Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine og Joan (referent)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine og Joan (referent)"

Transkript

1 16. mar 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 9. marts 2015 Tid: Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine og Joan (referent) Tina, Anna-Birthe og Kenneth, Thor til kl. 10. Lotte efter kl. 13, Per mellem kl. 11 og 13. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra Lukket møde 3. Sager til behandling/beslutning 3.1. Fremtidigt arbejde maj 3.3. Generalforsamlingen Familiepleje kommissorium 3.5. LBR repræsentantskab for FTR lokalet 3.6. Regnskab Budget 2015 tilpasning 3.8. Peter Kristensens 25 års jubilæum 3.9. KL topmøde Overenskomsten Nyt fra HB 5. Sager til orientering 6. Forberedelse af næste mødes dagsorden 7. Evt.

2 2/8 Behandling og Referat: 1. Godkendelse af referat fra Bilag: a. KB referat Punkt.1 tastfejl: Thomas Kragh rettet til Thomas Krarup Referatet godkendt. 2. Lukket møde Intet 3. Sager til behandling/beslutning 3.1. Fremtidigt arbejde a) Socialpædagogerne i Fremtiden Arbejdsgruppens udarbejdede model og handleplan for Socialpædagogerne i fremtiden er blevet drøftet i FU og gruppens arbejde fremlægges nu for KB til orientering. Bilag b. Socialpædagogerne i Fremtiden model c. Socialpædagogerne i Fremtiden handleplan (internt papir) B) Løntjek Kredskontoret har ansat Annelene Jensen fra 1.4 til , til at gennemgå medlemmers lønsedler for fejl, ift. de medlemmer som oplever eller tror der er fejl i deres lønudbetaling. Finn vil gi en orientering. d. Tilbud om løntjek brev til AMR/TR og ledere Behandling/bemærkninger: Ad. a) Socialpædagogerne i Fremtiden Gruppen orienterede fra deres 2-dags arbejdsseminar, samt gennemgik projektet procesforløb. (sidste side i handleplanen) Ressourcepersonerne som bl.a. laver oplæg til fordeling af arbejdsområder, samt til deltagerkreds, afdækkes via TR. Af arbejdsområderen var der ønske til at særlige stillinger blev tydeliggjort. Gruppen svar er at det især er asyl og ældreområdet der har hovedvægten. Alle områder kan ikke dækkes ind, men især de nye områder er i fokus. Modellen for drøftelse af kernefaglighed. Her kan arbejdspladserne forholde sig til de områder som de netop finder relevant for netop deres arbejdsplads.

3 3/8 Ad. b) Løntjek Finn orienterede: - Efter vi har udsendt tilbud om løntjek, har kontoret modtaget flere ønsker om løntjek. - Gennemgangen er lønsedler er individuel og ikke en overordnet introduktionen til at forstå din lønseddel. - Ved fejl på lønsedlerne, skal ansvaret placeres hvor det rettelig høre til. F.eks. viser der sig fejl flere måneder tilbage, er det arbejdspladsen der skal gennemgå lønsedlerne og ikke SL. KB gav udtryk for at det er et godt tilbud og samtidig gi r synlighed. Forslag til at der efterfølgende foretages en evaluering. Styregruppen ift. Socialpædagogerne i Fremtiden fortsætter det videre arbejde. Løntjek fortsætter indsatsen maj Den nedsatte arbejdsgruppe (Per og Henrik) vil præsenterer et konkret forslag til kredsens markering af 1. maj. Der arrangeres som sidste år en hyggelig kom-sammen på kredskontoret, hvor kredsformanden og KB møder op i det omfang det er muligt. Ønsker at skabe en tradition i SL 1. maj. Vigtigt at arrangementet har noget at samles om (et program/ hyggelig) Ansvarlig, Per, Rene og Henrik ift.: - aftale med en person der kan synge ex. Ole Hvarre. - Indgi aftaler/program til Joan ift. udgivelse/udsendelse af opslag. - Afvikling/oprydning af arrangementet 1. maj De lokale repræsentanter (FTR) har mulighed for at gi en øl i forbindelse med de lokale LO arrangementer. Det samlede budget til 1 maj er på kr. Bliver det et tilløbsstykke er det acceptabelt at rammen overskrides til det dobbelte Generalforsamlingen 2015 Den nedsatte arbejdsgruppen (Susanne, Henrik, Joan og Peter) vil præsenterer sine idéer og forslag til program for årets generalforsamling som afholdes i Vejgaard-hallen den Behandling: Gruppen præsenterede deres bud på afvikling af

4 4/8 Generalforsamlingen: Forslag til tidsplan for generalforsamlingen: Indskrivning: Generalforsamling Buffet Generalforsamlingen forsættes Dagsordens punkter præciseres ikke tidsmæssigt, da det gi større fleksibilitet med punkterne og tiden, især i forhold til at slutte kl. 21. Hilsningstaler afholdes i umiddelbart forlængelse af velkomsttalen. Gruppen foreslår at der inddrage et par folk udefra, som kan være med til at gi et indspark til et tema i forhold til beretningen og den efterfølgende debat. F.eks. politikere eller andre fagpersoner end socialpædagoger. Der er valg på dagsorden, hvilket begrænser den tid der er til rådighed til f.eks. at programlægge med en oplægsholder. Der er i stedet forslag til at starte generalforsamlingen med et godt stykke musik og/eller et par sange. Tidsrummet ca. kl og frem til generalforsamlingen starter. (Vores sædvandelige musiker erstattes) Foreløbig forslag til underholdning: Dorthe Gerlach fra Huch Micael Wiehe Beatboxeren Thor På KB mødet 17. juni 2015 forslår gruppen at der: Aftales den endelige præsentation af beretningen. Tilkendegives hvem der genomstiller/opstiller til valgposterne. Gruppen forslår, at vi som i 2013, gi r mulighed for at alle der har lyst, kan præsenterer sit mandat skiftligt. Den skriftlige præsentation publiceres på hjemmesiden og udleveres på generalforsamlingen. Konklusion KB er meget tilfreds med at valg og debat er prioriteret i programmet. Gruppens forslag til afvikling godkendt Familiepleje kommissorium Kommissorium for kredsens familieplejeudvalg præsenteres med henblik på godkendelse. Derudover skal vælges en repræsentant fra KB til at indgå i udvalget. Bilag: e. Ramme for kredsens organisering af familieplejere Behandling: Spørgsmål til punkt 3: Familieplejerne er dialog og høringspart ift.

5 5/8 kredsens ledelse og Hvad forståres ved høringspart? Spørgsmål til forventningerne til kredsrepræsentanten. Svar: Repræsentanten er bindeledet mellem udvalget og KB. Bemærkning fra Per (tidligere rep. I landsudvalget). Det er vigtigt af repræsentant i landsudvalget er forankret i det lokale udvalg. Charlotte afdækker begrebet høringspart med Forbundet, som er dem der har udsendt udkastet til rammen. Charlotte valgt som udvalgsrepræsentant fra KB LBR repræsentantskab for FTR lokalet Charlotte vil præsentere sit forslag til LBR repræsentantskab for FTR lokalt. Orientering/forslag: Lokale beskæftigelsesråd (LBR) er de fleste steder overgået til dialogforum end beslutningsorganer. Fremad anbefales det, at den FTR tid der bruges i LBR sammenhæng er interessetid hvilket betyder at deltagelse ikke honoreres med frikøb. Det betyder samtidig, at deltager FTR i LBR er det ikke som repræsentant fra kredsen/lo, men ift. egen interesse. FTR er ikke forpligtiget til at gi tilbagemeldinger fra møderne, men der forventes at hvis der sker noget ift. vores område, at kredsen orienteres herom. Forslaget godkendt Regnskab 2014 SL s statsautoristerede revisorer har nu gennemgået kredsens årsregnskab for 2014, som nu ligger til godkendelse i bestyrelsen Bilag: f. Årsregnskab 2014 Orientering: Årets overskud skyldes især: - Den solidariske advokatpulje (færre midler er brugt) - Den solidariske sygedoms- og barselpulje (mindre fravær) - Tilbageført skyldige omkostninger fra 2012 & 2013 vedr. TR frikøb - Overflytning af medlemsaktiviteter fra 2014 til 2015 Regnskab taget til efterretning.

