Referat fra bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Ref.: JIJ Dok.nr.: Sag.nr.: 2016-SL211NJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 23. januar 2017 Tid: Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Lotte (ferie), Heine (ferie), Thor (møde), Kathja (møde). Dirigent/er: Anna-Birthe og Lars Referent: Joan og Mette (fra kl ) Praktisk ansvarlige: Finn og Kathja (afbud)

2 Side 2 af 12 Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra Lukket møde 3. Sager til behandling/beslutning 3.1. Service af medlemmerne 3.2. Fastholdelse af TR 3.3. TR-strukturen. Én leder én TR 3.4. Kredsens værdigrundlag 3.5. Merchandise 3.6. Generalforsamlingen Første maj Evaluering af julearrangement i zoo 3.9. Synlighed af KB s arbejde (udgår) Medlemspanel (fast punkt) Kommunalreformen 10 års jubilæum Socialpædagogerne i praksis og politik på Børne- og ungeområdet 4. Nyt fra HB 5. Sager til orientering 6. Forberedelse af næste mødes dagsorden 7. Evt.

3 Side 3 af 12 Behandling og Referat: 1. Godkendelse af referat fra Bilag: KB referat Bemærkning til punkt 8 Tranberg-analyse v. Camilla Guldbergs bemærkning på side 11 Konsekvens: Ikke overenskomst på arbejdspladsen ikke behov for SL skal der findes en bedre formulering til. Referatet godkendt. 2. Lukket møde 3. Sager til behandling/beslutning 3.1. Service af medlemmerne v. Peter Kredskontorets sygemelding ved en faglig sekretær, er pr. 23. december 2016 ophørt og den faglige sekretær er nu fuld tilbage i jobbet og egen ansvarsområder. Den midlertidige ansættes af Kenneth Christensen udløber med februar måned 2017, hvilket betyder at der er en to måneders periode, hvor PL har en ekstra ressource til at øge fokus på nogle politiske opgaver bl.a. på at opnå en bedre service af medlemmer i forhold til sags frister og handlinger. KB vil få en nærmere orientering af opgavefordelingen og indsatsen på mødet. KB drøfter mål for kredsens service af medlemmer i forhold til sags frister og handlinger m.m. Bemærkningerne fra drøftelsen vil efterfølgende blive brugt til at indgå i udformningen af retningslinjer for kredsens service som fremlægges til behandling på et senere KB møde. Behandling/bemærkninger til arbejdet med forbedring af serviceniveauet: Kredsen ønsker at synliggøre hvordan kontoret som minimum sagsbehandler de forskellige sags typer. Kredsens Politiske Ledelse og Forretningsudvalget udarbejder derfor skriftlige beskrivelser over kredens politiske ansvarsområder og de forskellige sags typer. Kenneths præsentation af servicestandarder for sagsbehandlingen blev præsentereret og vedhæftes referatet.

4 Side 4 af 12 - Der blev drøftet om TR og AMR skal stå som interessenter. - Til spørgsmålet om hvorfor ikke medlemmer er interessenter blev der svaret at det er de ikke, da der skal tages stilling i forskellige sager som løn og afspadsering. - Det er vigtigt at vi får tingene frem, for at få lavet det bedste serviceniveau. - Bemyndigelsesaftalerne kommer på TR mødet i foråret Fastholdelse af TR v. Anna-Birthe HB har den godkendt TR-udvalget forslag til fem hovedindsatsområder, som samlet kan medvirke til at fastholde TR: 1. TR vilkår og rammer 2. TR uddannelse og kompetenceudvikling 3. Synliggørelse af TR-hvervet 4. Socialpædagogernes kommunikation med TR 5. TR og Faget Visioner og handlingsspor for fastholdelse af TR udfoldes de fem temaer i handlingsspor på baggrund af visionerne, som er hentet fra politikpapiret Socialpædagogernes visioner for TR-området, der blev besluttet på HB - mødet i december Anna-Birthe vil komme med forslag til hvordan KB og kredsens skal handle på de fem hovedindsatsområder. KB drøfter kredsens videre handling ift. de fem hovedindsatsområder Bilag: Visioner og handlingsspor for fastholdelse af TR Behandling/bemærkninger: Ad. 1 4: Vilkår, uddannelse, synliggørelse og kommunikation: - Vigtigt at vi finder ud at hvordan vi fastholder at TR har kompetencer i faget. - Fokus på bemyndigelsesaftalerne på TR og FTR møderne i foråret - Det private område mangler tilbud/rammer/vilkår - Evt. udviklingssamtaler på kredsen som et krav, for at sikre at TR lever op til bemyndigelsen Problematikker/udfordringer:

5 Side 5 af 12 - TR ved ikke hvilken møder man skal deltage i - Som ny kan det være nemt at komme til at holde sig til lederen - Samle TR er fra det private område. - FTR ønsker at deltage på intro - Der er ikke mange der benytter sig af TR-udviklingssamtale, men der ses dog en lille stigning for af de gamle TR ere der ønsker samtale. Presset på jobbet. - Forslag om fond til at opkvalificere TR der har virket i mange år, som i militæret. - Obs på efteruddannelse og løn efter ophør. ad) 5 TR og Faget Faglige selskaber bruges til en sparing i faget. Det må ikke lægges ind som en funktion. - Forbundet understøtter kurser for TR, herunder infomøder f.eks indenfor socialpolitisk kunne være interessant, dynamisk og kunne være med til at klæde TR på hele vejen rundt. - OBS de private opholdssteder og lignende ift. Netværk og frikøb. - Den socialfaglige relation er vigtig også indenfor de TR områder som ikke henhører under netværk TR-strukturen. Én leder én TR v. Anna-Birthe HB godkendt den et revideret strategipapir om én leder én TR. Anna-Birthe vil komme med et forslag til en strategi i forhold til hvordan KB og kredsens skal handle videre på HB s strategipapir i forhold til kredsens TR stukturen. KB drøfter kredsens fremtidige TR struktur Bilag HB strategipapir én leder én TR Nordjyllands TR stuktur Oversigt over kredsens TR incl. antal medlemmer de dækker Oplæg/forslag fra Anna-Birthe: - PL afdækker områder hvor det gi r mening af følge modellen. - PL ser på hvor det gi r mening at der er flere TR og hvordan der evt. sikres en talsmand til ledelsen.

6 Side 6 af 12 - PL har ansvaret for at sætte fokus på problematikken, når de lokale MEDaftaler skal forhandles, for bl.a. at sikre at TR får adgang til de lokale MED. En Strategi på tre ben Arbejdsplads/TR valg Organisation MED-aftalen Overenskomst Den kortsigtede plan: Ud og få valgt TR der hvor det gi r mening. OBS på lokale MED-aftaler Kredsen/PL har ansvaret for det videre arbejde Behandling/bemærkninger: - Mener kun at flere TR kan aftales via overenskomsten, da arbejdsgiveren ellers kan nægte flere TR da det koster penge. - Kommunernes tilfældige struktur betyder at vi igen og igen følger med det antal TR der diktere vores TR stuktur. Det er ikke hensigtsmæssigt. Vi skal være robuste og gå efter det organisationen mener giver mening. - Vi skal sætte fokus på problematikken via forhandlingsorganet, så TR bl.a får adgang til lokale MED. - Udgangspunktet må være at kende den enkelte lederes kompetenceområde inden vi foretager valgene. - Vi vælger TR ud fra ledernes ansvar/kompetence (skal have personaleansvar) i forhold til maching til TR. - Passus selvstændigt budget og regnskab. Som ansvarligt område til lederen er det ofte det der gi r problemet i at få accept til valg af TR. Her er det vi skal bringe det videre til forhandling, da arbejdsgiver ikke skal beslutte vores struktur. - Valg af TR er underlagt MED og derfor skal vi ikke spørge ledelsen. - Udfordre MED rammeaftalen når der er problemer. - Forslag til at få gennemgået MED-aftalerne ift. hvor der kan være nogle begrænsninger - Efterlyse tydeligheden i hvad TR og medarbejder kan af eller bekræfte overfor arbejdsgiveren ift valg og antal TR - Aalborg kommunes MED rammeaftale er tydelig i teksten med ikke at have indflydelse på valg af TR. Det er medarbejder og organisationen og ikke ledelsen. - Forslag til at sager hvor MED-aftalen ift. TR valg ikke følges, sendes videre til Forbundet til sagsbehandling/videre handling. - Hver enkelt kommunes MED-aftale gennemgås ift. aftaler og efterlevelse. Konklusion: Forretningsgangen ift. til valg af TR behandles i PL i forhold til at

7 Side 7 af 12 organisationens strategi følges, at det er kredsens ansvar og med fokus på de områder hvor vi p.t. har nogle udfordringer Kredsens værdigrundlag v. Peter Værdigrundlaget er tilrettet jf. KBs gennemgang og behandling fra mødet i dec Det reviderede værdigrundlag godkendes. Bilag Revideret værdigrundlag for Socialpædagogerne Nordjylland Konklusion: Overskriften i uddannelsesafsnittet tilføjes Socialpædagogiske fagområder. Værdigrundlaget Godkendt. Kredsens bemyndigelsesaftaler for TR og FTR skal tilpasse jf. teksten i værdigrundlaget Merchandise v. Hanne, Kathja og Joan Arbejdsgruppen har jf. KB mødet den , arbejdet videre med forslag og pris på indkøb af forskelligt merchandise, samt forslag til brug af nuværende og nye indkøb. KB drøfter og beslutter politik for merchandise og indkøb Bilag: Status over kreds Nordjylland lager af Merchandise Forslag til ny indkøb og supplement af merchandise Tilrettet politik for merchandise Konklusion: Der indkøbes nu Beach flag 2 meter høje til FTR, kuglepenne, bolsjer (gerne med indpakningspapir i kredsens logo farver) og pastiller. Ny behandling på et kommende KB møde: Notesblokke (den enkelt model) der indhentes pris fra en lokal trykker. Pins. Peter finder sin pins som Forbundet har udleveret for nogle år siden,

8 Side 8 af 12 som et eksempel til evt. bestilling til kredsen enten med Forbundets logo eller kredslogo. Der indhentes rådgivning til hvilket pins type/materiale der gør logoet tydeligst Generalforsamlingen 2017 v. Peter Generalforsamlingen er planlagt til afvikling den 23. oktober i Vejgaardhallen. Hanne Batsberg Larsen, har ønsket en tilkendegivelse af kandidaturer til valgte poster. KB aftaler 2-3 ansvarlig til en arbejdsgruppe som udform forslag til programindhold. Forslaget fremlægges til behandling/godkendelse på KB mødet KB præsenterer evt. kandidaturer. Behandling: Henrik og Kathja overvejer at stille op til faglig sekretær. Kenneth tænker på at stille op men ikke som modkandidat til nuværende. Konklusion Arbejdsgruppen består af Peter, Maria og Hanne, som fremlægger forslag til indhold og program på marts mødet. Kandidatur præsenteres på juni møde Første maj 2017 v. dirigenten KB skal træffe beslutning om kredsen skal arrangere en eller anden form for 1. maj aktivitet. : Der nedsættes en arbejdsgruppe som udformer forslag til indhold og program som fremlægges til behandling/beslutning på KB mødet den Konklusion: Ansvarlige for afholdelse af første maj i Aalborg/kredskontoret er Henrik, Per og Maria. Arbejdsgruppen afdækker om Thor ønsker at være med. Peter holder tale på kredskontoret.

9 Side 9 af 12 Socialpædagogens deadline for annoncering er den kredens deadline er den Evaluering af julearrangement i zoo v. Peter Der var tilmeldt 111 voksne og 112 børn til julearrangementet i zoo i december som kredsens seniorsektion var ansvarlig for. Arrangementet evalueres. Bemærkninger: - Godt arrangement, glade fremmødte, en sjov og hygge dag. - Folk er tilfredse og hygger sig incl. Fælles pølsespisning som gav lidt uventede udfordringer. Antal af deltagere drøftet i forhold til medlemsrelation. Konklusion: Et super godt arrangement som gives et stor BRAVO 3.9. Synlighed af KB s arbejde (udgår) Punktet udgår og udsat til et senere KB møde, da Kathja har måtte melde afbud til dette KB møde v. Kathja Kathja kunne godt tænke sig at KB S arbejde var mere synligt overfor vores medlemmer. Dels fordi det er medlemmerne der har valgt os og dels fordi det er os, der sætter retningen for hvordan Socialpædagogerne i Nordjylland arbejder. : En drøftelse af hvordan vi kan gøre KB s arbejde mere synligt overfor vores medlemmer. Eksempelvis: - ved at vores referater, eller essensen deraf, er mere tydelig på vores hjemmeside. - at vi sommetider har en lille artikel med i Indsigt der omhandler hvilke emner vi beskæftiger os med i KB. - osv Medlemspanel (fast punkt)

10 Side 10 af 12 v. Peter Der foretages en opfølgning fra sidste undersøgelse hvor emnet var vold og trusler på arbejdspladsen. En opfølgning fra sidste KB mødet samt pressemeddelelsen og øvrig medieomtale. Behandling: Ros til Peter for sit indlæg i Nordjyske TV. AMR udsendes brev i næste uge jf. handleplanen Kommunalreformen 10 års jubilæum v. Peter Den er dagen hvor den nye kommunalreform trådte i kraft og samtidig hvor kreds Nordjylland blev til kredsen med de 11 nye kommuner. KB drøfter hvordan den nye reform oplevelse på de sociale institutioner og hvilke betydning forandringen har i forhold til det bedre. Emnet blev drøftet Socialpædagogerne i praksis og politik på Børne- og ungeområdet KB s nedsatte arbejdsgruppen præsenterede forslag til aktivitet og proces i arbejdet med emnet. Der afholdes en temadag for børn- og unge området (ikke familieplejere) med to oplægsholdere Inge Brøderup (udviklingen fra 2010 og frem) og Ole Bjerre (udfordringer på området) Dertil 3 medlemmer (ex. Lars, Maria og Camilla fra Mariagerfjord) hvert med deres indlæg samt indgår i en debat med de to oplægsholdere om hvor de ser udfordringerne og potentialer. Journalist Henrik Jensen høres om han vil styre processen. Afholdelses sted f.eks. Scandic. Målgruppen: Medlemmer indenfor Børne- og ungeområdet kommunalt og regionalt, private område og familieplejekonsulenter. Udsagn fra temadagen vil efterfølgende indgå i udformning af en handleplan og politik. Temadagen finansieres af aktivitetspuljen på kr. der er afsat under

11 Side 11 af 12 projektet Faglighed og arbejdsmiljø hånd i hånd. Konklusion: Godkendt 4. Nyt fra HB - Faglige selskaber overtager netværkerne, som giver nogle udfordringer ift. endelig slutdato. - Budget 3 kvt.2016 og regnskab. Forbundet har samme udfordringer som kredsene ved at afsatte midler ikke bliver brugt/afholdt som planlagt/forventet. - Lønsikring ift familieplejere. Ingen karensdag de første tre mander i 2017 i forbindelse med kampagnen uge 4 & 5. - LO/FTR sammenlægningen køre ikke helt så godt Konklusion En status i forhold til det private område og herunder hvordan overenskomsten er skruet samme. Behandles på næste KB møde. 5. Sager til orientering - Ny struktur i Forbundet. Peter gav en orientering om ny ledelsesstruktur i Forbundet. - Telefonbarometer. Kredsene får to gange om året lavet en måling på den telefoniske betjening. Kredsen ligger rigtig pænt 92%. Nyt telefonsystem har øget tilfredsheden stort og er nu spændt på den næste måling om ½ år - Vester Hassing Nåleøjet Peter og Benny besøger institutionen i forbindelse med at de har vundet Stolt Socialpædagog - Frederikshavn. Omprioriteringsbidrag kaotisk - Fokus /Folke oplysningen via Café Fair åbner flere steder i landet. I kredsen er der i Nordjylland 2 steder på Fyrkildevej i Aalborg og et i Hammer Bakker. De ønsker nu at indgå overenskomst. - Frederikshavn. Normregnskabet på handicapområdet er optalt. En sag vi har kørt sammen med FOA og 3F. Der sker nu udbetaling til flere hvor nogle modtager store beløb og nogle ingen. - Thisted kommune. Planlægning af arbejdstid. Max timer men nogle er fortsatte med 16 timer. Der skal nu udbetales overarbejde. - Thisted kommune. Dårligt arbejdsmiljø på en institution. Rapport fra AT som er gennemgået for organisationerne og nu forvaltningen. - To institutioner i Aalborg har store arbejdsmiljøproblemer hvor vi som organisation sammen med andre org. har deltaget i møder.

12 Side 12 af 12 - Folkemødet på Bornholm. Overnatning og transport til Hanne, Lars og Peter er nu booket. - Rebild. Ny arbejdstidsaftale er ikke aftalt efter de gamle er opsagt. - Rebild. Sektor familie-handicap og boenheder under pleje og omsorg er nu flyttet over i familie-handicap. Bilag Oversigt over noterede kommende KB punkter til behandling 6. Forberedelse af næste mødes dagsorden Bemærkning: Bestyrelsen skal udpege en repræsentant til planlægning af næste mødes dagsorden sammen med kredskontoret Der er planlagt med møde den 20.2 kl på kredskontoret. Konklusion Henrik 7. Evt. Den 5 maj fejre kredsen FTR s 10 års jubilæum

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3537466 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14632 02-05-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. april 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent Finn,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3444151 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14631 08-03-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 7. marts 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4613643 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 16-10-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aaborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 3861268 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14635 17-10-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 12. oktober Tid: 09.00-15.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte, Kathja,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4817598 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 11-02-2019 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3773516 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14634 05-09-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 31. august 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe,

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 3041659 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14161 29-08-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 25. august 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter,

Læs mere

Hotel Scandic Øst, Hadsundvej Aalborg

Hotel Scandic Øst, Hadsundvej Aalborg Ref.: JIJ Dok.nr.: 3075784 Sag.nr.: 2015-SL211NJ-13471 Referat fra bestyrelsesmøde 15-09-2016 Dato: 14. september 2016 Tid: 09.30-16.00 Sted: Hotel Scandic Øst, Hadsundvej 200 9220 Aalborg Indkaldte: Finn,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent/er: Peter,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3153953 Sag.nr.: 2015-SL211NJ-13472 11-11-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 27. oktober 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent/er:

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine, Kathja, Mette og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine, Kathja, Mette og Joan (referent) 21. dec 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12451 SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 16. december 2015 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 21. januar 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Tina, Henrik, Kenneth,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3625477 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14633 03-07-2017 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 28. juni 2017 Tid: 09.00-16.00 Sted: Hotel Scandic Øst, Hadsundvej 200, 9220 Aalborg Indkaldte: Finn,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4292036 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15980 14-05-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 24. maj 2018 Tid: 08.30-15.30 (bemærk vi starter ½ time tidligere) Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby

Læs mere

Referat frabestyrelsesmøde

Referat frabestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4720234 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 13-12-2018 Referat frabestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4513103 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 30-08-2018 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4918234 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17135 26-03-2019 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 1. april 2019 Tid: Kl. 9 12.00 Sted: Indkaldte: Afbud: Socialpædagogerne Nordjylland, mødelokalet

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 3802221 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14647 19-09-2017 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. september 2017 Tid: Kl. 10 13 Sted: SL s mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Kathja, Mette, Hanne, Henrik, Kenneth, Per, Maria, Heine og Joan (referent) Ref.: JIJ Dok.nr.: 2974679 Sag.nr.: 2015-SL211NJ-13470 20-06-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 16. juni 2016 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dagsorden: Finn,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4908984 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17169 22-03-2019 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 18. marts 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4663062 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 12-11-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 8. november 2018 Tid: Kl. 10 max 13 Sted: Solhøjsvej 75, 9210 Aalborg SØ Indkaldte: Inger, Rita,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4641866 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15982 30-10-2018 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 29. oktober 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Østerport 2 Aalborg. Lokale Toppen i Baghuset

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent) 23. jan 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12446 SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 20. januar 2015 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars,

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 3. februar 2010 JIJ/ 2009-SL211NJ-04022 SLNJ Generalforsamlingen 2009 - referat Dato: 22. oktober 2009 Tid: kl. 16.00 21.00 Indskrivning fra kl. 15.00 16.00 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg

Læs mere

Indkaldelse til Seniorsektionen

Indkaldelse til Seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 3555037 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14647 09-05-2017 Indkaldelse til Seniorsektionen Dato: 17. maj 2017 Tid: Kl. 14-17 Sted: SL s mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl SOCIALJPÆDA000ERNE Ref.:HEM Dok.nr.: 4585619 Sag.nr.: 2018-SL2IINJ-16356 01-10-2018 Generalforsamlingen 2018 Dato: 27. september 2018 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4372729 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 08-06-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. juni Tid: Kl. 10-13 Sted: Stort mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Socialpædagogerne Sydjylland

Socialpædagogerne Sydjylland Socialpædagogerne Sydjylland VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND 2015-2017 Indholdsfortegnelse Indledning:... 3 Fakta om Kreds Sydjylland... 4 Besvarede telefonopkald:... 4 Servicering af

Læs mere

Referat fra møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse mandag, d. 17. juni 2019

Referat fra møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelse mandag, d. 17. juni 2019 Tid: kl. 08:30 15:00 (kaffe/the og brød fra 8.30 til 9.00) Sted: Ref.: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning pts/lsr Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask - sygemeldt Anders Røn Kallesøe - afbud Lene

Læs mere

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent)

Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte, Rene, Lars, Thor, Hanne, Susanne, Tina, Henrik, Kenneth, Per; Maria, Heine, Lars E og Joan (referent) 15. okt 2015 JIJ/ 2014-SL211NJ-12450 SLNJ Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 28. september 2015 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Finn, Peter, Anna-Birthe, Lotte,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 3285478 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14516 29-12-2016 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 12-13. december 2016 Tid: Den 12.12 kl. 09.00-16.30 Den 13.12 kl. 09.00 15.00 Sted: Højgaarden, Slettestrandvej

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4347978 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15980 28-05-2018 Referat fra bestyrelsesmøde Dato: 24. maj 2018 Tid: 08.30-15.30 (bemærk vi starter ½ time tidligere) Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Generalforsamlingen referat

Generalforsamlingen referat 16. marts 2012 JIJ/ 2011-SL211NJ-07871 SLNJ Generalforsamlingen 2011 - referat Dato: 26. oktober 2011 Tid: kl. 15.30 22.00 Indskrivning fra kl. 14.30 15.50 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg Indkaldte: Kreds

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status SOCIAL] PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3095302 Sag.nr.: 2016-SL2IINJ-13788 29-09-2016 Generalforsamlingen 2016 Dato: Den 27. september 2016 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016

Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Dato: 29.04.2016 Ref.: Referat af BESTYRELSESMØDE den 29. april 2016 Tid: 09.00 15.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND

VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND Socialpædagogerne Sydjylland VIRKSOMHEDSPLAN FOR SOCIALPÆDAGOGERNE SYDJYLLAND Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Fakta om Kreds Sydjylland... 4 Fordeling af tidsforbruget på kredskontoret... 4 Servicering

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 9. MARTS 2015 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Peter Sandkvist

Læs mere

Generalforsamlingen 2012 referat

Generalforsamlingen 2012 referat 03. mar 2015 JIJ/ 2012-SL211NJ-09183 SLNJ Generalforsamlingen 2012 referat Dato: 27. september 2012 Tid: Kl. 16 21 Indskrivning fra kl. 15-16 Sted: Hotel Hvide Hus, Aalborg Indkaldte: Kreds Nordjyllands

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

1/17 17/ Formalia 3. 2/17 17/ Nyt fra A-kassen 4. 3/17 17/ Økonomi 4. 4/17 17/ Salg Rørholmsgade - køb nyt?

1/17 17/ Formalia 3. 2/17 17/ Nyt fra A-kassen 4. 3/17 17/ Økonomi 4. 4/17 17/ Salg Rørholmsgade - køb nyt? REFERAT FOA Mariagerfjord - Afdelingsbestyrelse Dato: 07.06.2017 kl. 8:30 Sted: Arkivsag: 17/129086 Tilstede: Annette Press (), Bente Dahl Linnemann Nielsen (), Elly Andersen (), Gitte Ulla Østergaard

Læs mere

Jane Gejl Christensen, Hanne Brygger, Lis Nielsen, Poul Flack-Jensen, Niels Thuesen, Marie Sonne, Mette Grostøl og Line Hansen

Jane Gejl Christensen, Hanne Brygger, Lis Nielsen, Poul Flack-Jensen, Niels Thuesen, Marie Sonne, Mette Grostøl og Line Hansen Ref. LH Dok.nr. 2866696 Sag.nr. 2016-SLCSFA-02119 Fag & socialpolitik Den 4. april 2016 Referat af møde i Etisk Udvalg Dato: Onsdag den 16. marts 2016 Tid: Kl. 10.00 16.00 Sted: Til stede: SL, Brolæggerstræde

Læs mere

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster 22. februar 2007 JIJ/ 2006-SL01-01826 SL Nordjylland Stiftende Generalforsamlingen 2006 - referat Dato: 27. september 2006 Tid: kl. 15.30 19.30 Indskrivning fra kl. 15.00 15.30 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard

Læs mere

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr

Referat. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar FIUSYS. nr 119 Referat FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 15. januar 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00, Mødet sluttede kl. 15.10 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde (KB)

Referat fra bestyrelsesmøde (KB) Ref.: JIJ Dok.nr.: 3943542 Sag.nr.: 2016-SL211NJ-14636 04-12-2017 Referat fra bestyrelsesmøde (KB) Dato: 23-24. november 2017 Tid: Den 23.11 kl. 09.00 den 24.11 kl. 15.00 Sted: Hotel Fårup (ved Fårup Sommerland)

Læs mere

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN Dato: Ref.: DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN 27.02. 2015 Dato: 27.02.2015 Tid: 9.00 10.00 Kaffe fra kl. 8.30 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den 10. september 2018

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den 10. september 2018 Ref.: Dato: 10.09.2018 pts Tid: kl. 09:00 12:00 Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Peter Sandkvist Jan Therkelsen

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune

Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune Klubvedtægter for Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune 1. Klubbens navn Stk. 1. Klubbens navn er Dansk Socialrådgiverforening Københavns Kommune (DSK). Stk. 2. Klubben er oprettet i henhold

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler Side 1 2008/2009 Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne, Bettina, Malene, Mariann Beslutningssager: 95. Valg af dirigent. Lisbeth Madsen. 96.

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

Jane Gejl Christensen, Lis Nielsen, Klaus Birk Jensen, Niels Thuesen, Poul Flack-Jensen, Marie Sonne, Mette Grostøl og Line Hansen

Jane Gejl Christensen, Lis Nielsen, Klaus Birk Jensen, Niels Thuesen, Poul Flack-Jensen, Marie Sonne, Mette Grostøl og Line Hansen Ref. LH Dok.nr. 2515436 Sag.nr. 2015-SLCSFA-01968 Den 29. maj 2015 Fag & socialpolitik Referat af møde i Etisk Udvalg Dato: Tirsdag den 19. maj 2015 Tid: Kl. 10.00 16.00 Sted: Til stede: SL, Brolæggerstræde

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

NOTAT. Beskrivelse af ansvar, vakante opgaver og profil for faglige sekretærer

NOTAT. Beskrivelse af ansvar, vakante opgaver og profil for faglige sekretærer NOTAT 21-03-2017 Beskrivelse af ansvar, vakante opgaver og profil for faglige sekretærer Forord: Dette notat er udfærdiget med henblik på, at synliggøre de vakante opgaver, der opstår i kredsens nærmeste

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

Eksternt organisationscirkulære nr. 6

Eksternt organisationscirkulære nr. 6 Eksternt organisationscirkulære nr. 6 1/6 Familieplejernes organisering Baggrund og formål Organiseringen Familieplejerne i Socialpædagogerne har som primært formål at samle alle familieplejere i Socialpædagogerne

Læs mere

Ref.: Lene Andersen Dato: Dato: 8. juni Tid: kl. 09:00 15:00. Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark Herning

Ref.: Lene Andersen Dato: Dato: 8. juni Tid: kl. 09:00 15:00. Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark Herning Dato: 8. juni 2018 Ref.: Lene Andersen Dato:08.06.2018 Tid: kl. 09:00 15:00 Sted: Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland Birk Centerpark 4 7400 Herning Der er kaffe og rundstykker fra kl. 8:30 Der er frokost

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen Dato: 31. august 2018 Tid: kl. 08:30 15:00 Sted: Ref.: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Lene Skovsager Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René Lodal Christensen

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 22.02.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I og II Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 04. APRIL 2016

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 04. APRIL 2016 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 04. APRIL 2016 Tid: 09.00-12.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Ulla Blok Kristensen Tina Boel Bo Christensen Linda Nørgaard

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen

Referat af møde i Midt- og Vestjyllands Kredsbestyrelsen Dato: 07.12.2018 Tid: Sted: Ref.: kl. 09:00 13:00, herefter frokost Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning pts/lsr Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Afbud Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 16. marts 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Forretningsorden for Kredsstyrelsen i Øhavets Lærerkreds. b) Deltagere: Alle styrelsesmedlemmer samt konsulenten deltager i møderne.

Forretningsorden for Kredsstyrelsen i Øhavets Lærerkreds. b) Deltagere: Alle styrelsesmedlemmer samt konsulenten deltager i møderne. 1. Styrelsesmøder Ordinære møder. Forretningsorden for Kredsstyrelsen i Øhavets Lærerkreds. a) Mødetidspunkt: Mandage med 2-3 ugers mellemrum. Møderne fastlægges for 1 år ad gangen. b) Deltagere: Alle

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen DEN 16. december 2016

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen DEN 16. december 2016 Ref.: pts/grn Dato: 16.12-2016 Dato: 16. december 2016 Tid: kl. 08:30 15:00 (kaffe og morgenbrød fra kl. 8.30 9.00) Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 23-24. januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Onsdag d. 23. januar 2019 Kl. 10:00-11.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

PÆDACOCERNE. SOClAL. Generalforsamling referat. Dagsorden: Dato: 23. oktober Tid: Kl Sted:

PÆDACOCERNE. SOClAL. Generalforsamling referat. Dagsorden: Dato: 23. oktober Tid: Kl Sted: SOClAL PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3874950 Sag nr 2016 SL21INJ 14721 25-10-2017 Generalforsamling 2017 referat Dato: 23. oktober 2017 Tid: Kl. 15.30 21.00 Sted: Vejgaard Hallen, Vejgaard Torv, Aalborg Indkaldte:

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017

Referat fra møde i Kredsbestyrelsen den 10. november 2017 Ref.: jha Dato: 10. november 2017 Tid: kl. 09:00 11:00 Sted: Hotel Strandtangen Strandvejen 28 7800 Skive Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask (Afbud) Anders Røn Kallesøe Lene Skovsager René Lodal Christensen

Læs mere

Udviklingssamtaler for i Socialpædagogerne Lillebælt

Udviklingssamtaler for i Socialpædagogerne Lillebælt Udviklingssamtaler for i Socialpædagogerne Lillebælt Tillidsrepræsentanten er være mellemled mellem Socialpædagogerne Lillebælt og medlemmerne på arbejdspladsen til videregivelse af information og holdningsdiskussion.

Læs mere

Pårørende råd Trekløveret

Pårørende råd Trekløveret 1 Trekløveret Ølsted d. 15. september 2009 Pårørende råd Trekløveret Referat Møde nr.4/2009 den 10. september 2009 kl. 18.30 I Møderum 1 2 Deltagere: Formand Flemming Skovgaard (Allan) Medlemmer Anne Kelner

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 25. januar 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. TIDSLINJE VED SAMMENLÆGNINGEN

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 29. august 2017 Sted: FOA Nordjylland, Aalborg lokale Kronen Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Johansen, Maria

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

TR rolle og forventninger

TR rolle og forventninger TR rolle og forventninger Din rolle som TR Som tillidsrepræsentant er du en nøgleperson på din arbejdsplads. Du varetager medlemmernes interesser og er Danmarks Lærerforenings lokale repræsentant på skolen

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann, Kurt, Lisbeth, Dorthe S, Kirsten, Rita, Malene DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

KOMPETENCE- UDVIKLING FOR TILLIDS - REPRÆSENTANTER

KOMPETENCE- UDVIKLING FOR TILLIDS - REPRÆSENTANTER KOMPETENCE- UDVIKLING FOR TILLIDS - REPRÆSENTANTER NÅR DU ER NYVALGT OG SKAL INTRODUCERES TIL TR-OPGAVERNE INTRODUKTION AF NYVALGTE TILLIDSREPRÆSENTANTER 3 ål Du får indsigt i din rolle, dit ansvar og

Læs mere