Til Kultur og Fritidsudvalget Københavns Kommune Rådhuset København K. København, 20. marts 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til Kultur og Fritidsudvalget Københavns Kommune Rådhuset København K. København, 20. marts 2014"

Transkript

1 Til Kultur og Fritidsudvalget Københavns Kommune Rådhuset København K København, 20. marts 2014 Ansøgning vedr. ekstraordinær støtte til Montmartre for 2015 Jazzhus Montmartre vil gerne takke Københavns Kommune for den ekstraordinære støtte, som vi har modtaget for 2014 for at muliggøre kulturinstitutionens overlevelse og samtidig hermed indgive ansøgning om en mere langsigtet løsning for spillestedet og konkret økonomisk driftsstøtte for året Uden beslutningen i Borgerrepræsentationen i 27. februar 2014 havde Montmartre ikke overlevet ind i marts måned, og København ville have mistet en historisk kulturinstitution, en arbejdsplads for musikere, en publikumsmagnet og en markant turistattraktion, der ville have gjort byen fattigere kulturelt. Vi er opmærksomme på de centrale vilkår, som er knyttet til støtten med henblik på at få Montmartre til at overleve også efter 2014 og muliggøre, at der kan findes en langsigtet løsning i forbindelse med de regionale midler i 2017; - At Jazzhus Montmartre forpligter sig til at indgå i et tæt og forpligtende samarbejde med andre jazz institutioner i København, som eksempelvis Copenhagen Jazzhouse og Copenhagen Jazzfestival. - At Jazzhus Montmartre, i samarbejde med Kultur- og Fritidsforvaltningen, undersøger alle muligheder for at indgå i den regionale spillestedsordning fra 2017, evt. i et forpligtende samarbejde med andre jazz institutioner i København som eksempelvis Copenhagen Jazzhouse og Copenhagen Jazzfestival. Vi er meget glade for Borgerrepræsentationens velvilje til at ønske og søge en langsigtet løsning, og ansøgningen skal således ses som et ønske om brobygger-finansiering for 2015 pegende frem mod Vi kan således meddele følgende: - Montmartres bestyrelse har allerede vedtaget en principbeslutning om at søge et tæt og forpligtende administrativt samarbejde med andre jazzinstitutioner i København, som eksempelvis Festivalen og Jazzhouse. Jeg er som direktør bemyndiget til at forhandle dette på plads. - Vi tog allerede på dagen for beslutningen kontakt med Copenhagen Jazzfestival s formand, Anders Laursen, og han påtog sig opgaven at stå i spidsen for et fælles møde med de tre aktører med Copenhagen Jazzfestival som vært. - Mødet er ikke berammet endeligt endnu men afholdes enten den 5., 8., 9. eller 12. maj 2014 og vil ud over Festivalens formand have deltagelse af de to kulturinstitutioners bestyrelser. - Det er Montmartres vilje at arbejde for et administrativ samarbejde mellem Jazzhouse og Montmartre, så der bliver tale om en fælle administration for de to separate to scener med hver sin kunstneriske leder for at sikre en selvstændig og markant profil, der supplerer hinanden. - Det er også vores intention, at søge denne løsning effektueret så hurtigt som muligt og gerne inden begyndelsen af 2015.

2 - Det er det vores vurdering, at der vil kunne spares ca kr. årligt ved samarbejdet, fortrinsvis på lønomkostninger, markedsføring, bogholderi og revision. - Det er bestyrelsens vilje, at der med henblik på den nye periode for de regionale støttemidler i 2017 indgives én fælles ansøgning fra Jazzhouse og Montmartre under det nye samarbejde. Formålet skal være, at København kan fastholde to stærke og komplimentære scener for jazz for et lavere beløb end, hvis de to institutioner havde fortsat med separat administration som nu. Vi skal således hermed søge Kultur og Fritidsudvalget om kr kr. i ekstraordinær støtte for 2015, idet vi forudsætter, at synergierne er på plads, og at der kan opretholdes fortsat fondsstøtte til Montmartre projekter på niveau med det der er søgt om i De repræsenterer det beløb, som mangler i forhold til drift og anden ekstern støtte. Vi vil gerne pointere, at det ansøgte beløb er væsentligt lavere i 2015 end i 2014, fordi vi forventer at høste besparelser af et muligt administrativt samarbejde med Jazzhouse eller en anden kulturinstitution i byen. Montmartres filosofi er at sætte store navne sammen med unge talenter, som her på billedet sax-legenden Lee Konitz, der spiller med unge og talentfulde musikere. Det er Montmartres mål også i 2015 at afholde ca. 135 årlige koncerter af international klasse, som det har været tilfældet siden genåbningen af den legendariske kulturinstitution i maj Det er også vores intention at fortsætte det tætte samarbejde med både Rytmisk Musikkonservatorium om master classes for de studerende, når der er store internationale kunstnere på besøg, og samarbejdet med Københavns musikgymnasier om særpriser for de studerende til koncerter. Endelig er det vores intention, at lægge scene til græsrods-arrangementer i vækstlaget med henblik på at lade nye generationer få eksponering og mulighed for at nå et publikum fra den historiske scene.

3 Jazz TV indsatsen for at skabe bæredygtighed og global udbredelse Montmartre gør i denne tid en ihærdig indsats for at udvide husets kapacitet virtuelt med etableringen af en digital tv-kanal i HD-kvalitet, der skal skabe et globalt publikum og øge udbredelsen og kendskabsgraden af Montmartre over hele verden. Når vi ikke kan udvide huset fysisk ud over de 85 pladser må vi gøre det digitalt for at skabe flere indtægter og søge at bevæge os i retning af økonomisk bæredygtighed: koncerter i topkvalitet og med stereolyd. Koncerterne sendes via fiberbredbånd til seere i hele verden. Vi har installeret fire HD-tv-kameraer i klubben. Vi producerer, transmitterer og optager nu Man kan købe sig adgang til at se koncerterne, enten live eller tidsforskudt. Prisen er enten 79 kr. pr koncert, eller et årsabonnenement for 998 kr med adgang til både livekoncerter og on-demand. Det er planen at indtægterne fra on-demand-sening støt og roligt skal give Montmartre en øget indtægtsstrøm, der skal muliggøre mindre afhængighed af støtte og donationer. Baggrund om Montmartre Den 1. maj 2010 genåbnede Københavns legendariske Jazzhus Montmartre, da det originale gamle originale lokale i Store Regnegade 19A blev ledigt, hvor den historiske kulturinstitution lå fra 1959 til 1976 og skrev verdenshistorie som trækplaster på nogle af verdens største jazzmusikere. Giganter som Dexter Gordon, Ben Webster, Stan Getz og Kenny Drew og talrige andre gjorde København til deres hjem på grund af Montmartre. De satte deres præg på byen og en hel generation af danske jazzmusikere, der blev lært op i livets skole på Montmartres scene. Flere af giganterne ligger i dag begravet på Assistens Kirkegård. På billedet tv. ses Dexter Gordon på Montmartre i Store Regnegade 1961 med de berømte Montmartre-masker i baggrunden, som siden er genskabt i forbindelse med genåbningen af den originale kunstner Mogens Gylling. I hele to omgange satte Jazzhus Montmartre København på verdenskortet som en førende jazzby og hjemsted for nogle af verdens førende jazzmusikere, og dermed også som et trækplaster for byen, der er med til at skabe en stemning af en international metropol. Først i Store Regnegade frem til 1976, og siden også i Nørregade frem til 1995, hvor alle jazzens store stjerner uden undtagelse har spillet. København har sammen med Paris en særstatus i den internationale jazzverden, hvilket især skyldes Montmartre historie

4 og et ekstraordinært entusiastisk jazzpublikum i København. Montmartres anden periode endte i 1995 efter en fejlslagen kommercialisering og udvanding af profilen bort fra jazz. Setup Montmartre blev etableret som en selvejende fond med Michael Christiansen som bestyrelsesformand på et non-profit-grundlag og baserede stedets drift overvejende på frivillig arbejdskraft. Tanken med genåbningen af Jazzhus Montmartre var at give København en markant kulturinstitution af internationalt format, som det kendes fra Paris, New York, London og Tokyo, hvor man i indbydende omgivelser kan nyde jazz på internationalt niveau sammen med god mad og vin som en helstøbt ægte storby-oplevelse. Nettoprovenuet fra bar- og køkkendrift går til driften af jazzhuset. Kun den daglige leder Kristina Brahe Bonke og musikchefen Christian Brorsen hæver beskedne lønninger (ud over timelønnede studerende som tjenere). Hovedparten af arbejdet bag Montmartre udføres af en kreds af ca. 15 frivillige, der står for alt fra billetsalg, markedsføring, koordination etc. Af samme grund har det være muligt at afholde ca. 135 årlige koncerter på internationalt niveau gennem tre år for et samlet budget på kun godt 6 mio kr. årligt. Montmartre holder fast i traditionen med, at danske musikere i vidt omfang spiller sammen med de tilrejsende stjerner. Målet er, at den kunstneriske profil og standard lever op til stedets historie og ry og er et supplement til de øvrige jazzspillesteder i København. Internationalt renomé Genåbningen af Montmartre har givet genlyd i jazzmiljøet over hele verden. New York Times har inkluderet Montmartre i sin populære guide til ting man skal opleve, hvis man kun har 36 timer i København under overskriften Rebirth of Cool.

5 Montmartre har modtaget mange bidrag fra begejstrede støtter i forbindelse med genåbningen, der har gjorde det muligt at give stedet nyt liv igen. Montmartre har på få år fået over venner på Facebook, hvilket er højt i forhold til andre spillesteder i København (tal pr ): Spillesteder i København, likes på Facebook Jazzhus Montmartre Stengade Copenhagen Jazzhouse Culture Box Loppen La Fontaine Paradise Jazz 665 Jazzcup 180 Også i forhold til internationale spillesteder er Montmartre med helt fremme som en af de mest populære: Verdens førende Jazz-spillesteder, likes på Facebook Jazzhus Montmartre Fasching Jazz Club, Stockholm Duc Des Lombards Jazz CLub, Paris Bimhuis Jazz Club, Amsterdam Cosmopolite Jazz Club, Oslo Kunstnerisk profil Jazzhus Montmartre har efter tre års drift etableret en klar international profil som adskiller sig klart fra Københavns øvrige primære spillesteder for jazz og beslægtet musik. Ligeledes har Jazzhus Montmartre skabt sit eget selvstændige publikum som for størstepartens vedkommende består af nye jazzlyttere, som kun i lille grad kommer på byens øvrige spillesteder. Herunder en betydelig andel af udenlandske gæster som specifikt rejser til København for at høre koncerter på Montmartre, som ikke kan høres andre steder i Europa. Kernen i Montmartres kunstneriske profil er den store gruppe af danske musikere som har internationalt format og dermed også et internationalt netværk. Hertil kommer den nye generation af unge musikere, som får vigtig erfaring og kontakter til jazzens store navne ved at optræde sammen med dem i Montmartre. Som noget særligt har Montmartre kun en lille andel af 100 pct. udenlandske gæstespil, hvilket dels er økonomisk betinget men også har baggrund i, at Montmartre ønsker at være en positiv medspiller for danske musikeres møde med udenlandske kunstnere. På Montmartre kan publikum forvente, at musikken swinger, har et internationalt niveau og en umiddelbar tilgængelighed uden at der er gået på kompromis kunstnerisk.

6 Jazzhus Montmartre har fra starten satset på tre typer af kunstnere: 1. Den absolutte internationale elite som eksempelvis John Scofield, Eliane Elias, Kenny Garrett, Didier Lockwood, Tom Harrell, Paolo Fresu, Kenny Barron, Al Tootie Heath, Lee Konitz, Kenny Werner, Stefano Bollani etc. 2. Toppen af dansk jazz som eksempelvis Cæcilie Norby, Sinne Eeg, Palle Mikkelborg, Alex Riel, Mads Vinding, Marilyn Mazur, Jesper Lundgaard, Bo Stief, Jacob Christoffersen, Hans Ulrik, Carsten Dahl, Josefine Cronholm og Thomas Clausen. 3. Unge danske talenter fra det københavnske jazzmiljø, som eksempelvis Signe Juhl, Tobias Wiklund, Thomas Fonnesbæk, Matthias Petri, Andreas Svendsen, m.fl. i en forlængelse af Montmartres rolle fra , hvor stedet var en livets skole for unge danske talenter og store internationale navne. Jazzhus Montmartre er i stand til at tiltrække langt større navne end stedets kapacitet ellers ville gøre det muligt. De største stjerner spiller for nedsat honorar alene, fordi Montmartre har en ikonisk status i det internationale jazzmiljø. Således er det muligt at producere koncerter som ikke foregår noget andet sted i Europa. Samtidig giver netop dét unikke muligheder for den nye yngre generation af danske musikere. Jazzhus Montmartre er sammen med Blue Note og The Village Vanguard i New York blandt de stærkeste internationale brands blandt jazzklubber i verden. Montmartre spiller således en vigtig rolle for at sikre et hjem i København for mainstream-jazz på internationalt niveau samt sikre at danske musikere har en platform for at præsentere nye projekter med udenlandske solister. Jazzhus Montmartre er med til at skabe nye udfoldelsesmuligheder for danske musikere og mangfoldighed for jazzpublikummet i København.

7 Nedenfor ses antallet af koncerter siden åbningen samt publikum-tallet år for år samt budget (estimat) (budget) Antal koncerter Publikumstal Ca Ca Ca Ca Budget Med kun 85 siddepladser og ca. 10 ståpladser i et intimt setup med tæt kontakt mellem kunstnere og publikum som en af de primære kvaliteter ved stedet, er Montmartre på trods af relativt høje billetpriser (ca kr. som de mest almindelige billetpriser) afhængig af støtte for at holde balance i budgettet og fastholde priserne i et bæredygtigt niveau i forhold publikumstallet. Budgettet for indeværende og næste år er struktureret således: Budget 2015, Jazzhus Montmatre ApS Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December i alt 2014 DKK DKK DKK DKK DKK DKK DKK DKK DKK DKK DKK DKK budget Antal koncerter Nettoomsætning musik/klub i alt Direkte omkostninger musik i alt Personale mv. til klub/musik Øvrige omkostninger i alt Resultat klub/musik Nettomsætning cafe+bar Direkte omkostninger cafe i alt Faste udgifter i alt uden andel af fællesomkostnin Resultat af café Samlede indtægter Samlede udgifter Resultat før tilskud, afskrivninger og renter Tilskud og støtte Københavns kommune RealDania tilskud, periodiseret Tilskud fra fonde/ambassader Honorarstøtte Tilskud i alt Resultat før afskrivninger og renter Afskrivninger, heri RealDania projekt Renter Resultat efter afskrivninger

8 Ved en ekstraordinær støtte på fra Københavns Kommune, kan der således sikres balance i driften ved et tæt administrativt samarbejde med en anden kulturinstitution. Ledelse og bestyrelse i Montmartre stiller sig til rådighed på enhver tænkelig måde og ser frem til en god dialog. København, 20.marts 2014 Rune Bech (direktør) Jazzhus Montmartre Aps, St. Regnegade 19A, 1110 Kbh K

Kultur og Fritidsudvalget Københavns Kommune Rådhuset København K. København, 5. juni 2013

Kultur og Fritidsudvalget Københavns Kommune Rådhuset København K. København, 5. juni 2013 Kultur og Fritidsudvalget Københavns Kommune Rådhuset København K København, 5. juni 2013 Redegørelse om Jazzhus Montmartre og ansøgning vedr. 2014 og frem RESUMÉ Efter tre succesfulde år med fulde huse

Læs mere

Jazzhus Montmartre har imidlertid to udfordringer, som vi søger at løse i en tre-årig plan, som denne ansøgning skal ses som en afgørende del af.

Jazzhus Montmartre har imidlertid to udfordringer, som vi søger at løse i en tre-årig plan, som denne ansøgning skal ses som en afgørende del af. Kultur- og Fritidsforvaltningen, KFU Att. borgmester Pia Allerslev Københavns Rådhus 1599 København V København, 6. april 2011 Ansøgning Jazzhus Montmartre fejrer ét års fødselsdag den 1. maj 2011 som

Læs mere

Til KFU. Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Malte Bern Jensen. Notat om spillesteder

Til KFU. Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Malte Bern Jensen. Notat om spillesteder KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation NOTAT Til KFU Notat om spillesteder Kultur- og Fritidsudvalget bad som en udløber af sagen om Amager Kulturpunkts Økonomi

Læs mere

Bemærkninger fra spillestederne, Statens Musikudvalg, Dansk Musikerforbund og andre relevante parter.

Bemærkninger fra spillestederne, Statens Musikudvalg, Dansk Musikerforbund og andre relevante parter. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Presse NOTAT Til Kultur- og Fritidsudvalget Bemærkninger fra spillestederne, Statens Musikudvalg, Dansk Musikerforbund og andre relevante

Læs mere

Rammeaftale for det regionale spillested Global/Jazzhouse for perioden

Rammeaftale for det regionale spillested Global/Jazzhouse for perioden RAMMEAFTALE UDKAST Rammeaftale for det regionale spillested Global/Jazzhouse for perioden 2017-2020 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg

Læs mere

Statens tilskud ydes med hjemmel i 3 i musikloven (lovbekendtgørelse nr. 32 af 14. januar 2014).

Statens tilskud ydes med hjemmel i 3 i musikloven (lovbekendtgørelse nr. 32 af 14. januar 2014). AFTALE OM MÅL Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk Aftale om mål for Copenhagen Jazz Festival 2017-2019 1. Aftalens formål

Læs mere

Forslag Bidrage til debatten om behovet for bedre musikundervisning i folkeskolen.

Forslag Bidrage til debatten om behovet for bedre musikundervisning i folkeskolen. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Presse NOTAT Til Musikudvalget 10-punkts plan med idéer til, hvordan der kan skabes bedre forhold for musikken i København Musikudvalget

Læs mere

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre.

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre. NOTAT 03-09-2015 Principper for valg af små storbyteatre 2017-2020 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt kultur- og teaterliv, som tilgodeser byens forskellige befolkningsgrupper

Læs mere

Handleplanerne skal have indhold og liv gennem et samarbejde med foreninger, institutioner, forvaltninger og andre aktører.

Handleplanerne skal have indhold og liv gennem et samarbejde med foreninger, institutioner, forvaltninger og andre aktører. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Kultur- og Fritidspolitik 2011-2015 - Handleplaner Kultur- og Fritidspolitikken er en samling af hele Kultur- og Fritidsudvalgets arbejdsområde. Der er oplagte synergier mellem

Læs mere

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og JazzDanmark.

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og JazzDanmark. Marts 2013 Rammeaftale 2013-2016 for JazzDanmark 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og JazzDanmark. JazzDanmark er en selvejende institution,

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre.

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Presse NOTAT Til Kultur- og Fritidsudvalget Udkast til principper for valg af små storbyteatre 2017-2020 Bilag 1 København har som hovedstad

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Copenhagen JazzHouse

Rammeaftale om det regionale spillested Copenhagen JazzHouse Rammeaftale om det regionale spillested Copenhagen JazzHouse 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Københavns Kommune og Fonden Copenhagen JazzHouse. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4...

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... Page 1 of 1 02-06-2015 From: KFFKP Sekretariat og Presse Sent: 27-05-2015 09:43:21 To: Stine H i S rensen CC:

Læs mere

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over:

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over: KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Byudvikling NOTAT Principper for valg af små storbyteatre 2021-2024 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

Filmaftale 2011-2014

Filmaftale 2011-2014 Filmaftale 2011-2014 Oktober 2010 Hovedoverskrifterne i regeringens udspil til filmaftalen er: 1. Et sundt og bæredygtigt filmproduktionsmiljø 2. Et fleksibelt og tilpasningsdygtigt støttesystem, der fremmer

Læs mere

Statens tilskud ydes med hjemmel i 3 i musikloven (lovbekendtgørelse nr. 32 af 14. januar 2014).

Statens tilskud ydes med hjemmel i 3 i musikloven (lovbekendtgørelse nr. 32 af 14. januar 2014). AFTALE OM MÅL UDKAST Version 20170208 Til parternes endelige godkendelse Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk Aftale om mål

Læs mere

PRAKTIKRAPPORT Forårssemesteret 2014, Performance- design Udarbejdet af: Berit Ringby Vejleder: Anja Mølle Lindelof

PRAKTIKRAPPORT Forårssemesteret 2014, Performance- design Udarbejdet af: Berit Ringby Vejleder: Anja Mølle Lindelof PRAKTIKRAPPORT Forårssemesteret 2014, Performance- design Udarbejdet af: Berit Ringby Vejleder: Anja Mølle Lindelof INDLEDNING Præsentation Jeg vil gerne starte denne rapport med at præsentere mig selv.

Læs mere

DK som Nordens førende live-scene

DK som Nordens førende live-scene DK som Nordens førende live-scene Referat. HANDLINGSPLAN DISPOSITION I. SUCCESFORTÆLLING II. III. IV. HVAD HAR VI FÅET UD AF DET? VISION: DANMARK SOM NORDENS FØRENDE LIVESCENE DEN BRÆNDENDE PLATFORM V.

Læs mere

KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST

KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST Ansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST I løbet af den danske vinter byder døgnet på mange mørke timer, hvilket gør København til en perfekt udstillingsplatform, hvor

Læs mere

Rammeaftale for det regionale spillested Spillestedet Thy for perioden

Rammeaftale for det regionale spillested Spillestedet Thy for perioden RAMMEAFTALE Rammeaftale for det regionale spillested Spillestedet Thy for perioden 2017-2020 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Fermaten

Rammeaftale om det regionale spillested Fermaten Rammeaftale om det regionale spillested Fermaten 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Herning Kommune og Foreningen Fermaten. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016. 3. Formål

Læs mere

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og Edition S..

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og Edition S.. RAMMEAFTALE Rammeaftale 2013-2016 for Edition S 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og Edition S.. Edition S er en selvejende institution,

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007 Kulturforvaltningen Side 1 af 6 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 07-01382 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Beslutning og begrundelse Foreningen May Music & Drama Produktion Frans af Assisi, Musicaloratorium

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 Roskilde Festival-gruppens donationsstrategi 2018-2020 beskriver Festival-gruppens donationsarbejde i de kommende tre år.

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN

ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN ROSKILDE FESTIVAL-GRUPPEN DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 DONATIONSSTRATEGI 2018-2020 Roskilde Festival-gruppens donationsstrategi 2018-2020 beskriver Festival-gruppens donationsarbejde i de kommende tre år.

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies...

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies... SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK 2 0 1 3-2 0 1 6 - for dummies... Velkommen... Først og fremmest tak fordi du interesserer dig for din kommune! Med denne lille flyer har vi forsøgt at indkapsle essensen

Læs mere

Evaluering Thomas C. Thulstrup

Evaluering Thomas C. Thulstrup Fredag den 1. august 2014 dannede de smukke omgivelser ved Koldinghus for første gang rammen om den elektroniske endags chill-out festival Stella Polaris. Evaluering Foreningen MusikKolding planlagde og

Læs mere

Aftale mellem Aalborg Kommune og Skråen i Nordkraft for perioden

Aftale mellem Aalborg Kommune og Skråen i Nordkraft for perioden #BREVFLET# Aftale mellem Aalborg Kommune og Skråen i Nordkraft for perioden 1.- 5. 2014 31.12. 2017 Aalborg Kommune Sundheds - og Kulturforvaltningen Forord Formålet med denne aftale er at være et udviklings-

Læs mere

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION 1. KUNSTSTRATEGI 2018-2020 PRÆSENTATION 1 KUNSTSTRATEGI 2018-2020 København har et rigt kunstliv med masser af etablerede gallerier, udstillings- og undervisningssteder, kunsthaller og museer, og nye er

Læs mere

Orientering om Aalborg Festivals

Orientering om Aalborg Festivals Punkt 9. Orientering om Aalborg Festivals 2015-062178 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget tager orienteringen om rapport om Aalborg Festivals 2015 samt planer for

Læs mere

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 MAJ 2008 NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 Vision Dansk musik skal udfolde sit fulde potentiale. Både nationalt og internationalt. Kulturministeriets

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 1 Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Global Copenhagen

Rammeaftale om det regionale spillested Global Copenhagen Rammeaftale om det regionale spillested Global Copenhagen 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Københavns Kommune og Global Copenhagen. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016.

Læs mere

Teatret Svalegangens vision og strategi for

Teatret Svalegangens vision og strategi for Teatret Svalegangens vision og strategi for 2019-2029 MISSION Teatret Svalegangen sætter tidens tanker og følelser i bevægelse HVORFOR? Vi tror på at kunst, der reflekterer og debatterer vores samtid nedbryder

Læs mere

Ansøgning om at være regionalt spillested i perioden 2017-2020: Tapperiet

Ansøgning om at være regionalt spillested i perioden 2017-2020: Tapperiet Ansøgning om at være regionalt spillested i perioden 2017-2020: Tapperiet 1. Indledning Denne ansøgning om at være regionalt spillested i perioden 2017-2020 indsendes elektronisk senest den 29. februar

Læs mere

DANMARK SOM NORDENS FØRENDE KONCERTAKTØR

DANMARK SOM NORDENS FØRENDE KONCERTAKTØR FØRENDE KONCERTAKTØR HANDLINGSPLAN HANDLINGSPLAN DISPOSITION I. SUCCESFORTÆLLING II. HVAD HAR VI FÅET UD AF DET? III. IV. VISION: DANMARK SOM NORDENS DEN BRÆNDENDE PLATFORM V. SEND FLERE PENGE! HANDLINGSPLAN

Læs mere

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 HVAD ER EN EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD? Et kulturelt projekt af internationalt format Tildeles en by i to EU-lande hvert år - i 2017 Paphos (Cypern) og Aarhus Et helt

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT

KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering - Copenhagen Games 2018 Københavns Kommune har modtaget en ansøgning fra Copenhagen Games om 1 mio. kroner til afvikling

Læs mere

Statens Kunstråds Musikudvalg: Midtvejsevaluering af de regionale spillesteder 2009-2010

Statens Kunstråds Musikudvalg: Midtvejsevaluering af de regionale spillesteder 2009-2010 Statens Kunstråds Musikudvalg: Midtvejsevaluering af de regionale spillesteder 2009-2010 Denne evalueringsrapport indeholder Statens Kunstråds Musikudvalgs analyser, vurderinger og anbefalinger vedrørende

Læs mere

Institutionerne på Teaterpladsen

Institutionerne på Teaterpladsen Institutionerne på Teaterpladsen Musikteatret, Black Box Theatre, Newco Scenen Bilag til Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 28. maj 2018 Udarbejdet af Lisbet Gormsen Fysiske rammer det fælles Bygningskomplekset

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftalen er indgået den 3. november 2015. Det Kongelige Teater og Kapel er Danmarks nationalscene. Teatret producerer et alsidigt repertoire af høj kunstnerisk kvalitet

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

UDVIKLINGSAFTALE. Udviklingsaftale for Copenhagen Phil - hele Sjællands Symfoniorkester i Aftalens formål og grundlag

UDVIKLINGSAFTALE. Udviklingsaftale for Copenhagen Phil - hele Sjællands Symfoniorkester i Aftalens formål og grundlag UDVIKLINGSAFTALE Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk Udviklingsaftale for Copenhagen Phil - hele Sjællands Symfoniorkester

Læs mere

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af de regionale spillesteder i 2013-2014

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af de regionale spillesteder i 2013-2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af de regionale spillesteder i 2013-2014 Denne evalueringsrapport indeholder Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musiks analyser, vurderinger

Læs mere

7. maj Sagsnr Eventvurdering - Copenhagen Games Dokumentnr

7. maj Sagsnr Eventvurdering - Copenhagen Games Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT 7. maj 2018 Eventvurdering - Copenhagen Games 2019 Københavns Kommune har modtaget en ansøgning fra Copenhagen Games om 1 mio. kroner

Læs mere

Eventvurdering af VM i ishockey 2018

Eventvurdering af VM i ishockey 2018 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT Eventvurdering af VM i ishockey 2018 Danmark har i august 2013 indgivet en formel tilkendegivelse til det internationale ishockeyforbund

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Gimle

Rammeaftale om det regionale spillested Gimle Rammeaftale om det regionale spillested Gimle 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Roskilde Kommune og Fonden Gimle. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016. 3. Formål og vision

Læs mere

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer 2018 ISAF Sailing World Championships Worlds 2018 1. Oplysninger om ansøger Navn, Adresse, Kontaktperson, tlf, mailadr, CVR nr. 2. Indhold

Læs mere

FAKTA OM MØDEMARKEDET I DANMARK. Mødemarkedets betydning for dansk økonomi, viden, vækst og beskæftigelse

FAKTA OM MØDEMARKEDET I DANMARK. Mødemarkedets betydning for dansk økonomi, viden, vækst og beskæftigelse FAKTA OM MØDEMARKEDET I DANMARK Mødemarkedets betydning for dansk økonomi, viden, vækst og beskæftigelse FORORD Møder er noget vi alle går til. På vores arbejdsplads, i den lokale idrætsforening og på

Læs mere

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og Spot Festivalen.

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og Spot Festivalen. RAMMEAFTALE Rammeaftale 2013-2016 for Spot Festivalen 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og Spot Festivalen. Spot Festivalen er en

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

Projektbeskrivelse Jazz på Balders Plads

Projektbeskrivelse Jazz på Balders Plads er en uafhængig jazz/roots scene, der hvert år afvikles sideløbende med Copenhagen Jazz Festival. Baggrund Scenen på Balders Plads har eksisteret i 7 år og har siden begyndelsen i 2011 været et initiativ,

Læs mere

Egnsteateraftale 1. januar 2012 31. december 2015

Egnsteateraftale 1. januar 2012 31. december 2015 Egnsteateraftale 1. januar 2012 31. december 2015 mellem Helsingør Kommune og den selvejende institution HamletScenen Aftalen er indgået i henhold til lovbekendtgørelse nr. 1003 af 29. november 2003, som

Læs mere

NYE VEJE FOR FESTIVALEN

NYE VEJE FOR FESTIVALEN NYE VEJE FOR FESTIVALEN Aarhus Jazz Festival 2015 vil vanen tro præsentere et varieret program af høj kvalitet, med både store internationale, europæiske, danske og nordiske orkestre. Ambitionen er at

Læs mere

Forslag til tema i Vækstpakke om internationalisering af byen

Forslag til tema i Vækstpakke om internationalisering af byen KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation NOTAT Forslag til tema i Vækstpakke om internationalisering af byen Kultur- og Fritidsforvaltningen er af forvaltningen den

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Klaverfabrikken Live

Rammeaftale om det regionale spillested Klaverfabrikken Live Rammeaftale om det regionale spillested Klaverfabrikken Live 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Hillerød Kommune og Klaverfabrikken Live. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016.

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Godset

Rammeaftale om det regionale spillested Godset Rammeaftale om det regionale spillested Godset 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Kolding Kommune og Kulturinstitutionen Godset ved Kolding Kommune. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31.

Læs mere

Kulturaftale (herefter kaldet aftalen)

Kulturaftale (herefter kaldet aftalen) Mellem Københavns Kommune (herefter kaldet kommunen) og er indgået følgende Fonden Pumpehuset (herefter kaldt Fonden) Kulturaftale (herefter kaldet aftalen) om Fondens virksomhed i Københavns Kommune i

Læs mere

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015

Sagsnr Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT 15-05-2014 Eventvurdering Extreme Sailing Series 2015 SponsorCom og Danmarks Sejlunion ansøger om værtskabet for Extreme Sailing Series

Læs mere

Ansøgningsskema Kultur- og Fritidsudvalget

Ansøgningsskema Kultur- og Fritidsudvalget Frederikshavn Kommune Center for Kultur- og Fritid Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn evao@frederikshavn.dk Ansøger: SF FILMPRODUCTION, Halfdansgade 10, 2300 København S. Kontaktperson: Mie Andreasen CVR-nr.

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN 2015 GODSET PRÆSENTATION RESULTATER MÅL OG HANDLING VISIONER RESULTATER 2014, MÅL OG HANDLINGER 2015. Jens Holms Vej 5.

VIRKSOMHEDSPLAN 2015 GODSET PRÆSENTATION RESULTATER MÅL OG HANDLING VISIONER RESULTATER 2014, MÅL OG HANDLINGER 2015. Jens Holms Vej 5. GODSET Jens Holms Vej 5 6000 Kolding T: 7979 1060 M: godset@kolding.dk W: www.godset.net PRÆSENTATION RESULTATER MÅL OG HANDLING VISIONER VIRKSOMHEDSPLAN 2015 RESULTATER 2014, MÅL OG HANDLINGER 2015 Godsets

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Posten/Dexter

Rammeaftale om det regionale spillested Posten/Dexter Rammeaftale om det regionale spillested Posten/Dexter 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Odense Kommune og Musikhuset Posten og Dexter. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016.

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Metode... 3 Mangler... 3 3.1 Regionale spillesteder... 3

Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Metode... 3 Mangler... 3 3.1 Regionale spillesteder... 3 Spillestedsanalyse Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Metode... 3 Mangler... 3 3. Regionale spillesteder... 3 3.1 Regionale spillesteder... 3 3.1.1 Udvælgelsesproces... 4 3.1.2 Reglerne for regionale

Læs mere

PARTNERSKABS- PROGRAM

PARTNERSKABS- PROGRAM / PARTNERSKABS- PROGRAM VORES KULTUR HOVEDSTADSÅR BLIVER EN GAME CHANGER I SAM SPILLET MELLEM FORRETNINGSLIVET OG KULTUREN. ADMINISTRERENDE DIREKTØR REBECCA MATTHEWS FONDEN AARHUS 2017. EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD

Læs mere

Resumé Ballerup Kommune har i samarbejde med Edge City Netværk udarbejdet et projektforslag til et internationalt internetbaseret multimedieprojekt.

Resumé Ballerup Kommune har i samarbejde med Edge City Netværk udarbejdet et projektforslag til et internationalt internetbaseret multimedieprojekt. Møde i DAGSORDEN med beslutninger (omfter punkterne 1 10) Meddelser a) Stistik over samtlige børn i aldersgruppen 10-17 år i Ballerup Kommune opdelt på skoledistrikter Børnestistik opdelt i skoledistrikter

Læs mere

UDVIKLING AF DATA STRATEGI

UDVIKLING AF DATA STRATEGI UDVIKLING AF DATA STRATEGI 1 VISION Hvilken vision har I og hvilke målsætninger har I om visionen? Visionen udtrykker, hvilken forskel I ønsker at gøre i verden. Målsætninger bør være SMARTe: Specifikke

Læs mere

ET BUD PÅ ScEnEkUnSTEnS

ET BUD PÅ ScEnEkUnSTEnS ET BUD PÅ ScEnEkUnSTEnS kompetencecenter kompetencecenter for DanSk ScEnEkUnST Et kompetencecenter er tænkt som et supplement til eksisterende konstruktioner og organisationer, der hjælper scenekunsten

Læs mere

Vordingborg Kommune Aktivitets & udviklingspulje

Vordingborg Kommune Aktivitets & udviklingspulje Vordingborg Kommune Aktivitets & udviklingspulje August Hage Oremandsgaard Allé 2 4720 Præstø Tlf. 22878487 Hage@oremandsgaard.dk CVR: 182033 Bruger-ID:35711 26. januar 2014, Præstø Hermed tillader jeg

Læs mere

Notat. Temadrøftelse i Kulturudvalget: Frie kulturmidler, tilbagevendende begivenheder, vilkår for afvikling af kulturbegivenheder

Notat. Temadrøftelse i Kulturudvalget: Frie kulturmidler, tilbagevendende begivenheder, vilkår for afvikling af kulturbegivenheder Notat Emne: Kulturpolitik 2013-2016 Til: Kulturudvalget. Temamøde om Kulturpolitik 23.04.2013 Kopi til: Kopi til Den 15. april 2013 Temadrøftelse i Kulturudvalget: Frie kulturmidler, tilbagevendende begivenheder,

Læs mere

Gladsaxe Jazzfest

Gladsaxe Jazzfest Unge og mere erfarne musikere optræder hvert år side om side under Gladsaxe Jazzfest. Birgitte Soojin Band underholdt i 2014 på Pladsen i Søborg. 01-10- 2014 Evaluering af rammeaftalen mellem: Gladsaxe

Læs mere

FORSLAG TIL Driftsaftale mellem Odense Kommune og Den erhvervsdrivende fond Odense Live Fonden (cvr.nr ) for perioden 01/ /

FORSLAG TIL Driftsaftale mellem Odense Kommune og Den erhvervsdrivende fond Odense Live Fonden (cvr.nr ) for perioden 01/ / FORSLAG TIL Driftsaftale mellem Odense Kommune og Den erhvervsdrivende fond Odense Live Fonden (cvr.nr. 34131368) for perioden 01/01-2017 31/12-2020. 1. Aftalens parter Stk. 1 Denne aftale er indgået mellem

Læs mere

Rammeaftale for det regionale spillested Det Musiske Hus for perioden

Rammeaftale for det regionale spillested Det Musiske Hus for perioden RAMMEAFTALE Rammeaftale for det regionale spillested Det Musiske Hus for perioden 2017-2020 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 2 Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig Undersøgelse

Læs mere

Eventvurdering Copenhagen International Half Marathon 2016

Eventvurdering Copenhagen International Half Marathon 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering Copenhagen International Half Marathon 2016 Link til ansøgning I september 2015 afholdes det første internationale certificerede

Læs mere

Samarbejdsaftale 2012-2014. mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Samarbejdsaftale 2012-2014. mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Samarbejdsaftale 2012-2014 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation 6. Hjemsted,

Læs mere

Engl. Copenhagen Art Ensemble

Engl. Copenhagen Art Ensemble Engl. Copenhagen Art Ensemble Copenhagen Art Ensemble har gennem de sidste 17 år markeret sig som et af landets absolut mest spændende større ensembler under ledelse af dirigent/komponist Ture Larsen.

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der viser vejen for, hvordan kommunens fritids- og kulturliv skal

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 Ansøgningsbeløb: 500.000 DKR Danmarks Cykle Union Side 1 af 6 UCI World Cycling Tour Copenhagen Gran Fondo 2015 Copenhagen

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. januar 2006. Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 2. januar 2006. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 2. januar 2006 Etablering af et forskningsbaseret produktionsnetværk inden for digital kunst og it-baserede oplevelser - med tilskud

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Musikhuzet Bornholm

Rammeaftale om det regionale spillested Musikhuzet Bornholm Rammeaftale om det regionale spillested Musikhuzet Bornholm 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Bornholms Regionskommune og Fonden Musikhuzet Bornholm. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31.

Læs mere

Eventen har været afviklet siden 2010 og har udviklet sig til verdens største IRONMAN triatlonfestival med mere end 9.000 tilmeldte i 2015.

Eventen har været afviklet siden 2010 og har udviklet sig til verdens største IRONMAN triatlonfestival med mere end 9.000 tilmeldte i 2015. Bilag 4. Eventvurdering - Ironman Copenhagen 2016 Link til ansøgningen IRONMAN Copenhagen er en triatlonfestival, der består af tre dage (torsdag, fredag og lørdag) med motionstriatlon, 4:18:4 (400 meter

Læs mere

Foreningen Tusindfryd Brugerstyre og basisdemokrati Kulturelle aktiviteter De seneste måneder og den kommende tid Visioner for fremtiden

Foreningen Tusindfryd Brugerstyre og basisdemokrati Kulturelle aktiviteter De seneste måneder og den kommende tid Visioner for fremtiden Juni 2016 Foreningen Tusindfryd 2 Foreningens historie og stedets nuværende inkarnation Brugerstyre og basisdemokrati 3 1000Fryds unikke drifts- og styringsform Kulturelle aktiviteter 4 De mange aktiviteter

Læs mere

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Der er et stort behov og ønske om højere vægtning af vækstlaget i det københavnske teatermiljø: Der er brug for en scene og et miljø, der sikrer og skaber

Læs mere

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden.

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. BESTYRELSENS BERETNING 2009 Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. Lad mig sige det med det samme: I år vil vi ikke trætte forsamlingen med redegørelser

Læs mere

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro

JazzGro. oves. JazzGro. JazzGro ANDEN del ANDEN del no. 5 27. september Carsten Dahl Talk `N tangent Focus: Solopiano no. 6 25. oktober Krølle Sulsbrück Perc `n Talk Focus: latin percussion no. 7 29. november Bjarke Falgren String `n

Læs mere

Ad. 2. og 3. Præsentation og dialog om Statens Kunstråds Musikudvalgs udspil for udpegningsperioden

Ad. 2. og 3. Præsentation og dialog om Statens Kunstråds Musikudvalgs udspil for udpegningsperioden 26. september 2011 REFERAT Statens Kunstråds Musikudvalg Dialogmøde om visioner og strategier for de regionale spillesteder i perioden 2013-2016. Borups Højskole den 8. september 2011 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

Copenhagen Jazz Festival 2004. Publikumsundersøgelse og økonomisk analyse

Copenhagen Jazz Festival 2004. Publikumsundersøgelse og økonomisk analyse Copenhagen Jazz Festival 2004 Publikumsundersøgelse og økonomisk analyse Danmarks Turistråd November 2004 Indhold 1. Sammenfatning... 3 2. Baggrund for analysen... 4 2.1. Hvorfor undersøge jazzfestivalen?...4

Læs mere

TURISMEVÆKST I GREATER COPENHAGEN. Adm. direktør Mikkel Aarø-Hansen KKR Hovedstaden Hillerød, 24. april 2017

TURISMEVÆKST I GREATER COPENHAGEN. Adm. direktør Mikkel Aarø-Hansen KKR Hovedstaden Hillerød, 24. april 2017 TURISMEVÆKST I GREATER COPENHAGEN Adm. direktør Mikkel Aarø-Hansen KKR Hovedstaden Hillerød, 24. april 2017 Fondens formål er på non-profit basis at fremme og udvikle erhvervs- og ferie-/fritidsturismen

Læs mere

Rammeaftale for det regionale spillested Studenterhuset for perioden

Rammeaftale for det regionale spillested Studenterhuset for perioden RAMMEAFTALE UDKAST Rammeaftale for det regionale spillested Studenterhuset for perioden 2017-2020 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg

Læs mere

TURISMEN SKABER VÆKST- OG JOBS I REGIONEN

TURISMEN SKABER VÆKST- OG JOBS I REGIONEN TURISMEN SKABER VÆKST- OG JOBS I REGIONEN DET NYE WOCO - RESULTATER - GREATER COPENHAGEN - NY STRATEGI Erhvervs- og vækstudvalgsmøde Region Hovedstaden 3. maj 2016 Adm. direktør Mikkel Aarø-Hansen Fonden

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Det Musiske Hus

Rammeaftale om det regionale spillested Det Musiske Hus Rammeaftale om det regionale spillested Det Musiske Hus 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Frederikshavns Kommune og Det Musiske Hus under Fonden Arena Nord. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013

Læs mere

Resultatkontrakt. vedrørende samarbejde. mellem Herning Kommune og MCH A/S. Tiltrækning og gennemførelse af kulturarrangementer

Resultatkontrakt. vedrørende samarbejde. mellem Herning Kommune og MCH A/S. Tiltrækning og gennemførelse af kulturarrangementer Resultatkontrakt vedrørende samarbejde mellem Herning Kommune og MCH A/S Tiltrækning og gennemførelse af kulturarrangementer 1. Parterne Mellem Herning Kommune Adresse: Torvet, 7400 Herning EAN-nr.: 5798005510253

Læs mere

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Samarbejdsaftale for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation

Læs mere

Sammen om nødvendige forandringer. Dialogmøde om forslag til ny udviklingsstrategi 1. oktober 2014

Sammen om nødvendige forandringer. Dialogmøde om forslag til ny udviklingsstrategi 1. oktober 2014 Sammen om nødvendige forandringer Dialogmøde om forslag til ny udviklingsstrategi 1. oktober 2014 Program 18.30 Velkommen 18.40 Boligmarkedet uden for de større byer - yderområdernes udfordringer Thorkild

Læs mere

8. november Sagsnr Eventvurdering - Global Goals World Cup Europe Dokumentnr

8. november Sagsnr Eventvurdering - Global Goals World Cup Europe Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Idrætsudvikling NOTAT 8. november 2018 Eventvurdering - Global Goals World Cup Europe 2019 Kultur- og Fritidsudvalget har modtaget en ansøgning fra Eir

Læs mere

Bilag 1: Kulturaftalens bevillingsmæssige grundlag og vilkår Bilag 2: Vilkår for genforhandling, justering og opsigelse af kulturaftalen Bilag 3:

Bilag 1: Kulturaftalens bevillingsmæssige grundlag og vilkår Bilag 2: Vilkår for genforhandling, justering og opsigelse af kulturaftalen Bilag 3: Bilag 1: Kulturaftalens bevillingsmæssige grundlag og vilkår Bilag 2: Vilkår for genforhandling, justering og opsigelse af kulturaftalen Bilag 3: Uddybende beskrivelse af indsatsområder Bilag 1 Kulturaftalens

Læs mere

Ansøgt beløb: 100.000 dkk, som skal anvendes i perioden 1. januar 2015 31. juli 2016.

Ansøgt beløb: 100.000 dkk, som skal anvendes i perioden 1. januar 2015 31. juli 2016. 28. august 2014 Til Kultur og fritidsudvalget i Københavns kommune Emne: Ansøgning om medfinansiering til Øresundsregionalt projekt - KULTURPAS ØRESUND - om publikumsudvikling under EU støtteprogrammet

Læs mere