IMCC s Handleplan 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "IMCC s Handleplan 2017"

Transkript

1 IMCC s Handleplan 2017 Handleplanen 2017 har til formål kort at beskrive de vigtigste mål og tidsmæssige milepæle inden for hvert indsatsområde. I indeværende handleplan er der identificeret 6 indsatsområder, som er udarbejdet med afsæt i strategien i samarbejde mellem IMCC s aktivitetsledere, lokalbestyrelser og landsbestyrelsen s indsatsområder Dit nære IMCC Dit politiske IMCC Dit økonomiske IMCC Dit kvalitetssikre IMCC Dit internationale IMCC Dit kommunikative IMCC IMCC s Landsbestyrelse 2017 Sarah Chehri Formand Marie My Warborg Larsen Menigt Medlem Pelle Harris Krog Internationalt Ansvarlig Cecilie Siggaard Menigt medlem Frederik Mark Højsager Torsten V. Merinder Økonomiansvarlig Ida Lang Andersen Menigt medlem Menigt medlem

2 Dit nære IMCC ejerfornemmelse, tilhørsforhold og medlemsforankring Hovedansvarlige: Ida Lang Andersen IMCC-følelsen skal styrkes hos det enkelte medlem. Efter et udadgående 2016, vil 2017 være året, hvor vi kigger indad og fokuserer på at styrke det interne IMCC. Velkomstpakken - IMCC i din hverdag (sommer 2017) Materialer der skal med i pakken: Organisationsoversigt. Vision, mission, værdier. Accomplishments sidste år. Aktivitetsspecifik materiale. Merchandise - kopper, kuglepenne etc. Tværfarvelighed Vi vil styrke farvefællesskaberne blandt IMCC aktiviteter ved sparrings aktiviteter og møder. Oprette en pulje til tværfarvelige initiativer (april 2017). Lokalafdelinger Veletabeling af IMCC Esbjerg, Næstved og evt. Roskilde. Formandsmøde af national formand med de lokale formænd for at mindske vejen mellem Nationalbestyrelsen og Lokalbestyrelserne (ét forår og ét efterår). Trænergruppen arrangerer i samarbejde med lokalafdelingerne fyraftenskurser med flere aktiviteter sammen og evt. spis med IMCC-aftener. Sekretariatet (i løbet af året) Bestyrelsen laver en arbejdsplan med sekretariatet, så sekretariatet kommer tættere på de frivillige. Tour De Danmark Sekretariatet synliggøres ved at komme forbi alle lokalafdelinger og fortælle, hvad folk kan bruge dem til, og hvad de kan hjælpe med.

3 Dit politiske IMCC med grundholdningerne som fundament. Hovedansvarlige: Sarah Chehri og Pelle Harris Krog Til GF 2016 blev det vedtaget, at IMCC s politiske linje skal etableres. Med vedtægter, der nu opfordrer til, at IMCC kan udtale sig politisk, skal vi i 2017 samle holdninger i IMCC og koge dem ned til en række grundholdninger, som alle aktiviteter og frivillige kan tage udgangspunkt i. Det politiske udvalg bliver primus motor for denne proces. Politisk Udvalg, tidshorisont Februar Konstituerende møde på ILONA, februar Marts/April Arbejdsdag, hvor plan of action udarbejdes, og der sendes grundholdnings-kald ud til aktiviteterne. Maj IMCC Stormøde - alle frivillige samles for at gennemgå, kommentere, tilføje og udpensle IMCC ske grundholdninger. Juni/juli/august Arbejdsweekend med indsamling og gennemgang af al materiale. September Forberedelse til GF 2017 med præsentation af grundholdninger - til afstemning. Politisk udvalg kan vælge en koordinator, hvis de finder dette relevant. Politisk arbejde i DUF i samarbejde med SAFU (SAFU = samrådet af Udvekslingsorganisationer i DUF; består af AFS Interkultur, CISV, IMCC, Dansk ICYE og YFU). Fælles event på Folkemødet vedr. udveksling og international forankring hos unge. Fortsætte arbejdet for at gøre de små organisationer i DUF mere indflydelsesrige.

4 Dit økonomiske IMCC en bæredygtig fundraisingstrategi, der gavner alle. Hovedansvarlig: Frederik Mark Højsager Usikkerheden i DUF spøger, og for at sikre en bæredygtig økonomi i IMCC bliver 2017 s store hovedfokus: blokfundraising og større gennemsigtighed i aktiviteternes økonomi. Blokfundraising Fundraisingkurser og oplæring i økonomistyring. Uddybes af sekretariatet i samarbejde med Trænergruppen. Udarbejdelse af et dokument, som rummer alle søgte fonde og modtagede beløb til gavn for aktiviteterne. Dette sendes ud til alle aktiviteter. Store blokfundsansøgninger. Sekretariatet udarbejder i samarbejde med interesserede aktiviteter større ansøgninger til relevante fonde. Gennemsigtighed i aktiviteternes økonomi (Gen)indførsel af månedlig kontoudtog (eller lignende) fra den gældende aktivitet eller lokalbestyrelse. Opdatering af skabeloner på hjemmesiden til regnskaber og budgetter til brug for aktiviteterne. Udarbejdelse af online invatarlister for alle Lokalbestyrelsers kontorer. Listen udarbejdes i samarbejde med Lokalbestyrelserne og ajourføres løbende.

5 Dit kvalitetssikre IMCC bæredygtige projekter og aktiviteter. Hovedansvarlig: Marie My og Cecilie Siggaard Vi skal fortsat sikre, at alle IMCC s aktiviteter lever op til nationale og internationale standarder for bæredygtige projekter. Dette kræver fortsat uddannelse af vores medlemmer gennem diverse kurser, samt en monitorerings- og evalueringskultur, der er forankret i hele IMCC. Herudover skal vores frivilligpolitik sikre, at vi passer godt på hinanden. Kursusoversigt på IMCC s hjemmeside og i nyhedsbrevet (april 2017) Kursusoversigten skal rumme både interne og eksterne kurser. Monitorerings og evalueringskultur (M &E) i IMCC Dette skal i første omgang køre som et pilotprojekt og udbydes til de aktiviteter/bestyrelser, der har lyst og kapacitet til det. Tidshorisont Foråret 2017: - Step 1: Sammenfatning af målbare parametre Landsbestyrelsen sammenfatter x antal gennemgående mål til inspiration - kan både være interne og eksterne. - Step 2: Træning og udarbejdelse af monitoreringsplan De aktiviteter/bestyrelser, der har lyst til at deltage, bliver tilbudt en træning i M&E. Træningen skal prøve at samle aktiviteter i samme farvefællesskab. Træningen skal indeholde en introduktion til M&E og til forskellige redskaber. Desuden skal trænerne facilitere udarbejdelse af konkrete målsætningerne og en monitoreringsplan, som skal gøres færdig ude i aktiviteterne. Efteråret 2017: - Step 3: Implementering Monitoreringsplanen implementeres i aktiviteterne. Trænergruppen står til rådighed. - Step 4: Evaluering Fælles evaluering af implementeringen og udbyttet af forløbet med henblik på forbedring. Frivilligpolitik (forår 2017). IMCC s frivilligpolitik færdiggøres. Dette er en kvalitetssikring og en forventningsafstemning af de frivilliges arbejde.

6 Dit internationale IMCC IMCC til kamp for hele verdens sundhed. Hovedansvarlige: Pelle Harris Krog Med et stærkt Internationalt Udvalg skal IMCC s internationale potentiale bryde ud af det IFMSA ske monopol, og nye samarbejdspartnere skal findes. Derudover må det internationale ikke forsvinde ud i det globale univers, men skal forankres i det lokale, så alle medlemmer kan se de store internationale sammenhænge nede på aktivitetsniveau. Nye eksterne samarbejdspartnere (forår 2017) IMCC indskrives i 2017 i FN s Global Compact Nordic Network (Forår 17). IMCC opretter medlemskab af European Public Health Alliance i 2017 (Forår 17) EPHA-medlemskabet er et pilotprojekt, der evalueres efter et år. Relevante dele af IMCC s hjemmeside skal oversættes til engelsk (Efterår 17). Lokal forankring af det internationale Alle hjemmesidens internationale faner skal gennemgås og revideres med henblik på forståelighed over for medlemmer, der ikke før har været afsted på internationale møder (Efterår 17). Der udarbejdes guides, der overskueliggør de internationale muligheder og mødetyper, samt ansøgningsprocessen. (Dette indgår i IMCC s velkomstpakke) (Forår 17). Alle interesserede aktivitetsleder vil i 2017 blive kontaktet med henblik på at udarbejde interne mål (Forår 17). Internationale kursusmuligheder i IFMSA, EU med flere skal på systematisk vis formidles til medlemmerne (Forår 17). Flere aktiviteter skal indrulleres i IFMSA s programstruktur (Efterår 17) Internationalt Udvalg 2.0 Internationalt Udvalg skal spille en stadig større rolle i udviklingen og formidlingen af det internationale arbejde i IMCC. Udvalget struktureres med henblik på at kunne varetage både strategiske, udviklings- og driftsmæssige opgaver (Forår 17). Flere aktiviteter skal inddrages i udvalgets arbejde (Efterår 17).

7 Dit kommunikative IMCC et IMCC alle kender; med PR og ekstern synlighed. Hovedansvarlig: Torsten V. Merinder I ndsatsen for 2017 i forhold til kommunikation og ekstern synlighed bliver med to fokusområder: 1. At gøre IMCC strømlinet i vores indadrettede og udadrettede kommunikation; via logoer og fælles PR-materialer. 2. At gøre PR og ekstern synlighed let tilgængeligt og praktisk for medlemmerne. Derved bliver det samlede mål at bygge på IMCC s stærke fælles branding - og gøre vores stemme tydelig udadtil. Medlemsforankring og tilgængelighed af PR (forår 2017). Oprettelse af standardiserede PR-skabeloner via programmet Piktochart, tilgængelige for alle medlemmer. Supplementere viden omkring PR og tilrettelæggelse af PR via kurser i Trænergruppen - samt tilgængelige guides. Fælles branding og logoer i IMCC (maj 2017). Udarbejdelse af et IMCC-format af hver aktivitets logo. Til anvendelse nationalt, når vi fælles laver større PR og ekstern repræsentation, for eksempel blokfundraising. PR-udvalg Der oprettes en fokusgruppe på ILONA Vores IMCC-impact (forår 2017). Optimering af nyhedsbrevet Klare datoer for udgivelse og udsendelse til medlemmerne, samt inkludere vores IMCC-resultater i nyhedsbrev; kurser, interne kald, etc. Fokus på intern kommunikationskultur - fortæl jeres succeshistorier (via FB, Instagram, Snapchat, nyhedsbrev, m.fl.). IMCC-Merchandise: Webshop via IMCC.dk, til køb og design af merchandise. Kommunikationsstrategi - på lokal og national basis (efterår 2017). Strategisk tilgang til PR appliceret på IMCC s eksterne kanaler. Udarbejdelse af en fælles retningslinje / kommunikationsplan - med inddragelse af fokusgruppe fra ILONA 2017, til præsentation på GF Herunder: Et rammedokument med forventninger til fælles branding. Repræsentation ved eksterne nationale events, deriblandt Folkemødet 2017.

Landsbestyrelsens Handleplan 2016

Landsbestyrelsens Handleplan 2016 1 Landsbestyrelsens Handleplan 2016 Med udgangspunkt i strategien 2016-18 har Landsbestyrelsen identificeret 6 hovedområder for foreningsåret 2016, der blev sendt til høring ved ILONA 2016. Formålet med

Læs mere

HANDLINGSPLAN 2018 IMCC

HANDLINGSPLAN 2018 IMCC HANDLINGSPLAN 2018 IMCC 2018 markerer det sidste år i strategien 2016-18. Med handlingsplanen 2018 søger vi at realisere de sidste, afsluttende mål under respekt for, at tiden er en anden nu end ved vedtagelsen

Læs mere

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens fokusområder for 2019 Strategien 2020-22 3 En stærk økonomi - også i fremtiden 6 Klar kommunikation - strukturering og strømlining 8 Stærke lokalafdelinger

Læs mere

Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer

Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer Helena Vendelin Rahbek Pedersen Kandidatur til Landsbestyrelsen 2019 Ansvarlig for Internationale Relationer Jeg brænder for IMCC, og jeg brænder for det internationale arbejde, vi laver. Siden 2015 har

Læs mere

Budgetteringsmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Budgetteringsmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: København Referent: Ida Ordstyrer: Torsten Deltagere: Kamilla, Ida, My, Stine, Torsten, Pelle, Agnethe og Jacob. Ikke til stede: Ingen Tidsperspektiv for mødet: 6 timer 1): Godkendelse

Læs mere

Trænergruppens Kursuskatalog

Trænergruppens Kursuskatalog Trænergruppens Kursuskatalog I dette hæfte kan du få inspiration til, hvilke træninger IMCCs trænergruppe blandt andet udbyder. Den præcise form, længde og indhold kan tilpasses, så det matcher Jeres efterspørgsel.

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Hos Nynne (København) Referent: Sofus Ordstyrer: Nynne Deltagere: Sofus, Julie, Helena, Theis, Nynne, Sabina, Frederikke, Tilde Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: 4 timer 1): Godkendelse

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Ordstyrer: Deltagere: Frederikke, Helena,,, Tilde, Sofus Ikke tilstede: Theis Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat

Læs mere

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Overleveringsmøde (Holbæk) Referent: Agnethe Ordstyrer: Cecilie Deltagere: Sarah, Pelle, Stine, Torsten, Frederik, My, Kamilla, Agnethe, Cecilie, Ida og Jacob (Bestyrelsen 2017 og 2018)

Læs mere

Bestyrelsesweekend Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Bestyrelsesweekend Landsbestyrelsen 2017 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: My s domicil (Bagsværd) Referent: My og Ida Ordstyrer: Chehri Deltagere: Torsten Sarah Chehri Ikke tilstede: ia. Tidsperspektiv for mødet: d. 25-08-2017 til d. 27-08-2017 Marie My Frederik

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Aarhus Referent: Helena Ordstyrer: Deltagere: Sabina, Nynne, Theis,,, Sofus, Helena, Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: Observatører: Bolette, Abdulkarim, Anne 1): Godkendelse af

Læs mere

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

[Onlinemøde] Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Nynne Ordstyrer: Frederikke Deltagere: Sabina, Helena, Julie, Frederikke, Nynne, Sofus, Tilde og Theis Ikke tilstede: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv

Læs mere

Referat: Formalia: Referat: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato ] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl , varighed: 6 timer.

Referat: Formalia: Referat: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato ] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl , varighed: 6 timer. Referat: Indholdsfortegnelse: Formalia: Dagsorden: Formalia: Dagsorden [Bestyrelsesmøde] d. [Dato 17-09-2016] Landsbestyrelsen 2016 Tidsperspektiv: kl. 10-16, varighed: 6 timer. Tilstedeværende: Torsten,

Læs mere

Torsten Vinding Merinder

Torsten Vinding Merinder Kandidatur: IMCC s Generalforsamling 2015 Torsten Vinding Merinder Hej! Tag dig ikke af det lange hår der er mere at komme efter herunder. Lidt om mig og min rejse med IMCC Jeg hedder Torsten, og til daglig

Læs mere

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst David Alexander Gryesten, Monica Kujabi, Morten Wørmer, Caroline Arnbjerg, Stine

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Deltagere:,, Sofus og Theis 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Ikke tilstede: Tilde, Frederikke, Nynne og Sabina Tidsperspektiv for mødet: 5 timer 2): Godkendelse

Læs mere

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014

Referat Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 10.05.2014 1. Formalia Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), May Fey Hallett (MFH), Helle B. Krogh (HBK), Katja Thøgersen (KT), David Alexander Gryesten Jensen (DAGJ), Marie

Læs mere

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Referent: Frederikke Ordstyrer: Deltagere: Alle (,,, Nynne, Tilde,, Frederikke og Sabina) Ikke tilstede: Ingen 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer 2):

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 28.06.2014

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 28.06.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Tidsramme Jesper Mølgaard (JM), Helle B.

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Online Referent: My Ordstyrer: Ida Deltagere: Ida, My, Pelle, Torsten, Klara, Kamilla, Jacob & Stine Ikke tilstede: Tidsperspektiv for mødet: 17-19 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Læs mere

Guideline for ledelsesposter

Guideline for ledelsesposter Guideline for ledelsesposter 1 Indhold Motivation og baggrund 3 Hvorfor ledelsesguidelines? 3 Tabularium: Oversigt over forkortelser 4 Fælles for ansvarsposter 4 Guideline 7 NAL/NØA (NAL-Kodex) 7 LAL/LØA

Læs mere

Link til hangout: https://plus.google.com/hangouts/_/slt2p25ialj6zcvhueu6b6v42aa. Dagsorden godkendt - Caroline har et pkt., som tilføjes.

Link til hangout: https://plus.google.com/hangouts/_/slt2p25ialj6zcvhueu6b6v42aa. Dagsorden godkendt - Caroline har et pkt., som tilføjes. Dagsorden: Formalia: Dagsorden [Fysisk møde] d. [Dato 04-06-2016] Landsbestyrelse 2016 Tidsperspektiv: kl. 11-19, varighed: 8 timer. Location: Aarhus Tilstedeværende: Sarah Chehri Torsten Vinding Merinder

Læs mere

Møde i kommunikationsgruppen - Referat

Møde i kommunikationsgruppen - Referat Møde i kommunikationsgruppen - Referat 08-08-2016 Dagsordenspunkter 1. Nyt fra sekretariatet 2. Evaluering 2015-2016 3. Kommunikationsstrategi og budget 2017-2018 4. Samarbejdsplatform til BRN 5. Årligt

Læs mere

International strategi for Det Danske Spejderkorps

International strategi for Det Danske Spejderkorps International strategi for Det Danske Spejderkorps Strategien skal give et overblik over de prioriteter, DDS har som del af den globale spejderbevægelse og som medlemmer af de internationale spejderorganisationer

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Odense Referent: Julie Ordstyrer: Tilde Deltagere: Tilde, Julie, Theis, Sofus, Nynne, Sabine Ikke tilstede: Frederikke 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 12-15

Læs mere

IMCC Generalforsamling november 2018 Ankersminde, Gadsbølle, Fyn REFERAT

IMCC Generalforsamling november 2018 Ankersminde, Gadsbølle, Fyn REFERAT IMCC Generalforsamling 2018 9. 10. november 2018 Ankersminde, Gadsbølle, Fyn REFERAT Fredag den 9. november 2018 Generalforsamlingen åbnes v. formand Torsten V. Merinder, som mindes det gamle år og byder

Læs mere

Kodeks for godt bestyrelsesarbejde - med fokus på arbejdet på det strategiske niveau

Kodeks for godt bestyrelsesarbejde - med fokus på arbejdet på det strategiske niveau Institutionsstyrelsen Frederiksholms Kanal 25 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5567 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20-45-30-44 Kodeks for godt bestyrelsesarbejde - med fokus på arbejdet på

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 02.02.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Marie, Katja Thøgersen (KT), Helle

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: online Referent: Tilde Ordstyrer: Sofus Deltagere: Ikke til stede: Nynne Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt

Læs mere

DM-Aid Generalforsamling 30. marts 2019 Bestyrelsens beretning UDARBEJDET AF BESTYRELSESFORMAND NADEEM NIWAZ

DM-Aid Generalforsamling 30. marts 2019 Bestyrelsens beretning UDARBEJDET AF BESTYRELSESFORMAND NADEEM NIWAZ DM-Aid Generalforsamling 30. marts 2019 Bestyrelsens beretning UDARBEJDET AF BESTYRELSESFORMAND NADEEM NIWAZ Den organisatoriske udvikling Nyt organisationsudvalget, så dette nu består af bestyrelsesformanden,

Læs mere

Procesværktøj Udvikling og gennemførelse af kommunale valgfag

Procesværktøj Udvikling og gennemførelse af kommunale valgfag Procesværktøj Udvikling og gennemførelse af kommunale valgfag 5/12/2015 Til kommunal forvaltning April 2016 Procesværktøj Udvikling og gennemførelse af kommunale valgfag Til kommunal forvaltning Redaktion:

Læs mere

Arbejdsprogram 2013 Vedtaget på Netværket af Ungdomsråds landsmøde i Vejle 9.-11. november 2012

Arbejdsprogram 2013 Vedtaget på Netværket af Ungdomsråds landsmøde i Vejle 9.-11. november 2012 Arbejdsprogram 2013 Vedtaget på Netværket af Ungdomsråds landsmøde i Vejle 9.-11. november 2012 For medlemmerne Netværket af Ungdomsråds (NAU s) medlemmer er organisationens grundlag, og det er for dem

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2014 Senest opdateret december 2013 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Jesper Mølgaard (formand) Katja Thøgersen

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelse 2013 Senest opdateret den 22. august 2013 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Patricia Fruelund (formand) Christian

Læs mere

Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Kommunikationsstrategi

Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Kommunikationsstrategi Social-, Børne- og Integrationsministeriet Kommunikationsstrategi 2 KOMMUNIKATIONSSTRATEGI Social-, Børne- og Integrationsministeriet arbejder for at skabe reelle fremskridt for den enkelte borger. Det

Læs mere

Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere

Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere Torsten Vinding Merinder Kandidatur til Formand i IMCC - 2018 Kære sundhedsildsjæle - kære medstuderende - kære IMCC ere Det føles som kort tid siden jeg stod til min første IMCC-infoaften. Direkte ud

Læs mere

IMCC s Generalforsamling oktober 2017 Gadsbølle, Fyn Referat

IMCC s Generalforsamling oktober 2017 Gadsbølle, Fyn Referat IMCC s Generalforsamling 13. 14. oktober 2017 Gadsbølle, Fyn Referat Fredag d. 13. oktober 2017 1. Formanden åbner Generalforsamlingen Ved Sarah Chehri som byder velkommen. 2. Valg af dirigenter, referenter

Læs mere

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d d. FORMALIA: Hvor: Onlinemøde Referent: Ida Ordstyrer: My Deltagere: Ida Lang My Warborg Torsten Merinder Pelle Harris Krog Klara Merrild Kamilla Lanng Stine Vest Ikke tilstede: Jacob Tidsperspektiv for

Læs mere

DFUNK Strategi

DFUNK Strategi DFUNK Strategi 2014-16 DFUNK strategi 2014-16 Med strategien 2014-16 ønsker vi at sikre kontinuitet, gennemsigtighed og ansvarlighed i DFUNKs arbejde de næste tre år. Samtidig ønsker vi at sikre, at hele

Læs mere

CISUs STRATEGI 2014 2017

CISUs STRATEGI 2014 2017 CISUs STRATEGI 2014 2017 Civilsamfund i udvikling fælles om global retfærdighed Vedtaget af CISUs generalforsamling 26. april 2014. Vores strategi for 2014-17 beskriver, hvordan CISU sammen med medlemsorganisationerne

Læs mere

Målet med indsatsområderne i 2019

Målet med indsatsområderne i 2019 Titel på projekt Har projektet nået sine mål i oprindelig projektbeskrivelse, eller er der noget, der mangler (begrund evt. hvis mål ikke længere er relevante/ aktuelle, men at potentialer peger i en anden

Læs mere

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI. Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI. Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier KOMMUNIKATIONSSTRATEGI Analyse af organisationers udvikling og anvendelse af kommunikationstrategier Februar 2014 INDHOLD KONKLUSION............................................ 3 OM ANALYSEN...........................................

Læs mere

Læringsstrategi for frivillige i Ungdommens Røde Kors

Læringsstrategi for frivillige i Ungdommens Røde Kors Læringsstrategi for frivillige i Ungdommens Røde Kors Side 1 af 10 1. Indledning Udviklingen af læringsstrategien sker som led i arbejdet med at implementere Strategi 2015, hvor fællesnævneren er at skabe

Læs mere

Trænergruppens kursuskatalog

Trænergruppens kursuskatalog Trænergruppens kursuskatalog I dette hæfte kan du få inspiration til, hvilke træninger IMCCs trænergruppe blandt andet udbyder. Den præcise form, længde og indhold kan tilpasses, så det matcher Jeres efterspørgsel.

Læs mere

International strategi for Hotel- og Restaurantskolen

International strategi for Hotel- og Restaurantskolen International strategi for Hotel- og Restaurantskolen November 2017 Hvorfor internationalisering på Hotel- og Restaurantskolen? Hotel- og Restaurantskolen skal være en erhvervsskole med et internationalt

Læs mere

Ikast SvømmeCenter 1års plan 2018

Ikast SvømmeCenter 1års plan 2018 Ikast SvømmeCenter 1års plan 2018 Dit rette element Jesper Harder & Michael Lysgaard 16-04-2018 Indhold Ikast Svømmecenters fokusområder...2 Strategisk afsæt...3 S2020 Vision 3 Robust økonomi og godt købmandskab...3

Læs mere

Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler

Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler Forår 2019 Efterskoleforeningen administrerer på vegne af Undervisningsministeriet en årlig pulje til forsøgsog udviklingsarbejde

Læs mere

CIVILSAMFUND I UDVIKLING - fælles om global retfærdighed

CIVILSAMFUND I UDVIKLING - fælles om global retfærdighed CIVILSAMFUND I UDVIKLING - fælles om global retfærdighed CISUs STRATEGI 2014-2017 CISUs STRATEGI 2014 2017 Civilsamfund i udvikling fælles om global retfærdighed Vedtaget af CISUs generalforsamling 26.

Læs mere

UD OVER RAMPEN! KURSUSFORLØB FOR ILDSJÆLE HADERSLEV ERHVERVSRÅD 2. DECEMBER 2014

UD OVER RAMPEN! KURSUSFORLØB FOR ILDSJÆLE HADERSLEV ERHVERVSRÅD 2. DECEMBER 2014 UD OVER RAMPEN! KURSUSFORLØB FOR ILDSJÆLE HADERSLEV ERHVERVSRÅD 2. DECEMBER 2014 PROGRAM Velkomst og dagens program Elevatorpitch præsentation Fra idé til realisering, del 1 - oplæg Projektskabelon, del

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Train the Trainer-forløb i service og værtskab

Train the Trainer-forløb i service og værtskab Train the Trainer-forløb i service og værtskab Målrettet ledere og nøglemedarbejdere med ansvar for udvikling og forankring af en god servicekultur Perspektivrigt Oplevelsernes Academy kvalitetssikrer

Læs mere

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013.

Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Aarhus lokalafdelings generalforsamling i loungen den 23. Oktober 2013. Lokalformand Stine Frost Hedegaard åbner Aarhus Lokalafdelings ordinære generalforsamling 2013, kl. 19.00-20.30. Tilstedeværende:

Læs mere

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d. 30-11-2017 Referatoversigt Formalia... 1 Dagsorden 1) Valg til ordstyrer og referent... 2 2) Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for Generalforsamlingen....

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 25.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 25.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Jesper Mølgaard, Jakob Hedemark Vestergaard, David Alexander Gryesten Jensen,

Læs mere

Diabetesforeningens Frivilligpolitik

Diabetesforeningens Frivilligpolitik Diabetesforeningens Frivilligpolitik Indhold Om frivilligpolitikken 2 Værdier 3 Hvad er frivillighed? 3 Frivillige aktiviteter 4 Frivillige kan forvente 5 Diabetesforeningen forventer 6 Uddybende dokumenter

Læs mere

Ansvarlig for Internationale Relationer 2016

Ansvarlig for Internationale Relationer 2016 Kandidatur Ansvarlig for Internationale Relationer 2016 Emmeli Fredsgaard Ravnkilde Mikkelsen Jeg glemmer aldrig mit første møde med den internationale føderation af medicinstuderende (IFMSA). Pludselig

Læs mere

Diabetesforeningens Frivilligpolitik

Diabetesforeningens Frivilligpolitik Diabetesforeningens Frivilligpolitik INDHOLD Om frivilligpolitikken Diabetesforeningen bygger en stor del af sit arbejde på frivilligt engagement. Uanset om man er valgt ind i en bestyrelse og dermed er

Læs mere

DANSK FLYGTNINGEHJÆLPS. FRivilligpolitik. Dansk Flygtningehjælp flygtning.dk/frivillig

DANSK FLYGTNINGEHJÆLPS. FRivilligpolitik. Dansk Flygtningehjælp flygtning.dk/frivillig 1 DANSK FLYGTNINGEHJÆLPS FRivilligpolitik Dansk Flygtningehjælp flygtning.dk/frivillig Et fælles grundlag Frivilligpolitikken beskriver de værdimæssige afsæt og de organisatoriske rammer for Dansk Flygtningehjælps

Læs mere

Informations- og kommunikationsstrategi for. Fødevareplatform Region Sjælland

Informations- og kommunikationsstrategi for. Fødevareplatform Region Sjælland Informations- og kommunikationsstrategi for Fødevareplatformens mål er at sikre en koordinering mellem relevante aktører og videninstitutioner samt at fungere som katalysator og inspirator indenfor fødevareområdet

Læs mere

ORGANISATIONS- BESKRIVELSE

ORGANISATIONS- BESKRIVELSE ORGANISATIONS- BESKRIVELSE 1 Opbygning af Ungdommens Røde Kors Landsstyrelsen er den strategiske og politiske ledelse af Ungdommens Røde Kors. Landsstyrelsen har det overordnede ansvar for organisationen.

Læs mere

Politik og strategi Kvalitetssikring og kvalitetsudvikling af UCC's kerneopgaver og støttefunktioner

Politik og strategi Kvalitetssikring og kvalitetsudvikling af UCC's kerneopgaver og støttefunktioner Kvalitetsenheden December 2013 Politik og strategi Kvalitetssikring og kvalitetsudvikling af UCC's kerneopgaver og støttefunktioner December 2013 Side 1 af 7 KVALITETSPOLITIK... 3 VISION OG MISSION...

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015

Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015 Forretningsorden for IMCC s Landsbestyrelsen 2015 Senest opdateret december 2015 1 Landsbestyrelsens sammensætning Landsbestyrelsen består af følgende syv personer: Formand David Alexander Gryesten Jensen

Læs mere

Diabetesforeningens Frivilligpolitik

Diabetesforeningens Frivilligpolitik Diabetesforeningens Frivilligpolitik INDHOLD Om frivilligpolitikken Diabetesforeningen bygger en stor del af sit arbejde på frivilligt engagement. Uanset om man er valgt ind i en bestyrelse og dermed er

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Ankersminde, Fyn Referent: Theis Ordstyrer: Helena Deltagere: Helena, Theis, Frederikke, Sabina, Nynne og Julie Ikke tilstede: Sofus og Tilde 1): Godkendelse af dagsorden: Enstemmigt Godkendt

Læs mere

Kommunikationspolitik

Kommunikationspolitik Kommunikationspolitik Januar 2009 Hillerød Hospital Kommunikationsenheden Kommunikationspolitik Kommunikationsenheden Hillerød Hospital Kommunikationspolitik for Hillerød Hospital Indhold 1. Formål...

Læs mere

Forslag til ændring af IMCC s navn

Forslag til ændring af IMCC s navn Forslag til ændring af IMCC s navn 3 Navneændringsforslag og 1 udtalelse Forslag 1: Studerende For Sundhedsfremme Kap. 1, 1 stk. 1: Organisationens navn er Studerende For Sundhedsfremme Ændringen gennemføres

Læs mere

Forbedringspolitik. Strategi

Forbedringspolitik. Strategi Forbedringspolitik Strategi 1 2 Indhold Forord... 3 Formål... 5 Vi vil forandre for at forbedre... 6 Forbedringer tager udgangspunkt i patientforløb og resultatet for patienten... 7 Medarbejder og brugerinvolvering...

Læs mere

Fredag d Work-weekend Landsbestyrelsen 2016 Bestyrelsesmøde d Formalia

Fredag d Work-weekend Landsbestyrelsen 2016 Bestyrelsesmøde d Formalia Fredag d. 15-01-16 1. Formalia Tilstedeværende: Landsbestyrelsesmedlemmer: Johan, Caroline, Emmeli, Agnethe, Chehri, Sanne (over skype), Torsten Eksterne deltagere: Ingen. Valg af ordstyrer: Valg af referent:

Læs mere

Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST

Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST Vejledning til ansøgere KulturKANten - hvad er det? KulturKANten 2013-2016 er et samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner,

Læs mere

Udkast til Udbudspolitik for. Kommunalt Udbudsfællesskab af 2012 u

Udkast til Udbudspolitik for. Kommunalt Udbudsfællesskab af 2012 u Udkast til Udbudspolitik for Kommunalt Udbudsfællesskab af 2012 u 12. december 2011 Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Formål... 3 1.2 Afgrænsning... 3 1.3 Miljø og sociale klausuler... 3 2. Overordnede mål...

Læs mere

Job Shadow aktivitet i England, Finland, Island, Norge eller Sverige

Job Shadow aktivitet i England, Finland, Island, Norge eller Sverige Vi skal ud at flyve Implementering af handleplanen via læring i praksis. Global House sender 30 pædagoger i job shadowaktivitet for midler fra Erasmus + Job Shadow aktivitet i England, Finland, Island,

Læs mere

DANSK FLYGTNINGEHJÆLPS. FRivilligpolitik. Dansk Flygtningehjælp flygtning.dk/frivillig

DANSK FLYGTNINGEHJÆLPS. FRivilligpolitik. Dansk Flygtningehjælp flygtning.dk/frivillig 1 DANSK FLYGTNINGEHJÆLPS FRivilligpolitik Dansk Flygtningehjælp flygtning.dk/frivillig Det værdimæssige afsæt Dansk Flygtningehjælp er en privat humanitær organisation, som arbejder på baggrund af humanitære

Læs mere

ET FÆLLES UDGANGSPUNKT FOR KOMMUNIKATION

ET FÆLLES UDGANGSPUNKT FOR KOMMUNIKATION GOD KOMMUNIKATION KØBENHAVNS KOMMUNE 3 GOD KOMMUNIKATION ET FÆLLES UDGANGSPUNKT FOR KOMMUNIKATION Kommunikation er en nødvendig del af arbejdet for alle, der arbejder i Københavns Kommune uanset om du

Læs mere

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Strategi fordi vedligehold er mennesker

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Strategi fordi vedligehold er mennesker Netværk for optimering af drift og vedligehold Strategi 2017-2019 fordi vedligehold er mennesker Strategi 2017-2019 Side 2 DDV strategien for 2017-2019 er en opdatering af strategien fra 2015, revideret

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK. for Jammerbugt Kommune

KOMMUNIKATIONSPOLITIK. for Jammerbugt Kommune KOMMUNIKATIONSPOLITIK for Jammerbugt Kommune KOMMUNIKATIONSPOLITIK for Jammerbugt Kommune Vi kommunikerer hele tiden med kolleger, borgere, virksomheder, samarbejdspartnere og mange andre. Det sker via

Læs mere

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk Roskilde Kommunes foreningskurser Kurser for foreningsledere 2015-16 Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget www.roskilde.dk 2 Velkommen til alle frivillige i Roskilde Kommune Roskilde kommune er nu klar

Læs mere

DIEH strategi Danmarks førende alliance inden for etisk handel

DIEH strategi Danmarks førende alliance inden for etisk handel DIEH strategi 2016-18 Danmarks førende alliance inden for etisk handel DIEH strategi 2016-18 Denne strategi gælder indtil 2018, hvor DIEH kan fejre sit 10 års jubilæum. DIEHs kerneopgave og værdi Visionen

Læs mere

Randersgades Skole 1 Kommunikationsstrategi

Randersgades Skole 1 Kommunikationsstrategi Randersgades Skole Integreret kommunikationsstrategi 2015-2016 Randersgades Skole 1 Introduktion Randersgades Skoles (RG) integreret kommunikationsstrategi er en overordnet guideline, der angiver de strategiske

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Strategi for officielle samarbejder mellem Det Danske Spejderkorps og udenlandske spejderkorps 2013-2016

Strategi for officielle samarbejder mellem Det Danske Spejderkorps og udenlandske spejderkorps 2013-2016 Strategi for officielle samarbejder mellem Det Danske Spejderkorps og udenlandske spejderkorps 2013-2016 Vision Gennem officielt etablerede samarbejder med spejderkorps i andre lande ønsker vi i Det Danske

Læs mere

IMCC København generalforsamling

IMCC København generalforsamling IMCC København generalforsamling 15.11.12 Dagsorden...1 1.Formalia...2 2.Årsberetning...2 3.Fremlæggelse af regnskab for senest afsluttede regnskabsår til godkendelse...2 4.Fremlæggelse af budgetopfølgning

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Uddannelseskatalog. Undervisning i værktøjer til effektdokumentation på Det specialiserede sociale område/børn og Ungeområdet

Uddannelseskatalog. Undervisning i værktøjer til effektdokumentation på Det specialiserede sociale område/børn og Ungeområdet Uddannelseskatalog Undervisning i værktøjer til effektdokumentation på Det specialiserede sociale område/børn og Ungeområdet Indhold Indledning... 3 Priseksempler... Error! Bookmark not defined. Grundkursus

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2018 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Online Referent: Stine Vest Ordstyrer: Ida Deltagere: Klara, Kamilla, Ida, Torsten, Jacob, Pelle og Stine Ikke tilstede: My Tidsperspektiv for mødet: 17-19 1): Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Vedtægter for ADHD-foreningen

Vedtægter for ADHD-foreningen Vedtægter for ADHD-foreningen Præambel ADHD-foreningen arbejder for mennesker, der har udtalte vanskeligheder inden for områderne opmærksomhed og/eller aktivitetskontrol; ofte kombineret med problemer

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013 Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 21. december 2013 1. Formalia Ordstyrer: Patricia Fruelund Referent: Tobias Abell Nielsen Tilstedeværende: Tobias Abell Nielsen, Jesper Mølgaard, Patricia Fruelund, Benjamin

Læs mere

UDVIKLINGSPROJEKT 2014-2017. Formål:

UDVIKLINGSPROJEKT 2014-2017. Formål: UDVIKLINGSPROJEKT 2014-2017 Formål: Klatresporten udvikler sig hurtigt I følge IFSC (International Federation of Sport Climbing) kommer der 3.000 nye klatrere til hver dag. Ses på sammenlignelige lande

Læs mere

EMUC Network Meeting 26/11-2014

EMUC Network Meeting 26/11-2014 EMUC Network Meeting 26/11-2014 Agenda Historik Hvordan udvikler A2SEA ISM systemerne i Crew bådene? Hvordan auditerer A2SEA deres ISM system ombord op skibene? Hvordan implementeres ISM / i skibene med

Læs mere

Status på demenspuljer søgt i 2017

Status på demenspuljer søgt i 2017 Status på demenspuljer søgt i 2017 1. Praksisnært kompetenceløft i kommuner og regioner 2. Besøg af demensrejseholdet i 2018-2019 3. Aktiviteter der skal understøtte et demensvenligt samfund 4. Flere og

Læs mere

Rapport om. Dansk erhvervslivs indsats inden for samfundsansvar

Rapport om. Dansk erhvervslivs indsats inden for samfundsansvar Rapport om Dansk erhvervslivs indsats inden for samfundsansvar Februar 2010 1 Indholdsfortegnelse Formål med rapporten s. 3 1. Sammenligning af danske og internationale Global Compact-medlemmer s. 4 2.

Læs mere

b. Godkende dagsorden, tidsrammer og forretningsorden for rådsmødet, valg af stemmetællere og redaktionsudvalg

b. Godkende dagsorden, tidsrammer og forretningsorden for rådsmødet, valg af stemmetællere og redaktionsudvalg Mellemfolkeligt Samvirke Rådsmøde 2018 den 9. og 10. juni 2018 Bilag 01.b.01.01 Dagsorden for det ordinære rådsmøde i Mellemfolkeligt Samvirke 2018 1. Velkomst og åbning af Rådsmødet a. Valg af dirigenter

Læs mere

DEMENSVENLIGT DANMARK 2025 DEMENSALLIANCENS INDSPIL TIL REGERINGENS DEMENSHANDLINGSPLAN

DEMENSVENLIGT DANMARK 2025 DEMENSALLIANCENS INDSPIL TIL REGERINGENS DEMENSHANDLINGSPLAN DEMENSVENLIGT DANMARK 2025 DEMENSALLIANCENS INDSPIL TIL REGERINGENS DEMENSHANDLINGSPLAN Demensalliancens partnere har med stor interesse læst regeringens demenshandlingsplan. Vi vil gerne anerkende det

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 06.03.2014

Landsbestyrelsen 2014 Referat bestyrelsesmøde d. 06.03.2014 1. Formelt: Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Jesper Mølgaard (JM), Tobias Abell (TA), Katja Thøgersen (KT), David Alexander Gryesten Jensen (DGJ), Jakob Hedemark Vestergaard (JHV),

Læs mere

Evaluering af Foreningsunderstøttelse i Gellerup/Toveshøj Januar 2016

Evaluering af Foreningsunderstøttelse i Gellerup/Toveshøj Januar 2016 Evaluering af Foreningsunderstøttelse i Gellerup/Toveshøj Ekstern evaluator: Nanna Schneidermann, Ph.D. i antropologi, schneidermanns@gmail.com Introduktion Dette er en slutevaluering af projektet Foreningsunderstøttelse,

Læs mere

DeIC strategi 2014-2018

DeIC strategi 2014-2018 DeIC strategi 2014-2018 DeIC Danish e-infrastructure Cooperation blev etableret i 2012 med henblik på at sikre den bedst mulige nationale ressourceudnyttelse på e-infrastrukturområdet. DeICs mandat er

Læs mere