5. Ændring af vedtægter og udpegelse af medlemmer til bestyrelsen for Bellahøj Fælleshaver

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "5. Ændring af vedtægter og udpegelse af medlemmer til bestyrelsen for Bellahøj Fælleshaver"

Transkript

1 Referat af OB-møde Mødedato: 7. maj 2014 kl Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Bjarne Lindqvist Michael Bendixen Palle S. Madsen Helle Jønsson David Jennow Christian Høgsbro, Adm. Direktør Pia Skov, Vicedirektør Inge Vilhof, Direktionssekretær Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: Dato 9. maj 2014 Afbud: Ingen Næste møde: 4. juni 2014 Protokoller: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Revisionsprotokol Politiske sager: 3. Budgetopfølgning 1. kvartal 4. Målepunkter direktionen 5. Ændring af vedtægter og udpegelse af medlemmer til bestyrelsen for Bellahøj Fælleshaver 6. Tegningsret i Boligforeningen AAB 7. Politik for god almen ledelse, habilitet og personalepolitik 1. behandling 8. Køkkenmoderniseringer 9. Forsøgskoncept og samarbejdsaftale mellem Lejerbo, fsb og AAB 10. Tillæg til initiativaftalen for Bispebjerg/Nordvest Svend Aukens Plads 9 Tlf København S Fax aab@aab.dk

2 Afdelingsrelaterede sager: Side (Lukket punkt) 12. (Lukket punkt) Diverse 13. Direktionsberetning a. Personaleforhold 14. Orientering fra udvalgene Eventuelt: 15. Eventuelt København, den 4. juni 2014 Bent Haupt Jensen Formand Christian Høgsbro Adm. direktør

3 1. Godkendelse af referat Side 3 Sagsfremstilling Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde den 2. april 2014 skal godkendes og underskrives af formand og direktør. Der er ikke modtaget bemærkninger til referatet. Indstilling Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender referatet fra Organisationsbestyrelsesmøde den 2. april 2014, og at formand og direktør underskriver dette. Bilag Ingen Beslutning Referatet blev godkendt. Formand og direktøren underskrev referatet.

4 2. Revisionsprotokol Side 4 Sagsfremstilling Der er ikke modtaget nyt materiale til revisionsprotokollen. Side 19 er sidst indsatte side. Protokollen fremlægges på mødet. Indstilling Forelægges til orientering. Bilag Ingen Beslutning Orienteringen blev taget til efterretning.

5 3. Budgetopfølgning pr. 31. marts 2014 Side 5 Sagsfremstilling Budgetopfølgning pr. 31. marts 2014, er opstillet i ny form. Vi sammenligner 1. kvartal 2014 med 1. kvartal Og har indført en ny kolonne prognose. Prognosekolonnen indeholder budgettet 2014 tillagt de ændringer, der er til budget Indstilling Der indstilles til Organisationsbestyrelsen at budgetopfølgningen tages til efterretning. Bilag Budgetopfølgning pr. 31. marts Beslutning Budgetopfølgningen blev taget til efterretning.

6 4. Årsplan for direktionen 2014 Side 6 Sagsfremstilling Årsplan for direktionen indeholder de punkter som Organisationsbestyrelsen vil måle direktionen på i Der er tale om områder der er i proces og områder, som skal påbegyndes. De enkelte punkter skal/vil ikke nødvendigvis blive afsluttet i Den årlige evaluering af direktionen i februar vil tage udgangspunkt i direktionens målepunkter. Indstilling Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender årsplan med målepunkter for direktionen Bilag Årsplan for direktionen 2014 Beslutning Organisationsbestyrelsen godkendte årsplan med målepunkter for direktionen 2014.

7 5. Indstilling om ændring af vedtægter for Bella Høj Have samt udpegning af medlemmer til bestyrelsen Side 7 Sagsfremstilling De grønne arealer på Bellahøj ejes af fire boligorganisationer: Boligforeningen AAB, fsb, AKB København og SAB, der varetager driften af disse områder i fællesskab. På årsmødet i Bellahøj Fælles Have i 2012 besluttede repræsentanterne for de fire boligorganisationer, grundet et højt konfliktniveau at indstille, at der blev foretaget en revision af de eksisterende vedtægter i Bellahøj Fælles Have. Et administrativt udvalg har forberedt et forslag til revision af vedtægterne som også er gennemgået af advokat Søren Lund Rasmusen (bilag 1). De primære ændringer består i: Organisationsbestyrelserne i AAB, fsb, AKB København og SAB udpeger hver 2 repræsentanter. Der kan vælges repræsentanter fra afdelingsbestyrelserne. Beslutninger i Bellahøj Fælles Have træffes på baggrund af ejernes stemmevægte. Det betyder blandt andet, at de to SAB afdelinger repræsenteres ved samme bygningsejer. Bellahøj Fælles Have er juridisk at betragte som en grundejerforening. Der afholdes en årlig generalforsamling inden udgangen af maj. Mellem generalforsamlingerne kan afholdes driftsmøder. Repræsentanter i Bellahøj Fælles Have havde frist til den 1. april med hensyn til afgivelse af et evt. høringssvar i forhold til de foreslåede vedtægtsændringer. AAB v/afd. 40 har ingen bemærkninger til de foreslåede vedtægtsændringer og kan i øvrigt tilslutte sig forslagene. Afdelingsbestyrelserne i SAB og AKB har afgivet foreløbigt høringssvar til forslaget til ændringer af vedtægterne (bilag 2), hvoraf fremgår, at bestyrelserne modsætter sig forslaget. SAB s organisationsbestyrelse ventes at få forelagt forslag til vedtægtsændringer ultimo april 2014 (som bilag 3). Af denne fremgår, at det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender de foreslåede vedtægtsændringer. AAB v/afd. 40 er orienteret om det foreløbige høringssvar og fastholder deres opbakning til de foreslåede vedtægtsændringer. Organisationsbestyrelsen skal tage stilling til, om forslag til vedtægtsændringer for Bellahøj Fælles Have kan godkendes. Hvis forslaget godkendes, skal Organisationsbestyrelsen udpege to repræsentanter for AAB i grundejerforeningen. Som det fremgår af forslaget, skal disse repræsentanter ikke nødvendigvis være medlem af afdelingsbestyrelserne. Omvendt er afdelingsbestyrelsen nærmest til at have overblik over,

8 hvilke tiltag mv., der evt. skal iværksættes i grundejerforeningen. Afdeling 40s bestyrelse er positivt indstillet over for en udpegning som repræsentanter til grundejerforeningen. Side 8 Indstilling Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen: Bilag 1) godkender vedtægtsændringerne for Bellahøj Fælles Have. 2) udpeger henholdsvis formand for afdeling 40, Gerda Bille og kasserer Alice Leila Jensen til AAB s repræsentanter i grundejerforeningen. Bilag 1: Bilag 2: Bilag 3: Forslag til vedtægtsændringer Bellahøj Fælles Have SAB og AKB s fælles foreløbige høringssvar af 1. april 2014 til forslag til vedtægtsændringer for Bellahøj Fælles Have. Indstilling til SAB s organisationsbestyrelse Beslutning Det blev besluttet at AAB stiller forslag om i vedtægternes 15 at præcisere, at driftsmødet skal udarbejde en forretningsorden. Organisationsbestyrelsen godkendte vedtægterne og bemyndigede formandskabet til at godkende eventuelle efterfølgende redaktionelle ændringer til vedtægterne. Formand for afdeling 40, Gerda Bille og kasserer Alice Leila Jensen blev udpeget som AAB s repræsentanter i grundejerforeningen for 1. valgperiode.

9 6. Ændrede tegningsregler Side 9 Sagsfremstilling Den 4. september 2013 godkendte OB senest tegningsregler for Boligforeningen AAB. Da Michael Bagge Kuehn er trådt ud af OB og Pia Skov er ansat som vicedirektør, er der behov for en ændring af tegningsreglerne. Michael Bagge Kuehn er trådt ud af OB, hvorfor hans navn er fjernet. Endvidere er Pia Skov ansat som vicedirektør, hvorfor stedfortræder for administrerende direktør Christian Høgsbro ændres til vicedirektør Pia Skov. Indstilling OB anbefales at godkende og underskrive de nye tegningsregler. Bilag Udkast til ændrede tegningsregler Beslutning Organisationsbestyrelsen godkendte og underskrev de nye tegningsregler.

10 7. Indstilling om 1. behandling af hhv. Politik om habilitet i Boligforeningen AAB, Side 10 Personalepolitik i Boligforeningen AAB samt Politik for god almen ledelse Sagsfremstilling Repræsentantskabet godkendte ved mødet den 27. november 2013 nye driftsmodeller for AAB, som led i fremtidssikring af AAB s decentrale forvaltningskoncept. Som led i implementeringen skal OB godkende en række overordnede politikker, indenfor hvilken afdelingsbestyrelser og administration skal agere. De tre politikker behandler alle centrale områder indenfor den almene sektor, hvor Politik for god almen ledelse er den overordnede og de to øvrige behandler emner der er nævnt i politikken mere indgående. Politikkerne vil blive understøttet af en eller flere forretningsgange som beskriver hvem der gør hvad og hvornår og forretningsgangene kan suppleres med en eller flere manualer om f.eks. anvendelse af IT-system og lignende. Indstilling Administrationen indstiller at udkastene til de tre politikker drøftes og derefter sendes til behandling i Afdelingsudvalget, inden de endeligt godkendes af OB. Bilag Notat af 9. april 2014 Politik for god almen ledelse, Notat af 8. april Politik om habilitet samt Notat af 7. april 2014 Personalepolitik i Boligforeningen AAB Beslutning Organisationsbestyrelsen drøftede udkastene til de tre politikker. I personalepolitikken skal der under ansættelsesprocedurer tilføjes, at der skal tages kontakt til administrationen ifb med ansættelser/afskedigelser. Kontrakt skal godkendes af administrationen. Under medarbejderudviklingssamtaler skal det præciseres, at MUS-samtaler SKAL finde sted. Organisationbestyrelsen sendte herefter de 3 politikker til behandling i Afdelingsudvalget med henblik på at afgive indstilling til Organisationsbestyrelsen om endelig godkendelse.

11 8. Orientering - Retningslinjer for køkkenmodernisering via individuel kollektiv råderet Side 11 Sagsfremstilling På mødet den 6. juni 2012 godkendte OB retningslinjer for køkkenmodernisering via individuel kollektiv råderet. Formålet var: at sikre at udbudsregler overholdes Boligafdelingernes vedtagelse af køkkenmodernisering via den individuelle kollektive råderet skulle i hovedtræk ske efter de retningslinjer, som blev beskrevet i bilaget Køkkenmodernisering via individuel kollektiv råderet dateret 26. april 2012 udsendt til OB med mødematerialet til 6. juni Hovedstrukturen i de angivne retningslinjer er følgende: Afdelingsmødet godkender at afdelingen afholder udgifter til forundersøgelser, udarbejdelse af udbudsmateriale mv. Forundersøgelser, udarbejdelse af udbudsmateriale mv. sker i et samarbejde mellem afdelingsbestyrelsen og administrationen Køkkenmoderniseringerne udføres i totalentreprise enten af ét køkkenfirma eller af ét tømrer/snedkerfirma, som kan levere/montere to eller flere køkkenfabrikater Det er præciseret af OB, at køkkenmodernisering i fraflyttede lejemål, kun kan ske når køkkenet er fuldt afskrevet, og at der ikke allerede er tilknyttet tillægslejeforhøjelse for køkken til det pågældende lejemål. Ved samme møde besluttede OB, at der ydes et tilskud fra dispositionsfonden, svarende til 75 % af den enkelte afdelings udgifter til tekniske forundersøgelser, udfærdigelse af køkkentegninger og designmanual, udarbejdelse af udbudsmateriale, afholdelse af licitation, udvælgelse af entreprenør, kontraktindgåelse og driftsafdelingens koordineringsarbejde. De resterende 25 % skal afdelingen selv dække via henlagte midler til drift og vedligeholdelse. Organisationsbestyrelsen godkendte at reservere 7,5 mio. kr. af foreningens frie midler i dispositionsfonden til dette formål. Reservationen gælder for en 4 årig periode. Evaluering af processen Der er gennemført køkkenmoderniseringsprojekter i afdelingerne 2, 55, 9 og 33. Erfaringerne fra projekterne kan sammenfattes til at flere afdelinger finder at priserne er for dyre, fordi entreprenøren opleves som et fordyrende mellemled. Fordelen ved udbudsformen er, at licitationen kan gives til en entreprenør, der kan levere flere køkkentyper. Der er næppe heller tvivl om, at kravet om at overholde reglerne i udbudsreglerne medfører en oplevelse af øget bureaukrati omkring køkkenmoderniseringer. I en enkelt afdeling er kommunikationen til beboerne omkring køkkenmoderniseringer forløbet mindre tilfredsstillende, hvilket der derfor skal tages hånd om i fremtidige projekter. Næste skridt Administrationen vil i samarbejde med de næste afdelinger lave forsøg med at udbyde opgaven med køkkenmodernisering direkte til køkkenleverandører, for at kunne sammenligne med de hidtidige erfaringer.

12 Status Side 12 Følgende afdelinger er i gang eller klar til at gå i gang Afdelingerne 2, 9, 24, 33, 35, 36, 55 og 68 Følgende afdelinger er under opstart Afdelingerne 13, 22, 28 og 48 Følgende afdelinger har tilkendegivet at de gerne vil i gang (venteliste) Afdelingerne 4, 27, 31, 43, 60, 71 og 79 Følgende afdelinger følger den oprindelige ordning og har kommunal godkendelse Afdelingerne 1, 2, 5, 11, 16, 17, 18, 19, 21, 23, 24, 32, 34, 35, 36, 37, 39, 42, 45, 46, 47, 51, 54, 57, 58, 67, 68, 88 og 112. Disse skal over på den nye ordning, såfremt den samledes entreprise overskrider udbudstærsklen, når deres kommunale godkendelser udløber. Afdelingerne 17 og 103 har kommunal godkendelse til køkkener, men afventer helhedsplaner. Afdelinger der allerede har en kommunal godkendelse til udskiftning af køkken ikke omfattes af de nye retningslinjer. På baggrund af erfaringerne fra pilotforsøgene, har vi erfaret at vi har kapacitet til højest at igangsætte 2-3 afdelinger sideløbende. Administrationen vil nu undersøge om det er muligt at foretage udbud blandt køkkenleverandørerne inkl. opmåling. Indstilling Administrationen indstiller at orienteringen bliver taget til efterretning. Beslutning Organisationsbestyrelsen tog orienteringen til efterretning og ønsker en ny status på erfaringerne senest om 1 år.

13 9. Almene Storbyboliger - Godkendelse af Forsøgskoncept og Samarbejdsaftale mellem Lejerbo, fsb og AAB Side 13 Sagsfremstilling Lejerbo, fsb og AAB har gennem en periode samarbejdet omkring udviklingen af en ny Almen Storbybolig. Udviklingstiltaget er sket ud fra ønsket om, at kunne tilbyde Københavns Kommune, københavnere og tilflyttere nye almene boliger til overkommelige huslejepriser. Det har været ønsket, at få udviklet en ny almen boligtype, som imødekommer boligbehovet for byens mange par, singler og enlige forældre med delebørn og lignende. En boligtype, som i dag er blevet en mangelvare i København, og som der vil være stor efterspørgsel på. Udviklingstiltaget er også sket i konsekvens af, at boligorganisationer gennem forsøgsbyggeri har mulighed for, at indgå partnerskabsaftale med Københavns Kommune om opførelse af et større volumen boliger. Udviklingsdeltagerne søger at få mulighed for at opføre samlet Almene Storbyboliger i alt i Københavns Kommune. Fordelen ved sådanne partnerskabsaftaler er, at der kan opnås rationaliseringsgevinster på både rådgivning og opførelsesudgifter, hvorved huslejen kan billiggøres. Udviklingstiltaget er også sket i konsekvens af, at forsøgsprojektet kan give de deltagende boligorganisationer adgang til at bygge flere boliger i København, end man ellers ville have mulighed for. Samtidig har det været et ønske at gøre den nye boligtype fleksibel, med mulighed for at rumme flere eller færre personer i husstanden. Herunder at boligerne over tid vil kunne tilpasses fremtidens boligefterspørgsel med relativt få ombygningsudgifter. Konceptet for den nye Almene Storbybolig har nu nået en præciseringsgrad, hvor de tre boligorganisationers direktioner har aftalt, at konceptet forelægges til godkendelse i de respektive organisationsbestyrelser. Samtidig er det aftalt at fremlægge samarbejdsaftale med de 3 boligorganisationer til politisk godkendelse. BPU-udvalget blev på ekstraordinært møde i marts præsenteret for forsøgskonceptet til den nye Almene Bybolig. Udvalget bemærkede i denne forbindelse, at udlejningen skal ske bredt i forhold til målgruppen, at det skal sikres, at der ikke ensidigt udlejes til enlige forældre. Her ud over pegede udvalget på, at der skal være de nødvendige fællesfaciliteter og friarealer i forhold til den målgruppe boligerne udlejes til. Indstilling Administrationen indstiller til OB at godkende: Samarbejdsaftale mellem Lejerbo, fsb og AAB om udvikling og opførelse af Almene Storbyboliger Forsøgskonceptet i henhold til bilagte notat og projektmateriale At AAB bidrager med kr. til forsøgskonceptets udvikling og færdiggørelse via allerede bevilgede midler til gennemførelse af fyrtårnsprojekt mv. Bilag Samarbejdsaftale Notat Almene Storbyboliger af 8.april 2014

14 Almene storbyboliger, forsøgskoncept udarbejdet af Rubow Arkitekter A/S af (omdeles på mødet) Side 14 Beslutning Organisationsbestyrelsen godkendte: Samarbejdsaftale mellem Lejerbo, fsb og AAB om udvikling og opførelse af Almene Storbyboliger Forsøgskonceptet i henhold til omdelte notat og projektmateriale At AAB bidrager med kr. til forsøgskonceptets udvikling og færdiggørelse via allerede bevilgede midler til gennemførelse af fyrtårnsprojekt mv. Formandskabet fik bemyndigelse til at godkende den endelige aftale, såfremt der alene er tale om mindre rettelser.

15 10. Tillæg til initiativaftalen for Bispebjerg/Nordvest Side 15 Sagsfremstilling Tillægget til initiativaftalen er udarbejdet i samarbejde med afdelingsbestyrelsen i Afd. 49. Afdelingsbestyrelsen ønsker at aftalen vedtages. Indstilling Det indstilles at Organisationsbestyrelsen vedtager at AAB tiltræder aftalen. Bilag Tillægsaftale til initiativaftalen for Bispebjerg/Nordvest Beslutning Organisationsbestyrelsen godkendte at tiltræde initiativaftalen.

16 11. (Lukket punkt) Side 16

17 12. (Lukket punkt) Side 17

18 13. Direktionsberetning Flere almene boliger i København Forhandlingerne mellem partierne bag Københavns Kommunes budget for 2014 om fordeling af overskuddet fra det seneste års regnskab har resulteret i, at der afsættes grundkapital til yderligere 485 nye ungdomsboliger og 100 almene familieboliger, som studerende og almindelige københavnere har råd til at betale. Sekretariatschef Marianne Helberg indtræder i Kompetencefondens bestyrelse BL har spurgt om sekretariatschef Marianne Helberg er interesseret i at indtræde i bestyrelsen i Koorporationens kompetencefond. Kompetencefonden finansierer omkostninger ved selvvalgt uddannelse, herunder lønkompensation, gebyrer, materialeudgifter, overnatning og fortæring. Fondens midler indbetales hvert år af de organisationer som er omfattet af overenskomsterne mellem BL og hhv. HK og Faglig Puls. Bestyrelsen består af to BL-repræsentanter og en repræsentant fra henholdsvis Faglig Puls og HK. Herudover sidder undertegnede som sekretariatsrepræsentant og en medarbejder fra Kooperationen varetager de administrative opgaver. Der bliver årligt afholdt ca. 4 møder i Kooperationen. Det er en stor cadeau til Marianne Helberg og AAB, at få denne opfordring, og det er meddelt BL, at AAB gerne stiller Marianne Helberg til rådighed. AAB skifter advokat til håndtering af inkassosager I forbindelse med, at vi overgår mere og mere til elektroniske og grønne løsninger i AAB, har vi valgt fremover, at sende vores sager til en advokat, som opfylder disse krav. Dette betyder, at fremtidige fogedudsættelser og inkassosager vil blive varetaget af Rebernik & Scheel Advokatanpartsselskab. Alle sager der allerede er fremsendt til advokat Ole Olsen, Rådhuspladsen 59, 1550 København K vil blive færdigbehandlet hos ham. (Lukket punkt) (Lukket punkt) Afdeling 88 Ejerforening OB har tidligere udpeget Christian Høgsbro og Jette Kragh til ejerforeningens bestyrelse. Det foreslås, at arbejde for, at repræsentanterne fremadrettet er administrativt personale. OB tilsluttede sig dette, hvorfor der arbejdes videre hermed, og udarbejdes en endelig indstilling til OB. OB-seminar Der holdes OB-seminar den 4. oktober 2014 for drøftelse af politik for social ansvarlighed, en CSR-strategi, herunder politik for den og tilskud til den boligsociale indsats og exitstrategier, politik mod social dumping og tilvejebringelse af flere elevpladser m.v. Implementering af de nye driftsmodeller Der afventes fortsat tilsagn fra Københavns Kommune, men de har oplyst, at de er positivt stemt. Ledelsesteamet har drøftet, hvilke opgaver der ligger forud for implementeringen, og det vi- Side 18

19 ser, at der er et betydeligt arbejde, der skal udføres og være klar. Der vil blive særlig fokus på kommunikation, da der er tale om en betydelig forandringsproces. Der vil blive nedsat en projektgruppe og udarbejdet en tidsplan for projektet. Direktionen drøfter behovet for en politisk følgegruppe med formandsskabet. Side 19

20 13a. Personaleforhold Side 20

21 14. Orientering fra udvalgene Side 21 a) Uddannelsesudvalget Kursus den 10. maj 2014 i grønne områder aflyses, da der kun er fire tilmeldte. Drøftelserne om bestyrelseskørekortet udskudt til foråret. b) Økonomi- og Forvaltningsudvalget c) Boligudvalget d) BPU-udvalget e) Afdelingsudvalget Det har vist sig, at være uoverskueligt med en samlet elektronisk fil med materiale til afdelingsmøder, Et flertale udtrykte tilfredshed med en fil. Kunne dog se en udfordring med dagsorden, hvis man skulle være dirigent. Skal i givet fald nok udskrives. Det er væsentligt, at rapporter indsendes senest 1 uge efter mødet, så administrationen hurtigt kan følge op. f) Arbejdsmiljøudvalg g) Det decentrale forvaltningsudvalg

22 15. Eventuelt Side 22 Sagsfremstilling Der kan ikke træffes beslutninger under dette punkt

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 5. september 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Käthe Pedersen

Læs mere

Referat af ekstraordinært OB-møde

Referat af ekstraordinært OB-møde Referat af ekstraordinært OB-møde Mødedato: 20. juni 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle Madsen Käthe Pedersen Christian Høgsbro,

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00 Referat af OB-møde Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist David Jennow Helle Jønsson Christian

Læs mere

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede:

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede: Referat Mødedato: 22. juni 2011 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Käthe Pedersen Michael Bendixen Ole Sales,

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl Referat af OB-møde Mødedato: 2. november 2011 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Michael Bendixen Michael Bagge Kuehn

Læs mere

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17. Referat af OB-møde Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, formand Gunvor Abrahamsen, næstformand Hanne Dahlerup Jette Kragh Bjarne Lindqvist Christina Søby Jensen Charles Thomassen

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. april 2014 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. april 2014 kl Referat af OB-møde Mødedato: 2. april 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Palle S. Madsen Helle Jønsson David Jennow Christian Høgsbro, Adm. Direktør

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen AAB

Vedtægter for Boligforeningen AAB Vedtægter for Boligforeningen AAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB. Boligforeningen AAB er grundlagt den 12. marts 1912 og er senest drevet under navnet

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 2. maj 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Bjarne Lindqvist Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Christian

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 11. april 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 11. april 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 11. april 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Christian

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde Mødedato: 6. april 2011 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Käthe Pedersen

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 9. marts 2016 til ordinært møde tirsdag 8. marts 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 12. juni 2013 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 12. juni 2013 kl Referat af OB-møde Mødedato: 12. juni 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Käthe Pedersen David

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 7. december 2011 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 7. december 2011 kl Referat af OB-møde Mødedato: 7. december 2011 kl. 16.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Michael Bendixen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 19. august 2015 til ordinært møde tirsdag 18. august 2015 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde tirsdag d. 19. juni 2012 på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Bestyrelsesmøde tirsdag d. 19. juni 2012 på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Bestyrelsesmøde tirsdag d. 19. juni 2012 på ejendomskontoret kl. 15:00 Birkerød d. 4. juli 2012 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 12. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Introduktion Valg til organisationsbestyrelsen sker hvert år på boligorganisationens repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst

Læs mere

på Plejecenter Alparken 34, kld., Ramme Dagsorden:

på Plejecenter Alparken 34, kld., Ramme Dagsorden: Boligselskabet Domea, Lemvig Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mødet er flyttet til tirsdag den 22. september og afholdes efter afdelingsmødet som begynder kl. 10.00 på Plejecenter Alparken

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B Bestyrelsen: Susan Egede, Merete Kjær, Tonni Munkberg, Jan Kragh og Tommy Hjuler. Afbud: Fra KAB: Driftschef

Læs mere

Referat Den 3. november Hvidovre, den 4. november HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Mødetid kl. 16.

Referat Den 3. november Hvidovre, den 4. november HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Mødetid kl. 16. Hvidovre, den 4. november 2014 Referat Den 3. november 2014 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Afdeling: Strandmarksvej 27 A Mødetid kl. 16.30 Deltagere: Georg Jensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen

Dagsorden: Mødedeltagere fra boligorganisationen: Flemming Grebak Annie Munk Jette Mejhart Flemming Buss Jan Dahl Jeanet Strømmen Boligorganisationen Domea Køge Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes mandag den 29. juni 2015 kl. 19.00 i Servicecenter Solrød beliggende Lindeholmen 6, st. th Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 29. juni 2011 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: Ingeniørforeningens

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden organisationsbestyrelsesmøde

Dagsorden organisationsbestyrelsesmøde Dagsorden organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 8. maj 2012 kl. 17.00, Kronprinsessegade 14, Kantinen Deltagere: Bestyrelsen, Bent Frederiksen, Peter Juul Andersen, Anette Hertz, Rikke Linnemann, (ref),

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 6. november 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 12. december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 12. december 2015 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. januar 2016, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen, Karen Rod Jensen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 17-12-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Dagsorden for organisationsbestyrelsesmøde

Dagsorden for organisationsbestyrelsesmøde Dagsorden for organisationsbestyrelsesmøde Dato, tid og sted: 27. januar 2011, kl. 17.00, Kronprinsessegade 14, Kantinen Deltagere: Bestyrelsen, Bent Frederiksen, Peter Andersen, Anette Hertz, Rikke Linnemann

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 28-10-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding.

Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Kolding Ældreboligselskab 23 Referat for repræsentantskabs og organisationsbestyrelsesmøde den 11. maj 2010. kl. 10.00 i fælleshuset på Snerlevej 5A, Kolding. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsens

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter Indholdsfortegnelse Introduktion...

Læs mere

Fælles fleksibel udlejningsaftale i Høje Gladsaxe og Punkthuset - gældende for udlejning af boliger i Høje Gladsaxe og Punkthuset.

Fælles fleksibel udlejningsaftale i Høje Gladsaxe og Punkthuset - gældende for udlejning af boliger i Høje Gladsaxe og Punkthuset. Fælles fleksibel udlejningsaftale i Høje Gladsaxe og Punkthuset - gældende for udlejning af boliger i Høje Gladsaxe og Punkthuset. I henhold til 59 og 60 i lov om almene boliger samt støttede boliger m.v.

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 22-10-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Afbud Referent Mødeleder Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson,

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes.

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes. Skanderborg Ældreboligselskab Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.30 efter organisationsmødet. Mødet holdes i Fælleshuset, Rytterparken, Stilling, 8660 Skanderborg

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 1. februar 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 1. februar 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 1. februar 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Michael Bendixen Bjarne Lindqvist

Læs mere

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 25. november, kl. 17.30. Afbud: Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Referat Den 8. november 2016

Referat Den 8. november 2016 Glostrup, den 16. november 2016 Referat Den 8. november 2016 Mødeart: Mødested: Mødetid: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 16.30-17.00 Bestyrelsen holder møde med Revisionsinstituttet

Læs mere

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Kap. 1. Organisationsbestyrelsens beføjelser 1. Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen består at 7 medlemmer. Ethvert medlem er stemmeberettiget. Derudover

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 7. november 2012 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 7. november 2012 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 7. november 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Käthe Pedersen Michael

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen

Forretningsorden. Organisationsbestyrelsen Forretningsorden Organisationsbestyrelsen Godkendt af organisationsbestyrelsen 13-08-2012 Indhold 1. Organisationsbestyrelsens ansvar... 3 2. Prokura m.m.... 3 3. Køb, salg og pantsætning af fast ejendom....

Læs mere

Vedtaget 24. august 2015

Vedtaget 24. august 2015 forretningsorden Vedtaget 24. august 2015 Emne Forretningsorden for fsb s bestyrelse 1. Bestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af boligorganisationens anliggender og skal

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Til nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen

Til nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen Til nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man er medlem af afdelingsbestyrelsen. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde mere information

Læs mere

Vedtægter boligforeningen aab

Vedtægter boligforeningen aab Vedtægter boligforeningen aab Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB, almen boligorganisation med begrænset ansvar. Boligforeningen er grundlagt den 12.

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-03-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Hejrevangens Boligselskab Organisationsbestyrelsen Dagsorden Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl. 17.00 på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Sendt pr. e-mail

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS ! " # $% &'()*+,(-./0121(3 444,(-./0121(3 & 5 %" 67 %7 %$7" 9229 LH/kh/cl 27.10.2004 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen BoligNet-Aarhus. Foreningens

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016

Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016 Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31, 1780 København V Tirsdag den 31.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013/2014

Bestyrelsens beretning 2013/2014 Bestyrelsens beretning 2013/2014 Indledning Bestyrelsen årsberetning vil omhandle alle vigtige forhold og beslutninger for perioden 1. oktober 2013 til 30. september 2014 samt enkelte sager efter denne

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 26. februar 2014 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

VEDTÆGTER. Vedtægter

VEDTÆGTER. Vedtægter Vedtægter 1 Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Tårnbyhuse Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Tårnby Kommune. 2 Boligorganisationen er organiseret: Uden medlemsindskud.

Læs mere

NB: Mødet startetede med demonstration af isyn af ½ times varighed. 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret

NB: Mødet startetede med demonstration af isyn af ½ times varighed. 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret Referat af OB-møde Mødedato: 3. april 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Käthe Pedersen David

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Ringgården

Vedtægter for Boligforeningen Ringgården Vedtægter for Boligforeningen Ringgården Århus, den 24. august 2010 Indhold Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1..... 4 2..... 4 3..... 4 Kapitel 2 Medlemskab og kapitalforhold 4..... 4 5..... 4 Kapitel

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl. 19.00 i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre Til stede: Carsten Groth-Rasmussen, Mogens Bentzen, Birgit Bilstrup, Hanne S. Hjortby,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 27-05-2015 Slotsgade 20, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia BOLIGKONTORET FREDERICIA Referat fra bestyrelsesmødet Onsdag den 23. august 2017, kl. 17.00 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Lis Gregersen, Flemming Lorenzen, Lone Hartung,

Læs mere

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. december 2014 kl. 18.00 i fælleshuset, Baunebjergvej 3050 Humlebæk

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. december 2014 kl. 18.00 i fælleshuset, Baunebjergvej 3050 Humlebæk Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 9. december 2014 kl. 18.00 i fælleshuset, Baunebjergvej 3050 Humlebæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

4. Retningslinier for køkkenmodernisering via individuel kollektiv råderet

4. Retningslinier for køkkenmodernisering via individuel kollektiv råderet Referat af OB-møde Mødedato: 6. juni 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle

Læs mere

Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter, projekter under forberedelse og mulige kommende projekter.

Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter, projekter under forberedelse og mulige kommende projekter. 18.01 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 2. oktober 2018 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen

Læs mere

Referat OB-møde den 4. maj 2011

Referat OB-møde den 4. maj 2011 Referat OB-møde den 4. maj 2011 Mødedato: 4. maj 2011 kl. 16.30 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Deltagere: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn

Læs mere

Referat organisationsbestyrelsesmøde

Referat organisationsbestyrelsesmøde Referat organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 17. maj 2018, Kl. 17-21 Havneholmen, ML - Danmark Deltagere: Steffen Morild, Iris Gausbo, Dorte Skovgård, Dorthe Pelle Nielsen, Flemming Løvenhardt, Hans

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra formøde for generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 kl. 17.00 Mødested: Sjællandsgade 21, 8900 Randers C Referat fra formøde for generalforsamling

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 15. november, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23.

Læs mere

Referat Den 19. april 2018

Referat Den 19. april 2018 Glostrup, den 23. april 2018 Referat Den 19. april 2018 Mødeart: Mødested: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013, kl Administrationskontoret, Sportsvej 10

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013, kl Administrationskontoret, Sportsvej 10 Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: David Nielsen-Ourø, Flemming Jensen, Svend Lyster, Orla Neumann og Niels-Peter

Læs mere

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn Dato: 23. oktober 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Kurt Olsen (afbud)

Læs mere

Forslag til behandling

Forslag til behandling 01-02-2018 Generalforsamling 2018 Forslag til behandling Organisationsbestyrelsen HAB Forslag 1 til generalforsamlingen: Ændring af vedtægterne Forslagsstiller: Organisationsbestyrelsen Nuværende formulering:

Læs mere

Side 1 af 13 Aabenraa Andelsboligforening

Side 1 af 13 Aabenraa Andelsboligforening Ekstern Referat Organisationsbestyrelsen mandag den 16. juni 2014, kl. 16.30 Humlehaven 4 - Aabenraa Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse 1 Godkendelse af protokol...3 1.1 Bestyrelsesmøde den 14.04.2014 fælles

Læs mere

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken

Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Ravnsborg Ældreboligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2011 kl. 10.00 i fælleshuset i Boesgårdsparken Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl. 19.00, i Kulturhuset på Harmonien Der var følgende dagsorden 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED fsb OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 26. MARTS 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED fsb OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 26. MARTS 2014 1 Deltagere: fsb Bjarne Larsson Pia Nielsen Terkel Kunding Københavns Kommune, Teknik og Miljøforvaltningen Morten Boje Carina Wedell Andersen Ole Bjerregaard Louise Høyer Fie Cathrine Støttrup Olsen (ref.)

Læs mere

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter

Gentofte Ejendomsselskab. Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab Vedtægter Gentofte Ejendomsselskab 2015 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Gentofte Ejendomsselskab Boligorganisationen har hjemsted i Gentofte

Læs mere

Referat. Mødepunkter. Styringsdialogmøde 2018 ØsterBO. Tid: Den 25. oktober 2018 kl. 14 til Treschowsgade 4, 7100 Vejle

Referat. Mødepunkter. Styringsdialogmøde 2018 ØsterBO. Tid: Den 25. oktober 2018 kl. 14 til Treschowsgade 4, 7100 Vejle Referat Tema: Styringsdialogmøde 2018 ØsterBO Tid: Den 25. oktober 2018 kl. 14 til 15.30 Sted: Deltagere Treschowsgade 4, 7100 Vejle Ulrik Faarup Sørensen (Administrationschef), Søren Ahle Hansen (Direktør),

Læs mere

Referat. Den 6. maj 2015

Referat. Den 6. maj 2015 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Sionsgade 26 kld. 2100 København Ø Mødedato: 5. maj 2015 Mødetidspunkt: kl. 19.00

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Mødedato: Mandag den 16. februar 2015 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK

Læs mere