REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 30. november 2016 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 30. november 2016 kl"

Transkript

1 REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 30. november 2016 kl i HK s mødesal, Svend Aukens Plads 11, stuen, 2300 København S (adgang gennem HK s hovedindgang) DAGSORDEN: 1) Valg af dirigent 2) Mødeplan for ) Budget ) Behandling af indkomne forslag a) Organisationsbestyrelsen: Revideret forretningsorden for repræsentantskabet b) Organisationsbestyrelsen: Afdeling 117 Opførelse af ny boligafdeling i Ørestad. c) Organisationsbestyrelsen: Afdeling 95 II Udbygning af plejehjem i Hvidovre. d) Flere AAB afdelinger: Nedsættelse af et udvalg, hvis opgave er at sikre, at AAB s erfaringer med tidligere byggesager, minihelhedsplaner og helhedsplaner bruges konstruktivt fremadrettet. 5) Valg a) Valg af to medlemmer til Bygge- og Projektudvalget (BPU) Leif Janhede, afdeling 37, og Claus Cederholm, afdeling 111, har ønsket at udtræde af udvalget. Valgene gælder for den resterende periode frem til juni b) Valg af ét medlem til Boligudvalget (BU) Leif Janhede, afdeling 37, har ønsket at udtræde af udvalget. Valget gælder for den resterende periode frem til juni ) Øvrige sager a) AAB afdeling 60: Ønske om redegørelse fra organisationsbestyrelsen om effektiviseringskrav. b) AAB afdeling 60: Ønske om redegørelse for udviklingen i antallet af parlamentariske afdelinger i AAB. 7) Eventuelt Svend Aukens Plads 9 Tlf København S aab@aab.dk

2 Side 2 Formanden, Bent Haupt Jensen, bød velkommen til repræsentantskabsmødet og præsenterede organisationsbestyrelsens medlemmer og direktøren. Han oplyste, at der har været overvejelser om, hvordan det sikres, at repræsentantskabsmøderne afvikles bedst muligt og bliver færdige i rimelig tid. Der er derfor anskaffet et elektronisk afstemningssystem, ligesom det er besluttet at repræsentantskabet bør have mulighed for at vælge en professionel dirigent. Organisationsbestyrelsen indstiller derfor advokat Bruno Månsson som dirigent. Bruno Månsson er indehaver og advokat i advokatfirmaet Paragraf Plus, der rådgiver en lang række almennyttige virksomheder, fonde og foreninger. Han har møderet for Højesteret og er medlem af Højesteretsskranken.

3 1. Valg af dirigent Side 3 Sagsfremstilling Der skal vælges en dirigent til at lede mødet. Bilag Ingen. Tilkendegivelser fra salen Organisationsbestyrelsen indstillede advokat Bruno Månsson som advokat. Der kom ikke yderligere tilkendegivelser fra salen. Punktets afslutning Afstemningsresultat: For: Alle Imod: 0 Undlod at stemme: 0 Advokat Bruno Månsson blev énstemmigt valgt som dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at repræsentantskabet var lovligt indkaldt, hvorefter dagsordenen blev gennemgået. Dirigenten konstaterede, at stemmeudvalget var repræsenteret ved Allan Lund, afdeling 38, og Ole Christensen, afdeling 47. Dirigenten foreslog dagsordenens punkt 4a) Organisationsbestyrelsen: Revideret forretningsorden for repræsentantskabet, flyttet frem som punkt 2, da en godkendelse heraf vil betyde, at der kan anvendes elektronisk udstyr til de efterfølgende afstemninger. Der var kl mødt 84 ud af 187 stemmeberettigede deltagere. Dirigenten konstaterede enighed om at flytte dagsordenens punkt 4a frem som punkt 2. Der var kl mødt 85 ud af 187 stemmeberettigede deltagere.

4 4a. Organisationsbestyrelsen Revideret forretningsorden for repræsentantskabet Side 4 Resume: Administrationen indstiller en ændring i forretningsordenen for repræsentantskabsmøder, som gør det muligt at gennemføre afstemninger med digitale værktøjer. Det fremgår fortsat af vedtægternes 10, at 1/3 af repræsentantskabet kan forlange skriftlig afstemning. Revisor har på forespørgsel godkendt metoden for afvikling af afstemninger, såfremt repræsentantskabet tilslutter sig denne i forretningsordenen. Indstilling: Organisationsbestyrelsen indstiller den vedlagte forretningsorden til endelig godkendelse i repræsentantskabet. Sagsfremstilling: Efter fast praksis sker afstemninger ved repræsentantskabsmøderne ved håndsoprækning og optælling ved valgte stemmetællere, medmindre der er tale om personvalg eller 1/3 af forsamlingen begærer skriftlig afstemning i medfør af vedtægternes 10. Dette er en tidskrævende proces, hvis der er mange afstemninger. De seneste repræsentantskabsmøder har trukket langt ud på aftenen og flere forlader mødet inden mødets afslutning. Derfor foreslås en ændring i repræsentantskabets forretningsorden, så det er muligt at gennemføre afstemninger ved hjælp af digitale værktøjer. Sikkerhed i forhold til digitale værktøjer Systemet indeholder både mulighed for at identificere afgivne stemmer og mulighed for anonym stemmeafgivelse. Skriftlig stemmeafgivelse er kendetegnet ved at sikre anonymitet for stemmeafgiveren. Derfor anvendes denne systemmulighed i AAB s repræsentantskab, så det ikke efterfølgende kan aflæses, hvem der afgav hvilke stemmer. Systemet lagrer (kun) data lokalt på den medbragte pc og har indbygget rapportering som efterfølgende udgør dokumentation for stemmeresultatet. Denne opbevares sammen med båndoptagelse fra mødet. Forslag til ændringer i forretningsordenen fremgår med understregning (side tre og fire). Bilag Bilag a Forretningsorden for Boligforeningen AAB s repræsentantskabsmøder. Tilkendegivelser fra salen Hanne Dahlerup fik ordet for motivering af punktet. Det blev fremhævet, at afstemningen også ved den digitale løsning fortsat er hemmelig, da systemet ikke giver adgang til at se, hvordan man har stemt. Såfremt repræsentantskabet godkender den reviderede forretningsorden vil denne træde i kraft med det samme. Punktets afslutning Afstemningsresultat: For: Alle Imod: 0 Undlod at stemme: 0 Dirigenten konstaterede, at forslaget var énstemmigt vedtaget.

5 2. Mødeplan for 2017 Sagsfremstilling Repræsentantskabet skal godkende mødeplan for det kommende år. Side 5 Indstilling Det indstilles, at Repræsentantskabet godkender følgende mødeplan for 2017: ordinære repræsentantskabsmøder onsdag den 14. juni 2017 og onsdag den 29. november repræsentantskabets besigtigelsestur onsdag den 13. september Bilag Ingen Tilkendegivelser fra salen Ingen Punktets afslutning Afstemningsresultat: For: Alle Imod: 0 Undlod at stemme: 0 Dirigenten konstaterede, at repræsentantskabets mødeplan for det kommende år blev énstemmigt godkendt.

6 3. Budget 2017 Side 6 Resume Budget 2017 for foreningen medfører et uændret administrationsbidrag på kroner pr. lejemålsenhed. Sagsfremstilling Budgettet er udarbejdet med udgangspunkt i en generel fremskrivning af omkostninger med 2 %, herunder er lønkonti fremskrevet med de overenskomstaftalte lønstigninger på godt 2 %. Vigtige fokuspunkter i budget og takstblad er: Et uændret administrationsbidrag fra 2016 til 2017 på kr. pr. lejemålsenhed. Bidrag i 2017 til arbejdskapitalen på 100 kr. pr. lejemålsenhed. En forhøjelse af opnoterings- og ventelistegebyr på 15 kr. for at kunne opretholde uændret service til ansøgere på ventelisten, idet den nye version af Boligbasen ikke har medført det forventede fald i antal telefonkald. Forhøjelse af gebyr for parlamentariske afdelingers drift ved Ejendomsservice på 61 kr. pr. lejemålsenhed. Udgiften går til etablering af tre decentrale driftscentre i henholdsvis Skovlunde, Amager og København Nordvest. Formålet med at etablere disse driftscentre er at ejendomsinspektørerne kommer tættere på opgaverne og lokalt ansatte, for derigennem bedre at kunne servicere beboere og bestyrelser i parlamentariske afdelinger. Indstilling Organisationsbestyrelsen indstiller, at budget 2017 for Boligforeningen AAB godkendes af repræsentantskabet. Bilag 1. Budget Takstblad 2017 Tilkendegivelser fra salen Formanden bemærkede, at administrationsbidraget er uændret fra 2016 til Der sker en forhøjelse af de parlamentariske afdelingers brug af driftscentre, hvilket er i tråd med at udgifterne til servicering af de parlamentariske afdelinger ved Ejendomsservice & Fraflytning dækkes af de berørte afdelinger. Samtidig foreslås administrationen styrket med en indkøbsfunktion, der skal hjælpe afdelinger og administration med indkøb og udbud. Formanden udtrykte tvivl om, om administrationen har de fornødne ressourcer til det serviceniveau der ønskes. Det vil organisationsbestyrelsen drøfte i god tid inden der tages hul på budget Christian Høgsbro fik ordet for gennemgang af budgettet. På spørgsmål om stigningen i personaleudgifter i 2016 og hvem der skal betale denne, blev det oplyst, at der er sket en opnormering i Vedligehold & Energi og Byggeri. Administrationsbidraget er dog sådan skruet sammen, at udgifterne udlignes af øgede indtægterfra flere byggesager; dermed er det de afdelinger der har det største træk på disse områder i administrationen, der betaler mest.

7 Der blev udtrykt tilfredshed med, at administrationsbidraget forbliver uændret. Side 7 Punktets afslutning Afstemningsresultat: For: 79 Imod: 2 Undlod at stemme: 4 Dirigenten konstaterede, at forslaget var godkendt.

8 4b. Organisationsbestyrelsen Afdeling Opførelse af ny boligafdeling i Ørestad Side 8 Resume AAB har fået mulighed for at opføre et nybyggeri i København beliggende Asger Jorns Allé m.fl. i Ørestad. Opførelsen af boliger i Ørestad er i overensstemmelse med boligforeningens vedtagne byggepolitik. Indstilling Organisationsbestyrelsen indstiller til repræsentantskabet at godkende opførelse af afdeling 117 beliggende Asger Jorns Allé m.fl. Sagsfremstilling AAB er efter afholdt konkurrence udpeget af By & Havn til at opføre almene boliger i Ørestad på byggefelt 3.1 i samarbejde med det private developerfirma Arkitektgruppen. I henhold til konkurrenceudbuddet skal der på byggefeltet opføres en samlet boligkarré indeholdende ca m² private boliger, ca m² daginstitution samt ca m² almene boliger. Endeligt projektforslag indeholdende lejlighedsplaner, boligstørrelser, facadeudformning, udlægning af friarealer og kantzoner mv. er under udarbejdelse. Alt projekteres iht. den meget detaljerede lokalplan, som gælder for byggefeltet. Inden der kan indgives Skema A ansøgning på projektet, skal projektforslaget godkendes i Karrégruppen, som er sammensat af repræsentanter for By & Havn samt Københavns Kommune. I henhold til projektforslag vil den samlede boligkarré komme til at omfatte 136 private boliger, én daginstitution og 147 almene boliger fordelt på 1, 2, 3 og 4 værelses lejligheder. Det forventes, at der opnås Skema A tilsagn til projektet ultimo Der er endnu ikke taget endelig stilling til byggeriets entrepriseform. P.t. vurderer Arkitektgruppen deres mulighed for at gennemføre projektet iht. den delegerede bygherremodel, efter hvilken de skal indestå for det almene byggeris anskaffelsessum, gennemføre udbud og levere færdigt byggeri til AAB. Alternativt vil byggeriet blive udbudt i totalentreprise. Opførelse af AAB boliger på byggefelt 3.1 i Ørestad er i overensstemmelse med boligforeningens vedtagne byggepolitik om at bygge nye almene familieboliger i Københavns Kommune, hvor boligforeningen i forvejen er repræsenteret, og det anbefales på dette grundlag, at godkende opførelse af ny boligafdeling i Ørestad, AAB afdeling 117. Bilag Ingen Tilkendegivelser fra salen Christian Høgsbro bemærkede, at repræsentantskabet tidligere besluttede at opføre en afdeling 117 på Bellahøj. Dette projekt blev dog desværre ikke til noget. Det indstilles derfor at opføre AAB afdeling 117 i Ørestad. Der er fra Københavns Kommune og i regeringsgrundlaget ønsker om tilvejebringelse af yderligere små almene boliger i byerne, hvorfor projektet også indeholder et antal ét værelses boliger.

9 Punktets afslutning Side 9 Afstemningsresultat: For: 79 Imod: 2 Undlod at stemme: 4 Dirigenten konstaterede, at forslaget var godkendt.

10 4c. Organisationsbestyrelsen Afdeling 95 II Udbygning af plejehjem i Hvidovre Side 10 Resume AAB har fået mulighed for at opføre yderligere plejeboliger i AAB afdeling 95. Indstilling Organisationsbestyrelsen indstiller til repræsentantskabet at godkende udbygning af afdeling 95, plejehjem i Hvidovre. Sagsfremstilling Hvidovre Kommune har rettet henvendelse til AAB, og anmodet AAB om at indtræde som ejer og forestå såvel opførelse som drift af yderligere ca. 60 plejeboliger. Afdeling 95 består i dag af 72 boligenheder. Det eksisterende plejehjems konstruktion er udført, så det er muligt at udbygge opad med en ekstra etage. Opførelse af yderligere plejeboliger i AAB afdeling 95 er i overensstemmelse med boligforeningens vedtagne byggepolitik, som også omfatter opførelse af støttede plejeboliger i kommuner, hvor boligforeningen i forvejen er repræsenteret. Bilag Ingen Tilkendegivelser fra salen Christian Høgsbro motiverede forslaget. Punktets afslutning Afstemningsresultat: For: 80 Imod: 2 Undlod at stemme: 3 Dirigenten konstaterede, at forslaget var godkendt.

11 4d. Flere AAB afdelinger: Nedsættelse af et udvalg, hvis opgave er at sikre, at AAB s erfaringer med tidligere byggesager, minihelhedsplaner og helhedsplaner bruges konstruktivt fremadrettet. Resume Flere AAB afdelinger foreslår, at der nedsættes et udvalg, der skal sikre erfaringer med byggesager. Indstilling Organisationsbestyrelsen indstiller, at forslaget godkendes. Sagsfremstilling Afdelingerne 12, 20, 28-30, 27, 38, 40, 58, 80 og 81 stiller forslag om, at administrationen inden repræsentantskabsmødet i foråret 2017 tager initiativ til at nedsætte et udvalg, hvis opgave er at sikre, at AAB s erfaringer med tidligere byggesager, minihelhedsplaner og helhedsplaner bruges konstruktivt fremadrettet. Formålet med udvalget er at formulere målepunkter til brug for evalueringer og kvalitetssikring af fremtidige projekter. Som minimum skal følgende punkter indgå: Involvering af afdelingsbestyrelsen. Løbende kvalitetskontrol. Afsluttende, skriftlig afrapportering fra rådgiver og projektleder. Forpligtelse til at sikre, at en af bestyrelsen udpeget person med taleret altid tilbydes at deltage i bygherremøder. Udvalget skal bestå af AAB s byggechef, AAB s teknik- og driftschef, AAB s økonomichef samt en person fra hver af de etablerede netværksgrupper. Den enkelte gruppe vælger en repræsentant. Derudover skal et medlem af OB udpeges. Udvalget funderes hos OB s formandskab og direktøren. Bilag Ingen Side 11 Tilkendegivelser fra salen Maria Borck, afdeling 38, fik ordet for motivering af forslaget. Formanden bemærkede, at organisationsbestyrelsen kan støtte forslaget, der falder godt i tråd med det arbejde, der er iværksat som opfølgning på de store helhedsplaner og styring af byggesager. Der har været afholdt to workshop herom og vil blive indkaldt til en mere for så vidt angår de mindre byggesager. Det blev foreslået at afvente det igangsatte arbejde og derefter vurdere, om der er behov for nedsættelse af en arbejdsgruppe. Forslagsstilleren opretholdt forslaget om nedsættelse af en arbejdsgruppe. Punktets afslutning Afstemningsresultat:

12 For: 71 Imod: 10 Undlod at stemme: 4 Side 12 Dirigenten konstaterede, at forslaget var vedtaget.

13 5a. Valg af to medlemmer til Bygge- og Projektudvalget (BPU) Side 13 Sagsfremstilling Claus Cederholm, afdeling 111 og Leif Janhede, afdeling 37, har ønsket at udtræde af udvalget. Valgene gælder for den resterende valgperiode frem til juni Bilag Ingen. Tilkendegivelser fra salen Der kom følgende kandidater: Steen Kevings, afdeling xx Ole Heilmann, afdeling Rasmus Paludan, afdeling 61 Charles x, afdeling 60 Jørn Nielsen, afdeling 47 Punktets afslutning Afstemningsresultat: Steen Kevings, afdeling 53, 25 stemmer Ole Heilmann, afdeling 28-30, 32 stemmer Rasmus Paludan, afdeling 61, 8 stemmer Charles Thomassen, afdeling 60, 54 stemmer Jørn Nielsen, afdeling 47, 27 stemmer Dirigenten konstaterede, at Charles Thomassen, afdeling 60 og Ole Heilmann, afdeling 28-30, var valgt som medlemmer til Bygge- og Projektudvalget (BPU) for den resterende valgperiode frem til juni Repræsentantskabets medlemmer i BPU er herefter: Per Boller, afdeling 43 (på valg i 2017) Birger Nielsen, afdeling 45 (på valg i 2017) Charles Thomassen, afdeling 60 (på valg i 2018) Ole Heilmann, afdeling (på valg i 2018)

14 5b. Valg af et medlem til Boligudvalget (BU) Side 14 Sagsfremstilling Leif Janhede, afdeling 37, har ønsket at udtræde af udvalget. Valget gælder for den resterende valgperiode frem til juni Bilag Ingen. Tilkendegivelser fra salen Der kom følgende kandidater: Rasmus Paludan, afdeling 61 Torben James Jensen, afdeling 107 Claus Luckow-Nielsen, afdeling 21 Punktets afslutning Afstemningsresultat: Rasmus Paludan, afdeling 61, fik 8 stemmer Torben James Jensen, afdeling 107, fik 27 stemmer Claus Luckow-Nielsen, afdeling 21, fik 50 stemmer Dirigenten konstaterede, at Claus Luckow-Nielsen, afdeling 21, var valgt som medlem af Boligudvalget (BU) for den resterende valgperiode frem til juni Repræsentantskabets medlemmer i BU er herefter: Gerda Bilde, afdeling 40 (på valg i 2017) Claus Luckow-Nielsen, afdeling 21 (på valg i 2017) Maria Torré Borch, afdeling 38 (på valg i 2018) Jens Stilling Sørensen, afdeling 106 (på valg i 2018)

15 6a. AAB afdeling 60: Ønske om redegørelse om effektiviseringskrav. Side 15 AAB afdeling 60 ønsker en orientering fra organisationsbestyrelsen om Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriets, KL s og BL s aftale om at fastsætte et mål for effektiviseringen af driften i den almene boligsektor på 1,5 mia. kr., svarende til 8,15 pct. i forhold til regnskaberne i 2014 (2014-priser). Orientering fra organisationsbestyrelsen Det er aftalt mellem regeringen, KL og BL, at der fastsættes et mål for effektiviseringen af driften i den almene boligsektor. Parterne er blevet enige om at effektiviseringskravet skal gælde udvalgte konti, og at der skal gennemføres effektiviseringer frem til Målet gælder for den almene sektor generelt, og det er op til de enkelte organisationer at tage stilling til, hvilke effektiviseringsmål, der gælder lokalt. Det er organisationsbestyrelsen (OB), der har det overordnede ansvar for driften af AAB s boligafdelinger, og det er OB s klare opfattelse, at AAB skal arbejde for at gennemføre effektiviseringer, der lever op til de måltal, som Folketinget måtte vedtage. Dette måltal skal som udgangspunkt gælde alle afdelinger og administrationen. OB lægger vægt på at effektiviseringskravene ikke må gå ud over vores vedligeholdelsesstandard, samt at vi vil understøtte tiltag, der kan minimere fremtidige driftsomkostninger. Som følge af aftalen er der fremsat et lovforslag om effektivisering af den almene boligsektors drift og det er i skrivende stund endnu ikke endeligt vedtaget i Folketinget. OB støtter generelt tanken om, at der arbejdes for at nedbringe omkostningerne til driften af vores boliger. Vi har alle en interesse i at nedbringe huslejen. Derfor vil OB arbejde for, at alle AAB-afdelinger skal bidrage til at reducere udgifterne til fraflytningslejligheder, hvor statistikkerne viser en klar tendens - vi kan ved effektivt udbud spare 25-30%. Det er beboernes penge, og AAB skal - uanset hvordan effektiviseringskravene bliver udformet fra Folketingets side - i lighed med vores kollegaer i branchen tage kravet om effektiviseringerne alvorligt. OB vil sætte fokus på fraflytningsregninger allerede fra Erfaringer fra branchen viser, at der kan høstes besparelse på op pct. og måske op til 40 pct. på fraflytninger ved systematisk udbud af opgaverne. Det er vel at mærke uden at kvaliteten af istandsættelsesarbejder af den grund bliver dårligere. I de parlamentariske afdelinger har administrationen gennem længere tid systematisk indhentet mindst to tilbud på istandsættelsesarbejder, hver gang der igangsættes istandsættelsesarbejder. OB skal på et kommende møde tage stilling til en indstilling fra Økonomi og Forvaltningsudvalget (ØFU) om, at de administrative bestyrelser i løbet af 2017 igangsætter en systematisk tilbudsindhentning via Isyn ved fraflytningsarbejder. Derudover igangsætter organisationsbestyrelsen i samarbejde med Boligkontoret Danmark forsøg i flere AAB afdelinger med systematisk opmåling og udbud på flyttelejligheder for at høste de nødvendige erfaringer med tilrettelæggelse af dette arbejde. OB og administrationen er i gang med det forberedende arbejde. OB har som en del af budget 2017 besluttet, at ansætte en professionel indkøbsrådgiver, der kan understøtte afdelingernes og administrationens indkøb og bidrage til, at den enkelte afdeling får konkurrenceudsat sine opgaver og sparer penge på nogle af deres driftsopgaver uden dyk i kvaliteten. Det vurderes, at det er nødvendigt med professionel rådgivning til at finde effektiviseringsmuligheder i såvel administration som afdelinger samt bistå med at forhandle konkurrencedygtige priser og rådgive om udbud. Som udgangspunkt vil det være et tilbud og et tilvalg i de

16 administrative afdelinger. Indkøbsrådgiveren skal også bistå i brug af indkøbsaftaler som f.eks. SKI og Almen Indkøb. Side 16 Vi skal også se på erfaringerne fra de øvrige boligorganisationer med samdrift, sammenlægning og driftsoptimering. Vi skal sikre at både vore administrative og parlamentariske afdelinger bliver involveret og tager ejerskab til effektiviseringskravene. Det er i sidste ende huslejekroner, det handler om. Det videre arbejde OB vil indkalde til dialogmøder i januar 2017, hvor alle afdelinger inviteres til en bred debat om, hvordan vi gennemfører effektiviseringer i AAB. Formålet er at udveksle gode erfaringer og ideer, samt at skabe en fælles forståelse for, hvordan AAB samlet set kan arbejde for lavere huslejer. Tilkendegivelser fra salen: CharlesThomassen, afdeling 60, ønskede at høre, hvordan organisationsbestyrelsen forholder sig til effektiviseringskravene, og hvad der gøres for at forberede dette. Han var enig i, at man som boligforening altid skal arbejde effektivt og gøre tingene så klogt som muligt i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Afdelingen er dog ikke af den opfattelse, at det er et mål i sig selv at arbejde for en nedsættelse af huslejen. Boligerne skal være så attraktive som muligt til gavn for både lejere og ejere. Effektiviseringsmålet er et direkte angreb på AAB s koncept, hvor det er de enkelte afdelinger, der fastsætter huslejen, hvilket bør inddrages i debatten. De nævnte besparelser på flytteboliger betyder, at der slækkes på kvaliteten. Maria Borch, afdeling 38, var enig i at konceptet er på spil. Men det handler om, hvordan vi som sektor skal agere overfor de boliger vi har, så vi har boliger som almindelige mennesker har råd til at bo i. Og der er stor forskel på os i forhold til sammenlignelige boligorganisationer. Formanden bemærkede, at det er vigtigt at få fokus på effektiviseringer. Det har gennem en årrække vist sig, at der bl.a. er store besparelser at hente på flytteboliger, ligesom tendensen har vist sig i Ejendomsservice & Fraflytning, som istandsætter flytteboliger i de parlamentariske afdelinger. Men det må ikke gå ud over kvaliteten. Det er indstillet til organisationsbestyrelsen at påbegynde et forsøg med udbud af istandsættelse af flytteboliger i nogle afdelinger, så vi får egne erfaringer at arbejde videre med. Hanne Dahlerup, afdeling 86, var enig i, at det er en udfordring for både det decentrale koncept og vores fantasi. Det er nødvendigt at nedbringe udgifterne på flytteboliger, men vi skal ikke gå på kompromis med kvaliteten. ØFU har drøftet dette og ønsker at arbejde hen mod en besparelse på 10% på flyttelejligheder i Erik Jensen, afdeling 32, mente at en af grundene til at flytteboliger er billigere andre steder kan skyldes større udgifter på konto 115. Han opfordrede ØFU til at undersøge dette nærmere. Mette Hansen, afdeling 90, bemærkede, at det er vigtigt at have et godt samarbejde med håndværkerne. Afdeling 90 er en lille afdeling, der ikke har mulighed for opbevaring af materialer, hvilket håndværkerne påtager sig. Opmåling af boligerne giver gode besparelser. Ole Heilmann, afdeling 28-30, havde gennem de senere år opnået besparelser på både flytteboliger og konto 115, hvilket har betydet, at man har undgået huslejeforhøjelser. Det er sket ved at udfordre håndværkerne.

17 John Bøgh, afdeling 42, bemærkede, at der kun er 14 dage til at gøre en flyttebolig klar og flere håndværkere er indstillet på at gøre det i weekenderne, hvis det kniber. Hvis der skal indhentes flere tilbud vil det tage længere tid. Side 17 Christina Jensen, afdeling 55, gjorde opmærksom på, at redegørelsen er et udtryk for, at organisationsbestyrelsen tager dette alvorligt. Det er nødvendigt at tænke kreativt, så der også på sigt bevares billige boliger. Se det som en mulighed i stedet for en begrænsning. Formanden takkede for de mange gode indlæg og bemærkede, at det er nødvendigt at tage dette alvorligt, da der vil være fokus på økonomien og effektivitet.

18 6b. AAB afdeling 60: Ønske om redegørelse for udviklingen i antallet af parlamentariske afdelinger. Side 18 AAB afdeling 60 ønsker en redegørelse fra organisationsbestyrelsen/administrationen i forhold til udviklingen i antallet af parlamentariske afdelinger i AAB og hvilken politik foreningen har i forhold til udviklingen. Orientering OB vil give en mundtlig redegørelse. Tilkendegivelser fra salen: Ashraf Tabassum, afdeling 60, bemærkede at vores decentrale koncept er vigtigt for beboerdemokratiet, hvorfor det er nødvendigt at have fokus på hvorfor flere og flere afdelinger bliver parlamentariske. Gunvor Abrahamsen, afdeling 23, var enig i, at det er bekymrende at der er sket en stigning i antallet af parlamentariske afdelinger. Indenfor de seneste 13 år er antallet steget fra 6 til 33. Ca. halvdelen af disse er nye og fusionerede afdelinger. Hidtil har organisationsbestyrelsen haft den politik, at en ny afdeling er parlamentarisk fra starten, da det kan være vanskeligt for en ny bestyrelse at påtage sig de administrative opgaver. Organisationsbestyrelsen er opmærksomme på, at det er et stort arbejde at være administrativ og der har pågået drøftelser af, hvad der skal til for at overgå fra parlamentarisk til administrativ afdeling. Der er etableret afdelingsnetværk, hvortil der er knyttet en fast kontaktperson. De kan også være med til at hjælpe på vej. Gode ideer til, hvordan der kan arbejdes hermed er velkomne. Flere var af den opfattelse at en ny afdeling skal være administrativ og modtage hjælp fra administrationen og netværk til opstarten. Der skal udarbejdes en strategi for overgang fra parlamentarisk til administrativ afdeling. Der skal være støtte og hjælp til både parlamentariske og administrative afdelinger, så der også kan skabes sammenhæng til familielivet.

19 7. Eventuelt Side 19 Torben James Jensen, afdeling 107, takkede for en fantastisk og professionel efterårskonference, hvor man fik noget med hjem. Han bemærkede, at flere områder i AAB s administration, her blev specielt regnskab nævnt, er meget dygtige. Han var dog af den opfattelse, at samarbejdet med Vedligehold & Energi kan blive bedre. Palle Madsen, afdeling 9, var enig i at administrationen fortjener stor ros særligt for deres indsats med efterårskonferencen, som hvert år er en succes. Formanden takkede for et godt møde og ønskede på organisationsbestyrelsens vegne glædelig jul og godt nytår bliver mindst ligeså spændende og udfordrende som Den 19. december 2016 Bruno Månsson, Dirigent Bent Haupt Jensen, Formand

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 29. november 2017 kl

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 29. november 2017 kl REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 29. november 2017 kl. 19.00 i HK s mødesal, Svend Aukens Plads 11, stuen, 2300 København S (adgang gennem HK s hovedindgang) DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 28. november 2018 kl

REFERAT. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 28. november 2018 kl REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. november 2018 kl. 19.00 1. Valg af dirigent 2. Budget 2019 3. Vedtægter for Boligforeningen AAB Organisationsbestyrelsen 4. Mission, vision og strategi

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl. 18.30 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Der var i alt 38 fremmødte. 30 fra 1. kreds, 4 fra

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen AAB

Vedtægter for Boligforeningen AAB Vedtægter for Boligforeningen AAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB. Boligforeningen AAB er grundlagt den 12. marts 1912 og er senest drevet under navnet

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK s mødesal

Læs mere

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17. Referat af OB-møde Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, formand Gunvor Abrahamsen, næstformand Hanne Dahlerup Jette Kragh Bjarne Lindqvist Christina Søby Jensen Charles Thomassen

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 22. september 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede:

Læs mere

Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018

Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018 I SIDE 1 I Velkommen til ekstraordinært repræsentantskabsmøde 28. november 2018 I SIDE 2 I Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmeudvalg Fastsættelse af forretningsorden for repræsentantskabsmødet Behandling

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 29. juni 2011 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: Ingeniørforeningens

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17

Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Forslag til vedtægtsændringer til 3B s ekstraordinære repræsentantskabsmøde 14. november 2018 klokken 17 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter Indholdsfortegnelse Introduktion...

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 16. november 2016 Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Egebjerghavens Fælleshus, Egebjerg Bygade 2 Onsdag den 2. november

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes.

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes. Skanderborg Ældreboligselskab Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.30 efter organisationsmødet. Mødet holdes i Fælleshuset, Rytterparken, Stilling, 8660 Skanderborg

Læs mere

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl. 19.00, i Kulturhuset på Harmonien Der var følgende dagsorden 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af dirigent

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 20. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 28. november 2013, kl. 19.00 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 28. november 2013, kl. 19.00 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 28. november 2013, kl. 19.00 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Der var i alt 54 fremmødte. 42 fra 1. kreds, 8 fra

Læs mere

Halsnæs Ny Boligselskab

Halsnæs Ny Boligselskab Halsnæs Ny Boligselskab Endelig indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 14. marts 2018 kl. 18.00 i fælleslokalet beliggende Vognmandsgade 16, kld., 3300 Frederiksværk Dagsorden Side 1 Valg

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

Referat af ekstraordinært OB-møde

Referat af ekstraordinært OB-møde Referat af ekstraordinært OB-møde Mødedato: 20. juni 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle Madsen Käthe Pedersen Christian Høgsbro,

Læs mere

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ekstraordinært repræsentantskabsmøde Mødedato: Mandag den 16. februar 2015 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 15. november 2016 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato og -tid torsdag

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol

Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Vridsløselille Andelsboligforening 23. maj 2017 Protokol Ordinær generalforsamling den 23. maj 2017 kl. 19.00 i Musikteatret, Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund 0. Deltagere Udleverede stemmesedler

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018

REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 14. JUNI 2018 BESTYRELSENS MUNDTLIGE BERETNING I bestyrelsens mundtlige beretning vil jeg kort omtale den skriftlige beretning samt behandle de ting, der er sket siden den skriftlige

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Birthe Rasmussen, formand Arne Filskov Christensen John C. Hansen Kaj Sørensen Lyngby Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmødet onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 27. november 2014, kl. 19.00 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 27. november 2014, kl. 19.00 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 27. november 2014, kl. 19.00 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Der var i alt 42 fremmødte. 32 fra 1. kreds, 7 fra

Læs mere

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard

I mødet deltog fra bestyrelsen: Ejler Sønderriis, formand Yvonne Pedersen, næstformand Inga Bruun Madsen Diana B. Sørensen Bente Østergaard Skive Boligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 13. december 2011 kl. 16.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2012 Referat af: Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato og -tid: onsdag

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 23. november 2016, kl Fælleshuset, Ryttergårdsvej 46, 3520 Farum

Repræsentantskabsmøde den 23. november 2016, kl Fælleshuset, Ryttergårdsvej 46, 3520 Farum Repræsentantskabsmøde den 23. november 2016, kl. 18.30 Fælleshuset, Ryttergårdsvej 46, 3520 Farum Tilstede: Gerd Karlsen, Anette Ågård Nielsen, Erik Moesby Nordstrøm, Allan Vinje, Annelise Refshauge, Michael

Læs mere

VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab

VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab Den 21. maj 2014 VEDTÆGTER FOR FARSØ BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Farsø Boligselskab Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 27. november 2013 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK s mødesal

Læs mere

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet.

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. REFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009 Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. Forretningsorden for mødet blev omdelt og godkendt. 1.

Læs mere

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)?

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)? Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Henriette Larsen, Jens Frederiksen, Richard Jensen Gæst: Francisco Ortega under pkt. 2.

Læs mere

INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL

INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL INDKALDELSE TIL 3B S EKSTRAORDINÆRE REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2016 TORSDAG DEN 13. OKTOBER 2016 KL. 17.00 BOLIGFORENINGEN 3B I HAVNEHOLMEN 21 I 1561 KØBENHAVN V DAGSORDEN - PUNKT 3 Fastsættelse af forretningsorden

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 30.03.2015 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 30. november 2011 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK s mødesal

Læs mere

Referat. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 14. juni 2017 kl

Referat. af ordinært repræsentantskabsmøde. onsdag den 14. juni 2017 kl Referat af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 14. juni 2017 kl. 19.00 1. Valg af et medlem til repræsentantskabets stemmeudvalg 2. Valg af dirigent. 3. Aflæggelse af organisationsbestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal 1 Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Kristiansdal. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Odense Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 15. juni 2016 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK s mødesal

Læs mere

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Advokat Christian Gregersen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 J.nr. 176449 18. december 2017 VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Horten Advokatpartnerselskab CVR 33775229 1. NAVN 1.1

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon

BESTYRELSENS BERETNING. Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej Jyderup Telefon Vestsjællands Almene Boligselskab Elmevej 4 4450 Jyderup Telefon 5925 8000 E-mail vab@vab.dk www.vab.dk Åbningstider: Mandag torsdag 09.00-14.00 Torsdag også 16.00-18.00 Onsdag lukket Fredag 09.00-12.00

Læs mere

Boligselskabet BSB Assens

Boligselskabet BSB Assens Boligselskabet BSB Assens af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 9. september 2014 kl. 15.00 i Skjoldvænget 100, 5610 Assens Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Til Repræsentantskabet ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Under henvisning til indkaldelse af 11. maj 2010 fremsendes hermed endelig dagsorden med bilag til det ordinære repræsentantskabsmøde Lørdag den 12.

Læs mere

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB VEDTÆGTER for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIG- SELSKAB. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 3

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 3 Halsnæs Ny Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 8. december 2014 kl. 18.30 i festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2

Læs mere

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde Afd. 1-14 Nordhavnsgården Beboerlokalet, Herninggade 2 2100 København Ø Onsdag den 14. september 2011 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

Vedtægter for fsb. fsb

Vedtægter for fsb. fsb Vedtægter for fsb fsb Indhold 3 3 6 11 11 11 Kapitel 1 Kapitel 2 Kapitel 3 Kapitel 4 Kapitel 5 Kapitel 6 Navn, hjemsted og formål Boligorganisationens ledelse Boligafdelingernes ledelse Valg af revisionsselskab

Læs mere

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Tænketanken Cevea. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens virke er af landsdækkende karakter. 2 Formål

Læs mere

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre

Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre Repræsentantskabsmøde tirsdag den 29. november 2016, kl. 19.00 i Beboerhuset Baunevangen, Præstemosen 111A, Hvidovre Til stede: Carsten Groth-Rasmussen, Mogens Bentzen, Birgit Bilstrup, Hanne S. Hjortby,

Læs mere

Referat Den 8. november 2016

Referat Den 8. november 2016 Glostrup, den 16. november 2016 Referat Den 8. november 2016 Mødeart: Mødested: Mødetid: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 16.30-17.00 Bestyrelsen holder møde med Revisionsinstituttet

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

vedtægter for fsb juni 2010

vedtægter for fsb juni 2010 vedtægter for fsb juni 2010 Rådhuspladsen 59 1550 København V Tel 3313 2144 Fax 3314 1260 www.fsb.dk januar 2010 vedtægter for fsb indhold 04 04 07 10 10 10 kapitel 1 Navn, hjemsted og formål kapitel 2

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Gruppevedtægter for. Træ og Møbelgruppen. Vedtægter gældende for alle medlemmer der arbejder inden for Træ og Møbel faglige områder, som medlem af:

Gruppevedtægter for. Træ og Møbelgruppen. Vedtægter gældende for alle medlemmer der arbejder inden for Træ og Møbel faglige områder, som medlem af: Gruppevedtægter for Træ og Møbelgruppen. Vedtægter gældende for alle medlemmer der arbejder inden for Træ og Møbel faglige områder, som medlem af: 3F Midtjylland. 1 1 Navn Fagligt Fælles Forbund 3F-Midtjylland

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev.

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 13. oktober 2016 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde tirsdag 11. oktober 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby CARLSHØJ Afdeling B-11 mdr-2015-00847 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby Til stede var repræsentanter for i alt 39

Læs mere

Vedtægter. For. Brøndbyernes Andelsboligforening. Vedtægter. Kapitel 2 Medlemskab. Vedtægter for. Brøndbyernes Andelsboligforening

Vedtægter. For. Brøndbyernes Andelsboligforening. Vedtægter. Kapitel 2 Medlemskab. Vedtægter for. Brøndbyernes Andelsboligforening For Brøndbyernes Andelsboligforening for Brøndbyernes Andelsboligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Brøndbyernes Andelsboligforening Kapitel 2 Medlemskab 4. Som

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2 Boligselskabet Trollebo Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 17. juni 2014 kl. 18.30 i Figenparkens fælleslokale beliggende Figenvej 18, 4700 Næstved Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia.

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Kolding Kommune. 2. Administrationsorganisationen

Læs mere

Forslag til behandling

Forslag til behandling 01-02-2018 Generalforsamling 2018 Forslag til behandling Organisationsbestyrelsen HAB Forslag 1 til generalforsamlingen: Ændring af vedtægterne Forslagsstiller: Organisationsbestyrelsen Nuværende formulering:

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde og generalforsamling i Nordre Byggeforening 26/9 2019

Referat fra afdelingsmøde og generalforsamling i Nordre Byggeforening 26/9 2019 Referat fra afdelingsmøde og generalforsamling i Nordre Byggeforening 26/9 2019 Afholdt i Huset på Kejlstrupvej 51 Fremmødt 31 beboere fra 24 husstande Fra BL: Bjarne Zetterström Fra AAB Silkeborg: Organisationsbestyrelsesformand

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

BOLIGSELSKABET BSB ERRITSØ

BOLIGSELSKABET BSB ERRITSØ BOLIGSELSKABET BSB ERRITSØ Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag den 4. december 2014, kl. 16.15 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Grethe Buch, Kim Nielsen, Rene Bavnsgaard,

Læs mere

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 27. oktober 2016, kl i fælleshuset, Enebærhegnet 20, 2670 Greve. (Der vil være spisning fra kl. 18.

Ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 27. oktober 2016, kl i fælleshuset, Enebærhegnet 20, 2670 Greve. (Der vil være spisning fra kl. 18. Ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 27. oktober 2016, kl. 19.00 i fælleshuset, Enebærhegnet 20, 2670 Greve (Der vil være spisning fra kl. 18.00) Til stede: Fra KAB: Afbud fra: Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016

Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016 Forslag til vedtægtsændringer til det ordinære repræsentantskabsmøde 2016 Organisationsbestyrelsens forslag til ændringer af vedtægter IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31, 1780 København V Tirsdag den 31.

Læs mere

Holbæk Ældreboligselskab Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden

Holbæk Ældreboligselskab Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden Holbæk Ældreboligselskab Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning... 2 3 Godkendelse

Læs mere

Boligorganisationen Munkegårds bestyrelse og repræsentantskab 15. maj 2018

Boligorganisationen Munkegårds bestyrelse og repræsentantskab 15. maj 2018 Boligorganisationen Munkegårds bestyrelse og repræsentantskab 15. maj 2018 Boligorganisationen Munkegård Referat af bestyrelses- og repræsentantskabsmøde i Boligorganisationen Munkegård den 24. april 2018

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden DJ Hovedbestyrelsens forretningsorden 1. 1. Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse

Læs mere

Referat Den 19. juni 2017

Referat Den 19. juni 2017 Glostrup, den 26. juni 2017 Referat Den 19. juni 2017 Mødeart: FA09 Bestyrelsesmøde Mødested: Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 16.30 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle Christensen

Læs mere

Vedtægter for AB Vejen Byggeselskab

Vedtægter for AB Vejen Byggeselskab Vedtægter for AB Vejen Byggeselskab Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Andelsboligorganisationen Vejen Byggeselskab. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejen kommune.

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Ekstraordinært - Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn VEDTÆGTER Foreningen Afsavn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Foreningen Afsavn 8300 Odder 2. foreningens formål: Stk.1 a) At tilbyde støtte, vejledning

Læs mere

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup DAGSORDEN til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND Tid og sted: Onsdag den 19. maj 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup & Torsdag den 20. maj 2010 kl. 18.00 på Køgevej 46, 4000 Roskilde Afbud:

Læs mere

Torben Nørskov Jensen (TNJ), PwC og Louise Bjerggaard Thomsen (LBT)deltog i punktets behandling.

Torben Nørskov Jensen (TNJ), PwC og Louise Bjerggaard Thomsen (LBT)deltog i punktets behandling. Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Richard D. Jensen, Per Pedersen, Nina Lundgreen (kommer evt. senere), Jeanette G. Nielsen,

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00 2. maj 2014 Bestyrelsen Vivaboligs bestyrelse består, frem til repræsentantskabsmødet i 2014, jf. fusionsaftalen af

Læs mere

4. Som medlemmer af boligorganisationen anses dennes lejere og enhver, der er opnoteret på organisationens venteliste.

4. Som medlemmer af boligorganisationen anses dennes lejere og enhver, der er opnoteret på organisationens venteliste. VEDTÆGTER for 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligkontoret Fredericia. Organisationen har hjemsted i Fredericia Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden

Læs mere

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Stk. 2. Organisationen

Læs mere