Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 7. november 2012 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 7. november 2012 kl"

Transkript

1 Referat fra OB-møde Mødedato: 7. november 2012 kl Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Käthe Pedersen Michael Bagge Kuehn David Jennow Christian Høgsbro, Adm. Direktør Inge Vilhof, Direktionssekretær Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: Dato 7. november 2012 Afbud: Ingen Næste møde 5. december 2012 Protokoller: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Revisionsprotokol Politiske sager: Budget AAB Foreningen, 3. behandling 4. Ledelsesrapport for 3. kvartal 5. Budgetopfølgning for 3. kvartal 6. Ny inkassopolitik 7. Formueforvaltning for 3. kvartal 8. Pilotprojekt vedrørende alternativ håndtering af førstegangsskyldnere 9. Fremtidssikring af AAB s boliger, 2. behandling 10. Ændrede tegningsregler 11. Evaluering af efterårskonferencen (LUKKET SAG) Svend Aukens Plads 9 Tlf København S Fax aab@aab.dk

2 13. Kunstlegat Side Bevilling til udarbejdelse af konkurrenceprojekt Afdelingsrelaterede sager: 15. Afdeling 82, Godkendelse af budget Afdeling 52, Fordelingsnøgle ved gavlrenovering Diverse 17. Direktionsberetning a. Personaleforhold 18. Orientering fra udvalgene Eventuelt: 19. Eventuelt København, den 5. december 2012 Bent Haupt Jensen Formand Christian Høgsbro Adm. direktør

3 1. Godkendelse af referat Side 3 Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde den 3. oktober 2012 skal godkendes og underskrives af formand og direktør. Der er ikke modtaget kommentarer til det tidligere udsendte udkast. Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender referatet fra Organisationsbestyrelsesmøde den 3. oktober 2012, og at formand og direktør underskriver dette. Ingen Der var enighed om at tilføje et nyt punkt 16 til dagsordenen Afdeling 52. Fordelingsnøgle ved gavlrenovering. Referatet blev godkendt. Formand og direktør underskrev protokollen.

4 2. Revisionsprotokol Side 4 Byggeregnskab vedrørende afdeling 58, renovering af P-kælder/friarealer er blevet revideret. Revisionsprotokollatet af 5. oktober 2012, side skal godkendes og underskrives af Organisationsbestyrelsen. Byggeregnskab vedrørende afdeling 92 Ørestad City. Revisionsprotokollat af 29. oktober 2012, side , skal godkendes og underskrives af Organisationsbestyrelsen. Byggeregnskab vedrørende afdeling 96 Baltorpvej. Revisionsprotokollat af 1. november 2012, side , skal godkendes og underskrives af Organisationsbestyrelsen. Forelægges til godkendelse og underskrivelse. Revisionsprotokollat af 5. oktober 2012, side Revisionsprotokollat af 29. oktober 2012, side Revisionsprotokollat af 1. november 2012, side Revisionsprotokollaterne blev godkendt og siderne , og blev underskrevet.

5 Budget AAB Foreningen, 3. behandling Side 5 Budget 2013 er udarbejdet under forudsætninger der fremgik ved seneste behandling. Herudover er timeprisen for de fakturerede timer hævet til 650 kr. pr. timer. 1. Husleje reguleret i henhold til kontrakt 2. Løn er reguleret med 2% 3. Normering antal Lejemålsenheder antal Øvrige forudsætninger: Gebyrer Administrationsgebyr Ajourføringsgebyr Opnoteringsgebyr Påkravsgebyrer Hævegebyrer Nye gebyrer: Inkassoomkostninger interval Oprettelsesgebyr frivilligt forlig Rykkergebyr flytteopgørelse og frivilligt forlig 100 Der er i budgettet ikke indarbejdet større it-investeringer.

6 Der indstilles til Organisationsbestyrelsen at godkende budgettet for Side 6 Budget Origanisationsbestyrelsen godkendte det fremlagte budget med henblik på fremlæggelse på Repræsentantskabsmødet den 28. november 2012.

7 4. Ledelsesrapportering 3. kvartal 2012 Side 7 Administrationen har udarbejdet ledelsesrapportering pr. 30. september Rapporteringen indeholder 4 fokusområder: økonomi, kunde, proces og medarbejder & forandring. I forhold til tidligere rapporter er punktet opfølgning på projektplanen udgået. Punktet behandles løbende på chefmødet Det indstilles, at OB drøfter rapporten. Ledelsesrapport pr. 30. september OB tog ledelsesrapporteringen for 3. kvartal 2012 til efterretning.

8 5. Budgetopfølgning pr. 30. september 2012 Side 8 Budgetopfølgning pr. 30. september Der indstilles til Organisationsbestyrelsen at budgetopfølgningen tages til efterretning. Budgetopfølgning pr. 30. september OB tog budgetopfølgning pr. 30. september 2012 til efterretning.

9 6. Inkassopolitik Side 9 ØFU har drøftet den nye inkassopolitik på mødet den 4. oktober Et enigt ØFU-udvalg indstillede politikken til OB s godkendelse. ØFU videresender indstillingen til OB med anbefaling om godkendelse. Inkassopolitikken OB bad administrationen udarbejde en intern forretningsgang for udsættelser. Inkassopolitikken skal tilføjes punkt om orientering af kommunen, når der er tale om kommunalt anviste. OB godkendte den nye inkassopolitik med nævnte tilføjelse, med henblik på fremlæggelse på Repræsentantskabsmødet den 28. november 2012.

10 7. Formueforvaltning pr. 30. september 2012 Side 10 AAB har pr. 30. september 2012 en større likvidbeholdning. Administrationen har siden 30. juni overført 100 mio.kr. til forvalterne i ligelig fordeling. Kapitalforvalterne har i den nuværende aftale samme råderamme. Administrationen vil snarest fremlægge et forslag for Organisationsbestyrelsesmøde til en eventuel ændring af denne. Herunder oplæg til eventuel at få en tredje forvalter. Der indstilles til Organisationsbestyrelsen at formueforvaltningen pr. 30. september tages til efterretning. Opgørelse pr. 30. september 2012 Udviklingen i formueforvaltningen vil fremover blive indarbejdet i ledelsesrapporteringen. OB tog formueforvaltningen pr. 30. september 2012 til efterretning.

11 8. Pilotprojekt mulighed for afdragsordning for en mdr. manglende betaling Side 11 I forbindelse med godkendelse af inkassopolitikken i ØFU, blev det samtidig drøftet, hvorledes andre boligforeninger forsøger at forhindre udsætningssager. I modsætning til retningslinjerne hos AAB, er der hos flere andre boligforeninger åbnet op for muligheden, for at tilbyde afdragsordning for en måneds husleje for beboere, der grundet akutte situationer, kan have svært ved at betale deres husleje til tiden. Det har hidtil ikke været kutyme i AAB med sådan en mulighed, men ØFU vil gerne støtte op omkring et pilotprojekt, hvor muligheden kunne være til stede i helt særlige situationer. For at prøve at forebygge antallet af udsætninger, vil ØFU gerne lave et pilotprojekt, for at prøve at formindske udsætning af lejere, der ikke betaler deres husleje. Det er vigtigt for ØFU at præcisere, at det ikke bliver de faste skyldnere, som får fordel af en afdragsvis betaling. ØFU forestiller sig, at der kun kan bevilges afdragsordning for én mdr. husleje, og afdragsordning alene kan tilbydes, såfremt lejeren ikke tidligere har været i restance. Der skal altså være tale om en akut opstået situation, som gør, at lejeren ikke er i stand til at betale sin husleje den pågældende måned, som der så ved vurdering, kan bevilges afdragsfrihed. Det anbefales, at man som pilotprojektet vælger en afdeling (afd. 55), hvor der er en del udsættelser. Udover afd. 55 forstiller man sig en til to flere afdelinger, hvor udsættelsesprocenten er høj, således at man hurtigt kan få et overblik over, om forsøget har den ønskede effekt. Administrationen udpeger egnede kandidater. I forbindelse med pilotprojektet foreslås det endvidere, at personalet i det lokale kontor i afdelingen udfører opsøgende arbejde, og følger op på eventuelle restancer, og giver den pågældende lejer et besøg og samtale. Dette, for at få en dialog med lejeren, inden det går galt, hvor man samtidig kan forklare lejeren vigtigheden i, at få betalt sin husleje, så det ikke ender med, at lejeren bliver sat på gaden. ØFU videresender indstillingen til OB med anbefaling om godkendelse.

12 Side 12 Ingen. Det vil blive præciseret, at det er administrationen, der varetager det opsøgende arbejde. OB godkendte indstillingen.

13 9. Fremtidssikring af AAB s boliger, 2. behandling Side 13 Oplæg til fremtidssikring har nu været drøftet på 3 dialogmøder og årets efterårskonference. Det færdigredigerede oplæg vil blive eftersendt eftersom det sidste dialogmøde ikke er afholdt på udsendelsestidspunktet. Endvidere vil det endelige oplæg blive sendt til høring i BPU-udvalget. OB skal beslutte om man vil indstille til Repræsentantskabet oplæg til fremtidssikring af AAB s boliger. Fremtidssikring af AAB s boliger. Ad pkt. 5, sidste sætning i første afsnit ændres til: Typiske arbejder, der kan udløse tilskud er: OB vedtog med den nævnte rettelse, at indstille det fremlagte oplæg til fremtidssikring af AAB s boliger til Repræsentantskabets godkendelse.

14 10. Ændrede tegningsregler Side 14 OB anmodes om at give fuldmagt til administrationen, til at kunne underskrive byggeregnskaber og dokumenter vedrørende konvertering af lån. Byggeregnskaber omhandler fra store helhedsplaner til køkkenudskiftningsregnskaber. For så vidt angår de store helhedsplanregnskaber, er der ofte en meget kort tidsfrist fra færdig-gørelse til rettidig aflevering til kommunen. For så vidt angår køkkenudskiftnings-regnskaberne, er der tale om et større antal. Konvertering af lån kan alene foretages efter reglerne i lovgivningen, dette sikres af realkreditinstitutterne. Forsinkelse med underskrifterne medfører, at der ikke foretages konvertering. Tidligere har praksis været, at disse regnskaber kunne underskrives af direktøren og den byggetekniske chef. Denne praksis har været fuldt indtil Københavns kommune påpegede at dette ikke var i overensstemmelse med AAB s nuværende tegningsregler. Regelsættet er i dag i henhold til 12 i Vejledning om drift af almene boliger m.v., at det er boligorganisationens bestyrelse, der har den overordnede ledelse af boligorganisationen og dens afdelinger. Bestyrelsen er ansvarlig for driften, herunder for at udlejning, budgetlægning, regnskabsaflæggelse, lejefastsættelse og den daglige administration sker i overensstemmelse med de gældende regler. Er ikke andet bestemt i vedtægterne forpligtes boligorganisationen og dens enkelte afdelinger ved underskrift af den samlede bestyrelse, eller af 2 bestyrelsesmedlemmer, hvoraf den ene skal være bestyrelsens formand eller næstformand, i forening med forretningsføreren/direktøren. Som det fremgår af AAB s vedtægter 12, stk. 4, kan OB meddele administrationen fuldmagt, til at forpligte Boligforeningen AAB og de enkelte afdelinger. Det foreslås at tilføje et afsnit til tegningsreglerne, således at direktøren og økonomichefen bemyndiges til i forening at underskrive byggeregnskaber og dokumenter vedrørende konverteringer af lån. OB anbefales at godkende indstillingen og underskrive nye tegningsregler.

15 Side 15 Udkast til ændrede tegningsregler Der udarbejdes løbende oversigt over konverteringer. Oversigten forelægges OB hvert halve år. Tegningsretsreglerne lægges på AAB.dk OB godkendte indstillingen om nye tegningsregler. De nye tegningsregler blev underskrevet.

16 11. Evaluering af efterårskonferencen 2012 Side 16 Den november 2011 blev der holdt efterårskonference Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen drøfter forløbet af efterårskonferencen Ingen Der var enighed om, at informationsniveauet op til konferencen kunne have været bedre. Der burde indledningsvis være givet information om formålet med afdækning af den enkeltes profil. Næste års efterårskonference planlægges igen holdt på Comwell Borupgaard og med den musik, der blev anvendt i år. Den faglige del på konferencens første dag bør slutte senest kl

17 12. (Lukket sag) Side 17

18 13. Kunstlegat Side 18 I anledning af AAB s 100 års jubilæum den 12. marts 2012, besluttede Organisationsbestyrelsen at overføre kr. til kunstfondens grundkapital. Beløbet ønskes udloddet med kr. pr. år de kommende 10 år. Der er for 2011 en rentetilskrivning på 8.861,72 kr. Der kan derfor i alt udloddes ,72 kr. Forelægges til drøftelse og eventuel godkendelse Udkast til cirkulære vedrørende kunstlegat. Udkast til ny fundats for kunstlegatet vil blive forelagt Repræsentantskabet til foråret. OB godkendte udkast til cirkulære vedrørende kunstlegat.

19 14. Bevilling via arbejdskapitalen til udarbejdelse af konkurrenceprojekt Side 19 Københavns Kommune har i henhold til kommunens Budgetaftale for 2013 afsat 140 mio. kr. i kommunal grundkapital til opførelse af 725 nye almen boliger, heraf mindst 145 ungdomsboliger. Kommunen har foreløbigt fastlagt, at ca. 50 % af midlerne udbydes i konkurrence og ca. 50 % af midlerne bruges i partnerskaber. Kommunen ønsker, at der opføres flere AlmenBolig+ boliger inden KAB s dispensation udløber. Disse boliger opføres i partnerskaber, hvor almene boligaktører i København kan indtræde som driftsherre med KAB som byggeforretningsfører. Kommunen har oplyst, at man gerne vil have så mange AlmenBolig+ som muligt, og andelen af nye almene boliger tildelt efter konkurrence kan meget vel blive mindre end 50 %. Kommunen ønsker ét større ungdomsboligbyggeri med fællesskab og bæredygtighed. Tildelingen af byg- og driftsherreopgaven vil ske ud fra dialog og partnerskab mellem kommunen og en almen boligorganisation. Kommunen ønsker at gennemføre en konkurrence om et alment arkitektonisk fyrtårn, hvor kommunen forventelig anviser en grund til bebyggelsen. Der regnes med et præstige byggeprojekt indeholdende boliger. Konkurrenceprogram forventes udsendt vinter 2012/2013 med Skema A godkendelse primo Endelig ønsker kommunen at afholde konkurrence blandt de almene boligorganisationer på opførelse af ca. 230 familie- og ungdomsboliger fordelt på 3-4 projekter. Konkurrencen gennemføres under hovedoverskriften Videreudvikling af byboligen, og der er udpeget byggefelter i Nordhavnen til blandende ejeformer; erhverv, private- og almene boliger. Fra administrationens side er det fortsat anbefalingen, at AAB afstår fra at blive driftsherre på AlmenBolig+ boligbyggerier. Tildeling af boligkvoter/kommunal grundkapital til denne boligtype forventes i øvrigt at afhænge af, hvor mange almene boligorganisationer, der ønsker at aftage denne type boligbebyggelse. Til gengæld vil det være i AAB s interesse, at deltage i konkurrence om opførelse af et arkitektonisk fyrtårn samt boliger i Nordhavnen og andre steder i Københavns Kommune. AAB har ligeledes interesse i at kunne tilbyde kommunen større ungdomsboligbebyggelser med henblik på fremtidige kvoter i kommunen.

20 En deltagelse fra AAB s side i kommunens aktuelle udbud har flere formål. AAB får profileret sig som en aktiv boligforening, vi skaber mulighed for at få flere nye boligbebyggelser i landes største kommune nu og for fremtidige kvotetildelinger. Og vi får mulighed for, at arbejde med temaet Fremtidens Bybolig og få skabe viden, som vi også kan bruge i vores eksisterende bebyggelser. Side 20 For at kunne deltage i de udbud, konkurrencer/dialoger og projektbeskrivelser, som Københavns Kommune nu vil gennemføre, er der behov for at kunne trække på såvel interne som eksterne rådgivere og eksperter. Og på denne baggrund anbefaler administrationen, at boligforeningen via sin arbejdskapital bevilger op til kr. til dette formål. Administrationen indstiller til OB, at der bevilges op til kr. fra arbejdskapitalen til administrationens arbejde med at få andel i Københavns udbud af nye almene boliger i 2013 og kommende års udbud. Københavns Kommunes Baggrundspapir OB godkendte, at der bevilges op til kr. fra arbejdskapitalen til administrationens arbejde med at få andel i Københavns udbud af nye almene boliger i 2013 og kommende års udbud.

21 15. Afdeling 82. Godkendelse af budget 2013 Side 21 Afdeling 82 har i regnskabsårene 2010 og 2011 genereret overskud. Dette sammen med forventede lavere udgifter på enkelte andre poster gør, at afdeling 82 s budget 2013 udviser en uændret boligafgift fra 2012 til Afdelingsmødet nedstemte budgettet, da beboere mente, at de ikke var informeret godt nok fra administrationens side. Deres anke var således ikke budgettets indhold. Det indstilles til Organisationsbestyrelsen, at budgetforslaget med en uændret boligafgift fra 2012 til 2013 godkendes, således at administrationen kan ansøge Københavns Kommune om godkendelse efterfølgende. Budgetforslag 2013, uændret boligafgift OB godkendte budgetforslag for afdeling 82 med en uændret boligafgift fra 2012 til 2013, således at administrationen efterfølgende kan ansøge Københavns Kommune om godkendelse.

22 16. Afdeling 52. Fordelingsnøgle ved gavlrenovering Side 22 AAB afdeling 52 er del af Fællesdriften i Høje Gladsaxe, der er et driftsfællesskab mellem 5 boligselskaber: AAB, FSB, 3B, Lejerbo og AB Gladsaxe. I godt 20 år har de 5 boligselskaber gennemført en omfattende betonrenovering af Høje Gladsaxe. I alle årene er udgifterne til renoveringen blevet fordelt efter den fordelingsnøgle, der gælder for Høje Gladsaxe nemlig de enkelte boligselskabers bruttoareal, som oplistet nedenfor: Fordelingstal i forhold til fællesdriften jf. vedtægternes 7: Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe m2 17,92 % FSB m2 17,92 % Boligforeningen 3B m2 21,46 % Boligforeningen AAB m2 21,35 % Lejerbo Gladsaxe afd m2 21,35 % I alt m2 100,00 % Nu står Høje Gladsaxe overfor en renovering af de 5 højhuses Nordfacader til godt 180 mio. kr., og der skal underskrives en forretningsføreraftale med Lejerbo, der skal stå for renoveringen, senest torsdag den 8. november 2012, idet udbuddet skal offentliggøres denne dag. Der har været afholdt møde mandag den 5. november 2012 for at få aftalen på plads. Her indtog afdelingsbestyrelsen fra AAB v. formand Henning Schutt det synspunkt, at renoveringen af Nordfacaderne skal fordeles ligeligt mellem de 5 parter altså efter fordelingsnøgle 20 % til hver. Hans argumentation er fremført i kopi af den mailkorrespondance, som ligger i kopi til denne indstilling. Men essensen i argumentationen er, at der er tale om et nyt projekt og derfor skal der gælde en ny fordelingsnøgle. Synspunktet deles ikke af de øvrige selskaber i Høje Gladsaxe, der alle mener, at man skal holde fast i den gældende fordelingsnøgle. Administrationen er også af samme opfattelse. Herfra argumenteres det, at renoveringen af Nordfacaderne i højhusene altid har været omfattet af renoveringen og derfor skal den gældende fordelingsnøgle fastholdes. Administrationen indstiller, at AAB tilslutter sig den aftalte fordelingsnøgle i Høje Gladsaxe og bemyndiger formand og direktør til at underskrive forretningsføreraftale med Lejerbo på AAB s vegne. Kopi af mailkorrespondance mellem direktør og afdelingsformand Henning Schütt.

23 OB godkendte, at AAB tilslutter sig den aftalte fordelingsnøgle i Høje Gladsaxe, og bemyndigede formand og direktør til at underskrive forretningsføreraftale med Lejerbo på AAB s vegne. Side 23

24 17. Direktionsberetning Side 24 Renoveringsstøtte På grund af fremrykningen af renoveringen af almene boliger er 2012-rammen i Landsbyggefondens renoveringsstøtte fastlagt til 11,024 mia. kr. (inklusiv indeksering og overførsel af 4,123 mia. kr. som ikke blev brugt i 2011). Ved udgangen af oktober 2012 er der behandlet sager for 10,162 mia. kr. i Landsbyggefonden. Heraf tegner AAB sig bekendt for 0,51 mia. kr., hvilket svarer til 5 % af den samlede ramme. Afdeling 111 Afdeling 111 har meget alvorlige problemer med skimmelsvamp. Svampen har bl.a. spredt sig til etageadskillelsen. 20 boliger ud af 200 er angrebet. 20 beboere er p.t. genhuset. Der er truffet aftale med Teknologisk institut om gennemgang af samtlige boliger. OB bekræftede, at AAB kan kontakte Københavns Kommune om permanent genhusning. En indstilling vil blive forelagt OB til december, men måske vil den ikke inden kunne nås forelagt boligudvalget. Den bevilling, OB tidligere har givet til gavlrenovering i afdeling 111 trækkes hermed tilbage. Afdeling 32 Københavns Kommune har oplyst, at en del af afdeling 32 s areal vil skulle eksproprieres i forbindelse med ændringer af Lyngby motorvejen.

25 17a. Personaleforhold Side 25 Tiltrædelser Maj Rimerstad, er den 24. september 2012 tiltrådt som servicemedarbejder i Intern Service. Maj er midlertidigt ansat frem til årets udgang. Gert Panton er den 1. oktober 2012 tiltrådt som projektleder i Byggegruppen. Lene Wulff er den 22. oktober 2012 tiltrådt som vikar for Martin Vandel i HR. Lene er midlertidigt ansat frem til den 31. maj Michael Poulsen tiltræder den 1. november 2012 som barselsvikar i Økonomi/Opkrævning. Fratrædelser Bent Erik Krøyer er den 30. september 2012 fratrådt sin stilling som projektmedarbejder i Dialog Vesterbro, afdeling Lisbeth Jensen, Inkasso, er den 1. oktober 2012 fratrådt sin stilling i AAB for at gå på efterløn. Munish Kumar Malik, Økonomi, er fratrådt den 18. oktober 2012

26 18. Orientering fra udvalgene Side 26 a) Uddannelsesudvalget Der var møde den 1. oktober 2012 b) Økonomi- og Forvaltningsudvalget Næste møde holdes til efteråret 2012 c) Boligudvalget Næste møde holdes den 14. november 2012 d) BPU-udvalget Der var møde den 20. september 2012 e) Afdelingsudvalget Næste møde holdes januar 2013 f) Sikkerhedsudvalget Næste møde holdes den 26. november 2012 g) Det decentrale forvaltningsudvalg

27 19. Eventuelt Side 27 Der kan ikke træffes beslutninger under dette punkt

Referat af ekstraordinært OB-møde

Referat af ekstraordinært OB-møde Referat af ekstraordinært OB-møde Mødedato: 20. juni 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle Madsen Käthe Pedersen Christian Høgsbro,

Læs mere

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede:

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede: Referat Mødedato: 22. juni 2011 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Käthe Pedersen Michael Bendixen Ole Sales,

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 5. september 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Käthe Pedersen

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00 Referat af OB-møde Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist David Jennow Helle Jønsson Christian

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl Referat af OB-møde Mødedato: 2. november 2011 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Michael Bendixen Michael Bagge Kuehn

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 2. maj 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Bjarne Lindqvist Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Christian

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 11. april 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 11. april 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 11. april 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Christian

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. april 2014 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. april 2014 kl Referat af OB-møde Mødedato: 2. april 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Palle S. Madsen Helle Jønsson David Jennow Christian Høgsbro, Adm. Direktør

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 7. december 2011 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 7. december 2011 kl Referat af OB-møde Mødedato: 7. december 2011 kl. 16.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Michael Bendixen

Læs mere

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17. Referat af OB-møde Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, formand Gunvor Abrahamsen, næstformand Hanne Dahlerup Jette Kragh Bjarne Lindqvist Christina Søby Jensen Charles Thomassen

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde Mødedato: 6. april 2011 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Käthe Pedersen

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2011 Tjørnevej 2, kl. 19.00 Mandag den 9. maj 2011 Pkt. 6. Hastrupparkens økonomi og udlejning 4 Pkt. 7 Helhedsplan for Hastrupparken 5 Pkt.

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen AAB

Vedtægter for Boligforeningen AAB Vedtægter for Boligforeningen AAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB. Boligforeningen AAB er grundlagt den 12. marts 1912 og er senest drevet under navnet

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen Lyngby Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmødet onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2

Læs mere

Referat OB-møde den 4. maj 2011

Referat OB-møde den 4. maj 2011 Referat OB-møde den 4. maj 2011 Mødedato: 4. maj 2011 kl. 16.30 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Deltagere: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 3. oktober 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 3. oktober 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 3. oktober 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation

VEDTÆGTER. For. Den almene boligorganisation VEDTÆGTER For Den almene boligorganisation BOLIGSELSKABET AF 2014 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Boligselskabets navn er Boligselskabet af 2014. 1. Selskabet har hjemsted i Randers Kommune. 2. Selskabet

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

NB: Mødet startetede med demonstration af isyn af ½ times varighed. 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret

NB: Mødet startetede med demonstration af isyn af ½ times varighed. 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret Referat af OB-møde Mødedato: 3. april 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Käthe Pedersen David

Læs mere

Dagsorden Den 21. marts 2019

Dagsorden Den 21. marts 2019 Glostrup, den 13. marts 2019 Dagsorden Den 21. marts 2019 Mødeart: FA09 - Bestyrelsesmøde Mødested: Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 17.00 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Leif A.B.C. Hansen, formand Jørgen Berg, næstformand Johannes Langhoff Kirsten Winther-Larsen (afbud)

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Leif A.B.C. Hansen, formand Jørgen Berg, næstformand Johannes Langhoff Kirsten Winther-Larsen (afbud) 105-00 Søllerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 31. maj 2012 kl. 13.00 i fælleslokalet beliggende Krogholmgårdsvej 1, 2950 Vedbæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Søllerød

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 2. februar 2015, kl KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal, 1552 København V

Organisationsbestyrelsesmøde den 2. februar 2015, kl KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal, 1552 København V den 2. februar 2015, kl. 16.00 KAB, Studiestræde 38, mødelokale 3, 3. sal, 1552 København V Til stede: Afbud: Fra KAB: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Michael Quist, Erik Moesby Nordstrøm, Thomas Jensen,

Læs mere

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14. Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.00 På Toftehøjen Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2012 Referat af: Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato og -tid: onsdag

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: på Malling Kro Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 25. juni 2015 Klokken: 18.00 på Malling Kro Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis KB Best.medlem Frederik Schrøder FS Best.medlem

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 20. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-10-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard Skive Boligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 13. december 2011 kl. 16.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen Boligselskabet Domea Nørre-Snede Referat fra organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 9. juni 2015 kl. 14.00 Mødet blev holdt i Fælleslokalet på Plejecenter Bavnehøj, Nørre-Snede. Mødet blev holdt sammen

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK s mødesal

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Referat Den 19. april 2018

Referat Den 19. april 2018 Glostrup, den 23. april 2018 Referat Den 19. april 2018 Mødeart: Mødested: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 12. juni 2013 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 12. juni 2013 kl Referat af OB-møde Mødedato: 12. juni 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Käthe Pedersen David

Læs mere

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Introduktion Valg til organisationsbestyrelsen sker hvert år på boligorganisationens repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst

Læs mere

Vedtægter for Bomiva

Vedtægter for Bomiva Vedtægter for Bomiva Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bomiva. Organisationen har hjemsted i Skive Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud. 3.

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 17-12-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 28. april 2016, kl. 16.30, i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv. 2800 Kgs.

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 28. april 2016, kl. 16.30, i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv. 2800 Kgs. Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 28. april 2016, kl. 16.30, i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv. 2800 Kgs. Lyngby Til stede: Afbud fra: Fra KAB: Indholdsfortegnelse Selskabet:...

Læs mere

Side. Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen. Der var afbud fra Anni Thomsen Nanna Møller Kristensen

Side. Øvrige deltagere: Fra Domea, Kundechef Frank Hansen. Der var afbud fra Anni Thomsen Nanna Møller Kristensen Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af organisationsbestyrelsesmøde, Tirsdag den 16. december 2014 kl. 13.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Boligselskabet

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 8. september 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. august 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Stk. 2. Organisationen

Læs mere

5. Ændring af vedtægter og udpegelse af medlemmer til bestyrelsen for Bellahøj Fælleshaver

5. Ændring af vedtægter og udpegelse af medlemmer til bestyrelsen for Bellahøj Fælleshaver Referat af OB-møde Mødedato: 7. maj 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Bjarne Lindqvist Michael Bendixen Palle S. Madsen Helle Jønsson David Jennow

Læs mere

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 20. juni 2011 kl. 14.30 i fælleslokalet Tømmergaarden 36, 1., 5600 Faaborg Dagsorden Side 1 Godkendelse

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 3. oktober 2013 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 26. september 2013 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Karin Thomsen, udpeget af Domea May Houmann Vinie Larsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Karin Thomsen, udpeget af Domea May Houmann Vinie Larsen Ballerup Boligselskab Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 18. august 2011, kl. 18.00 i bestyrelseslokalet i Bispevangen 12, st.th. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen Boligorganisationen Domea Køge Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes mandag den 29. juni 2015 kl. 19.00 i Servicecenter Solrød beliggende Lindeholmen 6, st. th Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Mødedato: Mandag den 16. februar 2015 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 19. august 2015 til ordinært møde tirsdag 18. august 2015 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 22. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde 22. marts 2012 Side nr. 23 Referat af bestyrelsesmøde 22. marts 2012 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud fra: Administrationen: Vicky Jensen Morten Glud Ulla Asmussen Erling Sørensen Chris Cully Birthe Blach Irene Madsen Graver

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Den selvejende almene boligorganisation Brøndby Boligselskab

VEDTÆGTER FOR Den selvejende almene boligorganisation Brøndby Boligselskab VEDTÆGTER FOR Den selvejende almene boligorganisation Brøndby Boligselskab TRYGHED - FÆLLESSKAB - KVALITET - DIALOG 9011 Brøndby Boligselskab_Vedtægter_A5.indd 1 08/07/15 16.18 9011 Brøndby Boligselskab_Vedtægter_A5.indd

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter Indholdsfortegnelse Introduktion...

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. januar 2016 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. januar 2016 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 16.01 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. januar 2016 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen Forretningsorden Organisationsbestyrelsen Godkendt af organisationsbestyrelsen 13-08-2012 Indhold 1. Organisationsbestyrelsens ansvar... 3 2. Prokura m.m.... 3 3. Køb, salg og pantsætning af fast ejendom....

Læs mere

Referat Den 19. juni 2017

Referat Den 19. juni 2017 Glostrup, den 26. juni 2017 Referat Den 19. juni 2017 Mødeart: FA09 Bestyrelsesmøde Mødested: Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 16.30 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle Christensen

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Maja Hansen, formand Kylle Gulmark næstformand Conni Jensen Erling Winther Gert Markussen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Maja Hansen, formand Kylle Gulmark næstformand Conni Jensen Erling Winther Gert Markussen Boligselskabet Alliken Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 26. november 2012 kl. 17.00 På Kalundborg Vandrehjem, Stadion Allé 5, 4400 Kalundborg Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 6. november 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer) AF Lene S.

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 11. november 2013 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Tirsdag den 29. oktober 2013

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 51 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61)

Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61) Vedtægter for den almene boligorganisation Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61) Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61). Stk. 2. Organisationen

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Udsendt den 25. september 2013. Side 1 af 6

Udsendt den 25. september 2013. Side 1 af 6 Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 17. september 2013 kl. 19.00 På Hostrups Hotel, Tønder, Søndergade 30, 6270 Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 3. juli 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT af ordinært møde torsdag den 26. juni 2014 kl. 17.30 på Regatta Pavillionen, Skovalleen 42, 2880 Bagsværd

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 1. februar 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 1. februar 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 1. februar 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Michael Bendixen Bjarne Lindqvist

Læs mere

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger.

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 19. marts 2014, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 18-06-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød

Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Hillerød ÆB Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Torsdag den 27. september 2012 kl. 12.00 i mødelokalet beliggende Axel Jarls Vej 12, Hillerød Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 15. april 2014 Referat af Sted og tidspunkt kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

Repræsentantskabsmøde torsdag den 21. maj 2015, kl. 19.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund

Repræsentantskabsmøde torsdag den 21. maj 2015, kl. 19.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Repræsentantskabsmøde torsdag den 21. maj 2015, kl. 19.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Til stede: Karen Christensen, Anders Brandt, Anni Damsgaard Pagh, Basile A. Sokalis, Jacob

Læs mere

Referat Avedøre Boligselskab Repræsentantskabsmøde den 31. maj 2011 Udsendt den 29. juni 2011

Referat Avedøre Boligselskab Repræsentantskabsmøde den 31. maj 2011 Udsendt den 29. juni 2011 #JobInfo Criteria=KABside1# Repræsentantskabsmøde tirsdag den 31. maj 2011, kl. 17.00 i Avedøre Stationsby Syds Selskabslokaler, Trædrejerporten 4, Hvidovre Repræsentantskab: Der var 27 repræsentantskabsmedlemmer

Læs mere

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab 2015 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Gentofte Ejendomsselskab Boligorganisationen har hjemsted i Gentofte

Læs mere

Vedtægter for Silkeborg Boligselskab

Vedtægter for Silkeborg Boligselskab Vedtægter for Silkeborg Boligselskab SILKEBORG, DEN 23. APRIL 2014 INDHOLD KAPITEL 1: Navn, hjemsted og formål 1. side 3 3. side 3 KAPITEL 2: Medlemskab og kapitalforhold 4 side 3 KAPITEL 3: Boligorganisationens

Læs mere

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding.

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Kolding Ældreboligselskab 23 Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsens

Læs mere

Referat Den 13. april 2016

Referat Den 13. april 2016 Glostrup, den 14. april 2016 Referat Den 13. april 2016 Mødeart: FA09 Bestyrelsesmøde Mødested: Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 16.30 Deltagere: Nikolaj Jørgensen formand PAB og FA09

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

6. Godkendelse af rapportering for forvaltningsrevision samt udpege evt. nye måleområder

6. Godkendelse af rapportering for forvaltningsrevision samt udpege evt. nye måleområder Referat af OB-møde Mødedato: 3. september 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Bjarne Lindqvist Michael Bendixen Palle S. Madsen Hanne Dahlerup David

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde, herunder ny procedure for godkendelse

1. Godkendelse af referat fra sidste møde, herunder ny procedure for godkendelse Referat af OB-møde Mødedato: 7. marts 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle

Læs mere