Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland"

Transkript

1 Side 1 Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland Afholdt onsdag den 15. marts 2017 kl i FOAs lokaler, Stenhusvej 35, 4300 Holbæk. Generalforsamlingen startede med et fagligt input fra sektornæstformand i den centrale sektor, Jan Nonboe. Jan kom blandt andet ind om følgende emner og pointer: FOA ejer knap 2 mia. kroner. Er det et udtryk for, at fagbevægelsen er blevet en forretning, i stedet for en kamporganisation, som slås for medlemmernes interesser? Har vi flyttet os for meget fra at tænke og handle kollektivt og i fællesskab, og i stedet tænker og handler meget på individniveau. Vi har fået en udvikling i samfundet, hvor der ikke bliver spurgt til medlemskabet af fagforeningen. Er det ikke sådan, at dem som er medlem i fagforeningen bør have en lønforskel i positivt favør som mindst svarer til kontingentet? Der er masser af eksempler på, at vi ikke bakker hinanden op på arbejdspladserne når det brænder på. Hvordan får vi genopfundet fællesskabet på arbejdspladserne og mellem arbejdspladserne? Der har historisk set været et hierarki i samfundet og det har vi stadigvæk. Der er nogen som uanset hvad, altid skal have en højere aflønning. Spørgsmålet er om det er OK. Spørgsmålet er også hvordan vi får en mere ligelig lønudvikling? FOA har som forbund et stort lønefterslæb, hvor der er en stor pulje som ikke er blevet udmøntet i forbindelse med forhandling af lokal løn (9 mia.). Der har aldrig været lige løn for lige arbejde spørgsmålet om der skal være det? I givet fald, hvordan vil vi gerne have vores fremtidige lønsystem? Spørgsmålet om uddannelse blev også berørt med udgangspunkt i sidste overenskomstfornyelse hvor der blev drøftet ret og pligt til uddannelse, og en fælles overenskomst for alle. Derefter behandlede de fremmødte den officielle dagsorden. 1. Velkomst Sektorformand Hans Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, og varetog valget af dirigent.

2 Side 2 2. Valg af dirigent Sektornæstformand René Strunck, Pædagogisk Sektor, blev valgt uden modkandidat og med applaus Det blev oplyst, at der var fremmødt 19 stemmeberettigede sektormedlemmer, samt 2 gæster 3. Valg af referent Afdelingsformand Sigurd Gormsen blev valgt som referent (uden modkandidat 4. Godkendelse af forretningsorden Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen jf. lovene var indkaldt rettidigt, og dermed lovlig, hvilket forsamlingen tilsluttede sig enstemmigt. Det omdelte forslag til forretningsorden blev godkendt 5. valg af stemmetællere Michael Alm og Lars blev valgt som stemmetællere 6. Bestyrelsens beretning Sektorformanden fremlagde beretningen. Beretningen indgår som bilag til referatet. Der var enkelte kommentarer til beretningen, blandt andet at: Holbæk kommune har gennemført uddannelse til ejendomsserviceassistent for ca. 70 % af de relevante medarbejdere, og der mangles kun lidt før uddannelsesforløbene er gennemført og så ændres uddannelsen, så det gennemførte allerede er forældet. Det er problematisk. Beretningen blev enstemmigt vedtaget. 7. Faglige mål for sektoren Hans Pedersen fremlagde de faglige mål som sektorbestyrelsen har besluttet skulle foreslås generalforsamlingen. Det blev understreget. at det er overordnede mål for arbejdet i sektoren frem til næste års generalforsamling. Målene for sektorens arbejde blev enstemmigt vedtaget, som følgende:

3 Side 3 Overordnede faglige mål for Teknik og Service Sektoren. Arbejdet i sektorerne styres af sektorbestyrelserne og sektorformand og -næstformand valgt på sektorgeneralforsamlingen. Sektorernes opgaver er beskrevet i afdelingens love, og sektorbestyrelserne og sektorformanden og næstformand refererer til sektorens generalforsamling. Sektorbestyrelserne afklarer i perioden ud over de lovfastsatte opgaver: Om der er faglige emner / problemstillinger, som sektorbestyrelsen foreslår behandlet på tværs af områder, sektorer og afdeling. Om der er emner /faglige problemstillinger, som afdelingen skal sætte særligt fokus på i næste periode, og i givet fald foreslå dette på afdelingsrepræsentantskabsmødet i november. Uddannelse indenfor de ufaglærte områder. Ejendomsservicetekniker/badeassistent. Fastholdelse af stillinger. Centralisering medfører besparelser og dermed personalereduktioner og serviceforringelser. Fastholdelse af løn. Lønsummen bliver mindre. Vi skal fastholde andelen af ny løn. Ekstraordinært ansatte. Der skal styr på området. Organisering. Der skal ske en indsats for at få de uorganiserede med. Faglige netværk. Det skal forsøges at oprette faglige netværk i det omfang og med den struktur, der er relevant. 8. Indkomne forslag Der var ikke indkommet forslag til behandling 9. Valg til sektorbestyrelsen Der er ingen nuværende valgte, der er på valg. Der er mulighed for at stille op til sektorbestyrelsen, hvor der er 4 vakante pladser. Tommi Rasmussen som pt. er suppleant til bestyrelsen, meldte sig som kandidat Det gjorde Poul Heidemann og Jan Darlslund også. De 3 kandidater blev valgt. Niels Tranekær blev valg som 3. suppleant (Anders er 1. suppleant og Bo er 2. suppleant).

4 Side Valg af faggrupperepræsentanter til faggruppelandsmøder i 2018 Der skal vælges repræsentanter til faggruppelandsmøderne i 2018 (afholdes i marts eller april). Generalforsamlingen besluttede enstemmigt, at sektorbestyrelsen får kompetencen til at udpege repræsentanterne fra afdelingen til faggruppelandsmøderne i Eventuelt Der var ikke nogen som havde kommentarer til punktet 12. Afslutning Hans takkede for fremmødet René Strunck Dirigent Sigurd Gormsen Referent

5 Side 5 Bilag: Beretning til TSS generalforsamling 15. marts 20 FOA Sjælland Den 1. januar 2016 gik FOA Sjælland i luften. Det er en større omgang at skulle forholde sig til nye samarbejdspartnere, både i afdelingen og i kommunerne. Internt i afdelingen er vi ved at have fundet et fornuftigt samarbejde, men der er stadig mange arbejdspladser og arbejdsgivere, som vi ikke har den optimale kontakt med. Det er noget vi i sektorbestyrelsen og afdelingen har fokus på, så vi skal nok komme i mål hele vejen rundt. Sektorbestyrelsen har nu fungeret i lidt over et år. Det har været en positiv oplevelse. Der er meninger og holdninger i sektorbestyrelsen, som smitter af på afdelingens arbejde. Desværre er det ikke alle kommuner og faggrupper der er repræsenteret, men vi forsøger alligevel at have fokus på alle områder. Vi har fået plads i den centrale sektorbestyrelse. Det er positivt, da det giver direkte indflydelse på Forbundets arbejde med sektorens faggrupper. Det regionale sektorarbejde fungerer ikke optimalt, men det fungerer. Vi har valgt at samle Region Sjælland og Region Hovedstaden i et fælles regionalt samarbejde, da det er svært at skabe noget fornuftigt med de få afdelinger der ellers er i hver region. Arbejdsgiverne Teknisk service området forandrer sig. Kommunerne har stor fokus på området og hvordan man får mest muligt for pengene. Det gøres især ved at centralisere opgaverne i det der populært kaldes Facility Management. 4 af vores kommuner, Ringsted, Sorø, Slagelse og Holbæk, har allerede centraliseret store dele af området. Kalundborg og Odsherred undersøger mulighederne for centralisering. Især sidstnævnte er godt i gang med at undersøge området, med henblik på en beslutning om centralisering i forbindelse med budget Centralisering kan være både godt og skidt. Det afhænger meget af hvordan det struktureres, og hvilken grad af indflydelse på servicen, den enkelte medarbejder får. Det er tydeligt at centralisering forringer servicen på den enkelte institution, til gængæld er det tendensen, at det får arbejdsgiverne til at tænke mere på medarbejdernes uddannelse og kompetenceudvikling. Vi har mange andre faggrupper end teknisk service. Det er søfart, svømmehaller, regionsbetjente, paramedicinere, blot for at nævne nogle. Også her ser vi ændringer af arbejdsopgaver. Men ikke i samme omfang som på teknisk service. Men det er gennemgående for alle vores faggrupper, at arbejdsgiverne optimerer og sparer, hvilket betyder færre hænder og dårligere service.

6 Side 6 Vi har en del faglige sager, hvor vi generelt er uenige med arbejdsgiverne om tolkningen af overenskomsterne. For det meste får vi løst sagerne lokalt, men der er enkelte vi har været ndt til at sende til Forbundet. Lønudvikling Det kniber med at fastholde lønsummen til vores faggrupper. Arbejdsgiverne er generelt ikke i gavehumør. Det gælder både kommuner og region. Vi har for nyligt afsluttet lønforhandlinger i Ringsted kommune, og vi har aftaler om forhandlinger i Odsherred og Slagelse. Hvis vi skal sikre en lønudvikling for medlemmerne, må vi blive ved med at invitere arbejdsgiverne til forhandlingsbordet, også selv om det ikke giver resultat i første omgang. Ekstraordinært ansatte Vi ser stadig en del ekstraordinært ansatte, primært seniorjob og løntilskud. Det er vigtigt at huske at disse ansatte er en ekstra hjælp, og ikke må fortrænge ordinært ansatte. Man må heller ikke være afhængig af ekstraordinært ansatte for at kunne nå opgaverne. Det er vigtigt at søge indflydelse på brugen af ekstraordinært ansatte gennem MED systemet, og bede afdelingen om hjælp, vis man løber panden mod en mur. Medlemsorganisering Der er plads til forbedringer. Organiseringen er på nogle arbejdspladser helt i top, her skal især nævnes ambulanceområdet og regionsbetjente. Men mange andre steder kunne det være bedre. Der er mange forklaringer på organiseringsprocenterne, blandt andet grænseaftaler med 3F i forbindelse med kommunalreformen. Men der er plads til forbedringer. Organiserings indsatsen sker i samarbejde med afdelingens organiseringsansvarlige. Det er vigtigt at vi i fællesskab søger at organisere kollegerne, da det er det der er vores eksistensberettigelse, og mulighed for at indgå overenskomster og lokalaftaler. Lokalt har vi i sektoren haft en fremgang i medlemstallet det sidste år fra 284 til 293 erhvervsaktive medlemmer. Arbejdspladsbesøg Vi har været på arbejdspladsbesøg i Odsherred og Kalundborg kommuner. Det var en rigtig positiv oplevelse, og giver et godt indblik i hvad der sker på arbejdspladserne.

7 Side 7 Vi har haft en rigtig uheldig oplevelse i Holbæk Kommune, hvor ledelsen ikke vil give os adgang til arbejdspladserne. Det skal vi have en snak med kommunen om, så vi kan få et fornuftigt samarbejde i gang. Faglig udvikling Vi forsøger at lave aftaler med arbejdsgiverne om kurser og uddannelse, når medlemmerne ønsker det. Det sker også tit at tillidsrepræsentanter og medlemmerne selv laver aftaler. Det er under alle omstændigheder vigtigt at snakke uddannelse og faglig udvikling, da udviklingen af opgaverne smitter af på de kompetencer der kræves af medarbejderne. Det er vigtigt at man ikke taber nogen på grund af manglende uddannelse. Man skal have øje for de muligheder for uddannelse der findes og at meget uddannelse kan finansieres gennem den kommunale/regionale kompetencefond. OK 18 Overenskomstforhandlingerne er ved at blive skudt i gang. Derfor en opfordring til at overveje hvad der er vigtigt at få med, og møde op når der indkaldes til medlemsmøder om overenskomstkrav.

Referat af sektorgeneralforsamling i Pædagogisk Sektor i FOA Sjælland d. 30. januar 2018

Referat af sektorgeneralforsamling i Pædagogisk Sektor i FOA Sjælland d. 30. januar 2018 Referat af sektorgeneralforsamling i Pædagogisk Sektor i FOA Sjælland d. 30. januar 2018 1. Velkomst. Sektorformand Dorthe Isager bød på sektorformandskabets vegne velkommen, hvorefter der blev sunget

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011

Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011 Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011 Dagsorden: 1. Formalia 2. Beretning a) Valg af dirigent. b) Godkendelse af dagsorden c) Godkendelse af forretningsorden d)

Læs mere

Referat Faggruppelandsmøde

Referat Faggruppelandsmøde Referat Faggruppelandsmøde 5.-6. maj 2015 5. maj 2015 1. Velkomst og præsentation kl. 10.00 10.20 Faggruppeformand Betina Schwertfeger bød velkommen til faggruppelandsmødet. 2. Valg af mødeleder og referent

Læs mere

Referat Faggruppelandsmøde

Referat Faggruppelandsmøde Referat Faggruppelandsmøde 5. og 6. april 2016 Tirsdag den 5. april 2016 1. Velkomst og præsentation kl. 10.00 10.15 Sektorformand Henning Hansen bød velkommen til faggruppelandsmødet. 2. Valg af mødeleder

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning.

Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Dagsorden: 1. Velkomst v/gruppeformand Hans Jessen 2. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar Afdelingsformand Lissi Lund er kommet i julestemning, og her fotograferet med den flotte juledekoration, der er i receptionen i afdelingshuset på Bataljonsvej i Næstved 19. årgang, december 2018, nr. 6

Læs mere

Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018

Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018 Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018 Referenter: Lotte Simonsen og Susanne Wind, ledelseskonsulenter i Lederforeningen Sted: ODEON, Odense Tid: Kl. 15.00-17.00 Pkt. 1. Valg

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl på Rødbyvej 71, Nakskov.

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl på Rødbyvej 71, Nakskov. Maribo, den 25. februar 2011. Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl. 17.30 på Rødbyvej 71, Nakskov. Indkaldte deltagere til bestyrelsesmødet. Bestyrelsen:

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. Den 10. marts 2015 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved. 1. Tilføjelser til dagsorden

Referat fra Bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. Den 10. marts 2015 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved. 1. Tilføjelser til dagsorden Referat fra Bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Den 10. marts 2015 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved 1. Tilføjelser til dagsorden Intet 2. Valg af referent Annette Bendix Sørensen 3. Overenskomst

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

KANTINELEDER. i Kost- og Servicesektoren

KANTINELEDER. i Kost- og Servicesektoren F O A F A G O G A R B E J D E KANTINELEDER i Kost- og Servicesektoren Vil du have indflydelse på din overenskomst? Vil du være med til at udvikle dit fag? Føler du dig alene? Har du ordentlige fysiske

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Referat Faggruppelandsmøde

Referat Faggruppelandsmøde Referat Faggruppelandsmøde 5.- 6. april 2016 Den 5. april 2016 1. Velkomst og præsentation 10.00-10.25 Faggruppeformand Betina Schwertfeger bød velkommen til faggruppelandsmødet Kort præsentation af alle,

Læs mere

Ny forbundssektorformand Torben Klitmøller Hollmann

Ny forbundssektorformand Torben Klitmøller Hollmann Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 18. juni 2018 Sted: FOA Nordjylland, Mødelokale Glassalen, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Tid: kl. 09.00 16.00 FIUSYS: 9501-18-24-18

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Teknik- og servicesektoren torsdag den 13. juni 2013. Til stede: Henning Nygaard, Verner K. Andersen, Carsten Petersen, John Christiansen, Michael Magnussen, Knud Erik Laursen,

Læs mere

FOA Lillebælt NYHEDSBREV NR

FOA Lillebælt NYHEDSBREV NR FOA Lillebælt NYHEDSBREV NR. 4-2011 TEKNIK- OG SERVICESEKTOREN Statusberetningen til Teknik- og servicesektorens årsmøde den 9. november 2011 Ja så står vi her igen, et år går meget hurtigt. I sektorbestyrelsen

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status SOCIAL] PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3095302 Sag.nr.: 2016-SL2IINJ-13788 29-09-2016 Generalforsamlingen 2016 Dato: Den 27. september 2016 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 4 af december 2010 3F-medlemmer i regioner

NYHEDSBREV NR. 4 af december 2010 3F-medlemmer i regioner NYHEDSBREV NR. 4 af 3F-medlemmer i regioner læs i dette nummer OK11 Er der ekstraordinært ansatte på DIN arbejdsplads? Sne Sne Aktuelle kurser og temadage i foråret 2011 OK 11 - Udtagelse af tværgående

Læs mere

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 29. august 2017 Sted: FOA Nordjylland, Aalborg lokale Kronen Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Johansen, Maria

Læs mere

Lederforeningen Lokalafdelingen

Lederforeningen Lokalafdelingen Lederforeningen Lokalafdelingen Vends Herreds Lærerkreds Nyhedsbrev 2. Marts 2005 Afstemning OK 05 Referat generalforsamling d. 7/3 05 Beretning Kommentarer til beretningen. Ansvarshavende: Jørgen Troelsen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Faggruppelandsmøde for. Ledende værkstedsassistenter

Faggruppelandsmøde for. Ledende værkstedsassistenter Dagsorden: Faggruppelandsmøde for Ledende værkstedsassistenter Onsdag d. 22. maj 2013: 1. Fælles velkomst for alle faggrupper... 2 2. Fællesmøde... 2 Overenskomst 13... 2 3. Velkomst, v/det faglige udvalg...

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart Velkomst v/afdelingsformand Maiken Madsen Afdelingsformand Maiken

Læs mere

Elevrådets vedtægter

Elevrådets vedtægter Elevrådets vedtægter Indhold 1 Navn og formål... 2 2 Repræsentation... 2 3 Elevrådsrepræsentanter... 2 4: Organisation... 3 5 Udvalg... 3 6 Ordinære møderegler... 4 7 Forretningsorden... 5 8 Arbejdsopgaver...

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 09.11.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Beretning generalforsamling pædagogisk sektor FOA Fag og Arbejde Frederikssund Afdeling

Beretning generalforsamling pædagogisk sektor FOA Fag og Arbejde Frederikssund Afdeling Beretning generalforsamling pædagogisk sektor FOA Fag og Arbejde Frederikssund Afdeling Generalforsamlingsperiode: 20. marts 2010 marts 2012. Så skal vi til det igen der er allerede gået 2 år siden vi

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Klublove for TSM - Teknik og skole

Klublove for TSM - Teknik og skole Klublove for TSM - Teknik og skole 1 Klubbens navn Klubbens navn er TSM Teknik og skole under FOA Århus afdeling Klubben skal til enhver tid overholde afdelingens og forbundets love og bestemmelser. Foretager

Læs mere

Sektorlove for Servicesektoren

Sektorlove for Servicesektoren Sektorlove for Servicesektoren 1. Navn. Servicesektoren under Fag og Arbejde, Roskilde afdeling. 2. Sektorens grundlag og formål. Stk. 1. Sektorens grundlag: Sektorens grundlag er et menneskesyn, som bygger

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.11.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog.

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog. Til stede: Hanne Kjeldsen, Elin Gundorf, Rikke Nielsen, Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer (gik kl. 11.45 13.00), Niels Aakjær, Kirsten Wurcel (kom kl. 10.15), Malene Grønvaldt (gik kl. 12.30), Rikke

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN Antal stemmeberettigede foreninger til Generalforsamlingen: 22 foreninger Dagsorden: 1) Velkomst Formand

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Deltagere: Niels-Ole Hartmann FOA Esbjerg Frank Bruno Madsen FOA

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 10/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 9. december 2013, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset,

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.02.2019 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, lokale I og II Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen, Ingrid

Læs mere

FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN. FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub

FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN. FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub FÅ INDFLYDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN FAGLIG KLUB Sådan starter du en faglig klub INDHOLD 4 3 4 4 4 HVAD ER EN FAGLIG KLUB Hvorfor have en faglig klub? Sådan starter I en klub Stiftende klubmøde Dansk Metal

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet.

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet. Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2015 Tirsdag d. 14. april kl 20.00, Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af faggruppelandsmødet for handicaphjælper i Kolding 2011

Referat af faggruppelandsmødet for handicaphjælper i Kolding 2011 Referat af faggruppelandsmødet for handicaphjælper i Kolding 2011 17. maj Kl. 10.00 10.45 Fælles velkomst: Karen Stær bød velkommen og fortalte lidt om: Forventninger til faggruppelandsmøde og præsentation

Læs mere

Referat Faggruppelandsmøde

Referat Faggruppelandsmøde Referat Faggruppelandsmøde 5.- 6. april 2016 5. april 2016 1. Velkomst og præsentation 10.00-10.20 Faggruppeformand Per Cramer Steffensen byder faggruppen velkommen. Herefter præsentationsrunde. 2. Valg

Læs mere

Referat fra afdelingsgeneralforsamling 4/

Referat fra afdelingsgeneralforsamling 4/ Referat fra afdelingsgeneralforsamling 4/10 2012 1. Formalia a. Valg af dirigenter. Berit Weitemeyer og Lars Vodsgaard valgt. b. Konstatering af generalforsamlingens lovlighed. Dirigenterne konstaterede

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 30. september 2013

SERVICESEKTOREN Aalborg den 30. september 2013 SERVICESEKTOREN Aalborg den 30. september 2013 FOA AALBORG MRM/pn FiU-nr. 9501-13-24-02 Referat fra sektorbestyrelseskonference 16. og 17. september 2013, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev.

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Grundejerforeningen Rolighedsparken

Grundejerforeningen Rolighedsparken Referat af Generalforsamling tirsdag den 11. april 2019. 30 stemmeberettigede husstande var repræsenteret. Kim Andersen (KA): Bød velkommen. Ad dagsordenens punkt 1: Valg af dirigent. KA: Foreslog Pierre

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

3F HOLBÆK-ODSHERRED EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 11. OKTOBER 2012

3F HOLBÆK-ODSHERRED EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 11. OKTOBER 2012 3F HOLBÆK-ODSHERRED EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 11. OKTOBER 2012 Spånnebæk 10, 4300 Holbæk. REFERAT 1. Velkomst v/ Formand Allan Andersen 2. Valg af dirigenter iht. forretningsordenens pkt. 2 Valgt

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Referat Børns Voksenvenner Svendborg Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Dagsorden for generalforsamling:

Læs mere

FOA Social- og Sundhedsafdelingens love

FOA Social- og Sundhedsafdelingens love FOA Social- og Sundhedsafdelingens love - vedtaget på fagforeningens ordinære generalforsamling den 15. november 2017 1: Navn og hjemsted Fagforeningens navn er FOA Social- og Sundhedsafdelingen. Fagforeningen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Ekstra-ordinært Afdelings repræsentantskabs møde MATERIALESAMLING

Ekstra-ordinært Afdelings repræsentantskabs møde MATERIALESAMLING Ekstra-ordinært Afdelings repræsentantskabs møde MATERIALESAMLING Torsdag den 21. februar 2019 Indskrivning fra kl. 17.00 Spisning fra kl. 17.15 Mødestart Kl. 18.00 Afholdes i Festsalen på Filadelfia Kurvej

Læs mere

Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen.

Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen. REFERAT Generalforsamling IDA København 19. marts 2014, kl. 18.00 Ingeniørhuset, København 20. marts 2014 Fremmødte: 36 Velkomst Regionens formand Torben Ellgaard bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ellen

Læs mere

Dagsorden Faggruppelandsmøde april 2017

Dagsorden Faggruppelandsmøde april 2017 Dagsorden Faggruppelandsmøde 18. - 19. april 2017 Den 18. april 2017 1. Velkomst og præsentation kl. 10.00 10.20 Faggruppeformand Betina Schwertfeger bød velkommen. 2. Valg af mødeleder og referent kl.

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN Referat af Generalforsamlingen Lyngby. i den 11. april 2010 kl. 1000 i Formanden indledte generalforsamlingen og bød velkommen til de fremmødte deltagere. Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

F O A F A G O G A R B E J D E. Regler. i Teknik- og Servicesektoren

F O A F A G O G A R B E J D E. Regler. i Teknik- og Servicesektoren F O A F A G O G A R B E J D E Regler i Teknik- og Servicesektoren Ansvar og kompetence for de faglige udvalg januar 2012 2 FOA Fag og Arbejde Regler i Teknik- og Servicesektoren Ansvar og kompetence for

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-15-24-04 Referat fra sektorbestyrelseskonference 21. og 22. september, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev. Til stede:

Læs mere

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen:

Varsel om indsendelse af forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen: Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Nordjysk Region 1fholdt onsdag den 21. marts kl. 17.00 i Aalborg Kongres-

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra sektorbestyrelseskonference 16. og 17. september 2014, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev.

Læs mere

Referat Faggruppelandsmøde

Referat Faggruppelandsmøde Referat Faggruppelandsmøde 5.- 6. april 2016 Den 5. april 2016 1. Velkomst og præsentation 10.00-10.25 Faggruppeformand Michael Magnussen bød velkommen til Faggruppelandsmødet 2016. Der refereres til artikel

Læs mere

Referat FOA Køges generalforsamling torsdag den 23. mats 2017 kl På teaterbygningen, Bag Haverne, 4600 Køge

Referat FOA Køges generalforsamling torsdag den 23. mats 2017 kl På teaterbygningen, Bag Haverne, 4600 Køge Referat FOA Køges generalforsamling torsdag den 23. mats 2017 kl. 19.00 På teaterbygningen, Bag Haverne, 4600 Køge 1. Valg af dirigenter Carsten Juncher Christensen og Britt Petersen er valgt. 2. Valg

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Social- og Sundhedssektoren den 29. april 2014.

Referat af Generalforsamlingen for Social- og Sundhedssektoren den 29. april 2014. Referat af Generalforsamlingen for Social- og Sundhedssektoren den 29. april 2014. Velkomst Formand, Laila Rødebæk Olsen byder forsamlingen velkommen. Dirigent Sektorbestyrelsen indstiller Ann Marit Nielsen,

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl i lokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 8/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde mandag den 10. november 2014, kl. 08.30 i lokale 206, Østerport

Læs mere

Målprogram for HK Kommunal Vedtaget ved HK Kommunals forbundssektorkongres den 31. januar til 2. februar 2016

Målprogram for HK Kommunal Vedtaget ved HK Kommunals forbundssektorkongres den 31. januar til 2. februar 2016 Målprogram for HK Kommunal 2016-2020 Vedtaget ved HK Kommunals forbundssektorkongres den 31. januar til 2. februar 2016 Målprogram som styringsredskab HK Kommunals målprogram understøtter de fælles mål,

Læs mere

2012 Kost og servicesektor Referat fra generalforsamling onsdag d. 29. februar kl.17. i Åkirkeby Hallen

2012 Kost og servicesektor Referat fra generalforsamling onsdag d. 29. februar kl.17. i Åkirkeby Hallen 2012 Kost og servicesektor Referat fra generalforsamling onsdag d. 29. februar kl.17. i Åkirkeby Hallen Dagsorden: Lisbeth bød velkommen og foreslog at vi sang: Når jeg ser et rødt flag smælde. 1. Valg

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af generalforsamlingen i IDA Nordvestsjællands afdeling Dato: 27. februar 2018, kl. 18:15 Sted: Sorø Kultur- og fritidscenter, Frederiksvej 27, Sorø Fremmødte: 16

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 16. juni 2015, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 16. juni 2015, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 3/2015 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-15-24-05 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 16. juni 2015, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Servicesektorens Generalforsamling den 21. marts 2017.

Servicesektorens Generalforsamling den 21. marts 2017. Servicesektorens Generalforsamling den 21. marts 2017. BESTYRELSENS BERETNING 2016: Ja, så er der gået et år igen, det er ikke helt til at forstå, at det er et år siden, men tiden løber hurtigt. Det er

Læs mere

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus

Klublove. Social- og Sundhedsassistentklubben Århus 1 Klubbens navn Klublove Social- og Sundhedsassistentklubben Århus Klubbens navn er Social og sundhedsassistentklubben i Århus 2 Formål At medvirke til at løse opgaver i forhold til medlemmerne efter regler,

Læs mere

I dette nummer: Nyt fra sektorerne: Gode medlemstilbud til dig:

I dette nummer: Nyt fra sektorerne: Gode medlemstilbud til dig: 18. årgang, oktober_november 2017, nr. 5 I dette nummer: Formanden har ordet Valg 21. november 2017 Valgmøde i Vordingborg Mange tiltag i afdelingen, herunder ændrede arbejdsgange Vi har brug for dit samtykke

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for handicaphjælpere

Referat af faggruppelandsmøde for handicaphjælpere Social- og sundhedssektoren april 2010 Referat af faggruppelandsmøde for handicaphjælpere 1. Velkomst og præsentation. Kort runde, samt velkommen. Vi er 3 handicapledsagere og 13 handicaphjælpere samt

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Kastrup 2016 1 Indhold 1. NAVN..... 4 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 4 3. FORMÅL... 4 STK. 2. Faglige opgaver... 4 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 4 4.

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler REFERAT MØDE DEN 9. APRIL 2013 Personaleforening for Køge Kommunes ansatte Fælles- og Kulturforvaltningen Personaleafdelingen Deltagere Medlemmer Sted Teaterbygningen Referent Kirsten Sattler Generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 22. september 2010 kl på Rødbyvej 71, Nakskov

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 22. september 2010 kl på Rødbyvej 71, Nakskov Maribo, den 5. oktober 2010. Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 22. september 2010 kl. 17.30 på Rødbyvej 71, Nakskov Indkaldte deltagere til bestyrelsesmødet. Bestyrelsen:

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere