Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og beslutningsdygtig.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og beslutningsdygtig."

Transkript

1 Side 1 af 5 Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2008 Mandag, den 24. november 2008 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Alssund Golfklub på Sønderborg Bibliotek. Ca. 130 medlemmer var repræsenteret. Der foretoges: 1) Valg af dirigent. Povl Thue Kristensen blev foreslået og valgt. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og beslutningsdygtig. Et medlem, Ole Lyhne, opponerede mod, at bestyrelsen i generalforsamlingsindkaldelsen var kommet med et modforslag til forslag stillet af seniorklubben. Dirigenten meddelte, at der juridisk intet forkert var i, at bestyrelsen i indkaldelsen tilkendegav sin holdning til et indkommet forslag. 2) Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Klubbens formand Aase Møller-Hansen, bød velkommen og aflagde beretning om det forløbne år. Formandens beretning er vedlagt som bilag. I beretningen blev Arne Kay hædret for sit store arbejde i sponsorudvalget. Arne er udtrådt af udvalget. Ligeledes blev Colin Andersson hædret for sit store arbejde med ungdommen. Colin er udtrådt af ungdomsudvalget. Formandens beretning blev taget til efterretning. 3) Fremlæggelse af revideret årsregnskab. Fremlæggelse af drifts- og anlægsbudget for 2008/09. Klubbens kasserer John Senger fremlagde og gennemgik det reviderede regnskab. Kassereren gjorde opmærksom på at tilgangen af medlemmer er aftagende, hvorfor der var mindre indtægter end budgetteret. Greenfeeindtægterne var i fremgang. Vi er meget afhængige af sponsorindtægterne. Årets resultat blev et underskud på kr Afskrivningerne var på kr ,-, hvilket gør, at vi har en sund økonomi. Generalforsamlingen godkendte det reviderede regnskab. Kassereren gennemgik budgettet for 2008/09. Der er budgetteret med et overskud på kr Såfremt bestyrelsens forslag om ændring af regnskabsåret bliver vedtaget, så regnskabsåret følger kalenderåret, vil

2 Side 2 af 5 underskuddet blive kr , men dette er af tekniske årsager, da bestyrelsen ikke vil ændre på tidspunkterne for kontingentopkrævningerne. Finanskrisen blev berørt, og Hans Jørgen Gustavsen spurgte om, bestyrelsen havde lavet et alternativt budget. Dette vil først blive udfærdiget, når sponsorudvalget er færdigt med arbejdet i slutningen af februar 2009, og såfremt sponsorindtægterne er væsentlig mindre, end forventet. Bestyrelsen håber på velvillig støtte fra sponsorerne. Hans Jørgen Gustavsen spurgte om der kunne skrues på nogle poster, såfremt der ikke kom nok sponsorindtægter, og foreslog at bestyrelsen skulle se på maskinparken, personaleudgifterne og medlemsfremgangen. Erik Bollerup spurgte om der kunne oprettes samarbejde mellem Alssund, Nordborg og Benniksgaard, så der var en form for synergieffekt, hvortil formanden orienterede om et kommende samarbejde med Nordborg f.s.v. angår proen. Kassereren gennemgik klubbens medlemstal. Der er 948 medlemmer (21 mindre end sidste år), hvoraf 868 er frigivet til stor bane, 109 passive og 910 der har betalt indskud. 4) Fastsættelse af kontingent og indskud for 2009 Bestyrelsen foreslår følgende: Juniorer (<=18 år), kr Ynglinge (19-23 år), kr Ungseniorer (24-29 år), m/indskud, kr (+ 100kr.) Ungseniorer (24-29 år) u/indskud, kr (+ 100kr.) Seniorer (>=30 år), (+ 200kr.) Longdistance, kr (+ 100kr.) Passive, kr. 350 (+ 50kr.) Optagelse på venteliste, kr. 125 Prøvemedlemmer, kr Indskud kr Indmeldelsesgebyr kr John Senger viste en søjle over kontingenter i Sønderjylland, hvoraf fremgår, at Alssund er den billigste klub. Kommentarer fra salen: Anna Marie Bjerre Jensen opponerede mod forslaget for så vidt angik den foreslåede forhøjelse for seniorer med henvisning til, at pensionister ikke havde råd til en sådan forhøjelse.

3 Side 3 af 5 Arne Kay bad bestyrelsen se på, om kontingentvilkårene for ungseniorer evt. kunne ændres, så de kom til at betale mere. Bad ligeledes om, at der kunne indføres seniorkontingent. Svend Ebsen gav klart udtryk for, at det nye kontingent var passende. Hans Jørgen Gustavsen stillede spørgsmålet til salen: hvad vil vi egentlig?. vil vi have en flot bane, gode faciliteter og en pro? Han stillede herefter et ændringsforslag om at kontingentet for seniorer skulle stige med kr. 300,-. En vejledende håndsoprækning viste, at ændringsforslaget ikke ville blive vedtaget. Herefter blev bestyrelsens forslag godkendt af generalforsamlingen. 5) Forslag fra bestyrelsen Bestyrelsen havde fremsat følgende forslag til vedtægtsændringer: Regnskab og revision 15 1.linie. Klubbens regnskabsår går fra 1. januar til 31. december. Generalforsamlingen 5 1.linie. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i januar kvartal. Som yderligere konsekvensændring blev det foreslået, at i vedtægternes 5 andet punktum at ændres 1. oktober til 1. januar. Derved ændres yderligere afsnittet om at forslag fra medlemmerne om emner, der ønskes behandlet på en generalforsamling, skal tilsendes formanden og være denne i hænde senest den 1. januar. (Dette er en parallelforskydning af den bestående bestemmelse). Der udspandt sig en diskussion om denne tidsfrist. Bestyrelsen blev opfordret til at fremkomme med forslag til at ændre på denne paragraf fra næste generalforsamling, så forslag, der ønskes behandlet på en generalforsamling, skal tilsendes formanden og være denne i hænde senest 3 uger før generalforsamlingen afholdes. Herefter blev det samlede forslag inklusive den yderligere foreslåede konsekvensændring vedtaget af generalforsamlingen med den fornødne majoritet.

4 Side 4 af 5 6) Forslag fra medlemmerne. Der var rettidigt indkommet et forslag fra Peter Dall (på vegne af Seniorklubben ) vedr. ændring af reglerne for tidsbestilling. Forslaget var i sin helhed udsendt sammen med generalforsamlingsindkaldelsen. Dirigenten oplyste, at Seniorklubben ikke var forslagsberettiget, men at han anså forslaget for lovligt stillet af Peter Dall. Peter Dall begrundede forslaget med, at indførelsen af tidsbestillingen var foregået bureaukratisk og hen over hovedet på medlemmerne, samt at den var uhensigtsmæssig, unødvendig og vanskeligt håndterbar, og at han og en lang række andre medlemmer derfor ønskede tidsbestillingen modificeret. Han kritiserede endvidere bestyrelsen for dårlig kommunikation og for at medlemmerne ikke blev hørt og ikke på tilfredsstillende måde modtog svar på henvendelser til bestyrelsen. Henning Faurby modargumenterede, idet han havde lavet en analyse over forbruget på tidsbestillingen inden kl. 11,00 på dagene, hvor klubber i klubben ikke brugte banen i maj, juni og august måned, og var kommet til den konklusion, at der var 32 der brugte banen om dagen inden kl. 11 på disse dage. Hans Jørgen Gustavsen modargumenterede ligeledes forslaget med den begrundelse, at tidsbestillingen var utrolig godt og ridsede alle fordelene ved tidsbestillingen op. Forslaget blev sat under afstemning. Forslaget blev ikke vedtaget. 7) Valg af medlemmer og suppleanter til bestyrelsen. Følgende var på valg: Aase Møller-Hansen (modtager genvalg) Sven-Erik Vad (modtager genvalg) Bente Hagbo Larssen (modtager genvalg) Bestyrelsen foreslog de nævnte genvalgt. Der fremkom ikke yderligere forslag. Alle 3 blev genvalgt. Som suppleanter blev foreslået og valgt: 1) Michael Aundal 2) Hans Åge Snitker. I nævnte rækkefølge.

5 Side 5 af 5 8) Valg af revisor. Kristian Ladefoged blev foreslået og genvalgt. 9) Evt. Aase Møller-Hansen tog ordet og meddelte, at bestyrelsen har taget kritikken om kommunikationen til sig. Bestyrelsen vil forsøge at forbedre kommunikationen. Bl.a. er der sket en væsentlig ændring af hjemmesiden, så den nu er mere brugervenlig. Aase har nu fået næringsbrev til Alssund Golfklub. Kjeld Thaysen spurgte om, der var en venteliste. John Senger svarede, at vi har ca. 50 på en begynderliste, der venter på at starte med at spille til foråret. Der er ingen venteliste på medlemmer med DGU-kort. Alle er velkommen. Peter Dall opfordrede bestyrelsen til at indkalde til et møde med dem, der har en golfbil. Bjarne P. Wulf vil sørge for indkaldelse. Sven Bak spurgte til forslaget om et nyt baneforløb, tidsforløbet og prisen Sven-Erik Vad gennemgik forslaget fra banearkitekt Line Mortensen og forklarede om de problemer der er vedr. jordfordeling og overholdelse af regler vedr. vådområdet i.h.t. reglerne fra Skov- og Naturstyrelsen. Tidsforløbet forventes at blive , og prisen vides endnu ikke. Derefter takkede dirigenten for god ro og orden. Aase Møller-Hansen takkede de forsamlede for fremmødet og for god ro og orden. Mødet sluttede kl. 21,15. Referent: Bente Hagbo Larssen Dirigent: Povl Thue Kristensen

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Side 1 af 7 Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Mandag, den 21. februar 2011 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Alssund Golfklub på Sønderborg Bibliotek. Ca. 120 medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge, april 2016 Indbyder til: Generalforsamling - og Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør En typisk skade på huse bygget i 1970 erne er utætheder i vand-

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter 1 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Dansk Lipizzanerforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. Stk. 3: Foreningen er tilsluttet Dansk Landbrugsrådgivning,

Læs mere

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen.

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Deltagere: 83 husstande. Gæster: Statsautoriseret revisor Søren V. Pedersen, advokat Anne Henriksen,

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 27. september 2012 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Torben, Jacob, Søren, Brian, Arne og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte: 30 inklusive

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Vedtægter. for. Værebro Boldklub

Vedtægter. for. Værebro Boldklub Vedtægter for Værebro Boldklub 12-FEB-2014 Side 1 af 6 1. Navn 1.1. Klubbens navn er "Værebro Boldklub", der kan forkortes til Værebro BK eller VB 1968. 1.2. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe Kommune.

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015.

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning 4. Regnskab 5. Indkomne forslag 6. Fremtidigt arbejde 7. Budget 8. Valg: a) Formand b)

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne,

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne, VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er LOS De private sociale tilbud Foreningens hjemsted er København. 2 FORMÅL Foreningens formål er: 3 - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København 1 Fællesklubbens navn: 1.1 Post Teknisk Fællesklub (PTF) 2 Fællesklubbens tilhørsforhold: 2.1 Fællesklubben er en del af 3F København 3 Fællesklubbens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1 VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Køge Bugt (SKB ). Dens hjemsted er Hundige Havn Hejren, Greve Kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 19. marts 2009.

Referat fra ordinær generalforsamling den 19. marts 2009. Referat fra ordinær generalforsamling den 19. marts 2009. Generalforsamlingen blev afholdt i Stakladen, Studenternes Hus, fra kl. 19.30 til kl. 22.25 Der deltog 182 medlemmer i generalforsamlingen. Referatet

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense.

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. Vedtægter Vedtægter for faldskærmsklubben Center Jump Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. 1 Formål Klubbens formål er at varetage og udbrede faldskærmssporten

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2007

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2007 Side 1 af 6 Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2007 Mandag den 19. november 2007 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Alssund Golfklub på Sønderborg Bibliotek. 100 medlemmer var

Læs mere

Referat. År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende.

Referat. År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende. Kirke Såby d. 1. maj 2013. Referat År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende. Dagsorden i henhold til indkaldelse

Læs mere

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.)

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) VEDTÆGTER FOR KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) Senest revideret 2012 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Korsør Svømme- & Livredningsklub, og foreningen er hjemhørende i Slagelse kommune. Foreningen

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Vedtægter for Herning Golf Klub

Vedtægter for Herning Golf Klub Vedtægter for Herning Golf Klub 1 Klubben: Klubbens navn er Herning Golf Klub. Klubbens hjemsted er Herning Kommune. 2 Klubben: Klubbens formål er at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke

Læs mere

VEDTÆGTER For Erhverv og Landsby i Udvikling ApS (under stiftelse) 2. Selskabets hjemsted. 3. Selskabets formål

VEDTÆGTER For Erhverv og Landsby i Udvikling ApS (under stiftelse) 2. Selskabets hjemsted. 3. Selskabets formål VEDTÆGTER For Erhverv og Landsby i Udvikling ApS (under stiftelse) 1. Selskabets navn Selskabets navn er Erhverv og Landsby i Udvikling ApS 2. Selskabets hjemsted Selskabets hjemsted er Thisted Kommune.

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

TAPPER OG TRO L O V E. for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING, 4 Regiment. Stiftet den 25. november 1917. www.sjlr.dk

TAPPER OG TRO L O V E. for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING, 4 Regiment. Stiftet den 25. november 1917. www.sjlr.dk TAPPER OG TRO L O V E for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING, 4 Regiment Stiftet den 25. november 1917 www.sjlr.dk 2016 LO V E for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING 4. REGIMENT Antvorskov

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Vedtægter for Løgum Idrætsforening

Vedtægter for Løgum Idrætsforening Vedtægter for Løgum Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Løgum Idrætsforening Foreningen er stiftet d. 10. januar 1968 Foreningens hjemsted er Tønder kommune 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU

VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU Revideret den 13/6-2015 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Sportsdykkerklubben HAVBASSERNE FSU. og er hjemmehørende i Furesø Kommune. Foreningen er stiftet den 23. februar

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 6221 1976 - fax 6220 1010 http://www.svanbo.dk - post@svanbo.

Svendborg Andels-Boligforening Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 6221 1976 - fax 6220 1010 http://www.svanbo.dk - post@svanbo. http://www.svanbo.dk - post@svanbo.dk Referat af møde i repræsentantskabet Svendborg Andels-Boligforening Onsdag den 15. juni 2011 kl. 19:00 i Skovbyhus. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Vedtægter for Dansk Geologisk Forening vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Indhold 1 NAVN... 3 2 FORMÅL... 3 3 MØDER OG KLUBBER... 3 4 PUBLIKATIONER OG ANDRE UDGIVELSER... 3 5 MEDLEMSSKAB... 4 6 UDMELDELSE...

Læs mere

Indkaldelse til ekstra ordinær generalforsamling og ordinær generalforsamling i FN Museet

Indkaldelse til ekstra ordinær generalforsamling og ordinær generalforsamling i FN Museet FEB 2014 Indkaldelse til ekstra ordinær generalforsamling og ordinær generalforsamling i FN Museet Lørdag d. 29. marts 2014 i Frøslevlejren i Barak W7 (efterskolens cafeteria). Inden generalforsamlingen

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Vandrådet for Mariagerfjord Kommune.

Repræsentantskabsmøde i Vandrådet for Mariagerfjord Kommune. Side 1 af 2 Repræsentantskabsmøde i Vandrådet for Mariagerfjord Kommune. Mandag den 30. april 2012 kl. 19.30 i Den gl. Smedje, Kirkegade 9, 9550 Mariager Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Velkomst ved formanden.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune.

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Vedtægter for Basketballklubben BMS 1. Klubbens navn og formål Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Klubbens formål er at give medlemmerne mulighed

Læs mere

Greve ny Golfklub Bestyrelsen

Greve ny Golfklub Bestyrelsen Greve ny Golfklub Bestyrelsen Referat fra ordinær generalforsamling i Greve ny Golfklub Onsdag den 16. marts 2011 kl. 19.00 i Tune Menighedscenter Tune Center 17, 4030 Tune. 1. Generalforsamlingens åbning.

Læs mere

VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening

VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Konservative i Skive kommune. Herefter benævnt vælgerforeningen. Vælgerforeningen er tilsluttet Det Konservative Folkeparti.

Læs mere

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF.

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er Samvirkende Idrætsklubber i Odense (SIKO), idrætsråd under DIF. NYE VEDTÆGTER 1 - NAVN Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF. 2 - FORMÅL SIKO er en interesseorganisation for den organiserede idræt i Odense Kommune.

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Den 15. april 2009 kl. 17.00 afholdtes der generalforsamling på Radisson SAS Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611 København V. Dagsordenen var som følger:

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2013

GENERALFORSAMLING 2013 GENERALFORSAMLING 2013 SØNDAG DEN 17. MARTS KLOKKEN 13:00 ODENSE KOMMUNES UDDANNELSESCENTER SCHACKSGADE 39, ODENSE DAGSORDEN 0. Valg af dirigent Valgt blev Flemming Hartvig Pedersen. Stemmetal opgjort

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S

VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Lokal Forsikring G/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset onsdag d. 30. marts 2016

Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset onsdag d. 30. marts 2016 Referat fra generalforsamling i Den Selvejende Institution BIO Huset onsdag d. 30. marts 2016 Tove Severinsen bød velkommen og foreslog Ole Drøgemüller som dirigent og Mogens Kjærskov som referent, hvilket

Læs mere

Love for AJAX København

Love for AJAX København Love for AJAX København Kapitel I Stiftelse, formål og spilledragt 1. Klubbens navn er AJAX København. Stk. 2. Klubben har hjemsted i Københavns Kommune Stk. 3. Klubben er stiftet d. 2. maj 1934, og fusioneret

Læs mere

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Selskabets navn er DK Hostmaster A/S Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 1. Selskabets formål er at drive hostmasterfunktionen

Læs mere

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER Vedtaget på generalforsamlingen den 29/1 1996 Ændret på generalforsamlingen den 16/1 2007 1 Foreningens navn er Det Konservative Folkeparti i Hørsholm

Læs mere

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER for Børns Voksenvenner København 1. Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Børns Voksenvenner København, stiftet den 4. oktober 1993. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Egå Rosport

Vedtægter for Egå Rosport Vedtægter for Egå Rosport 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 5. november 1969 og har hjemsted i Århus kommune. Foreningen skiftede i 2015 navn fra HEI Rosport til Egå Rosport Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

Generalforsamling 25. februar 2015

Generalforsamling 25. februar 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen beretning 3. Det reviderede regentskab forelægges til godkendesen 4. Behandling af indkommende forslag 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen 6. Valg af to suppleanter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug 30. maj 2013 kl. 19.30 Sted: Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 København Ø Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent.

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gistrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 formål Selskabets formål er

Læs mere

Grundejerforeningen Digevang

Grundejerforeningen Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 25. februar 2014 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokalet på 1. sal i Kulturzonen (Nøragersmindecenteret).

Læs mere

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Referat fra ordinær generalforsamling i Holte Roklub. Onsdag d. 6. februar 2013 kl. 19.00 Antal fremmødte:

Læs mere

Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015

Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015 Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015 Tirsdag den 24. november 2015 - kl. 19.00 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Haslev Taekwon-Do Klub

Haslev Taekwon-Do Klub Haslev Taekwon-Do Klub V e d t æ g t e r 2014 Traditionel Shin Won Hwa Taekwon-Do En filosofisk- og fysisk-træningsmetode for udvikling af de menneskelige egenskaber. 1 1 NAVN OG HJEMSTED: Foreningens

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Kapitel 1: Generelt 1.1 Elevrådets navn er Næstved Gymnasium og HF s Elevråd, forkortet NGH s Elevråd. Herefter omtalt som Elevrådet. 1.2 Elevrådets tilhørssted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG 1. Bylaugets formål er: At varetage medlemmernes fælles interesser i Sæby s miljø og atmosfære. a) Ved at pleje fællesskabet mellem byens beboere. F.eks., ved at sikre afholdelse af arrangementer for bylaugets

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 23. marts 2006 i Nordals Idrætscenter.

Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 23. marts 2006 i Nordals Idrætscenter. Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 23. marts 2006 i Nordals Idrætscenter. Klubbens formand Poul Christensen bød de 66 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt. 1: Valg

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Tambohus Bylaug Vedtægter

Tambohus Bylaug Vedtægter Tambohus Bylaug Vedtægter 1 Navn : Tambohus Bylaug 2 Formål : Tambohus Bylaug skal medvirke til at styrke sammenholdet og udviklingen af bylivet i Tambohus gennem aktivitet, sociale arrangementer og fællesopgaver.

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Bestyrelsens forslag til Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Den samlede bestyrelse foreslår, at DFF s vedtægter forenkles og moderniseres. Forslaget er begrundet i, at DFF gennem årene har fortaget

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 27. April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling, og ser frem til at holde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 16. april 2011 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1. Klubbens

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune 2 Formål: Foreningens

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Sekretariat: Fynssekretariatet Jacob Pedersen jacpe@odense.dk tlf. nr. 40290393 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af mødet i Borgmesterforum

Læs mere

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev - 2-1 Navn, hjemsted og formål a. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bindeleddet. Den omfatter byggegrunde udstykket fra matr. Nr. 20a, 21a, 22a, 23a og 4a.

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R. Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Gry Rambusch Vedtægter for Det

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB 1 NAVN, FORMÅL, HJEMSTED 1. Klubbens navn er Hellerup Dameroklub med hjemsted Strandparksvej 42, 2900 Hellerup. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne adgang

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a.

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Viborg Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere