Reerslev-Stærkende Landsbylaugs generalforsamling. d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Reerslev-Stærkende Landsbylaugs generalforsamling. d"

Transkript

1 Reerslev-Stærkende Landsbylaugs generalforsamling d DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 5. Indkomne forslag 6. Fastsættelse af næste års kontingent 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter 8. Valg af revisor og suppleant 9. Eventuelt Referat af: René Andersen 1. Johannes Thulesen blev valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. 2. Lis Madsen og Jesper Petersen blev valgt. 3. Dette er den 20. generalforsamling i Reerslev/Stærkende Landsbylaug. Der har været talt frem og tilbage om der skulle gøres noget ekstraordinært i den anledning, men vi er overbeviste om, at der også om 5 år er et landsbylaug. Vedtægterne er delt ud, så for de som ikke kan huske formålet med landsbylauget er der mulighed for en opfriskning. Sidste år kunne vi fremvise et flot medlemstal på 111, men vi må desværre se i øjnene at det er dalet til et niveau svarende til de forudgående år med 89 i 2003, 86 i 2004, 79 i 2005, 111 i 2006 og så nu 89 i Antal af indbyggere er jævn stigende med 824 i 2003, 845 i 2004, 938 i 2005, 942 i 2006 og i Antal boliger i 2007 var 369 og dvs. at knapt 1/3 af husstandene er medlem i landsbylauget.

2 Om et medlemstal på 1/3 af husstandene er tilfredsstillende kan diskuteres, og naturligvis ser vi helst, at der er flere. Vi kan selvfølgelig i bestyrelsen gøre en del mere for at udbrede kendskabet til vor eksistens og hvad vi foretager os, samt lave flere arrangementer mm. som det er i så mange andre foreninger og der er jo nogle stykker her i Reerslev/Stærkende har alle travlt i det daglige, og som vi kan bemærke er det tordenskjolds soldater, der går igen. Vi har derfor også i år haft samarbejde med øvrige foreninger om forskellige arrangementer. Der er en del arbejde forbundet med disse arrangementer og vi ser gerne at flere vil være med i selve planlægning og forberedelse. Byudviklingen: Bebyggelsen nord for kirken: Der er udarbejdet forslag til lokalplan hvor området deles i 2 særskilte udstykninger med hver sin tilkørselsvej. Planen er boliger i den nordligste udstykning og 10 parcelhusgrunde i den sydligste udstykning. Landsbylauget er fremkommet med indsigelser og bemærkninger. ( disse kan ses på vores hjemmeside) Maglehøjgård: Lokalplan er vedtaget og salg af grunde påbegyndt. Tingstedvej 20: Kommunen har modtaget ansøgning om dispensation fra den godkendte lokalplan med hensyn til ekstra bolig, flytning af skure mm. Landsbylauget har fremsendt bemærkninger og indsigelser. ( Disse kan ses på vor hjemmeside. ) Derudover har der været sager til høring omkring ændring af tage, udnyttelse af tagetager tilbygninger mm. Vi har i landsbylauget den holdning, at lokalplanerne skal overholdes og ansøgninger, der ligger langt fra disse, gør vi som regel indsigelser imod. Trafikforhold: Landsbylauget har været indkaldt til møde omkring forslag til busdriften. Vi mente at især skolen, SFO og klubben var meget afhængig af rigtig busdrift hvorfor vi overgav dette til skolen og skolebestyrelsen. Vi har forstået at busdriften er forbedret i forhold til før. Som meddelt i Tingstedet har landsbylauget accepteret kommunens beslutning om permanentgørelse af chikanerne i stil med den, som er opstillet i den sydligste ende af Tingstedvej. Der skal dog gøres mere ud

