Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 30. oktober 2018 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 30. oktober 2018 kl"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 30. oktober 2018 kl Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen), Næstformand Claus Brinch- Danielsen (Øvrige Sociale Foreninger/Træfpunkt Sædding), Ella Hedegaard (Humanitære/Røde Kors Esbjerg), Erling Winterskov (Ældre/Ældre Sagen), Flemming Maienborg Kristiansen (Børn & Unge/Børns Voksenvenner Esbjerg),, Casper Rasmussen (Sygdom & Sundhedsfremme/Ventilen), Bente Jørgensen (Handicap/UlykkesPatientforeningen), Cliff Hulsten (Væresteder og Socialt Udsatte/X-House), Karen Margrethe Nielsen (1. suppleant/mentornetværk Esbjerg/Varde), Britt Schak Hansen (Daglig leder/referent) Afbud: Bjarne Hansen (Integration & Etniske minoriteter/ Frivilliggruppen Ribe, DFH) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af 3. kvartalsregnskab 2018 og budgetopfølgning FVB_181030_Bilag_2_Frivillighuset Vindrosen 3. kvt.regnskab og forslag til revideret budget Handicaptilgængeligheden i Vindrosen Esbjerg FVB_181030_Bilag_3_Brev til Vindrosen om handicaptilgængelighed 4. Debat om Frivillighuset Vindrosens strategi FVB_181030_Bilag_4_Udkast til Frivillighuset Vindrosens strategi Godkendelse af forslag til budget 2019 FVB_181030_Bilag_5_Forslag til Frivillighuset Vindrosens budget Drøftelse af bestyrelsens arbejdsform 7. Orientering fra sekretariatet a. Aktiviteter for medlemmer i 2018 b. Planlægning af aktiviteter for medlemmer i 2019 c. SDU praktikants undersøgelse af hvordan Vindrosen bidrager til social værdiskabelse d. Effektivisering arbejdsgange e. Revidering af personalepolitik 8. Særlige punkter til næste bestyrelsesmøde d. 27. november 9. Evt. 1

2 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Godkendelse af 2. kvartalsregnskab 2018 og budgetopfølgning Gennemgang af Frivillighuset Vindrosens 3. kvartalsregnskab 2018 og forslag til revideret budget 2018 ved daglig leder. Bestyrelsen nedsatte d. 28. august et organisationsudvalg, der kan komme med forslag til, hvordan Frivillighuset Vindrosens fremtidig organisering og bestyrelsessammensætning bør være for at imødekomme Vindrosens fremtidige strategiske indsatser og FRIG-krav. I udvalget deltager Casper, Gitte og Erling og fra sekretariatet deltager Britt. Organisationsudvalget indkaldes, når Socialstyrelsen har konkretiseret kravene til bestyrelsessammensætningen. FVB_181030_Bilag_2_Frivillighuset Vindrosen 3. kvt. regnskab og forslag til revideret budget Kvartalsregnskab og revideret budget 2018 godkendt. Daglig leder indhenter tilbud om ny IT-infrastruktur til effektivisering af den administrative drift. Fra bestyrelsen deltager Cliff som sparringspartner vedr. evt. ny IT-løsning, som fremlægges for bestyrelsen på næste møde d. 27. november. 3. Handicaptilgængelighed i Vindrosen Frivillighuset Vindrosen har modtaget et brev fra Polioforeningen, UlykkesPatientForeningen samt DH Esbjerg vedr. handicaptilgængeligheden til Frivillighuset Vindrosens mødelokaler i Exnersgade 4, Esbjerg. De 3 foreninger skriver, at mange af deres medlemmer er kørestolsbrugere eller dårligt gående. Foreningerne tør ikke længere booke lokaler i Exnersgade 4, idet de flere gange har oplevet at trappeliften og elevatoren ikke virker. I brevet beskriver foreningerne flere konkrete episoder, hvor medlemmer har siddet fast og måtte vente længe for at kunne blive hjulpet ned igen. Dette har skabt meget utryghed blandt medlemmerne, når møderne holdes i Exnersgade. Endvidere påpeger foreningerne, at mødelokalerne på 1. sal ikke er ret store til kørestolsbrugere. Sekretariatet er bekendt med de konkrete episoder, som foreningerne omtaler i brevet og er enig i, at det er meget utrygt for alle parter. Selvom Vindrosen har skiftet til elevatorservicefirma, der har en rimelig hurtig responstid, er problemet med trappelift/elevators kapacitet og driftsstabilitet ikke løst. De nuværende problemer med handicaptilgængeligheden i Exnersgade 4 skal løses i samarbejde med Esbjerg Kommune, der udlejer lokalerne til Frivillighuset Vindrosen. FVB_181030_Bilag_3_Brev til Vindrosen om handicaptilgængelighed

3 Bestyrelsen vil arbejde for at gøre mødelokalerne i Exnersgade mere handicaptilgængelige og har drøftet flere løsningsmuligheder. Formand og daglig leder forelægger handicaptilgængeligheds problematikken og løsningsforslag på deres kvartalsmøde med Borger & Arbejdsmarkedsforvaltningen d. 14. november. 4. Debat om Frivillighuset Vindrosens strategi D. 20. september 2018 deltog Frivillighuset Vindrosens bestyrelse og personale i en fælles strategiworkshop, der resulterede i en række ønsker til indsatsområder for de kommende år. Daglig leder har efter et møde med formand og næstformand sammenfattet ønskerne i det første udkast til en ny strategi for Daglig leder har drøftet og tilpasset udkastet sammen med personalet d. 19/10. På bestyrelsesmødet gennemgik daglig leder udkastet til strategi FVB_181030_Bilag_4_Udkast til Frivillighuset Vindrosens strategi Bestyrelsens kommentar til strategi indarbejdes af daglig leder og fremlægges til godkendelse på næste bestyrelsesmøde d. 27. november. Bestyrelsens forslag til Strategi udsendes til høring i repræsentantskabet og godkendes endeligt på repræsentantskabsmødet d. 21. marts Godkendelse af forslag til budget 2019 Daglig leder har udarbejdet et forslag til Frivillighuset Vindrosens budget 2019 på grundlag af de forventede driftstilskud fra Esbjerg Kommune og Socialstyrelsen. FVB_181030_Bilag_5_Forslag til Frivillighuset Vindrosens budget 2019 Forslag til budget 2019 godkendt. 6. Drøftelse af bestyrelsens arbejdsform Bestyrelsen aftalte på sit møde d. 28. august, at drøfte bestyrelsens arbejdsform nærmere på oktober mødet. Det drejer sig bl.a. om, hvilket grundlag bestyrelsen skal træffe sine beslutninger på (omfanget af mødebilag) og behovet for fast mødeevaluering. Bestyrelsen var tilfreds med den justerede og forkortede form for mødedagsorden og bilag, som var sendt ud til dagens bestyrelsesmøde. Bestyrelsen var tilfreds med muligheden for at kunne rekvirere ekstra baggrundsmateriale hos daglig leder og senere hen via en adgangsmulighed til en onlinebaseret bestyrelsesmappe. Bestyrelsen ønsker ikke at mødeevaluering skal være et fast dagsordenpunkt efter hvert bestyrelsesmøde. Bestyrelsen vil i stedet runde dagens mødeafvikling af under evt, såfremt et bestyrelsesmedlem ønsker det.

4 7. Orientering fra sekretariatet Sekretariatet arbejder løbende med at optimere den daglige drift og gennemføre bestyrelsens beslutninger. Daglig leder orienterer bestyrelsen nærmere om følgende punkter: a) Aktiviteter for medlemmer i 2018 I nyhedsmailen VindrosenNYT oktober blev Vindrosens kommende aktiviteter for oktober og november oplistet oversigt og link til invitationer kan ses på vores hjemmeside: Efterfølgende har vi fået tildelt et lokalt kursus fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde Ledelse af peer frivillige, som afholdes onsdag d. 28. november kl i Frivillighuset Vindrosen, Esbjerg. Invitationen er sendt pr mail til alle foreninger og ligger på hjemmesiden: b) Planlægning af aktiviteter for 2019 Sekretariatet er i gang med at planlægge aktiviteter for Sæt allerede nu kryds i kalenderen til Frivillighuset Vindrosens Repræsentantskabsmøde d. 21. marts kl Sekretariatet undersøger muligheder for at synliggøre Vindrosen og medlemmerne i tilknytning til f.eks. Vestkystløbet d. 2. juni, et synliggørelsesarrangement i Ribe og i forbindelse med Frivillig Fredag d. 27. september Forslag til kurser og medlemsaktiviteter modtages gerne pr. mail til vindrosen@vindrosenhuset.dk c) SDU praktikants undersøgelse af hvordan Vindrosen bidrager til social værdiskabelse I perioden d. 3/9 7/ er Nadia Frandsen i studiepraktik i Frivillighuset Vindrosen. Nadia læser Sociologi og kulturanalyse på SDU i Esbjerg. I løbet af sin studiepraktik laver Nadia en undersøgelse, hvor hun bl.a. gennemfører interview med en række medlemsforeninger. d) Effektivisering af arbejdsgange Sekretariatet er i gang med at undersøge, hvordan de interne arbejdsgange kan optimeres bl.a. ved hjælp af nye IT-løsninger og procedure vedr. opfølgning og årshjul. e) Revidering af personalepolitik Vindrosens personalepolitik er senest blevet opdateret i 2012 og trænger således til en opdatering. : Orientering taget til efterretning med følgende beslutninger: Frivillighuset Vindrosen deltager som paraplyorganisation til Vestkystløbet søndag d. 2. juni med en fællesstand for alle medlemsforeninger. Sekretariatet sender snarest besked til medlemsforeninger om dette nye medlemstilbud om synliggørelse og styrkelse af fællesskabet i egen forening og på tværs af foreningerne. Daglig leder og formandskabet udarbejder et forslag til revideret personalepolitik, når frivilligcentrenes nye kvalitetsmodel foreligger i starten af 2019.

5 8. Særlige punkter til næste bestyrelsesmøde d. 27. november I henhold til bestyrelsens aktivitets- og mødeplan skal følgende punkter som minimum på dagsorden til næste møde: Budgetopfølgning Forslag til Strategi Forslag til budget 2019 Forslag til handleplan 2019 Godkendelse af dagsorden til repræsentantskabsmødet d. 21. marts 2019 og hvem fra bestyrelsen genopstiller : Foruden ovenstående dagsordenpunkter skal orienteringspunktet fra sekretariatet som minimum indbefatte en tilbagemelding om mødet med forvaltningen d. 14. november ved. handicaptilgængeligheden i Exnersgade Evt. Cliff orienterede at X-House havde haft gode erfaringer med at søge frivillige via facebooks stillingsoplagsfunktion. Bestyrelsesmedlemmer underskrev Vindrosen nye samtykkeerklæring vedr. offentliggørelse af persondata.

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 27. November 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 27. November 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 27. November 2018 kl. 15.30-17.30 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 23. maj 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 23. maj 2017 kl Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 23. maj 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 11. juni 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 11. juni 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 4, 6700 Esbjerg d. 11. juni 2018 kl. 16.00-18.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 20. marts 2018

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 20. marts 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 20. marts 2018 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen), Claus Brinch-

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 8. februar 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 8. februar 2017 kl Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 8. februar 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 28. november 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 28. november 2017 kl Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 28. november 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 4. juni 2019 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 4. juni 2019 kl Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 4. juni 2019 kl. 16.00-18.00 Tilstede: Navn (Forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Osteoporoseforeningen), Næstformand Claus Brinch- Danielsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 17. oktober 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 17. oktober 2017 kl Referat af bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 17. oktober 2017 kl. 17.00-20.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 9. februar 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 9. februar 2017 kl Referat af bestyrelsesmøde i Frivillighuset Vindrosen d. 9. februar 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom & Sundhedsfremme/Osteoporoseforeningen),

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 21. marts 2017 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 21. marts 2017 kl Referat af konstituerende bestyrelsesmøde Frivillighuset Vindrosen Exnersgade 1, 6700 Esbjerg d. 21. marts 2017 kl. 17.00-19.00 Tilstede: Navn (valggruppe/forening) Formand Gitte Morberg Jensen (Sygdom

Læs mere

ÅRSBERETNING 2018 FRIVILLIGHUSET VINDROSEN

ÅRSBERETNING 2018 FRIVILLIGHUSET VINDROSEN ÅRSBERETNING 2018 FRIVILLIGHUSET VINDROSEN Indledning Frivillighuset Vindrosen har til formål at udvikle, inspirere og synliggøre den frivillige sociale indsats i Esbjerg Kommune. Dette gøres blandt andet

Læs mere

ÅRSBERETNING FRIVILLIGHUSET VINDROSEN

ÅRSBERETNING FRIVILLIGHUSET VINDROSEN ÅRSBERETNING FRIVILLIGHUSET VINDROSEN 2017 Indledning Frivillighuset Vindrosen har til formål at udvikle, inspirere og synliggøre den frivillige sociale indsats i Esbjerg Kommune. Dette gøres blandt andet

Læs mere

ÅRSBERETNING FRIVILLIGHUSET VINDROSEN

ÅRSBERETNING FRIVILLIGHUSET VINDROSEN ÅRSBERETNING FRIVILLIGHUSET VINDROSEN Indledning Frivillighuset Vindrosen har til formål at udvikle, inspirere og synliggøre den frivillige sociale indsats i Esbjerg Kommune. Dette gøres blandt andet gennem

Læs mere

Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl Afbud sendes til Hugo:

Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl Afbud sendes til Hugo: Kære bestyrelse Her er dagsorden til bestyrelsesmøde den 5. februar kl. 16-18 Afbud sendes til Hugo: centerleder@fcgreve.dk Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ændringer af Frivillighuset Vindrosens vedtægter Baggrund for ændringsforslag

Bestyrelsens forslag til ændringer af Frivillighuset Vindrosens vedtægter Baggrund for ændringsforslag Bestyrelsens forslag til ændringer af Frivillighuset Vindrosens vedtægter Frivillighuset Vindrosens bestyrelse har på sit møde d. 5. februar besluttet at fremsende indeværende forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

DAGSORDEN. Frivilligråd

DAGSORDEN. Frivilligråd Frivilligråd DAGSORDEN Møde nr. : 03/2011 Sted : Mødelokale 15, administrationsbygningen i Allingåbro Dato : 22. august 2011 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12:00 Medlemmer Jens Holst (Formand) Knud Rasmussen

Læs mere

Kommissorium for UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg

Kommissorium for UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg Kommissorium for UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg Navn UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg. Formål UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg er et koordinerende og rådgivende

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Referat Ældrerådet Ordinært møde Dato 29. januar 2014 Tid 09:00 Sted Frederikshavn Rådhus, mødelokale 0.28 NB. Fraværende Poul-Erik Andersen Stedfortræder Medlemmer Hanne Andersen Oda Kajgaard Ole Kanstrup

Læs mere

Deltagere: Anders Dinsen ADHD-foreningen Carsten Hussing Høreforeningen Karl Vilhelm Nielsen UlykkesPatientForeningen og Polioforeningen

Deltagere: Anders Dinsen ADHD-foreningen Carsten Hussing Høreforeningen Karl Vilhelm Nielsen UlykkesPatientForeningen og Polioforeningen Center for Sundhed Sekretariatet Kongens vænge 2 3400 Hillerød REFERAT Møde i: Dato: 5. september 2018 Kl.: 16.00-18.00 Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5 Telefon 38666000

Læs mere

Patientinddragelsesudvalget

Patientinddragelsesudvalget Referat Mødedato: Mandag den 29. september 2014 Mødetidspunkt: 13:00-15:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Vejle Center Hotel, Vejle Kit Winther, Peter Skov Jørgensen, Hanne Grønborg, Merete Helgens, Annelise

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Social- og Seniorudvalget Referat fra ordinært møde Møde den 25. oktober Onsdag 25.10.2017 kl. 15:15 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Orientering om Omsorgscentret Breelteparkens

Læs mere

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg

Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Kommissorium for PolioForeningens koordinationsudvalg Navn PolioForeningens koordinationsudvalg. Formål PolioForeningens koordinationsudvalg er et koordinerende og rådgivende organ for hovedbestyrelsen.

Læs mere

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Deltagere: Jørn Christensen (Høreforeningen) Øvrige deltagere: Tabita Sonne-Dalsø Afbud: Alice Thulesen (Dansk

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

KULTURREGION STORSTRØM

KULTURREGION STORSTRØM Dagsorden- møde i Den Politiske Styregruppe 16. januar 2013 kl. 16.00-18.00 Faxe Kommune, mødelokale 2, Frederiksgade 9, 4690 Haslev Deltagere: Den Politiske Styregruppe Birthe Helth, Anne Grethe Kamilles,

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Der er afgivet fornyet tilbud til Rugmarken 1, Sanistål om tilslutning til fjernvarme nettet.

Der er afgivet fornyet tilbud til Rugmarken 1, Sanistål om tilslutning til fjernvarme nettet. Bestyrelsesmøde nr. 4. 2015/2016 Dato 17. marts 2016 kl. 15:00 på varmeværkets kontor Punkt 1: Referat fra seneste møde Referat fra møde nr. 3 2015/2016 blev underskrevet Punkt 2: Meddelelser og orientering

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014

Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014 Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014 Dato og tid: Mandag den 13. januar 2014 kl. 17.30 Sted: ABF Skinbjergs fælleshus Referent: Porsbøl Mødedeltagere: Afbud: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

FRIVILLIGRÅDSMØDE TORSDAG DEN 22.01.2015

FRIVILLIGRÅDSMØDE TORSDAG DEN 22.01.2015 1 FRIVILLIGRÅDSMØDE TORSDAG DEN 22.01.2015 Deltagere: Gerda Pinstrup, Lilly Hesseldahl Sørensen, Conni Steffensen, Knud Christensen, Bent Christensen, Annette Søegaard, Janne Møller Olesen. Referent Joan

Læs mere

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen.

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: Onsdag den 13. april 2016 kl. 10-14 Sted: Rådhuset (afventer lokale) Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 01-2012 14/15. januar 2012 lørdag kl. 10.00 Kursuscenter Svenstrupgaard Svenstrup Strandvej 3 4220 Korsør 19. februar 2012/ik 1. Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019

Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Dato: 25. april 2019 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 20 86 24 94 Dagorden for møde i Hovedbestyrelsen d. 3. maj 2019 Tid: Fredag d. 3. maj kl. 9.30 16.00 Sted:

Læs mere

Referat THISTED VAND A/S

Referat THISTED VAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den 30-10-2017 kl. 16:00 i mødelokale A, Silstrupvej 12, Thisted THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Medlemmer:

Læs mere

1. at Ældrerådet tager referater af Forretningsudvalgets møder den 7. februar 2018, den 21. februar 2018 og den 23. februar 2018 til efterretning.

1. at Ældrerådet tager referater af Forretningsudvalgets møder den 7. februar 2018, den 21. februar 2018 og den 23. februar 2018 til efterretning. DAGSORDEN Møde i Ældrerådet Dato: onsdag den 28. februar 2018 kl. 9.00 11.30 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal, værelse 103 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Velkommen til suppleant

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN DAGSORDEN Onsdag den 26. september 2012 kl. 18.30 21.00 Afdeling Ullerslev Til stede: Lene Jørgensen, Helle Lorenzen, Michael Pedersen, Birgitte Bendt, Line Laugesen, Randi

Læs mere

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet.

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet. Mødeindkaldelse 18. juni 2008 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: Tirsdag den 24. juni Tid: 16.00 18.00 Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Sekretariat, Kommunikation og HR Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Referat fra Frivilligcenter Odenses generalforsamling

Referat fra Frivilligcenter Odenses generalforsamling Referat fra Frivilligcenter Odenses generalforsamling Tirsdag d. 12. marts 2019 kl. 20 i Seniorhus Odense 26 personer var tilmeldt generalforsamlingen fra 12 forskellige organisationer og aktører samt

Læs mere

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Mølleåværket A/S Referat Dato: 26-06-2018 Ref.: msv Mødenr.: 2/2018 Mødedato: Torsdag d. 21.6.2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I medfør af 4, stk. 2, i lov nr. 553 af 18. juni 2012 om Institut for Menneskerettigheder Danmarks Nationale Menneskerettighedsinstitution, hvorefter institutionens bestyrelse

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

KULTURREGION STORSTRØM

KULTURREGION STORSTRØM Referat- møde i Den Politiske Styregruppe 16. januar 2013 kl. 16.00-18.00 Faxe Kommune, mødelokale 2, Frederiksgade 9, 4690 Haslev Deltagere: Den Politiske Styregruppe Birthe Helth, Anne Grethe Kamilles,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder.

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 2. december kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Charlotte og Bo. Til dette møde var også suppleant Bjarne Hansen indbudt. I Charlottes

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Punkt 1 Valg af formand - Per Mortensen leder valget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Punkt 1 Valg af formand - Per Mortensen leder valget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-01-2018-16-01-2018 16.01.2018 kl. 13:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Musa Kekec (A) - Deltog Per Mortensen (A) - Deltog

Læs mere

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6.

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. Dagsorden Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. oktober 2011 Mødetidspunkt Kl. 15.30 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Tirsdag den 03.02.15 kl. 9-12 i mødelokale 2 Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Niels Kjøller (formand) Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT Den 9. juli 2015 Tidspunkt : Onsdag den 1. juli kl. 17 med efterfølgende middag Sted : Peter Bangsvej 30, Frederiksberg Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 8. juni 2017 (kl. 17:00 20:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 8. juni 2017 (kl. 17:00 20:00) Sønderborg d. 9. juni 2017 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg,

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

Udvalg for Anlæg og Miljø. Dagsorden

Udvalg for Anlæg og Miljø. Dagsorden Forside 1 Dagsorden Møde torsdag den 08. januar 2015, kl. 14.00 Forvaltning for Anlæg og Miljøs mødelokale Medlemmer Allan Pertti Frandsen (IA) Uju Petersen (IA) Suppleant Tim Serritzlev(S) Vittus Maaru

Læs mere

Referat fra møde i integrationsrådet den 21. maj 2014 kl på Esbjerg Rådhus, mødelokale 2

Referat fra møde i integrationsrådet den 21. maj 2014 kl på Esbjerg Rådhus, mødelokale 2 Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 22. maj 2014 Sagsbehandler Margrethe Cæsar Bjerg Telefon direkte 21 78 22 33 Sagsid 14/10668 Referat fra møde i integrationsrådet den 21. maj 2014 kl. 17.00-19.00 på Esbjerg

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer af Sundhedsudvalget: Hanne Simonsen (formand),

Læs mere

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 14. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 14. Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 30.11.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Indkaldte: Forældrerepræsentanter: Mette, Gitte, Hans-Erik, Lena, Jesper, Susan, Thomas, Jacob, Medarbejderrepræsentanter: Connie, Jacob Elevrepræsentanter:

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune. Hvornår: Mandag den 21. september 2015, kl. 9.00

Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune. Hvornår: Mandag den 21. september 2015, kl. 9.00 Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune Hvornår: Mandag den 21. september 2015, kl. 9.00 Hvor: Bramming Rådhus, mødelokale 1, 1. sal, Sct. Knuds 7 Deltagere: Edvard Braae, Kurt Steen Nielsen, Gertrud

Læs mere

Juridisk Kontor. Referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 24. maj 2018 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 24. maj 2018 i Havnekontoret Juridisk Kontor Referat til mødet i Havnebestyrelsen 24. maj 2018 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 15 Godkendelse og underskrift af referat fra mødet den 23. marts 2018 16 16 Godkendelse

Læs mere

Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Birgit Kirkensgaard

Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Birgit Kirkensgaard Referat Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Birgit Kirkensgaard Hansen og Lena Degn Afbud: Ejgil Andreasen Mødedato:

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Referat Møde nr. : 04/2010 Sted : Mødelokale 3. Rådhuset i Grenaa Dato : 24. august 2010 Start kl. : 12:00 Slut kl. : 15:00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (7)

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (7) Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (7) Tid: Onsdag, den 14. marts 2018 kl. 16.30 Sted: Øjet, Grønlands Torv, 9210 Aalborg SØ Deltagere: Laila Thomsen (LT) Søren Thomsen (ST) John Christensen

Læs mere

fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl

fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl Dagsorden og referat: fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl. 14.00 Mødedeltagere: Afbud: Fra Stiftet: Erik Vind, Ester Larsen, Jens Hebsgaard, Lars Ole Johnsen, Grethe Krogh Jakobsen, Mads

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 7. oktober 2015, kl. 12.30-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severin Kursuscenter, Middelfart Deltagere: Martin B. Josefsen, Bjarne Rittig-Rasmussen,

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Lars Møller Jens Meilvang

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Lars Møller Jens Meilvang Valdemar Haumand side 1 d.16. marts 2010 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Dagsorden fra bestyrelsesmødet tirsdag d.16.3.2010 kl. 15.30. Mødet afholdes i Grenaa Idrætscenters mødelokale 4,

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET torsdag den kl Vejlbyvej 9 5500 Middelfart Tlf.: 24 47 30 84 info@frivilligcentermiddelfart.dk www.frivilligcentermiddelfart.dk Åbningstid: Mandag-torsdag kl. 9-12. Fredag lukket REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I FRIVILLIGCENTRET

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune. Hvornår: Tirsdag den 20. juni 2017, kl Hvor: Ribe Rådhus, mødelokale U2.

Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune. Hvornår: Tirsdag den 20. juni 2017, kl Hvor: Ribe Rådhus, mødelokale U2. Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune Hvornår: Tirsdag den 20. juni 2017, kl. 9.00 Hvor: Ribe Rådhus, mødelokale U2. Deltagere: Edvard Braae, Kurt Steen Nielsen, Gertrud S. Hansen, Inge Marie

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

SOCIALUDVALGET. Referat

SOCIALUDVALGET. Referat Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 12.30 Til kl.: Mødested: Sjørup Ældrecenter Skivevej 122A, Sjørup Mødenr.: 9 Fraværende: Kenneth Mortensen Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 94 Socialudvalgets dagsorden

Læs mere

Referat HB-møde i København

Referat HB-møde i København Referat HB-møde i København Sted: Mødet holdes i Brohusgade Dato: 18.3.2017 kl. 10-17 Tilstede: Afbud: Tegnstyrer: Referent: Janne Boye Niemelä (JBN), Ole Rønne Christensen (ORC), Jette Zehntner (JZ),

Læs mere

IT-formidler netværksmøde d. 10. november 2014

IT-formidler netværksmøde d. 10. november 2014 IT-formidler netværksmøde d. 10. november 2014 PROGRAM 16.00 Velkomst og præsentationsrunde 16.15 Status for Digital Post og bølge 3 v. Susanne H. Nielsen, Borgerservice 16.45 Orientering om frivilligt

Læs mere

Forretningsorden for URK s landsstyrelse

Forretningsorden for URK s landsstyrelse Forretningsorden for URK s landsstyrelse 2011-2012 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen er på

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 20.06.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 27 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Dagsorden Den 12. december 2018

Dagsorden Den 12. december 2018 Glostrup, den 4. december 2018 Dagsorden Den 12. december 2018 FA09 Mødeart: Bestyrelsesmøde Mødested: Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 16.30 kl. 18.00 - Julemiddag og hygge med repræsentantskabet

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 11.06.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 3. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK.

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. 1: Navn og hjemsted. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK, oprindeligt De Samvirkende Omsorgsklubber i Danmark, er en selvejende institution,

Læs mere