6 6/ Budget 2015 tilpasning Kredsens budgetgruppe har gennemgået budget 2015 med henblik på en tilpasning som fremlægges til behandling/godkendelse. Bilag g. Forslag til budget 2015 tilpasning + noter. Indtægten og udgifterne ift. Socialpædagogerne i Fremtiden, halveres således at det figurerer over 2 år (2015 & 2016) Budgettilpasningen godkendt incl. ovenstående ændring 3.8. Peter Kristensens 25 års jubilæum Peter Kristensen har 25 års jubilæum i kredsen i Markering af begivenheden skal behandles. Orientering: Peter blev ansat i juli måned 1990 til varetagelse af kredsens paralleanvisning og blev i efteråret 1990 politisk valg som faglig sekretær. Peter foreslår at fejringen arrangeres i forbindelse med TR stormødet den 1. december 2015 Peter ønsker ikke at der sendes invitationer ud før Generalforsamlingen i år men at det tidligst sker efter generalforsamlingen. Konklusion Kredskontoret er hovedansvarlig for det videre arbejde. Henrik fra KB indgår i arbejdsgruppen. Peter udformer en liste over hvem der skal inviteres. Økonomisk ramme: Udgangspunkt som ved Finns 25 års jubilæum KL topmøde LO anmoder til at samtlige LO fagforeninger deltager aktiv med fanen og mindst to personer fra hver fagforening kl udenfor Aalborg kongres og kulturcenters hovedindgang. Henrik Flyvbjerg møder op med fanen. Rene gi r Henrik besked senest den 10.3 kl. 12 om han har fundet en mere der stiller op til åbningen.

7 7/ Overenskomsten 2015 Forliget mellem RLTN og forhandlingsfællesskabet samt Forbundets egne overenskomster og aftaler med KL, vil blive præsenteret og gennemgået på KB Bilag: h. Forlig RLTN i. Forlig døgnarbejdstid j. Forlig pædagogiske ledere k. Forlig inden for forebyg. Og dagbehandling l. Forlig Socialpædagogoverenskomsten m. Forlig om lokal løn n. Forhandlingsprotokol af Behandling: Finn gennemgik de forskellige forlig som blev debatteret og spurgt ind til. Forligene præsenteres på TR stormøde 11.marts, samt på medlemsmøde i kredsen den 17.3 kl. 16, hvor Benny Andersen orienterer om forligene. 4. Nyt fra HB - OK som blev præsenteret under pkt Sager til orientering - Socialindeks: Peters møde med Mariagerfjord kommune og Thomas Krarup - TR ambassadørenes møde og den videre proces. - Lokal lønramme forhandlinger. Ingen kommuner lever op til de 7,5% udover Jammerbugt. TR valg periode. Hjemmesiden oplyser som udgangspunkt at valgperioden er over 2 år. Skaber forvirring ift. Forbundets beslutning. Rettes/omformuleres i FTR s dokument og på hjemmesiden, med henblik på tydelighed. 6. Forberedelse af næste mødes dagsorden Bemærkning: Bestyrelsen skal udpege en repræsentant til planlægning af næste mødes dagsorden sammen med kredskontoret Konklusion Per 7. Evt.

8 8/8 Dirigent/er: Lars Referent: Joan Praktisk ansvarlige: Bilag til mødet: Maria og Rene a. KB referat b. Socialpædagogerne i Fremtiden model c. Socialpædagogerne i Fremtiden handleplan (internt papir) d. Tilbud om løntjek brev til AMR/TR og ledere e. Ramme for kredsens organisering af familieplejere h. Forlig RLTN i. Forlig døgnarbejdstid j. Forlig pædagogiske ledere k. Forlig inden for forebyg. Og dagbehandling l. Forlig Socialpædagogoverenskomsten m. Forlig om lokal løn n. Forhandlingsprotokol af Bilag omdelt på mødet: Bilag sendt efter mødet:

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine, Lars E og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine, Lars E og Joan (referent) 10. juni 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12449 SLNJ Referat til bestyrelsesmøde Dato: 17. juni 2015 Tid: 09.00-14.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene,

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte, Kathja,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine, Kathja, Mette og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine, Kathja, Mette og Joan (referent) 21. dec 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12451 SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 16. december 2015 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene,

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 3. februar 2010 JIJ/ 2009-SL211NJ-04022 SLNJ Generalforsamlingen 2009 - referat Dato: 22. oktober 2009 Tid: kl. 16.00 21.00 Indskrivning fra kl. 15.00 16.00 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 3041659 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14161 29-08-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. august 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3444151 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14631 08-03-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 7. marts 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent/er: Peter,

Læs mere

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster 22. februar 2007 JIJ/ 2006-SL01-01826 SL Nordjylland Stiftende Generalforsamlingen 2006 - referat Dato: 27. september 2006 Tid: kl. 15.30 19.30 Indskrivning fra kl. 15.00 15.30 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4292036 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15980 14-05-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 24. maj 2018 Tid: 08.30-15.30 (bemærk vi starter ½ time tidligere) Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 3861268 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14635 17-10-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 12. oktober Tid: 09.00-15.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3537466 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14632 02-05-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. april 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent Finn,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4817598 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 11-02-2019 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3773516 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14634 05-09-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 31. august 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe,

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent) 23. jan 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12446 SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 20. januar 2015 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde. Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs. Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera,

Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde. Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs. Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera, Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera, Afbud: Peter, Jutta (syg) Gæst: Lone Ref.: Eva Dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 21. januar 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Tina, Henrik, Kenneth,

Læs mere

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Sekretariat: Fynssekretariatet Jacob Pedersen jacpe@odense.dk tlf. nr. 40290393 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af mødet i Borgmesterforum

Læs mere

Steen Devantier, Michael Vinther Nielsen, Oluf Brandt, Jens Sørensen. Stig Borberg, Torben Thilsted, Flemming Jørgensen, Birgitte Johansen (pkt.

Steen Devantier, Michael Vinther Nielsen, Oluf Brandt, Jens Sørensen. Stig Borberg, Torben Thilsted, Flemming Jørgensen, Birgitte Johansen (pkt. Godkendt referat Emne Bestyrelsesmøde i Ledergruppen Dato 10. februar 2010 Tilstede: Afbud: Fra sekretariatet: Steen Devantier, Michael Vinther Nielsen, Oluf Brandt, Jens Sørensen Thor Jensen Stig Borberg,

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016 Kommissorium for Revisionsudvalget Juni 2016 Indhold 1. KONSTITUERING OG FORMÅL... 3 2. MEDLEMSKAB... 3 3. MØDESTRUKTUR- OG FREKVENS... 4 4. BEMYNDIGELSE OG RESSOURCER... 4 5. OPGAVER OG FORPLIGTELSER...

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune 2 Formål: Foreningens

Læs mere

Hotel Scandic Øst, Hadsundvej Aalborg

Hotel Scandic Øst, Hadsundvej Aalborg Ref.: JIJ Dok.nr.: 3075784 Sag.nr.: 2015-SL211NJ-13471 Referat fra bestyrelsesmøde 15-09-2016 Dato: 14. september 2016 Tid: 09.30-16.00 Sted: Hotel Scandic Øst, Hadsundvej 200 9220 Aalborg Indkaldte: Finn,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 22. oktober 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 22. oktober 2014 Dagsorden 1. Velkomst 1b. Evaluering af HBM 24.-25. september 2014 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan: Afrapportering 2014 + Pejlemærker 2016 2.2 Hovedbestyrelseskonference 2015 2.3 Konfliktunderstøttelse

Læs mere

SOCIAL PÆDAGOGERNE. Generalforsamlingen 2014. Dagsorden: 25. september 2014. Kl. 15.45 21.00 Indskrivning fra kl. 14.45

SOCIAL PÆDAGOGERNE. Generalforsamlingen 2014. Dagsorden: 25. september 2014. Kl. 15.45 21.00 Indskrivning fra kl. 14.45 Dagsorden: Deltagere: Indkaldte: 25. september 2014 L Generalforsamlingen 2014 Dato: Tid: Sted: Kl. 15.45 21.00 Indskrivning fra kl. 14.45 Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status 142 deltagere,

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 16. marts 2012 JIJ/ 2011-SL211NJ-07871 SLNJ Generalforsamlingen 2011 - referat Dato: 26. oktober 2011 Tid: kl. 15.30 22.00 Indskrivning fra kl. 14.30 15.50 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg Indkaldte: Kreds

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Side 1 2009/2010 Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne Jensen, Malene Jørgensen, Marianne Uth Schou, Bente Olesen Beslutningssager: 1. Valg

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3315568 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14630 31-01-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 23. januar 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4908984 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17169 22-03-2019 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 18. marts 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

SERVICEDEKLARATION FOR LEDERE OG MELLEMLEDERE

SERVICEDEKLARATION FOR LEDERE OG MELLEMLEDERE SERVICEDEKLARATION FOR LEDERE OG MELLEMLEDERE Udgiver: Socialpædagogerne Østjylland, maj 2014 Oplag: Konsulent: Gra isk produktion: 1.500 stk. Steen Kabel, Inquiry Partners WERKs Gra iske Hus a s, Aarhus

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg.

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Advokataktieselskabet KNUDSEN & PARTNERE Klosterplads 11, 1. 5700 Svendborg Tlf. 62 21 24 64 Fax 62 20 13 22 J.nr. AM/7420. V E D T Æ G T E R for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG 1 Navn. Foreningens

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Tambohus Bylaug Vedtægter

Tambohus Bylaug Vedtægter Tambohus Bylaug Vedtægter 1 Navn : Tambohus Bylaug 2 Formål : Tambohus Bylaug skal medvirke til at styrke sammenholdet og udviklingen af bylivet i Tambohus gennem aktivitet, sociale arrangementer og fællesopgaver.

Læs mere

Ny Tønder Kommune ArbejdsmarkedsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol

Ny Tønder Kommune ArbejdsmarkedsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Mødedato: 06. februar 2006 Mødelokale: Tønder rådhus, mødelok. 201 Starttidspunkt for møde 14:00 Sluttidspunkt for møde 16:00 Afbud: Bente Koudal Sørensen 06. februar 2006 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat Møde i Baggrundsgruppen for prioritering på medicinområdet

Referat Møde i Baggrundsgruppen for prioritering på medicinområdet Referat Møde i Baggrundsgruppen for prioritering på medicinområdet Tid: 24. juni kl. 13.00 15.30 Sted: Danske Patienter,. Deltagere: Birthe Holm, Sjældne Diagnoser Jens Oluf Bruun Pedersen, Kræftens Bekæmpelse

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4918234 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17135 26-03-2019 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 1. april 2019 Tid: Kl. 9 12.00 Sted: Indkaldte: Afbud: Socialpædagogerne Nordjylland, mødelokalet

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Dagsorden: Punkt 1. Valg af dirigent. Punkt 2. Beretning. Kære medlem

Dagsorden: Punkt 1. Valg af dirigent. Punkt 2. Beretning. Kære medlem Kære medlem Slå følge med dem, der søger sandheden, og vær på vagt overfor dem, der mener, de har fundet den. Sådan sagde fysiker Jens Martin Knudsen og synspunktet kunne ikke være mere aktuelt i forhold

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 20. januar 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 20. januar 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. februar, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 20. januar blev godkendt

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup

Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Resumé af referat fra 1. juli 2014 Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Deltagere den 14. maj 2014

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND

VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND Socialpædagogerne Sydjylland VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Fakta om Kreds Sydjylland... 4 Fordeling af tidsforbruget på kredskontoret... 4 Servicering

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent) 15. okt 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12450 SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 28. september 2015 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte,

Læs mere

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune I henhold til lov og bekendtgørelse m.v. om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelses-indsats fastsættes følgende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3625477 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14633 03-07-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 28. juni 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Hotel Scandic Øst, Hadsundvej 200, 9220 Aalborg Indkaldte: Finn,

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 05. februar 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 05. februar 2016 Dato: 05.02.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 05. februar 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4513103 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 30-08-2018 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 8. maj 2014. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 16.30 18.30

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 8. maj 2014. Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 16.30 18.30 Aarhus, den 13. maj 2014 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 8. maj 2014 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 16.30 18.30 Referent: Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF DRF, JHE og MH FP Jesper Weber Skorstengaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3153953 Sag.nr.: 2015-SL211NJ-13472 11-11-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 27. oktober 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent/er:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE 13.01.11

SKOLEBESTYRELSESMØDE 13.01.11 18.00-20.00: Lærerværelse Indkaldt: Bo Birk Nielsen, Claus Wammen, Martin Lie Thisted, Adrian Carter, Valerie Daussin, Dorte T.Sandegaard, Kirsten Skovfoged Per Lyngberg Andersen, Jens Gadegaard Referent:

Læs mere

Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune

Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune ^v* - Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune Navn, hjemsted og opgaver 1 Stk. 1. Virksomhedens navn er Videnscenter for Specialpædagogik, forkortet ViSP. Stk. 2. ViSPs hjemsted

Læs mere

Referat. Forebyggelsesrådet

Referat. Forebyggelsesrådet Referat 20. april 2016, kl. 13:00 Lilletrommen Rådhuset, Fredensborg Kommune Egevangen 3B, Kokkedal Fraværende: Lis Kofoed Jørgen Simonsen Til stede: Finn Kamper-Jørgensen Helle Lassen Henrik Nielsen Indholdsfortegnelse

Læs mere

Øhavets Lærerkreds. Referat fra styrelsesmødet mandag d. 07.09.2015 og mandag d. 14/9 2015. Fraværende d. 7/9: Ingen. 14/9: Thomas Referat:

Øhavets Lærerkreds. Referat fra styrelsesmødet mandag d. 07.09.2015 og mandag d. 14/9 2015. Fraværende d. 7/9: Ingen. 14/9: Thomas Referat: Referat fra styrelsesmødet mandag d. 07.09.2015 og mandag d. 14/9 2015 Fraværende d. 7/9: Ingen. 14/9: Thomas Referat: 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra 24. Godkendt.

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2015 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 08-06-2015 10:00 Sted: Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1.

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: Februar 2016 1 1. Indledning Det følger af bekendtgørelsen om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 8.december 2015 1. Godkendelse af dagsorden Indstilling: Til godkendelse 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Ny Tønder Kommune ArbejdsmarkedsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol

Ny Tønder Kommune ArbejdsmarkedsudvalgetBeslutningsprotokol. Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Mødedato: Mandag, den 8. maj 2006 Mødelokale: Tønder Rådhus, mødelokale 201 Starttidspunkt for møde 14.00 Sluttidspunkt for møde 16.00 Fraværende: Afbud fra Bent Aabling Paulsen. 08.

Læs mere

Lokal løndannelse nye frihedsgrader nyt ansvar

Lokal løndannelse nye frihedsgrader nyt ansvar Lokal løndannelse nye frihedsgrader nyt ansvar Temaer Resultaterne ved O.11? Hvad betyder det for lokal løns fremtid? Hvordan kan kommunerne arbejde med lokal løn uden forlodsfinansiering? Hvordan tegner

Læs mere

2. Evaluering af APV 2015-2016 Niels Jørgen fortalte kort om organisering af arbejdet på AU, processen og høringssvar.

2. Evaluering af APV 2015-2016 Niels Jørgen fortalte kort om organisering af arbejdet på AU, processen og høringssvar. Møde den: 10. august 2016 kl. 12.00-14.00 2640-130 IT-Undervisningslokale LSU/LAMU fællesmøde Referat Deltagere: Afbud: Niels Jørgen Rasmussen, Anders Kragh Moestrup, Anette Svejstrup, Anita Pedersen,

Læs mere

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00.

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. - 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. Indkaldt er : bestyrelse, suppleant samt forretningsføreren. Fraværende efter

Læs mere

MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 2. marts 2015

MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 2. marts 2015 RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 3 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 2. marts 2015 MØDESTED: Mødelokale H MØDETID: 8.30 TILSTEDE: Dorte Hansen, Carl Østberg, Gunner Svendsen, Henning Mortensen,

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Torsdag den 22. marts 2012 kl. 17.00 Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Torsdag den 22. marts 2012 kl. 17.00 Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Servicecenter Hvalsø D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Torsdag

Læs mere

Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN 1. Konstituering På første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerer bestyrelsen sig med minimum 4 bestyrelsesmedlemmer, der alle skal være

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 25. maj 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet er fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 02-04-2006 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 02-04-2006 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 02-04-2006 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag 22. marts 2006 kl. 19.30 i Åben plan på Paarup skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen.

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Deltagere: 83 husstande. Gæster: Statsautoriseret revisor Søren V. Pedersen, advokat Anne Henriksen,

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Forretningsorden for Fritidsrådet. i Rebild Kommune

Forretningsorden for Fritidsrådet. i Rebild Kommune Forretningsorden for Fritidsrådet i Rebild Kommune 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Fritidsrådets formål og opgaver... 3 Fritidsrådets funktionsperiode... 3 Fritidsrådets sammensætning...

Læs mere

Mødedato. : 19.11.2015

Mødedato. : 19.11.2015 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE CAE Dato... : Ref.... : Administrativ styregruppemøde Liv i Lundtofte Mødedato. : 19.11.2015 Deltagere: Ulla Agerskov, Bjarne Holm Markussen, Pernille Holmgaard, Christian Rønn Østeraas,

Læs mere

TAPPER OG TRO L O V E. for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING, 4 Regiment. Stiftet den 25. november 1917. www.sjlr.dk

TAPPER OG TRO L O V E. for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING, 4 Regiment. Stiftet den 25. november 1917. www.sjlr.dk TAPPER OG TRO L O V E for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING, 4 Regiment Stiftet den 25. november 1917 www.sjlr.dk 2016 LO V E for SJÆLLANDSKE LIVREGIMENT SOLDATERFORENING 4. REGIMENT Antvorskov

Læs mere

Beretning for Vindrosen De Frivilliges Hus 2011

Beretning for Vindrosen De Frivilliges Hus 2011 Beretning for Vindrosen De Frivilliges Hus 2011 Indledning Vindrosen De Frivilliges Hus har til formål at udvikle, inspirere og synliggøre det frivillige sociale arbejde i Esbjerg Kommune. Dette gøres

Læs mere

Principper og retningslinier for overgangen fra børnehave til Langeskov Skole

Principper og retningslinier for overgangen fra børnehave til Langeskov Skole Langeskov Skole 5550 LANGESKOV Principper og retningslinier for overgangen fra børnehave til Langeskov Skole Lovgrundlag Indskrivningen/optagelse af elever i børnehaveklasserne tager udgangspunkt i Folkeskolelovens

Læs mere

Iben Gravesen, kredschef Lilli Lykkegaard, politisk chefkonsulent (referent) Dansk Sygeplejeråd Kreds Nordjylland. Dagsorden. 1.

Iben Gravesen, kredschef Lilli Lykkegaard, politisk chefkonsulent (referent) Dansk Sygeplejeråd Kreds Nordjylland. Dagsorden. 1. Deltagere: Jytte Wester Helle Kjærager Kanstrup Lene Holmberg Jensen - AFBUD Dorte Bang Vibeke Blach Granberg Jannie Elisabeth Asta Hvilsted deltager til kl. 18 Kirsten Højslet Elin Aggerholm Jensen Anne

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 27. september 2012 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Torben, Jacob, Søren, Brian, Arne og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte: 30 inklusive

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 3802221 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14647 19-09-2017 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. september 2017 Tid: Kl. 10 13 Sted: SL s mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

15. februar Referat fra bestyrelsesmøde afholdt i Odense Eventyr Golf, Falen 227, 5250 Odense SV Mandag den 15. februar 2016 kl. 16.00 20.

15. februar Referat fra bestyrelsesmøde afholdt i Odense Eventyr Golf, Falen 227, 5250 Odense SV Mandag den 15. februar 2016 kl. 16.00 20. 15. februar Referat fra bestyrelsesmøde afholdt i Odense Eventyr Golf, Falen 227, 5250 Odense SV Mandag den 15. februar 2016 kl. 16.00 20.00 Til stede: Jim Staffensen Tuula Undall Lars Broch Christiansen

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution

Vedtægt for den selvejende institution Vedtægt for den selvejende institution AFUK s Produktionsskole Navn, hjemsted og formål Kapitel 1 1 AFUK s Produktionsskole er en selvejende institution, der i sit virke er uafhængig. Skolen har hjemsted

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV Forening

Jyllinge Kabel-TV Forening Jyllinge, den 28. marts 2015 Til foreningens medlemmer Bestyrelsen for Jyllinge Kabel-TV Forening indkalder efter vedtægternes 9 til Ordinær generalforsamling torsdag, den 23. april 2015 kl. 19.00 på Hotel

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 7. marts 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Marianne Jensen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Møde 3. december 2007 kl. 14:00 i Jobcenter Struer

Møde 3. december 2007 kl. 14:00 i Jobcenter Struer Det Lokale Beskæftigelsesråd LBR referat Møde 3. december 2007 kl. 14:00 i Jobcenter Struer Afbud fra: Grethe Riksted, Iben Kollemorten, Martin Munkebo og Bo Hansen Pkt. Tekst Side 95 Meddelelser 1 96

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsens møde d. 23. marts 2010 kl. 17.30-19.00 i mødelokalet

Referat. Skolebestyrelsens møde d. 23. marts 2010 kl. 17.30-19.00 i mødelokalet Til: Skolebestyrelsen Kopi til: Skolebestyrelsens suppleanter LAUTRUPGAARD Lautrupgårdskolen Dato: 23. marts 2010 Tlf. dir.: 4477 3233 Fax. dir.: 4477 2725 E-mail: lautrupskolen@balk.dk Referat Skolebestyrelsens

Læs mere

FTF: Karin V. Hansen, Flemming Ernst, Vinnie Eliasen AC: Ingen OAO/LO: Birgit Christensen, Marianne Dyrby, Alice Jacobsen AMF: Ingen

FTF: Karin V. Hansen, Flemming Ernst, Vinnie Eliasen AC: Ingen OAO/LO: Birgit Christensen, Marianne Dyrby, Alice Jacobsen AMF: Ingen Vedrørende: HovedMED Dato: 23. januar 2015, kl. 9-11 Sted: Sollentuna 2 og 3 Referat RÅDHUSET Deltagere: Dagsorden Ledelsesrepræsentanter: Helle Adelborg (deltog ikke i pkt. 4), Nich Bendtsen (deltog i

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden Der indkaldes til konstituerende kredsbestyrelsesmøde Tirsdag den 17. november 2015 kl. 13.00 til 17.00 Mødet afholdes på kredsens kontor Møllevej 13, 4140

Læs mere