Referat fra trænerårsmøde 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra trænerårsmøde 2012"

Transkript

1 Referat fra trænerårsmøde 2012 Der blev afholdt trænerårsmøde i DRK Region Midtjylland onsdag den 14. november 2012 i Stakladen, Herning. Trænerudvalgets formand, Martin Degn, bød velkommen. 1. Valg af ordstyrer Jon Andersen blev foreslået og valg til ordstyrer. 2. Valg af referent Lis Kudsk blev foreslået og valgt til referent. 3. Beretning ved formanden Martin Degn aflagde beretningen: Trænerudvalget (TU) har i det forgangne år bestået af Lis Kudsk, Birgitte Larsen og undertegnede. Mette Stubkjær Højfeldt har deltaget i udvalget som repræsentant for regionsledelsen. TU har siden sidste årsmøde afholdt 4 møder, hvor vi har planlagt årets arrangementer og udarbejdet koordinatormappe mm. Den 4. februar havde DRK inviteret til seminar med Keith Mathews. Der deltog 13 instruktører fra regionen. I maj deltog 2 instruktører i DRK årlige instruktørseminar (kursus) for hvalpe/lydighedsinstruktører. Der var i år ingen tilmeldte til seminaret for markprøveinstruktører. Den 26. maj havde vi arrangeret et markeringskursus, der var åbent for alle regionens medlemmer. Der deltog 16 hundeførere og da det er vores indtryk at alle havde en rigtig god dag, er det nok ikke sidste gang at TU laver den slags arrangementer. Den 17. og 18. august var alle regionens instruktører inviteret til et arrangement med Tanja Thorsen, hvor temaet var Hvordan får man en velafbalanceret og rolig jagt/prøve hund uden stress, i teori og praktik. Der var ikke mange tilmeldinger fra regionen, så vi valgte at inviterer instruktører fra Øst og Centrum i stedet for at aflyse. Det endte således med at der var omkring 20 deltagere, som fik et par rigtig gode dage. I august deltog TU i regionens årlige møde for ledelse, koordinatorer og udvalg.

2 TU har koordineret, at Regionen hen over året har tilbudt både vinderklassetræning og unghundemesterskabstræning. Det har endnu en gang været svært at få instruktører til at stille op til dette, så der skal lyde en stor tak til Steen Bisgaard, Hans Jørgen Lundsgård og Brian Rasmussen. Dobbelt tak til Steen, som var med begge steder. Vi har i år forsøgt os med at genoptage fælles instruktørtræning. Træningen har været afholdt i hhv. Herning, Skive og Holstebro og selv om tilslutningen ikke har været speciel stor, har den været støt stigende, så vi forsætter i 2013, hvor Skjern har lovet at stå for næste omgang. Ud over i disse arrangementer, har TU i det forgangne år opdateret koordinatormappen, som netop er blevet godkendt af regionsledelsen. TU forventer, at det kommende år kommer til at gå med: Medlemsarrangement i foråret, hvor tema og dato ikke er fastsat endnu, vinderklassetræning, unghundemesterskabstræning, sportræning, instruktørarrangement i sensommeren. Bemærkninger: Laila Jakobsen bad om, at man fremover melder datoen for instruktørweekenden ud i god tid. Dette blev taget til efterretning. Rie Jøhnke roste TU for at have taget nogle gode initiativer i løbet af året, og fordi man har arrangeret meget. Hun bad om, at man fremover prøver at undgå, at TU-arrangementer falder sammen med prøver i regionen og naboregioner. TU tog dette til efterretning. 4. Information fra træningspladserne Holstebro Tre af pladsens instruktører afholdt dirigeringskursus i januar, og det var en stor succes. I januar var der desuden et hvalpehold, hvor der dog var få hvalpe, samt et lydighedshold I maj var der til gengæld masser af hunde på både hvalpe- og lydighedsholdene. Derudover blev der afviklet begynderklassetræning. I august blev der afholdt hvalpemotivation, lydighedstræning og åben klasse-træning. Alt i alt har Holstebro haft 94 hunde igennem + 16 hunde på dirigeringskurset. Holstebro mangler instruktører.

