POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN."

Transkript

1 PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 1. februar 2014 kl i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg. 3. Bestyrelsens beretning for Fremlæggelse af regnskabet 2013 samt budgettet for Fastsættelse af særkontingentet. 6. Behandling af indkomne forslag. Indkomne forslag skal være formanden i hænde senest 3 dage før medlemsmødet. 7. Valg til bestyrelsen: a) Formand Lasse Vinther ikke villig til genvalg. b) Materielforvalter Nicolai Mouritsen villig til genvalg. c) Bestyrelsesmedlem Marcus Persson villig til genvalg. d) Bestyrelsesmedlem Martin Møller villig til genvalg. e) Regnskabskontrollant Rasmus Kofoed villig til genvalg. f) Regnskabskontrollantsuppleant Camilla Christensen ikke villig til genvalg. 8. Eventuelt

2 Der var 43 fremmødte til medlemsmødet. Ad 1: Valg af dirigent Formand Lasse Vinther bød velkommen til medlemsmødet. Gunnar Nørager blev foreslået som dirigent for mødet. Der var ikke andre kandidater. Gunnar Nørager blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at medlemsmødet var lovligt indkaldt og dermed beslutningsdygtigt. Der var ingen bemærkninger til dagsordenen. Ad 2: Valg af stemmeudvalg Dirigenten bad om emner til et stemmeudvalg. Haakan, Engel og Flemming blev foreslået. Der var ikke andre kandidater. De blev valgt til stemmeudvalget. Ad 3: Bestyrelsens beretning for 2013 Afdelingsberetningen til PI s årlige medlemsmøde blev fremlagt at Lasse Vinther. Den samlede beretning kan ses på eller sidst i dette referat. Der var ingen spørgsmål/kommentarer til beretningen. Beretningen blev herefter godkendt uden bemærkninger. Ad 4: Fremlæggelse af regnskab 2013 samt budgettet for 2014 Kasserer Erik Holm Hansen fremlagde og gennemgik regnskabet for Regnskabet udviste et overskud på kr.3.370,50. Igen i 2013 blev der ikke afholdt træningslejr, men blot en træningsdag, hvilket kan ses på årets resultat. Regnskabet er gennemgået af regnskabskontrollanterne. Der blev spurgt til enkelte poster. Bl.a. var posten for indkøb af nyt materiel stor på årsregnskabet, hvilket primært skyldtes, at det forudgående år var et spareår. Desuden blev der spurgt til posten Møder under Administration, som for 2013 var ca. det halve af beløbet i Dette skyldes, at flertallet af bestyrelsesmøder nu afholdes privat. Regnskabet blev herefter godkendt uden yderligere bemærkninger. Budgettet for 2013 blev forelagt. Der var ingen spørgsmål/kommentarer til budgettet. Budgettet blev herefter taget til efterretning.

3 Ad 5: Fastsættelse af særkontingentet Der var ingen ændringsforslag til særkontingentet, som derfor fortsætter uændret med kr. 35,-. Ad 6: Behandling af indkomne forslag Der var ingen indkomne forslag. Ad 7: Valg til bestyrelsen a: Formand Lasse Vinther var ikke villig til genvalg. Lasse Vinther foreslog selv, inden sin afgang, på en enig bestyrelses vegne, valg af Kenneth Toft Andersen. Dirigenten konstaterede, at der ikke var andre kandidater. Kenneth Toft Andersen blev valgt som formand. Der blev uddelt stort bifald for Lasses mange års store arbejde for PI Fodbold, og han fik store ord med på vejen fra Gunnar Nørager. Da næstformand Kenneth Toft Andersen var valgt som formand konstaterede dirigenten, at der manglede en næstformand. Lasse Vinther foreslog, på en enig bestyrelses vegne, valg af Materielforvalter Martin Boelt Møller. Dirigenten konstaterede, at Martin Boelt Møller var til stede og villig til valg som næstformand. Dirigenten konstaterede, at der ikke var andre kandidater. Martin Boelt Møller valgt som næstformand. b: Materielforvalter Nicolai Mouritsen var villig til genvalg. Dirigenten konstaterede, at han var til stede. Der var ikke var andre kandidater og Nicolai Mouritsen blev genvalgt til materielforvalter. c: Bestyrelsesmedlem Marcus Persson var villig til genvalg. Dirigenten konstaterede, at han var til stede. Der var ikke var andre kandidater og Marcus Persson blev genvalgt til bestyrelsesmedlem. d: Da bestyrelsesmedlem Martin Boelt Møller var valgt som næstformand konstaterede dirigenten, at der manglede et bestyrelsesmedlem. Lasse Vinther foreslog, på en enig bestyrelses vegne, valg af Christian Vinther. Dirigenten konstaterede, at Christian Vinther ikke var til stede, man at der forelå skriftligt tilsagn fra Christian Vinther om, at han var villig til valg som bestyrelsesmedlem. Dirigenten konstaterede, at der ikke var andre kandidater. Christian Vinther valgt som bestyrelsesmedlem.

4 e: Regnskabskontrollant Rasmus Kofoed var villig til genvalg. Dirigenten konstaterede, at Rasmus Kofoed ikke var til stede, man at der forelå skriftligt tilsagn fra Rasmus Kofoed om, at han var villig til genvalg som regnskabskontrollant. Dirigenten konstaterede, at der ikke var andre kandidater. Rasmus Kofoed genvalgt som regnskabskontrollant. f: Regnskabskontrollantsuppleant Camilla Mille Christiansen var ikke villig til genvalg. Lasse Vinther foreslog, på en enig bestyrelses vegne, valg af Julius Koefoed som regnskabskontrollantsuppleant. Dirigenten konstaterede, at Julius Koefoed var til stede, og der var ikke andre kandidater til posten. Julius Koefoed blev valgt som regnskabskontrollantsuppleant. Ad 8: Eventuelt Kenneth Toft Andersen takker Lasse Vinther for 17 år i bestyrelsen for PI Fodbold. Han læser herunder sjov og mindeværdige passager på fra tidligere mødereferater. Der bliver igen givet en stor hånd til Lasse, som tak for hans store indsats. Martin Boelt Møller opfordrer alle til at meddele ham specifikke kontaktinfo for at han kan melde alle ind på Kluboffice. Gunnar Nørager opfordrer alle til at deltage i Store PI s generalforsamling torsdag den 22. marts kl. 17. I 2015 fylder PI 95 år, hvilket skal fejres. Der er ved at blive lagt store planer.

5 Afdelingsberetning til PI s årsberetning. PI Fodbold Ved udgangen af 2013 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand: Næstformand: Kasserer: Bestyrelsesmedlem: Sekretær: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Lasse Vinther Kenneth Toft Andersen Erik Holm-Hansen Nikolai Mouritsen Martin Møller Marcus Persson Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 26. januar Der var fremmødt 28 medlemmer, inkl. PI Københavns formand Gunnar Nørager, der blev valgt som mødets dirigent. Forsamlingen valgte følgende medlemmer til bestyrelsen: Kenneth Toft Andersen (genvalg), Martin Møller (tidligere materielforvalter, nu bestyrelsesmedlem), Lone Mikkelsen (tidligere bestyrelsesmedlem, nu sekretær), Marcus Persson (nyvalg) og Nikolai Mouritsen (nyvalg). Følgende ønskede ikke genvalg: Martin Haakansson og Jesper Ahleson. Bestyrelse og samarbejdspartnere Der skal lyde en stor tak til en meget arbejdsivrig og kreativ bestyrelse, der har tacklet klubbens udfordringer særdeles professionelt. I har alle uden tøven udført en kæmpe indsats for alle medlemmerne i fodboldafdelingen. Vi har desværre sagt farvel til 2 gamle bestyrelsesmedlemmer, der ikke ønskede genvalg: Martin Haakansson og Jesper Ahleson, som begge to trængte til en velfortjent bestyrelsespause. Ahle holdt skansen i 5 år og fungerede som limen mellem 1. og 3. holdet og bestyrelsen. Han var desuden indledningsvis kontaktperson til dameholdet, hvilket han udnyttede på det groveste, idet han nu har stiftet familie med damespiller Ingrid. Haakan var i bestyrelsen i 7 år og bærer en meget stor del af ansvaret for såvel de gamle og nye bornholmers vellykkede integration i PI Fodbold. I er begge savnet i bestyrelsen, men heldigvis fortsat aktive spillere på div. hold. Og I har desuden begge ladet jer overtale til at tage del i trænerdelen på herresiden, hvilket klubben sætter stor pris på.

6 Fodboldafdelingens samarbejde med eksterne parter herunder Idrætskontoret ved Ole og Stine, FU og KBU har ligeledes fungeret upåklageligt. Og stor tak til Station City for udlån af lokaler til vores afslutningsfest, samt vores sponsorer Ivan fra restaurant Hercegovina i Tivoli og John fra Fair Play. Vores hovedsponsor ejendomsmæglerfirmaet HOME v/ Bjerregaard & Co., skal selvfølgelig også nævnes igen i år. HOME/v Bjerregaard og Co. yder hvert år et stort bidrag til klubben, som er skyld i, at vi har de privilegerede muligheder for bl.a. tøjvask, træningstøj, tilskud til div. arrangementer osv. v/ Bjerregaard & Co. Træner og holdlederfunktioner i 2013: - Tommy Schmidt, 1.holdstræner i foråret. - Jan Madsen, 1.holdstræner i efteråret. - Jens Jønholt, holdleder for 1. holdet. - Martin Haakansson og Martin Møller, assistenttrænere for 1. og 2. holdet. - Flemming Jørgensen og Mads Tranberg, 2.holdstrænere. - Jesper Ahleson og Paw, trænere/holdledere for 3. holdet. - Lars Engel og Jakob Ibsen, trænere/holdledere for oldboys. - Gunnar Nørager, Bjørn Bæk og Kristian Kjær, trænere/holdledere for veteranholdet. - Klaus Brøchner, træner for dameholdet. - Andrea, holdleder for dameholdet. Jeg vil gerne takke vores trænere, holdledere og de mange arbejdsomme medlemmer, der i det forgangne år har ydet et kæmpe arbejde for PI Fodbold. Det er tid til at gøre status i PI Fodbold for de sportslige resultater: Veteranholdet, der pga. manglende tilslutning, har været opløst i knap et år, genopstod i efterårssæsonen (½-årsturnering) med 3 gamle kendinge (og tidligere fodboldbestyrelsesmedlemmer) ved roret: Kristian Kjær, Bjørn Bæk og Gunnar Nørager. Det er vigtigt for helheden i PI Fodbold at være repræsenteret i alle aldersrækker. 7-mandsholdet sluttede på en 4. plads ud af 10 hold med kun et nederlag i bagagen. Oldboysholdet, som spillede helårsturnering i OB2 (forår/efterår), sluttede på en acceptabel 7. plads ud af 12 mulige. Holdet havde et katastrofalt forår, men fik comeback i et velspillet efterår. De står fortsat for en vellykket integration blandt de gråsprængte politi er og bornholmere.

7 Dameholdet, der spiller 11-mandsfodbold serie 2 (½-årsturnering), sluttede efteråret på en 5. plads ud af 9 mulige. Et flot resultat eftersom flere af kampene blev afviklet på trods af, at holdet ikke kunne stille fuldtalligt op til start. Dameholdet er sultne efter nye spillere. 3. holdet, der spiller 7-mandsfodbold (½-årsturnering), sluttede efteråret på 8. pladsen ud af 11 mulige. Holdet består primært af ikke-bornholmere, der ikke har tid til at træne ret meget. Der er rift om pladserne på holdet, hvor hygge og socialt samvær efter kampen er i højsædet. 2. holdet, der spiller 11-mandsfodbold serie 3 (½-årsturnering), sluttede efteråret på en 8. plads ud af 12 mulige. Holdet havde desværre til tider store vanskeligheder med at skaffe spillere nok til kampstart, hvilket PI s bestyrelse og trænere har meget fokus på efter nytår. 1.holdet, der spiller helårsturnering i serie 3 (efterår/forår), overvintrer på 5. pladsen ud af 13 mulige. Holdet fik en dårlig opstart, men har efterfølgende fundet rytmen. 1.holdet slog bl.a. rækkens tophold af tronen og vandt efterårets 3 sidste kampe overbevisende. 1.holdet, der har det stærkeste hold i over 5 år, har potentiale til at være med i kampen om oprykning. Der er desuden kommet kamp om pladserne på holdet, hvilket vi skal flere år tilbage i historiebøgerne for at finde vil blive husket som det år, hvor Bornholmerholdet nedbrød de sidste grænser og gjorde PI Fodbold til en 100% åben klub uden lukkede hold. Bornholmerne accepterede, at der var behov for deres engagement, humør og ikke mindst store fremmøde til såvel træning og kamp for, at klubben seniorafdeling skulle bestå. Ingen bornholmere, ingen1., 2. og 3.hold! Integrationen er nu fuldendt. Og 1.holdet stiller, for første gang i flere år, hold efter: Træningsindsats og evner, hvilket er enhver bestyrelse og træners ønske. Hædersbevisninger: Klubbens hædersbevisninger for sæsonen efterår 12/forår 13 er selvfølgelig igen i år præmieret med et gavekort, der er sponsoreret af PI Fodbolds HOVEDSPONSOR HOME v/ JENS BJERREGAARD. Fidusvindere: Følgende spillere fra klubbens hold skal fremhæves som fidusvindere, dvs. de spillere, der har fået flest stemmer fra deres holdkammerater efter hver kamp: Old Boys: Thomas Jensen med 54 stemmer. Dameholdet: Mette Jørgensen med 27 stemmer.

8 3.holdet: Brian Rene Andersen, kaldet Cliff, med 12 stemmer. 2.holdet (under Mads): Martin Kjøller med 31 stemmer. 1.holdet (under Tommy): Lasse Vinther med 34 stemmer. Topscorerpokalen: Sidste års topscorer, Tina, der bl.a. scorede 3 hattricks igen i år, blev i år forvist til 2.pladsen. Topscorerpokalen gik i stedet for til en mand, der havde scoret mål på både 1. og 2. holdet, samt på OB-holdet. Med 16 mål gik pokalen til Christian Vinther. Årets damespiller. Hun har de seneste mange sæsoner vist et højt stabilt niveau og er altid at se på træningsbanen og til kamp. Hun er stadig indstillet på at forbedre sit spil og har nu også lært at bruge hovedet. Hun er en vigtig spiller på holdet og viser ansvar, hvorfor hun nu også bærer anførerbindet. Årets damespiller: Pernille Sørensen. Fidusfadet: De to spillere, som har været i klubben i nogle år, er stort set uadskillelige. De har altid gået til hånde og vist vejen frem ved deres positive væsen, men det har tidligere været lokalt. De to spillere har siden nytår engageret sig 100% i hele PI Fodbold, idet de nu er en del af bestyrelsen. Spillerne holder sig ikke tilbage og har givet bestyrelsen en dejlig saltvandsindsprøjtning. De to har haft meget stor indflydelse på holdningsændringen omkring det tidligere lukkede Bornholmerhold, der nu har åbnet grænserne for alle uanset dåbsattest. En beslutning, der har styrket hele PI markant både sportsligt og socialt. Fidusfadet gik til Marcus Persson og Nikolai Mouritsen. Fodboldspilleren: En PI-spiller, der ikke har modtaget andre æresbevisninger samme år, men alligevel har ydet en beundringsværdig indsats. Han har en høj fodboldintelligens, hvilket præger hans spil. Han er et stort aktiv for klubben, da han spiller på tværs af alle hold. Han er vellidt og har en dejlig personlighed, der favner bredt. Han har en uhørt stor tålmodighed, hvilket vi alle kunne lære noget af. Årets fodboldspiller: Anders Pedersen.

9 Tørsleffpokalen: Er klubbens fornemste æresbevisning, uddeles til den spiller, der har betydet mest for PI Fodbold både på og udenfor banen. Han har et meget højt bundniveau, han er en spiller, der går forrest hver gang. Han er irriterende at spille over for; man slår sig på ham og man undervurderer kun hans hastighed en gang. Han er respekteret på banen og i omklædningsrummet og spiller for at vinde. Han er målfarlig, sætter krav til holdkammeraterne og spiller gerne for flere hold. Tørsleffpokalen går til PI s topscorer: Christian Vinther. Nice to know PI Fodbold er meget mere end 6 forskellige fodboldhold. Vi er en meget engageret og ikke mindst social klub, der laver mange forskellige arrangementer hele året, bl.a.: - Der blev spillet indefodbold fredag aften hen over vinteren i Valbyhallerne med 10 spillere i gennemsnit. - I januar afholdt klubben det årlige Politi Indendørsstævne med 11 oldboyshold 23 seniorhold. St. Amager vandt OB og Vestegnen vandt seniorrækken. - I april afholdt vi fælles træningsdag med omkring 35 deltagere, hvor der blev spist brunch, afholdt spillermøde, lavet dødsjoga og spillet minturnering. Der var desuden bøf & bowling på Big Bowl med afsluttende disco for de unge og værtshus for de gamle. - Fodboldafdelingen var vært for politi-dm for herrer i juni Finalen blev vundet af St. Bellahøj. - Afslutningsfest på station City ligeledes i juni med godt 50 deltagere på tværs af klubbens 5 hold. - Fodboldgolf på midtsjælland i september med omkring 35 deltagere. - Sidst-kamp-fest i november, hvor 1.holdet spillede kamp mens øvrige blev serviceret med Ibsens grillarrangement. Der var godt 40 deltagere som traditionen tro fortsatte på restaurant Hercegovina, som sponsorerede aftensmaden. Se i øvrigt vores hjemmeside Lasse T. Vinther afdelingsformand

Ved udgangen af 2013 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2013 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning til PI s årsberetning. PI Fodbold Ved udgangen af 2013 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Lasse Vinther Kenneth Toft Andersen

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

AFDELINGSBERETNING 2014 for FODBOLDAFDELINGEN

AFDELINGSBERETNING 2014 for FODBOLDAFDELINGEN PI Fodbold AFDELINGSBERETNING 2014 for FODBOLDAFDELINGEN Ved udgangen af 2014 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Onsdag den 18. februar 2015 Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Kenneth

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Referat af medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 26. januar 2013 kl. 1300 i restauranten, Valby hallen. DAGSORDEN: 1: Valg af dirigent.

Læs mere

AFDELINGSBERETNING 2011 for FODBOLDAFDELINGEN

AFDELINGSBERETNING 2011 for FODBOLDAFDELINGEN PI Fodbold AFDELINGSBERETNING 2011 for FODBOLDAFDELINGEN Ved udgangen af 2011 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Materielforvalter: Bestyrelsesmedlem:

Læs mere

PI Fodbold. Fodbold. Ved udgangen af 2010 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer:

PI Fodbold. Fodbold. Ved udgangen af 2010 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: PI Fodbold Fodbold Ved udgangen af 2010 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Materielforvalter: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Lasse Vinther

Læs mere

Politiets Fodboldklub. Fodbold. Ved udgangen af 2008 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer:

Politiets Fodboldklub. Fodbold. Ved udgangen af 2008 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: Politiets Fodboldklub Fodbold Ved udgangen af 2008 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Materielforvalter: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Lasse

Læs mere

Fodbold. Ved udgangen af 2007 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer:

Fodbold. Ved udgangen af 2007 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: Fodbold Ved udgangen af 2007 bestod fodboldbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Materielforvalter: Bestyrelsesmedlem: Bestyrelsesmedlem: Lasse Vinther Kenneth Toft

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

AFDELINGSBERETNING 2012 for FODBOLDAFDELINGEN

AFDELINGSBERETNING 2012 for FODBOLDAFDELINGEN PI Fodbold AFDELINGSBERETNING 2012 for FODBOLDAFDELINGEN Ved udgangen af 2012 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Materielforvalter: Lasse Vinther.

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 04. februar 2017 kl. 15.30 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys PI Fodbold Ishøj d. 19.06.2011 Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys 1: Kåringer for sæsonen 2010-2011 2: Godkendelse af sidste referat 3: Nyt fra formanden 4: Nyt fra

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD

VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD VEDTÆGTER FOR HERLEV IDRÆTSFORENING FODBOLD 1. Formål 1.1 Det er Herlev Idrætsforening - Fodbolds formål at tilbyde fodboldinteresserede mulighed for at dyrke fodbold på et niveau, der er betinget af den

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden:

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden: Protokol fra Ordinær Generalforsamling i Slagelse Svømmeklub 2102. År 2012, den 12. maj, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

KSG Idrætsforening. stiftet 5. oktober 1902. Nordre Fasanvej 124 C, 2000 Frederiksberg

KSG Idrætsforening. stiftet 5. oktober 1902. Nordre Fasanvej 124 C, 2000 Frederiksberg KSG Idrætsforening stiftet 5. oktober 1902 Nordre Fasanvej 124 C, 2000 Frederiksberg Hovedforeningens formand Steen Glaring bød velkommen til generalforeningen, og gik over til punkt 1. Valg af dirigent

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Referat af s generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Sted: Remisen, Brande kl.16:30 Deltagere: 86 tilmeldte Dagsordenen jf.vedtægterne: 1.Valg af dirigent 2.Valg af stemmetællere 3.Fremlæggelse

Læs mere

Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte.

Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte. Referat fra generalforsamlingen fredag den 6. marts 2015. Formanden, Guy Rubaudo bød velkommen til de 11 fremmødte, og præsenterede bestyrelsen samt resten af de fremmødte. 1. Valg af dirigent Morten Esmann

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Deltagere: 4 bestyrelsesmedlemmer + Claus Weissmann, Ulrik Nilsson og Frank Buchmann

Deltagere: 4 bestyrelsesmedlemmer + Claus Weissmann, Ulrik Nilsson og Frank Buchmann Mødereferater fra 5. ordinær generalforsamling i Gauerslund Kunstgræs. Dato og tid: 19.3.2017 kl. 19.00-20.00. Indkaldt: Kurt havde indkaldt bestyrelsen + alle medlemmer i de 2 fodboldafdelinger d. 22.2.2018

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012.

Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012. Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012. Dagsorden for den ordinære generalforsamling: 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 6 OKT 2008 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013 Fræværende: Henrik, Carsten, Leif, Mai Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2018 Den 10. april 2018, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010

Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010 Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010 Generalforsamlingen afholdtes på Den gamle Kro i Hornslet og der var 32 fremmødte. Formanden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere