Referat fra Bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Referat fra Bestyrelsesmøde Dato: kl. 18:00 Sted: Deltager: Afbud: Gæster: Mødelokalet. Tom Brokholt (TB), Linea Stampe (LS), Gurli Mikkelsen (GM), Ole Nielsen (ON), Leif Andersen (LA), Sobhi Hamid (SH), Dorte Depenau (DD) Lokalinspektør Steen Flensborg (SF), 1. Nyt til & fra lokalinspektøren. 1. Opstart med udskiftning af stk. altanbunde. Udskiftningen er startet i blok 5 d , udskiftningen forsættes i kommende budgetter, ved gennemgang udskiftes de som er i dårligst stand først. 2. Samt algebehandle facader og altaner. Dette er udført. 3. Der plantes hæk omkring grill pladserne. Dette er udført. 4. Vi holder i denne uge 43, møde med Miele, omkring udskiftning/overgang til brik systemer til vaskerierne. Der bliver lavet en løsning, som koster , - dog er det en her og nu pris, som kan ændre sig når det endelige arbejde er udført. Da det er en opgave der ikke kan vente, har bestyrelsen sagt at det skal udføres selvom det må betyde at der kontoen evt. vil komme til at gå i minus, da det er nøglebrikker der fremover skal benyttes fordi vaskekortet udgår. 5. Rengøring af bestyrelseslokalet. Det blev aftalt at bestyrelsens mødelokale rengøres samtidig med bestyrelseskontoret af J.H Rengøring. 6. TDC/You See i afdelingen. Der kommer rigtig mange spørgsmål til (SF) omkring TDC/Yousee s indlægning af fibernet i afdelingen, disse spørgsmål kan han ikke svare på, det er ikke noget han har med at gøre, regionskontoret kommer med et skriv der forhåbentlig kan svare på nogle af de spørgsmål vi mangler svar på.

2 7. Vedr. vejbump ved børnehaven. Dette er nu rettet sådan at vandet kan løbe under igen. 8. Stolpe ved vejbump Den er kommet hjem og sættes op snarest km skilt ved børnehaven. Skiltet var blevet fjernet, der er indkøbt et nyt og det er sat op igen. 10. Storskraldsrum. Der er nu i alle storskraldsrum sat en hylde op til farligt affald, husk lige at rummet er til storskrald og ikke alt andet affald, der bliver sat rigtig meget ikke storskraldsaffald ned i lokalet, gårdmændene er kommer til et storskraldsrum hvor der var smidt affald ud over det hele, f.eks. er de kommet til et rum hvor der var smidt bleer og halm fra dyr. Den går ikke, det er ikke i orden det SKAL afleveres hvor det hører til. 11. Lys på legepladsen. Der er et firma der skal se hvordan lys på en legeplads vil fungere, der er blevet spurgt om de måtte låne vores som eksempel Hansen og Nielsen kommer og sætter det op og tager det ned igen når de er taget. 12. Utæt regnvandsbrønd. Det har vist sig at der var en regnvandsbrønd ved nr. 74, denne er nu skiftet og Toms kloak service kommer og ser resten af blokken igennem. 13. (SF) havde fået en henvendelse fra en beboer der ønskede at et træ ved børnehaven som sviner meget fældet. (SF) oplyste at da vi er en afdeling prøver at fremstå som en Grøn afdeling fælder vi ikke buske og træer der ikke fejler noget. Ved blok 1 er der nu plantet hækplanter i bedet i stedet for det træ der blev kørt ned i foråret. 14. Garagetagene er meget utætte (LA). (SF) Vi er klar over at tagene er utætte nogle steder, man da det er en stor post og få alle tagene på garagerne/carportene efterset og evt. udskiftet er det en post der skal tages med når der er afdelingstjek næste gang. 15. Maling af skade i opgang 98A er endnu ikke udført, hvornår sker dette? (referat a ) (ON) (SF) Skaden er udbedret, det eneste der mangler at blive ordnet i den forbindelse er malerarbejdet, som bliver gjort når malerne, kommer tilbage til foråret. 16. Måling af fugtighed i 4 lejligheder ifølge referat a skulle disse foretages i efteråret 2021 er det sket? (ON)

3 (SF) Dette er ikke udført endnu. Bestyrelsen blev enige om at det bliver udført hos de 3 medlemmer af bestyrelsen, der ikke bor på 3. sal. 17. Vi har tidligere snakket om opsættelse af holder til hundeposer, men da det er en stor post, skulle det med på et afdelingsmøde, det kom det ikke, Steen skulle have indhentet en pris, hvad var den? (ON). (SF) Oplyste at han ikke kunne huske prisen, da den blev aflever til den gamle bestyrelse. Vi blev enige om at se tiden an om problemet ændre sig ellers må vi tage det med på næste afdelingsmøde. 18. vedr. referat der var en snak omkring etablering af et ekstra cykelskur, da det er en stor post, skulle det havde været med på afdelingsmødet, det kom det aldrig. (SF) Oplyste at producenten af den type cykelskur vi har er gået konkurs, så skal vi have lavet et magen til dem vi har skal det speciallaves, dog kræver det at der først skal indhentes en byggetilladelse, da det er et nybyggeri der er tale om. 19. Ifølge referat a skulle der komme en "Blå spand" som skulle sættes op ved blok 7, er den kommet og hvad er den til? (ON) (SF) Den blå spand er kommet og er sat i brug, den er magen ved alle de andre blå spande der står rundt om i området. 20. Vi har snakket om, at der skulle sættes en ekstra, holder op i opgangene, sådan at vi slipper for mange af de flyvende sedler. Er de på vej? (ON). (SF) Nej det er de ikke, (SF) vender tilbage med en pris på 2 til hver opgang. 21. Der er en ventilator på blok 6 der larmer. (LS) (SF) Den bliver efterset snarest. 22. (SF) Vedr. budgettet så ser det fint ud. 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde. Godkendt og underskrevet uden bemærkninger. 3. Nyt til & fra formanden. 1. (SH) havde sendt en forespørgsels vedr. el stander til opladning af elbiler. (TB) fortalte at det er en beslutning, der skal tages via organisationsbestyrelsen, må vi tage den med vider til dem. 2. (TB) fortalte at han havde modtaget Lejerbo s kursuskatalog for året 2022, vi havde en snak omkring hvilke, kursuser der måske kunne være interessante for bestyrelsen.

4 4. Nyt fra de øvrige bestyrelsesmedlemmer: 1. MobilePay tilknytning til udlejningen. (ON) Vi har nu fået etableret en konto i Danske bank som (TB) og (ON) har adgang til, der et tilknyttet en MobilePay løsning sådan at leje og depositum af gildesal og gæsteværelset nu kan betales der, så kan der efterfølgende ske udbetaling af depositum og evt. leje ved opsigelse direkte til en bankkonto, den konto vi i dag har i Sydbank forbliver til vi er sikker på at der ikke længere er nogen der betaler til denne konto. 2. Forslag til næste afdelingsmøde. (ON) 1. Da det på seneste afdelingsmøde blev bestemt at prisen for leje af gildesalen for beboer i afd skulle stige, blev en prisstigning for beboer der ikke bor i vores afdeling, ikke medtaget, det skal vi huske på afdelingsmøde. 2. Punktet vedr. affaldssortering der i dag står i husordenen, bør flyttes over til den tekst som Lejerbo står for, som det står i dag kan punktet ikke ændres da det ikke er godkendt på afdelingsmødet. 3. Datoer for sammenkomster med nye beboer. (ON) Vi blev enige om følgende datoer: ( ), ( ), ( ), ( ) 4. Datoer for møder resten af tiden til næste afd. møde. (ON) Vi aftalte møder på følgende datoer: ( ), ( ), ( ), ( ), ( ), ( ), ( ), ( ), ( ) med forbehold for ændringer. 5. Afdækning vedr. altaner, hvad gør vi som bestyrelse, vi kan jo ikke gå ind i lejligheden og "rive det ned" referat a (ON) (LS) sætter det i vores verden og så må vi følge op på det. 6. Underskrives af forretningsorden af de resterende bestyrelsesmedlemmer. (ON) Udsat da de ikke var til stede på dagens møde. 7. Udlevering af nøgler samt dokumenter til de resterende bestyrelsesmedlemmer. (ON) Udsat da de ikke var til stede på dagens møde. 8. Udarbejdelse af udkast til "invitation til nye beboere sammenkomst" (ON) (ON) laver et udkast som sendes til godkendelse hos de øvrige medlemmer af bestyrelsen. 9. Skal der sættes skilte op med teksten Hunde må ikke tisse her? (SH) Med hensyn til hunde, nogen gør det godt, andre ikke, der bliver tisset op af væggen og dørene. Udsat til næste møde, da (SH) ikke var til stede til dagens møde. 10. Skal der laves en ryste sammen fest? (SH) Der tænker på en god fest som måske kan arrangeres, hvor vi ryster posen så mange begynder at kende hinanden, mm, måske noget fredags bar, hver anden måned? Selvfølge hvor beboerne betaler en skilling, så det kan køre rundt. Udsat til næste møde, da (SH) ikke var til stede på dagens møde. 5. Indkommende sager: 6. Post: 7. Eventuelt: Møde slut 19:45.

5 Næste bestyrelsesmøde: i nr. 82 kl. 18: Ole Nielsen. Tom Brokholt Ole Nielsen Gurli Mikkelsen Linea Stampe

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1.

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 Sted: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. sal Tid: 18.00 21.45 Tilstede: Ole Lund Petersen (OLP), formand, Jesper Dalhoff (JD), næstformand, Hanne Merete

Læs mere

Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november

Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november Bestyrelsesmøde Lejerbo - Casa Nova Tirsdag, den 6. november 2018 17.00 Anni, Jytte, Mads, Henrik, Nikolaj, Lars, Mogens 1 Meddelelser til og fra varmemesteren. Skur til el-scootere er ved at blive lavet.

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Beslutningsreferat af: Referat nr. 3. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: Pia K. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Pia H., Karin, Pia K., Klaus, Mads, Aase. Afbud fra David, Per Chr. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 2. Rettelse til pkt.

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering. 1. Forhandlingsprotokol

Læs mere

www.vestbyen-afd-44.dk

www.vestbyen-afd-44.dk Afdelingsbestyrelsesmøde 7. Oktober 2013 kl. 17.00 Mødested bestyrelseslokalet Tilstede: Bestyrelsesmedlemmer: Preben, Jacobine, Birthe, Iver, og Inspektør: Henrik Suplleanter: Fraværende: Rasmus. Referent:

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 7. maj 2012 kl. 17.00 22.00 Til stede: Afbud: Else Marie Petersen, Willy Døj, Connie Andersen, varmemester John Th. Jørgensen

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. A. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde. B. Godkendelse af afdelingens driftsbudget for

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSEMØDE D.02/05/2013 KL. 18:30 KLØVER- OG HVEDEMARKEN

REFERAT AF BESTYRELSEMØDE D.02/05/2013 KL. 18:30 KLØVER- OG HVEDEMARKEN REFERAT AF BESTYRELSEMØDE D.02/05/2013 KL. 18:30 KLØVER- OG HVEDEMARKEN MØDESTED. bestyrelseslokalet, kælderen under blok 22. INDKALDT AF. Allan Hansen, Formand REFERENT. Henrik Mischorr DELTAGER. Allan,

Læs mere

DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening.

DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening. DAMMS TEGLGÅRD AFDELING 17 - Aabenraa Andels Boligforening. AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsens mail: afd.17@outlook.dk Referat fra Afdelingsbestyrelsesmøde Fredag, den 17. august 2018, kl. 19.00

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 6 af 9/4 2015 Klokken 17:30 Afholdt i bestyrelseslokalet Bestyrelsen Allan Rasmussen (AR) Kurt Peter Jørgensen (KPJ) Alexander Johansen (AJ) Jeppe Sloth (JS) Klaus Jespersen (KJ) Jan Northved

Læs mere

Frødalen, afd Hillerød

Frødalen, afd Hillerød Dato: 23. september 2018 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 17. september 2018, kl. 19:00 Afbud: Lars N, Christian, Camilla & Mette A. Valg af referent (finde ny referent) Anders er valgt Referat: B.

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7 REFERAT AFDELINGSMØDET 06.09.2018 AFDELING 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 4 af 19/2-2013 = Administrationen Klokken 18:15 21:45 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: DAVID Ad. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., David, Sussie, Pia K., Svend Erik, Aase. Afbud fra Karin og Esbern Ott. AD. 2. Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 15. jun 2016

Bestyrelsesmøde 15. jun 2016 Bestyrelsesmøde 15. jun 2016 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 19.00 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Bodil (5.), Anette (1.),

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Referat: Thomas Begulic blev valgt som dirigent og Kjeld Skelmose blev valgt som referent.

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Referat: Thomas Begulic blev valgt som dirigent og Kjeld Skelmose blev valgt som referent. Den 3. december 2014 Referat Mødeart: Afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Mødested: Selskabslokalet Nyborggade 11, 1. sal Mødedato: 2. december 2014 2100 København Ø

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag, den 7 nov. kl. 17,00 Mødested: Bestyrelseslokalet Valdemarsgade 16 Deltager: Tilstede: Bestyrelsesmedlemmer: Preben, Ellen Kristoffersen, Bettina, Ellen, Iver,

Læs mere

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 10-08-2011

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 10-08-2011 Sted: H/F CNM Indkaldt af: Formand Lars M. Jensen Referat af: Deltagere: Linda Andersen Lars M. Jensen, Anny Petersen, Tom Atkins, Kim Johansen, Tine Pedersen, Linda Andersen, Ejvind Wilms, Alice Dyssell

Læs mere

Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117).

Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117). REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 6/5-2013. Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117). Afbud: Ernst (nr. 259) og Jørgen (nr. 157). Referent: Thora.

Læs mere

Partnerz M Ø D E R E F E R A T. fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand. Mødetid: Onsdag den 7. september 2011 kl. 16.30

Partnerz M Ø D E R E F E R A T. fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand. Mødetid: Onsdag den 7. september 2011 kl. 16.30 Partnerz N ø r r e s u n d b y - F r e d e r i k s h a v n - H j ø r r i n g Sagsnr.: 700292 LFA/LSN/mhl/lsn Dato: 14. oktober 2011 Åstrupvej 9 DK-9800 Hjørring Telefon +45 9819 3800 Telefax +45 9892 7938

Læs mere

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød

Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Referat af beboermødet, afholdt mandag den 21. januar 2013, i afd. 9 Poppelgården 3-13, 3450 Allerød Valg af dirigent Det blev driftschef Svend Aage Hansen, som kunne konstatere, at indkaldelsen var sket

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Bestyrelsesmødereferat Dato: 7 oktober 2015 kl 1500

Bestyrelsesmødereferat Dato: 7 oktober 2015 kl 1500 Bestyrelsesmødereferat Dato: 7 oktober 2015 kl 1500 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Per Frederiksen (PF) formand psf@ofir.dk x Inge Grønlund (IG)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01.07.2011. 2011

Referat af bestyrelsesmøde 01.07.2011. 2011 Side 1 af 5 Referat af bestyrelsesmøde 01.07.2011. 2011 Krudttårnsbakken 10. oktober 1. Siden sidst. Et-års-eftersyn af asfaltarbejdet. De små revner skal beses igen ved fem-års gennemgangen. Altanerne

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag, den 5. sep. kl. 17,00 Mødested: Bestyrelseslokalet Valdemarsgade 16 Deltager: Tilstede: Bestyrelsesmedlemmer: Preben, Ellen Kristoffersen, Bettina, Iver, og Inspektør

Læs mere

www.vestbyen-afd-44.dk

www.vestbyen-afd-44.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag 2.sept. 2013 kl. 17.00 Mødested bestyrelseslokalet Tilstede: Bestyrelsesmedlemmer: Preben, Jacobine, Iver, Rasmus og Inspektør: Henrik Suplleanter: Marianne. Fraværende:

Læs mere

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S.

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. DIRIGENT: MADS AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/9 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Eva Jensen Bjarne Hajbert Mette

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 5 december 2017 Kl Ladegårdsparken

Bestyrelsesmøde den 5 december 2017 Kl Ladegårdsparken Ladegårdsparken Bestyrelsen Ladegårdsparken 107 st. 4300 Holbæk Bestyrelsesmøde den 5 december 2017 Kl. 17.30 Ladegårdsparken 107 Dagsorden: Ladegårdsparken... 1 Bestyrelsen... 1 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET ) 9 P Y1 L Sønderborg, den 19. september2011 BOLtGFORENlNGE S0t30 Referat fra det årlige afdelingsmøde, torsdag den 15. september 2011, kl. 19.30

Læs mere

Godkendelse af referat nr. 6, samt beslutningsreferat. Referaterne blev godkendt, ingen bemærkninger.

Godkendelse af referat nr. 6, samt beslutningsreferat. Referaterne blev godkendt, ingen bemærkninger. DIRIGENT: MADS GREVE AD. 1 Fremmødte fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) David Oszlak (DO) Knud Petersen

Læs mere

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå.

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde 2015 Kildehøjen 1. oktober Tilstede: Vagn Erik, Kasper, Kasper, Peter, Dorthe og Mette Dagsorden; 1. Opfølgning på afdelingsmødet 2. Konstituering af bestyrelsen 3.

Læs mere

Det blev besluttet, at det ikke er nødvendigt at udskifte samtlige låse nu. Følgende låsearbejde bestilles:

Det blev besluttet, at det ikke er nødvendigt at udskifte samtlige låse nu. Følgende låsearbejde bestilles: Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 13. oktober 2009 kl. 19.00 Afbud: Camilla og Hedvig 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt enkelte tilføjelser blev ført ind under eksisterende punkter. 2) Godkendelse

Læs mere

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd.

Referat. Rasmus Tyrri Nielsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 1) AFBUD Bendt K.B. Pedersen Suppleant til repræsentantskabet (afd. Referat Den 17. juni 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 16. juni 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 24, AFHOLDT DEN 27. AUGUST 2015 I ROSENHUSET Der var mødt 24 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Svend Erik Jensen Fra administrationen: John Christensen (områdevarmemester)

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010.

Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Referat bestyrelsesmøde PAB afd. 1 den 4.oktober 2010. Dagsorden: 1. Protokol 2. Konstituering af ny bestyrelse 3. Meddelelser fra formanden 4. Meddelelser fra øvrig best. 5. Siden sidst fra varmemesteren

Læs mere

VELKOMMEN TIL MIDTBYEN

VELKOMMEN TIL MIDTBYEN VELKOMMEN TIL MIDTBYEN Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden. Hæftet er opdelt i tre afsnit: - DINE MULIGHEDER I MIDTBYEN - AFDELINGSBESTYRELSEN

Læs mere

Referat. Godkendt uden kommentarer.

Referat. Godkendt uden kommentarer. Mødedato: tirsdag 2/10 2012 Deltagere: Annie Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Lene Glud Andersen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: - ingen - Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Ingen

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19 EF Tønderhus 8. august 2017 kl.19 Bestyrelsesmøde Til stede: Katrine, Line, Vera, Magnus og Thomas Fraværende: Jeppe og Per. 1) Valg af dirigent (Katrine) og referent (Thomas) 2) Handlingsplan præsenteret,

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017

Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017 Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017 38 husstande var repræsenteret Der blev uddelt 76 stemmesedler Fra AAB s administration deltog Kristian Konradsen, økonomi. Desuden deltog serviceleder

Læs mere

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde Fraværende: Gitte Horsfall, Lene G. Andersen Mødedato: tirsdag 7/10 2014 Deltagere: Heidi Hansen, Jette Jansen, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Referat fra sidste mode Godkendt følgende punkter: i

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 24. august 2015 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen Sekretær

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 266 i E/F Søllerød Park, torsdag den 10. september 2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 266 i E/F Søllerød Park, torsdag den 10. september 2015 Referat af bestyrelsesmøde nr. 266 i E/F Søllerød Park, torsdag den 10. september 2015 Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Warny Munch, Jens Thiel, Karen Willadsen, Lise Gustavson, Beate Warberg (referent)

Læs mere

Oversigt over forslag

Oversigt over forslag fsb 1-20 Møllelængen Oversigt over forslag Til behandling på ordinært afdelingsmøde i Møllelængen 1. Forslag om forundersøgelse vedrørende udskiftning af vinduer og altandøre i Møllelængen 2. Forslag om

Læs mere

c. JEL kontakter Kemisk Kantine for at reservere til generalforsamlingen Det er gjort.

c. JEL kontakter Kemisk Kantine for at reservere til generalforsamlingen Det er gjort. 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde nr. 258 Referatet blev godkendt. 2. Opfølgning på referat fra bestyrelsesmøde nr. 258 a. JEL afventer svar fra en ejer om eksempler på hvilke vejledninger,

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016 Risskov den 30. august 2016 Bestyrelsesmøde d. 30. august 2016 Fremmødt: Afbud: Referent: Jochumsen Bo Stig Larsen Jytte Harlev Petersen Michael Lerskov Beth Birgitte Christiansen Holger Schultz Michael

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Leif Erik Nielsen Eva Jensen Jørgen Mortensen

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013. Afdeling 1-6071/1-6072 Hørgården 1 og 2. Referat sendt ud den 20.

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013. Afdeling 1-6071/1-6072 Hørgården 1 og 2. Referat sendt ud den 20. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 6. februar 2013 Afdeling 1-6071/1-6072 Hørgården 1 og 2 Referat sendt ud den 20. februar 2013 Deltagere Afdelingsbestyrelsen: Tom Smith, Jan Friberg, Per Olsen,

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Pia K., Mads, Aase. Afbud fra Per N., Niels, Karin, Klaus. Uden afbud fra Per Chr. Bestyrelsen besluttede, at fremover bliver det ikke

Læs mere

Afdelingsbestyrelsens skriftlige beretning 2014

Afdelingsbestyrelsens skriftlige beretning 2014 Afdelingsbestyrelsens skriftlige beretning 2014 Vaskeri og varmecentral: Det nye vaskeri åbnede sidst på efteråret, med små og store problemer som et sådan byggeri nu kan indebærer. Tilsyneladende er småfejlene

Læs mere

Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Ernst (nr. 259), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117).

Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Ernst (nr. 259), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117). REFERAT AF AFD. BESTYRELSESMØDET D. 4/3 2013. Tilstede: Sanne (nr. 115), Jonas (nr. 271), Lene (nr. 181), Ernst (nr. 259), Thora (nr. 175) og Nina (nr. 117). Afbud: Jørgen (nr. 157). Referent: Thora. 1.

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Klaus J. og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Klaus J. og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 14.09.2015. Referat af: BeslutningsReferat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.09.15 kl. 18.30 22.00 September DIRIGENT: BIANCA BALSLEV

Læs mere

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Den 24. august 2014. Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt: kl. 19.00

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Den 24. august 2014. Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt: kl. 19.00 Den 24. august 2014 Referat Mødeart: Afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Mødested: Selskabslokalet Nyborggade 11, 1. sal Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt:

Læs mere

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale.

b. Overskudsjord Preben sender svar til Poul (nr. 12), at det faktisk er udført pænt, og at der ikke er noget at påtale. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde den 1. juni (hos Niels) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Siden sidst a. Høns Preben har sendt bestyrelsens svar til Jytte Sonne vedr.

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening

Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 26.08.2011 LLR/SA Referat Den 25. august 2011 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde nr. 59 Mødested: Afd. 3 s lokaler Afdeling: Gillesager 258 Mødetid kl.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 5. oktober 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II

Referat af bestyrelsesmøde den 5. oktober 2015 Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II den Vibo - afdeling 127 Runddelen I & II Dagsorden udsendt af Ragavan den 27. september 2015 Tilstede: Mounir Sobhie (MS), Elaine Rasmusen (ER), & Ragavan Rudran () Gæst: Ejendomsmester Henrik Wieth Fraværende

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

AD. 3 Meddelelser fra varmemester v / Freddy Rasmussen, samt fra Administrationen v / Esbern Ott.

AD. 3 Meddelelser fra varmemester v / Freddy Rasmussen, samt fra Administrationen v / Esbern Ott. DIRIGENT: PETER NIELSEN AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Formand Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) Peter Nielsen (PN) Knud Petersen (KP) Aase B. Stisen

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T. Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl

M Ø D E R E F E R A T. Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl 700.292 mkp/kj/ah M Ø D E R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Nordstrand Mødetid: Tirsdag den 18. september 2007 kl. 14.00 Mødested: Mødedeltagere: Referent: Gildesalen på Nordstrand Sune

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 6. juli Dagsorden. Risskov den 6. juli 2016

Bestyrelsesmøde d. 6. juli Dagsorden. Risskov den 6. juli 2016 Risskov den 6. juli 2016 Bestyrelsesmøde d. 6. juli 2016 Fremmødt: Afbud: Referent: Jochumsen Bo Stig Larsen Jytte Harlev Petersen Beth Birgitte Christiansen Holger Schultz Michael Lerskov Jytte Harlev

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby 16/8 2017 18.00 22.15 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF Jesper Therkildsen AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER: REFERAT GODKENDT: Susanne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 31/8-16!

Referat fra bestyrelsesmøde d. 31/8-16! Referat fra bestyrelsesmøde d. 31/8-16! Til stede var: Bettina, Jakob, Connie, Morten (en del af mødet), Christian (en del af mødet) 1. Opsamling fra sidste møde Rottesituationen efter seneste rep.: Alle

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 09.05.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.05.04 kl. 18.30-21.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 09.05.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.05.04 kl. 18.30-21. DIRIGENT: ARNE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Torben, Klaus, Arne, Pia K., René, Aase. Afbud fra varmemester Per Nielsen. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 5. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

På den midlertidige konto (Annes): her står der pt. 700,00 kr. (fremtidige. Officielle festlokaleudlejningskonto (kasserens): omkring 7.000,00 kr.

På den midlertidige konto (Annes): her står der pt. 700,00 kr. (fremtidige. Officielle festlokaleudlejningskonto (kasserens): omkring 7.000,00 kr. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 26/4 2016 kl. 18.00 Sted: Café A og efterfølgende festlokalet Deltagere: Tina, Jannick, Anne Cathrine, Troels, Sofie, Peter, Anne 1. Valg af ordstyrer - Jannick 2.

Læs mere

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 0213. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

Bestyrelsen vil undersøge mulighederne.

Bestyrelsen vil undersøge mulighederne. Referat af bestyrelsesmøde d. 6. August 2015 Tilstede: John Steen Johansen, Flemming Jørgensen, Merrit Rosberg, Teia Hauerslev, Barbara Cros. Thor Nielsen med på telefon i tilfælde af afstemning. Afbud

Læs mere

Referat af general forsamling afholdt 21. Maj 2013 kl. 19.00 Afdeling III

Referat af general forsamling afholdt 21. Maj 2013 kl. 19.00 Afdeling III Referat af general forsamling afholdt 21. Maj 2013 kl. 19.00 Afdeling III Antal lejemål: 43 lejemål Antal beboere: 49 beboere Fremmødte fra bestyrelsen: Hedvig Repstock, Solveig Nielsen, Finn Harder, Henning

Læs mere

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev.

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. DIRIGENT: TINA LAURSEN Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand

Læs mere

Godkendt referat Tirsdag d. 4. februar 2014 kl. 17.30

Godkendt referat Tirsdag d. 4. februar 2014 kl. 17.30 Godkendt referat Tirsdag d. 4. februar 2014 kl. 17.30 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af udsendt referater fra AB-mødet d. 3. december 2013 Godkendt. 3. Til og fra driften: a. Siden

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. Referat, møde nr. 9,den 28. august 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61. 1.

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. Referat, møde nr. 9,den 28. august 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61. 1. Referat, møde nr. 9,den 28. august 2014 Sted: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61. 1. sal Tid: 18.00 21.30 Tilstede: Afbud: Ole Lund Petersen (OLP), formand, Jesper Dalhoff (JD), næstformand, Hanne Merete

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Referat Afdelingsmøde August 2011 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Til stede var: 27 lejemål + Johnny Ford Christel Halberg Frans Sarauw Jack Karoliussen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 6. februar 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Referat. Nyt fra/om afdelingen

Referat. Nyt fra/om afdelingen Mødedato: tirsdag 5/3 2013 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Lene Glud Andersen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen referat at godkende. Første møde i ny bestyrelse. Der foreligger ikke referat fra afgående bestyrelse.

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen referat at godkende. Første møde i ny bestyrelse. Der foreligger ikke referat fra afgående bestyrelse. Sted: Grøndalsparken 16 Dato og tid: Den 11. juni 2019 kl. 18.00 Afdeling: Grøndalsparken 1133-0 Deltagere: Afbud: Referent: Steen Pedersen, Driftschef Morten Pedersen, Lokalinspektør Merete Bugge, GP

Læs mere

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00 DIRIGENT: KARIN AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H. David, Karin, Mads, Pia K. Aase. AD. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll Torsdag den 8. september 2013 kl

Afdelingsbestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll Torsdag den 8. september 2013 kl Afdelingsbestyrelsesmøde for Bellahøj l og ll Torsdag den 8. september 2013 kl. 17.00 Dagsorden: Tilstede: Afbud fra: John Steen Johansen, formand John Barzel Thomasberg, næstformand Barbara Cros Niels

Læs mere

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Tilstede: til beboermødet var der repræsenteret 12 stemmeberettigede lejemål Referent: Charlotte Siig Niclasen

Læs mere

REFERAT TERRASSERNE. Dato: 12. oktober kl Referent: Louise nr Møde nr Godkendelse af referat nr.

REFERAT TERRASSERNE. Dato: 12. oktober kl Referent: Louise nr Møde nr Godkendelse af referat nr. REFERAT TERRASSERNE Dato: 12. oktober kl. 19.00 21.00 Afbud: Rasmus Referent: Louise nr. 158 Møde nr. 391 1. Godkendelse af referat nr. 390 Vedtaget 2. Valg af referent Louise nr. 158 3. Mødedatoer: Forslag:

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 12.11.06. Referat af: Referat nr. 11. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.11.06 kl. 18.30 21.15. DIRIGENT: SUSSIE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., Mads, Karin, Pia K., David, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 10. Rettelse til AD. 4 pkt. e.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 28

AAB Silkeborg Afdeling 28 AAB Silkeborg Afdeling 28 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 9. september 2019 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho (HOZ) CJH deltog

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 2. november 2018 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet den 30.

Læs mere

Husorden 1-1023 Herlev Skole

Husorden 1-1023 Herlev Skole Husorden 1-1023 Herlev Skole Vedtaget den 22. oktober 1996. Herlev Skole Herlev Skole er et lille samfund med 53 ældreboliger. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden og er fælles om mange

Læs mere

Afdelingsmøde for afdeling 21 Langenæs I.

Afdelingsmøde for afdeling 21 Langenæs I. Side 1 af 7 Afdelingsmøde for afdeling 21 Langenæs I. MØDEDATO: 29. april 2016 TIDSPUNKT: 17:00 MØDESTED: HASSELAGERHUS. Så mange beboere deltog: 32 Antal udleverede stemmesedler: 64 Fra AABs administration

Læs mere

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Tilstede: 20 husstande Afdelingsbestyrelsen: Lennart Gustafsen Steen B. Jensen Heidi Lindhardt Søren Enghoff Administrationen m.v.:

Læs mere

Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001

Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Bestyrelsesmøde for Andelsboligforeningen Tjørnen anno 2001 Afholdt d. 15/6-2015 Fremmødte: Anette Engelund Friis (Formand),, Morten Bay Knudsen (Kasserer), Jimmy Ude Pedersen (Referent/Husorden), Allan

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 9. juli 2014

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 9. juli 2014 Indkaldt af: Referent: Deltager: Afbud fra: Formand Lars M. Jensen Linda Andersen Lars M. Jensen, Tom Atkins, Anny Petersen, Søren R. Nielsen, Kim Johansen, Vagn Johnbeck, Ejvind Wilms og Linda Andersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010

Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010 Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010 Tilstede : Carsten A, Kristian, Michael, Rieke, Niels, Knud og Hamid (fra. Kl. ca. 19). Afbud : Ingen. Referent : Knud. 1. Referat [Opfølgning og godkendelse

Læs mere