Møde: Generalforsamling 2018 MGA-DK Dato: 4. Marts B) Bestyrelsens beretning efterfulgt af beretning fra stævneudvalg og landstrænerne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde: Generalforsamling 2018 MGA-DK Dato: 4. Marts B) Bestyrelsens beretning efterfulgt af beretning fra stævneudvalg og landstrænerne."

Transkript

1 MØDEREFERAT Møde: Generalforsamling 2018 MGA-DK Dato: 4. Marts Referat nummer: Referat dato: 4. Marts 2017 Referent: Ordstyrer: Elisabeth Voss Katrine Lyngenbo Sider: Dagsorden A) Valg af dirigent, referent og stemmetællere B) Bestyrelsens beretning efterfulgt af beretning fra stævneudvalg og landstrænerne. C) Der vil blive orienteret om VM 2018 i Danmark D) Fremlæggelse og godkendelse af revideret årsregnskab E) Fremlæggelse af budget F) Behandling af indkomne forslag. G) Fastlæggelse af kontingent: Bestyrelsen forslår uændret kontingent H) Valg af bestyrelsesmedlemmer & suppleant Line Blume Kjøller - ikke på valg Kim Deschler - ikke på valg Elisabeth Voss - ikke på valg Katrine Lyngenbo - ikke på valg Lea Høybye - modtager genvalg Charlotte Jenvall - modtager ikke genvalg Johan Ramtung - modtager ikke genvalg Ditte Gerner Dyhr - modtager ikke genvalg I) Valg af rytterrepræsentant. J) Valg af revisor K) Eventuelt Side 1 (8)

2 A) Valg af Dirigent: Katrine Lyngenbo Referent: Elisabeth Voss Stemmetællere: Jens Holm, Maja Paarup, Simone Jacobsen. B) Bestyrelsens beretning efterfulgt af beretning fra stævneudvalg og landstrænerne. BESTYRELSESBERETNING 2017/2018 MGA DK Som nogen måske husker, var det en kun lige funktionsduelig bestyrelse der stod på generalforsamlingen sidste år. Heldigvis lykkedes det at få nye medlemmer valgt ind ; Lea Høybye, Kim Deschler, Elisabeth Voss og Katrine Lyngenbo som ordinære medlemmer og Ditte Dyhr som suppleant. Det har været rigtig godt med nye øjne og en kærkommen lejlighed til, at gøre op med "det-plejer-vi" i nogen sammenhænge. Samtidig er det jo benhårdt arbejde nærmest at starte forfra, men det har været både berigende og meget interessant. Desværre har det for mit eget vedkommende betydet, at jeg ikke har fået prioriteret nogen af de ting jeg gerne ville - f.eks. jævnlige nyhedsbreve. Sidste år søsatte vi projektet med talentudvikling for vores helt unge ryttere. Det var en stor succes og har genereret en del nye rytteraspiranter til vores junior landshold i denne sæson. Vi arbejder videre med talentudviklingen i år, men med enkelte justeringer. Blandt andet har vi udvidet aldersgruppen, så også seniorryttere kan deltage. Talentudviklingsprogrammet starter op efter landsholdsudtagelserne, så vi spreder aktiviteterne lidt ud og giver flere muligheden. Som flere ved skulle der have været landsholdssamling i denne weekend, men grundet hård frost valgte vi i starten af ugen at aflyse samlingen. I år er der virkelig stor tilslutning til landsholdene, så det bliver spændende at se, hvem der kommer til at repræsentere Danmark til EM og VM hold. Som noget nyt i år, har vi valgt, at det tilskud der gives fra foreningen er i form af tøj. Konkret betyder det, at foreningen indkøber landsholdstrøjer (de kortærmede) som så lånes af foreningen. Trods en lidt sløv opstart på trænernetværket virker det nu som om, at der er ved at komme liv og fremdrift i det. Ikke mindst grundet Livs initiativ - tak for det Liv. Der er kommet nye trænere til siden sidst ; Sarah Jønsson Alberte Kjøller Ninna Magnusson og Nanna Mosberg Tillykke til jer. Vi glæder os til, også at se jer til fods på banerne. Side 2 (8)

3 Som nogen af jer har erfaret, ønsker vi i bestyrelsen mere klare retningslinjer for, hvem der kan tage trænerkurset. Det handler ikke om et ønske om at begrænse nogen, men tager afsæt i et stort ønske om at sætte sikkerhed i højsæde - et ønske der er meget udtalt særligt blandt de mere rutinerede seniorryttere. En arbejdsgruppe arbejder lige nu på et udkast til retningslinjer. Det kan I regne med mere information om. Vi har haft massere ryttere til stævner i indland - og udland. Der har været masser af flotte præstationer, både individuelt, som par og på hold siden. Selv var jeg med til EM i England. Det var en kæmpe oplevelse og ugen var præget af glæde og sammenhold. Det gør mig altid glad og stolt, når jeg ser vores ryttere heppe på hinanden og glæde sig over andres succes. I England var der flere ryttere der var med til et større internationalt stævne for første gang, og I klarede det til UG + med kryds og slange. Som altid er der blevet holdt mesterskaber og følgende titler er blevet vundet ; DM individuelt U17 Kajsa DM individuelt open Charlotte DM par U17 Mikkel og Hannah DM par open Stine og Kajsa Kæmpe stort tillykke til at vinderne. Godt gået af jer. Også et stort tillykke til alle jer andre der deltog. Som I forhåbentlig har erfaret, tilstræber vi altid at træffe beslutninger der giver mening. Derfor har vi også revurderet reglen omkring måling af ponyer, således at ponyer nu kun behøver en officiel måling. Vi har også - i samarbejde med Peter Dale - revurderet højde/vægt skemaet, således at U12 og U14 ryttere alene bedømmes ud fra højdeskalaen. Som I alle ved står 2018 på VM par her i Vallensbæk. Udvalget er i fuld gang med planlægningen og jeg kan roligt sige, at vi kommer til at holde et brag af et stævne. Vi glæder os til en ny sæson og glæder os til at byde nye medlemmer velkommen - både i bestyrelsen og i foreningen. Side 3 (8)

4 STÆVNE UDVALGETS BERETNING Året bød på et helt nyt udvalg. Dette var både en stor fordel og nogle gange også en udfordring, da alle skulle vænne sig til deres roller i udvalget. Udvalget oprettede en gruppe på FB, hvor alt kommunikation fortsat foregår, når vi ikke holder møder. Alle i udvalget deltager i beslutningerne, og beslutningerne bliver truffet ved flertal eller kompromiser. I det forgangne år har vi alle arbejdet sammen og været en del af både beslutninger og praktiske processer. I forhold til Højde/Vægt har det fungeret rigtig godt med den nye database. Den letter arbejdet under selve stævnerne og opdateres løbende. Den ligger tilgængelige for hele udvalget. Hvis der opstår tvivl, er det ikke udvalget, der træffer afgørelse men Dyrlæge og Dommer Peter Dale. Disse afgørelser træffes på baggrund af rytternes fremsendte materiale. Vi vil ikke gennemgå hvert enkelt stævne slavisk, men nedenfor beskrive nogle generelle observationer. Nederst i dokumentet finder I også regnskaber for hver enkelt stævne. På gamespro.org kan I finde oplysninger om deltagere og antal for hvert enkelt stævne. Stævnerne i 2017 har generelt været velbesøgte. Da vi har relativt høje stævneudgifter de forskellige steder og også i forbindelse med udenlandske dommere, er overskuddet relativt, og et enkelt stævne er forbundet med direkte tab. Vi vurderer dog at kvaliteten af banen samt beliggenhed er af største vigtighed, og derfor har vi også i 2018 søgt at opnå større lighed mellem Øst og Vest i forhold til netop disse faktorer var året hvor vi forsøgte os med 3 aldersgrupper til DM Par. Dette var dog ikke en succes og resulterede i, at der ikke kunne afvikles et mesterskab for U17, og U14 samtidigt var en relativ lille klasse. Derfor vender vi tilbage til Senior og Junior konceptet, da der ikke er basis for 3 aldersgrupper på nuværende tidspunkt. Som noget nyt forsøgte vi os også med niveau opdeling. Dette var en stor succes. Vi har ikke så stor mulighed for at arbejde med dette i 2018, men vi vil bestræbe os på at fokusere på det i 2019 og i videst muligt omfang også i Vi døjer stadig med få medlemmer i Vest, hvilket ses på tilslutningen til de mindre stævner som Leo Cup, Vinterpar og Jyske par. Derfor har vi i udvalget arbejdet på flere parametre på, hvordan vi kan hjælpe med væksten. Derfor har vi indledt et samarbejde med Vejle Rideklub i forbindelse med 1. Kvalifikation til DM Individuelle. Dette har vi gjort af flere årsager. Dels mener vi, at baneforholdene skal være så Side 4 (8)

5 optimale som muligt, dette kan vi fremme ved et plant underlag, som påvirkes mindst muligt af vejret. Det vil skabe bedre forhold i konkurrencen. Ved at være på en anerkendt rideklub får vi også større publikum, dette har vi set på Vallensbæk, og muligheden for nye medlemmer forøges. Derfor har vi også afsat tid i den weekend til en gratis clinic for nye ryttere. Tanken er at nogle af de jyske trænere varetager denne clinic, så eventuelle nye jyske ryttere kommer i direkte kontakt med de trænere, der er i området. Vi håber, at de jyske trænere vil være med både på selve dagen men også i forbindelse med udbredelsen af arrangementet. Prisen for leje af stedet matcher med, hvad vi hidtil har betalt for stævner i Vest, og derfor har vi valgt at prøve et nyt sted af, fordi der ikke er en økonomisk risiko ved det, og vi ønsker at hjælpe til med væksten i Jylland ved hjælp af stævner med mulighed for publikum og nye ryttere i debutantklassen, og selvfølgelig også fordi vi ønsker bedre baneforhold for vores ryttere, når de konkurrerer i Vest. Banen er 60 x 100 meter grus og egner sig derved hovedsagligst til individuelle konkurrencer og på 6 baner. Overordnet set synes vi 2017 har været både innovativt og lærerigt. Udvalget har udviklet sig løbende, og stævnerne har taget form af at være mere ensartede med en lige behandling af alle medlemmer, hvilket er noget, vi bestræber os på hele tiden. I forhold til kommunikation bruger vi ikke FB i forbindelse med medlemshenvendelser, da udvalget på den måde ikke har mulighed for at drøfte et eventuelt svar. Derfor beder vi vores medlemmer henvende sig via , så hele udvalget kan drøfte et svar/beslutning. På den måde sikrer vi, at alle sten bliver vendt, og at vores medlemmer får fyldestgørende svar. Vi vil i fremtiden lægge vores referater ud fra vores møder, da medlemmerne på den vis får bedre overblik over, hvad der drøftes i udvalget. Bestyrelsen modtager naturligvis fortsat referatet direkte. LANDSTRÆNER BERETNING 2018 U12 / U14 v. Jette Jønsson Mange nye ryttere er kommet til i 2017 via talent gruppen. Til 2018 landshold er 10 opstillet i U14 gruppen på trods af at en stor del af talent gruppen er rykket videre op i U17 gruppen. Talent udvikling i 2017 har været en stor succes. Det har været hårdt og sjovt arbejde at tage nye ryttere og ikke mindst nye games forældre med til stævner i ind og udland. U17 Aido Hanlon som desværre ikke er tilstede. ( Line orienterer ) Der er 4 ryttere. Oprindeligt 5, en har desværre trukket sig. Side 5 (8)

6 Open / Signe Sehested ( Line orienterer) I år er der 10 ryttere og 13 equipager. C) Der vil blive orienteret om VM 2018 i Danmark. VM par udvalget er i fuld gang med planlægning. Der er 110 par tilmeldt Udvalget lægger liste med arbejdsopgaver ud, så alle medlemmer kan blive skrevet på til arbejsopgaverne før og under selve stævnet. D) Fremlæggelse og godkendelse af revideret årsregnskab Bestyrelsen beder om udsættelse af regnskab da der er poster, som skal undersøges nærmere samt informationer der er kommet sent. Forsamlingen accepterer en udsættelse af godkendelse af regnskab til en ekstra ordinær generalforsamling. Den nye bestyrelse indkalder til ekstra ordinær generalforsamling. E) Fremlæggelse af budget Budget for 2018 fremlægges ved ekstra ordinær generalforsamling F) Behandling af indkomne forslag. 1) Forslag stillet af Lars mortensen Afholdelse af store internationale stævner såsom europamesterskaber og verdensmesterskaber udgør en arbejdsbyrde af større eller mindre grad for mange af foreningens medlemmer. Derfor vil jeg foreslå, at beslutninger om eventuel afholdelse af fremtidige europamesterskaber, verdensmesterskaber eller lignende store internationale stævner tages af alle foreningens medlemmer i fællesskab på generalforsamlinger. JA 36 stemmer Nej 44 stemmer Bestyrelsen bestemmer fortsat om MGADK skal byde ind på store IMGA stævner 2) Forslag stillet af Lars mortensen Mounted Games Danmark Danmark bør og skal være en organisation, der er præget af et levende demokrati og af en høj grad af medlems indflydelse. Derfor foreslår jeg, at alle foreningens medlemmer i fællesskab, i forlængelse af valg af nye bestyrelsesmedlemmer og rytter repræsentanter, ligeledes vælger følgende personer på generalforsamlingerne Landsholdstrænere International repræsentant Landsholdtræner JA 4 stemmer Nej 76 Stemmer Det er fortsat Bestyrelsen der ansætter landsholdstrænere. Side 6 (8)

7 International repræsentant JA 42 stemmer Nej 38 Stemmer Fra 2019 vil det være generalforsamlingen der vælger den internationale repræsentant. 3) Forslag stillet af Heidi Brandt og Lars mortensen Mounted Games Association Danmark bør og skal være en organisation med en rar og behagelig omgangstone, hvor der er plads til alle og hvor alle bliver behandlet ens og med respekt. Det er vigtigt, at alle føler sig velkomne, og at vi gør vores bedste for at fremme fællesskabsfølelsen i foreningen Derfor foreslår vi følgende: Træner-, linjedommer- og rytterkurser, der bliver afholdt eller planlagt af personer, der er ansat og/eller bestrider tillidshverv i MGA-DK, skal være åbne for alle medlemmer af MGA-DK Alle ryttere, der opfylder alderskravene, skal inviteres til landsholdsudtagelser på lige fod. Lars trækker forslaget tilbage og arbejder på formuleringen så der ikke opstår misforståelser. Der var overvejende enighed om at udelukkelse af bestemte personer ikke er OK men at der godt kan deles op i ex. erfaring eller alder. G) Fastlæggelse af kontingent: Bestyrelsen forslår uændret kontingent Punktet behandles på ekstra ordinær generalforsamling. H) Valg af bestyrelsesmedlemmer & suppleant Line Blume Kjøller - ikke på valg Kim Deschler - ikke på valg Elisabeth Voss - ikke på valg Katrine Lyngenbo - ikke på valg Lea Høybye - modtager genvalg Charlotte Jenvall - modtager ikke genvalg Johan Ramtung - modtager ikke genvalg Ditte Gerner Dyhr - modtager ikke genvalg Følgende ordinære pladser er gået til Claus Wehding 73 stemmer Jørgen Paarup 69 stemmer Tina Peters 59 stemmer Supleant bliver Sarah Jønsson med 30 stemmer I) Valg af rytterrepræsentant:. Alberte Blume Kjøller er valgt. J) Valg af revisor : Peter Østergaard er valgt. Side 7 (8)

8 K) Eventuelt Det nye stævne udvalg består af: Nadja Deschler Christian Peters Sarah Jønsson Heidi Brandt Simone Jakobsen Tina Peters står til rådighed for hjælpe til opstart med Games pro, Propositioner etc. Spørgsmål og bemærninger fra forsamlingen: Er der mulighed for Cafe i vejle rideklub? Stævne udvalget tjekker op på dette. Flere mener det er ærgeligt at Jørgen Paarup er valgt fra som stævneplads. Hvis der ikke er mulighed for at øve sig på græsbaner hjemme er det svært når man kommer til udlandet da der ofter rides på græsbaner. Jens Holm/Maja Paarup mener ikke vi giver rytterne bedre konkurrence i vejlerideklub da bane forholdene ikke er optimale i forhold til at øve sig til internationale konkurrencer. Flere ønsker at stævnerne fordeles ligeligt mellem øst og vest. Vedr. Vintehold flere nævner at banen er for lille til hold. Svar fra stævneudvalg: Indendørsbaner er beregnet til de langsomme lege og banen tilpasses. Bestyrelsesmøde datoer skal meldes ud i så god tid som muligt. Forsamlingen opfordrer til at man bruger Facebook gruppen til at diskutere konstruktivt på Facebook. Det er velkomment at stille spørgsmål i en god og høflig tone, især hvis et evt. svar vil vedkomme mange. Alle må gerne tænke sig om i deres kommunikationform, det er vigtig at bevare en god tone og acceptere vi alle er forskellige. NTC fremadrettet De 3 nordiske lande har fordelt stævnerne sådan at Norge har individuelt, Sverige har par og Danmark har hold og hermed kvalificering til Champions League. Jens Holm mener der mangler nye Toolboxes. Jens Holm spørger ind til eventuelle pladsforhold I forhold til EM for hold I Søren fra VM par udvalg fortæller at der er 2 ekstra marker til beboelse til EM 2020 Vedrørende Højdevægt skema, Tina Peters forslå at man rider efter IMGA s regler. Jørgen Paarup mener det skal være nemt at starte stævner og der skal være færrre regler. Side 8 (8)

Mailboks: Line Bluhme Kjøller, og ansvarlig for afslutning og svar tilbage. Facebook: Fælles opgave

Mailboks: Line Bluhme Kjøller, og ansvarlig for afslutning og svar tilbage. Facebook: Fælles opgave MØDEREFERAT Møde: Bestyrelsesmøde MGA-DK Dato: 29. marts 2016 Referat nummer: 2-2016 Referat dato: 29. marts 2016 Referent: MKR Sider: 5 Deltagere: Charlotte Jenvall (CJ) Tina Peters (TP) Jørgen Paarup

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2015

Referat bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2015 Referat bestyrelsesmøde d. 26. oktober 2015 26. oktober Tune kl. 18.30 1. Velkomst. 2. Nyt fra formanden Opdatering af mailkorrespondance siden sidste møde: Formanden påpeger, at det store antal bilag

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Med baggrund den akut opståede situation før afrejse til VM i Frankrig er bestyrelsens handlingsplan i ekstreme situationer desuden fastlagt.

Med baggrund den akut opståede situation før afrejse til VM i Frankrig er bestyrelsens handlingsplan i ekstreme situationer desuden fastlagt. Foreningen MGA-Dk er en aktiv forening, Det er ganske ekstraordinært i foreningsregi, at stort set 90 % af en forenings medlemmer er aktive, men det er det, som vi ser i vores forening. Her tænker jeg

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Kasseren fremlægger regnskab herunder fastlæggelse af kontingent for efterfølgende år

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Referat af s generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Sted: Remisen, Brande kl.16:30 Deltagere: 86 tilmeldte Dagsordenen jf.vedtægterne: 1.Valg af dirigent 2.Valg af stemmetællere 3.Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 12. marts 2016 kl blev afholdt på følgende adresse: Udbyhøjvej Randers NØ.

DDGUs generalforsamling d. 12. marts 2016 kl blev afholdt på følgende adresse: Udbyhøjvej Randers NØ. DDGUs generalforsamling d. 12. marts 2016 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: Udbyhøjvej 189 8930 Randers NØ. Fremmødte: Joakim Bank Lauridsen, Niels Madsen Kloster, Thomas Rasmussen, Kasper Hornby,

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Referat: 1. Velkomst Formanden bød velkommen til de 39 medlemmer der havde fundet vej til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent Jan E. Larsen blev valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Johnny Jensen og Henrik

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

Referat af LFPT generalforsamling

Referat af LFPT generalforsamling Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 19. februar 2017 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej 9 4800 Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Bestyrelsen foreslår følgende ændringer til vedtægterne:

Bestyrelsen foreslår følgende ændringer til vedtægterne: Forslag til vedtægtsændringer Bestyrelsen foreslår følgende ændringer til vedtægterne: Kontingent 6, stk 2. Der kan tegnes såvel aktivt som passivt medlemskab. Desuden kan der tegnes et familie medlemskab,

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt.

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt. Velkommen Formanden byder velkommen. Dirigent Referent Lovligt varslet Formanden foreslår en dirigent. Dirigent foreslår en referent. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Nordjysk Islandshesteforening Hekla Heklas ordinære generalforsamling den 24. marts 2015 kl. 18.30 Kulturhuset Nørre Allé 3, 9320 Hjallerup Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Regnskab

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts 2018 Der var 40 fremmødte deltagere. Dagsorden 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen foreslås og blev valgt. Dirigenten konstaterer generalforsamlingen

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret.

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Side 1 / 9 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret af januar 2014 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Disse er: - Forældre til medlemmer

Læs mere

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling 28 fremmødte. 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen blev valgt og konkluderede at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: Valdemarsgade 41, 5. sal 1665 København V (hos Søren Lindgreen) Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Arne Mejlholm,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes:

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes: Referat fra generalforsamling i OCD den 20. maj 2006 i Horsens Forman den Jørgen Lokdam bød velkommen. Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent Lars Peter Thomsen blev valgt. 2. Betyrelsens beretning

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Sports Acrobatik Udvalget Søndag den 30. oktober 2016 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 HUSK at tilmelde dig generalforsamlingen på FB begivenheden. Tidspunkt: Onsdag d. 30. januar 2019 kl. 18:30-20:30 Sted: Sponz MTB Center, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød Agenda:

Læs mere

Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus

Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus Generalforsamling - Valby IF - Den 10. april 2016, Café Mæt, Valby Kulturhus Tilstede: Trine, Søren, Steffen, Line, Jonas, Mona, Mette, Anders, Tina, Pernille A., Søren, Pernille H, Michael, Eva, Morten,

Læs mere

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle

Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle Referat af DANSK AKVARIE UNION s generalforsamling Den 24. februar 2018 i Vejle 1. Valg af dirigent, dirigentsekretær og mødesekretær Jens Krüger blev valgt til dirigent, og det blev konstateret at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af Referent 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Det reviderede regnskab forlægges til godkendelse 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt.

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt. R E F E R A T Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 6. februar 2013, kl. 20.00 Holmebækhallen, 4681 Herfølge Fremmødte:, Conny Jung, Mie Madsen, Camila Pio, Annette Lene

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der.

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der. Ordinær generalforsamling i Modelsejlklubben den 10. marts 2012 Afholdt på Christianshavns brandstation Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Grundejerforeningen Salvig v/formand Susanne Nielsen, Stenbjergvænget 3, Orø, 4300 Holbæk www.gf-salvig.nu - Telefon 3027 2520 - sus.oebo@live.dk Kære Grundejere Hermed inviteres til Grundejerforeningen

Læs mere

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen.

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Referat for SK møde d. 06.04.2011 Tidspunkt: Kl 20.00 Sted: Skype Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Valg af ordstyrer ( Ingeborg Pedersen) Valg

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2016 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet er de fremmødte personer der

Læs mere

Vedtægter for TalentCampDK

Vedtægter for TalentCampDK Bestyrelsen stiller forslag om følgende vedtægtsændringer. TalentcampDK er en ny og dynamisk organisation som er inde i en god udvikling, hvor der er behov for nogle justeringer af vedtægterne. Vedtægter

Læs mere

Shinryokudan, Nansensgade

Shinryokudan, Nansensgade Shinryokudan, Nansensgade Referat af Generalforsamling søndag d. 17 maj 2009 Til stede: sensei Allan Døcker, sensei Mathias Halberg, senpai Tina Halvorsen, senpai Tim Pedersen, Kim Mygind, senpai Jens

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Torsdag, den 15. marts 2018, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent Harald valgt som

Læs mere

Invitation til landshold 2016

Invitation til landshold 2016 Invitation til landshold 2016 Mounted Games Association Denmark Målsætning for landshold 2016 For U12- og U14-landsholdene er målsætningen først og fremmest erfaringsdannelse til internationale stævner

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i

Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Referat fra generalforsamlingen søndag den 22. marts 2015 i Dansk Dercum Forening - Danmarks patient- og interesseforening for Dercums sygdom og Lipødem Tilstede var: Pia Gustavsen, Annemette H. Andersen,

Læs mere

Dagsordenen for DØK Foreningens generalforsamling

Dagsordenen for DØK Foreningens generalforsamling Dagsordenen for DØK Foreningens generalforsamling Den 10. november 2018 kl. 16:00-18:30, Store Kannikestræde 19, 1169 København K, Danmark 1. Godkendelse af stemmeberettigede medlemmer a. Det er godkendt

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere