REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017"

Transkript

1 REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/ Deltagere: Sofie, Anders, Ann-Cathrine (AC), Alice, Mads, Nicolaj, Kim (ref.) 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Sofie byder velkommen. Der er ingen kommentarer til dagsordenen, som er godkendt. 2. Check-in Der blev checket ind. 3. Fast punkt: Nyt fra teams og udvalg Hvert team giver en kort opdatering Sekretariatet: Det går godt på sekretariatet, der er travlt igen efter sommerferien. Det går rigtigt godt på det lille nye seksualitetsprojekt. Der er snart medarbejderdag og sommerfest for sekretariatet. MO-teamet: Alice og Ann-Cathrine (AC) har delt MO erne op mellem sig. AC har kontaktet alle MO er skal mødes med CP-ung, FDDB og LOBPA. Mangler svar fra et par stykker endnu. Alice skal mødes med Høreforeningen Mads er gået med i arbejdsgruppen for MO-seminaret sammen med Alice og AC Der var en runde om, hvilke nye MO er vi kan tage kontakt til.

2 Der var en længere debat om, hvad MO erne får ud af at være medlemmer af SUMH på baggrund af forskellige input, som bestyrelsen har fået. Debatten fortsætter på kommende bestyrelsesmøde. Frivilligteamet: Er i gang med at opdatere listen over frivillige, da det er længe siden den er blevet opdateret. Har kontaktet frivillige i Jylland, som måske også kan være interesserede i SUMH-aktivs udvalg i Århus. Politikteamet: Er i gang med at afklare mærkesager. Har brug for yderligere oplysninger fra studievejledere i forhold til at afklare potentiale for mærkesag. Der har været sommerferielukket rundt omkring. Foreløbige tanker ift. mærkesager: Flexjob: Normalt søger man flexjob når man er færdig med uddannelse, hvilket tager ca. 6 måneder. På den måde bliver man 6 måneder forsinket. Man skal kunne starte flexjob-afklaring under uddannelsen, så der ikke er ventetid. Professionsbachelor: Der er obligatoriske praktikforløb på 37 t./uge. Man kan ikke tage flexpraktik på f.eks. 25 timer, selv hvis man ved det kun er det man kan arbejde bagefter. Så er der flere der falder fra. Politikteamet går videre med arbejdet med de potentielle mærkesager. Derudover er der startet en tværpolitisk gruppe op (på tværs af MO erne) med Sigrid, Cæcilie fra CP- Ung, Rasmus Madsen fra Dysleksi Ungdom og Sofie. Formålet er at hver forening kan starte de samme mærkesager op, og få mere pondus politisk ved at stå sammen. 4. Drøftelse ift. ulandsudvalg 1: Kan man få dispensation fra 2-års reglen (man kan kun være i udvalget i 2 år): SUMHs bestyrelse er blevet kontaktet af ulandsudvalget, som gerne vil fortsætte mere end 2 år, da der stadig er mange løse ender, som vil være gode at følge til dørs. De vil også rekruttere flere frivillige til udvalget. Skal vi give dispensation fra 2-års reglen? Beslutning: Efter drøftelse kom bestyrelsen frem til, at der ikke kan gives dispensation fra 2-års reglen.

3 Der er et medlem af ulandsudvalget, der er stoppet før den 2-årige valgperiode udløber. Ulandsudvalget ønsker at tilføje et nyt medlem til udvalget udenfor valgperioden, så udvalget igen er fuldtalligt. Ulandsudvalget rekrutterer potentielle kandidater til den ledige plads. Når kandidaterne er fundet, er det én fra u-landsudvalget og én fra bestyrelsen, der udgør udvælgelsesudvalg og vælger kandidaten. Hvis tilføjelsen til udvalget sker inden ½ år før der er ordinært valg til u-landsudvalget, kan personen fortsætte i den kommende to-årige periode uden at stille op til valg igen. Dvs. at hvis man fx vælges ind (grundet at et andet medlem er gået ud af udvalget) 4 måneder før, at der er valg til udvalget, kan man sidde i 4 måneder + de 2 år. På bestyrelsesmødet i januar skal det nye udvalg vælges på baggrund af opslag og ansøgninger. 2: Hvem skal sidde i Udviklingsstrategisk Forum (USF) i DH? Tidligere har Fie siddet i udvalget, men hun er ikke i bestyrelsen længere. Hvem skal sidde i udvalget nu? Nina: Mit forslag er, at det er en fra ulandsudvalget, da de har fingeren på pulsen. Alice + andre: Meget gerne en fra ulandsudvalget. Beslutning: Alle er enige. Ulandsudvalget finder selv en repræsentant. 5. Fast punkt: Status på nuværende projekter Bestyrelsen har ingen kommentarer 6. Budgetopfølgning + evt. revision af budget (MO-seminar og midler fra Roskilde Festival (samt drøftelse af brug)) Budget bliver fremlagt af Nina. Der er lidt overskud på indtægter, særligt pga. midler fra Roskildefestival. Der er brugt flere midler på bestyrelsesmøder end budgetteret. Der er ikke så meget at gøre ved det, pga. primært hotelomkostninger og lokaleleje i huset. Hvis der er mulighed for at overnatte hos andre i forbindelse med møder, vil det være en stor hjælp. Vi har gået lidt over budget på aktivitetsposter.

4 Der er overskud på administration, primært pga. nedsat husleje, da vi ikke optager så mange pladser i huset. Alt i alt: Der er brugt ca kr. mindre end budgetteret, hvilket er godt. Drøftelse: Hvad er budget for MO-seminar: Efter drøftelse kommer bestyrelsen frem til et budget på kr. for MO-seminar. Hvis det viser sig, at der er stor interesse fra MO erne for at deltage, må det tages op i bestyrelsesgruppen, hvis det ser ud som om budgettet er ved at blive overskredet. MO-teamet holder øje med budgettet og orienterer bestyrelsen om afvigelser. Overnatning ved MO-møder: AC: Er der mulighed for overnatning, hvis der er flere MO-møder flere dage i træk? Det er billigere end at køre frem og tilbage. Mads: Det giver god mening. Nina: Det kan lægges under bestyrelsesteams i budgettet. Alle er enige. Roskilde-festival: Hvad skal vi bruge fra Roskilde festival til? Efter drøftelse kommer bestyrelsen frem til, at der kan bruges midler på: - SUMH t-shirts og roll-ups. (Ca kr.) - Deltagelse i folkemødet på Bornholm 2018 (Ca kr) - Politiske aktiviteter (grafisk materiale i forbindelse med mærkesager) ( kr.) 7. Reviderede økonomiske retningslinjer De reviderede økonomiske retningslinjer godkendes. 8. Oplæg om SUMHs seksualitetsarbejde og nye seksualitetsprojekt Kim fra sekretariatet præsenterer SUMHs indsatser på seksualitetsområdet siden 2010.

5 9. Fast punkt: Projekter, samarbejder og konsulentydelser undervejs Nyt projekt: Boost af SUMH aktiv. Der er kommet penge fra Socialstyrelsen til at styrke SUMHs aktiviteter rundt omkring i landet. Frivilligteamet og Karen fra Sekretariatet er på projektet. 10. Pitch: ungemedhandicap.dk Hvad synes bestyrelsen om projektet ungemedhandicap.dk? Projektidéen kommer fra Jakob Nossel, der også står bag Stomiguiden.dk. Projektet ligger lidt op ad stomiguiden.dk Det skal være en informationsportal, som handler om overgangen fra barn til voksen, når man har et handicap. Efter drøftelse kommer bestyrelsen frem til, at det er et spændende projekt, som SUMH godt kan undersøge nærmere med henblik på at gå ind i. Der er opbakning til at søge til den indledende fase, hvor alle detaljer kan blive talt igennem og der laves en mock-up af hjemmesiden. 11. Oplæg fra Ungdomslederne Ungdomslederne var forbi og lave oplæg om deres oplevelser i Uganda 12. Orientering ift. Nordisk seminar oktober SUMH er vært for Nordisk seminar for ungdomshandicaporganisationer i norden den oktober. Temaet er medborgerskab og inddragelse. Hver organisation har et punkt på programmet. Sofie og Nina deltager. Der skal findes en deltager mere. Mads: Det kunne være spændende med en aktiv frivillig uden for bestyrelsen. Sofie og Nina leder efter en anden, evt. i SUMH er gruppen. 13. Workshop med idégenerering: Handicap og seksualitet Nina og Kim leder en proces med idégenerering om hvad SUMH skal fokusere på inden for seksualitetsområdet fremover. Den indledende brainstorm ledte frem til følgende overordnede temaer, som drøftedes i to grupper: - Teen-love (særligt fokus på teenagere med handicap, da det er en vigtig og svær periode i livet)

6 - Kærester og samliv (hvilke særlige udfordringer er der for unge med handicap i forhold til at få eller have en kæreste?) Nina og Kim arbejder videre med inputsene med henblik på evt. ny indsats eller projekt. 14. Evt. Rådet for ungdomsuddannelser søger deltagere. DH kan indstille en person, som kan komme fra SUMH. Møderne ligger i dagtimerne i hverdagene. Man får en del brugbar viden om uddannelsessystemet ved at sidde i rådet. Der er ingen fra bestyrelsen der ønsker at sidde i rådet. Nina skriver på facebookgruppen og hører Frederik, Sofie og Mette om de er interesserede. AC: Forslag om, at brainstorm og idéudvikling ligger tidligere på dagen, da det er tungt. Det er vigtigt, at pauserne bliver overholdt. Anders er blevet headhuntet til et projekt med Bevica-fonden om udvikling af tilgængelige løsninger til festivaler. Han ved mere i oktober. 15. Check-ud Alle checker ud.

REFERAT 28. NOVEMBER 2015 KL

REFERAT 28. NOVEMBER 2015 KL REFERAT 28. NOVEMBER 2015 KL. 10.30-15.45 Tilstedeværende: Mads, Sigrid, Jonas, Mads, Mette (går tidligt), Niels, Fie (går tidligt), Louise (ankommer kl 12) Nina, Karen, 1. VELKOMMEN & CHECK IN (10 MIN)

Læs mere

BESTYRELSESWEEKEND I SUMH

BESTYRELSESWEEKEND I SUMH BESTYRELSESWEEKEND I SUMH DAGSORDEN 6.-7. MAJ 2017 Bestyrelse: Anders, Alice, Mette, Nicolaj, Sofie, Frederik (kun søndag) Sekretariat: Nina, Karen (Lørdag), Cecilie (Søndag) Sofie og Nina bød velkommen

Læs mere

BESTYRELSESWEEKEND I SUMH REFERAT APRIL 2016

BESTYRELSESWEEKEND I SUMH REFERAT APRIL 2016 BESTYRELSESWEEKEND I SUMH REFERAT 23.-24. APRIL 2016 Tilstede bestyrelse: Sigrid, Fie, Mette, Frederik, Niels, Mads, Anders (skype & sidst på mødet) Tilstede sekretariat: Nina, Karen 1. VELKOMMEN Sigrid

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE

REFERAT BESTYRELSESMØDE REFERAT BESTYRELSESMØDE Tidsrum: Lørdag den 4. marts kl. 10.00-16.00 Mødeleder: Sigrid Referent: Karen Tilstede: Bestyrelse: Sigrid, Mette, Mads, Frederik, Anders, Jonas Sekretariat: Nina, Karen, Karina

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2014 Tilstede: Mads, Signe, Sigrid, Louise, Rie, Miriam (referent), Esben (under punkt 11-16), Peter (under punkt 14-16) og Ida (via skype under punkt 14). Afbud:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 14. december 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 14. december 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 14. december 2013 Tilstede: Trine, Sigrid, Nicolai (under punkt 4), Rie, Sidsel, Signe, Mads, Louise (fra punkt 5) og Miriam (referent). Afbud: Oliver Dagsorden: 1. Velkommen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 31. august 2014

Referat af bestyrelsesmøde 31. august 2014 Referat af bestyrelsesmøde 31. august 2014 Tilstede: Katrine, Mads, Anders, Louise, Sigrid, Fie, Thor (fra punkt 5), Sidsel og Miriam (referent) Dagsorden: 1. Velkommen og TJEK-IN 2. Gennemgang og godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. februar 2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. februar 2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. februar 2014 Tilstede: Sigrid, Mads, Signe, Sidsel, Rie og Miriam (referent) Afbud: Louise, Trine og måske Oliver Dagsorden: 1. Velkommen og TJEK-IN 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Formanden Sofie Monggard Christensen bød velkommen, og der blev givet en række praktiske informationer.

Formanden Sofie Monggard Christensen bød velkommen, og der blev givet en række praktiske informationer. REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE I SUMH 6.-7. APRIL 2018 1. Velkomst 2. Valg af dirigent, valg af referent og stemmetællere 3. Godkendelse af dagsorden 4. Opfølgning på referat fra sidste år 5. Vedtagelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 14. maj kl. 10-15.30 Bestyrelsesmødet afholdes på Musholm Bugt Feriecenter

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 14. maj kl. 10-15.30 Bestyrelsesmødet afholdes på Musholm Bugt Feriecenter Bestyrelsesmøde i SUMH D. 14. maj kl. 10-15.30 Bestyrelsesmødet afholdes på Musholm Bugt Feriecenter Tilstede: Rie Lynge Rasmussen, Thomas Arpe, Peter Mikkelsen, Tim Pettersson, Ulrik Klintrup Dahl Madsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Tirsdag d. 1. september 2009, kl. 16-20, Kløverprisvej, mødelok. 2 Tilstede: Rie Lynge Rasmussen, Peter Mikkelsen, Ulrik Dahl Madsen, Cathrine Jeppesen, Isak Kornerup

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH

Bestyrelsesmøde i SUMH Til stede: Isak Kornerup Houe, Anne Kristina Ladingkær, Cathrine Jeppesen (Afbud pga. manglende tolkning) Rie Lynge Rasmussen Fra SUMHs sekretariat: Miriam (ordstyrer) og Sif (referent) Bestyrelsesmøde

Læs mere

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Dato: 25. april 2019 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 20 86 24 94 Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Tid: Fredag d. 3. maj kl. 9.30 16.00 Sted:

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH

Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Referat af bestyrelsesmøde i SUMH Tilstede: Isak Kornerup Houe, Rie Lynge Rasmussen, Kristina Ladingkær, Peter Mikkelsen, Ulrik Dahl-Madsen, Miriam Madsen, Danny Nymand Lajer og Tina Langerskov Buchhave

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 29. november 2014

Referat af bestyrelsesmøde 29. november 2014 Referat af bestyrelsesmøde 29. november 2014 Tilstede: Thor, Sigrid, Fie, Sidsel, Anders, Mads, Louise (fra punkt 6) og Miriam (referent). Katrine var desværre syg. Dagsorden: 1. Velkommen og TJEK-IN 2.

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

- MO-seminar om politisk kommunikation (i samarbejde med MO-temaet).

- MO-seminar om politisk kommunikation (i samarbejde med MO-temaet). ÅRSBERETNING 2017 POLITIK OVERORDNET I løbet af året har SUMHs politik-team arbejdet på en række forskellige tiltag, som forhåbentlig både vil blive mærket af medlemsorganisationerne og kan være med til

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent.

Anne Mette blev valgt som ordstyrer og Sanne blev valgt som referent. Referat af ungdomsudvalgsmøde Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 17 20:00 Høreforeningen, Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup (Lige ved Høje Tåstrup station, http://handicaporganisationerneshus.dk/)

Læs mere

REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018

REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018 REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018 Tilstede: Formand Karsten Dybvad, Næstformand Michael Rasmussen, Ida Boe, Arvid Hallén, Alfred Josefsen, David Lando, Mette Morsing, Thomas Skinnerup Phillipsen,

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden.

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden. Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 15. Juni -2016 Tid: ca. kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle Mødedeltagere:, Jeanne, Anders, Rikke, Lone, Susanne, Carsten, Catrine Afbud: Bitten,

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 4. maj

Referat af bestyrelsesmøde 4. maj Referat af bestyrelsesmøde 4. maj Tilstede: Rasmus Storgaard, Isabella Leandri-Hansen, Osman Sari, Rie Lynge Rasmussen, Mads Brix Baulund, Camilla Heide Sørensen, Tim Hansen og Miriam Madsen (referent)

Læs mere

Direktionen. Torsdag 8. januar AKKC Europa Plads Aalborg

Direktionen. Torsdag 8. januar AKKC Europa Plads Aalborg Direktionen Torsdag 8. januar 2015 AKKC Europa Plads 4 9000 Aalborg 1 1. Dagsorden Dagsordenen er godkendt. 2 2. Status på udpegningerne Direktionen tager orienteringen om sammensætningen af ErhvervsForum

Læs mere

Procedure for etablering af nye aktiviteter

Procedure for etablering af nye aktiviteter Procedure for etablering af nye aktiviteter Styregruppen for døgninstitutioner Indholdsfortegnelse 1. Formål.... 1 2. Første kontakt.... 1 3. Samarbejdsaftalen... 2 4. køreplan... 3 5. rekruttering af

Læs mere

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Dato: 21. april 2016 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 31 19 32 33 Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Tid: fredag den 29. april kl. 09.30

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Årligt ordinært repræsentantskabsmøde 2012 Søndag d. 9. september 2012, kl. 13.00-17.30 i Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6, 1. sal, 1007 København K. REFERAT Dagsorden

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Afbud: Kim Madsen, Rikke Østergaard (i stedet deltager Thomas Bannow), Morten Malmgren, Bjørn Andersen og Rasmus Christiansen

Afbud: Kim Madsen, Rikke Østergaard (i stedet deltager Thomas Bannow), Morten Malmgren, Bjørn Andersen og Rasmus Christiansen Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d. 3.-4. September 2016 Deltager: Toke Nielsen, Dennis Otkjær, Rasmus Sørensen, Thomas Bannow, Dennis Gartig, Mia Kvistgaard, Emil Bill, Amanda Reichert, Nikolaj Mailand, Jack

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Katja, Signe, Lillian og Helene deltog i første del af mødet til drøftelse af projekt følgeven

Katja, Signe, Lillian og Helene deltog i første del af mødet til drøftelse af projekt følgeven Referat fra bestyrelsesmøde i SIND den 4.04 2017 Til stede: Leni, Per, Jette, Kate, Lance, Nelli (referant) Katja, Signe, Lillian og Helene deltog i første del af mødet til drøftelse af projekt følgeven

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden

Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Tidspunkt 7. april kl. 18.00 21.00 Århus Ungdommens Fællesråd Styrelsesmøde Dagsorden Sted ÅUF Sankt Nicolaus Gade 2, 8000 Aarhus C Indbudte Afbud Tilstede Ikke til Navn stede X Cecilie Hansen, formand

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Referat Dato: Mandag 16/4-18 Kl

Referat Dato: Mandag 16/4-18 Kl Referat Dato: Mandag 16/4-18 Kl. 17.00-20.00 Sted: Ungecenter Syd (Sortebakkeskolen) Løgstørvej 161, 9610 Nørager. Parker ved Sortebakkehallen derfra kan skiltene med RU ses. Emne: Bestyrelsesmøde (m.

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 16. maj 2012 en GODKENDELSER: 1. Godkendelse af dagsordenen Indstilling Bestyrelsen godkender dagsordenen. 2. Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Referat Dato: onsdag 19/4-17 Kl Sted:

Referat Dato: onsdag 19/4-17 Kl Sted: Referat Dato: onsdag 19/4-17 Kl. 16.30-18.30 Sted: Naturbase Brorstrup, Brorstrup Kærvej 8, Nørager Emne: Bestyrelsesmøde ( m. forplejning) Formål med mødet: Orientering, opfølgning, refleksion og beslutningstagen

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

1. Velkomst. 2. Nyt fra sekretariat REFERAT BESTYRELSESMØDE

1. Velkomst. 2. Nyt fra sekretariat REFERAT BESTYRELSESMØDE EUDY-Dato: 31/3-2019 Tid og sted: 11:00-16:00 på Brohusgade 17 Ordstyrer: Henrik M. Hørlyck (HH) Referent: Michael Steenberg (MS) Til stede: Victoria Larsen (VL), Mads Jensen (MJ), Mads Jensen (MJ) og

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalget for Specialundervisning på skoleområdet

Referat af møde i Opgaveudvalget for Specialundervisning på skoleområdet GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalget for Specialundervisning på skoleområdet Mødetidspunkt 20-06-2017 17:00 Mødeafholdelse Søgårdsskolen, C. L. Ibsensvej 3, 2820 Gentofte Protokollen blev

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2013

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. marts 2013 Tilstede: Mads Brix Baulund, Tim Hansen, Osman Sari, Rie Lynge Rasmussen, Isabella Leandri-Hansen og Miriam Madsen (referent) Under punkt 4-5 desuden: Kim Steimle

Læs mere

Verdensmålsgruppen redegjorde for overvejelserne bag de fremsatte anbefalinger.

Verdensmålsgruppen redegjorde for overvejelserne bag de fremsatte anbefalinger. REFERAT Styrelsesmøde 16-05-2018 Tilstede: Rasmus Kjeldsmark Jakobsen, Chris Holst Preuss, Nynne Bern Jensen, Gitte Kjær Petersen, Thor Ekberg Bonde, Cecilie Føns Stelmer, Rasmus Kjær Slot, Nicolai Boysen,

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde 2013 Fredag d. 5. april 17.30-18.00 18.00-19.00 19.00-19.30 19.30-20.00 20.00-20.20 20.20-20.35

Referat fra repræsentantskabsmøde 2013 Fredag d. 5. april 17.30-18.00 18.00-19.00 19.00-19.30 19.30-20.00 20.00-20.20 20.20-20.35 Referat fra repræsentantskabsmøde 2013 Fredag d. 5. april 17.30-18.00 Introduktion af nye repræsentanter 18.00-19.00 Aftensmad 19.00-19.30 Velkomst Valg af dirigent, valg af referent og stemmetællere Isak

Læs mere

2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde og Toke Nielsen. 3 Valg af referent Beslutning Kim Madsen og Pernille Knudsen

2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde og Toke Nielsen. 3 Valg af referent Beslutning Kim Madsen og Pernille Knudsen Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d. 5. september 2015 Punkt Hvem har stillet punktet Type 1 Velkomst Orientering/gennemgang af dagsordenen Referat Praktiske oplysninger 2 Valg af ordstyrer Beslutning Lars Bonde

Læs mere

*Visioner for Høreforeningens ungdomsarbejde*

*Visioner for Høreforeningens ungdomsarbejde* Referat af ungdomsudvalgsmøde Tirsdag den 8. januar 2014 kl. 17 20:00 Høreforeningen, Handicaporganisationernes hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup (Lige ved Høje Tåstrup station, http://handicaporganisationerneshus.dk/)

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Referat. Integrationsrådet

Referat. Integrationsrådet Referat Den, kl. 18:00 holdt ordinært møde i Multietnisk Kulturhus, Lille Madsegade 32, Rønne. Mødet slut kl. 19,25 Fraværende med anmeldt forfald: Ernst Jensen, stedfortræder Joan Prahl deltager Trine

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Aarhus Referent: Helena Ordstyrer: Deltagere: Sabina, Nynne, Theis,,, Sofus, Helena, Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: Observatører: Bolette, Abdulkarim, Anne 1): Godkendelse af

Læs mere

a. Temadrøftelse: Responsum vedr. autorisationsloven

a. Temadrøftelse: Responsum vedr. autorisationsloven Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 30. september 2010 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 14. november 2010 Deltagere: Brian Errebo-Jensen (BEJ) Anne Marie Svenningsen

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i.

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde 25. april 2017 Tid Tirsdag 25. april 2017 kl. 17-20 Sted Verninge Skole Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15. min. Elevrådet får deres egen opslagstavle, hvor de kan

Læs mere

Forretningsorden for Handicaprådet

Forretningsorden for Handicaprådet Forretningsorden for Handicaprådet I medfør af lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 37a har kommunalbestyrelsen i Tønder Kommune nedsat et handicapråd, og i henhold til bekendtgørelse

Læs mere

3. Kommentarer til og opfølgning på referat fra bestyrelsesmødet d. 15.01.12

3. Kommentarer til og opfølgning på referat fra bestyrelsesmødet d. 15.01.12 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. februar 2012 Tilstede: Tim Hansen, Rasmus Storgaard, Rie Rasmussen, Thomas Arpe, Ulrik Klintrup Dahl Madsen, Mads Brix Baulund, Isabella Leandri-Hansen og Miriam Madsen

Læs mere

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Dokument: Neutral titel Møde Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid 25. maj 2018, kl. 09.30-11.30 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Leif Serup (Hjørring Kommune) Formand

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 27.11.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet Referat Punkt 2, bilag 2 Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. november 2012 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Referat af møde i integrationsrådet 3. februar , Kanalstræde 2, mødecentret

Referat af møde i integrationsrådet 3. februar , Kanalstræde 2, mødecentret Referat af møde i integrationsrådet 3. februar 2016 19-21, Kanalstræde 2, mødecentret Til stede: Christel, Jean, Christina, Susanne, Mahad, Erdogan, Ann-Katrine, Ann-Cherie, Hristina, Gitte (referent)

Læs mere

Referat af Generalforsamling

Referat af Generalforsamling Side 1 af 5 Referat af Generalforsamling SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRAÅ DGIVERE Odense Zoo d. 18.01.2018 Ordstyrer: Anne-Marie Wulf Referent: Rikke Ludvigsen Deltagere: 15 Formandens beretning for

Læs mere

Referat af møde i Kampagneudvalget

Referat af møde i Kampagneudvalget Referat af møde i Kampagneudvalget Dato: 1. december 2014 Tid: Kl. 17.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent Nielsen, Malene Madsen, Justin Corfitzen, Maria Helene Olesen og Karina Ertmann Krammer

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Danske Døves Ungdomsforbund

VEDTÆGTER FOR Danske Døves Ungdomsforbund VEDTÆGTER FOR Danske Døves Ungdomsforbund 2016 AFSNIT 1: INDLEDENDE BESTEMMELSER 1 NAVN, STIFTELSE OG HJEMSTED 1.1 Forbundets navn er Danske Døves Ungdomsforbund (DDU). Forbundets internationale benævnelse

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 31. oktober 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet afholdtes i Københavns Politiforening, H. C. Andersens Boulevard 42, 1. 1553 København

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde 3-4. oktober 2014 Tilstede: Louise, Mads, Anders, Sigrid, Fie, Katrine, Thor (fra punkt 8), Sidsel og Miriam (referent). Dagsorden: 1. Velkommen og TJEK-IN 2. Gennemgang og godkendelse

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere Inge Bech, Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Anders Andersen, Daniel Jensen, Thai Fuglsang og Stine

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Dagsorden 21. februar 2018

Dagsorden 21. februar 2018 Dagsorden 21. februar 2018 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat, FU-møde d. 18. august 2010

Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat fra mødet i DMCG-PAL Forretningsudvalget den 18. august 2010 på Bispebjerg Hospital Til stede: Henrik Larsen, Helle Timm, Mai-Britt Guldin, Lene Jørgensen, Birgit

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 44 sprotokol fra sidste møde 3 45

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 18. august 2017

Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 18. august 2017 Dato: 6. september 2017 Til: Hovedbestyrelsen Skrevet af: Mads Peter Aagaard Madsen, 31 19 32 33, mads@dn.dk Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 18. august 2017 Tid: Fredag d. 18. august kl. 9.30 15.00

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden: Referat af mødet den 7. december 2009

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden: Referat af mødet den 7. december 2009 Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 7. december 2009 Ref: HS Dato: 11. januar 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas

Læs mere

Referat af møde i anerkendelsesudvalget

Referat af møde i anerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i anerkendelsesudvalget Torsdag 20. marts 2014, kl. 12.00-15.00 29. april 2014 Til stede

Læs mere

Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018.

Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018. Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018. 1. Velkomst v/fællesformanden og kort præsentation af fremmødte med faste officielle tillidshverv. Anders Bjerre Jørgensen

Læs mere

Referat Dato: 27/9-18 Kl Sted: Ungecenter Øst, Sverriggaardsvej 4a, Skørping

Referat Dato: 27/9-18 Kl Sted: Ungecenter Øst, Sverriggaardsvej 4a, Skørping Referat Dato: 27/9-18 Kl. 18.30-21.30 Sted: Ungecenter Øst, Sverriggaardsvej 4a, Skørping Emne: Bestyrelsesmøde ( m. sandwich ) Formål med mødet: Orientering, opfølgning, refleksion, udarbejdelse af principper

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d FORMALIA: Hvor: Hos Nynne (København) Referent: Sofus Ordstyrer: Nynne Deltagere: Sofus, Julie, Helena, Theis, Nynne, Sabina, Frederikke, Tilde Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: 4 timer 1): Godkendelse

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 30.09.16. Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 29. september 2016 fra 9.00 15.30. Dagsorden: 1. Velkomst ved Ulla Gram Velkommen

Læs mere