3 af reflekserne,og belysning samt bortledning af vand fra cykelbanerne bag chikanerne. Arbejdet meddeles udført i forbindelse med jordlægning af elkabler gennem byen. Cykel og gangsti bag om møllen er lige blevet asfaltbelagt og bump på Stærkendevej er etableret. Vejbesigtigelse vil finde sted i maj og landsbylauget har fremsendt ønske om besigtigelse af tilkørselsforhold fra M W GJØES Vej til den nye udstykning, udsigtsforhold ved udkørsel fra Solvang samt krydset Stærkendevej/Brandhøjgårdsvej. Arrangementer: Skt. Hans aften: Som sædvanlig blev der tændt bål d. 24 juni, og trods vejret ikke var så godt som tidligere år var der god tilslutning. Vor lokale præst holdt en god og munter båltale. Nattergaletur: I forbindelse med Kultour-ugen i Høje Taastrup kommune arrangerede landsbylauget en urte- og nattergaletur i Hedeland. Der var tilslutning på godt 30 børn og voksne. Fik ikke hørt meget til nattergalen, men oplevede mange andre spændende ting. Sommerfest på idrætspladsen: Sammen med idrætsforeningen, klubben og forældreforeningen blev der i august afholdt sommerfest. Det forgik på idrætspladsen med efterfølgende grillaften i og udenfor forsamlingshuset. En sjov eftermiddag som vi allerede har besluttet skal gentages i år. NCC tur: Igen i år var der inviteret til besøg i grusgraven. En spændende aften og med sædvanlig god efterfølgende traktement. Teaterforestilling: Sammen med menighedsrådet blev der 18.nov. opført et fantastisk godt teaterstykke Europamesteren. Der var god tilslutning og alle var begejstrede. Juletræstænding: Juletræet ved forsamlingshuset blev som sædvanlig tændt den sidste fredag i nov. og der var stor tilslutning af børn og forældre mm. Også til fællesspisningen om aftenen med flæskesteg var der stor tilslutning. Behøver vel ikke at sige. at det gentager sig i år. Julestue:

4 D 1. dec. Blev der igen i år afholdt julehygge på skolen i samarbejde med idrætsforeningen, fritidsklubben og forældreforeningen. En god oplevelse med forskellige aktiviteter, nisseunderholdning og optræden af Reerslev skoles børneband. Stor tilslutning. Viseaften: Forleden var der viseaften i forsamlingshuset med vor præst ved klaveret og der blev sunget alle mulige sange. En god tilslutning. Blev arrangeret i fællesskab med menighedsrådet. Cafeudvalget: Der har været afholdt 3 fællesspisninger, som alle har været godt besøgt og der blev som det plejer serveret god mad og interessante indslag. Gentager sig garanteret i det nye år. Udvalg mm. Landsbylaugene i Høje Taastrup er repræsenteret i det såkaldte AGENda 21. Ved foreløbig for et år af Sengeløse Kommunalforening I rådet sidder repræsentanter for bl.a. kommunen, Naturfredningsforeningen, Friluftsrådet mm. Skovrejsningsrådet arbejder med etablering af skov- og naturområde syd for Hedehusene og øst for Reerslev. I rådet sidder repræsentanter fra Landsbylaugene i Reerslev/Stærkende og Greve, samt fra kommunerne, Friluftsrådet, Naturfredningsforeningen, Dansk Idrætsforbund mm. Trafiksikkerhedsudvalget er af Landsbylaugene i år repræsenteret ved Sengeløse Kommunalforening. I rådet sidder repræsentanter fra Kommunen. Politiet, Handicapforbundet mm. Bestyrelsesmedlemmer: Af forskellige årsager ønsker Carsten og Bent at trække sig fra bestyrelsen. Derudover er Lisbeth udgået af bestyrelsen grundet sygdom. Ifølge vedtægterne må Mogens desværre forlade bestyrelsen. Vi resterende i bestyrelsen vil gerne takke de afgåede medlemmer for fortrinligt samarbejde om vore opgaver samt hyggeligt socialt samvær. En fortjent hånd til dem. Det betyder at vi mangler 3 nye medlemmer og 1 ny suppleant. Vi håber at der er nogle friske blandt jer der gerne vil træde ind i bestyrelsen og komme med nye ideer. Til slut er der kun at sige tak for godt fremmøde og håber at vi ses til de kommende arrangementer.

5 Som i nok har bemærket er der taget ny teknik i brug (projector) og vi vil gerne lige vise jer vor hjemmeside og få en demonstration ved Michael Kommentarer til formandens beretning: Mhp. forsøg på at få flere fremmødte til generalforsamlingen opfordres bestyrelsen til evt. at ændre mødetidspunkt til kl. 19., da det kan være svært for, især småbørnsforældre, at nå at komme til generalforsamlingen. Den kunne evt. afholdes i weekenden. Bestyrelsen vil overveje dette. Mhp. det vigende medlemstal må bestyrelsen på forespørgsel meddele, at der ikke har været tid til opsøgende arbejde. Vil tage forespørgslen til efterretning. Der spørges til tidspunkt for nedlægning af ny el i fortovene. Det vides ikke på nuværende tidspunkt man kan evt. undersøge det på DONGS hjemmeside. Indkørslen til Reerslev fra Nord bliver af flere medlemmer benævnt som en skamplet og demarkationslinie. Bestyrelsen har foreslået kommunen, at der bliver etableret en indkørsel i lighed med den på Thorsbrovej. Krydset ved Maglehøj er stadig på listen i kommunen. Byen kan trænge til forskønnelse, selv om vi har en smuk by. Der foreslås at landsbylauget kunne besøge andre lignende landsbyer for at få nye ideer. Der er spørgsmål vedrørende chikanerne, og det fastslås, at kommunen har afsluttet sagen vedrørende disse og at de stationære chikaner bliver som den ved skolen. Der påpeges fra et medlem, at der opstår farlige situationer pga. chikanerne, og bestyrelsen opfordrer til, at der køres hensynsfuldt og fornuftigt, så de farlige situationer undgås. Vedrørende Hedeland forespørges, om Reerslev kan få en repræsentant med. Dette vil bestyrelsen undersøge. Der forespørges vedrørende område for løse hunde i Hedeland. Dette er etableret. Der spørges til hvordan man vil flytte den lille sø (der ligger hvor der skal bygges nyt mod nord). Der vil blive gravet en rende fra søen over til en nærliggende sø, så evt. sjældne frøer vil søge derhen. 4. Regnskabet fremlægges og godkendes.

6 5. Lis Madsen oplyser, at der kan købes sneglegift (Ferromol) på Maglehøj mølle 10 kg koster 675 kr (man kan slå sig sammen med naboerne) for at imødegå invasion af snegle. Desuden opfordrer hun til, at beboerne på Tingstedvej sørger for at holde fortovene rene og ryddelige, og evt. prikker naboen på skulderen, hvis der er brug for det. Desuden bør der ikke forekomme ukrudt og faldefærdige stakitter. Der er i øvrigt Gør rent i Danmark næste søndag i Danmarks Naturfredningsforenings regi. Bestyrelsen fremlægger forslag til vedtægtsændring vedrørende revisors og revisorsuppleants titel. Dette tiltrædes umiddelbart af forsamlingen, men forslaget frafaldes efter forslag om, der til næste års generalforsamling fremsættes forslag om ændring af revisorens og revisorsuppleants ansvarlighed i forhold til revidering af regnskab. (Jesper Petersen vil fremsende forslag til vedtægtsændring til næste generalforsamling). 6. Ingen kontingentforhøjelse. 7. Nye bestyrelsesmedlemmer: René Andersen Dan Petersen Michael Blem Clausen Nye bestyrelsessuppleanter: Kirsten Halby Else Nielsen 8. Niels Willumsen modtog genvalg. Allan Corfitzen ønsker ikke genvalg. Jesper Petersen vælges som revisor. Gorm Folmer Petersen genvælges som revisorsuppleant. 9. Michael gennemgår kort hjemmesiden bl.a. muligheden for at se forsamlingshusets kalender. 10. Det foreslås, at den lokale sø bliver foreviget af en lokal kunstner.

7 Landsbylaugets bestyrelsen anbefales at være konsekvent i stavemåde af Stærkende da der findes flere versioner på hjemmesiden. Web-master af hjemmesiden opfordres til at lægge link til Kirkens hjemmeside ( ud på Landsbylaugets hjemmeside. Bestyrelsen vil, på opfordring, tage spørgsmålet vedrørende farlig transport på omfartsvejen på dagsorden til bestyrelsesmøde. Opmærksomheden henledes på, at nr. 97 af Tingstedet er udkommet Måske skal nr. 100 opmærksomhedsgøres?? Vedrørende hunde- høm-hømmer ved kirken Prik til naboen om at tage en pose med!! Bestyrelsen takkes for det store arbejde den udfører!!

Referat af generalforsamlingen i Reerslev-Stærkende Landsbylaug 23. april 2010 i Forsamlingshuset

Referat af generalforsamlingen i Reerslev-Stærkende Landsbylaug 23. april 2010 i Forsamlingshuset Referat af generalforsamlingen i Reerslev-Stærkende Landsbylaug 23. april 2010 i Forsamlingshuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling 1. februar 2018 Ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling, der afholdes i den gamle Brugs, Egebjergvej 172 Dagsorden: Onsdag den 28. februar 2018 kl. 19.30 a) Valg af dirigent

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter:

Dagsorden ifølge vedtægter: Enderslev Bylau Afholdt ordinær generalforsamling Onsdag den 3. februar 2010 kl. 19.00 i Garagen på Kærvej 4 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab v. kassereren

Læs mere

KOMMENTAR Tingstedet. Redaktionsmedlemmer: Nye annoncører kan henvende sig til en af de ovennævnte redaktionsmedlemmer.

KOMMENTAR Tingstedet. Redaktionsmedlemmer: Nye annoncører kan henvende sig til en af de ovennævnte redaktionsmedlemmer. KOMMENTAR Tingstedet Lokalblad for Reerslev- og Stærkende Sogn. Bladet optager indlæg fra private, foreninger samt annoncer. Bladet er planlagt til at udkomme medio februar, april, juni, august, oktober

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2011 Referat

GENERALFORSAMLING 2011 Referat GENERALFORSAMLING 2011 Referat FORENINGEN KLITPLANTAGEN BLOKHUS Samler alle fælles interesser i klitplantagen www.klitblokhus.dk Bestyrelsen Formand: Fleming Friis Larsen Strandgårdsvej 40 Skovduesvinget

Læs mere

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Biografsalen i Kulturhuset Furesø Kommune har kontaktet grundejerforeningen om et planlagt forsøg med 4-kammer affaldsbeholdere. Kommunen planlægger at gennemføre

Læs mere

Landsbylauget - Fløng Sogn / Generalforsamling 9. maj

Landsbylauget - Fløng Sogn / Generalforsamling 9. maj Landsbylauget - Fløng Sogn / Generalforsamling 9. maj 2019 1 Dagsorden: 1. Valg af Dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2018 og budget 2019 5. Indkomne

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012 phermed fremsendes referat fra generalforsamlingen den 27. november 2012. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Generalforsamling 12/ Enderslev Bylau...

Generalforsamling 12/ Enderslev Bylau... Generalforsamling 12/2-2014 Enderslev Bylau... 1. Valg af dirigent... Formand byder velkommen og forslår Jens som dirigent. Jens modtager valg og konstaterer at der er lovligt indkaldt. 2. Formandens beretning

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen for sommerhusområdet nr. 707 Bolilmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling

Generalforsamling. Grundejerforeningen for sommerhusområdet nr. 707 Bolilmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling Generalforsamling Grundejerforeningen for sommerhusområdet nr. 707 Bolilmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling Lørdag den 30. marts kl. 14.00 på Enjoy Resorts Rømø, Havneby Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar 2017. Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Folmer Christiansen er valgt. 2. Formandens beretning.

Læs mere

Bestyrelsen gik en lille tur!

Bestyrelsen gik en lille tur! Dagsorden 8/9 2006 1 Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for 2005 og budget for 2007. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Orientering om en lille aftentur

Læs mere

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde.

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde. Vejlauget Skæring Hede Nord. Referat fra ordinær generalforsamling 2017. Tirsdag den 20. Juni kl. 19.30 Skæring Kirke, Skæring Kirkevej 1-3, 8250 Egå Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Valg af dirigent: Ib Horsmark - indkaldelse er i henhold til vedtægterne og lovlig

Læs mere

Grundejerforeningen Tyregården. www.tyregaarden.dk tyregaarden@gmail.com. Velkommen til Generalforsamling 2015

Grundejerforeningen Tyregården. www.tyregaarden.dk tyregaarden@gmail.com. Velkommen til Generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Tyregården www.tyregaarden.dk tyregaarden@gmail.com Velkommen til Generalforsamling 2015 Valg referent Valg af revisor - evt. revisor-suppleant Valg referent Valg af revisor evt. revisor-suppleant

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING Stiftet 25. oktober 1972 1. Foreningens navn Foreningens navn er: Skensved Idrætsforening. Dens hjemsted er Køge Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Anne, Kirsten, Niels Jørgen, Lis og Bente. Afbud fra: Mie, Werner, Ulla, Bent, Gustaf og Nanna. Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 9. april 2018, kl. 19.00

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Grundejerforeningen Garvergården.

Grundejerforeningen Garvergården. Generalforsamling mandag den 14.marts.2016 kl. 19:30 Kulturhus Trommen Spiessalen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2015 3. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab for 2015 4.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune

Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune Vedtægter for Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune 1 Idrætssamvirkets navn og hjemsted Idrætssamvirkets navn er Idrætssamvirket i Skanderborg Kommune. Idrætssamvirkets hjemsted er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Generalforsamling 22.03.2013

Generalforsamling 22.03.2013 Generalforsamling 22.03.2013 Mødeart: Mødested: Generalforsamling - Single Rock Cafe Horsens. Vestergade 7B, 8700 Horsens. Mødedato: Fredag d. 22.03.2013 kl. 18.00. Referatdato: 22.03.2013. Deltagere:

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Onsdag d.14/5 kl. 19.00 på Fjordens Perle Dirigent: Nina Storgaard, Kolibrivej 11 Referent: Michael Maigaard,

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 1. Valg af dirigent Jens Erk Skovvang blev valgt efter indstilling fra bestyrelsen. Dirigenten startede generalforsamlingen op med at konkludere,

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN Kerteminde, den. 28. marts 2017 Sted: Revninge Sognegård tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 19.00 Agenda: 1. Valg af dirigent Preben Nielsen

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 18. maj 2015 kl 17.00 på Hotel Fortunen

Ordinær generalforsamling den 18. maj 2015 kl 17.00 på Hotel Fortunen Ordinær generalforsamling den 18. maj 2015 kl 17.00 på Hotel Fortunen Grundejerforeningen for Fortunen og Nærmeste Omegn (Grundlagt 1921) www.gf-fortunen.dk 1. Valg af dirigent Til dirigent valgtes Mogens

Læs mere

GREVE BRANDMANDSFORENING

GREVE BRANDMANDSFORENING 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er, stiftet den 15. januar 2002. er en selvstændig økonomisk og administrativ enhed. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. Foreningens formål er at samle

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af referent og dirigent lokalrådet foreslår Bente Christoffersen og Citta Flensted.

Læs mere

Referat af Grundejerforeningens Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 19. marts 2014.

Referat af Grundejerforeningens Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 19. marts 2014. Referat af Grundejerforeningens Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 19. marts 2014. Generalforsamlingen blev holdt i kantinen på Brøndbyvester Skole, Tornehøj 3, Brøndbyvester. Dagsorden:

Læs mere

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 24 borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2 Godkendelse af vedtægter 3 Valg af bestyrelse og suppleanter 4

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 24. april 2o17 KL. 19.00 Inden generalforsamlingen er Flygtningekoordinator Sanne Kok bedt om at komme og fortælle om sit arbejde.

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro

Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen. Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Referat fra Landsgeneralforsamlingen i sømandskoneforeningen Lørdag d.6. oktober 2018 på Vissenbjerg Storkro Formanden Annemette Pedersen bød velkommen ved at tænde foreningens lys. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 13.1.2018 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2017 og budget 2018. På første

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 1.Valg af dirigent Søren Krab blev valgt. 2. Formandens beretning om det forløbne år Formanden berettede: Bestyrelsen har i det forløbne

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård« Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling Søndag d. 27. maj 2018 afholdt på Enghaveskolen, Frederiksværk Dagsorden: a. Registrering af

Læs mere

Klub 60+ Pensionistforening for tidligere medarbejdere i Fødevareministeriet og for nuværende 60+ medarbejdere

Klub 60+ Pensionistforening for tidligere medarbejdere i Fødevareministeriet og for nuværende 60+ medarbejdere Klub 60+ Pensionistforening for tidligere medarbejdere i Fødevareministeriet og for nuværende 60+ medarbejdere Dato: 17. september 2017 Til medlemmerne af Klub 60+ Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere