Referat af skolebestyrelsesmøde, mandag den 6. februar kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af skolebestyrelsesmøde, mandag den 6. februar kl"

Transkript

1 Referat af skolebestyrelsesmøde, mandag den 6. februar kl Deltagere: Lisa, Anita, Malene, Anders, Dorthe, Anne Kathrine (forældrerepræsentanter), Morten, Signe (personalerepræsentanter), Torben, Rebekka (ledelse) Afbud: Brit, Maria, Jason (forældrerepræsentanter) samt Sophus (elevrådsrepræsentanter) Pkt. 1. Valg af ordstyrer Signe valgt til ordstyrer. Pkt. 2. Nyt fra elevrådsformand Sophus har desværre meldt afbud, men har sendt en mail, som ledelsen refererer. Der spørges til faciliteter, hvis 9. årgang skal op til idrætseksamen. Tidligere har vi båndlagt salen til prøveeksamen her i uge 6. Hvis 9. årgang bliver udtrukket til eksamen er salen åben eftermiddag og aften i eksamensperioden, hvor man så kan komme og øve. Derudover har elevrådet haft en bekymring i forhold til stikvejen. Der ryger ofte bolde ud på Sundholmsvej, og man vil derfor gerne gøre opmærksom på problemet. Ledelsen tager det med videre til gårdvagterne, så vi/de er mere opmærksomme på at rykke boldspil længere ind på stikvejen. Ligeledes spørges der til åbningen af orangeriet i den lille gård, som skulle åbnes for eleverne i frikvarterne. Det er blevet åbnet, og der bliver ligeledes sat en skraldespand ind, så der ikke er så meget skrald. Skoleballet afholdes første torsdag i marts, og i år er det den 7. marts. Skoleballet er for årgang. Tilmelding bliver nødvendigt pga. de færre kvadratmeter der er til rådighed grundet byggeriet. POST MØDE NOTE: Skoleballet er aflyst pga. sikkerhedsmæssige forhold i forb. m. byggeriet. Pkt. 3. Senest orientering & info om det kommende byggeri & genhusning (Fast pkt.) Ved sidste møde var der en forespørgsel i forhold til stikvejen og trafikken i fase 2 af byggeriet. Ledelsen orienterer, at der lige ud foran svalegangen vil blive sat et hegn op og hele stikvejen bliver lukket af. Den eneste måde, som man kan komme ind, vil blive via svalegangens ender.

2 For at lette adgangen til pavillonerne vil stien bag Sydbygningen (Madskolen) til den store skolegård blive udvidet ved at inddrage lidt af børnehavens område. Ved at lukke stikvejen af i fase 2 bliver der mangel på cykelparkering. Ledelsen er i gang med at finde en løsning på det. I forhold til brand vil man udvide stikvejen ender så meget, at der er plads til en brandbil. SB er indkaldt til et fase 1 infomøde med bestyrelsen fra Fritidshjemmet den 26. februar kl Dette er for kunne stille ekstra spørgsmål til forvaltningen. Der er en bekymring for, om vi bliver færdige til tiden. Lige nu er udmeldingen, at planen er udskudt med ca. 6 ugers. Det skyldes en stor vandskade, pga. et beskadiget fjernvarmerør. Pt har forsinkelsen ingen betydning. Men hvis byggeriet bliver forsinket yderligere, skal vi begynde at rykke på vores planlægning i forhold til medarbejderne, klassernes placering mm. Ledelsen anbefaler, at flytningen bliver rykket til uge 41/42, for at kunne efterårsferien til flytte og dermed være til mindre gene. SB bakker op om det forslag. Ledelsen har bedt om at få et endeligt svar i uge 9. Derudover kan der siges, at vores pavilloner er blevet behandlet godt af eleverne, og det er rigtig positivt. Pkt. 4. Status på økonomi og budget (0&D) (bilag sendes inden mødet) Ledelsen orienterer omkring om økonomien: Grundet de økonomiske og styringsmæssige udfordringer i København, hvilket bl.a. kan ses i de udmeldte effektiviseringer/besparelser i B&U Forvaltningen, samt at skolen jf. bevillingsmodellen har færre penge, er skolen nødsaget til at se på ressourceforbruget og udarbejde en besparelseskatalog for I 2019 skal der spares 1.6 mio. kr. Dette betyder i praksis vi er udfordret på følgende områder i forhold til budget 2019: Et større forbrug (merforbrug) på løndelen/rammen end budgettildelingen giver mulighed for. Dvs. vi i skoleåret , skal være færre medarbejdere pr. elev. (Ca. 2 medarbejdere lærere/børnehaveklasseledere). Vi skal som udgangspunkt derfor forsøge i 2019 at drive skolen videre med det sigte at ramme den tildelte lønramme bedre, hvorfor vi bl.a. skal se på arbejdsformer, opgaver og funktionsbeskrivelserne for alle medarbejdere. Budgettildelingen er blevet lavere pr. elev. Derudover falder vores elevtilskud grundet bl.a. færre tosproget elever (Sociale og tosprogskriterier). Effektivisering på 20 % på rengøringsområdet.

3 Skal skabe effektive klasse(dannelser) Ressourcerne til lejrskole findes fortsat ikke i bevillingen og lønrammen. Mindre tid/ressourcer på kontoret/ledelsen IT og PC abonnementer, kopi, scan og print Vikarforbrug generelt, ikke kun ved sygdom De nødvendige hensættelser til evt. ekstra inventar og lign. ved den kommende indflytning. Skal -prioriteringer og opgaver styrket udskoling er mærket i ressourcetildelingen. De fortsatte og nødvendige investeringer og indkøb af læringsportaler og IT, som tidligere blev dækket centralt i København. Budget 2018 I 2018 er der et overskud på 3,7 % (1.8 mio. kr.), hvilket er væsentlig højere end forventet. Årsagen til dette overskud skal findes i allerede kendte økonomiske prioriteringer og ressourcetildeling (som er øremærket og kendt kommende forbrug) på kr. f.eks. PC køb, administrativ leder, talentforløb, og mindre drift på service og el/varme. Men primært grundet det nye økonomi-system (BU 30 & DBA) + Opus RI løn, hvor vi ikke har haft den nødvendige overblik, samt fordret systemet med de nødvendige oplysninger. Et beløb på 1.2 mio.kr. -et beløb som vi ikke har kalkuleret med. Det er glædeligt, at vi går i plus (overskud), da et underskud i budget 2018 ville give et yderligere underskud på budget 2019, hvis vi ikke korrigerer og justerer vores økonomi- og ressourceforbrug/ tildeling. Derudover har forældreindbetalinger og bestilling af mad til madskolen steget med kr. Vi skal dog fortsat se en konsolidering på AFS, og styrke vores valg/fravalg i forhold til økonomiske prioriteringer. Eksempelvis er vores overskud på kr. fra regnskabsåret 2017 blevet brugt på det reducerede elevtal pr. 5. september 2018, hvor tilførte penge pr. elev, skal betales retur. I 2019 forventes det at vi skal betale 1.7 mio. kr. retur grundet et lavere elevtal. Hvad betyder det i praksis? Effektiviseringstiltag i 2019 (nedenstående punkter udleveret på et tidligere SB møde) Fortsat fokus på at lærerne fortsat i gennemsnit underviser minimum 750 timer. Vil dog have en større opmærksomhed på udskolingslærernes opgaveoversigt og timetal, da de

4 øgede krav om eksamen, uddannelsesparathedsvurdering, linjefag, styrket udskoling m.v. giver øgede opgaver. Klassesammenlægninger på de årgange, hvor der kræves de effektive klassedannelser Sammenlæsning af timer/fag, hvor det er muligt, og hvor elevernes læring ikke blive tilsidesat. Antallet af medarbejdere på skolen skal tilpasses den nye bevilling Omorganisering af ledelsen og de administrative opgaver i ledelsen og på kontoret. Elever/klasser i klasse kan lejlighedsvis få fri eller arbejde selv i ydre timer, hvis det er i fag hvor der ikke kan findes kvalificerede vikarer, f.eks. fysik/kemi, sprogfag el. lign. (Er godkendt i skolebestyrelsen i foråret 2016, men der var det klasse) Til drøftelse/godkendelse i SB på februar eller marts møde. Grundet det nuværende byggeri og helhedsrenovering, vil vi som skole være nødsaget til prioritere nødvendige investeringer vi pt. ikke kender. Der prioriteres kun de højst nødvendige kursus og efteruddannelse som er gældende i forhold til de tidligere aftalte rammer for uddannelsesmuligheder og eller nye kurser der lever op til enhedens/skolens pejlemærker og indsatsområder. Justering af medarbejdere i Madskolen Justering af medarbejdere i rengøringsstaben. Bevarings- og styrkelsestiltag i 2019 Bibeholder lejrskole/hyttetur Indkøb af ekstra buskort Nye IT (lade)skabe til den øgede IT-park Personlig kode på kopimaskine og styrkes af dens funktioner Hensættelse af midler til byggeri/indretning/forbedring + pædagogisk arbejde med medarbejderne. Øget ressourcer/tid til vejledningsopgaver og det interne ressourcecenter. I tilfælde af yderligere forsinkelser spørger SB, om man ikke også udskyder lukningen af Madskolen. Ledelsen vender tilbage, når der er en afklaring i forhold til, hvor forsinket byggeriet bliver. SB spørger ind til elevtallet i forhold til bevillingsberegneren. SB spørger ind til de to-sprogede. SB ønsker, at bevillingsberegneren bliver taget op ved næste møde, da tallene ikke på nuværende tidspunkt virker valide.

5 Ledelsen orienterer om budget 2019, som vi stadig ikke er i hus med. Grundet de nye systemer er budgettet ikke opstillet så detaljeret. SB godkender kr. til hensættelser til forbedringer (bevarings- og styrkelsestiltag 2019). SB godkender budget Pkt. 5. Opfølgning på Fond jf. referat fra SB-møde i januar (D&B) Ledelsen vil gerne fortsætte Fonden og foreslår, at penge der kommer ind til Fonden kommer ind på madskolekonto, da pengene primært kommer pga. aktiviteter i Madskolen (fællesspisninger). Herefter flyttes de til elevaktivitetskonto. Dette var proceduren før Fondens bank var Nykredit. Ulempen er dog, at pengene kan gå tabt i tilfælde af budgetunderskud. Bestyrelsen har indblik i økonomien to gange årligt. Alternativt kunne Torben oprette en konto i eget navn. Sidstnævnte ville være meget sårbart. SB godkender derfor, at pengene for Fonden går via madskolekonto til elevaktivitetskonto i stedet for en privatoprettet konto. Pkt. 6. Princip for hyttetur og lejrskole, jf. ønske fra sidste SB- møde (bilag) (D&B) Grundet overskud i budget 2018 vælger ledelsen fortsat at prioritere hyttetur-og lejrskole. Derfor vil dette princip ikke være til drøftelse førend 2020.Vi må se, om vi kan holde fast i det på sigt, men i kommende skoleår vil vi gerne fortsætte da det har stor værdi både for elever, medarbejdere og forældre. Da princippet blev revideret i 2017 var der fokus på brugerbetaling (70 kr. pr. dag). Ledelsen vil gerne have, at der skrives ind i princippet, at skolen lægger op til, hvis der er familier der ikke har råd til den egenbetaling, vil skolen gerne gå ind at dække det. Yderligere skal der skrives: Ud over egenbetaling kan skolen give op til max 100 kr. Jf. principper for klasseopsparing Princippet blev vedtaget. Efter opdatering bliver det lagt på skoleporten. Pkt. 7. Planlægning, strategi og fokus pkt. for årsmødet den 21. marts (D&B) Vi aftalte på sidste møde, at Lisa og Anita ville komme med et oplæg til dette møde. Der er blevet sendt et oplæg ud den 28. januar Anita orienterer om baggrunden for dette oplæg. Fælles debat om dette. Der er enighed om, at SB faciliterer mødet og står for dette. Evt. at der kommer et oplæg udefra enten fra forvaltningen eller fra Skole og Forældre. Emnet for aftenen er Det gode skolehjemsamarbejde analogt og digitalt. SB sender dagsorden og info rundt til alle

6 forældrene og ikke kun kontaktforældrene, som først tænkt. Anita undersøger oplægsholdere og vender tilbage til SB. Der planlægges videre på mail mellem Lisa, Anders og Anita. Pkt. 8. Bordet rundt & Nyt fra (D) 1. Personale/medarbejdere Der er flere ting der fylder, samlingen på lærerværelset, da flere vælger at blive i pavillonerne. Personaleforeningen er derfor gået ind for at lave tiltag. Presset oppefra og udefrakommende ting fylder rigtig meget. Der er dog en super god stemning. Vi laver arrangementer 1. fredag i måneden. Flere nye lærere er kommet pga. orlovsstillinger. 2. SB Vil opfordre til at støtte op om de arrangementer som Skole og Forældre afholder. Den 19. marts 2019 er der igen et Forårskursus. 3. Ledelsen, herunder status på ledelsen Der er kommet en justering på folkeskoleloven. Skolen er i Amagerbladet vedr. Cepos og den faldne placering. Læringscafe med Red Barnet vil blive afholdt om torsdagen for fagligt udfordrede elever. Almindelig lektiecafe klasse om onsdagen vil blive varetaget af Ungdommens Røde Kors. Vi forventer at ansætte en ny afd. leder med start 1. juni Vi har dags dato 105 elever indskrevet til kommende 0. årgang. Der er kun 12 elever i vores distrikt som ikke har søgt os. Dette er meget positivt. Evt. (SB) Punkter til marts mødet (5/3): Princip for vikardækning Princip for hjemmearbejde vedtages med de rettelser der er kommet Klassesammenlægninger Bevillingsberegner i forhold til elevtallet Justering af folkeskoleloven Budgettet 2019 Punkter til april mødet (2/4): Styrket udskoling lidt længere punkt Princip for FF

Referat af skolebestyrelsesmøde, mandag den 7. januar kl

Referat af skolebestyrelsesmøde, mandag den 7. januar kl Referat af skolebestyrelsesmøde, mandag den 7. januar kl. 17.00 20.00 Deltagere: Lisa, Anita, Brit, Malene, Maria, Dorthe (forældrerepræsentanter), Morten, Signe (personalerepræsentanter), Sophus (elevrådsrepræsentanter),

Læs mere

Afbud: Lisa (forældrerepræsentant), Amin og Zelan (elevrådsrepræsentanter)

Afbud: Lisa (forældrerepræsentant), Amin og Zelan (elevrådsrepræsentanter) Referat af møde i skolebestyrelsen, mandag den 29. oktober kl. 17.00 20.00 Deltagere: Anders, Anita, Maria, Dorthe, Jason, Brit, Malene, Anne Kathrine (forældrerepræsentanter), Morten, Signe (personalerepræsentanter),

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Referat 25. april 2017

Referat 25. april 2017 Referat 25. april 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:3019:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Afbud: Maike. Pkt. 1: Ordstyrer: Anders Referatet fra sidste møde: Godkendt med følgende rettelser:

Afbud: Maike. Pkt. 1: Ordstyrer: Anders Referatet fra sidste møde: Godkendt med følgende rettelser: Referat fra Skolebestyrelsesmøde 23.2.2017 Tilstede: Britt, Maria, Anders, Malene, Anita, Nizrin, Povl, Morten (medarbejder), Signe(medarbejder), Nina, Sofus (elev), Julie(elev), Josefine (elev),torben(skoleleder),

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Tid: Kl. 17.00 18.00: Møde med skoleudvalgsformandskabet Kl. 18.00 18.30: Formøde forældre / spisning (tilmelding senest mandag kl. 12) Kl.

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Sundbyøster Skole Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Medlemmer: Anette, Signe, Lasse, Karen Margrete, Sidd, David, Thomas, Michael, Line, Christina, AC, Niels og elever Afbud: Ref.:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 22. november 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Lærerværelset, M2 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Christian Afbud fra: Anton, Niels. Emne 1. Kort status på de tre undervisningssteder

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Referat at skolebestyrelsens møde tirsdag den 6. marts 2018 kl. 17:00 20:00

Referat at skolebestyrelsens møde tirsdag den 6. marts 2018 kl. 17:00 20:00 Børne- & Ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat at skolebestyrelsens møde tirsdag den 6. marts 2018 kl. 17:00 20:00 Deltagere: Lene Høyer Tina Baungaard Anne Stubsgaard Anne Vestergaard

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere

LANDSBYORDNING SYDFALSTER

LANDSBYORDNING SYDFALSTER Referat Bestyrelsen Blad nr. 5 Møde: Ordinært møde Afbud fra: Malene(syg), Simon, Lene Fraværende: Dato: mandag d. 30.01.2017 kl. 17.30-20.00 Skolebestyrelsen kl. 17.30-18.30 1. Velkommen/Godkendelse af

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 14. Juni 2017 klokken 18.00 21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Dina

Læs mere

REFERAT. Med afbud: Michael Schjødt, Maja Villemoes, Jørgen Svensson, Lea Duemose 10B, Nana Jungsholm 10A, Uden afbud:

REFERAT. Med afbud: Michael Schjødt, Maja Villemoes, Jørgen Svensson, Lea Duemose 10B, Nana Jungsholm 10A, Uden afbud: EMNE: SKOLE / INSTITUTION: MØDEDATO: DELTAGERE: FRAVÆRENDE: ORDSTYRER: KOPI TIL: UDARBEJDET AF: REFERAT Skolebestyrelsesmøde Søndersøskolen 12. oktober 2010, kl. 19.00 på afd. Søndersø Anja Kiskov Møller,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 6. oktober 2014 kl. 17-19.30 Storebjerg B3 PJ Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt, Vibeke, Dorte, Sanne, Lene & Malene Ledelse: Klaus og

Læs mere

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen Den 29. august 2016 kl. 18:30 21:00 Mødets formål er.... at få skabt enighed til mødestruktur/datoer (herunder fokusering på tema/drift).. at få etableret

Læs mere

Dagsorden 21. februar 2018

Dagsorden 21. februar 2018 Dagsorden 21. februar 2018 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde. Dato og tid: Onsdag 11. januar :45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5

Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde. Dato og tid: Onsdag 11. januar :45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5 Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde Dato og tid: Onsdag 11. januar 2017 17:45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5 Deltagere: Jan, Thorbjørn, Dorthe, Ditte, Tine, Sidsel, Ida, Amalie, Line, Jane,

Læs mere

Skovvejens Skole. Før Dagsorden

Skovvejens Skole. Før Dagsorden Skovvejens Skole Skolebestyrelse Møde nr. 3 Torsdag d. 3. november 2016 Kl. 18.00 18.30 Økonomi KL. 18.30 21.00 Ordinært møde Møder: Tirsdag d. 13/12 (Kildebjerg) tirsdag d. 31/1 (Jyderup) Onsdag d. 1/3

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst.

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst. DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 23. maj 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix,

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 15

Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 15 . Skolebestyrelsesmøde nr. 15 Mandag d. 15. januar på afd. Knabstrup 18.30-20.30 De næste møder onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 22. september 2015 kl

Referat fra skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 22. september 2015 kl Byskovskolen d. 23.09.2015 Referat fra skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 22. september 2015 kl. 18.30-21.00 Ordstyrer: Jan Berner Rømer kommende skoleleder Finn Pilgård deltog i mødet Afbud: Maibrith Egelund.

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Torsdag den 9. november 2017 kl. 19-21 Sted: Bindslev Skole Deltagere udover bestyrelsen: Louise Høholt og Birgit Amtoft Mødeleder: Christian Afbud fra Kristian Voerså

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato:30.11 2017 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Henrik Rydal Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte Jensen

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl. 19.00 Referat Tilstede: Ole Jepsen, Henrik Callesen, Lars Hansson, Søren Skovgaard, Dorthe Carlsen, Lis Sandberg, Sussie Lærke,

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 6. februar 2008 kl. 17.30 21.00 (Lisbeth klargør lokalet og Peter giver lagkage) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen

Læs mere

Budget for Højvangskolen 2014

Budget for Højvangskolen 2014 Budget for Højvangskolen 2014 Skolens samlede økonomiske situation er som bekendt udfordret af tidligere års merforbrug i forhold til det udmeldte budget. Derfor blev der i januar nedsat en økonomisk taskforce

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 14

Skolebestyrelsesmøde nr. 14 . Skolebestyrelsesmøde nr. 14 Tirsdag d. 23. november på afd. Jyderup De næste møder mandag d. 15/1 Knabstrup onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5

Læs mere

4. Nyt fra skolebestyrelsen Orientering 15.juni er der møde i det fælles rådgivende organ. Punkter hertil til Peter. Bilag: -Ingen

4. Nyt fra skolebestyrelsen Orientering 15.juni er der møde i det fælles rådgivende organ. Punkter hertil til Peter. Bilag: -Ingen 20. maj 2016 Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 18. maj 2016 Klokken: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Deltagere: Stig Stavnskær Pedersen, Søren Lauritsen, Peter Stecher, Carsten Møhlenberg, Betina Hofmann,

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt, Mark Thuun og Bo Christiansen Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Mandag den 1. oktober kl. 17.00 18.15 Hvor: KL. 18.30 20.30 afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Absalon

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN DAGSORDEN Onsdag den 26. september 2012 kl. 18.30 21.00 Afdeling Ullerslev Til stede: Lene Jørgensen, Helle Lorenzen, Michael Pedersen, Birgitte Bendt, Line Laugesen, Randi

Læs mere

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen Skolebestyrelsen Brobyskolerne. Møde nr. 5 Skoleåret 2013/ 2014 Deltager: SKB: Berit, Per, Sussie, Camilla, Pernille, Maja D, Maja J. Ansatte: AH, HJE, DB, BL, HG, PM, BN Afbud: GG, Susie, Maja J, Pernille,

Læs mere

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Mødeindkaldelse Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Møde dato 6. november 2018 Møde tidspunkt Kl. 19:00-21:30 Mødeleder Søren Storm Mødested Alminde-Viuf Fællesskole Møde nr. 4 Afbud til srsto@kolding.dk

Læs mere

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde 30.08.2012 22 Mødet fandt sted: På Brædstrup Skole, Lærerværelset Mælkevejen, kl. 18.30-21.30 Deltagere: Ole Jesper Dahl Kristensen, Winnie Jensen, Elly Møller Pedersen, Thomas Kaarsgaard Jensen, Majbrit

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde 200612

Referat. Bestyrelsesmøde 200612 Referat Bestyrelsesmøde 200612 Til stede: Frida Ratzer, Camilla Hutters, Anja Berth, Lotte Franijeur, Pernille Boye Koch, Søren Andersen, Ivar Tønnesen, Majlinda Lundsberg, Svend-Erik Jørgensen, Anders

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmødet

Referat af skolebestyrelsesmødet Referat af skolebestyrelsesmødet 21.01.2015 1. Valg af ordstyrer Carina Ved mødet deltog: MF (Morten From), ME (Merete Jensen), MR (Maike Raahauge), Martin (formand), Britt, Nina, Cristina, Carina, Malene,

Læs mere

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24 ÅRSHJUL FOR SKOLEBESTYRELSEN Baggrund Et årshjul kan være med til at give overblik over skolebestyrelsens arbejde både for skolebestyrelsen selv og også for de øvrige forældre, som kan få indblik i, hvornår

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Skolen i Sydhavnen Skolebestyrelsen

Skolen i Sydhavnen Skolebestyrelsen Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 19. december 2016 Tilstede: Stine Blegvad, Line Gry Povlsen (supp), Lars Harboe (supp), Karina Lauridsen (supp), Birthe Hjøllund (lærer), Morten Biering (ledelsesrep.),

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde. Dato: 28 / kl

Referat skolebestyrelsesmøde. Dato: 28 / kl Referat skolebestyrelsesmøde Dato: 28 /9 2016 kl. 19.00-21.00 Afbud fra: PBL, elevrådet som ikke er konstitueret Deltagere: Formand Flemming Jørgensen, næstformand Karina Møller Hansen, Bo Pedersen, Monica

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand),

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmødet onsdag d. 7. juni 2017 kl

Referat fra skolebestyrelsesmødet onsdag d. 7. juni 2017 kl Referat fra skolebestyrelsesmødet onsdag d. 7. juni 2017 kl. 18.00-21.30. Dato: D. 7. juni 2017. Sted: Christiansminde Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Puk Skovgaard Hansen,

Læs mere

Dybkær Specialskole Dag, år og sted Blad

Dybkær Specialskole Dag, år og sted Blad Dybkær Specialskole Dag, år og sted Blad nr. Onsdag d. 20. maj 2015 185 Skolebestyrelsesmøde kl. 17.00 19.30: skolebestyrelsesmøde på Arendalsvej Dagsorden til skolebestyrelsesmøde 1) Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

Referat 27. september 2017

Referat 27. september 2017 Referat 27. september 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 17:0019:30 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 30/8 2012 tidspunkt: 19.00 Fremmødte: Lisbeth undtagen elevrepræsentanter Sted: Saxo Ny konstituering: Man vedtog at den nuværende formand Søren Rasmussen fortsætter

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018 Ordstyrer: Anders Afbud: Elevrådet deltog ikke i bestyrelsesmødet 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt 3. Konstituering: Jakob Sølyst blev valgt som

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev 18.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Frank Poll, Bent Zachariassen, John Olesen, Sigurd Brønnum, Nellie Bradsted, Juliane Rosendahl, Karin

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. NOVEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. NOVEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D.. NOVEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

DAGSORDEN. Der vil være lidt spisning inden mødet går i gang

DAGSORDEN. Der vil være lidt spisning inden mødet går i gang EMNE: SKOLE / INSTITUTION: MØDEDATO: DELTAGERE: FRAVÆRENDE: ORDSTYRER: UDARBEJDET AF: DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde Søndersøskolen 18. juni 2014, kl. 18.00 afd. Søndersø Mikkel Brunse, Allan Winkelmann,

Læs mere

1. Godkendelse af referat og dagsorden OK.

1. Godkendelse af referat og dagsorden OK. Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde onsdag d. 25. april 2018 kl. 18.00 på Fredensborg Skole, Vilhelmsro afd., Humlebækvej 10 Mødeleder: Jens Bernhardt Afbud: Leo Knudsen, Camilla Karlsen, Pernille Aagaard,

Læs mere

Hjørring Kommune. Internt notat Undervisning. Regnskabsnotat 2016

Hjørring Kommune. Internt notat Undervisning. Regnskabsnotat 2016 Hjørring Kommune Internt notat Undervisning Sag nr. 17.00.00-S00-1-16 20-02-2017 Side 1. Regnskabsnotat 2016 Nedenstående handleplaner for det decentrale niveau på undervisningsområdet er udarbejdet i

Læs mere

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af Mødetype: SKB Deltagere: Forældrevalgte Elevrepræsentanter Medarbejdere Skolens ledelse Dato og sted: 6. oktober 2016 19-21 i Personalerummet Facilitator: Gitte Referent: Inge-Marie Afbud fra: Knud Gleerup,

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Søren A deltog fra kl. 17.30, Dato 16. november 2016 Kl. 17-20 i Personalerummet Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle B Dagsorden godkendt.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

ledelse fra sfo og skole. Projekt Space Skolen (4. og 5. årg.) er blevet udtrukket til at være sammenligningskole.

ledelse fra sfo og skole. Projekt Space Skolen (4. og 5. årg.) er blevet udtrukket til at være sammenligningskole. REFERAT EMNE: Skolebestyrelsesmøde SKOLE / INSTITUTION: Søndersøskolen MØDEDATO: 30. november 2009, kl. 18.00 på Afdeling Søndersø Mødet starter med en lille let julefrokost DELTAGERE: Kurt Rene Eriksen,

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsen. Dato: 25. september 2018 Tid: Sted: Mødelokale 115 på Tøndervej. Emne: Skolebestyrelsesmøde

Referat. Skolebestyrelsen. Dato: 25. september 2018 Tid: Sted: Mødelokale 115 på Tøndervej. Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Dato: 25. september 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Mødelokale 115 på Tøndervej Emne: Skolebestyrelsesmøde i = informationspunkt, d = punkt til drøftelse, b = punkt til beslutning, h= høring Mødedeltagere:

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov 19.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Bent Zachariassen, Sigurd Brønnum, Nellie Bradsted, Sofie Paludan, Stine Baad, Dorthe Kvetny, Maria

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde Højvangskolen Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde Mødedato den 15-05-2013 kl. 17.30 til 20.00. Mødested: Personalerummet. 12-05-2013 B = Beslutningspunkt, O = Orienteringspunkt, D = Drøftelse Klokkeskovvej

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael Skolebestyrelsesmøde Mødedato 06.03.2019 Mødested/lokale SIM - Mødet påbegyndt kl. 17.00 Mødet afsluttet senest kl. 19.00 Deltagere Skolebestyrelsen Afbud: Rikke Markmann, Amalie Engelbrecht Emne (ansvarlig)

Læs mere

Udkastet udsendes inden mødet, når formanden har lavet udkastet. Jacobs input kan indgå.

Udkastet udsendes inden mødet, når formanden har lavet udkastet. Jacobs input kan indgå. Vedrørende: Referat af møde i Skolebestyrelsen Dato: Torsdag, den 6. december 2018 kl. 17.00 Sted: Science 2 Deltagere: Rie Hornsbæk Janni Juhl-Petersen Gitte Pedersen Bent Sejling-Handberg Cathrine Voiner

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D.. MARTS 17, KL. 17:30 :00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 6. marts KL bestyrelsesmøde referat

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 6. marts KL bestyrelsesmøde referat Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 6. marts KL. 18.00-20.00 bestyrelsesmøde referat Fremmødte: Elevrådet repr. ved Gerd, Christian, August, Søren. Torben, Jan, Flemming, Helle, Christian, Hans, Peter, Bertel,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 31. maj :30-20:30

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 31. maj :30-20:30 31. maj 2016 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Referat - NPS bestyrelsesmøde kl

Referat - NPS bestyrelsesmøde kl Referat - NPS bestyrelsesmøde 17.11.16 kl. 17-19.00 Sted: Personaleværelset på Nørrebro Park Skole. B = beslutning O = orientering D = drøftelse Punkter Motivering Referat Til stede Blerina Avdija 8a Emil

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid 23. marts 2015 klokken 19.00 Møde nr. Møde nr. 24 Mødelokale 82 Åbne sager Lukkede sager 0 Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt Afbud

Læs mere

. Dagsordenen sættes op i pkt- form og det tydeliggøres om der er tale om et orienterings-, drøftelses-, eller beslutningspunkt.

. Dagsordenen sættes op i pkt- form og det tydeliggøres om der er tale om et orienterings-, drøftelses-, eller beslutningspunkt. Møde i Skolebestyrelsen Tirsdag, den 30. oktober 2018 kl. 17.00-19.00 Referent: Kitty Gamkinn. Referatet er justeret med beskrivelser af indhold i særlig relevante bilag og med begrænsninger, der følger

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 17. januar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Thomas Økjær Chalotte, Thomas og elevråd

Thomas Økjær Chalotte, Thomas og elevråd Dagsorden Møde SKB møde Dato 31. august 2015 - kl. 19.00-21:00 Alle indkaldte personer Afbud Fraværende Henrik Hoffmann, Lone Krøger Wodskou Jørgensen, Nikolai Bøgelund Pedersen, Signe Bækgaard Hansen,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 25. oktober 2012 kl i konferencelokalet afd. Asgård

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 25. oktober 2012 kl i konferencelokalet afd. Asgård 31/10 2012 Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 25. oktober 2012 kl. 18.30 i konferencelokalet afd. Asgård Ordstyrer: Jan R. Hansen Afbud: Ester Duelund (elevrep.) REFERAT: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl Konferencelokalet afd. Asgård

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl Konferencelokalet afd. Asgård Byskovskolen d. 17.06.15 Ordstyrer: Jan Berner Rømer Afbud: Kasandra. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 17. 06 2015 kl. 18.30-21.00 Konferencelokalet afd. Asgård Fagcenterchef Morten Bøgelund deltager i pkt.

Læs mere

Faste tilbagevendende punkter (15 min.) 1. Meddelelser Elever (herunder nyt fra Elevrådet) Medarbejdere Ledelse Formand Andre Beslutning/Referat:

Faste tilbagevendende punkter (15 min.) 1. Meddelelser Elever (herunder nyt fra Elevrådet) Medarbejdere Ledelse Formand Andre Beslutning/Referat: Gentofte Skole, 2. maj 2014 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag d. 8. maj 2014 kl. 18 21 (kontoret) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy, Jørn Haandbæk, Asger H. Nielsen, Kristian Kjeldsen,

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 30. oktober 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Konferencen, M1 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl Status: Lukket 1. marts 2018 Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/2 2018 kl. 19.00-21.00 Til stede: Afbud: Tina Skelgaard, Thomas Larsen, Søren Smedegaard, Jeanet Gramm, Lars-Henrik Madsen, Helle Bygholm Jensen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmødet mandag den 9. januar 2017 fra kl

Dagsorden til bestyrelsesmødet mandag den 9. januar 2017 fra kl Dagsorden til bestyrelsesmødet mandag den 9. januar 2017 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Stine Flora Kjær, formand Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Henrik Fomsgaard, næstformand

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax 15 BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk Referat Mødedato Mandag 11. juni 2018 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden

Læs mere

Byggeriet følger planen. Der etableres andre ovenlysvinduer end i det eksisterende byggeri.

Byggeriet følger planen. Der etableres andre ovenlysvinduer end i det eksisterende byggeri. Til skolebestyrelsen Nyløkke 4 DK-6200 Aabenraa Tlf. 7376 8300 Fax 7462 6673 Dato: 7.5.2014 kha@aabenraa.dk Referat af skolebestyrelsesmødet den 5.5.2014 kl. 19.00-21.15 Fraværende: Joan Breitenkamp, Chresten

Læs mere

Referat 21. februar 2018

Referat 21. februar 2018 Referat 21. februar 2018 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag i skolens personalerum

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag i skolens personalerum Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag 25.2.2016 18.30 21.00 i skolens personalerum Tilstedeværende: Bente Wutborg, Carsten Nielsen, René Brændstrup, Michael Eisig, Lene Hygum, Peder Dahl, Gitte Schmidt,

Læs mere