FAQ for Heartworkers på Heartland 2022

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FAQ for Heartworkers på Heartland 2022"

Transkript

1 FAQ for Heartworkers på Heartland 2022

2 Kære kommende Heartworker <3 Samlet her i dokumentet er der lidt ekstra information til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan det er at være Heartworker på Heartland Festival. Ofte stillede spørgsmål: 1. Hvor gammel skal jeg være for at være Heartworker? 2. Jeg kan ikke logge ind på Heartlandcrew.dk" hvordan nulstiller jeg min adgangskode? 3. Hvordan ser jeg mine vagter? 4. Hvem er min Heartworker-koordinator? 5. Hvad gør jeg i tilfælde af situationer, hvor jeg føler mig utryg? 6. Jeg kan ikke tage den vagt, jeg har fået tildelt hvordan bytter jeg? 7. Jeg vil gerne på et andet hold hvordan skifter jeg hold? 8. Jeg kan ikke være Heartworker alligevel hvordan framelder jeg mig? 9. Hvornår og hvordan får jeg min billet? 10. Hvordan får jeg mit armbånd? 11. Hvor og hvornår skal jeg møde på min vagt? 12. Hvem skal jeg henvende mig til, på pladsen, når jeg skal møde på vagt? 13. Får jeg forplejning som Heartworker? 14. Hvilke fordele har jeg som Heartworker? 15. Hvad gør jeg med overnatning, når jeg er Heartworker? 16. Kan jeg parkere min bil/cykel ved pladsen? 17. Er jeg dækket af en arbejdsskadeforsikring som Heartworker på Heartland? 18. Hvad gør jeg, hvis jeg har mistet noget på Heartland? 19. Hvad gør jeg, hvis jeg bliver forsinket til en vagt? 20. Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg?

3 1. Hvor gammel skal jeg være for at være Heartworker? Du skal være fyldt 18 år for at være Heartworker på Heartland. Da flere af vores vagter ligger om aftenen, kan omfatte tunge løft eller udskænkning, er dette et krav for at være Heartworker på Heartland. 2. Jeg kan ikke logge ind på Heartlandcrew.dk - hvordan nulstiller jeg min adgangskode? Gå til og tryk på knappen Glemt dit kodeord?. Så kan du indtaste din mailadresse og nulstille din adgangskode. 3. Hvordan ser jeg min(e) vagt(er)? Når du har fået tildelt en vagt, kan du logge på og se din(e) vagt(er). Klik på Portalen i menuen til venstre - klik efterfølgende på Mine Vagter og her vil du kunne se din(e) vagt(er). Der vil blive sendt info ud, når alle vagtplaner er færdige. Disse forventes færdige inden d. 11. maj. Frivillige, som melder sig til efter, at vagtplanen er færdig, vil komme på ventelisten og løbende blive kontaktet, såfremt vi finder en vagt, der matcher den frivilliges ansøgning. OBS! Du skal huske at tjekke din vagtplan på Hvis du ikke kan se din vagt efter d. 11. maj kontakt venligst frivillig@heartlandfestival.dk. 4. Hvem er min Heartworker-koordinator? I din holdbeskrivelse på kan du finde kontaktoplysninger på din Heartworker-koordinator. Din Heartworker-koordinator er ansvarlig for vagtplanlægningen. Såfremt du har spørgsmål omkring din vagt og mødetidspunkt skal du henvende dig på vedkommendes mail. Hvis du har spørgsmål, og endnu ikke har fået en heartworker-koordinator tildelt, bedes du henvende dig til frivillig@heartlandfestival.dk. Hvis du er frivillig gennem en forening, skal alle spørgsmål vedr. din vagt rettes mod foreningens kontaktperson (forenings-koordinatoren).

4 5. Hvad gør jeg i tilfælde af situationer, hvor jeg føler mig utryg? Heartland tolererer og accepterer ikke diskrimination på baggrund af køn, race, religion eller seksuel orientering, samt voldelig adfærd eller verbal chikane. På Heartland og hos Live Nation skal alle være glade for at gå på arbejde. Vi har et miljø, hvor vi frit kan sige vores mening og tale om vores grænser. Vi værner om en arbejdsplads, hvor det altid er ok at sige fra på både egne og fællesskabets vegne. Hvis der alligevel opstår situationer, hvor du føler dig utryg, dine grænser bliver overtrådt eller du oplever andre ubehagelige hændelser, er det allervigtigste, at du gør noget. Tal gerne med din Heartworker Koordinator omkring det, og er det ikke en mulighed, brug en tæt kollega eller Heartworker Office. Er sagen af grovere karakter, eller bliver dig og din Koordinator/Heartworker Office enige om det, kan du indberette til HR. Indberetningens procedure sker i samarbejde med din Koordinator/Heartworker Office. 6. Jeg kan ikke tage den vagt, jeg har fået tildelt - hvordan bytter jeg? Såfremt du ønsker at bytte din vagt, skal du kontakte din Heartworker-koordinator. Du finder vedkommendes mail på dit pågældende hold på 7. Jeg vil gerne på et andet hold hvordan skifter jeg hold? Så frem du har fortrudt dit valg af hold eller ønsker at skifte hold, bedes du kontakte frivillig@heartlandfestival.dk, med det hold og dato(er) du ønsker at skifte til. 8. Jeg kan ikke være Heartworker alligevel - hvordan framelder jeg mig? Hvis du er forhindret i at være frivillig på Heartland, kan du indtil den 06. maj 2022 kl. 12:00 afmelde dig ved at sende en mail til frivillig@heartlandfestival.dk hurtigst muligt. Såfremt du framelder dig efter d. 06. Maj klokken 12:00, vil det koste et gebyr på kr. 500, som dækker de ekstra omkostninger, der vil være i forbindelse med at finde ny bemanding.

5 9. Hvornår og hvordan får jeg min billet? Du kan downloade din billet på Den vil være tilgængelig fra d. 23. maj. Du indløser den ved at møde op ved Heartworker Check-in med din billet enten printet ud eller på smartphone. Du skal derudover fremvise gyldig billedlegitimation. 10. Hvordan får jeg mit armbånd? Hvis du arbejder før Heartland vil du modtage dit Heartworker-armbånd samtidig med, at du tjekker ud af din sidste vagt. Hvis du arbejder under eller efter Heartland vil du modtage dit Heartworker-armbånd i Heartworker Check-in, som har følgende åbningstider: Onsdag d. 01. juni fra kl. 08:00 20:00 Torsdag d. 02. juni fra kl. 07:00 04:30 Fredag d. 03. juni fra kl. 07:00-02:00 Lørdag d. 04. juni fra kl. 07:00-02:00 Hvis du arbejder under eller efter festivalen må også gerne komme forbi Check In i opbygningen, for at få dit armbånd påsat. OBS! Sidste chance for at hente dit armbånd er lørdag d. 04. maj kl Hvor og hvornår skal jeg møde på min vagt? Som Heartworker på Heartland 2022, vil du modtage mere info fra din Heartworkerkoordinator om dette, når vi er tættere på festivalen. Forvent at disse informationer ligger klar i midten af maj. Du skal forvente, at du skal møde minimum 30 min før din vagt starter. 12. Hvem skal jeg henvende mig til på pladsen, når jeg skal møde på vagt? Din Heartworker-koordinator vil optil festivalen informere dig om, hvor du skal møde op henne. De vil som udgangspunkt stå klar til at tage imod dig på din vagt, medmindre andet er aftalt.

6 13. Får jeg forplejning som frivillig? Ja! Når du er Heartworker, sørger vi for mad og drikke i løbet af din vagt. For Heartworkers, der arbejder før og efter Heartland, vil maden blive serveret i Heartworker Area. Hvis du arbejder under Heartland, vil du blive yderligere informeret om, hvordan du får et måltid af din Heartworker-koordinator. OBS! Vi opfordrer dig til, uanset hvornår på dagen dine vagter ligger, at du spiser mad hjemmefra. Man ved aldrig, hvornår den første spisepause er lagt. Der vil selvfølgelig altid være gratis kaffe, vand og snacks i forbindelse med de vagter du har på Heartland. 14. Hvilke fordele har jeg som frivillig? Billet til alle festivalens dage og adgang til camping! Derudover vil du som Heartworker have adgang til det særlige område Heartworker Area, hvor du har mulighed for at spise, slappe af og møde andre Heartworkers. Derudover vil du modtage en Heartworker T-shirt, Heartworker drikkedunk og blive en del af et hjerteligt fællesskab. Efter festivalen vil du modtage en invitation til vores årlige Heartworker-arrangement. 15. Hvad gør jeg med overnatning, når jeg er frivillig? Du er garanteret en plads på vores campingområde, når du er Heartworker på Heartland. Sammen med dit Heartworker-armbånd har du mulighed for at få udleveret et campingpas, der giver adgang til campingområdet. Campingområdet er fælles for Heartworkers og almindelige gæster. Du skal selv medbringe telt eller tilkøbe dig anden overnatningsmulighed gennem Heartlands hjemmeside. Du skal være opmærksom på, at du skal have fjernet dit telt, når campingområdet lukker søndag d. 5. juni kl. 12:00. Såfremt du skal arbejde efter festivalen og gerne vil overnatte i telt er der mulighed for det. Henvend dig i Heartworker-office for mere information. OBS! Husk at tilvælge camping når du tilmelder dig på heartworkercrew.dk. Hvis du er frivillig gennem en forening, er vilkårene for campingpas anderledes. Kontakt din foreningskoordinator for yderligere oplysninger.

7 16. Kan jeg parkere min bil/cykel ved pladsen? I opbyggelsesperioden til og med tirsdag d. 31. maj kan du parkere din bil gratis ved pladsen. Fra onsdag d. 01. juni til og med søndag d. 05. juni kan du parkere din bil gratis ved Kværndrup Station eller mod betaling tættere på pladsen på Heartlands betalingsparkering. Fra mandag d. 06. juni kan du igen parkere din bil gratis ved pladsen, såfremt du har en vagt. Din cykel kan du altid parkere gratis ved hovedindgangen til Heartland. 17. Er jeg dækket af en arbejdsskadeforsikring som Heartworker på Heartland? Ja! Alle Heartworkers er forsikret via den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Denne dækker personskade men ikke private genstande. Tager du for eksempel din computer med på Heartland, er det dit eget ansvar. Derudover er der en arrangøransvarsforsikring. Den dækker skade på 3. person forvoldt af medarbejder under udførelse af arbejde. Alle skader skal meddeles omgående til Heartworkerkontoret. 18. Hvad gør jeg, hvis jeg har mistet noget på Heartland? Alle glemte ting bliver indleveret som hittegods i garderoben. Før og efter Heartland kan hittegods indleveres på Heartworker Area. Alt uafhentet hittegods vil efter Heartland blive overdraget til Odense Politis hittegodskontor. 19. Hvad gør jeg, hvis jeg bliver forsinket til en vagt? Hvis du bliver forsinket til en vagt, skal du hurtigst muligt ringe til din Heartworkerkoordinator. I tilfælde af, at du ikke får fat i din Heartworker-koordinator, skal du kontakte Heartworker-office i Heartworker Area. Møder du ikke op bliver efterfaktureret kr. 2535,- for billetten. 20. Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg? Ved tilfælde af sygdom skal du hurtigst muligt ringe til din Heartworker-koordinator. I tilfælde af, at du ikke får fat i din Heartworker-koordinator, skal du kontakte Heartworker-kontoret, så der kan gives besked til din Heartworker-koordinator. Herefter vil du blive tildelt en ny vagt en anden dag. I tilfælde af du allerede har benyttet din billet og ikke kan tage en anden vagt vil du blive efterfaktureret kr. 2535,- såfremt du ikke kan fremvise en lægeerklæring eller har anden gyldig grund. OBS! Heartland betaler ikke for lægeerklæring.

8 Vi glæder os til at se dig på Heartland Festival 2022 <3

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål Faq til frivillige på mil1 her får du svar på ofte stillede spørgsmål SPØRGSMÅL: INDHOLD Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde på Musik i Lejet? Hvor gammel skal jeg være for at blive frivillig? Hvornår

Læs mere

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål

Faq til frivillige på mil17. her får du svar på ofte stillede spørgsmål Faq til frivillige på mil1 her får du svar på ofte stillede spørgsmål SPØRGSMÅL: INDHOLD Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde på Musik i Lejet? Hvor gammel skal jeg være for at blive frivillig? Hvornår

Læs mere

FRIVILLIG på musik i Lejet? - her er alt det, du skal vide

FRIVILLIG på musik i Lejet? - her er alt det, du skal vide FRIVILLIG på musik i Lejet? - her er alt det, du skal vide I det følgende får du en masse information og svar på alle de spørgsmål, du som Musik i Lejet-frivillig kan have. Spørgsmål: Hvor stor en indsats

Læs mere

væ r d at v i d e frivillig på musik i lejet 2017

væ r d at v i d e frivillig på musik i lejet 2017 væ r d at v i d e frivillig på musik i lejet 2017 Velkommen til musik i lejet 2017 Værd at Vide er din frivillig guide til Musik i Lejet. I denne guide finder du alle de nødvendige oplysninger om det at

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info

ROSKILDE FESTIVAL 2016 Medarbejder info Kære Medarbejder. Tak fordi du har meldt dig som medarbejder i festivalens bedste bod. Vi glæder os til at samarbejde med dig i en bod, hvor der skal sælges en masse frugt. Vi ved, at vi kræver en stor

Læs mere

REGLER & VILKÅR FRIVILLIG PÅ MUSIK I LEJET 2018

REGLER & VILKÅR FRIVILLIG PÅ MUSIK I LEJET 2018 REGLER & VILKÅR FRIVILLIG PÅ MUSIK I LEJET 2018 Musik i Lejets regler understøtter de almindelige regler for god opførsel i samfundet. Efterkom altid alle henvisninger fra sikkerhedspersonalet, da de er

Læs mere

Hvad er deadline for ansøgning om akkreditering? Seneste frist for at søge medieakkreditering til Roskilde Festival 2017 er d. 15. maj.

Hvad er deadline for ansøgning om akkreditering? Seneste frist for at søge medieakkreditering til Roskilde Festival 2017 er d. 15. maj. Q&A om medieakkreditering Her har vi samlet svar på en række praktiske spørgsmål for at gøre det nemmere for dig at komme ubesværet gennem Check-in og finde dig til rette på Roskilde Festival 2017. AKKREDITERING

Læs mere

FRIVILLIGFOLDER 2018 TIL ALLE FRIVILLIGE PÅ MUSIK I LEJET

FRIVILLIGFOLDER 2018 TIL ALLE FRIVILLIGE PÅ MUSIK I LEJET FRIVILLIGFOLDER 2018 TIL ALLE FRIVILLIGE PÅ MUSIK I LEJET INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL MUSIK I LEJET 2018 KÆRE FRIVILLIG HVAD FORVENTER VI AF DIG? PLANLÆGNING AFVIKLING EVALUERING FESTIVALENS ÅBNINGSTIDER

Læs mere

Velkommen TCH?V=XK5AZ2EIISW

Velkommen   TCH?V=XK5AZ2EIISW Velkommen HTTPS://WWW.YOUTUBE.COM/WA TCH?V=XK5AZ2EIISW Velkommen INFO MØDE 19/6-2017 ROSKILDE FESTIVAL 2017 DAGSORDEN 19/6-2017 Det Spanske Madhus. (kort præsentation) RF2017 Medarbejder fordele Boldts

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Vejledning endelig tilmelding for jobbere

Vejledning endelig tilmelding for jobbere Vejledning endelig tilmelding for jobbere Side 1 Kære jobber, Tak fordi du vil deltage på Spejdernes Lejr og give en hånd med. Vi har forsøgt at gøre tilmeldingen så simpel som muligt og med denne vejledning

Læs mere

velkommen til tinderbox

velkommen til tinderbox GUIDE Indhold VELKOMMEN TIL TINDERBOX 3 AT VÆRE FRIVILLIG PÅ TINDERBOX 4 GOD SERVICE OG SAMMENHOLD 4 REGLER & VILKÅR 4 ALDER 4 ARBEJDSTID OG VAGTER 4 SYGDOM 5 EUFORISERENDE STOFFER, ALKOHOL OG VOLD 5 VÆRDIGENSTANDE

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN Elevhåndbog Tilhører: DIN DAGLIGDAG Godt du kom Du møder naturligvis frisk og veludhvilet til. Arbejdstøj Du vil få udleveret det arbejdstøj og fodtøj, der er nødvendigt for den

Læs mere

Bestillingsskema - skolemad

Bestillingsskema - skolemad 05.01. torsdag 1 06.01. fredag 1 09. 01 mandag 1 10.01. tirsdag 1 11.01. onsdag 1 1.01. torsdag 1 13.01. fredag 1 16.01. mandag 1 17.01. tirsdag 1 18.01. onsdag 1 19.01. torsdag 1 0.01. fredag 1 3.01.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

REGLER TAKSTER ÅBNINGSTIDER

REGLER TAKSTER ÅBNINGSTIDER odensebib.dk gældende fra 7. august 2019 odensebib.dk REGLER TAKSTER Odense Bibliotekerne odensebib.dk Information og omstilling Tlf.: 66 13 13 72 e-mail: adm-bib@odense.dk LÅNEREGLER 3 Indmeldelse Biblioteket

Læs mere

OPSTARTSMØDE FOR FRIVILLIGE. Festival 2012 teater for børn og unge i Ringsted og Sorø

OPSTARTSMØDE FOR FRIVILLIGE. Festival 2012 teater for børn og unge i Ringsted og Sorø OPSTARTSMØDE FOR FRIVILLIGE Festival 2012 teater for børn og unge i Ringsted og Sorø Introduktion Festival igennem 42 år Hvad betyder de frivillige for festivalen? Hvad vil det sige at være frivillig på

Læs mere

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C Dato: 17-20 oktober 2018. Haller: Paarup hallerne Næsby hallerne Paarupvej 21 Maylandsvænget 9 5210 Odense NV 5270 Odense N Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense

Læs mere

Ledsager kan anvises anden ledsagelse eller andet forefaldende arbejde.

Ledsager kan anvises anden ledsagelse eller andet forefaldende arbejde. ORIENTERING TIL LEDSAGERE Aflysning af ledsagelse: Hvis en bruger aflyser en ledsagelse mindre end 4 timer før ledsagelsen skulle have fundet sted, er ledsagelsen afmeldt for sent, og man får løn for de

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Opdateret november Frivillig i Team Grace

Opdateret november Frivillig i Team Grace Opdateret november 2016 Frivillig i Team Grace Kontakt Graces 2 ledelse: gracefrivillige@blaakors.dk / +45 51 68 54 39 Velkommen til Grace Først vil jeg gerne sige tak, fordi du vil være med til at gøre

Læs mere

Giv Liv tilmeldingssystemet

Giv Liv tilmeldingssystemet Giv Liv tilmeldingssystemet Denne guide beskriver hvorledes Giv Liv tilmeldingssystemet fungerer og hvorledes du anvender systemet. Desuden har vi tilføjet en række forslag til, hvordan du kan kontakte

Læs mere

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej Odense NV 5000 Odense C Dato: 18-21 oktober 2017. Haller: Paarup hallerne Næsby hallerne Paarupvej 21 Maylandsvænget 9 5210 Odense NV 5270 Odense N Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense

Læs mere

Kom i gang med Skype for Business

Kom i gang med Skype for Business Kom i gang med Skype for Business MAC Denne vejledning består af flere dele: a) Installation af Skype for Business b) Lyd og kamera c) Skypemødet d) Supplerende info Når du skal i gang med at bruge Skype

Læs mere

INFO OG GUIDE VEDR. TABULEX FOR FORÆLDRE I TRANBJERGSKOLENS SFO

INFO OG GUIDE VEDR. TABULEX FOR FORÆLDRE I TRANBJERGSKOLENS SFO 9. juli 2018 9. juli 2018 INFO OG GUIDE VEDR. TABULEX FOR FORÆLDRE I TRANBJERGSKOLENS SFO Vi har valgt, at børn, forældre og personale skal bruge Tabulex - et elektronisk komme/gå- og stamkortssystem til

Læs mere

Party. Pick up. Hvor: Kultorvet i København K Hvornår: Fredag den 13. juni klokken 14.00-20.00 Lørdag den 14. juni klokken 10.00-17.

Party. Pick up. Hvor: Kultorvet i København K Hvornår: Fredag den 13. juni klokken 14.00-20.00 Lørdag den 14. juni klokken 10.00-17. Velkommen til Zulu The Color Run København! Tak til jer - alle vores mange tusinde nye venner - for at gøre Zulu The Color Run København muligt. Vi har her lavet en race-guide, der giver dig overblik over

Læs mere

Munkegårdens elevhåndbog

Munkegårdens elevhåndbog 2015 Tilhører: Din dagligdag: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag weekend 8.00-8.45 Morgenmad og morgenrutiner i husene (ikke dagelever) 9.00-10.30 Bo-uv. I hvert sit hus dagelever på Vejrupvej 10.30-10.45

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

REGLER TAKSTER ÅBNINGSTIDER

REGLER TAKSTER ÅBNINGSTIDER odensebib.dk gældende fra 7. september 2017 odensebib.dk REGLER TAKSTER Odense Bibliotekerne odensebib.dk Information og omstilling Tlf.: 66 13 13 72 e-mail: adm-bib@odense.dk LÅNEREGLER 3 Indmeldelse

Læs mere

Nyager SFO 1. Praktiske Informationer

Nyager SFO 1. Praktiske Informationer Nyager SFO 1 Praktiske Informationer April 2018 Velkommen men til forældre med børn i SFO1. Rigtig hjertelig velkommen til Nyager skoles SFO1. For at hjælpe jer og jeres barn med at få en god start i SFO,

Læs mere

www.odensebib.dk 1. udgave 2015

www.odensebib.dk 1. udgave 2015 www.odensebib.dk 1. udgave 2015 Regler Takster Åbningstider Odense Centralbibliotek www.odensebib.dk Information og omstilling Tlf.: 66 13 13 72 e-mail: teleservice-bib@odense.dk LÅNEREGLER Indmeldelse

Læs mere

odensebib.dk november 2015 REGLER ÅBNINGSTIDER

odensebib.dk november 2015 REGLER ÅBNINGSTIDER odensebib.dk november 2015 REGLER TAKSTER ÅBNINGSTIDER Odense Centralbibliotek www.odensebib.dk Information og omstilling Tlf.: 66 13 13 72 e-mail: teleservice-bib@odense.dk LÅNEREGLER Indmeldelse Alle,

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde byder velkommen til Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde Den 29.-30. april 2017 Stævnet arrangeres i samarbejde med GIF-GYMNASTIK Gladsaxe Velkommen til Gladsaxe Vi glæder os til at byde jer

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Worldofgreenland.com

Worldofgreenland.com Worldofgreenland.com Hjælp til online udflugtsbestilling Det er en rigtig god ide at bestille udflugterne i Ilulissat i god tid, da der kan være rift om pladserne. Vi anbefaler derfor, at du bestiller

Læs mere

Odense, 21. juni 2012. Praktiske for T J E R N E

Odense, 21. juni 2012. Praktiske for T J E R N E Odense, 21. juni 2012 Velkommen til Spejdernes Lejr 2012 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre. S S P E J D. D K Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Lørdag

Læs mere

Kom godt i gang med Sydbanks NetBank

Kom godt i gang med Sydbanks NetBank Kom godt i gang med Sydbanks NetBank Du skal bruge dit kodebrev og dit nøglekort, som er på dit nøglebrev. På www.sydbank.dk, vælger du [Log på] dernæst NetBank. Indtast brugernummer og kodeord fra kodebrevet.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til SFO Tusindfryd på Spjald Skole. Her i SFO Tusindfryd er børnene blandet på tværs af årgang, køn og alder. Dette fungerer

Læs mere

Jeres profil på besøgshunde.dk - find en hund

Jeres profil på besøgshunde.dk - find en hund Jeres profil på besøgshunde.dk - find en hund INSTITUTION Det er meget vigtigt, at det er de rigtige oplysninger, vi har på jer. Det understøtter søgefunktionerne på hjemmesiden og er nødvendigt for at

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet.

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Ringsekretærers indtastning af resultater og kritikker... 2 Kom i gang Opstart af programmet... 2 En anden bruger er i gang med ringen... 3 Dommer ændringer

Læs mere

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU.

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU. LEJR INFORMATION Traditionel Taekwondo Union byder dig og din klub velkommen til TTU børnelejer 2016 og TTU Sommer Festival 2016 på Brandbu. I år er det 20 års jubilæum for TTU. Vi er igen i år mange deltager

Læs mere

Book institutionsplads til dit barn. - enkelt og hurtigt med NemPlads

Book institutionsplads til dit barn. - enkelt og hurtigt med NemPlads Book institutionsplads til dit barn - enkelt og hurtigt med NemPlads Med NemPlads har Rudersdal Kommune gjort det nemt for dig at booke en plads til dit barn i et dagtilbud. Du finder NemPlads i Min Rude

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

1 Guides til forældrene

1 Guides til forældrene 1 Guides til forældrene 1.1 Vejledninger til forældrene Det er institutionens ansvar at få formidlet til forældrene, hvordan de skal anvende DayCare. 1.1.1 DayCare flyer Flyer en, som er vist nedenfor,

Læs mere

Praktisk information til samarbejdspartnere på Roskilde Festival 2013

Praktisk information til samarbejdspartnere på Roskilde Festival 2013 Praktisk information til samarbejdspartnere på Roskilde Festival 2013 1 Indhold Login til database: Adgang til gæster og medarbejdere Restricted Camp Darup Idrætscenter - teltplads Restricted Camp Darup

Læs mere

Velkommen til Tabulex SFO Børn

Velkommen til Tabulex SFO Børn Velkommen til Tabulex SFO Børn Log ind Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.sfoweb.dk Log på med NemID Du kan oprette et Tabulex Login på menupunktet stamkort, efterfølgende. Benytter du en

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne Danmarks Gymnastik Forbund Byder Lørdag d.18 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til YNGLINGE DM og Forbundsmesterskaberne 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne.

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Instruktionsmanual Indholdsfortegnelse. Adgang og jeg har glemt mit password

Instruktionsmanual   Indholdsfortegnelse. Adgang og jeg har glemt mit password Instruktionsmanual www.workplus.dk Indholdsfortegnelse Side 1. Side 2. Side 3-20 Indholdsfortegnelse Adgang og jeg har glemt mit password Togbillet Version 1.0 2. juli 2013 Adgang og jeg har glemt mit

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015

IKAST SVØMME KLUB MIDSOMMERC 2015 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL MIDSOMMERC 2015 6. 7. juni 2015 Stævnet henvender sig til svømmere, der kan lide fest og farver, og er for alle årgange. Der vil være: Perfekte sportslige

Læs mere

Instruktionsmanual Indholdsfortegnelse

Instruktionsmanual   Indholdsfortegnelse Instruktionsmanual www.workplus.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Side 1 Adgang og jeg har glemt mit password Side 2 Administrator forside Side 3 Administrator menu Side 4 Virksomhedsadministration

Læs mere

DELTAGER INFORMATION KIDS DUATHLON

DELTAGER INFORMATION KIDS DUATHLON DELTAGER INFORMATION KIDS DUATHLON XTERRA SLETTESTRAND 18-19. AUGUST 2018 KÆRE XTERRA-KRIGER Velkommen til XTERRA Slettestrand 2018! Glæd dig til en fed oplevelse i naturen, i selskab med en masse andre

Læs mere

Ølfestival København 2010

Ølfestival København 2010 Kære udstiller 31. marts 2010 Ølfestival København 2010 Vi ser meget frem til Ølfestivalen i år og glæder os til at se jer i de nye omgivelser i TAP1. Med dette brev beder vi jer om at give tilbagemelding

Læs mere

Velkommen til Tabulex Klub

Velkommen til Tabulex Klub Velkommen til Tabulex Klub Log ind Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.sfoweb.dk Log på med NemID Du kan oprette et Tabulex Login på menupunktet stamkort, efterfølgende. Benytter du en smartphone

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

Kære nye studerende. Informationsmøde for nye netstuderende (KUN netstuderende)

Kære nye studerende. Informationsmøde for nye netstuderende (KUN netstuderende) Kære nye studerende I mailen her får du information om, hvordan din studiestart på sygeplejerskeuddannelsen på UCC kommer til at forløbe. OBS: Hvis du er på orlov eller af andre årsager først skal starte

Læs mere

Vejledning til beboerlogin

Vejledning til beboerlogin Vejledning til beboerlogin Med denne vejledning får du overblik over, hvad du kan bruge dit beboerlogin til, hvilke funktioner der er i loginområdet og hvordan du bruger dem. Helt overordnet fungerer loginet

Læs mere

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse &

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & Indbydelse YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & GRATIS KIDSVOLLEY/VOLLEYBALL-STÆVNE Lørdag d. 28. januar 2012 kl. 9-16 for alle fra 3-9. klasse Efterskolen Solgården

Læs mere

LOGINVEJLEDNING INDHOLD

LOGINVEJLEDNING INDHOLD LOGINVEJLEDNING Denne loginvejledning er en hjælp til dig, der ønsker at oprette et login til at kunne ansøge om optagelse på en uddannelse på IT-Universitetet. Oprettelse af dette login foregår digitalt

Læs mere

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense NV 5000 Odense C

Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense NV 5000 Odense C Dato: 14-17. oktober 2015. Haller: Paarup hallerne Næsby hallerne Paarupvej 21 Maylandsvænget 9 5210 Odense NV 5270 Odense N Korup sportcenter Marienlyst hallerne Præstevej 12 Windelsvej 138 5210 Odense

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Udstiller Information 2017

Udstiller Information 2017 Udstiller Information 2017 Velkommen Kære Udstiller Vi ser frem til at byde jer velkommen til årets Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park! I denne folder finder I nyttige informationer om arrangementet,

Læs mere

O-service Brugervejledning

O-service Brugervejledning O-service Brugervejledning Denne manual er beregnet til de fleste brugere af O-service systemet. Brugere som blot skal vedligeholde egne oplysninger og som måske skal melde sig til arrangementer. O-service

Læs mere

Tilmeldingssystem for hjælpere til E2014 - The Vikings strike back

Tilmeldingssystem for hjælpere til E2014 - The Vikings strike back Vejledning til tilmeldingssystem for hjælpere til E2014 The Vikings strike back Side 1 af 14 Tilmeldingssystem for hjælpere til E2014 - The Vikings strike back Denne vejledning kan bruges, når en hjælper

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang.

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang. Kære lærer! Med Medielogin får du og dine elever adgang til Ekstra Bladet, Politiken og Jyllands-Posten på alle platforme. Dermed kan du også logge ind på din telefon eller tablet. Men først skal du aktivere

Læs mere

Invitation til Yonex Denmark Junior 2013 i Odense

Invitation til Yonex Denmark Junior 2013 i Odense Invitation til Yonex Denmark Junior 2013 i Odense Tilmelding: Tilmelding skal foregå via www.badmintonpeople.dk senest torsdag den 26. september 2013. Her SKAL du også bestille T-shirt, bespisning, overnatning

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00 Fredag

Læs mere

Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne maj 2017

Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne maj 2017 Forbundsmesterskabet 2017 i TeamGym Roskilde Hallerne 6. - 7. maj 2017 arrangerer stævnet i samarbejde med Kære gymnastikvenner Vi er meget glade for at få lejlighed til at byde jer velkommen i Roskilde

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST

PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST PRAKTISK INFORMATION Vi skifter navn fra NORDEA CUP til HANNIBAL CUP IKAST Kære håndboldvenner, VELKOMMEN TIL HANNIBAL CUP IKAST Stævnet afholdes d. 21.-23. september. Dette er 46. gang, at vi kan afholde

Læs mere

MARKLEDETS BØRNEHAVE

MARKLEDETS BØRNEHAVE VELKOMMEN TIL MARKLEDETS BØRNEHAVE Indhold Velkommen. side 2 Om os. side 3 En god start.. side 4 Praktiske informationer side 5 Garderobe og tøj.. side 6 Sove. side 6 Mad og drikke. side 7 Fødselsdage

Læs mere

Velkommen til Tabulex SFO Børn

Velkommen til Tabulex SFO Børn Velkommen til Tabulex SFO Børn Log ind Log ind via ForældreIntra Log ind i ForældreIntra som du plejer. Tryk på Tabulex SFO i menupunktet SFO i venstremenuen. Tryk Klik her for at åbne Forældre med forældremyndighed

Læs mere

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret.

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret. AKTIVITETSBLADET DECEMBER 2011 Kære Beboere Vi har nu været rundt med skemaer til alle lejemål nogle er afleveret personligt andre er kommet via brevsprækken, da vi ikke har truffet nogen hjemme. Vi har

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 37 www.plejecentretsjaelsoe.dk Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder ---------------------------------- 46

Læs mere

Gallafest Sæsonen fortsætter. Velkommen DANS FEST LIVE MUSIK VM DANS INSTRUKTØRSHOW KUN FOR VOKSNE. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten

Gallafest Sæsonen fortsætter. Velkommen DANS FEST LIVE MUSIK VM DANS INSTRUKTØRSHOW KUN FOR VOKSNE. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten Velkommen Sæsonen fortsætter Det er os en stor fornøjelse, at kunne invitere til VM Dans 13. Dansesæsonen fortsætter efter Gallafesten Gallafest. Denne dag er VM Dans elevernes fest, og vi ser som altid

Læs mere

2) OVERVEJE hvordan dine træningsdata skal overføres til dagbogen.

2) OVERVEJE hvordan dine træningsdata skal overføres til dagbogen. Kære løber, Denne vejledning har til formål at hjælpe dig hele vejen igennem vores tilmeldingsprocedure. Det kan være en god idé, at printe denne vejledning ud og have liggende ved siden af computeren,

Læs mere

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2017 Vi byder dig velkommen til dit ophold, og vil med denne folder gerne give dig mulighed for at få et overblik over stedet, vores regler

Læs mere

Kulturfrivillig til Aprilfestival 2017 i Sønderborg Kommune

Kulturfrivillig til Aprilfestival 2017 i Sønderborg Kommune Kulturfrivillig til Aprilfestival 2017 i Sønderborg Kommune Vi inviterer alle med interesse for kultur og events, indenfor som frivillig til Aprilfestival 2017. Hvad er Aprilfestival - teater for små og

Læs mere

aug/2017 wonderfestiwall

aug/2017 wonderfestiwall INFORMATION OG VILKÅR FOR MADBODER PÅ WONDERFESTIWALL 2017 17. 20. aug/2017 wonderfestiwall Ansøgning Ansøgningsfrist for madboder er 1. april 2017 (jo tidligere, jo bedre). Ansøgningerne behandles og

Læs mere

Frivillignet Intra kom godt i gang. De grundlæggende funktioner for frivillige og kontaktpersoner i Frivillignet Intra.

Frivillignet Intra kom godt i gang. De grundlæggende funktioner for frivillige og kontaktpersoner i Frivillignet Intra. De grundlæggende funktioner for frivillige og kontaktpersoner i Frivillignet Intra. Få et kodeord og log ind Adgang til Intra kræver et kodeord. For at få det, skal du være oprettet i Intra, og have oplyst

Læs mere

Offentlig Digital Post: Sådan giver du andre læseadgang. August 2019

Offentlig Digital Post: Sådan giver du andre læseadgang. August 2019 Offentlig Digital Post: Sådan giver du andre læseadgang August 2019 I denne vejledning kan du læse om 1. Hvad er Digital Dost? 2 2. Hvorfor benytte læseadgang? 3 3. Sådan giver du læseadgang til din digitale

Læs mere

Forældreintra2. Skole/hjem-samarbejde på internettet

Forældreintra2. Skole/hjem-samarbejde på internettet Forældreintra2 Skole/hjem-samarbejde på internettet Forord Vi anvender SkoleIntra, der består af 4 dele: 1. LærerIntra (PersonaleIntra), som bruges til samarbejde mellem skolens personale. 2. Skolens hjemmeside.

Læs mere