KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET"

Transkript

1 Side 1 af 10 REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 19. marts 2013, kl. 19:00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent KR indstiller Anders Brogner o Vedtaget. 2. Valg af referent KR indstiller Simon Skarum (7.st.) o Vedtaget a. Valg af stemmetællere: Nilles 5. st. og Bjarke 3, Godkendelse af dagsorden Der er quorum Lovlig indkaldelse foreligger Dirigenten ændrer afstemingsrækkefølge under Pkt. 10, da et forslag er mere vidtgående end et andet Dagsorden godkendes 4. Kollegianerrådets beretning Hans, 7, 1.: o Hvem og hvad er KR dagligt virke mm. o U-Days, markedsføringsfolder, diverse projekter. o Skt. Hans. 5. Fremlæggelse af regnskab for 2012 John Andersen: Regnskab udsendt tirsdag d. 12. marts. Besparelser Renovation Lille merudgift på vand og revisor. Spørgsmål Nanna, 3, 3.: Hvordan er der sparet på personaleudgifter? o John: Det er egentligt i forhold til det budgetterede, ikke i forhold til sidste år. Knap så mange løsarbejdere. I forbindelse med renovering af køkkener har der ikke været så meget hjælp udefra. Tharben, 5, 1.: Hvad skyldes underskud på vaskeri o John: Det er blot 2.000,- Frederik 5. 1.: Aktiver er på 18 mio.? o John: I hvert fald ikke bygningerne for de står til 0,-. Aktiver er hvad vi har på bankbogen som sådan.

2 Side 2 af 10 Tharben 5, 1.: Tilgodehavender? o John: Manglende husleje, forsikring mm. John: Fremtidig renovation ser tvivlsomt ud. Der mangler 289 altaner, alle værelser, tage, nedløb. Rapport er udarbejdet, og bliver bearbejdet nu. Senere også vinduer, hvilket påvirker henlæggelser i fremtiden. o Jens, 9, 2.: Hvad indbefatter renovation af værelserne? o John: Alt. Totalrenovation, eventuelt tvangsventilation. o Jens: Muligt at få bugt med indemiljøproblemer? o John: Det er netop hensigten. Regnskabet godkendes. 6. Orientering fra Forretningsføreren om fastnettelefon på Kollegierne. John Andersen: Telia vil ikke forsætte samarbejdet om kollegianernes telefontrafik. Vil nu have ,- i stedet for 6.000,-. Vi kan bibeholde telefonerne med indgående og intern telefoni, og det kommer til at koste ca. det samme. 7. Orientering fra Forretningsføreren om renovering af køkkener på Kollegierne 1 til 3 John Andersen: Brev udsendt d. 29. marts 2012 om forventet renovering i Ligeledes er der orienteret om dette ved sidste valgmandsforsamling. Renoveringen vil finde sted i sommerferien. Yderligere information vil fremsendes i april. Ét værelse pr. gang skal inddrages. På Koll. 2 og 3 er dette IC-værelser. To værelser har fået tidsbegrænset lejemål til 1. juli (omhuses). På kollegium 1 vil der skulle laves omflytning, men de får mulighed for at flytte tilbage igen, såfremt dette ønskes. Alle er velkomne til at komme over på kontoret (senest 8. juni), så man kan lave omflytning til 1. juli. Spørgsmål: Jeppe, 2, st.: Ligger det fast at de steder hvor køkken og fællesrum er opdelt vil blive slået sammen? o John: Ja. Der bliver ét stort køkkenrum. Det er tanken for alle kollegierne. På 2 st. inddrages det værelse der ligger ude på gangen, så man får gang ud til parken. Nanna, 3. 3: Vil man tage erfaringer med fra tidligere renovationer? o John: Ingen bemærkninger fra kollegianerne om noget der ikke dur. o Hans, 7, 1.: Der blev lavet undersøgelse efter de første renovationer og der er lavet ændringer (blandt andet i forhold til komfur). Det bliver modellen på 7-9 der bliver udgangspunkt for 1-3. Hans 6, st.: Er det blevet besluttet hvilke værelser der skal bruges som midlertidige køkkener i Koll 1? o John: Ja, dem der ligger op af køkkenerne.

3 Side 3 af Orientering fra bestyrelsen om Kollegiernes ophør som selvejende institution og overgang til datterselskab under Aarhus Universitets Forskningsfond John Andersen: Universitetssamvirket bliver nedlagt (har stået for opførelsen af Parkkollegierne og parken som sådan). Der sidder en bestyrelse til ca. 50 mand til at bestyre kollegierne. Kollegiebestyrelsens Udvalg overvejer en overdragelse af kollegierne til Aarhus Universitets Forskningsfond, i form af gavebrev. Ingen konsekvenser for personalet. En ny bestyrelse bestemmes suverænt af forskningsfonden. Dialog mellem ny ejer og kollegierne er meget vigtig. Som datterselskab under AUFF vil der være plads til renovation og vedligeholdelse. Vores økonomi kan blive så dårlig at der ikke er råd til i fremtiden at forbeholde kollegierne for universitetsstuderende. Hans KR: Umiddelbart lyder det som en måde at snige en ombygning ind. Det lyder bestemt som en økonomisk rygdækning. Vi lægger ikke nok til side til de nødvendige renoveringer. Ikke henblik på prestigeprojekter for bestyrelsen. Der er alumnedemokratiske spørgsmål der skal tages stilling til. Vi har indflydelse igennem valgmandsforsamlingen. Vi arbejder på at lægge nogle poster over på kontoret, og lade nogle ting administreres af valgmandsforsamlingen og KR. I bestyrelsen arbejdes der for at kollegianerne ikke skal have en plads i en kommende bestyrelse. KR arbejder for at vi skal have i hvert fald én bestyrelsespost. Alternativ er en årlig fremtrædelsesbevilling. Vi er uanset hvad i undertal i bestyrelsen, og indflydelsen fra vores side er begrænset. Dette blev skarpt illustreret i forbindelsen med ombygningen. En bestyrelse i AUFF har et ansigt at tabe (rektor er formand), modsat den nuværende. Overvejende er jeg ikke positivt indstillet, men der er klart positive ting ved dette også. Spørgsmål Jonas, 5, 2.: Det er et aktieselskab der skal varetage kollegierne? o Hans, KR: Ja, men ved overdragelse af et gavebrev, så kan de arrangere sig som de har lyst til. o Jonas 5, 2.: Attraktive lejemål i hjertet af Aarhus. Vil hovedformålet i et aktieselskab ikke være profit og dermed henblik på at tjene så meget som muligt på kollegierne. Opsætning af leje synes meget sandsynlig, o Hans, KR: Ikke noget vi frygter. Kommende ejer er AUFF som er almennyttig. De driver andre kollegier som de ikke driver rovdrift på. Det skal kunne køre rundt, men det er også det. Det anslås ikke som en risiko at kapitalismen viser sit grimme ansigt her. o Tharben, KR: AUFF formår at skovle penge ind. Der er ingen profit i Parkkollegierne, det giver simpelthen ikke mening at ville tjene penge på kollegierne. Nanna, 3, 3.: Aktieselskabet må være AURIGA? o Hans, KR: Nej, det er Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S, et selskab der i forvejen driver diverse kollegier. o Nanna, 3, 3.: Stadig Bent Müller der sidder i bestyrelsen? o Hans KR: Det er ikke nyt for os.

4 Side 4 af 10 Nanna, 3, 3.: AU-motiver kan være meget anderledes end studerendes motiver. Det skal vi være meget opmærksomme på. Vi må arbejde sammen med dem så godt vi kan. Det er skidt at der mangler orientering især når det er så stor en beslutning. Kritik af KR. o Hans, KR: Det var på tale ved sidste valgmandsforsamling. Det nævntes at Universitetssamvirket ville nedlægge sig selv. Hvad vi vidste sidst var hvad vi arbejdede med. I november begyndte man at snakke om den nye model. Vi er stadig på et meget tidligt stadie. Nu ved vi hvad vi kan orientere om at hvad der egentlig muligvis kan ske. En tidligere orientering ville ikke have været mulig. AUFF s alternative motiver holder vi os meget for øje. Fremgår af fremlæggelsen for alumnedemokrati. I dag optager vi ikke PhD-studerende, og denne del ønskes forsat. Vi er opmærksomme på at AUFF kan have mange motiver, men vi er beroliget af rektor, som umiddelbart giver udtryk om ønske om at vi forbliver som vi er. Kollegierne skal for så vidt som muligt passe sig selv. Vi skal være mindst muligt til last for dem. Jens, 9, 2.: Hvad indbefatter gavebrev? o Hans, KR: Vi overdrager kollegierne som gave. Mulighed for at klausulere diverse ind i gavebrev. Vi har bl.a. indstillingsretter som stadig står. Vi ønsker ligeledes bestyrelsesposter til kollegianerne. Jens, 9, 2.: Hvordan ville handlingsforløbet se ud? Tidsplan? o Hans, KR. Universitetssamvirket presser på for at det skal gå hurtigt. Vi arbejder så småt på det, men det er meget svært at sige noget klogt om hvor hurtigt det kommer til at gå. Det vil ikke berøre den almindelige alumne i ret høj grad, og nærmere KR og Kontoret. o John Andersen: Det skal forventes at det kommer til at ske i Jens, 9, 2.: Kan det indskrives i gavebrevet at vi skal orienteres om en fremtidig ombygning? o Hans KR: Der er stadig et ønske blandt nogen i bestyrelse om ombygning, men der er ikke midler til det. o Tharben: To nye bestyrelsesmedlemmer er trådt til som ikke på samme måde er bundet op i prestigeprojektet. Kunne godt gå med i det, og er ikke udelukkende fortalere for ombygningsprojektet. Nanna, 3, 3.: KR skal klart arbejde for at vi får indflydelse og få nogle klausuler ind om fx en eventuel ombygning. o Hans KR: Vi kan skyde en hvid pind efter at få klausuler ind om ombygninger, men samtidig kan vi også have forhåbninger om at der ikke vil være krav om en ombyggelse og det vil få indflydelse Jesper, 2, 2.: Kunne man ikke tænke sig at der skulle kræves absolut flertal? o Hans KR: Desværre. Der kræves kun simpelt flertal. Anne, 2, 2.: Hvorfor skulle man ikke have kollegianere med i den nye bestyrelse? o Hans KR: Har indtryk af at nuværende ledelse anser Kollegianere for at være besværlige, da de er en flygtig vare. Der bliver gjort opmærksom på at alumner klart ønsker at få noget indflydelse, og at bestyrelsens flertal ikke er umiddelbart repræsenterende.

