Foreløbigt resultat af Syddansk Elites brugerundersøgelse 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreløbigt resultat af Syddansk Elites brugerundersøgelse 2011"

Transkript

1 Foreløbigt resultat af Syddansk Elites brugerundersøgelse 2011 er i parentes er resultatet fra 2010-undersøgelsen. På hvilket niveau konkurrerer du? Internationalt niveau 34 33,0% (35,8%) Højeste niveau - nationalt 53 51,5% (45,0%) Lavere niveau (Beskriv) 16 15,5% (19,2%) I alt ,0% (100%) Er du omfattet af Team Danmarks uddannelsestilbud? (Hvis du har et Team Danmark-kort fra 2011, er du omfattet af tilbuddene fra organisationen og skal svare "Ja") Ja 9 8,7% (10,0%) Nej 94 91,3% (90,0%) I alt ,0% (100%) Hvilken type hjælp, støtte eller rådgivning har du fået af Syddansk Elite? Rådgivning ved valg af studie 33 26,8% (21,4%) Planlægning af studie 67 54,5% (56,2%) Hjælp til opstart på studiet 43 35,0% 33,9%) Motivation og coaching 18 14,6% (18,8%) Overblik over SU 12 9,8% (8,9%) Buddyordning 37 30,1% (30,4%) Mentorordning 4 3,3% (9,8%) Udskydelse af afleveringsfrister 27 22,0% (20,5%) Hjælp mht. dispensationer 38 30,9% (28,6%) Hjælp mht. flytning af eksamensdatoer Overflytning til/fra anden uddannelsesinstitution 31 25,2% (32,1%) 12 9,8% (10,7%) Meritoverførsel 12 9,8% (11,6%) Adgang til træningsfaciliteter 22 17,9% (18,8%) Andet (Angiv venligst) 8 6,5% (8,0%) Jeg er først lige startet og har ikke modtaget hjælp endnu 12 9,8% (ikke med) I alt ,0% (100,0%)

2 Mener du, at du kunne have fået tilsvarende hjælp, støtte eller vejledning andre steder end hos Syddansk Elite? Nej ,0% (96,7%) Ja (Hvor?) 5 4,0% (3,3%) I alt ,0% (100,0%) Har Syddansk Elite gjort det nemmere for dig at kombinere din sport med din uddannelse? (Angiv dit svar på en skala fra 1-5, hvor 5 angiver meget nemmere og 1 angiver ikke nemmere. Uddyb gerne dit svar i boksen ud for dit svarfelt) ,9% (36,7%) ,1% (26,7%) ,4% (24,2%) 2 8 7,8% (5,8%) 1 7 6,8% (6,7%) I alt 103* 100,0% (100,0%) *22 har svaret Jeg er først lige startet og har endnu ingen erfaringer. Disse er trukket ud. Har Syddansk Elite gjort det nemmere for dig at kombinere din sport med din uddannelse? (Angiv dit svar på en svarfelt) - 5 Syddansk Elite har gjort min hverdag mere overskuelig ved at gøre studiet fleksibelt Ja gennem god og kompetent vejledning hjælper de en igennem studiet og den daglig gang på SDU Uden Syddansk Elite ville jeg ikke kunne følge faget pga. træningstiderne. Har givet mig mod på at kombinerer min sport med en udd. Eksamen i reeksamenstermin Havde aldrig fået samme gode ordning med studiet uden Jens Frank Kombinationen af min sport og mit studie ville slet ikke være mulig uden SDE Større fleksibilitet og muligheder for at afhjælpe eventuelle problemer, som ellers ville være svære at løse Syddansk Elite har lavet et stort arbejde, ved at hjælpe mig med at kombinere mit studie med min sport. De har gjort det de kunne med henblik på merit overførsel. Her har problemet ligget i at KU ikke har været tilstrækkelig arbejdsvillige Man kan hurtigt få hjælp Lige gyldigt hvad der har været af problemer, har de kunne hjælpe mig med det samme og guidet mig videre til folk, der kan hjælpe mig i fremtiden. super god rådgivning da jeg var i tvivl om det var det rigtige jeg var begyndt på Det havde været umulig uden den hjælp jeg har fået SDE har skabt mulighed for, at jeg kunne begynde at studere, netop fordi de har gjort det muligt for mig at kombinere min sport med uddannelsen.

3 Har Syddansk Elite gjort det nemmere for dig at kombinere din sport med din uddannelse? (Angiv dit svar på en svarfelt) - 4 Specielt buddyordningen samt optagelse af forelæsningerne har gjort det nemmere, samt Syddansk Elites evne til at "åbne døre", som vi studerende ikke ville have mulighed for. Det havde måske gået alligevel at lave om i studieplanen, men ihvert fald ikke lige så nemt! Jeg var bange for ikke at have tid til uddannelse, men fordi jeg kan få hjælp til at planlægge og organisere studiet, kan det lade sig gøre at have både studie og sport. Det har været vigtigt for mig at kunne få flyttet nogle eksamener og andet, for ellers har jeg ikke kunne gennemføre på normeret tid. Det har givet en overordnet ro Gjort det nemmere for mig at træne Flytning af eksamensdatoer er et krav for at kunne deltage i konkurrencerne helt klart, det at jeg kan læse på deltid gør det meget nemmere. Også det faktum at min eksamener altid ligger omkring DM, både landevej og cross, gør at jeg gør flittig brug af at flytte mine eksamener. Det er en super hjælp og på den måde undgår jeg rigtig meget stress Uden hjælp fra centret, havde mit studie ikke kunnet hænge sammen. I har hjulpet mig med at få en afgørende ansøgning igennem ja, Jens Franck har hjulpet mig med at få planlagt en forlængelse af studiet, så jeg havde tid til både skole og håndbold. Givet mig et overblik og en mulighed jeg ikke viste jeg havde Har Syddansk Elite gjort det nemmere for dig at kombinere din sport med din uddannelse? (Angiv dit svar på en svarfelt) - 3 Jep det er nemmere men skal se hvordan de kan hjælpe næste år hvor jeg skal læse kandidat det er jeg spændt på Nemmere, specielt i forbindelse med flytning af eksamensdato Trygheden ved at der er forståelse for udøvelse af sport i kombination med et universitetsstudie er et fantastisk grundlag. Jeg ved at jeg altid kan komme ind forbi, hvis jeg har brug for hjælp. indstil videre har jeg ikke brugt det ret meget, men de gange jeg har haft brug for hjælp har de kunnet hjælpe Jeg ved at tilbuddet om støtte er der men er ikke god nok til at benytte mig af det. Er heller ikke helt sikker på hvad de helt præcis kan hjælpe med. Kun benyttet 1 gang indtil videre, men det var rigtig god hjælp

4 Har Syddansk Elite gjort det nemmere for dig at kombinere din sport med din uddannelse? (Angiv dit svar på en svarfelt) - 2 Det var en god sikkerhed, at kunne komme på kontoret og søge rådgivning. Vi ændrede dog aldrig noget i mit uddannelsesforløb. Derfor har det ikke gjort det nemmere for mig at kombinere sport og studie. Jeg har endnu ikke gjort det store brug af Syddansk Elite, idet jeg føler, at selvom jeg tager til konkurrencer mere eller mindre hver weekend er så god til at planlægge min tid, at jeg ikke har behøvet sparring eller haft brug for udsættelser. har ikke brugt syddansk elite meget, men det er et rigtig dejligt kort at vide man har. Har Syddansk Elite gjort det nemmere for dig at kombinere din sport med din uddannelse? (Angiv dit svar på en svarfelt) - 1 Fakultetet på Sundhedsvidenskab er ikke fleksible Det er ikke blevet nemmere endnu, da jeg kun har skullet blive væk fra en undervisningstime indtil videre, men senere på studiet vil jeg højst sandsynligt skulle bruge syddansk elite ordningen noget mere! Jeg har indtryk af at Syddansk Elite ikke er implementeret på SDU Sønderborg som i de andre byer. Derudover har jeg også svært ved at se præcis hvor Syddansk Elite kan hjælpe. De havde ikke sat ordentligt ind i tingene da jeg skulle vælge uddannelse, og heller ikke i det efterfølgende forløb med skift af uddannelsessted Jeg har ikke anvendt mig af mulighederne Hvor tilfreds er du alt i alt med Syddansk Elite? (Angiv dit svar på en skala fra 1-5, hvor 5 angiver meget tilfreds og 1 angiver ikke tilfreds. Uddyb gerne dit svar i boksen ud for dit svar felt) ,5% (53,3%) ,3% (29,2%) ,5% (14,2%) 2 4 3,8% (1,7%) 1 1 0,9% (1,7%) I alt ,0% (100,0%) *20 respondenter har svaret Jeg er først lige startet og har ikke modtaget hjælper endnu. Disse er trukket ud.

5 Hvor tilfreds er du alt i alt med Syddansk Elite? (Angiv dit svar på en skala fra 1-5, hvor 5 angiver meget tilfreds og 1 angiver ikke tilfreds. Uddyb gerne dit svar i boksen ud for dit svar felt) - 5 Jeg får altid svar på mine spørgsmål, eller hjælp med problemstillinger indenfor meget kort tid. Jeg får den hjælp jeg beder om og har brug for! Hver gang jeg har været i behov af hjælp, har min sag blevet set på seriøst, og jeg har i alle tilfælde fået den hjælp jeg har været i behov for. Syddansk Elite, har gjort alt lettere for mig, så jeg kan holde fokus på mine mål i boksningen, og derfor vil jeg altid være taknemlig over for. De har gjort det muligt for mig for at realisere nogle af mine mål. Jeg har intet at klage over indtil videre Føler altid at man kan henvende sig hos jer. Enten hos Jens eller en af hans assistenter. Jeg får altid et smil og en stor hjælp. Selvom jeg ikke nåede at benytte ordningen særlig meget, betød det meget at muligheden var der, og de gav god hjælp i min opstart. God energi, super "betjening", gode forslag og tingene sker med det samme! Stor hjælp til at planlægge mit studie indtil videre (er lige startet på cand.merc.) Meget hjælpsomme og hurtig reaktion Dog kun lige startet med indtil videre glimrende. Jeg har haft en fantastisk oplevelse i forhold til syddansk elite og er meget tilfreds med min uddannelses situation. Fantastisk arbejde af SDE! Alle mine problemer/spørgsmål er blevet løst hurtigt og effektivt. Jeg har fået hjælp med det samme, når jeg har haft brug for det. Synes der kommer god og relevant information fra Syddansk Elite. Gode tiltag, såsom den nye Facebookgruppe. Jeg føler at døren står åben, hvis man har brug for hjælp. Hvis jeg har praktiske bliver de løst 10 ud af 10 gange Hvor tilfreds er du alt i alt med Syddansk Elite? (Angiv dit svar på en skala fra 1-5, hvor 5 angiver meget tilfreds og 1 angiver ikke tilfreds. Uddyb gerne dit svar i boksen ud for dit svar felt) - 4 Jep Mit behov for hjælp har ikke været så stort indtil videre, men det rart at vide den er der hvis/når det bliver relevant. Jeg har kun modtaget rådgivning ifm. valg af studie, og har derfor ikke stiftet nærmere bekendtskab med Syddansk Elite endnu. Dog var denne rådgivning beroligende og opklarende. Meget tilfreds, de består af et team som altid vil hjælpe en og sørge for at man kan dyrke sin sport på højeste niveau samtidig med at man læser Jeg føler det er en fantastisk rygstøtte som gør mig i stand til at nå nogle ambitiøse mål Jeg er godt tilfreds. I har hjulpet mig en del, så det er fantastisk. Jeg har fået alt den støtte fra Syddansk Elite som jeg vidste de kunne tilbyde mig. Derfor er jeg meget tilfreds, selvom en mentorordning kunne ha' lettet en hel del. De er engagerede når man henvender sig. Alt i alt, indtil videre fuldt tilfreds.

6 Hvor tilfreds er du alt i alt med Syddansk Elite? (Angiv dit svar på en skala fra 1-5, hvor 5 angiver meget tilfreds og 1 angiver ikke tilfreds. Uddyb gerne dit svar i boksen ud for dit svar felt) - 3 Det går rigtig fint derud af for mig. og jeg får hjælp når jeg beder om det. Måske kunne i gøre mere ud af at følge op på de studerende. men det skal der jo være ressourcer til Jeg har ikke benyttet mig meget af det, men når jeg har har der været rigtig god hjælp. Har kun haft en enkelt forespørgelse omkring klinikophold, som syddansk elite desværre ikke kunne hjælpe med, men håber det kan blive aktuelt ved længere klinikophold Hvor tilfreds er du alt i alt med Syddansk Elite? (Angiv dit svar på en skala fra 1-5, hvor 5 angiver meget tilfreds og 1 angiver ikke tilfreds. Uddyb gerne dit svar i boksen ud for dit svar felt) - 2 Der er ikke så meget at kunne blive gjort for mig, lader det til Der har ikke været meget hjælp at hente i fht til medicin studiet Hvor tilfreds er du alt i alt med Syddansk Elite? (Angiv dit svar på en skala fra 1-5, hvor 5 angiver meget tilfreds og 1 angiver ikke tilfreds. Uddyb gerne dit svar i boksen ud for dit svar felt) - 1 Ville gerne have været bedre oplyst inden start på uddannelse, og slet ikke så nemt at flytte uddannelsessted som der blev givet udtryk for. Hvordan fik du kendskab til Syddansk Elite? Holdkammerater 49 39,2% (31,7%) Træner 17 13,6% (10,0%) Ledelsen i din klub 8 6,4% (9,2%) Medier/annnoncer/brochurer 30 24,0% (25,0%) Familie/venner 22 17,6% (13,3%) Agent 4 3,2% (1,7%) Ansatte eller vejledere på Syddansk Universitet Ansatte eller vejledere på anden uddannelse Ved Syddansk Elites besøg på mit gymnasium, min handelsskole, tekniske skole el. lign. Ansatte eller vejledere ved Spillerforeningen, Håndboldspillerforeningen eller DEF Ansatte eller vejledere ved Team Danmark 36 28,8% (31,7%) 1 0,8% (2,5%) 3 2,4% (ikke spurgt) 10 8,0% (11,7%) 2 1,6% (2,5%)

7 Syddansk Elites Facebook-side 1 0,8% (ikke spurgt) Elitesportskoordinatorer i en kommune 1 0,8% (0,8%) Hjemmeside 9 7,2% (12,5%) Andet 7 5,6% (11,7 %) I alt ,0% (100%) Hvilke af disse virksomheder eller fonde er med til at betale for Syddansk Elite? L'easy 0 0,0% (1,1 %) Danfoss 84 78,5% 73,3%) Saxo Bank 3 2,8% (1,1%) Region Syddanmark 82 76,6% (78,9%) Mærsk 5 4,7% (3,2) Fionia Fond 74 69,2% (67,4%) Daloon 0 0,0% (0,0%) TRE-FOR 29 27,1% (7,4%) Syd Energi 61 57,0% (49,5%) Monjasa 0 0,0% (0,0%) Carlsberg 1 0,9% (5,3%) McDonalds 0 0,0% (0,0%) Rynkeby 5 4,7% (5,3%) I alt ,0% (100,0%) Hvis du skulle komme med forslag til forbedringer til Syddansk Elite, hvad skulle det så være? Personlig henvendelse til udøverne, i fald af, at de ikke kontakter Jer. Kalde ind til en samtale umiddelbart efter studiestart eller blot give alle muligheden for det. Ved ikke om det er for stor en byrde økonomisk, men jeg ville rigtig gerne have mærket SyddanskElite i ryggen. Måske skulle I udvide jeres hjemmeside, så studerende mere konkret kan se, hvad I gør og kan gøre for elitesportsudøvere. Jeg tænker mere som en liste man kan åbne eller lign. At det ikke er så svært at få en buddy. Bedre kontakter til universitetets bestyrelse og derved få mere indflydelse - og ikke blot good will. Optagelserne blev videofilmet - dette bruges eksempelvis på HD (R) i Århus. Hvis I kommer ud i klubberne vil flere vide hvem I er. Dvs. flere kan blive tilknyttet og hjulpet. mulighed for at få adgang til svømmehallen fra 6-8 om morgenen Er først lige blevet optaget så har jeg svært ved at udtale mig om

8 Hvis du skulle komme med forslag til forbedringer til Syddansk Elite, hvad skulle det så være? Mere synlighed på SDU Sønderborg :) Sociale arrangement, hvor syddansk elite studerende har mulighed for at mødes og dele erfaringer ect. vedrørende uddannelse og body-ordning. Mere kontakt mellem udøverne Jeg ville meget gerne have det "rigtigt" aflåste cykelskur. men til organisationen kan jeg ikke komme med nogle forslag Det ville ha' hjulpet mig meget, hvis jeg havde haft en medstuderende til at skrive note for mig, grundet mit "tvunget fravær" grundet fodbold. Bredere samarbejde med andre uddannelsesinstitutioner Måske kunne i have reklame ude i de forskellige klubber om at i er der og hvad i kan gøre for sportsudøvere. Det har jeg i hvert fald ikke oplevet i nogen basketball klubber. Muligheder for at stille udstyr til rådighed så man kan filme forelæsninger eller øvelsestimer man ikke har mulighed for at deltage. Jeg føler de opfylder mine behov Kunne være super fedt, hvis man kunne få optaget forelæsninger, som man ikke kan deltage i på grund af sin sport. Udvid jer til hele DK i stedet for kun SDU :) At alle skulle tilbydes et coaching/motivations møde 1 gang årligt. Tror det kunne være en god aflastning for de fleste så man ikke først står og banker på Jens dør når det hele er ved at brænde sammen. (jeg ved godt det koster) Måske sparring udøverne imellem. Men ikke for meget, da det kan være ret tidskrævende. Men jeg tror, der kunne komme noget godt ud af det. Jeg har ingen kommentarer, eftersom jeg ikke har benyttet mig af Syddansk Elite endnu, hvilket ikke har noget med Syddansk Elite at gøre.

9 Har du yderligere kommentarer til Syddansk Elite? Tusind tak! Tak for hjælpen Endnu engang vil jeg takke for al den hjælp som Jens Franck og resten af Syddansk Elite har stillet til rådighed for mig. Det vil jeg aldrig glemme. I har været en grundsten for at jeg kan fortsætte min karriere. Tusind Tak Tak for hjælpen I er guld værd og anbefaler jer ALTID! keep up the good work Jeg er pt skadet og mine svar ang. træning er derfor præget af dette, men er nu på vej tilbage til konkurrencerne og regner med at være på fuld styrke til sæsonstart i marts Synes I er meget meget vigtige for alle elitesportsfolk der gerne vil have en uddannelse. Jeg har været glad for at jeg har haft muligheden for at kunne kombinere min sport med mit studie. Og det har været en tryghed at vide, at Syddansk Elite har været i baghånden, selvom de felste forhindringer, der var mellem studiet og sporten, kunne løses uden Syddansk Elites indblanden. Godt arbejde, det er rart altid at føle sig velkommen! Tak for hjælpen. De initiativer omkring jobbase for eliteudøverer er super godt! SDU elite er en fantastisk organisation, og alle er venlige og kompetente. Tak for god vejledning!! Tak for alt :) Tak for hjælpen - det har været super tryghed at vide, at I har kunnet træde til i tilfælde af evt. problemstillinger med kombinationen af sport og uddannelse! Hold jer kørende ;P Denne ordning giver målrettede mennesker muligheden for at skabe fundamentet for et nyt liv efter en aktiv karriere indenfor idræt Jens Franck er super dygtig til sit arbejde! er meget positivt overrasket over syddansk elite, uden deres hjælp var jeg formentlig droppet ud. Synes det er et super koncept! Fortsæt det gode arbejde :) I forhold til spøgsmålet : 'Hvilken type hjælp, støtte eller rådgivning har du fået af Syddansk Elite?' har meget af den hjælp jeg har fået, har været på min bachelor, som jeg afsluttede sommeren På min nuværende uddannelse har det kun været buddyordningen. Syddansk Elite har været en afgørende faktor for, at det overhovedet var muligt for mig, at påbegynde studie på Universitetet. Tak for det :)

TILFREDSHED STUDERENDE 2013

TILFREDSHED STUDERENDE 2013 HUM beelser: 147 Svarprocent: 23% TILFREDSHED STUDERENDE 2013 SVARPROCENT 01 På denne side fremgår procenten opdelt på uddannelsesniveau og alder. Bachelor 480 21 Kandidat 172 26 0 25 50 75 100 Inviterede

Læs mere

Ungdomsuddannelse og elitesport 2015/2016. Aalborg 23. november Herning 24. november. Aarhus 25. november Odense 26. november. Roskilde 2.

Ungdomsuddannelse og elitesport 2015/2016. Aalborg 23. november Herning 24. november. Aarhus 25. november Odense 26. november. Roskilde 2. Ungdomsuddannelse og elitesport 2015/2016 Aalborg 23. november Herning 24. november Aarhus 25. november Odense 26. november Roskilde 2. december Et af livets store valg TITEL / 27. november 2015 VI KÆMPER

Læs mere

TILFREDSHED STUDERENDE 2013

TILFREDSHED STUDERENDE 2013 HUM beelser: 77 TILFREDSHED STUDERENDE 2013 Svarprocent: 30% SVARPROCENT 01 På denne side fremgår procenten opdelt på uddannelsesniveau og alder. Bachelor 214 28 Kandidat 44 41 0 25 50 75 100 Inviterede

Læs mere

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia Intern evalueringsopsamling Opsamling - EKSAMEN X = hold 1, hold 2, hold. Alle hold samlet 1. Formen: I hvilken har du oplevet, at eksamensformen har svaret til undervisningen på studieforløbet? I høj

Læs mere

TILFREDSHED STUDERENDE 2013

TILFREDSHED STUDERENDE 2013 beelser: 11.329 TILFREDSHED STUDERENDE 2013 Svarprocent: 28% SVARPROCENT 01 På denne og næste side fremgår procenten opdelt på fakultet, uddannelsesniveau og alder. HUM 11.692 25 JURA 4.573 20 SAMF 6.495

Læs mere

Antal besvarelser: 10.098 Københavns Universitet Svarprocent: 25% Universitetsrapport - version 3 TRIVSEL OG TILFREDSHED STUDERENDE 2014

Antal besvarelser: 10.098 Københavns Universitet Svarprocent: 25% Universitetsrapport - version 3 TRIVSEL OG TILFREDSHED STUDERENDE 2014 beelser: 10.098 Svarprocent: 25% TRIVSEL OG TILFREDSHED STUDERENDE 2014 SVARPROCENT 01 På denne og næste side fremgår procenten opdelt på fakultet, uddannelsesniveau og alder. HUM 24 11.495 JURA 20 4.539

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Videregående uddannelser og eliteidræt. Fleksible vilkår for eliteidrætsudøvere på de videregående uddannelser i Esbjerg Kommune

Videregående uddannelser og eliteidræt. Fleksible vilkår for eliteidrætsudøvere på de videregående uddannelser i Esbjerg Kommune Videregående uddannelser og eliteidræt Fleksible vilkår for eliteidrætsudøvere på de videregående uddannelser i Esbjerg Kommune Aalborg Universitet Aalborg Universitet Esbjerg udbyder ingeniør og IT-relaterede

Læs mere

1Unge sportudøveres prioritering og planlægning

1Unge sportudøveres prioritering og planlægning 1Unge sportudøveres prioritering og planlægning UNGE SPORTUDØVERES PRIORITERING OG PLANLÆGNING Oldengaard.dk har foretaget en spørgeskemaundersøgelse over nettet for at afdække unge sportudøveres prioriteringer

Læs mere

HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE WWW.HHXAALBORG.DK FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU

HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE WWW.HHXAALBORG.DK FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU WWW.HHXAALBORG.DK KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT PÅ HANDELSGYMNASIET På Handelsgymnasiet Aalborg kan

Læs mere

ELITESPORT OG HANDELSGYMNASIET - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE

ELITESPORT OG HANDELSGYMNASIET - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT OG HANDELSGYMNASIET - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE WWW.HHXAALBORG.DK KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT PÅ HANDELSGYMNASIET På Handelsgymnasiet Aalborg kan du som elitesportsudøver kombinere

Læs mere

ØG Eliteidræt. Eliteidræt, faglighed og fællesskab

ØG Eliteidræt. Eliteidræt, faglighed og fællesskab ØG Eliteidræt Eliteidræt, faglighed og fællesskab Eliteidræt, faglighed og fællesskab vildmedfoto.dk På Øregård brænder vi for idræt. Og vi vil skabe de bedste rammer for vores elever både fagligt og socialt,

Læs mere

Perspektivering af NEC det perfekte setup? Orientering sport & natur

Perspektivering af NEC det perfekte setup? Orientering sport & natur 1 Drømmen om det ultimative sted at dyrke eliteidræt. Et sted hvor man kan stå op om morgenen, cykle eller gå til træning sammen med andre elitesportsudøvere på max 10 min Et sted hvor man efter dagens

Læs mere

VK Det bedste fundament for uddannelse

VK Det bedste fundament for uddannelse 2014 VK Det bedste fundament for uddannelse 1 Stephanie, 2.g og rytter Dét at være Team Danmark elev på VK, gør at jeg ikke er nødsaget til at gå på kompromis med min sport pga. min uddannelse, eller omvendt.

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 59 Svarprocent: 45% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? 5 måneders

Læs mere

TILFREDSHED STUDERENDE 2013

TILFREDSHED STUDERENDE 2013 SAMF beelser: 305 TILFREDSHED STUDERENDE 2013 Svarprocent: 41% SVARPROCENT 01 På denne side fremgår procenten opdelt på uddannelsesniveau og alder. Bachelor 394 51 Kandidat 359 29 0 25 50 75 100 Inviterede

Læs mere

I anledning af at Annes Atelier fyldte et halvt år d. 1. juni spurgte vi medlemmerne i om hjælp inde i vores forum.

I anledning af at Annes Atelier fyldte et halvt år d. 1. juni spurgte vi medlemmerne i om hjælp inde i vores forum. TRE GODE GRUNDE I anledning af at Annes Atelier fyldte et halvt år d. 1. juni spurgte vi medlemmerne i om hjælp inde i vores forum. Vi spurgte: Vi vil gerne høre, om du herunder i tråden vil nævne de tre

Læs mere

TILFREDSHED STUDERENDE 2013

TILFREDSHED STUDERENDE 2013 SAMF beelser: 189 TILFREDSHED STUDERENDE 2013 Svarprocent: 31% SVARPROCENT 01 På denne side fremgår procenten opdelt på uddannelsesniveau og alder. Bachelor 322 36 Kandidat 292 25 0 25 50 75 100 Inviterede

Læs mere

Undervisningsevaluering Kursus

Undervisningsevaluering Kursus Undervisningsevaluering Kursus Fag: Matematik A / Klasse: tgymaauo / Underviser: Peter Harremoes Antal besvarelser: ud af = / Dato:... Elevernes vurdering af undervisningen Grafen viser elevernes overordnede

Læs mere

Bilag 4: Elevinterview 3

Bilag 4: Elevinterview 3 Bilag 4: Elevinterview 3 Informant: Elev 3 (E3) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 09:01 LO: Hvordan er en typisk hverdag for dig her på gymnasiet? E3: Bare her på gymnasiet? LO: Mmm.

Læs mere

På besøg hos studenterambassadøren Jingyu She

På besøg hos studenterambassadøren Jingyu She Portræt 25 På besøg hos studenterambassadøren Jingyu She Som studerende kan du kontakte studenterambassadøren, hvis du er kommet i klemme i administrative sager om fx snyd eller dispensation. Tina er uddannet

Læs mere

Uddannelsesforløb for eliteidrætsudøvere

Uddannelsesforløb for eliteidrætsudøvere Team danmark Uddannelsesforløb for eliteidrætsudøvere Virum Gymnasium Vi rummer eliten... 1 VG - Elite Idræt Forord til VG ELITE Team Danmark-ordningen for uddannelsessøgende idrætsudøvere er en af de

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 76 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 58% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt ok De

Læs mere

HF Et aktivt valg! 1

HF Et aktivt valg! 1 HF Et aktivt valg! 1 HF Et aktivt valg! Kobling mellem teori og praksis VELKOMMEN TIL BRØNDERSLEV GYMNASIUM OG HF Brønderslev Gymnasium og HF lægger vægt på at flytte den enkelte elev mest muligt, skabe

Læs mere

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater!

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater! Fra god til fantastisk Skab hurtige og målbare resultater! Team med solid erfaring Step-up blev etableret i 2003 og har lige siden arbejdet med at udvikle mennesker. Vi er i dag mest kendt som dem, der,

Læs mere

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. ... mange års erfaring gør en forskel!

HF i Aars. ... på den almindelige måde. eller med sport og film. ... mange års erfaring gør en forskel! HF i Aars... på den almindelige måde eller med sport og film... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad kan en HF-eksamen bruges til? En HF-eksamen kan bruges til alle videregående uddannelser, såfremt

Læs mere

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-)

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-) Aarhus 1900 CÆCILIE Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Aalborg, hvor jeg har læst idræt i et år på Aalborg Universitet. Jeg følte for at prøve noget nyt, og jeg valgte at tage overlov fra studiet for

Læs mere

ELITESPORT OG HANDELSGYMNASIET - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE

ELITESPORT OG HANDELSGYMNASIET - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT OG HANDELSGYMNASIET - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE WWW.HHXAALBORG.DK KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT PÅ HANDELSGYMNASIET På Handelsgymnasiet Aalborg kan du som elitesportsudøver kombinere

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Australien Navn: Marlene S Lomholt Poulsen Email: 140696@viauc.dk Evt. rejsekammerat: Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: Via University College Horsens Holdnummer: SIHS12-V-1

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: Institut d Etudes de Politiques, Paris (Sciences Po, Paris) Land: Frankrig Periode: Fra: August

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU UDDANNELSESPARTNER MED

HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU UDDANNELSESPARTNER MED HHX ELITESPORT HHX - KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE FOR DIG, DER DYRKER SPORT PÅ ELITENIVEAU UDDANNELSESPARTNER MED KOMBINER SPORT OG UDDANNELSE ELITESPORT PÅ HANDELSGYMNASIET På Handelsgymnasiet Aalborg

Læs mere

Evaluering af Styr Livet Kursus

Evaluering af Styr Livet Kursus Evaluering af Styr Livet Kursus 1. Skriv på et blad, hvad du har fået ud af kurset sæt det på plakaten! Jeg synes kurset indeholder mange gode redskaber til at lære sig selv at kende Jeg er blevet mere

Læs mere

Semesterstartsundersøgelse. Sammenfatningsrapport

Semesterstartsundersøgelse. Sammenfatningsrapport Semesterstartsundersøgelse Sammenfatningsrapport På hvilket universitet studerer du? Svarprocent: 99% (N=67)Spørgsmålstype: Vælg en Københavns Universitet 29 Aarhus Universitet 256 Aalborg Universitet

Læs mere

TRIVSEL OG TILFREDSHED STUDERENDE 2014

TRIVSEL OG TILFREDSHED STUDERENDE 2014 beelser: 356 Svarprocent: 33% TRIVSEL OG TILFREDSHED STUDERENDE 2014 SVARPROCENT 01 På denne side fremgår procenten opdelt på uddannelsesniveau og alder. Bachelor 36 645 Kandidat 29 430 0 25 50 75 100

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Antal tilbagemeldinger: 167 af 174 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Fastholdelsesvejledning

Fastholdelsesvejledning Fastholdelsesvejledning WATCH What Alternatives? - Thinking, Coping, Hoping! Hvidovre Gymnasium & HF WATCH Målgruppe Elever med lav motivation/højt Elever uden umiddelbare ydre barrierer (sygdom, misbrug,

Læs mere

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken Praktik i afd.: Sirius. Praktikperiode: 1. praktikperiode. Generelt: 1. 2. 3. 4. 5. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart?

Læs mere

BILAG 1: Interview med den centrale studievejledning på RUC

BILAG 1: Interview med den centrale studievejledning på RUC BILAG 1: Interview med den centrale studievejledning på RUC 27.04.2015 Interviewer 1 (I1) Interviewer 2 (I2) Respondent (R) I1: Ja, vi vil jo lave en app, som skal vejlede den studerende igennem sit studieforløb.

Læs mere

Spørgeskema til borgere

Spørgeskema til borgere [Skriv tekst] Spørgeskema til borgere Progressionsspørgsmål i BeskæftigelsesIndikatorProjektet Dato Navn Cpr-nummer Introduktionstekst Dette spørgeskema indgår i en landsdækkende undersøgelse, der løber

Læs mere

Spørgeskema til borgere

Spørgeskema til borgere Spørgeskema til borgere Progressionsspørgsmål i BeskæftigelsesIndikatorProjektet Dato Navn Cpr-nummer Introduktionstekst Dette spørgeskema indgår i en landsdækkende undersøgelse, der løber over tre år.

Læs mere

Total 112 100,00% Gennemsnit 1,44. Total 111 100,00% Gennemsnit 1,67

Total 112 100,00% Gennemsnit 1,44. Total 111 100,00% Gennemsnit 1,67 1 Hvilken uddannelse er du tilmeldt 1. Grundforløbet 0 0,00% 2. SOSU- hjælper 28 23,33% 3. SOSU? assistent 48 40,00% 4. Sygeplejerskestudiet 44 36,67% Total 120 100,00% Gennemsnit 3,13 2 Samlet set, lærer

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Med så meget tid ude af hjemmet, ville det have været umuligt at læse noget som helst uden Syddansk Elite.

Med så meget tid ude af hjemmet, ville det have været umuligt at læse noget som helst uden Syddansk Elite. Syddansk Elite Studenterservice Campusvej 55 5230 Odense M Tlf. 6550 1000 www.sdu.dk sdu@sdu.dk 13. januar 2015 Resultater og fremtid i Syddansk Elite - januar 2015 Det går stadig rigtig godt i Syddansk

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2010

Tilfredshedsundersøgelse 2010 Tilfredshedsundersøgelse 2010 [Institutionsnavn] Spørgeskema Sådan udfylder du spørgeskemaet Du bedes besvare spørgeskemaet med udgangspunkt i de oplevelser og erfaringer, du har som studerende på [Institutionsnavn].

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

UngeSamtalen Udarbejdet af UngeBasen Randers Kommune 2014

UngeSamtalen Udarbejdet af UngeBasen Randers Kommune 2014 1 Kontaktpersonens navn: Den unges navn: Dato: 2 Boligforhold Profil 1: Jeg er meget tilfreds med at bo på Rismøllegården og har det godt med de andre beboere og personalet. Profil 2: Jeg er hovedsagligt

Læs mere

HF i Aars. ... på den almindelige måde. ... eller med sport. ... mange års erfaring gør en forskel!

HF i Aars. ... på den almindelige måde. ... eller med sport. ... mange års erfaring gør en forskel! HF i Aars... på den almindelige måde... eller med sport... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad kan en HF-eksamen bruges til? En HF-eksamen kan bruges til alle videregående uddannelser, såfremt de

Læs mere

ELITESPORT OG VIDEREGÅENDE UDDANNELSE

ELITESPORT OG VIDEREGÅENDE UDDANNELSE 1 ELITESPORT OG VIDEREGÅENDE UDDANNELSE 2 ELITESPORT OG VIDEREGÅENDE UDDANNELSE Der er gode muligheder for at kombinere elitesport med en videregående uddannelse. Det behøver hverken at være på bekostning

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

Evaluering af Industriøkonomi forelæsninger, forår 2003. Underviser: Christian Schulz

Evaluering af Industriøkonomi forelæsninger, forår 2003. Underviser: Christian Schulz Evaluering af Industriøkonomi forelæsninger, forår 2003 Underviser: Christian Schulz Er dine generelle forudsætninger for at følge faget tilstrækkelige? Meget gode 9 11,3% Gode 53 66,3% Middel 17 21,3%

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

3. og 4. årgang evaluering af praktik

3. og 4. årgang evaluering af praktik 3. og 4. årgang evaluering af praktik Februar 2013 52% af de spurgte har svaret 1. Hvor mange klasser har du haft timer i? Respondenter Procent 1 klasse 27 11,6% 2 klasser 73 31,3% 3 klasser 50 21,5% 4

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

På hvilke(n) institution(er), har du fulgt fagpakker i løbet af din uddannelse til Master i it?

På hvilke(n) institution(er), har du fulgt fagpakker i løbet af din uddannelse til Master i it? Evalueringsrapport, Fagpakken Masterprojekt, efterår 2015 Evalueringsundersøgelsen blev sendt til 4 studerende den 2/2 2016. Tre har gennemført hele undersøgelsen, mens en kun har besvaret en del af undersøgelsen,

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Klassisk Arkæologi. Navn på universitet i udlandet: Ruhr-Universität, Bochum

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Klassisk Arkæologi. Navn på universitet i udlandet: Ruhr-Universität, Bochum US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Klassisk Arkæologi Navn på universitet i udlandet: Ruhr-Universität, Bochum Land: Tyskland Periode: Fra:01.10.2011 Til:01.02.2012 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? det handler om det jeg laver! og jeg kan sætte teorierne på min dagligdag Jeg har kun deltaget på 2 af modulets 6 gange, derfor kan jeg ikke vurdere det i

Læs mere

2. Spm1. Er det en fordel med et preformuleret(?) specialeprojekt? Og i givet fald hvorfor? Eller er det bedst selv at være med?

2. Spm1. Er det en fordel med et preformuleret(?) specialeprojekt? Og i givet fald hvorfor? Eller er det bedst selv at være med? Udkast til referat af fokusgruppeinterview angående temaet det gode specialeforløb. Tirsdag d 24.03.09, Det biovidenskabelige fakultet. Deltagere: Interviewer/ordfører: Jakob Lundgren Willesen Medinterviewer/logbogsholder:

Læs mere

WORKSHOP. 5 TING du ikke vidste (men gerne vil vide) OM PILATES 1/6 BENTE TROMBORG

WORKSHOP. 5 TING du ikke vidste (men gerne vil vide) OM PILATES 1/6 BENTE TROMBORG WORKSHOP 5 TING du ikke vidste (men gerne vil vide) OM PILATES BENTE TROMBORG 1/6 MERE ENERGI, RO OG FOKUS Det er mandag aften, klokken er 19.05, og jeg sidder på mit træningsunderlag i det lokale fitnesscenter.

Læs mere

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ //NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ ELITEIDRÆTSKLASSER // VELKOMMEN TIL ELITEIDRÆTSKLASSERNE!/ Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at søge om optagelse

Læs mere

Det kan være meget op ad bakke at få noget ændret. Mod inkompetente mellemledere kæmper selv AMR forgæves.

Det kan være meget op ad bakke at få noget ændret. Mod inkompetente mellemledere kæmper selv AMR forgæves. HH, 15. maj 2013 1582 arbejdsmiljørepræsentanter om hvervet som 3F AMR Hvordan er det at være arbejdsmiljørepræsentant på de mange forskellige virksomheder, hvad har AMR erne brug for og hvordan ser de

Læs mere

Kombinér ungdoms uddannelse & eliteidræt. - for idrætstalenter i Fredericia Kommune

Kombinér ungdoms uddannelse & eliteidræt. - for idrætstalenter i Fredericia Kommune Kombinér ungdoms uddannelse & eliteidræt - for idrætstalenter i Fredericia Kommune eliteidræts ordningen Eliteidræt på din uddannelse I Fredericia Kommune er eliteidræt og uddannelse ikke et spørgsmål

Læs mere

Team Danmark. elitesport OG

Team Danmark. elitesport OG Team Danmark elitesport OG UNGDOMSUDDANNELSE 0.0.00 Er du en ung talentfuld elitesportsudøver med ambitioner om at se, hvor langt dit talent rækker? Bruger du meget tid på at træne og konkurrere? Er svaret

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 69 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 53% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Studenterambassadørens kvartalsrapport

Studenterambassadørens kvartalsrapport K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studenterambassadørens kvartalsrapport 1. kvartal 2013 1. Studenterambassadørens formål og opgaver Studenterambassadøren ved Københavns Universitet er den første

Læs mere

NYHEDSBREV. MINDinstitute. Oktober 2011. Oversigt. MINDinstitute. Nyhedsbrev nr. 1/Oktober 2011 METTE HOLM PSYKOLOGERNE

NYHEDSBREV. MINDinstitute. Oktober 2011. Oversigt. MINDinstitute. Nyhedsbrev nr. 1/Oktober 2011 METTE HOLM PSYKOLOGERNE 1 Nyhedsbrev nr. 1/Oktober 011 NYHEDSBREV Oktober 011 METTE HOLM PSYKOLOGERNE Oversigt Claus Bech, vores nye praktikant Ny terapeut Bianca Dobrawa 3 Kontakt ligger på Bushøjvænget I Højbjerg og er sammensat

Læs mere

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ //NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ ELITEIDRÆTSKLASSER // VELKOMMEN TIL ELITEIDRÆTSKLASSERNE!/ Jeg er rigtig glad for, at vi kan give unge idrætstalenter i Slagelse Kommune mulighed for at søge om optagelse

Læs mere

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN Samtaleguiden 36 Samtaleguiden er lavet primært til unge, der ryger hash. Som vejleder, mentor m.fl. kan du bruge Samtaleguiden som et fælles udgangspunkt i samtalen med den unge. Du kan dog også blot

Læs mere

Undersøgelse om studiekultur. Sammenfatningsrapport

Undersøgelse om studiekultur. Sammenfatningsrapport Undersøgelse om studiekultur Sammenfatningsrapport Er du: Svarprocent: 97% (N=393)Spørgsmålstype: Vælg en Mand 94 Kvinde 299 Svar i alt 393 35 Er du: 3 25 2 15 299 1 5 94 Mand Kvinde Hvor gammel er du?

Læs mere

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/

//NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ //NÅ DINE MÅL I UDDANNELSE & SPORT/ IDRÆTSTALENTKLASSER // VELKOMMEN TIL ET STÆRKT FÆLLESSKAB I IDRÆTSTALENTKLASSERNE/ Når man er ung idrætsudøver og gerne vil dyrke sin idræt på særligt højt plan uden

Læs mere

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Kun til det fælles orienteringsmøde, der blev afholdt for alle, der skulle afsted.

Modtog du vejledning fra Internationalt Center? Kun til det fælles orienteringsmøde, der blev afholdt for alle, der skulle afsted. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: BA Fransk sprog, litteratur og kultur Navn på universitet i udlandet: Université de la Sorbonne Paris IV Land: Frankrig Periode: Fra: Januar

Læs mere

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole

KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole KLAR TIL AT DYRKE DIT TALENT? Kombiner din sport og din skolegang i talentklassen på Himmelev Skole Talentklassen giver dig optimale muligheder for at kombinere din skolegang med din sportslige udvikling!

Læs mere

Når unge uddannelsessøgende flytter mod vest

Når unge uddannelsessøgende flytter mod vest Foto: Esbjerg Byhistoriske Arkiv Når unge uddannelsessøgende flytter mod vest CLF Report 57/2016 Annette Aagaard Thuesen, Eva Mærsk og Helle Rotbøll Randløv Center for Landdistriktsforskning, SDU-Esbjerg

Læs mere

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Meget Bedre Møder Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Sådan går du fra Til Hvad er det bedste møde du har været til? Tænk tilbage til et rigtig godt

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 51% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 LO: Det er egentlig bare en udbygning af de spørgsmål, der var på spørgeskemaet. Det er bare

Læs mere

Evalueringsrapport, Fagpakken Masterprojekt, linjen i Organisation, efterår 2012

Evalueringsrapport, Fagpakken Masterprojekt, linjen i Organisation, efterår 2012 Evalueringsrapport Fagpakken Masterprojekt Masteruddannelsen i it, linjen i Organisation Skolen for Erkendelses- og Forandringsprocesser & Master i it-sekretariatet, Aalborg Universitet Efterår 2012 1

Læs mere

FOKUSGRUPPER. Afrapportering. Branding / Faaborg-Midtfyn Kommune 28.4.2009. Bysted A/S Tuborg Havnevej 19 DK-2900 Hellerup

FOKUSGRUPPER. Afrapportering. Branding / Faaborg-Midtfyn Kommune 28.4.2009. Bysted A/S Tuborg Havnevej 19 DK-2900 Hellerup Branding / Faaborg-Midtfyn Kommune 28.4.2009 FOKUSGRUPPER Afrapportering Bysted A/S Tuborg Havnevej 19 DK-2900 Hellerup Tel +45 39 16 27 00 www.bysted.dk Kontaktperson Adm.dir. Bo Søby Kristensen bsk@bysted.dk

Læs mere

30-01-2014, 10:14:53 : Linda Videregående uddannelse 30-01-2014, 10:14:54 Vejleder : Velkommen til evejledning. 30-01-2014, 10:15:31 Vejleder Vibeke:

30-01-2014, 10:14:53 : Linda Videregående uddannelse 30-01-2014, 10:14:54 Vejleder : Velkommen til evejledning. 30-01-2014, 10:15:31 Vejleder Vibeke: 30-01-2014, 10:14:53 : Linda Videregående uddannelse 30-01-2014, 10:14:54 Vejleder : Velkommen til evejledning. 30-01-2014, 10:15:31 Vejleder Vibeke: er nu klar til at chatte med dig. 30-01-2014, 10:15:37

Læs mere

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 ALLE BESØGENDE TOTAL : 8.406 4% 3% 13% 38% Økonomi, revision, business & marketing Jura, Politik & Samfund 30% 21% Studerende på 1.

Læs mere

Det vigtigste er IKKE at vinde men at blive bedre! Perspektiver på gode idrætsmiljøer for børn og unge i skolen og foreningen

Det vigtigste er IKKE at vinde men at blive bedre! Perspektiver på gode idrætsmiljøer for børn og unge i skolen og foreningen Det vigtigste er IKKE at vinde men at blive bedre! Perspektiver på gode idrætsmiljøer for børn og unge i skolen og foreningen Hvad er der på menuen? Jeg vil blive bedre - hvad er vigtigt for børn når de

Læs mere

86 responses. Oversigt. 1 af 10 15-03-2013 12:56

86 responses. Oversigt. 1 af 10 15-03-2013 12:56 1 af 10 15-03-2013 12:56 86 responses Oversigt 1. a Hvor tilfreds er du med maden, er der grøntsager og salat? 1 - tilfreds 16 19% 2 38 44% 3 23 27% 4 9 10% 5-0 0% tilfreds 1. b. uddyb For varriation Der

Læs mere

BORGER- PANEL. At blive selvstændig lokker økonomien skræmmer. Maj 2015

BORGER- PANEL. At blive selvstændig lokker økonomien skræmmer. Maj 2015 BORGER- PANEL Maj 2015 At blive selvstændig lokker økonomien skræmmer Iværksætterkultur. Interesse, livsstil og frihed er de største motivationsfaktorer for at blive selvstændig kun få starter egen virksomhed

Læs mere

Forening skræddersyr forløb

Forening skræddersyr forløb Forening skræddersyr forløb En lokal klub laver fleksible tilbud målrettet kommunens skoler. Kommunen giver støtte til undervisning og administration, som klubben finder folk til blandt dens unge medlemmer

Læs mere

Samlet rapport for selvbetjening og tlf. kundeservice

Samlet rapport for selvbetjening og tlf. kundeservice Brugerundersøgelse for registranter 017 Samlet rapport for selvbetjening og tlf. kundeservice Gennemført i samarbejde med RelationMonitor april-maj 017 Hvis du har spørgsmål til rapporten eller undersøgelsen,

Læs mere

Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA. Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University.

Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA. Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University. Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University Land: Island Periode: Fra: 25. august 2013 Til: 16. december 2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Eliteidræt og uddannelse. For Team Danmark og øvrige eliteidrætselever. Virum Gymnasium. Vi rummer mere... VG - Elite Idræt

Eliteidræt og uddannelse. For Team Danmark og øvrige eliteidrætselever. Virum Gymnasium. Vi rummer mere... VG - Elite Idræt Malene Degn på vej mod VM sølv på MT B Eliteidræt og uddannelse For Team Danmark og øvrige eliteidrætselever Virum Gymnasium Vi rummer mere... 1 Forord til Elite og udannelse Team Danmark ordningen for

Læs mere

Evaluering af virtuel undervisning den 30. januar 2008

Evaluering af virtuel undervisning den 30. januar 2008 Virtuel undervisning 1 Side 1 af 7 1v Helsingør Gymnasium Evaluering af virtuel undervisning den 30. januar 2008 Oversigt over spørgsmål 1. Var opgaven i engelsk af passende længde? 2. Var opgaven i engelsk

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 71 Svarprocent: 76% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det er nogen

Læs mere

Resultat elevtrivsel Skolepraktik alle december 2011 Frekvensanalyse (13 besvarelser svarende til 50 %)

Resultat elevtrivsel Skolepraktik alle december 2011 Frekvensanalyse (13 besvarelser svarende til 50 %) Resultat elevtrivsel Skolepraktik alle december 2011 Frekvensanalyse (13 besvarelser svarende til 50 %) 1) Er du kvinde eller mand? 2) Hvor gammel er du? 53.00 41.00 33.00 25.00 18.00 20.00 21.00 41.00

Læs mere

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken?

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? dit samlede indtryk af besøget Jeg har fået en udsøgt behandling og gode øvelser til at styrke min ryg. Begge dele bevirker at jeg i dag har det

Læs mere

Projekt: Mænd med ADHD

Projekt: Mænd med ADHD Projekt: Mænd med ADHD Handicapidrættens Videnscenter www.handivid.dk Inge Sørensen Anne-Merete Kissow Projektets idé At udvikle et kursusforløb, hvor voksne mænd med ADHD (30+ år) får mulighed for at

Læs mere

Evaluering af samarbejdet mellem UU-center Kolding og ungdomsuddannelserne efterår 2014

Evaluering af samarbejdet mellem UU-center Kolding og ungdomsuddannelserne efterår 2014 Evaluering af samarbejdet mellem UU-center Kolding og ungdomsuddannelserne efterår 2014 Skriv gerne uddybende kommentarer til dine svar: (7 Svar) Nogle elever fra folkeskolen virker slet ikke motiverede,

Læs mere

Eggeslevmagle Skole vil med linjerne skabe en endnu bedre skole i samarbejde med en række virksomheder og klubber.

Eggeslevmagle Skole vil med linjerne skabe en endnu bedre skole i samarbejde med en række virksomheder og klubber. FREMTIDENS SKOLE forældre i 7. årgang - 2012/13 Til forældre med elever i overbygningen Du kan her se resultatet af spørgeskemaundersøgelsen, som har været udsendt i december 2012 til alle forældre med

Læs mere

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Meget kvalificerede undervisere og udbytterige forelæsninger måden stoffet er blevet formidlet på har gjort, at jeg

Læs mere

M a s t e r o f P u b l i c G o v e r n a n c e ( M P G ) L F G, h o l d 1, E 0 9

M a s t e r o f P u b l i c G o v e r n a n c e ( M P G ) L F G, h o l d 1, E 0 9 Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Var modulet fagligt interessant? Det første seminar var for meget "navlepilleri". Der kunne godt have været mere

Læs mere

EVALUERING. Spørgsmål. Innovationsagent uddannelse. Hold: S Dato/tid: kl. 09:00-15:00

EVALUERING. Spørgsmål. Innovationsagent uddannelse. Hold: S Dato/tid: kl. 09:00-15:00 EVALUERING 19-12-2016 12:07 Innovationsagent uddannelse Hold: S121-16-01 Dato/tid: 08-12-2016 kl. 09:00-15:00 16/16 kursister valgt. 13/16 kursister har evalueret. Spørgsmål 1. Hvorfra blev du tilmeldt

Læs mere

SPOT PÅ SPILLERAGENTER

SPOT PÅ SPILLERAGENTER SPOT PÅ SPILLERAGENTER Af Martin Bager & Lean Bach - bragt i Spillernyt, marts 2011 Agenter fylder mere og mere på den danske håndboldscene på godt og ondt. Martin Bager og Lean Bach er suppleanter i Håndbold

Læs mere