Torsdag den 20. marts 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Torsdag den 20. marts 2014"

Transkript

1 Torsdag den 20. marts Præsentation foretaget med udgangspunkt i rådets formål. Rådet skal rådgive det til enhver tid siddende fagudvalg i idrætspolitiske spørgsmål samt fremme synspunkter mellem idrætsforeninger og fagudvalg om lokalpolitiske spørgsmål, der vedrører bredde- og eliteidræt. Rådet skal endvidere styrke samarbejdet mellem breddeidræt og eliteidræt samt fremme indsatser og initiativer indenfor idrætsområdet jf. Helsingør Kommunes Idræts- og Fritidspolitik. 2. Konstituering af Idrætsråd Frank Jensen, Helsingør Sports Union valgt som formand for en 2-årig periode. Finn Moseholm, FC Helsingør valgt som næstformand for en 2-årig periode. 3. Udpegning af Idrætsrådets repræsentanter til Idræts- og Fritidsforum Frank Jensen og Michael Malmquist blev udpeget til Idræts- og Fritidsforum. Kitt Montell blev udpeget som suppleant. 4. Skolereform og foreningsliv Center for Kultur, Idræt og Byudvikling præsenterede et oplæg baseret på de overordnede rammer i skolereformen samt eksempler på mulige samarbejdsformer mellem skole og foreningsliv. Idrætsrådet ser store muligheder i kommende samarbejde som både kan fungere som rekrutteringsgrundlag for nye medlemmer, inspirere unge til træner- og lederjob i foreningerne mv. Udvalget anbefaler, at foreningslivet orienteres om mulighederne for samarbejdet med lokale skoler og at eksisterende samarbejdsformer mellem skole og foreningsliv synliggøres. Der blev ligeledes udtrykt ønske om, at de lokale foreningsliv på sigt bliver repræsenteret i skolebestyrelserne.

2 Idrætsrådet påpegede, at et frugtbart samarbejde mellem skole og foreningsliv kræver de landsdækkende idrætsforbunds aktive deltagelse i den videre proces. 5. Orientering om Helsingør Talent og Elite Idrætsrådet fandt det positivt, at særligt Helsingør Elite Idrætsakademi rummer talentudvikling for andre idrætsgrene end fodbold, håndbold, tennis, svømning og atletik og kan kun støtte ønsket om en udvidelse af idrætslinjen til et spor to. 6. Retningslinjer for talentpulje Eliteidrætskoordinator Allan Jørgensen udarbejder på baggrund af Idrætsrådet kommentarer forslag til retningslinjer for tildeling af støtte fra talentpuljen. Forslaget udsendes til Idrætsrådets medlemmer til kommentering, inden endelig godkendelse i Sundhed, Idræt, og Fritidsudvalget. 7. Fordeling af materialetilskud 2014 Fordelingen godkendt. Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb behandles i 2. fordelingsrunde. Forinden drøftes Helsingør Sports Unions oprindelige retningslinjer for fordeling af materialetilskud med henblik på, at præcisere puljens støtteformål.

3 Mandag den 5. maj Nordsjælland Håndbold samarbejdsaftale Idrætsrådet har i mødet den 5. maj drøftet Nordsjælland Håndbolds udkast til samarbejdsaftale med Helsingør Kommune, og har i den forbindelse følgende betragtninger: At Nordsjælland Håndbold som et minimum bør udarbejde en strategiplan, med såvel sportslige som økonomiske mål, der rækker minimum 4-6 år frem, inden endelig stillingtagen til indgåelse af aftale. At det bør tydeliggøres om hvorvidt aftalen indgås med markedsføring for øje eller om der også skal indarbejdes konkrete samarbejdstiltag omkring talent- og klubsamarbejde i aftalen. Endvidere anbefaler Idrætsrådet, at Sundhed, Idræt og Fritidsudvalget bør overveje at indkalde Helsingør Håndboldklub til udvalgsmødet den 15. maj med henblik på en afklaring af klubbens egne sportslige mål. 2. Implementering af værdisæt for talentudvikling Eliteidrætskoordinator Allan Jørgensen orienterede om processen for indarbejdelse af værdisæt i den lokale talentudvikling. 3. Orientering om budgetproces på idræts- og fritidsområdet Center for Kultur, Idræt og Byudvikling orienterede om budget 2014 samt de indarbejdede besparelser på idræts og fritidsområdet. Endvidere blev Idrætsrådet orienteret om budgetprocessen for og Idrætsrådet vil jævnfør Folkeoplysningsloven blive hørt om budgettet i rådets juni møde. 4. Eventuelt Frank Jensen orienterede om dialogmøde med foreningslivet omkring den ny skolereform. Dialogmødet afholdes den 10. juni kl på Snekkersten Skole afd. Smakkevej.

4 Torsdag den 25. september Elitestøttekoncept - Helsingør Talent og Elite Indstillingerne 1 & 3 godkendt. Idrætsrådet besluttede, at anbefale ansøgningsprocedure I, hvor der opereres med to ansøgningsskemaer. Et til klubber der i forvejen arbejder tæt sammen med Helsingør Talent og Elite i forbindelse med Idrætslinjen og Helsingør Eliteidræts Akademi og et til øvrige klubber. Idrætsrådet ønsker at målrette information om talentpuljen til lokale idrætsforeninger. Idrætsrådet anbefaler en ansøgningsfrist pr. 1. november 2014 med henblik på fordeling af restpuljen. Idrætsrådet anbefaler endvidere at uforbrugte midler overføres til næste års pulje. Idrætsrådet ønsker at der oprettes en lignende talentpulje til de fem satsningsidrætter (fodbold, håndbold, atletik, svømning, tennis). 2. Orientering om retningslinjer for materialetilskudspuljen Sagen drøftet. Retningslinjerne udsendes til klubberne i forbindelse med ansøgningsskema til materialetilskud. 3. Tilskudsordning for idræts- og fritidsområdet orientering Orientering foretaget. 4. Der blev tilføjet et punkt til dagsordenen vedr. høring omkring budget Støtte til Nordsjælland Håndbold - Helsingør Kommune har indgået samarbejdsaftale med Nordsjælland Håndbold for sæsonen Budget Center for Kultur, Idræt og Byudvikling orienterer om budgetforslagene på budgetområde 411 Idræt og Fritid. Byrådets 2. behandling af budget finder sted 5. oktober 2014.

5 Sport Events Helsingør Kommune oplever en stigende interesse for at afvikle større Sports Event i og omkring Helsingør. Der orienteres om forventede begivenheder. Sportsgalla Center for Kultur, Idræt og Byudvikling orienterer om planlægningen af Sportsgalla 2014, der afvikles den 31. januar Ny Idrætshal ved Helsingør Gymnasium - Gennemgang af regler samt muligheder for foreningers brug af ny hal ved Helsingør Gymnasium. Skolereform Fremtidens Folkeskole - Status på arbejdet med inddragelse af det lokale foreningsliv i folkeskolen. Dialogmøde med Sundhed, Idræt og Fritidsudvalget - Der er p.t. ikke fastsat mødedato for dialogmøde med fagudvalget. Emner til dialogmøde drøftes. Orientering foretaget. Vedrørende dialogmøde med Sundhed, Idræt og Fritidsudvalget ønsker Idrætsrådet at drøfte emner til den kommende perspektivplan for idræt og fritidsfaciliteter.

6 Torsdag den 27. november 2014 Formanden ønskede fremadrettet et mere udførligt referat og ikke et traditionelt beslutningsreferat. Væsentlige bemærkninger og anbefalinger skal udover beslutninger fremgå af referatet. 1. Orientering / Meddelelser Orientering foretaget. Skolereform Status - Ny hjemmeside vedr. Den åbne skole (samarbejde mellem skole og foreninger, lokalt erhvervsliv m.v.) blev introduceret. Frank Jensen oplyste i øvrigt, at skolebestyrelser nu kan suppleres med foreningsrepræsentanter og erhvervsdrivende. Fitdeal Helsingør - Ny hjemmeside/markedsføringsportal vedr. FIT DEAL Helsingør blev præsenteret. Idrætsrådet anbefaler, at sociale medier, som facebook benyttes til at sprede kendskabet til FIT Deal Helsingør. Priser på FIT Deal aktiviteter drøftet. Priser kan variere alt efter aktivitetens art og omfang. Sportsgalla Kort status på Sportsgalla 2014 blev forelagt. Idrætsrådet henstiller til, at kommunen i forbindelse med næste års arrangement (i 2016) tager højde for andre større begivenheder, som f.eks. DR s Sportsshow, således der ikke sker sammenfald i arrangementsdatoen. Frank Jensen og Piet Petersen repræsenterer Idrætsrådet i kommunens priskomité. Materialetilskud Der er afregnet bevillinger for ca Foreninger, der endnu ikke har fremsendt dokumentation for bevilget tilskud rykkes. Restpulje anbefales overført til næste års pulje og indgår i det nye års ansøgningsrunde. Ansøgninger, der i år ikke var fremsendt rettidigt indgår i næste års pulje. Nyt fra Helsingør Kommunes Idrætsanlæg - Hans Henrik orienterede om klimaforbedrende foranstaltninger i de kommunale haller samt udfordringer i Helsingør Svømmehal med hæve/sænke bund. Der er nedsat en brugergruppe på Snekkersten Idrætscenter i forbindelse med anlæggelse af ny kunstgræsbane. Der afholdes stor svensk turneringskamp i Floorball i Helsingørhallen den 7. marts Kampen er arrangeret i samarbejde med Helsingør Floorball Team og er et led

7 i et reklamefremstød for floorball sporten i DK. Der forventes alene tilskuere fra Sverige. Fælles Drift selvejende haller - Peter Poulsen orienterede kort om kommunens undersøgelse vedr. de selvejende hallers mulighed for at overgå til kommunal drift. Undersøgelsen viste, at en kommunalisering p.t. ikke er aktuel, men muligheden fortsat vil være til stede. 2. Talentpulje - retningslinjen m. SIF s ændringer Orientering foretaget. Idrætsrådet bemærkede, at der er en mindre uoverensstemmelse i retningslinjerne, da det ikke fremgår, at idrætsudøvere bosiddende i kommunen, men ikke tilknyttet en forening hjemmehørende i kommunen, skal søge via sin forening. Dette tilrettes og fremtidige ansøgninger fra udøvere anbefales at søge via deres forening. 3. Eliteansøgning Sebastian Fleischer, træningsophold i Rio samt World cup i Miami Ansøgningen drøftet. Idrætsrådet efterlyste oplysninger om hvorvidt ansøger er støttet af Team DK og om der til træningsopholdet er andre indtægter i form af sponsorater, egenfinansiering m.v. Rådet efterlyste ligeledes en egentlig plan for træningen frem mod OL Idrætsrådet ønsker, at ansøger kontaktes for at indhente ovennævnte oplysninger og samtidig - med reference til retningslinjerne anbefales det, at ansøgning sker gennem Ålsgårde Surf og Sejlklub. Idrætsrådets eliteudvalg vil herefter hurtigst muligt behandle ansøgningen. Kitt Montell gjorde i øvrigt opmærksom på, at Espergærde IF Gymnastik havde fremsendt ansøgning om støtte fra Talentpuljen inden for tidsfristen, men savnede ansøgningen i dagsordenen. Ansøgningen er genfremsendt og behandles i eliteudvalget i december. Det bemærkes, at det fortsat er muligt at søge puljen, idet eliteidrætsudvalget vil træde sammen i december og behandle indkomne ansøgninger. 4. Idrætsrådet opgaver og mødevirksomhed drøftelse Idrætsrådet drøftede rådets fremtidige opgaver og mødeform. Der er bred enighed om, at rådet er et rådgivende organ for det politiske udvalg med samme status som eksempelvis Handicaprådet. Det i den forbindelse vigtigt, at rådets

8 møder tilrettelægges, således at rådet kan agere visionært og proaktivt i forhold til den politiske beslutningsproces. I dag opleves rådets arbejde mere bagudrettet i form af høring, udtalelser m.v. Center for Kultur, Idræt og Byudvikling udarbejder mødeplan for 2015, som udsendes i løbet af december. Det blev foreslået, at der i forhold til det politiske udvalgs møder, blev udarbejdet et årshjul, så rådets arbejde bedre kunne tilrettelægges. Det blev ligeledes anbefalet, at mødeformen blev fordelt med 70 % til temadrøftelse og 30 % til sagsbehandling. Ligeledes blev en temadag foreslået med ekstern inspiration. Der blev udtrykt behov for, at udviklingen af elite- og talentarbejdet bør ske i et eliteudvalg med tilknytning til Idrætsrådet. Der blev nedsat et eliteudvalg, hvor Idrætsrådets repræsentanter fra eliteklubber m.v. er faste medlemmer. Repræsentanter fra øvrige satsningsidrætter inviteres til eliteudvalgets møder, som jf. vedtægterne ledes af Eliteidrætskoordinator Allan Jørgensen. Møderne skal afholdes oftere, da det daglige samarbejde mellem Helsingør Talent og Elite (Idrætslinjen og HEA) og klubberne skal styrkes og koordineres.

9 Tirsdag den 24. februar Orienteringspunkter Orientering fra Eliteudvalgets møde d. 20. januar 2015 Fitdeal Sportsgalla indtryk og evaluering ad a) Elitekoordinator Allan Jørgensen orienterede om eliteudvalgets hidtidige arbejde. ad b) Områdeleder Jesper Lyngsøe orienterede om status på Fitdeal-projektet og kunne meddele, at information om Fitdeals muligheder for foreninger og borgere vil blive intensiveret frem Idrætsrådet mod sommerferien. ad c) Idrætsrådets deltagere udtrykte tilfredshed med arrangementet og havde følgende bemærkninger: - At scenen bør forhøjes - At priser til lønnede trænere bør drøftes - At beløbsstørrelser på de uddelte prise bør ensrettes - At samtlige medlemmer af byrådet bør inviteres - At der bør skelsnes mellem indstillede og nominerede kandidater 2. Foreningslivet og Den Åbne Skole Status Områdeleder Jesper Lyngsøe supplerede sagsfremstillingen med oplysninger om, at projekt Den åbne skole i Helsingør Kommune er langt fremme i forhold til andre kommuner med samarbejdet mellem skoler og foreningsliv. Dette har medført, at Helsingør Kommune og Hillerød Kommune er blevet udvalgt af Danmarks Idræts Forbund som rollemodelkommuner og forventes at indgå i en samarbejdsaftale i løbet af foråret. Samarbejdsaftalen har samme status som Team Danmark aftalen i form af branding. Idrætsrådet efterlyste status på den opstartspulje som kommunen har oprettet i Center for Kultur, Idræt og Byudvikling kan i den forbindelse oplyse, at der i skoleåret 2014/2015 er afsat op til kr Indgåelse af nye samarbejder mellem foreninger og skoler kan stadig indgås med økonomisk støtte. Foreninger og skoler kan kontakt projektleder Lasse Rye Rasmussen i Center for Kultur, Idræt og Byudvikling for mere information.

10 Formand Frank Jensen gjorde opmærksom på, at der på den åbne skoles hjemmeside er mange gratis tilbud fra kommunale institutioner. Det skaber et dilemma i forhold til foreningernes tilbud, der som udgangspunkt skal have dækket diverse omkostninger i forbindelse med samarbejder. Formanden er bekymret for, at skolerne vælger de kommunale institutioners tilbud, frem for foreningernes tilbud. Michael Malmquist orienterede om Fredensborg Kommunes samarbejde med den lokale voksenundervisning. 3. Fordeling af materialetilskud 2015 Centerets forslag til fordeling af materialetilskud godkendt. Idrætsrådet besluttede, at foreninger med ansøgninger over kr fremadrettet kan indkaldes til Idrætsrådets møde med henblik på redegørelse for og kvalificering af ansøgningen. 4. Idékatalog - fremtidens idræts- og fritidsfaciliteter Idrætsrådet drøftede 1. udgave af idekataloget og havde følgende bemærkninger: At der bør udarbejdes forudsætninger for foreningers ansøgninger om nye idrætsfaciliteter. At idekataloget bør tænkes sammen med målsætningerne i Idræts- og Fritidspolitikken. Idrætsrådet udtrykte bekymring for, at både annoncering og masseudsendelse til kommunens foreninger, om indhentning af ønsker til nye idrætsfaciliteter, vil skabe urealistiske forventninger til fremtidige anlægsprojekter. Idrætsrådet ønskede selv at prioriterer idrættens ønsker til fremtidige idrætsfaciliteter og fremsende dem til udvalget med anbefaling. 5. Idræts- og fritidspolitik Idrætsrådet ønsker at der henvises til de understøttende aftaler, som eksempelvis Team Danmark-aftalen i selve Idræts- og Fritidspolitikken. Endvidere ønsker Idrætsrådet, at DIF og DGI s visionsmål bør indarbejdes i en fremtidig Idræts- og Fritidspolitik. 6. Arena Spartacus Det er Idrætsrådets vurdering, at det fremlagte projekt primært er et integrationsprojekt og bør finansieres af integrationsmidler. Idrætsrådet skal dog gøre opmærksom på, at et eventuelt samarbejde omkring Arena

11 Spartacus bør forankres i en lokal idrætsforening. Idrætsrådet skal samtidig gøre opmærksom på, at kommuners samarbejde med private idrætstilbud kun bør indgås idet omfang lokale foreninger ikke kan eller vil deltage i et sådant partnerskab. 7. Emner til kommende møder Høring - Budget 2016 (Idrætsområdet) Handlingsplaner Fordeling af materialetilskud Tværgående større events (bredde/elite og kultur/sport) Bæredygtig talentudvikling Talentudvikling af trænere Foreningssamarbejde på tværs af idrætsgrene Eliteidræt Fremtidig Idræts- og fritidspolitik for byrådsperiode Åbent hus arrangement Idrætsforeninger Yderligere Emner til drøftelse på Idrætsrådets kommende møder: Tilskudsordningen på Idræts- og Fritidsområdet Gebyrordningen Oversigt over de kommunale puljer 8. Eventuelt Jesper Hviid orienterede om Floorball arrangement den 7. marts i Helsingør Hallen, hvor to svenske hold fra landets bedste liga spiller mod hinanden. Trine Bay orienterede om puljemidler i DIF- og DGI-regi til konkrete projekter i forbindelse med vision Finn Moseholm orienterede om et utraditionelt foreningssamarbejde mellem FC Helsingør og Helsingør Floorball Team.

12 Mandag den 20. april Godkendelse af dagsorden Godkendt med bemærkning om, at der ønskes et fast orienteringspunkt fra Helsingør Kommunes Idrætsanlæg. 2. Idræts- og Fritidspolitik - udkast til handleplaner Handleplaner gennemgået. Eliteudvalget og repræsentanterne fra breddeidrætsklubberne kan sende yderligere bidrag inden 1. juni med henblik på at der fremlægges en revideret liste i mødet den 18. juni. 3. Ansøgning om forhøjet materialetilskud fra HIF Bordtennis Ansøgning afvist. Idrætsrådet anbefaler at klubben indkøber bordtennisbord, net og bolde indenfor det bevilgede beløb. 4. Høring om ny aftale med Nordsjælland Håndbold Idrætsrådet anbefaler at Helsingør Kommune indgår en guldpartneraftale med Nordsjælland Håndbold og at kommunen via aftalen sikrer sig, at der afvikles ligakampe i Helsingør Hallen. 5. Høring budget Idræt og Fritid Idrætsrådet har gennemgået budgetforslaget for for idræts- og fritidsområdet med henblik på at afgive høringssvar. I forbindelse med forslag til nye serviceopgaver skal Idrætsrådet anbefale, at driftsønsket vedrørende afledt drift på atletikstadion fremmes. Endvidere ønsker Idrætsrådet at der oprettes en talentpulje til de idrætsgrene og eliteklubber, der er under Team Danmark aftalen. Klubberne oplever, at støttemulighederne er begrænset efter Elite 3000 ikke længere har mulighed for at støtte økonomisk. En talentpulje vil give eliteklubberne mulighed for, at iværksætte mindre talentstrategier, som understøtter arbejdet på hhv. Idrætslinjen og Helsingør Eliteidræts Akademi. Talentpuljen foreslås administreret af Eliterådet på samme vis som talentpuljen for de idrætsgrene, der ikke er omfattet af Team Danmark aftalen. Eliterådet administreres af kommunens eliteidrætskoordinator.

13 Med hensyn til kommunens anlægsbudget skal Idrætsrådet anbefale, at et nyt fodboldsstadion uagtet placering fremmes. Dernæst vil rådet anbefale, at ny svømmehal/bassin prioriteres efter nyt fodboldsstadion. Idrætsrådet ønsker, at eksisterende idrætsanlæg udvikles til decentrale kraftcentre. I den forbindelse bør anlægsønsker fra foreningslivet indarbejdes i en fremtidig udvikling af anlæggene. På folkeoplysningsområdet skal Idrætsrådet anbefale, at den nuværende lokaletilskudsordning fastholdes. 6. Emner til kommende møder Fordeling af materialetilskud Tværgående større events (bredde/elite og kultur/sport) Bæredygtig talentudvikling Talentudvikling af trænere Foreningssamarbejde på tværs af idrætsgrene Eliteidræt Fremtidig Idræts- og fritidspolitik for byrådsperiode Åbent hus arrangement Idrætsforeninger Orientering fra Eliteudvalget Orientering fra Helsingør Kommunes Idrætsanlæg 7. Meddelelser Allan Jørgensen fra Idrætslinjen orienterede om Skole-OL der afholdes den 6. maj på Helsingør Atletikstadion. Hans Henrik Schmidt fra Helsingør Kommunes Idrætsanlæg orienterede om ny kunstgræsbane ved Snekkersten Idrætsanlæg samt projekt ny lokalebooking. Hans Henrik Schmidt oplyste endvidere, at forpagtningsaftalen vedrørende cafeterierne i henholdsvis Helsingør Idrætspark og Snekkersten Idrætscenter er opsagt pr. 1. oktober Eventuelt Peter Poulsen anbefalede at Idrætsrådet fremadrettet sætter idrætsrelaterede temaer på dagsordenen, med henblik på at fremme lokalidrættens interesser over for Sundheds- Idræts- og Fritidsudvalget.

14 Torsdag den 17. september Idrætstemaer til drøftelse med Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget Idrætsrådet drøftede indholdet i DIF og DGI s vision og ønsker at visionen indarbejdes i en revideret eller ny Idræts- og Fritidspolitik. Visionen skal være grundlaget for arbejdet med breddeidrætten i kommunen, på samme måde som Team Danmark aftalen er det for talent- og eliteidrætten. Derudover anbefales det, at der laves en undersøgelse blandt kommunes borgere om deres idrætsdeltagelse. Undersøgelsen skal afdække hvor langt Helsingør Kommune er fra målene med 75 % idrætsaktive og 50 % idrætsaktive i foreninger, samt danne grundlag for hvilke idrætstemaer der skal arbejdes med fremadrettet, for at nå målene i Det blev bemærket, at idræt ikke er nævnt i forhold til kommunes vision Der efterlyses derfor en større fokus på idræt, og hvilke initiativer der kan indgå som elementer i en attraktiv bosætningskommune. Ovennævnte tema ønsker Idrætsrådet, at drøfte med Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget i deres møde den 8. oktober. I forlængelse heraf ønsker Idrætsrådet, at drøfte konkrete initiativer som: Skolereform samarbejde med idrætsforeninger. Hvorledes kan der afsættes eksempelvis økonomiske ressourcer til at udvide de eksisterende som nye samarbejder? Uddannelse og foreningsudvikling Revision af idrættens tilskudsordninger Bredde-, talent- og eliteidræt som imageskabende og unikke idrætstilbud i Helsingør Kommune. Ressourcer til arbejdet med udviklingen af breddeidrætsområdet eksempelvis en foreningsudvikler/koordinator i lighed med kommunes eliteidrætskoordinator. Uge 31 aktiviteter i Hornbæk blev også drøftet som fremtidigt tema/koncept for udbredelsen af idrætsdeltagelsen i kommunen. Forinden evt. igangsættelse, undersøges det, hvor mange nye medlemmer aktiviteten har givet. 2. Orientering Orientering fra Eliteudvalget. Allan Jørgensen orienterede om indholdet i Eliteudvalgets temadag for Byråd, direktion med flere. Programmet indeholdt oplæg om: Talentudviklingsmiljøer i kommunen Organisation, markedsføring og image Samarbejde på tværs af discipliner Eliteklubber og samarbejde med specialeforbund Horsens Kommune som elitekommune v. Nikolaj Broström

15 Temamødet blev desværre aflyst på grund af for få tilmeldte. Eliteudvalget arbejder på en ny dato. Orientering fra Helsingør Kommunes Idrætsanlæg. Hans Henrik Schmidt orienterede om: Aftale med nuværende forpagter af caféerne i Helsingør Hallerne og Snekkersten Idrætscenter er opsagt og at der pt. ikke er fundet en ny forpagter. Helsingør Kommunes Idrætsanlæg har indhentet lejlighedsvise bevillinger i forbindelse med foreningers arrangementer. Anlægsprojektet Kunstgræsbane på Snekkersten Idrætscenter. Projektet er udskudt på ubestemt tid, idet Danmarks Naturfredningsforening har indgivet en klage til Natur- og Miljøklagenævnet. Det er uvist hvor lang tid sagsbehandlingen vil tage. Det er kommunens opfattelse, at de nødvendige miljøforanstaltninger er indarbejdet i projektet. Status på arbejdet med nyt bookingsystem. Orientering om budget fra Michael Malmquist og Finn Moseholm. Finn Moseholm orienterede om offentligt budgetmøde med borgmesteren og den ansvarlige chef for kommunens økonomi og ejendomme. Igangværende anlægsprojekter. Jesper Lyngsøe Christensen orienterede om: Status på ny idrætshal i Espergærde. Der er udarbejdet projektforslag og tidsplanen følges. Nyt stadion. Forskellige scenarier er behandlet i Sundheds-, Idræts-, og Fritidsudvalget, der besluttede, at bringe alle scenarierne ind i budgetforhandlingerne. Multihal ved Skolen i bymidten indgår ligeledes i budgetforhandlingerne. Kunstgræsbane i Snekkersten 3. Emner til kommende møder Høring af Frivillighedspolitik Idrætsrådets fremtidige virke Fordeling af materialetilskud Tværgående større events (bredde/elite og kultur/sport) Bæredygtig talentudvikling Talentudvikling af trænere Foreningssamarbejde på tværs af idrætsgrene Eliteidræt Fremtidig Idræts- og fritidspolitik for byrådsperiode Åbent hus arrangement Idrætsforeninger Orientering fra Eliteudvalget Orientering fra Helsingør Kommunes Idrætsanlæg

16 4. Eventuelt Der afvikles Sportsgalla lørdag den 23. januar 2016.

Helsingør Hallen Mødet afholdes i Helsingør Idrætspark, Bestyrelseslokalet, Gl. Hellebæk Vej 63-65

Helsingør Hallen Mødet afholdes i Helsingør Idrætspark, Bestyrelseslokalet, Gl. Hellebæk Vej 63-65 Referat : Mandag den 20. april 2015 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Mødested: Bemærkninger: Helsingør Hallen Mødet afholdes i Helsingør Idrætspark, Bestyrelseslokalet, Gl. Hellebæk Vej

Læs mere

Referat Idrætsrådet. Deltagere: Fraværende:

Referat Idrætsrådet. Deltagere: Fraværende: Referat : Torsdag den 27. november 2014 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:25 Mødested: Helsingør Hallen, Gl. Hellebækvej 63-65, 3000 Hels Bemærkninger: Medlemmer: Hans Henrik Schmidt (Helsingør

Læs mere

Referat Idrætsrådet. Mødedato: Mandag den 05. maj 2014 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Stengade 72 Bemærkninger:

Referat Idrætsrådet. Mødedato: Mandag den 05. maj 2014 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Stengade 72 Bemærkninger: Referat : Mandag den 05. maj 2014 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Stengade 72 Bemærkninger: Medlemmer: Hans Henrik Schmidt (Helsingør Idrætsanlæg) Jesper Hviid (Helsingør Golf

Læs mere

Referat Idrætsrådet. Deltagere: Fraværende:

Referat Idrætsrådet. Deltagere: Fraværende: Referat Idrætsrådet : Torsdag den 27. november 2014 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:25 Mødested: Helsingør Hallen, Gl. Hellebækvej 63-65, 3000 Hels Bemærkninger: Medlemmer: Hans Henrik Schmidt

Læs mere

Torsdag den 19. november 2015 Idrætsrådet

Torsdag den 19. november 2015 Idrætsrådet Torsdag den 19. november 2015 : Torsdag den 19. november 2015 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Mødested: Bemærkninger: Stengade 72 - Til gården Møde fra 17.00-18.30 i Stengade 72, herefter

Læs mere

Referat Forenings- og Fritidsudvalget

Referat Forenings- og Fritidsudvalget Referat : Torsdag den 05. december 2013 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Stengade 72 Bemærkninger: Medlemmer: Anders Glargaard (Undervisningsområdet) Karsten Bernstein (Undervisningsområdet)

Læs mere

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed

Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed Åben Referat Dato: Mandag den 8. januar 2018 Tidspunkt: 15:30 Sted: Seglet Hillerød Kommune Møde i Udvalget for Idræt og Sundhed / 08-01-2018 Sagsoversigt: 1. Valg

Læs mere

Elite- og Talentrådet. NOTAT: Forslag til kriterier vedr. nye elitesportsaftaler

Elite- og Talentrådet. NOTAT: Forslag til kriterier vedr. nye elitesportsaftaler Elite- og Talentrådet Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 2673786 Ref. LODI Dir. tlf. lottedi@roskilde.dk NOTAT: Forslag til kriterier vedr. nye elitesportsaftaler 01.december 2017 Roskilde Kommunes

Læs mere

Forslag til ændrede vedtægter for Roskilde Elite- og Talentråd. Forslag til ændringer med rød. dateret den 17. april 2015

Forslag til ændrede vedtægter for Roskilde Elite- og Talentråd. Forslag til ændringer med rød. dateret den 17. april 2015 Forslag til ændrede vedtægter for Roskilde Elite- og Talentråd Gældende vedtægt v dateret den 17. april 2015 1. Hjemsted Med henblik på at udmønte Roskilde Kommunes Eliteidrætspolitik og med en hensigt

Læs mere

Referat Idrætsrådet. Mødedato: Tirsdag den 24. februar 2015 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Mødested: - Bemærkninger:

Referat Idrætsrådet. Mødedato: Tirsdag den 24. februar 2015 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Mødested: - Bemærkninger: Referat Idrætsrådet : Tirsdag den 24. februar 2015 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Mødested: - Bemærkninger: Medlemmer: Hans Henrik Schmidt (Helsingør Idrætsanlæg) Jesper Hviid (Helsingør

Læs mere

Helsingør Hallen Mødet afholdes i Helsingør Idrætspark, Bestyrelseslokalet, Gl. Hellebæk Vej 63-65

Helsingør Hallen Mødet afholdes i Helsingør Idrætspark, Bestyrelseslokalet, Gl. Hellebæk Vej 63-65 Referat Idrætsrådet Mødedato: Mandag den 20. april 2015 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Mødested: Bemærkninger: Helsingør Hallen Mødet afholdes i Helsingør Idrætspark, Bestyrelseslokalet,

Læs mere

Kulturudvalget

Kulturudvalget - 3. Budgetforslag 2014-2017 Sagsnr.: 13/16079 Sagsansvarlig: Rasmus Gade SAGSFREMSTILLING Ved Kulturudvalgets sidste behandling af budgetforslag 2014-2017 drøftes følgende emner: - Forslag til driftsbudget

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011 Referat torsdag den 27. januar 2011 Kl. 18:30 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...1 2. FOU - Orientering...2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til særlige

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 28. november 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Temadrøftelse...3 4. KF - Kunstudvalg i

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Allerslev Dato: Torsdag den 14. februar 2019 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem) (Medlem) Peter Rasmussen

Læs mere

Eliteidrætskoordinator netværksmøde Casa Arena Horsens. Kommunens rolle i eliteidræt og talentudvikling 11. oktober 2011

Eliteidrætskoordinator netværksmøde Casa Arena Horsens. Kommunens rolle i eliteidræt og talentudvikling 11. oktober 2011 Eliteidrætskoordinator netværksmøde Casa Arena Horsens Kommunens rolle i eliteidræt og talentudvikling 11. oktober 2011 Team Danmark aftalen Horsens Kommune Dagsorden 1. Støttekoncept. Team Horsens vs.

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 12-12-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget 12-12-2018 17:00 1 (Åben) Udviklingspuljen

Læs mere

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:20 Mødested: Femhøje Idrætscenter, Lokale

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og [X-]Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i [X-]Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

NOTAT. Høringssvar til Eliteidrætspolitikken

NOTAT. Høringssvar til Eliteidrætspolitikken Høringssvar til Eliteidrætspolitikken Kommunalbestyrelsen godkendte 28. februar 2017 at sende udkast til kommunens nye eliteidrætspolitik i høring. Høringsperioden udløb 1. maj og der er indkommet i alt

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Referat Dato 24. februar 2015 Mødetidspunkt 17:30-19:30 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 4, Præstø (Glasburet) Østerbro 2, Præstø Pia Westergaard (formand), Kim Errebo (næstformand),

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige

1. Organisation. Elitekoordinatoren er medlem af Team Danmarks elitekoordinator-netværk og deltager i de regelmæssige Team Danmark og Svendborg Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Svendborg Kommune. Parterne som

Læs mere

REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 12. december 2007

REFERAT. fra. Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 12. december 2007 Side 1 af 11 REFERAT fra Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 12. december 2007 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Budgetopfølgning pr. 30. september 2007 - Musikteatret 3. Fremtidig driftsaftale for Tvis Sognegård

Læs mere

Vedtægter Elite- og Talentråd

Vedtægter Elite- og Talentråd Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune 1. december 2014 Sagsnr. 97162

Læs mere

At der skal sikres trænings- og instruktionsmuligheder for talenter og eliteidrætsudøvere.

At der skal sikres trænings- og instruktionsmuligheder for talenter og eliteidrætsudøvere. Team Danmark og Århus Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidræt og herunder i særdeleshed talentudvikling i Århus Kommune.

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Kolding Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Kolding Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013

Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013 Forslag til revision af Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune 2013 Forslaget er udarbejdet af Bornholms Idrætsråd 20-01-2013 1 Idrætspolitik for Bornholms Regionskommune Det er Bornholms Regionskommunes

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 25. marts 2014 Mødetidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Sonja Fladstrand, Annette Eriksen, Karin Gudbergsen,

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget den 21-04-2010, s 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kultur- og Fritidsudvalget PROTOKOL Onsdag den 21 april 2010 kl 08:30 afholder Kultur- og Fritidsudvalget møde i Byhistorisk Samling,

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 28-02-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget 28-02-2018 17:00 1 (Åben) Præsentation

Læs mere

Fritidsrådet. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl. 17:00 i mødelokale 1. Medlemsoversigt

Fritidsrådet. Referat. Greve Kommune. Onsdag den kl. 17:00 i mødelokale 1. Medlemsoversigt Fritidsrådet Onsdag den 28.01.09 kl. 17:00 i mødelokale 1 Medlemsoversigt Hanne Iversen (A) Kai Nielsen (V) Inge Wulff Arne C Ipsen Steen Mærkelund Ernst Seiling Olsen Palle Stentoft Leif Jørgensen Jan

Læs mere

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 18. JUNI 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5 Mødedato: Den 18. juni Mødestart: Kl. 17.00 Mødested: Bestyrelsens mødelokale

Læs mere

Fritidsrådet den 30. april 2014 kl til i Terndrup. Fritidsrådets dialogmøde med KFU den 6. maj 2014 kl til 17.

Fritidsrådet den 30. april 2014 kl til i Terndrup. Fritidsrådets dialogmøde med KFU den 6. maj 2014 kl til 17. Referat Center Kultur og Fritid Journalnr: 18.15.30-A08-7542-12 Ref.: Louise Gammelholm Poulsen Dato: 26-05-2014 Referater fra: Fritidsrådet den 30. april 2014 kl. 17.00 til 19.00 i Terndrup Fritidsrådets

Læs mere

Referat Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget

Referat Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget Mødedato: Torsdag den 07. april 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Jens

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 08-06-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Allan Emiliussen og Holger Mikkelsen

Læs mere

Vedtægter for HOLSTEBRO ELITESPORT OG SPORTSAKADEMI, selvejende institution

Vedtægter for HOLSTEBRO ELITESPORT OG SPORTSAKADEMI, selvejende institution Vedtægter for HOLSTEBRO ELITESPORT OG SPORTSAKADEMI, selvejende institution 1 Navn Den selvejende institutions navn er HOLSTEBRO ELITESPORT OG SPORTSAKADEMI herefter benævnt HESA. 2 Hjemsted Den selvejende

Læs mere

Orienteringsmateriale omkring ansøgninger til og kriterier for idrætspuljerne 2020

Orienteringsmateriale omkring ansøgninger til og kriterier for idrætspuljerne 2020 Idrætspuljerne 2020 Orienteringsmateriale omkring ansøgninger til og kriterier for idrætspuljerne 2020 Indhold Vigtige datoer... 2 Idrætspuljen Elite og talentstøtte... 3 Idrætspuljen Breddeidræt... 4

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET I HOLBÆK KOMMUNE. Forslag til ændringer. Version 8,

VEDTÆGTER FOR FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET I HOLBÆK KOMMUNE. Forslag til ændringer. Version 8, VEDTÆGTER FOR FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET I HOLBÆK KOMMUNE Forslag til ændringer Version 8, 11.10.2018 I disse ændringsforslag er der taget højde for, at medlemmer ikke kan vælges direkte til udvalget, men

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Fredericia Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Fredericia Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Fredericia Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Fredericia Kommune Parterne

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Dagsorden åben Mødedato 21. juni 2011 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse 1 Side 1 af 1 Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget

Læs mere

Dagsorden. Folkeoplysningsudvalget 28. november 2016 Dragør rådhus, Havnestuen kl

Dagsorden. Folkeoplysningsudvalget 28. november 2016 Dragør rådhus, Havnestuen kl Dagsorden Folkeoplysningsudvalget 28. november 2016 Dragør rådhus, Havnestuen kl. 17.00 Indhold Side 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Meddelelser... 2 3. Ansøgning om at blive folkeoplysende forening...

Læs mere

TALENTKLASSER. for idrætstalentet der vil mere klasse

TALENTKLASSER. for idrætstalentet der vil mere klasse TALENTKLASSER for idrætstalentet der vil mere 7.-9. klasse TALENTKLASSER Herning Elite Talentklasser Herning Kommune har siden 2007 været Team Danmark Elitekommune og har derfor en samarbejdsaftale med

Læs mere

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 23-09-2008 Mødested: Haderslev Idrætscenter, Stadionvej 5, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:30 Afbud: Bent Steenberg

Læs mere

Et væsentligt emne var arbejdet med den 3. hal, der også er omtalt i Idrætsrådets Nyhedsbrev nr , som kan læses på kommunens hjemmeside.

Et væsentligt emne var arbejdet med den 3. hal, der også er omtalt i Idrætsrådets Nyhedsbrev nr , som kan læses på kommunens hjemmeside. Idrætsrådets nyhedsbrev nr. 2 2018, september. Idrætsrådets medlemmer: Formand Jørn Jensby (A) Hediye Temiz (B) Henrik Hertz (C) Brian Palmund (V) Hans-Carl Evers Hansen (BS72) Lasse Wilson (Albertslund

Læs mere

Mødedato: 10. september 2019 Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Mødedato: 10. september 2019 Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Side 1. Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 21. september Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Onsdag den 21. september Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Onsdag den 21. september 2016 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Frank

Læs mere

Norddjurs Kommune. Folkeoplysningspolitik

Norddjurs Kommune. Folkeoplysningspolitik Kultur- og udviklingsafdelingen Dato: 14. marts 2012 Journalnr.: 11-14501 Norddjurs Kommune Folkeoplysningspolitik Indhold: 1. Baggrund og formål 2. Vision, værdier og målsætninger Norddjurs Kommunes kultur-

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017

HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 HVIDOVRE KOMMUNES ELITEIDRÆTSPOLITIK 2017 FORORD Hvidovre Kommune har stolte idrætstraditioner. Sådan skal det også være i fremtiden, fordi eliteidræt skaber sammenhængskraft, fællesskab og gode oplevelser.

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 15. juni 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 15. juni 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 15. juni 2011 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 016. Orientering - Orienteringer fra administrationen 32 017. Til orientering - økonomirapport

Læs mere

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser...

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser... Møde i tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser... 2 2... Foreningsberetninger 2004... 2 3... Godkendelse af internt kursus for FDF Ballerup...

Læs mere

Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 27. august 2015 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. Afbud Fraværende

Læs mere

Referat Forenings- og Fritidsudvalget

Referat Forenings- og Fritidsudvalget Referat Forenings- og Fritidsudvalget Mødedato: Torsdag den 05. december 2013 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Stengade 72 Bemærkninger: Medlemmer: Anders Glargaard (Undervisningsområdet)

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget den 14. december 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27

Folkeoplysningsudvalget den 14. december 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Mødedato: 14. december 2017 Side: 1 Referat Folkeoplysningsudvalget den 14. december 2017, kl. 17:00 - Kultur og Fritid, Tingsryds Allé 27 Åben dagsorden Medlemmer Finn Jensen (Formand) - 19428 Dina Oxfeldt

Læs mere

Ansøgning til idræts- og fritidspuljerne. Oplæg ved orienteringsmøder omkring ansøgninger til idræts- og fritidspuljerne

Ansøgning til idræts- og fritidspuljerne. Oplæg ved orienteringsmøder omkring ansøgninger til idræts- og fritidspuljerne Ansøgning til idræts- og fritidspuljerne Oplæg ved orienteringsmøder omkring ansøgninger til idræts- og fritidspuljerne Om den nye puljestruktur Puljeadministration og vejledning ift. ansøgninger sker

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Dagsorden Dato 29. august 2018 Mødetidspunkt 16:00 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 2, Vordingborg Rådhus Valdemarsgade 43 Vordingborg Pia Westergaard (formand), Birthe Helth, Lene

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 10.04.2012 i Borgmesterens Mødelokale Efterfølgende møde med Esbjerg Idrætsråd SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Fornyet behandling af ansøgning fra Kultur

Læs mere

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen og IFS:

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen og IFS: Idrætsrådet Referat 09.01.2017 i Karlslunde-Hallerne kl. 17.45 - ca. 20.30 (Forplejning kl. 17.45-18.15) Medlemmer: Knud Høyer, formand, og formand for elite/talentpuljeudvalget Ole Nielsen, næstformand

Læs mere

Folkeoplysningsstrategi

Folkeoplysningsstrategi Kultur og Fritid Folkeoplysningsstrategi 2013-2017 Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 18.14.00-P22-2-11 Ref.: Maria Grønhøj Bisgaard

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 890 8 - Epost mag@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 1. marts 00 via Magistraten Tlf. nr.: 890 800 Jour. nr.:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat Dato: Onsdag den 26. september 2018 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud fra: Havnestuen Helle Barth, Peter Læssøe, Geert Jakobsen, Tom Nielsen, Kurt Hansen,

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Elitesport er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Elitesport er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og Holstebro Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidræt og herunder i særdeleshed talentudvikling i Holstebro

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 02. maj 2012 Lokale: Brønderslev Bibliotek, Pejsestuen Tidspunkt: Kl. 14:00-17:20 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen

Læs mere

Forenings-, idræts- og voksenundervisningspolitik

Forenings-, idræts- og voksenundervisningspolitik Kolding Kommune Forenings-, idræts- og voksenundervisningspolitik Fritid og Idræt 13-11-2011 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Vision... 4 Mission... 4 Strategi... 4 Brugerinddragelse... 5 De frivillige

Læs mere

Talent- og Eliteidrætspolitik

Talent- og Eliteidrætspolitik Talent- og Eliteidrætspolitik Baggrund og formål Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget besluttede mødet den 2. december 2014 at igangsætte arbejdet med at formulere en politik indenfor talent- og eliteidræt,

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Dan Kornbek Christiansen

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Dan Kornbek Christiansen GLOSTRUP KOMMUNE REFERAT Brugerbestyrelsen for Mødedato: Torsdag den 8. februar 2018 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Louise Lauge Thorsen (Idrætsforeningerne)

Læs mere

Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner

Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner Præsentation af Hjørring Kommunes Eliteidrætsråds arbejde og visioner Att.: Fritids- og Folkeoplysningsudvalget og Byrådet Hjørring, d. 29. august 2018 Baggrund Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Læs mere

I indstillingen lægges der op til at: Magistraten udvælger tværgående temaer som direktørgruppen

I indstillingen lægges der op til at: Magistraten udvælger tværgående temaer som direktørgruppen Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling Dato 14. februar 2018 Budgetprocedure for Budget 2019 1. Resume Indstillingen beskriver budgetlægningen for Budget 2019. Da det er

Læs mere

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget

Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 17-04-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Indholdsfortegnelse Folkeoplysningsudvalget 17-04-2018 17:00 1 (Åben) Teaterforeningen

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Holstebro Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Holstebro Kommune. Parterne som

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. januar 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-10:30 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Marianne Jensen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

1.1: Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001 og dens navn er Elitesport Aalborg.

1.1: Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001 og dens navn er Elitesport Aalborg. VEDTÆGTER For Den selvejende Institution Elitesport Aalborg 1: NAVN: 1.1: Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001 og dens navn er Elitesport Aalborg. 2: FORMÅL:

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL. 19.00-22.00 I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER GLOSTRUP IDRÆTSANLÆG BEHANDLINGSSAGER:... 2 Godkendelse af dagsordenen... 2 Forslag

Læs mere

Fritidsudvalget. Referat fra møde Onsdag den 13. august 2014 kl. 16.00 i F6

Fritidsudvalget. Referat fra møde Onsdag den 13. august 2014 kl. 16.00 i F6 Fritidsudvalget Referat fra møde Onsdag den 13. august 2014 kl. 16.00 i F6 Mødet slut kl. 18.00 MØDEDELTAGERE Morten Skovgaard (V) Anne-Lise Kuhre (A) Kenneth Jensen (A) Kristian Moberg (V) Lars Jepsen-Sølvhøj

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Svendborg Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af Svendborg Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og Svendborg Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Svendborg Kommune. Parterne som

Læs mere

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt.

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt. Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat af Elite- og Talentrådsmøde

Læs mere

Foreninger og Kolding Kommune

Foreninger og Kolding Kommune Foreninger og styres af et politisk valgt Byråd, som består af 25 medlemmer Administrativ organisering Direktion Centralforvaltningen Arbejdsmarked (Jobcenter) Koncernstabe - Økonomi, HR, IT og Kommunikation

Læs mere

Retningslinjer for Fritidspuljen

Retningslinjer for Fritidspuljen Retningslinjer for Fritidspuljen Rådhuset Egevangen 3 B DK-2980 Kokkedal Telefon 7256 5000 fredensborg@fredensborg.dk www.fredensborg.dk Indholdsfortegnelse Retningslinjer for Fritidspuljen... 3 1 Puljens

Læs mere

TALENTKLASSER. for idrætstalentet der vil mere 10. klasse

TALENTKLASSER. for idrætstalentet der vil mere 10. klasse TALENTKLASSER for idrætstalentet der vil mere 10. klasse TALENTKLASSER Herning Elite Talentklasser Herning Kommune har siden 2007 været Team Danmark Elitekommune og har derfor en samarbejdsaftale med Team

Læs mere

Byrådet besluttede på sit møde den 21. november 2016, at igangsætte et analysearbejde af den fremtidige organisering af hele folkeoplysningsområdet.

Byrådet besluttede på sit møde den 21. november 2016, at igangsætte et analysearbejde af den fremtidige organisering af hele folkeoplysningsområdet. Analyse af fremtidig organisering af Folkeoplysningsområdet. Byrådet besluttede på sit møde den 21. november 2016, at igangsætte et analysearbejde af den fremtidige organisering af hele folkeoplysningsområdet.

Læs mere

Eliteidrætsrådet. Mødedato: 21. marts 2018 Mødetid: 17:00 Mødested: Forum Horsens, Loungen. Indholdsfortegnelse:

Eliteidrætsrådet. Mødedato: 21. marts 2018 Mødetid: 17:00 Mødested: Forum Horsens, Loungen. Indholdsfortegnelse: Referat Eliteidrætsrådet Mødedato: 21. marts 2018 Mødetid: 17:00 Mødested: Forum Horsens, Loungen Indholdsfortegnelse: 1 Velkomst og referat fra seneste møde 2 2 Eliteidrætsrådets Arbejdsplan 2016-2019

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. oktober 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. oktober 2011 Referat torsdag den 27. oktober 2011 Kl. 18:00 Bramsnæs Sejlklub, Nagels Rende, Ejby Strand, 4070 Kr. Hyllinge. Parkering på Ejby Strandvej. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2.

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

Handlekatalog til brug for realisering af idræts- fritids- og folkeoplysningspolitik

Handlekatalog til brug for realisering af idræts- fritids- og folkeoplysningspolitik SILKEBORG KOMMUNE Handlekatalog til brug for realisering af idræts- fritids- og folkeoplysningspolitik 2 Handlekatalog til realisering af idræts- fritids- og folkeoplysningspolitik Silkeborg Kommunes idræts-

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Ok Djurs klubhus, Klitten 1, 8500 Grenaa Dato: Tirsdag den 5. september 2017 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Gunnar Thode

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg

GLOSTRUP KOMMUNE. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 2. november 2017 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Louise

Læs mere

Beskrivelse af opgave, Budget 2015-2018

Beskrivelse af opgave, Budget 2015-2018 Beskrivelse af opgave, Budget 2015 2018 1 Det lovpligtige og nødvendige 4 Sundheds, Idræts og Fritidsudvalget Budgetområde 410 Sundhedsfremme for Sundhed og Omsorg Sundhedsfremme og forebyggelse 41001a

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 19. november 2014 kl. 16.00 i F2 Mødet slut kl. 18:45 MØDEDELTAGERE Kenneth Jensen (A) Alice Linning Jens Jørgen Andersen Kristian Moberg Kristensen

Læs mere

Mødet blev holdt mandag den 19. november 2012 på Rådhuset i Lynge Skole. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30.

Mødet blev holdt mandag den 19. november 2012 på Rådhuset i Lynge Skole. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30. ALLERØD KOMMUNE Skoleudvalget Møde nr. 33 Mødet blev holdt mandag den 19. november 2012 på Rådhuset i Lynge Skole. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30. Medlemmer: Nikolaj Bührmann (F), Birgitte

Læs mere

Fritidsrådet Beslutningsprotokol

Fritidsrådet Beslutningsprotokol Fritidsrådet sprotokol 27-08-2014 16:00 Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, Lokale 1 Afbud fra: Ivan Greve Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif: 8970 1000 wwwsilkeborgkommunedk Indholdsfortegnelse

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 15 TORSDAG DEN 24. JANUAR 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 24. januar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Fritids-, idræts- og folkeoplysningspolitik KOLDING KOMMUNE. Fritid og Idræt KOLDING KOMMUNE FRITIDS-, IDRÆTS- OG FOLKEOPLYSNINGSPOLITIK 1

Fritids-, idræts- og folkeoplysningspolitik KOLDING KOMMUNE. Fritid og Idræt KOLDING KOMMUNE FRITIDS-, IDRÆTS- OG FOLKEOPLYSNINGSPOLITIK 1 KOLDING KOMMUNE Fritids-, idræts- og folkeoplysningspolitik Fritid og Idræt V0_Våben_Rød KOLDING KOMMUNE FRITIDS-, IDRÆTS- OG FOLKEOPLYSNINGSPOLITIK 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forord................................

Læs mere

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen: i Karlslunde-Hallerne

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen: i Karlslunde-Hallerne Side 1 af 6 Idrætsrådet Referat 23.02.2015 i Karlslunde-Hallerne 19.30-21.30 (Forplejning 18.30-19.30) Medlemmer: Knud Høyer, formand Ole Nielsen, næstformand Jørgen Nielsen Peter Roslev Sven Edelmann

Læs mere

Referat Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget

Referat Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat Sundheds-, Idræts- og : Onsdag den 13. maj 2015 Mødetidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Det Røde Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Jens Bertram (C) Betina Svinggaard

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, Rådhuset Allerslev Dato: Torsdag den 11. oktober 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Repræsentantskabsmøde d. 25. marts 2009 i Grænsehallerne Kruså

Repræsentantskabsmøde d. 25. marts 2009 i Grænsehallerne Kruså Repræsentantskabsmøde d. 25. marts 2009 i Grænsehallerne Kruså Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Regnskab til godkendelse 4. Godkendelse af nye medlemsforeninger

Læs mere