5 Side 5 af 10 Jesper, 2, 2.: Økonomisk rygdækning? Er det nødvendigt? o Hans KR: De midler vi har rækker ikke langt til de renovationer vi ønsker. o John Andersen: Der laves en 10-årig plan Frederik 2, 1.: Er der noget galt med måden vi er organiseret på? Mangel på evne til at drive stedet? Hvordan ser det ud i forhold til huslejen? o John Andersen: Vi er godt med, men fremadrettet skal der ske noget. Der har været droslet ned grundet ombygningsprojektet, især i forhold til 1-3. Fremadrettet kan man fx forestille sig at vi rømmer et kollegium og renoverer det. Vi har renoveret hvert år, men vi skal også ind i bygningerne. Det er gamle bygninger og de trænger til at blive gennemrenoveret. o Tharben KR: Vi har været under Universitetssamvirket, og det gælder ikke kun om økonomi. Det at have nogle fast udpegede folk handler også at vi fremtidssikres i forhold til hvilke mennesker der sidder i bestyrelsen. o John Andersen: I 80 erne var der næsten ikke nogen henlæggelser. Derfor har man langsomt nået et rimeligt niveau. I forhold til hvad du får for din husleje kan du ikke få noget lignende i Aarhus. Vi ønsker at komme af med vores fugtproblemer. o Frederik: Hvad er scenariet for huslejen? 2.500,-? o John Andersen: Nej, det lyder ikke sandsynligt, men man kan selvfølgelig ikke garantere noget. Nanna, 3, 3.: Der er blevet langt penge til side, men der er stadig hele tiden noget der er blevet slæbt efter. Især 1-3 er blevet negligeret. Huslejen kan godt komme til at stige, og det skal vi ikke være blinde over for. Kollegierne kører jo som sådan rundt, men vi har hængepartier. Jesper 2, 2.: Ved godt at det er utopi, men har KR tænkt over om man kan få overgivet kollegierne til alumnerne? o Hans KR: Nej. Der er som sagt brug for en form for kontinuitet i bestyrelsen, og det almene KR-medlem sidder gennemsnitligt 2-3 år. Det kræver erfaring og kontakter. Kollegianerne har ikke og kommer aldrig til at få nødvendigt netværk og erfaring til at bestyre kollegierne. o Jonas 5, 2.: Det kunne jo klart frygtes at man ville opnå en tisse i bukserne for at holde sig varm -effekt. o Jens, 9, 2.: Forstår godt at det ikke kommer til at ske. Hvorfor har vi ikke flertallet i bestyrelsen? Bliver KR-medlemmer udbrændt fordi de bare er nikkedukker? o Hans KR: Der sidder meget, meget kompetente folk i bestyrelsen. Der er lidt overvægt at jurister, men tidligere havde vi fx også direktøren for Aarhus Kunstforening. Universitets studium har også begrænset holdbarhed for de fleste. 9. Tekniske spørgsmål Mona, 9, 1.: Hvem er det er graver nede foran os? o Poul: Der skal graves en ny brønd og noget der skal strømpes. Nanna, 3, 3.: Ved I noget om ombygning af Statsbiblioteket? o John: De er så småt ved at være færdige, men vi ved ikke noget præcist. Hans, 7.1.: Hvad er der sket i forhold til parkeringssituationen ved 7-9?

6 Side 6 af 10 o John: Tidligere var vi til et møde, og der skulle indføres zoneparkering inde på alle de offentlige veje, og der blev lovet skilte hos kollegierne. Zoneparkeringen har kun øget presset på vores parkeringspladser. o Tharben, KR: Parkeringspladserne herovre er der 4 timers parkering på, mens der er ubegrænset parkering foran vores hoveddøre. o John: Vi har fået lovning på skilte, og egen parkeringsstyrke. Vi følger op på det. Jesper, 2, 2.: Mulighed for lås på dørene ind til gange, som i stueetagerne? o John Andersen: Lås på hoveddøren og færdig. Lås jeres døre, køkkener etc. o Anne, 2, 2.: Vi får at vide på altanerne at vi ikke må have ting stående da altanerne er flugtveje. Officielt er altanerne så også flugtveje? Så skal man jo gå og låse hele tiden. o John Andersen: Det hænger jo også sammen med at folk bliver lukket ind eller at tyverierne er interne. Det er et internt problem og må afklares internt. o Jens, 9, 2.: Det er en gammel traver, og det er surt show, men lås jeres døre. Det er svært at gøre noget ved. o Hans KR: Rent lovgivningsmæssigt er der ikke noget i vejen for det. Men der er også gange som har toilet uden for døren, og så skal man også have nøgler med. Tyveri er sket flere gange, men det er et kedeligt vilkår ved at bo her. Vær opmærksom på hvem der er på din gang. Nanna, 3, 3.: Stor halvmur ovre ved 3 eren er væltet, og det er umuligt at vende sin bil derovre. Kan der gøres et eller andet i forhold til dette? o John Andersen: Statsbibliotekets mur. Vi kan ikke rigtigt gøre noget ved det. Vi skal nok prikke til dem. Bjarke 3, 1.: Muligt at anbefale at man bruger parfumefrit vaskemiddel i vaskerummene grundet allergi? o John Andersen: Vi kan sætte et skilt op. o Hans KR: Det vil ikke have nogen effekt, fordi folk mere eller mindre gør hvad der passer dem. KIF arbejder bl.a. på at overgå fuldstændigt til parfumefri vaskemiddel. o Maj, 9, 1.: Måske lave én af maskinerne til parfumeret vaskemiddel? o Hans KR: Tror kun det bliver til noget hvis vi får et doseringssystem. Det ville være en fin løsning. Så bliver man også fri for selv at slæbe vaskepulver med ned. o Nanna, 3, 3.: Støtter op om doseringssystem. o Alice 4, 2.: Super dårlig idé. Det er skidt hvis man ikke selv må vælge hvad man kan putte i sin vaskemaskine. o Frederik 2, 1.: Dårligt at man ikke selv kan bestemme hvad der kommer i vaskemaskinen. o Mona, 9. 1.: Boede et sted hvor der så konsekvent kom skyllemiddel i tøjet hvilket også er noget skidt. o Nanna, 3, 3.: Heller ikke noget valg da der er rester af vaskemiddel i vaskemaskinerne. Anne 2, 2.: Kan rengøringsmidlet på gange gøres parfumefrit? o John: Vi kigger på det.

7 Side 7 af Forslag til rammeplan for renovering af fælleshuset Tharben, KR: Har holdt møde med John og snakket om fælleshuset i almindelighed. Opfordret til at være mere aktive i hvordan fælleshuset bliver brugt. Et punkt som blev tillagt meget vægt er at fælleshuset skal være meget åbent. Mere info, mere åbenhed og mere tilgængelighed. KR udnævner en fælleshusansvarlig som skal stå for udlån af bl.a. Eforen. Der skal renoveres herovre. Der skal males og møbler i stuen skal søges bevaret, men restaureres. Kælderen skal gøres mere hyggeligt. Syrummet gøres til KIF-kontor, og symaskiner vil være til at leje på kontoret. Trappen fra baren ned til lager åbnes op, og låses af så spiritus og kontanter ikke stikkes af med. Lille tekøkken oprettes i kælderens entre. Dør mellem hyggerum og poolrum skal genåbnes. Der kigges på muligheder for at oprette scene og lounge. Der undersøges om der kan lægges nyt guld i stuen. Undersøges om der kan efterisoleres her. Det punkt der er mest til debat er reorganisering, så KIF overtager Eforen om lørdagen, og derefter holder fri torsdag, fredag, lørdag. Alumneforeningen overtager kontoret ovenpå, og der sættes skabe op til andre foreninger. Der skal vedtages en rygepolitik, så alle fælleslokaler gøres røgfri. a. Ændringsforslag 2 Jesper, 5, st.: Det er fedt at have Eforen åbent om lørdagen, men det er også godt at kunne leje det. Det kunne løses ved at Eforen har åbent 2 lørdage om måneden, og Eforen kan udlejes om 2 gange om måneden. Tharben, KR: For at det skal kunne betale sig for KIF at holde åbent om lørdagen, skal der være sikkerhed om at Eforen har åbent eller lukket. KIF vil så ledes ikke tage imod tilbuddet. Heri, 8, 1.: Er der gjort tanker om hvilke dage det ville dreje sig om? o Tharben: Ikke noget vi har diskuteret endnu, men det ville selvfølgelig være to faste dage. Der er ingen grund til at diskutere det, men KIF ønsker ikke denne løsning. Jonas 5, 2.: Set som almindelig fornuft, så virker det ikke som et smart tiltag for en forretning der skal drives at holde åbent to lørdage på en måned. Manglende kontinuitet. Frederik 2, 1.: Hvordan er KIF s økonomi? o Tharben: Den har set bedre ud, men der arbejdes aktivt for at vende skuden. Selv hvis økonomien så god ud, så er det ikke attraktivt at holde åbent 2 lørdage om ugen. Afstemning: 0 stemmer for, 16 imod, og 2 undlader at stemme. Forslaget falder. b. Ændringsforslag 1 KIF har Eforen torsdag og fredag, og alumneforeningen kan eventuelt leje Eforen én lørdag om måneden, til en favorabel pris. Hans KR: Er ikke som sådan imod om Eforen skal holde åbent om lørdagen, men det skal tages op til debat om Eforen skal ophøre med at udlejes til alumner. Tit og ofte er det ikke alumner der lejer Eforen, men snarere gennem alumner.

8 Side 8 af 10 Jens, 9, 2.: Hvad er alumneforeningen? o Tharben KR: Alumneforeningen er måske stadig lidt flygtig for mange. Blev genstartet for ikke så længe siden med det henblik at samle kollegianerne lidt mere. Har til formål at holde diverse arrangementer, fx at arrangere foredrag, spilaftener etc. Skal fungere som katalysator for videre arrangementer. Det er ikke sikkert at vi vil tage en lørdag hver måned, men det er en mulighed. o Jonas, 5, 2.: Alumneforeningen skal ses som en forening for alle kollegianerne. Vi vil rigtig gerne have at folk kommer og bidrager. o Julie, 1, 2.: Når vi gerne vil have mulighed for at leje Eforen, så er det ikke for at vi skal sidde her 5 mennesker og drikke øl. Det er for at lave arrangementer for alle kollegianere. Frederik, 2, 2.: Det forvirrer mig at så mange har mange hatte på i forskellige sammenhænge. o Hans: Mange har mange hatte på, men det er også dem som har engageret sig. Det kan bestemt være svært at få folk til at lægge et stykke arbejde. Bjarke 3, 1.: Vi ville gerne have mulighed for at holde fester, især at gangene skal have mulighed for at holde fester herovre og gøre det gennem alumneforeningen. Alumneforeningen kunne udbyde underskudsgaranti, med eventuel videresalg af overskydende (øl og lign.) til KIF. Afstemning: 12 stemmer for, 1 stemme imod, 5 stemmer blankt. Forslaget er vedtaget. c. Det samlede forslag Nanna, 3, 3.: Kan godt se pointen i at folk ikke kommer herned hvis de ikke er sikre på at der er åbent. Det ville være ærgerligt at afskaffe muligheden for at leje Eforen ud. Anne, 2, 2.: Hvor meget bliver det brugt at leje Eforen ud om lørdagen? o Hans KR: Det bliver brugt meget. Der er typisk 2 måneders ventetid. o Anne: Har der ikke været tidligere mulighed for at man kan holde fest før 22 og så åbner baren? o Tharben: Vi er åbne for den mulighed. Man ville spare huslejen og have mulighed for at leje en bartender. o Anne: Ville et loungeområde ikke åbne op for en opdeling mellem privatfest og offentlig åbning. o Hans KR: Umiddelbar forskel er at det er på KIF s vilkår og under KIFs regler, hvis man lejer det før åbningstid. Alice 4, 2.: Vi er generelt imod at KIF skal overtage lejemålet om lørdagen. Det er ikke vores indtryk at lørdagen bliver brugt af andre end kollegiernes egne Maj, 9, 1.: Jeg var slet ikke klar over at vi havde alle de her ting. Mangel på info? o Simon, KR: Mangel på info er tilnærmelsesvist selvforskyldt. Der bliver sendt sedler ud, og skrevet ting på Facebook. o Tharben, KR: I folderen som man får udleveret ved indflytning står der også om dette. Vi arbejder på at være synlige, men arbejder helt sikkert for det. o Maj: Hvis I så gør så meget, kan I så ikke gå rundt og invitere folk? Der mangler åbenhed og personlig kontakt.