3 Herning Også Herning mangler instruktører. I årets løb er der fire instruktører, der er stoppet, og der er kun kommet to aspiranter til. Herning har kørt 70 hunde igennem i løbet af året. Der blev afholdt hvalpemotivation, lydighedstræning og begynderklassetræning i januar, april og september. Pladsen har netop afholdt trænermøde, hvor træningen for januar og april 2013 blev fastlagt. Herning har fået en vildtfryser med vildt til træningsbrug. Den står centralt i Herning i et industriområde. Herning forsøger at afholde en slags drive-in-træning her i november/december. Det er gratis træning, og man garanterer ikke, at der er instruktører hver gang. Det er meningen, at man hjælper hinanden. Pt. har det været afholdt tre gange, og der har ikke været det store fremmøde. Skjern Skjern startede traditionen tro med indendørs vintertræning den 1. mandag i januar. Det var en stor succes. Antallet af hunde, der har været til træning, kendes ikke, men der har været fyldt op på holdene og nogle gange har de været overfyldt. I foråret blev der kørt hvalpe- og lydighedstræning samt begynder og åben klassetræning. Man forsøger at afpasse begynderklassetræningen til kursisterne, og det har vist sig, at det har været nødvendigt at skubbe en del af kursisterne videre op i systemet, så de udvikler sig. Det har været en succes for både hunde og førere. Skjern afholder altid en træningsafslutning inden sommerferien, hvor alle holdene mødes, der afholdes uofficielle prøver, og der bliver spist pølser. Det er altid en hyggelig dag. I efteråret har der været fuldt hus på alle hold, og også her afsluttes der med prøver og pølsespisning. I Skjern har man ikke problemer med at skaffe instruktører. Måske skyldes det, at man starter med at finde frivillige, som kan være hjælpere til træningen. Efterhånden som de bliver sluset mere ind, får de som regel lyst til at starte som instruktøraspiranter.

4 Man vil i Skjern prøve at finde den røde tråd mellem hvalpe-/lydighed og markprøvetræningen, således at alle ved, hvad hunden har været igennem. Viborg I januar blev der afholdt hvalpe-/lydighedstræning i parkeringskælderen i Viborg. Desuden har man i kraft af, at gågaden i Viborg renoveres, haft mulighed for at lære hvalpene mange forskellige underlag at kende. Træningen slutter som regel på Klostermarken, så man kan træne lidt apportering. I foråret var der hvalpe-/lydighed og begynderklassetræning. Med undtagelse af begynderklassetræningen var holdene var pænt besøgt. Holdene i august var de første, der kørte med online-tilmelding. Det har fungeret rigtig fint, idet der dog var lidt startproblemer. Viborg har besluttet at sætte en begrænsning på antallet af hunde pr. instruktør, idet man foretrækker kvalitet frem for kvantitet. Antallet af hunde til træning kendes ikke. Viborg mangler også instruktører, men man har indordnet træningen efter dette. DKK havde af kommunen fået tilbudt at bruge et område i Foulum - nogle tidligere fodboldbaner. DKK valgte at kontakte Viborg træningsplads for at tilbyde at dele området. Viborg fik OK fra regionsledelsen. Imidlertid forlyder det, at Viborg kommune har lejet arealet ud til en, der vil lave fodboldgolf, så det er usikkert, om det bliver til noget. Laila Jakobsen bad om, at regionen gør det muligt, at folk kan betale ifm. tilmeldingen. Der har været episoder, hvor det er gået meget trægt med at få betalt. Det er helt almindeligt, at man alle andre steder betaler ifm. tilmelding, så det bør også være normen i DRK Midtjylland. Jens Erik Ager spurgte, om der var et klubhus ifm. arealet i Foulum. Laila svarede, at der er et klubhus med fine faciliteter. Skive Antallet af hunde i Skive er for nedadgående. Dette skyldes manglende instruktørkapacitet, da mange af pladsens instruktører er aktive med deres egne hunde. Man plejer at køre tre hold tre gange om året. Dette er ikke lykkedes i år. Desuden mener mange af instruktørerne, at de på grund af nye træningsmetoder ikke er klædt ordentligt på til at tage sig af træningen på hvalpe- og lydighedsholdene. Man må bruge de ressourcer, man

5 har, bedst muligt. Pt. er instruktørerne på hvalpe- og lydighedsholdene kørt trætte og har brug for en pause. I januar og april 2013 vil der blive udbudt både hvalpe- og lydighedstræning samt markprøvetræning. Mht. markprøvetræningen arbejder man sammen med Holstebro om at udbyde enten begynderklasse eller åben klasse, så der er mulighed for at udbyde begge dele i den del af regionen. I år delte man lydighedsholdet op i to: Et hold med dem, der ønsker en familiehund, og et hold med dem, der ved eller tror, at de vil noget mere med deres hund. Det har været en succes, idet flere fra sidstnævnte hold er gået videre på et markprøvehold. Laila Jakobsen henviste til usikkerheden omkring træning af hvalpe- og lydighedshold og sagde, at det er vigtigt, at alle instruktører ved, hvad der foregår på de andre hold, så de ved, hvad hundene kommer igennem af træning. Jens Andersen spurgte, hvad det er for nye træningsmetoder, der er tale om. Helle Engelsen svarede, at det er det hvalpetræningsmateriale, der er lavet af regionens TU for nogle år siden, så det burde ikke være nyt. Oplægget blev i øvrigt sendt videre til DRKs TU, men der er desværre ikke sket så meget siden. Rie Jøhnke understregede, at det er vigtigt, at der er en rød tråd igennem undervisningen også fra træningsplads til træningsplads, så kursisterne oplever, at f.eks. lydighedstræningen i Herning kører på samme måde som Skive. Instruktørerne kan bl.a. bruge fællestræningen til at snakke om dette. Hun opfordrede derfor til, at instruktørerne møder op, når der er fællestræning. Rie Jøhnke foreslog, at man kunne samle f.eks. lydighedsinstruktørerne fra de enkelte pladser til at tale om en rød tråd i lydighedstræningen. Jørgen Lauridsen opfordrede til, at regionen laver et kursus for instruktørerne hvert år, så man får genopfrisket sin viden og puttet ny viden på. Helle Engelsen gjorde opmærksom på, at DRK ønskede en rød tråd i træningen i hele DRK. Det var derfor, regionen besluttede ikke at afholde sine egne instruktørkurser. DRKs materiale er det samme i dag, som det, der blev brugt, da Helle Engelsen var på kursus i 1992, og der er sket meget indenfor træningsmetoder siden. Helle Engelsen opfordrede TU til at kikke på, hvordan man finder den røde tråd i første omgang ifm. lydighedstræningen.

6 Jon Andersen påpegede, at man efter hans mening ikke var gode nok til at tage sig af de nye instruktøraspiranter. De skal tages i hånden, og man skal udveksle erfaringer med dem. Jon opsummerede, at der var en generel mangel på instruktører på træningspladserne på nær i Skjern. Måske er det en god indgangsvinkel at få folk til at starte som hjælpere på et hold. Han opfordrede regionsledelsen til at overveje, hvordan man kan skaffe flere instruktører. 5. Instruktører til specialtræning Martin Degn oplyste, at TU bruger mange ressourcer på at finde instruktører til specialtræningen: Unghundemesterskabstræning, vinderklassetræning og sportræning. Han ønskede en diskussion af, hvad man kan gøre for at gøre det lettere at finde instruktører. Jon Andersen spurgte, om man ønskede specialtræning på regionsbasis? Martin Degn svarede, at det indtil videre skal være på regionsbasis. Helle Engelsen mente, at det er væsentligt, at kursisterne møder op. Her kunne forudbetaling være en hjælp. Det virker demotiverende på instruktørerne, hvis antallet kursister falder i løbet af kurset. Martin Degn foreslog, at man evt. kunne lave et oplæg til kursisterne om, hvad der forventes af dem, hvis de tilmelder sig f.eks. møde op hver gang, ringe afbud hvis man ikke kan møde op etc. Rie Jøhnke foreslog, at det skal være instruktørerne, der bestemmer, hvor træningen afholdes. Birgitte Larsen oplyste, at man når man prøver at finde instruktører gør opmærksom på, at instruktørerne kan holde træningen, hvor de vil. Derudover tilbyder TU at sørge for alt det praktiske med tilmeldinger, betaling og at finde hjælpere. Gitte Pilgaard spurgte, om det er muligt at tilbyde instruktørerne en gulerod ud over det sædvanlige. Jørgen Lauridsen troede ikke, at det handler om, hvad instruktørerne får for det; det handler mere om, at man ikke tror, at man kan slå til som instruktør. Jon Andersen svarede hertil, at de gamle rotter også lærer hele tiden og går på forskellige kurser. Man kunne evt. invitere instruktører til at gå med som føl på specialtræningerne for at give dem mere erfaring. Rikke Espersen mente, at det handler om at få erfaring fra de ældre og om at være ærlig omkring sine kvalifikationer. Det vil være fint, hvis der var mulighed for at melde sig til som hjælper og få input fra de ældre.

7 6. Valg Jon Andersen oplyste, at følgende er på valg: Martin Degn Birgitte Larsen Lis Kudsk ønsker ikke genvalg er villig til genvalg er villig til genvalg Birgitte Larsen oplyst, at TU har fundet to kandidater: Rikke Espersen og Lars Krabbe. Der var ikke andre, der ønskede at stille op, og Birgitte Larsen og Lis Kudsk blev genvalgt, mens Rikke Espersen og Lars Krabbe blev nyvalgt. Lis Kudsk takkede på TUs og regionsledelsens vegne Martin Degn for det store arbejde, han havde lagt i de 5 år, han havde siddet i TU. 7. Information fra regionsledelsen omkring nyt pointsystem for instruktører og hjælpere Helle Engelsen gennemgik regionsledelsen oplæg til nyt pointsystem for instruktører og hjælpere. Kort fortalt går det ud på, at man optjener point ved at være instruktør eller hjælper i regionsregi. F.eks. får en instruktør med et hold, der løber over 8 gange 5 point. Et point svarer til 50 kr. Når man har f.eks. har været instruktør, får man derfor et gavekort til Kr. O. Skov på 250 kr. At være hjælper på en prøve udløser 1 point = gavekort på 50 kr. Baggrunden for pointsystemet er, at det med hensyn til instruktørerne har vist sig, at mange ikke når at bruge deres træningskupon. Andre, som f.eks. har hund på vinderklasseniveau, har ikke mulighed for at bruge deres træningskupon her, da de ikke er gyldige til specialtræning. Det vil sige, at de arbejder gratis som instruktører. Regionsledelsen har forhandlet en aftale med Kr. O. Skov, så man får rabat på gavekortene. Reaktionen fra de tilstedeværende var generelt positiv. Martin Degn gjorde dog opmærksom på, at det ikke er fair, at en sporinstruktør kun optjener 4 point, da det er meget mere tidskrævende at være sporinstruktør. Dette tog regionsledelsen til efterretning. Jens Erik Ager spurgte, om regionen har råd til det. Rie Jøhnke svarede, at det overvejes at sætte prisen på træning op for delvist at finansiere pointsystemet. Prisen på træning hos DRK er meget lav, hvis man sammenligner med, hvad privattrænerne tager. Det var

8 hendes opfattelse, at DRK ligner amatører, når man tager så lave priser for træningen. Rikke Espensen oplyste, at 10 x træning hos DKK til sammenligning koster 350 kr. Mette Højfeldt mente, at man skulle overveje, om vi har råd til at lade være. Regionsledelsen vil gerne vise, at man sætter pris på de frivilliges arbejde. Lis Kudsk gjorde opmærksom på, at hun ville foretrække gratis træning frem for et gavekort. Helle Engelsen oplyste, at gavekortet også ville kunne bruges som betaling for træning; man skal dog selv betale difference fra de 250 kr. til træningens pris. Lis Kudsk bemærkede, at med dette tiltag devaluerer man hendes indsats som instruktør. Hvor den før var 400 kr. værd (markprøvetræning), så er den nu kun 250 kr. værd. Hun opfordrede derfor til, at man medtager i pointsystemet, at et gavekort kan byttes til en fuld gang træning. Helle Engelsen oplyst, at gratister næsten kan udgøre et helt hold, og at det demotiverende for instruktøren at træne et hold gratister. Det skal være enten eller, ellers er det for uoverskueligt at administrere. Rie Jøhnke oplyste, at tanken er, at man kører det 1-2 år og ser, hvad folk synes om det. En mente, at man skulle bruge nogle penge på at købe f.eks. træningsveste til instruktørerne. Hertil svarede Rie Jøhnke, at instruktørerne kan bruge deres gavekort til at købe træningsveste til nedsat pris med regionens logo på. Kirsten Vestergaard spurgt, hvad ordningen kommer til at koste. Helle Engelsen mente, at ordningen ville koste regionens overskud. Helle Engelsen oplyste, at regionsledelsen skal tage stilling til spørgsmålet inden 1. januar Hvis det besluttet at gennemføre pointsystemet, vil det komme med på årsmødet. Jens Andersen spurgte, om regionsledelsen havde undersøgt, hvad det ville koste på baggrund af træningen i år. Rie Jøhnke svarede, at man var ved at finde de nøjagtige tal, så man kan regne det ud. Jens Andersen mente, at det kunne løbe op i en del penge. Regionsledelsen tager folks bemærkninger med tilbage. 8. Eventuelt Jon Andersen ville gerne høre, hvordan det går med Herning træningsplads husprojekt. Helge Duus forklarede, at det desværre var faldet til jorden. Det viste sig, at kommunen alligevel ikke vil bruge DcHs nuværende arealer til industriområde. DcH har derfor fået lov til at blive på området i yderligere 10 år. Derudover kan der fremover være problemer med at bruge arealerne i Søby, da jagten åbenbart er blevet lejet ud.

9 Jon Andersen oplyste til TU, at øverst på hans ønskeseddel som instruktør står en dummy launcher. De bliver mere og mere brugt på prøver, så det ville være fint at have en på træningspladserne. Hans Hansen spurgte regionsledelsen omkring vildtrestriktioner ifm. træning. Han havde oplevet flere gange, at DRK blev valgt fra af folk, som udelukkende vil bruge deres hunde til jagt, fordi man ikke kan tilbyde nok vildt til træningen. Rie Jøhnke svarede, at der er lavet retningslinjer for, hvor meget vildt, der må bruges til træning. Disse retningslinjer er sendt ud. Rie Jøhnke opfordrede til, at de enkelte træningspladser tager brugt prøvevildt med hjem til pladsens fryser. Hvis der er tale om brugt vildt, så må man bruge alt det, man vil. Niels Grønbæk henviste til, at man nu har kørt en sæson uden at annoncere med træningen. Han opfordrede til, at man genoptager annonceringen om ikke andet så på hvalpe- og lydighedstræningen. Jon Andersen nævnte, at man kan lave en standardannonce på tværs af træningspladserne, da det vil mindske omkostningerne. Det vil være alt for dyrt, hvis den enkelte træningsplads selv annoncerer. Mette Højfeldt oplyste, at regionsledelsen havde fået trykt et antal flyers (hun omdelte dem), som vil blive hængt op hos dyrlæger, dyrehandlere, biblioteker m.m. Alle er velkommen til at tage en stak og hænge op. Jørgen Lauridsen gjorde opmærksom på, at hvis man googler sin kommune og skriver hundetræning, så kommer der al mulig hundetræning op med undtagelse af DRK. Jon Andersen svarede, at dette skyldes, at vi ikke er registreret hos kommunen som f.eks. DcH. Gitte Pilgaard oplyste, at regionens webmaster har mulighed for at lægge søgeord ind på hjemmesiden, så regionens hjemmeside oftere popper op, når man googler f.eks. hundetræning. Regionsledelsen vil gå videre med dette forslag. Rie Jøhnke omdelte oversigt over de prøver, som Markprøveudvalget havde fastlagt for Her kan man se, hvilke træningspladser, der forventes at yde en indsats. Der var ikke flere indlæg, og Martin Degn takkede for fremmødet og en god diskussion. Han takkede desuden referenten og ordstyreren.

Referat fra årligt trænermøde 2011

Referat fra årligt trænermøde 2011 Referat fra årligt trænermøde 2011 Der blev afholdt årligt trænermøde i DRK Region Midtjylland onsdag den 9. november 2011 i Stakladen, Herning. Trænerudvalgets formand, Martin Degn, bød velkommen. 1.

Læs mere

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid.

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid. Ledelsens beretning for 2013. Ledelsen På årsmødet den 16. januar 2013 blev Ane Gleerup, Claus Christensen og Jens Andersen valgt til regionsledelsen. Anne Marie Henriksen blev valgt som 1. suppleant.

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Ledelsens beretning for 2014.

Ledelsens beretning for 2014. Ledelsens beretning for 2014. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2013 var Helle Engelsen og Jørgen Jørgensen valgt til RL. Der var ikke indkommet flere kandidater, som stillede op til regionsledelsen

Læs mere

Ledelsens beretning for 2017.

Ledelsens beretning for 2017. Ledelsens beretning for 2017. Regionsledelsen (RL) Da der blev afholdt årsmøde den 19. januar i 2017, var der som sædvanlig lagt op til valghandling til ledelsen. Jens Andersen, Ane Gleerup og Jette Mikkelstrup

Læs mere

Regionsledelsens beretning for 2016.

Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsen (RL) Da årsmødet blev afholdt den 21. januar 2016 trådte Helle Engelsen tilbage som regionsleder, og ønskede ikke genvalg. Kirsten Vestergaard var ordinært

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2013 DRK region Midtjylland har både i 2011 og 2012 arbejdet videre med de indsatsområder, der kom ud af strategimødet i september 2010 og planlægger

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Den mundtlige beretning for 2017 Planer for det fremtidige arbejde i 2017 Regions Ledelsen har udvalgt nogle indsatsområder for 2017. Som man bemærker er det de samme indsatsområder vi har haft de seneste

Læs mere

Ledelsens beretning for 2015.

Ledelsens beretning for 2015. Ledelsens beretning for 2015. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2015 konstaterede man, der var 3 fra regionsledelsen, nemlig Ane Gleerup, Jens Andersen og Claus Christensen, der havde genopstillet

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 Årsmøde Region Midtjylland 16.1.2013 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 1. Valg af dirigent Jon Andersen 2. Valg af referent Ane Gleerup 3. Valg af mindst 2 stemmetællere Egon Andersen Kirsten Vestergaard

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 09.10.13. kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Mette Stubkjær, Jens Andersen og Jørgen Jørgensen Afbud: Ane Gleerup, Claus Christensen 1. Valg af

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Niels Tanderup. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt.

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Niels Tanderup. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt. Dato: 11.10.17. Kl. 18.00 22.00 Sted: Jon Andersen Ellehammersvej 130, 7500 Holstebro 5051 1088 Referat 1. Valg af mødeleder: Niels Tanderup 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt. 3. Opfølgning på arbejdsplan

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Referat fra ledelsesmøde d

Referat fra ledelsesmøde d Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 på Aulum Kro Deltagere: Egon Andersen, Helle Engelsen, Kristian Kristensen, Anne Marie Henriksen, Rie Jøhnke, Mette Stubkjær Afbud:

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2014

Samlet træningsplan Efterår 2014 Samlet træningsplan Efterår 2014 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Uddannelsesplan for nye instruktører i Region Midtsjælland

Uddannelsesplan for nye instruktører i Region Midtsjælland Uddannelsesplan for nye instruktører i Region Midtsjælland Uddannelsesplanen for nye instruktører i region Midtsjælland, er et uddannelsesforløb, som er udformet efter intentionerne fra DRK s træningsudvalg.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( )

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( ) DANSK KENNEL KLUB - Kreds 2 Årsberetning Oktober 2007 Oktober 2008 Bestyrelsen Formand: Kasserer: Sekretær: Kisser Pyrmov Hovedgaden 9, 4262 Sandved (5545 6848) E-mail: kreds2-formanden@postkasse.com Kate

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2015

Samlet træningsplan Efterår 2015 Samlet træningsplan Efterår 2015 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen På årsmødet den 19. januar 2012 blev Helle B. Engelsen og Mette Stubkjær valgt til regionsledelsen. Maj Britt Kring blev 1. suppleant. Der var desværre ikke muligt

Læs mere

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2/2010 Dato: 12.04.2010 Sted: Caroline Ditlefsen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde:

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde: Referat Dato: 15.05.13, kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Claus Christensen, Jens Andersen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Anne Marie Henriksen og Mette Stubkjær (Barsel)

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14.

Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14. Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14. Dato: 29.01.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Jens Andersen, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Kirsten

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2011 Dato: 12-12-2011 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Per. 11 nye medlemmer i sidste måned.

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Per. 11 nye medlemmer i sidste måned. Regionsledelsesmøde nr.5 den 24. august 2015 Hos Per Møllegyde 28, 6100 Haderslev, kl. 18.00 Deltagere: Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Jette Hartvigsen Fraværende:

Læs mere

Dagsorden den 26. februar

Dagsorden den 26. februar Mødet blev afholdt hos Hanne Koldkjær Aalborgvej 488, 9352 Dybvad Tlf. 9886 4014 rykind@c.dk Indkaldte. Thomas Kvist Kaldsen Jette Søndergaard Per Krogsgaard Nielsen Michael Justesen Bente Sand Helga Thorstien

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2015 Dato: 11. maj 2015 Sted: PA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Helle. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Helle. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Referat. Dato: 21.08.14. kl 18.00 22.00 Sted: Charlotte Axel, Gårsdalsvej 35, 8800 Viborg Tilstede: Jens Andersen, Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Jørgen Jørgensen og Claus Christensen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 1-2013 Dato: 05-02-2013 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen SL Fraværende:

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø.

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. 1. Valg af dirigent. Helle Theodorsen blev foreslået og valgt. Dirigenten

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

Samlet træningsplan Forår/forsommer 2018

Samlet træningsplan Forår/forsommer 2018 Samlet træningsplan Forår/forsommer 2018 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. For hunde i alle aldre, som ikke har gået til træning

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Samlet træningsplan Sensommer 2019

Samlet træningsplan Sensommer 2019 Samlet træningsplan Sensommer 2019 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. For hunde i alle aldre, som ikke har gået til træning før.

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 17/

Holdplan Vinter Redigeret d. 17/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 17/12 2018 Hold 424 Nytårshundetræf 31/12 2018 kl. 13 ca. 15 Vi fejrer gerne nytåret med et brag, så vore hunde har brug for at være godt og grundigt trætte, fysisk

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Samlet træningsplan Forsommer 2019

Samlet træningsplan Forsommer 2019 Samlet træningsplan Forsommer 2019 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. For hunde i alle aldre, som ikke har gået til træning før.

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 11/

Holdplan Vinter Redigeret d. 11/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 11/11 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold II Alt optaget. 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 kl. 17-18 31/12

Læs mere

Sidste referat er godkendt og underskrevet.

Sidste referat er godkendt og underskrevet. Møde sted Hanne Koldkjær. Mødetidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup. Jette Søndergaard. Martin Hansen. Hanne Koldkjær. Bente Sand. Per K. Nielsen. Thomas Kaldsen. Bente Sand havde meldt afbud, resten

Læs mere

Samlet træningsplan Forår/sommer 2017

Samlet træningsplan Forår/sommer 2017 Samlet træningsplan Forår/sommer 2017 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. For hunde i alle aldre, som ikke har gået til træning før.

Læs mere

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ)

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ) Referat af RKU møde Regionerne og racerne 19-09-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Claus Jensen (CJ) Keld Jørgensen

Læs mere

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser

Referat. Velkommen til Jørgen Jørgensen som 1. suppleant. Dagsordenen godkendt med to tilføjelser Referat Dato: 13.08.13, kl 18.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tilstede: Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Jens Andersen, Mette Stubkjær, Helle Engelsen og Ane Gleerup. Afbud: Velkommen

Læs mere

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ Generalforsamling mandag den 27. marts 2017 kl. 19, foreningslokalet i Multihallen i Veksø Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år 3. Regnskab

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007 I november 2007 mistede Region Østjylland et mangeårigt skattet medlem, idet Willi Christensen efter 2 års kamp mod en kræftsygdom, måtte give op. I regionen vil vi mindes Willi som en positiv person,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 1. Valg af dirigent. Advokat Lars Stuckert blev valgt som dirigent og bød efterfølgende velkommen. 2. Forslag til vedtægtsændring.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2011 Dato: 04.04.2011 Sted: Hanne Jensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Susanne

Læs mere

Årsberetning for 2018 Regionsledelsen (RL)

Årsberetning for 2018 Regionsledelsen (RL) Årsberetning for 2018 Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 17. januar blev Jesper Thrue, Camilla Juelsgaard Jørgensen, Morten Jakobsen og Steen Rydahl valgt. 1. suppleant blev Henriette Juul og 2. suppleant

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat Fra temadag om: Hvordan gør du trænergerningen attraktivt?

Referat Fra temadag om: Hvordan gør du trænergerningen attraktivt? Referat Fra temadag om: Hvordan gør du trænergerningen attraktivt? 9 foreninger var repræsenteret. Fra kredsbestyrelsen deltog, Anne Wedel, Linda Lundh og Dorthe Dalgaard Nielsen. Mødeleder: Per Boesen.

Læs mere

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h Referat. Dato: 18.03.15. Kl 18.00 22.00 Sted: Charlotte Axel Gårdsdalsvej 35 8800 Viborg Tilstede: Jens Andersen, Helle Engelsen, Charlotte Axel, Jørgen Jørgensen og Ane Gleerup Afbud: Kirsten Vestergaard,

Læs mere

Gældende bestemmelser Afsnit H. Brugshunderådets kursusvirksomhed

Gældende bestemmelser Afsnit H. Brugshunderådets kursusvirksomhed Afsnit H. Brugshunderådets kursusvirksomhed Maj 2010 1 af 16 Indledning Brugshunderådet tilbyder følgende kurser: Træner- og figurantkurser Disse kurser retter sig mod kredsenes trænere, figuranter og

Læs mere

Samlet træningsplan Sensommer 2017

Samlet træningsplan Sensommer 2017 Samlet træningsplan Sensommer 2017 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. For hunde i alle aldre, som ikke har gået til træning før.

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 16/

Holdplan Vinter Redigeret d. 16/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 16/10 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold II Alt optaget. 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 Ingen træning 24/12

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt.

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt. UDKAST til referat af RKU møde 09-05-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Keld Kongsted Frank Graversen (FG) Henrik

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Region Midtsjælland. - En del af Dansk Retriever Klub. Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise. Dato: Start:

Region Midtsjælland. - En del af Dansk Retriever Klub. Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise. Dato: Start: Emne: Dagsorden for regionsmøde hos Jane i Karise Dato: 2017-05-10 Start: Slut: Deltagere: Afbud: Pkt. 1: Valg af ordstyrer Pkt. 2: Godkendelse af referat fra forrige møde. Pkt 3: Godkendelse af referat

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2016

Samlet træningsplan Efterår 2016 Samlet træningsplan Efterår 2016 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Hvalpemotivation/grundtræning med vægt på etablering af god kontakt og samarbejde, start på lydighed

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt

Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2017 Dato: 13. november 2017 Sted: JB Deltagere: Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt JB HS HJ PB Fraværende:

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 17.09.14. kl 18.00 22.00 Sted: Helle Engelsen, Kærvej 16, 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Charlotte Axel, Helle Engelsen, Ane Gleerup Afbud: Kirsten

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Anni Holm Nielsen, Hanne Hansen, Lene Sørensen, Tina Seligmann blev valgt.

Anni Holm Nielsen, Hanne Hansen, Lene Sørensen, Tina Seligmann blev valgt. DRK Region Nordsjælland Årsmøde referat for 2012. Emne: Årsmøde 2013 Dato: 23-01-2013 Sted: Referent: Ådalens skole, afd. Nord. Frederikssund Hanne Jensen Fordeling: Dirigent, regionsledelsen, sekretariat

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere