Kend din kropstype. De fem kropstyper vi sætter fokus på er:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kend din kropstype. De fem kropstyper vi sætter fokus på er:"

Transkript

1 Kend din kropstype At kende din kropstype er et rigtigt godt udgangspunkt for at finde det tøj, der skaber balance i din krop. Når du kender din kropstype, giver det dig mulighed for at arbejde med, hvad du kan fremhæve og skjule for at få den bedste fremtoning, der er grundlaget for, at du går ud i verden og viser dine bedste sider. Når man inddeler noget så mangfoldigt som den kvindelige krop i typer, er det umuligt at undgå, at der bliver tale om en generalisering. Vi har valgt at kigge nærmere på de fem kropstyper, der er de mest almindelige. Sidder du tilbage med følelsen af, at du bedst passer mellem to forskellige typer, er det vores håb, at du kan mikse på tværs af de gode råd og omsætte det til noget, der er brugbart for dig. De fem kropstyper vi sætter fokus på er: Her får du en kort introduktion til de forskellige kropsformer og vejledning til, hvordan du finder din kropstype. Nederst kan du se en oversigt over, hvornår vi lægger en uddybende guide til de forskellige kropstyper. Sådan identificerer du din kropstype spejl Det kan virke som en meget grænseskridende øvelse, hvilket måske også er årsagen til, at du måske ikke har helt styr på din kropsform.

2 Den bedste måde at blive klog på din kropstype er nemlig at stille dig nøgen foran et spejl og kigge indgående på, hvordan din krop ser ud. Når du kigger på din krop i spejlet, skal du se efter størrelsesforholdet mellem skuldre, talje og hofter og sammenholde det med kendetegnene for de forskellige kropstyper, der er beskrevet oven for. Har du svært ved at få tøjet af og komme hen foran spejlet, skal du huske på, at uanset om du kigger på din krop eller ej, har den nu en gang den form og størrelse, som den har. Hvis du vælger at kigge på formerne og lærer dem at kende, kan du begynde at arbejde med, at få det bedste ud af de former i stedet for at ignorere dem. Sådan identificerer du din kropstype målebånd Hvis du bare ikke har lyst til at se din krop i spejlet, kan du finde et målebånd frem og måle dine skuldre, barm, talje og hofte. Skriv tallene i nævnte rækkefølge på et stykke papir og sammenhold dem med kendetegnene for de forskellige kropstyper, der er beskrevet oven for. Så er du klar til at læse med, når der guiden til, hvordan du klæder din kropstype, kommer på sitet i løbet af den næste uges tid. Nedenfor er der en guide til de 5 forskellige kropstyper og gode råd og hvad du bør undgå og hvad fordelene er for hver kropstype. Guide til Pæreformen: Når du kender din kropstype, kan du gennem din påklædning arbejde målrettet med at skabe balance mellem kroppens proportioner. Her får du guiden til, hvordan du med en pæreformet krop kan udligne forskellen mellem pærens smalle skuldre, og pærens runde hofter. Pærens kendetegn Hofterne er bredere end skuldrene Defineret talje Lille barm Pærens udfordringer Dine udfordringer er, at udligne forskellen mellem de smalle skuldre og de runde hofter og samtidig markere taljen, mens du undgår at dine hofter løber med al opmærksomheden. Det skal pæren arbejde med Du skal skabe volumen på overkroppen med overdele og jakker, der får dine skuldre til at se mere brede ud. Samtidig skal du bruge underdele, der udligner hofternes form i forhold til resten af kroppen.

3 Hvordan klæder Pæren sig bedst Se de gode råd her: Overdele gå efter Dine overdele skal hjælpe dig med at få dine skuldre til at se mere brede ud. Du skal med andre ord have volumen på din overkrop. Det får du ved som udgangspunkt at bruge overdele i et fast materiale, der holder formen og dermed skaber volumen på din overkrop. Du kan med fordel bruge skulderpudder. Her skal du dog være opmærksom på, at de ikke skal være større, end at de diskret former din overkrop. Du kan købe løse skulderpudder, som du hæfter løst fast i din overdel. For at tiltrække opmærksomhed mod den øverste del af din krop, kan du med fordel bruge overdele i stærke farver eller med mønster. Du kan også bruge store halskæder, der får området omkring din hals til at se ud af mere. Dekorationer på tøjets skuldre vil også få dine skuldre til at se mere brede ud. Overdele undgå Overdele i løse materialer, som for eksempel tyndt bomuld, gør ingen forskel for din kropsform. Overdele i tyndt stof vil bare hænge på dine skuldre uden at få dem til at se mere brede ud. Undgå toppe i aform de vil blot understrege dine smalle skuldre og fremhæve dine runder hofter. Overdele generelt I forhold til dine overdele, skal du være meget opmærksom på, hvor de slutter på dine hofter. Der, hvor overdelen slutter, vil folk automatisk kigge. Derfor skal din overdel slutte enten over eller under det sted, hvor dine hofter er bredest.

4 Bukser gå efter Gå efter bukser med høj talje. De når hele vejen op over dine runde hofter og mås og lægger sig til kroppen, så de ikke gaber. Bukser med lige ben er din bedste ven, da de brede ben får dine hofter til at se mere smalle ud, fordi de skaber illusionen af, at det underste af dine ben er lige så bredde som dine hofter. Bukser undgå Bukser med lav talje, da de vil gabe bag på, da de ikke når hele vejen op over dine runde hofter og mås. Skinny jeans vil få dine hofter til at se endnu bredere ud, da de ikke udligner hoftens brede med resten af benet. Armybukser er som udgangspunkt gode til din kropsform, da de går lige op og ned i benene. Men her skal du undgå bukser med store lommer på siden, da de vil få dine hofter til at se mere brede ud. Nederdele gå efter Nederdele er dit bedste våben til at kamuflere dine runde hofter. Sammen med den rette overdel er en nederdel i a-form din bedste ven, da den både markerer din talje og kamuflerer dine hofter. Nederdele undgå Pencilskirts. De vil blot fremhæve dine runde hofter, fordi de er tætsiddende og går ind for neden. Nederdele generelt Vær meget opmærksom på længden. Du får opmærksomhed, der hvor nederdelen slutter på dit ben. Derfor skal du være opmærksom på, at de ikke slutter på det sted, hvor dine lår er bredest. Kjoler Her skal du kombinere det bedste fra overdelen med det bedste fra nederdelen. Du skal gå efter en kjole, der får dine skuldre til at se ud af mere, samtidig med at det nederste af din kjole skal have vidde, så den kamuflerer dine hofter. Her kan du også gå efter en kjole med markeret talje, da det vil være med til at understrege det smalleste sted på din krop. Fordele for pæren På grund af de smalle skudre kan pæren faktisk bære nogle af de ting, der ellers ikke gør noget godt for tykke kvinder. For eksempel cap sleeves helt korte ærmer, der får overkroppen til at se mere bred ud og høj bådudskæring, der også får overkroppen til at se mere bred ud. Guide til Isvaffelformen: Når du kender din kropstype, kan du gennem din påklædning arbejde målrettet med at skabe balance mellem kroppens proportioner. Her får du guiden til, hvordan du med en isvaffelformet krop kan udligne forskellen mellem isvaflens brede skuldre og isvaflens smalle hofter.

5 Isvaflens kendetegn Hofter er smallere end skuldrene Der er ikke den store forskel på talje og hofter Middelstor barm Isvaflens udfordringer Dine udfordringer er at udligne forskellen mellem de brede skuldre og de smallere hofter. Du skal også arbejde med at markere din talje og undgå, at dine skuldre løber med al opmærksomheden. Det skal isvaflen arbejde med Du skal skabe volumen omkring dine hofter med underdele, der får dine hofter til at se bredere ud. Samtidig skal du bruge overdele, der får dine skuldre til at syne mindre. Hvordan klæder Isvaffelen sig bedst Se de gode råd her: Overdele gå efter: Du skal gå efter overdele, der får dine skuldre til at se mere smalle ud. Derfor skal du gå efter overdele med albueærmer, der slutter, hvor dine arme er smallest. Du skal gå efter overdele med v-hals, der bryder linjen mellem dine brede skuldre, og dermed får dig til at se smallere ud over skuldrene. Gå efter overdele med empiresnit, der flyder ud over dine hofter og dermed får dem til at syne bredere.

6 Overdele undgå: Folks blikket bliver tiltrukket af det sted, hvor ærmerne slutter. Derfor skal du undgå overdele uden ærmer, da det tiltrækker opmærksomhed til dine overarme og skuldre. Du skal også undgå overdele med pufærmer og skuldrepudder, da de får dine skuldre til at syne større. Overdele med bådudskæring får også dine skuldre til at se mere brede ud. Overdele generelt Vælg overdele uden for meget pynt, som tiltrækker opmærksomhed til den del af din krop, der skal udlignes med resten. Undgå for mange detaljer ved skuldrene, der tiltrækker opmærksomheden til der, hvor du er bredest. Bukser gå efter: Gå efter bukser med bootcut, da det vil få den nederste del at din krop til at syne bredere. Bukser med lommer på siderne, som for eksempel cargo-bukser, er rigtig gode, da de giver volumen omkring dine smalle hofter. Bukser undgå: Skinny jeans, da de får dine ben til at se endnu smallere ud og dermed dine skuldre endnu bredere. Nederdele gå efter: Gå efter nederdele der giver volumen omkring dine hofter. Det er nederdele i a-facon og nederdele med læg. Nederdele undgå: Pencilskirts. De vil blot understrege dine smalle hofter og få dine skuldre til at mere brede ud. Nederdele generelt Vær meget opmærksom på længden. Du får opmærksomhed, der hvor nederdelen slutter på dit ben. Derfor skal du være opmærksom på, at de ikke slutter på det sted, hvor dine lår er bredest. Kjoler Her skal du kombinere det bedste fra overdelen med det bedste fra nederdelen. Du skal gå efter en kjole, der får dine skuldre til at se mindre ud, samtidig med at det nederste af din kjole skal skabe volumen omkring dine hofter. Fordele for isvaflen Du skal ikke bekymre dig om dine hofter ser brede ud. Det betyder, at du kan gå i bukser med lommer på siden og nederdele med læg. På grund af dine brede skuldre, kan du gå med store smykker, som vil få de fleste til at forsvinde. Guide til Timeglasset: Når du kender din kropstype, kan du gennem din påklædning arbejde målrettet med at skabe balance mellem kroppens proportioner. Her får du guiden til, hvordan du med en timeglasformet krop kan arbejde med at fremhæve din feminine talje.

7 Guide til Timeglasformen: Når du kender din kropstype, kan du gennem din påklædning arbejde målrettet med at skabe balance mellem kroppens proportioner. Her får du guiden til, hvordan du med en Timeglasform krop kan udligne forskellen mellem isvaflens brede skuldre og isvaflens smalle hofter. Timeglassets kendetegn Hofter og skuldre har samme bredde Defineret talje Stor barm Timeglassets udfordringer Selvom du fra naturens hånd har feminine former, kan du alligevel komme til at se meget maskinlin ud, da din krop nemt kommer til at se firkantet ud, hvis du ikke fremhæver din talje. Det skal timeglasset arbejde med Du skal frem for alt have fokus på, at dine feminine former ikke forsvinder i tøj uden indsnit, der får dine fine former til at drukne og dig til at fremstå stor, tung og firkantet. Du skal arbejde med at vise dine talje, da understrege dine naturlige former. Hvordan klæder Timeglasset sig bedst Se de gode råd her:

8 Overdele gå efter Figursyede toppe, der fremhæver din talje. Du kan med fordel bruge både dybe og brede halsudskæringer. Husk en god bh, der virkelig støtter og hæver din barm. Det hjælper med at fremhæve din talje yderligere. Overdele undgå Undgå overdele der bare går lige op og ned. Det skjuler din talje, og får dig til at se firkantet og maskulin ud. Du skal også være opmærksom på at gå uden om overdele, der har mange detaljer, som for eksempel flæser, hen over barmen, så du ikke kommer til at virke større, end du i virkeligheden er. Undgå også overdele med høj hals, der skjuler din kavalergang. De vil også få dig til at se mere firkantet ud. Overdele generelt Du skal være opmærksom på, at du undgår, at din barm kommer til at se for voldsom ud. Derfor skal du undgå ærmer, der sluttet på armen ud for din barm samt overdele med detaljer, som for eksempel flæser hen over barmen. Bukser gå efter Gå efter bukser med høj talje. Der når hele vejen op over dine runder og hofter og mås og lægger sig til kroppen, så de ikke gaber. Busker med lige ben eller bootcut er rigtig gode til timeglasset, fordi de skaber illusionen af, at det underste af dine ben er lige så bredde som dine hofter og dermed skaber balance i din fremtoning. Bukser undgå Bukser med lav talje, da de vil gabe bag på, da de ikke når hele vejen op over dine runde hofter og mås. Skinny jeans er heller ikke de bedste til timeglasset, da det vil få din kurvede krop til at ligne noget, der balancerer på to tynde pinde og dermed skabe ubalance i den samlede fremtoning. Nederdele gå efter Timeglasset er den kropsform, der kan bære pencil skirt, fordi din talje og barm giver kroppen former, der balancerer med en nederdel, der går ind ved knæene. Nederdele i a-form er også rigtigt gode til dig, hvis du sætter dem sammen med en stram overdel. Nederdele undgå Da du får det bedste ud af din kropsform ved at understrege dine former, skal du undgå nederdele, der går lige op og ned. De vil få den nederste del af din krop til at ligne en kasse. Nederdele generelt Vær meget opmærksom på længden. Formerne på din overkrop hænger bedst sammen med resten af din krop, hvis din nederdel slutter lige under knæet. Kjoler Tænk Marilyn Monroe, tænk pinups fra 50 erne. Kjoler med stram top, indsnit i taljen og vidde i skørtet er den perfekte kjole til at understrege dine sexede former.

9 Fordele for timeglasset Timeglasset er fra naturens hånd udstyret med den veldefinerede talje, som alle andre kvinder sukker efter at have. Guide til Stolpeformen: Når du kender din kropstype, kan du gennem din påklædning arbejde målrettet med at skabe balance mellem kroppens proportioner. Her får du guiden til, hvordan du med en stolpeformet krop kan arbejde med at skabe illusionen af hofter og talje. Stolpens kendetegn Hofter og skuldre har samme brede Ingen defineret talje den har samme brede som hofterne Normal til lille barm Stolpens udfordringer Dine udfordringer er at give din krop definerede former. Du komme til at se meget maskinlin ud, da din krop nemt kommer til at se firkantet ud Det skal stolpen arbejde med Du skal arbejde med at give volumen til hofter og barm samt skabe illusionen af en talje. Hvordan klæder Stolpen sig bedst Se de gode råd her:

10 Overdele gå efter Figursyede overdele gerne med skulderpudder hjælper dig med at skabe illusionen om en talje. Slå-om overdele bryder din krops lige linjer ved at skabe linjer, der går diagonalt på kroppen. Det hjælper også med at skabe illusionen om en talje. En asymmetrisk halsudskæring bryder din figurs lige linjer, lige som en bådudskæring giver former til din overkrop. Du kan give volumen til din overkrop ved at gå efter en overdel med mange detaljer som for eksempel flæser. Overdele undgå Du skal undgå alt, der får din overkrop til at se firkantet ud. Det er for eksempel overdele, der går lige op og ned og jakker uden indsnit i siderne. Overdele generelt Dine overdele skal give illusionen af, at din overkrop har former. Derfor skal der være facon i dine overdele, så det skaber illusionen om en talje. Samtidig må dine overdele også gerne have mange detaljer omkring barmen, så denne kommer til at virke større og dermed giver former. Bukser gå efter Du skal gå efter at give volumen til dine hofter. Derfor er bukser med bredde ben perfekte til dig. Bukser med lommer på siden, er også rigtigt gode, da lommerne vil få dine hofter til at se mere brede ud. På grund af dine smalle hofter og lille mås kan du sagtens bruge bukser med lav talje. Bukser undgå På grund af dine smalle hofter kan du bruge alle slags bukser, der giver volumen omkring dine hofter. Nederdele gå efter Nederdele i a-facon og nederdele med læg er perfekte til dig, da de giver volumen til dine hofter. Nederdele undgå Du skal undgå nederdele, der bare går lige op og ned. De gør ikke andet end at understrege din krops lige linjer. Nederdele generelt Vær meget opmærksom på længden. Du får opmærksomhed, der hvor nederdelen slutter på dit ben. Derfor skal du være opmærksom på, at du ikke slutter på det sted, hvor dine lår er bredest. Kjoler En slå-om kjole er din allerbedste ven, da den gør godt for din kropsform på mange måder. Bindebåndet giver illusionen af en talje og samtidig bryder den din krops lige linjer ved at skabe linjer der går diagonalt på kroppen. Fordele for stolpen Fordi du skal skabe former til din krop, kan du bruge overdele med mange flere detaljer end andre kropstyper. Du har den fordel, at du skal arbejde mere med at skabe illusioner end med at kamuflere.

11 Guide til Æbleformen: Når du kender din kropstype, kan du gennem din påklædning arbejde målrettet med at skabe balance mellem kroppens proportioner. Æblet er den kropstype, der ofte prøver at gemme sig i tøj, der skjuler det hele i stedet for at fremhæve det bedste. Her får du inspiration til at fremhæve i stedet for at skjule. Æblets kendetegn Hofter og skuldre har samme størrelse Mave er større end barm Barmen er typisk mindre end maven Æblets udfordringer Æbleformede kvinder har ofte en tendens til at prøve at gemme deres runde krop i tøj, der skjuler det hele. Lad vær. Det får dig bare til at se endnu større ud. Det skal æblet arbejde med Du skal arbejde med at fremhæve i stedet for at skjule. Hvordan klæder Æblet sig bedst Se de gode råd her:

12 Overdele gå efter Du skal gå efter overdele, der tiltrækker opmærksomhed til den øverste del af din overkrop. Det kan du gøre ved at vise hud, undskyld udtrykket. Ved at bruge dybe runde udskæringer flytter du opmærksomheden væk fra din mave. En jakke med et lille split foran giver kant til dine runde former og bryder den store flade på maven. Din jakke kan med fordel knappes under barmen, hvor du er smallest og ikke på maven, hvor du er bredest. Brug store halskæder, der trækker opmærksomhed til det øverste af din krop og væk fra din mave. Overdele undgå Ærmer der slutter ud for din barm. De vil få dig til at se mere rund ud. Undgå også overdele, der slutter hvor dine hofter er bredest. Det får dine lår til at se større ud. Du skal undgå overdele med detaljer omkring barmen og maven. Detaljer ved barmen får din overkrop til at flyde ud. Detaljer omkring maven får den til at syne større. Overdele generelt Selvom du gerne vil skjule din mave, skal du tænke på, at du kommer til at se mindre ud, hvis du fremhæver i stedet for at skjule. Derfor er overdele med et lille indsnit rigtigt gode. Du kommer også til at se syne mindre, hvis du lader dine overdele slutte på den øverste del af hoften i stedet for at prøve at skjule din mås og dine lår ved at lade overdelen gå ned til midt på låret. Bukser gå efter Gå efter bukser med lige ben, da de skaber balance i din fremtoning. Bukser med bootcut kan også være lykken for dig, hvis dine skuldre er en anelse bredere end dine hofter. Det lille svaj på bukserne vil skabe balance mellem det øverste og nederste af din krop. Bukser undgå Gå langt uden om bukser med lommer på siderne, de vil få dine hofter og lår til at se mere brede ud. Kigger du efter bukser med bindebånd i taljen, skal du undgå bukser med for meget stof, der bliver rynket rundt om din mave, da det ekstra stof vil få din mave til at se større ud. Nederdele gå efter Gå efter nederdele, der gå lige op og ned, så du undgår en nederdele, der giver dig ekstra volumen på hofterne. Nederdele undgå Undgå nederdele med læg foran, der får din mave til at se større ud. Nederdele i a-facon får den underste del af din krop til at se større ud. Nederdele generelt Vær meget opmærksom på længden. Du får opmærksomhed, der hvor nederdelen slutter på dit ben. Derfor skal du være opmærksom på, at den ikke slutter på det sted, hvor dine lår er bredest. Kjoler Drop kjoler uden facon. Ja, de skjuler din runde mave, men en kjole med brede skuldre, der går lige ned eller ud i et stort a, får dig også til at syne større. Gå efter kjoler med ærmer, der er syet

13 på, der hvor din skulder starter, så de følger din krops form og med et lille indsnit under barmen, så du markerer din overkrop. Fordele for æblet Æbler har som regel tynde ben, som du med fordel kan vise frem i skønne kjoler og nederdele. Du kan også med fordel bruge store halskæder, uden at de løber med al opmærksomheden.

Tab 5 kg. på 5 minutter

Tab 5 kg. på 5 minutter Tab 5 kg. på 5 minutter eller Den store guide til tøjsnit der slanker ******************************************************************************** Til dig, der gerne vil have alle de gode tips til,

Læs mere

Få styr på din garderobe

Få styr på din garderobe 6 Få styr på din garderobe Manglende hyldeplads, bunkevis af tøj stoppet ind i skabet og alligevel intet at tage på. Lyder det bekendt? Så læs med, når tre kvinder får tjekket deres klædeskabe for rod,

Læs mere

LOOK TIPS TIL DIT ULTIMATIVE

LOOK TIPS TIL DIT ULTIMATIVE BLIV DIN EGEN STYLIST 24 TIPS TIL DIT ULTIMATIVE LOOK Hvad klæder DIN figur, og hvordan fremhæver du bedst dine smukkeste sider? Q giver dig de ultimative tips til din styling. 1. FARVER Mørke farver slanker,

Læs mere

Online Magazine april 2011: carmen. Overtøj Strik Styling med tilbehør

Online Magazine april 2011: carmen. Overtøj Strik Styling med tilbehør Online Magazine april 2011: carmen Overtøj Strik Styling med tilbehør Kære carmen-medlem Selvom det stadig er lidt køligt i vejret, så er der ingen tvivl overhovedet. Foråret er så småt begyndt, og det

Læs mere

Mål til jakke Omkreds af hals

Mål til jakke Omkreds af hals Mål til jakke Omkreds af hals Mål rundt om den nederste del af halsen. Put en finger mellem målebåndet og halsen. Skulderbredde Mål mellem skuldrenes yderste punkter. Referencepunkter for starten og slutningen

Læs mere

skørter... Sommerskønne ı SY SELV BØRNETØJ

skørter... Sommerskønne ı SY SELV BØRNETØJ Design og tekst: Pernille Albers Foto: Skovdal og Skovdal Se læserservice side 73 Sommerskønne skørter... Vi har lavet en lille, lækker børnetøjskollektion, som er let at sy. Og børnene vil elske disse

Læs mere

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Sådan træner du maven stærk & stram Styrk kroppens holdning med Krisztina Maria Guide til stærk og stram mave 2 Træn

Læs mere

STYRKE- TRÆNINGS- ØVELSER TIL 60+

STYRKE- TRÆNINGS- ØVELSER TIL 60+ STYRKE- TRÆNINGS- ØVELSER TIL 60+ SENIORØVELSER 60+ LET - LÅRØVELSE Sæt dig så langsomt ned på en stol som muligt uden at falde det sidste stykke Rejs dig op igen på letteste måde SENIORØVELSER 60+ LET

Læs mere

Model. En quick guide til beskrivelse af arbejdsgang

Model. En quick guide til beskrivelse af arbejdsgang Model 4049 En quick guide til beskrivelse af arbejdsgang Stofvalg: kjolestof med et godt fald, evt med stræk i (fx silke med stæk i) Derudover skal du bruge: elastik ca 0,7 cm bred, lynlås og vlieseline

Læs mere

Amy og Alice Design Ilse Funch

Amy og Alice Design Ilse Funch Amy og Alice Design Ilse Funch Dukkerne Sidse og Amy er strikket efter samme opskrift: Tyndt hudfarvet garn, som passer til pinde nr. 2,5. Gule nuancer garn til hår. Nogle rester broderegarn eller andet

Læs mere

Høje knæløft på stedet Gentag X med hvert

Høje knæløft på stedet Gentag X med hvert Høje knæløft på stedet Gentag 15-20 X med hvert ben. Styrke af benene Rejs/sæt dig med arme krydset foran kroppen. Ret dig helt op hver gang. Gentag 10-20 X Sving benet tungt og afslappet frem og tilbage

Læs mere

Homemade and well fitted

Homemade and well fitted No. 9 RØNNE Homemade and well fitted Post et billede, jeg vil elske at se hvad du har kreeret. Brug en af disse sociale medier. #howtodofashion Instagram: @howtodofashion Facebook: facebook.com/howtodofashion

Læs mere

guide Fra tyndfed til fit for fight sider Ud af comfortzonen med Krisztina Maria August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide Fra tyndfed til fit for fight sider Ud af comfortzonen med Krisztina Maria August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 10 sider Guide: Sådan bliver du stærk Fra tyndfed til fit for fight Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Krisztina Maria INDHOLD

Læs mere

ANNE SAX Guide til den bedste bh

ANNE SAX Guide til den bedste bh Guide til den bedste bh Hej, lingeriguiden er skrevet til dig som en hjælp, når du skal finde den perfekte bh, eller når du vil tjekke og rydde ud i de bh er, der ligger i skuffen. Den perfekte bh sidder

Læs mere

Model. En quick guide til beskrivelse af arbejdsgang. Brug evt. den universelle syvejledning på følgende sider samt artiklerne her: pppp.

Model. En quick guide til beskrivelse af arbejdsgang. Brug evt. den universelle syvejledning på følgende sider samt artiklerne her: pppp. Model 4162 En quick guide til beskrivelse af arbejdsgang Brug evt. den universelle syvejledning på følgende sider samt artiklerne her: pppp.dk/vejledning Du kan bestille mønstre i PDF eller LEK2. PDF-fil

Læs mere

Øvelserne er gode som forebyggelse af rygproblemer samt vedligeholde af den sunde ryg. Husk at opsøge din behandler, hvis du har smerter i ryggen.

Øvelserne er gode som forebyggelse af rygproblemer samt vedligeholde af den sunde ryg. Husk at opsøge din behandler, hvis du har smerter i ryggen. Øvelser 5 effektive øvelser for mave og ryg - helt uden redskaber 18-07-2007 kl. 23:12 af Lotte Paarup Herunder har vi samlet 5 effektive øvelser, som styrker og stabiliserer rygsøjlen. Øvelserne kræver

Læs mere

13 min 10 minutters Øvelse i at sidde på stolen og koncentrere sig (med fokus på åndedræt).

13 min 10 minutters Øvelse i at sidde på stolen og koncentrere sig (med fokus på åndedræt). Lektion 5: Om Koncentration 10 min Tanker om tanker, ro og koncentration Eleverne deles i 3 grupper, hvor der sidder en Skulk/lærer med i hver gruppe. Læreren har evalueringsspørgsmål og skal få bragt

Læs mere

Skadesforbyggende øvelser

Skadesforbyggende øvelser Ankel Skadesforbyggende øvelser 1. Ankel 2 & 2 balance Stå på et ben, undgå overstræk i standknæet, sæt håndfladerne mod hinanden og pres dem mod hinanden i mens der spændes i maven (navlen suges ind)

Læs mere

Strikket dukke Pernille Design Ilse Funch

Strikket dukke Pernille Design Ilse Funch Strikket dukke Pernille Design Ilse Funch Sådan strikkes Pernille: Tyndt hudfarvet garn, som passer til pinde nr. 2,5. Rødbrunt uldgarn til hår. Nogle rester broderegarn eller andet tyndt garn til brodering

Læs mere

Instruktioner for Skildpadden

Instruktioner for Skildpadden Instruktioner for Skildpadden Vuggestilling Mave mod mave Den lette og enkle slynge! Masser af muligheder passer alle størrelser voksen og barn! Der er ikke noget dejligere end at bære sit barn! På hoften

Læs mere

Hæklet dukke - Sus. Opskrift på hæklet dukke, hæklet hund og udstyr. Designet af Ilse Charlotte Funch. Sådan hækles Sus:

Hæklet dukke - Sus. Opskrift på hæklet dukke, hæklet hund og udstyr. Designet af Ilse Charlotte Funch. Sådan hækles Sus: Hæklet dukke - Sus Sådan hækles Sus: Opskrift på hæklet dukke, hæklet hund og udstyr. Designet af Ilse Charlotte Funch Tyndt hudfarvet garn, som passer til hæklenål nr. 3. Gult garn til hår. Nogle rester

Læs mere

Træn maven flad med måtten som redskab

Træn maven flad med måtten som redskab Træn maven flad med måtten som redskab Af Birgitte Nymann www.birgittenymann.dk Double leg extension Det giver øvelsen: Styrker og former balder, baglår og rygmuskler, træner stabiliteten omkring skulderpartiet

Læs mere

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå og baller Birgitte NymaNN

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå og baller Birgitte NymaNN din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Svedgaranti og ømme lå r og baller Tillykke med dit nye træningsprogram på dvd EFFEKT puls er en del af EFFEKT programmet. Øvelserne er funktionelle

Læs mere

SportFys Tlf

SportFys   Tlf Nr. Øvelse Illustration Beskrivelse Gentagelse/formål 1 Bækkenløft Øvelse 1 Lig på ryggen med bøjede knæ. Løft bækkenet og den nederste del af ryggen op fra underlaget. Hold i 1-2 sek. Sænk ned igen. -

Læs mere

Et stort tak til min familie og venner for inspiration og særlig tak til Sigrún, Kolbrún og Danni for teknisk støtte og sparring

Et stort tak til min familie og venner for inspiration og særlig tak til Sigrún, Kolbrún og Danni for teknisk støtte og sparring Et stort tak til min familie og venner for inspiration og særlig tak til Sigrún, Kolbrún og Danni for teknisk støtte og sparring GIV KLUDENE NY STIL 26 genbrugsopgaver Elín Arndís Gunnarsdóttir Giv kludene

Læs mere

Olivia. Af Ilse Charlotte Funch

Olivia. Af Ilse Charlotte Funch Olivia Af Ilse Charlotte Funch Dukken: Materiale til dukken: Tyndt beige garn, som passer til pinde nr. 2,5. Jeg har brugt Strømpegarn. Råhvidt og lyseblåt garn til undertøj og rustrødt garn til hår. Nogle

Læs mere

Viivaa.dk. Træningsprogram FRISK-genoptræning albue generelt. Af: Viivaa Træningsekspert. Øvelse Illustration Træningsfokus Øvelsesdata Kommentar

Viivaa.dk. Træningsprogram FRISK-genoptræning albue generelt. Af: Viivaa Træningsekspert. Øvelse Illustration Træningsfokus Øvelsesdata Kommentar 1 - Triceps og bryst Stå med front mod væggen, Placer begge hænder bag hovedet og albuerne mod væggen. Pres overkroppen frem og ned til det strækkes på bagsiden af overarmene. Hold 15-20 sek. og byt arm.

Læs mere

KUNSTEN AT BÆRE SMYKKER

KUNSTEN AT BÆRE SMYKKER KUNSTEN AT BÆRE SMYKKER Indhold : Baggrundsfarver Ansigter & Halsudskæringer Lag på lag Brochen fuldender værket Leg med tiden Din personlige stil Se helse smykker på http://www.energetix.tv/nytimage 1

Læs mere

sommermode magasin Nr. 05 / MAJ 2010 Kr. 59,50 9 Gudeskøn DRESS EXPRESS idéer TIL kreativt HÅRpynt Romantiske flæser & blidt og delikat

sommermode magasin Nr. 05 / MAJ 2010 Kr. 59,50 9 Gudeskøn DRESS EXPRESS idéer TIL kreativt HÅRpynt Romantiske flæser & blidt og delikat INGELISE'S SY magasin Nr. 05 / MAJ 2010 Kr. 59,50 9 idéer TIL kreativt HÅRpynt - der matcher dit tøj DRESS EXPRESS - hurtige ferieoutfits fra catwalken Romantiske flæser & petit fleur blidt og delikat Gudeskøn

Læs mere

my baby carrier DANSK BRUGSANVISNING OBS! GEM BRUGSANVISNINGEN, SÅ DU OGSÅ KAN SLÅ OP I DEN SENERE! > ADVARSELSHENVISNINGER

my baby carrier DANSK BRUGSANVISNING OBS! GEM BRUGSANVISNINGEN, SÅ DU OGSÅ KAN SLÅ OP I DEN SENERE! > ADVARSELSHENVISNINGER Integreret hovedstøtte my baby carrier BRUGSANVISNING DANSK OBS! GEM BRUGSANVISNINGEN, SÅ DU OGSÅ KAN SLÅ OP I DEN SENERE! Integreret rygforlængelse... > ADVARSELSHENVISNINGER ADVARSEL: Balancen kan påvirkes

Læs mere

Materiale til dukken: Benene og kroppen: Armene: Fødderne: Montering:

Materiale til dukken: Benene og kroppen: Armene: Fødderne: Montering: Trine Materiale til dukken: Dukken: Tyndt hudfarvet garn, som passer til pinde nr. 2,5. Orange garn til hår. Nogle rester broderegarn eller andet tyndt garn til brodering af ansigtet. Til fyld er der brugt

Læs mere

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Guide: Træn dig til en stærk holdning Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Få en god holdning INDHOLD: Få en stærk

Læs mere

ØVELSER MED ELASTIK 1.1 1.2 1.3 1.4. Elastik føres bag ryglænet. Boks armene skiftevis frem.

ØVELSER MED ELASTIK 1.1 1.2 1.3 1.4. Elastik føres bag ryglænet. Boks armene skiftevis frem. ØVELSER MED ELASTIK 1.1 1.2 Elastik føres under stolesædet. Bøj og stræk albuerne skiftevis med hver arm. Elastik føres bag ryglænet. Boks armene skiftevis frem. 1.3 1.4 Elastik føres under stolesædet.

Læs mere

Sådan laver du rygøvelser

Sådan laver du rygøvelser Lav de øvelser, som terapeuten har markeret, og lav det antal gentagelser, der står ved hver enkelt øvelse. KONTAKT OG MERE VIDEN Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Kontakt Fysio- og

Læs mere

Gynækologisk - Obstetrisk Afdeling. Øvelser for gravide. Patientinformation. www.koldingsygehus.dk

Gynækologisk - Obstetrisk Afdeling. Øvelser for gravide. Patientinformation. www.koldingsygehus.dk Gynækologisk - Obstetrisk Afdeling Øvelser for gravide Patientinformation www.koldingsygehus.dk Bevægeøvelser for ryg og lænd Mange kvinder får problemer med lænde- og bækkensmerter i graviditeten. Det

Læs mere

Nederste del af ryggen Stræk

Nederste del af ryggen Stræk Stretching fitnessfaq.info Nederste del af ryggen Stræk Denne øvelse er designet til at forbedre fleksibilitet og fremme afslapning. Lig på ryggen med benene udvidet og dine arme på dine sider. Træk vejret

Læs mere

Skoliose-Øvelser. Sanne Kjeldsteen*

Skoliose-Øvelser. Sanne Kjeldsteen* Skoliose-Øvelser Sanne Kjeldsteen* *Jeg gør opmærksom på, at jeg hverken er fysioterapeut eller decideret fagperson. Øvelserne i denne e-bog er baseret på mine 10+ års erfaring som underviser i yoga- og

Læs mere

Fysisk Aktivitet. Cirkeltræningsprogrammer og Stationskort til Motivationsgrupperne

Fysisk Aktivitet. Cirkeltræningsprogrammer og Stationskort til Motivationsgrupperne Fysisk Aktivitet Cirkeltræningsprogrammer og Stationskort til Motivationsgrupperne Indholdsfortegnelse CIRKELTRÆNINGSPROGRAMMER... 1 INSTRUKTØRKORT HELE KROPPEN... 3 INSTRUKTØRKORT PAR... 4 INSTRUKTØRKORT

Læs mere

Viivaa.dk. Træningsprogram Træning overarm. Af: Viivaa Træningsekspert. Øvelse Illustration Træningsfokus Øvelsesdata Kommentar

Viivaa.dk. Træningsprogram Træning overarm. Af: Viivaa Træningsekspert. Øvelse Illustration Træningsfokus Øvelsesdata Kommentar 1 - Triceps og bryst Stå med front mod væggen, Placer begge hænder bag hovedet og albuerne mod væggen. Pres overkroppen frem og ned til det strækkes på bagsiden af overarmene. Hold 15-20 sek. og byt arm.

Læs mere

NIVEAU M CRAWL LEKTION 1/12. Del Tid Beskrivelse Mål og fokuspunkter

NIVEAU M CRAWL LEKTION 1/12. Del Tid Beskrivelse Mål og fokuspunkter LEKTION 1/12 Dagens Tema: Vejrtrækning og balance Opvarmning 5 Valgfri svømning. Vejrtrækning 5 Skift imellem de to øvelser 2-4 gange. 1. Hold fast i kanten med begge hænder, stræk dig ud og lig i overfladen

Læs mere

Elvere. Tips og ideer til elverkostume. Guide skrevet af Anna Balsgaard

Elvere. Tips og ideer til elverkostume. Guide skrevet af Anna Balsgaard Forfatter Anna Balsgaard Dato Man Maj 23, 2005 10:38 pm Beskrivelse Hvad kan man selv gøre for at ens elverroll også ligner en elver? Kategori Kostumer Type Udstyrs Guide --------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Viivaa.dk. Træningsprogram Viivaa genoptræningsprogram Bryst. Af: Viivaa Træningsekspert. Øvelse Illustration Træningsfokus Øvelsesdata Kommentar

Viivaa.dk. Træningsprogram Viivaa genoptræningsprogram Bryst. Af: Viivaa Træningsekspert. Øvelse Illustration Træningsfokus Øvelsesdata Kommentar 1 - Overkrop 3 Lig med det nederste af ryggen på bolden og god afstand mellem benene. Stræk armene op over hovedet og forsøg at lade resten af kroppen ligge afslappet. Når der mærkes stræk i ryggen og

Læs mere

Hvor smidig vil du være? Uge 1

Hvor smidig vil du være? Uge 1 Hvor smidig vil du være? Uge 1 Smidighedstest Her er en række tests af din smidighed i nogle af de vigtigste bevægelser. Du skal kunne bestå hver test for at have tilstrækkelig bevægelighed til at kunne

Læs mere

Instruktioner for Kænguru Slyngen

Instruktioner for Kænguru Slyngen Instruktioner for Kænguru Slyngen På ryggen Ammestilling Den fleksible allround slynge med mange muligheder Nem at tage af og på nemt at skifte stilling! Der er ikke noget dejligere end at bære sit barn!

Læs mere

Tips til figurdesign og tegneserietegning

Tips til figurdesign og tegneserietegning Tips til figurdesign og tegneserietegning Tekst og illustrationer Jakob Kramer Hero Tænk geometrisk Byg din figur op af simple geometriske former kugler, kasser, cylindre osv. Det gør den meget lettere

Læs mere

Send bagdelen 5 cm. i vejret. guide. sider. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria. August Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Send bagdelen 5 cm. i vejret. guide. sider. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria. August Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider TRÆNINGSPROGRAM: Vær go - ved din popo Send bagdelen 5 cm. i vejret Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Krisztina Maria

Læs mere

Superman Overarm og øvre ryg

Superman Overarm og øvre ryg Inspirationshæfte Har du meget stillesiddende arbejde? Så vil blot få minutters motionspause nogle gange om dagen gøre dig mere effektiv og forbedre din sundhed. I dette inspirationshæfte finder du et

Læs mere

ØVELSER TIL STOLEMOTION ØVELSER TIL STOLEMOTION // 1

ØVELSER TIL STOLEMOTION ØVELSER TIL STOLEMOTION // 1 ØVELSER TIL STOLEMOTION ØVELSER TIL STOLEMOTION // 1 VELKOMMEN... INDHOLD Kære læser Denne folder introducerer dig til stoleøvelser. Det eneste du skal bruge, er en stol uden armlæn. Folderen er udarbejdet

Læs mere

Fysio- og Ergoterapi

Fysio- og Ergoterapi ØVELSE 1 Stå med afstand mellem benene. Før vægten fra side til side. Bøj let i det ben, du lægger vægten på. ØVELSE 2 Stå med det ene ben foran det andet. Før skiftevis vægten fra det forreste til det

Læs mere

Sådan træner du efter brystrekonstruktion med væv fra maven (DIEP-lap)

Sådan træner du efter brystrekonstruktion med væv fra maven (DIEP-lap) Sådan træner du efter brystrekonstruktion med væv fra maven (DIEP-lap) Du har fået lavet en rekonstruktion af dit bryst og skal nu i gang med genoptræningen. I denne pjece finder du vores anvisninger til,

Læs mere

BENSVING UNDGÅ SKADER TRÆNINGSØVELSER. Formål: Smidighed i ryg og hofte

BENSVING UNDGÅ SKADER TRÆNINGSØVELSER. Formål: Smidighed i ryg og hofte BENSVING Formål: Smidighed i ryg og hofte Lig på ryggen med armene ud til siden, benene bøjede og skulderne i mod gulvet Kør roligt knæene ud til siden til de rører jorden og tilbage igen Hold fødderne

Læs mere

Baletten. En drøm i rosa

Baletten. En drøm i rosa Af Ylva Vestberg Foto: Philippe Merie Hår & makeup: Marie Thomsen Model: Sarah Grünewald/Scoop Modells Fotoassistent: Emile Sadria Alle priser er cirkapriser Læserservice bagerst i bladet En drøm i rosa...

Læs mere

!!!!! af Brian Kristensen! http://akrylkunst.dk. Tegne et ansigt

!!!!! af Brian Kristensen! http://akrylkunst.dk. Tegne et ansigt af Brian Kristensen http://akrylkunst.dk side 1 af 6 Denne quick guide viser i korte steps hvordan man tegner de rigtige proportioner i et ansigt. For at have et fundament når du tegner et ansigt er det

Læs mere

Styrketræning. Primære store muskelgrupper: Bug, ryggen, hoftebøjere, ballerne, hasen, knæstrækkere,, læggen.

Styrketræning. Primære store muskelgrupper: Bug, ryggen, hoftebøjere, ballerne, hasen, knæstrækkere,, læggen. Primære store muskelgrupper: Bug, ryggen, hoftebøjere, ballerne, hasen, knæstrækkere,, læggen. Sekundære muskelgrupper : Indad-/udadførere, armstrækkere og bøjere, nakke og skuldermuskler, brystmuskler.

Læs mere

HUSK PAUSEN, når du træner. Guide. sider. August Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

HUSK PAUSEN, når du træner. Guide. sider. August Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider HUSK PAUSEN, når du træner Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Husk pausen, når du træner INDHOLD: Husk pausen,

Læs mere

Introduktion. Workshop. Afslutning

Introduktion. Workshop. Afslutning Workshophæfte til Memoratoriet: det rare sted Introduktion Workshop Afslutning 1 Workshop Introduktion Indholdet af hæftet dækker den del af spillet, som finder sted før og efter Memoratoriet. Det vil

Læs mere

Burda Nordic. Size: XS-XXL

Burda Nordic. Size: XS-XXL Burda Nordic Size: XS-XXL Burda Nordic Målskema DK Klargøring af snitmønster: Det er vigtigt, at du får lavet et testprint af kontrolarket, så dit snitmønster udskrives i korrekte mål. Du finder guiden

Læs mere

Træningsprogram til stolemotion

Træningsprogram til stolemotion Træningsprogram til stolemotion At sidde på stolen: Sæt dig ude på kanten af stolen (helst uden armlæn) og sørg for at benene er placeret i ret vinkel. Tempo: Udfør øvelserne i det tempo du føler, er behageligt.

Læs mere

Øvelse 2. Lig på ryggen med armene ned langs siden. Gør nakken lang, pres skuldrene ned i madrassen i ca. 10 sek.

Øvelse 2. Lig på ryggen med armene ned langs siden. Gør nakken lang, pres skuldrene ned i madrassen i ca. 10 sek. Øvelseskatalog A. Øvelse 1 Lig på ryggen. Læg rask sides hånd lige under kravebenet på opererede side. Hvil i stillingen i nogle minutter. Gentag på samme måde med hånden på arret samt under arret. A Øvelse

Læs mere

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner side 2 Tillykke med dit nye træningsprogram på dvd Dette program er inspireret af german volume training, som er kendt som en af de hurtigste

Læs mere

1. Stræk op og sving forover

1. Stræk op og sving forover Trænings program Din indstilling til dette program, er hvad du får ud af det. Se muligheder fra gang til gang og læg mærke til de øvelser, der gik flydende og nemt. Hvilke er svære og hvordan kan du forbedre

Læs mere

U T K N. Stole gymnastik

U T K N. Stole gymnastik S IN U TR T K N IO Stole gymnastik S I D E 2 S T O L E G Y M N A S T I K Opvarmning 1 Sæt dig godt til rette med ret ryg, men afslappet. Armene hænger ned langs siden. Lænden hviler på ryglænet Åndedræt

Læs mere

Den store kappeguide 15-01-2003 Feedback: LiveForum, m@liveforum.dk. Den store Kappeside

Den store kappeguide 15-01-2003 Feedback: LiveForum, m@liveforum.dk. Den store Kappeside af 11 08-08-2012 21:07 Den store kappeguide 15-01-2003 Feedback: LiveForum, m@liveforum.dk Den store Kappeside Kapper er nemme at lave, og en af de beklædningsgenstande jeg oftest har blevet spurgt til

Læs mere

Sejl at placere og fjerne sejl på person i kørestol

Sejl at placere og fjerne sejl på person i kørestol Sejl at placere og fjerne sejl på person i kørestol Personer der har behov for at blive forflyttet med personløfter har ofte ikke ressourcer til læne sig frem eller løfte benene når sejlet skal placeres

Læs mere

Brudepigekjoler 2018 Neutrale farver Where the magic begins..

Brudepigekjoler 2018 Neutrale farver Where the magic begins.. Brudepigekjoler 2018 Neutrale farver Where the magic begins.. Akrobath.dk 1 Indholdfortegnelse Det med småt............3 Brudepige guiden.........4 Ideer-tanker-inspiration....6 Få din brudepige til.......

Læs mere

Mave- og rygtræningsøvelser

Mave- og rygtræningsøvelser Mave- og rygtræningsøvelser Rygsøjle twist Det træner du: den dynamiske stabilitet omkring lænd og bækken i samarbejder med hoftens muskler. Du bruger specielt de skrå mavemuskler til at dreje kroppen

Læs mere

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø Pilates program zxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuio

Læs mere

Målskema VIGTIGT. Sådan tager du dine mål

Målskema VIGTIGT. Sådan tager du dine mål Burda Nordic Burda Nordic Målskema DK Klargøring af snitmønster: Det er vigtigt, at du får lavet et testprint af kontrolarket, så dit snitmønster udskrives i korrekte mål. Du finder guiden til, hvordan

Læs mere

Materialer: Du skal bruge sølvkarton, farvet karton, saks, lim.

Materialer: Du skal bruge sølvkarton, farvet karton, saks, lim. Indbydelseskort Send indbydelsekort ud, der er formet som et skjold. Du kan jo lave dem forskellige, så det bliver din gæsts våbenskjold. Det samme mønster skal så gå igen på det store skjold, spændet

Læs mere

Styrk din krop med 24 hurtige

Styrk din krop med 24 hurtige Styrk din krop med 24 hurtige Fitness-, og ernæringsekspert Chris MacDonald og træningsfysiolog og personlig træner Jacob Søndergaard, har i fællesskab leveret 24 effektive styrkeøvelser til PLUS. AfChris

Læs mere

Guide: Frygt ikke styrketræning

Guide: Frygt ikke styrketræning Guide: Frygt ikke styrketræning Kvinder i alle former har gavn af styrketræning. Og nej, kvinder får ikke store muskler af at styrketræne. Af Krisztina Maria, februar 2013 03 Frygt ikke styrketræning 05

Læs mere

Vending i seng. Brehms Spilerdug ApS Tlf.:

Vending i seng. Brehms Spilerdug ApS Tlf.: Vending i seng I denne vejledning finder du eksempler på, hvordan du kan anvende spilerdug ved vending i seng. Som supplement se vejledningerne Placere spilerdug og At fjerne spilerdug. Se også videoerne

Læs mere

Burda Nordic. Size: 62-80

Burda Nordic. Size: 62-80 Burda Nordic Size: 62-80 Burda Nordic Målskema DK Klargøring af snitmønster: Det er vigtigt, at du får lavet et testprint af kontrolarket, så dit snitmønster udskrives i korrekte mål. Du finder guiden

Læs mere

Jakke bestilles uden Falck logo. Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet ved bestilling af jakke

Jakke bestilles uden Falck logo. Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet ved bestilling af jakke Jakke bestilles uden Falck logo Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet ved bestilling af jakke Jakke bestilles uden Falck logo Lægemærke skal bestilles separat - bestilles i sekretariatet

Læs mere

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner

din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner Åhhhh jeg er så vild med de EFFEKT-øvelser som jeg præsenterer på denne video. Når hele programmet flyder der ud ad, så bliver jeg helt høj

Læs mere

Jeg kunne dagen om den gode effekt på både meridianer og chakras, men jeg lader det være op til dig at opleve

Jeg kunne dagen om den gode effekt på både meridianer og chakras, men jeg lader det være op til dig at opleve Ansigtsyoga Ansigtet er kroppens spejl udadtil Her har jeg samlet nogle af de øvelser og teknikker, som jeg holder mest af. Du behøver ikke at lave dem alle, blot et par stykker, gerne 2-3 gange om ugen.

Læs mere

zxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuio For kajakroere påasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcv 15-08-2013

zxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuio For kajakroere påasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcv 15-08-2013 qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø Basis pilates program zxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuio

Læs mere

Ekstra Model: Slå om bluse til fast stof

Ekstra Model: Slå om bluse til fast stof Der var nogen, der ønskede noget slå-om detalje, så her er én ud af to. Denne model vil være velegnet til at sy op i fast stof, da den er taget ud fra den tilrettede t-shirt med bevægelsestillæg, og der

Læs mere

Træning. Pleje og opbevaring

Træning. Pleje og opbevaring Balancepude da Træningsvejledning www.tchibo.dk/vejledninger Varenummer: 353 036 Made exclusively for: Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg, Germany, www.tchibo.dk Sikkerhedsoplysninger Kære kunde!

Læs mere

Homemade and well fitted

Homemade and well fitted No. 10 STOCKHOLM Homemade and well fitted Post et billede, jeg vil elske at se hvad du har kreeret. Brug en af disse sociale medier. #howtodofashion Instagram: @howtodofashion Facebook: facebook.com/howtodofashion

Læs mere

MØNSTERARK UGLEDØRSTOPPER: 6 MØNSTERDELE 100% Ugledørstopper: Øjebaggrund Klip x 1 i filt eller stof Klip x 1 i vliesofix

MØNSTERARK UGLEDØRSTOPPER: 6 MØNSTERDELE 100% Ugledørstopper: Øjebaggrund Klip x 1 i filt eller stof Klip x 1 i vliesofix MØNSTERARK UGLEDØRSTOPPER: 6 MØNSTERDELE 100% Ugledørstopper: Øje Ugledørstopper: Øjebaggrund eller stof Ugledørstopper: Vinge (1 par) Ugledørstopper: Bund Klip x 1 (og 1 i kraftig bomuld/denim) Ugledørstopper:

Læs mere

Ab Exercises. fitnessfaq.info. Introduktion til Ab Øvelser

Ab Exercises. fitnessfaq.info. Introduktion til Ab Øvelser Ab Exercises fitnessfaq.info Introduktion til Ab Øvelser Dine muskler hjæ lpe med at flytte dig gennem din dag, de også hjæ lpe med at definere din form. Jo stæ rkere og bedre træ net dine muskler er,

Læs mere

MED SKÆG OG PANDEPUDE COPYRIGHT DanskeFolkedansere. VENDELBOTØJ, HOVEDSAGELIG FRA ØSTVENDSYSSEL CA. 1780 CA. 1850.

MED SKÆG OG PANDEPUDE COPYRIGHT DanskeFolkedansere. VENDELBOTØJ, HOVEDSAGELIG FRA ØSTVENDSYSSEL CA. 1780 CA. 1850. Ærmetrøje og skørt 90. SÆM 5817. Hjemsted: Ukendt. Ærmetrøje og skørt af blåt, glittet ulddamask foeret med ubleget hørlærred. Trøjen har skjult snøring med 5/4 forskudte huller. Smal ryg med søm. Snøret

Læs mere

46 Odense Bys Museer nr.1979/93 Hjemsted: Drejø Materialer: Hvergarn, tværstribet i rød, grøn og smalle striber i flere farver. Foer af hørlærred og

46 Odense Bys Museer nr.1979/93 Hjemsted: Drejø Materialer: Hvergarn, tværstribet i rød, grøn og smalle striber i flere farver. Foer af hørlærred og 46 Odense Bys Museer nr.1979/93 Hjemsted: Drejø Materialer: Hvergarn, tværstribet i rød, grøn og smalle striber i flere farver. Foer af hørlærred og ryg af sort glittet hørlærred. Mønstrede metalknapper.

Læs mere

Påklædning Bluse og Trøje i Kørestol

Påklædning Bluse og Trøje i Kørestol Påklædning Bluse og Trøje i Kørestol På- og afklædning af overkrop indeholder mange momenter, der påvirkes af personens ressourcer, både hvad angår det mentale, muskelstyrke, balance i den siddende stilling

Læs mere

Burda Nordic. Size:

Burda Nordic. Size: Burda Nordic Size: 104-140 Målskema DK Klargøring af snitmønster: Det er vigtigt, at du får lavet et testprint af kontrolarket, så dit snitmønster udskrives i korrekte mål. Du finder guiden til, hvordan

Læs mere

BLUSE: STØRRELSER-CL 44(48)50-56(62-68)74-80(86-92) cl STØRRELSER-ALDER prematur(prematur)0-2(2-6)6-12(12-24) mdr.

BLUSE: STØRRELSER-CL 44(48)50-56(62-68)74-80(86-92) cl STØRRELSER-ALDER prematur(prematur)0-2(2-6)6-12(12-24) mdr. 91939 COLIN Version 1 91939 FØDDER OG HÆNDER BABYSÆT: BLUSE, BUKSER OG TÆPPE GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm

Læs mere

Jais Nielsen streger og buer (elevark) to billedkunstlektioner

Jais Nielsen streger og buer (elevark) to billedkunstlektioner Jais Nielsen streger og buer (elevark) to billedkunstlektioner Streger og buer - øvelser på papir Jais var rigtig god til at tegne. Når han skulle lave keramik, tegnede han altid en skitse på papir. På

Læs mere

Sådan træner du, når du har forreste knæsmerter

Sådan træner du, når du har forreste knæsmerter Sådan træner du, når du har forreste knæsmerter Dette er et selvtræningsprogram beregnet til træning med henblik på at mindske dine smerter foran på knæet og under knæskallen. Desuden har øvelserne en

Læs mere

Tegning/Todimensionale billeder

Tegning/Todimensionale billeder Tegning/Todimensionale billeder - TEGNETEKNIKKER, REDSKABER OG OPGAVER At tegne er en proces, en måde at skildre på. Hemmeligheden ved en vellykket tegning er en omhyggelig iagttagelse, en forenkling af

Læs mere

Træning i vand for gravide - Øvelser fra Hvidovre Hospital

Træning i vand for gravide - Øvelser fra Hvidovre Hospital Træning i vand for gravide - Øvelser fra Hvidovre Hospital Næsten alle gravide bør motionere lige så meget som resten af den voksne befolkning. Det vil sige at man som gravid skal holde sig i god form

Læs mere

Sådan udfører du lymfedrænage af venstre arm

Sådan udfører du lymfedrænage af venstre arm Sådan udfører du lymfedrænage af venstre arm Lymfesystemets opbygning og funktion Lymfesystemet transporterer lymfevæske rundt i kroppen. Lymfesystemet er en vigtig del af kroppens immunforsvar og er med

Læs mere

Husk, at det endelige resultat vil blive lidt anderledes, men du kan med fordel ændre nålestørrelsen for at opnå din ønskede størrelse på firkanterne.

Husk, at det endelige resultat vil blive lidt anderledes, men du kan med fordel ændre nålestørrelsen for at opnå din ønskede størrelse på firkanterne. GARDEN PARTY JACKET "HINTS TIL TILPASNING, TIPS, & TRICKS!" OVERSIGT LÆS MIG GRUNDIGT, LAV ET BOGMÆRKE OG BESØG MIG OFTE! Skriv til os på FACEBOOK SIDEN HER! om de vidunderlige ting du opdager, mens du

Læs mere

Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design

Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Tryk & Design Super kvalitet - Åndbar og antibakteriel. Perfekt pasform god bevægelse. 0BWomen's Performance Pant ALO Sport W5001 Performance 051.06 Pris 299,- kr. S - XL 90 % nylon, 10 % spandex, antibakteriel funktions

Læs mere

Træningsprogram. Programtitel: 22-10-2010

Træningsprogram. Programtitel: 22-10-2010 Træningsprogram Programtitel: 22-10-2010 Behandler: Anja Stampe Bemærkninger: Styrkeøvelser for aldersgruppen er 15 gentagelser. Det skal altid være sådan, at det er 15 gentagelser udført med korrekt teknik,

Læs mere

83 Odense Bys Museer nr. 1979/95 Hjemsted: Drejø Beskrivelse: Korsklæde, snip. Det består af en trekant af fint lærred, dertil er syet et 10 cm bredt stykke fint mønstret bomuld med en 5 cm bred kant af

Læs mere

Opvarmningsprogram. Billede af øvelse. Antal gentagelser/ varighed. Øvelse. Variant. 8 gentagelser til hver side Sidde / stå

Opvarmningsprogram. Billede af øvelse. Antal gentagelser/ varighed. Øvelse. Variant. 8 gentagelser til hver side Sidde / stå Træningsprogram 0 Opvarmningsprogram Øvelse Stræk dig skiftevis søger op mod loftet 8 gentagelser til hver side Sidde / stå Svaje ned strit med numsen og runde op kig ind på maven Kør skuldrene rundt -

Læs mere

Træningsprogram. Rygklinikken PROMETHEUS h

Træningsprogram. Rygklinikken PROMETHEUS h Træningsprogram Rygklinikken PROMETHEUS h Begynd forsigtigt. Du må ikke få smerter, når du træner. Du må gerne føle at musklerne strækkes, og blive lidt muskeløm af de første træningsomgange. Lav udspændingsprogrammet

Læs mere

Øvelser med elastik. www.fysiovel.dk

Øvelser med elastik. www.fysiovel.dk Øvelser med elastik Lig på ryggen med bøjede knæ, hoftebredde afstand mellem fødderne og elastikken over lysken. Tag fat om elastikken i hver side ud for hofterne, løft overkroppen og stræk begge arme

Læs mere