Slush News. I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 19. november 2006 Year 5, Number 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Slush News. I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 19. november 2006 Year 5, Number 2"

Transkript

1 Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 19. november 2006 Year 5, Number 2 I denne udgave SLUSH Cup er godt i gang! 1. afdeling Tilmelding + startbox til 2. afdeling SLUSH Cup er godt i gang!! Endeligt kom vi i gang. Der har været mange ting der skulle falde på plads de sidste uger inden starten, men jeg vi nåede det meste. NCK havde sørget for en super premiere, hvor alting fungerede maximalt godt fed rute, god opmærkning, god stævneplads, masser af kage og VARM kaffe og telt med varme!! Contact mail@slushcup.dk Afdelinger Afd Dato Sted 1 5. nov Selskov (NCK) 2 3. dec Rude Skov (HMTBK) dec Geel Skov (DMK) 4 7. jan Klosterskoven (KCC) jan Hareskoven (HareTri) feb Tokkekøb (Hustler) NCK s team der sørgede for at at spillede max ved 1. afdeling Bravo! Der var mødt rigtigt mange folk op og hele 315 ryttere kørte mindst 1 omgang tæt på rekorden fra sidste år på 334, men mon ikke regnvejret havde en del af skylden for at vi ikke slog rekorden? Vi fra SlushCup satser i hvert fald på, at nå de 334 ved 2. afdeling i Rude skov den 3. dec. Med sportslig hilsen, Bo SlushMeister

2 SlushMeister kæmper med lammineringen i kælderen 1. afdeling Perfekt timing der blev åbnet for hanerne i de 1½ time løbet var i gang, hvilket resulterede i en dejligt pløret rute, hvor mange blev smurt godt ind helt i Slushcup ånden! Top 10 Herre 1. afd. Navn 1 Benjamin W ittrup Justesen 2 Allan Karlsen 3 Michael Grønbech 4 Simon Tarp Jensen 5 Jacob Lauritsen 6 Casper Saltoft Kristiansen 7 Niels Bay Petersen 8 Johnni Nielsen 9 Jakob Lindgaard 10 Einar Lo-Eriksen Sponsorchef Rico Busk var tilfreds med mængden af slush ved 1. afdeling! (foto: Mikael Schrage) Slagets gang I fravær af sidste års Slushcup mestre i Herre, Dame, H40 og U15 var der lagt op til hård kamp i alle klasser. I Herre klassen manglede ikke blot sidste års samlede vinder, men også andre prominente Slush ikoner som Eskild Danny Ebbesen og Kasper Busk. Allan Karlsen (nr 2 fra venstre) gir den gas fra start (foto: Pixelution) Til gengæld var Verdens hurtigste massør Allan Karlsen (DMK ALBGOLD) mødt til start og han var den eneste der rigtigt kunne presse den tidligere Slushcup Vinder Benjamin Justesen (Team Vision Bikes) ved 1. afdeling. Det var dog først til sidst, at Benjamin kunne trække stikket hjem. Benjamin sejrede med en margin på 20 sekunder til Allan Karlsen. Benjamin havde fuld respekt for Allan og giver Allan et skulderklap med på vejen:

3 Jeg havde en rigtig god fornemmelse ved første afdeling og der blev kørt stærkt fra start. Det var Allan Karlsen der lavede det store arbejde. Da der kun var Allan og jeg tilbage prøvede jeg at komme væk et par gange, men Allan var rigtig stærk og lukkede hullet flere gang. Det var først på sidste omgang at jeg fik hullet. Vi spurgte Benjamin, hvorfor han ikke satser på MTB når han nu kører så stærkt: Jeg har også flere gange tænkt på, at satse 100% på MTB, men synes at der mangler noget opbakning fra DCU. Det kan godt føles som om, vi bliver straffet for gamle stridigheder. Jeg synes man burde starte på en frisk og opstarte landsholdet igen. Så det store arbejde der bliver lavet på klubbasis ikke bliver spildt. Men jeg har ihvertfald valgt at træne mere MTB i denne vinter. Mit mål er da at komme på Slush-podiet igen. Jeg tror der bliver hård kamp. Karlsen og Grønbech er begge rigtig gode og Bonne kan også drille i den samlede stilling. Der er desuden rigtig mange der kører godt i år. Benjamin, hvad er det for et hold du kører for i år? Til dagligt kører jeg for race teamet "Team Vision Bikes", der er et continental team, som GLS og Designa køkkener.det er et team bestående af 8-10 ryttere der primært kører løb i den danske A klasse, men vi kører også flere løb i udlandet. Vi er et nyt team, men har allerede lavet rigtige gode resultater. Konkurrencen i den danske A klasse er blevet rigtig hård og det er med til at udvikle mig som rytter både på landevejen og MTBen. Allan har tilsyneladende også respekt for Benjamin: Benjamin kørte super stærkt og have godt styr på cyklen på trods af, at han er roadie! Allan du har ikke tidligere kørt mere end en enkelt afdeling af Slushcup tidligere. Som du jo vandt!; Nej, jeg har desværre aldrig fået kørt ret meget Slushcup, men det er satme også en fejl! Jeg tror at jeg igen i år må springe et par afdelinger over. Den 17. dec. pga træningslejr på Mallorca og til SLUSH finalen skal 1. afdeling af marathon cuppen German bike masters vist nok køres. Allan var efter løbet meget begejstret: Superfedt løb med rigtig mange til start. Det er et godt bevis på at MTB sporten overhovedet ikke er død, selv om man nogle gange godt kan få den opfattelse, når man ser hvor lidt der sker for MTB i DCU! For det er jo ikke 320 motionister der står til start! Jeg vil da mene at top 30 nemt kunne have udgjort en A-klasse og de næste 30 en B-klasse. Desuden var der jo også mange unge drenge, som kørte rigtigt stærkt og som skal have noget hjælp, så de kan blive den næste Riis, Klaus Nielsen eller Fuglsang. Sådan!!!!! På spørgsmålet om, hvem han tror der står med pokalen den 25. februar svarer Allan:

4 Hvis Benjamins vintertræning tillader ham at køre alle løbene så er han et godt bud! Men go e gamle Grøn er sgu altid stærk, så jeg tror det bliver en kamp mellem de to herrer. Selvsamme Grøn Michael Grønbech (t-bikes) havde vist en lidt sløv dag efter en våd aften i byen og måtte nøjes med en 3. plads ca 1 min efter Allan Karlsen. Løbets nummer 4 i herreklassen Simon Tarp Jensen (Nordic Sportscenter) kørte et rigtigt godt løb og fik sin hidtil bedste Slushcup placering (havde en 6. plads fra 5. afdeling sidste år): Tempoet var som altid utroligt højt fra start. Jeg forsøgte at holde mig til i toppen, men blev nød til at slippe midt på første omgang, hvorefter jeg kom lidt på mellemhånd. Jeg lå alene indtil sidst på sidste omgang, hvor Jacob Lauritsen og Mads Bødker kom op til mig. Jeg kunne godt mærke jeg havde mere i benene så jeg skruede tempoet lidt op og kunne heldigvis holde dem bag mig. Når jeg ligger alene har jeg tendens til at gå lidt ned i tempo, så jeg burde nok ha fået Mads med, så vi kunne ha ligget og presset hinanden! Duracell duellen Jacob Duracell Lauritsen (DMK t-bikes), der er kendt for at kunne blive ved og ved og ved, havde en dejlig dag i skoven: Første afdeling var kanon, som sædvanlig var det en super fed rute med en passende længde, så overhalinger ikke gav de store problemer og heldigvis var vejret jo også med os, for uden regnen så havde grusstierne jo ikke været tunge og våde og opkørslerne havde været overstået alt for hurtigt! Jacob fulgtes de 3 første omgange med klubkammaraten MTB-fantomet Jonas Pedersen på bare 14 år, og vi var nogle stykker der gerne ville vide om Jacob var presset af Jonas. Men dette benægter Jacob; Til det må jeg skuffe og sige nej, Men når man kigger tilbage på Jonas monster flotte resultat, så er der vist INGEN, i det danske og måske kun nogle enkelte i det internationale mtb miljø, der kan sige sig fri for at føle sig presset på længere sigt!! Jacob selv agter at bruge årets slushcup til hygge: Jeg har haft en temlig lang og hård sæson med 3 hårde 24 timers løb, så mit samlede mål for slushcuppen er ganske enkelt at drikke minimum 3 kopper efter hvert løb og så at komme i snak med nogle af alle de søde piger der er begyndt at køre mtb! Så fra redaktionens side kan vi kun opfordre pigerne til at være søde ved Jacob!

5 Er Jonas Pedersen ved at give Jacob Lauritsen baghjul? (foto: pixelution). Holdkampen I Holdkampen var det Team NSC, der kom så og sejrede ved at besætte både 1. og 4. pladsen, men DMK var ikke langt fra 1. pladsen. HMTBK var ikke helt ved fordoms styrke og måtte tage til takke med en 3. og en 5. plads. Der lyder rygter om at Slushcup ledelsen vil ændre reglerne så der skal være 10 ryttere på hvert hold ;-) Der er mange meninger om hvorledes det vil gå i den samlede holdkamp, men Jonas Pedersen udtrykker det rimeligt klart mht DMK: Kort og godt vi ender i top tre så må vi se hvor! Allan Karlsen (DMK) mener at DMK har en god chance; Helt sikkert! Men Nordic med Kenneth som kaptain bliver en hård modstander!

6 Marie Kunst (Hustler) mener; Top 10 Hold 1. afd. Pl Holdnavn 1 nordicsportscenter.com 2 DMK 3 HMTBK SRAM 4 nordicsportscenter.com 5 HMTBK SRAM 6 Kalundborg CC 7 Cykelklubben CycloMania 8 DMK 9 NCK 10 Team Hustler - Rivette Svært at sige, men et godt gæt er at det bliver NSC eller DMK der løber af med sejren (sorry Bo!) Jakob Lindgård, HMTBK ser umiddelbart lidt pressede ud hvad er planen? Ja vi mangler en rigtig hurtig gut, som Kasper eller Bonne, til at hjælpe os. Der er mange i HMTBK, der køre alle afdelingerne i slushcupen, så mon ikke det ser lidt anderledes ud over hele cuppen end bare den første afdeling? De tidligere års Storhold Hørsholm (HMTBK) havde ikke en god dag. Bedste placering blev netop Jakob Lindgaard, der sneg sig ind på en 9. plads i herre klassen; Det var sjovt at få kørt lidt race igen. Fik desværre en dårligt start og stod på et tidspunkt helt stille da der var kø, derefter gik det ellers derud af med en del overhalinger. Desværre gik min saddel løs på den sidste omgang, så jeg kunne ikke rigtig sidde ned på de lige stykker. Med en længere løbspause er Jakob realistisk omkring sine egne ambitioner og mål for Slushcup: Mit mål er at køre så mange afdelinger, der er tid til. Jeg håber at kunne stille op til alle afdelinger. Ellers har jeg ikke de store mål, jeg blev jo slået af gode ryttere på over 40 og en endnu bedre rytter på 15, så træerne vokser jo ikke ind i himlen. Placeringer omkring 10 er ok. Den ubredte holdning synes at være at holdkampen I år bliver et anliggende mellem DMK og NSC eller mere prosarisk udtrykt af Jacob Lauritsen (DMK t-bikes); Selvfølgelige lammetæver vi Hørsholm, det bliver med tårer i øjnene og numser, der matcher deres trøjer de kommer til at gå hjem fra den sidste slushcup!!! På redaktionen synes vi at der er et par stykker fra Nordic Sportscenter, der kører grimt stærkt og vi spurgte et par NSC ryttere om, hvad det er de gør: Simon Tarp Jensen: Først og fremmest har vi fællestræning som fungerer super godt. For mig er det en af de vigtigste faktorer. Når man tager til træning ved man, at man bliver presset helt ud, eftersom der altid er en der er på samme niveau som en selv. Vi kører efter et træningsprogram, som er individuelt tilpasset efter de testresultater vi laver på centeret, hvilket gør, at den tid vi bruger på cyklen bliver den mest optimale. Mads Bødker: Hvad er så hemmeligheden bag disse resultater er der nok mange der tænker? Jeg må desværre skuffe jer og sige der er kun en vej:træning, Træning og atter Træning. Og dog, vi har et fantastisk hold med stort sammenhold, vi kører alle ret lige, hvilket giver et højt niveau til alle træninger. Tests og træningsvejledning betyder meget for hvordan vi får mest ud af vores træning, uden at skulle træne 20 timer om ugen, hellere kvalitet end kvantitet...

7 Jeg vil trods alt gerne køre de resterende afdelinger, for MTB er jo sjovt og ikke desto mindre god træning. Og jeg er jo nødt til at komme i gang med træningen efter næsten tre mdr's pause pga en skade i knæet. Anna-Sofie (Kristines søster, red) og jeg tager til Sydafrika i marts for at køre Cape Epic. Kun to danske hold er med og vi vil gerne køre lige så godt og stærkt som til Tansalp i sommers. Vi har virkelig en udfordring for os, for Lars Mandal har helliget sig sin nye fader-rolle og Kasper Busk er draget af til Grønland. Til gengæld har vi allieret os med en erfaren For at det ikke kun skal dreje sig om toppen har Slushnews denne gang spurgt en af de klubber der er at finde lidt længere nede i stillingen, Hvalsøe MTB; I lægger jo fra land med en solid 13. plads i holdkonkurrencen, hvordan oplevede i 1. afdeling; - Vi er utroligt glade for det spørgsmål. Faktisk er vi skuffede. Men vi var også blevet forvente efter en super DustCup i motionsklassen. Nu skal man vænne sig til at være glad for en placering i top 100. Men når det er sagt, var det et superløb og en fed rute - stor ros til NCK! Tænk at vi kunne være der allesammen. Vi havde afbud fra tre i vores normale top 5, så vi var svækkede i udgangspunktet. Men med god gejst og vilje fik vi kæmpet os op på en 13. plads. Men vi stopper ikke her! Hvad er jeres mål for Slushcup i år? - Vi forventer at slutte i top 10. Alt andet vil være uacceptabelt. Top 10 Dame 1. afd. Navn 1 Anna-Sofie Nørgaard 2 Marie Kunst Hanne Hess Panduro- 3 Andersen 4 Anne Eiby 5 Stella Holmgaard Andersen 6 Janne Smidt 7 Diana Brälye 8 Lise Jensen 9 Irene Diana Lachner 10 Dorrit Johnsen Hvalsøe MTB er jo en ny klub - fortæl lidt om hvem i er? - Klubben (som egentlig ikke er klub, men et netværk) opstod, da nogle personer fra Hvalsøs løbeklub begyndte af få ondt i knæene. Hvad gør man så? Ja man kigger på hvad området omkring en ellers kan tilbyde. Som bekendt har vi en dejlig skov (med bl.a. det hvide spor) tæt på. Hvis man ikke kan løbe i den, kan man da altid cykle. Som sagt så gjort. Siden har klubben ændret sig, så der er kommet større bredde. Dvs. at nogle af os planlægger at køre Trans Rockies og deltager i 24-timers løb, andre kører mest landevej og endnu andre skal bare have forbrændt kalorier i hyggeligt selskab. Vi er vel i alt stykker i klubben. Endeligt slutter en af klubbens medlemmer af med følgende: - Hvalsø MTB kan takke SlushCup for sin eksistens idag, klubben tog først fart da vi startede med deltagelse i sidste års Slush. Løb som Slush og Dust er stedet hvor gode venner mødes, i en ellers travl hverdag. De giver en et mål for hverdagen, uden at blive for formelle. Det er den undehylme rart at høre! Kvindekamp Hos kvinderne var der afbud fra både Mette Andersen (HMTBK SRAM), Sandra Dolcerocca (DMK), Kristine Nørregaard (HMTBK SRAM) og Julie Bollerup Hansen (HMTBK SRAM). De havde mange gode undskyldninger, hvor Kristine s må siges at være relativ opfindsom! Jeg har jo altid sagt, at MTB udelukkende er tidsfordriv, mens jeg venter på at få familie og tre uopdragne børn. Og man kan vel sige at jeg arbejdede på mit virkelige mål den søndag, hvor første afdeling lå! Heldigvis fortsætter hun;

8 køre Cape Epic. Kun to danske hold er med og vi vil gerne køre lige så godt og stærkt som til Tansalp i sommers. Vi har virkelig en udfordring for os, for Lars Mandal har helliget sig sin nye fader-rolle og Kasper Busk er draget af til Grønland. Til gengæld har vi allieret os med en erfaren canadisk mtb-pige, Samantha Phillipson, som skal hjælpe os med træningen her i vinter. Det bliver primært styrketræning, spinning og lange ture i regn og slud, samt to træningsture i julen og vinterferien, men vi glæder os. Lige nu mangler vi stadig at få nogle ting på plads, deriblandt at finde yderligere nogle sponsorer til at dække fly og andre rejse- og træningsomkostninger. Vi får nye cykler af CUBE, men vi mangler pt en god mekaniker, som kan hjælpe med alt det vi ikke kan finde ud af. Så det lyder jo ikke som om sidste års Slushcup Mesterinde helt har opgivet mest lyder det faktisk som om hun er på udkig efter en mekaniker! Vinderen fra 2. og 3. sæson Julie Bollerup, mente ikke helt at formen var i top til 1. afdeling: Jeg følte mig ikke på toppen, og kan nok desværre heller ikke deltage til 2. afdeling da jeg har tænkt mig at tage til Belgien og deltage i et langdistance MTB-duathlon-stævne: 15 km løb -105 km MTB - 30 km løb. Mit mål er dog er da klart at komme tilbage på podiet i de enkelte afdelinger, hvor jeg stiller til start Mette Andersen, der blev nummer 3 samlet sidste år efter at have vundet de eneste afdelinger hun deltog i, har åbenbart lidt svært ved at finde vej til stævnepladsen måske heldigt for de øvrige Damer! Jeg kunne bare ikke lige finde ud af at komme til første afd! Mette regner ikke med den store Slushcup sæson og vil tage det stille og roligt: Mit mål er mest at køre... Ikke de sindsyge ambitioner. Sidst jeg trænede med Anna-Sofie havde jeg ondt i hoften en måned efter! Den Dobbelte Danmarksmesterinde, Sandra Dolcerocca, var heller ikke på toppen Søndag morgen; Min datter og jeg havde desværre haft maveinfluenza hele natten, og vi havde det stadigt om morgenen, så jeg vurderede at min popularitet ville falde markant, hvis jeg stillede op til slushen og brækkede mig udover samtlige deltagere i min nærhed!!! Sandra er dog forholdsvis fortrøstningsfuld: Min ambition er selvfølgeligt at vinde STORT, men jeg er dog også realistisk og tror at det bliver en hård kamp idet jeg jo som bekendt er bedre til teknisk end fladt terræn, men det bliver en spænende kamp, for vi er efterhånden mange om at kæmpe, hvilket er fedt!! Men selv i fravær af de fire ovennævnte, blev det alligevel til det sædvanlige opgør mellem DMK og HMTBK, der har kæmpet om toppen afpodierne hele sæsonen. Anna-Sofie Nørregaard (HMTBK SRAM) og Marie Kunst (DMK) besatte således de 2 første pladser. Anna-Sofie udtaler:

9 Jeg oplever 1. afdeling, som et sjovt løb. Jeg synes ruten passede perfekt, til den mængde mudder der var, og mudder er jo altid interessant at køre rundt i. Der var en god stemning og det var let at få lov at overhale trods de mange deltagere. Mht den samlede sejr i årets Slushcup lægger Anna-Sofie ikke fingerene i mellem: Ja, vil jeg slå min søster. Selvfølgelig vil jeg da det! Men udtaler også: Marie Kunst fra DMK Jeg tror næsten Mette Andersen er hende jeg er mest bange for at få tæsk af! Nummer 2 fra første afdeling Marie Kunst var ikke helt så tilfreds: Jeg havde glædet mig meget til at komme ud at køre igen efter nogle uger, hvor jeg havde ligget brak, men desværre kørte det overhovedet ikke for mig. Jeg håber, at give den mere gas de næste gange. Og Marie er ikke i tvivl: Der skal DMK damer på podiet, både i de enkelte afdelinger og i den samlede stilling! Hanne Hess Panduro-Andersen fra Team Hustler, der blev snydt for en podieplads (foto: pixelution) Vi håber på at det bliver en god og spændende dyst mellem DMK s og HMTBK s Damer måske med Hustler Hanne som en farlig outsider! Hanne der har det suverænt længste navn i Slushcup (Hanne Hess Panduro-Andersen) måtte lide den tort at blive snydt for en podieplads idet der var smuttet en omgangstid. UNDSKYLD HANNE! Ja, det var sgu brandærgeligt, at jeg blev snydt for podiet.. Det havde været stort at stå deroppe for første gang i den grønne trøje.. Men når det så er sagt, så er det jo placeringen der er mest vigtig.. så vi klarer det nok alligevel., udtaler Hanne, som havde følgende at sige om 1. afd. Nu er det første gang jeg kører slush og har derfor ikke noget sammenligningsgrundlag fra tidligere,men umiddelbart var første afdeling en rigtig god oplevelse. Det var rigtig godt at der på forhånd var lavet startbokse - det minimerede de frygtede "propper" på ruten. Vejret var jo som det var ;o) - men ruten var rigtig god - godt kuperet terræn, gode stier hvor du kunne få fart i pedalerne og bakker der lige kunne få pulsen op i maxfeltet.mit mål er at gøre det så godt jeg overhovedet kan - Konkurrencen er jo allerede hård. Men jeg synes det er sjovt og så længe det er sjovt, så er jeg også motiveret til at æde smerten i benene når der skal køres til. Hvem tror du vinder damernes Slush? Uha, det tør jeg slet ikke svare på for det er stadig meget åbent hvem det kan blive - Men jeg ser da gerne Marie Kunst på podiet og det kunne jo være fedt hvis jeg også selv kom derop ;o)

10 Top 10 H40 1. afd. Navn 1 Mads Bødker 2 Thomas Aaboe 3 Henrik Cohen 4 Peter Vilby 5 Jens Kjærgaard 6 Bogi Kristiansen 7 Michael Gravlund 8 Carsten Kristiansen 9 Carsten Graff 10 Morten Hartvigsen Old Boys H40 blev som sidste år en ren Team Nordic Sportscenter parade, idet sidste års samlede nummer 2, Mads Bødker kørte 1. afdeling i opvisningsstil og vandt med 3 min ned til klubkammaraten Thomas Aaboe, der sammen med Mads var de eneste H40 ryttere der nåede ud på 4 omgange. 3. pladsen blev besat af endnu en NSC rytter, Henrik Cohen. Mads blev placeret som nummer 5 overall ganske imponerende! Det var med stor spænding jeg mødte op til start i Slush'en i Hillerød, idet netop det løb var mit første MTB løb nogensinde sidste år. Jeg slog slushmeister Bo på målstregen og blev nr 30. Jeg har haft en super sæson i Dust'en og div. DCU-løb, så ambitionerne var lidt højere i år., udtaler Mads, og fortæller videre om 1. afdeling: Jeg lagde mig helt i front med Benjamin, Klavs, Grønbech og Simon og fik hurtigt et godt hul. På slutningen af første omgang måtte jeg dog slippe de unge knægte. Jeg lå nu på mellemhånd alene, som altid er det en svær situation, hente dem foran - umuligt, holde tempo for ikke at blive indhentet kræver stor moral. Da jeg kører ud på 3. omgang får jeg selskab af 2 hold kammerater fra Team T-Bikes Jakob og en super kørende Jonas. Det er en fornøjelse at følge den dreng, der bliver gået til stålet. Ude på 4. omgang løber Jonas tør for kræfter. Vi kunne nu se Simon 10 sek foran, Jakob skruer mere op for gassen, jeg tænker bare på at komme med hjem og prøve at tage ham i en spurt - for hold konkurrencen. Mod mål er vi nu helt tæt på Simon, da Jakob laver en lille køre fejl i mudderet benytter jeg lejligheden til at køre forbi ham og komme ind på en 5. Plads. Det var en rigtig god dag i skoven både personligt, men specielt også for Team Nordicsportscenter, vi tager 1. og 4. pladsen i hold konkurrencen, og 5 podie pladser. Mads kører for at vinde (ikke en urimelig indstilling!): Jeg vandt H40 foran Thomas og Henrik, desværre stillede sidste års vinder Morten Strøm ikke op, men jeg håber at se ham til de næste afdelinger. Med det nye point system er cuppen ikke vundet før sidste afdeling er kørt, men jeg vil da gøre mit for at stå øverst efter sidste afdeling. Mads vandt som vinder af H40 et sæt tænder og gavekort til Heino.

11 Mads Bødker viste tænder ved første afdeling (foto: Mikael Schrage) Men Mads var kvik nok til at udtale De tænder jeg fik, skulle de ikke have været til HMBTK, efter deres tandløse indsats :-))). Jens Kjærgaard, der blev nummer 5 i H40 havde denne kommentar til 1. afdeling. 1. afdeling var perfekt, masser af mennesker og masser af mudder. Når man så samtidig giver Mads Koch og Bogi baghjul, går man rundt med armene oppe flere dage efter. Det bliver svært at komme på podiet i år, men sådan skal det også være, så bliver man nødt til at køre med det maximale man har. Og så ser jeg iøvrigt frem til der snart kommer sne i Alperne, så vi kan få sendt ham Mads Bødker sydpå og stå på ski, for han er da godt nok ved at være lidt af et Problembarn ;-) Peter Vilby (DMK) der fik en 4. plads lige efter Team NSC toget var egentlig rimeligt tilfreds med hvordan 1. afdeling forløb: - Første afdeling var et spændende og intenst løb. Vi lå tæt og der var en del overhalinger undervejs, hvor vi skiftede placeringer omkring hvor jeg lå. Også da vi gik i mål var det tæt, og der var flere veteraner tæt bag mig. Jeg var godt tilfreds med at være mindre end 20 sekunder fra veteran podiet, men ikke særlig tilfreds med at ligge udenfor top 30 i den samlede stilling.

12 Jeg følte mig godt kørende, men måske skal jeg økonomisere lidt mere med kræfterne til næste afdeling. Jens Abrahamsen og jeg havde cyklet fra Lyngby i modvind inden løbet (og vi kørte også hjem bagefter) Også Peter håber på at der sker noget der forstyrre NSC expressen; Top 10 U15 1. afd. Navn 1 Jonas Pedersen 2 Frederik Mørkeberg Mikkelsen 3 Jonathan Enevoldsen 4 Mathias Hamburger Holm 5 Tobias Bryld Bagger 6 Oliver Holm Christensen 7 Rasmus Hestbek Lund 8 Dennis Daniel Christensen 9 Jonas Nordkroggård 10 Daniel Mielke - Jeg har tænkt mig at køre hele cuppen. Mads og Thomas ser ud til at være stærkt kørende, men vi kan jo håbe på at de ikke kan holde sig fra julegodterne, så de møder overvægtige op i januar. De næste pladser (3-10) bliver formentlig afgjort på dagsformen, og det ser ud til at der skal en seriøs indsats til, hvis der skal rykkes på Team NSC s dominans. Men.første afdeling var jo kun opvarmning og ikke rigtig slush. Jeg håber vi kommer til at vælte rundt i mudder og slud til de næste afdelinger, og jeg glæder mig til en tæt dyst under de forhold! Tak til arrangørerne for et kanon arrangement! De unge kometer I U15 var sidste års mester Mark Sehested Pedersen (Kalundborg CC) rykket op i Herre klassen, men Mark mener ikke, at der var den store forskel: Man kører jo det samme lige meget om man kører U15 eller herre, så der var der ikke den store forskel! Det er netop meningen med den samlede start: alle kan kører mod alle! Første afdelings helt store rytter var Jonas Pedersen (DMK) der kørte U15 feltet i sænk og store dele af Herre feltet ligeså! Jonas kørte så hurtigt at han blev nummer 9 overall!!!! Meget imponerende når man tænker på at Jonas bare er 14 år. Vi talte med Jonas og spurgte ham hvordan han oplevede 1. afdeling. Det var en rigtig Tonser, som blev kørt i et højt tempo, med masser af mudder og regn, hvilket gjorde den hård fra start til slut. Og så var jeg iøvrigt udsat for en punktering en rigtig fed rute som var godt afmærket. Hvad er det der har gjort at du er blevet så hurtig i år? Uha? Jeg prøver at spise sundt, spiser ikke slik! Og så har jeg efter hånden trænet seriøst i nogle år. Jeg er kommet på Team T-bikes. Teamet som har de Fedeste cykler og så iøvrigt nogle gutter som ved alt om MTB. Så jeg er priviligeret. Jeg har iøvrigt også skiftet klub til DMK. det har givet mig mulighed for at have nogen at træne med ihvertfald en gang om ugen og der har jeg Rikke og Thorsten som trænere. Og så iøvrigt Jacob Lauritsen som også er mig behjælpelig med stort set alt hvad jeg måtte ønske? DE TRE ER GULD VÆRD. Så det er bare at køre!! Du er efter min og mange andres mening et kæmpe talent og vil kunne drive det endog meget vidt - hvad er dine planer? Vil du fortsætte med MTB eller trækker landevejen?

13 Selvfølgelig fortsætter jeg med MTB!!! Det er jo det jeg vil. Mine ambitioner, ja, dem er der nok af: Først Landsholdet, så en Prof Karrierer, så VM. OL. EM. Mål er der nok af, så får vi se hvor langt det rækker! Og så konstatere Jonas tørt: Landevejen tænker jeg ikke på nu. Også i U15 kom vi til at overse en rytter, der skulle have været på podiet. Såvidt vi husker var det Frederik M Mikkelsen.i givet fald også UNDSKYLD FREDERIK!! Således slutter reportage og interviews fra 1. afdeling Vi ses til 2. afdeling den 3. dec i Rude Skov med de røde numser fra HMTBK som arrangører! Tilmelding + startbox info til 2. afdeling Du kan stadig nå at tilmelde dig. Både til 2. afdeling og til den samlede Cup (5 afdelinger). Gå ind på og læs mere. Det er billigere at tilmelde sig on-line, men du kan godt melde dig til i skoven (dog ikke samlet kun enkelte afdelinger adgangen). Startbox til 2. afdeling finder du på hjemmesiden. Placeringen er baseret på resultatet af 1. afdeling. Bemærk: Hvis du ikke står på listen er det fordi du udgik - eller ikke deltog i 1. afdeling. Hvis du ikke er på listen skal du forsøge at stille dig, hvor du passer ind styrkemæssigt. Se om du kan finde nogen på listen, som du plejer at køre lige op med - og stil dig i samme box.

14 Hvis du vil stå i Box 1 eller 2 skal du kontakte Slushcup. HUSK dit startnummer ved henvendelse. Hvis du deltog i første afdeling - men synes at din placering er forkert så skriv også til slushcup på info@slushcup.dk.

15 Filename: news2 year 5 Directory: C:\Documents and Settings\Owner\My Documents\word\cycling\Slush\Year 5 Template: C:\DOCUME~1\Owner\LOCALS~1\Temp\TCD6.tmp\ Business newsletter.dot Title: Subject: Author: Bo Falck Hansen Keywords: Comments: Creation Date: :53 Change Number: 6 Last Saved On: :03 Last Saved By: Bo Falck Hansen Total Editing Time: 29 Minutes Last Printed On: :03 As of Last Complete Printing Number of Pages: 14 Number of Words: (approx.) Number of Characters: (approx.)

Slush-time igen! I dette nummer. Slush-time igen 1. Spændende sæson 2-3. Igen I år skal vi have Slush.cuppen der satser på det dårlige vejr!

Slush-time igen! I dette nummer. Slush-time igen 1. Spændende sæson 2-3. Igen I år skal vi have Slush.cuppen der satser på det dårlige vejr! Sæson 6, nummer 1 D e n 4. N o ve m b e r 2 0 0 7 I dette nummer Slush-time igen 1 Slush-time igen! Spændende sæson 2-3 Bagfra reglen! 4 Tip en vinder 4 Kør med I Slushcup 4 Info om 1. afdeling 5 Journalister

Læs mere

Slush News. 2 x +300! Deltagerne har bidt sig fast i årets SLUSH Cup. I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup.

Slush News. 2 x +300! Deltagerne har bidt sig fast i årets SLUSH Cup. I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 11. december 2006 Year 5, Number 4 I denne udgave 2 x +300! 2. afdeling Contact http://www.slushcup.dk mail@slushcup.dk Afdelinger 2006-2007 Afd Dato

Læs mere

13. december 2006 Year 5, Number 5. Chekke dine oplysninger på startlisten. Chekke hvilken startbox du skal stå i.

13. december 2006 Year 5, Number 5. Chekke dine oplysninger på startlisten. Chekke hvilken startbox du skal stå i. Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 13. december 2006 Year 5, Number 5 I denne udgave Hvad du skal gøre inden start Info om 3. afdeling Slushcup FAQ Contact http://www.slushcup.dk mail@slushcup.dk

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland.

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Sjælland Rundt d. 2. juli 2011. En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Det var noget af en prøvelse ca. 700 ryttere blev sat på til dette års udgave af Sjælland

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Hvordan underviser man børn i Salme 23

Hvordan underviser man børn i Salme 23 Hvordan underviser man børn i Salme 23 De fleste børn er rigtig gode til at lære udenad, og de kan sagtens lære hele Salme 23. Man kan f.eks. lære børnene Salme 23, mens man underviser om Davids liv. Det

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf.

Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf. Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf. Udkommer den 31.8.2014 i forbindelse med Teater i Træstubben, Teaterdage på Vesterbro og i Charlottenlund 1 Et kammerspil og tre

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

Slush News. Velkommen til NISSAN NAVARA SLUSH Cup! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 4. november 2006 Year 5, Number 1

Slush News. Velkommen til NISSAN NAVARA SLUSH Cup! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 4. november 2006 Year 5, Number 1 Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 4. november 2006 Year 5, Number 1 I denne udgave Velkommen Info om 1. afdeling Følg med i Frederiksborg Amtsavis Præmier for 100.000 Du kan stadig nå

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Slush News. Så fik vi Slush!!!! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 9. februar 2006 5. afd.

Slush News. Så fik vi Slush!!!! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 9. februar 2006 5. afd. Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 9. februar 2006 5. afd. Year 5, Number 10 I denne udgave Så fik vi Slush!!!! Så fik vi Slush! Beretning fra 5. afd. Contact http://www.slushcup.dk mail@slushcup.dk

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN Cross/motionsløb 2012-2013 Cross/motionsløb 2012-2013 for alle løbeglade børn og voksne, motionister og konkurrenceløbere DGI s cross- og motionsløb afholdes endnu engang

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag!

Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag! Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag! Hvordan kan det blive mere perfekt? Her kommer historien - for dem der har lidt tid. Jeg har i mange år forsøgt at slå rekorden for den største

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009.

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. Vejen til Ironman Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. 25.september 2008 besluttede jeg mig for at gennemføre en Ironman, og det skulle være den 4. oktober 2009 i Barcelona. På det

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

2016 Sebastian Trabjerg Tenniskonsulenten.dk. All rights reserved. Denne E- bog må kun benyttes til personligt brug.

2016 Sebastian Trabjerg Tenniskonsulenten.dk. All rights reserved. Denne E- bog må kun benyttes til personligt brug. 1 Introduktion Du har garanteret hørt denne sætning før Din serv skal være et våben og en fordel for dig Men er den nu også det? Eller er det mere et redskab som du bruger til at sætte bolden i gang med?

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina 1 Rejsebrev nr. 3 To top 10 placeringer Maja Jager og Martin Damsbo stod for de bedste resultater i dag for danskerne, da de begge skød sig i top 10. Maja Jager blev bedste dansker på en fornem 6. plads,

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Challenger Cab Skrevet af Cigaretteman - 2008/12/07 18:05 Hej Mopar freaks er ny her i forumet og ville lige hilse på med en lille tråd om mit renoverings projekt. Jeg købte bilen for 10 år siden og kørte

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Af Orla Nielsen i samtale med Lena Isager I flere klasser på Beder skole støtter forældrene op om skole-hjemsamarbejdet og deltager i traditionsrige

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag?

Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? Jesper von Seelen Oktober, 2009 Danmark går glip af medaljer: Kan Danmark fordoble talentmassen med et trylleslag? I en tid hvor trænere og ledere fra eliteidrætsklubberne og specialforbundene står i kø

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Interessetilkendegivelse for en plads i Junioreliten 2014

Interessetilkendegivelse for en plads i Junioreliten 2014 Interessetilkendegivelse for en plads i Junioreliten 2014 Til: Kopi til: TC-Løbere TC-trænere Personlige trænere Forældre. Junioreliten er DOF s brutto-juniorlandshold. Det er et træningstilbud til de

Læs mere

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole.

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010 Knuser dit hjerte SC 1. SKOLEGANG DAG Signe og Michelle er på vej til time. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. MICHELLE Ej,

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

» 10 minutters træning på BFH 2014-2016. Anne Jacobsen Arbejdsmiljøkonsulent, fysioterapeut

» 10 minutters træning på BFH 2014-2016. Anne Jacobsen Arbejdsmiljøkonsulent, fysioterapeut » 10 minutters træning på BFH 2014-2016 Anne Jacobsen Arbejdsmiljøkonsulent, fysioterapeut BFH 2010-2016 (5 ¾ år) Alectia siden 1.2.2016 » Strategi for ergonomien: OL på BFH » Startskuddet. » Fra tilbud

Læs mere

Jeg besøger mormor og morfar

Jeg besøger mormor og morfar Jeg besøger mormor og morfar I dag er det søndag. Normalt kan jeg sove længe, for jeg skal selvfølgelig ikke i skole om søndagen. Men i dag står jeg alligevel tidligt op. Jeg skal nemlig besøge mormor

Læs mere

I Guds hånd -3. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -3. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -3 I Guds hånd kan jeg sejre Mål: At lære børnene, at de kan sejre, når de holder sig tæt til Gud. Selvom de føler, de oplever nederlag, vil de stadig få sejr til sidst. For Gud er med dem.

Læs mere

Sommen Runt vi tager lige en bakke mere! af Kenneth Bache

Sommen Runt vi tager lige en bakke mere! af Kenneth Bache Hvad er Sommen Runt Det er et svensk motionscykelløb uden tidstagning, som går rundt om søen Sommen. I år var der 430 på den 125 km rute, og 160 på den korte rute. Se eventuelt mere på http://www.sommenrunt.se/

Læs mere

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 Tilstede: Faglærer og Kristine Lodberg Madsen Kristine: Hvad er din baggrund, uddannelse og hvad

Læs mere

Slush News. En vinterdag i Mudderhelvede! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 31. december 2006 4. afd.

Slush News. En vinterdag i Mudderhelvede! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 31. december 2006 4. afd. Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 31. december 2006 4. afd. Year 5, Number 8 I denne udgave Mudderhelvede! Beretning fra 4. afd. Mathias Lindberg vinder cykel fra Kaj Rotwild MTB-løb indtil

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Opstart: Del 1 Sundhedsstyrelsen Og NIRAS Konsulenterne 2 Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Når du skal i gang med at tabe dig, er der mange ting, du skal tænke

Læs mere

Løbetræning for begyndere 1

Løbetræning for begyndere 1 Løbetræning for begyndere 1 Lige nu sidder du med en PDF-fil der forhåbentlig vil gavne dig og din løbetræning. Du sidder nemlig med en guide til løbetræning for begyndere. Introduktion Denne PDF-fil vil

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Elcykel Testpendlerforløb

Elcykel Testpendlerforløb Forår Sommer 2015 Sekretariatet for Supercykelstier Elcykel Testpendlerforløb Cases Forløbet I slutningen af 2014 efterlyste Sekretariatet for Supercykelstier frivillige testpendlere til et pilotelcykel-testforløb.

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Så blev det 22. Tøserunde løb afviklet lørdag d. 02.06.12.

Så blev det 22. Tøserunde løb afviklet lørdag d. 02.06.12. Så blev det 22. Tøserunde løb afviklet lørdag d. 02.06.12. Inga havde som vanligt stået for tilmelding af en større flok fra Rimo 27 i alt. 1 stillede ikke til start men øvrige 26 gennemførte. Det blev

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire.

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire. Samtalevandring d. 2. maj 2012. Nicholas, 25. Biologistuderende. Bor på Ørholmgade. Interviewer: Nå, og det var Nicholas, du hedder? Nicholas: Ja, korrekt. Interviewer: Og hvor gammel er du? Nicholas:

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Bachelorprojekt Bilag 4 fil nr. 3 Tysk Karin Rostgaard Henrichsen Studienummer: 30290440

Bachelorprojekt Bilag 4 fil nr. 3 Tysk Karin Rostgaard Henrichsen Studienummer: 30290440 Klasse: 6.x og y Fag: Tysk (Observering af 2. rang) Dato: 24.10.12. Situation: Stafette mit Zahlen Temaer: Igangsætning og mundtlighed Tema Person Beskrivelse: Hvad bliver der sagt? Hvad sker der? Igangsætning

Læs mere

Middagsstunden på legepladsen i Kløverløkken 2014

Middagsstunden på legepladsen i Kløverløkken 2014 Middagsstunden på legepladsen i Kløverløkken 2014 I Kløverløkken indgår pædagogiske aktiviteter som en del af det pædagogiske arbejde. I 2012/2013 har vi i børnehavegrupperne haft fokus på børnenes sociale

Læs mere

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42 3 dage i efterårs ferien (uge 42) mandag - onsdag afholder vi Basanta sport, Basanta sport er 3 dage med sjov og lidt anderledes motion. Vi laver sund og lækker mad og vi vil have forskellige boder. De

Læs mere

Danske politimesterskaber i Cykling

Danske politimesterskaber i Cykling Danske politimesterskaber i Cykling Vejle lavede et rigtig Tekst og foto: Henrik Poulsen, DPIF cykeludvalget. Efter et enkelt års pause, hvor det ikke var muligt at finde en forening som ville påtage sig

Læs mere

Sådan cykler vi ikke i ACK

Sådan cykler vi ikke i ACK Sådan cykler vi ikke i ACK Teoriprøve for håbløse cyklister Eksemplerne i prøven bygger desværre delvist på virkelige begivenheder, som tidligere er oplevet i klubben. Formålet med prøven er derfor, på

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet.

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet. EXT. VED DØR PÅ GADE. NAT MORDET Tre unge mænd ude foran en trappeopgang til en lejlighed i et mørkt København efter en bytur. Berusede folk og andre skøre skæbner råber og griner på gaden. Den ene af

Læs mere

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN

TIPS TIL SAMARBEJDET OM SAMTALEGUIDEN Samtaleguiden 36 Samtaleguiden er lavet primært til unge, der ryger hash. Som vejleder, mentor m.fl. kan du bruge Samtaleguiden som et fælles udgangspunkt i samtalen med den unge. Du kan dog også blot

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse

3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse 3 piger med forskellig baggrund og fælles interesse Caroline La Cour (billedet: til venstre) er 11 år, har trænet Taekwondo i 3 år og teknik i 1 år. Anne-Sofie Voersaa (billedet: i midten) er 11 år, har

Læs mere

Dagbog fra Ramadan 2005

Dagbog fra Ramadan 2005 Dagbog fra Ramadan 2005 Af Astrid Fribo Så er det Ramadan, muslimernes fastemåned. Den måned, hvor muslimer over hele verden faster for at vise solidaritet med fattige og for at vise deres respekt for

Læs mere

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 1 og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 med udgangspunkt i Søren Ulrik Thomsens digte: Det værste og det bedste Et eksempel på evaluering af komplekse, subjektive og helt umålelige processer.

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup

Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup Dansk Politiidrætsforbund Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup Tirsdag den 9. oktober 2012 i Geels Skov Arrangør: PI-Nordsjælland Kære ryttere Velkommen til 1. afdeling af Vintercup en i MTB! Det glæder

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Et styks påkrævet rejsebrev.

Et styks påkrævet rejsebrev. Et styks påkrævet rejsebrev. Beordret fra Andreas, Buster og Jørgen. Det er ikke med min gode vilje at jeg skriver dette rejsebrev, men alle i der hjemme skal have lov til at læse, hvad jeg render og laver

Læs mere

Farv denne skønne løve i alle de. cirkusfarver du kan finde på! Tryllesøstrene. Manden på ethjulet cykel har skifte køretøj

Farv denne skønne løve i alle de. cirkusfarver du kan finde på! Tryllesøstrene. Manden på ethjulet cykel har skifte køretøj Manden på ethjulet cykel har skifte køretøj Manden på ethjulet cykel skifter køretøj til en lille cykel Skrevet af Ardeshir og Noah Manden på den ethjulede cykel skiftede køretøj til en tohjulet lille

Læs mere

Balance i hverdagen. Af: Annette Aggerbeck, journalist

Balance i hverdagen. Af: Annette Aggerbeck, journalist Denne artikel er fremstillet for Sygeforsikringen Danmark. Den indgår i det andet nummer af deres elektroniske nyhedsbrev Nyt & Sundt, som er produceret i samarbejde med Netdoktor. Balance i hverdagen

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

31. årgang Nr. 38 30.oktober 2011

31. årgang Nr. 38 30.oktober 2011 31. årgang Nr. 38 30.oktober 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere