FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 3

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 3"

Transkript

1 FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 3 Møde indkaldt af: SE 12. februar 2012 (Pre-møde via skype 7. februar 2012) Deltagere: Skype: Ditte, Mathias, Thea, Christina, Sebastian, Astrid og Søren Møde B 15: Ditte, Søren, Thea, Astrid, Sebastian, Mathias DS = Ditte Søndergaard SJ = Sebastian Jedzini MP = Mathias Poulsen TB = Thea Bang CH = Christina Harboe AN = Astrid Nielsen SE = Søren Eriksen AB = August Bundegaard O = Orienteringspunkt; der skal hverken besluttes noget eller diskuteres noget, den ansvarlige orienterer blot om et punkt. Et orienteringspunkt kan dog altid opgraderes til et debatpunkt eller et beslutningspunkt, hvis der er en, der ønsker at tage punktet til debat, eller hvis der er noget, FU skal tage beslutning om punktet. D = Debatpunkt; her orienterer den ansvarlige først om punktet og de emner, der skal debatteres. Her lægges der op til at FU diskutere punktet, for at give den ansvarlige gode råd med på vejen. Et debatpunkt kan altid opgraderes til et beslutningspunkt. B = Beslutningspunkt; her orienterer den ansvarlige først om punktet og hvad der skal diskuteres og efterfølgende tages der en beslutning. Der redegøres for de forskellige valgmuligheder (disse kan optimalt være opstillet i et bilag inden mødet).

2 Formalia: SJ er valgt til referent Referat fra FU2 er godkendt Dagsorden er godkendt Økonomi - TO Generelt om økonomi: MP: Ekstra indtægter som ikke er medregnet i budget for Problemer med at komme i kontakt med Banken, da de ikke tror Mathias er landskasserer. Løsning er dog på vej, med et underskrevet landsmødereferat. JS og DS: Bruge dem til bu!er, med det udgangspunkt at vi får omlagt vores lån så vi rent faktisk betaler af på lånet. MP: Har fået adgang til netbank. Foreløbigt LM11 regnskab: MP: Håber ikke at det underskud der er i år gentager sig fremadrettet. TB: Der kommer IKKE underskud i år. SE: Er der blevet talt om, hvad overskridelsen får af konsekvenser? TB: Regning på 5000 kr. for service er ordnet. JS: Vi må fokusere på, hvordan vi kan undgå den slags overskridelser fremadrettet. CH: Synes det er vigtigt, at vi gør opmærksom på, at den slags overskridelser ikke er i orden. Folkemødet på Bornholm: SE: Ansøgning til DUF kommet retur, krav om at RU selv skal finde kr. i egenbetaling. JS: Nogle penge skal gå til administration mv. DS: Ser muligheder i at hente penge fra RV CH: Noget betaling skal gå til ekstern revision, ikke kun brug til intern revision. Ser aftalen som lidt uklar, fx dækningen af transportudgifter. Mangler overblik over hvad vi skal skyde ind, og hvad pengene går til. JS: Burde ikke blive et problem med økonomi, både i forhold til at RV kan give tilskud, samt at der er ekstra indtægter fra bl.a. tilskud til vores ansatte jf. tidligere økonomipunkt. CH: Opfordrer til at tage fat i DUF s konsulenter og forhøre sig om hvordan det hænger sammen i forhold til egenbetaling mv. MP: Synes at pengene kan bruges andre steder, men er bestemt ikke afvisende overfor at vi kan bruge penge på det. Håber på vi kan undgå det. DS: Er ikke videre glad for projektet, hvis vi selv skal skyde alle midler ind, men selvfølgelig positiv hvis vi kan få det dækket af andre. SE: vi kan selv lægge pengene til projektet, også bare håbe at RV giver tilskud, mere for at sætte skub i tingene. JS: Mener godt vi kan finde kr. i budgettet så vi kan sende ansøgningen sammen med de andre. SE: Mener bestemt vi kan finde pengene hos RV, men ligeledes at vi skal sige go for det nu med penge fra vores eget budget. MP: Synes det ser fint ud i forhold til hvad vi for ud af det, og at vi godt kan finde pengene. Medlemskab (Et medlem har fortrudt sin indbetaling og ønsker penge igen) TB: man bør ikke kunne få sine penge tilbage for medlemskab. SE: Kan ikke få sine penge tilbage. JS: Skal undersøges juridisk, men tror ikke at vi er forpligtet. Hvis ikke får medlemmet ikke sine penge igen.

3 Meddelelser Landsformanden Ikke noget vigtigt! Sekretariatet August er på ferie og er tilbage man. d. 20 Sebastian (nye rengøringsmedarbejder((ikke vores kære elskede landsnæstformand))) er dygtig og gør det rigtig godt. Manglende medlemsfremgang opkrævninger gør forskellen. Organisatoriske udvalg SE: Har holdt møde med EU-udvalget, snakket forholdsafstemning. Prøver nyt trykkeri. Hvervekampagnen er på skinner. AN: Formandsmøde gik godt formænd rigtig godt. Det går generelt godt ude i lokalforeningerne. Arbejde med at få hvervekampagne ud til lokalforeningerne. Bornholm vil gerne op at køre. FU er enige om at vi skal have Bornholm op at køre, alle vil gerne have vi har en forening derover. DS: Mener ikke at der er nogen ungradikale på Grønland. TB: Introkursus gik godt, til trods for nogen af de tilmeldte ikke dukkede op. Oplægsholdere til EU-seminar er mere eller mindre klar. Landsmødearbejdsgruppen søger medlemmer. Sted bliver så vidt mulig i Aarhus, ellers Strib. Sted inden påske. CH: Skriftlig kommentar grundet ferie. Politiske ordførere og HB-formandskabet: Godt Kabinetmøde, med afklaring vedr. strategi for udmelding mv. Andet: " MUG: Program er så småt klar, tager udgangspunkt i medlemsundersøgelsen. " Opfordring om at følge op på formandsmøderne og de problemer som bliver præsenteret. " Isoleringsprojekt skal der styr på. " Affaldsproblemer: der skal sorteres. " Efter kl. 23 må der ikke larmes. " SE og August styrer B15 i forhold til rengøring. Ida Brask vil også gerne være med. Ny rengøringsrevolution! Opfølgning på opgaver Det går godt, folk arbejder. DUF støtte og hvervning af nye medlemmer, samt PBSstrategi DS: Så gerne at vi fik lavet en hvervningsstrategi allerede nu. PBS skal ikke stå som noget træls, men som noget lettere for medlemmerne. August og Cecilie har mange gode idéer. Der skal være en tovholder fra FU. SE: Vigtigt at folk betaler, folk skal aktivt melde sig ud, og ikke bare glemme og betale. TB: Mulighed for at se sit medlemsnummer på hjemmesiden. AN: Mulighed for at kræve gebyr for ikke at betale med PBS. JS: 10 kr mindre i medlemskab hvis man tilmelder sig PBS.

4 SE: Ønsker ikke at regulere i priser, men at man klare den internt via ekstra kommunikation og via lokalforeningsformændene. Konkrete tiltag som vi går i gang med nu. MP: Medlemsnummer på medlemslister DS: Lad os høre hvad Cecilie og August har. SE: Ønsker at diskutere rammer for PBS. FU s konklusion: Astrid er valgt som tovholder for medlemshvervning og PBS-strategi som samarbejder med de ansatte. T-shirts og nye tilbud til medlemshvervning JS: har lavet udkast med hvad man får ud af medlemskab, for at give et bedre indblik i forbindelse med indmeldelse, samt tilbud der kan få afsat nogen af vores produkter. CH: Synes det er fint udkast Jedi har lavet. Vigtigt at vi får solgt vores ting. Klistermærker kan gives væk hurtigt. DS: nogen t-shirt kan ikke bruges, grundet dårlig budskab mv. Nogen kan gives til folk der melder sig ind. Nogen kan stadig bruges. SE: Vil gerne have solgt nogle flere sangbøger. JS: Synes vi skal holde et hvis antal sangbøger til backup, men at vi skal fokusere på lokalforeninger. DS: Tror godt vi kan afsætte dem på landsmødet. FU s konklusion: Gode t-shirt (simple med logo) forsat i salg. Statement t-shirts, turkis og sort: Bruges til spas og løjer. Nye sangbøger er ikke lige om hjørnet, først når de gamle er solgt. (Kassereren tilføjer: vi har ingen penge til den slags). Ekstra introkursus TB: For mange tilmeldte i forhold til pladser. SJ: Økonomien i fokus, men vigtigt at holde et mere hvis vi kan SE: Også bekymret for økonomien. Opfordre til at holde regionale introkurser. TB: Lokale/regionale introkurser ikke en god løsning. Mangler regnskab fra sidste introkursus, for at kunne bedømme økonomi. Mulighed for at mindre introkurser med færre deltagere. DS: Thea er ekspert. Lad hende vurdere hvad der kan lade sig gøre. Afvente regnskab fra Jeppe. CH: Synes ekstra introkursus er en god idé. SE: Ok herfra TB: Problem med at dem der har tilmeldt sig, ikke dukker op. SJ: Foreslår gebyr ved ikke deltagelse, som kompensation som for indkøbt mad, mv. Dog først fremadrettet og hvor der oplyses om det. CH: er måske for gebyr fremadrettet, men vil anbefale opkald. DS: Lidt bekymret for opkrævning af gebyrer. Opfordrer til mere klar kommunikation om introkursets omfang overfor deltagerne. TB: Vil gerne intensivere kommunikationen. MP: Ikke smart med gebyr, specielt i forhold til opkrævning SE: Afventer og se om det er det samme fremadrettet. SJ: Enig i overvejelserne vedr. de negative sider ved et evt. gebyr. Anbefaler ligeledes bedre kommunikation. TB: opdatere tekst så det er klart at det er et arrangement hvor man gerne skal melde klart ud, om man deltager eller ej.

5 Teknisk redaktør CH: Posten er meget kedelig, så vi deler opgaven mellem alle udvalgsmedlemmer. På sigt overveje om vi skal have en ansat til at opdatere hjemmesiden. SJ: synes på sigt man skal have en betalt til at sidde og opdatere hjemmesiden, da der er mange der bruger den jf. medlemsundersøgelse. Kan man søge DUF støtte på vegne af RU uden om FU? DS: Problematisk at nogen ansøger i RU s navn uden at være del af ledelsen af Radikal Ungdom. CH: Sikre at det kun er folk med tegningsret. SJ: Bede DUF om at informere os så snart der er noget med Radikal Ungdom, hvad enten det er lokalt eller nationalt, så vi kan sige go, så der ikke opstår situationer hvor RU bliver involveret i noget vi ikke ønsker. SE: Informere lokalforeninger på HB, generelt hvordan man søger DUF. DS: Astrid bedes sende en mail til lokalforeningsformænd, hvor det bliver specificeret hvordan man gør, og hvilke regler der er. Administrations- penge i projektbudgetterne MP: Man kan budgettere op til 7% til administration som kan gives videre til landsforening, en praksis som er blevet benyttet i forbindelse med Zimbabwe-projektet. DS: Har snakket med SIP, og de udtrykte bekymring om de skulle betale til RU altid. Det skal de naturligvis ikke. Kun når der er overskud. TB: Lave politik på området, således det er klart hvorvidt vi skal have penge hver gang. MP: Mener ikke vi skal have en politik på området, udover at de kan give eventuelt overskud til os. Formandsmøde AN: Møderne skal gerne være i Jylland. Djævleøen er bare for besværlig. TB: Synes det er en overvejende god ide at rykke dem, og ser ikke de store problemer i forhold til introkursisterne kan møde deres formænd. SJ: Synes det er en rigtig god idé at sprede formmandskabsmøderne. Unge medlemmer AN: Der er ønske om at der skal være mere fokus på de unge nye medlemmer når de deltager i arrangementer hvor der er alkohol med. TB: Alkohol må ikke være en del af programmet til arrangementerne. Svært at lave samlet politik for unge FU: Ingen forbud mod alkohol til arrangementer AN: Formænd har diskuteret en række forslag til hvordan man kunne agere i forhold til de unge. SJ: Oplever ikke de store problemer i forhold til helt unge medlemmer, men at man selvfølgelig sørger for at de ansvarlige for arrangementer holder et lille ekstra øje med de helt unge medlemmer. TB: Har ej heller oplevet de store problemer, i det man har haft fokus på de unge, og sikret at fx ædruvagterne viser at man godt kan hygge uden af drikke. DS: Kun aldersgrænse hvis det af sikkerhedsmæssige årsager er nødvendigt, fx ved udlandsophold.

6 SJ og SE: Gerne konkrete eksempler på hvad der kan være problemer i forhold til de unge medlemmer, så det er nemmere at bearbejde. Praktiske opgaver TB: " Kontakter Stenberg vedr. underskrift " Skal undersøge hvor meget sidste introkursus kostede, og melde tilbage til FU hvorvidt der er grundlag for at afholde et ekstra. AN: " Skriver mail til lokalforeningsformænd vedr DUF ansøgninger. " Mulighed for at se sit medlemsnummer på hjemmesiden. " Kan man få medlemsnummer på medlemslister? " MP: " Skriver til August, at han skal skrive tilbage at pengene ikke returneres, men at han naturligvis kan udnytte sit medlemskab for i år. " Kontakt SIP vedr. overskud til RU i stedet for DUF. DS: " Undersøger muligheder for penge fra RV til Bornholm projekt. Evaluering af FU-møde SE: Overveje at bruge tiden anderledes? Mere samarbejde på tværs. Gerne bruge FU-møderne til dette. SJ: Anbefaler klart Skype fremover TB: Skype fungerer godt AN: Ønsker ikke at skære i antallet af møder. DS: Mail vedr. støtte til Bornholm

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 2

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 2 FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 2 28. - 29. december 2011 [FU-møde 2] Onsdag 10:30 torsdag kl. 16.00 Lokation: B15 Møde indkaldt af: Søren Deltagere: DS = Ditte Søndergaard SJ = Sebastian Jedzini

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 1

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 1 FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 1 5-6. november 2011 [FU-møde 1] Lørdag 11:30 søndag kl. 16.00 Møde indkaldt af: Ditte og Sebastian Deltagere: DS = Ditte Søndergaard SJ = Sebastian Jedzini MP =

Læs mere

FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet]

FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet] FU-appendiks til BM 11-13/01 [Skriv undertitlen på dokumentet] Indhold Dagsorden for FU-møde... 2 Dagsorden Januar BM 11. - 13 Januar... 3 Økonomi... 3 ES... 6 Referat af FU-møde d. 22. december 2012...

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde i Radikal Ungdom 4. 10. marts 2012

Forretningsudvalgsmøde i Radikal Ungdom 4. 10. marts 2012 Forretningsudvalgsmøde i Radikal Ungdom 4 10. marts 2012 [FU-møde 4] Lørdag kl. 11:30 22.00 Den 10. Marts, 2012 Møde indkaldt af: Søren Deltagere: DS = Ditte Søndergaard SJ = Sebastian Jedzini MP = Mathias

Læs mere

1. Velkomst REFERAT BESTYRELSESMØDE

1. Velkomst REFERAT BESTYRELSESMØDE Dato: 08.09.2018 Tid og sted: 15:00-17:00 på Brohusgade 17 Ordstyrer: Andreas Kronlund (AK) Referent: Michael Steenberg (MS) Til stede: Emilie Mahler (EM), Andreas Kronlund (AK), Emma Tietze (ET) Henrik

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

Kasserens bemærkninger til FUAs regnskab og budget

Kasserens bemærkninger til FUAs regnskab og budget Kasserens bemærkninger til FUAs regnskab 2017-2018 og budget 2018-2019 Bemærkninger til regnskabet: FUA har pr 31/8 2018 202 enkeltmedlemmer og 41 institutionsmedlemmer. Indtægter FUA har haft færre kontingentindtægter

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 Deltagere: Amalie, Simon, Mathias, Vibeke, Morten, Ilija, Henriette og Cecilie Afbud: Mieke og Christian Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Pkt.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017

Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017 Referat af ungdomsudvalgsmøde 29. september 2017 Mødetid: Tid: 19:00 Sted: Landskontoret Deltagere: Frida Neddergaard, Line Mandix Thorsen, Jonas Johnsen, Jonas Mandix Thorsen og Lone Nørager Kristensen.

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-02-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-02-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. februar 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

3.b)Orientering fra Sekretær LT 2 3.c)Orientering fra Kasser EKH 2 Udsende regninger status 2 Regnskab 3 Kasser posten. 3

3.b)Orientering fra Sekretær LT 2 3.c)Orientering fra Kasser EKH 2 Udsende regninger status 2 Regnskab 3 Kasser posten. 3 Beslutningsprotokol bestyrelsesmøde nr. 4-2012. Sted: Gl. Estrup Dyrskue. Randersvej 4, 8963 Auning vi mødes ved den gamle stald Dato: 03.06.2012 Tid. 11.00 Slut : Ca.15.30 Indkaldte Deltagere: Pernille

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 21-05-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 21. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode 2018-2019 og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom tidsperspektivet er gået ud over den oprindelige dato

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat af bestyrelsesmøde fredag d. 9. november 16.00 20.00 Indkaldte: Mogens Schmidt, Christian Bock, Maj Mortensen, Janne Sabroe, Kirsten Weile, Carsten Hansen, Rikke Madsen, Karina Christensen, Julie

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013.

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Sted: Hos Christina Arsland Dato: 12 Maj 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christian Arslan (CA), Fleur Trubka (FT), Anders Henriksen (AH) Line

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Den 24. maj i Århus samt d. 11. juni i Missionshuset i Allinge på Bornholm.

Den 24. maj i Århus samt d. 11. juni i Missionshuset i Allinge på Bornholm. INDKALDELSE TIL ÅRSMØDE I ALTERNATIVET Den 24. maj i Århus samt d. 11. juni i Missionshuset i Allinge på Bornholm. Først og fremmest: tak, tak, tak! Vi kan ikke understrege nok, hvor glade vi er for, at

Læs mere

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011

Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Beretning; regnskab i Adoption & Samfunds lokalforening hovedstaden for regnskabsåret 2010-2011 Regnskabet er opdelt i 3. Den første er selve regnskabet, hvor udgifter og indtægter, bankkonto og saldo

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer, motivation

Forslag til vedtægtsændringer, motivation Forslag til vedtægtsændringer, motivation Bestyrelsen for Mahjong Danmark foreslår visse ændringer af vedtægterne til generalforsamlingen 30. september 2011. Der vil blive stemt om ændringerne én ad gangen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet:

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet: 168/19 den 17-5-19 Referat HB-mødet den 5. maj i Huset Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Christian Ravn kredsformand kreds 1 Gitte D. Christensen

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl. 19.00 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Anette, Bente, Niels-Peter, Stig, Marianne (RR-gr.) & Mette AFBUD: Gunna & Henrik Dagsorden 1. Præsentationsrunde

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. juni 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: HC, MJM, KDP, MM, LM Afbud: BL, KA, EJ, PJ, EO Fravær: PR, KFG Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGT FOR FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER

FORSLAG TIL VEDTÆGT FOR FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER FORSLAG TIL VEDTÆGT FOR FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER Som en hjælp til nye foreninger, har Center for Kultur, Idræt og Sundhed udarbejdet et forslag til, hvordan en foreningsvedtægt kan opbygges.

Læs mere

Dansk e-damper Forening Vedtægter af den

Dansk e-damper Forening Vedtægter af den Dansk e-damper Forening Vedtægter af den 13.11.2015 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansk e-damper Forening eller forkortet DADAFO. Den forkortede version har lige gyldighed med det fulde navn.

Læs mere

Referat af møde i Kampagneudvalget

Referat af møde i Kampagneudvalget Referat af møde i Kampagneudvalget Dato: 1. december 2014 Tid: Kl. 17.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent Nielsen, Malene Madsen, Justin Corfitzen, Maria Helene Olesen og Karina Ertmann Krammer

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

VEDTÆGTER. for Ungdommens Røde Kors

VEDTÆGTER. for Ungdommens Røde Kors VEDTÆGTER for Ungdommens Røde Kors 1 1. Organisationens navn er Ungdommens Røde Kors. 2. Organisationen har hjemsted i Frederiksberg Kommune eller Københavns Kommune. 3. Ungdommens Røde Kors er landsforeningen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Referat for kollegierådsmøde Den kl15.00

Referat for kollegierådsmøde Den kl15.00 Referat for kollegierådsmøde Den 11-03-2018 kl15.00 1. Fremmødte Thomas 1131, Christina 3128, Peter 1340, Martin og Amanda 2011 2. Gæster. Anders Christoffersen 3130 3. Afstemning om lukkede punkter (lukket

Læs mere

28. maj DL-møde

28. maj DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye KB-møde mandag d. 2. marts 2015 kl. 16.00-20.00 Hos Rikke Friis, Nørregade 7, 8660 Skanderborg Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede DL-møde 29.10 2013 DL-møde 29.10 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte... 4 4. Optimering af opgaver... 5 5. Status

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Oprettelse af en forening sådan!

Oprettelse af en forening sådan! Vejledning: Frivillig Folkeoplysende Forening 1 Oprettelse af en forening sådan! Kravene til en frivillig folkeoplysende forening handler primært om hvilke aktiviteter, der er i foreningen, og hvordan

Læs mere

Vejledning til oprettelse af en forening

Vejledning til oprettelse af en forening Vejledning til oprettelse af en forening Kravene til en frivillig folkeoplysende forening handler primært om hvilke aktiviteter, der er i foreningen, og hvordan foreningens arbejde og organisation er struktureret.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Referatet er godkendt via mail. Dagsordenen sættes til godkendelse. a) Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde.

Referatet er godkendt via mail. Dagsordenen sættes til godkendelse. a) Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde. Referat af 20. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 11. februar 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

MDTL. BERETNING 2015. Sidste år mange nyvalgte, nu næsten alle med mere end et års erfaring. Indledning Et travlt år

MDTL. BERETNING 2015. Sidste år mange nyvalgte, nu næsten alle med mere end et års erfaring. Indledning Et travlt år MDTL. BERETNING 2015. Sidste år mange nyvalgte, nu næsten alle med mere end et års erfaring. Indledning Et travlt år DANSKE ÆLDREÅD Synlighed udadtil og indadtil: 1) Prisen givet genlyd nationalt og internationalt.

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde.

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde. Referart Skytteudvalgsmødet den 3/12 2014 Deltagere: Frank Lyngsø, Kjeld Karbæk, René Mortensen, Oscar Sjøgren, Robert Larsen, Johnny Jensen og Sigurd Jensen (referent) Fra kontoret deltog Mikael Green

Læs mere

Danmarks Biblioteksforenings Repræsentantskabsmøde

Danmarks Biblioteksforenings Repræsentantskabsmøde Danmarks Biblioteksforenings Repræsentantskabsmøde 04.11.2015 Indkaldelse og dagsorden TID: fredag den 18. november kl. 11.00 15.00 MØDESTED: Børnenes Bibliotek, Hans Jensensvej 6, 7190 Billund. På årets

Læs mere

Referat fra generalforsamling Tirsdag d. 12. marts kl

Referat fra generalforsamling Tirsdag d. 12. marts kl Referat fra generalforsamling 2019 Tirsdag d. 12. marts kl. 19.00 1. Indledning med andagt 2. Valg af dirigent/referent Heidi Empleo Broe Hansen er referent Egon Skødt er dirigent 3. Formandens beretning

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde)

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Emil Clemmensen (EC), Charly Witt (CW), Jonas Andersson (JA), Rune

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-06-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-06-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. juni 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 7. december 2015 kl. 13.00 15.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H. Svendsen

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde Dagsorden: Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg 17 5300 Kerteminde 1. Valg af referent Ditte, Heines, Finn, Svend, Søren, Kjeld og Steen Peter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kåre, Parbæk Fremmødt: Kathrine Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus har sendt

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 31.08.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Mødedeltagere Daglig Ledelse:, Jesper, Anders, Cecilie, Tone. CISV Danmarks ansatte:, Tina (ref.) Områder 1. Status

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl i lokalerne på Mørkhøjvej 6.

Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl i lokalerne på Mørkhøjvej 6. Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl. 19.00 i lokalerne på Mørkhøjvej 6. Afbud fra Camilla Keller og Bente Makholm Dagsorden: 1. Valg af mødeleder 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse og

Læs mere

DSMM s BESTYRELSESMØDE

DSMM s BESTYRELSESMØDE DAGSORDEN: Afbud: DSMM s BESTYRELSESMØDE Lørdag den 28. januar 2011 kl. 13.00 Comwell Kolding Skovbrynet 1, 6000 Kolding Tlf.: 76 34 11 00 Efterlyser Referent: Præmisser / holdninger: Beslutning: 1. Godkendelse

Læs mere

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent.

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 2. Valg af to stemmetællere Hvem der blev stemmetæller fik referenten desværre ikke noteret ned. 3. Godkendelse

Læs mere

REFERAT 28. NOVEMBER 2015 KL

REFERAT 28. NOVEMBER 2015 KL REFERAT 28. NOVEMBER 2015 KL. 10.30-15.45 Tilstedeværende: Mads, Sigrid, Jonas, Mads, Mette (går tidligt), Niels, Fie (går tidligt), Louise (ankommer kl 12) Nina, Karen, 1. VELKOMMEN & CHECK IN (10 MIN)

Læs mere

Vejlauget Frederiksvej - Mathildevej

Vejlauget Frederiksvej - Mathildevej Vejlauget Frederiksvej - Mathildevej Referat af ordinær generalforsamling den 2. marts 2016 Velkommen ved formand Jens Christian. Foreslår Metta Frost som dirigent. Ingen indsigelser. - Metta Frost er

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 1/3-2015 hos Niels Jørgen Deltagere: Hans, Jørgen, Jeppe, Niels Jørgen, Peter Afbud: HP Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2016

Læs mere

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl 19.00 Deltagende klubber: Ølgod, Grindsted, Vesterhede, Bøvl, Fanø, Næsbjerg, Skovlund, Tistrup, Sig/Thorstrup, Oksbøl, Esbjerg, Janderup, Tjæreborg, Årre,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Tilstede: Mads, Signe, Sigrid, Louise, Rie, Miriam (referent), Esben (under punkt 11-16), Peter (under punkt 14-16) og Ida (via skype under punkt 14). Afbud:

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

» Intro « » Du er kasserer «

» Intro « » Du er kasserer « KASSERER GUIDE » Intro Du er kasserer «Tusind tak fordi du har sagt ja til at være kasserer i LMU! Der er mange vigtige opgaver i LMU, og meget ofte skal der bruges penge til at gennemføre dem. Derfor

Læs mere

Dagsorden RSK møde den april 2017

Dagsorden RSK møde den april 2017 Dagsorden RSK møde den 21-23 april 2017 Indhold 1. Sindsro bøn... 2 2. Præsentationsrunde og afbud... 2 3. Oplæsning af koncepter og visioner for service... 2 4. Oplæsning af BFID og et medlem deler om

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00

Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/ på KUA kl. 14:30-16:00 Referat af Generalforsamling i FUA lørdag d. 29/10 2016 på KUA kl. 14:30-16:00 Antal deltagere: 13 1. Valg af dirigent Mette Thomsen 2. Valg af referent og stemmetæller Referent: Inge-Line Olesen, stemmetæller:

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland

Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland Referat fra OSK-møde i NA-Nordjylland 05.11.2018 1. Sindsrobøn og oplæsning af koncepter 2. Præsentationsrunde Helene Formand Thomas Kasserer og Litteratur formand Carsten Sekretær / Mødeleder OSR Peter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Tilstede: 5 medlemmer tilstede. 1. Valg af dirigent: Henrik Simonsen 2. Valg af referent: Davy Eskildsen 3. Valg af

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DN tirsdag den 5. juni 2011 kl. 13.00 18.00 på Solbakken

Referat bestyrelsesmøde i DN tirsdag den 5. juni 2011 kl. 13.00 18.00 på Solbakken Referat bestyrelsesmøde i DN tirsdag den 5. juni 2011 kl. 13.00 18.00 på Solbakken Deltagere: Bestyrelsen: Jens, Troels, Bjarke, Thomas og Uffe Sekretariatsgruppe: Peter, Kim og Søren Afbud: Martin og

Læs mere

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 5. januar 2012

Områdeservicekomité Nordjylland. Referat OSK-møde 5. januar 2012 Områdeservicekomité Nordjylland Referat OSK-møde 5. januar 2012 1. Sindsrobøn og oplæsning af NA s koncepter. Afholdt og oplæst. 2. Præsentationsrunde og afbud. GSR & GSS: GSR Serenity, Naja GSS Serenity,

Læs mere

Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub.

Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub. Oplæg til struktur for instruktører og uddannelse i Hobro Skiklub. Visionen er at sikre dygtiggørelse af klubbens medlemmer og udbrede glæden ved skiløbet. Hobro Skiklub vil uddanne egne klub instruktører,

Læs mere

Deltagende ved mødet: Christina (Formand) UCN, Mirko (Næstformand) UCL, Maja UCN, Kiki Metropol og Mia Metropol.

Deltagende ved mødet: Christina (Formand) UCN, Mirko (Næstformand) UCL, Maja UCN, Kiki Metropol og Mia Metropol. RSD MØDE 15/6 KL. 10.00 PÅ UCN AALBORG Deltagende ved mødet: Christina (Formand) UCN, Mirko (Næstformand) UCL, Maja UCN, Kiki Metropol og Mia Metropol. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Tilføjelser: Kort orientering

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato: 10. august 2015 kl. 19.00 i Mødelokale:,,,, Tilstedeværende: Afbud fra Peshko og Stig Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00.

Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00. Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00. Mødet afholdes i Æblehaven nr. 78, som er den gamle vuggestueafdeling i Mælkebøtten. Dagsorden: 1. Valg af referent Janni 2. Godkendelse af

Læs mere

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 MEDLEMMER... 3 3 MYNDIGHEDER... 4 4 LANDSMØDE... 4 5 EKSTRAORDINÆRT LANDSMØDE... 6 6 VALG AF BESTYRELSE... 7 7 BESTYRELSEN...

Læs mere

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter.

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter. Referat 19.04.15 1.formalia 1.1 valg af ordstyrer og referent Rikke og Cate 1.2 godkendelse af dagsorden og referat accepteret 2. konstituering 2.1 valg af formand Anders Storm stiller op. Storm bliver

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere.

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. Bestyrelsesmøde 21/9-07 1. Valg af referent: Charlotte er valgt. 2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. 3. Valg af Dirigent: Kenneth er valgt. 4. Godkendelse af

Læs mere

1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos

1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos 1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos Lørdag d.25/11-17 10.00-14.00 Sofiendalvej 9, 5500 Middelfart Dagsordenspunkter: Mål & ansvar: Siden sidst... At alle får delt og informeret om det arbejde der gøres

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 17. september 2012 kl. 16:30 19:00 på Helsevej

Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 17. september 2012 kl. 16:30 19:00 på Helsevej Referat fra bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 17. september 2012 kl. 16:30 19:00 på Helsevej Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere Carsten Hæstrup, Bjarne Kruse, Bjarne Westerdahl, Kai Dahl Andersen,

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

Afbud: Anne Bejlegaard. Referent: Hanne Ordstyrer: Marianne

Afbud: Anne Bejlegaard. Referent: Hanne Ordstyrer: Marianne Mødedato 20.2. 2017 Vejle Mødedeltagere: Ditte Naundrup (DN) Marianne Cuberland () Charlotte Bang Pedersen () Anne Bejlegaard (AB) Birgit Longmose Jakobsen (BJ) Mette Stie (MS) Carsten Rye Gregersen (CRG)

Læs mere

0: Formalities (taker of minutes, moderator)

0: Formalities (taker of minutes, moderator) 0: Formalities (taker of minutes, moderator) Kim er ordstyrer, Mathias er referent. 1: Status on economy and members Stanislav får ordet. Der er kommet én tilmelding i år, indtil videre. Der er nu 42 medlemmer,

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Til: HB Alle landsudvalg Lokalforeninger Postansvarlige 41/15 Den 8.2.2015 Hovedbestyrelsesmøde den 7.2. 2015 kl. 09.00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere