September-bestyrelsesmødet: sep

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "September-bestyrelsesmødet: 13.-15. sep"

Transkript

1 FU Appendix September-bestyrelsesmødet: sep Der er siden det konstituerende bestyrelsesmøde blevet afhold tre FU-møder (En "Opstart" og to telefoniske møder.). FU-møde d (FU-opstart): Dagsorden FU-opstart, d :00 Intro til dagen v. CRO 11:10 Formalia (B) Valg af dirigent Valg af referent Godkendelse af dagsorden Forretningsorden 11:15 Oplæg fra DSF: Hvordan bruger de deres forretningsudvalg? v. Yasmin Davali og Mads Melin. 12:00 Nyt fra (O) Frokost a. Formandskabet b. Sekretariatet c. Elev- og studenterbevægelsen Oplæg: Hvordan gør vi det? (teori) v. AL Et provokerende oplæg med syn på hvordan DGS kunne ledes anderledes, med udgangspunkt i erfaringer med andre frivillige organisationer FUs rolle og ansvar - Hvordan skal vi bruge vores forretningsudvalg? v. PDL Pause m. Snacks a. Politik og den progressive dagsorden - Hvordan? b. Organisationstænkning og udvikling? c. Fremtidige kampagner (2014) Weekendskursus(B) v. AR & AM Page 1 of 20

2 15.35 Kalender (B) v. RH Økonomi (B) v. CRO a. Budgetopfølgning Næste bestyrelsesmøde (B) v. RH Pause Ensomme unge (D) v. RH Vores bud på hvordan vi kan forebygge ensomhed Krav til finansloven v. PDL Eventuelt Evaluering af dagen Aftensmad og social aktivitet Budgetopdatering vedlagt. Kommentar til budgettet: v. CRO Jeg har som noget nyt sat den tidligere budgetopfølgning op ved siden af den nye, da det konstituerende bestyrelsesmøde udtrykte ønske om noget at sammenligne med. Indtægter: Vi har nu fået 67,10 % af det budgetterede finanslovstilskud, hvilket stemmer godt overens med at vi modtager finanslovstilskuddet månedligt. Udgifter: Landsmødet fremgår billigere end forventet. Der er indkommet nogen betalinger siden den tidligere budgetopfølgning, og vi har nu brugt 82,07 % af det budgetterede. Posten Sommerkurset ser fin ud, på trods af at vi har betalt en abnorm ærgerlig regning, da der er blevet smadret både en alarm, et bord og rengøringen har været dårlig. Der mangler stadig at indkomme betaling fra mange af skolerne og endnu er alle udlæg ikke refunderet. Bestyrelsesposten ser udmærket ud, hvilket FU-posten ligeledes gør.

3 Receptionen vil afholdte i forbindelse med triumviratsskiftet, er budgetterede under Eksternt samarbejde. Siden sidste budgetopfølgning er der blevet brugt ret mange penge på internationalt arbejde. Kommunalvalgskampagnen (Ink. skolestart) er så småt startet. Vi har lejet biler, men de er endnu ikke bogført. SKU 1 har afholdt SKU-intensiv, hvilket er budgetteret under Organisatoriske Fokusområder, da vi i arbejdsplanen har fokusset Udbygning og optimering af Kursussektoren. I forhold til SU-kampagnen, som er budgetteret under posten Investeringer i udd., har vi endnu ikke haft held med at få dækket underskuddet med penge fra den samlede SU-kampagne. Altså arbejder vi stadig på at få del i overskuddet fra den samlede ESB 2 -kampange. Under posten Vores udd. Hvem bestemmer er Elevrådshåndbogen budgetteret. Ministeriet har støttet udgivelsen med kr., men der er også indkommet ret mange transportudgifter, hvilket har gjort at vi overskrider det budgetterede (Elevrådshåndbogen udgør dog kr. af de brugte). Folkemødet kommer nok til at gå en smule over, da debatten med Clement Kjersgaard har været dyr. Jeg har dog fået GL til at betale halvdelen af vores regning Jeg har uddelt regionstilskud, i overensstemmelse med vedtagelsen på det konstituerende bestyrelsesmøde. Vi har betalt en stor regning til Elevservice 3, hvilket er årsagen til den tunge post Ejer udgifter EH. Vi har i forbindelse med sekretariatets opstart indkøbt kontorartikler og andre anskaffelser. Desuden har der været håndværkere den seneste uge, som laver vand og el til køkkenet. Det forventes, at køkkenet står færdigt fredag d. 6. september. Næsten alle SEK ere er blevet udstyret med en SEK-mobil (numrene sendes ud, når alle SEK ere har et.) I den forbindelse har vi indkøbt nogle opladere. Vi har givet SEK erne mulighed for at deltage i DUF 4 s uddannelsesforløb Refleks weekenden d september, hvilket 6 af dem er blevet tilmeldt. Denne udgift har jeg pt. lagt under posten Diverse. Referat: Referat - FU-opstart 24/08/13 1 Skolings- og Kursusudvalg. 2 Elev- og Studenterbevægelsen. 3 Samarbejde mellem LH, EEO og DGS, som alle bor i Elevbevægelsens Hus (EH). 4 Dansk Ungdoms Fællesra d.

4 11:00 Oplæg fra DSF: Hvordan bruger de deres forretningsudvalg? v. Yasmin Davali og Mads Melin. 11:00 Intro til dagen v. CRO 11:10 Formalia (B) Valg af dirigent: Rasmus Holme Nielsen Valg af referent: Cecilie Rosholm Oksbjerg Godkendelse af dagsorden: GODKENDT med ændring (jf. "nyt punkt") Tilstedeværende: Mathilde, Jonathan, Anders, Emil, Kristoffer, Puk, Rasmus, Phillip og Cecilie. 12:00 Nyt fra (O) d. Formandskabet: Phillip: Ikke sket så meget handling, men debat: - Vejledning: Vi har været i pressen med vejledningsundersøgelsen, bl.a. med 2 forsider! DGS har formået, at sætte dagsordenen ift. vejledning, og er derfor blevet inviteret med, når vejledningsreformen skal laves. Desuden har Phillip holdt oplæg for Ungdomskommissionen. - FL14: Finansloven lurer, derfor er det næste FU-møde allerede på onsdag. Det er svært at finde ud af hvad den kommer til at indeholde - samme rygter, som på SK. - Nyt kodeks: Der er blevet levet et nyt kodeks for ungdomsuddannelserne, som byder ungdomsorganisationer velkommen og på den måde skal styrke debatten på uddannelserne og engagerer unge i samfundsdebatten. Phillip var til receptionen i fredags. - Ballade i Dyrehaven. 40 er blevet indlagt med alkoholforgiftning, der er fundet kanyler, og i det hele taget er det en stor skandale for gymnasieeleverne. Dette har Phillip også udtalt sig om til pressen. - Demokratikampagnen: Vi har nedsat en styregruppe, og sørger en ansat. Der bliver nedsat 5 arbejdsgrupper, for hvert af de regionale stormøder. Dette tager vi op på det kommende bestyrelsesmøde. - EUD-reformen: Fare for at der bliver taget penge fra gymnasieuddannelsen, men EEO og LH er indstillet på vi "står sammen" og er enige om at ingen af vores områder skal have frataget penge.

5 - Ny pressemedarbejder er ansat: Mads Hvid. Mia trapper ned i timer og indsætter Mads i arbejdsgangene. Mads starter på næste tirsdag d. 3. sep. Rasmus: - Vi har indsendt tematiseret initiativstøtteansøgning hos DUF på kr.. Vi har sendt en ansøgning tidligere, men den var de ikke glade for. Det har været lidt svært, at ændre på ansøgningen, men Rasmus har forsøgt, og det er derfor usikkert at vi får pengene. DUF vil have at man opfinder den dybe tallerken, men det har vi ikke... Spm.: Skal de regionale initiativer hedde det samme som national? Svar: - Nej, blot der står noget i stil med: "NAVN, del af kampagnen #UngeStemmer." e. Sekretariatet - SEK er opstarter, og de arbejder for vildt! både med: Skolestart/kommunalvalg skolebestyrelseskursus Weekendskursus Lidt AK Rasmus: - I Elevservice er vi i gang med at ansætte en ny rengøringsmedarbejder. - Rasmus har været i Jylland, og mødes med Rasmus Petersen fra Midtvest, da der ikke er blevet afhold generalforsamling. Rasmus og Rasmus har lavet en plan for hvordan de får indkaldt til generalforsamling, og generelt får opstartet regionen igen. - Det samme projekt ift. Nordsjælland. - Rasmus er i kontakt med Kristian Ullum og de er i gang med planlægning. - 6 af SEK'erne er tilmeldt DUF uddannelsesdagene "Reflekts". Cecilie: Køkkenet er i gang - forventes at stå færdig fredag d Regionstilskud er givet.

6 Der er blevet arbejdet med budgetopfølgning. Har været til møde med DSB - om en erstatning til rejsebonner. Det bliver smart og online! Kort debat: Hvorfor må initiativstøttenansøgningen kun ses af nogen få personer: - Storkøbenhavn har muligvis behov for at se ansøgning, da lavet et initiativ som hedder noget andet. - Enten bør hele FU have den tilsendt eller bør den ikke sendes ud. - Enten i et forum og til hele forummet eller ikke. Ingen har alligevel behov for at se ansøgningen, da der er blevet opklaret på hvordan vi gør med initiativer som ikke hedder #UngeStemmer. Derfor bliver den ikke sendt ud til FU. f. Elev- og studenterbevægelsen - Phillip og formanden fra LL (Lærestuderendes Landskreds, Bob) sidder og udarbejder nogen sammenfatninger fra den udviklingsdag i marts, der afholdes i ESB. Der kører en proces i ESB, hvor der diskuteres udvikling og visioner for ESB. Weekendskursus rykkes op Weekendskursus(O) v. AR & AM jf. billag. Nyt punkt: ESB Visioner, som varer 45 min. Jf. vedlagte notat. Debat: - Der lægges op til at der er mere kontinuitet i ESB-samarbejdet.

7 Spm.: Hvad er idéen med at skifte tovholder hver 3. måned? Svar: Alle prøver at være ansvarlig. - Det er en udfordring, at formidle kontakt i regionerne/lokalafdelingerne. De lokale samarbejder halter. - Hvorfor må samarbejdet i ESB ikke være formelt? - Det bør være alle bestyrelser, forretningsudvalg og regionale aktive, som kommer til det skitserede stormøde. - Tidligere har der være et meget formelt samarbejder mellem ESB-organisationer. Det er der ikke stemning for i ESB, men heller ikke det modsatte. - Målsætningerne er til at skabe noget kontinuitet i ESB-samarbejdet. - Det kunne være fedt at lave et "workshopskursus" for ESB, evt. hvor man blev opdelt i regioner. - Flere øl sammen. - Noget socialt ville styre samarbejdet. - Man skal huske, at der er stor forskel på, hvor i landet man befinder sig. Ingen tvivl om at det ville være godt med regionale samarbejder, men de kan være virkelig svære at stable på benene, særligt i forhold til hvor i landet det er. - Husk at inddrag MVU'erne, i samarbejdet i stedet blot at indkalde dem når aktiviteterne er planlagt. De skal være med for starten af. Der er aktive MVU'ere rundt omkring i landet - de skal inddrages!. - godt notat - ros Frokost Oplæg: Hvordan gør vi det? (teori) v. AL Et provokerende oplæg med syn på hvordan DGS kunne ledes anderledes, med udgangspunkt i erfaringer med andre frivillige organisationer FUs rolle og ansvar - Hvordan skal vi bruge vores forretningsudvalg? v. PDL Lidt anderledes en de seneste år. Nærmere proces end blot et punkt.

8 Forslået procedure: Alle FU-medlemmer melder sig på et af de nedenstående områder, og skriver, på baggrund af den kommende, indledende debat, et bilag til FU-mødet om 2 møder (næstenæste). 2 personer på hvert punkt. Skitseret procedure er vedtaget ved aktiv opbakning. d. Politik og den progressive dagsorden - Hvordan? DEBAT: - Vores udmeldinger i pressen er altid de samme. Hvordan bliver vi revolutionerede og hvem skal være det? Hvordan er det vi kan bryde og sætte rammerne. Vi kan sætte dagorden, men hvordan kan vi gøre det på baggrund af "nye inputs"? Og hvordan kan vi skabe tid til at udvikle det, uden at vi nedprioriterer andre ting??. - Vores "indhold i fag"-diskussion kom der ikke noget ud af, men var et godt forsøg på at tænke nyt. - Vi skal sikre at vores udmeldinger altid er i tråd med vores vedtagne politik. - Vi skal være bedre til at diskutere den aktuelle dagsorden og forberede os på hvad der kommer i presse. FU skal eksempelvis være med til at kigge i principprogrammet og klæde formanden på til den aktuelle pressesituation. - DGS er meget i defensiv - Vi skal prøve at gøre sådan, at det ikke år efter år er det samme politikområder vi diskuterer på LM. - FU skal kunne sætte en dagsorden - den progressive dagsorden. FU skal dog passe på med at være politikudviklende. - For at melde nyt ud, skal vi have ny politik. - Det skal ske, og bør, ske på landsmøderne. - Det er svært at være progressiv, når vi er en interesseorganisation. - Vi kan tage fat i floskerne og udvikle politik på baggrund af disse. - Dette kunne være noget FU gjorde. Men man kan også gøre det i bestyrelsen. Vi kan godt udvikle politik på nogen af det vi har stående i forvejen. - FU skal facilitere at der kan blive taget nogen politiske diskussioner i bestyrelsen. Folk skal forstår det, folk skal forstå hvordan beslutningen/diskussionen skal tage og hvorfor.

9 - Man kan godt være progressiv! - Unge gymnasieelever er dem vi repræsenterer. Der er masser af muligheder, forskning og andet for at være progressive. - Vi skal, når vi diskutere en kampagne, diskutere hvordan vi sætter en progressiv politisk dagsorden, som rykker. Vi skal lægge strategier for hvordan vi med vores politik, sætter dagsordenen. - Vi skal nytænke områder på helt nye måder. - De store tanker, som for alvor ændre vores gymnasier, tager uhyre lang tid at tænke, og det har vi ikke tid og ressourcer til. - Vi kan ikke tale om, at vores verden er i krise. Vi kan ikke finde pengene i krisetider, det er ikke vores område, som interesseorganisation. Dette gør det svært at være progressiv. - Politisk rykker vi mest i opgangstider, ikke så meget i krisetider. - At være progressiv handler ikke kun og at tilføre penge. - Hvis vi skal arbejde med vores vedtagne "floskler" på bestyrelsesmøderne, kan vi få nogle folk ud med viden om området. Lars Olesen, Susanne Murning. - Vi skal inviterer utraditionelle samarbejdspartnere ind og finde ud af om vi har noget til fælles, for så kommer vi nærmere en progressiv dagsorden. FU kunne være ansvarligere for disse samarbejdspartnere. - Progression er en relativ størrelse. Det spejler sig i hele samfundet. Vi kan f.eks. godt diskutere dannelse, selvom det er noget, som sker gennem hele livet. Vi kan eksempelvis godt melde progressive dagsordner ud om faglighed. - Vi politikudvikler hele tiden. - Arbejdsplanen og det politik vi har på området, bør altid vedligges, når vi skal diskutere politik i bestyrelsen. - Vi skal indkalde samarbejdspartnere, ikke altid blive indkaldt. e. Organisationstænkning og udvikling? - Vi skal snakke med andre og anderledes organisationer, så udvikler vi os.

10 - Typisk ser man først udfordringerne i organisationen, når man stopper. Det kunne være spændende at snakke med nogen af de gamle aktive og få taget nogen diskussioner. (Også ude i regionerne. ) - Vi skal fortsat ligge en stor indsats i skoling og opkvalificering. Dette kunne vi godt ligge strategier for i FU. - Vi skal kører den politiske, den organisatoriske og skolingen sammen. Hvordan styrker vi vores aktive til at gå i kast med kampagner. Ligesom vores kampagneoplæg på SK eksempelvis. - Vi kan lægge planer i starten af året, for hvem vi kan bruge af oplægsholdere, i forbindelse med opkvalificering til årets kampagner. - Vi bør gøre os nogen tanker, om hvordan vi bliver bedre til at hente kræfter udefra? - Måske skulle vi koble FU-medlem op på de forskellige grupper i organisation, sådan at vi har føling med alle organisationens led. - De to FU-medlemmer, som går videre med dette punkt, kunne godt lave en liste med de arbejdsgrupper, udvalg og lign., som kunne være godt/interessant at få FU-medlemmer placeret i. Dette kunne give nogen kompetencer og være meget lærerigt. - Rigtig god ide. I stedet for at det var Phillip som stod for punktet Weekendskursus, kunne nogen af de FU-medlemmer, som også var til det SKU-møde i stedet havde stået for det. - Dette ville også hjælpe på, at se hvor der er brug for skoling mv. - SKU kan arbejde sammen med alle disse udvalg og udvikle kurser på disse områder. - SEK'erne har også en stor rolle og måske kunne de inddrages. f. Fremtidige kampagner (2014) - altså fra efter årsskiftet og frem til LM. Spm.: Skal vi diskutere dette punkt nu, eller skal de to FU'ere, som sidder med dette punkt, komme med et oplæg, som vi så diskuterer. Fint. Der tages nogen forståelsesmæssige spørgsmål/diskussioner om rammerne for punktet. Spm.: Hvad mener vi med "Fremtidige kampagner"? Svar: kampagner fra årsskiftet til LM i arbejdsplanen.

11 - a) og b) hænger sammen. - strategiske tanker om kampagnerne. Hvordan prioriteres der i de forskellige kampagner. Hvordan bruger vi de her kampagner som står i vores arbejdsplan. Hvordan bindes de sammen, hvis man kan det. Fordelingen af FU-medlemmer: a. Politik og den progressive dagsorden - Hvordan?: Jonathan Tümmler, Puk Rasmusen. b. Organisationstænkning og udvikling?: Emil Egetoft, Mathilde Vinther. c. Fremtidige kampagner (2014): Kristoffer Larsen, Anders Tronier Kalender (B) v. RH Ændringsforslag: FU-mødet, som afholdes på onsdag (28/8)om finansloven, afholdes kl over telefon. - vedtaget ved aktiv opbakning. FU-mødet, som ligger lørdag d. 21. september, forstås rykket til søndag d. 22 kl vedtaget ved aktiv opbakning. Alle fysiske FU-møder, som ligger i hverdagen lægges fra kl vedtaget ved aktiv opbakning. Alle møderne er som udgangspunkt fysisk og kan ændres til at være telefoniske såfremt triumviratet vurderer dette ville være passende. - vedtaget ved aktiv opbakning. Der må endelig ikke opbygges en præcedens at alle FU-møder er fysiske, da dette kan afskrække nogen for at stille op til FU. Den samlede kalender er vedtaget ved aktiv opbakning. Der er stillet et ændringsforslag til dagsorden:

12 Punktet: "Ensomme unge" slettes fra dagsordenen. 5 for, 1 imod og 3 blanke. - Forslaget er vedtaget Økonomi (B) v. CRO Cecilie indleder: Det ser fint ud overordnet. Kontingenterne er kommet ind (finanslov). Landsmødet er blevet yderligere billigere. Sommerkurset ser ud til at holde sig inde for budgetrammen. Et bord og en alarm er blevet smadret, der er smadrede ølflasker og derudover er det for dårligt med rengøringsniveauet. Det er virkeligt ikke i orden. På trods af at vi har behandlet skolen mindre godt, så vil de alligevel gerne have os tilbage en anden gang. Bestyrelsesposten og FU-posten stemmer overens. Reception - jf. bilag. Internationalt arbejde - jf. bilagene. SKU intensiv - under organisatoriske fokusområder - jf. bilag. SU-kampagnen - jf. bilagene. Folkemødet ser fint ud - Clement Kjærsgaard er dum, dog mest RF. jf. bilagene. DEBAT: Der er stor ros for de nye kolonner - så man kan sammenligne med tidligere budgetopfølgninger. Man vil stadig gerne have budgetopfølgningen for sidste år samme tid. Det er en smule besværligt, derfor er der uenighed om hvorvidt man skal have budgetopfølgningen for 12' med. Cecilie prøver til FU-møde , at tage tankerne med, og arbejde med sammenligninger - så vil vi diskutere på næste FU-møde, hvorvidt det virker eller ej. Der er ikke stillet nogle ændringsforslag - og den samlede budgetopfølgning er vedtaget ved aktiv opbakning.

13 16.30 Næste bestyrelsesmøde (B) v. RH Årsagen til at punktet kun varer 5 min. er at deadline for dagsordenen til næste bestyrelsesmøde, ligger næste fredag. Derfor venter vi med at behandle dagsordenen til over mail fra onsdag aften til fredag Ensomme unge (D) v. RH Vores bud på hvordan vi kan forebygge ensomhed Krav til finansloven v. PDL Vi skal sende nogen krav til finansloven ud til partierne. Vi laver nogen lokale og nationale aktionsdage i samarbejde med DSF. Vi prøver desuden at etablerer kontakter mellem DSFs medlemsorganisationer og vores regioner. Forslag: - Investeringer i kronisk syge på gymnasierne - Prioriter vejledning. - Nedsætte en pulje til vejledningsinitiativer. - Ingen besparelser på taxameterne på HF, IB og STX. + indførsel af socialt taxameter. - Investering i den offentlige sektor. - nej til udgiftsstop/besparelser. - ikke et krav, men en præmis. Vi skal have opmærksomhed på de såkaldte "budgetlofter", selv om de nok bliver sniget ind Eventuelt Evaluering af dagen - Rigtig godt møde - selvom det ikke er sygt konkret det vi har levet i dag, men det bliver fedt at arbejde videre med.

14 - Fed proces vi har sat i gang. - Dejlig tone. - Hyggeligt. - Man skal være opmærksom på, hvad man er stillet op på. - Vi kunne godt have taget det punkt, som vi slettede. Vi havde faktisk planlagt møde indtil kl. 20 på vores første dagsorden og klokken 19, på den gældende, og er kun , så det kunne vi sagtens have taget. - I er gode at holde møde med Aftensmad og social aktivitet FU-møde d. 27.august (Telefonisk): Dagsordenen: Møde fra kl om finanslovsforslaget. Referat: Referat FU-møde d Formalia Dirigent: Cecilie opstillet - valgt ved aktiv opbakning. Referent: Rasmus opstillet - valgt ved aktiv opbakning. 1. Finanslov Hvad indeholder den? Undervisningstaxametret har man lagt en smule flere penge. Men på alle andre taxametre bliver der sparet voldsomt. Samlet besparelse på kr. pr. elev på STX - i alt i procent 1,9% Fra vil man spare men der bliver kun sparet frem til 15.

15 Der bliver sparet mellem 10-11% på universiteterne - de er hårdest ramt. MVU'erne kan også se frem til besparelser. LH og EEO ser også frem til besparelser, der er større end de er hos os. De får sparet på alle deres uddannelser på nær EUX'en. Fra nu - pressestrategi: Phillip holder møde med Bob (LL) og Jakob (DSF) her kl På dette møde skal de blive enige om hvad man kører på i pressen - hvilken fortælling er den der skal være bredt i ESB: Tankerne går på: At der bliver generelt sparet på uddannelse, dette duer ikke i krisetider. Derudover skal regeringen ikke have lov til at spinne den på en sådan måde så befolkningen får indtryk af, at det er en uddannelelsesregering - Det er de ikke! Det eneste der bliver investeret i - det er kun meroptaget der bliver finansieret, det skal befolkningen vide! DGS' vinkel der bliver kørt er ikke at besparelsen lige nu er voldsom - men at man over de næste 4 år spare en 0,5 mia. Vi kom på sidste FU-møde frem til nogle forslag. Forslaget går på at vi sætter fokus på disse forslag, i stedet for at forsøge at rulle alle besparelser tilbage. De ting som regeringen sætter fokus på er infrastruktur, social dumping, grøn omstilling wakawaka. Regeringen siger, at de vil bekæmpe fattigdom og socialt udsatte - derigennem kan vi få en mulighed for at komme med en dagsorden omkring socialt taxameter. Som opfølger på denne. Der er intet blevet hørt om socialt taxameter - virkningen kan være der, men det ville være ærgerligt at få den rullet ud for tidligt. Vi har en undersøgelse - som ikke skal i mediemøllen endnu, da den ikke vil tage overskrifter pt. Det kan være vigtigt at få koblet nogle af de ting vi mener inkl. forslag, at få koplet det op på en generel dagsorden. Aktioner - regionalt og nationalt: Der er blevet snakket med DSF, der bliver som før nævnt skåret voldsomt på deres uddannelser, hvilket betyder at deres kamp bliver stor. Vores er ikke nær så store, men stadig grælle, derfor søger vi at DGS' regioner bliver koblet på studenterrådene ifm. finanslovskampagnen. Derudover vil DSF gerne lave aktioner forskellige steder rundt i landet d. 24. sep. og lave en stor samlet aktion i Kbh. d. 26. Dette kan godt tolkes, som værende i modstrid med bestyrelsens beslutning, om protester ifm. folketingets åbningsdag.

16 Tror godt at regionerne, de aktive og bestyrelsen vil have det cool med at dispensere. Der bliver spurgt hvorvidt det kører på DEMO eller på synlige protester/aktioner. Svaret: man kører på synlige protester/aktioner, som ikke er demoer. Der bliver gjort opmærksom på, at det ikke er at dispensere fra bestyrelsens beslutning, da man ikke besluttede at der skulle ske noget på folketingets åbningsdag, men derimod i forbindelse med. Derfor kan man godt forsvare overfor bestyrelsen, at afholde synlig protest i Kbh d. 26. sep. 2. Evt. Rasmus har ansættelsessamtaler imorgen med Nikolaj Arentz (Næstformand, LH) og Johan Sundwall (Næstformand, EEO) ift. at ansætte en ny rengøringsmedhjælper. Det er stille og roligt - regner med at de tiltræder i løbet af næste uge FU-møde d. 30. august (Telefonisk): Dagsorden til FU-møde d kl Formalia - Valg af dirigent - Valg af referent - Godkendelse af dagsorden - Godkendelse af referat fra sidste møde 1. Nyt fra (O) - Triumviratet v. PDL, RH & CRO - Sekretariatet v. RH 2. Næste bestyrelsesmøde (B) v. RH 3. Økonomi (B) v. CRO 4. Evt. 5. Mødeevaluering Forslag til dagsordenen for SepBM: Dagsorden bestyrelsesmøde d september 2013

17 Fredag: Aftensmad Formalia Nyt fra Weekendkursus (O) v. AM Lørdag: Morgenmad Aktivitetskonferencen (B) v. RH & AR Oplæg om OBESSU (O) v. ECH Pause Økonomi (B) v. CRO Frokost Vejledning (pol. fokusområde) (B) v. PDL pause Oplæg om GL (O) v. Kurt Koudahl KV13 (D) v. Team aktivitet pause Skolestartskampagnen (D) v. RH & AR Oplæg om Citizenship (D) v. ECH Forretningsgange v. RH Aftensmad Søndag: Morgenmad Oplæg om SEK s opbygning (O) v. RH Finanslov (D) v. PDL

18 11.45 Pause Demokratikampagne (B) v. PDL & AL Valg til SKU (B) v. AM Valg til IU s styregruppe (B) v. ECH & SG Evt Mødeevaluering Frokost/madpakke Budgetopdatering vedlagt. Referat: Referat til FU-møde d kl Formalia - Valg af dirigent Rasmus Holme er valgt - Valg af referent Kristoffer Brix er valgt - Godkendelse af dagsorden Den er godkendt - Godkendelse af referat fra sidste møde Den er godkendt 2. Nyt fra (O) - Triumviratet Der er ikke sket meget siden sidst. Vi har fået overblik over finansloven, og vi prøver at få et møde med Christine Antorini, men det kan nok ikke lade sig gøre. Vi får muligvis lov til at få et møde med hendes embedsmænd. Vi skal mødes med nogle udvekslingsorganisationer, da man har fjernet tilskuddet til udveksling. Det er blandt andet AFS og en anden organisation. Vi har sendt vores idéer ind, og folk er positive overfor SU-tilskud til handicappede. Tiden er ellers gået med finanslov, og en snak med Robert, om refusion over nettet.

19 - Sekretariatet Der er har været en henvendelse fra Århus katedralskole. Personen er blevet hjulpet med at søge aktivitetsfonden, så de kan lave et elevrådsseminar. Hvis ikke de finder gratis lokaler, søger de ikke fonden. Rasmus har flyttet. Der er blevet ansat en rengørings-kone, det er Martin Padilac. Køknet er blevet færdigt, og det er ret fedt sekkerne er ret glade for det. Sek. var til DHL-stafet i går, det var en god ryste-sammen-tur. 3. Næste bestyrelsesmøde (B) Spørgsmål: Citisenship, hvad handler det om? Svar: Det er Elisabeth der har været på OBESSU-sommerschool, og her havde de tema om citisenship. Hun vil fortælle om hvordan man laver sin OBESSU-viden om til noget man kan bruge i DGS. Det skal kunne bruges når vi til et kommende bestyrelsesmøde skal snakke om faglighedskampagnen, da det har meget med DGS' aktivering og politisering. GL er klar til at komme ud til vores møde. 4. Økonomi (B) Afstemning: Kan vi godkende dagsordnen? Den er vedtaget ved aktiv opbakning. Vi vil gerne opjustere kursussektoren med 5000kr, som vi tager fra Sommerkursus. Kommentar: Opjusteringen af kursussektoren er en god idé. Afstemning: Ændringsforslag: Opjustering af kursussektoren med 5000kr, som vi tager fra sommerkursus.

20 Vedtaget ved aktiv opbakning. Afstemning: Kan vi godkende budgetopfølgningen? Vedtaget ved aktiv opbakning. 5. Evt. -Der er kommet en mail fra Glamsbjerg, hvor en engelsklærer er kommet en halv time for sent har vi noget på det område? -Det er op til den enkelte skole. -Omkring skoler der overvåger eleverne: Vi har haft en diskussion med rektoren på Roskilde Gymnasium, og han siger at han ikke overvåger. -DGS' henstilling til dette er, at det er en stor mistillid til eleverne. Vi har dog ikke adresseret nogle skoler, og det er noget vi snakker med ministeriet om. 6. Mødeevaluering -Undskyld jeg kom for sent. -I har gjort det godt. -Det var rart at det virkede. -Dejligt kort og konsekvent møde. -Godt møde.

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet]

FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet] FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet] Indhold Dagsorden for FU-møde... 2 Dagsorden Januar BM 11. - 13 Januar... 3 Økonomi... 3 ES... 6 Referat af FU-møde d. 22. december 2012...

Læs mere

Bilagskompendium til BM Bestyrelsesmøde 15. November 2012. 11/8/2012 Danske Gymnasielevers Sammenslutning

Bilagskompendium til BM Bestyrelsesmøde 15. November 2012. 11/8/2012 Danske Gymnasielevers Sammenslutning 1 2 3 4 5 6 7 Bilagskompendium til BM Bestyrelsesmøde 15. November 2012 11/8/2012 Danske Gymnasielevers Sammenslutning - 8 9 10 11 12 13 14 Contents Dagsorden...3 Økonomi (B)... 5 Bestyrelsens Rolle under

Læs mere

HÆFTE 1: PRAKTISK OM LANDSMØDET

HÆFTE 1: PRAKTISK OM LANDSMØDET 1 2 29-3- 2013 3 2- UGERS POSTEN HÆFTE 1: PRAKTISK OM LANDSMØDET Danske Gymnasieelevers Sammenslutnings 51. Landsmøde 12.- 14. april 2013 Høje Taastrup Gymnasium Dette hæfte indeholder primært alt det

Læs mere

Fu-appendiks Bilag og referat fra FU møde 23. marts DGS-SEK

Fu-appendiks Bilag og referat fra FU møde 23. marts DGS-SEK 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Fu-appendiks Bilag og referat fra FU møde 23. marts - - DGS-SEK 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Indhold FU-Bilag... 2 Økonomi (B)... 3 Marts Bestyrelsesmøde (D)... 6 Landsmøde (DOB)...

Læs mere

Bilagskompendium til bestyrelsesmøde i DGS d. 17.-19. januar 2014. Elevbevægelsens Hus Vibevej 31, 2400 København NV

Bilagskompendium til bestyrelsesmøde i DGS d. 17.-19. januar 2014. Elevbevægelsens Hus Vibevej 31, 2400 København NV 1 2 3 4 Bilagskompendium til bestyrelsesmøde i DGS d. 17.-19. januar 2014 Elevbevægelsens Hus Vibevej 31, 2400 København NV 5 1 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Indhold Dagsorden for Bestyrelsesmødet

Læs mere

Bilagskompendium til Bestyrelsesmøde 11/04

Bilagskompendium til Bestyrelsesmøde 11/04 Bilagskompendium til Bestyrelsesmøde 11/04 06-04-2013 DGS-SEK 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Indhold Dagsorden For TorsdagsBM... 1 Bestyrelsens Mundtlige Beretning (B)... 2 Bestyrelsens rolle og ansvar på Landsmødet

Læs mere

Bilagskompendium til JanuarBM. 1/6/2013 Danske Gymnasieelevers Sammenslutning DGS-SEK

Bilagskompendium til JanuarBM. 1/6/2013 Danske Gymnasieelevers Sammenslutning DGS-SEK Bilagskompendium til JanuarBM 1/6/2013 Danske Gymnasieelevers Sammenslutning DGS-SEK 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Indhold Dagsorden... 2 Regionstræf

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere

Bilagskompendium for bestyrelsesmøde d. 29.-30. november 2013

Bilagskompendium for bestyrelsesmøde d. 29.-30. november 2013 Bilagskompendium for bestyrelsesmøde d. 29.-30. november 2013 Afholdes: Elevbevægelsens Hus - Vibevej 31, 2400 København NV DGS sek 1 2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Indhold Dagsorden... 4 Evaluering af

Læs mere

Referat DGS Bestyrelsesmøde d. 11/04-13

Referat DGS Bestyrelsesmøde d. 11/04-13 Referat DGS Bestyrelsesmøde d. 11/04-13 Tilstede: Navn: Post: Region Troels Bering Christensen 1 Kasserer Sekretariatet Student, Køge Malene Nyborg Madsen Formand Sekretariatet Student, Christianshavns

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

Hermed følger triumviratets forslag til forretningsorden. Det vil være muligt at komme med

Hermed følger triumviratets forslag til forretningsorden. Det vil være muligt at komme med Dagsorden 17:00 formalia (MN) 17:05 Nyt fra (MN) - Sekretariatet - Elev og studenterbevægelsen - Fagbevægelsen - Regionerne 17:20 Økonomi (TBC) 17:40 forretningsorden for LM (IB) 18:30 bestyrelsens forslag

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

Invitation til kampagnen Unge ta r ansvar. 1.september 2010 UNGE FOR LIGEVÆRD. Kære UFL

Invitation til kampagnen Unge ta r ansvar. 1.september 2010 UNGE FOR LIGEVÆRD. Kære UFL UNGE FOR LIGEVÆRD 1.september 2010 Kære UFL Vi er en lang række organisationer, som er gået sammen i en større ungdomskampagne, og vi vil rigtig gerne have jer med. Kampagnen hedder Unge ta r ansvar og

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

Bilagskompendium for bestyrelsesmøde torsdag d. 14. nov. 2013

Bilagskompendium for bestyrelsesmøde torsdag d. 14. nov. 2013 Bilagskompendium for bestyrelsesmøde torsdag d. 14. nov. 2013 Afholdes: Ungdomshuset Odense Nørregade 60, Odense C DGS sek 1 2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Indhold Dagsorden... 4 Kommunalvalg (D)... 5 Bestyrelsens

Læs mere

Bilagskompendium Marts-BM 01-02/03/13

Bilagskompendium Marts-BM 01-02/03/13 Bilagskompendium Marts-BM 01-02/03/13 1 1 2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Indholdsfortegnelse Dagsorden for marts-bm... 4 Kalender (B)... 5 Evaluering af Regionstræffet (D)... 6 Evaluering

Læs mere

FU-appendiks Bestyrelsesmøde 15. november 2012. 11-12-2012 DGS Guru

FU-appendiks Bestyrelsesmøde 15. november 2012. 11-12-2012 DGS Guru 1 2 3 4 5 6 7 8 FU-appendiks Bestyrelsesmøde 15. november 2012 11-12-2012 DGS Guru 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Indhold Bilag til FU-møde 28 oktober 2012... 2 FORSLAG TIL FORRETNINGSORDEN... 2

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde 15. November 2012. Danske Gymnasielevers Sammenslutning

Referat af Bestyrelsesmøde 15. November 2012. Danske Gymnasielevers Sammenslutning Referat af Bestyrelsesmøde 15. November 2012 Danske Gymnasielevers Sammenslutning Tilstedeværende: Navn Gymnasium Region Post Troels Bering Guru-skolen 7. himmel Kasserer Christensen Malene Nyborg Sekretariatet

Læs mere

DGS s Historie. Sommerkursus 2012 Bjarke Dahl Mogensen

DGS s Historie. Sommerkursus 2012 Bjarke Dahl Mogensen DGS s Historie Sommerkursus 2012 Bjarke Dahl Mogensen Begyndelsen Traditionel interesseorganisation Lavt aktivitetsniveau Få medlemmer Tiden indhentede - 1968 Starten 1970 erne Ungdomsoprøret ungdommen

Læs mere

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 15. december 04 på sekretariatet

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 15. december 04 på sekretariatet Referat - af forretningsudvalgsmøde den 15. december 04 på sekretariatet Dagsorden: 1. Valg dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Forretningsudvalgsrunde 4. Udvalgsrunde 5. Økonomi 6. Samarbejde

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 17. august 2016 kl

Ekstraordinær generalforsamling 17. august 2016 kl Ekstraordinær generalforsamling 17. august 2016 kl. 16-17 Indhold FORSLAG TIL DAGSORDEN 2 BEGÆRING 3 FORSLAG TIL FORRETNINGSORDEN 4 ÆNDRINGSFORSLAG TIL VEDTÆGTERNE 5 LOVUDVALGETS KOMMENTARER TIL ÆNDRINGSFORSLAG

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Su reglerne er alt for indviklede og giver ikke nogen mening til de studerende eller deres forældre.

Su reglerne er alt for indviklede og giver ikke nogen mening til de studerende eller deres forældre. Kampagne: Su regler- forældre indkomst, udeboende Su. Su efter hvert kvartal. Hvad er en kampagne? Problemstilling case Su reglerne er alt for indviklede og giver ikke nogen mening til de studerende eller

Læs mere

OBS! Ny Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde

OBS! Ny Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde OBS! Ny Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde Fredag d. 19.07.13 09.00 Formalia (B) Valgt til dirrigenter: Olivia Boesen, Puk Rasmussen og Jonathan Tümler referat fra fælles bm og telefon bm referat

Læs mere

Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d maj 2016

Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d maj 2016 Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d. 27.-29. maj 2016 Deltager: Toke Nielsen, Dennis Otkjær, Rasmus Sørensen, Rikke Østergaard, Dennis Gartig, Nikolaj Mailand, Jack Hansen, Rasmus Christiansen, Amanda Reichert,

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Ø- posten, august 2014

Ø- posten, august 2014 Velkommen til Ø- posten Efter næsten et års pause er Ø- posten tilbage igen. Det har været et historisk år i Enhedslisten, hvor vi oplevede et fantastisk kommunal- og regionsvalg i november. Resultatet

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Program for visionsweekend d. 24.-26. oktober 2014. Samt Referat af visionsweekend og bestyrelsesmøde. KaJ, medie- og journaliststuderende

Program for visionsweekend d. 24.-26. oktober 2014. Samt Referat af visionsweekend og bestyrelsesmøde. KaJ, medie- og journaliststuderende Program for visionsweekend d. 24.-26. oktober 2014 Samt Referat af visionsweekend og bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Sted: Kystvejen 54, Vejlby Fed, 5466 Asperup Program for weekenden:

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Referat af Studenterrådets generalforsamling 22. november 2014

Referat af Studenterrådets generalforsamling 22. november 2014 Referat af Studenterrådets generalforsamling 22. november 2014 1. Velkomst til generalforsamlingen 2. Formalia a) Valg af dirigenter: Stefan Larsen og Jakob Ruggaard er valgt som dirigenter. b) Valg af

Læs mere

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA 4. møde i Studenterrådet i VIA 2018-2019 Sted: Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A232 Mødedato: 28. september 2018 Kl. 15.00 19.00 Deltagere Chris Aamand Jensen (218388 VCM) Hedvig

Læs mere

Pkt. Emne Tid 1 Formalia a. Valg af referent: Signe Rosenlund b. Valg af ordstyrer: Oskar Sommer c. Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Pkt. Emne Tid 1 Formalia a. Valg af referent: Signe Rosenlund b. Valg af ordstyrer: Oskar Sommer c. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Pkt. Emne Tid 1 Formalia a. Valg af referent: Signe Rosenlund b. Valg af ordstyrer: Oskar Sommer c. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Fredag 18.00 2 Forretningsorden v. CPA/JBN Bilag 1 Den reviderede

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigentens otte typiske udfordringer på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigentens otte typiske udfordringer på foreningens generalforsamling.................. 3 2 Guide Dirigentens

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

2.1: DGS er landsdækkende og er hjemhørende i Københavns Kommune.

2.1: DGS er landsdækkende og er hjemhørende i Københavns Kommune. DGS Vedtægter Senest revideret på DGS' Landsmøde den 24-26.april 2015 Kapitel 1: Navn, formål og medlemskab 1.1: Foreningens navn er Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, forkortet DGS. 1.2: Foreningens

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere

Referat af DSF s politikkonference efteråret Fredag den 13. November 2015.

Referat af DSF s politikkonference efteråret Fredag den 13. November 2015. Referat af DSF s politikkonference efteråret 2015.11.13 Fredag den 13. November 2015. 16.07 16.12 Åbning af politikkonferencen og valg af dirigenter. Formand Yasmin Davali åbnede politikkonferencen (PK)

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier:

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier: Formalier: 1. Valg af dirigent & referent Dirigent: Michael Referent: Dennis 2. Tilstede Michael, Richard, Halvor, Christian, Lasse V. (V for Vendetta), Sven, Bro, Camilla, Shum, Fisker, Thomas 68, Jens

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BCF

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BCF REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BCF 18. JUNI 2018 // KL. 10.00-15.00 // KULTURØEN I MIDDELFART Til stede: Pia Henriette Friis, Erik Thorlund, May-Britt Diechmann og Henrik Zacho, Jakob Heide Petersen Afbud:

Læs mere

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5

FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 FDFs hovedbestyrelse side 1/ 5 Møde for: FDFs hovedbestyrelse Møde nr. HB #7, 214 Vært: Referent: Deltagere: Bitten Schjødt Kjær Morten Frouvne Vincentz HOVEDBESTYRELSEN Jonas Kolby Laub Kristiansen (jkk),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 10. august 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 7. august 2010. Dagsorden 2. Bilag 1: Forslag til revision af forretningsorden 3

Bestyrelsesmøde. 10. august 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 7. august 2010. Dagsorden 2. Bilag 1: Forslag til revision af forretningsorden 3 Bestyrelsesmøde 10. august 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 7. august 2010 Indhold Dagsorden 2 Bilag 1: Forslag til revision af forretningsorden 3 Bilag 2: Efterårets SU-kampagne 4 Bilag 3: UB-honorar

Læs mere

Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg.

Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Udvalgsmøde den 15. november 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl 18.00 (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Deltagere: Christian Jacobsen (CJ), Aase Jacobsen (AaJ), Steen

Læs mere

BILAG A. Transskribering af udsagn fra JTP Roskilde (Hal 12)

BILAG A. Transskribering af udsagn fra JTP Roskilde (Hal 12) BILAG A Transskribering af udsagn fra JTP Roskilde (Hal 12) Udsagn A: Sofie (23) og Ida (20) Interviewer: Kan I sige hvad I hedder og hvor gamle I er? Sofie: Jeg hedder Sofie og er 22 Ida: Jeg hedder Ida

Læs mere

Referat af politikkonference i Danske Studerendes Fællesråd Afholdt d. 16. april 2010 på Copenhagen Business School

Referat af politikkonference i Danske Studerendes Fællesråd Afholdt d. 16. april 2010 på Copenhagen Business School Referat af politikkonference i Danske Studerendes Fællesråd Afholdt d. 16. april 2010 på Copenhagen Business School Formalia Valg af dirigenter DSFs formand forslår at følgende indstilles til dirigenter:

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 17. august 2016 kl

Ekstraordinær generalforsamling 17. august 2016 kl Ekstraordinær generalforsamling 17. august 2016 kl. 16-17 Indhold FORSLAG TIL DAGSORDEN 2 BEGÆRING 3 FORSLAG TIL FORRETNINGSORDEN 4 ÆNDRINGSFORSLAG TIL VEDTÆGTERNE 5 LOVUDVALGETS KOMMENTARER TIL ÆNDRINGSFORSLAG

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag Forslag Indkomne forslag til til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 30.-31. oktober 2010 på Jellebakkeskolen ved Århus Forslag vedr. vedtægter Forslag A1 Forslag om nye vedtægter for Folkebevægelsen mod

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover:

Derfor tænkes vores organisationsår således fremover: VI VIL EUROPA! Følgende dokument skal ses som forretningsudvalgets tanker om fremtidens Europabevægelse og dermed også som motivation for de vedtægtsændringer, som er stillet af forretningsudvalget på

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Deltagere, Vivian, Tove, Olaf, Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidste møde godkendt 2 Siden sidst: Der er underskrevet en 2 årig kontrakt

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Referat af DSF s Politikkonference efteråret 2014

Referat af DSF s Politikkonference efteråret 2014 Referat af DSF s Politikkonference efteråret 2014 1. Åbning af konferencen og valg af dirigenter: Formand Jakob Ruggaard åbnede Politikkonferencen (PK) og ledte valget af dirigenter: Anders Ehlers og Pernille

Læs mere

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG KORT OM FASEN I denne fase skal der skabes et grundigt fundament for at træffe de rigtige beslutninger for udviklingen i jeres afdeling. I skal også have planlægt og

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael Skolebestyrelsesmøde Mødedato 06.03.2019 Mødested/lokale SIM - Mødet påbegyndt kl. 17.00 Mødet afsluttet senest kl. 19.00 Deltagere Skolebestyrelsen Afbud: Rikke Markmann, Amalie Engelbrecht Emne (ansvarlig)

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 21. januar, 2015 klokken 16.30, Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, ** Kristoffer Mæng, næstformand Johan Sørensen, kasserer Pia Gunvald, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 26. november, 2014 klokken 16.30, Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, Kristoffer Mæng, næstformand ** Johan Sørensen, kasserer Pia Gunvald,

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 Deltagere: Sofie, Anders, Ann-Cathrine (AC), Alice, Mads, Nicolaj, Kim (ref.) 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Sofie byder velkommen. Der er ingen kommentarer til

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Tilstede: Isak Kornerup Houe, Rie Lynge Rasmussen, Kristina Ladingkær, Peter Mikkelsen, Ulrik Dahl-Madsen, Miriam Madsen, Danny Nymand Lajer og Tina Langerskov Buchhave

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Referat generalforsamling Sektionen for Selvstændige 1. marts 2013

Referat generalforsamling Sektionen for Selvstændige 1. marts 2013 Notat Dato 6. marts 2013 CH Side 1 af 5 Referat generalforsamling Sektionen for Selvstændige 1. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning v/ellen Hansen 3. Debat om vigtige

Læs mere

Ø-posten, december 2014

Ø-posten, december 2014 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Træffetid og telefontid 1 VAR DET NOGET FOR DIG? (Førtidspensionistnetværk) 2 Tur går til Christiansborg 2 Sidste Torsdagscafe inden jul 2 Det er sket: - Medlesmøde om

Læs mere

Elevrådets vedtægter

Elevrådets vedtægter Elevrådets vedtægter Indhold 1 Navn og formål... 2 2 Repræsentation... 2 3 Elevrådsrepræsentanter... 2 4: Organisation... 3 5 Udvalg... 3 6 Ordinære møderegler... 4 7 Forretningsorden... 5 8 Arbejdsopgaver...

Læs mere

telefon +45 7731 0000 fax +45 7731 0101 e-mail info@ms.dk www.ms.dk 29-04-2015

telefon +45 7731 0000 fax +45 7731 0101 e-mail info@ms.dk www.ms.dk 29-04-2015 telefon +45 7731 0000 fax +45 7731 0101 e-mail info@ms.dk www.ms.dk 29-04-2015 Indkaldelse til Rådsmøde i Mellemfolkeligt Samvirke den 30. 31. maj 2015 Hermed indkaldes til det ordinære Rådsmøde i weekenden

Læs mere

Årsplan for Københavnsbestyrelsen 2016-17

Årsplan for Københavnsbestyrelsen 2016-17 1 Årsplan for Københavnsbestyrelsen 2016-17 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Indledning Enhedslisten- Københavns årsplan beskriver både tilbagevendende og nye arrangementer, som Københavnsbestyrelsen

Læs mere

2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde og Toke Nielsen. 3 Valg af referent Beslutning Kim Madsen og Pernille Knudsen

2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde og Toke Nielsen. 3 Valg af referent Beslutning Kim Madsen og Pernille Knudsen Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d. 5. september 2015 Punkt Hvem har stillet punktet Type 1 Velkomst Orientering/gennemgang af dagsordenen Referat Praktiske oplysninger 2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 3

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 3 FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 3 Møde indkaldt af: SE 12. februar 2012 (Pre-møde via skype 7. februar 2012) Deltagere: Skype: Ditte, Mathias, Thea, Christina, Sebastian, Astrid og Søren Møde B

Læs mere

Formandens beretning Netværket af Ungdomsråd 2017

Formandens beretning Netværket af Ungdomsråd 2017 Formandens beretning Netværket af Ungdomsråd 2017 Denne beretning for perioden fra Landsmødet i 2016 til Landsmødet i 2017 har til formål at tegne et billede af arbejdet i organisationen i perioden. Beretningen

Læs mere

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent.

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent. Referat af ungdomsudvalgsmøde Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 17 20:00 Høreforeningen, Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup (Lige ved Høje Tåstrup station, http://handicaporganisationerneshus.dk/)

Læs mere

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 MEDLEMMER... 3 3 MYNDIGHEDER... 4 4 LANDSMØDE... 4 5 EKSTRAORDINÆRT LANDSMØDE... 6 6 VALG AF BESTYRELSE... 7 7 BESTYRELSEN...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Danske Skoleelevers tilbud. til elever og elevråd

Danske Skoleelevers tilbud. til elever og elevråd Danske Skoleelevers tilbud til elever og elevråd 1 DANSKE SKOLEELEVER Hvem er vi? Danske Skoleelever, DSE, er en organisation for dig! DSE har fokus på elever, skole og uddannelse. Vi kæmper for at sikre

Læs mere

Emil Outzen siger velkommen på vegne af Studenterrådet ved Aarhus Universitet

Emil Outzen siger velkommen på vegne af Studenterrådet ved Aarhus Universitet Referat Politik Konferencen efteråret 2017 Åbning af Politik Konferencen Sana byder velkommen til Politik Konferencen Formalia Valg af dirigenter Forretningsudvalget indstiller Yasmin Davali og Valdemar

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Dagsorden Landsrådsmøde 12 13. marts 2016

Dagsorden Landsrådsmøde 12 13. marts 2016 Dagsorden Landsrådsmøde 12 13. marts 2016 Location: Katrine, Margrethehåbsvej 75, 4000 Roskilde Lørdag d. 12. marts: 11:00 12:00 Ankomst Tilstede: Marie, Philip, Anemone og katrine. Lørdag: 12:00 12:15:

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 2

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 2 FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 2 28. - 29. december 2011 [FU-møde 2] Onsdag 10:30 torsdag kl. 16.00 Lokation: B15 Møde indkaldt af: Søren Deltagere: DS = Ditte Søndergaard SJ = Sebastian Jedzini

Læs mere

KABS13 møde 31/10-2013

KABS13 møde 31/10-2013 1. Formalia KABS13 møde 31/10-2013 i. Referent: Kirstrand ii. Ordstyrer:Vinge iii. Tilstedeliste: 1. Vinge 2. Kirstrand 3. Legenden 4. Norge 5. Igor 6. Boyshower 7. kanna 8. Christina 9. Mejbritt 10. Ciabatta

Læs mere

Pkt.. 1 Godkendelse af dagsorden Kristian Storgaard tilføjede punkt 6.3 vedtægtsændringer. Derefter blev dagsordenen godkendt.

Pkt.. 1 Godkendelse af dagsorden Kristian Storgaard tilføjede punkt 6.3 vedtægtsændringer. Derefter blev dagsordenen godkendt. Referat af ÅUFs Styrelsesmøde 07/02 Onsdag den 27. november, kl. 17.00 på sekretariatet Til stede: Kristian Storgaard, Forlev Spejdercenter; Jannick Raunow, Eidolon Århus; Henrik Koch Rasmussen, DDS; Maj-Brit

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Onlinemøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Online Referent: Ordstyrer: Deltagere: Frederikke, Helena,,, Tilde, Sofus Ikke tilstede: Theis Tidsperspektiv for mødet: 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2): Godkendelse af referat

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet

Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Organisationens navn er Studenterrådet ved Roskilde Universitet (forkortet SR eller SR-RUC). Organisationen

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent (2 min)

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent (2 min) VIA-DSR møde Sted: Lokale B337 Prinsens Allé 2 8800 Viborg Mødedato: 20. september 2016 Deltagere Thai, Andreas, Cristian, Mindagus, Inge Stine Rossen Møller, Studenterkoordinator som referent Gæster Elvir

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Aarhus Referent: Helena Ordstyrer: Deltagere: Sabina, Nynne, Theis,,, Sofus, Helena, Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: Observatører: Bolette, Abdulkarim, Anne 1): Godkendelse af

Læs mere

2- ugerspost. Danske Gymnasieelevers Sammensluning Landsmøde 2014 d. 25.- 27. april

2- ugerspost. Danske Gymnasieelevers Sammensluning Landsmøde 2014 d. 25.- 27. april 2- ugerspost Danske Gymnasieelevers Sammensluning Landsmøde 2014 d. 25.- 27. april Indhold Kære Elevråd 4 Praktisk information 6 Tilmelding og betaling 7 Rutevejledning 8 Pakkeliste 9 Kontaktliste 10 Guide

Læs mere