BIRKERØD TENNIS- OG SQUASHKLUB ÅRSRAPPORT Godkendt på generalforsamlingen den 25. februar Dirigent

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BIRKERØD TENNIS- OG SQUASHKLUB ÅRSRAPPORT 2009. Godkendt på generalforsamlingen den 25. februar 2010. Dirigent"

Transkript

1 BIRKERØD TENNIS- OG SQUASHKLUB ÅRSRAPPORT 2009 Godkendt på generalforsamlingen den 25. februar 2010 Dirigent

2 ÅRSBERETNING FOR 2009 Indledningen til denne årsberetning er identisk med indledningen til sidste års beretning, idet også 2009 har været et sportsligt fantastisk succesfuldt år for både tennis og squash! Tennisafdelingen: For første gang i klubbens historie vandt vores elitedivisionshold sølv ved DM udendørs efter finalenederlag til KB, mens det kun blev til bronze i DM indendørs. Holdet består af Søren Wedege, Kasper Warming, Thomas Nowak, Anders Ulrik, Joen Moth Poulsen, Tim Göransson, David Nord, Karen Barbat, Anne Gyling og Anna S. Rasmussen. Juniorholdene er ligeledes forrygende stærke: Udendørs UM guld til U 14 og bronze til U 16.U 12 nåede lige akkurat ikke slutspillet. Også individuelt er tennisafdelingen stærkt kørende. Karen Barbat vandt sølv i DM for seniorer udendørs og bronze indendørs. Søren Wedege vandt DM sølv indendørs, hvor Kasper Warming vandt bronze. Hos juniorerne vandt Benjamin Hannestad i U 12 udendørs UM guld i drengedouble og mix., samt sølv i single og i UM indendørs guld i single og drengedouble. I U 14 vandt Simon Friis Søndergård udendørs UM guld i single og mix., bronze i U 16 drengedouble og indendørs i U 14 UM guld i single og sølv i drengedouble. I U 12 vandt Emma Hougaard Jensen UM guld i mix udendørs og bronze i pigedouble indendørs. Storesøster Maria Hougaard Jensen vandt UM sølv udendørs i U 16. Anna S. Rasmussen vandt UM sølv udendørs i U 16 i både single og pigedouble. Emil K. Jørgensen vandt UM bronze i U 16 drengedouble og sølv indendørs i U 14 drengedouble. I U 16 drengedouble vandt Thomas Høier UM bronze udendørs og sølv i ndendørs. Maxim Landa vandt UM bronze indendørs i drengedouble i U 14. Individuelt leverede veteranerne fine præstationer: Udendørs DM guld til Marianne Wier og Lisbeth Groes i DD 40+ og DM sølv til Marianne i single Udendørs DM sølv til Ole Monberg i single 55 + og til Esben Thielsen i HD Indendørs DM guld til Nils Trier i single 35 +, guld til Kenneth Schmidt i HD 35 + og guld til Agnete W. Jensen i mix Endelig indendørs DM bronze til Ole Monberg i single 55 +, Esben Thielsen i single og HD 60 + og Jesper Tvermoes i single Flere af vores dygtige veteran - og motionisthold har gjort det glimrende. Således blev 1. holdet i 40 / 45 + sjællandsmestre, - det samme gjorde motionistholdet Birkerød 2. Det er åbenbart, at ønsket om og satsningen på at fastholde et niveau, som en af landets bedste tennisklubber, koster. Bestyrelsen arbejder fortsat på at skaffe flere sponsorer, men finanskrisen har ikke været befordrende for dette arbejde. Samarbejdet mellem vores forretningsfører og sponsorgruppen intensiveres med det klare mål, at få flere sponsorpenge til klubben. Der arbejdes ligeledes med at generere indtægter ved afholdelse af

3 turneringer, camps m.v. BTK er kendt og værdsat for at afholde veltilrettelagte turneringer på et højt sportsligt niveau samt gode camps og i begge tilfælde er vi stor tak skyldige til engagerede medlemmer og dygtige trænere. Vi har med udgangen af 2009 måtte sige farvel til vores fantastiske sportschef gennem 20 år Thomas Wahl. Et vemodigt farvel i bedste indbyrdes forståelse beseglet ved en fin afskedsreception i december, som Thomas var meget glad for. Thomas skal være sportschef i Stavanger Tennisklub. En udfordring for ham og en udfordring for BTK, at skulle klare sig uden ham. Til at møde denne udfordring har bestyrelsen ansat Anders Henricsson fra Malmø (MBTK). Info om Anders kan ses på klubbens hjemmeside. Bestyrelsen er sikker på, at Anders er manden, der kan løfte arven efter Thomas. Vi har i årets løb afholdt flere store turneringer. I uge 26 gennemførte klubben en stor international turnering i samarbejde med Tennis Europe (TE). Næsten 300 dygtige spillere fra foruden Europa også fra Canada, USA, Rusland og Mellemøsten deltog i U 14 og U 16 årgangene. Mange spillere og medfølgende coaches og familiemedlemmer havde valgt at bo på anlægget i medbragte telte, campingvogne eller i en af hallerne. Det skaber en helt særlig stemning på vores smukke anlæg, med masser af liv også uden for tennisbanerne. Turneringen vil i 2010 blive afholdt i uge 25, hvor vore egne, store talenter får mulighed for at udfolde sig i hård international konkurrence Bruguera Cup - landets mest besøgte private juniorturnering med en præmiesum på over kr. - blev afholdt i august. Præmierne var alle sponsoreret af private både lokale og udenlandske firmaer. Vinder af U 14 blev Simon F. Søndergård efter finalesejr over Benjamin Hannestad, begge fra Birkerød. Birkerød Vinter Cup i uge 7 med både junior og seniorrækker. Birkerød Maxi i uge 14, der er en ren seniorturnering, og som i 2010 bliver en del af DTF`S nye tiltag Grand Prix Series - en turneringsrække på 8 turneringer, der afslutter med en kvalifikationsturnering. Birkerød Mini afholdt i uge 21 var igen i år en populær juniorturnering. Pigerækken blev i U 16 vundet af Anna S. Rasmussen, Birkerød. Birkerød Efterårs Cup i uge 42 med både junior og seniorrækker.

4 Klubturneringerne ude og inde: Den april afvikledes Senior mesterskaberne indendørs med 32 deltagere i 6 rækker. Efter 33 kampe var vinderne fundet. Udendørs den 3.-7.september deltog 33 spillere i 10 rækker. Resultaterne ligger på hjemmesiden under Senioraktiviteter. Af forskellige sociale/sportslige arrangementer skal nævnes den traditionelle baneåbning, hvor vi fik lejlighed til at sige vores tidligere formand Jørgen Spliid tak for hans enorme indsats for BTSK. Der var en PRO/AM turnering, som er vældig populær særlig blandt veteraner/motionister, men hvor - er det mit indtryk elitespillerne egentlig også hygger sig ganske godt! En medaljefest for at fejre de mange DM/UM medaljetagere og et arrangement med Caroline Wozniacki i tilknytning til en firmaevent afholdt af hendes hovedsponsor E Boks, hvor klubbens medlemmer efter eventen fik lejlighed til se hende spille mod og med nogle af vores egne bedste spillere samt til selv at slå et par slag med verdensstjernen! I december var klubben i øvrigt vært for en træningssession i Caroline Wozniacki Academy, hvor Caroline selv deltog. SU har afholdt sit årlige Halloween - show med spil og dejlig middag, som deltagerne selv havde tilberedt. Og så havde vi den vellykkede afskedsreception for Thomas, som også gav medlemmerne mulighed for at hygge sig sammen. Både senior - og tennis skolen er blevet ekstremt populære med mange deltagere. Squashafdelingen: Squashklubben har i det forgangne år markeret sig flot på alle niveauer. I juniorafdelingen er BSK spillere gang på gang i Top 3 i de enkelte Junior Grand Prix turneringer, hvilket har ført til 10 førstepladser, 13 andenpladser og 3 tredjepladser. At BSK gør et ekstraordinært juniorarbejde er uomtvisteligt. Dette sammenholdt med ansættelsen af dygtige trænere gør BSK til den mest interessante squashklub på Sjælland og indsatsen vil helt sikkert bære frugt om ganske få år, når BSK` s 1.hold består af tidligere juniorspillere fra klubben. Årets talent i Rudersdal Kommune blev en squashspiller: Christian Steffensen. Christian er uden sammenligning klubbens største talent og kan han fortsætte sin udvikling, er der uden tvivl en kommende senior - danmarksmester i ham! Stort tillykke til Christian. På seniorsiden var året det første år i Elitedivisionen og selvom holdet fik nogle skrammer, så overlevede det nedrykning og er derfor fortsat at finde i landets bedste række. Holdet har i den nye sæson (2009 / 2010) fået nogle spændende tilgange af spillere og supplementet med spillere fra Sverige/ England gør lige pludselig BSK til en farlig outsider til en af slutspilspladserne. Den overordnede plan er dog først at blande sig i medaljekampen om 2 3 år, men hvem ved, - måske ligger der en overraskelse og lurer!

5 Et væsentligt og tidskrævende punkt på årets dagsorden, har været forhandlingerne om opdeling af BTSK i 2 uafhængige klubber. Resultatet af disse forhandlinger er, at bestyrelsen i BTSK og bestyrelserne i de 2 afdelinger, er blevet enige om en model, som bestyrelserne meget håber medlemmerne vil stemme hjem på den ekstraordinære generalforsamling i BTSK den 25/ Brugs- og Driftsaftalen med Rudersdal Kommune har fungeret upåklageligt og forventes at fortsætte uændret også efter en eventuel opdeling i 2 uafhængige klubber med BTK som kontraktpart. Trods tennisbestyrelsens også i år klare målsætning om at holde budgettet, må vi igen konstatere, at det ikke lykkedes. Der er selvfølgelig mange (og gode) grunde hertil, såsom øgede trænerudgifter som følge af flere træningstimer af bedre trænere, færre sponsorindtægter end budgetteret, medaljefest, afskedsreception m.m. I 2010 skal budgettet holdes! Vi er nødt til at have noget at stå imod med, hvis udviklingen bliver rigtig slem. Vi har fået opsat en pavillon på øen, så spillere kan søge ly ved kortvarigt regnvejr og skygge ved stærk sol og som i øvrigt er praktisk ved holdturneringer på øen. Beplantningen ved bane 12 er ryddet, så problemerne med lys/skygge på denne bane og til dels bane 13 skulle være væk, ligesom selve hjørnet er blevet fint anlagt. Der er i Cafeen opsat en skærm, der skal vise de aktiviteter, vi har i klubben. Softwaren til dette er doneret af InfoBoard. Stor tak for det. Vores flinke cafe bestyrer Connie med familie har desværre sagt forpagtningen op, - det hænger simpelthen ikke fornuftigt nok sammen økonomisk. Bestyrelsen er gået i tænkeboks mht den fremtidige model. Connie har været så sød at ville servicere ved evt. turneringer, hvis vi ønsker det. Connie holder med udgangen af marts måned. Både for Tennis og Squash er det lykkedes også i år sådan nogenlunde at fastholde medlemsskaren. Administrationen er som altid det sted, hvor presset mærkes i særlig grad. Og det har været stort i Tak til Annette, Agnete og Flemming for deres store indsats med af sikre den daglige drift både på kontoret og på banerne i en meget aktiv klub. Stor tak også til de mange aktive og kreative bestyrelses - og udvalgsmedlemmer og medlemmer i øvrigt, der er med til at gøre både tennis og squash til fornemme og eftertragtede sportsgrene i Rudersdal Kommune.

6 LEDELSESPÅTEGNING Vi har dags dato aflagt årsrapporten for regnskabsåret 1. januar december 2009 for Birkerød Tennis- og Squashklub. Årsrapporten aflægges i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Det er vores opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af foreningens aktiver og passiver, finansielle stilling samt resultatet. Samtidig er det vores opfattelse, at ledelsesberetningen indeholder en retvisende redegørelse for de forhold, beretningen omhandler. Årsrapporten indstilles til generalforsamlingens godkendelse. Birkerød den 25. februar 2010 Bestyrelsen Erik Bakke Lars Kleiminger Lars Guldbrandt Jan Gudnitz Michael Ask Torben Carlsen Jesper Tvermoes Henrik Bronee Arne Hübertz formand formand BSK næstformand

7 DEN UAFHÆNGIGE REVISORS PÅTEGNING Til bestyrelsen i Birkerød Tennis- og Squashklub Vi har revideret årsrapporten for Birkerød Tennis- og Squashklub for regnskabsåret 1. januar december 2009 som er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabsloven. LEDELSENS ANSVAR FOR ÅRSRAPPORTEN Ledelsen har ansvaret for at udarbejde og aflægge en årsrapport, der giver et retvisende billede i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Dette ansvar omfatter udformning, implementering og opretholdelse af interne kontroller, der er relevante for at udarbejde og aflægge en årsrapport, der giver et retvisende billede uden væsentlig fejlinformation, uanset om fejlinformationen skyldes besvigelser eller fejl, samt valg og anvendelse af en hensigtsmæssig regnskabspraksis og udøvelse af regnskabsmæssige skøn, som er rimelige efter omstændighederne. REVISORS ANSVAR OG DEN UDFØRTE REVISION Vores ansvar er at udtrykke en konklusion om årsrapporten på grundlag af vores revision. Vi har udført vores revision i overensstemmelse med danske revisionsstandarder. Disse standarder kræver, at vi lever op til etiske krav samt planlægger og udfører revisionen med henblik på at opnå høj grad af sikkerhed for, at årsrapporten ikke indeholder væsentlig fejlinformation. En revision omfatter handlinger for at opnå revisionsbevis for de beløb og oplysninger, der er anført i årsrapporten. De valgte handlinger afhænger af revisors vurdering, herunder vurderingen af risikoen for væsentlig fejlinformation i årsrapporten, uanset om fejlinformationen skyldes besvigelser eller fejl. Ved risikovurderingen overvejer revisor interne kontroller, der er relevante for foreningens udarbejdelse og aflæggelse af en årsrapport, der giver et retvisende billede, med henblik på at udforme revisionshandlinger, der er passende efter omstændighederne, men ikke med det formål at udtrykke en konklusion om effektiviteten af foreningens interne kontrol. En revision omfatter endvidere stillingtagen til, om den af ledelsen anvendte regnskabspraksis er passende, om de af ledelsen udøvede regnskabsmæssige skøn er rimelige samt en vurdering af den samlede præsentation af årsrapporten. Revisionen omfatter ikke specifikationer af tilskudsgrundlag og indrapportering til offentlige myndigheder eller fordelingsregnskab. Det er vores opfattelse, at det opnåede revisionsbevis er tilstrækkeligt og egnet som grundlag for vores konklusion. Revisionen har ikke givet anledning til forbehold. KONKLUSION Det er vores opfattelse, at årsrapporten giver et retvisende billede af foreningens aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 31. december 2009 samt af resultatet af foreningens aktiviteter for regnskabsåret 1. januar december 2009 i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Udtalelse om ledelsesberetningen Foreningsledelsen har ansvaret for at udarbejde en ledelsesberetning, der indeholder en retvisende redegørelse i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Revisionen har ikke omfattet ledelsesberetningen, men vi har i henhold til årsregnskabsloven gennemlæst ledelsesberetningen. Vi har ikke foretaget yderligere handlinger i tillæg til den gennemførte revision af årsregnskabet.

8 Det er på denne baggrund vores opfattelse, at oplysningerne i ledelsesberetningen er i overensstemmelse med årsregnskabet. Birkerød, den 25.februar 2010 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Peter W.Ø. Larsen statsautoriseret revisor

9 ANVENDT REGNSKABSPRAKSIS Den anvendte regnskabspraksis, der er uændret i forhold til forrige år, er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabslovens bestemmelser for regnskabsklasse B. Indtægter Kontingenter, tilskud mv. omfatter årets periodiserede indtægter. Driftsmidler Driftsmidler optages til anskaffelsesværdier med tillæg af forbedringer med fradrag for foretagne driftsøkonomiske afskrivninger. På driftsmidler anvendes en forventet brugstid på 5 år. Tilgodehavender Tilgodehavender optages til de værdier, som de skønnes at ville indbringe. Værdipapirer Værdipapirer optages til dagsværdi.

10 BIRKERØD TENNIS- OG SQUASHKLUB RESULTATOPGØRELSE FOR ÅRET Note kr. kr. Indtægter: Kontingenter mv Andre indtægter, sponsorer Tilskud Indtægter i alt Omkostninger: 2 Renter netto (30.366) (24.362) 3 Eliteudvalg - tennis Seniorudvalg - tennis (10.977) (9.766) 5 Ungdomsudvalg - tennis ( ) ( ) 6 Squash-udvalg Topstykket - ejendom Løn og gager ekskl. ejendom Administrationsudgifter Omkostninger i alt Årets resultat af primær drift (67.587) Afskrivninger på bygninger/driftsmidler og hensættelser (37.610) (22.973) ÅRETS RESULTAT ( ) Årets resultat disponeres således: Kapitalkonto BTK (87.197) ( ) Kapitalkonto BSK (18.000) ( )

11 BALANCE PR. 31. DECEMBER 2009 AKTIVER Note kr. kr. Kassebeholdning Bankkonto + giro Værdipapirer Diverse tilgodehavender forskud Tilgodehavender medlemmer Driftsmidler AKTIVER I ALT PASSIVER Skyldig løn og gagerelaterede poster Skyldige omkostninger Forudbetalinger, tilskud og forudbetalte halkontingenter Depositum Kapitalkonto: Kapitalkonto pr. 1. januar Generelle hensættelser pr. 1. januar Kapitalkonto Tennisafdelingen 1. januar 2009 ( ) Kapitalkonto Squashafdelingen 1. januar Hensættelse til vedligeholdelse 0 Hensættelse til tab på debitorer Overført af årets resultat til fordeling ( ) PASSIVER I ALT

12 1. Indtægter Tennis: NOTER kr. kr. Kontingenter seniorer og firmamedlemmer Kontingenter pensionister Kontingenter juniorer og børnehavetennis Indendørs kontingenter, guldkort og banekontingent Kontingent ungseniorer Kontingenter passive Indmeldingsgebyrer mv. tennis Løse banetimer, udendørstennis, gæstekontingenter Tab på tilgodehavender 0 0 I alt Squash: Kontingenter og træningsgebyr, seniorer, firmaer Kontingenter og træningsgebyr, juniorer Kontingenter og træningsgebyr, ungseniorer Løse banetimer, squash Indmeldelsesgebyr squash Tab på tilgodehavender 0 0 I alt Total Andre indtægter: Tennis Symposium (12.342) 0 Sponsor indtægter, Indtægter ved skilte, mv Andre indtægter, refusioner mv I alt Indtægter før tilskud Tilskud mv.: Udbetalt tilskud Birkerød Kommune - aktivitetstilskud/driftsaftale Uddannelsestilskud Tilskud i alt Indtægter i alt

13 NOTER 2. Renter netto kr. kr. Renteindtægter bank, værdipapirer mv. (27.955) (39.060) Renteudgifter, bankgebyrer, PBS-afgifter Urealiseret kursregulering, investeringsforeninger (21.776) (4.041) I alt (30.366) (24.362) 3. Eliteudvalg - tennis Turneringskontingenter (29.200) (14.825) Træningskontingenter (9.600) (12.400) Holdturneringsudgifter, turneringsindskud, inkl. rejseudgifter Bolde Licens og rangliste netto Eliteordning Møder, diverse Præmier (1.600) Sponsorer (85.000) ( ) Spilleraftaler I alt Seniorudvalg - tennis Turneringsindbetalinger, træningsgebyrer mv. (80.163) (80.840) Holdturneringsudgifter Bolde Præmier (150) Sociale arrangementer, mad holdkampe Øvrige omkostninger I alt (10.977) (9.766)

14 5. Ungdomsudvalg - tennis NOTER kr. kr. Træningskontingenter, turneringskontingenter, træningslejre mv. ( ) ( ) Turneringsindskud ( ) ( ) Træningslejre Holdturneringsudgifter, rejseudgifter Bolde Præmier Trænerkurser Licenser og rangliste Ungdomsaktiviteter Klubdragter Diverse, tilskud spillere Sponsor 0 0 NTA I alt ( ) ( ) 6. Squash-udvalg Indbetalte turneringsindskud og træningsgebyrer, seniorer, juniorer (79.696) (87.274) Holdtur.udg., tur.indskud, rejseudg. (jun., sen., og elite) Møder Sociale arrangementer, jun., sen. og elite Licenser, rangliste, seniorer (1.000) Bolde Hvervekampagne Kurser, trænerudgifter Kurser, trænerudgifter mv., seniorer (450) Præmier Diverse Træningslejr (11.975) (288) Sponsorer (38.000) (8.000) Ialt

15 NOTER 7. Topstykket - ejendom kr. kr. El, varme (HNG). vand Rengøring Forsikringer, sikringsudgifter Materialer og vedligeholdelse udendørs/vedl. Generelt Vedligeholdelse ejendom og maskiner, maling squashbaner/vedl. Rep. maskiner Lønninger Cafe Inside nyanskaffelser Diverse, møder Vedligeholdelse Tennis Vedligeholdelse Squash I alt Løn og gager ekskl. ejendom Administration Regulering feriepengeforpligtelse (33.103) 0 Løn og gager, trænere tennis Løn og gager, trænere squash Andre trænerudgifter, tennis Andre trænerudgifter, squash Kørsel administration mv Telefon mobil - hjemmearbejdspladser Feriepenge, beskattede, trænere ATP, AER, AM-bidrag, lønrefusion mv Aviser I alt

16 9. Administrationsudgifter NOTER kr. kr. Edb, dataløn Porto Telefon og telefax Kontorartikler Licens Revision Uforudsete, inkl. formandens konto Gaver Organisationskontingenter Møder, generalforsamling mv NTA Webmaster I alt Afskrivninger på driftsmidler samt hensættelser Afskrivning driftsmidler Hensættelser til tab på debitorer 0 0 Hensættelser vedligeholdelse 0 0 I alt Driftsmidler Saldo pr. 1. januar Tilgang Afskrivninger 2009 (37.610) Saldo pr. 31. december

17

DM Individuelt: Medaljefest januar 2012! Kære Tennisvenner!

DM Individuelt: Medaljefest januar 2012! Kære Tennisvenner! Medaljefest januar 2012! Kære Tennisvenner! De sidste 3 år har jeg hvert år sagt, at det var det bedste resultat sportsligt nogensinde i klubbens historie! Det bliver sværere og sværere at vurdere, - er

Læs mere

Ejerforeningen matr. 10 bc ÅRSRAPPORT

Ejerforeningen matr. 10 bc ÅRSRAPPORT Ejerforeningen matr. 10 bc 2000 Frederiksberg ÅRSRAPPORT 1. juli 2010-30. juni 2011 Godkendt på ejerforeningens generalforsamling den Dirigent Indholdsfortegnelse Bestyrelsens påtegning 3 Den uafhængige

Læs mere

I/S BOESLUM BAKKER VANDVÆRK

I/S BOESLUM BAKKER VANDVÆRK I/S BOESLUM BAKKER VANDVÆRK ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2010 1. LEDELSESPÅTEGNING Bestyrelsen har dags dato aflagt årsrapporten for 2010 for Boeslum Bakker Vandværk I/S. Vi anser den valgte regnskabspraksis for

Læs mere

Birkerød Tennisklub. Årsrapport 2010

Birkerød Tennisklub. Årsrapport 2010 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Birkerød Kongevej 25 C 3460 Birkerød Telefon 45945000 Telefax 45945099 www.deloitte.dk Birkerød Tennisklub Årsrapport 2010 Medlem af

Læs mere

Den selvejende Institution Lerbjerg-Centret

Den selvejende Institution Lerbjerg-Centret Revisionsfirmaet Jan Hansen statsautoriseret revisionsaktieselskab Den selvejende Institution Lerbjerg-Centret Kallevadvej 5 4760 Vordingborg Årsregnskab for Marievej 3, 2630 Taastrup CVR-nr. 55 39 www.jh-revision.dk

Læs mere

Turistforeningen for Faaborg-Midtfyn. Årsrapport 2009. CVR-nr. 37 24 61 15 Årsrapporten indeholder 13 sider 09-regn TH JMB 111140 09003.

Turistforeningen for Faaborg-Midtfyn. Årsrapport 2009. CVR-nr. 37 24 61 15 Årsrapporten indeholder 13 sider 09-regn TH JMB 111140 09003. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Bygmestervej 6 Postboks 31 5600 Faaborg Telefon 62 61 84 37 Telefax 62 61 82 77 www.kpmg.dk Årsrapporten indeholder 13 sider KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Læs mere

FREDERIKSHAVN ERHVERVSRÅD ÅRSRAPPORT

FREDERIKSHAVN ERHVERVSRÅD ÅRSRAPPORT BDO ScanRevision Rimmensallé 89, Box 712 Statsautoriseret revisionsaktieselskab DK-9900 Frederikshavn CVR-nr. 20 22 26 70 Tlf: 96 20 76 00, Fax: 96 20 76 01 www.bdo.dk E-mail: Frederikshavn@bdo.dk FREDERIKSHAVN

Læs mere

Himmerland Golf Klub Centervej 1, Gatten, 9640 Farsø

Himmerland Golf Klub Centervej 1, Gatten, 9640 Farsø Centervej 1, Gatten, 9640 Farsø CVR-nr. 10 66 62 95 Årsrapport for 2015 Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 09.04.16 Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem

Læs mere

Revisionsfirmaet Ole Poulsen Statsautoriseret revisionsvirksomhed

Revisionsfirmaet Ole Poulsen Statsautoriseret revisionsvirksomhed Revisionsfirmaet Ole Poulsen Statsautoriseret revisionsvirksomhed Foreningen Lyngby-Taarbæk Vidensby Diplomvej 381 2800 Kgs. Lyngby (CVR nr. 34 53 82 47) Årsregnskab for året 2014 (3. regnskabsår) Fremlagt

Læs mere

Badminton Roskilde. CVR-nr. 35154132. Årsrapport 1. januar - 31. december 2015. Foreningens 3. regnskabsår

Badminton Roskilde. CVR-nr. 35154132. Årsrapport 1. januar - 31. december 2015. Foreningens 3. regnskabsår Badminton Roskilde CVR-nr. 35154132 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Foreningens 3. regnskabsår Årsrapporten er godkendt og fremlagt på foreningens generalforsamling den 8. marts 2016 Dirigent

Læs mere

Hovedgård Fjernvarmeværk A.m.b.A. Årsrapport 2008/09

Hovedgård Fjernvarmeværk A.m.b.A. Årsrapport 2008/09 Hovedgård Fjernvarmeværk A.m.b.A. CVR nr. 22 72 41 18 Årsrapport 2008/09 RSM plus Statsautoriseret revisionsaktieselskab Jens Baggesens Vej 90 N, DK-8200 Århus N Tlf.: (+45) 8612 7888, Fax: (+45) 8612

Læs mere

HIMMERLAND GOLF KLUB

HIMMERLAND GOLF KLUB HIMMERLAND GOLF KLUB ÅRSRAPPORT 2013 CVR. NR. 10 66 62 95 Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling, den 20. april 2014 Dirigent Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: 29442789

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Årsrapport pr. 31. 12. 2013 Sønderjyllands Golfklub Ledelsesberetning for sæsonen 2013. Foreningens regnskabsår er 1.1.-31.12. Hovedaktivitet

Læs mere

MORSØ GOLFKLUB ÅRSREGNSKAB

MORSØ GOLFKLUB ÅRSREGNSKAB Tlf: 96 70 18 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab nykoebingm@bdo.dk Fårtofts Plads 9, 1. www.bdo.dk DK-7900 Nykøbing Mors CVR-nr. 20 22 26 70 MORSØ GOLFKLUB ÅRSREGNSKAB 2014 CVR-NR. 10 15 86

Læs mere

Christiansfeld Net CVR-nr. 29 08 24 99

Christiansfeld Net CVR-nr. 29 08 24 99 0 0 Christiansfeld Net CVR-nr. 29 08 24 99 Årsrapport 2008/2009 Godkendt på foreningens ordinære generalforsamling, den 30/9 2009 dirigent Banegårdspladsen 6 1 DK-6000 Kolding Vendersgade 26 1 DK-7000

Læs mere

EJERFORENINGEN. KLlNTEGMRDEN ÅRSREGNSKAB

EJERFORENINGEN. KLlNTEGMRDEN ÅRSREGNSKAB Tlf: 9 0 00 aarhus@bdo.dk www.bdo.dk BOD Statsautoriseret Kystvejen 29 DK-000 Århus C CVR-nr. 2022260 revisions aktieselskab EJERFORENINGEN KLlNTEGMRDEN ÅRSREGNSKAB 20 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ejerforeningsoplysninger

Læs mere

Årets resultat blev et overskud på 1 tkr. mod et budgetteret underskud på 168 tkr., en forbedring på 169 tkr. i forhold til budgettet.

Årets resultat blev et overskud på 1 tkr. mod et budgetteret underskud på 168 tkr., en forbedring på 169 tkr. i forhold til budgettet. HORSENS GOLFKLUB ÅRSREGNSKAB 2008 36. regnskabsår Kommentarer til årsregnskabet for 2008 Årets resultat blev et overskud på 1 tkr. mod et budgetteret underskud på 168 tkr., en forbedring på 169 tkr. i

Læs mere

Andelsselskabet Hemmeshøj Sogns Forsamlingshus CVR-nr. 81 16 24 17 Årsrapport 2007/08

Andelsselskabet Hemmeshøj Sogns Forsamlingshus CVR-nr. 81 16 24 17 Årsrapport 2007/08 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Ndr. Ringgade 70 A 4200 Slagelse Telefon 58558200 Telefax 58558201 www.deloitte.dk Andelsselskabet Hemmeshøj Sogns Forsamlingshus CVR-nr.

Læs mere

Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10

Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10 CVR-nr. 60 91 05 10 Årsrapport for 2013 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedsrådgivere

Læs mere

Foreningen til integration af nydanskere på arbejdsmarkedet. Årsrapport 1. januar 31. december 2012

Foreningen til integration af nydanskere på arbejdsmarkedet. Årsrapport 1. januar 31. december 2012 Foreningen til integration af nydanskere på arbejdsmarkedet CVR nr. 20 88 41 77 Årsrapport 1. januar 31. december 2012 (15. regnskabsår) Indholdsfortegnelse Beretning... 2 Revisionspåtegning... 3 Anvendt

Læs mere

MODTAGET. '" m,2015. FANiB KOMMUNE

MODTAGET. ' m,2015. FANiB KOMMUNE MODTAGET '" m,2015 FANiB KOMMUNE fanø kunstmuseum Fanø Kommune Skolevej 5-7 6720 Fanø Fanø, den 7. august 2015 Regnskab for 2014 - Fanø Kunstmuseum Med henvisning til bevilling af støtten for 2015 af Fanø

Læs mere

InfoCenter Aalborg CVR-nr. 88 07 31 50

InfoCenter Aalborg CVR-nr. 88 07 31 50 CVR-nr. 88 07 31 50 Årsrapport for 2013 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedsrådgivere

Læs mere

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Beretning. Det har været et år præget af projektet omkring KB Hallen. Byggeriet har præget vores anlæg og inddraget baner udendørs. Det vil fortsætte

Læs mere

Nysted Varmeværk A.m.b.a

Nysted Varmeværk A.m.b.a Nysted Varmeværk A.m.b.a Resultatopgørelse 1. juli 2007 til 30. juni 2008 Balance pr. 30. juni 2008 1 Ledelsespåtegning Bestyrelsen for Nysted Varmeværk A.m.b.a. har dags dato aflagt årsregnskab for regnskabsåret

Læs mere

I/S ANDST VANDVÆRK. Årsregnskabet 2009

I/S ANDST VANDVÆRK. Årsregnskabet 2009 I/S ANDST VANDVÆRK CVR nr. 67 66 98 19 Årsregnskabet 2009 (74. regnskabsår) RSM plus Statsautoriseret revisionsaktieselskab Kokholm 3 A, 1. sal, DK-6000 Kolding Tlf.: (+45) 7634 2600, Fax: (+45) 7634 2601

Læs mere

Andelsboligforeningen Åparken 6. Åparken 6, 8000 Århus C. Årsrapport for 2007. (3. regnskabsår)

Andelsboligforeningen Åparken 6. Åparken 6, 8000 Århus C. Årsrapport for 2007. (3. regnskabsår) Åparken 6, 8000 Århus C Årsrapport for 2007 (3. regnskabsår) Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den / 2008. Dirigent Indholdsfortegnelse Side Ledelsens årsberetning og påtegning...

Læs mere

DOA Den Overordnede Antenneforening i Sønderborg. CVR Nr. 84 24 47 59. ÅRSRAPPORT FOR 1.1 2009-31.12 2009 22. regnskabsår

DOA Den Overordnede Antenneforening i Sønderborg. CVR Nr. 84 24 47 59. ÅRSRAPPORT FOR 1.1 2009-31.12 2009 22. regnskabsår Damgade 73, Telefon 74 42 15 89 Telefax 74 42 15 69 CVR nr. 44650819 Registreret revisor FRR Mogens Knudsen, HD 2570 DOA Den Overordnede Antenneforening i Sønderborg CVR Nr. 84 24 47 59 ÅRSRAPPORT FOR

Læs mere

Christiansfeld Net CVR-nr. 29 08 24 99

Christiansfeld Net CVR-nr. 29 08 24 99 0 0 Christiansfeld Net CVR-nr. 29 08 24 99 Årsrapport 2011/2012 Godkendt på foreningens ordinære generalforsamling, den 25/9 2012 dirigent Indhold Påtegning og erklæringer Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige

Læs mere

Andelsselskabet Strøby Egede Vandværk Stevnsvej 103 A, Strøby Egede 4600 Køge

Andelsselskabet Strøby Egede Vandværk Stevnsvej 103 A, Strøby Egede 4600 Køge Andelsselskabet Strøby Egede Vandværk Stevnsvej 103 A, Strøby Egede 4600 Køge (CVR-nr. 47 49 97 12) Årsrapport for 2015 Godkendt på vandværkets generalforsamling den / 2016 Galoche Allé 6 4600 Køge T:

Læs mere

ABF Digesvalen. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34, Studstrup, 8541 Skødstrup. Årsrapport for 2009/2010. (5. regnskabsår)

ABF Digesvalen. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34, Studstrup, 8541 Skødstrup. Årsrapport for 2009/2010. (5. regnskabsår) Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34, Studstrup, 8541 Skødstrup Årsrapport for 2009/2010 (5. regnskabsår) Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den / 2010 dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

FREDERIKSHAVN ERHVERVSFORENING ÅRSRAPPORT

FREDERIKSHAVN ERHVERVSFORENING ÅRSRAPPORT BDO ScanRevision Rimmensallé 89, Box 712 Statsautoriseret revisionsaktieselskab DK-9900 Frederikshavn CVR-nr. 20 22 26 70 Tlf: 96 20 76 00, Fax: 96 20 76 01 www.bdo.dk E-mail: Frederikshavn@bdo.dk FREDERIKSHAVN

Læs mere

ANPARTSBOLIGFORENINGEN HØRSHOLMSGADE 28

ANPARTSBOLIGFORENINGEN HØRSHOLMSGADE 28 ANPARTSBOLIGFORENINGEN HØRSHOLMSGADE 28 ÅRSRAPPORT 2012 1 BESTYRELSESPÅTEGNING: Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for regnskabsåret 1. januar - 31. december 2012 for Anpartsboligforeningen

Læs mere

Dansk Triathlon Forbund

Dansk Triathlon Forbund Idrættens Hus Brøndby stadion 20 2605 Brøndby Dansk Triathlon Forbund Årsrapporten indeholder 12 sider Indhold Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Ledelsesberetning 4

Læs mere

Foreningen Tybjerghus Smedebakken 30-32 Tybjerglille Bakker 4160 Herlufmagle

Foreningen Tybjerghus Smedebakken 30-32 Tybjerglille Bakker 4160 Herlufmagle Smedebakken 30-32 Tybjerglille Bakker 4160 Herlufmagle Årsrapport for perioden 01.10.14 30.09.15 S TATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende

Læs mere

H O L T E TENNISKLUB. Årsrapport 2009

H O L T E TENNISKLUB. Årsrapport 2009 H O L T E TENNISKLUB Årsrapport 2009 Budget 2010 H O L T E T E N N I S K L U B 1 Indhold Side Påtegninger Ledelsespåtegning.. 2 Den uafhængige revisors påtegning. 3 Ledelsesberetning Kluboplysninger 5

Læs mere

Sabro Vandværk. Årsrapport for 2015. Nærværende årsrapport er godkendt. Dirigent: STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Sabro Vandværk. Årsrapport for 2015. Nærværende årsrapport er godkendt. Dirigent: STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Årsrapport for 2015 Nærværende årsrapport er godkendt på den ordinære generalforsamling, den / 2016 Dirigent: STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende

Læs mere

Solrød Vandværk a.m.b.a.

Solrød Vandværk a.m.b.a. Solrød Vandværk a.m.b.a. Årsrapport for året 2008 Påtegninger Ledelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato aflagt årsrapporten for 2008 for Solrød Vandværk a.m.b.a. Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse

Læs mere

Skovhøjens Grundejerforening CVR-nr. 30230892. Årsregnskab for regnskabsåret 01.01.2010-31.12.2010 (4. regnskabsår)

Skovhøjens Grundejerforening CVR-nr. 30230892. Årsregnskab for regnskabsåret 01.01.2010-31.12.2010 (4. regnskabsår) Skovhøjens Grundejerforening CVR-nr. 30230892 Årsregnskab for regnskabsåret 01.01.2010-31.12.2010 (4. regnskabsår) Skovhøjens Grundejerforening Indholdsfortegnelse Selskabsoplysninger 1 Ledelsespåtegning

Læs mere

FALSTER GOLFKLUB ÅRSRAPPORT FOR 2015

FALSTER GOLFKLUB ÅRSRAPPORT FOR 2015 FALSTER GOLFKLUB ÅRSRAPPORT FOR 2015 (22. REGNSKABSÅR) CVR nr. 32 96 85 54 Som foreningsvalgt revisor har jeg foretaget en gennemgang af bogføringen og foretaget enkelte stikprøver af bilagsmaterialet.

Læs mere

TEATER I AABENRAA - FOLKELIGT SAMFUND

TEATER I AABENRAA - FOLKELIGT SAMFUND TEATER I AABENRAA - FOLKELIGT SAMFUND Årsregnskab for tiden 1. juli 2011-30. juni 2012 1. INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Side Årsregnskab for tiden

Læs mere

Danske Dyrlægers Forsikringsforening under SEB Pension. CVR-nr. 27 70 08 10

Danske Dyrlægers Forsikringsforening under SEB Pension. CVR-nr. 27 70 08 10 Danske Dyrlægers Forsikringsforening under SEB CVR-nr. 27 70 08 10 Indhold Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæring 3 Ledelsesberetning 3 Oplysninger om foreningen 3 Regnskabspraksis 4 Generelt

Læs mere

Den Danske Publicistklub, Strandvejen 203, 2900 Hellerup. CVR nr. 78 99 47 11 ------------------------ Regnskab for året 2008.

Den Danske Publicistklub, Strandvejen 203, 2900 Hellerup. CVR nr. 78 99 47 11 ------------------------ Regnskab for året 2008. Den Danske Publicistklub, Strandvejen 203, 2900 Hellerup. CVR nr. 78 99 47 11 ------------------------ Regnskab for året 2008. Indholdsfortegnelse. Publicistklubben: Revisionspåtegninger... 1-2 Anvendt

Læs mere

Sorø Internationale Musikfestival CVR-nr. 27 75 57 12. Årsrapport 2009/10

Sorø Internationale Musikfestival CVR-nr. 27 75 57 12. Årsrapport 2009/10 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Ndr. Ringgade 70 A 4200 Slagelse Telefon 58 55 82 00 Telefax 58 55 82 01 www.deloitte.dk Sorø Internationale Musikfestival CVR-nr. 27

Læs mere

Offerrådgivningen for Fyns Politi, Odense, Assens, Kerteminde, Middelfart, Nordfyns og Nyborg kommuner

Offerrådgivningen for Fyns Politi, Odense, Assens, Kerteminde, Middelfart, Nordfyns og Nyborg kommuner Offerrådgivningen for Fyns Politi, Odense, Assens, Kerteminde, Middelfart, Nordfyns og Nyborg kommuner Nørregade 77, 3., 5000 Odense C CVR-nr. 31 67 04 38 Årsrapport for 2009 Godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Aulum-Haderup Erhvervsudvikling

Aulum-Haderup Erhvervsudvikling PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Hjaltesvej 16 Postboks 1443 7500 Holstebro www.pwc.dk E-mail: holstebro@pwc.dk Telefon 96 11 18 00 Telefax 96 11 19 00 Aulum-Haderup Erhvervsudvikling

Læs mere

Drøsselbjerg Strands Grundejerforening

Drøsselbjerg Strands Grundejerforening Drøsselbjerg Strands Grundejerforening Årsrapport for 2011/12 Nærværende årsrapport er godkendt på den ordinære generalforsamling, den 26/08 2012 Dirigent: STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM

Læs mere

Vestermølle Møllelaug CVR-nr. 32 76 06 51

Vestermølle Møllelaug CVR-nr. 32 76 06 51 CVR-nr. 32 76 06 51 Årsrapport for 2010 Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger m.v. 3 Ledelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning 5-6 Resultatopgørelse 7 Balance 8-9 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Danske Kreds. Årsregnskab 2012

Danske Kreds. Årsregnskab 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Danske Kreds CVR-nr. 10 51

Læs mere

Hillerød Sportsrideklub

Hillerød Sportsrideklub Hillerød Sportsrideklub Årsrapport for CVR-nr. 11 95 41 46 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 15. februar 2015 Dirigent PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret

Læs mere

Bolignet Frugtvangen CVR-nr. 18 02 30 32 Årsrapport 2004 16. regnskabsår

Bolignet Frugtvangen CVR-nr. 18 02 30 32 Årsrapport 2004 16. regnskabsår Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Klædemålet 9 2100 København Ø Telefon 39 17 03 33 Telefax 39 27 03 33 www.deloitte.dk Bolignet Frugtvangen CVR-nr. 18 02 30 32 Årsrapport

Læs mere

Den Danske Publicistklub, Strandvejen 203, 2900 Hellerup. CVR nr. 78 99 47 11 ------------------------ Regnskab for året 2007.

Den Danske Publicistklub, Strandvejen 203, 2900 Hellerup. CVR nr. 78 99 47 11 ------------------------ Regnskab for året 2007. Den Danske Publicistklub, Strandvejen 203, 2900 Hellerup. CVR nr. 78 99 47 11 ------------------------ Regnskab for året 2007. Indholdsfortegnelse. Publicistklubben: Revisionspåtegninger... 1-2 Resultatopgørelse...

Læs mere

Årsrapport 2009. Liberal Alliances Landsforening. CVR-nr. 30 42 94 94 10-r001 GRRA TS 735900 09001.cw. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Årsrapport 2009. Liberal Alliances Landsforening. CVR-nr. 30 42 94 94 10-r001 GRRA TS 735900 09001.cw. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Holmboes Allé 1 8700 Horsens Telefon 79 29 56 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk 10-r001 GRRA TS 735900 09001.cw KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Læs mere

S Ø L L E R Ø D G O L F K L U B

S Ø L L E R Ø D G O L F K L U B S Ø L L E R Ø D G O L F K L U B ÅRSRAPPORT 2008 (35. regnskabsår) Godkendt på den ordinære generalforsamling 26. marts 2009 dirigent 2 Indholdsfortegnelse SIDE Ledelsens årsberetning 3 Ledelsespåtegning

Læs mere

Foreningen Stairway Danmark. Årsregnskab for 2010

Foreningen Stairway Danmark. Årsregnskab for 2010 Foreningen Stairway Danmark Årsregnskab for 2010 1 Påtegninger Bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsregnskabet for 2010 for Foreningen Stairway Danmark. Årsregnskabet

Læs mere

Ribe Fjernvarme Amba CVR-nr. 57 20 56 28. Årsrapport 2010

Ribe Fjernvarme Amba CVR-nr. 57 20 56 28. Årsrapport 2010 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Frodesgade 125 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79128444 Telefax 79128455 www.deloitte.dk Ribe Fjernvarme Amba CVR-nr. 57 20 56 28 Årsrapport

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2012 INDHOLDFORTEGNELSE

ÅRSRAPPORT 2012 INDHOLDFORTEGNELSE Glim Vandværk A.M.B.A 3 ÅRSRAPPORT 2012 INDHOLDFORTEGNELSE Selskabsoplysninger Påtegning Ledelsespåtegning Den uafhængige revisors erklæring Årsregnskab 1/1 2012 31/12 2012 Anvendt regnskabspraksis Resultatopgørelse

Læs mere

PADBORG FJERNVARME A.M.B.A. Haraldsdalvej 11 B, Padborg

PADBORG FJERNVARME A.M.B.A. Haraldsdalvej 11 B, Padborg PADBORG FJERNVARME A.M.B.A. Haraldsdalvej 11 B, Padborg Årsrapport for tiden 1. juni 2009-31. maj 2010 1. INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning 3 Side Ledelsesberetning

Læs mere

Årsrapport 2011. Den Boligsociale Fond Herredsvejen 2 3400 Hillerød

Årsrapport 2011. Den Boligsociale Fond Herredsvejen 2 3400 Hillerød Årsrapport 2011 Den Boligsociale Fond Herredsvejen 2 3400 Hillerød Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling, den / 2012 Dirigent Foreningsoplysninger Forening Den

Læs mere

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011

Andelsselskabet. Bønsvig - Stavreby Vandværk. 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Andelsselskabet Bønsvig - Stavreby Vandværk 4720 Præstø -------------- Regnskab for året 2009/2010 samt Budget 2010/2011 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, afholdt den 19. september 2010

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2009 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10. Årsrapport

Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10. Årsrapport Det Falsterske Digelag CVR-nr. 60 91 05 10 Årsrapport 1. januar - 31. december 2009 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning 2 Ledelsesberetning Oplysninger

Læs mere

Helle Revisionskontor

Helle Revisionskontor Helle Revisionskontor Statsautoriseret revisionsanpartsselskab Fåborgvej 92 Telefon 75 19 68 88 6753 Agerbæk pj@hellerevision.dk FANØ KUNSTMUSEUM Nord Land 5, Sønderho 6720 Fanø ÅRSRAPPORT 2015 Fanø Kunstmuseum

Læs mere

HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig. 6950 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2015

HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig. 6950 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2015 HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig 695 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 215 Årsrapporten er :fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling torsdag den 4. februar 216 kl. 19..

Læs mere

Registreret revisor Hans Helge Andersen

Registreret revisor Hans Helge Andersen Registreret revisor Hans Helge Andersen Dalsvinget 8,4200 Slagelse, Tlf. 40 16 32 06 CVR. 51396510 Fonden Det Økologiske Inspirationshus -------------------- C V R. nr. 19 79 00 96 Årsrapport 1/1 2012

Læs mere

ÅRSREGNSKAB 2014 GILLELEJE TENNIS KLUB. Østre Allé 30. 3250 Gilleleje. CVR-nr.: 72 24 21 14. GTK. Årsregnskab 2014.xlsx

ÅRSREGNSKAB 2014 GILLELEJE TENNIS KLUB. Østre Allé 30. 3250 Gilleleje. CVR-nr.: 72 24 21 14. GTK. Årsregnskab 2014.xlsx YSV Regnskab Græsted Park 41 3230 Græsted Tlf: 21 48 50 41 email:post@ysvregnskab.dk Cvr. nr. 28 26 92 50 ÅRSREGNSKAB 2014 GILLELEJE TENNIS KLUB Østre Allé 30 3250 Gilleleje CVR-nr.: 72 24 21 14 Side 1

Læs mere

Antenneforeningen Trekanten

Antenneforeningen Trekanten Antenneforeningen Trekanten Årsrapport 214 Himmelev Bygade 7 Postbox 116 4 Roskilde CVR-nr. 33 78 5 24 T: 4636 6 F: 4636 77 E: rir@rir.dk www.rir.dk Uafhængigt medlem af RevisorGruppen Danmark og BKR International

Læs mere

Landsforeningen af Børnenes Kontorer CVR-nr. 30 25 64 33. Årsrapport 2009

Landsforeningen af Børnenes Kontorer CVR-nr. 30 25 64 33. Årsrapport 2009 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36102030 Telefax 36102040 www.deloitte.dk Landsforeningen af Børnenes Kontorer

Læs mere

Grundejerforeningen "Ferren", Blokhus Årsregnskab for 2006 (28. regnskabsår)

Grundejerforeningen Ferren, Blokhus Årsregnskab for 2006 (28. regnskabsår) Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk Grundejerforeningen "Ferren", Blokhus Årsregnskab

Læs mere

Helle Revisionskontor Statsautoriseret rcvisionsanpartsselskab Fåborgvej Agerbæk

Helle Revisionskontor Statsautoriseret rcvisionsanpartsselskab Fåborgvej Agerbæk Helle Revisionskontor Statsautoriseret rcvisionsanpartsselskab Fåborgvej 92 6753 Agerbæk Telefon 75 19 68 88 pj@hellerevision.dk FANØ KUNSTMUSEUM Nord Land 5, Sønderho 6720 Fanø ÅRSRAPPORT 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Boligselskabet Hjem Afdeling 5 Sundby Algård Årsregnskab for 2009

Boligselskabet Hjem Afdeling 5 Sundby Algård Årsregnskab for 2009 Administrator: Boligselskabet Hjem Afdeling 5 Sundby Algård Årsregnskab for 2009 Tilsynsførende kommune: Kommunenr. 101 Fællesadministrationen af 2009 Københavns Kommune Siestavej 7 Center for Bydesign

Læs mere

Andelsboligforeningen Katrinedal. Årsrapport for 2012

Andelsboligforeningen Katrinedal. Årsrapport for 2012 Andelsboligforeningen Katrinedal Årsrapport for 2012 Godkendt på den ordinære generalforsamling den / 2013 Indholdsfortegnelse Oplysninger om andelsboligforeningen 1 Bestyrelsespåtegning og administratorerklæring

Læs mere

Foreningen Stairway Danmark. Årsregnskab for 2013

Foreningen Stairway Danmark. Årsregnskab for 2013 Foreningen Stairway Danmark Årsregnskab for 2013 1 Påtegninger Bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsregnskabet for 2012 for Foreningen Stairway Danmark. Årsregnskabet

Læs mere

Tandlægernes Tryghedsordninger CVR-nr. 85 60 97 18. Årsrapport 2009

Tandlægernes Tryghedsordninger CVR-nr. 85 60 97 18. Årsrapport 2009 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Tandlægernes Tryghedsordninger

Læs mere

Svebølle Vandværk a.m.b.a.

Svebølle Vandværk a.m.b.a. Svebølle Vandværk a.m.b.a. Regnskab for året 2014 HvidebækRevisoren 2. REGNSKABSPRINCIPPER. Årsregnskabet er aflagt i overstemmelse med vandværkets vedtægter. Den anvendte regnskabspraksis er i hovedtræk

Læs mere

Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013

Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013 Danmarks Kirketjenerforening Årsregnskab for 2013 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Østergade 40, 6900 Skjern T: 9680 1000, F: 9680 1001, www.pwc.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Årsregnskab for 2011

Årsregnskab for 2011 Årsregnskab for 2011 ------------------------------------------ Københavns Golf Klub ------------------------------- BUUS JENSEN I/S Lersø Parkalle 112 2100 København Ø CVR 1611 9040 T +45 3929 0800 F

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba Vallensbæk Strands Vandforsyning amba Årsrapport 2008 CVR.nr. 37 06 96 12 Kalvebod Brygge 45, DK-1560 København V. Tlf.: (+45) 3338 9800, Fax: (+45) 3338 9801 e-mail: copenhagen@rsmplus.dk, wwwrsmplus.dk

Læs mere

Socialpolitisk Forening CVR-nr. 16 96 59 28

Socialpolitisk Forening CVR-nr. 16 96 59 28 Socialpolitisk Forening CVR-nr. 16 96 59 28 Årsrapport 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den / 2015 Dirigent Himmelev Bygade 70 Postbox 116 4000 Roskilde

Læs mere

Bagsværd Grundejerforening Årsrapport for 2007.

Bagsværd Grundejerforening Årsrapport for 2007. Bagsværd Grundejerforening. -------------------------------------- Årsrapport for 2007. Ledelsespåtegning. Side 1. Bestyrelsen har dags dato aflagt årsrapporten for tiden 1. januar 31. december 2007 for

Læs mere

Andelsboligforeningen Holsteinsgade 43-45 & Fiskedamsgade 21

Andelsboligforeningen Holsteinsgade 43-45 & Fiskedamsgade 21 RevisionsAktieselskabet.dl{ egistrerede revisorer Andelsboligforeningen Holsteinsgade 43-45 & Fiskedamsgade 21 CVR nr.: 15 Ol 88 87 Holsteinsgade 43-45 & Fiskedamsgade 21 2100 København Ø Årsrapport 2010/2011

Læs mere

Jyderup Stations Vandværk A.m.b.a. Søbæksparken 12 A og B 4450 Jyderup. CVR-nummer: 34 67 57 67. ÅRSRAPPORT 1. januar 2015 til 31.

Jyderup Stations Vandværk A.m.b.a. Søbæksparken 12 A og B 4450 Jyderup. CVR-nummer: 34 67 57 67. ÅRSRAPPORT 1. januar 2015 til 31. Søbæksparken 12 A og B 4450 Jyderup CVR-nummer: 34 67 57 67 ÅRSRAPPORT 1. januar 2015 til 31. december 2015 3. regnskabsår INDHOLDSFORTEGNELSE Selskabsoplysninger... 3 Bestyrelsespåtegning... 4 Den uafhængige

Læs mere

DENTOOL ApS. Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/05/2013

DENTOOL ApS. Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/05/2013 DENTOOL ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/05/2013 John Ole Petersen Dirigent Side 2 af 15 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MATR. NR. 1 DO BAASTRUP ÅRSRAPPORT 1.7.2008-30.6.2009. Godkendt på foreningens generalforsamling den / 2009.

GRUNDEJERFORENINGEN MATR. NR. 1 DO BAASTRUP ÅRSRAPPORT 1.7.2008-30.6.2009. Godkendt på foreningens generalforsamling den / 2009. GRUNDEJERFORENINGEN MATR. NR. 1 DO BAASTRUP ÅRSRAPPORT 1.7.2008-30.6.2009 Godkendt på foreningens generalforsamling den / 2009 dirigent Grundejerforeningen Matr.nr. 1 DO Baastrup INDHOLDSFORTEGNELSE Side

Læs mere

Foreningen Stairway Danmark. Årsregnskab for 2011

Foreningen Stairway Danmark. Årsregnskab for 2011 Foreningen Stairway Danmark Årsregnskab for 2011 1 Påtegninger Bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsregnskabet for 2011 for Foreningen Stairway Danmark. Årsregnskabet

Læs mere

Himmelbjerg Golf Club CVR-nr. 26 82 46 13. Årsrapport 2013

Himmelbjerg Golf Club CVR-nr. 26 82 46 13. Årsrapport 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89207000 Telefax 89207005 www.deloitte.dk Himmelbjerg Golf Club CVR-nr. 26 82 46 13 Årsrapport

Læs mere

Solrød Strands Grundejerforening CVR-nr. 15 11 69 19. Årsrapport 2014

Solrød Strands Grundejerforening CVR-nr. 15 11 69 19. Årsrapport 2014 Solrød Strands Grundejerforening CVR-nr. 15 11 69 19 Årsrapport 2014 Solrød Strands Grundejerforening Indholdsfortegnelse side Ledelsespåtegning 1 Revisorpåtegning 2 Ledelsesberetning 3 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Roskilde Grundejerforening

Roskilde Grundejerforening Roskilde Grundejerforening Årsrapport 2010 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning... 2 Revisionspåtegning... 3-4 Ledelsesberetning Ledelsesberetning og anvendt regnskabspraksis... 5 Årsregnskab

Læs mere

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Bygmestervej 6 Postboks 31 5600 Faaborg. Turistforeningen for Faaborg-Midtfyn.

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Bygmestervej 6 Postboks 31 5600 Faaborg. Turistforeningen for Faaborg-Midtfyn. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Bygmestervej 6 Postboks 31 5600 Faaborg Telefon 62 61 84 37 Telefax 62 61 82 77 www.kpmg.dk Årsrapporten indeholder 13 sider KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

Læs mere

DOA Den Overordnede Antenneforening i Sønderborg. CVR Nr. 84 24 47 59. ÅRSRAPPORT FOR 1.1.2013-31.12.2013 26. regnskabsår

DOA Den Overordnede Antenneforening i Sønderborg. CVR Nr. 84 24 47 59. ÅRSRAPPORT FOR 1.1.2013-31.12.2013 26. regnskabsår Mogens Knudsen, registreret revisionsselskab ApS Damgade 73, Telefon 74 42 15 89 Telefax 74 42 15 69 CVR nr. 44650819 Registreret revisor Mogens Knudsen, HD 2570 DOA Den Overordnede Antenneforening i Sønderborg

Læs mere

Registreret revisor Karl Sørensen

Registreret revisor Karl Sørensen Registreret revisor Karl Sørensen Solrød Strands Grundejerforening samt Strandfonden Årsrapport for tiden 1. januar - 31. december 2012 Vibesøvej 2 - Gundsømagle - 4000 Roskilde - Tlf. 5127 1065 (9:00-15:00)

Læs mere

Lyngbygaard Golf Klub Årsrapport for 2015

Lyngbygaard Golf Klub Årsrapport for 2015 Lyngbygaard Golf Klub Årsrapport for 2015 CVR-nr. 32 12 23 02 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på klubbens ordinære generalforsamling den / 2016 Dirigent Indholdsfortegnelse Side Ledelsespåtegning

Læs mere

Konkurrencen mellem a-kasserne skærpes løbende. Alle a-kasser har fokus på pris og kvalitet.

Konkurrencen mellem a-kasserne skærpes løbende. Alle a-kasser har fokus på pris og kvalitet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Indledning... 2 Samlet regnskabsoversigt (t.kr.)... 4 Ledelsens påtegning... 4 Den uafhængige revisors erklæring... 5 Regnskabsoplysninger... 7 Refusionsregnskab

Læs mere

Himmelbjerg Golf Club CVR-nr. 26 82 46 13. Årsrapport 2014

Himmelbjerg Golf Club CVR-nr. 26 82 46 13. Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89207000 Telefax 89207005 www.deloitte.dk Himmelbjerg Golf Club CVR-nr. 26 82 46 13 Årsrapport

Læs mere

CARLSBERG FUNKTIONÆRERNES REPRÆSENTATIONSFORENING. Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. Årsregnskab 2015

CARLSBERG FUNKTIONÆRERNES REPRÆSENTATIONSFORENING. Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V. Årsregnskab 2015 CARLSBERG FUNKTIONÆRERNES REPRÆSENTATIONSFORENING Ny Carlsberg Vej 100, 1799 København V Årsregnskab 2015 29. marts 2016 Dette regnskab indeholder 13 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning

Læs mere

HADSTEN VANDVÆRK A.M.B.A.

HADSTEN VANDVÆRK A.M.B.A. HADSTEN VANDVÆRK A.M.B.A. ÅRSRAPPORT FOR 2009 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 Påtegninger... 2 Ledelsespåtegning... 2 Den uafhængige revisors påtegning... 3 Ledelsesberetning... 4 Anvendt regnskabspraksis...

Læs mere

Foreningen Stairway Danmark. Årsregnskab for 2008

Foreningen Stairway Danmark. Årsregnskab for 2008 Foreningen Stairway Danmark Årsregnskab for 2008 Påtegninger Bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsregnskabet for 2008 for Foreningen Stairway Danmark. Årsregnskabet er

Læs mere

Ejerforeningen Valbygårdsvej 76, 76 A og 76 B, Valby. (Matr.nr. 16 AB Valby, København) Årsregnskab 2009

Ejerforeningen Valbygårdsvej 76, 76 A og 76 B, Valby. (Matr.nr. 16 AB Valby, København) Årsregnskab 2009 Ejerforeningen Valbygårdsvej 76, 76 A og 76 B, Valby (Matr.nr. 16 AB Valby, København) Årsregnskab 2009 STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende

Læs mere

Dirigent: dbio - Nordjylland. Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2011. samt. Balance 31. december 2011.

Dirigent: dbio - Nordjylland. Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2011. samt. Balance 31. december 2011. Godkendt på regionens generalforsamling den 6/3 2012 Dirigent: dbio - Nordjylland Resultatopgørelse 1. januar - 31. december 2011 samt Balance 31. december 2011. Indholdsfortegnelse Side Ledelsespåtegning

Læs mere

VARMECENTRALEN ØRNESÆDET ÅRSRAPPORT

VARMECENTRALEN ØRNESÆDET ÅRSRAPPORT Tlf: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 70 VARMECENTRALEN ØRNESÆDET ÅRSRAPPORT 2010 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Institut for Mekanisk Diagnostik og Terapi McKenzie Institut Danmark. ---ooo--- Skovtved 4 7884 Fur. ---ooo--- Årsrapport 2011 (12.

Institut for Mekanisk Diagnostik og Terapi McKenzie Institut Danmark. ---ooo--- Skovtved 4 7884 Fur. ---ooo--- Årsrapport 2011 (12. Excel/klienter/2100/regnskab11.xls Institut for Mekanisk Diagnostik og Terapi McKenzie Institut Danmark Skovtved 4 7884 Fur Årsrapport 2011 (12. regnskabsår) CVR. nr. 25 79 37 22 Således forelagt og godkendt

Læs mere