SKOLEBESTYRELSEN SNEJBJERG SKOLE. Mandag den STED: Snejbjerg Skole, mødelokalerne TID: Fmd. initialer: JM.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKOLEBESTYRELSEN SNEJBJERG SKOLE. Mandag den STED: Snejbjerg Skole, mødelokalerne TID: Fmd. initialer: JM."

Transkript

1 SKOLEBESTYRELSEN Til stede: SNEJBJERG SKOLE Mandag den STED: Snejbjerg Skole, mødelokalerne TID: Fmd. initialer: JM Rikke Kogsgaard Nørtoft (RN), Jeanette Mai Olesen (JMO), Mette Helene Dahl Kirk (MHK), Jacob Melau (JM), Camilla Bjerg (CB), Anja Møller-Vestfal (AMV) Ane Mette Kjærgaard Kristensen (AM), Martin Mortensen (MM), Brian Rasmussen (BR), Lillian Krarup (LI), Afbud: Jacob Melau Fraværende: 1. Temadrøftelse. Drøftelse omkring hvilke emner/temaer, som skolebestyrelsen kunne tænke sig at komme omkring i det kommende skoleår. Herunder mødeplan for det kommende skoleår. Deltagelsen i forældremøder, hvordan skal det være i det kommende skoleår? Samme fælles oplæg gives? Man fortæller om bestyrelsen og er øjne og ører på mødet eller en del af mødet? Herunder fordeling på klasser/årgange af skolebestyrelsesmedlemmer. Har været 2-3 medlemmer, der har været med til møder i en afdeling. Hvordan skal det være kommende år? Bilag: Mødeplan kommende skoleår. Ideer: Læ/solafskærmning undersøges. Har lærerne punkter, de kunne tænke sig, at SB drøfter? (Drøftes på et personalemøde) Har eleverne punkter, de kunne tænke sig, at SB drøfter? (Tages med på elevrådsmøde) Politik omkring mobiltelefoner. Kendskab til de regler, vi har på skolen. Inddragelse af elevrådet. Brug af sociale medier. Princip omkring lejrskole og kønsopdelt overnatning. Inklusion, drøftelse og viden om hvordan skolen arbejder med det. Specialtilbud, HerningModelSkole. Mødeplanen for kommende skoleår: Det konstituerende møde d. 21. august ændres til 14. august. Ellers holder planen fint. På første møde drøftes mødetidspunkt. Mandag d. 29. oktober kl er der Tour de Bestyrelse. Skolebestyrelsens deltagelse i forældremøder: Indskolingen: Camilla, Anja Mellemtrin: Mette Helene Udskolingen: Jacob Lærerne inviterer SB-medlemmerne, når datoerne er lagt. På første SB-møde formuleres et manus 2. Elevrådet. Elevrådet har lavet input til SB s folder til forældremøderne. Der er afsat penge til Skadesbarometer. Dette bliver en af det nye elevråds første opgaver, at få skudt i gang.

2 3. Meget våd legeplads. Flere forældre har henvendt sig, da legepladsen er meget våd. I starten lå der gummimåtter under legeredskaberne. Dette duede ikke og de er blevet udskiftet med sand. Jorden i området er ligeledes blevet drænet ved at ekstra dræn er gravet ned. Der er ligeledes gravet nye grøfter, men disse er ikke koblet til kloak. Jorden er meget leret i området og det er svært at dræne. Grøfterne er ved at blive forbundet bag beach-banerne. Der bliver lagt yderligere dræn ned på legepladsen. Jacob har kontakt til Børneuniversets bestyrelse og vil gerne have et møde i stand inden sommerferien. Deltagere: Jacob og Mette Helene. Vi har et håb om, at grøfterne kobles til kloak. I Børneuniverset har man ligeledes store udfordringer med vandet. Der er sat ekstra støvlestativer op og indkøbt tørreskabe. Vi aftalte, at Jacob kontakter formanden for Børneuniverset for sammen at lægge en plan for videre arbejde med en henvendelse til Børne og Familieudvalget. Jacob har talt med formanden for bestyrelsen i Børneuniverset. Formanden har en positiv indstilling til samarbejde. På sidste møde drøftede vi grøfterne. Brian kan fortælle, at der bliver lavet et stykke arbejde i forhold til koble grøfterne sammen og videre, så vandet lettere kan løbe derfra. Der vil ligeledes blive gravet ekstra dræn ned på legepladsen og lavet en anden hældning, så vandet lettere kan løbe derfra. Orientering om, hvor langt vi er nået. Ved Jacob og Brian.

3 4. Foldere fra SB. Anja og Camilla er i gang med folderen. Udarbejde Gode råd til den gode klasse til indskoling, mellemtrin og udskoling - forældre. På tidligere møde er besluttet: Revidering af folder til 0. klasse: Omskrivning af indledningen. Folder til udlevering i 7. klasse prioriteres. Udvalg nedsat: Anja, Camilla. Elevrådet indbydes til at lave et indspark til folderen til 7. klasse. Stikord til folderen: God tone på de sociale medier. Orientering om, hvor langt vi er i processen med dette. 5. Principper besluttet af SB. Færdiggørelse af princip omkring overgang med udgangspunkt i punktets behandling på SB-mødet , samt kommentarer fra Engbjergskolen. Forslag om, at elever fra 7. klasse kommer ud i 6. klasse og fortæller om hvordan det var at skifte skole og klasse. Princippet besluttes. Det er vigtigt at tidligere elever henholdsvis fra Engbjergskolen og Snejbjerg Skole kommer ud i 6. klasserne og fortæller om overgangen. På den måde kan vi være med til at afdramatisere overgangen og i stedet fortælle om de gode oplevelser med opstarten på Snejbjerg Skole. Ovenstående kommentar fra Engbjergskolen er forsøgt indarbejdet i det foreslåede reviderede princip. Bilag: Forslag revideret princip om overgang.

4 6. Skolebestyrelsesvalg foråret Opfølgning omkring SB-valg. Vi mangler 3 kandidater og suppleanter til SB. Vi håber på, at der er kandidater, der melder sig på banen. Anja har tilkendegivet genopstilling. Der mangler således tre kandidater og min. to suppleanter til skolebestyrelsen. Der mangler fortsat tre kandidater til SB samt suppleanter. Af referatet på seneste møde står: Brian og Lillian forsøger at hverve kandidater blandt de kommende 0. klasses forældre og Engbjergskolens nuværende 6. klasser. SB-medlemmerne laver charmeoffensiv og forsøger skaffe nye kandidater. FM i kommende 7. klasser gav ingen kandidater. FM i 0. kl. ligger den 12. juni. Opfølgning siden sidst.

5 7. Skoleårets planlægning. Orientering og drøftelser omkring kommende skoleår. Vi har haft ansættelsessamtaler i fire omgange. I sidste uge udmeldte skolen information om klasselærere og lærerskift. Ligeledes blev udsendt nye klasser og information om klassedeling af kommende 4. klasse og sammenlægning af kommende 9. klasse. Der er tre medarbejdere, der går på pension til sommerferien. Morten Lindholdt Mikkelsen, Mikael Koed Thomsen, Viktoria Jacobsen er blevet ansat. Julie Kjeldgaard er blevet ansat til udskolingen. Vi har desuden ansat en barselsvikar til mellemtrinnet (Harald Iversen). Vi har fået to overflyttere, Stefan Brændgaard og Lene Vestergaard Damholt (som dog siden har fået andet arbejde). Vi har senest ansat Lone Sandholm i stedet for Lene Vestergaard Damholdt. Dermed regner vi med, at have lærerbesætningen på plads for det kommende skoleår. Opgaverne for kommende skoleår er ved at være fordelt og nu er arbejdet med skema for det kommende skoleår ved at skulle laves. Dermed er vi også på vej med information til de enkelte klasser og årganges forældre omkring kommende skoleår.

6 8. Referat, opfølgning fra sidste møde, siden sidst, orientering og meddelelser. - Økonomi Snejbjerg og Munkgård - Opfølgning Munkgård. - Opfølgning i forhold til pkt. om hash og tyveri i udskolingen. - Bortvisning af elever. - SSP. Økonomiudskrifterne lægges ind til selvstudie. Økonomiudskrifterne er lagt ind i Intra. For Heldagsskolen Munkgårds vedkommende skal vi gå efter at ramme ca 7/12 af budgettet. Der er for nogen af medarbejdernes vedkommende fortsat lønudgift efter sommerferien pga. opsigelsesvarsel. Driften af Munkgård vil der fortsat være udgifter til selvom den lukkes. Snejbjerg Skoles økonomi ser pt fornuftig ud, dvs. forventes at gå i nul, som det ser ud pt. Kontoen til vedligehold er godt i brug og konto til undervisningsmidler og elevaktiviteter ligeså. SSP gruppen har været indkaldt pga. forskellige episoder i udskolingen. Som skole har vi underretningspligt, så er der en elev, der har en bekymrende adfærd, skal vi lave underretning til de sociale myndigheder. Der har på det seneste ikke været tyveri i udskolingen. Iflg. Bekendtgørelsen om ro og orden i folkeskolen, kan man bortvise en elev to gange på et skoleår max varighed en uge pr gang. Heldagsskolen Munkgård. Der er i øjeblikket én elev tilbage på Munkgård. Inventar og undervisningsmidler på stedet er i øjeblikket ved at blive registreret. 9. Eventuelt. SB har et ønske om, at gøre opmærksom på, at det er uheldigt, der spares på Ung Hernings tiltag i forhold til forebyggende arbejde og åbningstiden på klubaftener. Dette skal tages op på næste møde. 10. Næste møde. Tirsdag d. 14. august 2018 kl , skoleårets første møde med konstituering.

SKOLEBESTYRELSEN SNEJBJERG SKOLE. Onsdag den STED: Mødelokale ved personalerummet TID: Fmd. initialer: Didde Sandager (DS)

SKOLEBESTYRELSEN SNEJBJERG SKOLE. Onsdag den STED: Mødelokale ved personalerummet TID: Fmd. initialer: Didde Sandager (DS) SKOLEBESTYRELSEN SNEJBJERG SKOLE Til stede: Didde Sandager (DS), Rikke Kogsgaard Nørtoft (RN), Jeanette Mai Olesen (JMO), Anne Gaardsted Mogensen (AGM), Jacob Melau (JM), Jannie Irene Olafsson (JO), Lone

Læs mere

2. Kommentar til referat Referat er godkendt

2. Kommentar til referat Referat er godkendt Møde: Skolebestyrelsesmøde på Kattegatskolen Dato: 27. august 2013. Alle indkaldte personer: Jesper Karlsen, Claus Mathiesen, Tim Revsbeck, Kristian Hoberg, Guylene Bønløkke, Bent Andersen, Lone Degn,

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 7. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 7. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 15. april 2017 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 18. juni 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 15.08.2019 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 15.08.2019 Kongsbjergskolens personalerum

Læs mere

Tirsdag d. 15. maj 2012 19 22.

Tirsdag d. 15. maj 2012 19 22. Dagsorden til skolebestyrelses møde på Trørødskolen Sted: Deltagere Tirsdag d. 15. maj 2012 19 22. Lærerværelset Per Carøe, PC Flemming Dahl Weile FDW afbud Charlotte Koch Hess, CKH Lotte Bruun Oslev Jensen,

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 26-02-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Mødeleder: Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min. Godkendt,

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. marts 2017 kl

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. marts 2017 kl Sønderskov-Skolen, 27. marts 2017 Skolebestyrelsen: Mikkel Nyhold Bruncke Henrik Lausen Karin L. Kamstrup Susanne Andresen Camilla Rudebeck Juhl Lars Nicolaisen (afbud) Morten Vestergaard Thomas Erlandsen

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag 27-2-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Mosaik Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn David Hunt Morten Enni Cathrine Ingildsen Roar Green Dorthe

Læs mere

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole Skole Sengeløse Skole Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE tirsdag den 9. juni 2015 kl. 18.30 21.30 i personalerummet Til stede: Ricard Farina, Signe Sørensen, Henrik J Mortensen, Brian Hjermind, Astrid H Larsen,

Læs mere

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl.

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl. Mødeindkaldelse Emne: Skolebestyrelsesmøde Møde dato 18. april 2017 Møde tidspunkt Kl. 19.00-21.00 Mødeleder Rikke Fræhr Piihl Mødested Mødelokalet på 1.sal Møde nr. 6 Afbud til Rikke Fræhr Piihl Deltagere:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm.

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm. Skolebestyrelsesmøde 22.08.2017 Kl. 19-21 Møderum/Ny adm. Koltvej 17-19 Fremmødte: B. Hatting, Kaja M. Madsen, Dorthe S. Rasmussen, Lise Grønbæk, Lene M. Kruse, Kristian Balle, Ulla Korsgaard, Roed, Karin

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset A LHOLM REFERAT SKOLEN Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/9 2009 kl. 17.00 ca. 21.30 på lærerværelset Til stede: Kim, Niels Jørgen, Michael, Susanne C., Susanne P., Jannick, Vagn, Ole, Vibeke og Martin

Læs mere

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Lotte Pedersen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D. 30.10. 2018 KL. 19.00 21.00. Indkaldt Forældre: Repræsentanter: Mia Graae, Nikolaj H Trap, Malene B Sørensen, Allan L Jensen, Mikkel Ulrik Mortensen, Lone Wendt,

Læs mere

Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20)

Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20) Referat af skolebestyrelses møde på Trørødskolen Sted: Deltagere Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20) Kongressen Per Carøe, PC Flemming Dahl Weile FDW afbud Charlotte

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE Skolebestyrelsesmøde Torsdag d. 03.05.18 kl. 19.00-21.30 Store mødelokale HE Fremmødte: Anders, Jacob, Tine, Fredrik, Lone, Ken, John, Mette, Merete, Karl, Trine, Thomas (kommer senere) Afbud: Mahmed Godkendel

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Referat at skolebestyrelsens møde tirsdag den 6. marts 2018 kl. 17:00 20:00

Referat at skolebestyrelsens møde tirsdag den 6. marts 2018 kl. 17:00 20:00 Børne- & Ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat at skolebestyrelsens møde tirsdag den 6. marts 2018 kl. 17:00 20:00 Deltagere: Lene Høyer Tina Baungaard Anne Stubsgaard Anne Vestergaard

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 22. august 2019 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-19.30

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Mandag den 20. august 2018, kl I mødelokalet ved kontoret

Skolebestyrelsesmøde Mandag den 20. august 2018, kl I mødelokalet ved kontoret Skolebestyrelsesmøde Mandag den 20. august 2018, kl. 17.30-20.00 I mødelokalet ved kontoret Der vil blive serveret bolle med pålæg samt kaffe the. Deltagere: Iben Højer Larsen, Peter Birkemose Frederiksen,

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde. Dato: 28 / kl

Referat skolebestyrelsesmøde. Dato: 28 / kl Referat skolebestyrelsesmøde Dato: 28 /9 2016 kl. 19.00-21.00 Afbud fra: PBL, elevrådet som ikke er konstitueret Deltagere: Formand Flemming Jørgensen, næstformand Karina Møller Hansen, Bo Pedersen, Monica

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 21.november 2017 kl I personalerummet

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 21.november 2017 kl I personalerummet Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 21.november 2017 kl.18.00 21.00 I personalerummet 1. Bemærkninger til dagsorden: Anja skriver i Forældrenyt deadline tirsdag d. 28. november. Anja skriver i Forældrenyt

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 04. maj 2017 Dagsorden Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Betina Persson Fraværende:

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Ledelse: Lone Møller Andresen. Suppleant for Torben Marianne Bøeg, pædagogisk leder for indskolingen

Ledelse: Lone Møller Andresen. Suppleant for Torben Marianne Bøeg, pædagogisk leder for indskolingen Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 25. april 2017 19.00 21.45 Sted: Lundskolen UDDANNELSE OG ARBEJDSMARKED Lundskolen Deltagere Forældrerepræsentanter: Lotte Bidstrup Ipsen Henriette Slot Thomas Willecke

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmødet

Referat fra skolebestyrelsesmødet Referat fra skolebestyrelsesmødet Tid: d. 14. maj 2018, 19.00-21.00 Sted: Mødelokale 3 Mødeleder: næstformand Jakob Pagter Deltagere: Andreas Bach Aaen Formand/forældrevalgt Jakob Pagter næstformand/forældrevalgt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30 19. april 2017 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 20. august 2014 Møde nr. 73 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 20. august 2014 Møde nr. 73 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT OG STED: Onsdag den 20. august 2014 kl. 19.00 med fotografering først!!! i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens

Læs mere

Mødeleder: Monica Christensen Referent: Ingeborg Trabjerg. Afbud mailes til:

Mødeleder: Monica Christensen Referent: Ingeborg Trabjerg. Afbud mailes til: #BREVFLET# Click here to enter text. REF Referat Møde Skolebestyrelsesmøde Gistrup Skole Skoleforvaltningen Hadsundvej 406 9260 Gistrup Tid 7. december 2017 kl. 18.00-20.30 Init.: DBJ Sted Deltagere Afd.

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl. 19.00 Referat Tilstede: Ole Jepsen, Henrik Callesen, Lars Hansson, Søren Skovgaard, Dorthe Carlsen, Lis Sandberg, Sussie Lærke,

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl. 17.00-18.30. Storebjerg B3 PJ Kl. 18.30 mødes den nye bestyrelse og konstituerer sig. Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt,

Læs mere

Afd. Vandel, Mødelokalet

Afd. Vandel, Mødelokalet Firehøjeskolen Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Afd. Vandel, Mødelokalet Mødet påbegyndt kl. 18:00 Mødet afsluttet kl. 21:00 7.6.2017 Deltagere Mette Rask Nielsen, Martin Fogh Skovlyst, Helen Bruun,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole Deltagere ordinære møder Anders Christiansen (formand) Tina Pehrson (næstformand) Tanja Skov Jensen Helle Overgaard Anne Rye Jan Nørgaard Michael Mikkelsen Kristine Fooken Jensen Anne Mette Michelsen Søren

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 13. september 2017 kl. 18.00-20.30 Lærerværelset på afdeling Marienlyst Formøde for forældrevalgte medlemmer kl. 17.30 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 15. juni2016

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 15. juni2016 Referat fra skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 15. juni2016 Mødetidspunkt: Onsdag d.15.06.2016 kl. 18.30 21.00 Referent: Lars Aagaard Nielsen Mødested: Mødelokale ved siden af kontor Afbud: Peter Buchreitz,

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. august 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (souschef), Marianne Pedersen (formand),

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant, næstformand) Denise Robinson

Læs mere

Fraværende: Mette Elmerdahl Caja Fournaise Thomas Erlandsen Camilla Rudebeck Juhl. Beslutning/referat: Godkendt

Fraværende: Mette Elmerdahl Caja Fournaise Thomas Erlandsen Camilla Rudebeck Juhl. Beslutning/referat: Godkendt Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Dato: 12. december 2017 Kl.: 17.00 19.00 + julefrokost efterfølgende Sted: Lokale 21, Sønderskov-Skolen Deltagere: Mikkel Nyhold Bruncke Henrik Lausen Karin L. Kamstrup

Læs mere

referat Der indkaldes til møde om Skolebestyrelsesmøde 1 Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:15/19:00 Deltagere

referat Der indkaldes til møde om Skolebestyrelsesmøde 1 Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:15/19:00 Deltagere Vester Nebel Skole Dato 21. september 2017 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 2. februar 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 16.08.2018 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 16.08.2018 Kongsbjergskolen 19:00/21.40

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro 1 af 6 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro NB! Mødereferatet indskrevet i forlængelse af dagsordenspunkterne. Deltagere:

Læs mere

Fraværende: Henrik Lausen Susanne Andresen Karin L. Kamstrup Mette Elmerdahl Thomas Erlandsen. Beslutning/referat: Godkendt

Fraværende: Henrik Lausen Susanne Andresen Karin L. Kamstrup Mette Elmerdahl Thomas Erlandsen. Beslutning/referat: Godkendt Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Dato: 30. januar 2018 Kl.: 17.00 19.00 Sted: Lokale 21, Sønderskov-Skolen Deltagere: Mikkel Nyhold Bruncke Henrik Lausen Karin L. Kamstrup Susanne Andresen Camilla

Læs mere

Skoleåret 2017/18 Bestyrelsesmøde SUNDskolen Møde 3 Lokale A Dato 8/ Dagsorden / referat

Skoleåret 2017/18 Bestyrelsesmøde SUNDskolen Møde 3 Lokale A Dato 8/ Dagsorden / referat Dagsorden / referat Ordinære medlemmer: Bo Rasmussen (formand), Merete Pedersen (forældrerepræsentant), Rikke Pyndt (forældrerepræsentant), Lonny Naja Rømer (forældrerepræsentant), Jette Knudsen (forældrerepræsentant),

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

2 Nyt fra elevrådet (O) Ønske om vandautomat på mellemtrinnet

2 Nyt fra elevrådet (O) Ønske om vandautomat på mellemtrinnet Vester Nebel Skole Dato 27. oktober 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning.

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning. Dato 24. februar 2016 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning. Thorsten Gregersen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 31. maj :30-20:30

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 31. maj :30-20:30 31. maj 2016 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-08-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Michael, Jack, Helle, Kristian Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017 Referat fra skolebestyrelsesmøde Mandag d. 24. april 2017 Mødetidspunkt: 17.00 19.30 Referent: LAN Mødested: Mødelokale ved siden af kontor Afbud: Søren A., Alexander Guldager, Carina Alber, Ulla Riisbjerg,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 13. januar 2016 kl. 17.15 på skolens lærerværelse Forældrerepræsentanter: Peter Brastholt, Rasmus Edelberg, Helle Sørensen, Regin, Martine Midjord, Michael Andersen,

Læs mere

Dagsorden og referat. Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi til: Hans, LE, GB, tla, Dorte, Tina. Indskolingens mødelokale

Dagsorden og referat. Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi til: Hans, LE, GB, tla, Dorte, Tina. Indskolingens mødelokale Dagsorden og referat Vedrørende: Skolebestyrelse Mødedato: 08.10.2013 kl. 20.00 Deltagere: Jens, Majken, Søren, Helle, HØ, JEN, ML, Ditte, Ayuub, Andreas, tla Afbud: Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi

Læs mere

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Torsdag den 18. september 2014 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 18. JANUAR 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 18. JANUAR 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 18. JANUAR 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. februar 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl.18.30 20.30 Fremmødte: Birgitte, Karoline, Dion, Gitte, Jesper, Pia og Kirsten (referent) Afbud: Maibritt 1. Godkendelse af referat fra mødet

Læs mere

Ref. Skolebestyrelsesmøde nr Onsdag d , kl VEST

Ref. Skolebestyrelsesmøde nr Onsdag d , kl VEST SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Ref. Skolebestyrelsesmøde nr. 7 2017-18 Onsdag d. 21.03.18, kl. 18.00-21.15 VEST Dato: 5.3.18 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte Graatang Morten Smistrup,

Læs mere

4. Nyt fra skolebestyrelsen Orientering 15.juni er der møde i det fælles rådgivende organ. Punkter hertil til Peter. Bilag: -Ingen

4. Nyt fra skolebestyrelsen Orientering 15.juni er der møde i det fælles rådgivende organ. Punkter hertil til Peter. Bilag: -Ingen 20. maj 2016 Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 18. maj 2016 Klokken: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Deltagere: Stig Stavnskær Pedersen, Søren Lauritsen, Peter Stecher, Carsten Møhlenberg, Betina Hofmann,

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017.

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Afbud: Helene K. Pedersen, Michael Christensen (viceskoleleder), Jette Sørensen (DUS leder) og elevrådsrepræsentanter Deltagere: Birgitte

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 2. oktober 2017 Referent Bente Albrechtsen Møde Skolebestyrelsesmøde Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober 2017 Deltagere Skolens kontor Kl.

Læs mere

Afd. Nørup, Personalerummet

Afd. Nørup, Personalerummet Firehøjeskolen Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Afd. Nørup, Personalerummet Mødet påbegyndt kl. 18:30 Mødet afsluttet kl. 21:30 7.3.2017 Deltagere Martin Fogh Skovlyst, Helen Bruun, Lene Klindt Antonsen,

Læs mere

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen Skolebestyrelsen Brobyskolerne. Møde nr. 5 Skoleåret 2013/ 2014 Deltager: SKB: Berit, Per, Sussie, Camilla, Pernille, Maja D, Maja J. Ansatte: AH, HJE, DB, BL, HG, PM, BN Afbud: GG, Susie, Maja J, Pernille,

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Godkendelse af referat

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Godkendelse af referat Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Mødedeltagere: Tid: Sted: Forbered: 18.30 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Personalerummet Orienter dig i de vedlagte bilag Forældrevalgte:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde På Faaborgvejen mandag d. 22. februar 2016 Kl. 18.00 20.30 13. Indledning og valg af ordstyrer Christina Staunsbjerg 14. Biblioteket ind i skolen Vester Skerninges kommunale

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst Mødedato, sted og -tid: Deltagere: Mødeinformation Fraværende: Onsdag den 7. marts 2018, kl 17.30 19.30 på Borgerskoleafdelingen, Skimminge 19A, 4930 Maribo. Der serveres et let måltid samt vand, kaffe

Læs mere

Punkt. 11. der er ikke blevet sendt bilag ud.

Punkt. 11. der er ikke blevet sendt bilag ud. Referat af skolebestyrelses møde på Trørødskolen Sted: Deltagere Tirsdag d. 15. november Kl. 19 22. Lærerværelset Per Carøe, PC (Afbud) Flemming Dahl Weile (FDW) Afbud Charlotte Koch Hess, CKH Lotte Bruun

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Tilstede: Sanne Hansen, Kirsten Knudsen, Helle Ertmann, Helle Nissen, Ruth Haltrup, Tina Nielsen, Rikke Rasmussen, Hanne Frisgaard og Lene

Læs mere

Børne- & Ungdomsforvaltningen. Islands Brygge. Skolen på. Referat af møde i skolebestyrelsen 27. august 2015

Børne- & Ungdomsforvaltningen. Islands Brygge. Skolen på. Referat af møde i skolebestyrelsen 27. august 2015 Børne- & Ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af møde i skolebestyrelsen 27. august 2015 Deltagere: Susanne Frelsvig Lene Høyer Tina Baungaard Linda Olsson Carsten Sæby Michael Lerche-Thomsen

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 12. februar 2018 Tid: 18.30 21.30 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Læs de vedlagte bilag Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Maria Romme Evamaria Linnet Søren Black Jensen Vibeke Andersen. Punkt Ejer Formål Referat 1. Godkendelse af dagsorden JHH Dagsorden godkendt

Maria Romme Evamaria Linnet Søren Black Jensen Vibeke Andersen. Punkt Ejer Formål Referat 1. Godkendelse af dagsorden JHH Dagsorden godkendt Mødeforum Dato Tidsrum Sted Referat Skolebestyrelsesmøde 29.01.19 Ordinære møde 17:30-19:30 Personalerummet Referent Ordstyrer Forplejning BIW Formanden Sandwich Mødedeltagere Formand: Jonas Harpsøe Halberg(2b-4b)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Mandag d. 19. juni : Mødet er forlænget med sommerfrokost

Skolebestyrelsesmøde Mandag d. 19. juni : Mødet er forlænget med sommerfrokost Skolebestyrelsesmøde Mandag d. 19. juni 18.30-21.30: Mødet er forlænget med sommerfrokost Forældrerepræsentanter: Jens Ole Sørensen, Lotte Søndergaard Nielsen, Rikke Jungberg Pedersen, Christian Korsgaard,

Læs mere

Mødeindkaldelse. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Mødeindkaldelse. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 19. juni 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Mødeindkaldelse Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 6. Mødedato Mødested Møde start/slut. 24.02.15 Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 6. Mødedato Mødested Møde start/slut. 24.02.15 Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 20. februar 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/5 2015 kl. 19-21. Sted: Personalerummet

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/5 2015 kl. 19-21. Sted: Personalerummet Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 18/5 2015 kl. 19-21 Sted: Personalerummet Afbud fra: Peter, Deltagere: Punkter til e.v.t: Møder i juni?+ maling af striber på vejen 57 Elevrådet Nyt fra elevrådet:

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Mogens. Pernille deltog fra kl. 17.15 Dato 1. juni 2017 Kl. 17-20 Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Bilag til punkt 4 har ikke været

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 16. januar 2018 kl. 18.00-20.30 Mødelokale ved Cafeen i Frederikssund Hallen Formøde for forældrevalgte kl. 17.30 18.00 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 5. maj 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge- afbud Jacob G. Sand Merete Hviid Flensborg Pia Søndergaard

Læs mere

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen Den 29. august 2016 kl. 18:30 21:00 Mødets formål er.... at få skabt enighed til mødestruktur/datoer (herunder fokusering på tema/drift).. at få etableret

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 4. december 2013 Tidspunkt Sted 18.00: Skolebestyrelsesmøde start 20.30: Spisning i anledningen af sidste møde inden jul. 21.30: Møde slut Afdelingen

Læs mere

Deltagere: Lene Ebbesen, Christine Beyer, Louise Toft, Ruben Alexander Spliid, Lotte Roné, Jens Peter Fisker, Frederik Jaquet, Anders Busk

Deltagere: Lene Ebbesen, Christine Beyer, Louise Toft, Ruben Alexander Spliid, Lotte Roné, Jens Peter Fisker, Frederik Jaquet, Anders Busk Referat Skolebestyrelsesmøde 15. september 2014 kl. 17.30-19.30 (Formøde kl. 17.00). 15/9-2013 Deltagere: Lene Ebbesen, Christine Beyer, Louise Toft, Ruben Alexander Spliid, Lotte Roné, Jens Peter Fisker,

Læs mere

Fraværende: Wendy Kyndesen, Janni Matthiasen, Reinar Pedersen, Kianna Nielsen, Iben Jakobsen. Godkendt. Godkendt

Fraværende: Wendy Kyndesen, Janni Matthiasen, Reinar Pedersen, Kianna Nielsen, Iben Jakobsen. Godkendt. Godkendt Referat af skolebestyrelsesmøde mandag d. 11.12.2017 kl. 18.15-20.45 i på afd. Søndre i personalerummet Tilstedeværende: Michael Eisig, Bente Wutborg, Carsten Nielsen, Gitte Barkholt, Anette Skov, Stephanie

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand),

Læs mere