LOKALPLAN NR. 1A8. for. boligomrade Hvidbjerg syd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN NR. 1A8. for. boligomrade Hvidbjerg syd"

Transkript

1 LOKALPLAN NR. 1A8 for boligomrade Hvidbjerg syd

2 Thyholm kommune Lokalplan nr Boligområde ved Sdr. Ringvej og Flovlevvej i Hvidbjerg Indhold Lokalplanområdets beliggenhed...side 2 Lokalplanens baggrand og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens midlertidige retsvirkninger Lokalplannr I.0 Lokalplanens formål Område og zonestatus Områdets anvendelse Udstykninger Vej-og parkeringsforhold Ledningsanlæg Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtræden Ubebyggede arealer Forudsætning for ibrugtagen af ny bebyggelse. - 9 II.0 Grandejerforening Ophævelse af servitutter Ophævelse af ældre planer Vedtagelsespåtegninger Kortbilag nr. l Kortbilag nr Kortbilag nr Kortbilag nr

3 Lokalplanområdets beliggenhed Lokalplanen omfatter matr. nr. 13 o, 45 an, 45 ao, 45 ap, 45 ar, 45 as, 45 at, 45 au, 45 av, 45 ax, 45 ay, 45 az, 45 aæ, 45 aø, 45 ba, 45 bb, 45 bc, 45 bd. 45 be, 45 bk, 45 bl, 45 bm, 45 bn, 45 bo, 45 bp, 45 bq, 45 br, 45 bs, 45 bt, 45 bu, 45 bv, 45 bx, 45 by, 45 bz, 45 bæ, 45 bø, 45 cc, 45 cd, 45 ce, 45 cf, 45 ch, 45 ci, 45 ck, 45 cl, 45 cm, 45 en, 45 co, 45 ep, 45 cq, 45 er, 45 es, og del af 45 b, Barslev By, Hvidbjerg sogn samt matr. nr. 38 gå, 38 gb, 38 gc, 38 gd, 38 ge, 38 gf og 38 gg, Hvidbjerg by og sogn, og alle parceller, der efter den 20. november 1997 udstykkes herfra. Lokalplanens baggrund og formål I den oprindelige planlægning for boligområdet i den sydlige del af Hvidbjerg var der regnet med to udkørsler til Sdr. Ringvej, der hver tog ca. halvdelen af trafikken fra området. Nu ønsker kommunalbestyrelsen imidlertid, at så meget som muligt af trafikken bliver afviklet ad Valmuevej, og da man også ønsker at bevare det gamle dige mellem matr. nr. 38 gå, 38 gc og 38 ge, Hvidbjerg by, og matr. nr. 45 b, Barslev by, har man valgt at lade de 5 grunde, der er udstykket ved solsortevej, være de eneste, der far adgang til Sdr. Ringvej ad denne vej. Selv om man måske kunne have betragtet det som en mindre væsentlig ændring, der ikke ændrer karakteren af det område, der tilsigtes skabt med lokalplan, og ændringen af vejenes placering derfor kunne have været gennemført uden at lave en ny lokalplan, har kommunalbestyrelsen alligevel valgt at udarbejde en ny lokalplan for området, idet man dermed opnår, at der ikke er tvivl om, hvorvidt ændringen af udstykningen kunne gennemføres uden lokalplan, og samtidig får man mulighed for at rydde op i bestemmelserne for området samtidig med, at man moderniserer planlægningen for arealerne. Efter den tidligere planlægning for området havde man udlagt areal til en børneinstitution i den nordlige del af området. I stedet for at bygge ny børneinstitution tog man midlertidigt ejendommen på matr. nr. 13 o i brug til formålet. Det har fungeret så godt, at man nu ikke ønsker at flytte, derfor udlægges dette areal til anvendelse som børneinstitution i stedet for det oprindeligt planlagte. Der er foretaget ændringer i placeringen af børneinstitutionen, ændringer i vejudlægget og beskyttelsen af diget, men der er ikke tilsigtet ændringer i principperne i planlægningen for området.

4 Lokalplanens Indhold Lokalplanen dækker det samme område, som var omfattet af lokalplan nr. 1.1, lokalplan nr. 1.2 og en del af byplanvedtægt nr. 2. Lokalplanen fastlægger i overensstemmelse med de allerede for området gældende planer benyttelsen af området til boligformål med en bebyggelsesprocent på hver parcel på højst 25. Efter de planer, der nu gælder for området, skal der pålægges en 7 m byggelinie fra vej skel mod Sdr. Ringvej. Dette areal skal beplantes, men må ikke benyttes som opholdsareal. I denne lokalplan har man i stedet for valgt at udlægge en del af dette areal som et 7 m bred grønt område, der er selvstændigt matrikuleret. På arealet vil der blive etableret en støjvold og en sti. Diget mellem matr. nr. 45 b, Barslev by, og matr. nr. 38 gå, 38 gc og 38 ge, Hvidbjerg by, beskyttes i overensstemmelse med naturbeskyttelseslovens regler, og der udlægges langs diget et grønt bælte, hvis bredde kan variere mellem 5 og 15 m. I det grønne bælte udlægges der areal til en 3 m bred sti, der sikrer adgangen til byskoven. Det grønne område, der ligger ved transformatorstationen og som i kommuneplanen er udlagt til offentligt formål, er medtaget under lokalplanens område, hvor det er udlagt som grønt område. Vejudlægget ændres, så adgangen til hele det areal, der kan udstykkes fra matr. nr. 45 b, sker fra Valmuevej, mens der udlægges en ny vej, Solsortevej, til at betjene de 5 parceller, der er udstykket her. I de gamle planer var vejudlægget meget restriktivt, det har man ændret, så der åbnes mulighed for, at man uden at lave ny lokalplan kan ændre en evt. uhensigtsmæssig udformning af vejudlæggene, enten fordi tiden kræver nye måder at udstykke på, eller for at have mulighed for at imødekomme nye lovkrav eller specielle beboer/køberønsker. Evt. ændringer af udstykningen må dog ikke ændre områdets karakter. Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanen er i overensstemmelse med den overordnede planlægning for området. I forbindelse med lokalplanens endelige vedtagelse ophæves lokalplan nr. 1.1 og lokalplan nr Byplanvedtægt nr. 2 ophæves indenfor lokalplanens område.

5 Lokalplanens retsvirkninger Når Lokalplaner er endeligt vedtaget og offentliggjort, må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv pligt til at udføre de anlæg, der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation fra lokalplanens bestemmelser, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved en ny lokalplan. Såfremt et forhold ikke er reguleret i lokalplanen, gælder de almindelige bebyggelsesregulerende bestemmelser i byggeloven og planloven. Lokalplanforslagets midlertidige retsvirkninger Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen, må de ejendomme, der er omfattet af forslaget, ikke udnyttes på en måde, der kan foregribe indholdet af den endelige plan. Der gælder efter planlovens 17, stk. l, et midlertidigt forbud mod udstykning, bebyggelse og ændring af anvendelsen.. Den eksisterende lovlige anvendelse af ejendommen kan fortsætte som hidtil. Når fristen for fremsættelse af indsigelser og ændringsforslag er udløbet (dvs. fra den 20. februar 1998) kan der eventuelt efter planlovens 17, stk. 2 opnås tilladelse til udnyttelse af en ejendom i overensstemmelse med forslaget, hvis det også er i overensstemmelse med kommuneplanen, og der ikke er tale om at begynde et større byggearbejde. Disse midlertidige retsvirkninger gælder fra 17. december 1997 og indtil den endeligt vedtagne lokalplan er offentliggjort dog højst indtil 17. december 1998.

6 Thyholm kommune Lokalplan nr Boligområde ved Sdr. Ringvej og Flovlevvej i Hvidbjerg I henhold til lov om planlægning - lov nr. 388 af 6. juni fastsættes hermed følgende bestemmelser for det i nr. 2,0 nævnte område. 1.0 Lokalplanens formål l. l Formålet med lokalplanen er: - At skabe et boligområde, hvor der kan opføres enfamiliehuse, man samtidig holde muligheden åben for, at området kan udvikle sig i takt med tiden. - At sikre, at diget bevares - At udlægge grønne områder og afskærmningsbælter. - At udlægge arealer til fremtidige veje og stier for området, men samtidig ikke udlægge disse arealer mere restriktivt, end der er mulighed for at ændre det uden dog at ændre områdets karakter, hvis der senere skulle opstå behov herfor. - At udlægge areal til børneinstitution. - At overføre et areal fra landzone til byzone. 2.0 Lokalplanens område og zonestatus 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag nr. l og omfatter en matr. nr. 13 o, 45 an, 45 ao, 45 ap, 45 ar, 45 as, 45 at, 45 au, 45 av, 45 ax, 45 ay, 45 az, 45 aæ, 45 aø, 45 ba, 45 bb, 45 bc, 45 bd, 45 be, 45 bk, 45 bl, 45 bm, 45 bn, 45 bo, 45 bp, 45 bq, 45 br, 45 bs, 45 bt, 45 bu, 45 bv, 45 bx, 45 by, 45 bz, 45 bæ, 45 bø, 45 cc, 45 cd, 45 ce, 45 cf, 45 ch, 45 ci, 45 ck, 45 cl, 45 cm, 45 en, 45 co, 45 ep, 45 cq, 45 er, 45 es, 13 o og del af 45 b, alle af Barslev by, Hvidbjerg sogn, samt matr. nr. 38 gå, 38 gb, 38 gc, 38 gd, 38 ge, 38 gf, 38 gg, Hvidbjeg by og sogn og alle parceller, der efter den 20. november 1998 udstykkes herfra. 2.2 Lokalplanens område opdeles i områderne A, B, C og D som vist på kortbilag nr. l. 2.3 Det meste af lokalplanområdet er beliggende i byzone. Det sydvestligste hjørne af matr. nr. 45 b overføres fra landzone til byzonesom vist på kortbilag nr. l.

7 3.0 Områdets anvendelse 3.1 Område A Området må kun anvendes til boligformål. Bebyggelsen må kun bestå af åben- lav boligbebyggelse. 3.l.2 På hver ejendom må kun opføres eller indrettes én bolig. 3.2 Område B Området kan anvendes til bebyggelse med en børneinstitution og dertil hørende udendørs faciliteter. 3.3 Område C Området må kun anvendes til boligformål, Bebyggelsen kan bestå af enten åben/lav- eller tæt/lav boligbebyggelse, (dvs. man kan selv vælge, om man vil opføre et parcelhus, et dobbelthus, et rækkehus eller lignende i dette område) Hvis parcellerne udstykkes, må de ikke udstykkes med en mindre grundstørrelse end 500 m2 3.4 Område D Området må kun anvendes til boligformål. Bebyggelsen må kun bestå af åben- lav boligbebyggelse På hver ejendom må kun opføres eller indrettes én bo- lig- 3.5 De på kortbilag nr. 4 med skravering viste arealer må ikke udstykkes til bebyggelse, men udlægges til grønt område, der skal benyttes som fælles friareal for områdets beboere. 3.6 Ejendommen må ikke benyttes til nogen form for erhvervsvirksomhed. Der må således ikke på ejendommen indrettes bebyggelse til eller udøves handels-, vognmands-, fabriks-, værkstedseller oplagsvirksomhed, ligesom der ikke må indrettes pensionater eller klublejligheder eller drives anden lignende form for erhvervsmæssig udlejning. 3.7 Der må ikke indenfor området udøves nogen art af virksomhed, som ved støv, røg, lugt, støj, rystelser eller ved sit udsende eller på anden måde efter kommunalbestyrelsens skøn er til ulempe for de omboende.

8 Det er dog tilladt, at der på ejendommen drives sådan virksomhed, som almindeligvis udføres i beboelsesejendomme, når virksomheden drives af den, der bebor den pågældende bolig, og når virksomheden efter kommunalbestyrelsens skøn drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres (herunder ved skiltning o.lign.), kvarterets præg af boligkvarter ikke brydes, eller virksomheden ikke fremkalder behov for parkeringsmuligheder, der ikke er til stede på den pågældende ejendom. 3.8 Indenfor området kan opføres transformerstationer til kvarterets forsyning, når de ikke har mere end 30 m2 bebygget areal og ikke gives en højde af mere end 3 m over terræn, og når de udformes i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse. Placering skal godkendes af kommunalbestyrelsen. 4.0 Udstykninger 4.1 Udstykning skal i princippet foretages i overensstemmelse med den på kortbilag nr. 3 viste udstykningsplan/ illustrationsplan. Det er tilladt at sammenlægge flere parceller eller ændre udstykningen til mindre grande. 4.2 I område A må der ikke udstykkes grande, der har et mindre areal end 700 m I område B må grandene ikke, hvis de udstykkes, gives et areal, der er mindre end 500 m Vej- sti- og parkeringsforhold 5.1 Der udlægges areal til nye veje og stier med en beliggenhed i princippet som vist på kortbilag nr. 2. Ændringer i beliggenheden og udformningen afvej- og stiarealerne kan tillades, når områdets karakter af boligområde ikke derved ændres. 5.2 Nye veje udlægges i en bredde af 8 m. Nye stier udlægges i en bredde af 3 m. 5.3 Ved alle vejtilslutninger skal der sikres 5 m hjørneafskæringer. 5.5 Langs den nederste del af Valmuevej (den del, der forløber nord - syd fra Sdr. Ringvej ca. til nordskellet af matr. nr. 45 ck), pålægges byggelinie 5 m fra vej skel. Langs alle andre boligveje pålægges byggelinie 2,5 m fra vej skel, og langs Sdr. Ringvej pålægges byggelinie 7 m fra vej skel. 7

9 5.6 Ved vejenes tilslutninger til Sdr. Ringvej skal der jfr. gældende vejregler sikres oversigtsareal på 2,5 x 95 m. 5.7 Langs den del af Orkidevej, Valmuevej og den nyudlagte vej A - B, hvor de tilstødende grunde har en anden mulighed for vejadgang, må der ikke være direkte adgang for kørende eller gående færdsel til henholdsvis Orkidevej, Valmuevej og vej A-B. 6.0 Ledningsanlæg 6.1 I det grønne område syd for boligområdet mellem Orkidevej og Valmuevej findes der en 60 kv højspændingsledning, der forløber parallelt med boligområdets sydskel. Placeringen af højspændingsledningen er vis på kortbilag Bebyggelsens omfang og placering 7.1 Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige Garager, udhuse og lignende mindre bygninger må ikke placeres nærmere skel mod vej end 5 m. 7.3 Bebyggelsen må ikke opføres med mere end én etage og udnyttelig tagetage. 7.4 Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må gives en højde, der overstiger 8,5 m over et for grunden fastsat eller i forbindelse med byggetilladelsen godkendt niveauplan. 8.0 Bebyggelsens ydre fremtræden 8.1 Ydervægge på boliger udføres med murede facader (blank mur eller vandskuret). Til mindre bygningsdele kan andre materialer dog anvendes. 8.2 Blanke eller reflekterende tagmaterialer må ikke anvendes. 8.3 Ingen form for skiltning og reklamering må finde sted.

10 9.0 Ubebyggede arealer 9. l De på kortbilag nr. 4 med skravering viste arealer må ikke udstykkes til bebyggelse, men udlægges som fælles friarealer for bebyggelsen, hvor der bl. a. kan etableres legepladser m.v. Diget mellem matr. nr. 45 b, Barslev og matr. nr. 38 gå, 38 gc og 38 ge, Hvidbjerg, skal beskyttes som om, det var omfattet af naturbeskyttelseslovens bestemmelser herom i 4. Det ca m brede areal langs digets vestside må ikke udstykkes til bebyggelse, men skal udlægges som fælles friareal for bebyggelsen. På grundene langs Flovlevvej etableres et 7 m bredt beplantningsbælte mod Flovlevvej. 9.2 Når 90% afgrundene er solgt, overtager grundejerforeningen vedligeholdelsen af de grønne områder, der er vist med krydsskravering på kortbilag nr. 4. Grønne områder og beplantninger, der er udlagt i forbindelse med vendepladser og lignende skal dog straks fra etableringen vedligeholdes af grundejerne/grundejerforeningen Forudsætning for ibrugtagning af ny bebyggelse 10.1 Samtlige boliger i området skal tilsluttes Hvidbjerg Fjernvarme a.m.b.a. Ingen bebyggelse må tages i brug, før tilslutning har fundet sted Grundej erfor ening 11.1 Der skal oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere afgrunde indenfor lokalplanens område A og C Grundejerforeningen for den del af lokalplanområdet, der ligger vest for Valmuevej, skal på grundejernes foranledning oprettes senest når 50% af parcellerne i dette område er solgt. Grundejerforening for hele området skal på samme måde senest oprettes, når 50 % af samtlige grunde er solgt Grundejerforeningen skal efter krav fra kommunalbestyrelsen optage medlemmer fra tilgrænsende områder Grundejerforeningen kan, hvis den finder det mest hensigtsmæssigt, oprettes som underafdeling for grundejerforeningen for en mindre del af bebyggelsen / for områder indenfor lokalplanen,

11 der har fælles interesser (F.eks forskellige typer af anvendelse af ejendomme indenfor foreningens område) Grundejerforeningen skal, når 90 % af grundene er solgt overtage drift og vedligeholdelse af de på kortbilag nr. 4 med krydsskravering viste friarealer og -anlæg Grundejerforeningen skal i øvrigt forestå de opgaver, der i medfør af lovgivningen henlægges til foreningen Grundejerforeningen er berettiget til ved opkrævning hos medlemmerne og/eller ved optagelse af lån at fremskaffe de økonomiske midler, der er nødvendige for udførelsen og administrationen af foreningens opgaver, samt at kræve fornøden sikkerhed herfor Grundejerforeningens vedtægter skal godkendes af kommunalbestyrelsen Ophævelse af servitutter Følgende servitutter, der er tinglyst på matr. nr. nr. 45 an, 45 ao, 45 ba, 45 bb, 45 bc, 45 ao, 45 bd og 45 be, Barslev by, Hvidbjerg sogn, ophæves: Tinglyst den 13. december 1978, servitut om arealets anvendelse og bebyggelse m.m. Tinglyst den 21.juni 1982, tillæg til deklaration tinglyst den 13. december 1978, om arealets anvendelse og bebyggelse m.m Ophævelse af ældre planer 12.1 Den under den 28. august 1973 af boligministeriet godkendte Bylanvedtægt nr. 2 ophæves indenfor lokalplanens område Den under den lo.januar 1978 af kommunalbestyrelsen godkendte Lokalplan nr. l. l ophæves i sin helhed Den under den 23. februar 1979 af kommunalbestyrelsen godkendte Lokalplan nr. l.2 ophæves i sin helhed. 10

12 Vedtagelsespåtegninger Forslaget er vedtaget til offentlig fremlæggelse af Thyholm kommunalbestyrelse Hvidbjerg, den 9. december 1997 Hanne Christensen Borgmester U Inge Frandsen Kommunaldirektør I henhold til 28 i lov om planlægning - lov nr. 388 af 6. juni 1991 vedtages foranstående lokalplan endeligt. Thyholm kommunalbestyrelse, den apr i l Peter Gader Borgmester Inge Frandsen Kommunaldirektør 11

13

14

15

16

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46 BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV Byplanvedtægt nr. 46 Byplanvedtægt nr. 46 for Nr. Herlev I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20 februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1

Læs mere

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ BYPLANVEDTÆGT FOR DEL AF HVALSØ STATIONSBY. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det

Læs mere

Byplanvedtægt 18. Vestervang

Byplanvedtægt 18. Vestervang Byplanvedtægt 18 Vestervang Ishøj Kommune 2003 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 18, VESTERVANG. OMRÅDET. BYPLANVEDTÆGT FOR VESTERVANG. I medfør af "byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o) fastsættes

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr.40

Partiel byplanvedtægt nr.40 Partiel byplanvedtægt nr.40 Dønnergård Greve kommune Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dansk

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 52

Partiel byplanvedtægt nr. 52 Partiel byplanvedtægt nr. 52 for et område i Hundige mellem Hundige Centret og Hundige Strandvej Greve kommune Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 FOR DEL AF VESTER SAABY

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 FOR DEL AF VESTER SAABY PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 FOR DEL AF VESTER SAABY I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Hvalsø kommune. 1.

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 for skole- og haveboligområdet i Østbyens sydlige del I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup,

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, 64oo Sønderborg, telf. o4-461216 februar 1974. I medfør

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN BYPLANVEDTÆGT NR. 4 For et boligområde i Vemb (Bigården) ULFBORG - VEMB KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN Tingvej 5-6990 Ulfborg - tlf. 97 49 15 55 ULFBORG-VEMB KOMMUNE RINGKJØBING AMT PARTIEL BYPLAJWEDTÆGT

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune.

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune. Byplanvedtægt for byplanområde XXV i Herlev kommune. I medfør af byplanloven ( lovbekendtgørelse nr. 16o af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev kommune. 1 Byplanvedtægtens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Åben, lav boligbebyggelse i Radalsgård II, Jyllinge.

Åben, lav boligbebyggelse i Radalsgård II, Jyllinge. STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSHMPUNG AF :. GUTldSØ kdtffnune KASSEKONTROLAFFARAT T 9 7)064 A GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 16 Åben, lav boligbebyggelse i Radalsgård II, Jyllinge. I henhold til kommuneplanloven

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXIV. i Herlev kommune.

Byplanvedtægt for byplanområde XXIV. i Herlev kommune. Byplanvedtægt for byplanområde XXIV i Herlev kommune. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev kommune. 1 Byplanvedtægtens

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse.

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse. HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 26. Boligområde ved Ladegårdsvej i Aastrup. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o) fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9

Partiel byplanvedtægt nr. 9 Hasseris kommune Partiel byplanvedtægt nr. 9 Byplanvedtægt for Hasseris Bytoft Byplanvedtægt for Hasseris Bytoft. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

Lokalplan nr. 5.22. Boligområde ved Saturnvej i Hornbæk INDHOLDSFORTEGNELSE

Lokalplan nr. 5.22. Boligområde ved Saturnvej i Hornbæk INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 5.22 Boligområde ved Saturnvej i Hornbæk INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...3 Lokalplanens baggrund og formål...3 Eksisterende forhold....4 Forhold til anden planlægning...5 LOKALPLAN...7

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975.

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY Februar 1974. Rettet i juni 1974 og februar 1975. RINGKØBIN-G KOMMUNE l PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRÅDE

Læs mere

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500 Partiel Byplan 5 For dele af Snertinge by Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 23.07.1976 3011502PB0500 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 5, for dele af Snertinge by FORORD Denne byplanvedtægt

Læs mere

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab.

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2,1 nævnte område. Afsnit

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 26

Byplanvedtægt nr. 26 Byplanvedtægt nr. 26 For en del af Niverød by og Nivågård Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 2. august 1973 KARLEBO KOMMUNE BYPLAN N R. 26. Byplanvedtægt nr. 26 for en del af Niverød by og Nivågård, Karlebo

Læs mere

STADSARKITEKTEN I AALBORG SEPT. 1973

STADSARKITEKTEN I AALBORG SEPT. 1973 BYPLANVEDTÆGT NR. 31 A Mjel m.v. STADSARKITEKTEN I AALBORG SEPT. 1973 AALBORG KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 31 A. Mjel m.v. Byplanvedtægt for et område nord for Smedegaardsvej belig- gende omkring Mjel i

Læs mere

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE ØST FOR SDR, RINGVEJ I RINGKØBING. (SUPPLEMENT TIL LOKALPLAN NR ).

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE ØST FOR SDR, RINGVEJ I RINGKØBING. (SUPPLEMENT TIL LOKALPLAN NR ). STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.033 FOR ET BOLIGOMRÅDE ØST FOR SDR, RINGVEJ I RINGKØBING. (SUPPLEMENT TIL LOKALPLAN NR.

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Byplanvedtægt 7. Ørnekærs Vænge, Vibeholms Vænge

Byplanvedtægt 7. Ørnekærs Vænge, Vibeholms Vænge Byplanvedtægt 7 Ørnekærs Vænge, Vibeholms Vænge Ishøj Kommune 2003 OMRÅDET Byplanvedtægt for et område mellem Vestmotorvejens sydlige gren,ishøjvej, Ishøj Parkvej, Vejlemose Parkvej og Ørnekærs Vænge 0

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR»SELSKOVPARKEN«I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18»Selskovparken«i Hillerød kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

NYBORG KOMMUNE BYPLANVE DTÆGT

NYBORG KOMMUNE BYPLANVE DTÆGT Partiel byplan nr. 9 NYBORG KOMMUNE BYPLANVE DTÆGT FOR ET OMRÅDE BEGRÆNSET AF JOHS. HØIRUPSVEJ JERNBANEN OG CHRISTIANSLUNDSVEJ I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård T Mr. LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) 97 52 is - GIRO 34130 ANMELDER: C.M?. kl B LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE -j 5 j;; j -p -n.j^ SMØRUMOVRE _ 0_. _ Q, Q, J.nr. 27.5. - 8-1 - 8-m Smn. 276o

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

Thyholm kommune. Lokalplan nr Sommerhusområde ved Rønhuse. Indhold

Thyholm kommune. Lokalplan nr Sommerhusområde ved Rønhuse. Indhold Thyholm kommune Lokalplan nr. 2.5 Sommerhusområde ved Rønhuse Indhold Lokalplanområdets beliggenhed... side 2 Lokalplanens baggrund og formål... - 2 Lokalplanens indhold... - 2 Den visuelle påvirkning

Læs mere

Nørre-Rangstrup Kommune. Byplanvedtægt nr. 3. Agerskov, Åbakken, Engeriis, Bispelunden. Agerskov. Boligformål. Kongsbak Informatik

Nørre-Rangstrup Kommune. Byplanvedtægt nr. 3. Agerskov, Åbakken, Engeriis, Bispelunden. Agerskov. Boligformål. Kongsbak Informatik Nørre-Rangstrup Kommune Byplanvedtægt nr. 3 Agerskov, Åbakken, Engeriis, Bispelunden Agerskov Boligformål 1972 Kongsbak Informatik FORSL.: AGERS: L PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR EN DEL AF -.Y, NØRRE

Læs mere

Lokalplan 004 Muleby. ii.

Lokalplan 004 Muleby. ii. Lokalplan 004 Muleby ii. Plan & Byg 2006 INDHOLDFORTEGNELSE 1 Om lokalplanen... Forhold til anden planlægning... Tilladelser fra andre myndigheder... Lokalplanens retsvirkninger... BESTEMMELSER 1. Formål...

Læs mere

"VANDTÅRNSVEJ" Brønderslev Kommune. Området begrænses som vist på. 19dz 19mb samt dele af følgende 9. under Brønderslev samt alle parceller der

VANDTÅRNSVEJ Brønderslev Kommune. Området begrænses som vist på. 19dz 19mb samt dele af følgende 9. under Brønderslev samt alle parceller der Partiel Byplanvedtægt nr 7 "VANDTÅRNSVEJ" Brønderslev Kommune 1 medfør af lov om byplaner (lovbekendtgørelse nr 63 af 20 februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Brønderslev

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem

Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem Assentoft og Drastrup byer - Assentoft Øst, etape II. SØNDERHALD KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område:

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: ÅRHUS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. l FOR SABRO. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: 1. BYPLANVEDTÆGTENS OMRÅDE.

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Vibevej, Borbjerg HOLSTEBRO KOMMUNE

Lokalplan nr Boligområde ved Vibevej, Borbjerg HOLSTEBRO KOMMUNE Boligområde ved Vibevej, Borbjerg HOLSTEBRO KOMMUNE Forord til lokalplanen Lokalplanen er udarbejdet efter et ønske fra borgere i Borbjerg om at skabe et mere attraktivt boligområde på Vibevej. Området

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989)

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN På baggrund af ønsker fra grundejerforeningen "Klanparken" om mulighed

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 1 FOR DEN NORDLIGE DEL AF GUG BOLIGOMRÅDE 1A OG 1B

BYPLANVEDTÆGT NR. 1 FOR DEN NORDLIGE DEL AF GUG BOLIGOMRÅDE 1A OG 1B SDR.TRANDERS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 1 FOR DEN NORDLIGE DEL AF GUG BOLIGOMRÅDE 1A OG 1B Byplanvedtægt nr. 1 for den nordlige del af Gug I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962)

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

det i 1 nævnte område i Ishøj kommune.

det i 1 nævnte område i Ishøj kommune. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 20, ISHØJ KOMMUNE I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20, februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Ishøj kommune. 5 1 BYPLANVEDTÆGTENS

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AREALER VED MÅGEBAKKEN OG SANDERUMVEJ l SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AREALER VED MÅGEBAKKEN OG SANDERUMVEJ l SANDERUM ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-228 FOR AREALER VED MÅGEBAKKEN OG SANDERUMVEJ l SANDERUM I i N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2. Lokalplanens område side

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk - l - Videbæk kommune Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk by. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 6 J af 2o. februar 19?o), fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Nr. 5 Partiel byplan for et område af ROSKILDES JORDER beliggende i Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. og V. Pedersen 1972 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Matr.nr. l5q og l8ao Båring By, Asperup l.2.5:p16 HK/ak Lokalpian nr. 48 (1995 338) T~7 -

Læs mere

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3.. BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR ET OMRÅDE NORD FOR ÅNUMVEJ (GL. DYRSKUEPLADS). 1 Område.

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3.. BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR ET OMRÅDE NORD FOR ÅNUMVEJ (GL. DYRSKUEPLADS). 1 Område. SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 3.. BYPLANVEDTÆGT NR. 3 FOR ET OMRÅDE NORD FOR ÅNUMVEJ (GL. DYRSKUEPLADS). I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o.2.l9To) fastsættes følgende

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 42 for et område mellem Præstevænget, Bydammen, Lindevænget og Jonstrupvej i Ballerup-Måløv kommune. (vedtaget januar 1968)

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 42 for et område mellem Præstevænget, Bydammen, Lindevænget og Jonstrupvej i Ballerup-Måløv kommune. (vedtaget januar 1968) PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 42 for et område mellem Præstevænget, Bydammen, Lindevænget og Jonstrupvej i Ballerup-Måløv kommune. (vedtaget januar 1968) PLANENS BESTEMMELSER I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 2. Nørager kommune

Partiel byplanvedtægt nr. 2. Nørager kommune Partiel byplanvedtægt nr. 2 for Nørager kommune Boligområde i Nørager by I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsætles følgende bestemmelser for det i l nævnte område

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune)

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 15.11.2011 blevet delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 316 For et område til boligformål ved Minervavej,

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Byplanvedtægt nr. l. tor Århusvejkvarteret. Grenaa kommune

Byplanvedtægt nr. l. tor Århusvejkvarteret. Grenaa kommune Byplanvedtægt nr. l tor Århusvejkvarteret Grenaa kommune Byplanvedtægt for et område ved Århusvej I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for

Læs mere

Ménager kommune lokalplan nr. 3.1

Ménager kommune lokalplan nr. 3.1 / / ; p/t. 25.SEP.1988*007263 Ménager kommune lokalplan nr. 3.1 STEMPELMÆRKE RETTEN I HOBRO KUN GYLDIGT MED AFSTtMPLING Af DOMMERKONTORETS KASSEl

Læs mere

Lokalplan nr. 106. for et område mellem Virginiavej, Andebakkesti og Frederiksberg Have

Lokalplan nr. 106. for et område mellem Virginiavej, Andebakkesti og Frederiksberg Have Lokalplan nr. 106 for et område mellem Virginiavej, Andebakkesti og Frederiksberg Have November 1999 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området mellem Virginiavej, Andebakkesti og

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG. Byplanvedtægt nr. 43

BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG. Byplanvedtægt nr. 43 BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG Byplanvedtægt nr. 43 Byplanvedtægt nr. 43 for Gadevang I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte

Læs mere

Nørre-Rangstrup Kommune. Lokalplan nr Bispelunden. Agerskov. Boligformål Kongsbak Informatik

Nørre-Rangstrup Kommune. Lokalplan nr Bispelunden. Agerskov. Boligformål Kongsbak Informatik Nørre-Rangstrup Kommune Lokalplan nr. 2.2-04 Bispelunden Agerskov Boligformål 03.01.1985 Kongsbak Informatik Bispelglrdl; Agerskov Lokalplan nr. 2.2 For et boligområde i Agerskov by Nørre-Rangstrup kommune

Læs mere

Forholdet til overordnet planlægning. Der ses ikke nogen forhold, der skulle stride mod den overordnede planlægning.

Forholdet til overordnet planlægning. Der ses ikke nogen forhold, der skulle stride mod den overordnede planlægning. 3NniAIIAIOX Redegørelse for lokalplanforslagets forhold til anden planlægning* Lokalplanområdet er på ca. 6,8 ha. Hele arealet er i byzone og omfatter en ældre grund med bolig, Jernbanegade 28, samt et

Læs mere

NYSORO KOMMUNI~ BYPLANVEDTÆGT

NYSORO KOMMUNI~ BYPLANVEDTÆGT i NYSORO KOMMUNI~ BYPLANVEDTÆGT FOR ETOMRkDE VED EN DEL AF CHRISTIANSLUNDSVEJ. VESTERGADE FR1SENGÅRDSYEJ OG F~Eh CRONESVEJ rn.d tdh~,.nclekotth~iag I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 BROAGER. Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR

LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 BROAGER. Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR BROAGER 1 INDHOLD side Hvad er en lokalplan og hvorfor udarbejde en lokalplan 2 Hvilke virkninger har lokalplanen 2 Lokalplanens midlertidige

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE LOKAL PLAN NR. 101 MAJ 1978

MUNKEBO KOMMUNE LOKAL PLAN NR. 101 MAJ 1978 MUNKEBO KOMMUNE LOKAL PLAN NR. 101 MAJ 1978 MUNKEBO KOMMUNE LOKALPLAN 101 Udarbejdet i henhold til lov om komrnuneplaner lov nr. 287 af 26. juni 1975. I kommunen 15 rammer er der på Østskråningerne langs

Læs mere

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.2. BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET OMRÅDE MELLEM VES- TERGADE, AMAGERVEJ, KLOSTERVEJ OG GANER Å. i Område.

SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.2. BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET OMRÅDE MELLEM VES- TERGADE, AMAGERVEJ, KLOSTERVEJ OG GANER Å. i Område. SKJERN KOMMUNE, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.2. BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET OMRÅDE MELLEM VES- TERGADE, AMAGERVEJ, KLOSTERVEJ OG GANER Å. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o.2.197o) fastsættes

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Gråsten Kommune. Byplanvedtægt nr. 5. Boligformål, Dyrkobbel. Vedtaget:

Gråsten Kommune. Byplanvedtægt nr. 5. Boligformål, Dyrkobbel. Vedtaget: Gråsten Kommune Byplanvedtægt nr. 5 Boligformål, Dyrkobbel Vedtaget: 110.1977 GRÅSTEN KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 5 Byplanvedtægt for et^boli^gpmråde^ved I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads jorder. i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads jorder. i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE Nr. 6 Partiel byplan for et område af Roskilde købstads jorder i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v. S. og V. Pedersen 1967 Partiel byplan nr. 6 for

Læs mere

FORSLAG TIL LOKALPLAN SOMMERHUSOMRÅDET GNIBEN STRAND, SEJERØ

FORSLAG TIL LOKALPLAN SOMMERHUSOMRÅDET GNIBEN STRAND, SEJERØ FORSLAG TIL LOKALPLAN 4.7 - SOMMERHUSOMRÅDET GNIBEN STRAND, SEJERØ BJERGSTED KOMMUNE FORÅR 2005 Forslag til Lokalplan 4.7 Sommerhusområdet Gniben Strand, Sejerø INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning Side 1 REDEGØRELSE

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune I medfør af byplanloven (bekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970 med senere ændringer) er vedtaget nærværende byplanvedtægt

Læs mere

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk.

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk i januar 2003 D.nr. 28673 Rev. den 30. april 2003 Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 55.3 med tilhørende tillæg nr. 13 til Videbæk Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 TORNVED KOMMUNE Maj 2006 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et dokument, der for et geografisk afgrænset område fastlægger, hvordan der må bygges eller anlægges.

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

HOLMSLAND KOMMUNE. Lokalplan nr. 24 omfattende boligområder, centerområde, offentlige områder, erhvervsområder

HOLMSLAND KOMMUNE. Lokalplan nr. 24 omfattende boligområder, centerområde, offentlige områder, erhvervsområder HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. 24 omfattende boligområder, centerområde, offentlige områder, erhvervsområder i Kloster. I henhold til kommuneplanloven (lovbekendtgørelse nr. 391 af 22. juli 1985) fastsættes

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN MUNKEBO KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. f e- bruar l97o) fastsættes følgende bestemmelser for det i i nævnte område i Munkebo

Læs mere

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune Lokalplan Nr. 80 For et blandet boligområde i Næsbjerg Helle Kommune Toften 2 6818 Årre telf. 76774600 Juli 2002 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning...

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE)

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) GLOSTRUP KOMMUNE - BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. FOR ET OM-E VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LÆ, HVISSINGE.) 5 1. Område.

Læs mere

Byplanvedtægt 15. Gildbroterrasserne, Køge Bugt Uddannelsescenter

Byplanvedtægt 15. Gildbroterrasserne, Køge Bugt Uddannelsescenter Byplanvedtægt 15 Gildbroterrasserne, Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune 2003 PARTIEL BYPLAMAljTÆQT NR. 15. ISHØJ KOMMUNE. Byplanvedtægt for et område mellem S-banen, Ishøj Stationsvej, Vejlebrovej

Læs mere

et område i Dragør kommunes sydlige del

et område i Dragør kommunes sydlige del BYPLANVEDTÆGT NR. 1A Byplanvedtægt for et område i Dragør kommunes sydlige del Partiel byplanvedtægt nr. l A for et område i Dragør kommunes sydlige del. Byplanvedtægt for et område mellem Krudttårnsvej,

Læs mere

NR. BYPLANVEDTEGT KOMMUNE OMKRING EJBY MOSE OMMDE GLOSTRUP

NR. BYPLANVEDTEGT KOMMUNE OMKRING EJBY MOSE OMMDE GLOSTRUP BYPLANVEDTEGT NR. E 5 GLOSTRUP KOMMUNE OMMDE OMKRING EJBY MOSE I medfør af byplanloven (1ovbekendtgØrelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 5 1 nævnte område i Glostrup

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere