Forslag til Lokalplan 1080 og Kommuneplantillæg har været fremlagt til høring i perioden 26. marts 2018 til 21. maj 2018.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forslag til Lokalplan 1080 og Kommuneplantillæg har været fremlagt til høring i perioden 26. marts 2018 til 21. maj 2018."

Transkript

1 Høringsnotat vedrørende forslag til Lokalplan nr for et erhvervsområde ved Niels Bohrs Vej og Hvidkildevej i Hørning, samt tilhørende forslag til Kommuneplantillæg og tillæg Forslag til Lokalplan 1080 og Kommuneplantillæg har været fremlagt til høring i perioden 26. marts 2018 til 21. maj Forslag til Kommuneplantillæg har været fremlagt til høring i perioden 26. april 21. maj Peter Jeppesen, Damsbrovej 12, 8382 Hinnerup på vegne af Bestyrelsen for FDF Hørning Indsigelse til Lokalplan 1080 a. Bestyrelsen i FDF Hørning finder det positivt, at FDF Hørnings ejendom, matr. nr. 15a, Bjertrup by, Hørning, kaldet Grunden, bliver omgivet af lettere erhverv samt et rekreativt område, da det kan skabe synlighed omkring FDF Hørnings aktiviteter, og finder det ligeledes positivt, at lokalplanens intention er, at FDF Hørnings aktiviteter kan fortsætte uændret. b. Afsender påpeger, at lokalplanen flere stedet omtaler FDF Hørning og deres areal som spejdere og spejdergård, og ønsker dette rettet til hhv. FDF Hørning og Gården. Herudover påpeger afsender, at lokalplanen ikke helt præcis beskriver de aktiviteter, som FDF Hørning i dag lovligt har på arealet, og som lokalplan tilsigter kan forsætte uændret. c. Afsender ønsker, at den byggeret på 200 m 2, som FDF Hørning er sikret med lokalplanen, forøges til 800 m 2, ligesom man ønsker mulighed for opførelse af et klatretårn i op til 15 m. d. Afsender ønsker, at FDF Hørnings areal undtages for lokalplanens generelle bestemmelser vedr. farvevalg, terrænreguleringer, befæstelse ect., idet afsender påpeger, at FDF Hørning forudsætter, at de kan forsætte deres hidtidige lovlige anvendelse af arealet, herunder at kunne udlægge flere p-pladser, hvis det måtte blive nødvendigt. e. Vedr. 11 Grundejerforening ønsker afsender, at FDF Hørning er undtaget for medlemspligten. Ad 1 a, b, d og e Administrationen forslår, at lokalplanens benævnelse af foreningen og deres areal ændres til FDF Hørning og Grunden. Administrationen er enig i, at lokalplanen tilsigter og bør sikre, at FDF Hørning kan forsætte deres hidtidige lovlige anvendelse af arealet. Lokalplanens redegørelse og bestemmelser bør derfor rettes til, så disse ikke er til hinder herfor. Ad 1 c Administrationen finder, at ønsket om, at der skal kunne opføres 800 m 2 bebyggelse og klatretårn i op til 15 m bør efterkommes taget i betragtning, at grundens areal er over 1 ha, og der er en afstand på over 50 m til nærmeste nabobeboelser.

2 Indstilling Administrationen indstiller, at indsigelsen imødekommes, og At lokalplanen benævner foreningen FDF Hørning og arealet som Grunden, At lokalplanens redegørelse og bestemmelser om Grundens anvendelse sikrer, at foreningens eksisterende lovlige aktiviteter kan fortsætte, At lokalplanens bestemmelser om farvevalg, terrænreguleringer, befæstelse ect. ikke bliver gældende for Grunden, At lokalplanens bestemmelser om bebyggelsens omfang og placering åbner mulighed for, at der kan opføres op til 800 m 2 og et klatretårn i op til 15 m på Grunden. 2. Vejle Arkitekter ApS på vegne ejeren af ejendommen matr. 7n Bjertrup By, Hørning beliggende Jeksen Dalvej 36, Hørning. Indsigelse til Lokalplan 1080 a. Afsender ønsker, at den del af ejerens areal der er omfattet af lokalplanen (matr. nr. 7n), udlægges til restauration og andet servicevirksomhed samt lager. Ejeren driver vinforretning, selskabslokaler samt mad ud af køkkenet på Jeksen Dalvej 36, men ønsker at kunne udvide forretningen. Det fremgår, at afsender ønsker, at virksomheden får vejadgang ad eksisterende overkørsel til Jeksen Dalvej. Ad 2 a Administrationen finder, at ønsket om at åbne mulighed for at drive restaurant og selskabslokaler på matr. nr. 7n er forenelig med lokalplanens principper om at inddele lokalplanområdet i miljøklasser og grundvandsklasser. Matr. nr. 7n ligger nemlig i delområde C, som er udlagt til miljøklasse 1-3 og grundvandsklasse 1, og en virksomhed af denne art og størrelse vurderes at kunne rummes inden for disse miljø- og grundvandsklasser. For at hindre konflikter i forhold til kommende virksomheder i de nærliggende delområder med højere miljøklasser eller mellem en evt. restaurant og de nærliggende rekreative arealer bør der dog ikke åbnes mulighed for udendørs servering. Planlovens detailhandelsbestemmelser hindrer også, at der kan indrettes en egentlig vinforretning inden for lokalplanområdet. Mellem matr. nr. 7n og FDF Hørnings nærliggende grund sikrer lokalplanen mulighed for etablering af evt. nødvendig støjvold, således at støjgener fra parkeringsarealerne ved en evt. kommende restaurant/selskabslokaler kan forebygges. Administrationen har telefonisk orienteret FDF Hørning om afsenders ønske, og FDF Hørning har oplyst, at man ingen bemærkninger har til, at ejeren af Jeksen Dalvej 36 udvider sin eksisterende virksomhed på matr. nr. 7n. For at hindre, at ejendommen senere ved et ejerskifte overgår til en uønsket aktivitet så som rocker-motorcykelklubhus foreslår administrationen, at der indskrives i anvendelsesparagraffen, at ejendommen ikke må anvendes til klubfaciliteter, herunder motorcykelklubhus. Administrationen finder imidlertid ikke, at matr. nr. 7n bør få vejadgang fra Jeksen Dalvej, da trafikken til og fra virksomheden vil belaste Jeksen Dalvej og de veje i Hørning by, som skaber adgang herfra og til den overordnede infrastruktur. Arealet bør i overensstemmelse med lokalplanens bestemmelser vejbetjenes via det nye vejsystem i lokalplanområdet.

3 Administrationen vil dog foreslå, at lokalplanen åbner mulighed for, at såfremt ejeren ønsker, at tage matr. nr. 7n i anvendelse til ovennævnte formål førend den del af lokalplanområdet, der grænser til ejendommen mod syd er byggemodnet og vejbetjent af ny vejadgang Q-R, kan matr. nr. 7n opretholde sin nuværende vejadgang til Jeksen Dalvej. Vejadgangen bør kun være midlertidig og skal nedlægges og ændres til stiforbindelse, når der fra matr. nr. 7n kan etableres vejadgang via den nye vej mod syd Q-R. Administrationen har telefonisk drøftet vejløsningen med ejeren, som har tilkendegivet, at han finder løsningen imødekommer hans behov. Indstilling Administrationens indstiller, at indsigelsen efterkommes, og At lokalplanens stk. 3.8 om delområde C anvendelse tilføjes: Inden for delområdet kan der på matr. nr. 7n etableres restauration og anden servicevirksomhed samt tilhørende lager. Der må ikke ske udendørs servering i forbindelse med områdets anvendelse til restauration eller anden servicevirksomhed. Der må ikke indrettes klubfaciliteter, herunder for motorcykelklubber på ejendommen. At lokalplanen som nyt pkt. efter pkt tilføjes: Matr. nr. 7n kan, såfremt denne ejendom tages i brug til restaurationsformål eller til indretning af selskabslokaler førend vej Q-R er ført frem til ejendommen, adgangsbetjenes af sin nuværende adgang til Jeksen Dalvej. Når vej Q-R er ført frem til ejendommen, skal den midlertidige adgangen til Jeksen Dalvej nedlægges og ændres til sti. 3. Vejdirektoratet a. Vejdirektoratet gør indsigelse mod, at Lokalplan 1080 og Kommuneplantillæg omfatter et regnvandsbassin i lokalplanområdets nordvestlige hjørne, som vil bliver en del af Vejdirektoratets vejareal med henvisning til, at statslige vejarealer ikke kan/skal omfattes af en lokalplan. Vejdirektoratet bemærker i øvrigt, b. At der med tilfredshed er konstateret, at lokalplanen i overensstemmelse med dialogen med Vejdirektoratet i forbindelse med Kommuneplan 16 sikrer mulighed for etablering af lokalvej til krydsning af E45. Vejdirektoratet oplyser i forlængelse heraf, at direktoratet skal inddrages ved en detailplanlægning af vejen, og at vejen ikke vil kunne anlægges med tilslutningsramper. c. At lokalplanens redegørelse og bestemmelser bør præcisere Vejdirektoratets administrationen af byggelinjen mod E45 samt Naturbeskyttelseslovens bestemmelser om skiltning i åben land. Ad 3 a Ad 3b Ad 3c Administrationen kan oplyse, at regnvandsbassinnet kan udtages af lokalplanen uden konsekvenser for området i øvrigt. Administrationen har dog anbefalet Vejdirektoratet, at lokalplanen sikrer en driftsvej til bassinnet via delområde E, hvilket Vejdirektoratet har takket ja til. Administrationen noterer bemærkninger vedr. lokalvejens eventuelle senenere etablering. Administrationen finder, at Vejdirektoratets ønske om præcisering vedr. byggelinjen mod E45 og skiltning vil lette kommende erhvervsvirksomheders forståelse af disse regelsæt.

