NB: Mødet startetede med demonstration af isyn af ½ times varighed. 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NB: Mødet startetede med demonstration af isyn af ½ times varighed. 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret"

Transkript

1 Referat af OB-møde Mødedato: 3. april 2013 kl Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Käthe Pedersen David Jennow Christian Høgsbro, Adm. Direktør Inge Vilhof, Direktionssekretær Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: Dato 3. april 2013 Afbud: Bjarne Lindqvist Næste møde 2. maj 2013 NB: Mødet startetede med demonstration af isyn af ½ times varighed Protokoller: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Revisionsprotokol (protokol afd 98/99) Politiske sager: 3. Ledelsesrapportering 4. Forretningsgang for løn 5. Byggesagshonorar 6. Udkast til årsberetning 7. Isyn 8. Fastsættelse af frist for betaling af gebyrer 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret 10. Bemyndigelse til BL til at indbringe ejendomsværdier i sager med hjemfald Svend Aukens Plads 9 Tlf København S Fax aab@aab.dk

2 11. Dagsorden til Repræsentantskabsmøde den 26. juni 2013 Side 2 Afdelingsrelaterede sager: Diverse: 12. Direktionsberetning a. Personaleforhold 13. Orientering fra udvalgene Eventuelt: 14. Eventuelt København, den 2. maj 2013 Bent Haupt Jensen Formand Christian Høgsbro Adm. direktør

3 1. Godkendelse af referat Side 3 Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2013 skal godkendes og underskrives af formand og direktør. Referatet er desværre først udsendt til OB den 22. marts Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender referatet fra Organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2013, og at formand og direktør underskriver dette. Bilag Ingen Referatet blev godkendt. Formand og direktør underskrev protokollen.

4 2. Revisionsprotokol Side 4 Byggeregnskab vedrørende afdeling 98 og 99 Dronning Ingrids Hjem. Revisionsprotokollat af 1. marts 2013, side , skal godkendes og underskrives af Organisationsbestyrelsen. Forelægges til godkendelse og underskrivelse. Bilag Revisionsprotokollat af 1. marts 2013, side Revisionen har igen bemærket at byggesagshonoraret ikke er fastsat kostægte, hvilket administrationen ikke er enige i. Drøftet nærmere under punkt 5. På side 1460 står Som følge heraf kan byggeregnskabet være uegnet til andre formål. Organisationsbestyrelsen godkendte og underskrev revisionsprotokollen.

5 3. Ledelsesrapportering 4. kvartal 2012 Side 5 Administrationen har udarbejdet ledelsesrapportering pr. 31. december Rapporteringen indeholder 4 fokusområder: økonomi, kunde, proces og medarbejder & forandring. Det indstilles, at OB drøfter rapporten. Bilag Ledelsesrapport pr. 31. december Organisationsbestyrelsen drøftede rapporten og kom med enkelte forslag til rettelser.

6 4. Forretningsgang for Løn Side 6 I henhold til bekendtgørelse om drift af almene boliger mv. 25 stk. 4, skal boligorganisationens bestyrelse påse, at der foreligger skriftlige forretningsgange på alle væsentlige driftsområder i boligorganisationen. Administrationen udarbejder/opdatere i løbet af 2013 de væsentligste forretningsgange. Første forretningsgang er Løn. Det indstilles, at OB tager forretningsgangen til efterretning. Bilag Forretningsgang for løn. Der vil blive udarbejdet tidsplan for udarbejdelse af de væsentligste forretningsgange. Organisationsbestyrelsen tog forretningsgangen til efterretning.

7 5. Byggesagshonorar Side 7 Revisionen har i de seneste byggeregnskabsprotokoller bemærkninger til AAB s byggesagshonorar, jf. redegørelsen fra revisionen behandlet på OB mødet den 6. februar Administrationen i den anledning undersøgt hvorledes andre boligselskaber afregner byggesagshonorar. Vi har spurgt FSB, KAB og 3B. Deres honorar er opbygget som AAB s, se vedlagte bilag. Det indstilles til OB, at godkende at AAB fortsætter det nuværende trappeprincip for byggesagshonorar. Bilag Oversigt over AAB, FSB, KAB og 3B s byggesagshonorar. Organisationsbestyrelsen godkendte, at AAB fortsætter det nuværende trappeprincip for fastsættelse af byggesagshonorar.

8 6. Godkendelse af Årsberetning 2012 Side 8 Udkastet til årsberetningen for 2012 skal godkendes af Organisationsbestyrelsen, inden årsberetningen bliver trykt. Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender årsberetningen for 2012 Bilag Årsberetning 2012 Organisationsbestyrelsen godkendte årsberetningen med enkelte rettelser, samt at forord udarbejdes af formand og direktør.

9 7. Indkøb af Isyn og lean af flytteprocessen Side 9 I målsætning og regler for afdelingsbestyrelsens virksomhed er det besluttet at afdelingsbestyrelserne skal forestå en række delopgaver i forbindelse med fraflytningssyn og genudlejning af ledige boliger: Modtagelse og viderebehandling af opsigelsesblanketter Deltagelse i synsforretninger Adgang fremvisning af flyttelejligheder Istandsættelse af flyttelejligheder Kontrol og regningsgodkendelse Udarbejdelse af flytteopgørelser Udlevering af nøgler Foreningen har godt årlige flyttesyn og afdelingsbestyrelser og administration bruger betragtelige ressourcer på at få løst opgaverne, ligesom arbejdsprocessen er kendetegnet ved en del dobbeltarbejde, med øget risiko for fejl. Det handler blandt andet om at afdelingen ofte manuelt skal sikre, at der er overensstemmelse mellem bestilt og faktureret arbejde, at afdelingerne sender prisoverslag som gentastes i et nyt word dokument og sender kopi af faktura i kladde til flytteopgørelse, som ofte indeholder fejl og oplysningerne fra flyttekladden skal gentastes i Bolig 4, for at danne den endelige flytteafregning. Endelig er der unødvendig ventetid mellem de forskellige procestrin, og der er ingen ledelses-information, eller i bedste fald ad hoc baseret ledelsesinformation om udgifter til istandsættelse ved fraflytning. Vi har også dårlig mulighed for sammenligning af priser og dermed ikke reel mulighed for at rådgive afdelingerne om deres priser er rimelige/sammenlignelige. AAB gennemfører i dag dele af fraflytningsforretningen elektronisk i et itprogram der er eget udviklet, idet bekræftelse på modtaget opsigelse af bolig, synsrapport og prisoverslag sendes pr. mail. Det dækker med andre ord en række af de opgaver administrationen løser, men efterlader afdelingerne til at udføre opgaverne manuelt. Markedet har udviklet en række it-programmer til at understøtte synsforretningen, og administrationen anbefaler at implementere produktet Isyn i AAB. Isyn ejes delvist af UNIK og har den umiddelbare fordel, at det kan tale samme med og lagre data i Bolig 4. Isyn er modul-opbygget og indeholder: Basal løsning til elektroniske flyttesyn (vurderingsrapport) Tilbudsindhentning med anmodning til håndværkere om at indhente tilbud og ordreafgivelse elektronisk, via rekvisition og sammenbinding af faktura og håndtering i workflow.

10 Der er også mulighed for at opmåle boliger og lave prisoverslag på baggrund af priser ind-hentet ved udbud (opmålingen er ikke inkluderet i pris). Isyn afvikles på Ipad og forekommer brugervenlig. Side 10 Fordelene ved Isyn i forhold til det vi kender i dag er, at synsrapporten kan sættes op individuelt for afdelingen i et tæt samarbejde mellem vurderingsinspektøren og afdelingen, så det afspejler afdelingens vedligeholdelsesreglement. Derved reduceres risikoen for at vurderingsinspektøren overser noget ved synet. Der sker automatisk lagrind af data i Bolig 4, hvorved vi har data samlet i ét og samme system. Afdelinger vil kunne spare tid på indhentelse og afgivelse af tilbud, og uden egentligt merar-bejde vil det være muligt at indhente tilbud fra flere håndværkere, således at opgaverne konkurrenceudsættes.det er naturligvis afdelingen, som vælger hvilke håndværkere, der skal byde på opgaven, og når det er sket vil inspektøren kunne aflaste afdelingen med at sende anmodning om tilbud, men ordreafgivelse (accept af tilbud) udføres af afdelingen. På denne måde, skabes der også dokumentation for valg af håndværker, hvilket øger gennemsigtigheden og tillid til, at der vælges den bedste håndværker til prisen, ligesom det vil være muligt at danne ledelsesinformation, så det bliver muligt at rådgive afdelingerne bedre om valg af håndværker (udbud). Leverandøren arbejder på at videreudvikle systemet, så der kan laves indflytningsrapport også. Implementering af Isyn vil reducere tidsanvendelse på: Indhentelse af tilbud på istandsættelse af boliger (afdelingsbestyrelser) Afgivelse af ordre (afdelingsbestyrelser) Kontrol af om alle regninger er kommet, så der kan laves flytteopgørelse (afdelingsbestyrelser). Udformning af prisoverslag og gentastning (afdelingsbestyrelser + adm.) Det foreslås at systemet indkøbes, og at der i 2013 laves pilotforsøg med tre til frem afdelinger om at implementere Isyn. Afdelingerne skal være indstillet på at investere i en Ipad til ca kr. Derefter forventer vi at rulle systemet ud i alle AAB-afdelinger. Isyn koster kr. og en årlig programlicens på kr. Hertil skal lægges indkøb af Ipads til synspersonalet. Når vi alligevel skal i gang med at implementere et nyt it-system er det fornuftigt at se hele processen efter. Det foreslås derfor, at der gennemføres et projekt, som kortlægger, dokumenterer og effektiviserer flytteprocessen fra opsigelsen modtages til nøgle kan udleveres til ny beboer. Projektet skal:

11 a) Kortlægge processen og identificere muligheder for forbedringer b) Vise hvor der kan sættes ind med størst gevinst, samt anvise en prioritering c) Designe løsninger som understøttes af samtidigt nyindkøbt ITsystem (Isyn) d) Etablere målstyring inden for flytteprocessen e) Implementere nye løsninger Side 11 Projektet gennemføres delvist med eksterne konsulenter. Administrationen indstiller at gennemføre to sideløbende projekter finansieret af arbejdskapitalen med i alt kr.: 1) køb og implementering af Isyn i boligforeningen. Det forventes at der i løbet af 2013 gennemføres pilotforsøg med tre til fem afdelinger og derefter fuld udrulning. Forventet: kr. incl. moms. 2) gennemførsel af lean-projekt vedrørende hovedprocessen flytteboliger. Estimeret kr. incl. moms. Der skal desuden påregnes årlig programlicens til Isyn på ca kr. årligt og indkøb af Ipads til syn (afholdes af foreningens budget). Bilag Ingen Pia Skov deltog under dette punkt. Organisationsbestyrelsen kunne som udgangspunkt godkende indstillingen. OB var tilhængere af samtidig at anskaffe fraflytnings- og mangellistemoduler, hvorfor en ny pris skal indhentes. Endvidere ønskes undersøgt, hvilke brugerlicenser, der er behov for, samt prisen herfor. Alle moduler skal ikke nødvendigvis implementeres samtidig, men når pilotprojektet er gennemført skal alle moduler være prøvet af. Projektet skal ske under hensyntagen til den decentrale forvaltning. Sagen forelægges på næste OB-møde til endelig godkendelse.

12 8. Fastsættelse af frist for betaling af ajourføringsgebyr Side 12 Det fremgår af udlejningsbekendtgørelsens 3, stk. 3, bl.a. at hvis den boligsøgende ikke betaler gebyret senest 6 uger efter, at boligorganisationen har sendt opkrævning til den boligsøgende, slettes denne fra ventelisten. En ændring af udlejningsbekendtgørelsen stiller krav om, at alle opnoterede fra den 23. januar 2013 skal have en påmindelse, før de kan slettes fra ventelisten pga. manglende betaling af ajourføringsgebyr. Til gengæld ophæves 6-ugers reglen, og det bliver op til den enkelte boligorganisation at tilrettelægge forsvarlige procedurer for påmindelse og sletning. Bekendtgørelsen er trådt i kraft den 23. januar 2013 og har virkning for de opnoteringer, opkrævninger og sletninger fra ventelisten, som foretages den 23. januar 2013 eller senere. Vi har derfor midlertidigt standset udmeldelse af medlemmer der ikke betaler gebyr opkrævet fra ændringens ikrafttræden. Boligudvalget har på et møde den 13. marts drøftet ændringen og foreslår at betalingsfristen fastholdes til seks uger, og administrationen sender en rykker tre uger før betalingsfristen. Boligudvalget indstiller at betaling af ajourføringsgebyr skal ske med seks ugers betalingsfrist. Alle der ikke har betalt tre uger før betalingsfristens udløb skal modtage en rykker. Konsekvensen af manglende betaling er udmeldelse. Udmeldelse sker hvis der er udsendt opkrævning med seks ugers betalingsfrist og administrationen har sendt en rykker til ansøgeren. Bilag Ingen Organisationsbestyrelsen godkendte indstillingen. Dog skal alle betalinger ligge den 1. i måneden.

13 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret Side 13 AAB har via deltagelse i Samarbejdsforum modtaget henvendelse fra DOMEA om hjælp til permanent genhusning af beboerne i højhuset Peder Lykke Centeret, som skal rives ned. Almenboliglovens 51, stk. 7, indeholder hjemmel til at indgå aftaler med andre almene boligorganisationer om hjælp til genhusning: Den almene boligorganisation kan indgå aftale med en anden almen boligorganisation om anvisning af almene familieboliger til lejere, som den anden boligorganisation er forpligtet til at genhuse, jf. 86, stk. 1, i lov om leje af almene boliger. Det må påregnes at op imod 190 husstande skal genhuses. Det er endnu ikke afklaret, hvad der skal bygges på grunden og før det ligger fast kan lokalplanarbejdet ikke sættes i gang. Det tager ca. et år at lave en lokalplan. Selv om nedrivningen af højhuset således ikke er umiddelbart forestående, ønsker DOMEA genhusningsopgaven påbegyndt nu. Rømningen forventes at strække sig over nogle år. Kuben Management står for opgaven. I takt med at boligerne fraflyttes vil de blive lejet ud på midlertidige kontrakter. DOMEA ønsker i første omgang at opnå rådighed over returnerede genhusningsboliger. Samarbejdsforum har på sit møde den 5. februar 2013 behandlet spørgsmålet og administrationen forventer en indkaldelse fra Københavns Kommune om de praktiske forhold. Boligudvalget har drøftet henvendelsen til mødet den 13. marts Boligudvalget henstiller til at det ved indgåelse af aftale om de praktiske forhold klart defineres hvilke boligtyper der er behov for. Formandsskabet har drøftet indstillingen og ønsker, at DOMEA underlægges de samme vilkår, som AAB i sin tid blev underlagt, da vi fik hjælp til genhusning i Rødovresagen. Formandskabet indstiller derfor, at administrationen sammen med formandskab bemyndigedes af OB til at aftale de nærmere vilkår. Boligudvalget indstiller til OB, at boligforeningen bistår DOMEA med genhusningen af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret, dog således af ommærkning af familieboliger til særboliger ikke bliver forsinket, dvs. særboliger går forud for aflevering af boliger til genhusning. Formanskabet indstiller, at administrationen bemyndiges til sammen med formandsskabet at aftale de nærmere vilkår.

14 Bilag Ingen Side 14 Organisationsbestyrelsen godkendte indstillingen, og bemyndigede administrationen til sammen med formandsskabet at aftale de nærmere vilkår.

15 10. Bemyndigelse til BL til at indbringe ejendomsværdier i sager med hjemfald Side 15 BL har henvendt sig til de boligorganisationer, der har boligafdelinger i Københavns omegnskommuner med hjemfald, om at godkende, at BL på deres vegne kan anmode om genoptagelse af ejendomsværdien for vurderingen i 2010 med påstand om, at niveauet nedbringes til det niveau, som blev fastlagt for Avedøre Stationsby. Endvidere anmodes om, at bemyndigelsen til BL også kan omfatte den vurdering, som netop nu er på vej ud til boligorganisationerne baseret på forholdene i oktober 2012, idet det må formodes, at denne ejendomsværdi næppe vil være fastsat på et andet grundlag end 2010 vurderingen. For AAB s vedkommende drejer det sig om afdelingerne 39, 52 og 53. Der er svarfrist den 18. marts 2013 på henvendelsen. Derfor har administrationen givet BL bemyndigelse under forudsætning af OB s godkendelse på mødet i april. Det indstilles, at OB endeligt godkender, at AAB bemyndiger BL til at indbringe ejendomsværdien for vurderingen 2010 og 2012 for afdeling 39, 52 og 53. Bilag Henvendelse fra BL med bilag. Det vil blive undersøgt, om afdeling 43 skal tilføjes. Organisationsbestyrelsen godkendte, at AAB bemyndiger BL til at indbringe ejendomsværdien for vurderingen 2010 og 2012 for afdeling 39, 52, 53 og evt. 43.

16 11. Udkast til dagsorden til Repræsentantskabsmøde den 26. juni 2013 Side 16 Udkast til dagsorden til Repræsentantskabsmødet den 26. juni 2013 i HK s mødesal skal udsendes senest den 28. maj Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender udkast til dagsorden til ovennævnte Repræsentantskabsmøde. Bilag Forslag til dagsorden til Repræsentantskabsmøde den 26. juni 2013 Organisationsbestyrelsen godkendte udkast til dagsorden til Repræsentantskabsmøde den 26. juni 2013.

17 12. Direktionsberetning Side 17 Regeringens vækstpakke Som led i regeringens vækstpakke har man foreslået at fremrykke Landsbyggefondens renoveringsramme med yderligere 4 mia. kr., som dermed kommer renoveringsrammen for 2013 op på samlet 6. mia. kr. Samtidig foreslår regeringen, at boligjobordningen genoptages. Igen vil den ikke gælde lejere i almene boliger. Boligbutikken Bestyrelsen i Boligbutikken har besluttet, at indstille til den ordinære generalforsamling i maj, at Boligbutikken nedlægges med virkning fra udgangen af Uanmeldt kasseeftersyn Som opfølgning på det uanmeldte kasseeftersyn i den afdeling, der viste en difference på kassebeholdningen på 2.000,05 kr. samt en difference på bankbeholdningen på 375 kr., er der i forbindelse med udarbejdelsen af årsregnskabet for 2012 sket udligning. I 2012 har vi haft fokus på inddrivelse af kassekladder rettidigt, således at administrationen har kunnet fremvise et retvisende billede af den enkelte afdelings økonomi hele året. I disse kassekladder har kassererne noteret kasseog bankbeholdning, og regnskabsgruppen har kontrolleret disse til finansbogføringen og kontoudtog fra banken. Dette er en helt fast procedure. Såfremt en kasserer ikke fremsender kontoudtog fra banken, efterspørges denne, eller den rekvireres fra banken. Kassebeholdningen kan administrationen ikke fysisk optælle månedligt, og her stoler vi på kassererens registrering på den af bestyrelsen underskrevne kassekladde. I den pågældende afdeling må vi konstatere, at kassebeholdningen ikke har været optalt og afstemt, og at hverken kassereren eller administrationen har foretaget kasseeftersyn i den periode, hvor differencen er opstået. Samtidig har administrationen først ved udarbejdelse af årsregnskabet bogført gebyrer fra banken, som svarer til differencen. Disse gebyrer skal bogføres månedligt. Vi har måttet konstatere, at ovennævnte procedure ikke har været tilstrækkeligt overdraget til en ny medarbejder, der ved sin ansættelse har fået ansvaret for afdelingen. Dette er der nu rettet op på.

18 12a. Personaleforhold Side 18 Tiltrædelser Louise Hamann tiltræder den 15. marts 2013 som Driftsassistent i AAB. Louise har tidligere været ansat i afdeling 55. Majbritt Skytte er ansat som vikar/kreditorbogholder i Økonomi i workflow og Forening. Majbritt har været midlertidigt ansat siden 3. januar 2013.

19 13. Orientering fra udvalgene Side 19 a) Uddannelsesudvalget Næste møde er den 10. juni 2013 b) Økonomi- og Forvaltningsudvalget Næste møde er den 16. april 2013 c) Boligudvalget Næste møde er den 22. maj 2013 d) BPU-udvalget Næste møde er den 6. maj 2013 e) Afdelingsudvalget Næste møde er den 22. maj 2013 f) Arbejdsmiljøudvalg Næste møde er den 30. maj 2013 g) Det decentrale forvaltningsudvalg

20 14. Eventuelt Side 20 Der kan ikke træffes beslutninger under dette punkt. Indkaldelse til APV-møde den april 2013 skal korrigeres.

Referat af ekstraordinært OB-møde

Referat af ekstraordinært OB-møde Referat af ekstraordinært OB-møde Mødedato: 20. juni 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle Madsen Käthe Pedersen Christian Høgsbro,

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 2. maj 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Bjarne Lindqvist Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Christian

Læs mere

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede:

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede: Referat Mødedato: 22. juni 2011 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Käthe Pedersen Michael Bendixen Ole Sales,

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. april 2014 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. april 2014 kl Referat af OB-møde Mødedato: 2. april 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Palle S. Madsen Helle Jønsson David Jennow Christian Høgsbro, Adm. Direktør

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 5. september 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Käthe Pedersen

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00 Referat af OB-møde Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist David Jennow Helle Jønsson Christian

Læs mere

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17. Referat af OB-møde Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, formand Gunvor Abrahamsen, næstformand Hanne Dahlerup Jette Kragh Bjarne Lindqvist Christina Søby Jensen Charles Thomassen

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl Referat af OB-møde Mødedato: 2. november 2011 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Michael Bendixen Michael Bagge Kuehn

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen Lyngby Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmødet onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 11. april 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 11. april 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 11. april 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Christian

Læs mere

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup DAGSORDEN til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND Tid og sted: Onsdag den 19. maj 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup & Torsdag den 20. maj 2010 kl. 18.00 på Køgevej 46, 4000 Roskilde Afbud:

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Arne Olesen, formand Bent Jørgensen, næstformand Viola Mathiasen (Kommunen) Janni Hansen Søren Larsen (Domea)

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Arne Olesen, formand Bent Jørgensen, næstformand Viola Mathiasen (Kommunen) Janni Hansen Søren Larsen (Domea) Boligselskabet Domea Fredensborg Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Onsdag den 24. november 2010 kl. 17.00 i Fælleshuset beliggende Rosenvænget 148, 3480 Fredensborg Dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 7. november 2012 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 7. november 2012 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 7. november 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Käthe Pedersen Michael

Læs mere

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Introduktion Valg til organisationsbestyrelsen sker hvert år på boligorganisationens repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 7. december 2011 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 7. december 2011 kl Referat af OB-møde Mødedato: 7. december 2011 kl. 16.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Michael Bendixen

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde Mødedato: 6. april 2011 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Käthe Pedersen

Læs mere

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. december 2014 kl. 18.00 i fælleshuset, Baunebjergvej 3050 Humlebæk

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. december 2014 kl. 18.00 i fælleshuset, Baunebjergvej 3050 Humlebæk Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. december 2014 kl. 18.00 i fælleshuset, Baunebjergvej 3050 Humlebæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen AAB

Vedtægter for Boligforeningen AAB Vedtægter for Boligforeningen AAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB. Boligforeningen AAB er grundlagt den 12. marts 1912 og er senest drevet under navnet

Læs mere

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger.

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 19. marts 2014, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19.

Læs mere

Referat Den 8. november 2016

Referat Den 8. november 2016 Glostrup, den 16. november 2016 Referat Den 8. november 2016 Mødeart: Mødested: Mødetid: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 16.30-17.00 Bestyrelsen holder møde med Revisionsinstituttet

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 29. november 2017 kl

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 29. november 2017 kl REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 29. november 2017 kl. 19.00 i HK s mødesal, Svend Aukens Plads 11, stuen, 2300 København S (adgang gennem HK s hovedindgang) DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 1. februar 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 1. februar 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 1. februar 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Michael Bendixen Bjarne Lindqvist

Læs mere

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Mødedato: Mandag den 16. februar 2015 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 19. august 2015 til ordinært møde tirsdag 18. august 2015 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen Boligorganisationen Domea Køge Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes mandag den 29. juni 2015 kl. 19.00 i Servicecenter Solrød beliggende Lindeholmen 6, st. th Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. maj 2012 kl. 17.00

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. maj 2012 kl. 17.00 Referat af OB-møde Mødedato: 2. maj 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle

Læs mere

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard Skive Boligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 13. december 2011 kl. 16.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

BOLIGFORENINGEN. Forretningsorden for organisationsbestyrelsen for Sobo. Sundsmarkvej 14 6400 Sønderborg

BOLIGFORENINGEN. Forretningsorden for organisationsbestyrelsen for Sobo. Sundsmarkvej 14 6400 Sønderborg BOLIGFORENINGEN Sundsmarkvej 14 6400 Sønderborg Telefon: 74 43 05 60 Internet: www.soebo.dk Forretningsorden for organisationsbestyrelsen for Sobo Kap. i Organisationsbestyrelsens beføjelser i Organisationsbestyrelsens

Læs mere

Dagsorden Den 15. marts 2018

Dagsorden Den 15. marts 2018 Glostrup, den 7. marts 2018 Dagsorden Den 15. marts 2018 Mødeart: Mødested: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 16.30 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding.

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Kolding Ældreboligselskab 23 Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsens

Læs mere

Boligselskabet BSB Ørbæk

Boligselskabet BSB Ørbæk Boligselskabet BSB Ørbæk Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 11. juni 2013 kl. 16.30 i Ørbæk Midtpunkt (hallerne), Langemosevej 5, 5853 Ørbæk Dagsorden: 1 Boligselskabet BSB Ørbæk... 2

Læs mere

5. Ændring af vedtægter og udpegelse af medlemmer til bestyrelsen for Bellahøj Fælleshaver

5. Ændring af vedtægter og udpegelse af medlemmer til bestyrelsen for Bellahøj Fælleshaver Referat af OB-møde Mødedato: 7. maj 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Bjarne Lindqvist Michael Bendixen Palle S. Madsen Helle Jønsson David Jennow

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Maja Hansen, formand Kylle Gulmark næstformand Conni Jensen Erling Winther Gert Markussen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Maja Hansen, formand Kylle Gulmark næstformand Conni Jensen Erling Winther Gert Markussen Boligselskabet Alliken Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 26. november 2012 kl. 17.00 På Kalundborg Vandrehjem, Stadion Allé 5, 4400 Kalundborg Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-01-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Torben Myssen, Robert Madsen, John Nilsson,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde tirsdag d. 19. juni 2012 på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Bestyrelsesmøde tirsdag d. 19. juni 2012 på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Bestyrelsesmøde tirsdag d. 19. juni 2012 på ejendomskontoret kl. 15:00 Birkerød d. 4. juli 2012 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 6. februar 2013 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 6. februar 2013 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 6. februar 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Michael Bagge Kuehn Bjarne Lindqvist Jette Kragh Michael Bendixen Käthe Pedersen David Jennow Christian Høgsbro,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

på Plejecenter Alparken 34, kld., Ramme Dagsorden:

på Plejecenter Alparken 34, kld., Ramme Dagsorden: Boligselskabet Domea, Lemvig Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mødet er flyttet til tirsdag den 22. september og afholdes efter afdelingsmødet som begynder kl. 10.00 på Plejecenter Alparken

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 9. marts 2016 til ordinært møde tirsdag 8. marts 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Vedtaget 24. august 2015

Vedtaget 24. august 2015 forretningsorden Vedtaget 24. august 2015 Emne Forretningsorden for fsb s bestyrelse 1. Bestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af boligorganisationens anliggender og skal

Læs mere

Vedtægter for A/F Hasselhøj

Vedtægter for A/F Hasselhøj A / F Hasselhøj 01.04.2001 2990 Nivå Vedtægter for A/F Hasselhøj 1 Foreningens navn er: Antenneforeningen Hasselhøj, skrives A/F Hasselhøj 2 Foreningens leveringsområde er: Anlægget sikrer leverance af

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard.

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Der var afbud fra formand Jørgen Østergaard. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 19. september 2012 kl. 16.00, i afdeling Buen, Buen 11 i Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem Peter Langkjær, suppleant Jane Pedersen, suppleant

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaj Oluf Andersen, medlem Erik Zastrow, medlem Peter Langkjær, suppleant Jane Pedersen, suppleant Villabyernes boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag den 5. maj 2015 kl. 17.30, på Servicecenter Solrød, Lindeholmen 6 st. th., 2680 Solrød Strand. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Referat Den 19. april 2018

Referat Den 19. april 2018 Glostrup, den 23. april 2018 Referat Den 19. april 2018 Mødeart: Mødested: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B Bestyrelsen: Susan Egede, Merete Kjær, Tonni Munkberg, Jan Kragh og Tommy Hjuler. Afbud: Fra KAB: Driftschef

Læs mere

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

Søndersø Ældreboliger

Søndersø Ældreboliger Søndersø Ældreboliger Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. juni 2012 kl. 13.30 på Mørkenborg Kro, Rugårdsvej 831, 5474 Veflinge Dagsorden: 1 Søndersø Ældreboliger... 2 1.1 Orientering

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 11. december 2018 til ordinært møde mandag 10. december 2018 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 1 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 kl. 17.00 på Marsvej 1 Mødedeltagere: Bestyrelse Administrationen Referent: Peder Damgaard

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 12. juni 2013 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 12. juni 2013 kl Referat af OB-møde Mødedato: 12. juni 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Käthe Pedersen David

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 29. juni 2011 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: Ingeniørforeningens

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Høring. ændrede regler om ajourføringsgebyrer. Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter P-almbolig mbbl.dk

Høring. ændrede regler om ajourføringsgebyrer. Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter P-almbolig mbbl.dk Studiestræde 50, 1554 København V, Telefon 3376 2000, Fax 3376 2001, www.bi.dk, email bl@bl.dk 14. januar 2013 Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter P-almbolig mbbl.dk Høring ændrede regler om ajourføringsgebyrer

Læs mere

Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018

Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018 I SIDE 1 I Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018 I SIDE 2 I Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmeudvalg Fastsættelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet Behandling

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Boligselskabet BSB Egebjerg

Boligselskabet BSB Egebjerg Boligselskabet BSB Egebjerg Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 3. juni 2013 kl. 16.00 i Domea, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg Dagsorden: 1 Boligselskabet BSB Egebjerg... 2 1.1 Orientering

Læs mere

( Der serveres kaffe og kage under mødet )

( Der serveres kaffe og kage under mødet ) Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Torsdag den 03. maj 2018 kl. 14.30 Mødested: Comwell, Kolding ( Der serveres kaffe og kage under mødet ) Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD

Læs mere

Referat OB-møde den 4. maj 2011

Referat OB-møde den 4. maj 2011 Referat OB-møde den 4. maj 2011 Mødedato: 4. maj 2011 kl. 16.30 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Deltagere: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 20. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

Dagsorden. #JobInfo Criteria=KABside1# Avedøre Boligselskab Møde den 29. marts 2012 Udsendt den 19. marts 2012. Organisationsbestyrelsen:

Dagsorden. #JobInfo Criteria=KABside1# Avedøre Boligselskab Møde den 29. marts 2012 Udsendt den 19. marts 2012. Organisationsbestyrelsen: Dagsorden Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde 29. marts 2012, kl. 19.00 i, Store Hus, selskabslokalerne, Sadelmagerporten 2, kælderen Organisationsbestyrelsen: Administrationen: Afbud: Referent:

Læs mere

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen Forretningsorden Organisationsbestyrelsen Godkendt af organisationsbestyrelsen 13-08-2012 Indhold 1. Organisationsbestyrelsens ansvar... 3 2. Prokura m.m.... 3 3. Køb, salg og pantsætning af fast ejendom....

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand Dorte Sejerøe Jens Klokhøj

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand Dorte Sejerøe Jens Klokhøj Boligselskabet Domea Vordingborg Dagsorden til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 10. december 2013 kl. 15.00 På TAMU-Center beliggende Præstegårdsvej 16 18, 4760 Vordingborg Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2013, kl. 14.00 i Hvide Hus, Skovbrynet 34, Skagen

Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2013, kl. 14.00 i Hvide Hus, Skovbrynet 34, Skagen Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2013, kl. 14.00 i Hvide Hus, Skovbrynet 34, Skagen Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Michael Busted, formand, Flemming Kryger, Hanne Juhler, Jørgen Madsen, 15-02

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Michael Busted, formand, Flemming Kryger, Hanne Juhler, Jørgen Madsen, 15-02 Boligselskabet af 1961 i Tikøb Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Tirsdag den 25. september 2012 kl. 18.00 i det lille fælleslokale beliggende Hovgårdsparken, Espergærde. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

DAGSORDEN. 2. Evaluering repræsentantskabsmødet november 2017

DAGSORDEN. 2. Evaluering repræsentantskabsmødet november 2017 DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden Bilag 2. Evaluering repræsentantskabsmødet november 2017 3. Strategiplan 2017-20 Efter bestyrelsesseminaret er projekter og indsatser ajourført. Den væsentligste indholdsændring

Læs mere

Referat Den 15. marts 2018

Referat Den 15. marts 2018 Glostrup, den 16. marts 2018 Referat Den 15. marts 2018 Mødeart: Mødested: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 16.30 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN Kapitel 1. Bestyrelsens beføjelser og ansvar 1 Bestyrelsens ansvar Bestyrelsen forestår den overordnede ledelse af organisationen. Den udøver de beføjelser og varetager

Læs mere

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl. 12.00 i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 8. september 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. august 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. juni 2013, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. juni 2013, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge #JobInfo Criteria=side1# Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde den 25. juni 2013, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge Tilstede: Fra : Afbud fra: Indholdsfortegnelse Selskabet:...

Læs mere

Fælles fleksibel udlejningsaftale i Høje Gladsaxe og Punkthuset - gældende for udlejning af boliger i Høje Gladsaxe og Punkthuset.

Fælles fleksibel udlejningsaftale i Høje Gladsaxe og Punkthuset - gældende for udlejning af boliger i Høje Gladsaxe og Punkthuset. Fælles fleksibel udlejningsaftale i Høje Gladsaxe og Punkthuset - gældende for udlejning af boliger i Høje Gladsaxe og Punkthuset. I henhold til 59 og 60 i lov om almene boliger samt støttede boliger m.v.

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 15. maj 2012, kl. 17.00 Ndr. Strandvej 2E, kælderen, Helsingør

Organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 15. maj 2012, kl. 17.00 Ndr. Strandvej 2E, kælderen, Helsingør Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 15. maj 2012, kl. 17.00 Ndr. Strandvej 2E, kælderen, Helsingør Tilstede: Fra administrationen: Afbud: Indholdsfortegnelse 1. Referat af organisationsbestyrelsesmøde

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive

Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Skive Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 16.00, i gildesalen Lokesvej 68, 7800 Skive Dagsorden: Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Skive Boligselskab...

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 22. marts 2012, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 22. marts 2012, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 22. marts 2012, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse

Læs mere

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen.

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen. Velkommen i fsb fsb ønsker dig velkommen i din nye bolig. Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man flytter ind i en almen bolig. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde

Læs mere

Boligselskabet BSB Gudme

Boligselskabet BSB Gudme Boligselskabet BSB Gudme Referat af organisationsbestyrelsesmøde 13. marts 2013 kl. 10.00 i fælleshuset på Poppelvej, 5884 Gudme Dagsorden: 1 Boligselskabet BSB Gudme... 2 1.1 Orientering fra formanden...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED

VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED 1 VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED Navn, Hjemsted og formål Boligorganisationens navn er Postbudenes Alderdomshjems Selvejende Byggevirksomhed. Stk. 2. Boligforeningen

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen Boligselskabet Domea Nørre-Snede Referat fra organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 9. juni 2015 kl. 14.00 Mødet blev holdt i Fælleslokalet på Plejecenter Bavnehøj, Nørre-Snede. Mødet blev holdt sammen

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. februar 2016 kl i Fælleshuset Nøddehegnet Næstved

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. februar 2016 kl i Fælleshuset Nøddehegnet Næstved Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 22.00 i Fælleshuset Nøddehegnet 14 4700 Næstved Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Domea Boligcenter København, den 1. oktober 2010

Domea Boligcenter København, den 1. oktober 2010 Hillerød Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde onsdag den 29. september 2010, kl. 16.00 På Axel Jarls Vej 12, Hillerød Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-10-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 25. februar 2015 kl. 9.00 Af hensyn til mødedeltagernes planlægning tilstræbes det, at bestyrelsesmødet max. varer 2 timer. Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Tværvej

Læs mere

Referat Den 19. juni 2017

Referat Den 19. juni 2017 Glostrup, den 26. juni 2017 Referat Den 19. juni 2017 Mødeart: FA09 smøde Mødested: Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Der vil blive serveret lidt mad efter repræsentantskabsmødet.

Læs mere