Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 19. juli 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 19. juli 2015"

Transkript

1 Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 19. juli Valg af dirigent Formanden Alan Nielsen bød velkommen og foreslog Sigurd Andersen som dirigent, og han blev enstemmigt valgt. Herefter konstaterede dirigenten at generalforsamlingen var lovlig i henhold til vedtægterne. 2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, samt beretning for de lav, der er oprettet under foreningen. Formanden Alan Nielsen aflagde beretning for grundejerforeningen: Stranden For et år siden fortalte jeg om vores besværligheder med, at få en entreprenør til at tage arbejdet med vores høfder. Vi havde dog en aftale om at få ordnet høfderne i starten af september 2014, men entreprenøren sprang fra, og vi søgte andre løsninger og muligheder. I december fik vi en aftale i stand, men på trods af, at den var på skrift, havde vi stadigvæk besvær med at få arbejdet udført som ønsket - i januar- februar måned Først da vi lagde massivt pres på skete der noget lige inden påske-helligdagene. Aftalen var, at vi skulle have samlet høfderne og kortet dem en lille smule af. Samtidig skulle vi have fjernet en del bevoksning på vores matrikel på stranden - af især rynket rose og ahorn. For at gøre en lang historie kort så gik tingene ikke helt som forventet. Dels var processen med at fjerne roserne lige lovlig voldsom og den efterlod et noget arret klitlandskab. Dels fik vi dænget hele vores lille strandoverdrev omkring redningstrekanten til med store sten iblandet mindre sten og sand, og dels blev især den vestlige høfde en del kortere en aftalt. Vi arbejder stadig med roserne og ahornen. De er ikke sådan lige at fjerne, men vi har en mand på stranden som bruger noget energi på dem, og ellers må vi bruge vores arbejdslørdage på at holde dem nede. Ellers er de ryddede områder ved at vokse til igen med forskellige planter en del som er naturligt forekommende på en kystskrænt, men også arter som vi vil prøve at holde nede. Det er jo en balance mellem vores ønsker for området, de nærtliggende grundejeres ønsker for området og vores økonomiske formåen i forhold til at passe området. Det har tidligere været almindeligt - og er stadig flere steder langs stranden - at grundejere ovenfor skrænten har skaffet sig af med haveaffald ved at smide det ned af skrænten. Dette er uhensigtsmæssigt idet det giver næring til mange uønskede vækster. Vores lille strandoverdrev er der kommet skik på. Vi har fået fjernet de store og mange af de mindre sten og arbejdslørdagen i maj måned var bevis på, at en (forholdsvis) lille indsats fra mange personer virkelig rykker noget. Vi havde en god arbejdslørdag med høj aktivitet og mange fremmødte og tak for det. Vi afsluttede arbejdslørdagen med at indvie vores nye grill og borde/bænkesæt, og har nu et dejligt brugervenligt område.

2 Den vestlige høfde blev noget kortere end forventet, så der opstod tvivl, om vi havde fået foretaget noget uhensigtsmæssigt eller ulovligt i forhold til gældende regler, så vi rettede en henvendelse til kystinspektoratet for at få en vurdering af arbejdet og fik svar tilbage, at det var ok. Om det har nogen effekt, at høfden er kortere er svært at sige, men det er som om, at revlen er rykket tættere på stranden omkring høfden, og bortset fra det manglende strandvejr og lidt tang, så har vi en dejlig børnevenlig strand i år. Nyhedsbreve Bestyrelsen har i nogle år forsømt at ajourfører medlemslisten specielt i forhold til nye ejere og tilflyttere. Derfor valgte vi med udgangspunkt i Gribskov Kommunes oversigt over grundejerforeningen, at sende nyhedsbreve ud til samtlige potentielle medlemmer af foreningen, dvs. til alle grundejere indenfor grundejerforeningens område. Foreningens område strækker sig fra Mølledalen ved Esrum Å til Ved Skellet omkring Kongens Ø og ind i landet med Dalevænget, Dalehøjvej og Spurvevænget som grænse i alt ca. 300 parceller. Vi har fået kontakt med en del nye sommerhusejere eller faste beboere, men som sådan har det ikke rykket meget på medlemstilgangen. Vi er en frivillig forening og i og med, at meget af vores opmærksomhed knytter sig til vores strandmatrikel for enden af Strandgårdsvænge som er en af de få offentlige nedgange til stranden i foreningens område, virker det måske uinteressant at være medlem, hvis man bor i periferien af grundejerforeningens område. Kontingent Vi har i bestyrelsen fået nogen kritik mht. opkrævning af kontingent, idet vi bl.a. ikke har udsendt fortrykte girokort, og i det hele taget har været lidt utydelige omkring opkrævningen. Det vil vi naturligvis prøve at gøre bedre. Folder Vi har i år revideret og genoptrykt vores folder om foreningens arbejde og udsendt og omdelt den i forbindelse med indkaldelsen til generalforsamlingen. Vi siger tak til Mai-Britt Seaton, som har hjulpet med arbejdet omkring folderen. Lejekontakt Vi har også i år fået fremstillet en lejekontakt til brug ved udlejning af foreningens telt, borde og stole. Den vil blive lagt ud på hjemmesiden. Hjemmeside Thomas Binder fra Bekkasinvænget henvendte sig efter sidste års generalforsamling og tilbød at stå for vores hjemmeside Det takkede vi i bestyrelsen ja til og Thomas er i gang med at give hjemmesiden et nyt design. Jubilæum Til slut vil jeg erindre om, at vi i 2017 har 75 års jubilæum i Grundejerforeningen. Det skal naturligvis ikke gå stille af. Vi vil gerne fremstille et jubilæumsskrift, så hvis nogle ligger inde med billeder af ældre dato eller gode historier fra området, vil vi meget have dem. Ole er tovholder på

3 opgaven, så I kan henvende jer til ham eller til mig. I den forbindelse vil jeg også nævne, at vi desværre mistede Niels Bektved i september Niels har været aktiv i grundejerforeningen både i bestyrelsen som formand og senere som revisorsuppleant gennem rigtig mange år og kunne have fortalt mange gode historier. Dem nåede vi desværre ikke at få, men ære være hans minde. Til allersidst vil jeg takke de øvrige medlemmer i bestyrelse for en godt og konstruktivt arbejde i den forgangne år. Dirigenten efterlyste herefter spørgsmål fra forsamlingen. Formanden bekræftede, at bestyrelsen vil lægge velkomstfolderen på nettet. Fra generalforsamlingen blev der udtrykt ros til bestyrelsen for det udførte arbejde herunder specielt til arbejderne på stranden og den løbende vedligeholdelse at stierne til stranden. Herefter godkendte generalforsamlingen beretningen med akklamation. Herefter aflagde formanden for bådelavet John Christensen beretning for lavet. Spillet på gæstepladserne er sat i stand og den sidste ledige bådplads er udlejet til 3 havkajakker. Lavet har en kassebeholdning på kr. og formanden gav tilsagn om at lavet vil bidrage til arbejderne på stranden, som har forbedret forholdene for bådene. Herefter godkendte generalforsamlingen enstemmigt beretningen. Der var intet at berette fra stilavet, der er oprettet, for at foreningen kan imødegå vore tinglyste forpligtigelser på matriklen. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse Kassereren Per Therkildsen aflagde regnskabet, der efter hensættelser på kr. udviste et overskud på kr. I 2014 havde vi 155 betalende medlemmer men i år er vi nede på 146 betalende medlemmer. Bestyrelsen vil igen gennemføre en hvervekampagne for at øge medlemstallet. Bestyrelsen vil undersøge muligheden for at tilmelde os betalingsservice. Herefter godkendte generalforsamlingen regnskaberne for foreningen, bådelaget og stilaget. enstemmigt. 4. Forslag fra bestyrelsen Bestyrelsen har ikke fremsat forslag.

4 5. Forslag fra medlemmerne Der var ikke indkommet forslag. I årsbrevet til februar vil bestyrelsen gøre opmærksom på, at fristen for at indgive forslag til behandling på generalforsamlingen er den 15. maj. 6. Forslag til budget og fastsættelse af kontingent Per Therkildsen fremlagde et uændret budget og foreslog samtidig et uændret kontingent på 300 kr. årligt. Da der ikke fremkom andre forslag fastslog dirigenten at budgettet og kontingentet var vedtaget. 7. Valg af medlemmer til bestyrelsen På valg var Per Therkildsen, Glen Volkers og Ole Kaae der alle modtager genvalg. Dirigenten indkaldte forslag fra forsamlingen og da der ikke var andre forslag blev alle tre genvalgt. 8. Valg af suppleant til bestyrelsen Lone Christensen var på valg og hun modtog genvalg. Dirigenten indkaldte andre forslag fra forsamlingen og da der ikke var andre forslag blev Lone Christensen valgt. 9. Valg af revisor samt suppleant Gitte Lyager og Bente Biering-Sørensen modtog genvalg som revisorer, men da Niels Bektved er afgået ved døden efterlyste dirigenten forslag til ny revisorsuppleant. Erik Pawlik, Munkerupvej 5 meldte sig, og da der ikke var andre forslag konstaterede dirigenten, at alle tre var valgt Eventuelt Et medlem pegede på, at den øverste afløbskanal på stien ned til stranden (matr. 1a) ligger løs, så man kan snuble over den. Formanden gav tilsagn om at den vil blive sat fast snarest. Et medlem forslog at foreningen ansøgte Trygfonden om at få opsat en ny redningspost på stranden, og han påtog sig at skrive ansøgningen. Et medlem påpegede vigtigheden af at bjørneklo-planten blev fjernet på strande, og formanden understregede at bestyrelsen tog opgaven meget alvorligt og at foreningen i de sidste år har brugt meget store beløb på bekæmpelsen, et arbejde der har båret frugt, da planten nu stort set er udryddet på foreningens strand. Arbejdet fortsætter dog, da frøene kan ligge i mange år i jorden, før de spirer igen.

5 Herefter hævede dirigenten generalforsamlingen og formanden takkede dirigenten og forsamlingen for god ro og orden. Munkerup, den 28. juli 2015 Sigurd Andersen, dirigent Alan Nielsen, formand

Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli 2016 hos Sigurd Andersen

Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli 2016 hos Sigurd Andersen Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli 2016 hos Sigurd Andersen 1. Valg af dirigent Formanden Alan Nielsen bød velkommen og foreslog Sigurd Andersen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli 2011

Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli 2011 Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 24. juli 2011 1. Valg af dirigent Formanden Sigurd Østergaard Andersen bød velkommen og foreslog Per Therkelsen som dirigent,

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne.

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne. Referat af ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød Grundejerforening lørdag, den 29. juli 2006 kl. 15.00 i foreningens telt på stranden ved udsigtspladsen for enden af Strandgårdsvænge. 1. Valg

Læs mere

Munkerup - Hulerød Grundejerforening

Munkerup - Hulerød Grundejerforening Generalforsamling 16. juni 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød søndag, den 23. juli 2017 kl. 10.00 i ens telt på stranden for enden af Strandgårds Vænge med følgende

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 23. juli 2017 på foreningens strand matr.nr. 1a.

Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 23. juli 2017 på foreningens strand matr.nr. 1a. Referat af generalforsamlingen i Munkerup og Hulerød Grundejerforening søndag, den 23. juli 2017 på foreningens strand matr.nr. 1a. 1. Valg af dirigent Formanden Alan Nielsen bød velkommen og foreslog

Læs mere

Munkerup - Hulerød Grundejerforening

Munkerup - Hulerød Grundejerforening Generalforsamling 19. juni 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød søndag, den 22. juli 2017 kl. 10.00 i ens telt på Dalevænget nr. 2 med følgende dagsorden i henhold

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Tilstede: 29 grundejere og 10 fuldmagter Ad 1. Valg af dirigent Bo Nielsen blev valgt som dirigent. Han kunne herefter konstatere

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Munkerup - Hulerød Grundejerforening

Munkerup - Hulerød Grundejerforening Munkerup - Hulerød Grundejerforening Formand Sigurd Østergaard-Andersen Dalevænget 2, 3120 Dronningmølle Tlf.: 49 71 72 12 Den 25. januar 2012 Til nye beboere og andre, der ikke har hørt om os! Munkerup

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 27. marts 2014 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Øllekolle Grundejerforening ved Tisvilde strand

Øllekolle Grundejerforening ved Tisvilde strand Øllekolle Grundejerforening ved Tisvilde strand Referat af ordinær generalforsamling Søndag d. 12. juni 2016, kl. 10.30 i Idrætshusets store lokale, Tisvilde Bygade 35. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling 6.5.2016. 1. Valg af stemmetællere og dirigent. Bestyrelsen foreslog Per Balch Sørensen og Bent Andreasen som stemmetællere og Anders Lyngsø som dirigent. Forslagene blev alle

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 Referat fra Grundejerforeningen Karinavej s generalforsamling 7. april 2007 1.Valg af dirigent, referent og stemmetæller. Som dirigent blev Eigil Obling (nr. 35) valgt, referent blev Marianne Olufson (nr.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011

Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Referat af Toftegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling Tirsdag d.26.4.2011 Punkt 1. Valg af dirigent. Poul Erik Christensen blev valgt. - Konstaterede, at generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND Generalforsamlingsreferat Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Råbylille Strand, blev afholdt lørdag den 14. maj 2011, i Hjertebjerg Forsamlingshus Klintevej 207, 4780 Stege. Foreningens formand

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

Grundejerforeningen Vingolf 18. Maj 2017

Grundejerforeningen Vingolf 18. Maj 2017 Grundejerforeningen Vingolf 18. Maj 2017 Holløselund Referat ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tidspunkt: Søndag den 14. maj 2017 kl. 10:00 Sted: Ferie og udflugtcentret Sankt Helene, Bygmarken 30, Tisvildeleje

Læs mere

Grundejerforeningen Karmstengård

Grundejerforeningen Karmstengård Grundejerforeningen Karmstengård www.karmstengaard.dk Referat af ordinær generalforsamling Torsdag 14. april 2016 Sted: Toftehøjskolen, kantinen Referent: Mikkel Horslund Elvej Generalforsamlingen begyndte

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Sandet. Afholdt den 23. maj 2009, kl i Ramløse Forsamlingshus.

Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Sandet. Afholdt den 23. maj 2009, kl i Ramløse Forsamlingshus. Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Sandet. Afholdt den 23. maj 2009, kl.14.00 i Ramløse Forsamlingshus. 1) Valg af dirigent. Generalforsamlingen indledtes kl. 14.05. Formanden bød velkommen

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 April 1998 Referat af: 10. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Tirsdag d. 31. marts 1998

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009.

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Ishøj d.19.05.2009. Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Dagsorden. Pkt. nr. 1. Valg af dirigent. Pkt. nr. 2. Valg af stemmetællere. Pkt. nr. 3. Formandens beretning. Pkt. nr. 4. Regnskab.

Læs mere

Trappelauget Orehøjgård v/ Niels-Erik Pedersen, Kaplevej 84, 2830 Virum, tlf.: 45850407/20421971, e-mail: ddnep@email.dk

Trappelauget Orehøjgård v/ Niels-Erik Pedersen, Kaplevej 84, 2830 Virum, tlf.: 45850407/20421971, e-mail: ddnep@email.dk Referat Emne: Ordinær generalforsamling Dato/tid: 26. maj 2013 kl. 10-11 Sted: Eventyrkroen, Melby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 1.1. Bestyrelsen foreslår Lennart Ricard, Rosenstien 10 2. Valg af referent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Østparken

Grundejerforeningen Østparken MØDEREFERAT SIDE 1/9 TITEL Grundejerforeningen Referat fra Generalforsamling 2016 DATO 20. april 2016 kl. 19 STED Næsbylund Kro, Bogensevej 105, 5270 Odense N DELTAGERE IKKE DELTAGET REFERENT JE, 20. april

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge Søndag 7. Juni 2015

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge Søndag 7. Juni 2015 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge Søndag 7. Juni 2015 Søndag, d. 7. juni 2015 afholdtes ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Egenæs Vænge, Atterup. Følgende dagsorden,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag, den 26. maj 2009 kl , i Møllehuset, Skovalléen 45, 9900 Frederikshavn.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag, den 26. maj 2009 kl , i Møllehuset, Skovalléen 45, 9900 Frederikshavn. Kildenområdets Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag, den 26. maj 2009 kl. 19.30, i Møllehuset, Skovalléen 45, 9900 Frederikshavn. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Lodshaven. Afholdt den 06.marts 2014, kl. 19.00, i fælleshuset. Lone bød velkommen, og deltagerne startede med at ære de 3, Mogens, Keld og Ulla,

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Løvsangerparken

Grundejerforeningen Løvsangerparken Generalforsamling den 12. marts 2008 Til stede personligt: nr. 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 19, 21, 23, 25, 29, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 46, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 64, 66, 68, 70, 72, 74,

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

5. Forelæggelse af bestyrelsens budget samt fastsættelse af indskud og kontingent

5. Forelæggelse af bestyrelsens budget samt fastsættelse af indskud og kontingent Værløse, marts 2019 Referat af ordinær generalforsamling 7.3.2019. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

GENERALFORSAMLING I KILDEN OMRÅDETS GRUNDEJERFORENING ONSDAG D. 31. MAJ 2006

GENERALFORSAMLING I KILDEN OMRÅDETS GRUNDEJERFORENING ONSDAG D. 31. MAJ 2006 GENERALFORSAMLING I KILDEN OMRÅDETS GRUNDEJERFORENING ONSDAG D. 31. MAJ 2006 Der var mødt 22, som deltog i generalforsamlingen. Formanden bød velkommen og vedtog at tobaksrygning skulle foregå udenfor

Læs mere

UDKAST Budget 2020 Grundejerforeningen GRFHS Budget 2020 Hårbølle Strand CVR nr. DK Indtægter Kontingent (164 medlemmer) ,00 kr. Restan

UDKAST Budget 2020 Grundejerforeningen GRFHS Budget 2020 Hårbølle Strand CVR nr. DK Indtægter Kontingent (164 medlemmer) ,00 kr. Restan UDKAST Budget 2020 Grundejerforeningen GRFHS Budget 2020 Hårbølle Strand CVR nr. DK 32915566 Indtægter Kontingent (164 medlemmer) 32.800,00 kr. Restancegebyrer Driftsindtægter i alt 32.800,00 kr. Udgifter

Læs mere

Jellerød Have Grundejerforening, Jellerød, Karlebo 2980 Kokkedal, cvr-nummer

Jellerød Have Grundejerforening, Jellerød, Karlebo 2980 Kokkedal, cvr-nummer Jellerød Have Grundejerforening, Jellerød, Karlebo 2980 Kokkedal, cvr-nummer 33 73 0039 Tidligere CVR nr. 88623819 - matr. 0001a Dato: Onsdag den 6. april 2016 k\. 19.00 Sted: Bestyrelse: Cafeen, Louiselund

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen 19 personer til kaffebord, heraf 4 bestyrelsesmedlemmer (Henrik var syg). 1.

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård« Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling Søndag d. 27. maj 2018 afholdt på Enghaveskolen, Frederiksværk Dagsorden: a. Registrering af

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2019

Referat af generalforsamlingen 2019 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Den 18. april 2019 Referat af generalforsamlingen 2019 Generalforsamlingen blev afholdt skærtorsdag den 18. april 2019 kl. 10 i Nexø Boldklubs lokale, Stadionvej 20.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Hyllingebjergvej Vejlaug www.hyllingebjergvej.dk

Hyllingebjergvej Vejlaug www.hyllingebjergvej.dk Hyllingebjergvej Vejlaug www.hyllingebjergvej.dk Referat ordinær generalforsamling den 05. juli 2009 på Restaurant Lisestuen Bestyrelsen var repræsenteret ved Kirsten Vilhelmsen (51), Jan Heisterberg (63)

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 DAGSORDEN IFØLGE VEDTÆGTERNES 8 1. Valg af dirigent. Kurt Jerritslev blev valgt der konstaterede at generalforsamlingen var

Læs mere