4 Indstilling Administrationens indstiller, at indsigelsen og bemærkningerne imødekommes, og At regnvandsbassinet, som vil komme til at udgøre del af statens vejareal, udtages af lokalplanområdet og kommuneplanrammeområde 40.E.10, At lokalplanens kortbilag ændres, så Delområde E udvides lidt og strækker sig frem til regnvandsbassinnet, og der herfra angives mulighed for vejadgang til såvel bassinnet som det nærliggende 3-område, som ellers vil være uden vejadgang fra syd. At lokalplanens redegørelse og bestemmelser om vejbyggelinje mod E45 og skiltning i det åbne land præciseres som foreslået af Vejdirektoratet. 4. Miljø- og Fødevareministeriet a. Miljø- og Fødevareministeriet gør bemærkninger til Lokalplan 1080 og Kommuneplantillæg vedr. det grønne Danmarkskort og påpeger, at arealet til vej K-L og delområde D, som udlægges som langtidsparkeringsplads for lastvogne, er udpeget til potentiel økologisk forbindelse, økologisk forbindelse, og potentiel naturområde. b. Miljø- og Fødevareministeriet gør bemærkninger vedr. Grundvandsredegørelsen og påpeger, at der ikke grundvandsmæssigt er redegjort for den udvidelse af rammeområde 40.E10, som Kommuneplantillæg giver mulighed for, og som Lokalplan 1080 dels udlægger til udvidelse af delområde D til langtidsparkering for lastvogne og dels til Vejdirektoratets kommende regnvandsbassin. Ad 4a Ad 4b Administrationen har fremsendt Miljø- og Fødevareministeriet supplerende redegørelse for, hvilke konsekvenser rammeændringerne eventuelt vil medfører for de interesser, der i henhold til kommuneplanens retningslinjer for de forskellige grønne forbindelser skal varetages inden for udpegningerne, herunder om funktionen af udpegningerne kan opretholdes. Administrationen har fremsendt Miljø- og Fødevareministeriet supplerede redegørelse for, at det ikke vurderes, at udvidelsen af rammeområde 40.E.10 til lastbil-parkering ændrer ved de vurderinger kommunen har lavet i forbindelse med Grundvandsredegørelsen til Kommuneplan 16, og at lokalplanen i øvrigt sikrer, at også det udvidede område omfattes af de grundvandsbeskyttende bestemmelser, som redegørelsen anbefaler. For så vidt gælder udvidelsen af rammeområdet til Vejdirektoratets regnvandsbassin, er der ikke redegjort herfor, idet området jf. indsigelse fra Vejdirektoratet anbefales udtaget af kommuneplanens rammer og lokalplanområdet. Indstilling Administrationens indstiller, at bemærkningen vedr. Det grønne Danmarkskort imødekommes, og At lokalplanens redegørelse tilføjes: Den planlagte vejforbindelsen K-L og til dels også lastbilsparkering i delområde D krydser over et område, der i Kommuneplan 16 er udpeget som økologisk forbindelse, potentiel økologisk forbindelse, potentielt naturområde og grønt

5 danmarkskort. Flere af disse udpegninger er sammenfaldende. Området er i dag intensivt dyrket agerland. Med vejprojektet vil der blive etableret faunapassage og et i dag rørlagt vandløb søges åbnet. Det er desuden et ønske, at et bånd omkring det rørlagte vandløb vil kunne udvikles til natur over tid. Lokalplanen og tilhørende kommuneplantillæg vurderes ikke at påvirke funktionen af udpegningerne væsentligt. Administrationen anbefaler i øvrigt, at der i redegørelsesdelen til Lokalplan 1080 indsættes link til Grundvandsredegørelsen. 5. Erhvervsstyrelsen a. Erhvervsstyrelsen har gjort indsigelse mod Kommuneplantillæg med henvisning til at det lovbestemte redegørelseskrav for udlæg af aflastningsområder for større udvalgsbutikker ikke til fulde findes opfyldt. Administrationen har på baggrund af indsigelsen suppleret kommuneplantillæggets redegørelse og Byrådet har efterfølgende den 27. juni 2018 besluttet at genudsende forslag til Kommuneplantillæg i fornyet 6 ugers høring fra 28. juni til 9. august Ad 5a Det vil være en forudsætning for Lokalplan 1080 s endelige vedtagelse, at Kommuneplantillæg kan vedtages endelig af Økonomiudvalget den 29. august Naturstyrelsen Naturstyrelsen har ønsket oplyst, hvor mange fremtidige ejendomme, kommunen skønner ligger inden for de skovbyggelinjer, som kommunen anmoder styrelsen reducerer. Ad 6a Skanderborg Kommune har oplyst Naturstyrelsen, at vi skønner, det kan dreje sig om mellem 10 og15 fremtidige ejendomme. Det forventes på denne baggrund, at styrelsen reducere skovbyggelinjen. Sker dette ikke betyder det blot, at Skanderborg Kommune i hver enkelt byggesag må dispensere fra byggelinjen i stedet. Det er uden betydning for lokalplanens vedtagelse, hvilken fremgangsmåde styrelsen melder tilbage skal være gældende.

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 91.E2.1 for erhvervsområde ved Harreskovvej i Kibæk Kommuneplantillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 91.E2.1 for erhvervsområde ved Harreskovvej i Kibæk Kommuneplantillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan INDHOLD Indsigelsesnotat med behandling af bemærkninger Bemærkninger fra Kibæk Maskinstation Bemærkninger fra Miljøstyrrelsen - Grøn Struktur Bemærkninger fra Miljøstyrrelsen - Vandforsyning Bemærkninger

Læs mere

Kommuneplan 16 Tillæg nr

Kommuneplan 16 Tillæg nr Kommuneplan 16 Tillæg nr. 16-15 Forslag til offentlig debat i perioden 26. april 2018-21. maj 2018 2 EMNE Ændring af afgrænsningen af rammeområde 40.E.10. REDEGØRELSE Skanderborg Byråd vedtog den 21. marts

Læs mere

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 38 til Rammeområde 91.E2 Erhvervsområde ved Industriparken Rammeområde 91.E3 Erhvervsområde ved Østerbro Rammeområde 91.R2 Rekreativt område ved Østerbro Fremlægges fra xx. måned 20xx

Læs mere

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen 1 Februar 2017 Oversigt over høringssvar til Lokalplan 44 Boliger ved Kongeskrænten og kommuneplantillæg 8 Høringssvar nr. Afsender: Navn og adresse Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger

Læs mere

Forslaget til lokalplan 317 har været i offentlig høring fra den 24. februar til den 20. april 2011.

Forslaget til lokalplan 317 har været i offentlig høring fra den 24. februar til den 20. april 2011. Bilag nr. 3: Behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 317 for et erhvervsområde ved Herningvej og Åhusevej i Karup samt forslag til tillæg nr. 6 til Kommuneplan 2009 2021 for Viborg Kommune

Læs mere

Tillæg 15. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret)

Tillæg 15. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret) Tillæg 15 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret) 10,37 cm (lodret) Endeligt vedtaget 8. august 2016 Offentliggjort 11. august 2016 Silkeborg

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 22. april 2013 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 924 Boligområde ved Nedergårdsvej i Gl. Skejby. Tillæg nr. 51 til Kommuneplan 2009. Aarhus

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Forslag til til, for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune Maj 2018 Forord Kommuneplantillægget fastlægger muligheden for

Læs mere

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 11. City Syd, syd for Vægten, Erhverv og Butikker. Kommuneplantillæg 3.012, Lokalplan 3-6-107 samt delvis ophævelse af lokalplan 05-028, Aalborg City Syd, sydvestlige del (2. forelæggelse). 2010-30893.

Læs mere

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser Bilag 5: Ændringsforslag til lokalplanforslag nr. 334 for et fritids- og centerområde i Ørum Midtby samt forslag til tillæg nr. 11 til Kommuneplan 2003 2014 for Tjele Kommune På baggrund af de indkomne

Læs mere

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (2. forelæggelse)

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (2. forelæggelse) Punkt 3. Godkendelse af Lokalplan 9-4-105 Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (2. forelæggelse) 2017-058987 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 9-4-105 endeligt

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 41

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 41 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 41 Boliger i Åsum Ændring af kommuneplanområde 3 Åsum, Seden, Bullerup, Agedrup Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for

Læs mere

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 3. Gug Boldklub, Gug, Kommuneplantillæg 4.029, Lokalplan 4-3-102, Redegørelse for bæredygtighed samt ophævelse af Lokalplan 03-003, Vissegård, Idrætsanlæg (2. forelæggelse). 2012-36189. By- og Landskabsudvalget

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 13 til Kommuneplan for Lemvig Kommune

Forslag til tillæg nr. 13 til Kommuneplan for Lemvig Kommune Forslag til Tillæg nr. 13 til Lemvig Kommuneplan 2013-2025 Lemvig kommunalbestyrelse har den 25. marts 2015 vedtaget forslag til tillæg nr. 13 til Lemvig Kommuneplan 2013-2025 for Lemvig Varmeværk, Lemvig.

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 33.R1.1 for Kolonihaver Nabkær i Birk INDHOLD

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 33.R1.1 for Kolonihaver Nabkær i Birk INDHOLD INDHOLD Bilag 1 - Indsigelse fra HF Nabkær 1 og 2 samt formanden for Kolonihaveforbundets Vestjyllands kreds Bilag 2 - Bemærkninger fra Vejdirektoratet Indsigelsesnotat INDSIGELSESDOKUMENT Lokalplan nr.

Læs mere

Ophævelse af lokalplan. Ophævelse af del af lokalplan 104A for et erhvervsområde i Hvam FORSLAG

Ophævelse af lokalplan. Ophævelse af del af lokalplan 104A for et erhvervsområde i Hvam FORSLAG Ophævelse af lokalplan Ophævelse af del af lokalplan 104A for et erhvervsområde i Hvam FORSLAG Fremlagt i offentlig høring fra 18.december 2014 til 5. februar 2015 Indholdsfortegnelse Formål 1 Redegørelse

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Søndergade, Nibe (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Søndergade, Nibe (2. forelæggelse) Punkt 12. Godkendelse af Kommuneplantillæg 10.015 og lokalplan 10-1-114 Boliger, Søndergade, Nibe (2. forelæggelse) 2018-031729 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse) Punkt 3. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.055 og Lokalplan 4-3-105 Boliger, Kong Minos Vej, Gug (med miljørapport) (2. forelæggelse) 2016-008444 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til kommuneplantillæg Forslag til tillæg nr. 25 til Kommuneplan 2013-2025 er fremlagt fra den xx.xx 2017 til

Læs mere

Tillæg nr. 26 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 26 til Herning Kommuneplan Forslag til Tillæg nr. 26 til Rammeområde 12.OF1 - Offentligt område Lillelund Eng samt 12.OF3 - Offentligt område ved Nordre Kirkegård i Herning Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Kalundborg Kommuneplan

Tillæg nr. 1 til Kalundborg Kommuneplan PLAN, BYG OG MILJØ Tillæg nr. 1 til Kalundborg Kommuneplan 2017-2028 For erhvervsområder forbeholdt produktionserhverv Tillægget er offentlig bekendtgjort den 12. juni 2019 KALUNDBORG KOMMUNE Plan, Byg

Læs mere

Notat om aftalte ændringer og suppleringer i Herning Kommunes forslag til Kommuneplan 2017

Notat om aftalte ændringer og suppleringer i Herning Kommunes forslag til Kommuneplan 2017 7. december 2016 Sag nr.: 2016-10545 /lismol + majbag Notat om aftalte ændringer og suppleringer i Herning Kommunes forslag til Kommuneplan 2017 Herning Kommune har sendt forslag til kommuneplan nr. 2017

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 23 Ikast-Brande Kommuneplan Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande

Kommuneplantillæg nr. 23 Ikast-Brande Kommuneplan Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter planlovens 58, stk. 1, nr. 4 1.

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter planlovens 58, stk. 1, nr. 4 1. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 23. oktober 2014 J.nr.: NMK-33-02560 Ref.: NYNAP-NMKN AFGØRELSE i sag om Aabenraa Kommunes vedtagelse af Lokalplan nr. 70

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Nr. 21

KOMMUNEPLANTILLÆG. Nr. 21 KOMMUNEPLANTILLÆG Nr. 21 Kommuneplantillæg nr. 21 I henhold til planloven fastsættes herved følgende rammer for indholdet af lokalplaner, som tilvejebringes inden for kommuneplanens rammeområde nr. 01-T-01.

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde i Overmarken, Tommerup Hvad er et kommuneplantillæg Et kommuneplantillæg er et tillæg til kommuneplanen. Kommuneplanens hovedformål er at regulere anvendelsen af

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.057 og Lokalplan 4-4-117 Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. forelæggelse) 2017-041843 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 23

Forslag til kommuneplantillæg nr. 23 Version 22.10.2015 6.14.O2 6.10.BE4 Forslag til kommuneplantillæg nr. 23 til Syddjurs Kommuneplan 2013 For blandet bolig- og erhvervsområde i Koed Yderligere information kan fås hos: HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG?

Læs mere

århus kommune. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C

århus kommune. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C århus kommune. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C Side 1 Til Århus Byråd via Magistraten Den J.nr. Ref.: Tlf.nr. INDSTILLING 26. maj 2004 Steen Nielsen 8940 2647 Endelig

Læs mere

Miljø- og teknikudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL

Miljø- og teknikudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL Miljø- og teknikudvalget BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Torvet 3, Grenaa Mødelokale 3 Dato: Torsdag den 23. juni 2016 Start kl.: 11:00 Slut kl.: 11:30 Medlemmer: Jens Meilvang (I) Tom Bytoft (A) Niels Basballe

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 11. juli /14250 Bent Pødenphant

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 11. juli /14250 Bent Pødenphant DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 11. juli 2013 13/14250 Bent Pødenphant bpt@vd.dk 7244 2766 Naturstyrelsen Tværgående planlægning Att. Hanne Krag Kaasgaard nst@nst.dk og Kerteminde Kommune plangeodata@kerteminde.dk

Læs mere

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse).

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). Punkt 4. Kommuneplantillæg 6.013 for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan 6-3- 103, Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). 2010-47938. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 019 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 019 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken Forslag til Kommuneplantillæg nr. 019 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken Frederikssund Kommuneplan 1997-2009 Redegørelse Kommuneplantillæggets område Kommuneplantillægget omfatter rammeområde

Læs mere

Februar 2016 GLOSTRUP KOMMUNE KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 1

Februar 2016 GLOSTRUP KOMMUNE KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 1 Februar 2016 GLOSTRUP KOMMUNE KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 1 Hvad er en rammeændring? Glostrup Kommuneplan 2013-2025 blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur

Læs mere

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen Oversigt over høringssvar til lokalplan 36 Boligområde ved Dyvelåsen Januar 2016 Jr. nr. 15/15668 Hørings ringssvar nr. Afsender: Navn og adresse 1. Dyvelåsen 20 2765 Smørum På vegne af 50 beboere i seniorbofællesskaberne

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Erhverv m.m., Lufthavnsvej og Thistedvej, Lindholm (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Erhverv m.m., Lufthavnsvej og Thistedvej, Lindholm (2. forelæggelse) Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 2.016 og Lokalplan 2-4-106 Erhverv m.m., Lufthavnsvej og Thistedvej, Lindholm (2. forelæggelse) 2016-002310 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet

Læs mere

Høringsnotat for KP-tillæg og Lokalplan 317 Offentlige formål, Tamdrupcentret, Lund

Høringsnotat for KP-tillæg og Lokalplan 317 Offentlige formål, Tamdrupcentret, Lund Sagsnr. 01.02.05-P16-10-18 Dato: 12.3.2019 2018 - Notat Høringsnotat for KP-tillæg 2017-7 og Lokalplan 317 Offentlige formål, Tamdrupcentret, Lund Planforslagene var i høring fra tirsdag den 4. december

Læs mere

Indstilling. Offentlig fremlæggelse af forslag til lokalplan nr. 832, Lyseng Idrætsanlæg, Højbjerg. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten

Indstilling. Offentlig fremlæggelse af forslag til lokalplan nr. 832, Lyseng Idrætsanlæg, Højbjerg. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 10. marts 2008 Offentlig fremlæggelse af forslag til lokalplan nr. 832, Lyseng Idrætsanlæg, Højbjerg Århus Kommune Planlægning og Byggeri

Læs mere

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (1. forelæggelse)

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (1. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af Lokalplan 9-4-105 Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (1. forelæggelse) 2017-058987 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender forslag til Lokalplan 9-4-105.

Læs mere

Dagsorden til møde i Byplanudvalget

Dagsorden til møde i Byplanudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Byplanudvalget Mødetidspunkt 02-11-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Byplanudvalget 02-11-2017 17:00 1 (Åben) Planlægning for område ved

Læs mere

TILLÆG 15. Ændret afgrænsning af rammeområde 12-B-89, samt ændring af bestemmelser for udstykning og afstand til Møllebækken i området.

TILLÆG 15. Ændret afgrænsning af rammeområde 12-B-89, samt ændring af bestemmelser for udstykning og afstand til Møllebækken i området. TILLÆG 15 Ændret afgrænsning af rammeområde 12-B-89, samt ændring af bestemmelser for udstykning og afstand til Møllebækken i området. Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 15 til Kommuneplan 2009-2020.

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1.

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 29. oktober 2010 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til 1. Resume

Læs mere

Tillæg 30. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret)

Tillæg 30. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Tillæg 30 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret)

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716 Dato 06-11-2018 Dok.nr. 169889 Sagsnr. 18/3716 Ref. mars Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan 2017 og Forslag til lokalplan 07.02.L03 Henne Strand Camping samt vurdering

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10. Områdeklassificering. Debatperiode og offentligt borgermøde

Forslag til Lokalplan nr Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10. Områdeklassificering. Debatperiode og offentligt borgermøde Offentlig bekendtgørelse d. 3. april 218 af: Forslag til Lokalplan nr. 415 - Boligområde ved Vendehøj, Hornslet - Vendehøj, etape III og Kommuneplantillæg nr. 1 til Syddjurs Kommuneplan 216. Byrådet i

Læs mere

Tillæg nr. 14 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 14 til Herning Kommuneplan Forslag til Tillæg nr. 14 til Rammeområde 14.E5 og 14.R3 Erhvervsområde og rekreativt område ved Teglvænget i Herning Fremlægges fra xx. måned 201x til xx. måned 201x (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget

Læs mere

Høringsnotat for Lokalplan 1074 for Boliger på Højelsevej

Høringsnotat for Lokalplan 1074 for Boliger på Højelsevej Høringsnotat for Lokalplan 1074 for Boliger på Højelsevej Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i de indkomne indsigelser. For den fulde ordlyd henvises til den enkelte

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG 65. Kommuneplan FORSLAG 00 september - 00 oktober irkemosevej. - erhvervsområde og område til friluftsformål

KOMMUNEPLANTILLÆG 65. Kommuneplan FORSLAG 00 september - 00 oktober irkemosevej. - erhvervsområde og område til friluftsformål KOMMUNEPLANTILLÆG 65 Birkemosevej - erhvervsområde og område til friluftsformål Silcon Alle Birkemose Allé Birkemosevej Nr. Bjertvej De gnevæ nget Nr. Bjertvej Friggasvej B irkemosevej B irkesø en Gefionvej

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Indsigelse (Brevnr. ) Nr. 1 (brevnr. 14) Navn/adresse Indsigers bemærkninger Administrationens bemærkninger Miljø og Fødevareministeriet,

Læs mere

Indstilling. Lokalplan 934, Erhvervsområde på Østhavnen - endelig. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten

Indstilling. Lokalplan 934, Erhvervsområde på Østhavnen - endelig. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten d og Omsorg Den 19. juni 2013 Aarhus Kommune Teknik og Miljø Lokalplan 934, Erhvervsområde på Østhavnen - endelig Endelig vedtagelse af Lokalplan 934 Erhvervsområde

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 18. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 18. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 18 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 1. december 2014-26.januar 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 18 til Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

Tillæg nr. 4 til Kommuneplan for erhvervsområde ved Skærbækvej og Vejle Landevej. Forslag vedtaget af Fredericia Byråd den xx. xx.

Tillæg nr. 4 til Kommuneplan for erhvervsområde ved Skærbækvej og Vejle Landevej. Forslag vedtaget af Fredericia Byråd den xx. xx. Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2017-2029 for erhvervsområde ved Skærbækvej og Vejle Landevej Forslag vedtaget af Fredericia Byråd den xx. xx. 2018 Indholdsfortegnelse Om kommuneplantillæg 3 Baggrund og formål

Læs mere

Bering-beder vejen. Tillæg nr. 43 til kommuneplan 2013

Bering-beder vejen. Tillæg nr. 43 til kommuneplan 2013 Tillæg nr. 43 til Kommuneplan 2013 Bering-beder vejen Tillæg nr. 43 til kommuneplan 2013 1 Tillæg nr. 43 til Kommuneplan 2013 kommuneplantillæg for Bering-beder vejen Udgivet af: Aarhus Kommune 2016 Indhold

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 3 til Syddjurs Kommuneplan 2016

Kommuneplantillæg nr. 3 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Offentlig bekendtgørelse den 11.04 2017 Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 305 - Boligområde ved Eskerodvej og Degnevænget i Hornslet og til Syddjurs Kommuneplan 2016 Lokalplanområdet er beliggende i

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Offentlig bekendtgørelse den 4. november 2014 af Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg 37

Forslag til kommuneplantillæg 37 Forslag til kommuneplantillæg 37 Marslev Stationsby Juni 2017 Kerteminde Kommune Tlf. 65 15 15 15 Hans Schacksvej 4 www.kerteminde.dk 5300 Kerteminde plan-byg@kerteminde.dk Indholdsfortegnelse Baggrund...3

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

TILLÆG NR. 15 TIL KOMMUNEPLAN 2013

TILLÆG NR. 15 TIL KOMMUNEPLAN 2013 FORSLAG TIL TILLÆG NR. 15 TIL KOMMUNEPLAN 2013 FOR RAMMEOMRÅDE UL.B.11 HILLERØD KOMMUNE BY OG MILJØ Kommuneplantillæg Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for den fysiske udvikling i kommunen og fastlægger

Læs mere

Albertslund Kommune har sendt ovennævnte planforslag i offentlig høring i perioden 22. maj juli 2018.

Albertslund Kommune har sendt ovennævnte planforslag i offentlig høring i perioden 22. maj juli 2018. 12. juli 2018 /renhan Sag 2018-6916 Forslag til Albertslund Kommuneplan 2018. Notat med statens bemærkninger Albertslund Kommune har sendt ovennævnte planforslag i offentlig høring i perioden 22. maj 2018

Læs mere

NATURKLAGENÆVNET FORMANDEN

NATURKLAGENÆVNET FORMANDEN NATURKLAGENÆVNET FORMANDEN Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 E-mail: nkn@nkn.dk 25. august 2008 J.nr.: NKN-261-00076 ssc/tutbi Afgørelse i sagen om miljøvurdering af

Læs mere

Tillæg nr. 22 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 22 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 22 til Rammeområde 51.E2 Erhvervsområde langs Snejbjerg Hovedgade og Rammeområde 51.E4 Erhvervsområde langs Snejbjerg Hovedgade Rammeområde 51.Bl4 Blandet bolig- og erhvervsområde ved Lerbjerg

Læs mere

Plannavn _kladde.pdf (314 KB)

Plannavn _kladde.pdf (314 KB) 38-2009 Kladde Plannavn 38-2009 PDF Baggrund og formål Planområdets beliggenhed og eksisterende forhold 382009_kladde.pdf (314 KB) Haderslev Kommune har besluttet at tilvejebringe plangrundlaget for at

Læs mere

Offentlig høring Forslagene er fremlagt til offentligt debat i perioden fra den 8. december 2015 til den 2. februar 2016.

Offentlig høring Forslagene er fremlagt til offentligt debat i perioden fra den 8. december 2015 til den 2. februar 2016. Offentlig bekendtgørelse den 8. december 2015 af Forslag til kommuneplantillæg nr. 23 til Syddjurs Kommuneplan 2013 for blandet bolig- og erhvervsområde Byrådet i Syddjurs Kommune besluttede den 25. november

Læs mere

Tillæg nr. 60 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 60 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 60 til Rammeområde 79.E15 Erhvervsområde ved Hammerumvej ved Kølkær Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende for borgerne.

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022

LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 LOKALPLAN NR. 045 Tillæg til lokalplan nr. 54 for Rønne Regionkommuneplantillæg nr. 022 110 a 110 d 112 Restaurant-, hotel- og udstillingsformål oktober 2010 Lokalplanforslag 045 og forslag til regionkommuneplantillæg

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle April, 2019 Offentlig høring Forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

Erhvervsområde ved Fynske Motorvej, Højme

Erhvervsområde ved Fynske Motorvej, Højme Orientering om Erhvervsområde ved Fynske Motorvej, Højme - Forslag til lokalplan nr. 6-803 - Forslag til kommuneplantillæg nr. 44 - Miljørapport By- og Kulturforvaltningen Byudvikling Byplan Nørregade

Læs mere

Ny endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 310, Erhvervsområde i Børup samt Tillæg 14 til Kommuneplan 2009-2021

Ny endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 310, Erhvervsområde i Børup samt Tillæg 14 til Kommuneplan 2009-2021 Flere modtagere Udsendt I flg. adresseliste. 24-09-2013 Sags id.: 11/4372 Sagsbehandler: Gitte Frank Andresen Ny endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 310, Erhvervsområde i Børup samt Tillæg 14 til Kommuneplan

Læs mere

FORSLAG - Tillæg nr. 5

FORSLAG - Tillæg nr. 5 FORSLAG - Tillæg nr. 5 Boliger og erhverv ved Ærtekildevej Kommmuneplan 2013-2025 Marts 2016 2 Hvad er et kommuneplantillæg? Et kommuneplantillæg er et supplement til den eksisterende kommuneplan. Et kommuneplantillæg

Læs mere

1 Hvad er en grundvandsredegørelse?

1 Hvad er en grundvandsredegørelse? Grundvandsredegørelse for muligt Kommuneplantillæg for erhvervsareal ved Christiansmindevej i Skanderborg. - supplement til gældende grundvandsredegørelse Jan. 2019 Indhold 1 Hvad er en grundvandsredegørelse?...2

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til centerformål, Nygade, Skjern

til Kommuneplan , for et område til centerformål, Nygade, Skjern Forslag til Tillæg nr. 74 til, for et område til centerformål, Nygade, Skjern Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 28. september 2016 1 Forord Kommuneplantillægget fastlægger

Læs mere

Kommuneplan Forslag til tillæg nr. 5 vedr. udpegning af område til landskabelige interesser

Kommuneplan Forslag til tillæg nr. 5 vedr. udpegning af område til landskabelige interesser Kommuneplan 2017-2029 Forslag til tillæg nr. 5 vedr. udpegning af område til landskabelige interesser Marts 2018 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 1 FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING... 2 Baggrund for kommuneplantillægget...

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

Resumé. Økonomiudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for erhvervsområde ved ydre Københavnsvej

Resumé. Økonomiudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for erhvervsområde ved ydre Københavnsvej Økonomiudvalget Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 205326 Brevid. 1602011 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 22 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Skovbakken og Skolegade, Nørre Snede

Kommuneplantillæg nr. 22 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Skovbakken og Skolegade, Nørre Snede Område til offentlige formål, Skovbakken og Skolegade, Nørre Snede Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 2. maj Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 2. maj 2007 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 785, Blandet bolig- og erhvervsområde

Læs mere

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser Bilag 4: Ændringsforslag til lokalplanforslag nr. 334 for et fritids- og centerområde i Ørum Midtby samt forslag til tillæg nr. 11 til Kommuneplan 2003 2014 for Tjele Kommune. De konkrete ændringer er

Læs mere

Tillæg nr. 73 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 73 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 73 til Rammeområde 51.B12 Boligområde syd for Munkgårdkvarteret og Rammeområde 51.OF7 Offentligt område ved Snejbjerghallen Fremlægges fra 15. september 2016 til 10. november 2016 (begge

Læs mere

Bilag 2 Samlet oversigt af de indkomne bemærkninger i høringsfasen og kommunens svar herpå.

Bilag 2 Samlet oversigt af de indkomne bemærkninger i høringsfasen og kommunens svar herpå. Bilag 2 Samlet oversigt af de indkomne bemærkninger i høringsfasen og kommunens svar herpå. Thisted Kommune har i forbindelse med høringsfasen for forslag til Lokalplan nr. 200-010 og Kommuneplantillæg

Læs mere

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P Side 1/9 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Syddjurs Kommuneplan 2016 Hidtidig proces og endelige vedtagelse

Syddjurs Kommuneplan 2016 Hidtidig proces og endelige vedtagelse Syddjurs Kommuneplan 2016 Hidtidig proces og endelige vedtagelse Gennemgang af Fokuspunkterne for kommuneplanrevisionen 2016 og proces indtil nu Indstillede væsentlige ændringer i forbindelse med den endelige

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 43 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 2. november til 28. december 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 43 til Kommuneplan 2013-2025

Læs mere

kladde Centerområde, Dagligvarebutik på Ålborgvej, Hjørring

kladde Centerområde, Dagligvarebutik på Ålborgvej, Hjørring Offentlig fremlagt fra den xx.xx.xxxx til den xx.xx.xxxx kladde Centerområde, Dagligvarebutik på Ålborgvej, Hjørring Vejledning Hvad er en kommuneplan? Kommuneplanen udtrykker byrådets overordnede politikker

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 Kort Kort 1: Den tidligere udstrækning af den økologiske forbindelse

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 019 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken. Vedtaget den 24. juni 2008

Kommuneplantillæg nr. 019 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken. Vedtaget den 24. juni 2008 Kommuneplantillæg nr. 019 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken Vedtaget den 24. juni 2008 Frederikssund Kommuneplan 1997-2009 Redegørelse Kommuneplantillæggets område Kommuneplantillægget omfatter

Læs mere

Tillæg nr. 22 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 22 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 22 til Rammeområde 51.E2 Erhvervsområde langs Snejbjerg Hovedgade og Ringkøbingvej Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 12

Kommuneplantillæg nr. 12 Kommuneplantillæg nr. 12 Besøgs- og udflugtsområde ved Maglesø Status: Vedtaget Høringsperiode start: 7. februar 2019 Høringsperiode slut: 4. april 2019 Vedtagelsesdato: 14. august 2019 Ikrafttrædelsesdato:

Læs mere

Lokalplan nr. 391 for boligområde ved Herredsvej i Hornslet - Vendehøj, etape II og Kommuneplantillæg nr. 14 til Syddjurs Kommuneplan 2013

Lokalplan nr. 391 for boligområde ved Herredsvej i Hornslet - Vendehøj, etape II og Kommuneplantillæg nr. 14 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Offentlig bekendtgørelse den 10. marts 2015 af endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 391 for boligområde ved Herredsvej i Hornslet - Vendehøj, etape II og til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

Notat af 29. januar 2018 vedr. mulighederne for at etablere en ny vejstruktur, som kan aflaste Stilling og Hørning midtbyer

Notat af 29. januar 2018 vedr. mulighederne for at etablere en ny vejstruktur, som kan aflaste Stilling og Hørning midtbyer Notat af 29. januar 2018 vedr. mulighederne for at etablere en ny vejstruktur, som kan aflaste Stilling og Hørning midtbyer Nedenfor er der redegjort for mulighederne for at etablere en ny vejstruktur,

Læs mere

Tillæg nr. 68 til Herning Kommuneplan Rammeområde 13.C7 Lokalcenter Holstebrovej

Tillæg nr. 68 til Herning Kommuneplan Rammeområde 13.C7 Lokalcenter Holstebrovej Tillæg nr. 68 til Rammeområde 13.C7 Lokalcenter Holstebrovej Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende for borgerne. Byrådet har dog

Læs mere

KOMMUNEPLAN 13 Tillæg nr. 5 - FORSLAG. Udvidelse af område 1.B.4 til boligformål, Skaboeshusevej 103, Nyborg

KOMMUNEPLAN 13 Tillæg nr. 5 - FORSLAG. Udvidelse af område 1.B.4 til boligformål, Skaboeshusevej 103, Nyborg KOMMUNEPLAN 13 Tillæg nr. 5 - FORSLAG Udvidelse af område 1.B.4 til boligformål, Skaboeshusevej 103, Nyborg Redegørelse Nyborg Byråd ønsker at lave en byomdannelse på den tidligere entreprenørgrund, beliggende

Læs mere

BRØNDERSLEV KOMMUNE. Fordebat I offentlig høring i perioden fra den 23. november til 21. december Lokalplan 01-C-27.01

BRØNDERSLEV KOMMUNE. Fordebat I offentlig høring i perioden fra den 23. november til 21. december Lokalplan 01-C-27.01 BRØNDERSLEV KOMMUNE Lokalplan 01-C-27.01 Aflastningsområde, Jernaldervej, Brønderslev Øst Fordebat I offentlig høring i perioden fra den 23. november til 21. december 2018. Indholdsfortegnelse Fordebat

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Bolig og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg (1. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan Bolig og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg (1. forelæggelse) Punkt 8. Godkendelse af kommuneplantillæg 3.026 og Lokalplan 3-6-110 Bolig og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg (1. forelæggelse) 2016-051135 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 3. juni 2019 til

Læs mere

Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg nr. 57

Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg nr. 57 Plan og Gis Dato: 18-11-2016 Sagsnr.: 15/33939 Sagsbehandler: Kim Lyster Hansen Direkte tlf.: 7376 7277 E-mail: klh@aabenraa.dk Høringsnotat - Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 90 og kommuneplantillæg

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/3716 Dato 06-11-2018 Dok.nr. 169889 Sagsnr. 18/3716 Ref. mars Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan 2017 og Forslag til lokalplan 07.02.L03 Henne Strand Camping samt vurdering

Læs mere

FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 12

FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 12 FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 12 Hvad er en rammeændring? Kommuneplan 2013 2025 for Glostrup Kommune blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur

Læs mere

Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup

Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup Forslag Dato for offentliggørelse af forslag 10. april 2013 Høringen starter 10. april 2013 Høringen slutter 5. juni 2013 Redegørelse Med dette kommuneplantillæg

Læs mere