2. Strategiplan for driftsafdelingen, håndværkerafdelingen og input til due diligence vedrørende bygningernes tilstand

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. Strategiplan for driftsafdelingen, håndværkerafdelingen og input til due diligence vedrørende bygningernes tilstand"

Transkript

1 151 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 6. februar 2012 Start kl , slut kl Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Christian Vestergaard, Eigil Stausholm, Lise Lotte Kjær og Lotte Bang. Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. Strategiplan for driftsafdelingen, håndværkerafdelingen og input til due diligence vedrørende bygningernes tilstand, Torben Thomsen, Jan Kristensen og Søren Brobak Røge deltager Spisning 3. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde 4. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapporten 5. Politik for gaver, studierejser m.v. definition af arrangementer, faglighed og etik konkret indbydelse til forretningsmiddag med 3 af de teknikere Limfjorden og Østparken p.t. bruger i nybyggerier og helhedsplaner. 6. I-Pad til alle bestyrelsesmedlemmer, som et arbejdsredskab til bestyrelsesarbejdet. 7. Fusion fortsættelse af due diligence 8. Dato og forslag til emner til næste møde 9. Eventuelt 10. Resume af beslutninger 1. Velkomst og præsentation Frede byder velkommen og speciel velkommen til Lise lotte Kjær som er ny valgt medarbejderrepræsentant samt Torben Thomsen, Jan Kristensen og Søren Brobak Røge som deltager ved det første punkt på dagsordnen. 2. Strategiplan for driftsafdelingen, håndværkerafdelingen og input til due diligence vedrørende bygningernes tilstand Jan Kristensen gennemgik tilstandsvurderingen for Østparkens afdelinger og Torben Thomsen gennemgik tilstandsvurderingen for Limfjordens afdelinger. Det vil være en anbefaling til afdeling 3 at tænke i en helhedsplan så lejlighedsstørrelserne, tilgængelighed m.v. med i overvejelserne til badeværelsesrenovering. Søren B. Røge gennemgår månedsrapporten for håndværkerafdelingen samt nogle estimater på løn, spildtimer m.v. som kan fortælle hvorfor håndværkerafdelingen ikke umiddelbart kan give et overskud. Iver spørger hvorfor der er en stigning på spild fra 2010/ /2012, hvad skyldtes det? Primært mindre arbejde til tømrer og murer. Søren Andersen spørger hvad avancen er på spjældarbejde udenfor hos håndværkere. Den ligger ca. på omkring %.

2 152 Søren Andersen spørger om det er rimeligt at alle skal være med til at betale for at nogen får en bedre service. Han spørger også til aftaler med leverandører. Søren er i gang med at se på eksisterende og lave nye storkøbsaftaler Stark, Sanistål, Almas, LM, Bolind m.v. Vi ansøger om en ny ejendomsfunktionær i afdeling 3 og Torben Holm vores murer har søgt jobbet og Brian Andersen som er teamleder vil gerne ansætte ham. Så har vi ikke længere en murer i håndværkerafdelingen. Lotte Bang laver statistik tidslinje for ansatte ejendomsfunktionærer. 3. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde Punkt nr. 4 indsættes spørgsmål og kommentarer til direktionsrapporten. Ny dagsorden er godkendt 4. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapport Ved en fejl har vi sendt en ikke færdig redigeret version af direktionsrapporten ud. Lotte Bang sender den elektronisk, men udleverer en papirudgave. Kort skitserer hun ændringerne. City in Between Lotte Bang deltager efter rejsegildet. Udstilling af ungdomsboliger på Utzon fra marts til juni Arbejdstilsynet har været på besøg i Boligselskabet Østparken. 5. Politik for gaver, studierejser m.v. definition af arrangementer, faglighed og etik konkret indbydelse til forretningsmiddag med 3 af de teknikere Limfjorden og Østparken p.t. bruger i nybyggerier og helhedsplaner. Christian Vestergaard reagerer overfor begge bestyrelserne og Klaus Christensen fra Nord på invitation til julefrokost med eksterne rådgivere, da han mener den falder udenfor det acceptable og mener invitationen skal vurderes politisk i bestyrelsen før der gives grønt lys for tilmelding. Han citerer fra politikken hvor der står: Vi vil ikke lade vore private leverandører, håndværkere eller rådgivere betale for studierejser, gaver eller lign. Eller medvirke til at der opnås særlige rabatter til valgte og ansatte. Leverandør- eller virksomhedsbesøg, hvor der er tale om halvdags, heldags invitation eller en middagsinvitation skal vurderes i forhold til faglighed og etik. Frede Skrubbeltrang pointerer at der er tale om en forretnings-

3 153 middag, hvor vi er tvungen til at være sammen med samarbejdspartnere vi har flere konkrete arbejdsopgaver med p.t. Vi har ikke andet tilfælles med dem end arbejde. Vi får meget fagligt med fra sådan et møde og får skabt nogle gode samarbejdsrelationer. Der er ikke tale om et firma der inviterer, det er 3 af de rådgivere vi bruger mest på forskellige opgaver. De har alle medarbejdere med der arbejder på sagerne, det er ikke kun ledelsen. Frede vil vurdere, at der er en høj grad af faglighed i sådant et møde samtidig med mulighed for at styrke samarbejdet, fællesforståelse af fremtidige muligheder, uvurderlige relationer som skaber udvikling. Der er ikke mulighed for at være privat eller pleje private interesser samt det er uden ægtefælle. Lotte Bang har forespurgt teknisk forvaltning, tilsynet Kim G. Pedersen og Anders Ravnemose samt BL s kredskonsulent Jens B. Hansen som ikke vil anfægte denne form for arrangementer uetiske. Det er hendes opfattelse at man altid bør vurdere beslutningen i forhold til den individuelle ekstrabladsprøve. Kan jeg tåle at se det på forsiden af Ekstrabladet. Eksempelvis ville hun personligt takke nej til en flere dages golfturnering på Himmerlands Golfcenter arrangeret af et finansieringsinstitut eller en tre dages tur til København med ægtefællen, hvori der ikke er indlagt et væsentligt fagligt program. Iver Eriksen mener det er den enkelte der skal vurdere fagligheden og etikken og at det er illoyalt af Christian Vestergaard at melde ud til eksterne rådgivere uden at forholdet er politisk vurderet. Søren Andersen siger at socialnetværk ca. 10 % af de job der bliver besat via sociale netværk. Han mener at det er uforskammet af Christian at sende sådan en mavesur henvendelse som kan smadrer det sociale netværk vi har opbygget til rådgiverne. Christian Vestergaard mener det var en høflig erkendelse overfor rådgivere om, at han ikke kunne regne med vores deltagelse. Og pointerer, at det ikke er et mavesurt opstød. Eigil er enig med Søren omkring det sociale netværk er utrolig vigtigt og mener ikke vi har været ude i en situation, hvor det har grænset op til overskridelse af etik. Det må være en Bonus pater vurdering om vi skal sige ja tak eller nej tak.

4 154 Søren Andersen mener der er 2 ting i det: Det handler om at lave forretningsgange og procedurer der sikre at vi ikke kan få et afhængighedsforhold. Her tænkes på udbudsbestemmelser, tildelelseskriterier m.v. Nybyggeri opgaverne er affødt af det sociale netværk vi har. Christian Vestergaard spørger hvad det betyder, at der skal være et fagligt indhold? Christian mener vi har embedsfolk til at høre på vandrørene om der er nybyggerier i farvandet. Christian mener endvidere ikke bestyrelsen skal have et socialt netværk med rådgivere eller leverandører og henviser til mødet i Nørresundby Bank. Søren Andersen pointerer at mødet i Nørresundby Bank, gjorde vi pinlig ved at trække mødet ud med mere end en time over, hvilket det faglige indhold blev kortet ned. Tina mener ikke vi skal rende til alt muligt, men omvendt hvis det har et relevant indhold kan hun ikke se at der er noget i vejen for at deltage. Eigil Stausholm, hvis politikken afskriver os muligheden for den uskrevne så mener han politikken skal omformuleres. Palle var lidt i tvivl da han fik korrespondancen om hvordan han skulle tolke budskabet, men tænker det kunne være en kulturforskel i Østparken, hvor det gjorde man ikke. Han siger også at han må indrømme at det kan være berigende at være sammen i sociale relationer. Det har aldrig tidligere været tilladt at bestyrelsen blev inviteret til sådanne arrangementer. Christian når han tillod at skrive som han gjorde, mener han teksten er entydig fortolkning. Søren Andersen håber, at vi kan stoppe med individuelt at melde ud af huset uden at sikre, at der er enighed i bestyrelsen. Vi bør politisk synliggøre os i byen. Hvis dette arrangement kan diskuteres kan andre også bl.a. Yousee messe i København m.v. Iver skærer ud i pap, hvis det politiske flertal mener det er forsvarligt at gå til det - er det.

5 155 Søren Andersen, Eigil Stausholm, Frede Skrubbeltrang og Iver Eriksen deltager i arrangementet. Punkt på dagsordnen på næste møde. 6. I-pad til alle bestyrelsesmedlemmer som et arbejdsredskab til bestyrelsesarbejdet Palle mener det er en god idé da alle har samme ting tilgængeligt. Eigil Stausholm er enig, han mener også at vi bør tænke lidt på papiret og miljøet. Den skal være et arbejdsredskab og dermed til låns. Christian Vestergaard mener at når intranettet er oppe at køre og alle har adgang til det via computer, er det ikke nødvendig. Han vil gerne have papiret alligevel og syntes godt vi kan bruge pengene til andet. Iver Eriksen ser det som et godt arbejdsredskab. Frede Skrubbeltrang vil ikke have noget imod det, kan godt se det som et arbejdsredskab han kan bruge. Søren Andersen er enig med Palle. Tina Holm syntes også det kunne være et godt arbejdsredskab, men kan ikke forholde sig til om det skal være med 3 g eller ej. Frede Skrubbeltrang mener det skal være med 3 g. Søren Andersen mener godt vi kan undgå 3 g for ikke at få skudt i skoene at den bruges privat. Lotte Bang fortæller at flere andre boligorganisationer har stillet bærbare pc er til rådighed for bestyrelsens arbejde. Christian Vestergaard mener heller ikke der behøver være 3 g, han er enig med Søren, men er principielt imod at investere i I- pads til hele bestyrelsen. Det er bevilget en I-pad til alle bestyrelsesmedlemmer med 3 g, men uden simkort. Formanden skal have med 3 g og sim-kort. 7. Fusion fortsættelse af due diligence Afdelings numre i Vivabolig forslag at bygningens alder er afgørende for afdelingens nummer. Datoen for hvornår afdelingen er blevet en almen bolig afdeling skal være afgørende for numret. 8. Dato og forslag til emner til næste møde Dato for næste møde: 5. marts 2012 kl. 17 Punkter til næste møde: Politik for drift og vedligeholdelse Politik for gaver, studierejser m.v. Due diligence - endelig Politik for I-pad Punkter til kommende møder:

6 156 Fællesmøde bestyrelse og personale Reklamer tænk ud af boxen 9. Eventuelt Ann Bylund Andersen har gennem et eller flere byrådsmedlemmer, rettet kritik af Vivabolig til Teknisk Forvaltning, Kim G. Pedersen og Hella Nygaard har indkaldt hende til møde for at høre om det er en generel eller specifik utilfredshed. 10. Resume af beslutninger Politik for drift og vedligeholdelse næste møde Politik om gaver m.v. til gendebat på kommende møde I-Pad til alle bestyrelsesmedlemmer blev vedtaget Due diligence skal afsluttes på næste møde Næste møde den 5. marts Lotte Bang Referent Frede Skrubbeltrang Christian Vestergaard Søren Andersen Konstitueret Formand Eigil Stausholm Tina Holm Iver Eriksen Palle Christensen

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde 165 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 10. april 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 21.45 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Christian Vestergaard,

Læs mere

1. Velkomst og præsentation Frede byder velkommen til Johnny og Carsten.

1. Velkomst og præsentation Frede byder velkommen til Johnny og Carsten. 145 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. januar 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 20.45 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, og Lotte Bang.

Læs mere

Dagsorden er godkendt. 1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

Dagsorden er godkendt. 1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde 128 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 6. september 2011 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00 Tilstede var Brian Skræm, Eigil Stausholm, Christian Vestergaard, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen,

Læs mere

Dagsorden er godkendt

Dagsorden er godkendt 134 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 5. oktober 2011 Start kl. 17.00, slut kl. 19.00 Tilstede var Brian Skræm, Eigil Stausholm, Christian Vestergaard, Tina Holm, Søren Andersen, Frede Skrubbeltrang,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde 157 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 5. marts 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 20.15 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Christian Vestergaard,

Læs mere

1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde. Godkendt

1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde. Godkendt 83 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 2. juni 2010 Start kl. 16.30, slut kl. 18.30 Tilstede var Brian Skræm, Frede Skrubbeltrang, Ann Bylund Andersen, Søren Andersen, Christian Vestergaard, Iver

Læs mere

Iver Eriksen har meldt afbud. Jytte Faitanini fra udlejningen deltog i det første punkt på dagsordnen.

Iver Eriksen har meldt afbud. Jytte Faitanini fra udlejningen deltog i det første punkt på dagsordnen. 78 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. maj 2010 Start kl. 16.30, slut kl. 19.45 Tilstede var Brian Skræm, Frede Skrubbeltrang, Ann Bylund Andersen, Søren Andersen, Christian Vestergaard, Eigil

Læs mere

Lise Stender, Inge Häuser og Palle Christensen havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde.

Lise Stender, Inge Häuser og Palle Christensen havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde. 46 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 14. januar 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Tina Holm, Eigil Stausholm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

Udarbejdet af LB den 04.10.2012

Udarbejdet af LB den 04.10.2012 194 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. oktober 2012 Start kl. 17.00, slut kl.19.50 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Eigil Stausholm, Palle Christensen,

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 7 Lotte Bang Referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23 Mødetidspunkt : Onsdag d. 11. juni 2014 kl. 17:00-20:00 Mødet hævet : Onsdag d. 11. juni

Læs mere

Dagsordnen godkendt. Referatet er godkendt

Dagsordnen godkendt. Referatet er godkendt 178 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. juni 2012 Start kl. 17.00, slut kl. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Palle Christensen og Lotte Bang. Afbud fra

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse til dagsordnens punkt 9 a afdeling 1 Bornholmsgade m.fl. og b afdeling 4 Konvalvej

2. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse til dagsordnens punkt 9 a afdeling 1 Bornholmsgade m.fl. og b afdeling 4 Konvalvej 29. november 2011 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. november 2011 kl. 17.15 20.00 Deltagere: Christian Vestergaard, Brian Skræm, Iver Eriksen, Verner Frederiksen, Palle Christensen, Henrik Yde,

Læs mere

Eigil Stausholm og Iver Eriksen havde meldt afbud.

Eigil Stausholm og Iver Eriksen havde meldt afbud. 30 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. juni 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 21.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Winni Jensen, Tina Holm, Kirsten Sørensen,

Læs mere

Offentligt Referat af bestyrelsesmøde den 10. maj 2011

Offentligt Referat af bestyrelsesmøde den 10. maj 2011 Offentligt Referat af bestyrelsesmøde den 10. maj 2011 Fraværende fra Tina Holm og Verner Frederiksen 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2. Godkendelse af referatet fra mødet den

Læs mere

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud.

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud. 46 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 3. december 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Tina Holm, Eigil Stausholm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

Ændret dagsorden godkendt. Den ændrede dagsorden, med tilføjelse af punkt 6, blev godkendt 2. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapporten

Ændret dagsorden godkendt. Den ændrede dagsorden, med tilføjelse af punkt 6, blev godkendt 2. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapporten 188 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. september 2012 Start kl. 17.00, slut kl.19.00 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Eigil Stausholm, Palle Christensen,

Læs mere

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 7 Lotte Bang Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23 Mødetidspunkt : Mandag d. 5. maj 2014 kl. 17:00 Mødet hævet : Tirsdag d. 13.

Læs mere

Kirsten Sørensen, Steen Købsted, Søren Andersen og Kim Martens havde meldt afbud.

Kirsten Sørensen, Steen Købsted, Søren Andersen og Kim Martens havde meldt afbud. 21 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 6. april 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 19.15. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Iver Eriksen, Winni Jensen, Tina Holm, Christian Vestergaard, Palle Christensen,

Læs mere

Godkendt. Ellers ingen bemærkninger. 3. Strategiplan for håndværkerafdelingen

Godkendt. Ellers ingen bemærkninger. 3. Strategiplan for håndværkerafdelingen 68 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 10. marts 2010 Start kl. 16.30, slut kl. Tilstede var Brian Skræm, Frede Skrubbeltrang, Søren Andersen, Iver Eriksen, Ann Bylund Andersen, Christian Vestergaard,

Læs mere

Dagsorden med rettelser blev godkendt

Dagsorden med rettelser blev godkendt 202 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. december 2012 Start kl. 17.00, slut kl.19.30 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Palle Christensen, Lise Lotte Kjær

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde 170 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 9. maj 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 19.45 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Eigil Stausholm,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referater fra sidste møde Det planlagte møde den 7. november 2012 er blevet flyttet til 12.

1. Godkendelse af dagsorden og referater fra sidste møde Det planlagte møde den 7. november 2012 er blevet flyttet til 12. 783 Referat fra bestyrelsesmøde den 12. november 2012 Start kl. 17.00 20.00 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Lise Stender, Egon Jensen, Søren Andersen, Carl Aage Poulsen, Steen Købsted, Kim Martens og

Læs mere

Eigil Stausholm havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde

Eigil Stausholm havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde 36 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. september 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.30. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Winni Jensen, Tina Holm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

tirsdag den 10. januar 2012 kl. 17.15 20.30

tirsdag den 10. januar 2012 kl. 17.15 20.30 10. januar 2012 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 10. januar 2012 kl. 17.15 20.30 Deltagere: Christian Vestergaard, Iver Eriksen, Palle Christensen, Henrik Yde, Kirsten Sørensen, Tina Holm, Winnie

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Torsdag den 5. november 2015 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Fraværende: Referent: Frede Skrubbeltrang, Egon Jensen,

Læs mere

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 8 Lotte Bang Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23-2. sal Mødetidspunkt : Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17:00-20:00 Tilstede : Bjarne

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Onsdag den 5. november 2014 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Frede Skrubbeltrang, Palle Christensen, Egon Jensen, Pia

Læs mere

Offentligt referat af møde den 16. august 2011 kl

Offentligt referat af møde den 16. august 2011 kl Offentligt referat af møde den 16. august 2011 kl. 17.15 20.45 Fraværende med afbud Henrik Yde og uden afbud Verner Frederiksen 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Datoen på referatet punkt 2 var ikke

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 9. marts 2015

Referat af bestyrelsesmøde 9. marts 2015 Referat af bestyrelsesmøde 9. marts 2015 Tilstede: Lars Jonsson,,,,, Morten Røndum, Margit Friis Fraværende: Michael Colstrup, Lotte Radekop, Søren Carlsen Referent: 1 Velkomst og valg af referent Lars

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00 2. maj 2014 Bestyrelsen Vivaboligs bestyrelse består, frem til repræsentantskabsmødet i 2014, jf. fusionsaftalen af

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Mandag den 14. september 2015 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Fraværende: Referent: Frede Skrubbeltrang, Palle Christensen,

Læs mere

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 Efter spisningen indledte lokalformanden Hans Jeppsen årsmødet med henvise til dagsordenen for årsmødet, og gik straks til Dagsordenens

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

1. Præsentation af bestyrelsesmedlemmer

1. Præsentation af bestyrelsesmedlemmer 1 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 7. januar 2013 Start kl. 17.00, slut kl.20.05. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Palle Christensen, Iver Eriksen, Tina

Læs mere

Referat af pløjeudvalgsmøde afholdt d. 19-11 på Landbo Limfjord i Skive

Referat af pløjeudvalgsmøde afholdt d. 19-11 på Landbo Limfjord i Skive Viborg d. 22-11 2007 Referat af pløjeudvalgsmøde afholdt d. 19-11 på Landbo Limfjord i Skive Fremmødte: Christian Andersen, Claus Hansen, Henrik Franck, Hugo Kudsk, Jens Gudike, Jens Iversen, John Christensen,

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Inden den officielle velkomst, bad formand Inge Haüser forsamlingen om at holde 1 minuts stilhed for afdøde bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen

Referat. Ældrerådet. Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen Møde slut: Kl. 13.30 Fraværende: Herluf Thomsen deltog ikke i punkt 119, 120, 121, 122, 123, 124,

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden Deltagere Bestyrelsesmøde Carsten L, S, Niels R, Kim K, Ellen S Lahnsgade 35 D, 5000 Odense C 7. marts 2011 Kl. 19.00 Afbud Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Evt. tilføjelse af nye punkter 3. Opsummering

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar 2015. Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Nørager Ældrecenter, Anlægsvej 10, 9610 Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar 2015. Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Nørager Ældrecenter, Anlægsvej 10, 9610 Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Nørager Ældrecenter, Anlægsvej 10, 9610 Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Poul Larsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 18 sprotokol fra sidste

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Introduktion Valg til organisationsbestyrelsen sker hvert år på boligorganisationens repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN:

Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Dagsorden og referat fra Korsør Antenneselskabs generalforsamling, torsdag den 19. november 2015 DAGSORDEN: Generalforsamlingen Torsdag den 19. november 2015 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. a. Godkendelse

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Christian Vestergaard bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Stefan Rask Knudsen, Thorkild

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Inge Haüser bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Henrik Foght Hansen, ejendomsfunktionær

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Vi lejer ikke et rums boligerne ud på kort tids kontrakter

Vi lejer ikke et rums boligerne ud på kort tids kontrakter 771 Referat fra bestyrelsesmøde den 20. juni 2012 Start kl. 17.00 19.30 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Lise Stender, Egon Jensen, Søren Andersen, Eigil Stausholm, Carl Aage Poulsen, Kim Martens og Lotte

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Per Bro præsenterede sig selv, og fortalte om hvad han tidligere havde arbejdet med og hvordan han så fremtiden i BOSJ.

Per Bro præsenterede sig selv, og fortalte om hvad han tidligere havde arbejdet med og hvordan han så fremtiden i BOSJ. Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen og

Læs mere

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009 Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset Tirsdag den 22. september 2009 1. Fremmødte: 13 personer. 2. Evy Pauck bød velkommen, og åbnede mødet jf. dagsordnen, hun gjorde opmærksom på at der i den første

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen:

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 11. december 2013 kl. 19.00 i fælleslokalet i Nøddehegnet 14, 4700 Næstved. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013

SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 SAMS Aarhus Bestyrelsesmøde D. 29.08.2013 Leder af mødet: Cathrine Nørgaard. Deltagere: Cathrine Nørgaard, Pernille Libach Hansen, Pernille Nikolajsen, Tessa Dahl-Jensen og Helene Hørløck. 1. Underskrift

Læs mere

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015 Glostrup, den 8. oktober 2015 Referat Den 6. oktober 2015 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

Boligselskabet Rosenvænget Referat af organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 26. november 2015 kl. 17.00 På Gerlev kro

Boligselskabet Rosenvænget Referat af organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 26. november 2015 kl. 17.00 På Gerlev kro Boligselskabet Rosenvænget Referat af organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 26. november 2015 kl. 17.00 På Gerlev kro Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat... 2 3 Boligorganisationen...

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 10.10.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 10. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.10.04 kl. 18.30 22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 10.10.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 10. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.10.04 kl. 18.30 22. DIRIGENT: PIA H. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., David, Pia K., Aase. Afbud fra Klaus, Torben, René. AD. 2 Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, kundechef Mikki Frandsen. Referent. Regionsdirektør Erik Lønne.

Øvrige deltagere: Fra Domea, kundechef Mikki Frandsen. Referent. Regionsdirektør Erik Lønne. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 22. september 2014 kl. 16.00 i bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. side 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

Midt- og Nordjyllands Døvemenighed

Midt- og Nordjyllands Døvemenighed Referat af konstituerende menighedsrådsmøde, tirsdag den 27. november 2012 kl. 10.30 i Langenæskirken, Kirkedammen 2, 8000 Aarhus C Deltagere: Zofia Christensen (ZC) Kristiane Jensen (KJ) Bodil Brixen

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Ulla Torp, formand Povl Povlsen, næstformand Ulla Lundin Mona Jensen Karin Thomsen, Domea Ole Stolberg Afbud

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Ulla Torp, formand Povl Povlsen, næstformand Ulla Lundin Mona Jensen Karin Thomsen, Domea Ole Stolberg Afbud Halsnæs Ny Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 11. maj 2015 kl. 18.00 i fælleshuset beliggende Melby Stationsvej 12 B, 3370 Melby Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 26.02.2009

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 26.02.2009 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 26.02.2009 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Helle M. Jensen næstformand X Helle H. Pedersen bestyrelsesmedlem X Børge Sørensen bestyrelsesmedlem X Per Hasager

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30. Side 202/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Arne Olesen, Michael Jørgensen, Henny Rasmussen, Gunnar Sørensen,

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2011 Dato: 04.04.2011 Sted: Hanne Jensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Susanne

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011 1 Deltagere HR s Hus v/ Egemar & Clausen Claus Clausen (Egemar & Clausen) Susanne Roes (Egemar & Clausen) Københavns Kommune Peter Kærhus Sørensen (Teknik og Miljøforvaltningen), deltog i mødet under punkt

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet.

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 18. september 2013 kl. 15.00 i bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Referat H A N D I C A P R Å D E T. Mandag 30. november 2015 kl. 17.00 20.00 på Rådhuset i lokale 3608

Referat H A N D I C A P R Å D E T. Mandag 30. november 2015 kl. 17.00 20.00 på Rådhuset i lokale 3608 GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen - Administration og Digitalisering Referat af Handicaprådets møde 30. november 2015 Handicaprådet Dato: 10. december 2015 Af: Susanne Dissing Birch Referat

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 1. Formalia (Behandlingstid: 15 min.) - Tilstede: Hanne Jensen, Ida Simonsen, Shelia Hansen, Cecilie Wehnert, Simone Wehnert, Helle H.H.,

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016

Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016 Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016 Per Skovgaard (PS)bød velkommen og vi startede traditionen tro med at synge Det er i dag et vejr. Herefter til

Læs mere

Mine penge. Hvad bestemmer jeg? Og hvordan kan jeg få hjælp? TIL PERSONER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE

Mine penge. Hvad bestemmer jeg? Og hvordan kan jeg få hjælp? TIL PERSONER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE Mine penge Hvad bestemmer jeg? Og hvordan kan jeg få hjælp? TIL PERSONER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE Publikationen er udgivet af Socialstyrelsen Edisonsvej 18, 1. 5000 Odense C Tlf: 72 42 37 00 E-mail: info@socialstyrelsen.dk

Læs mere

REFERAT. af repræsentantskabsmøde den 16. maj 2013. Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus repræsentantskabsmøde.

REFERAT. af repræsentantskabsmøde den 16. maj 2013. Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus repræsentantskabsmøde. REFERAT af repræsentantskabsmøde den 16. maj 2013 Formand Søren Høgsberg bød velkommen til Boligkontoret Århus repræsentantskabsmøde. 1. Valg af dirigent og referent m.m. Formanden foreslog valg af dirigent

Læs mere

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607.

2.2 Meddelelser fra andre Jacob Thielsen har fået nyt telefonnummer, som er 2030 3607. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. maj 2014 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Lokalt uddannelsesudvalg for Industrislagteruddannelsen. Referat. Tirsdag den 4. marts kl. 10:00 13:00 med efterfølgende frokost

Lokalt uddannelsesudvalg for Industrislagteruddannelsen. Referat. Tirsdag den 4. marts kl. 10:00 13:00 med efterfølgende frokost Tid: Tirsdag den 4. marts kl. 10:00 13:00 med efterfølgende frokost Sted: UCR, Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde, Gul 4 Deltagere: Fødevareforbundet NNF: Lærlingeansvarlig Søren Kruse Olsen, SKO (syg) Skuemester

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Inden vi gik i gang med den egl. Generalforsamling, fik foreningens nye direktør, Morten Lorenzen ordet for

Læs mere

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 19 00 Deltagere tilmeldt: Kreds 12 - Poul Kreds 14 - Tomas, samt et afbud fra Thea, der dog sender et lille notat fra Karup turen.

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum Fællesudvalget (FU) Til stede: Afbud fra: Dagsorden

Dansk Ledningsejerforum Fællesudvalget (FU) Til stede: Afbud fra: Dagsorden Dansk Ledningsejerforum Fællesudvalget (FU) Ref: HS Referat af mødet den 3. maj 2011 Dato: 23. maj 2011 Til stede: Afbud fra: Fmd. Finn Bruus, KE (Dansk Fjernvarme) Næstfmd. Bjarne H Jensen, Naturgas Midt-Nord

Læs mere

Evaluering HG1 og HG2 af fusionen

Evaluering HG1 og HG2 af fusionen Evaluering HG1 og HG2 af fusionen Formål: Indhold: Respondenter: Anonymitet: Der er nu gået godt og vel 1/2 år, siden HG, STX og HHX blev samlet. Vi vil gerne høre din mening om, hvordan skolen fungerer

Læs mere

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen.

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen. Dato: 28. januar 2007 Tid: 10.00 15.15 Bestyrelsesmøde: Sted: Join Hands klubhus, Enggade 6A, 8700Horsens Deltagere: Nielsen, Svensson, Arnold, Gudmund Hindberg, Pedersen Claus Hansen. Referat: Höiberg

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. august 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. august 2014, kl. 16,30. Side 173/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. august 2014, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Aase Andersen, Arne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Feldballe Børnehave d. 5. september 2013

Referat fra bestyrelsesmøde i Feldballe Børnehave d. 5. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Feldballe Børnehave d. 5. september 2013 Til stede var: Lene Vagner (leder) Berit Widahl (souschef) Elin Blichfeldt Madsen (Sines mor) Søren Peder Klærke (Fridas far) Janne

Læs mere

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Fremmødt: Bethina, William, Bjarne Andreasen, Pauli, Gunner M, Leif C, Jan Lundkvist, Max Mortensen, Niels Erik Graversen, Troels Christensen, Eva Christensen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Kort nyt fra dagtilbuddet. Aarhus Kommune, Børn og Unge. Vejlby Dagtilbud

1. Godkendelse af dagsorden. 2. Kort nyt fra dagtilbuddet. Aarhus Kommune, Børn og Unge. Vejlby Dagtilbud Aarhus Kommune, Børn og Unge Vejlby Dagtilbud Børnehuset Frijsenborgvej, Lindehuset, Gadekæret, Børnehuset Næringen, Valmuen, Børnehuset på Kanten, Krudtuglen Dagtilbudsleder Kristine Schroll Frijsenborgvej

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Åben referat Handicaprådet Handicapsekretariatet

Åben referat Handicaprådet Handicapsekretariatet Åben referat Handicaprådet Handicapsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 16:45 Mødested: Sundhedscenteret, Banegårdspladsen 5, mødelokalet 2. sal. Fraværende:

Læs mere

1.Generalforsamlingen

1.Generalforsamlingen Dagsorden til AKTIV bestyrelsesmøde Dato: 4/3-2016, kl. 08.00-13.00 Sted: Fuglsangsø Centret Deltagere: Mette Louise Helbo (går kl 11), Britta Høj Andersen (kommer senere), Charlotte Kops Hansen, Eva Østergaard

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016

Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Referat fra Repræsentantskabsmøde den 31. marts 2016 Til stede værende repræsentanter. Fra Himmerland afd. 19-20-23-40-52. Bohrparken, Pontoppidanstræde 1-62, Esbjergparken, Højlundsparken, Mjel, Rebildparken,

Læs mere

Notat. Beboerdemokrati

Notat. Beboerdemokrati Notat Beboerdemokrati For de fleste, som bor alment, er beboerdemokratiet - det at beboerne har indflydelse på dagligdagen i deres boligområde og også på udviklingen heraf - den naturligste ting i verden.

Læs mere

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Der var mødt 13 stemmeberettigede incl bestyrelsen samt 4 ægtefæller. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

Beboermøde Afdeling 4

Beboermøde Afdeling 4 Beboermøde Afdeling 4 Dagsorden beboermøde afdeling 4 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om Helhedsplanen 7. Valg af styregruppe

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. onsdag den 14. oktober 2015 kl. 18.00

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. onsdag den 14. oktober 2015 kl. 18.00 Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. onsdag den 14. oktober 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Bent Christensen

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

Sent: 24 Sep 2014 09:44:04 +0000 Britta Bech Jørgensen Kent Skovgaard [ks@ansagerbolig.dk]

Sent: 24 Sep 2014 09:44:04 +0000 Britta Bech Jørgensen Kent Skovgaard [ks@ansagerbolig.dk] From: Heidi Nielsen Sent: 24 Sep 2014 09:44:04 +0000 To: Britta Bech Jørgensen Cc: Kent Skovgaard [ks@ansagerbolig.dk] Subject: VS: Referat af afdelingsmødet den 23 sep Hej Britta. Jeg vil hermed på s

Læs mere