Kunst og naturfestivalen JORD. Faxe Kommune 6 maj - 12 maj 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kunst og naturfestivalen JORD. Faxe Kommune 6 maj - 12 maj 2019"

Transkript

1 Kunst og naturfestivalen JORD Faxe Kommune 6 maj - 12 maj 2019 Bjørn Hernes, Alaya Riefensthal og Ingeborg Fangel Mo søger hermed kr. til PR. og Marketing til Kunst og naturfestivalen JORD. En festival i samarbejde mellem kulturaktører, foreninger og institutioner i Faxe Kommune.

2 Resumé Festivalen fletter kunsten og naturen sammen, hvor kunsten tager afsæt i forskellige steders og tiders karakterer rundt om i Faxe Kommune. Festivalen fokuserer på sanselig refleksion og naturfaglig viden. Festivalen indeholder en række udendørs koncerter i naturens rammer, vandringer i dagslys og mørke, børneteater om nordisk identitet og bæredygtighed, børn og komponist laver musikinstrumenter sammen, de kendte kalk-landskaber i Faxe bliver lyslandskaber, der er film om natur, klima og mennesket og endelig oplæg og samtaler om kunst, natur og videnskab. Afsæt Kunsten kan være med til at åbne for vore sanser, og åbne verden, og specielt vor nære virkelighed. Kunsten kan styrke vor bevidsthed og refleksion. Den meget omtalte sammenhængskraft gælder ikke kun for Danmark, men for hele verden. Alt hænger sammen: i dag hører vi i nyhederne at der er blevet markant færre store og små fugle i Danmark. Vi mennesker tror vi er det vigtigste i verden. Men vi er kun en lille del. Svært at forstå, eller indrømme; hvem er større end os? Festivalen ønsker at styrke bevidstheden om forholdet mellem menneske og natur. Verden er ikke i balance. Lars Kynde, som skal komponere et værk til festivalen, skriver: Den tid vil komme hvor strømbehovet er så stort og verdens tilbageværende ressourcer så små, at der kun er meget sparsomme mængder strøm i overskud til kunst og spas, og man vil finde det ekstravagant at bruge de få kw der er tilgængelige til at forstærke musik med. Jeg er kommet til den konklusion, at det er finere at bruge vinden selv som forstærker i stedet for at tage omvejen omkring strøm. På samme vis synes det mere lige til at bruge solens lys direkte end at sætte solceller op og bruge den generede strøm til at tænde lamper med. Dette udsagn er grundlag for hans musik til festivalen. Vi ved det jo godt; den er gal med klimaet. Men kan vi udrette noget? Og hvad sker der i min baghave? Og hvor er kunsten i disse spørgsmål? Kan kunsten noget det gode argument ikke kan? Vi ved det jo godt; den er gal med klimaet. Men kan vi udrette noget? Og hvad sker der i min baghave? Og hvor er kunsten i disse spørgsmål? Kan kunsten noget det gode argument ikke kan? En lokal forankret festival - Et bredt samarbejde mellem kulturinstitutioner og foreninger i Faxe Kommune. Vi ønsker at skabe en festival i samarbejde med Faxe Kommunes kulturinstitutioner og foreninger, hvor vi i fællesskab starter den gode samtale om natur og bæredygtighed. Efter at ha boet et par år i kommunen har vi nu en bred fornemmelse af og kontakt til en række af de gode aktører der findes her, og kan med glæde konstatere, at der med begejstring takkes ja til at være med i dette projekt. Se samarbejdspartnere nedenfor. Vi tror på, at verden har brug for forandring og nye tanker, som genereres nedefra. Fra samtaler med din nabo, på din skole, dit lokale bibliotek. Fra en oplevelse af at ville og kunne ta ansvar for ens nære miljø og med-mennesker.

3 Vi tror mennesker, i en på mange måder global og kriseramt verden, har brug for at gen-etablere en oplevelse af indflydelse og handlekraft lokalt, der hvor vi bor. Se nye initiativer blomstre og udfolde sig, skabe forandringer, i en kreativ udveksling mellem lokale børn og voksne og inspirations-kilder udefra. Kulturaktører i Faxe Kommune som er med i festivalen: Haslev og Faxe bibliotek Haslev biograf Faxe Kalkbrud Karise Efterskole Kulturhuset Leopold Karise Permatopia WunschMachine Billedkunstner Bjørn Hernes MYRKR Musikteatret SAUM Vi er i dialog med: Camp Adventure Karise skole Børnehuset Karise Hvis vi får støtte til Marketing og PR. ønsker vi yderligere at gå i dialog med: Kirkerne i Faxe Kommune Spejderne Skolerne Børnehaver og vuggestuer Beskrivelse af festivalens enkelte dele Vindsang. Der er koncert med musik komponeret til festivalen af Lars Kynde, som bruger vinden som bærende kraft. Lars spiller selv på sit vind-instrument. Elev-vindsang. Elever fra Karise Efterskole holder koncert sammen med Lars Kynde, som afslutning på en flere ugers workshop om vind-instrumenter. Mørkesang. Knut Vaage (N) Komponerer et værk til cellisten John Ehde. Koncerten starter med en vandring, at gå og se; at åbne sanserne; musikken tager fat på skoven og mørket; en tusmørkekoncert. Med mørke-scenografi af scenografen Alaya Riefensthal. Vandsange. Sangeren Ingeborg Fangel Mo fremfører musik som relaterer til vandet, i vandet, akkompagneret af Frode Andersen på akkordeon. Jordsang. Perkussionisten og komponisten Mathias Friis-Hansen binder oplæg og samtaler ved debat- og samtale-aftenen sammen. Med spritny musik hvor jord bliver en musikalsk faktor. Den råhvide kalk i Faxe Kalkbrud bliver en lysskulptur. Kalkens landskab viser sig som noget andet end du troede. Lysskulpturen undersøger skumringen. Skumringsvandinger i landskabet. Design af lyskunstner Jesper Kongshaug.

4 Voks Skov er en vandringsfortælling af performancegruppen Seidlers Sensorium. En publikums-inddragende performance i WOOD WIDE WEB, alle træers eget Internet. En sanselig rejse gennem skoven, hvor man indvies og indvikles i træernes fysiognomi - fra top til tå. For de 8-12-årige. Gæstespil.Under skovbunden rejser informationer via hyfe nettet lyslederagtige svampetråde spændt ud mellem træernes rodnet, et skovens: Wood Wide Web. Der er mørkevandringer, som giver refleksioner over det manglende nattemørke og over mørkets positive kvaliteter. Af og med MYRKR. Vandringen fører hen til cellokoncerten med John Ehde. Musikteatret SAUM præsenterer teaterstykket VØLVENS DOM. Ny-skrevet musikteater, om nordisk identitet og bæredygtighed, primært til de store børn og deres voksne. En rå fortælling om Ragnarok og genopstandelse. Om grådighed og forandring. Fra SAUMS Nordiske Turnè med VØLVENS DOM, laves en udstilling på Haslev bibliotek om nordiske børn drømme om og ideer til en bedre verden. Insekthoteller er et åbent værksted for børnehaver og skoler i Karise. Sammen med den lokale kunstner Sanne Mejse Ystrøm, bygger vi en flere meter høj skulptur, der består af mange insekthoteller. Design og biologi mødes i et samskabelsesværk om insekternes vigtige rolle. - For børn og voksne i alle aldre. I 5 uger holder 15 elever på Karise Efterskole workshop to dage om ugen, hvor de producerer et vind-instrument. Workshoppen afsluttes med en fælleskoncert, sammen med Lars Kynde, som også er underviser. Eleverne lærer at opdage hvad musik også kan være, om sanselære; hvordan spiler sanserne sammen, og hvilken indflydelse forventning har på hukommelse og perception. Udstilling med fotografier og mixed media af billedkunstner og fotograf Bjørn Hernes. Fokus på det landskab der næsten ikke findes, det vi ikke ser. Men som alligevel kan synes markant. Begivenhedsløse begivenheder. Begivenhedsløse landskaber. Bjørn Hernes er ikke landskabsfotograf. Men søger de banale og tilfældige tilstande. Haslev biograf viser dokumentarfilm om klimaets udfordringer. Internationale film, som fokuserer på at det nytter at råbe op, de positive historier. Kulturhuset Leopold inviterer til fællesspisning med fokus på madspild. Haslev bibliotek afholder arrangementer om natur i litteraturen. Karise Permatopia inviterer på rundvisninger og workshops om Permakultur. Debat- og samtaler om hvordan kunst, natur og videnskab på forunderlig måde viser sig at være næsten det samme... Hvor de krydser hinanden. En kirkegårdsgraver, en gartner og en forsker deltager. SAUM og Kulturhuset Leopold afslutter festivalen med en samtalesalon om klimaforandringer. Med oplæg fra klimaforsker Ruth Mottram, inviterer vi på stegte insekter og en samtalemenu, hvor folk i grupper bliver sat til at snakke om bekymring og håb i forhold til jordens forandring. Fremtiden Denne første festival er første skridt til en festival som skal arrangeres hvert andet år. En biennale.

5 Præsentation af initiativtagerne Alaya Riefensthal : Iscenesætter, scenograf. Er en del af kunstfælleskabet MYRKR, som udforsker naturen i krydsfeltet mellem natur og videnskab. Er huskunstner og scenograf ved Musikteatret SAUM og leder SAUMs Det Grønne Laboratorium. Ingeborg Fangel Mo : klassisk sanger, stifter og kunstnerisk leder af Musikteatret SAUM, som siden 2010 har lavet musikteater for både børn og voksne; ny-skrevet, vedkommende og aktuel dramatik tilsat ny-komponeret klassisk musik. Bjørn Hernes, billedkunstner, fotograf, mangeårig erfaring fra teater, spillefilm; de seneste 16 år som koncert-producent. Har initieret og produceret mange forskellige kunstprojekter, alt fra verdens længste gademaleri til en række koncerter for børn med nykomponeret musik i Operaens store sal.

6 Budget, Festivalen JORD, Faxe, maj 2019 Festivalen foregår i 7 dage. Komposition, Lars Kynde, vindsang, 5 uger 40,000 Fremførelse Vindsang, John Ehde, 3 dage 7,500 Koncert Lars Kynde med elever fra Karise Efterskole, 2 dage 6,000 Fremførelse ved vandet, Ingeborg Fangel, vandsange, 2 dage 6,000 Akompagnatør til Ingeborg, Frode Andersen, vandsange, 2 dage 6,000 Komposition af Knut Vaage, til John Ehde, Mørkesang, 6 uger. 54,000 Fremførelse, John Ehde, Mørkesang, 2 dage 6,000 Scenograf, Mørkesang, 3 uger 25,000 Lyskunstner Jesper Kongshaug, Faxe Kalkbrud, 6 uger 50,000 Assistent til Jesper Kongshaug, 2 uger 20,000 Vagt i kalkbruddet, 14 nætter, á 1500 kr. 21,000 Mathias Friis-Hansen, musik ved debat, komposition, 3 uger 25,000 Mathias Friis-Hansen, musik ved debat, fremførelse, 1 uge 10,000 Insekt hoteller, Sanne Mejse Ystrøm, 4 uger 30,000 Insekthoteller, grunddesign, Alaya Riefensthal, 1 uge 10,000 3 deltagere i debat á 3000, 3 x 1 dag 9,000 Samtalesalon i Loen, m. Alaya, Ingeborg og debattør 10,000 Børneteater Vølven, Saum 0 Træ og mørkevandring for voksne, Myrk 20,000 Voks Skov 20,000 I alt 375, ,500 Scenografi og materialer Materialer vind-instrument, vindsang 15,000 Leje af stole til koncert med John Ehde 2,500 Lille telt-pavillion til Mørkesang 750 Leje materialer til Jesper Kongshaug 20,000 Køb materialer til Jesper Kongshaug 20,000 Scenografi, Mørkekoncert 15,000 Materialer, insekthoteller 20,000 Scenografi i bus 4,000 Materialer / scenografi ifm debat 2,500 i alt 99,750 99,750 Produktionsudgifter Produktionsudvikling, fundraising, koordination, Bjørn Hernes 75,000 Produktionsudvikling, koordination, Alaya Riefensthal 45,000 kontorhold 2,000 Projektkoordinator, debat og samtale i Loen, Signe Glahn 10,000 Leje af loen, 3 dage á 3000, inkl rengøring og inventarleje 9,000 Revision 15,000 Uforudsete udgifter, ca 5 % 35,000 Personaleomkostninger 2,500 KODA 5 koncerter 2,500 I alt 196, ,000 Markedsføring Designkoncept, og plakatdesign, honorar 25,000

7 Design af facebook-side, markedsføring sociale medier 2,500 Hjemmeside, design og etablering 15,000 Plakat tryk, 200 ex. 3,000 Programmer, tryk 10,000 Markedsføringskoordinator, publikumsudvikling, Sascha Heiner 30,000 i alt 85,500 85,500 Rejser, transport / ophold Bus leje m. chaffør, 7 dage á 4 timer, 3.700/dag 26,000 Transport af instrumenter/materialer, vindkoncert 2,000 Transport af scenografi, koncert i skoven 3,600 Transport af stole, koncert i skoven 1,000 Transport af lys-materialer 20,000 Persontransport, kunstnere 4,000 Kost og logi, Lars Kynde, 4 dage, á ,000 Kost og Logi, Frode Andersen 1,500 Kost og logi, John Ehde 1,500 kost og logi, Mathias Friis Hansen 1,500 i alt 67,100 Tilsammen 823,850 Indtægter, billetter, fonde og puljer Refusionsstøtte, Voks Skov 10,000 Billetindtægter (antaget samlet 250 pers. á 100 kroner) 25,000 Nationalbankens Jubilæumsfond 50,000 Bevilliget Statens kunstfond, komponisthonorar 34,000 afventer Faxe Kalbruds egen fond 50,000 søges Komponistforeningens produktionsmidler 75,000 afventer Statens Kunstfond, støtte til festivaller 200,000 afventer Norsk Kunstfond, komponisthonorar (NN) 54,000 søges Det Norske Kulturrådet 54,000 afventer Nordeafonden, lokal 50,000 afventer Brødrene Hartmanns Fond 50,000 afventer Faxe Kommunes Kulturfond 85,500 afventer Dansk Musikerforbund 34,000 afventer Augustinusfonden 250,000 søges 15 juni fonden 100,000 afventer Bikubefonden 100,000 søges Østsjællands Andelsvaskeri 40,000 søges Kongsted Sparekasses Fond 25,000 søges SNYK 50,000 søges Alle beløb eksl. moms Alle koncertudgifter er inklusive prøver Alaya Riefensthal, Oktober 2018

GROWOP! F E S T I V A L

GROWOP! F E S T I V A L GROWOP! F E S T I V A L 2 0 1 9 HERNING C. H. PEDERSEN & E. ALFELTS MUSEUM 24/9 KL. 10.00 OG 11.30 IKAST-BRANDE KUNSTPAKHUSET 25/9 KL. 10.00 OG 11.30 HOLSTEBRO HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM 26/9 KL. 10.00 OG 11.30

Læs mere

Budget FAIRFOOD festival 2018 UDGIFTER Logistik Toiletvogne kr ,00 Affaldscontainere kr 2.500,00 Madtelt, inkl. borde og stole kr 50.

Budget FAIRFOOD festival 2018 UDGIFTER Logistik Toiletvogne kr ,00 Affaldscontainere kr 2.500,00 Madtelt, inkl. borde og stole kr 50. Budget FAIRFOOD festival 2018 UDGIFTER Logistik Toiletvogne kr 10.000,00 Affaldscontainere kr 2.500,00 Madtelt, inkl. borde og stole kr 50.000,00 Stålborde kr 5.000,00 Vagter, pladsen kr 5.000,00 Vagter,

Læs mere

NORDIC CULTURE CAMP 2018!

NORDIC CULTURE CAMP 2018! 19.-26. august Nykøbing Mors NORDIC CULTURE CAMP 2018 www.rn.dk/nordicculturecamp VÆR MED PÅ NORDIC CULTURE CAMP 2018! Er du ung kunstner? Og kunne du tænke dig at opleve Kulturmødet Mors og deltage i

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Et partnerskab mellem Julie Schmidt Andreasen, Birgitte Lundtoft og Stevns Kommune

Et partnerskab mellem Julie Schmidt Andreasen, Birgitte Lundtoft og Stevns Kommune HUSKUNSTNERFORLØB Et partnerskab mellem Julie Schmidt Andreasen, Birgitte Lundtoft og Stevns Kommune Stevns har en særlig tiltrækningskraft blandt andet grundet sin natur; både den rå natur ved Stevns

Læs mere

Parkteatret Jernbanegade Frederikssund Mail: Tlf: /

Parkteatret Jernbanegade Frederikssund Mail: Tlf: / Vision for Parkteatret som egnsteater i Frederikssund kommune. Parkteatrets vision er at være et egnsteater, der producerer forestillinger og projekter, der inddrager borgerne i Frederikssund Kommune,

Læs mere

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar.

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. Anmeldelse Marianne Grønnow Magasinet Kunst Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. WONDERWORLD 28. oktober 2014 Reportage

Læs mere

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr:

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr: Projektet kort fortalt: I maj 2019 vil Musikteater Næstved opsætte en ny og opdateret iscenesættelse af musicalen NINE-TO-FIVE med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Næstved.

Læs mere

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 HVAD ER EN EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD? Et kulturel projekt af internationalt format Tildeles en by i to EU-medlemsstater hvert år - i 2017 Pafos (Cypern) og Aarhus

Læs mere

Ansøgning om tilskud til kulturelle arrangementer/aktiviteter i Vesthimmerlands Kommune

Ansøgning om tilskud til kulturelle arrangementer/aktiviteter i Vesthimmerlands Kommune Ansøgning om tilskud til kulturelle arrangementer/aktiviteter i Vesthimmerlands Kommune Ansøger: Fornavn: FinnThybo Arrangør:Nørrekærbiennalen Efternavn: Andersen CVR nr.:34652473 Adresse: Vesterkærsvej

Læs mere

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider.

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider. Region Nordjylland inviterer 14 unge kunstnere fra de nordiske lande til en uges gratis nordisk camp på Kulturmødet - Danmarks største festival for kunst, kultur og kulturdebat. Vi har fokus på kreative

Læs mere

HVORDAN FORMIDLER DU KUNSTEN PÅ DIT STED? Vinyl -terror & -horror, Modulations in the horizontal mode, 2016 Campus Carlsberg. Foto: Anders Bigum

HVORDAN FORMIDLER DU KUNSTEN PÅ DIT STED? Vinyl -terror & -horror, Modulations in the horizontal mode, 2016 Campus Carlsberg. Foto: Anders Bigum HVORDAN FORMIDLER DU KUNSTEN PÅ DIT STED? CAMPUS CARLSBERG Over 10.000 studerende mødes hver dag på Campus Carlsberg, Professionshøjskolen UCC s nye campusområde. I store dele af campusområdet møder de

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Ungdomsuddannelser Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2015 Lørdag den 5. december 2015 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projekt Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projektbeskrivelse maj 2006 Springflod en kulturfestival i Vadehavsregionen Kortfattet beskrivelse af projektet Målet er at skabe en kulturfestival,

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Undervisningsmateriale Grundskole Kaarina Kaikkonen You Remain In Me 29/05/2018 16/09/2018 Om undervisningsmaterialet Dette undervisningsmateriale er udformet til udstillingen Kaarina Kaiikonen You remain

Læs mere

Formålet med projektet var at gøre museet til en attraktiv fritidsressource for unge borgere mellem

Formålet med projektet var at gøre museet til en attraktiv fritidsressource for unge borgere mellem 12011 modtog J.F. Willumsen midler fra Formidlingspulje 1 til projekt Vision Ung på Willumsens. Afrapportering: Projekt Vision Ung på Willumsens Periode: september 2011 til september 2013. Baggrund og

Læs mere

Baggrund. Billedværkstederne

Baggrund. Billedværkstederne Baggrund Mols og Djursland rummer en storslået natur og en perlerække af historiske vidnesbyrd med spændende historier, der fortjener at blive fortalt, fordi de bidrager til vor fælles kulturforståelse,

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST FØR PROJEKTET STARTES: Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2018 Lørdag den 8. december 2018 Tingbjerg, Husum

Læs mere

Ansøgning om støtte til Stambeli kulturjam

Ansøgning om støtte til Stambeli kulturjam Nørrebro 24. januar 2014 Til: DeltagerKunst-puljen v. Interkulturelt Center Ansøgning om støtte til Stambeli kulturjam Ansøgt beløb 50.000 kroner Tidspunkt Fredag den 8. 13. juli 2013 Sted Ansøger på vegne

Læs mere

Dansk Komponistforening / DKF

Dansk Komponistforening / DKF Dansk Komponistforening / DKF DKFs puljer støtter komponister og projekter inden for kunstmusikkens genreområder: Partiturmusik Lydkunst Eksperimenterende elektronisk musik Beslægtede genrer Dansk Komponistforening

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk VARDES KULTURELLE RYGSÆK 1 Vardes Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk,

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 KUNSTNERE FRA HELE VERDEN VISER LAND ART FOR BØRN & VOKSNE + MASSER AF WORKSHOPS + OMFATTENEDE SYMPOSIUMPROGRAM + MASSER AF FERNISERINGER + STORT FOLKEKØKKEN

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk August 2018 Den Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune Med Vardes Kulturelle Rygsæk bliver der taget vare om børn- og unges

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2016 Lørdag den 3. december 2016 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Et kystlandskab træder op! Fortællinger, fællessang, folkedans og frikadeller - det er det store fællesskab, der tæller!

Et kystlandskab træder op! Fortællinger, fællessang, folkedans og frikadeller - det er det store fællesskab, der tæller! Projektansøgning til Lemvig og Holstebro Kommune 10. sep. 2018 Et kystlandskab træder op! Fortællinger, fællessang, folkedans og frikadeller - det er det store fællesskab, der tæller! 1 1. Baggrund I 2015,

Læs mere

Udkast til politik for Biblioteker & Borgerservice 2016-2020

Udkast til politik for Biblioteker & Borgerservice 2016-2020 Udkast til politik for Biblioteker & Borgerservice 2016-2020 Forord Formålet med en politik for Biblioteker & Borgerservice er at sætte retning på udviklingen af biblioteks- og borgerserviceområdet til

Læs mere

Erfaringsopsamling Børnekulturugen 2013

Erfaringsopsamling Børnekulturugen 2013 Erfaringsopsamling Børnekulturugen 2013 2013 Indhold Erfaringsopsamlingens ramme 1 Om erfaringsopsamlingen, formål og temaet Fotodokumentation m.m. i forhold til de tre mål 2 At skabe og styrke samarbejde

Læs mere

Bandholm Børnehus 2011

Bandholm Børnehus 2011 Pædagogiske læreplaner. 6. TEMA: Kulturelle udtryksformer og værdier. Bandholm Børnehus 2011 Kulturel viden er det ubevidste blik, mennesker møder verden med. Først i mødet med de andre og det anderledes,

Læs mere

Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Mad Simon kr 6.063,00 Birgith kr 636,88 Køkkenet kr 3.650,00 Hjælperfest kr 8.000,00 Logistik Madtelt kr 5.000,00

Læs mere

Bilag til ansøgningsskema for 'Produktion, udstilling og formidling'

Bilag til ansøgningsskema for 'Produktion, udstilling og formidling' Bilag til ansøgningsskema for 'Produktion, udstilling og formidling' Dette bilag består af 3 dele, som skal udfyldes: Del 1: Projektbeskrivelse Del 2: Budget Del 3: Finansiering PROJEKTBESKRIVELSE Titel

Læs mere

Teatret Svalegangens vision og strategi for

Teatret Svalegangens vision og strategi for Teatret Svalegangens vision og strategi for 2019-2029 MISSION Teatret Svalegangen sætter tidens tanker og følelser i bevægelse HVORFOR? Vi tror på at kunst, der reflekterer og debatterer vores samtid nedbryder

Læs mere

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968 1 - Rabbit Hole Festival, ansøgning om tilskud ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN 2017 - BLANKETNR:10968 INFORMATIONER Historik: 26-08-2016 22:25 Arbejdsgang startet af System 05-09-2016 12:14 Udfyldt af Julie

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen. Sæson 2014/15 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Julehilsen...1 Kirkekoncert i Røgen...2 Julegalop og Lucia...2 Bazartilbud...3 Fotos fra Bazaren...3 Nye rytmikhold...4 Kommende arrangementer...4

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Om Kommunepakken. Indhold: Om Spil Dansk Dagen. Krav til musikken Alle typer musikarrangementer Alle kan være med. Formål med samarbejdet

Om Kommunepakken. Indhold: Om Spil Dansk Dagen. Krav til musikken Alle typer musikarrangementer Alle kan være med. Formål med samarbejdet Om Kommunepakken Indhold: Om Spil Dansk Dagen Krav til musikken Alle typer musikarrangementer Alle kan være med Formål med samarbejdet Spil Dansk Dagens vision Fokuspunkter KODAs forventning til kommunens

Læs mere

SKYERNE og HAVETS TRÆ

SKYERNE og HAVETS TRÆ Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave marts 2013 Ansøgningen mailes til sine.dam.moeller@hjoerring.dk Titel på projektet SKYERNE og HAVETS TRÆ Beløb, der ansøges om i Ud-over-KANten-puljen 10.000

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017 Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Musik på Engen 2017 18., 19. og 20. august 2017 Finn Nesgaard, Freddy

Læs mere

En lærerguide. 5xSOLO. 2. marts-31. marts 2013

En lærerguide. 5xSOLO. 2. marts-31. marts 2013 En lærerguide 5xSOLO 2. marts-31. marts 2013 Introduktion I perioden 2. til 31. marts 2013 kan du og dine elever opleve udstillingen 5 X SOLO, der består af fem soloudstillinger med værker af fem forskellige

Læs mere

Rummelige fællesskaber og kreative frirum

Rummelige fællesskaber og kreative frirum gladsaxe.dk Rummelige fællesskaber og kreative frirum Kultur-, fritids- og idrætspolitik Gladsaxe Kommunes kultur-, fritids- og idrætspolitik har fokus på fællesskaber og på nytænkning. Vi mener, at det

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere

Fremtidens Biblioteker Tænketanken 30.0 2013. Epinion og Pluss Leadership

Fremtidens Biblioteker Tænketanken 30.0 2013. Epinion og Pluss Leadership Fremtidens Biblioteker Tænketanken 30.0 2013 Epinion og Pluss Leadership ALLE DE PROCENTER Alt kan ikke måles og vejes! Kvantitet som udgangspunkt for: Kvalificeret debat, Udvikling og Kvalitet State of

Læs mere

Referat fra møde i den administrative styregruppe den 11. april

Referat fra møde i den administrative styregruppe den 11. april Referat fra møde i den administrative styregruppe den 11. april Mødedeltagere: Anni Jensen, Jan Hermansen, Christian Tønnesen, Lili Jensen, Bo Stærke Jensen, Hans Jantzen, Peter Nielsen, Charlotte Pedersen,

Læs mere

TRÆ; et materiale; STREET ART; DUKKETEATER;

TRÆ; et materiale; STREET ART; DUKKETEATER; INDHOLDSFORTEGNELSE Beskrivelser af forslag til workshops og projektforløb. Læs det og lad dig friste, eller blive inspireret til andet efter eget valg... TRÆ; et materiale; projektforløb for børnehaver

Læs mere

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren INFO 3/2017 Vi ses i Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren På efterårsudstillingen underholdte Renæsancedanserne

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftalen er indgået den 3. november 2015. Det Kongelige Teater og Kapel er Danmarks nationalscene. Teatret producerer et alsidigt repertoire af høj kunstnerisk kvalitet

Læs mere

Bevillingssystemer i Danmark

Bevillingssystemer i Danmark Bevillingssystemer i Danmark Mandag den 18. januar 2016 kl. 9-12 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon 33 88 80 31 www.dansehallerne.dk

Læs mere

Epinion og Pluss Leadership

Epinion og Pluss Leadership Epinion og Pluss Leadership DANSKERNES KULTUR,- FRITIDS- OG MEDIEVANER 2012 1964 1975 1987 1993 1998 2004-2012 Kvantitativ: Spørgeskema til mere end 12.000 borgere 3.600 voksne (15 +) 1.500 børn (7-14

Læs mere

Submission #136 Roskilde Kommune. Dashboard Indhold Affiliated content

Submission #136 Roskilde Kommune. Dashboard Indhold Affiliated content Side 1 af 5 Indhold Affiliated content Hjem» Ansøgning til Kulturpuljen» Webform results Submission #136 Vis Redigér Slet Gensend e-mails Forrige indsendelse Næste indsendelse Information om indsendelse

Læs mere

Rammerne omkring Rumrejsen Deltagerne på rumrejsen har fået fri tøjler til at tænke stort og kreativt inden for nogle udstykkede rammer.

Rammerne omkring Rumrejsen Deltagerne på rumrejsen har fået fri tøjler til at tænke stort og kreativt inden for nogle udstykkede rammer. Hospitarium Den 26. april 2018 mødtes rumrejsedeltagerne for første gang på Odder Parkhotel. 50 borgere fra alle alders- og samfundsgrupper, kommunalt ansatte og virksomheder, havde taget imod invitationen,

Læs mere

OPSAMLING INPUT TIL KULTURPOLITIK

OPSAMLING INPUT TIL KULTURPOLITIK NOTAT JOURNALNUMMER SKREVET AF MORTEN SVARRE ANDERSEN OPSAMLING INPUT TIL KULTURPOLITIK Følgende opsamling opsummerer input fra aktører og borgere leveret på borgermødet d. 7. december i St. Tårnby Forsamlingshus

Læs mere

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011

BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 BORGMESTERENS TALE VED ÅBNINGEN AF SORØ KUNSTMUSEUM DEN 18. NOVEMBER 2011 Mine damer og herrer. I dag er en ganske særlig dag. I dag er en dag vi har ventet på længe. En dag vi har set frem til med stor

Læs mere

PROGRAMGUIDE 2019/ oktober 18. november 23. januar ER FACEBOOK ENDEN PÅ FÆLLESSKABET?

PROGRAMGUIDE 2019/ oktober 18. november 23. januar ER FACEBOOK ENDEN PÅ FÆLLESSKABET? PROGRAMGUIDE 2019/2020 10. oktober 18. november 23. januar ER FACEBOOK ENDEN PÅ FÆLLESSKABET? DERFOR BØR DU VÆRE NYSGERRIG FOREDRAG OG DEBAT MED SIMON AXØ TORSDAG DEN 10. OKTOBER KL. 19.00 I BRABRAND

Læs mere

Visuel Identitet til Teater MAKværk

Visuel Identitet til Teater MAKværk Teater til Teater Teater 2 teater teater v æ r k 2 Teater 3 3 Teater 4 4 Teater 5 5 Teater Præsenterer BEVAR MIG VEL NU MED 3D LYD!!! 14.-21. September 2012 på Bellahøj køb billetter på billetnet Koncept

Læs mere

Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 26. oktober 2010

Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 26. oktober 2010 REGION HOVEDSTADEN Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 26. oktober 2010 Sag nr. 3 Emne: Særlig pulje til kulturarrangementer 3 bilag Koncern Regional Udvikling Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Til:

Læs mere

Hovedtema 2018 AT BYGGE BRO

Hovedtema 2018 AT BYGGE BRO Hovedtema 2018 AT BYGGE BRO KULTURMØDET MORS Kulturmødet blev ved sin begyndelse i 2013 kaldt for den nødvendige diskussion af daværende kulturminister Marianne Jelved. Kulturmødets ambition er fortsat,

Læs mere

Kulturguide skolerne Albertslund Pixiudgave

Kulturguide skolerne Albertslund Pixiudgave Vision Kulturguide ne Albertslund Pixiudgave - alle børn og unge i Albertslund kommune skal i deres hverdag møde kunst og kultur - alle kulturinstitutioner skal bidrage til mødet mellem børn og unge og

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Kunstneriske færdigheder Kreativ proces Samskabelse Børn til børn-formidling

Kunstneriske færdigheder Kreativ proces Samskabelse Børn til børn-formidling Kunstneriske færdigheder Kreativ proces Samskabelse Børn til børn-formidling Gratis læringsforløb før Snapsting for Børn Få et intensivt forløb med en professionel kunstner på skolen, som afsluttes til

Læs mere

Mission Vision Strategier

Mission Vision Strategier Mission Vision Strategier Op på tå Det Kongelige Teaters Balletskole Odense er en friskole og kulturinstitution der tilbyder en unik grunduddannelse inden for moderne dans og klassisk ballet i et innovativt

Læs mere

Ansøgningsskema til puljer inden for kultur og fritid

Ansøgningsskema til puljer inden for kultur og fritid Ansøgningsskema til puljer inden for kultur og fritid Har du et projekt du ønsker at søge tilskud til? Udfyld nedenstående formular for at ansøge. Du kan læse om de forskellige puljer her. I din ansøgning

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR Kulturpolitik Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytte vores fantastiske

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune Kulturpolitik Mange stærke Fællesskaber Skanderborg Kommune 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytter vore fantastiske

Læs mere

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen SAMMEN skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Vision Politikkens omdrejningspunkt tager afsæt i Egedal Kommunes vision om: Hverdag

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

Referat af møde i Kultur- og fritidsudvalget

Referat af møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Referat af møde i Kultur- og fritidsudvalget Referat åben Mødedato 04. september 2013 Mødetidspunkt 00.00 Mødelokale Skriftlig votering Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 00.00

Læs mere

Filmfestival Animation for børn og unge

Filmfestival Animation for børn og unge Filmfestival 2013 - Animation for børn og unge Årets vinderfilm 2012 fra Glyngøre Skole Filmfestival 2013 - Animation for børn og unge Filmfestival 2013 er den syvende animationsfestival for børn og unge

Læs mere

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS MEDLEMSBLADET KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS Musikeren og komponisten Louise Eckardt Jensen beskrives som en af de nyskabende kunstnere inden for eksperimentel musik. Hun bryder gerne normer og modsætter

Læs mere

Science i børnehøjde

Science i børnehøjde Indledning Esbjerg kommunes indsatsområde, Science, som startede i 2013, var en ny måde, for os pædagoger i Børnhus Syd, at tænke på. Det var en stor udfordring for os at tilpasse et forløb for 3-4 årige,

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017

Referat Udvalget for Kultur & Fritid og Udvalget for Børn & Ungdom mandag den 6. februar 2017 Referat Udvalget for Kultur & Fritid og mandag den 6. februar 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Afbud: Henning Nielsen (V) Tina Mandrup (V) Indholdsfortegnelse 1. BU KF - Godkendelse

Læs mere

Kulturpuljen - Gældende fra 1. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål

Kulturpuljen - Gældende fra 1. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål Kulturpuljen - Gældende fra 1. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Kulturområdet Forord Kulturlivet i Kolding Kommune er dynamisk

Læs mere

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Onsdag den 27. januar 2016 kl. 9-11 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon

Læs mere

Bedømmelseskriterier og retningslinjer 2014

Bedømmelseskriterier og retningslinjer 2014 Bedømmelseskriterier og retningslinjer 2014 Formål Nordisk Kulturfond har til formål at fremme det kulturelle samarbejde mellem de nordiske lande Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige samt Færøerne,

Læs mere

HAR VI BRUG FOR OPHAVSRETTEN

HAR VI BRUG FOR OPHAVSRETTEN HAR VI BRUG FOR OPHAVSRETTEN HVAD ER OPHAVSRET? I Danmark og stort set resten af den øvrige verden har man en lovgivning om ophavsret. Ophavsretten beskytter værker såsom bøger, artikler, billedkunst,

Læs mere

Vordingborg Kommune Aktivitets & udviklingspulje

Vordingborg Kommune Aktivitets & udviklingspulje Vordingborg Kommune Aktivitets & udviklingspulje August Hage Oremandsgaard Allé 2 4720 Præstø Tlf. 22878487 Hage@oremandsgaard.dk CVR: 182033 Bruger-ID:35711 26. januar 2014, Præstø Hermed tillader jeg

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 24.9 28.9.2018 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Louisiana Learning Louisiana

Læs mere

Ud i det blå. - Musik- og Teaterleg for de 0 3 årige. Udarbejdet af Ditte Aarup Johnsen

Ud i det blå. - Musik- og Teaterleg for de 0 3 årige. Udarbejdet af Ditte Aarup Johnsen Ud i det blå - Musik- og Teaterleg for de 0 3 årige Udarbejdet af Ditte Aarup Johnsen Ud i det blå er et musik- og teaterprojekt for dagplejere og deres børn i Aarhus Kommunes Dagpleje. Projektet er kendetegnet

Læs mere

PÆDAGOGISK LÆREPLAN DAGPLEJEN KUNDBY BØRNEHUS

PÆDAGOGISK LÆREPLAN DAGPLEJEN KUNDBY BØRNEHUS KUNDBY BØRNEHUS INTEGRERET DAGINSTITUTION TRØNNINGEVEJ 11 B-C, KUNDBY, 4520 SVINNINGE KONTOR 72 36 72 10 BØRNEHAVE 72 36 76 13 FRITTER 72 36 76 18 DAGPLEJEN 72 36 76 16 E-MAIL: KUNDBYBOERNEHUS@HOLB.DK

Læs mere

Projektet er dokumenteret i denne tre minutter lange film: https://vimeo.com/

Projektet er dokumenteret i denne tre minutter lange film: https://vimeo.com/ 21. januar 2016 Kultur og fritidsudvalget Københavns Kommune Vedr. Ansøgning fra Danmarks Underholdningsorkester til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns kommune. INTRODUKTION Danmarks Underholdningsorkester

Læs mere

Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Kulturpolitik

Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Kulturpolitik GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Opgaveudvalget Kulturpolitik Mødetidspunkt 16-05-2018 17:00 Mødeafholdelse Øregaard Museum - Ørehøj allé 2, 2900 Hellerup Indholdsfortegnelse Opgaveudvalget Kulturpolitik

Læs mere

Strategi for Fritid og Kultur. Lemvig Kommune

Strategi for Fritid og Kultur. Lemvig Kommune Strategi for Fritid og Kultur Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende fællesskaber.

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Kunst i Projektopgaven 2013

Kunst i Projektopgaven 2013 Kunst i Projektopgaven 2013 Asger & Yasmin Peter Rørbæk Søren Lose André Andersen Peter Hartmann Mathias Madsen Munch Helena Aviaja Eley Charlotte Skak KUNSTEN AT VÆRE DIG SELV! Power Point Præstation

Læs mere

Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum. Brug billedkunsten!

Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum. Brug billedkunsten! Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum Brug billedkunsten! Foto: Anne Styrbech. På Syddansk Universitet finder man moderne dansk billedkunst overalt - både inde og ude. Denne fire meter høje

Læs mere

Orientering om Aalborg Festivals

Orientering om Aalborg Festivals Punkt 9. Orientering om Aalborg Festivals 2015-062178 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget tager orienteringen om rapport om Aalborg Festivals 2015 samt planer for

Læs mere

Street Art som eventyr Kan kun opleves i Rødovre

Street Art som eventyr Kan kun opleves i Rødovre Street Art som eventyr Kan kun opleves i Rødovre I samarbejde med Steen Koerner Studio & Tasso Hvis du ønsker intelligente børn læs eventyr for dem Hvis du ønsker mere intelligente børn læs flere eventyr

Læs mere

Fonde der kan søges til kulturelle formål

Fonde der kan søges til kulturelle formål Fonde der kan søges til kulturelle formål Fond: Bech-Bruun Dragsted Hvem: Støtte til kunstnere bl.a. indenfor malerkunst og billedhuggerkunst. Web: www.bechbruundragsted.com Ingen Fond: Becket Fonden Hvem:

Læs mere

Wonderful Days 2019 ACT REACT

Wonderful Days 2019 ACT REACT Wonderful Days 2019 ACT REACT Kort om projektet Wonderful Days er en festival for unge mellem 13-19 år. Med festivalen tilbyder KFUM og KFUK unge at få del i store musikoplevelser, mangfoldige aktiviteter,

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

Tonedøve folk sætter dagsordenen

Tonedøve folk sætter dagsordenen Tonedøve folk sætter dagsordenen Musik er godt for indlæringen. Faktisk kan man kalde musik for fitness for hjernecellerne. Der er ingen discipliner, der aktiverer større dele af hjernen end musik. Kjeld

Læs mere

MÅL MISSION VÆRDIER SDMK

MÅL MISSION VÆRDIER SDMK MÅL MISSION VÆRDIER SDMK MISSION Syddansk Musikkonservatorium har til opgave på kunstnerisk og, hvor det er relevant, videnskabeligt grundlag at give uddannelse i musik og musikpædagogik og tilgrænsende

Læs mere

Fyn er film: Filmmand og æresfynbo Bo Damgaard fortæller om den fynske filmbranche og viser spillefilm optaget på Fyn

Fyn er film: Filmmand og æresfynbo Bo Damgaard fortæller om den fynske filmbranche og viser spillefilm optaget på Fyn Pressemeddelelse 12. september 2019 Fyn er film: Filmmand og æresfynbo Bo Damgaard fortæller om den fynske filmbranche og viser spillefilm optaget på Fyn Under fællesprojektet 'Film For Alle' inviterer

Læs mere

LÆRERVEJLEDNING. Her finder du: Hvad er klatværket? Formål Afsender Brugssituation Klatværkets opbygning Faglige mål Trinmål Litteraturliste

LÆRERVEJLEDNING. Her finder du: Hvad er klatværket? Formål Afsender Brugssituation Klatværkets opbygning Faglige mål Trinmål Litteraturliste Udforsk billedkunsten og den visuelle kultur med dine elever gennem det digitale univers Klatværket. Oplev mange anerkendte kunstværker gennem fem fællesmenneskelige temaer. Lad eleverne gå på opdagelse

Læs mere

Every time it rains it rains pennies from heaven. Johnny Burke [ Pennies from Heaven ] Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2.0

Every time it rains it rains pennies from heaven. Johnny Burke [ Pennies from Heaven ] Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2.0 Every time it rains it rains pennies from heaven. Johnny Burke [ Pennies from Heaven ] 26 27 Sponsorering En sponsor en person eller en virksomhed, der yder økonomisk, eller anden støtte til f.eks. en

Læs mere