============================================================================

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "============================================================================"

Transkript

1 Idéer til hjemmesiden? Skrevet af Coromilla /02/21 12:01 Hej medlemmer. Jeg har påtaget mig den opgave at lave ny hjemmeside til Moparklubben. Det er jo ment som et samlingspunkt for alle vores medlemmer, kommende medlemmer og nysgerrige, så det vil det være dejligt, hvis i kom med nogle idéer. Alle forslag vil blive taget op til overvejelse. ~ Coromilla Skrevet af Præsten /02/21 12:15 Hej Camilla, som udgangspunkt synes jeg vores site i dag har mange af du funktioner vi bør have. Så en modene variant af denne :) Skrevet af Coromilla /02/21 12:40 Det lyder godt. ;) Skrevet af piet /02/21 15:50 Det er rigtigt, men den måde man skal finde rundt i de links er ikke smart, det må kunne gøres på en anden måde. Så skal der vel også på siden være plads til vores sponsorer, der hjælper med gaver og penge, så vi kan holde vores træf. Kan det lade sig gøre at den var både var på Dansk og Engelsk? Denne her kan en masse og virker overskuelig afligevæld. Håber der er flere der kommer med ideer. Skrevet af 318dude /02/21 15:52 B) MOOOPAAAARRR:woohoo: Jeg må gi niels ret,hjemmesiden er egentlig ok.det folk nok savner mest,er et foto galleri der virker,og hvor alle kan lægge fotos op.flot initiativ Camilla!!! Steen Skrevet af Coromilla /02/21 15:58 Dejligt med eksempler, så jeg har en retning at gå i ;)

2 Jeg vil se om det ikke er muligt at få siden i flere sprog. Et ordenligt fotogalleri skal der da til, når vi stolt skal vise vores fede biler frem og vores hyggelige træf! B) Jeg ser, hvad jeg kan finde på, men TAK for hurtig tilbagemelding, gutter :) Skrevet af Manse /03/08 21:51 Altså jeg kunne jo komme med mange ider, men så er der nok nogle af de gamle hø-nisser ;) (smiler) der kommer op af stolene.. Jeg syntes at siden mangler et design som er lidt mere 50/60 agtigt, måske nogle nye farver, opdeling af evt. menu så den bliver mere overskulig osv... :evil: Men vil heller tilbyde min hjælp hvis du mangler en til billeder, design osv... Fucking Roll'N Roll :evil: Skrevet af Larse /07/15 11:27 Nu så jeg at denne side er opbygget i Joomla. Det CMS system har jeg brugt i mange år til flere hjemmeside og har rigtig meget erfaring med alt det, som systemet kan. Også 3. parts komponenter osv. Lige nu har jeg disse to: Jeg synes, at siden skal fortsætte i Joomla, og så den bare opdateres til de nyeste komponenter. Joomla er uden tvivl det mest brugervenlige setup og er helt overlegen i forhold til muligheder. Ser man lidt på, hvordan mine sidder, så er community meget bedre. Denne side kører med Community Builder, men man bør overveje at skifte til JomSocial selvom det koster 7-800kr at købe licens til. Men det er 100 gange bedre og meget mere brugervenligt. Og så kan det meget mere. Gallerier, videoer og ja, alt, fungerer meget bedre. JomSocial kan overfører profiler/billeder osv fra Community Builder, så ingenting går tabt. Er siden opdateret til Joomla 1.5? Det skal den i hvert fald være. Og forum skal opdateres til nyeste version, så vi kan poste youtubefilm og andet og se dem inde i selve forum. Det burde forholdsvis nemt kunne gøres uden, at vi mister alt indholdet i det nuværende forum. Og ja, så skal templete skiftes til et lidt mere cool rock'n'roll templete. Jeg ville nok kunne lave en fuldstændig opdateret side, der spiller max på en dags tid eller to... Køb og salg fungerer ikk rigtig eller hvad? Det kan nemt sættes op med et cool "market" til joomle. Der bør også være en blog, så folk kan blogge deres restaurering, træf, hyggeture eller andet. Alt ovenstående ville jeg kunne lave på en eftermiddag bortset fra templete. Det tager lidt tid og få perfekt. Skrevet af Larse /07/15 11:30

3 Nå ja, og en cool kalender funktion, hvor alle kan lægge events ind, og hvor alle så kan tilmelde sig. Det er også nemt at sætte op i Joomla... :) Skrevet af 68Charger /07/15 11:42 Du er sgu for hurtig. Det går langsomt her på siden. Har knap nok svaret på dit første indlag, så har du et nye klar. Fedt med ny energi det mangler vi rigtig meget af Du må da se at komme igang med vores side. Ring lige hvis du brænder for det. Hilsen SW Skrevet af Coromilla /07/15 12:20 Hej Lars Det lyder jo helt super! Jeg havde taget opgaven at lave en ny hjemmeside til moparclubben, men har ikke den store erfaring i Joomla, og er stadig på begynderniveau. Jeg er uddannet til at programmere website fra bunden af, så det at skulle vende sig til et system, der næsten klarer det hele for dig, var lidt af omvæltning. ;) Jeg er startet på en ny hjemmeside, men tror bestemt du kan gøre det bedre og hurtigere end jeg. Har fundet frem til nogle komponenter, som du sikkert kender til. Mange hilsner Camilla Skrevet af Larse /07/15 12:44 Hej Camilla Hvis du ikk har noget imod, at jeg presser mig på, så vil jeg gerne hjælpe/sætte siden op i Joomla. Vi kan jo hjælpes lidt ad :) Hvis du er en haj til at kode, så er der helt sikkert nogle ting specielt i opsætningen af et nyt template, som du har meget mere styr på end mig. Når jeg roder i koderne er det meget trail and error metoden ;) Hvilken version af Joomla kører den på? Skrevet af Coromilla /07/15 14:34

4 Det er dejligt at der er en i blandt os, der kan noget med Joomla :) Jeg har slet ikke noget imod at du vil prøve, for så kunne jeg måske også lærer lidt af dig ;) Jeg kan rette, tilføje og slette i eksisterende templates og mon ikke med lidt træning, at vi kan lave et template som vi selv vil have det ;) Lige nu er hjemmesiden i Joomla 1.0. Jeg har forhørt mig rundt omkring, og har fået at vide det ikke kan lade sig gøre at opdatere med 1.5 uden store problemer... Det er lavet om i databaserne fra 1.0 til 1.5. Det er ikke mig der har filerne til hjemmesiden, men hvis vi kunne få fat i dem, og/eller lave en sikkerhedskopi, så kunne vi prøve at opdatere lidt forskelligt? Så man bibeholder trådene, billeder og brugere. Super hvis vi kunne få noget op og køre! B) Skrevet af Larse /07/15 15:38 Hvis den er i Joomla 1.0, så tager det lidt mere end en eftermiddag ;) Men det kan sagtens lade sig gøre at migrere til 1.5. Jeg byggede min side, i joomla 1.0 og har migreret uden problemer til joomla 1.5 Faktisk er jeg lidt overrasket over, at siden stadig fungere. Joomla 1.0 understøtter nemlig ikk php 5.0 (måske endda lavere) og derover. Så sidens indhold vil blive blank på et eller andet tidspunkt, når serveren ikk længere understøtter ældre versioner af php. Det skete nemlig for min side, så jeg var tvunget til at migrere til 1.5. Jeg var også bange for det, men følger med de forskellige guides til punkt og prikke, så er det ret nemt. Problemet ligger mere i, om der stadig findes en extension til at migrere Fireboard. Er det Fireboard, der er brugt som forum, ikk? Hvis jeg får adgang til backend, så kan jeg installere migrerings komponentet og lave en sql fil, og så kan jeg lege med det på en lokal server, så vi er sikre på, at det virker som det skal. Her er en af de mange guides: Skrevet af Larse /07/15 16:05 Jeg har fundet etl plugin til at migrere Fireboard samtidig med resten af Joomla 1.0. Community Builder har dog ingen migrator længere, så selve profilerne vil gå tabt, men alle brugere rykker med over, så folk skal bare lige opdatere deres profiler igen. En anden stor fordel ved at migrere til Joomla 1.5 er også, at vi kan lave en video sektion, så folk kan smide diverse film op fra youtube og andre kanaler. Filmene vil også kunne ses direkte i forum uden at skulle skrive nogen koder eller noget. Bare via link... Skrevet af Larse /07/15 16:06 Hov, jeg kan jo se i bunden, at det er joomlaboard, der er brugt som forum. Det skal så først migreres til Fireboard, som så kan blive overført til det nye site. Det burde heller ikk være noget problem.

5 Man kan også betale sig fra hele migreringen, så man er sikker på, at det virker uden problemer. Og jeg kan se, at de også kan overføre community builder profiler. Så det skulle man måske overveje... Post edited by: Larse, at: 2011/07/15 16:08 Skrevet af Larse /07/15 16:19 Og her er et templete, som man nemt kunne lave om til at være i stil med det nuværende, men med lidt flere muligheder for at gøre det endnu mere brugervenligt Det templete skal jo bare have en orange top i stedet for den blå menu linie og så skal logoet skiftes ud med en rigtig bil og klubbens logo til højre. Så er den hjemme :) Post edited by: Larse, at: 2011/07/15 16:21 Skrevet af 68Charger /07/15 18:37 Sikke en energi. Er der pause i kitesurfingen??? Jeg er ikke haj i joomla, så det må I to finde ud af og tage denne beslutning. Personligt syntes jeg godt det må koste penge, hvis de er godt givet ud. Vi lavede denne side i 2006 og alle gl. profiler fra den gl. side blev ikke flyttet med over. Det tog over et år før folk / medlemmer havde fået lavet deres profil igen. Derfor er det vigtigt at de kommer med ved en opdatering. MHT profil billeder er det knap så vigtigt, så kan vi se nogle nye og det er vel ingen skade til. SW Skrevet af Larse /07/15 18:54 Hehe, ja der er ikk rigtig ordentlig vind lige for tiden, så energien skal brændes af på en anden måde ;) Hvis det gerne må koste lidt, så er bedste løsning helt sikkert at få det firma til at migrere til joomla 1.5 og nyeste Kunena forum, og så kan jeg godt installere et bedre community med mange flere funktioner som bedre galleri, event kalender, blogs, video mm. Templete skal de heller ikk lave, så det bliver så billigt som muligt. Firmet jeg fandt kan sikkert gøre det hurtigere og har nok prøvet det rigtig mange gange, så de også er sikre på at alt virker. Alle login vil være bibeholdt, hvis jeg gør det, men selve profil med de mere private oplysninger og billeder osv vil være væk... Firm: Prøv at tage kontakt til det firma og hør, hvad det vil koste at:

6 1. Opgradere til nyeste version af joomla 1.5 med standard templete 2. Migrere Joomlaboard til nyeste Kunena via fireboard, så alt indhold bibeholdes 2. Migrere community builder Så kan jeg arbejde det lidt på et templete, som kan blive installeret med det samme, firmaet er færdig at migrere. Skrevet af WAGNER /07/15 21:34 Hej Larse Velkommen til - lækkert med nye input - tror bestemt dig og Coromilla kunne få lavet noget fedt - er sikker på det vil blive vendt på bestyrelses møde efter sommerferierne er overstået - hold gryden i kog Larse - og Camilla er du ikke på ferie kunne det da være fedt om Larse og dig ringede sammen - syntes ihvertfald det lyder rigtig godt.. Skrevet af Larse /07/24 18:00 Så har jeg kigget lidt på et template til den nye side. Det er bare headeren I skal kigge på. Ikk de grå streger og det. Det er bare fordi, at det er et preview fra min egen side... Og jeg har været i kontakt med firmaet, der kam migrere til den nye version af joomla, og de vil komme med et tilbud snarest :) Bjælken henover logoet, der går hen bag taget af Challengeren, bliver en menu... Post edited by: Larse, at: 2011/07/25 09:29

============================================================================

============================================================================ garagebesøggaragebesøg Skrevet af Finn 2007/02/03 18:52 hallo,hallo så er det tid igen til lidt moparhygge. 11207 på holbækvej 18 ringsted,kl 13.00. ligger du/i inde med stumper som du ikke bruger så tag

Læs mere

Hva' med at arrangere et hurtigt garage besøg / kaffeslapparas nu på lørdag den 7. okt..??

Hva' med at arrangere et hurtigt garage besøg / kaffeslapparas nu på lørdag den 7. okt..?? Garage besøg lørdag??? Skrevet af cowboy - 2006/10/04 23:45 Hva' med at arrangere et hurtigt garage besøg / kaffeslapparas nu på lørdag den 7. okt..?? Nå ja, helst i den østlige ende af sjælland.. Da jeg

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Vil du have mig på besøg til vinter? Skrevet af superbee - 2012/10/24 17:26 Hej med jer. Vinteren nærmer sig og vi skal have nogle aktiviteter, ellers ender det bare med, at vi sidder og skide fryser,

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Nå hvar det så det? Skrevet af MoparMalthe - 2006/09/24 09:32 Nå hvar det så det vi har gået og ventet på så længe, og fået tudet ørerne fulde med at det skulle nok blive åhhh så fantastisk. Helt ærligt

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Fast & Furious 3-5 Maj 2013 Skrevet af Præsten - 2013/02/14 15:38 Hej allesammen Så er det lykkedes mig at få booked en plads på messen i år. Hvis der er nogen der gerne vil hjælpe med at bygge en Mopar

Læs mere

Website sikkerhed SQL Injections og mere...

Website sikkerhed SQL Injections og mere... ... Skrevet af Daniel Pedersen 1 Introduktion Sikkerheden i dag skal være i top, der er rigtig mange små hurtige og nemme metoder til at få adgang til ens hjemmeside. Mange er ikke ældre end 14 år, og

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Challenger Cab Skrevet af Cigaretteman - 2008/12/07 18:05 Hej Mopar freaks er ny her i forumet og ville lige hilse på med en lille tråd om mit renoverings projekt. Jeg købte bilen for 10 år siden og kørte

Læs mere

Tag bedre billeder af dine. med disse 3 super nemme tricks

Tag bedre billeder af dine. med disse 3 super nemme tricks Tag bedre billeder af dine børn med disse 3 super nemme tricks Kender du det? Mini er simpelthen så charmerende at du slet ikke kan modstå at prøve at fange øjeblikket? Men når du ser billedet tænker du

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Søndag d. 25 marts. Skrevet af piet - 2007/03/05 07:46 Hej Mopar tosser :woohoo: Da jeg skal lave mad til os den 25/3, ville det være en stor hjælp hvis man var bare lidt frisk, og få meldt sig på i god

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere

Er der nogle der har lyst til at holde åbent værksted en dag/ aften skal I hermed være velkommne.

Er der nogle der har lyst til at holde åbent værksted en dag/ aften skal I hermed være velkommne. Garage besøg Skrevet af 68Charger - 2008/09/25 09:36 Nu er det ved at være garagebesøgstid igen igen. Vi har her nogle datoer. Oktober?? November??? 14 December. Juleafslutning hos Santa. 18 Januar Garage

Læs mere

- Sponsoroplæg - Nonamedrifting. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Nonamedrifting. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Nonamedrifting 8530 Hjortshøj Motorsport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/nonamedrifting Intro Driftkøre

Læs mere

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken Praktik i afd.: Sirius. Praktikperiode: 1. praktikperiode. Generelt: 1. 2. 3. 4. 5. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart?

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Kom/It Rapport. Responsiv hjemmeside (Jakes Awesome Game Reviews)

Kom/It Rapport. Responsiv hjemmeside (Jakes Awesome Game Reviews) Kom/It Rapport Responsiv hjemmeside (Jakes Awesome Game Reviews) Indhold Resume... 2 Forord... 2 Jakes Awesome Game Reviews... 2 Den tidelige fase... 2 Efter jeg har lavet siden hvor mine reviews er:...

Læs mere

Guide til Danskmadogfestservice.dk (the back end)

Guide til Danskmadogfestservice.dk (the back end) Guide til Danskmadogfestservice.dk (the back end) Indhold Login... 2 Opdateringer... 4 Medier... 5 Sider... 6 Kontakt... 7 Newsletter... 9 Wocommerce... 10 Udseende... 11 Bruger... 13 Super Snow... 13

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Min bil er brændt... Skrevet af Sjovpige - 2008/05/27 06:59 Hej alle i mopar freaks. Så nåede jeg toppen af uheldighed. Har brugt meget tid og mange penge på renovering de sidste 6 måneder, og fik bilen

Læs mere

Interview med Thomas B

Interview med Thomas B Interview med Thomas B 5 10 15 20 25 30 Thomas B: Det er Thomas. Cecilia: Hej, det er Cecilia. Thomas B: Hej. Cecilia: Tak fordi du lige havde tid til at snakke med mig. Thomas B: Haha, det var da så lidt.

Læs mere

AFSLUTTENDE OPGAVE. udemiljø

AFSLUTTENDE OPGAVE. udemiljø AFSLUTTENDE OPGAVE udemiljø 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Planlægning... 2 Kravspecifikation... 2 Design... 3 Formidling... 6 Afprøvning... 7 Refleksion... 8 Side 1 af 8 Indledning I dette projekt

Læs mere

Portfolie Redesign. Forord. Det tekniske. Tema ide. Css. opløsning.

Portfolie Redesign. Forord. Det tekniske. Tema ide. Css. opløsning. Portfolie Redesign dette er en gennemgang af opbyggelse af mit portfolie, med samtilige begrunderlser af design valg. Forord Min portfolie hjemmeside er fra start af ment som et startplatform og ikke et

Læs mere

Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene.

Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene. Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene. Side 2 Indhold Side 3...Drop opsparingen og investér i stedet pengene Side 4...Hyppigst stillede

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

UMS Velkomst Byder nye brugere velkommen til skolen

UMS Velkomst Byder nye brugere velkommen til skolen Forord UMS Velkomst modulet giver mulighed for at give de kommende studerende et godt førstehåndsindtryk ved skolestart - den indledende kontakt til de studerende er umådelig vigtig. Velkomst modulet består

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

============================================================================

============================================================================ MoPar on the Rock... Skrevet af cowboy 2007/03/27 09:33 Så kan i godt begynde at gøre klar til "Garage besøg" på klippen.. 14. 15. april... Husk liggeunderlag... Baren holder åbent. Man ligger hvor man

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Værksteds besøg Skrevet af piet 2006/11/15 21:30 Er der slet ikke nogen, der vil vise hvad de har gang i, her til vinter, plus en tår at drikke? ;) Hvis John Almy og Katja er friske tager vi da gerne en

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Community avis. -Nyheder, hver mandag! Undervandsbyen: stor rundtur! Skrevet af AoE Redaktion REKLAME:

Community avis. -Nyheder, hver mandag! Undervandsbyen: stor rundtur! Skrevet af AoE Redaktion REKLAME: Community avis -Nyheder, hver mandag! Skrevet af AoE Redaktion Undervandsbyen: stor rundtur! Det startede med at vi kørte ind på stationen og blev modtaget af Mallar, (ingame navn: Relgus) som så vidste

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS

Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS Nr. 20 MAJ 2013 Indholdsfortegnelse Chefens spalte Info fra klubben De sker i majl! Månedens opskrifter Resultater af: Vindere

Læs mere

Max. 1280 pixels i bredden eller max. 800 pixels i højden.

Max. 1280 pixels i bredden eller max. 800 pixels i højden. Hej alle. Vi har nu fået vort billedgalleri op at køre og det er klar til at modtage jeres fotos, som I nu kan uploade. For at alt skal se ens og pænt ud og ikke fylde for meget, beder vi jer om at de

Læs mere

Agurketid og så meget andet

Agurketid og så meget andet Agurketid og så meget andet Jeg har just siddet og lyttet til webmasterens sommerhilsen, og jeg tror næsten, at naboerne også har fået glæde af den vidunderlige duet. Musik kan om noget fået nakkehårene

Læs mere

Sådan bruger du Spor. Schultz

Sådan bruger du Spor. Schultz Sådan bruger du Spor Schultz Hvad kan jeg bruge Spor til? Spor hjælper dig, når du skal vælge uddannelse og job. Først skal du svare på, hvad du vil, og hvad du kan. Resultatet er en liste med job, der

Læs mere

Bilag 6. - Interview med Mikkel 28 år, d. 28 april 2016

Bilag 6. - Interview med Mikkel 28 år, d. 28 april 2016 Bilag 6. - Interview med Mikkel 28 år, d. 28 april 16 5 Interviewperson (Mikkel): M Interviewer (Sofie): I Korte pauser: Fysiske handlinger: () Relevante fysiske træk: [] I: Hvad vægter du højt for, at

Læs mere

I: Man er altså mere bevist om, hvor spillet vil have én hen og de mål der er i spillet?

I: Man er altså mere bevist om, hvor spillet vil have én hen og de mål der er i spillet? Spilundersøgelse 1.2: Interview med Brian og Liv efter spiltest d.13/4-2010 B: Der var det du snakkede om med byrummet. Det er en ny måde at prøve at bruge byrummet på, men man er ikke så opmærksom på,

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

KOM I GANG MED AT MALE

KOM I GANG MED AT MALE KOM I GANG MED AT MALE Maleguide af Emelia Regitse Edelsøe Ind hol d Introduktion til maleri Forord...4-5 Sådan kommer du i gang Trin 1: Procesbog...6-7 Trin 2: Hvilke materialer kan jeg bruge?... 8-9

Læs mere

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg kan finde Robin Hood-bladet. Mor siger, at jeg roder,

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

1 Start installation. 2 Vælg Kør. Installation af Næsgaard Mark.NET og konvertering af data

1 Start installation. 2 Vælg Kør. Installation af Næsgaard Mark.NET og konvertering af data Installation af Næsgaard Mark.NET og konvertering af data Generelt Opdatér det gamle program til version 13.0 Tøm PocketMark Kode Denne vejledning beskriver, hvordan du installerer det nye Næsgaard Mark.NET

Læs mere

KOM GODT FRA START MED DIN HJEMMESIDE

KOM GODT FRA START MED DIN HJEMMESIDE KOM GODT FRA START MED DIN HJEMMESIDE Følg denne guide inden du kontakter din webdesigner Hvad kan du gøre for at få den hjemmeside, du drømmer om? At få designet eller selv designe en hjemmeside er en

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Installér din Officepakke 2013

Installér din Officepakke 2013 Vær opmærksom på der godt kan forekomme andre billeder end dem som er illustreret. Dette er grundet ændringer fra microsoft. Blandt andet bliver SkyDrive ændret til OneDrive. Er du i tvivl om noget kan

Læs mere

JONAS (10) sidder ved sit skrivebord og tegner monstre og uhyrer. Regitze (16) kommer ind på værelset og river tegningen væk.

JONAS (10) sidder ved sit skrivebord og tegner monstre og uhyrer. Regitze (16) kommer ind på værelset og river tegningen væk. 1. INT. VÆRELSE. DAG. (10) sidder ved sit skrivebord og tegner monstre og uhyrer. Regitze (16) kommer ind på værelset og river tegningen væk. Hey! Regitze kigger afventende på ham med korslagte arme. (Vred)

Læs mere

Arbejdsblad. Indhold. 27. maj 2010 A312. 1 Projektplanlægning 1. 2 Samarbejdet i gruppen 3. 3 Samarbejdet med vejlederne 5

Arbejdsblad. Indhold. 27. maj 2010 A312. 1 Projektplanlægning 1. 2 Samarbejdet i gruppen 3. 3 Samarbejdet med vejlederne 5 Arbejdsblad 27. maj 2010 A312 Indhold 1 Projektplanlægning 1 2 Samarbejdet i gruppen 3 3 Samarbejdet med vejlederne 5 1 Procesanalyse 1 Projektplanlægning I projektarbejdet har vi benyttet Google kalender

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse)

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015 Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) 2. Nyt Fra Kredsen Forårsfestivaler (Se mail jeg har sendt idag om udviklingsmøder)

Læs mere

Manual for installation og brug af Ad-aware version 2007

Manual for installation og brug af Ad-aware version 2007 Manual for installation og brug af Ad-aware version 2007 af Anette Behrendt Copyright 2007 og alle rettigheder forbeholdt. NB. Du kan aktivere links, ved at klikke på den tynde streg, så bliver du ført

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Jule afslutning, Gløgg og skiver Skrevet af Præsten - 2015/10/29 09:32 Søndag 13 December kl 14 er der Gløgg og Moparskiver hos vores allesammens Mopar smed Troels. Husk at tilmelde jer, både med koner,

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår.

Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. Bilag H - Søren 00.06 Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. 00.11 Søren: En ganske almindelig hverdag? 0014

Læs mere

Interview med anæstesisygeplejerske Ane Rie Carstens

Interview med anæstesisygeplejerske Ane Rie Carstens Interview med anæstesisygeplejerske Ane Rie Carstens Dato: 7. November 2011 Interviewer: Hvis vi lige til at starte med må få dit fulde navn? Sygeplejerske: Ja, det er Rie Carstens. Eller Ane Rie Carstens.

Læs mere

Da flere mener det var en succes i år, gentager vi da bare sessionen.-"garage" besøg på klippe-ø'en...

Da flere mener det var en succes i år, gentager vi da bare sessionen.-garage besøg på klippe-ø'en... MoPars on the Rock 2008... Skrevet af cowboy 2007/11/22 00:08 MoPars on the Rock 2008... 18 20 April 2008... Da flere mener det var en succes i år, gentager vi da bare sessionen."garage" besøg på klippeø'en...

Læs mere

Forladt. Mathias Amsinck Kalhauge. mkalhauge@gmail.com

Forladt. Mathias Amsinck Kalhauge. mkalhauge@gmail.com Forladt By Mathias Amsinck Kalhauge mkalhauge@gmail.com INT. - ETNRÉ (GANG) - EFTERMIDDAG FADE IN: En tom gang vises. Der er ingen, men en fjern lyd af dialog nærmer sig. Dialogen bliver tydeligere, og

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Manual til brug af youtube

Manual til brug af youtube Manual til brug af youtube For at kunne bruge din nye video på din hjemmeside, facebook med videre, skal du først uploade den til youtube. Vi gennem gennemgår hele processen her i fire nemme trin. 1. Sådan

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Grafisk design. sundfertilitet.dk

Grafisk design. sundfertilitet.dk Grafisk design sundfertilitet.dk Sundfertilitet.dk er en klinik, der behandler mænd og kvinder til bedre fertilitet. Min opgave var at redesigne deres hjemmeside samt lave et logo til sundfertilitet.dk.

Læs mere

IT Support Guide. Installation af netværksprinter (direkte IP print)

IT Support Guide. Installation af netværksprinter (direkte IP print) IT Support Guide Denne guide er hentet på www.spelling.dk Program: Microsoft Windows Vista Program sprog version: ENG (US) Guide emne: Installation af netværksprinter (direkte IP print) Publikationsnr.:

Læs mere

Transskription af interview med Chris (hospitalsklovn) den 12. november 2013

Transskription af interview med Chris (hospitalsklovn) den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 Bilag E Transskription af interview med Chris (hospitalsklovn) den 12. november

Læs mere

Et godt valg -4. Daniel vælger at søge Gud

Et godt valg -4. Daniel vælger at søge Gud Et godt valg -4 Daniel vælger at søge Gud Mål: Børnene opmuntres til at søge Gud. Når vi søger ham, vil Gud vise sige for os, og vi vil få lov til at kende ham. Når vi kender ham, vil vi også stå fast

Læs mere

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Først øvelse. Lav en designanalyse i tekst og billeder af det udleverede website www.kariyer.net. Vi startede med en hjemmeside, der så ud som følgende: Gennemgående

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

SIDEN PÅ WORDPRESS.COM

SIDEN PÅ WORDPRESS.COM WordPress WordPress er et fantastisk program til blog og til hjemmesider, hvor du gerne vil kunne rette via din browser. WordPress er meget udbredt og det er derfor nemt at finde fora, templates og hjælp

Læs mere

Nede i køkkenet er mor ved at lave morgenmad. Godmorgen, råber Sille og er allerede på vej ud i haven. Hov, hov, griner mor, ikke så hurtigt, du skal

Nede i køkkenet er mor ved at lave morgenmad. Godmorgen, råber Sille og er allerede på vej ud i haven. Hov, hov, griner mor, ikke så hurtigt, du skal I dag er en god dag. Det kan Sille mærke lige så snart, hun vågner. Solen skinner nemlig, og hvis der er noget, Sille kan lide, så er det solskinsvejr. Så kan man nemlig komme ud og lege, og man kan blive

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

BM: jeg sætter lige mikrofonen til her (skratter). Super, øhm, jamen øh først skal jeg lige have dit navn og alder?

BM: jeg sætter lige mikrofonen til her (skratter). Super, øhm, jamen øh først skal jeg lige have dit navn og alder? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskribering af interview, Christina BM: jeg sætter lige mikrofonen til her (skratter). Super, øhm, jamen øh først

Læs mere

Kalenderen siger det er forår, så vi håber på det gode vejr kommer.

Kalenderen siger det er forår, så vi håber på det gode vejr kommer. Personale nyt: Lige inden påske, fik vi sendt Jette godt afsted på barsel. Vi kommer til at savne Jette, men glæder os til, at hun kigger forbi og viser den lille ny frem. Vi vil her i april ønske Karen

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson.

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson. Kære medlemmer Vi har valgt at rykke tilmeldingen til sæsonen 2014/2015 frem fra 1. august 2014 til 2. juni 2014. Samtidig kommer der også en del ændringer i holdene. På de nederste sider vil I kunne finde

Læs mere

Ugebrev uge 41 gruppe 2

Ugebrev uge 41 gruppe 2 Ugebrev uge 41 gruppe 2 Så blev det endeligt tid til ugebrev igen. Det har jo været en tid med vikarer, da jeg har været syg. Jeg tror dog at det er gået ok. Vi var jo på besøg på en æbleplantage i sidste

Læs mere

... afholdes kundebesøget

... afholdes kundebesøget II!... afholdes kundebesøget Kære læser... Vi håber at du har fået så god inspiration og succes efter at have læst SÅDAN!... booker du dine møder, at du nu er klar til få succes med dine kundebesøg. Vi

Læs mere

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university.

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. Interviewer: I Respondent: MJ

Læs mere

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi.

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. Det er ikke så svært, og slet ikke hvis man bruger nedenstående hints og gode råd. Det er vigtigt at læse dokumentet som inspiration, for derefter

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

TEST AF DM 800 HD KLONER

TEST AF DM 800 HD KLONER TEST AF DM 800 HD KLONER Test udført på SATNUX 600+ HD & INETBOX HD Indledning: Testen er lavet for at finde ud af, om nogle af de DM 800 HD kloner der er i omløb,rent faktisk er noget værd.. Begge klon

Læs mere

MANUSKRIPT TIL PROFIL 2 INNOCENT NDUGO

MANUSKRIPT TIL PROFIL 2 INNOCENT NDUGO MANUSKRIPT TIL PROFIL 2 INNOCENT NDUGO PROFIL 2 INNOCENT NDUGO MAND 45 ÅR FLYGTNING FRA KENYA BOET HER I DK I 20 ÅR BLIND PGA. ARBEJDSULYKKE KAN DANSK BLINDSKRIFT TALER FLYDENDE DANSK OG KISWAHILI OMSKOLET

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 Hvordan lød mon verdens første spørgsmål? Det kan I jo tænke lidt over

Læs mere

5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS

5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS 5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS Indledning Tak fordi du har valg at downloade guiden 5 trin til forbedring af dit fokus. Jeg går ud fra, at du har downloadet denne guide, fordi du har et ønske om at

Læs mere

Interview med anæstesilæge Inge De Haas Dato: 4. November 2011

Interview med anæstesilæge Inge De Haas Dato: 4. November 2011 Interview med anæstesilæge Inge De Haas Dato: 4. November 2011 Interviewer: Sådan rent formelt, hvis vi lige kunne få dit fulde navn? Læge: Ja, jeg hedder Inge De Haas. Interviewer: Ja, og din stilling?

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

TUSSENEWS. Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører:

TUSSENEWS. Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører: TUSSENEWS Nr. 47 Marts 2016 Denne avis tilhører: Chefens Spalte Info fra klubben Kalenderen Billeder Månedens opskrift Resultater Flygtninge Støtte sang Fællesdag i Enghøj Konkurrence Indhold Februar måneds

Læs mere

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Naturlig enhed Vi hører altid radio og så tjekker jeg også min mobil, men vi ses ikke tv om morgenen. Men så sidder jeg også

Læs mere

Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM

Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM Dynamics CRM 4.0 Bredana Systemudvikling A/S - How to Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM Først velkommen til din hostede Dynamics CRM. Med Outlook klienten installeret får du

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW REDESIGN AF HJEMMESIDE

GRAFISK WORKFLOW REDESIGN AF HJEMMESIDE GRAFISK WORKFLOW REDESIGN AF HJEMMESIDE 2 REDESIGN AF FUTURECOM BUSINESS SOLUTIONS HJEMMESIDE OPGAVEN Den gamle hjemmeside skulles redesignes da den daværende hjemmeside var forældet (indhold og udseende)

Læs mere

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42 3 dage i efterårs ferien (uge 42) mandag - onsdag afholder vi Basanta sport, Basanta sport er 3 dage med sjov og lidt anderledes motion. Vi laver sund og lækker mad og vi vil have forskellige boder. De

Læs mere

Min blomst En blomst ved ikke, at den er en blomst, den folder sig bare ud.

Min blomst En blomst ved ikke, at den er en blomst, den folder sig bare ud. Af Henrik Krog Nielsen Forlaget X www.forlagetx.dk Aftendigt Aften efter aften ligner aften. Dag efter dag ligner dag. Genkendelighedens kraft ligger bag. Aften efter aften skærer fra. Dag efter dag lægger

Læs mere

Og vi skal tale om det på en måde, som du måske ikke har tænkt over det før.

Og vi skal tale om det på en måde, som du måske ikke har tænkt over det før. Kald 3 - The Power of why. I dag skal vi tale om HVORFOR du ønsker det, du ønsker. Og vi skal tale om det på en måde, som du måske ikke har tænkt over det før. Derfor er det super vigtigt, at du har god

Læs mere

3) Først og fremmest kan du vælge hvilket tema din side skal have.

3) Først og fremmest kan du vælge hvilket tema din side skal have. Wordpress er et open source software du kan bruge til at oprette blogs og hjemmesider i. Du har mulighed for at vælge forskellig temaer og designe din side som du har lyst. Blogs og hjemmesider kan blandt

Læs mere

============================================================================

============================================================================ MOPAR på Fyn Skrevet af satteliten - 2008/06/26 17:14 Hej Mopartosser :woohoo: Så er det igen tid til Moparfjolleri på Fyn. Alt bliver som vanligt på sammenskudsbasis. Poolen vil være åben, plænen slået,

Læs mere

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014 FjörðurNyt Juni 2014 Deltagere til klubaften på Skive Trav Hvor skal I hen? I denne udgave af vores nyhedsbrev giver vi en samlet opdatering på debat, begivenheder og medlemsspørgsmål i den forgangne måned

Læs mere

Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf.

Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf. Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf. Udkommer den 31.8.2014 i forbindelse med Teater i Træstubben, Teaterdage på Vesterbro og i Charlottenlund 1 Et kammerspil og tre

Læs mere