Erfaringer landsmøde 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Erfaringer landsmøde 2012"

Transkript

1 Erfaringer landsmøde 2012 Landsmøde 2012 i Fredericia er nu veloverstået, og vi i arbejdsgruppen har i dette dokument forsøgt at reflektere over, hvad vi er lykkedes godt med, og hvor vi kan forbedre os til næste gang. Det har vi gjort, således andre kan få muligheden for at trække på vores erfaringer med at afholde et landsmøde, måske undgå at begå de samme fejl som os, og måske også låne enkelte af vores gode ideer til, hvordan man opnår et fremragende landsmøde. Landsmøde 2012 blev afholdt som et fælles projekt i region syd, og der var således rigtigt mange gode AA kræfter involveret i processen ikke mindst i den indledende fase. Vi startede med at afholde et ekstraordinært regionsmøde, hvor alle gode kræfter fra regionen var velkomne, for ligesom at kaste en masse ideer på bordet til, hvad landsmødet skulle indeholde samt beslutte hvor i regionen landsmødet skulle afholdes. Valget faldt på Fredericia, og temaet for landsmødet blev: Bring budskabet videre Lad mangfoldigheden blomstre Der blev ved samme lejlighed nedsat en arbejdsgruppe på 6 personer, som havde til opgave at stå for den overordnede planlægning og så løbende orientere regionen om forløbet. Det har været et privilegium, meget givende og ekstremt lærerigt at få lov til at arrangere et landsmøde men det har også været hårdt arbejde. Vi fik selv megen hjælp fra tidligere arrangører, og vi kan kun anbefale, man trækker på al den erfaring, man kan komme til. Vi håber vi kan inspirere kommende arrangører med dette dokument. KH Eia, Jack, Henrik R, Peter, Mogens & Sune Organisering: Landsmøde 2012 blev afholdt i Fredericia, men afholdelsen af landsmødet var et fælles region syd projekt. Arbejdsgruppen var derfor sammensat af 6 personer fra henholdsvis Vojens, Fredericia & Søndersø. Vi valgte at organisere arbejdet på følgende måde arbejdsgruppen mødtes samlet 9 gange regionen var samlet 5 gange herudover arbejdede vi sammen i små grupper med forskellige ansvarsområder mellem de fælles møder Intensiteten af møderne var størst i starten og op til selve landsmødet. Vi havde ikke på forhånd nogen ide om, hvor ofte vi skulle mødes, og vi aftalte derfor at beslutte dato for næste møde alt efter hvor langt vi følte, vi var med vores planlægning.

2 Vi erfarede hurtigt, at fik vi de overordnede forhold på plads lokaler, mad, kaffe, indhold, invitationer så var vi allerede langt. Først og fremmest skulle vi have sammensat et overordnet program, så vi kunne få lavet invitationer, som vi kunne sende ud til grupperne herefter kunne arbejdet med at få indholdet af landsmødet på plads gå igang. Vi havde i arbejdsgruppen en ide om, at vi gerne ville forsøge at lokke folk til landsmøde allerede fredag aften, så vi gik i tænkeboks for at forsøge at strikke et tillokende og attraktivt program sammen til netop fredag aften dette synes vi i høj grad vi lykkedes med. Vi fik et par AA ere til at lave et stand up show, hvilket var en fantastisk og vanvittig morsom oplevelse, og så havde vi forestillet os, at sætte et mindre skuespil med et AA relateret emne op dette fandt vi dog ikke opbakning til, hvorefter vi måtte aflyse. Fredag aften afsluttedes med et lysmøde i salen, hvor ca 120 mennesker var samlet omkring stearinlysene en fantastisk oplevelse. Lokaler: Lokaler var i begyndelsen vores største udfordring. Vi undersøgte flere muligheder, og vi havde indtil flere forskellige parametre, vi skulle tage forbehold for: lokaliteterne skulle kunne rumme ca 600 mennesker der skulle være ca 15 lokaler til AA møder vi havde brug for en sal til åbning, hovedspeaks, fest og afslutning det skulle være et sted, hvor vi selv måtte sælge kaffe samt mad huslejen skulle være rimelig mulighed for overnatning Det er vigtigt at tage højde for salg af kaffe/the. Det er her, vi sammenholdt med festen og hattepenge har mulighed for at lave indtægter, så hvis ikke vi selv må stå for salg af kaffe/the, mangler vi en vigtig indtægt, som skal medvirke til at finansiere resten af landsmødet. Vi havde kig på nogle super lækre lokaler i Fredricia idrætscenter, men husleje sammenholdt med manglende kaffesalg gjorde, vi måtte kigge andetsteds hen. Vi fik lov af Fredericia kommune at låne Skansevejens skole. Efter besøg på skolen var vi ikke i tvivl om, at stedet var det helt rigtige. Skolen havde: stor gymnastiksal klasselokaler til møder mulighed for overnatning vi måtte selv sælge kaffe/the vi måtte få maden udefra fine fælles arealer til opstilling af infocafe og litteratursalg stort fælles udeområde huslejen var symbolsk lille svømmehal til fri afbenyttelse Skolen var meget samarbejdsvillige, og de imødekom de fleste af vores ønsker til, hvad vi havde brug for. Til velkomst, åbningsspeak, fest og afslutningsspeak stillede skolen ca 225 stole til rådighed samt et

3 mindre antal borde i assorterede størrelser, så vi måtte ud og leje 250 stole og borde. Til festen lørdag aften var vi ligeledes ude og leje service til knap 250 personer. Mad: Vi besluttede som noget af det første, at vi ville have maden til festen udefra, og det var vigtigt, der var noget for enhver smag og rigeligt af den. Mulighederne var mange, så vi besluttede os for, hvilken slags mad vi ønskede, og gik herefter på udkig efter et firma, som kunne levere lige netop det, vi ønskede. Heldigvis havde vi i regionen en AA`er - Erik, som tilbød at levere maden. Han har gjort det til sin hobby, en gang imellem at lave mad til større arrangementer, så han ville hellere end gerne yde sit bidrag til landsmødet. Vi holdt et møde med Erik om priser, antal kuverter mm, og vi fandt hurtigt fælles fodslag. Han skulle levere mad til en kuvertpris på 150kr, og vi gjorde kraftigt opmærksom på, at vi i fællesskabet spiser MEGET! Vi bestilte mad til 200 personer, og det kan anbefales, at man regner med ca 10% ekstra kuverter i forhold til antal tilmeldinger. I alt solgte vi 230 kuverter til festmiddagen lørdag. Morgenmad og frokost lørdag/søndag besluttede vi selv at stå for. Også her havde vi en lokal cantinedame, som lovede at være behjælpelig med at smøre sandwich, og beregne hvor meget der skulle købes ind til formålet. Cafe: I vores cafe solgte vi kaffe/the/kakao, vand, sodavand og ekstra sandwich til frokost. Vi havde valgt at placere indregistrering/betaling i cafeen, og det kan anbefales, man arrangerer ekstra hænder til udelukkende at håndtere det, da det blev noget stressende for alle parter især omkring ankomst. Det kan varmt anbefales, man placerer kaffemaskinen tæt på cafeen, da der er run på i forhold til salg af kaffe. Vi havde tilsluttet maskinen i køkkenet, da den skulle bruge både vand og kraftstik, så det gav lidt udfordringer og megen motion. Vi vil varmt anbefale man installerer den i cafeen. Det skal yderligere påpeges, at vi ikke var opmærksomme på, der var stor efterspørgsel på kaffe til festmiddagen, så også her kan det anbefales evt at have en ekstra maskine tilsluttet eller have RIGELIGT med kaffekander med friskbrygget kaffe klar. Nic fra Kolding foreslog, vi fik lavet specielle AA bolcher, som vi kunne sælge eller dele ud på landsmødet. Vi valgte at stille bolcherne til fri afbenyttelse i cafeen og i salen, hvilket må betegnes som en stor succes at dømme ud fra folks reaktion! Vi betalte 1500kr for 12kg bolcher da bolcherne var bestilt på et mindre bolchekogeri kunne vi ikke købe mindre portion. Vand/sodavand: Vi fik 1500 stk kildevand med i kuvertprisen af vores madleverandør, vi skulle blot betale panten på 1,00kr pr flaske.

4 Sodavand bestilte vi hos Carlsberg i Fredericia. Her havde vi mulighed for at levere hele kasser tilbage. OBS på at det er HELE kasser altså ikke blandede kasser. Vi betalte for 3 kasser ekstra, da vi ikke var opmærksomme på dette. Vi solgte i alt 18 kasser sodavand/kurvand: 7 kasser kurvand 4 kasser zero 10 kasser blandet vand ( coca cola, sprite, squash) Heraf 3 kasser blandede vand taget retur. Vi havde ialt bestilt 100 kasser sodavand, hvilket må siges at være ALT for mange. Kasserne kunne tages retur, men det medførte et stort arbejde at slæbe kasserne ind og ud af festsalen og cafeen. I alt gav salg af sodavand et overskud på 3423,50kr. Rygning: Rygning foregik som udgangspunkt uden for skolens matrikel dette blev oplyst ved åbning af landsmødet. Vi havde for en sikkerheds skyld opsat krukker til aske/skodder uden for cafe og gymnastiksal. Det lykkedes rimeligt at holde rygerne væk fra indgangene til cafeen og salen. AA møder: Da landsmødet var et fælles region syd projekt, og temaet for landsmødet var mangfoldighed, besluttede vi at lade de enkelte grupper fra regionen få lov til at afholde deres eget møde på landsmødet, netop for at vise mangfoldigheden i de mange mødetilbud vi har i region syd. Vi havde endvidere lagt os fast på nogle emnemøder, som vi fandt relevante, samt speaks, åbne møder og walk and talk møder. Endelig havde vi inviteret Al-anon, Al-ateen & ACA. Det tog lidt tid, før vi fik vores grupper fra regionen til at melde sig på banen, men til sidst måtte vi oprette venteliste, da mange pludselig viste interesse for ideen. Vi lagde vægt på at finde mødeledere fra hele landet, så det ikke kun var region syd folk, som var repræsenteret, og dette lykkedes langt hen ad vejen. Dog havde vi også lokale mødeledere uden kvaliteten dog dalede af den grund. Da landsmødet startede manglede vi fortsat ca 10 mødeledere, uden dette dog var et problem. Der var masser af frivillige, som var villige til at træde til, og generelt var der rigtig mange, som først trådte til da vi kom rigtig tæt på landsmødet. Folk har tilsyneladende vanskeligt ved at binde sig lang tid i forvejen, men det er ingenlunde vanskeligt at få folk til at yde et stykke service for fællesskabet.

5

Referat. Konvent møde den 4. marts 2013. Konvent & camp 2013. At dele fra hjertet

Referat. Konvent møde den 4. marts 2013. Konvent & camp 2013. At dele fra hjertet Referat Konvent møde den 4. marts 2013 Konvent & camp 2013 At dele fra hjertet Hjemmeside www.nakonvent.dk www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af

Læs mere

Referat. Konvent møde den 9 juli Konvent & camp Blive clean, forblive clean og leve clean

Referat. Konvent møde den 9 juli Konvent & camp Blive clean, forblive clean og leve clean Referat Konvent møde den 9 juli 2018 Konvent & camp 2018 Blive clean, forblive clean og leve clean www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat

Læs mere

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. DEN 3. december 2007 kl Jægergårdsgade 107 Århus C.

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. DEN 3. december 2007 kl Jægergårdsgade 107 Århus C. DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG DEN 3. december 2007 kl. 19.00 21.00 Jægergårdsgade 107 Århus C. 1) Velkomst ved formanden. / mødet er røgfrit 2) Navnerunde. Thomas, formand party. Nillie & Kim formænd

Læs mere

Referat. Konvent møde den 14. juli Konvent & camp Vi fandt håb

Referat. Konvent møde den 14. juli Konvent & camp Vi fandt håb Referat Konvent møde den 14. juli 2014 Konvent & camp 2014 Vi fandt håb Hjemmeside www.nakonvent.dk www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat

Læs mere

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. Den 5.maj 2008 kl Jægergårdsgade 107 Århus C.

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. Den 5.maj 2008 kl Jægergårdsgade 107 Århus C. DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG Den 5.maj 2008 kl. 19.00 Jægergårdsgade 107 Århus C. 1) Velkomst ved formanden. 2) Navnerunde. Nellie & Kim formænd for cafeen. Johnny, næstformand. Gert, konventformand,

Læs mere

Referat. Konvent møde den 7. marts Konvent & camp At bringe budskabet

Referat. Konvent møde den 7. marts Konvent & camp At bringe budskabet Referat Konvent møde den 7. marts 2016 Konvent & camp 2016 At bringe budskabet www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning

Læs mere

Referat. Konvent møde den 14. februar Konvent & camp Når NA`s hjerte slår

Referat. Konvent møde den 14. februar Konvent & camp Når NA`s hjerte slår Referat Konvent møde den 14. februar 2011 Konvent & camp 2011 Når NA`s hjerte slår Hjemmeside www.nakonvent.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning

Læs mere

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l Adgang for personale / Udstillerarmbånd For at sikre jeres standpersonale fri og uhindret adgang til festivalen skal de ved ankomsten til festivalen udstyres med det officielle festivalarmbånd. Når I ankommer

Læs mere

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. DEN 4. februar 2008 kl Jægergårdsgade 107 Århus C.

DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG. DEN 4. februar 2008 kl Jægergårdsgade 107 Århus C. DAGSORDEN TIL KONVENTMØDE MANDAG DEN 4. februar 2008 kl. 19.00 21.00 Jægergårdsgade 107 Århus C. 1) Velkomst ved formanden. 2) Navnerunde. Thomas, formand party. Nillie & Kim formænd for cafeen. Gert,

Læs mere

Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015

Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015 Hammel Idrætscenter FORÅRS MESSE 18. APRIL 2015 F RÅRS MESSE INFO Hammel Forårs Messe er blevet en stor succes, de sidste 2 år, med henholdsvis 2.000 & 2.500 glade publikummer og over 60 entusiastiske

Læs mere

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l

E u r o p e a n B e e r F e s t i v a l Adgang for personale / Udstillerarmbånd For at sikre jeres standpersonale fri og uhindret adgang til festivalen skal de ved ankomsten til festivalen udstyres med det officielle festivalarmbånd. Når I ankommer

Læs mere

Referat. Konvent møde den 10. juli Konvent & camp 2017

Referat. Konvent møde den 10. juli Konvent & camp 2017 Referat Konvent møde den 10. juli 2017 Konvent & camp 2017 www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s 12 koncepter

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Referat. Konvent møde den 13. juli 2015. Konvent & camp 2015

Referat. Konvent møde den 13. juli 2015. Konvent & camp 2015 Referat Konvent møde den 13. juli 2015 Konvent & camp 2015 www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s 12 koncepter

Læs mere

Tapet i gangen: Er sat i værk. Det skal ligne en udendørsgade, der skal tapet op og males så værkstederne ligner huse.

Tapet i gangen: Er sat i værk. Det skal ligne en udendørsgade, der skal tapet op og males så værkstederne ligner huse. Returadresse Aktivitet Syd AktivitetsCenter Skjern, Nygade 48, 6900 Skjern Referat Brugerrådsmøde AktivitetsCenter Skjern Mødedato Torsdag d. 28. marts 2019 Mødetid kl. 9.30 12 Mødested AktivitetsCenter

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

Referat. Konvent møde den 2. marts 2015. Konvent & camp 2015. Mirakler sker

Referat. Konvent møde den 2. marts 2015. Konvent & camp 2015. Mirakler sker Referat Konvent møde den 2. marts 2015 Konvent & camp 2015 Mirakler sker www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning

Læs mere

Tips til klasseforældreråd

Tips til klasseforældreråd Tips til klasseforældreråd På forhånd tak fordi du/i har påtaget jer at understøtte skolens og klassens fællesskab ved at være del af klasseforældrerådet. Vi ved, at børnene glæder sig hver gang, de skal

Læs mere

Referat. Konvent møde den 12. juli 2010. Konvent & camp 2010. Velkommen hjem

Referat. Konvent møde den 12. juli 2010. Konvent & camp 2010. Velkommen hjem Referat Konvent møde den 12. juli 2010 Konvent & camp 2010 Velkommen hjem Hjemmeside www.nakonvent.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

INVITATION TIL HOLD-DM SKOLESKAK KIRKEBAKKESKOLEN DEN 25. - 27. MARTS 2011

INVITATION TIL HOLD-DM SKOLESKAK KIRKEBAKKESKOLEN DEN 25. - 27. MARTS 2011 INVITATION TIL HOLD-DM SKOLESKAK KIRKEBAKKESKOLEN DEN 25. - 27. MARTS 2011 Arrangør: Kirkebakkeskolens Forældreforening med stor hjælp fra Skakklubben Evans og Dansk Skoleskak Vejle KIRKEBAKKESKOLEN Kirkebakken

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt månedsblad fra Roskilde Frikirke Så er der nu mulighed for, at du kan udfolde din kreative sider. I cafémiljø mødes vi hver 2. mandag (ulige uger) fra kl. 19.00-21.30. Hanne Friberg og Sanne Nielsen

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 0 1 7 / 2 0 1 8 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL MIDSOMMERC 2015 6. 7. juni 2015 Stævnet henvender sig til svømmere, der kan lide fest og farver, og er for alle årgange. Der vil være: Perfekte sportslige

Læs mere

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med 23. -24. maj 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3

Læs mere

INVITATION. DANMARKS GYMNASTIK FORBUND byder velkommen til

INVITATION. DANMARKS GYMNASTIK FORBUND byder velkommen til 1 INVITATION DANMARKS GYMNASTIK FORBUND byder velkommen til Gymnastik DM for seniorer 16. - 17. maj 2014 Odense Idrætspark Højstrupvej 5, Bolbro, 5200 Odense V Velkommen til Gymnastik DM 2014 Det er mig

Læs mere

SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013

SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013 SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013 Praktiske oplysninger Dato Lørdag den 9. marts 2013 og søndag den 10. marts 2013 Svømmehal Birkerød

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Deltagere, Vivian, Tove, Olaf, Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidste møde godkendt 2 Siden sidst: Der er underskrevet en 2 årig kontrakt

Læs mere

Regnskab for AA Region Syd

Regnskab for AA Region Syd Regnskab for AA Region Syd 2014 Indtægter: Hattepenge... 146.435,60 Indtægter i alt... 146.435,60 Udgifter: Hoved Service Kontoret (HSK)... 98.000,00 Servicekonference... 13.080,00 Møder... 2.281,00 Syder

Læs mere

Arrangerer Forbundsmesterskaber Junior - 2. runde. I samarbejde med maj 2019 I Arena Randers

Arrangerer Forbundsmesterskaber Junior - 2. runde. I samarbejde med maj 2019 I Arena Randers Arrangerer Forbundsmesterskaber Junior - 2. runde 2019 I samarbejde med 25. 26. maj 2019 I Arena Randers Indhold Velkomst: 2 Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload: 3 Musik: 3

Læs mere

TRIVSELSDAG. n INTRODUKTION. Antagelserne bag

TRIVSELSDAG. n INTRODUKTION. Antagelserne bag TRIVSELSDAG DCUM anbefaler en trivselsdag for hele skolen, fordi den skaber fokus og inspirerer til skolens fortsatte arbejde med trivsel. En fælles trivselsdag er en begivenhed, som enten igangsætter

Læs mere

Partnerskab 2. Politisk seminar okt COK, Den Kommunale Højskole, Kystvej, 8500 Grenå, tlf

Partnerskab 2. Politisk seminar okt COK, Den Kommunale Højskole, Kystvej, 8500 Grenå, tlf PARTNERSKAB om Folkeskolen Partnerskab 2 Politisk seminar 30.-31. okt. 2007 COK, Den Kommunale Højskole, Kystvej, 8500 Grenå, tlf. 8959 5959 Formål med seminaret Partnerskab om Folkeskolen er nu ved at

Læs mere

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene Split Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene www.silkeborg-p-d.dk Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen August 2007 Siden er det blevet til rundt regnet 50 store

Læs mere

Midsommerstævne og 17. juni 2018 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa

Midsommerstævne og 17. juni 2018 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Klubbens hjemmeside: www.petanquesyd.dk Midsommerstævne 15.- 16.- og 17. juni 2018 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Søgård Petanque Klubs Midsommerstævne Søgård Petanque Klub afholder

Læs mere

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER 25. - 27. SEPTEMBER Det er 36. gang Haderslev Svømmeklub inviterer til Syd Cup, og i år er der foretaget nogle ændringer i programmet i forhold til 2014. Vi håber, at det også i år vil blive et stævne

Læs mere

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik Sammen er vi stærkere Stafet For Livet 2016 - et indblik INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning Vi fejrer Stafet For Livet 2016 3 Sammen er vi stærkere 4 Hvad betyder Stafet For Livet for Fighterne? 5 Hvad betyder

Læs mere

LANDSMØDE 2011. Planlægningsudvalget består af : Karsten Stig 26214886 Vibeke 20768999 Niels Otto 20859282 Helle 9404458

LANDSMØDE 2011. Planlægningsudvalget består af : Karsten Stig 26214886 Vibeke 20768999 Niels Otto 20859282 Helle 9404458 LANDSMØDE 2011 Vi har på Regionsmødet den 4-9-2010 nedsat et Planlægningsudvalg til Landsmøde2011 Udvalget er godt igang, vi vil her i bladet informere mere jo længere vi kommer frem i planlægningen. Planlægningsudvalget

Læs mere

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Kære instruktører og gymnaster Dette er infobrev nr. 2 til aspirantstævne 2015. Infobrevet kommer til at indeholde alle de vigtige informationer om stævnet. Der vil løbende

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2015 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Program for resten af skoleåret 2 Tider for mundtlige prøver i uge 25 Invitation til dimission 3 Københavnertur d.

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

Jubilæumsstævne 1968/2017

Jubilæumsstævne 1968/2017 Kære Folkedanserforeninger. I 1968 tog man et fantastisk initiativ, det Sjællandske Børne- og Ungdomsstævne blev skabt. Det første stævne blev afviklet i Køge, så det er 50. gang stævnet afholdes i 2017.

Læs mere

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP 24.-26. MARTS 2016 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sids tilmelding te fris t for d. 8. januar fredag 2016 Læs mere på www.jyskepaaskecup.dk VELKOMMEN TIL FRØS PÅSKE

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt.

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Velkommen til GF 2016 Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Året der gik Vi afsluttede sæson 14/15 i maj med traditionel

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Bofællesskab Bregnerødvej 55-57

Bofællesskab Bregnerødvej 55-57 Bofællesskab Bregnerødvej 55-57 2 Bofællesskab Bregnerødvej 55 57 Om Bregnerødvej 55 57 Bofællesskab Bregnerødvej ligger i Birkerød tæt på offentlige transportmidler. Der bor seks voksne borgere i bofællesskabet,

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Referat. Konvent møde den 6. februar Konvent & camp Vi blev frie

Referat. Konvent møde den 6. februar Konvent & camp Vi blev frie Referat Konvent møde den 6. februar 2012 Konvent & camp 2012 Vi blev frie Hjemmeside www.nakonvent.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde side 2 3. Valg af referat & ordstyrer side 2 4. Oplæsning

Læs mere

Verninge Skole. 14. 16. oktober 2011

Verninge Skole. 14. 16. oktober 2011 Verninge Skole Evt. supp. lederovernatning HOG Hinnerup Karlslunde IF Vorup fb Karlslunde IF 14. 16. oktober 2011 Velkommen til Apollo Cup for U-10 drenge i Verninge, som arrangeres i samarbejde mellem

Læs mere

januar 2019 I Arena Randers

januar 2019 I Arena Randers Arrangerer Region Vestdanmark mikro og junior Mesterrækken 2019 I samarbejde med 12. - 13. januar 2019 I Arena Randers Indhold Velkomst: 2 Anmeldelse af deltagere, spring og rytmeserier samt musikupload:

Læs mere

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dagsorden 1. Godkendelse af referat (JP) 2. Regnskab LA2015 (AGL) Bilag 1 3. Medlemshenvendelse omkring Trafikstyrelsen (PS) 4. Rabatudvalg (PS) 5.

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating CSR Speed Dating Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating Hvem er målgruppen? Hvad går metoden ud på? Hvilke forudsætninger beror metoden på? Trin 1 Trin

Læs mere

Trænermanual for DS talentarbejde.

Trænermanual for DS talentarbejde. Trænermanual for DS talentarbejde. Hvordan skal træning fungere i træningscentre og på træningslejre? Tillæg til Talentkoncept 2011 og Talentcenter koncept 2011 (Bemærk at Kraftcentre også er Talentcentre)

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Opstart af ACA gruppe

Opstart af ACA gruppe Voksne Børn af Alkoholikere og andre dysfunktionelle familier Opstart af ACA gruppe ACA Danmark 30.04.2017 www.aca-danmark.dk Kære ACA ere! Dette hæfte er lavet for at gøre det enkelt og overskueligt at

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

Samarbejdsprojekt mellem Gladsaxe Musik- og Billedskole og Mørkhøj Skole. En forestilling fra grunden med 5. x. Skoleåret 2013/14

Samarbejdsprojekt mellem Gladsaxe Musik- og Billedskole og Mørkhøj Skole. En forestilling fra grunden med 5. x. Skoleåret 2013/14 Samarbejdsprojekt mellem Gladsaxe Musik- og Billedskole og Mørkhøj Skole En forestilling fra grunden med 5. x Skoleåret 2013/14 Udarbejdet af Henrik Lilleholt Smidt Juni 2014 1 Indhold Baggrund... 3 En

Læs mere

MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER

MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER ØSTERBRO MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER Den nyklassicistiske randbebyggelse omkring Østerbro Stadion stammer fra 1926, hvor den fungerede som indgang til stadionet via en imponerende

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

KOKNA. Telefonliste. Udvalgsnavn: Cafe. Indhold: Telefonliste. Kontaktpersoner

KOKNA. Telefonliste. Udvalgsnavn: Cafe. Indhold: Telefonliste. Kontaktpersoner KOKNA Udvalgsnavn: Cafe Indhold: Telefonliste Kontaktpersoner Godt at vide: - hvad gik godt? - hvad gik mindre godt? - hvad vil vi anbefale til næste år? Økonomi Tak fordi du laver service Telefonliste

Læs mere

LILLESKOLETRÆF Alt i alt håber vi, at Lilleskoletræf 2017 vil klæde bestyrelser og ledere endnu bedre på til at skabe skole nu og i fremtiden.

LILLESKOLETRÆF Alt i alt håber vi, at Lilleskoletræf 2017 vil klæde bestyrelser og ledere endnu bedre på til at skabe skole nu og i fremtiden. INVITATION LILLESKOLETRÆF 2017 Velkommen til Lilleskoletræf 2017. Hvad skal der til for at lave lilleskoler i dag? Og hvorfor er det stadig vigtigt? Det er nogle af de spørgsmål vi skal zoome ind på og

Læs mere

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL

HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Holbæk Svømmeklub og REMA 1000 er stolte over igen at kunne indbyde til HOLBÆK YOUTH FESTIVAL Stævnet afholdes 6.-8. maj 2016 Alle informationer findes i denne indbydelse. Holbæk Youth Festival Et anderledes

Læs mere

Referat. Konvent møde den 1. december 2014. Konvent & camp 2015. Mirakler sker

Referat. Konvent møde den 1. december 2014. Konvent & camp 2015. Mirakler sker Referat Konvent møde den 1. december 2014 Konvent & camp 2015 Mirakler sker www.nakonvent.dk (konventsiden for NA) www.namidtjylland.dk (se link: konvent og camp) www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Referat. Konvent møde den 11. juli Konvent & camp 2016

Referat. Konvent møde den 11. juli Konvent & camp 2016 Referat Konvent møde den 11. juli 2016 Konvent & camp 2016 www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s 12 koncepter

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Dagcenter udført den 30. oktober 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Dagcenter udført den 30. oktober 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Dagcenter udført den 30. oktober 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter,

Læs mere

We Are Family 2.0. - kirke for børn, teenagere og unge

We Are Family 2.0. - kirke for børn, teenagere og unge We Are Family 2.0 - kirke for børn, teenagere og unge 16.-17. april 2010 We Are Family 2.0 kirke for børn, teenagere og unge Velkommen til PBU-døgn 2010! Vi tror så meget på det, at vi gør alvor af det

Læs mere

Referat. Konvent møde den 8. juli 2013. Konvent & camp 2013. At dele fra hjertet

Referat. Konvent møde den 8. juli 2013. Konvent & camp 2013. At dele fra hjertet Referat Konvent møde den 8. juli 2013 Konvent & camp 2013 At dele fra hjertet Hjemmeside www.nakonvent.dk www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af

Læs mere

PROGRAM U14 DM APRIL 2017

PROGRAM U14 DM APRIL 2017 Volley i Ishøj-Greve-Vallensbæk web: ishojvolley.dk PROGRAM U14 DM 22.-23.APRIL 2017 OPDATEREDE RESULTATER PÅ SIDEN LIVE.ISHOJVOLLEY.DK Velkommen til Danmarksmesterskaberne Ishøj Volley byder velkommen

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010.

NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. NYTÅRSstævnet. 28-29 dec 2010. www.asv.dk Byder velkommen til Nytårsstævne 2010 Traditionen tro indbyder Aarhus Studenternes Volleyballforening til årets nytårsstævne i dagene mellem jul og nytår! I år

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Billeder fra smørrebrødsaftenen.

Billeder fra smørrebrødsaftenen. Nyt fra Åbyskov Forsamlingshus. Redigeret og samlet af Jørgen Larsen, kasserer i Åbyskov Forsamlingshus Smørrebrødsaften fredag den 16. august: Af Ellen Larsen, støttegruppen foto Jørgen Larsen Den 16.

Læs mere

Efterår. Glemt tøj og garderober. Nyt fra afdelingerne. Forældrecafé. 2. årgangs overnatning. Varm din medbragte mad. Kalender

Efterår. Glemt tøj og garderober. Nyt fra afdelingerne. Forældrecafé. 2. årgangs overnatning. Varm din medbragte mad. Kalender Efterår Glemt tøj og garderober Nyt fra afdelingerne Forældrecafé 2. årgangs overnatning Varm din medbragte mad Kalender Efterår Så er efteråret sat ind, i hvert fald ifølge kalenderen. Det betyder at

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Forårsprogram 2016 Arrangementer i foråret: MS kost og livsstil METAsundhed hvofor bliver vi syge? Ensomhed - et foredrag Stavgang ved Tangkrogen Årsmøde

Læs mere

LILLESKOLETRÆF Til dette års træf skal vi mødes om nogle af de udfordringer,

LILLESKOLETRÆF Til dette års træf skal vi mødes om nogle af de udfordringer, INVITATION LILLESKOLETRÆF 2018 Velkommen til Lilleskoletræf 2018. Hvad er det for et samfund, vi laver lilleskole i og lilleskole til? Hvad er det for fællesskaber og offentligheder, der omgiver vores

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Midsommerstævne 19.- 20.- og 21. juni 2015 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa

Midsommerstævne 19.- 20.- og 21. juni 2015 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Klubbens hjemmeside: www.petanquesyd.dk Midsommerstævne 19.- 20.- og 21. juni 2015 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Søgård Petanque Klubs 20 års jubilæum Søgård Petanque Klub afholder

Læs mere

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 04/06/19

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 04/06/19 ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 04/06/19 Walk & talk ved Kongeåen Søndag den 2. maj var der inviteret til en dejlig gåtur i naturen langs Kongeåen og sådan et tilbud kunne jeg selvfølgelig ikke modstå. Vi

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX D NOVEMBER 2017

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX D NOVEMBER 2017 INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX D. 3.-5. NOVEMBER 2017 HERNING SVØMMEKLUB INVITERER TIL: HERNING GRAND PRIX 2017 PRISER Individuel start... 50 kr. Holdkap start... 80 kr. Overnatning pr. nat... 55 kr.

Læs mere