Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg d.4.4.2013"

Transkript

1 Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg d Til stede: Klaus Øhlers Fiskelaug Ib Thomsen (DSRS) Henrik Montin (Nordhavnens Virksomheder) Poul Jensen (Søspejderne) Kim Dragstrup (H.A.S. sejl) Per Andersen (Motor) Ole Elleskov (Motor) Ole Nielsen (Aquanaut Dykkerklub) Peter Secher (ikke havne-relaterede virksomheder) Jens Hartmann (Erhvervsfiskere) Benny Carlsen (Havnechef) Jesper Steenberg (Havneassistent) Ikke deltagende: Beboerforeningen, Erhvervsskibene, strandjagtforeningen, fritidsfiskerne, amatør-fiskerforeningen, kajakklubben. Referent: Lise Mørk (Havnekontoret) 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. Referat godkendt. 2. Fremtidig placering af Lystfiskerskibe-kundeparkering Der skal ligge 3 lystfiskerskibe i Nordhavnen. Juventus, Sandmanden og Sonte. I efteråret 2014 genplaceres de øvrige lystfiskerskibe i Helsingør Havn, evt. ved flydebroer. Der kan ligge 2 lystfiskerskibe pr. flydebro. Vi håber på, at der kommer flere til. Skjold og Jaws ligger her formentlig igen til vinter. Med hensyn til parkering, så forsøger vi at sprede lystfiskerskibene, så kunderne har bedre mulighed for at parkere. 3. Bådoptagning flere stativer Poul fra søspejderne og Ole Elleskov synes, at det fungerer fint med vores optagevogn. De mindste stativer, havnen har indkøbt, er på 9 ton, men der arbejdes i øjeblikket på indkøb af stativer, der passer bedre til de mindre både. Henrik Montin siger at han har kendskab til danske firmaer, der laver stativer, magen til dem, vi har købt i Holland. Han vender tilbage med oplysninger om disse. Jens Hartmann mener, at arbejdsradius på den hydrauliske vogn, er meget stor. Benny sagde, at han selv havde haft de overvejelser, indtil han så bådebyggeren på Humlebæk havn køre med en vogn, nøjagtigt magen til på sit meget lille område. Om nogle år, forventer vi, at der bliver et krav om indretning af vaskepladser på Søndre Mole og så er vi nok nødt til at indkøbe en vogn, som kan transportere de landtagne både og den kan dreje på alle 4 hjul.

2 4. Betalt parkering Henrik Montin lægger ud med at spørge Benny, hvad han ved om betalt parkering på havnen. Benny refererer til et møde fra februar 2013, hvor det ikke er besluttet, at der skal være betalt parkering, men kun besluttet at der skal laves en undersøgelse, der skal afklare mulighederne for at indføre det. Benny mener at hvis der indføres betalt parkering i centrum, så vil det medføre store problemer for Nordhavnen. Der er i øvrigt ikke nogen andre havne i Danmark der har betalt parkering. Henrik spørger, hvor man som bruger af havnen skal henvende sig, for at få indflydelse, da han mener at det er noget der bliver trukket ned over hovedet på os. Der foreslås et møde med brugerudvalget og Teknisk Udvalg. Ole Elleskov siger, at det er hans opfattelse at det er besluttet, mens Per Andersen ikke mener, det er. Kim Dragstrup oplyser at der på et byrådsmøde den er besluttet at indføre betalt parkering. Det kommer bag på Benny, han undskylder sin manglende opdatering og finder referatet frem på nettet, så alle er med på hvad der egentlig er besluttet og det er følgende: at udvalget anmoder Økonomiudvalget og Ejendoms- og Miljøudvalget om, snarest muligt at tilvejebringe det planmæssige grundlag for at muliggøre midlertidig parkering på arealet bag Øresundsakvariet. at mulighederne for parkering på bådeoplagsarealet på hjørnet af Strandpromenaden og Kronborgvej undersøges med henblik på at tilvejebringe parkering snarest muligt. at forberedelser til indførelse af betalingsparkering i Nordhavnsområdet igangsættes med henblik på etablering snarest muligt. Det samlede brugerudvalg ønskede at Benny skal skrive mail til Regin (Centerchef) for at få et møde i stand med brugerudvalg og Teknisk udvalg hurtigst muligt. Arbejdsgruppen fra brugerudvalget skal lave oplæg som sammenfatter alle de argumenter der er for IKKE at indføre betalt parkering. Arbejdsgruppen består af Henrik Montin, Kim Dragstrup og Jens Hartmann. F.eks. at man gerne vil have mere liv på havnen og en havnepromenade med flere udeserveringer. Hvis betaling indføres: Da det er alle offentlige veje det handler om, vil hele havnens område skulle gøres til offentlig vej. Det er Helsingør Parkeringsservice, der skal udføre kontrollen Peter Secher foreslå en bom, som de har på Skovshoved Havn. Den kører på et kort. Der skal findes ud af hvem der skal have eventuelle parkeringstilladelser. Er det i modstrid med lokalplanen? Kim Dragstrup stiller spørgsmålstegn ved, om det er lovligt. Skal der laves en advokat undersøgelse.

3 5. Salg af Benzin/Diesel Midtermolen Det er et stort problem, at der ikke kan bruges betalingskort på benzin/diesel standeren. Havnen har i flere år kæmpet for at få lov at beholde vores anlæg og det er gået godt indtil kommunen var nødt til at gå i udbud i (hvilket er lovpligtigt) For ca. 4 år siden fik vi lov at erstatte et udbud og beholde vores leverandør på betingelse af, at man tilknyttede sig SKI aftalerne. Udbuddet blev vundet af Hydro Texaco og da systemets software tilhørte Uno X, blev det fjernet, hvilket har betydet, at man alene kunne betale med kontanter. Dette er et problem, da mere end 80 % af omsætningen ligger på betalingskort. Havnen forhandler pt. om en løsning, så man kan benytte betalingskort fra ca , men det bliver uden muligheder for at betale med kontanter. Prisen er benzinselskabets daglige vejledende udsalgspris som tillægges 25 øre/l. Vores diesel er transport diesel uden bio tilsætning, som ikke må sælges på til marinabrug. 6. Affaldsplan Hvert 3. år udarbejdes en ny affaldsplan. Jesper Steenberg udleverer en beskrivelse til gennemlæsning, samt en havneoversigt. Eventuelle tilføjelser, forslag til forandringer eller idéer til noget, der kan gøres bedre, er meget velkomne. Miljøgården virker fint nu og bliver ikke brugt som losseplads af udefrakommende. 7. Renoveringsplan fase 1,2 og 3 Renoveringsplanen var inddelt i 3 faser. 1. fase er nu pillet ud da den forventes gennemført over driften i de kommende 3 år. Fase 1 består af delvis renovering af Søndre Yderhavn, etablering af plankedæk fra bro 18 til bro 20 og flytning af bølgeskærmen over i skel ved Kronborg. Vi håber at vi kan få tilladelserne i gennem, så bølgeskærmen kan flyttes i år inden bådene går på land på Søndre Mole. Renoveringen af Søndre yderhavn forventes at give ca. 15 mindre bådpladser. Fase 2 og 3 (33 mill.) laves Fase 1 Hele Nordre inderhavn ryddes, uddybes og der rammes spuns langs indersiden og langs nordre mole og alle forberedende arbejder til en ny Servicebygning på Nordre Mole foretages samtidigt. Der etableres flydebroer. Fase 3 Der rammes spuns fra bro 12 til bro 15. Søndre inderhavn oprenses til kote 2,5 m ved DV. Der laves ny landfæstning til bro 14 og Beddingspladsen nivelleres, formentlig i kote 2,3 m. Der bygges ny servicebygning på Nordre Mole.

4 8. Indvielse af Kulturhavn Kronborg Benny vil gerne vide, om der er klubber, der kunne være interesserede i at deltage. Der er reserveret 2 flydebroer til arrangementer. Der vil være mange forskellige aktiviteter fra kl. 11 og til omkring kl F.eks. Bjørn sejler med passagerer 3 scener på Nordre mole Underholdning fra forskellige kor Musik og teater Ole Thomsen laver en udstilling om Havnens historie Det er de 3 direktører, fra Helsingør Kommune, Real Dania og Kronborg som har forestået byggeprojekt Kulturhavn Kronborg der inviterer. De, der ønsker at deltage, kan henvende sig til: Søs Vikkelsøe, KPE, på skv64@helsingor.dk Den indvies Søfartsmuseet og der er allerede tilmeldt flere interessante skibe bl.a. Kongeskibet og Georg Stage og det er H.M. Dronningen, der indvier museet. 9. Ledige bådpladser gennemsnitsalder gør vi nok for at tiltrække unge sejlerfamilier Benny har været til møde i FLID (Foreningen af Lystbådehavne I Danmark) hvor den høje gennemsnitsalder på bådejere på havnene, ses som et stort problem. Gennemsnitsalderen er sidst i 50 erne. Hvad skal man gøre for at fremme lystsejlads? Er der gode ideer i brugerudvalget, der kan tiltrække flere unge mennesker/familier i havnene? Flere delebåde dette vil kunne lette generationsskifte Udlejningsbåde Kontakte og hjælpe de, der har både, som kunne trænge til en hjælpende hånd Vi har ikke helt så lange ventelister til bådpladser i år, da mange har valgt at stille deres ansøgning i bero. Eventuelle ledige pladser vil blive annonceret på vores hjemmeside. Henrik Montin er sikker på, at alle pladser kan udlejes til udenbys. Jens Hartmann spørger til, hvis det er en erhvervsfisker, der bor udenfor kommunen, der vil overtage. Det siger Benny, at man godt kan, men Jens kender til en, der har fået afslag på det grundlag. Vi har annonceret nogle store pladser ledige i Helsingør Havn. Det er pladser til både fra meter i længden. Annoncerne er i Yachting World, Bådnyt, Bådmagasinet m.fl. Benny forklarede, at da vi sidste gang reviderede vores Vedtægter og Ordensregler, blev disse ændret således at det blev lettere at foretage generationsskifte.

5 10. Fælles arbejdsdag 4.maj 2013 Alle opfordres til at melde sig til. Der ligger en tilmeldingsliste i gæsterummet. 12. A Benny med ekstra punkt Den er der Nordhavnens dag. Tilbagemeldinger fra 2012: Per Andersen synes at det var super godt, at vejen blev lukket af kl. 12. Der er stor ros til forretningerne for annoncering. Det maritime loppemarked var en stor succes. Ib Thomsen fortæller, at de havde rigtig mange der gerne ville med ud og sejle. Benny vil gerne have idéer til dette års arrangement, som foreløbigt er: Fregatskydning Leje af scene til musik om aftenen S/S Bjørn med orkester Butikker åbent Maritimt loppemarked Lyseslukker- Havnerundtur (Undersøge vedr. sikkerhed) HAS ungdom sejler ture med interesserede Benny vil gerne stå for design og trykning af plakater. KOM MED FORSLAG, SÅ VI KAN FÅ MERE LIV PÅ HAVNEN 11. Dato for næste møde Mandag den kl Eventuelt Kim Dragstrup vil gerne have at ordet Lystbådehavn kommer til at stå på et skilt, så det bliver synliggjort, at vi er en lystbådehavn. Kan der ikke under Helsingør Nordhavn stå Lystbådehavn? Benny fortæller, at det ikke bliver til noget med at slå havnene sammen. Det er ikke muligt at samle begge havne under samme registreringsform. Vi bibeholder derfor Helsingør Selvstyre Havn og Helsingør Nordhavn som 2 selvstændige havne, men Byrådet har allerede besluttet, at alle havne skal henhøre under økonomiudvalget fra Per Andersen spørger omkring skiltning og Benny fortæller, at der kører et skiltedesign projekt i forbindelse med færdiggørelsen af Kulturhavn Kronborg og at det nok er en god ide, at Nordhavnen også deltager, så vi får samme type skilte på begge havne, men han forventer ikke, at designet kommer til udførelse før i Efter mødet takkede BCA for et godt møde og havnen var vært ved et stykke mad. Lise Mørk Referent

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den 18.9.2014 26.3.2015

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den 18.9.2014 26.3.2015 Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Den 18.9.2014 26.3.2015 Til stede: Benny Carlsen (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Jesper Steenberg (Helsingør Havne) Per Andersen

Læs mere

Punkt 1.+2 Levering af nye stativer samt optagning. Nordre og Søndre P-plads/ Begrænset antal landpladser vinteren 2015/16

Punkt 1.+2 Levering af nye stativer samt optagning. Nordre og Søndre P-plads/ Begrænset antal landpladser vinteren 2015/16 Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: 17.9.2015 Mikael Lohmann (H.A.S. Sejl) Henrik Holst (H.A.S. Sejl.) Navn? Kim Schroeder (Dykkerklubben Aquanaut) Per Andersen (H.A.S. Motor)

Læs mere

Nyhedsbrev Forår 2016. Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk. Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn

Nyhedsbrev Forår 2016. Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk. Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Forår 2016 Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Gratis WI-FI på Havnen Der skal ikke bruges kode. Foråret er godt i gang

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Den 18.9.2014 Til stede: Ikke deltagende: Referent: Benny Carlsen (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Per Andersen (H.A.S. Motor) Ole

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg dag d

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg dag d Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg dag d.18.4.2012 Til stede: Søren Neiiendam (Beboerforeningen) Ib Thomsen (DSRS) John Sørensen (Nordhavnens Virksomheder) Jens Hansen (Erhvervsfiskerne)

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne)

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg 04.10.2018 Til stede: Jesper Schrøder (Helsingør Havne) Jan Christensen (Helsingør Havne) Lene Jensen (Helsingør Havne) John Sørensen (Nordhavnens

Læs mere

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den

Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg. Den Referat af møde i Nordhavnens Rådgivende Brugerudvalg Den 04.10.2016 Til stede: Jan Hjort Christensen (Helsingør Havne) Jesper Steenberg (Helsingør Havne) Henrik Montin Sørensen (Nordhavnens Virksomheder)

Læs mere

Referat Havnebestyrelsen

Referat Havnebestyrelsen Referat : Mandag den 19. maj 2014 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Det Røde Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Benedikte Kjær (c) Henrik Møller (A) Christian Holm Donatzky

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Projektbeskrivelse. For gennemførelse af Renoveringsplanen for Helsingør Nordhavn. Renoveringsplanen er godkendt i Økonomiudvalget den Den 14.5.2012.

Projektbeskrivelse. For gennemførelse af Renoveringsplanen for Helsingør Nordhavn. Renoveringsplanen er godkendt i Økonomiudvalget den Den 14.5.2012. Projektbeskrivelse For gennemførelse af Renoveringsplanen for Helsingør Nordhavn. Renoveringsplanen er godkendt i Økonomiudvalget den Den 14.5.2012. Havnechef Benny Carlsen, Projektleder 27.02.2014 Baggrund

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE September 2019 Redaktørens klumme Flere brugermøder om Nordhavnen er på vej her i efteråret Jeg har som redaktør og udviklingsmedarbejder annekteret Havnechefens klumme denne

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE April 2019 Havnechefens klumme Sommertid, leben og lyse tider Så skiftede vi til sommertid, og der er et leben på havnen, der peger i mod lysere tider og højere temperaturer.

Læs mere

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl.

MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE. Referat. fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl. MØDE I BESTYRELSEN FOR GENTOFTE KOMMUNES HAVNE Referat fra bestyrelsesmøde den 18. august 2015 afholdt i Skovshoved Havn kl. 17:00 Mødedeltagere : Per Blinkenberg-Thrane (PT), Christian Behnke (CB), Mads

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2015

Nyhedsbrev Efterår 2015 HELSINGØR HAVNE Nyhedsbrev Efterår 2015 Vedtægter og Ordensregler for Helsingør Nordhavn Hjemmeside: www.helsingor-havne.helsingor.dk Gratis WI-FI Der skal ikke bruges kode. Ny Servicebygning Herover havnens

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Rungsted Havn Efterår 2008

Rungsted Havn Efterår 2008 Rungsted Havn Efterår 2008 55 53,2N 12 33,2E Havnens Havnens faste faste stativer stativer Havnen udsendte information i marts, og en folder i juni/juli om det nye tiltag med havnens anskaffelse af faste

Læs mere

Referat for Havnebestyrelsen

Referat for Havnebestyrelsen Referat for Havnebestyrelsen Mødedato 18. maj 2015 Tid Kl. 16.00 Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné Otto Vølund Poulsen (V) Per Sørensen

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere.

Inden længe udsendes medarbejderlister så de kan opdateres hurtigst muligt med årets medarbejdere. Formandsmøde i Tunø Festival Tid: Lørdag den 27. feb. 2016 kl 12:00 Sted: På Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C lokale 0.5 Velkomst Formanden byder velkommen og giver en status på festivalen.

Læs mere

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Spørgsmål fra husejerne og tilhørende svar fra Bestyrelsen: 2. Bestyrelsens beretning for år 2015 v/formand John Bünger Svar: Spørgsmål fra salen:

Læs mere

Beretning generalforsamlingen 2013

Beretning generalforsamlingen 2013 Beretning generalforsamlingen 2013 Kære medlemmer - så er det tiden den årlige generalforsamling i Shopping Svendborg. Siden sidste generalforsamling er der kommet ny formand til, idet jeg har overtaget

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016 Læs inde i bladet: REFERAT FRA ÅRETS GENERALFORSAMLING ÅRETS ARRANGEMENTER STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Referat: Ad 1) Valg af referent og ordstyrer Referent: Carsten L. Buus (Viking) Ordstyrer: Erik Madsen (Viking) Ad 2) Præsentation af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 7/9-2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. Afbud fra Alex Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må

Læs mere

Vestre Baadelaug Mødereferat

Vestre Baadelaug Mødereferat Vestre Baadelaug Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 02. NovemberOktober, 2015 Deltagere: Hans R. Petersen (HRP), formand Ole Espensen (OE), næstformand Johnny Iversen (JI), kasserer Henrik Kam Kristensen

Læs mere

GÅGADEN - REGLER FOR INDRETNING, ANVENDELSE OG VEDLIGEHOLDELSE

GÅGADEN - REGLER FOR INDRETNING, ANVENDELSE OG VEDLIGEHOLDELSE GÅGADEN - REGLER FOR INDRETNING, ANVENDELSE OG VEDLIGEHOLDELSE Velkommen til gågaden i Hørsholm. Her skal være plads til et levende handels- og byliv, sikker og tryg færdsel for alle og gode aktiviteter

Læs mere

Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Helle Dyrting, Ingrid Just, Jakob Snedled

Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Helle Dyrting, Ingrid Just, Jakob Snedled Dagsorden / Referat ordinært møde Tisvilde Lokalråd. D. 6. oktober 2015 kl 19 hos Lis Tibirkevej 15. Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm,

Læs mere

På de følgende sider kan du læse om nogle af de overvejelser du bør gøre dig, hvis du påtænker at skifte din bolig ud.

På de følgende sider kan du læse om nogle af de overvejelser du bør gøre dig, hvis du påtænker at skifte din bolig ud. Wennemoes Bolig På de følgende sider kan du læse om nogle af de overvejelser du bør gøre dig, hvis du påtænker at skifte din bolig ud. Ingen bolig passer til vores liv, hele livet. Vi bor alene, vi flytter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015

Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 5. 10. 2015 Deltagere: Lars, Kim, Rene, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne have læst det) a. Siden

Læs mere

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det.

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det. Referat af bestyrelsesmøde i Bisserup Sejlklub onsdag den 20. april 2016 Jann Højgaard Olsen (JHO), Lone Poulsen (LP), Klaus Gøtzsche-Larsen (), Freddy Dahl Thomasen (FDT), Harly Bruun Jørgensen (HBJ)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 62, den 26. juni 2014 kl. 17.30.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 62, den 26. juni 2014 kl. 17.30. Referat af bestyrelsesmøde nr. 62, den 26. juni 2014 kl. 17.30. 6. august 2014 Til stede: merne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST), Steen Emborg (SE), Erik Kragh-Hansen (EKH), Jens Rosengaard

Læs mere

KULTUR OG BORGERSER- VICE Sport & Fritid Aarhus Kommune

KULTUR OG BORGERSER- VICE Sport & Fritid Aarhus Kommune Detailplan for Vestsiden af FTL-havnen Side 1 af 11 Baggrund for detailplanen Juni 2012 vedtog byrådet Dispositionsplan for Fiskeri-, Træskibs- og Lystbådehavnen samt arealerne mellem Grenaabanen og Skovvejen/

Læs mere

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården.

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården. Medieavisen 2014 nr. 1 Hv em er Mediehuset? Mediehuset på Skovgården består af Medieværkstedet på Skovgården og det tidligere Infohuset. De to medietilbud er i dag slået sammen og hedder Mediehuset. Denne

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 24. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2013. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 24. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2013. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 24. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2013 Læs inde i bladet: FORMANDENS BERETNING GENERALFORSAMLING NYE ORDENSREGLER FOR HAVN OG VÆRKSTED SE ÅRETS ARRANGEMENTSKALENDER SØRUP HAVNS

Læs mere

Sejlklubben København

Sejlklubben København 1) Til stede: merne: Finn Kristiansen (FK), Henrik Bjerregaard Jensen (HBJ), Sten Emborg (SE), Erik Kragh-Hansen (EKH), Jens Rosengaard (JR), Steffen Torvits (ST), Grete Ørskov (GØ), Jacob Rubæk Christensen

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 19.2.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 17.2.2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Henrik Frederiksen, Knud Erik Feldt, Anne Skjerning, Ole Harby, Ole Søndermølle, Jens Troense, Carl

Læs mere

GF Indkilden. Referat fra 17. Bestyrelsesmøde. Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Louise Holm, Arne Jensen og Tommy Breck

GF Indkilden. Referat fra 17. Bestyrelsesmøde. Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Louise Holm, Arne Jensen og Tommy Breck GF Indkilden Emne: Referat fra 17. Bestyrelsesmøde Mødeleder: Breck Referent: Breck Dato: 28. November 2011 Varighed: 1900-2100 Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Louise Holm, Arne Jensen og Breck Fraværende:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Referat fra Fælles Foreningsmøde d. 13/4 2010 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat fra Fælles Foreningsmøde d. 13/4 2010 i Fjelstervang Landsbycenter Referat fra Fælles Foreningsmøde d. 13/4 2010 i Fjelstervang Landsbycenter Velkomst ved Jette Nyt fra de forskellige foreninger: Borgerforening ved Anna og Birthe: Har det sidste år arrangeret Fælles foredrag,

Læs mere

RUNGSTED HAVN Forår 2012

RUNGSTED HAVN Forår 2012 RUNGSTED HAVN Forår 2012 12 33,2E 55 53,2N Pladspriser 2012/2013 På trods af den voldsomme stormflod der ramte havnen den 27. november 2011, med store skader til følge, vil priserne for den kommende sæson

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag)

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse mandag den 23. marts 2015 Afbud: Irvin Beckovic 1. Referat fra: a) Bestyrelsesmødet den 26. januar 2015 Referatet blev godkendt uden bemærkninger 2. Efterretninger/siden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 18, d. 6. maj 2010.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 18, d. 6. maj 2010. Referat af bestyrelsesmøde nr. 18, d. 6. maj 2010. 4. juni 2010. Tilstede: merne Birgit Thejls (BT), Henrik Sengeløv (HSE), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR), og Jan Bredde Andersen (JBA), Henrik

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling Den 20. januar 2013 Nyt fra bestyrelsen 1. Økonomien a. Status Klubbens nye kasserer gav status for klubbens økonomi. Der er stadig problemer med likviditeten pga. et likviditetsunderskud i klubben på

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden:

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden: Skoleparken 1 Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden 4. Orientering om status på helhedsplan/tilstandsvurdering

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Pt. er der et underskud på knap 30.000 kr. hos foreningen, underskud på knap 80.000 kr. hos ejendommen.

Pt. er der et underskud på knap 30.000 kr. hos foreningen, underskud på knap 80.000 kr. hos ejendommen. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde Mødedato: Søndag den 28.04.2013 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 09:45 14:00 Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 02 Fortæring: KLC Tegnstyrer: JAN Kvaje slik: Referent:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Der var mødt 29 grundejere frem plus medlemmerne i bestyrelsen. Ad 1 Valg af dirigent Esben Hansen blev valgt til dirigent (efter to års pause).

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i GVF torsdag den 31. marts 2016

Referat fra Generalforsamling i GVF torsdag den 31. marts 2016 Referat fra Generalforsamling i GVF torsdag den 31. marts 2016 Afholdt på Restaurant Egå Marina. Mogens Berg fra Fibia indleder aftenen med foredrag om fiber med internet/tv, som har ca. 900 tilsluttede

Læs mere

Projekt Byfest i Fløng

Projekt Byfest i Fløng Referat BYFESTMØDE #8 DELTAGERE: MEDDELT AFBUD: Cafeen, Kim (og Hans-Arne) Høje-Taastrup Private Dagpleje mv, Pernille Fløng Partytelte, Henrik FHI Seniormotion, Hans-Arne Engvadgård, Pia FHF Fodbold,

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Filnavn: Plan-4-juni.pdf Side 1 af 20. Holbæk Havn. Visionsplan

Filnavn: Plan-4-juni.pdf Side 1 af 20. Holbæk Havn. Visionsplan Filnavn: Plan-4-juni.pdf Side 1 af 20 Holbæk Havn Visionsplan Kontaktgruppen for havnens beboere Visioner, idéer og forslag. Juni 2013 Filnavn: Plan-4-juni.pdf Side 2 af 20 Krags Brygge bør føres igennem.

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde søndag d. 9/11-2014 kl 10.00. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde søndag d. 9/11-2014 kl 10.00. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde Dagsorden: Indkaldelse til bestyrelsesmøde søndag d. 9/11-2014 kl 10.00. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg 17, 5300 Kerteminde 1. Valg af referent Michael Møller er valgt 2. Generalforsamling a. Kolding,

Læs mere

Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E

Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E 1 Havnens vedligehold og pladsleje 2005/2006 Der er i vinterens løb udarbejdet en tilstandsrapport for havnen af Cowi a/s, med henblik på at kunne langtids-planlægge

Læs mere

Referat fra havnebestyrelsesmøde

Referat fra havnebestyrelsesmøde Referat fra havnebestyrelsesmøde Mødedato 22. september 2014 Tid Kl. 16.00 Sted Næstved Havn, Vestre Kaj 16 Medlemmer Bjarne Eggert Rasmussen Hanne Sørensen (A) Henrik Bonné - afbud Otto Vølund Poulsen

Læs mere

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 Generalforsamling Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsens forslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20 A som dirigent, og

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

1. Valg af referent samt godkendelse af dagsorden Sanne Jaldorf Andersen blev valgt som referent

1. Valg af referent samt godkendelse af dagsorden Sanne Jaldorf Andersen blev valgt som referent 1. Valg af referent samt godkendelse af dagsorden Sanne Jaldorf Andersen blev valgt som referent 2. Nyt fra Hanne Skaarup a. Inklusionstema: Har været på som rød tråd i forgangne år der har været samarbejdet

Læs mere

DAGSORDEN. Medarbejderrådsmøde (6) 4. juni 2015, kl. 9-11. 1. Valg af referent og ordstyrer. Ordstyrer: Lars Referent: Nadia

DAGSORDEN. Medarbejderrådsmøde (6) 4. juni 2015, kl. 9-11. 1. Valg af referent og ordstyrer. Ordstyrer: Lars Referent: Nadia Til: Viceværterne - Jim Køkken - Karina Montageværksted - Rene Maskinværksted - Tom Pakkehallen - Mikael Grafisk - Søren Skovhjælper Per Cafeladen - Sidsel Personale: Sebastian, Grethe, Sanne, Kenneth,

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Referat for møder afholdt den 1. april og 10. april 2014.

Referat for møder afholdt den 1. april og 10. april 2014. Referat for møder afholdt den 1. april og 10. april 2014. Deltagere den 1.4: Deltagere den 10.4: Robert, Henriette, Thøger, Hans, Per, Lea, Bodil og Marianne Robert, Henriette, Thøger, Hans, Bodil og Marianne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund.

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub x 3 Fra d. 15/1-2016 - 15/2-2016. - 22/2-2016. Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel. På mødet d. 15/1-2016 deltog Ole højlund. Referent: Maybritt

Læs mere

Din Gode Ide - Borger

Din Gode Ide - Borger Din Gode Ide - Borger Ansigtsløft til Frederiksberg Allé 11.02.15: Kommunen skulle arbejde for at integrere den "glemte del" af Frederiksberg Allé, der går fra Sankt Thomas Plads ned til Vesterbrogade

Læs mere

Parkering på Frederiksberg. - Hvem, hvor og hvad skal det koste?

Parkering på Frederiksberg. - Hvem, hvor og hvad skal det koste? Parkering på Frederiksberg - Hvem, hvor og hvad skal det koste? Kære Frederiksberg-borgere og virksomheder, I de senere år er det blevet vanskeligere at finde en parkeringsplads på Frederiksberg. Det skyldes

Læs mere

Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015

Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015 Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015 Dato, tid og sted: Deltagere: Mål for mødet: Søndag den 6. september 2015 kl. 15-17 hos Pia i nr. 111, 1. tv. Næste møde: onsdag den 7. oktober

Læs mere

Landsforeningen LandboSenior.dk

Landsforeningen LandboSenior.dk Nyhedsbrev nr. 72 december 2015 Indhold: 1. Formanden har ordet. 2. Tips- og Lottomidler. 3. Årsmøde 2016. 4. Indkaldelse til generalforsamling. 5. Medlemsopgørelse. 6. Kontingent 2016. 7. Rejse til Sydamerika.

Læs mere

FORMANDENS BERETNING VED 8. Marts 2014 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDENS GENERALFORSAMLING TORSDAG 27. MARTS 2014.

FORMANDENS BERETNING VED 8. Marts 2014 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDENS GENERALFORSAMLING TORSDAG 27. MARTS 2014. FORMANDENS BERETNING VED 8. Marts 2014 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDENS GENERALFORSAMLING TORSDAG 27. MARTS 2014. 1. VELKOMST. Allerførst vil jeg gerne have lov til at byde alle hjertelig velkommen, endnu

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 24. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2013. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 24. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2013. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 24. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2013 Læs inde i bladet: SØRUP HAVNS BÅDELAV I TV SE ÅRETS ARRANGEMENTSKALENDER RENOVERING AF YDERMOLEN SÆTTES IGANG 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV

Læs mere

Idekatalog Masterplan for Sæby

Idekatalog Masterplan for Sæby IDEKATALOG MASTERPLAN FOR SÆBY Idekatalog Masterplan for Sæby Idekatalog fra Sæby Havns Beboerforening for området Sæby Havn, Strandgade, Klostergyden, Den gamle fabriksgrund, Nordstranden og Søndre strand

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 3. AUG 2008 Nr. 48 i rækken. Antal fremmødte: 40 Pkt. 1: Valg af dirigent: Ledgaard Kobjældevej 16 valgt. Pkt. 2: Valg af referent: Ebbe Nørtved valgt. Pkt. 3: Formandens beretning. Stranden: For øjeblikket er stranden

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Start i Skolepraktik på KTI. Vil du være. Tømrer?

Start i Skolepraktik på KTI. Vil du være. Tømrer? Start i Skolepraktik på KTI Vil du være Tømrer? Du sidder nu med brochuren om skolepraktikordningen, fordi du gerne vil være tømrer, men endnu ikke har anskaffet en praktikplads. Læs på midtersiderne om

Læs mere

Vild med Vand. Notat fra møde i udvalget "Vild med Vand" d. 18. jan. 2015

Vild med Vand. Notat fra møde i udvalget Vild med Vand d. 18. jan. 2015 1 Notat fra møde i udvalget "Vild med Vand" d. 18. jan. 2015 Deltagere: Kim, Bjarne, Johnny, Andreas og Vibeke. Dagsorden: 1. Præsentation Hver enkelt gav en bred orientering. Deltagerne er: Kim Lyngbak,

Læs mere

Årgang 57 juli 2012 1

Årgang 57 juli 2012 1 Årgang 57 juli 2012 1 Herregaardsjægeren udgives af foreningen Danske Herregaardsjægere www.herregaardsjaegeren.dk Formand: Kristian Stenkjær tlf. 54 45 31 31 Vennerlundsvej 11 4840 Nørre Alslev E-mail:

Læs mere

Formøde den 17. april 2013

Formøde den 17. april 2013 Formøde den 17. april 2013 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Joan Lindholdt, Sven Lyster, Dan R. Petersen, Rasmus Rosenkvist, Søren Secher og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1. Ny lokalplan

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Beretning generalforsamling Ribe Bykernes Beboerforening 2013

Beretning generalforsamling Ribe Bykernes Beboerforening 2013 Beretning generalforsamling Ribe Bykernes Beboerforening 2013 Året 2013 har for en stor dels vedkommende stået i Ølskurets tegn, både internt i foreningen, men måske mest i medierne. Specielt har det netop

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Dams Have, den 25. januar 2015 Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Fremmødte fra hus nr. 2, 6, 7, 10, 11, 14, 16, 17, 18, 19, 23, 25. 1. Valg af dirigent og referent: Freddie (17) og

Læs mere

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen Kære indsamlingskoordinator Tusind tak, fordi du vil være en del af Gigtforeningen og Scleroseforeningens husstandsindsamling i Region Midtjylland

Læs mere

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011.

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Dirigent Leif Bønning, referent Lisbeth Skals Jensen, stemmetællere bliver valgt, når

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016 Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. januar 2016: Åbent hver anden fredag! NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Februar 2016 VELKOMMEN TIL Februar 2016 Så kom februar,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 31.3.2014 Fra klokken 19.00 til 21.30

Referat af bestyrelsesmøde den 31.3.2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 1 Horsens d. 12.04.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 31.3.2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Anne Skjerning, Bjarne Hansen, Ole Søndermølle, Jens

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Dirigenten overtog generalforsamlingen og erklærede den lovlig indvarslet. Dirigenten oplæste dagsordenen og gav herefter ordet til formanden.

Dirigenten overtog generalforsamlingen og erklærede den lovlig indvarslet. Dirigenten oplæste dagsordenen og gav herefter ordet til formanden. 1 Generalforsamling i VMK torsdag, den 14. april 2011 120 medlemmer mødte op til VMK s årlige generalforsamling. På forhånd var medlemmerne orienteret om, at det var en meget vigtig aften, idet medlemmerne

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 1 Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 Tilstede. alle Formanden bød velkommen til det første møde i 2011. 1: Gennemgang af referat fra mødet den ls.nov. 2010. Referatet underskrevet uden kommentarer

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4 Den 7. november 2006

Nyhedsbrev nr. 4 Den 7. november 2006 Nyhedsbrev nr. 4 Den 7. november 2006 Nyhedsbreve fra Sporvejshistorisk Selskab og Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm er information udsendt direkte til mailmodtagere, der har ønsket at få nyheder. Sporvejsmuseets

Læs mere