Systematisk samarbejde mellem din virksomhed og Jobcenter Slagelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Systematisk samarbejde mellem din virksomhed og Jobcenter Slagelse"

Transkript

1 Systematisk samarbejde mellem din virksomhed og Jobcenter Slagelse

2 Virksomhedsnavn: Adresse: Tlf.: Hjemmeside: CVR nr: P nr: Jobcenter Slagelse Kalundborgvej 59, 4200 Slagelse Tlf.: partnerskab@slagelse.dk CVR nr: P nr: KONTAKTPERSON, virksomhed Stillingsbetegnelse: Navn: Tlf.: Mobil: 1. KONTAKTPERSON, jobcenter Stillingsbetegnelse: Navn: Tlf.: Mobil: 2. KONTAKTPERSON, virksomhed Stillingsbetegnelse: Navn: Tlf.: Mobil: 2. KONTAKTPERSON, jobcenter Stillingsbetegnelse: Navn: Tlf.: Mobil: Aftalen er gældende fra:

3 7 Punkter Partnerskabsaftalen gælder afmærkede punkter PUNKT 1 Deltagelse i Jobcenter Slagelses Partnerskabsnetværk PUNKT 2 Samarbejde om forebyggelse af langtidssygefravær og fastholdelse af sygemeldte medarbejdere PUNKT 3 Rekruttering af medarbejdere via annoncering på og CV-søgning PUNKT 4 Aftale om virksomhedspraktik, løntilskudsansættelse, voksenlærling, mentorordning og kurser PUNKT 5 Voksenlærlingeordningen og anden form for opkvalificering af medarbejdere samt jobrotation PUNKT 6 Deltagelse og rekruttering ved job- og uddannelsesmesser PUNKT 7 Virksomheden og Jobcenter Slagelse aftaler en særlig indsats, som ikke er dækket af Partnerskabsaftalens øvrige 6 punkter På de efterfølgende sider uddybes de punkter, der er etableret aftale omkring.

4 Gensidighed og Fællesskab PARTNERSKABSAFTALEN HANDLER OM ET SYSTEMATISK, GENSIDIGT FORPLIGTENDE SAMARBEJDE MELLEM JERES VIRKSOMHED OG JOBCENTER SLAGELSE Jeres virksomhed vælger en fast 1. kontaktperson i virksomheden og en fast 2. kontaktperson. Og I får en fast 1. kontaktperson og en fast 2. kontaktperson blandt virksomhedskonsulenterne. Når det er hensigtsmæssigt for samarbejdet, får I en anden jobcentermedarbejder som 1. eller 2. kontaktperson. Det fremgår af den aktuelle Partnerskabsaftale. Vi forpligter os, som medarbejdere i Jobcenter Slagelse, til at yde jeres virksomhed effektiv service og hjælp til at imødekomme jeres behov. Hvorfor indgår jeres virksomhed og Jobcenter Slagelse en Partnerskabsaftale? Fordi vi har fælles interresser i at skabe og fastholde vækst på arbejdsmarket. Fordi vi i fællesskab ønsker at tage del i og skabe sammenhæng mellem beskæftigelses-, uddannelses- og erhvervsudvikling. Fordi vi i fællesskab ønsker at fremme et fleksibelt arbejdsmarked, hvor der er rum til alle borgere. Mangfoldighed, mønsterbrydning, socialt ansvar og CSR (Corporate Social Responsibility) er vigtige nøgleord i partnerskabssamarbejdet. Fælles værdier i partnerskabssamarbejdet Samarbejdet mellem jeres virksomhed og Jobcenter Slagelse sker i den gode dialog med vægt på personlige relationer, gensidig tillid og åbenhed. Kontakt og information Partnerskabssekretariatet koordinerer og administrerer alle Partnerskabsaftalerne. Partnerskabssekretariatet: tlf / / partnerskab@slagelse.dk kontakt den enkelte virksomhedskonsulent via Læs om Partnerskabsaftalen, de mange gode historier fra Partnersvirksomheder og aktiviteter i Partnerskabsnetværket på Jeres virksomhed vil modtage et nyhedsbrev, når det er relevant. Partnerskabsaftalen er en aftale uden juridisk binding. Den er gældende, indtil den opsiges. Særlige generelle forhold og aftaler mellem virksomheden og Jobcenter Slagelse:

5

6 Punkt 1 DELTAGELSE I JOBCENTER SLAGELSES PARTNERSKABSNETVÆRK Formål Formålet er at opbygge og styrke relationer, udveksle erfaringer og dele viden om udviklingen på arbejdsmarkedet. Hvem indgår i Partnerskabsnetværket? Det gør repræsentanter fra private og offentlige virksomheder fra forskellige brancheområder. Jobcenter Slagelse deltager med Afdelingen for Virksomhedsservice og andre jobcentermedarbejdere. Møderne Jeres virksomhed får 1 plads i netværket. Vi forventer, at jeres repræsentant deltager aktivt i netværksmøderne. I er velkomne til at tilmelde en substitut, hvis den faste deltager undtagelsesvist bliver forhindret i at deltage. Jobcentermedarbejdere og eksterne gæster kan inviteres til at give oplæg om bestemte temaer og deltage i workshops og diskussioner i netværket. Der afholdes 3 Partnerskabsnetværksmøder årligt. Møderne afholdes på skift ude i virksomhederne. Herudover kan der afholdes f.eks. en konference, særlige events og/eller temamøder. Virksomheden deltager med følgende medarbejder: Virksomheden deltager i Partnerskabsnetværket: Navn: Stillingsbetegnelse: Tlf.nr.: Planlægning og drift Partnerskabssekretariatet er tovholder for planlægning og drift af møderne og kan kontaktes på tlf / / partnerskab@slagelse.dk. Yderligere informationer og networking LinkedIn-gruppen Partnerskabsnetværket 2.0 Særlige forhold og aftaler mellem virksomheden og Jobcenter Slagelse vedr. Punkt 1:

7

8 Punkt 2 SAMARBEJDE OM FOREBYGGELSE AF LANGTIDSSYGDOM OG FASTHOLDELSE AF SYGEMELDTE MEDARBEJDERE Punktet gælder kun medarbejdere i jeres virksomhed, som er bosiddende i Slagelse Kommune. Formål Formålet er at etablere et struktureret samarbejde mellem Jobcenter Slagelse og jeres virksomhed, dels for at forebygge langtidssygemeldinger blandt jeres medarbejdere, dels for at fastholde de medarbejdere, der er sygemeldt over længere tid. Forebyggelse og fastholdelse er omkostningsbesparende for jeres virksomhed. I beholder viden, erfaringer og kompetencer hos medarbejderne og undgår måske langvarige sygemeldinger. Forebyggelse og fastholdelse styrker medarbejdernes mulighed for at beholde jobbet og bevare fodfæste på arbejdsmarkedet og selvforsørgelse. Vejledning Få vejledning om forebyggelse af langtidssygdom og om fastholdelsesredskaber. Kontakt fastholdelseskonsulent Lene Bergholdt i Jobcenter Slagelse på leber@slagelse.dk / tlf / Lene Bergholdt kan også vejlede om handicapspørgsmål. Få vejledning om kompensationsordninger, muligheder for personlig assistance, arbejdspladsindretning og støtteordninger. Kontakt virksomhedskonsulent Bjarne Mikkelsen på bjami@slagelse.dk eller tlf / Sundhedsfremme på arbejdspladsen Kommunale virksomheder kan kontakte arbejdsmiljøkonsulent Anni Nørgaard Jensen i Slagelse Kommune på anoer@slagelse.dk / tlf Andre offentlige og private virksomheder kan kontakte udviklingskonsulent Ragnhild Lindsøe i Slagelse Kommune på ralin@slagelse.dk / tlf Anmeldelse af sygdom Jeres virksomhed kan anmode om refusion ved sygefravær ved at anmelde sygefraværet digitalt via inden for 4 uger efter første sygedag. Særlige forhold og aftaler mellem virksomheden og Jobcenter Slagelse vedr. Punkt 2:

9 Punkt 3 REKRUTTERING AF MEDARBEJDERE VIA ANNONCERING PÅ OG CV-SØGNING Formål Formålet med at annoncere på er at gøre jeres virksomheds ledige job synlige, så I kan få en mangfoldighed af kvalificerede ansøgere til jobbene. Formålet er også, at jeres virksomhed ved brug af CV-databasen på kan søge efter medarbejdere med specifikke kompetencer blandt de mange cv'ere, som er tilgængelige for arbejdsgivere. Annoncering og CV-søgning Jeres virksomhed kan selv lægge stillingerne ind på jobnet.dk og tage dem af igen, når jobbene er besat. Ligeledes kan I søge kandidater til stillingerne i CV-databasen på På den måde kan I hurtigt komme i kontakt med kvalificerede jobsøgere. Jobcenter Slagelse vejleder jer gerne om brugen af og viser, hvordan I skal gøre. Det er hurtigt og effektivt. Har I behov for det, hjælper vi med formulering af stillingsannoncerne, så annoncerne lever op til kravene på ligestillings- og forskelsbehandlingsområderne. Vi kan ikke kontrollere, om andre jobportaler kopierer jeres stillingsopslag. Derfor kan jeres virksomhed få henvendelser fra jobsøgere, efter at I har fjernet jobbet fra jobnet.dk. Rekruttering I samarbejde med jeres virksomhed kan Jobcentret være med til at planlægge og gennemføre rekruttering til ledige job. I processen kan der indgå skræddersyet opkvalificering af ledige, så jeres individuelle behov for arbejdskraft tilgodeses mest muligt. Når jeres virksomhed rekrutterer ny arbejdskraft, opfordrer Jobcenter Slagelse jer til at se bredt på faglige og personlige kvalifikationer og potentialer hos ansøgerne. Dermed kan I være med til at tage et socialt ansvar og skabe et arbejdsmarked, der afspejler sammensætningen i befolkningen. Hvis I har brug for at ansætte en medarbejder få timer om ugen, så kan I ansætte en fleksjobber. Det er en person, som har nedsat arbejdsevne af forskellige årsager. Flere har både uddannelse og arbejdserfaring bag sig. Kontakt jobkonsulent Steen Langtved stela@slagelse.dk / Læs mere om fleksjob på Rekruttering af arbejdskraft på tværs af landegrænser kan også være en mulighed for jeres virksomhed, hvis I f.eks. over tid ikke har fundet den præcise arbejdskraft, I har brug for. Kontakt virksomhedskonsulent Lise Lotte Brandt på lisbr@slagelse.dk / / eller annoncer efter udenlandsk arbejdskraft på Særlige forhold og aftaler mellem virksomheden og Jobcenter Slagelse vedr. Punkt 3:

10

11 Punkt 4 AFTALE OM VIRKSOMHEDSPRAKTIK, LØNTILSKUDSANSÆTTELSE, VOKSENLÆRLING, MENTORORDNING OG KURSER Samlet oversigt over pladser, som virksomheden stiller til rådighed: Se pladslisten (bilag). Formål Formålet er at få borgere afklaret til nye jobområder eller opkvalificeret, så de har forbedret mulighederne for fodfæste på arbejdsmarkedet. Afklaring og opkvalificering Erfaringer viser, at den bedste og mest effektive afklaring og opkvalificering sker ude i virksomhederne, hvor borgerne oplever arbejdspladser og kolleger i faglige og sociale sammenhænge. Jeres virksomhed giver tilbud om at stille et antal faste pladser til rådighed, som kan bruges til virksomhedspraktik, ansættelse med løntilskud eller voksenlærlinge. Korte faglige kurser kan kombineres med virksomhedspraktik og løntilskudsansættelse. Jobcenter Slagelse vejleder jer om muligheder og bestemmelser i lovgivningen. Vi vejleder jer også om de blanketter, der skal bruges, før de forskellige ordninger kan igangsættes. Jobcenter Slagelse kan tilbyde en mentorordning, så borgere med behov for ekstra støtte kan få hjælp. De forskellige ordninger kan være med til, at jeres virksomhed måske finder den helt rette medarbejder til et fast job. Har I ikke mulighed for ansættelse, kender I måske en anden virksomhed, der kan bruge en ny medarbejder. Når forløbet med en borger afsluttes, kan I tilbyde et nyt forløb til en anden. En tillids-/medarbejderrepræsentant i virksomheden er medunderskriver, når Partnerskabsaftalen indgås, og er også med i aftalen om brug af de enkelte pladser, som I stiller til rådighed. Blanketter Virksomheden kan ansøge digitalt om ansættelse med løntilskud, virksomhedspraktik og voksenlærlinge via Forventningsafstemning Udbyttet af jeres tilbud til borgerne afhænger i høj grad af, hvor forberedt I er, og hvor forberedt borgeren er. Hvilke forventninger har I og borgeren? Hvad er formålet med pladsen? Er der særlige forhold, som I eller borgeren skal vide på forhånd? Det er også vigtigt, at alle i virksomheden kender formålet med det enkelte forløb, og at der gives en grundig introduktion. Den gode forventningsafstemning kan være afgørende for succes. Særlige forhold og aftaler mellem virksomheden og Jobcenter Slagelse

12 vedr. Punkt 4:

13 Punkt 5 VOKSENLÆRLINGEORDNINGEN OG ANDEN FORM FOR OPKVALIFICERING AF MEDARBEJDERE SAMT JOBROTATION Formål Formålet er at få uddannet og opkvalificeret jeres medarbejdere. Ved at uddanne medarbejderne sikrer I jer selv arbejdskraft i fremtiden. Voksenlærlingeordningen Jeres virksomhed kan i samarbejde med Jobcenter Slagelse indgå uddannelsesaftale med jeres medarbejdere via voksenlærlingeordningen. Medarbejderne skal være fyldt 25 år. Hvis jeres medarbejdere har arbejdserfaringer inden for faget, er der mulighed for at opnå merit. Det betyder, at uddannelsen kan gennemføres på mindre tid. Kontakt Jobcenter Slagelse for at få mere viden om ordningen og læs om Voksenlærlingeordningen på brhovedstadensjaelland.dk. Andre aftaler om opkvalificering og kurser Jeres virksomhed og Jobcenter Slagelse kan aftale anden form for opkvalificering. Der kan f.eks. være tale om kursus til uddannelse af mentor, men andre kortere kurser kan også blive aktuelle. Kontakt Jobcenter Slagelse om muligheder for kurser til jeres medarbejdere. Jobrotation Jeres virksomhed og Jobcenter Slagelse kan indgå aftale om jobrotation og faglig opkvalificering af borgere. Aftalen om jobrotation betyder, at I sender jeres medarbejdere på kursus. Samtidigt ansætter I ledige som jobrotationsvikarer til at varetage medarbejdernes opgaver, mens de er på kursus. Kontakt Jobcenter Slagelse for at få mere viden om ordningen og læs om jobrotation på brhovedstadensjaelland.dk. Yderligere information Kontakt VEU-Center Vestsjælland og få vejledning om voksen- og efteruddannelse: Særlige forhold og aftaler mellem virksomheden og Jobcenter Slagelse vedr. Punkt 5:

14

15 Punkt 6 DELTAGELSE OG REKRUTTERING VED JOB- OG UDDANNELSESMESSER Formål Formålet er, at jeres virksomhed får direkte kontakt til potentielle jobsøgere med henblik på rekruttering til ledige job eller med henblik på at indgå uddannelsesaftaler. Jobmesser Hvis jeres virksomhed har ledige stillinger, deltager I på jobmesser med det formål at rekruttere kommende medarbejdere. Det er en forudsætning for jeres deltagelse i jobmesser, at I har konkrete job at tilbyde. Jobcenter Slagelse arrangerer jobmesser efter behov og informerer jeres virksomhed. Uddannelsesmesser Jeres virksomheds opgave på uddannelsesmesser er at drøfte uddannelser og fremtidige jobmuligheder med de besøgende. Det er godt at få konkret indsigt i, hvilke kvalifikationer og uddannelser I kræver hos nye medarbejdere. Mødet mellem jer og de besøgende kan være en vigtig faktor for deres fremtidige karrierevalg og for jeres rekruttering af kvalificeret arbejdskraft i fremtiden. F.eks. afholdes Studie- Uddannelses- og Karrierefestivalen SUK hvert år i Slagelse. Jeres virksomhed har mulighed for at få en stand. Information og tilmelding: Hold jer orienteret om messer på Særlige forhold og aftaler mellem virksomheden og Jobcenter Slagelse vedr. Punkt 6:

16 :35 Punkt 7 VIRKSOMHEDEN OG JOBCENTER SLAGELSE AFTALER EN SÆRLIG INDSATS, SOM IKKE ER DÆKKET AF PARTNERSKABSAFTALENS ØVRIGE 6 PUNKTER Samlet oversigt over pladser, som virksomheden stiller til rådighed: Se pladslisten (bilag). Særlige forhold og aftaler mellem virksomheden og Jobcenter Slagelse vedr. Punkt 7: VIRKSOMHEDSCENTER GENERATION 1 Det er aftalt, at virksomheden og Jobcenter Slagelse samarbejder om et Virksomhedscenter. De nærmere omstændigheder omkring samarbejdet er beskrevet i en særskilt kontrakt. VIRKSOMHEDSCENTER GENERATION 2 Det er aftalt, at virksomheden og Jobcenter Slagelse samarbejder om at opkvalificere borgere i virksomhedspraktik i et Virksomhedscenter. Et Virksomhedscenter er en samarbejdsaftale mellem Jobcenter Slagelse virksomheden. Målet med aftalen er at få ledige med komplekse problemstillinger, som f.eks. ringe arbejdserfaring, sprogproblemer eller psykiske og fysiske barrierer, tættere på arbejdsmarkedet. Virksomheden stiller et antal faste pladser til rådighed til virksomhedspraktik. Virksomhedspraktikforløbene kan være ned til 1 time pr. uge afhængigt af borgerens situation og muligheder Forløbene bygger på en social indsats, hvor der er fokus på borgerens personlige og faglige udvikling. Den enkelte borgers udvikling følges i et tæt samarbejde mellem virksomheden, jobcentret og borgeren. Som Virksomhedscenter Generation 2 er I med til at gøre en forskel for nogle af vores medborgere, som er længst væk fra arbejdsmarkedet. Virksomheden åbner døren for et menneske med komplekse problemstillinger og stiller mentor til rådighed ud fra et individuelt behov. Virksomheden modtager et beløb til frikøb af mentor efter gældende regler. Jobcentret tilbyder mentoruddannelse og netværksmøder for mentorerne. VVV-KORPS Det er aftalt, at virksomheden og Jobcenter Slagelse samarbejder om at opkvalificere borgere i kombinationsforløb. Forløbene består af virksomhedspraktik få timer om ugen i jeres virksomhed i kombination med opgaver, der løses sammen med en gruppe ledige borgere (et Korps). Forløbene kan endvidere kombineres med uddannelse, behandling, sprogskole etc. efter behov. Formålet med forløbene er, at bringe borgeren tættere på arbejdsmarkedet eller videre i uddannelse. Virksomhedens opgave er at bidrage til en afklaring af, hvad borgeren kan klare arbejdsmæssigt og at være med til at motivere borgeren til arbejde eller uddannelse. Til at støtte borgeren ansætter Jobcenter Slagelse en mentor.

Systematisk samarbejde mellem. og Jobcenter Slagelse

Systematisk samarbejde mellem. og Jobcenter Slagelse Systematisk samarbejde mellem og Jobcenter Slagelse Virksomhedsnavn: Adresse: Tlf.: E-Mail: Hjemmeside: CVR nr: P nr: Jobcenter Slagelse Kalundborgvej 59, 4200 Slagelse Tlf.: 58 57 33 33 partnerskab@slagelse.dk

Læs mere

Partnerskabsaftale. Jobcenter Slagelse:

Partnerskabsaftale. Jobcenter Slagelse: Partnerskabsaftale Mellem en virksomhed og Jobcenter Slagelse Virksomhedsnavn Adresse Tlf.nr. Hjemmeside CVR nr. P. nr. 1. kontaktperson i virksomhed 2. kontaktperson i virksomhed Aftalenr. - Jobcenter

Læs mere

Partnerskabsaftale mellem. Jobcenter Faxe

Partnerskabsaftale mellem. Jobcenter Faxe Partnerskabsaftale mellem og Jobcenter Faxe Partnerskabsaftale mellem Virksomhedsnavn: Adresse: Jobcenter Faxe Rådhusvej 2, 4640 Faxe Tlf.: Tlf.:56 20 35 00 E-mail: Hjemmeside: Cvr nr.: P nr.: E-mail:

Læs mere

Partnerskabsaftale. Systematisk samarbejde mellem [virksomhedens navn] og Ringkøbing-Skjern Kommune

Partnerskabsaftale. Systematisk samarbejde mellem [virksomhedens navn] og Ringkøbing-Skjern Kommune Systematisk samarbejde mellem [virksomhedens navn] og Ringkøbing-Skjern Kommune PARTNERSKABSAFTALE MELLEM [Indsæt virksomhedens navn] Jobcenter Ringkøbing-Skjern Gade: Gade: Finderupsvej 9 Postnr. og by:

Læs mere

Uddrag fra PARTNERSKABSSAMARBEJDETS HISTORIE

Uddrag fra PARTNERSKABSSAMARBEJDETS HISTORIE Uddrag fra PARTNERSKABSSAMARBEJDETS HISTORIE Virksomhedsservice Jobcenter Slagelse Skovsøgade 10 4200 Slagelse Tlf.: 29 11 42 00 virksomhedsservice@slagelse.dk www.partnerskabslagelse.dk 2015 Partnerskabsvirksomheder

Læs mere

Jobserviceaftale Én virksomhed én indgang

Jobserviceaftale Én virksomhed én indgang Jobserviceaftale Én virksomhed én indgang Jobserviceaftale mellem Virksomhed [Virksomhedsnavn] [Navn og kontaktdata på kontaktperson] og Tovholderjobcenter [Jobcenternavn] [Navn og kontaktdata på kontaktperson]

Læs mere

JOBSERVICEAFTALE - ÉN AFTALE MED FLERE JOBCENTRE

JOBSERVICEAFTALE - ÉN AFTALE MED FLERE JOBCENTRE 1 JOBSERVICEAFTALE - ÉN AFTALE MED FLERE JOBCENTRE Jobservice Danmark giver jeres virksomhed én indgang til en effektiv og smidig service fra beskæftigelsessystemet på tværs af kommunegrænser. Denne jobserviceaftale

Læs mere

Muligheder Støtte Vejledning. J o b c e n t e r K o l d i n g T l f. : 7 9 7 9 74 0 0 w w w. j o b c e n t e r k o l d i n g. d k

Muligheder Støtte Vejledning. J o b c e n t e r K o l d i n g T l f. : 7 9 7 9 74 0 0 w w w. j o b c e n t e r k o l d i n g. d k når en medarbejder bliver syg Muligheder Støtte Vejledning J o b c e n t e r K o l d i n g T l f. : 7 9 7 9 74 0 0 w w w. j o b c e n t e r k o l d i n g. d k Hvad gør I, når en medarbejder bliver syg?

Læs mere

Jobnet.dk er jobcentrenes tilbud til jobsøgende og arbejdsgivere på internettet.

Jobnet.dk er jobcentrenes tilbud til jobsøgende og arbejdsgivere på internettet. Jobsøgning Jobsøgning Når du er ledig kontanthjælpsmodtager, bliver du løbende indkaldt til møder og samtaler på jobcentret, hvor vi snakker om dine jobmuligheder og din jobsøgning. Jobnet.dk Jobnet.dk

Læs mere

DIN DIREKTE LINJE TIL NYE MEDARBEJDERE JOBSERVICEAFTALE JOBSERVICEAFTALE.

DIN DIREKTE LINJE TIL NYE MEDARBEJDERE JOBSERVICEAFTALE JOBSERVICEAFTALE. JOBSERVICEAFTALE 1 JOBSERVICEAFTALE - ÉN AFTALE MED FLERE JOBCENTRE Jobservice Danmark giver jeres virksomhed én indgang til en effektiv og smidig service fra beskæftigelsessystemet på tværs af kommunegrænser.

Læs mere

PARTNERSKABSAFTALE. Mellem en virksomhed. Jobcenter Ringsted

PARTNERSKABSAFTALE. Mellem en virksomhed. Jobcenter Ringsted Koncept for PARTNERSKABSAFTALE Mellem en virksomhed og Jobcenter Ringsted Udarbejdet i juni 2007 1 Redskaber der kan indgå i samarbejdet I herværende aftale om socialt partnerskab mellem x virksomhed og

Læs mere

Dialog med jobcentret. Rummelighed på arbejdsmarkedet

Dialog med jobcentret. Rummelighed på arbejdsmarkedet Dialog med jobcentret Rummelighed på arbejdsmarkedet Introduktion Rummelighed på arbejdsmarkedet er en vision om, at der er brug for alle på arbejdsmarkedet, og at personer med nedsat arbejdsevne får mulighed

Læs mere

Vækst og ansvarlighed

Vækst og ansvarlighed Vækst og ansvarlighed Guide til de enkelte samarbejdsmuligheder Ordinær rekruttering Jobcenter København kan tilbyde samarbejde om rekruttering af nye medarbejdere til virksomheden på helt almindelige

Læs mere

Indhold. Hurtig og nem rekruttering. Socialt ansvarlig rekruttering. Fastholdelse af medarbejdere. Uddannelse og opkvalificering

Indhold. Hurtig og nem rekruttering. Socialt ansvarlig rekruttering. Fastholdelse af medarbejdere. Uddannelse og opkvalificering Indhold Hurtig og nem rekruttering Jobnet annoncering Jobnet CV-søgning Kvikservice International rekruttering Socialt ansvarlig rekruttering Løntilskud Virksomhedspraktik Fleksjob Mentor Samarbejdsaftale

Læs mere

Partnerskabsaftale mellem OUH Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus og Social- og arbejdsmarkedsforvaltningen i Odense Kommune

Partnerskabsaftale mellem OUH Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus og Social- og arbejdsmarkedsforvaltningen i Odense Kommune Odense, den 1. juni. 2015 Partnerskabsaftale mellem OUH Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus og Social- og arbejdsmarkedsforvaltningen i Odense Kommune Formål Formålet med partnerskabsaftalen

Læs mere

JAA Formål. Mål med aftalen. Samarbejdsområder (mulige):

JAA Formål. Mål med aftalen. Samarbejdsområder (mulige): Skabelon Formål. Partnerskabsaftalen mellem (xxx Virksomhed) og Jobcenter Viborg tager udgangspunkt i et fælles ønske om at sikre virksomheden kvalificeret arbejdskraft samt styrke borgernes mulighed for

Læs mere

Find den. rigtige. medarbejder. et servicetilbud til virksomheder i Gladsaxe Kommune

Find den. rigtige. medarbejder. et servicetilbud til virksomheder i Gladsaxe Kommune Find den rigtige medarbejder et servicetilbud til virksomheder i Gladsaxe Kommune 16 tilbud til din virksomhed Jobcenter Gladsaxe er din virksomheds indgang til ny arbejdskraft. Vi er en professionel samarbejdspartner,

Læs mere

Jobcenter Hillerød Virksomhedsindsats 2015

Jobcenter Hillerød Virksomhedsindsats 2015 Jobcenter Hillerød Virksomhedsindsats 2015 20-05-2015 Vision Det er Jobcenter Hillerøds vision for samarbejdet med virksomhederne at: Jobcenter Hillerød er erhvervslivets foretrukne samarbejdspartner,

Læs mere

Udkast til strategi for virksomhedsindsatsen i Jobcenter Syddjurs

Udkast til strategi for virksomhedsindsatsen i Jobcenter Syddjurs 1 of 5 Udkast til strategi for virksomhedsindsatsen i Jobcenter Syddjurs Virksomhedsstrategien tager udgangspunkt i 4 temaer. De 4 temaer udspringer af beskæftigelsesreformen, hvor samarbejdet med virksomhederne

Læs mere

Indhold. Hurtig og nem rekruttering. Socialt ansvarlig rekruttering. Fastholdelse af medarbejdere. Uddannelse og opkvalificering

Indhold. Hurtig og nem rekruttering. Socialt ansvarlig rekruttering. Fastholdelse af medarbejdere. Uddannelse og opkvalificering Indhold Hurtig og nem rekruttering Jobnet annoncering Jobnet CV-søgning Kvikservice International rekruttering Socialt ansvarlig rekruttering Løntilskud Virksomhedspraktik Fleksjob Mentor Samarbejdsaftale

Læs mere

Oplæg: Virksomheder hjælper aktivitetsparate ledige i beskæftigelse

Oplæg: Virksomheder hjælper aktivitetsparate ledige i beskæftigelse Notat HOLBÆK KOMMUNE Dato: 21. maj 2015 Sagsb.: Gorm Hjelm Andersen Sagsnr.: Dir.tlf.: 2353 E-mail: hjelm@holb.dk Oplæg: Virksomheder hjælper aktivitetsparate ledige i beskæftigelse Indledning Dette notat

Læs mere

Virksomhedernes Sociale Barometer

Virksomhedernes Sociale Barometer Virksomhedernes Sociale Barometer 1. Vi er en socialt ansvarlig og rummelig virksomhed Socialt engagement og rummelighed er en integreret del af vores virksomhed. Vi er åbne over for at ansætte personer

Læs mere

Samarbejdsaftale om indslusning, rekruttering og fastholdelse mellem Jobcenter Albertslund og xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

Samarbejdsaftale om indslusning, rekruttering og fastholdelse mellem Jobcenter Albertslund og xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx Samarbejdsaftale om indslusning, rekruttering og fastholdelse mellem Jobcenter Albertslund og xxxxxxx xxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx Denne aftale er en konkret udmøntning af det sociale partnerskab mellem

Læs mere

Strategi for Jobcenter Rebilds virksomhedsservice

Strategi for Jobcenter Rebilds virksomhedsservice Strategi for Jobcenter Rebilds virksomhedsservice 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Baggrund... 2 2. Servicering og samarbejde med virksomheder... 3 2.1 Jobcenter Rebilds hensigtserklæring

Læs mere

Status den 25. februar 2015. Opfølgningsbesøg i Partnerskabsvirksomhederne i 2014

Status den 25. februar 2015. Opfølgningsbesøg i Partnerskabsvirksomhederne i 2014 1 Status den 25. februar 2015 Opfølgningsbesøg i Partnerskabsvirksomhederne i 2014 (252 besvarelser ud af 339 Partnerskabsvirksomheder). At nogle virksomheder ikke har fået opfølgningsbesøg med tilhørende

Læs mere

November. Rekruttering i en situation med fuld beskæftigelse

November. Rekruttering i en situation med fuld beskæftigelse 2014 November Rekruttering i en situation med fuld beskæftigelse INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 1 Jobcentrenes virksomhedsrettede indsats... 1 Afdækning af virksomhedernes behov for arbejdskraft...

Læs mere

BESKÆFTIGELSESREGIONERNE I DANMARK. Beskæftigelsesregionerne i Danmark. Evaluering af Luk op for nye jobmuligheder. - Case fra Jobcenter Slagelse

BESKÆFTIGELSESREGIONERNE I DANMARK. Beskæftigelsesregionerne i Danmark. Evaluering af Luk op for nye jobmuligheder. - Case fra Jobcenter Slagelse BESKÆFTIGELSESREGIONERNE I DANMARK Evaluering af Luk op for nye jobmuligheder Beskæftigelsesregionerne i Danmark - Case fra Jobcenter Slagelse AARHUS COPENHAGEN MALMÖ OSLO SAIGON STAVANGER VIENNA JOBCENTER

Læs mere

Til inspiration: Jobcenter Slagelse har høj samarbejdsgrad og 170 aktive partnerskabsaftaler med private og offentlige virksomheder

Til inspiration: Jobcenter Slagelse har høj samarbejdsgrad og 170 aktive partnerskabsaftaler med private og offentlige virksomheder Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Dato 7. februar 2011 Til inspiration: Jobcenter Slagelse har høj samarbejdsgrad og 170 aktive partnerskabsaftaler med private og offentlige virksomheder Baggrund/formål

Læs mere

Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen s Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Indhold Hurtig og nem rekruttering Jobnet annoncering Jobnet cv-søgning Kvikservice International rekruttering Socialt ansvarlig rekruttering Løntilskud

Læs mere

Velkommen til Workshop 3

Velkommen til Workshop 3 Velkommen til Workshop 3 Virksomhedskontakt og samspil mellem beskæftigelses- og erhvervsområdet Oplæg 1 Malene Barenholdt Götze, Københavns Kommune Oplæg 2 Peter Sinding Poulsen og Frode Fårup, Horsens

Læs mere

JOBGUIDEN Til virksomheder. - Hjælp og sparring til at finde kvalificeret arbejdskraft til din virksomhed

JOBGUIDEN Til virksomheder. - Hjælp og sparring til at finde kvalificeret arbejdskraft til din virksomhed JOBGUIDEN Til virksomheder - Hjælp og sparring til at finde kvalificeret arbejdskraft til din virksomhed Velkommen Jobguiden Kære læser VELKOMMEN TIL JOBGUIDEN! I denne guide har vi samlet praktiske informationer

Læs mere

M u l i g h e d e r S t ø t t e V e j l e d n i n g. Rudersdal

M u l i g h e d e r S t ø t t e V e j l e d n i n g. Rudersdal Hvis din kollega er syg M u l i g h e d e r S t ø t t e V e j l e d n i n g Rudersdal H v i s d i n k o l l e g a e r s y g Indhold 2 Hvis din kollega er syg 4 Skab en god spiral 6 Tilbage til jobbet 8

Læs mere

Referat Dialogmøde om Beskæftigelsespolitik d. 14. april 2014. Jobparate forsikrede ledige og kontanthjælpsmodtagere over 30 år

Referat Dialogmøde om Beskæftigelsespolitik d. 14. april 2014. Jobparate forsikrede ledige og kontanthjælpsmodtagere over 30 år Referat Dialogmøde om Beskæftigelsespolitik d. 14. april 2014 Jobparate forsikrede ledige og kontanthjælpsmodtagere over 30 år Fra mødet om indsatsen for de jobparate blev de følgende pointer nævnt som

Læs mere

Aktiv sygemelding. Nye muligheder og forpligtelser for dig som arbejdsgiver. Lyngby-Taarbæk

Aktiv sygemelding. Nye muligheder og forpligtelser for dig som arbejdsgiver. Lyngby-Taarbæk Lyngby-Taarbæk Aktiv sygemelding Nye muligheder og forpligtelser for dig som arbejdsgiver Lyngby-Taarbæk Informationspjece om ændringerne i sygedagpengeloven af 12. juni 2009 Sygefraværssamtale / Mulighedserklæring

Læs mere

Hvor kommer jeres næste medarbejder fra?

Hvor kommer jeres næste medarbejder fra? Hvor kommer jeres næste medarbejder fra? Nye danskere - ny arbejdskraft Et tilbud til virksomheden fra kommuner, AF, DA og LO i Frederiksborg Amt Nye danskere - ny arbejdskraft Overvejer I at ansætte nye

Læs mere

M u l i g h e d e r S t ø t t e V e j l e d n i n g

M u l i g h e d e r S t ø t t e V e j l e d n i n g M u l i g h e d e r S t ø t t e V e j l e d n i n g HVis en medarbejder bliver syg e r Jobcenter Sl a ge l se en vigtig sa m a r bejdspa r t ner Har du brug for mere information og blanketter - så klik

Læs mere

Aftale om socialt partnerskab. mellem Roskilde Kommune som arbejdsgiver og Roskilde Kommune som social myndighed

Aftale om socialt partnerskab. mellem Roskilde Kommune som arbejdsgiver og Roskilde Kommune som social myndighed Aftale om socialt partnerskab mellem Roskilde Kommune som arbejdsgiver og Roskilde Kommune som social myndighed Roskilde kommune, april 2008 Jobcentret i Arbejdsmarkedsforvaltningen arbejder som myndighed

Læs mere

Vordingborg Kommunes Arbejdsmarkedspolitik. Overordnede mål og indsatsområder

Vordingborg Kommunes Arbejdsmarkedspolitik. Overordnede mål og indsatsområder Vordingborg Kommunes Arbejdsmarkedspolitik Overordnede mål og indsatsområder Udarbejdet Januar 2007 Arbejdsmarkedspolitikkens indhold: Visioner s.3 Lovgrundlag s.4 Udfordringer s.4 Grundlag s.4 Mål for

Læs mere

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER - SÅ BRUG DEM! Trin-for-trin guide til brugen af frivillige erhvervsmentorer i beskæftigelsesindsatsen I denne guide kan du læse om, hvordan man gennemfører et erhvervsmentorforløb

Læs mere

ARBEJDSREDSKABER. Jobcenter ; FAKTA

ARBEJDSREDSKABER. Jobcenter ; FAKTA ARBEJDSREDSKABER ~ Der skal være begrænsninger i arbejdsevnen ~ Det skal være svært at opnå ansættelse eller fastholde sit nuværende job ~ Ovennævnte skal kunne afhjælpes med særlige arbejdsredskaber eller

Læs mere

Jobcenter Nordfyn Vesterled 8 5471 Søndersø. Tlf. 64 82 82 30. Fax. 64 82 82 40. jobcenter@nordfynskommune.dk. www.jobnet.dk

Jobcenter Nordfyn Vesterled 8 5471 Søndersø. Tlf. 64 82 82 30. Fax. 64 82 82 40. jobcenter@nordfynskommune.dk. www.jobnet.dk Jobcenter Nordfyn Vesterled 8 5471 Søndersø Tlf. 64 82 82 30 Fax. 64 82 82 40 jobcenter@nordfynskommune.dk www.jobnet.dk Indhold Rekruttering via formidling af jobsøgere... 3 Rekruttering ved annoncering

Læs mere

At matche virksomhedernes behov for arbejdskraft med borgernes behov for arbejde.

At matche virksomhedernes behov for arbejdskraft med borgernes behov for arbejde. Virksomhedsservice i Jobcenter Varde Jobcenter Vardes mission er: At matche virksomhedernes behov for arbejdskraft med borgernes behov for arbejde. Vi ønsker at være i front og samarbejde på en ny og mere

Læs mere

Beskæftigelsespolitik. Fredensborg Kommune Revideret marts 2016

Beskæftigelsespolitik. Fredensborg Kommune Revideret marts 2016 Beskæftigelsespolitik Fredensborg Kommune Revideret marts 2016 1 Forord Det er med glæde, at jeg på Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalgets vegne kan præsentere de politiske standpunkter og ambitioner for

Læs mere

Notat vedrørende indgåelse af partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Nordfyn og private og offentlige virksomheder

Notat vedrørende indgåelse af partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Nordfyn og private og offentlige virksomheder Notat vedrørende indgåelse af partnerskabsaftaler mellem Jobcenter Nordfyn og private og offentlige virksomheder Ledigheden har været faldende og er i øjeblikket rekordlav. Ledigheden pr. den 1.10. 2008

Læs mere

Ansættelse af fleksmedarbejder - Til din virksomhed

Ansættelse af fleksmedarbejder - Til din virksomhed Opdateret september 2018 Ansættelse af fleksmedarbejder - Til din virksomhed Det skal være nemmere og mere overskueligt for virksomheder at finde kvalificeret arbejdskraft. I dette dokument kan du få et

Læs mere

Kære partnerskabsvirksomhed

Kære partnerskabsvirksomhed Læs bl.a. om rekruttering og hvordan du kan sikre kvalificeret arbejdskraft i din virksomhed. Ingen billeder? Web-version Nyhedsbrev 26-4-2019 Kære partnerskabsvirksomhed Velkommen til nyhedsbrevet fra

Læs mere

Virksomhedsnær aktivering. En forskel, der betaler sig

Virksomhedsnær aktivering. En forskel, der betaler sig Virksomhedsnær aktivering En forskel, der betaler sig Virksomhedsnær aktivering - En forskel, der betaler sig Hvorfor: Ved virksomhedsnær aktivering bliver borgeren aktiveret i en virksomhed. Formålet

Læs mere

Sygedagpenge, revalidering og varig nedsat arbejdsevne

Sygedagpenge, revalidering og varig nedsat arbejdsevne Sygedagpenge, revalidering og varig nedsat arbejdsevne Sygedagpengelovgivningen, Lov om Aktiv Beskæftigelsesindsats og Lov om Aktiv Socialpolitik er komplekse love, som indeholder forskellige tiltag og

Læs mere

Evaluering. Handleplan - Kolding Kommunes socialøkonomiske strategi. Lokal vækst med social bundlinje

Evaluering. Handleplan - Kolding Kommunes socialøkonomiske strategi. Lokal vækst med social bundlinje Evaluering Handleplan - Kolding Kommunes socialøkonomiske strategi Lokal vækst med social bundlinje 1 Socialøkonomisk strategi Kolding Kommunes socialøkonomiske strategi Lokal vækst med social bundlinje

Læs mere

Ringsted Hallerne 1. og 2. oktober 2008

Ringsted Hallerne 1. og 2. oktober 2008 Job- og uddannelsesmesse i Region Sjælland! Ringsted Hallerne 1. og 2. oktober 2008 arrangeret af: Ringsted Hallerne Messeoversigt = 1 m 2 HAL A HAL B Indgang Indgang Indgang Indgang Indgang Velkommen

Læs mere

Virksomhedsstrategi 2017 For Rødovre Jobcenter

Virksomhedsstrategi 2017 For Rødovre Jobcenter Virksomhedsstrategi 2017 For Rødovre Jobcenter Indhold Virksomhedsstrategi 2017... 0 For Rødovre Jobcenter... 0 En styrket indsats for samarbejdet med Virksomheder... 2 Strategier på centrale samarbejdsområder...

Læs mere

H v i s d u b l i v e r s y g

H v i s d u b l i v e r s y g H v i s d u b l i v e r s y g R e t t i g h e d e r P l i g t e r M u l i g h e d e r Slagelse E n t i d l i g i n d s at s va r e r l æ n g s t Indhold 2 En tidlig indsats varer længst 4 Roller og ansvarsfordeling

Læs mere

Integration af udlændinge

Integration af udlændinge Opdateret september 2018 Integration af udlændinge Det skal være nemmere og mere overskueligt for virksomheder at ansætte medarbejdere fra udlandet. I dette dokument kan du få et overblik over, hvilken

Læs mere

Virksomhedsinklusion. Af borgere, der er udsatte i uddannelses- og beskæftigelsessammenhæng

Virksomhedsinklusion. Af borgere, der er udsatte i uddannelses- og beskæftigelsessammenhæng Virksomhedsinklusion Af borgere, der er udsatte i uddannelses- og beskæftigelsessammenhæng Refusionsomlægningen fordrer styring af virksomehdsindsatsen Med refusionsomlægningen får vi startskuddet på en

Læs mere

OPNÅ FORDELE VED AT REKRUTTERE BREDT

OPNÅ FORDELE VED AT REKRUTTERE BREDT OPNÅ FORDELE VED AT REKRUTTERE BREDT SAMMEN MED JOBCENTRET SLIDE / JO MERE STRATEGISK OG LANGSIGTET - JO FLERE FORDELE SLIDE / 2 SLIDE / 3 Som virksomhed får man Løst opgaver her og nu Mulighed for risikofri

Læs mere

Har din virksomhed en

Har din virksomhed en SÅDAN Har din virksomhed en SÅDAN rekrutteringsstrategi? DI SeRViCe DI giver dig gode råd til rekruttering og fastholdelse af medarbejdere Kampen om medarbejderne er i gang Medarbejderne er et af de vigtigste

Læs mere

Beskæftigelsespolitik Silkeborg Kommune 2015-2018

Beskæftigelsespolitik Silkeborg Kommune 2015-2018 Beskæftigelsespolitik Silkeborg Kommune 2015-2018 Beskæftigelsespolitikkens formål er at fremme borgernes mulighed for beskæftigelse og sikre virksomhederne kvalificeret arbejdskraft. Med Beskæftigelsespolitikken

Læs mere

Jobcentrenes virksomhedsindsats. skab de rette forventninger

Jobcentrenes virksomhedsindsats. skab de rette forventninger Jobcentrenes virksomhedsindsats skab de rette forventninger Arbejdsmarkedsstyrelsen Februar 2008 Jobcentrenes virksomhedsindsats skab de rette forventninger Denne pjece behandler spørgsmålet om, hvad

Læs mere

Strategi for virksomhedsindsatsen i Billund Kommune

Strategi for virksomhedsindsatsen i Billund Kommune 2015 Strategi for virksomhedsindsatsen i Billund Kommune 1 Indholdsfortegnelse 1. DE BESKÆFTIGELSESPOLITISKE MULIGHEDER OG UDFORDRINGER... 3 2. MÅL FOR VIRKSOMHEDSINDSATSEN I DE KOMMENDE ÅR... 3 3. BÆRENDE

Læs mere

I FÅR KOORDINERET SERVICE I FÅR HURTIG SERVICE KOM VIDERE

I FÅR KOORDINERET SERVICE I FÅR HURTIG SERVICE KOM VIDERE 1 JOBSERVICE DANMARK ÉN VIRKSOMHED - ÉN INDGANG Har I brug for hjælp til at rekruttere? Jobservice Danmark tilbyder jeres virksomhed gratis hjælp til at rekruttere ledig arbejdskraft på tværs af kommuner.

Læs mere

Jobcenter Nordfyn. Vesterled 8 5471 Søndersø. Tlf. 64 82 82 30. Fax. 64 82 82 40. jobcenter@nordfynskommune.dk. www.jobnet.dk

Jobcenter Nordfyn. Vesterled 8 5471 Søndersø. Tlf. 64 82 82 30. Fax. 64 82 82 40. jobcenter@nordfynskommune.dk. www.jobnet.dk Jobcenter Nordfyn Vesterled 8 5471 Søndersø Tlf. 64 82 82 30 Fax. 64 82 82 40 jobcenter@nordfynskommune.dk www.jobnet.dk Indholdsfortegnelse Virksomhedspraktik. 1 Løntilskud i private virksomheder 2 Løntilskud

Læs mere

Herning. Uarbejdsdygtig på grund af egen sygdom. side 1

Herning. Uarbejdsdygtig på grund af egen sygdom. side 1 Herning Uarbejdsdygtig på grund af egen sygdom side 1 Forord Denne pjece giver borgere, der modtager sygedagpenge eller løn under sygdom et indblik i, hvordan Jobcenter Herning arbejder med en sygedagpengesag.

Læs mere

Fremtidens arbejdskraft...

Fremtidens arbejdskraft... PARTNERSKAB MELLEM KOMMUNE OG VIRKSOMHED Fremtidens arbejdskraft... Bekæmp mangel på arbejdskraft og ledighed, lad os sammen finde nye veje til varig beskæftigelse til glæde for alle parter! Det handler

Læs mere

BESKÆFTIGELSESPLAN

BESKÆFTIGELSESPLAN 1 Beskæftigelses- og Socialudvalget har sat en tydelig retning for at sætte ind over for Odenses for høje ledighed i beskæftigelsespolitikken Odense i Job. s kerneopgave er at hjælpe flere borgere i job

Læs mere

Notat om beskæftigelsespolitiske visioner

Notat om beskæftigelsespolitiske visioner Beskæftigelsespolitiske visioner Notat om beskæftigelsespolitiske visioner 21. august 2007 Jens Stavnskær 8753 5127 jsp@syddjurs.dk I forbindelse med behandlingen af budgettet for 2008, skal der vedtages

Læs mere

Beskæftigelsesregionerne. Jobrotation Muligheder, regler og økonomi på 45 minutter

Beskæftigelsesregionerne. Jobrotation Muligheder, regler og økonomi på 45 minutter Beskæftigelsesregionerne Jobrotation Muligheder, regler og økonomi på 45 minutter Program Hvad er jobrotation? Regler og økonomi Muligheder og erfaringer med jobrotation Hvordan kan I bruge jobrotation?

Læs mere

Dato Januar 2013 SØNDER-KORSKÆRPARKEN PARTNERSKABSAFTALER DREJEBOG

Dato Januar 2013 SØNDER-KORSKÆRPARKEN PARTNERSKABSAFTALER DREJEBOG Dato Januar 2013 SØNDER-KORSKÆRPARKEN PARTNERSKABSAFTALER DREJEBOG INDHOLD 1. Formål 1 2. Målsætning 1 3. Målgruppe 1 4. Det udbudsretlige grundlag 1 5. Udvikling og forankring af partnerskabsaftalerne

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd 1. februar 2011 Bilag punkt 3

Det lokale beskæftigelsesråd 1. februar 2011 Bilag punkt 3 Det lokale beskæftigelsesråd 1. februar 2011 Bilag punkt 3 1 Det lokale beskæftigelsesråd 1. februar 2011 Bilag punkt 3 2 Det lokale beskæftigelsesråd 1. februar 2011 Bilag punkt 3 3 Det lokale beskæftigelsesråd

Læs mere

Status på projekt En offensiv uddannelsesindsats

Status på projekt En offensiv uddannelsesindsats Status på projekt En offensiv uddannelsesindsats Jobcenter Vordingborg har benyttet årets første kvartal til at tilrettelægge de første elementer som skal indgå i projekt den særlige uddannelsesindsats.

Læs mere

Gode råd om ansættelse

Gode råd om ansættelse RÅDGIVNING Gode råd om ansættelse om støtteordninger elever af og tilskud Indhold Tilskud til voksenlærlinge 3 VEU-godtgørelse og befordringstilskud 4 Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU) 4 Løntilskud

Læs mere

Noget for noget -projekter. Stevns Kommune

Noget for noget -projekter. Stevns Kommune Noget for noget -projekter i Stevns Kommune Projektets navn: Takkekort til virksomheder ER GENNEMFØRT 1. Formål Udsender en hilsen med tak for samarbejdet til de private virksomheder som Center Arbejdsmarked

Læs mere

Integration. - plads til forskellighed

Integration. - plads til forskellighed Integration - plads til forskellighed Plads til forskellighed Integration handler ikke om forholdet til de andre. Men om forholdet til én anden - det enkelte medmenneske. Tryghed, uddannelse og arbejde

Læs mere

FÅ HJÆLP TIL ET EFFEKTIVT JOBMATCH

FÅ HJÆLP TIL ET EFFEKTIVT JOBMATCH FÅ HJÆLP TIL ET EFFEKTIVT JOBMATCH Jobcentret kan tilbyde relevante kandidater til en lang række jobåbninger og uddannelsespladser i nogle tilfælde med tilskud til opkvalificering i forhold til jeres kompetencebehov.

Læs mere

Udvikling i Fleksjob II

Udvikling i Fleksjob II Indsatsmodel Udvikling i Fleksjob II November 2018 1 Indgang i projektet 2 Indgang i projektet for borgere allerede på LY 3 Målgruppe Borgere indstillet til møde med rehabiliteringsteamet, som vurderes

Læs mere

Oversigt over projekter finansieret af Det Lokale Beskæftigelsesråd for Faaborg Midtfyn fra 2007-2011

Oversigt over projekter finansieret af Det Lokale Beskæftigelsesråd for Faaborg Midtfyn fra 2007-2011 Oversigt over projekter finansieret af Det Lokale Beskæftigelsesråd for Faaborg Midtfyn fra 2007-2011 Projekttitel Ansøger Væsentligste indhold projektperiode Iværksættelse af jobrotationsprojekter Videreudvikling

Læs mere

FÅ HJÆLP FRA DIT JOBCENTER BESKRIVELSE VARIGHED ØKONOMI MÅLGRUPPE. Alle typer ansættelser. Også projektansættelser. vikariater

FÅ HJÆLP FRA DIT JOBCENTER BESKRIVELSE VARIGHED ØKONOMI MÅLGRUPPE. Alle typer ansættelser. Også projektansættelser. vikariater 1 FÅ HJÆLP TIL ET EFFEKTIVT JOBMATCH Kontakt dit jobcenter, hvis I ønsker hjælp til at finde jeres næste medarbejder. Brug dit jobcenter og de forskellige tilbud. Ved større rekrutteringsopgaver på tværs

Læs mere

VEU-Center Aalborg / Himmerland

VEU-Center Aalborg / Himmerland VEU-Center Aalborg / Himmerland Agenda: Præsentation Virksomhedsservice Mariagerfjord Fremtidig arbejdskraft Lærlinge Interessent samarbejde Hvordan, -samspil VEU-Aalborg Himmerland Præsentation: Ulla

Læs mere

Den høje beskæftigelse giver både udfordringer og muligheder. Vi ønsker at Vejen Kommune er en attraktiv kommune at drive og etablere virksomhed i.

Den høje beskæftigelse giver både udfordringer og muligheder. Vi ønsker at Vejen Kommune er en attraktiv kommune at drive og etablere virksomhed i. Forord Det går godt med beskæftigelsen i Danmark. Også i Vejen Kommune har vi den laveste ledighed i mange år. Faktisk har vi i efteråret 2018 haft den laveste ledighed i Syddanmark. Udfordringer og muligheder

Læs mere

BESKÆFTIGELSESREGION MIDTJYLLAND VIRKSOMHEDSCENTERKAMPAGNEN. En aktivitetsplan for virksomhedscenterkampagnen i Midtjylland

BESKÆFTIGELSESREGION MIDTJYLLAND VIRKSOMHEDSCENTERKAMPAGNEN. En aktivitetsplan for virksomhedscenterkampagnen i Midtjylland BESKÆFTIGELSESREGION MIDTJYLLAND VIRKSOMHEDSCENTERKAMPAGNEN En aktivitetsplan for virksomhedscenterkampagnen i Midtjylland Kampagneperiode 2009-2011 Version 26/10-2009 INDHOLDSFORTEGNELSE A. INDLEDNING

Læs mere

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Forord I denne pjece kan du læse om dine muligheder, rettigheder og pligter, når du bliver syg og uarbejdsdygtig. Og hvordan du hos CEB kan finde støtte til at vende

Læs mere

Nyhedsbrev 2. årgang september 2009

Nyhedsbrev 2. årgang september 2009 Nyhedsbrev 2. årgang september 2009 Nyhedsbrev nr. 9 Indhold: SJH fortsætter 1 Neuropsykologiske forløb... 2 Beskæftigelsesministeren besøger SJH 3 Nyt om mentorordningen 4 Hvor findes om hjælpemidler

Læs mere

Forord. Jørgen Vorsholt Formand Dansk Arbejdsgiverforening Maj Color profile: Disabled Composite Default screen

Forord. Jørgen Vorsholt Formand Dansk Arbejdsgiverforening Maj Color profile: Disabled Composite Default screen Forord I 2002 tog regeringen sammen med arbejdsmarkedets parter en række initiativer, der skal styrke integrationen af flygtninge og indvandrere på arbejdsmarkedet. 4-partsaftalen om en bedre integration

Læs mere

DE FYNSKE KOMMUNERS FÆLLES FOKUSOMRÅDER

DE FYNSKE KOMMUNERS FÆLLES FOKUSOMRÅDER FÆLLES FYNSK TILLÆG TIL BESKÆFTIGELSESPLAN 2018 1 INDLEDNING Fyn har potentiale til mere. Beskæftigelsen er stigende i Danmark, men udviklingen på Fyn er ikke så positiv som i resten af landet. De fynske

Læs mere

Effekter i beskæftigelsesindsatsen

Effekter i beskæftigelsesindsatsen Effekter i beskæftigelsesindsatsen Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget, 4. december 2018 www.ballerup.dk Baggrund På oktober mødet blev der fremlagt en procesplan for udarbejdelse af revideret aktiveringsstrategi

Læs mere

Strategi for Jobcenter Svendborgs virksomhedskontakt

Strategi for Jobcenter Svendborgs virksomhedskontakt Strategi for Jobcenter Svendborgs virksomhedskontakt Formål Virksomhederne er en vigtig medspiller i beskæftigelsesindsatsen. Formålet med strategien er at sikre et professionelt service- og samarbejdsniveau,

Læs mere

Integration af medarbejdere

Integration af medarbejdere Opdateret september 2019 Integration af medarbejdere Det skal være nemmere og mere overskueligt for virksomheder at ansætte medarbejdere fra udlandet. I dette dokument kan du få et overblik over, hvilken

Læs mere

Oversigt over LBR finansierede projekter I perioden Projekt Logo 2007 Projekt for depressionsramte borgere

Oversigt over LBR finansierede projekter I perioden Projekt Logo 2007 Projekt for depressionsramte borgere Oversigt over LBR finansierede projekter I perioden 2006 2012 Projekt Projektet igangsat Kort beskrivelse Efteruddannelse efter Mariagerfjord Metoden 2006 Uddannelsesforløb for jobcenter medarbejdere Projekt

Læs mere

Partnerskabsaftaler giver tættere samarbejde

Partnerskabsaftaler giver tættere samarbejde Case: Ringsted Partnerskabsaftaler giver tættere samarbejde Et formelt samarbejde i form af partnerskabsaftaler trækker små som store virksomheder tættere på jobcentret. Det er erfaring en i Jobcenter

Læs mere

Aftale om ramme for det lokale samarbejde mellem jobcentre, FTForganisationer

Aftale om ramme for det lokale samarbejde mellem jobcentre, FTForganisationer Den 16. april 2010 Aftale om ramme for det lokale samarbejde mellem jobcentre, FTForganisationer og FTF a-kasser KL/FTF-udmeldingen af 24. juni 2009 indeholder tre samarbejdskoncepter, hvor KL og FTF anbefaler,

Læs mere

Virksomhedsstrategi 2018 knytter sig til virksomhedsdelen af kerneydelsen.

Virksomhedsstrategi 2018 knytter sig til virksomhedsdelen af kerneydelsen. Kerneydelsen: At ledige og sygemeldte kommer hurtigt og varigt i arbejde At virksomhederne har nem adgang til og aldrig mangler kvalificeret arbejdskraft Virksomhedsstrategi 2018 knytter sig til virksomhedsdelen

Læs mere

Byg til Vækst-aftale: Odense Letbane

Byg til Vækst-aftale: Odense Letbane Byg til Vækst-aftale: Odense Letbane Odense Letbane P/S og Byg til Vækst ønsker at samarbejde omkring rekruttering og uddannelse til byggebranchen i forbindelse med etablering af Odense Letbane, etape

Læs mere

Ansøgningskema. Projektets succeskriterier. Come-Back ApS Odense C. Mette Stryhn. Job- og sundhedsmentor

Ansøgningskema. Projektets succeskriterier. Come-Back ApS Odense C. Mette Stryhn. Job- og sundhedsmentor Ansøgningskema Ansøger Come-Back ApS Adresse Falen 24 Post nr. / By 5000 Odense C Telefonnummer 28 10 80 53 Email Kontaktperson Projekttitel Projektresumé ms@come-back.dk Mette Stryhn Job- og sundhedsmentor

Læs mere

M u l i g h e d e r S t ø t t e V e j l e d n i n g. Rudersdal

M u l i g h e d e r S t ø t t e V e j l e d n i n g. Rudersdal M u l i g h e d e r S t ø t t e V e j l e d n i n g når en medarbejder bliver syg e r Jobcenter ruder sda l en vigtig sa m a r bejdspa r t ner Rudersdal N e d b r i n g o g f o r k o r t s y g e f r avæ

Læs mere

Opkvalificering. af ny medarbejder. Opdateret september 2018

Opkvalificering. af ny medarbejder. Opdateret september 2018 Opdateret september 2018 Opkvalificering af ny medarbejder Det skal være nemmere og mere overskueligt for virksomheder at finde de rigtige tilbud om kompetenceudvikling. I dette dokument kan du få et overblik

Læs mere

Grundlag for al handicapindsats

Grundlag for al handicapindsats Dagens temaer: Grundprincipper & centrale begreber for dansk indsats Lovgrundlag & oversigt over kompenserende muligheder Hjælpemidler Personlig assistance Isbryderordningen Fortrinsadgang Mentor Grundlag

Læs mere

Jobcentrenes virksomhedsservice. Fredagens virksomhedsbesøg Erhvervsudviklingsdøgnet

Jobcentrenes virksomhedsservice. Fredagens virksomhedsbesøg Erhvervsudviklingsdøgnet Jobcentrenes virksomhedsservice Fredagens virksomhedsbesøg Erhvervsudviklingsdøgnet Formål med virksomhedsbesøget Indblik i jobcentrenes rolle og opgaver ifm. virksomhedsservice mhp. at kvalificere samarbejdet

Læs mere

Hjælp til syge medarbejdere

Hjælp til syge medarbejdere Opdateret december 2017 Hjælp til syge medarbejdere og virksomheden Det skal være nemmere og mere overskueligt for virksomheder at fastholde arbejdskraft. I dette dokument kan du få overblik over, hvilke

Læs mere

BESKÆFTIGELSESPLAN

BESKÆFTIGELSESPLAN 1 Beskæftigelses- og Socialudvalget har sat en tydelig retning for at sætte ind over for Odenses for høje ledighed i beskæftigelsespolitikken Odense i Job. s kerneopgave er at hjælpe flere borgere i job

Læs mere

Et stærkt samarbejde. mellem Jobcenter Horsens, Ungeenheden og virksomhederne i Horsens Kommune. Strategi for det virksomhedsopsøgende arbejde

Et stærkt samarbejde. mellem Jobcenter Horsens, Ungeenheden og virksomhederne i Horsens Kommune. Strategi for det virksomhedsopsøgende arbejde Et stærkt samarbejde mellem Jobcenter Horsens, Ungeenheden og virksomhederne i Horsens Kommune Strategi for det virksomhedsopsøgende arbejde Forord Mange virksomheder i Horsens Kommune oplever mangel

Læs mere

Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland. Jobrotation Erfagruppen Epos Løn 2014

Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland. Jobrotation Erfagruppen Epos Løn 2014 Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Jobrotation Erfagruppen Epos Løn 2014 Hvad er jobrotation? Jobrotation går ud på, at en virksomhed kan modtage økonomisk støtte fra staten (198,- kr. pr. time,

Læs mere