEN ROSKILDE / BOLIGSELSKABET SJÆLLAND FASE Verificering Idéoplæg NOTE DATO 2018.10.03 Præsentation Beboerinformationsmøde 01 B E B O E R O R I E N T E R I N G S M Ø D E 0 1 Orientering Følgende

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 123. Tilbageflytning

Læs mere

Sara Terp Uhre byder velkommen, og præsenterer sig selv og boligselskabets øvrige medarbejdere ved mødet: Morten Hove Andersen og Lene Merrild.

Sara Terp Uhre byder velkommen, og præsenterer sig selv og boligselskabets øvrige medarbejdere ved mødet: Morten Hove Andersen og Lene Merrild. REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Torsdag den Klokken 19.00 21.10 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 7 beboere fra 7 husstande Sara Terp Uhre,

Læs mere

AFDELING 1 VINKELGÅRDEN A R K I N O R D. Helhedsplan/nye boliger Beboerpræsentation 12. juli 2018

AFDELING 1 VINKELGÅRDEN A R K I N O R D. Helhedsplan/nye boliger Beboerpræsentation 12. juli 2018 AFDELING 1 A R K I N O R D Helhedsplan/nye boliger Beboerpræsentation 12. juli 2018 S. 2 INDHOLD VISION s. 4 PROJEKTBESKRIVELSE s. 5 SITUATIONSPLAN s. 6 LØSNINGEN PETER MØLLERS GADE s. 7-15 LØSNINGEN VINKELVEJ

Læs mere

Få mere ud af din energirenovering. Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser

Få mere ud af din energirenovering. Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser Få mere ud af din energirenovering Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser Energirenovering - hvad kan du forvente? Her er et overblik over, hvad du som beboer

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE NYBROGÅRD BOTILBUD

GLADSAXE KOMMUNE NYBROGÅRD BOTILBUD GLADSAXE KOMMUNE NYBROGÅRD BOTILBUD ENERGIRENOVERING OG OMBYGNING AF BOLIGFLØJEN FRA 33 UTIDSSVARENDE VÆRELSER TIL 24 MODERNE ALMENE BOLIGER I forbindelse med omdannelsen af Nybrogård Botilbud fra utidssvarende

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 2270 kwh Fjernvarme. 5970 kwh Fjernvarme

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 2270 kwh Fjernvarme. 5970 kwh Fjernvarme SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Willemoesgade 25 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 8200 Århus N BBR-nr.: 751-552270 Energikonsulent: Jens Kierstein Programversion: EK-Pro, Be06

Læs mere

AFD. 10 RENOVERING NY PLAN ER KLAR MØD OP! Viaduktvej Uldalsvej Voerbjergvej Smedien AUGUST 2017

AFD. 10 RENOVERING NY PLAN ER KLAR MØD OP! Viaduktvej Uldalsvej Voerbjergvej Smedien AUGUST 2017 RENOVERING AFD. 10 Viaduktvej Uldalsvej Voerbjergvej Smedien MØD OP! En tilrettet helhedsplan for afdelingen er klar til at blive præsenteret på afdelingsmødet, tirsdag den 31. august. NY PLAN ER KLAR

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Dronning Sofies Vej 111 Postnr./by: 4000 Roskilde BBR-nr.: 265-015751 Energikonsulent: Per Johansen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Spørgsmål og svar fra. Beboerinformationsmøde om Helhedsplanen for Frydenspark afholdt torsdag den 11. oktober 2018 kl

Spørgsmål og svar fra. Beboerinformationsmøde om Helhedsplanen for Frydenspark afholdt torsdag den 11. oktober 2018 kl Hovedstadens almennyttige Boligselskab FRYDENSPARK Spørgsmål og svar fra Beboerinformationsmøde om Helhedsplanen for Frydenspark afholdt torsdag den 11. oktober 2018 kl. 19.00 Spørgsmål til: Boliger/ blokkene

Læs mere

INFORMATIONSMØDE REFERAT AF SPØRGSMÅL OG SVAR

INFORMATIONSMØDE REFERAT AF SPØRGSMÅL OG SVAR INFORMATIONSMØDE REFERAT AF SPØRGSMÅL OG SVAR Henriksgården Dato: 22. august 2018 Uge: 34 Kl.: 19.00-22.00 Sted: Henriksgårdens beboerhus, Vigerslev vænge 68 Deltagere: Ca. 130 beboere DAB: (LF) Lars Frank

Læs mere

RENOVERING AF AFDELING 305 OG 306, BJERRINGBRO ANDELSBOLIGFORENING

RENOVERING AF AFDELING 305 OG 306, BJERRINGBRO ANDELSBOLIGFORENING RENOVERING AF AFDELING 305 OG 306, BJERRINGBRO ANDELSBOLIGFORENING DISPOSITIONSFORSLAG 09.03.2015 - REV. 16.06.2016 BOLIGSTRUKTUR AFDELING 305 Renoveringen af afdeling 305 er omfattende. På boligetagerne

Læs mere

Ejerforeningen Birkeparken

Ejerforeningen Birkeparken Ejerforeningen Birkeparken 4. marts 2015 Pejling 2015 Status Vi har udleveret 78 spørgeskemaer. Og modtaget 45 spørgeskemaer modtaget retur. Enkelte spørgsmål er ikke besvaret af alle derfor summere antallet

Læs mere

Allégade 18 stuen og kælder

Allégade 18 stuen og kælder Allégade 18 stuen og kælder Skitseprojekt for udstykning af 3 lejligheder 11.03.2015 Allegade 18 Matr. nr. 30a Allegade 18 Allégade 18 stuen og kælder Ejendommen Beliggenhed: Allégade 18 stuen og kælder,

Læs mere

Kommunikation og dialog

Kommunikation og dialog Informationsmøde område Hestens Bakke Øst Tidsplan Registreringer Arbejdsgang i bolig Bad og toilet Varslinger Kommunikation og dialog Spørgsmål Sådan tænker vi planen Men er det ikke sådan det går.. TIDSPLAN

Læs mere

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen Indhold Nye vinduer og døre i boligen 4 Nye entrédøre 4 Nye belægninger på altanerne 5 Gavlisolering 5 Kælderdøre

Læs mere

Projektforslag afstemningsmøde 4. oktober AFD. 110 NORDGÅRDSVEJ 1 A-B, 3 A-F, 5 A-F og Sj. Odde

Projektforslag afstemningsmøde 4. oktober AFD. 110 NORDGÅRDSVEJ 1 A-B, 3 A-F, 5 A-F og Sj. Odde Projektforslag afstemningsmøde 4. oktober 2018 AFD. 110 NORDGÅRDSVEJ 1 A-B, 3 A-F, 5 A-F og 7 13 4583 Sj. Odde Baggrund for projektet Der er foretaget flere rapporter vedr. afdelingens energiforbrug og

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Falkenborgvej 36 Postnr./by: 3600 Frederikssund BBR-nr.: 250-000730 Energikonsulent: Per Johansen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Nymarksvej 10 Postnr./by: 2650 Hvidovre BBR-nr.: 167-105580 Energikonsulent: Henrik Møgelgaard Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Ingeniørfirmaet

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Ejsbølvænge 7 Postnr./by: 6100 Haderslev BBR-nr.: 510-004090 Energikonsulent: Fayha Fadhil Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Botjek

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Østvej 1 Postnr./by: 4880 Nysted BBR-nr.: 376-012074 Energikonsulent: Frederik Kindt Toubro Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Preben

Læs mere

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts 1-18 Haunstrupgård Renovering Informationsmøde d. 5. marts Forslag om renovering er fremsendt. På mødet d. 21. marts skal det besluttes om renoveringen skal igangsættes. Ekstra ordinært afdelingsmøde d.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Oplyst varmeforbrug Lavgade 32A 6200 Aabenraa BBR-nr.: 580-019219 Energikonsulent: Robert Knak Programversion: EK-Pro, Be06 version

Læs mere

10. maj 2017 kl , Ryparken 204

10. maj 2017 kl , Ryparken 204 April 2017 Café Helhedsplan Åbent hus Kom og se de 6 renoverede boliger i prøveopgangen. Du kan også besøge HHP kontoret, en genhusningspavillon som bliver kontor for den fysiske helhedsplan. Du kan også

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEBOERMØDE OM HELHEDSPLANEN FOR RINGPARKEN

VELKOMMEN TIL BEBOERMØDE OM HELHEDSPLANEN FOR RINGPARKEN VELKOMMEN TIL BEBOERMØDE OM HELHEDSPLANEN FOR RINGPARKEN Ringparkens helhedsplan procesplan Der udarbejdes et første udkast til en helhedsplan med et foreløbigt omfang. (2010-2012) Materialet indsendes

Læs mere