2. Orientering vedr. LU v/formanden for DFfR Niels Rasmussen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. Orientering vedr. LU v/formanden for DFfR Niels Rasmussen"

Transkript

1 Referat af specialklubmøde den 23. marts Velkomst og navneopråb v/erik Vestergård 2. Orientering vedr. LU v/formanden for DFfR Niels Rasmussen LU foregik i Fredericia sammen med Dueforeningen. Fordi det var et nyt sted har der været nogle ting som kunne være bedre. Bl.a. lysforholdene i hallen. Der er kommet klager over strøelsen, som var meget våd. Der var knap så mange dyr tilmeldt som de foregående år, men det er sandsynligvis på grund af tidspunktet og at der har været Europaudstilling. Der var ca besøgende og der har været en positiv stemning blandt hjælpere, udstillere og gæster. Opsætning af udstillingen gik rigtig fint, der var mange der kom og hjalp så alt var klar i god tid til dyrene kom. Indsætning af dyrene gik godt. Afslutning af udstillingen der var ca. 70 mennesker til at hjælpe med at tage udstillingen ned så det var hurtigt gjort. Der har været nogle udstillede dyr der er blevet syge og er døde efter LU. Det er meget vigtigt at alle er opmærksomme på at der godt kan gå raske smittebærere i hønsegården, hvis man har haft noget sygdom tidligere. Stress situationer som transport og deltagelse i udstilling kan få sygdommen til at bryde ud. Niels mener det kan minimere risikoen for smitte hvis så mange som muligt selv transporterer dyrene og sætter dem ind. Det er også vigtigt at transporten sker så dyrene har tilpas temperatur undervejs, ingen træk osv. Willy Littau fortæller at hvis man har overlevende dyr efter at besætningen har haft ILT så har disse dyr virus i sig. De kan være raske smittebærere så de smitter raske dyr som de går sammen med. Smitte af ILT sker ved at dyrene deler fodertrug, vandtrug m.v. Smitten kan ikke ret nemt ske ved at de står ved siden af hinanden i bur på en udstilling. Det bedste man kan gøre hvis man har haft ILT er at tage rugeæg, slagte de resterende dyr der har været syge og lade de nye kyllinger vokse op et andet sted eller efter grundig rengøring. Æg der er ujævne i skallen, tyndskallede eller lignende, kan være tegn på sygdom hos hønen, begyndende æglederbetændelse, salmonella og andre sygdomme men ikke ILT. Meldinger fra salen vedr. arrangementet i Fredericia. Der var kun reklameret for dueudstillingen udenfor messecentret. Restauranten i messecentret tog meget høje priser for maden. Der var meget dårligt afmærket til hvor man skulle aflevere dyrene. Der kunne have været et kort på hjemmesiden som viste hvor man skulle køre hen. 3. Orientering fra udvalgene: Standardudvalget v/willy Littau Der var udstillet en del nyopdræt. De anerkendte racer og farvevarieteter kan ses i det grønne blad. Der skal være mindst 3,3 dyr med høje nok points det er ikke nok at der er 6 dyr med høje nok points hvis der ikke er lige mange af hvert køn. Forslag om to dommerunderskrifter på kortene ved nyopdræt så dommeren ikke står alene med ansvaret. Willy dommerne kan gå til opmanden eller standardudvalg hvis de er i tvivl.

2 Standardudvalget sætter specialklubdommere til nyopdræt tidligere har det været dommerudvalget der satte dommere til dette. Forslag fra salen om at skrive i brevet til dommeren at der er tale om nyopdræt. Dommerudvalget v/erik Vestergård Indstillinger af dommere skal være så præcise som muligt og være underskrevet af dommerne. Vær sikker på at dommeren selv skriver sin prioritet, da dommeren måske kan have sat en anden specialklub som nummer et. Skriv navnene på dommerne der er tilknyttet klubben IKKE nok at skrive samme som sidste år det er vigtigt for at dommerudvalget kan vælge en anden dommer som kender specialklubben hvis det ikke kan blive klubbens førsteprioritet. Hvis specialklubben indstiller en udenlandsk dommer er det vigtigt at klubben også oplyser hvilke racer dommeren ellers kan dømme, så han/hun evt. kan tildeles flere dyr. Afregning vedr. transport regnes fra grænsen til Landsudstillingen. Dette betales af hovedforeningen. Evt. andre udgifter aftales mellem dommeren og specialklubben. Hvis der afholdes specialklub-europaudstilling betales udgifterne af hovedforeningen fordi der er regler for om der skal være udenlandske dommere. På Dommerringens hjemmeside kan man se hvilke dommere der er medlem af Dommerringen og hvilke dommere der er tilknyttet hvilke specialklubber. Spørgsmål til at der ikke altid tages hensyn til de indstillinger og prioriteringer som specialklubberne og dommere laver. Dommeraspiranter Tag godt imod de nye aspiranter så de får et godt kendskab til jeres racer. Inviter dem gerne til jeres hønsedag. Tænk på om der er nogen af jeres medlemmer der kunne være interesserede i at blive uddannet til dommere. Forslag om at der kan laves forkursus, så nye interesserede kan se og høre lidt mere om hvad det vil sige at være dommer, inden man bliver tilmeldt et dommerkursus. Reglerne for at kunne blive dommeraspirant kan ses på Dommerringens hjemmeside. Hvis man har spørgsmål er man velkommen til at kontakte dommerringens formand. Emner til dommerkursus Dommerkursus afholdes i september. Hvis nogen specialklubber har nogle emner der ønskes drøftet, så kontakt formanden for Dommerringen, Holger Thomsen eller Kjeld Jensen hurtigst muligt. Forslag om at referat fra dommerkursus bliver tilgængeligt for alle medlemmer. Bladudvalget Der har ikke været møde i bladudvalget siden sidste specialklubmøde. Der må fortsat meget gerne skrives artikler vedr. racerne til det grønne blad. Det er i øjeblikket redaktøren der skriver artiklerne eller finder nogen til at gøre det. Det er specialklubberne der kender mest til racerne og kan lave gode artikler. Der kan fås hjælp til opstilling, formulering m.v. hvis det er nødvendigt. Udstillingsudvalget v/jørgen Riis Hansen Niels har gennemgået det under pkt Øvrige emner fra specialklubberne Forslag til anden tidspunkt til indberetning af dommer indstillinger til 20/9 så kan det komme med i blad nr. 10.

3 På grund af der er nogle specialklubber der har generalforsamling sammen med hønsedag hvor der bliver valgt dommere. Da vi ser den eneste grund til at den skal ind til april er for den skal i bladet i August. Den Danske Plymouth Rock Klub Alf Olesen Hvis specialklubben på baggrund af bedømmelsen på LU beslutter at der skal skiftes dommer er det for sent at indstille ny dommer som kan dømme på den følgende LU. Ændringsforslag at der kan indberettes indstilling frem til for at alle kan nå at holde hønsedag. Forklaringen på at det skal indberettes så tidligt er at der skal bruges tid på at lave en liste over hvilke dommere der kan dømme hvilke racer. Denne liste er efterlyst af nogen og plejer at være i det grønne blad. Nogen mener det vil være mere relevant at få en liste over hvem der rent faktisk skal dømme på LU. Forslag om at lade være med at offentliggøre listen i bladet sende listen til dommerne pr. mail i stedet for så de er orienteret. Forslaget om at ændre fristen for indstilling blev nedstemt. Indstilling til hovedbestyrelsen: Fastholde tidspunktet for indstilling af dommere. Ikke offentliggøre listen i bladet evt. sende den til dommerne på mail. 5. Drøftelse af fremtidig mødestruktur kan vi kombinere mødet med foreningsledermøde? Der er ikke stemning for at ændre på strukturen der er stemning for at holde foreningsledermøde hver 2./3. år. Evt. droppe specialklubmødet det år der er foreningsledermøde. Forsamlingen ønsker at det kører videre som tidligere. 6. Valg til specialklubudvalget På valg er Erik Vestergaard som medlem til dommerudvalget modtager genvalg Der forlanges skriftlig afstemning. Der er to kandidater: Erik Vestergård - 9 Kjeld Jensen 13 En blank Kjeld Jensen blev valgt. På valg er Jørgen Riis Hansen som medlem til udstillingsudvalget modtager genvalg Jørgen Riis Hansen blev genvalgt. 7. Drøftelse af hvilke erfaringer vi gjorde på Europaudstillingen i Leipzig (dommere, udstillere, besøgende) kan vi bruge det når Europaudstillingen kommer Danmark? Niels Rasmussen: Det var vanskeligt at sætte dyrene ind når man kom ned med fællestransporten. Det var svært at finde ud af nummer rækkefølgen. Det tog en hel lang dag. Det skred stille og roligt fremad. Ved afslutningen blev der kaos da dyrene skulle tages ud. Mange af de tyske opdrættere var der for selv at hente deres dyr og det gik meget stærkt. For dem der skulle samle dyr til fællestransporten var det samme problem med at finde dem og få kasserne samlet centralt. Kasserne kan med fordel mærkes med fortløbende nummer i fællestransporterne så man kan sikre at alle kommer med og bliver pakket i den rækkefølge de skal læsses af. Udstillingsprogram og katalog skal overvejes og planlægges nøje.

4 Willy Littau: Tror sagtens vi kan magte præmieprogram og katalog fordi der findes et program til europaudstilling. Nogen oplevede at der var sat dyr forkert ind og det var svært at få det rettet. Det kunne betyde at de forkerte dyr blev hentet af de forkerte. Nogle opdrættere manglede dyr efter udstillingen. Tilmelding var nemt til vores landskontor. Nogen kunne have ønsket mere information om hvor fællestransporterne kørte, så man havde mulighed for at vælge en anden fællestransport som man nemmere kunne bringe dyrene til. Vigtigt at tidspunktet for aflevering til fællestransporten var præcist. Oplysning om hvem der ellers skulle have dyr med, så man måske kunne hjælpes ad med at bringe det til fællestransporten. Køb og salg af dyr var meget besværligt, man skulle stå længe i kø. Kunne risikere at dyrene var solgt når man endelig nåede frem. Vigtigt at der bliver sat mærkater på burene når dyrene er solgt. Willy Littau mener det er umuligt at sikre at dyret ikke kan være solgt når man når frem i køen. Dyrene (store og dværge) var delt i forskellige haller på en ulogisk måde, så det var svært at finde rundt. (Forklaring iflg. Willy Littau: Tyskerne har tradition for en anden måde at opstille dyrene og de havde desuden nationaludstillinger indenfor racerne, hvilket også betød at man samlede nogle racers store og dværge). Erik Vestergård dømte på Europaudstillingen. Det var en udfordring af dømme på det andet bedømmelseskort. Vigtigt at dommerne får at vide hvilke farver de skal dømme, så de kan forberede sig bedst muligt. Forberedelsen af dommerne skal ske i god tid. 8. Drøftelse af vigtigheden af at specialklubbernes hjemmesider er opdateret hvordan kan vi sikre det? - Hvem bør eje domænenavnet. Hovedforeningens tilbud til specialklubberne vedr. hjemmeside. Svend Erik Kjær Laursen gennemgik hvad man skal være opmærksom på. Det er vigtigt at man i specialklubben beslutter sig for hvilket niveau man vil have på hjemmesiden. Det er i orden at aktivitetsniveauet ikke er så højt, hvis man ikke magter at lægge nye ting på den hele tiden. Hvis der fremgår mange oplysninger om aktiviteter osv. er det vigtigt at oplysningerne er opdateret. Mange gange er det en enkelt person der står for hjemmesiden og siden bliver ikke bedre end de ting der kommer til hjemmesiden. Vigtigt at hvis folk skriver til specialklubben skal de have svar. Opfordring til at specialklubberne drøfter i bestyrelsen hvad man vil bruge hjemmesiden til, og hvor meget man magter at arbejde med den. To muligheder: En informationsside der står lidt om klubben og hvem man skal kontakte. Den behøver ikke bliver opdateret ret tit. En dynamisk side hvor der kan være kommunikation med dem der besøger, oplysninger om aktiviteter m.v. Den type side er det vigtigt at opdatere løbende, og hvis der er gæstebog eller mulighed for at skrive til klubben på siden, så er det vigtigt at nogen tjekker det og svarer. Vedr. hvem der ejer klubbens domænenavn er det vigtigt at sikre at hjemmesiden ikke pludselig ikke duer, hvis den enkeltperson der ejer navnet træder ud af klubben. Vigtigt at man i klubben laver aftaler om hvordan domænenavnet overdrages hvis ejeren ikke længere er med i klubben. Man kan registrere domænenavnet til specialklubben men der skal fortsat være en person tilknyttet.

5 Man skal fortsat være enige om at der skal overdrages. Hvis man ikke betaler for domænet bliver hjemmesiden lukket, men navnet bliver ikke automatisk frigivet så en anden kan købe det. Den person der er registreret for navnet skal meddele at han vil give det fra sig. Det er vigtigt at der er aftaler i bestyrelsen om disse ting. 9. Eventuelt A) Forslag om at det besluttes at alle selv sætter deres dyr ind ved landsudstillingen. Det vil sikre at der ikke sker så mange skader på dyrene. Det må kunne planlægges så det ikke bliver uoverskueligt. Risikoen er at nogen ikke kan finde ud af det og kommer til at sætte dyrene forkert ind, eller tage nogle forkerte dyr ud. Det kan være svært for folk der kommer langt fra at skulle køre med kun deres egne få dyr. Det vil også betyde at udstillerne skal køre turen to gange, både torsdag og søndag. B) Hvordan arrangerer man en europaudstilling for en race. Specialklubben kan arrangere europaudstilling for en bestemt race. Vigtigt at aftale det med specialklubberne i de andre lande så der er enighed om hvem der arrangerer. Man skal søge i europaforeningen 1½ til 2 år før. Willy Littau vil være behjælpelig med hvordan man griber det an. Europaforeningen kræver at udgifter til dommere m.v. betales og der er særlige regler for uddeling af præmier. Udlændinge må gerne udstille på den danske landsudstilling med udenlandske ringe, men skal være medlem af den danske specialklub. Deltager efter de danske præmieregler, men kan ikke få vandrepokaler og ikke blive dansk mester. Reglerne for vaccination m.v. skal overholdes (skal have en vaccinationsattest). C) Hvordan er tidsplanen for overgang til de europæiske bedømmelseskort? De skal bruges ved europaudstillingen i Der er ikke noget afklaret om der skal ske overgang til det tredelte kort. Der er meget delte meninger om hvorvidt det er bedre end det nuværende pointkort. For begge kort gælder det, at det er vigtigt at der skrives bemærkninger på kortet som udstilleren kan bruge. Hvis der ikke kommer ordentlige bemærkninger så er pointkortet bedst. D) Billederne i det grønne blad fra LU er ikke så gode som de plejer at være. Lysforholdene i Fredericia gjorde at det var svært at tage gode billeder af dyrene. Billederne er taget i burene. Ditlev Duus som tidligere har fotograferet dyrene i et lille atelier bygget på udstillingen, hvilket har givet bedre lysforhold. Referat Maria Polerube

JA. Vi må hjælpe Specialklubben for Danske Landhøns med et sted for deres specialudstilling.

JA. Vi må hjælpe Specialklubben for Danske Landhøns med et sted for deres specialudstilling. Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl Hovedbestyrelsesmøde 96. HB møde lørdag d.27-04- 2019, kl. 10,15 - i Silkeborg Deltagere: PH, Patricia Haynes, IT, Ib Thomsen, LMH, Lars Moos Hansen, WL, Willy

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Udstillingen er åben lørdag den 28. november 2015 kl. 14:00-18:00 og søndag den 29. november 2015 kl. 10:00-16:00. GRATIS ENTRE FOR ALLE!

Udstillingen er åben lørdag den 28. november 2015 kl. 14:00-18:00 og søndag den 29. november 2015 kl. 10:00-16:00. GRATIS ENTRE FOR ALLE! Hadsten Fjerkræklub indbyder hermed sine medlemmer, samt alle medlemmer af Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl, til at udstille på Hadsten Open og Det Jyske Svømmefugleskue, der afholdes som åben

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Udstillingsregler for Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening

Udstillingsregler for Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening Udstillingsregler for Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening 1. Indledning Disse bestemmelser gælder for udstillinger arrangeret af Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening (DCKF). Pelsavlernes internationale udstilling

Læs mere

Velkommen til udstillingen. Team Jensen, DMK Team Jensen, DMK

Velkommen til udstillingen. Team Jensen, DMK Team Jensen, DMK Velkommen til udstillingen Velkommen til udstillingen Denne folder vil give dig en kort præsentation af hvordan tingene på en udstilling som denne foregår. Skulle du have spørgsmål eller vil du gerne vide

Læs mere

DKK s Dommerhistorik-/prognose program

DKK s Dommerhistorik-/prognose program DKK s Dommerhistorik-/prognose program Dommerhistorikprogrammet er et værktøj til planlægning af dommerpåsætningen på fremtidige udstillinger. Som det første skal udstillingen der skal laves prognose for

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger Wiener Tumling: blå med bånd. Anders Pedersen Skælskørvej 101 4261 Dalmose. Tlf.: 58 18 80 94 UDENLANDSKE tumlinger Tysk Nonne: sort, blå, sølv, rød og gul. Niels Hansen Helsingevej 98 a 3300 Frederiksværk

Læs mere

Fjerkræ. En hobby med "høns i haven". En måde at bruge sin fritid på. En hobby med omgang med levende dyr, hvor mulighederne er mangfoldige.

Fjerkræ. En hobby med høns i haven. En måde at bruge sin fritid på. En hobby med omgang med levende dyr, hvor mulighederne er mangfoldige. Fjerkræ Hvad er Racefjerkræ? En hobby med "høns i haven". En måde at bruge sin fritid på. En hobby med omgang med levende dyr, hvor mulighederne er mangfoldige. Vil man blot holde høns i haven, kan man

Læs mere

LOVE. for. Stiftet i Silkeborg den 18. januar 1942

LOVE. for. Stiftet i Silkeborg den 18. januar 1942 LOVE for Stiftet i Silkeborg den 18. januar 1942 1 1 Foreningens navn er : Silkeborg Fugle-og Stuekulturforening. 2 Formålet er ved alle til rådighed stående midler at skabe og fremme interessen for akvarier,

Læs mere

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger UDENLANDSKE Wiener Tumling: blå med bånd. Anders Pedersen Skælskørvej 101 4261 Dalmose. Tlf.: 58 18 80 94 tumlinger Tysk Nonne: sort, blå, sølv, rød og gul. Niels Hansen Helsingevej 98 a 3300 Frederiksværk

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet.

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Ringsekretærers indtastning af resultater og kritikker... 2 Kom i gang Opstart af programmet... 2 En anden bruger er i gang med ringen... 3 Dommer ændringer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg.

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. Til stede var Anne Søndergaard

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2012 1. Indstilling af elever.. 2 2. Godkendelse af elever.. 3 3. Elevkursus 3 4. Elevtjeneste.. 3 5. Dommeraspirantprøvebedømmelse. 4 6. Aspiranttjeneste...

Læs mere

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2011 i Langhårsklubben Fredag den 15. april 2011 kl.: 16:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Mødedato: Søndag d. 23. oktober 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Næstformand : Thorkild Lundtofte, Skovvænget 5, Lohals 5953 Tranekær tlf el

Næstformand : Thorkild Lundtofte, Skovvænget 5, Lohals 5953 Tranekær tlf el LANGELAND S RACEFJERKRÆKLUB Marts 2018 BESTYRELSEN Formand : Ib Thomsen, Simmerbølle Kirkevej 15, 5900 Rudkøbing tlf. 62512041 el 29784098 E-mail: ibfogedthomsem@gmail.com Næstformand : Thorkild Lundtofte,

Læs mere

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer.

2. Bordet rundt (præsentation af RR) Alle fremmødte RR præsenterede dem selv og deres racer. Referat fra Racerepræsentantmøde 9/10-2016 Hotel Villa Gulle, Nyborg Referent: Dagsorden 1. Velkomst ved klubbens formand Referat Allan bød alle RR velkommen. Vi ville gerne have flere racer repræsenteret,

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014

Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014 Referat af Bestyrelsesmøde hos Jan Marker, Ledreborg Allé 10 søndag den 25. maj 2014 Tilstede: Peter Vestergaard Charlotte Christoffersen Jan Marker Jesper Petersen Mogens Frølund Michael Jakobsen Fleur

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN

REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN REFERAT BESTYRELSESMØDE 11/7 2010 HOS NIELS JØRGEN Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Fritz Hansen, Sisse Dahlin, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Jytte Madsen, Benice Nielsen og Louise Nielsen Godkendelse

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 3. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 3. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 3. marts 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Theresa Albøge

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 11. oktober 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna

Læs mere

-0- Referat telefonmøde Tilstede: Anne Mette, Lisbeth, Susanne, Lene Fraværende: Pia, Dorte, Marina

-0- Referat telefonmøde Tilstede: Anne Mette, Lisbeth, Susanne, Lene Fraværende: Pia, Dorte, Marina Referat telefonmøde 11/10-2017 Lisbeth, Nina, Anne Mette, Lene deltager Formål med mødet er at begynde på planlægningen af fejring af klubbens 30 års jubilæum i 2018. Det besluttes at fejre topkattene

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere 1. Navn og hjemsted Specialklubbens navn er Klubben For Danske Schæfere. Specialklubbens hjemsted er den til enhver tid siddende formands postadresse. Specialklubben

Læs mere

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2011 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Leif Hansen, LH Jørgen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag den 21. marts 2009 i Korsør Medborgerhus Tilstede 30 personer Stemmeberettiget 29 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grenen Kunstforening Foreningens hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 FORENINGENS FORMÅL Foreningens formål er at fremme

Læs mere

Agilityudvalget i DcH Kreds 6

Agilityudvalget i DcH Kreds 6 Referat fra Årsmødet den 6. februar 2017. 1. Valg af ordstyrer Udvalget foreslog Hans Christian Petersen, der blev valgt. 2. Agilityudvalgets årsberetning Bent Blom Larsen fremlagde udvalgets årsberetning

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 25. oktober 2010 kl. 15:00 hos Torben Arp.

Referat fra bestyrelsesmøde 25. oktober 2010 kl. 15:00 hos Torben Arp. Referat fra bestyrelsesmøde 25. oktober 2010 kl. 15:00 hos Torben Arp. Morten Andersen har meldt afbud. Til stede: Ole Hansen, Ole Toppenberg, Torben Arp, Mads Andie og Niels H. Laursen 1. Referat fra

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl Kolding Sejlklub Dokvej Kolding

Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl Kolding Sejlklub Dokvej Kolding Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl.10.00 Kolding Sejlklub Dokvej 1 6000 Kolding Deltagere på generalforsamlingen vil efter afslutningen få mulighed

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 15. marts 2009 kl på Loddenhøj i Nyborg.

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 15. marts 2009 kl på Loddenhøj i Nyborg. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde søndag den 15. marts 2009 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. Til stede var Anne Søndergaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone Pedersen (LP), Vibeke Vangsaa (VV), Ole Pind (OP),

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde h/jan Marker Ledreborg Allé 10 Tirsdag den 2. september 2014

Referat af Bestyrelsesmøde h/jan Marker Ledreborg Allé 10 Tirsdag den 2. september 2014 Referat af Bestyrelsesmøde h/jan Marker Ledreborg Allé 10 Tirsdag den 2. september 2014 Til stede: Afbud: Peter Vesterlund Charlotte Christoffersen Jan Marker Mogens Frølund Michael Jakobsen Fleur Nauta

Læs mere

Invitation til Ungdommens EU Topmøde 2014

Invitation til Ungdommens EU Topmøde 2014 Invitation til Ungdommens EU Topmøde 2014 Sted: Christiansborg, København Dato: Lørdag d. 1. marts søndag d. 2. marts 2014 Temaer: I 2014 er der to hovedtemaer: Klima og Miljø i en økonomisk krisetid Unges

Læs mere

VEJLEDNING TIL DEN VALGANSVARLIGE

VEJLEDNING TIL DEN VALGANSVARLIGE VEJLEDNING TIL DEN VALGANSVARLIGE UNDERVISNINGSFORLØB 12.-29. JANUAR 2015 Fotograf: Ehrbahn Jacob/Polfoto Velkommen som valgansvarlig til Skolevalg 2015! Skolevalg er en valghandling, der foregår torsdag

Læs mere

Drejebog for nationale udstillinger

Drejebog for nationale udstillinger Drejebog for nationale udstillinger DKK s udstillingsudvalg, oktober 2013 Opgaver nu og her, og på sigt Dato og forventet deltagerantal - Datoen skal passe ind i DKK s øvrige udstillingskalender - Forventet

Læs mere

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Referat af s generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Sted: Remisen, Brande kl.16:30 Deltagere: 86 tilmeldte Dagsordenen jf.vedtægterne: 1.Valg af dirigent 2.Valg af stemmetællere 3.Fremlæggelse

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Vedtægter for Dansk Marsvineklub

Vedtægter for Dansk Marsvineklub Vedtægter for Dansk Marsvineklub Indledning 1. Foreningens navn er "Dansk Marsvineklub"- forkortet DMK. Disse regler og vedtægter gælder kun for medlemmer jf. 4 2. Foreningens formål er at udbrede kendskabet

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2017 1. Indstilling af elever 2 2. Elevkursus 2 3. Elevtjeneste 3 4. Aspirantprøvebedømmelse 3 5. Aspiranttjeneste 3 6. Regler for førstegangsautoriserede

Læs mere

Vejledning til opfølgning

Vejledning til opfølgning Vejledning til opfølgning Metoder til opfølgning: HVAD KAN VEJLEDNING TIL OPFØLGNING? 2 1. AFTALER OG PÅMINDELSER I MICROSOFT OUTLOOK 3 2. SAMTALE VED GENSIDIG FEEDBACK 4 3. FÆLLES UNDERSØGELSE GENNEM

Læs mere

Cykel Score når chips sætter gang i cyklisterne

Cykel Score når chips sætter gang i cyklisterne Artikel til Vejforum 2011 Cykel Score når chips sætter gang i cyklisterne Civilingeniør Troels Andersen, Fredericia Kommune, troels.andersen@fredericia.dk CykelScore er et helt nyt kampagnekoncept til

Læs mere

VALGHÅNDBOG. for valg til skolebestyrelser i Århus Kommune 2010

VALGHÅNDBOG. for valg til skolebestyrelser i Århus Kommune 2010 VALGHÅNDBOG for valg til skolebestyrelser i Århus Kommune 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 INDLEDNING... 3 VALG TIL SKOLEBESTYRELSER - ET OVERBLIK... 4 VALG TIL SKOLEBESTYRELSER: IDÉLISTE

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne

Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Vågn op til dit liv! Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se dem med nye øjne Kilde: Mindfulness Mark Williams & Danny Penman At skifte perspektiv Du sidder på en bakketop

Læs mere

Sådan gennemfører du en god ansættelsessamtale

Sådan gennemfører du en god ansættelsessamtale Sådan gennemfører du en god ansættelsessamtale 27.09.13 En komplet guide til dig, der skal holde ansættelsessamtale. Ved at bruge spørgerammer sikrer du dig, at du får afklaret ansøgerens kompetencer og

Læs mere

Generalforsamling i BOS Danmark den 29. april 2008 kl. 18.30.

Generalforsamling i BOS Danmark den 29. april 2008 kl. 18.30. Generalforsamling i BOS Danmark den 29. april 2008 kl. 18.30. Medborgerhuset, Kapelvej 44, 2200 København N Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Formandens beretning 3) Godkendelse af regnskab

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

EJENDOMSINSPEKTØRERNE

EJENDOMSINSPEKTØRERNE EJENDOMSINSPEKTØRERNE.. faglig landsklub for ledere www.inspektoeren.dk Referat af bestyrelsesmøde nr. 52 i Ejendomsinspektørernes faglige landsklub for ledere. fredag den 24. november 2017 kl. 10.00 Mødet

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2019 1 Indstilling af elever 2 2 Elevkursus 2 3 Elevtjeneste 3 4 Aspirantprøvebedømmelse 3 5 Aspiranttjeneste 3 6 Regler for førstegangsautoriserede dommere

Læs mere

Drejebog for Indmeldelsesgebyr, kørepenge, gaver, konkurrencer m.v. Opdateret af BH. Godkendt af bestyrelsen

Drejebog for Indmeldelsesgebyr, kørepenge, gaver, konkurrencer m.v. Opdateret af BH. Godkendt af bestyrelsen Drejebog for Indmeldelsesgebyr, kørepenge, gaver, konkurrencer m.v. Opdateret 01.11.18. af BH Godkendt af bestyrelsen 04.11.18. Lagt på hjemmesiden 04.11.18. Gaver og jubilæumsnål: Der gives gaver for

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2018 1. Indstilling af elever 2 2. Elevkursus 2 3. Elevtjeneste 3 4. Aspirantprøvebedømmelse 3 5. Aspiranttjeneste 3 6. Regler for førstegangsautoriserede

Læs mere

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Deltagere: DU: Thomas Ryhave, Ole Suurland, Klaus Krog og Ulla Pedersen Kreds 1: Ole Christensen og Lars Walther

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

SPIDSHUNDEKLUBBEN. Generalforsamling. Søndag den 17. april Kl Hejse Kro Skærbækvej 17, 7000 Fredericia

SPIDSHUNDEKLUBBEN. Generalforsamling. Søndag den 17. april Kl Hejse Kro Skærbækvej 17, 7000 Fredericia SPIDSHUNDEKLUBBEN Generalforsamling Søndag den 17. april 2016 - Kl. 13.00 Hejse Kro Skærbækvej 17, 7000 Fredericia Side Spidshundeklubben, Generalforsamling 2016 Velkommen Spidshundeklubbens bestyrelse

Læs mere

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 Til: Lokalforeningerne, 06-06-2016 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 1. Orientering fra kredsformanden v. Susanne Kjær Vi har pt. ikke en kredseftersøger,

Læs mere

Elektronisk registrering

Elektronisk registrering Onsdag den 24. september 2014 i Svendborg Idrætshal Mandag den 29. september 2014 i Idrættens Hus, Odense Onsdag den 9. oktober 2014 i Ejbyhallen Import af spillere Alle klubber er i fuld gang med overførsel

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Forspil. Sofiero den første dag.

Forspil. Sofiero den første dag. SOFIERO 2005. - iinntteerrnnaattiioonnaall hhuunnddeeddeebbuutt. Forspil. Ikke fordi det har meget med skønhedskonkurrence at gøre men altså, vi var lige til hyrdehundekursus hos Ditte og Christian ugen

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Siden generalforsamlingen har den nyvalgte bestyrelse konstitueret sig selv således:

Siden generalforsamlingen har den nyvalgte bestyrelse konstitueret sig selv således: Referat af møde i aktivgruppen mandag d. 8. november 2010 Tilstedeværende: 16 medlemmer af Gl. Egå Forsamlingshus Samt den nye bestyrelse; Den nye bestyrelse og suppleant leif: Siden generalforsamlingen

Læs mere

Dagsorden for. Danske Kreds ekstraordinære generalforsamling. Torsdag den 10. september 2015 kl. 9.15

Dagsorden for. Danske Kreds ekstraordinære generalforsamling. Torsdag den 10. september 2015 kl. 9.15 Punkt 0 Dagsorden for Danske Kreds ekstraordinære generalforsamling Torsdag den 10. september 2015 kl. 9.15 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for generalforsamlingen 3. Valg af stemmetællerudvalg

Læs mere

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING Side 1 Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING 1. NAVN, ADRESSE OG HJEMSTED Foreningens navn er SYDVESTJYSK FUGLEFORENING. Foreningens adresse/hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningens formål er:

Læs mere

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015

Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 1 Referat af generalforsamling i Danske Blomsterhandlere den 19. september 2015 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen i Herning og startede med at byde velkommen

Læs mere

Når du gerne vil præsentere bedriften og lære naboerne bedre at kende. Læs om hvordan du planlægger og gennemfører gårdbesøg for naboerne.

Når du gerne vil præsentere bedriften og lære naboerne bedre at kende. Læs om hvordan du planlægger og gennemfører gårdbesøg for naboerne. Invitér på gårdbesøg Når du gerne vil præsentere bedriften og lære naboerne bedre at kende. Læs om hvordan du planlægger og gennemfører gårdbesøg for naboerne. Rigtig mange mennesker uden for erhvervet

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Dagsorden godkendes som fremsendt. Gennemgang af referat fra sidste bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2011 i Langhårsklubben Fredag den 9. september 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Niels Grønbæk,

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere