Parkeringspladser. Simested å

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Parkeringspladser. Simested å"

Transkript

1 Parkeringspladser. Simested å Borup Hede Fra Skive-Hobrovejen, vej nr. 579, drejes der vest for Møldrup af mod Vester Tostrup. Følg Tingvej vest ud af byen. Lige vest for Simested å drejes til venstre ad Boruphedevej ind på heden, ind over kreaturristen, som holder fårene inde. Efter meter finder du parkeringspladsen. Du kan ikke køre fra Skivevej og ind på heden, men der er en mulighed for at køre via Borup. GPS-koordinaterne er 56 36'57.2"N 9 25'46.9"E Skivevej Parkeringen finder du lige ved Skivevej, vej nr. 579, vest for Møldrup ved kilometersten 22,3..Parkeringspladsen ligger på nordsiden af vejen, lige overfor udkørslen fra Ugelrisvej. GPS-koordinaterne er 56 36'41.9"N 9 26'7.2"E Borup bro Der må af hensyn til landbrugets store maskiner ikke parkeres ved broen. Parkering sker på græstrekanten i Borup by, ca. 300 meter vest for Simested å. Der er ikke skiltet, men du må gerne parkere på græsset. Du finder parkeringen ved at køre til Borup ad Boruphedevej, hvis du kører vest for vest for åen. Kører du øst for åen, så følg Ugelrisvej og drej ved skiltet til Borup. GPS-koordinaterne er 56 35'56.5"N 9 25'5.8"E. Kvægbroen Kvægbroen er en træbro, som du ser fra Ugelrisvej, ca 500 meter syd for afkørslen til Borup. Der er ingen regulær parkeringsplads, men du holder i vejkanten nord for Ugelrisvej 20, helst ved det opsatte skilt, hvis der er plads. Ikke lige ud for ejendommen. Ejeren bryder sig ikke om smækkende bildøre tidligt og sent. Fra parkeringspladsen går du ned til åen ad en markvej og gennem en indhegnet eng. Hvis du kan se broen ved åen, er du på rette vej. GPS-koordinaterne er 56 35'28.8"N 9 25'40.8"E Vejsvinget Parkeringspladsen ligger på østsiden af Ugelrisvej, mellem ejendommene Ugelrisvej 4 og Ugelrisvej 6, ca 400 meter nord for vejen til Skringstrup /(Herredsvejen). Der står et bord-bænkesæt og en skraldespand på stedet. Brug skraldespanden til småting, men tag hellere skraldet med hjem. Det er en flink, privat grundejer, der tømmer spanden ikke kommunen. Du må ikke blokere opkørslen til arealet ovenfor, og du må slet ikke parkere deroppe! GPS-koordinaterne er 56 34'41.3"N 9 25'0.9"E Løgstørvej Parkering på den kommunale grødeopsamlingsplads lige ved Simested å, øst for Løgstørvej (vej nr 533) ved km 14,4 GPS-koordinaterne er 56 34'18.5"N 9 22'53.2"E

2 Skals å Løvelbro, Ålborgvej Der er en lille parkeringsplads med plads til to biler lige ved åen øst for Ålborgvej (vej nr. A13) ved km. 14,9. Parkeringspladsen ligger på 56 34'22.1"N 9 29'34.6"E Det er en lille plads og oversigtsforholdene er kritiske ved udkørsel fra pladsen, men vi må gerne holde ved Bistroen et par hundrede meter nærmere Viborg, og det kan anbefales. Højspændingen Fra Herredsvejen mellem Skringstrup og Bjerregrav drejes af mod nr 56b - 64, som er en fin grusvej. Fortsæt lige ud ad grusvejen til du er forbi alle ejendomme og tæt på en lille skov og en højspændingsmast. Her parkeres ved et ensomt fyrretræ, hvor der er skiltet. Det er strengt forbudt at køre helt ned til åen - det kan koste foreningen fiskeretten! GPS-koordinaterne er 56 34'7.6"N 9 28'13.5"E Dalene Det er kun for dem, der ikke er for ømme over deres biler. Fra Skals eller fra Skringstrup kører du til Ejstrup, som kun består af 4-5 gårde og et vejkryds. Kør ad Ejstrupvej mod øst ind i Ejstrup "by" og fortsæt ad jordvejen indtil den svinger 90 grader ca 1 km ude, hvor der parkeres på et græsstykke. Der er skiltet. Vejen er almindeligvis meget ringe og efter regn er den virkelig elendig. Du skal samme vej tilbage. Den vej der fortsætter fra parkeringspladsen slutter på en privat gårdsplads, så undlad venligst dette. GPS-koordinaterne er 56 33'29.2"N 9 26'41.5"E Ejstrup bro Af hensyn til landbrugets store maskiner må der ikke parkeres på broen eller i vejkanten tæt ved broen. Vi har en parkeringsplads ca 200 meter nord for broen, neden for det nye hus, brug den. Vejen hedder også Ejstrup Bro, men det skal du ikke lade dig forvirre af. Der er skiltet. GPS-kkordinaterne er 56 33'19.4"N 9 25'31.9"E Løgstørvej Vi parkerer på kommunens grødeopsamlingsplads lige ved åen og vest for landevejen (vej 533) ved 10,6 km. GPS-koordinaterne er 56 32'29.4"N 9 24'5.7"E Fiskbæk å Dambruget Efterhånden en mærkelig betegnelse, da dambruget blev nedlagt for mange år siden, men der er dog stadig et ørredslagteri. Kør bag om Ravnstrup ad Nybrovej og drej ned ad Damvej. Drej til højre mod nr. 6. Når du passerer gården med en gul lade, deler vejen sig i to. Tag den venstre gren, det er den mindste og den dårligste, men det er den rigtige. Efter ca 200 meter parkeres ved vores skilt i højre side.

3 Herfra spadserer du endnu 200 meter, indtil markvejen ender, og går gennem engen ned til åen, hvor fiskeriet begynder, der hvor pilekrattet hører op. Der kan kun fiskes på et kort stykke fra denne parkeringsplads, da det meste er utilgængeligt, men fint nås fra den modsatte side, se Nybro GPS-koordinaterne er 56 27'20.0"N 9 16'10.7"E Nybro Parkeringspladsen ligger lige der, hvor jernbanen krydser vejen mellem Ravnstrup og Stoholm. Du kører ind fra Ravnstrupsiden. Pladsen er et godt udgangspunkt for fiskeri både opstrøms og nedstrøms. Opstrøms anbefales det at gå på vestsiden af åen. Her kan man komme længst. GPS-koordinaterne er 56 28'6.3"N 9 15'19.1"E Den gamle kirkegård Et sted med en spændende historie. Her har ligget en kirke fra en gang i 1200 tallet og indtil den blev revet ned i Kirkegården er der stadig, så gå en tur gennem den. Du finder parkeringspladsen øst for Bakkelyvej, kort efter nr 8, hvis du kommer sydfra. Der er ikke skiltet, men der er en skrå afkørsel ind over marken. Gå over markerne ned til åen, hvor der kan fiskes i begge retninger. GPS-koordinaterne er 56 29'6.1"N 9 14'44.8"E Vesbæk bro En fin parkeringsplads med borde og bænke, tæt ved åen. Pladsen ligger der hvor Kirkebækvej krydser åen, ikke langt fra Sparkærvej (vejen mellem Sparkær og hovedvejen Skive-Viborg). GPS-koordinaterne er 56 30'11.8"N 9 15'18.3"E Grødeopsamlingspladsen ved Skivevej Som navnet siger, er det den kommunale grødeopsamlingsplads, som du finder, der hvor hovedvej A26 mellem Viborg og Skive krydser åen i Fiskbæk ved km 10,3. Parkeringsforholdene er gode nok, men fiskeriet er ikke meget værd, hvis du da ikke lige går efter skaller og meget små ørreder. GPS-kkordinaterne er 56 30'44.9"N 9 18'13.9"E Jordbro Mølleå Stoholm bro. Der er ikke nogen egentlig parkeringsplads og ikke noget skilt, men der er lige plads til biler i rabatten mellem vejen og cykelstien. Du parkerer tæt på Stoholm bro på Lundegårdsvej. GPS-koordinaterne er 56 29'10.3"N 9 9'30.1"E Rodzoneanlægget Man skal være lokalkendt for at opdage, hvor rodzoneanlægget er, men kør fra Stoholm og nord ud af byen ad Skalmstrupvej, som starter lige vest for åen. Parker på et lille, trekantet græsareal overfor Skalmstrupvej 15. Der er ikke skilt. Der går en slags sti ned til åen, og du kan fiske til begge sider.

4 GPS-koordinaterne er 56 29'27.4"N 9 9'38.8"E Den lille Tømrer Videre ud ad Skalmstrupvej finder du ved nr 17 en lille parkeringsplads efter ejendommen. Der er ikke meget plads, men der kan være en bil eller to. Herfra følger du en lille sænkning i terrænet tæt på skoven ned til åen. Der er noget ufremkommeligt og enten fugtigt eller rigtig vådt, så vær forberedt på en spændende tur. GPS-koordinaterne er 56 29'54.0"N 9 9'50.4"E Gammelstruplejren. På østsiden af Jordbro å hedder vejen Birkesøvej i den ene ende og Gammelstrupvvej i den anden ende. Kør ind ved afkørslen til Birkesøvej og fortsæt ligeud til lejren, som har nr 23. Parker ved vores skilt - ikke andre steder - og gå den korte vej ned til åen. GPS-koordinaterne er 56 30'22.4"N 9 10'40.8"E Birke sø Parkering på den store, offentlige parkeringsplads ved Birke sø. Vejen hedder her Birkesøvej. Herfra er der en god spadseretur på meter ned til åen, men det er en fin tur. Gå ad vejen nord om søen og gå enten ned til spejderhytten eller gå ind på det offentlige hedeareal. Skoven på venstre side af vejen ned til spejderhytten er privat, og vi har ikke fiskeretten på deres del af åen. GPS-koordinaterne er 56 30'36.7"N 9 11'25.5"E Jordbro Mølle Vi parkerer på den offentlige parkeringsplads på A26 ved km 16,8, lige ved åen. Ejendommen ved siden af har adressen Skivevej 260. Der er ikke skiltet, da det er en offentlig plads. Herfra kan du fiske både op- og nedstrøms. Opstrøms har vi kun fiskeretten på Skive-siden, nedstrøms har vi fiskeret på begge sider, men brug Viborg-siden, der har vi det længste stykke, og her der der trådt en sti. GPS-koordinaterne er 56 31'55.6"N 9 12'25.8"E Karup å Karlos eng Parkeringen finder du ved gården Lundholmvej 6, Karup, på vestsiden af Karup å. Lundholmvej hedder Rørgårdsvej på Viborg-siden af Karup å. Takket være et flot samarbejde med lodsejeren Karlo Hansen har vi lov til at køre over engen og ned til skoven, hvor vi har vores hytte. Du skal selv tager det elektriske hegn af, inden du kører ind i engen, og du skal hver gang straks sætte det på plads igen. Både nat og dag og uanset om du kan se nogle dyr eller ej. Følg den klippede kørevej øst om den lille dam, ellers sidder du nok fast. Hvis engen er for blød til at køre i, sætter Karlo et advarselsskilt op. GPS-koordinaterne er 56 20'22.2"N 9 6'24.5"E Karlos gård Hvis engen ikke er til at køre i, eller hvis du ikke har mod på turen, må du parkere ved gården og gå ned til åen.

5 Høgild Bro. 50 meter vest for Høgild bro er der en fin parkeringsplads lige ved vejen, som her lige har skiftet navn fra Rørgårdsvej til Lundholmvej. Parkeringen er for både Viborg Sportsfiskerforening og Aulum-Haderup sportsfiskerforening, og det samme er fiskeretten, så lad dig ikke forvirre af skiltene. GPS-koordinaterne er 56 20'47.7"N 9 6'16.8"E Agerskov dambrug. Vdejen ved Agerskov dambrug hedder Agerskovvej fra den ene side og Urhanevej fra den anden. Vælg Vallerbækvej syd ud af Karup eller Munklindevej fra Kølvrå. Vi har ingen egentlig parkeringsplads på stedet, men der kan holde et par biler i vejkanten ved træbevoksningen på Viborg-siden. Der er ingen skilt. Nedstrøms begynder vores fiskeret ved vejen - opstrøms skal du gå meter langs kanalen, inden du finder åen opstrøms dambrugets opstemning. GPS-koordinaterne er ,5N ,3E Kim Jensen Følg Vallerbækvej ud af Karup og kør ind ved nr Kør venstre rundt om gården og fortsæt ad markvejen, så langt det kan lade sig gøre. Det er lidt forskelligt fra år til år, alt efter årstiden og hvad Kim dyrker. Normalt parkerer man ved læbæltet og går resten af vejen. Der er ikke skiltet. GPS-kkordinaterne er ,7N ,8E Vallerbækvej 116 Kør op langs den lange staldbygning og parker ved jægernes hus, der ligger sammen med de andre bygninger. Det er jægernes hus, og vi har ingen ret til at benytte det. Herfra er der meter at gå til åen. GPS-koordinaterne er ,8N ,4E Vorgod å Gåsdal bro (adgang til begge sider) Du må ikke parkerer på eller lige ved broen, men i en lille granskov ca. 200 meter vest for broen, er der parkeringspladser, helt inde mellem træerne. Vejen hedder Gåsdalvej til den ene side og Rabechsmindevej til den anden side. Fra denne parkeringsplads, midt på vores fiskestykke, kan du fiske både op- og nedstrøms på begge sider. GPS-koordinaterne er 55 59'25.4"N 8 42'32.4"E Den røde lade (vestsiden) Parkeringen er ved Gåsdalvej nr 19. Der er skiltet. GPS-koordinaterne er 55 58'41.0"N 8 42'22.1"E Skrænten (vestsiden) Parkering foregår ca 500 meter nord for jernbanen, hvor åen kommer ganske tæt på vejen. Kommer du sydfra, drejes fra Arnborgvej ind ad Ahlersvej, drej ind ad grusvejen (den hedder Gåsdalvej, men der er vist ikke noget skilt) og kør over jernbanen.

6 Nordfra følger du Gåsdalvej så tæt på åen som muligt. Man parkerer i vejsiden, der er ikke skiltet. GPS-koordinaterne er 55 58'11.9"N 8 41'44.2"E Ødegården (østsiden) Følg Nr. Viumvej nord ud af Troldhede, drej ind ved nr. 3-7 og kør, til vejen ender. Så holder du ved Ødegården. Herfra har vi fiskeretten ubrudt ned til jernbanebroen, det er ca. 12 km. GPS-koordinaterne er 56 0'7.3"N 8 43'19.8"E

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm Regler og kortmaterialer gældende for: VSF Junior og senior årskort Regler for fiskeri på zone 1-4 samt zone 6 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster af laks, havørred,

Læs mere

Karup Å ved Karup Kirke

Karup Å ved Karup Kirke Karup Å ved Karup Kirke Fiskearter: havørred, bækørred, regnbueørred. Fisketid: fra 1. marts til og med 31. oktober. Fiskeret: Lystfiskerforeningen af 1926. Der må fiskes på den nordøstlige side af Karup

Læs mere

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 1: Varde Å og Linding Å Regler for fiskeri på zone 1 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster af laks, havørred,

Læs mere

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm Regler og kortmaterialer gældende for: GSF Junior, senior og familie årskort Generelle regler for fiskeri på zone 2-5 samt zone 6 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster

Læs mere

Holbækgård Gods Jagtkonsortie Kortmateriale 2016

Holbækgård Gods Jagtkonsortie Kortmateriale 2016 Holbækgård Gods Jagtkonsortie Kortmateriale 2016 11 i siv 1 2-1 12 2-3 2-2 12A 2 2A 13 14 3 7 8 15 4 5 10 9 6 39 33A 40B 41B 34 40 35B 37 33B 32B 35A 32A 32C 31 17 41A 18 38 16 40A 19 30 36 29 Anbefalet

Læs mere

B medlem. Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Bestyrelsesmedlem:

B medlem. Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Bestyrelsesmedlem: Oversigtskort for Herning Sportsfiskerforening Oplag: Kortet er trykt i 400 eksemplarer. Copyright: Kortet er udgivet med tilladelse fra Kort- og Matrikelstyrelsen og må ikke kopieres. Kontaktpersoner:

Læs mere

Karup Å ved Karup Kirke

Karup Å ved Karup Kirke 2014 Karup Å ved Karup Kirke Fiskearter: havørred, bækørred, regnbueørred. Fisketid: fra 1. marts til og med 31. oktober. Fiskeret: Lystfiskerforeningen af 1926. Der må fiskes på den nordøstlige side af

Læs mere

Sammen med kortudsnittene er ruten beskrevet i ord. Du kan bruge denne roadbook som supplement til din GPS når du skal finde vej rundt om søen.

Sammen med kortudsnittene er ruten beskrevet i ord. Du kan bruge denne roadbook som supplement til din GPS når du skal finde vej rundt om søen. Roadbook Montane Lakeland 50 DK Julsø Rundt 2014 I denne roadbook kan du se den officielle rute til Julsø Rundt 2014. Ruten kan også downloades fra http://ultratrail.dk/julsoerundt/ruten/ Sammen med kortudsnittene

Læs mere

TUR NR. 25. Lopera. En tur der starter ved Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en rundtur. Højdemeter: Ca. 200 m.

TUR NR. 25. Lopera. En tur der starter ved   Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en rundtur. Højdemeter: Ca. 200 m. TUR NR. 25. Lopera En tur der starter ved www.supersol.dk Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en rundtur. Højdemeter: Ca. 200 m. Længde rundtur: Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Ca. 9 km. Det tager ca. 1,5

Læs mere

Vores lille teoribog

Vores lille teoribog Generelle hastigheder Vores lille teoribog 50 km/t Indenfor tættere bebygget område 80 km/t Udenfor tættere bebygget område 80 km/t Motortrafikvej 130 km/t Motorvej Spiritus: Højst tilladte promillegrænse

Læs mere

Área recreativa Nacimiento Rio Andárax Área recreativa Nacimiento

Área recreativa Nacimiento Rio Andárax Área recreativa Nacimiento Área recreativa Nacimiento Rio Andárax Área recreativa Nacimiento Højdemeter: Ca. 200 m. Længde tur/retur: 7,6 km. Sværhedsgrad: Turen er ikke fysisk hård. Vi havde lidt problemer på den afsluttende nedstigning

Læs mere

Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 5: Grindsted Å, Ansager Å, Grene Å og Omme Å

Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 5: Grindsted Å, Ansager Å, Grene Å og Omme Å Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 5: Grindsted Å, Ansager Å, Grene Å og Omme Å Regler for fiskeri på zone 5 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster

Læs mere

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II Cykeltour 2014 Tour de Suisse II DAG 3 LØRDAG DEN 23. AUGUST 2014 BRIG TIL ANDERMATT Det anbefales at følge ruten som lagt i MapMyRide igennem Brig mod Naters. Hvis man følger hovedvejen videre ud af brig

Læs mere

Driveteam s lille teoribog

Driveteam s lille teoribog Driveteam s lille teoribog Generelle hastigheder: 50 km/t Indenfor tættere bebygget område 80 km/t Udenfor tættere bebygget område 80 km/t Motortrafikvej 130 km/t Motorvej Bilens maksimum mål: (alle mål

Læs mere

Hærvejen nord for Klosterlund

Hærvejen nord for Klosterlund Hærvejen nord for Klosterlund Fra Klosterlund er der ikke ret langt til de markerede hærvejsruter. Der findes en cykelrute, som går gennem Kragelund og der findes en vandrerute, der går gennem Stenholt

Læs mere

City køreskolens lille teoribog

City køreskolens lille teoribog City køreskolens lille teoribog Generelle hastigheder: 50 km/t Indenfor tættere bebygget område 80 km/t Udenfor tættere bebygget område 80 km/t Motortrafikvej 130 km/t Motorvej Bilens maksimum mål: (alle

Læs mere

Danish Friends of Animals info@dfas.dk www.dfas.dk

Danish Friends of Animals info@dfas.dk www.dfas.dk Frivillig på internatet Bianca, i byen Carrasqueria, Portugal Hvordan kommer jeg til Sesimbra: Der flyves til Lissabon og køres ca. 50 km syd på mod Sesimbra, mod den sydlige spids af Portugal. Der er

Læs mere

Engvanding ved Karup å

Engvanding ved Karup å Engvanding ved Karup å Karupegnen var engang kendt som engvandingens vugge, og allerede sidst i 1700-tallet gravede Vallerbækbonden Peder Staulund de første engvandingskanaler ved Haller å i den sydlige

Læs mere

Projektområde: Lindenborg Å hovedløb fra vejbroen mellem Nysum og Ravnkilde fra station 1 i FFI-rapport og ca. 320 meter nedstrøms.

Projektområde: Lindenborg Å hovedløb fra vejbroen mellem Nysum og Ravnkilde fra station 1 i FFI-rapport og ca. 320 meter nedstrøms. Projektforslag gydebanker i Lindenborg Å-hovedløb Sammenslutningen af Sports- og Lystfiskerforeninger ved Lindenborg å (SSL) Åplejeudvalget v/ Karsten Jensen og Bjarne Christensen Rapport udarbejdet på

Læs mere

Afmærkningsplan for. Vammenruten. Den midtjyske Cykelstjerne Viborg Kommune. Udarbejdet for Viborg Kommune. 2012 (revideret jan 2014)

Afmærkningsplan for. Vammenruten. Den midtjyske Cykelstjerne Viborg Kommune. Udarbejdet for Viborg Kommune. 2012 (revideret jan 2014) Afmærkningsplan for Vammenruten Den midtjyske Cykelstjerne Viborg Kommune Udarbejdet for Viborg Kommune 2012 (revideret jan 2014) af Jens Erik Larsen Dansk Cykel Safari Kolofon Notatet er udarbejdet for

Læs mere

Oplev naturen i Egedal Kommune

Oplev naturen i Egedal Kommune Oplev naturen i Egedal Kommune Vandre- og cykelture Overalt i Egedal er der mange muligheder for at opleve naturen til fods eller på cykel. Der findes et omfattende net af cykel- og gangstier i de bymæssige

Læs mere

En svanefamilie hygger sig på afstand.

En svanefamilie hygger sig på afstand. Ned ad Åen i kano 1974 Jeg var 1974 på kanotur alene. Jeg tog den store tur fra Vester Mølle til Dommergården ved Skjern så godt som Ringkjøbing fjord. Turen Startede den 8. Juli 1974 ved at sætte kanoen

Læs mere

PROGRAM Navnelære i terræn

PROGRAM Navnelære i terræn PROGRAM 33 Navnelære i terræn UUA Udarbejdet af Uddannelses Udviklings Afdelingen I samarbejde med Hærens Kampskole Mål Mål Efter gennemgang af dette program skal du, i en sluttest på 30 spørgsmål, uden

Læs mere

TUR NR. 23. El Caminito Del Rey En tur der starter ved Calle Rosario 1, Torrox.

TUR NR. 23. El Caminito Del Rey En tur der starter ved   Calle Rosario 1, Torrox. TUR NR. 23. El Caminito Del Rey En tur der starter ved www.supersol.dk Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en rundtur. Højdemeter: Ca. 300 m. Længde rundtur: Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Ca. 8 km. Det

Læs mere

Volterra lang, cirkulær vandretur

Volterra lang, cirkulær vandretur Volterra lang, cirkulær vandretur Distance: 12 km Tid: Ca. 3 timer Dette er en længere vandretur fra Volterra, hvor man udforsker de etruskiske vægge og grave lige uden for de middelalderlige mure, og

Læs mere

Avis-maraton træningsprogram 2013 Hver torsdag kl Start fra Viborg Atletik stadion.

Avis-maraton træningsprogram 2013 Hver torsdag kl Start fra Viborg Atletik stadion. Avis-maraton træningsprogram 2013 Hver torsdag kl. 19.00 Start fra Viborg Atletik stadion. Bemærk: Uanset hvilket træningsprogram, du løber efter - så er distancen om torsdagen altid ens for alle løbere.

Læs mere

Forundersøgelse projekt. Sten i Gudenåen i Randers Kommune. Af Danmarks Center for Vildlaks Vandløbsrådgivning for Randers Kommune

Forundersøgelse projekt. Sten i Gudenåen i Randers Kommune. Af Danmarks Center for Vildlaks Vandløbsrådgivning for Randers Kommune Forundersøgelse projekt Sten i Gudenåen i Randers Kommune Af Danmarks Center for Vildlaks Vandløbsrådgivning for Randers Kommune 1 Idé og formål Med ambitionen om at skabe mere fysisk variation i Gudenåen,

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 12. La Cebadilla En rundtur der starter i Capileira går til Puente Buchite via La Cebadilla og ender tilbage i Capileira. Turen forløber på begge sider af Rio Poqueira. Højdemeter: Ca.300 m. Længde

Læs mere

Aarhus Lystfiskerforenings kortmappe

Aarhus Lystfiskerforenings kortmappe Aarhus Lystfiskerforenings kortmappe Kortmappen er sidst revideret februar 2012. Indholdsfortegnelse Fiskeregler Side 3 Århus Å Petersminde Side 5 kort nr. 1.1 Edslev Side 6 kort nr. 1.2 Tarskov/Fusvadbro

Læs mere

Mangehøje ved Grindsted

Mangehøje ved Grindsted Mangehøje ved Grindsted Mangehøje -gravpladsen i Ågeslund Plantage lige nord for Grindsted er et sjældent fl ot eksempel på et sammenhængende gravfelt fra den såkaldte Enkeltgravskultur i afslutningen

Læs mere

Karup Å ved Karup Kirke

Karup Å ved Karup Kirke 2015 Karup Å ved Karup Kirke Fiskearter: havørred, bækørred, regnbueørred. Fisketid: fra 1. marts til og med 31. oktober. Fiskeret: Lystfiskerforeningen af 1926. Der må fiskes på den nordøstlige side

Læs mere

Foreningen af Danske Santiagopilgrimme. Den danske Pilgrimsrute Nordjylland, vest. Aars - Skringstrup, 6-7

Foreningen af Danske Santiagopilgrimme. Den danske Pilgrimsrute Nordjylland, vest. Aars - Skringstrup, 6-7 Den danske Pilgrimsrute Nordjylland, vest Aars - Skringstrup, 6-7 Afstande: Aars - Skringstrup, 29 km Skringstrup - Viborg, 19 km. Ruterne er kortlagt på såvel Waymarkedtrails som Friluftsrådets Ud i naturen.

Læs mere

Afstand: Santiagopilgrimme. Foreningen af Danske. Den danske Pilgrimsrute Nordjylland, Øst Aars - Skringstrup, 6-7. Aars - Skringstrup, 29 km

Afstand: Santiagopilgrimme. Foreningen af Danske. Den danske Pilgrimsrute Nordjylland, Øst Aars - Skringstrup, 6-7. Aars - Skringstrup, 29 km Den danske Pilgrimsrute Nordjylland, Øst Aars - Skringstrup, 6-7 Ruterne er ved at blive kortlagt til GPS, smartphones og tablets. Disse kort vil efterhånden kunne hentes på nettet. Søg Den danske Pilgrimsrute

Læs mere

Tur 3. Kør ud ad Gravsholtvej forbi kartoffelmelsfabrikken til Lyng drup. Drej til venstre, og kør op over motorvejsbroen til cykelstien

Tur 3. Kør ud ad Gravsholtvej forbi kartoffelmelsfabrikken til Lyng drup. Drej til venstre, og kør op over motorvejsbroen til cykelstien 800 m. drejer du til højre mod Langholt. Turen er i alt på ca. 12 km. Den kan forlænges ved at køre ad Elsamvej til Elværket. Her følger du første vej, Nefovej, til højre mod Stae. Når du kommer til Stae

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Symbol forklaring: Side 2: Oversigt. Sejlretning. Side 3: Tørskind. Parkering. Rasteplads. Side 4: Ravningbroen.

Indholdsfortegnelse. Symbol forklaring: Side 2: Oversigt. Sejlretning. Side 3: Tørskind. Parkering. Rasteplads. Side 4: Ravningbroen. Sejlads på Vejle Å Indholdsfortegnelse Side 2: Oversigt Side 3: Tørskind Side 4: Ravningbroen Side 5: Vingsted Side 6: Haraldskær Fabrik (overbæring) Side 7: Haraldskær Avlsgård Side 8: Buldalen til Vejle

Læs mere

St S i t Ste ii r ee n rr e nn i e e i Aar i A uap Aarurup

St S i t Ste ii r ee n rr e nn i e e i Aar i A uap Aarurup Stierne i Aarup Stierne i Aarup BLÅ RUTE: Skydebjerg Mose, ca. 8 km. Parkering ved Aarupskolen, Møllebakken 31, 5560 Aarup. Aarupskolen er bygget i 1950erne efter nedlæggelse af flere mindre landsbyskoler

Læs mere

Hulveje fortæller om ældre tiders veje Tekst og foto: Svend Kramp

Hulveje fortæller om ældre tiders veje Tekst og foto: Svend Kramp Hulveje fortæller om ældre tiders veje Tekst og foto: Svend Kramp Om foråret, hvor træer og buske stadig er nøgne og kun få blomster er kommet frem, er der ikke så meget at opleve i den bornholmske natur

Læs mere

Christian d. 3. kanal ved Randers.

Christian d. 3. kanal ved Randers. Christian d. 3. kanal ved Randers. Christian d. 3 kanal blev - som navnet siger - anlagt i 1552-53 på foranledning af Kong Christian d. 3 (født1503) som regerede Danmark fra 1534 og til sin død 1559 (2+3).

Læs mere

Høringssvar til Helhedsplan for Haraldsted Sø og Gyrstinge Sø

Høringssvar til Helhedsplan for Haraldsted Sø og Gyrstinge Sø Høringssvar til Helhedsplan for Haraldsted Sø og Gyrstinge Sø Indsendt af Foreningen Oplevelsesstiens Venner. CVR nr. 35 32 41 78 Den 6. november 2015 Til Ringsted Kommune, Teknik og Miljø og til orientering

Læs mere

Skjern Å 19 20. sep kl. 7:00 20:00 ( 90 km eller 50 km jf. aftale ) Sidste tilm. 5. sep.

Skjern Å 19 20. sep kl. 7:00 20:00 ( 90 km eller 50 km jf. aftale ) Sidste tilm. 5. sep. Skjern Å 19 20. sep kl. 7:00 20:00 ( 90 km eller 50 km jf. aftale ) Sidste tilm. 5. sep. Kræver: Udholdenhed [4/5] : En del udholdenhed (Har du før roet 40 km, på en dag og kommet nogenlunde igennem, kan

Læs mere

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig.

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen ligger lige uden for Middelfart. Det er et dejligt sted med mange muligheder.

Læs mere

Karup Å ved Karup Kirke

Karup Å ved Karup Kirke 2017 Karup Å ved Karup Kirke Fiskearter: havørred, bækørred, regnbueørred. Fisketid: fra 1. marts til og med 31. oktober. Fiskeret: Lystfiskerforeningen af 1926. Der må fiskes på den nordøstlige side

Læs mere

Rutebeskrivelse for Klasse 7 - Demo 7 Km

Rutebeskrivelse for Klasse 7 - Demo 7 Km Rutebeskrivelse for Klasse 7 - Demo 7 Km Ruten er markeret med gult/sort stribet bånd, samt skilte. Ruten er tegnet med lilla farve på kortet. Efter start til højre ad ridestien Til venstre ad Stærkendevej

Læs mere

1 Badevandsprofil: Birke Sø September 2015

1 Badevandsprofil: Birke Sø September 2015 1 Badevandsprofil: September 2015 2 Badevandsprofil: September 2015 3 Badevandsprofil: September 2015 Geografiske forhold ligger ved Dalgas plantage og Gammelstrup Hede i et kuperet terræn. Søen er ca.

Læs mere

MCM træning forårssæson 2017

MCM træning forårssæson 2017 MCM træning forårssæson 2017 Igen i år laver vi intervalbaseret træning hver tirsdag og torsdag, mens der køres længere ture hver søndag. Tirsdag og torsdage kører vi sammen ud til mindre rundstrækninger,

Læs mere

Vejene har flyttet sig med tiden Tekst og foto: Svend Kramp

Vejene har flyttet sig med tiden Tekst og foto: Svend Kramp Vejene har flyttet sig med tiden Tekst og foto: Svend Kramp Det er altid godt at blive klogere, at lære og opleve noget nyt. Det skete for mig, da jeg havde skrevet den første artikel om de gamle hulveje

Læs mere

Vejnavn Sted Problem ifølge borgerhenvendelse Løsningsforslag Overslag [kr.]

Vejnavn Sted Problem ifølge borgerhenvendelse Løsningsforslag Overslag [kr.] Vejnavn Sted Problem ifølge borgerhenvendelse Løsningsforslag Overslag [kr.] Uhrevej Fallesgårdevej Kløvermarken / Rødkløvervej / Hvidkløvervej / Kornvænget Genvej Sejbækvej 14 Iglsøvej Vrouevej Kølvrå

Læs mere

Opsamling på noter fra borgermødet 26. juli samt efterfølgende kommentarer

Opsamling på noter fra borgermødet 26. juli samt efterfølgende kommentarer Opsamling på noter fra borgermødet 26. juli samt efterfølgende kommentarer Boligudvikling og infrastruktur Emne Bemærkninger Plancher med tegninger fra borgermødet Blåt scenarie Fordele: Meget attraktivt;

Læs mere

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Denne folder indeholder fem forslag til vandreture på Venø, hvoraf den ene også kan gennemføres

Læs mere

Besigtigelse hedeareal på 3l Bøgelund By, Karup og nærtliggende opdyrket areal

Besigtigelse hedeareal på 3l Bøgelund By, Karup og nærtliggende opdyrket areal Notat Dato: 29. juni 2012 Kopi til: - Teknik og miljø Dato: 16. august 2012 Sagsnr.: 12/35627 Sagsbehandler: dhb Emne: Besigtigelse af 3v Bøgelund By, Karup Besigtigelse hedeareal på 3l Bøgelund By, Karup

Læs mere

FINALEN 2013. Rude skov. Søndag den 29. september kl. 11:00

FINALEN 2013. Rude skov. Søndag den 29. september kl. 11:00 FINALEN 2013 Rude skov Søndag den 29. september kl. 11:00 LØBSINFORMATION Sidste afdeling af Salomon Trail Tour 2013 afvikles i Rude skov med uddeling af præmier til både dagens vindere, samlede vindere

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 10. Puente del Molino Højdemeter: Ca.300 m. Længde tur/retur: Ca. 6,0 km. Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Afhængig af pauser ca.3,15 timer. Turen byder på korte skrappe stigninger. Fra Pampaneira

Læs mere

KNÆK OG BRÆK i 2018 Ta en pause i fiskeriet og kik ind i butikken. DK s flotteste - og med det største udvalg...

KNÆK OG BRÆK i 2018 Ta en pause i fiskeriet og kik ind i butikken. DK s flotteste - og med det største udvalg... 2018 KNÆK OG BRÆK i 2018 Ta en pause i fiskeriet og kik ind i butikken. DK s flotteste - og med det største udvalg... Jægervej 5, 6900 Skjern Telefon 96 80 20 20 fiskeri@korsholm.dk korsholm.dk Karup

Læs mere

Lejrpladser i Blekinge Skærgård Passer til Kort 50 og 51. Blekinge Skærgård.

Lejrpladser i Blekinge Skærgård Passer til Kort 50 og 51. Blekinge Skærgård. Lejrpladser i Blekinge Skærgård Passer til Kort 50 og 51. Blekinge Skærgård. Ole. Schytte. oleshavkajak@gmail.com 9 8. 9. 1. 2. 3. 7. 4. 5. 6. 6. Hälleryd Skærgård er Sveriges sydligste skærgård. Det er

Læs mere

Referat fra møde om trafiksikkerhed ved børnehuset Kærlodden,

Referat fra møde om trafiksikkerhed ved børnehuset Kærlodden, Referat fra møde om trafiksikkerhed ved børnehuset Kærlodden, 15.09.2017 Deltagere: Susser fra Børnehuset Kærlodden Majbritt fra GF Kærlodden/Kratlodden Henning fra AB Marklodden Henrik fra GF Kærlodden

Læs mere

Romalt har 3 hjertestartere

Romalt har 3 hjertestartere GRUNDEJERFORENINGEN ROMALT Romalt har 3 hjertestartere Se kortet på bagsiden Informations folder efteråret 2015 Nyt fra Grundejerforeningen Kære Grundejere I Grundejerforeningen Romalt Velkommen til den

Læs mere

»IDEER TIL, HVORDAN MAN SKABER GODE PROJEKTER - biologi og samarbejder. Af Kasper Rasmussen,

»IDEER TIL, HVORDAN MAN SKABER GODE PROJEKTER - biologi og samarbejder. Af Kasper Rasmussen, »IDEER TIL, HVORDAN MAN SKABER GODE PROJEKTER - biologi og samarbejder Af Kasper Rasmussen, kara@alectia.com » Disposition Hvad er det gode projekt? Vandløbsprojekter anno 2013 Interessenter/projektdeltagere

Læs mere

Foreningen af Danske Santiagopilgrimme. Den danske Pilgrimsrute Midtjylland. Nr. Snede - Kollemorten 6-8. Afstand: Nørhoved - Kollemorten, 18 km

Foreningen af Danske Santiagopilgrimme. Den danske Pilgrimsrute Midtjylland. Nr. Snede - Kollemorten 6-8. Afstand: Nørhoved - Kollemorten, 18 km Den danske Pilgrimsrute Midtjylland Nr. Snede - Kollemorten 6-8 Afstand: Nørhoved - Kollemorten, 18 km Smuk himmel - husk at kig op Ruterne er kortlagt på såvel Waymarkedtrails som Friluftsrådets Ud i

Læs mere

Alle flagposter udstyres med flyers der beskriver ruten og tidsplan, som kan uddeles til billister der skal finde anden vej.

Alle flagposter udstyres med flyers der beskriver ruten og tidsplan, som kan uddeles til billister der skal finde anden vej. Challenge Denmark 13.6.2015 Der omdeles flyers til alle husstande direkte ved ruten op til Racet. Der indrykkes annoncer i ugebladende med trafikgener og tidsplan. Der køres fejeblad bag sidste deltager.

Læs mere

Slutrapport. I forlængelse af detailprojektering blev der indsendt ansøgning om tilladelse til projektet den 26. januar 2015.

Slutrapport. I forlængelse af detailprojektering blev der indsendt ansøgning om tilladelse til projektet den 26. januar 2015. Slutrapport Vandhandleplanprojekt Restaurering af Skinders Bæk. NaturErhvervsstyrelsens j. nr. 32317-G-14-00101. Naturstyrelsens j. nr. NST-4262-00118. Det godkendte projekt omfatter fjernelse af stemmeværket

Læs mere

Nordborg Golfklub. Perspektiv plan for Nordborg Golfklub 2014 2018.

Nordborg Golfklub. Perspektiv plan for Nordborg Golfklub 2014 2018. Perspektiv plan for Nordborg Golfklub 2014 2018. Denne plan er udarbejdet af baneudvalget med input og ideer fra personer rundt om baneudvalget. Denne udviklingsplan vil beskrive banepleje og målsætning

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Bekendtgørelse Standsning og parkering i tættere bebygget område i Køge Kommune

Bekendtgørelse Standsning og parkering i tættere bebygget område i Køge Kommune 1. maj 2009. Bekendtgørelse Standsning og parkering i tættere bebygget område i Køge Kommune Teknisk Forvaltning Side 2 Standsning og parkering. I medfør af færdselslovens 28 stk. 3, 3. pkt. 92, stk. 1

Læs mere

Kyst til kyst. 9. juli -? juli 2016

Kyst til kyst. 9. juli -? juli 2016 Kyst til kyst 9. juli -? juli 2016 9. juli. 09:45-13:27. 21170 skridt. 14,31 km. Turen begyndte ved p-pladsen ved Blåvand Fyr. Gik en smuk tur langs stranden, ca. 5 km. Fulgte ruten til Tirpizx-stillingen,

Læs mere

BILAG 3. Natur ved Skinderup Mølle Dambrug - besigtigelsesnotat

BILAG 3. Natur ved Skinderup Mølle Dambrug - besigtigelsesnotat BILAG 3 Natur ved Skinderup Mølle Dambrug - besigtigelsesnotat 4.12.2014 Lokalitet 1 Lokalitet 1 består af et moseområde på 3,8 ha, som ligger i ådalen langs vandløbet Skinderup Bæk vest for Skinderup

Læs mere

Kend din by 2. Nyborg Fæstning

Kend din by 2. Nyborg Fæstning Kend din by 2 Nyborg Fæstning Nyborg og Omegns Museer Skoletjenesten Slot og Fæstning På denne tur i Nyborg skal I ud i naturen. I skal opleve hvor pænt og fredeligt der kan være så tæt på byen, og samtidig

Læs mere

Skal gå bagved parkerede biler ved aflevering og hentning. Risiko for, at en bakkende bilist overser fodgænger (ikke mindst skolebørn).

Skal gå bagved parkerede biler ved aflevering og hentning. Risiko for, at en bakkende bilist overser fodgænger (ikke mindst skolebørn). Korning Lavet registreringer 7 steder ved den gennemførte besigtigelse. Se mere i Trafiksikkerhedsplan 2013 17 Elevtal: ca. 55. Klassetrin: 0. til 4. Skal gå bagved parkerede biler ved aflevering og hentning.

Læs mere

Forseelsestyper.

Forseelsestyper. Forseelsestyper http://www.helsingor.dk/borger/transport-pas-og-trafik/veje-trafik-ogparkering/parkering/parkeringsafgifter/forseelser/ 01a. Ved skiltning og ubrudt kantlinje. Køretøjet er standset, hvor

Læs mere

Bemærk: Uanset hvilket træningsprogram, du løber efter - så er distancen om torsdagen altid ens for alle løbere.

Bemærk: Uanset hvilket træningsprogram, du løber efter - så er distancen om torsdagen altid ens for alle løbere. Avis-maraton træningsprogram 2017 Hver torsdag kl. 19.00 Start fra Viborg Atletik stadion. Bemærk: Uanset hvilket træningsprogram, du løber efter - så er distancen om torsdagen altid ens for alle løbere.

Læs mere

27/ Aalborg MTB Marathon Athlete Guide

27/ Aalborg MTB Marathon Athlete Guide 27/04-2019 Aalborg MTB Marathon Athlete Guide Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Oversigtskort...4 Parkering...5 Expo...6 Dette udleveres...7 Praktiske informationer...9 Praktiske

Læs mere

Det tager ca. 1 time at kører fra Torrox til Guajar Fondón. Afhængig af pauser og ophold på borgen tager vandreturen ca. 3,5 timer.

Det tager ca. 1 time at kører fra Torrox til Guajar Fondón. Afhængig af pauser og ophold på borgen tager vandreturen ca. 3,5 timer. TUR NR. 19. El Castillejo En tur der starter ved www.supersol.dk Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en rundtur. Højdemeter: Ca. 300 m. Længde rundtur: Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Ca. 6 km. Det tager

Læs mere

Skove og naturarealer. Areal ha kulturminder. Faciliteter/anlæg og stier. Rekreativ brug

Skove og naturarealer. Areal ha kulturminder. Faciliteter/anlæg og stier. Rekreativ brug Skove og naturarealer Areal ha Naturindhold Fortids- og kulturminder Faciliteter/anlæg og stier Rekreativ brug Bak Royel - plantage ved Ulbjerg Birkesø -sø og hede tæt ved Stoholm 53 Nåleskov Indlandsklitter

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

OKKERHYTTE - En udstillingspavillon til Vestermølle

OKKERHYTTE - En udstillingspavillon til Vestermølle OKKERHYTTE - En udstillingspavillon til Vestermølle Side 1 OKKERHYTTE Okkerhytten er en udstillingspavillon udformet som et træskrin, som hænger svævende over Vestermølles lille okkerdam. En stabil trebuktømmerkonstruktion,

Læs mere

Bekendtgørelse. Standsning og parkering i tættere bebygget område i Holbæk Kommune. Trafik og Ejendomme

Bekendtgørelse. Standsning og parkering i tættere bebygget område i Holbæk Kommune. Trafik og Ejendomme Bekendtgørelse Standsning og parkering i tættere bebygget område i Holbæk Kommune Trafik og Ejendomme Standsning og parkering. I medfør af færdselslovens 28, 92, stk. 1, nr.1, bestemmes med samtykke af

Læs mere

Tre turmuligheder i den sydlige del af Roskilde Fjord

Tre turmuligheder i den sydlige del af Roskilde Fjord Tre turmuligheder i den sydlige del af Roskilde Fjord En rundtur i den sydlige del af Roskilde Fjord er en rigtig fjordtur, som fører dig gennem en flot og varieret natur. Kort & Matrikelstyrelsen 6 KM

Læs mere

Krydsningspunkt for elever som skal til idrætsområde syd for Juelsbovej.

Krydsningspunkt for elever som skal til idrætsområde syd for Juelsbovej. Løsning Elevtal: ca. 500. Klassetrin: 0. til 9. Lavet registreringer 6 steder ved den gennemførte besigtigelse. Se mere i Trafiksikkerhedsplan 2013 17 Krydsningspunkt for elever som skal til idrætsområde

Læs mere

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II Cykeltour 2014 Tour de Suisse II DAG 4 SØNDAG DEN 24. AUGUST 2014 ANDERMATT TIL BELLINZONA Fra Hotellet køres til venstre mod bymidten. I Andermatt. Ved rundkørslen skal i straks til venstre mod Oberalppass

Læs mere

FRILUFTSLIV OG AKTIVITETSSTEDER I SLAGELSE KOMMUNE:

FRILUFTSLIV OG AKTIVITETSSTEDER I SLAGELSE KOMMUNE: FRILUFTSLIV OG AKTIVITETSSTEDER I SLAGELSE KOMMUNE: Områder hvor Friluftsrådet har været aktivt med: 1: NATURRASTEPLADSEN VED HALSSKOV: Efter bygning af broen, var der et museum om byggeriet og spændende

Læs mere

Hvor? Problem Hvad gør vi? Bestyrelsens beslutning Æbletræer på trekanten v. stien til skoven

Hvor? Problem Hvad gør vi? Bestyrelsens beslutning Æbletræer på trekanten v. stien til skoven Noter fra havevandring på Terrasserne 14. september 2015.09.15 Vi havde en rigtig fin vandring sammen med Allan. 10 12 medlemmer trodsede udsigten til regn og deltog nogle stødte til, andre faldt fra.

Læs mere

Følg striberne meter for meter, dag for dag

Følg striberne meter for meter, dag for dag Følg striberne meter for meter, dag for dag Følg ruterne dag for dag Motion og bevægelse er vigtigt for et rehabiliteringsforløb og i al almindelig. Ruterne giver dig mulighed for at nyde naturen og nogle

Læs mere

Kajaktur på Skjern å.

Kajaktur på Skjern å. Kajaktur på Skjern å. Skjern å. Danmarks vandrigeste flod, der har sit udspring på den jyske højderyg i Tinnet krat 70 m.o.h få hundrede meter fra Gudenåens udspring. Efter 97 km munder åen ud i Ringkøbing

Læs mere

Notat, bilag til Teknisk udvalgs behandling august 2015

Notat, bilag til Teknisk udvalgs behandling august 2015 Notat, bilag til Teknisk udvalgs behandling august 2015 Gennemgang af mulige vejadgange til byudviklingsområde mellem Vejlevej 2 og Hald Ege (Teglgårdsvej/Nonbo Enge) Generelt Alle 3 forslag skal krydse

Læs mere

Reglen med cykelhjelm er indført af politiet og kommunen. Hvis I ikke ønsker at køre med cykelhjelm kan I ikke deltage i den praktiske prøve.

Reglen med cykelhjelm er indført af politiet og kommunen. Hvis I ikke ønsker at køre med cykelhjelm kan I ikke deltage i den praktiske prøve. Dias 1 Cyklistprøve Rute Ulrikkenborg Engelsborgskolen, Billum Private Skole, Lyngby Private Skole Sankt Knud Lavard Skole og Lyngby Friskole Denne powerpoint er beregnet til brug af klasselæreren så ruten

Læs mere

Omegnens All-Round Klub

Omegnens All-Round Klub Indledning Regler for fiskeri Kort over fiskevand Foreningen samler lystfiskere i alle aldre, og arrangerer fisketure, familieture, udflugter og klubfester. Desuden stiller klubben ca. 6 km. fiskevand

Læs mere

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2

Byskitser Kommuneplan , hæfte 2 Byskitser Kommuneplan 2013-2025, hæfte 2 Vedtaget af Viborg Byråd den 22. maj 2013 BILLEDE placeres her Om plansystemet Dette hæfte om byskitser er en del af Kommuneplan 2013 2025 for Viborg Kommune. I

Læs mere

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den 01 10 2011 Første oktober er jo normalt en helligdag, hvad jagt angår, og hvor det sidste af det jagtbare vildt går ind, men ak, jeg fik et valg mellem 4 timers

Læs mere

VARDE TORV PROJEKTFORSLAG 24.03.2014

VARDE TORV PROJEKTFORSLAG 24.03.2014 VARDE TORV PROJEKTFORSLAG 24.03.2014 Indledning I 2003 blev første etape af omlægningen af Varde Torv udført. Projektet er tegnet af kommunens landskabsarkitekt Charlotte Horn. GHB Landskabsarkitekter

Læs mere

De 5 GTC er på togt i Norge.

De 5 GTC er på togt i Norge. De 5 GTC er på togt i Norge. Sidste år var vi på tur i Sverige/ Norge, og her blev jeg bedt om og køre den samme tur i år, bare modsat vej rundt. Det var jeg med på, men havde et par ændringer. Vi skulle

Læs mere

Bilag 4a - Besigtigelser af private skoler

Bilag 4a - Besigtigelser af private skoler Bilag a - Besigtigelser af private skoler Godkendt på Teknisk Udvalgs møde den 5. maj 20 Bjerregrav Friskole Sted: Viborg Kommune Dato: Man 2/9-09 Tidsrum 7.0 -.00 Besigtiget af: Dorte Vejr: Overskyet

Læs mere

Allerød Kommune Blovstrød Skole Skolevejsanalyse 2015

Allerød Kommune Blovstrød Skole Skolevejsanalyse 2015 Blovstrød Skole Skolevejsanalyse 2015 NOTAT 20. november 2015 Rev: 11. december 2015 BRJ/JKD 1. Baggrund Allerød Kommune har i 2015 udarbejdet en skolevejsundersøgelse for at afdække årsager til elevernes

Læs mere

Et forslag til en tur på cykel eller gå-ben ud i det grønne

Et forslag til en tur på cykel eller gå-ben ud i det grønne Et forslag til en tur på cykel eller gå-ben ud i det grønne Torsdag den 22. maj oprandt med frisk vind og strålende sol lige vejr til en tur i det grønne. Formålet med turen var at genopdage nogle af pastoratets

Læs mere

Skjern Å 20 21. sep kl. 7:00 20:00 ( 90 km eller 50 km jf. aftale )

Skjern Å 20 21. sep kl. 7:00 20:00 ( 90 km eller 50 km jf. aftale ) Skjern Å 20 21. sep kl. 7:00 20:00 ( 90 km eller 50 km jf. aftale ) Kræver: Udholdenhed [4/5] : En del udholdenhed (Har du før roet 40 km, på en dag og kommet nogenlunde igennem, kan du også være med her)

Læs mere

Bekendtgørelse Standsning og parkering i tættere bebygget område i Holbæk Kommune

Bekendtgørelse Standsning og parkering i tættere bebygget område i Holbæk Kommune XX.XX 2010 (UDKAST) Bekendtgørelse Standsning og parkering i tættere bebygget område i Holbæk Kommune Teknik og Miljø Side 2 Standsning og parkering. I medfør af færdselslovens 28 stk. 3, 3. pkt. 92, stk.

Læs mere

Bilag 4a - Besigtigelser af private skoler

Bilag 4a - Besigtigelser af private skoler Bilag a - Besigtigelser af private skoler Godkendt på Teknisk Udvalgs møde den 5. maj 20 Bjerregrav Friskole Sted: Viborg Kommune Dato: Man 2/9-09 Oversigtskort Tidsrum 7.0 -.00 Besigtiget af: Dorte Vejr:

Læs mere

KARUP Å KONKURRENCEN. Fra udspring til udløb august 2019 PRÆMIER FOR KR VINDER arbejdet med vandløbsrestaurering

KARUP Å KONKURRENCEN. Fra udspring til udløb august 2019 PRÆMIER FOR KR VINDER arbejdet med vandløbsrestaurering 2019 PRÆMIER FOR 75.000 KR KARUP Å KONKURRENCEN 9. - 11. august 2019 Deltag og du støtter arbejdet med vandløbsrestaurering i Karup Å VINDER 2018 Morten F. Jørgensen, Randers Havørred 4,55 kg og 70 cm

Læs mere

Man kan dog også straffes ved kørsel med en promille under 0,5, hvis man kører usikkert.

Man kan dog også straffes ved kørsel med en promille under 0,5, hvis man kører usikkert. Den lille teoribog Generelle hastigheder: 50 km/t indenfor tættere bebygget område 80 km/t udenfor tættere bebygget område 80 km/t motortrafikvej 130 km/t motorvej Bilens maksimum mål: (alle mål er med

Læs mere

Råen - et godt sted at slippe fantasien fri for børn og barnlige sjæle!

Råen - et godt sted at slippe fantasien fri for børn og barnlige sjæle! Råen - et godt sted at slippe fantasien fri for børn og barnlige sjæle! Kender du det lille private skovområde Råen i Vetterslev? I den sydligste del af Ringsted Kommune, lidt øst for Vetterslev findes

Læs mere

Cykeltur ved Tissø. Godslandskabet. Naturpark Åmosen

Cykeltur ved Tissø. Godslandskabet. Naturpark Åmosen Cykeltur ved Tissø Godslandskabet Naturpark Åmosen 12. aug. 2013 Ruterne er ikke afmærkede. De er forslag til, hvordan du kan bruge cyklen til at komme omkring og lære landskabet og dets kulturhistorie

Læs mere

VUC OG Garnisionspladsen

VUC OG Garnisionspladsen AUGUST 2013 VUC OG Garnisionspladsen PARKERINGSMODELLER INDHOLD Garnisionspladsen 4 VUC - model A 11 VUC - model B 15 Landsarkivet Ll. Sct. Hans Gade Nytorv 2 Sct. Ibs Gade VUC Vestre Landsret Viborg Domkirke

Læs mere