9 Side 9 af 10 o Jonas, 5, 2.: Det er en mulighed og vi snakker blandt andet om det i alumneforeningen på mandag. o Heri, 8, 1.: Der mangler slet ikke info. Det er uforståeligt overfor mig. Jonas, 5, 2.: Afspærring af lokalet der hvor der er tekøkken nu? Hvad skal det lokale bruges til? o Tharben: Der skal sættes en afspærring op, så der er muligt for at læse af op til trappen. Jens, 9, 2.: Manglende synlighed er helt rigtig. Tag kritikken til jer. Vi beder om mere åbenhed. Afstemning: 14 for, 0 imod, 4 blankt. Forslaget er vedtaget. 11. Forslag til ændringer i husordenen, optagelseskriterier, beboelses- og fraflytningsregler a. Beslutningsforslag om etablering af aktiv genansøgning. Afstemning: 17 for. 0 imod. Intet blankt. Forslaget er vedtaget. b. Beslutningsforslag flytning af det administrative arbejd e i forbindelse med optagelsesarbejde fra optagelsesudvalget til Kollegiernes Kontor. Afstemning: 15 for. Forslaget er vedtaget c. Afstemning om studieanciennitets betydning i forbindelse med at optage på Kollegierne i Universitetsparken. 12. Valg For forslag 1: 13 stemmer for. For forslag 2: 2 stemmer for. Forslag nummer 1 er vedtaget. a. Suppleant for Koll. 1-3 Frederik, 2, 1. stiller op og er valgt ind. b. Suppleant for Koll. 7-9 Maj, 9, 1.: 13 stemmer. Heri, 8, 1.: 4 stemmer 1 ugyldig stemme. Maj er valgt ind.

10 Side 10 af Eventuelt Tharben, KR: Vil opfordre folk til at synes godt om alumneforeningen. Vil gerne gøre reklame for kaffe/kage/spil-aften på tirsdag. 9. april er der foredrag ved Palle Lykke om livet på kollegierne. Kom til bestyrelsesmøde på mandag i næste uge. Nanna, 3, 3.: Vil gerne opfordre til at vi skal snakke seriøst om tingene, men hellere en lidt stram talerække og at vi holder os til dagsordenen. Mona, 9, 1.: Veninde fra gangen har fremlejet tre gange. Opbygger hun anciennitet? o Hans KR: Det kan være en fejl. Hun skal snakke med Anni. Mona, 9, 1.: Eforen lejes først fra 12. Kan det laves om? o Hans KR: Når Eforen har været åben og vi er færdige med at rydde op kl Der kommer en rengøringsmand og han skal have tid til at gøre tilstrækkeligt rent til om morgenen. o Mona, 9, 1.: Leje fra kl. 10 ville gøre en forskel. Kan det diskuteres? o Hans KR: Det kan praktisk ikke lade sig gøre. Frederik 2, 1.: Folk skal efterstræbe at være mere kortfattede. Hans, KR: Takker for valgmændenes tålmodighed og minder om at der er flere øl og mere kage. Påtager sig Martin-punktet: Der udråbes et trefoldigt hurra for kollegierne: o HURRA o HURRA o HURRA Dirigenten takker for overvejende god ro og orden og nedlægger sit hverv Valgmandsforsamlingen bliver hævet.

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN KOLLEGIANERRÅDET Valgmandsforsamling, 15. september 2015 1) Valg af dirigent Kollegianerrådet indstiller Christian Vrist Holm, 7, st. Vrist er valgt. Valgmandsforsamlingen er rettidigt indkaldt og budgettet i rette tid.

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 24. marts 2015, kl. 19:00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 - Der er quorum 1. VALG AF DIRIGENT - Christian Vrist er valgt. - Vrist: Valgmandsforsamlingen

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT AF VALGMANDSFORSAMLINGEN, EFTERÅR 2011 Tirsdag d. 20. september 2011, kl. 19.00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Nikolaj H. Stenberg 2. Valg af referent Anne Tidemand-Dal

Læs mere

DAGSORDEN: Tirsdag den 20. marts 2018, kl i Eforen ved Kollegium 6.

DAGSORDEN: Tirsdag den 20. marts 2018, kl i Eforen ved Kollegium 6. DAGSORDEN: Tirsdag den 20. marts 2018, kl. 19.00 i Eforen ved Kollegium 6. Aarhus, den 20. marts 2018 KR: Kollegianerrådet JW: Jacob Wadsager (formand, KR), 3.2 MA: Mads Andersen (Alumneansvarlig, KR),

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 20. marts 2012, kl. 19:00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Emil Mikkelsen indstilles: Valgt Er mødet lovligt indkaldt? - quorumkrav

Læs mere

Valgmandsforsamling, tirsdag den 7. marts 2006, kl. 19.30 i fælleshuset ved Kollegium 6

Valgmandsforsamling, tirsdag den 7. marts 2006, kl. 19.30 i fælleshuset ved Kollegium 6 Valgmandsforsamling, tirsdag den 7. marts 2006, kl. 19.30 i fælleshuset ved Kollegium 6 1) Valg af dirigent. 2) Valg af referent. 3) Godkendelse af dagsorden. 4) Kollegianerrådets beretning, vedlagt 3.

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET Side 1 af 8 REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 18. september 2012, kl. 19:00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Mikkel (5.1) indstilles: Valgt Er mødet lovligt indkaldt?

Læs mere

Tirsdag d. 21. september 2010, kl i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6

Tirsdag d. 21. september 2010, kl i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 21. september 2010, kl. 19.00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 1. Valg af dirigent Ida Sander (5,3) valgt 2. Valg af referent Mathias Juel Jensen (2,st.)

Læs mere

Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 63 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 63 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 63 incl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Christiansen John Hansen Ellen Magrethe

Læs mere

Dagsorden. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer. Natacha 16-18. 2) Valg af referent.

Dagsorden. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer. Natacha 16-18. 2) Valg af referent. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Natacha 16-18 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere Robin 4-13, Katrine 19-44

Læs mere

Dagsorden. Fællesmøde d. 19.12.2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer PTX. 2) Valg af referent KLM

Dagsorden. Fællesmøde d. 19.12.2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 1) Valg af ordstyrer PTX. 2) Valg af referent KLM Fællesmøde d. 19.12.2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer PTX 2) Valg af referent KLM 3) Valg af to stemmetællere Katja og Katrine er valgt 4) Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00 Referat af beboermøde 20/10 2015 kl. 19.00 1. Mødet åbnes 1.1. Valg af dirigent og referent Referent: Daniel Dirigent: Karoline 1.2. Årsberetning v/formand for beboerrådet Formandens beretning Hvor Vi

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 8611 0288 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Revideret medio marts 2019 Velkommen Du skal snart flytte

Læs mere

Valgmandsforsamlingen marts 2019

Valgmandsforsamlingen marts 2019 KOLLEGIANERRÅDET KR Tirsdag d. 19.03.2019, kl. 19:00 Valgmandsforsamlingen marts 2019 I fælleshuset Eforen ved Kollegium 6. KR: Kollegianerrådet JW: Jakob Wadsager (Formand, KR), 3.2 MA: Mads Andersen

Læs mere

Referat for VF 18/9-2018

Referat for VF 18/9-2018 Referat for VF 18/9-2018 Kvorum, 19 valgmænd, er opnået 19.29. 1. Valg af dirigent Tobias indstilles af KR. Tobias er valgt. 2. Valg af referent KR indstiller Lasse Sangild, 3.2. Lasse er valgt. 3. Valg

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013

Referat fra Christiansbjerg Kollegiets beboermøde 30/4 2013 Antal fremmødte: 13 eksl. bestyrelsens 3 medlemmer Valg af dirigent og referent Dirigent: Christina Referent: Camilla Budget gennemgang + godkendelse Bestyrelsen har hos kollegiekontoret godkendt budgettet

Læs mere

Albertslund Boligselskab Solhusene

Albertslund Boligselskab Solhusene Albertslund Boligselskab Solhusene Referat af beboermøde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 30. marts 2016 Deltagere: 38 husstande, 76 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Dorthe Larsen, næstformand

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 24.

Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 24. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 86 11 02 88 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Velkommen Du skal snart flytte ind i kollegiet i Det

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 8. Mandag den 23. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 8. Mandag den 23. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 8 Mandag den 23. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23. DIRIGENT: ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende: Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, David, Torben, Pia, Gert, Erik, Aase. Afbud, Roberto. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 11. Godkendt,

Læs mere

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018 Afdelingsmøde - Afdeling 1 mandag d. 30. april 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Fremlæggelse

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Beboermøde på Lauritz

Beboermøde på Lauritz Frederiksberg, den 2. oktober 2012 Beboermøde på Lauritz Der indkaldes til ordinært beboermøde tirsdag den 26. september 2012 kl. 19.30 i festlokalet på 6. sal i opgang 5 og 9. Alle beboere forventes at

Læs mere

Referat af ordinær valgmandsforsamling Afholdt: Tirsdag, d. 9. oktober 2001, kl i fælleshuset ved Kollegium 6.

Referat af ordinær valgmandsforsamling Afholdt: Tirsdag, d. 9. oktober 2001, kl i fælleshuset ved Kollegium 6. Referat af ordinær valgmandsforsamling Afholdt: Tirsdag, d. 9. oktober 2001, kl. 19.30 i fælleshuset ved Kollegium 6. DAGSORDEN 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Godkendelse af dagsorden 4) Kollegianerrådets

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget I forbindelse med informationsmødet den 29. september 2015 og genhusningsmødet den 7. oktober 2015, er der blevet stillet en række spørgsmål som er blevet

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 23. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Britta Michelsen

Læs mere

Referat: Beboermøde d. 17. september 2015 DELTAGERE:

Referat: Beboermøde d. 17. september 2015 DELTAGERE: Referat: Beboermøde d. 17. september 2015 DELTAGERE: - Oliver Christian Laursen (ejendomsadministrator) - Pieter Secuur (ejendomsfunktionær) - Lone Mortensen (regnskabsmedarbejder) - 7 deltagere fra kollegiet

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 4

AAB Silkeborg Afdeling 4 AAB Silkeborg Afdeling 4 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt mandag d. 29/8 2016, kl. 18.00, i gildesalen, Læssøgade 33 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Møde foregår: Fest lokalet Møde den 16.02.2009 Møde start: kl. 20.00 Møde slut: kl. 21.32 Tilstede er: Jacques, Linda, Jacob, Betty, Dennis (Betty s mand) og

Læs mere

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Ved mødet deltog 65 lejemål, i alt 130 stemmer. 38,01 % lejemål deltog. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Stemmeudvalg og referent.

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

VIGTIGT 3. INDKALDELSE. TIL ORDINÆR VALGMANDSFORSAMLING TIRSDAG den 17. september 2013, KL. 19 oo. - i fælleshuset Eforen ved kollegium 6

VIGTIGT 3. INDKALDELSE. TIL ORDINÆR VALGMANDSFORSAMLING TIRSDAG den 17. september 2013, KL. 19 oo. - i fælleshuset Eforen ved kollegium 6 Aarhus, den 10. september 2013 VIGTIGT 3. INDKALDELSE TIL ORDINÆR VALGMANDSFORSAMLING TIRSDAG den 17. september 2013, KL. 19 oo - i fælleshuset Eforen ved kollegium 6 Med venlig hilsen VIGTIGT Side 1 af

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 13. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 13. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 7 Mandag den 13. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær)

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) Referat fra bestyrelsesmøde d. 21. August 2014 Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Vejlauget Frederiksvej - Mathildevej

Vejlauget Frederiksvej - Mathildevej Vejlauget Frederiksvej - Mathildevej Referat af ordinær generalforsamling den 2. marts 2016 Velkommen ved formand Jens Christian. Foreslår Metta Frost som dirigent. Ingen indsigelser. - Metta Frost er

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 22-22 Sjællandsgade 22

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 22-22 Sjællandsgade 22 Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 22-22 Sjællandsgade 22 Dato Mandag den 7. september 2015 Sted Mødestedet, Blågårds Plads 23 Deltagere Fra afdelingen: 11 lejemål Fra fsb: Anne Warrer Poulsen (ref)

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 9 14. MAJ 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af beretning for

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Program for Beboermøde mandag 29. oktober 2007 kl. 20 i fælleshuset

Program for Beboermøde mandag 29. oktober 2007 kl. 20 i fælleshuset Program for Beboermøde mandag 29. oktober 2007 kl. 20 i fælleshuset Om Beboerrådet Grønjordskollegiets Beboerråd er til for at varetage beboernes interesser i kollegiets bestyrelse samt for at hjælpe med

Læs mere

serveret kaffe og rundstykke.

serveret kaffe og rundstykke. AFDELING 316-0 HOUMANNSHUS HORSENS - FORMAND: JIM HELLER DAMGAARD. MOBIL: +45 26 27 62 81 Sted: Bestyrelseslokalet i Houmannsgade 46E Kælderen Dato og tid: 2 juni 2019 kl. 09.30-12.00 Afdeling: Deltagere:

Læs mere

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F.

A/B Solgården Laur. Larsensgade 8-10 & Nybrogade Nykøbing F. d. 19. maj 2015 Referat af bestyrelsesmøde afholdt torsdag d. 7. maj 2015 Referent: Til stede ved bestyrelsesmødet var: Lennarth Chris Ib Christian Bent Maria Fraværende ved mødet: Sonja Dagsorden 1. Bestyrelsesposter

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Dragonfactory har 181 medlemmer og 52 prøvemedlemmer samt et fast samarbejde med 10 institutioner fra Ballerup og nabokommunerne.

Dragonfactory har 181 medlemmer og 52 prøvemedlemmer samt et fast samarbejde med 10 institutioner fra Ballerup og nabokommunerne. Referat fra Rollespilsforeningen Dragonfactory s Ordinære Generalforsamling den 4. februar 2014 kl. 19:00, Lystoftegaard, Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede, 1 gæst (fra

Læs mere

Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver behandlet førend punkt 7.

Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver behandlet førend punkt 7. Generalforsamling 25.1.2017 i Lilletoften haveforening Valg af dirigent: Thomas Have 87 Valg af referent: Matilde Have 161 Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 15. tirsdag den 26. april 2016

Afdelingsmøde Afdeling 15. tirsdag den 26. april 2016 Afdelingsmøde Afdeling 15 tirsdag den 26. april 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering om helhedsplan

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 27. Mandag den 29. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 27. Mandag den 29. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 27 Mandag den 29. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud

REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud REFERAT af ordinær Generalforsamling i Trøstrup Vandværk, afholdt tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.30 i Langesøhallen, Idrætsvej 7, 5462 Morud Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og stemmetællere

Læs mere

Referat d. 02/06-2013 klokken 16

Referat d. 02/06-2013 klokken 16 Referat d. 02/06-2013 klokken 16 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Morten Schnack 411 6177 7868 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Henrik Fornitz 2507 2243 5821 Bjarke Heesche 1602 2060

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Referat Afdelingsmøde August 2011 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Til stede var: 27 lejemål + Johnny Ford Christel Halberg Frans Sarauw Jack Karoliussen

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Tais Sandal Nissen, Mikkel Kristensen, Anne Johnson, Simon Smetana Christensen

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Tais Sandal Nissen, Mikkel Kristensen, Anne Johnson, Simon Smetana Christensen Bestyrelsesmøde REFERAT 29.08.2013 20:00 22:00 SIMONS LEJLIGHED 12 N ST. 9 MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Tais Sandal Nissen Almindelig bestyrelsesmøde Forening af kollegianer på Damager kollegiet

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Henrik 11-9 2) Valg af referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Kathrine 10-7, Kenni 5-115

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen.

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 9,09.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 11 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.09.13 kl. 18.30 21.15 september 2013 DIRIGENT: SUSSIE TRANEKÆR

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING HELLIGÅNDSHUSET TIRSDAG DEN 25. JUNI 2013 KL. 19:00 Fremmødte: 10 + 1 fuldmagt Afmeldinger: 2 Ad 1) Valgt til dirigent formand Helene Olsen (HO), valgt til referent

Læs mere

Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet

Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet Referat af beboermøde den 9. december 2014 Åpark Kollegiet 1. Valg af dirigent Tanja 2. Valg af referent Helene 7, 3, 13 3. Godkendelse af tidspunkt for mødeindkaldelse 4. Godkendelse af dagsorden 5. Bestyrelsens

Læs mere

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse

Midtjysk Boligselskab. Indkaldelse Midtjysk Boligselskab Efter aftale med formand Bjarne Almind Johansen indkaldes der hermed til bestyrelsesmøde tirsdag den 20. maj kl 16.00 på afdelingskontoret i Skanderborg Til: Bestyrelsen: Ejendomsfunktionær:

Læs mere

AIB Lille Odinshøj. På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling, tirsdag den 23. april 2013 kl. 18.45.

AIB Lille Odinshøj. På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling, tirsdag den 23. april 2013 kl. 18.45. Til medlemmerne af 8. april 2013 J.nr. 61718 AIB Lille Odinshøj På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling, der afholdes tirsdag den 23. april 2013 kl. 18.45 i selskabslokalet

Læs mere

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede:

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Med stemmeret: Beboere repræsenterede boliger, herunder bestyrelsen. Uden Stemmeret:

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

AAB Afdeling 16. Beretning 2014. Afdeling 16. Almene boliger. Fastelavn/juletræstænding/bankoklub. april 2015

AAB Afdeling 16. Beretning 2014. Afdeling 16. Almene boliger. Fastelavn/juletræstænding/bankoklub. april 2015 AAB Afdeling 16 april 2015 Beretning 2014 Afdeling 16 Almene boliger Det bliver stadig mere kompliceret at administrere vores afdeling. Administration udsender mange cirkulærer som afdelingsbestyrelserne

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

SIDE 1 AF 4 VEDTÆGTER FOR HJORTESPRINGKOLLEGIET. 9. Alle foreningens medlemmer kan deltage i beboermødet. KAPITEL 1: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL.

SIDE 1 AF 4 VEDTÆGTER FOR HJORTESPRINGKOLLEGIET. 9. Alle foreningens medlemmer kan deltage i beboermødet. KAPITEL 1: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. VEDTÆGTER FOR HJORTESPRINGKOLLEGIET KAPITEL 1: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Foreningens navn er: Beboerforeningen Hjortespringkollegiet. 2. Hjemsted: Persillehaven 40, 2730 Herlev. 3. Formål: Det er beboerforeningens

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 8. september 2016 Deltagere: Antal beboere: 70 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Grethe Hviid Anders Nielsen Jf. Administration:

Læs mere

Aarhus, den 16. oktober 2018 Referat af møde i Parkkollegierne samarbejdsudvalg Afholdt: Torsdag den 20. september 2018, kl. 15.

Aarhus, den 16. oktober 2018 Referat af møde i Parkkollegierne samarbejdsudvalg Afholdt: Torsdag den 20. september 2018, kl. 15. Aarhus, den 16. oktober 2018 Referat af møde 4-2018 i Parkkollegierne samarbejdsudvalg Afholdt: Torsdag den 20. september 2018, kl. 15.00 Sted: Til stede: Endvidere deltog: Kollegiernes kontor, Carl Holst-Knudsens

Læs mere

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen.

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen. Velkommen i fsb fsb ønsker dig velkommen i din nye bolig. Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man flytter ind i en almen bolig. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 28.04.2015 Tidspunkt: 20.00-22.00 Mødested: Fællesrummet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 28.04.2015 Tidspunkt: 20.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Referat Bestyrelsesmøde Dato: 28.04.2015 Tidspunkt: 20.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Overby Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

Beboermøde 25. september 2014

Beboermøde 25. september 2014 Beboermøde 25. september 2014 Til stede: Lizette 11.2.4, Ramesh 9.1.2, Peter 11.1.4, Nina 7.4.2, Nicoline 11.1.2, Zenia 7.2.3, Julie 11.5.2, Tina 13.0.4, Troels 7.2.4, Majken 7.2.4, Malene 5.3.3, Sussi

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken Afd. 3. Brøndbyøster d. 16.11.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.11.13 kl. 18.30 21.30 November 2013 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Referat af Parkkollegiernes valgmandsforsamling, forår 2017

Referat af Parkkollegiernes valgmandsforsamling, forår 2017 Referat af Parkkollegiernes valgmandsforsamling, forår 2017 Afholdt: Tirsdag d. 21. marts 2017 kl. 19.00. Sted: fælleshuset Eforen ved Kollegium 6. Til stede: kl. 19:00 var 19 valgmænd- og kvinder til

Læs mere

Referat af valgmandsforsamlingen, den 13. september 2004

Referat af valgmandsforsamlingen, den 13. september 2004 Referat af valgmandsforsamlingen, den 13. september 2004 1 Valg af dirigent. 2 Valg af referent. 3 Godkendelse af dagsorden. 4 Kollegianerrådets beretning (vedlagt 3. indkaldelse), herunder orientering

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017 Afdelingsmøde Afdeling 8 Torsdag den 27. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN FORÅR 2016 Tirsdag d. 15. marts 2016, kl. 19.00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 S I D E 1 A F 7 19 af 36 valgmænd er fremmødt, det samlede Kollegianerråd og repræsentanter

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Inge Haüser bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Henrik Foght Hansen, ejendomsfunktionær

Læs mere

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb?

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? indhold Når du flytter ind Syn og rapport ved indflytningen Mens du bor her At bo i en almen bolig Beboerne har indflydelse

Læs mere