SKP-medarbejder mine muligheder med elevlisten

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKP-medarbejder mine muligheder med elevlisten"

Transkript

1 1 SKP-medarbejder mine muligheder med elevlisten Generel info SKP-eleverne knyttes til lærested 0 (SKP) på skolen, set som virksomhed. Det betyder, at skolens SKP-medarbejdere/instruktører kan arbejde med SKP-eleverne ved at logge på Elevplan som virksomhedsmedarbejdere og anvende de værktøjer i Elevplan, som er skræddersyet til at håndtere praktikopgaverne. Hvordan oprettes man som virksomhedsmedarbejder? Hvis du ikke er oprettet med en virksomheds-rolle på skolens lærested 0 (SKP), skal du kontakte skolens Elevplan brugeradministrator der kan oprette dig som bruger. Se evt. også vejledningen SKP-medarbejder - Oprettelse, der ligger på elevplanvejledning.dk under menupunktet SKP. Log på elevplan Log på og vælg rollen Virksomhedsmedarbejder hos xxxx skole Hvordan ser jeg mine elever? Dit velkomstbillede vil se ud som vist. På forsiden af Elevplan er der en elevoversigt med de elever, som du kan arbejde med. Ud for hver elev er der et antal ikoner. Ved at klikke på et ikon, kan du få adgang til det ønskede. Hvilke elever vises? Du vil se de elever, som er tilknyttet dig som oplæringsansvarlig, hvis du har valgt dit eget navn i feltet Oplæringsansvarlig TIP: Alle SKP-elever skal være tilknyttet mindst en oplæringsansvarlig under Opsætning - Medarbejdere og elever.

2 2 Send besked til eleverne Du kan sende mail til de elever, der ses på listen i elevoversigten. Det gør du ved at klikke på knappen over elevoversigten: Bemærk: Hvis du vil sende besked til eleverne kræver det at eleven har opdaterede kontaktinformationerne i Opsætning brugerindstillinger. Det er kun eleven selv der kan opdatere disse brugerindstillinger. Hvad kan du på beskedsiden? Indtaste emne på mail Indtaste tekst til mail Vedhæfte fil Vælge hvilke elever, der skal modtage mailen Vælge om elevens oplæringsansvarlige skal modtage en mail. Dette er aktuelt hvis der er flere oplærings-ansvarlige for eleven Vælge om mail skal sendes straks eller på et bestemt tidspunkt. Sende mailen ved at klikke på Send Bemærk: I eksemplet til højre er det kun 2 elever der får beskeden, da de øvrige elever ikke har opdaterede kontaktinformationer i Opsætning brugerindstillinger.

3 3 Muligheder fra Elevoversigten Her gennemgås ikonerne med interesse for skolepraktikkens medarbejdere/instruktører, og hver enkelt af nedenstående punkter beskrives punkt for punkt længere nede i vejledningen: 1. Skoleaftale: Her uploades SKP-elevens skoleaftale (Se også særskilt vejledning om Skoleaftale ) 2. Forløb med aktiviteter: Her kan du oprette forløb med praktikaktiviteter såsom opgaver, planlægge VFU, registrere ferie/orlov m.v. og derved lave et overblik over SKP-elevernes samlede praktikplan med tilhørende målpinde (Se særskilt vejledning om Forløb med aktiviteter ) 3. Evaluering: Her kan afvinkes praktikmål og evt. tilknyttes bemærkninger 4. Praktikerklæring: Her kan der dannes en praktikerklæring med nogle eller alle de praktikmål SKP-eleven har opnået på specialet indtil nu (Se også særskilt vejledning om Praktikerklæring ) 5. Uddannelsesplan/-bog: Se bl.a. SKP-elevens uddannelsesplan, praktikkommunikation, praktikoverblik og karakterer 6. Skoleophold: Se SKPelevens planlagte skoleophold. Tip: Ved klik på elevens navn i elevoversigten dirigeres du direkte til Praktik Overblik i elevens uddannelsesplan/- bog.

4 4 1. Skoleaftale: SKP-elevens skoleaftale uploades ved klik på ikonet i elevoversigten Forklaring: Ny skoleaftale: Eksisterende skoleaftale: 1. Indtast en relevant aftaletekst 2. Upload en fil med SKPelevens skoleaftale. 3. Klik på gem og SKP-elevens skoleaftale er hermed synlig på elevplan. Ikonet for skoleaftale i elevoversigten ændres derefter automatisk til TIP: 1. Der kan uploades alle de dokumenter der er behov for, f.eks. ved ændringer i og/eller tillæg til SKP-elevens skoleaftale Bemærk: Inden skoleaftalen laves og underskrives bør det sikres at eleven opfylder alle krav der kræves for at starte i skolepraktik. Bemærk: Se også særskilt vejledning til afsnittet Skoleaftale på elevplanvejledning.dk klik her

5 5 2. Forløb med aktiviteter: Her kan du oprette forløb med praktikaktiviteter såsom opgaver, planlægge VFU, registrere ferie/orlov m.v. og derved lave et overblik over SKP-elevernes praktikplan med tilhørende målpinde. Bemærk: Se særskilt vejledning til afsnittet Forløb med aktiviteter på elevplanvejledning.dk klik her

6 6 3. Evaluering: SKP-elevers praktikaktiviteter skal efterfølgende evalueres hvis der er målpinde der skal afvinkes. Dette gøres ved: 1. At vælge i elevoversigten. 2. Vælge aktiviteten der skal evalueres 3. Afvinke de relevante målpinde og evt. tilknytte en kommentar, uploade filer og skrive en begrundelse til aktivitetens evaluering. 4. Klikke på gem Herefter er aktiviteten evalueret, og datoen for evalueringen kan ses hvis du igen vælger ikonet i elevoversigten TIP: Ved hjælp af knappen kan du danne dig et samlet overblik over alle afvinkede målpinde på elevens speciale.

7 7 4. Praktikerklæring: Ved klik på ikonet (=Ny) eller (=Eksisterende) i elevoversigten kan der, efter afvinkning af praktikmål, dannes en praktikerklæring med nogle eller alle de praktikmål SKPeleven har opnået på specialet indtil nu. 1. Klik på ikonet eller 2. Klik på 3. Vælg periode fra og til, evt. ved hjælp af knapperne Vælg, og klik efterfølgende på knappen Videre

8 8 4. Hvis denne boks fremkommer skal der vælges mellem mulighederne 5. Siden Opret praktikerklæring fremkommer, og der er mulighed for at indtaste en kommentar inden der klikkes på

9 9 6. Praktikerklæringen er dannet og kan gemmes i elevplan ved at klikke på 7. Praktikerklæringen kan nu ses i oversigten over praktikerklæringer TIP: Der kan dannes alle de ikke afsluttende praktikerklæringer der er behov for i løbet af elevens uddannelsesforløb. Bemærk: Elevplan kan ikke danne en afsluttende praktikerklæring, men den kan i stedet uploades her. Da der i sagens natur kun kan forefindes èn afsluttende praktikerklæring, så skal du først slette en evt. tidligere afsluttende praktikerklæring før du kan uploade en ny. Bemærk: Se særskilt vejledning til afsnittet Praktikerklæringer på elevplanvejledning.dk klik her

10 10 5. Uddannelsesplan/-bog: Når du klikker på ikonet Udd.plan i elevoversigten (startsiden), kommer du automatisk ind i en samlet oversigt over elevens uddannelse. I menuen er der flere muligheder og herunder gennemgås de mest relevante. Uddannelsesplan: Ændringer kan kun laves af eleven i tilstanden Vis kladde. Vis Godkendt giver et overblik over elevens godkendte uddannelsesplan. Sammenlign viser forskellen på Vis kladde og Vis godkendt På skærmbilledet er der flere bjælker der alle kan åbnes ved klik på trekanten yderst til venstre på bjælken. I bjælken Mine mål med uddannelsen kan du blandt andet se elevens praktikpladssøgning og ved klik på Historik kan alt elevens samlede dokumentation for praktikpladssøgning ses. Elevens valg af hovedforløb/speciale kan også ses her. I bjælken Praktikvirksomhedens accept kan praktikvirksomheden acceptere elevens valg.

11 11 Godkendelse af uddannelsesplan: Hvis der er behov for at godkende elevens uddannelsesplan, f.eks. i forbindelse med praktikpladssøgning eller hvis eleven har ændret sit hovedforløb i forbindelse med opstart i SKP, kan dette gøres hvis man er logget på med rollen skolemedarbejder, med rettigheder til at godkende elevens uddannelsesplan. Uddannelsesplanen godkendes ved at klikke på Godkend kladde. Godkend, gå til næste elev kan bruges hvis der er flere elever fremsøgt Efterfølgende kan både eleven, skolemedarbejdere og alle elevens oplæringsansvarlige se hvad der er godkendt og hvornår det er godkendt. Som skolemedarbejder kan man efterfølgende nemt se hvornår eleven ændrer i sin uddannelsesplan. Bemærk: Ændringer i elevens uddannelsesplan kan kun foretages af eleven og kun i kladden Bemærk: Det er hele elevens uddannelsesplan der godkendes, når der som skolemedarbejder klikkes på Godkend kladde! Tip: Elevens dokumentation af praktikpladssøgning i elevplan er beskrevet i elevvejledningen.

12 12 Praktikkommunikation: I afsnittet Praktikkommunikation kan henholdsvis skole, virksomheder og skolepraktikcentre kommunikere med eleven og oprette nye indlæg. Virksomhed Ansvarlig skole Skolepraktikcenter Når der laves VFU-aftaler og alle former for uddannelsesaftaler og skoleaftaler, skal relevant virksomhed, skole og praktikcenter fremgå af oversigten med hver sin bjælke, når aftalen er indtastet i EASY-P af en relevant medarbejder. Bjælkerne kan alle åbnes ved klik på trekanten yderst til venstre på bjælken. Der kan oprettes indlæg ved klik på Opret nyt indlæg, og der sendes samtidigt en mail til elev og oplæringsansvarlig(e)

13 13 Praktik Overblik: I Praktik Overblik kan du danne dig et samlet overblik over elevens skoleaftale, praktikaktiviteter, mål og praktikerklæringer. I det visuelle Ganntkort ses et overblik over elevens praktikaktiviteter, f.eks. skoleophold, ferie osv. Ved klik på + i Ganntkortet åbnes et nyt vindue med elevens praktikaktiviteter. Farvernes betydning forklares i Vis forklaring på farverne. I afsnittet under det visuelle overblik ses flere bjælker der indeholder oplysninger om elevens uddannelse. Bjælkerne kan alle åbnes ved klik på trekanten yderst til venstre på bjælken. Bemærk: Praktik Overblik er i vistilstand, hvilket betyder at der ikke kan ændres noget i disse skærmbilleder. Alle informationerne stammer andre steder fra. TIP1: I Ganttkortet er Mouseover slået til, som det også er det mange andre steder i elevplan. Derved kan du få yderligere information ved at holde musen henover emnerne i Ganttkortet. TIP2: Et samlet Ganttkort over alle elever en oplæringsansvarlig er tilknyttet kan ses i startbilledet under fanen Skole og Praktikperioder.

14 14 6. Skoleophold: Ved klik på ikonet i elevoversigten, får du et overblik over SKP-elevens tidligere, nuværende og fremtidige skoleophold. TIP: Yderligere SKP-vejledninger på elevplanvejledning.dk klik her

SKP-medarbejder Hvad kan jeg i Elevplan

SKP-medarbejder Hvad kan jeg i Elevplan SKP-medarbejder Hvad kan jeg i Elevplan Revideret maj 2014 2 SKP-medarbejder - hvad kan jeg i Elevplan Indhold Vejledninger vedr. Skolepraktik og Elevplan... 3 SKP-medarbejder - hvad kan jeg i Elevplan...

Læs mere

SKP som skolemedarbejder Hvad kan jeg i Elevplan

SKP som skolemedarbejder Hvad kan jeg i Elevplan SKP som skolemedarbejder Hvad kan jeg i Elevplan Revideret maj 2014 Indhold Vejledninger vedr. Skolepraktik og Elevplan... 3 Vejledning til valg af Alternative uddannelsesønsker og udfyldelse af feltet

Læs mere

Vejledning til Elevplan for virksomheder

Vejledning til Elevplan for virksomheder Version: 07.03.2015 1 Vejledning til Elevplan for virksomheder Læsevejledning Denne vejledning er delt op i tre dele: Første del er for alle og indeholder de funktioner, som alle virksomhedsmedarbejdere

Læs mere

Oprettelse og arbejdet med praktikaktiviteter

Oprettelse og arbejdet med praktikaktiviteter 1 Oprettelse og arbejdet med praktikaktiviteter Praktikaktiviteter er en måde at få et overblik over, hvor eleverne er og hvad de skal arbejde med. Herunder hvilke praktikmål, de skal opnå i de enkelte

Læs mere

SKP-medarbejder Oprettelse

SKP-medarbejder Oprettelse SKP-medarbejder Oprettelse SKP-medarbejder - Oprettelse 2 Indhold Vejledninger vedr. Skolepraktik og Elevplan... 3 Kom i gang med skolepraktik og Elevplan... 4 Log på Elevplan som virksomhedsmedarbejder...

Læs mere

Vejledning til Elevplan for virksomheder

Vejledning til Elevplan for virksomheder 1 Vejledning til Elevplan for virksomheder Læsevejledning Denne vejledning er delt op i tre dele: Første del er for alle og indeholder de funktioner, som alle virksomhedersmedarbejdere har. Anden del indeholder

Læs mere

SOSU Danne/ uploade praktikerklæring

SOSU Danne/ uploade praktikerklæring 1 SOSU Danne/ uploade praktikerklæring Social- og sundhedsskolerne har ønsket at have et frisk ark med praktikmål til evaluering af hver praktik. Det opnås gennem disse trin: 1. Oprette aktiviteter og

Læs mere

Skolepraktik og elevplan på uddannelsescenter Holstebro.

Skolepraktik og elevplan på uddannelsescenter Holstebro. Skolepraktik og elevplan på uddannelsescenter Holstebro. I denne vejledning kan du læse hvordan og hvad der skal til inden at man kan bruge mange af elevplans faciliteter i forbindelse med skolepraktikelevens

Læs mere

Virksomhedens Elevplan Quick-guide

Virksomhedens Elevplan Quick-guide Virksomhedens Elevplan Quick-guide Login til www.elevplan.dk Virksomheder logger på Elevplan med samme brugernavn og adgangskode, som benyttes til praktikpladsen.dk. Brugernavn og adgangskode til praktikpladsen.dk,

Læs mere

Hvad kan virksomhederne i Elevplan efter version 14.1

Hvad kan virksomhederne i Elevplan efter version 14.1 Hvad kan virksomhederne i Elevplan efter version 14.1 Folmer Kjær Styrelsen for It og Læring Indsæt note og kildehenvisning via Header and Footer Side 1 Målgruppe, form og indhold Målgruppe: Fra programmet:

Læs mere

KOM I GANG MED ELEVPLAN

KOM I GANG MED ELEVPLAN KOM I GANG MED ELEVPLAN Elevplan er et webbaseret pædagogisk dokumentations- og planlægningsværktøj som også fungerer som kommunikations- og samarbejdsplatform mellem elev, virksomhed og skole. ELEVPLAN

Læs mere

Information om Elevplan Uddannelsescenter Holstebro vil gerne informere om Elevplan, som er et webbaseret uddannelsesplanlægningsværktøj.

Information om Elevplan Uddannelsescenter Holstebro vil gerne informere om Elevplan, som er et webbaseret uddannelsesplanlægningsværktøj. 1. december 2011 Information om Elevplan Uddannelsescenter Holstebro vil gerne informere om Elevplan, som er et webbaseret uddannelsesplanlægningsværktøj. Digital kommunikation Med brugen af elevplan går

Læs mere

KOM I GANG MED ELEVPLAN

KOM I GANG MED ELEVPLAN KOM I GANG MED ELEVPLAN ELEVPLAN FOR VIRKSOMHEDEN Elevplan er et webbaseret pædagogisk dokumentations- og planlægningsværktøj som også fungerer som kommunikations- og samarbejdsplatform mellem elev, virksomhed

Læs mere

KOM I GANG MED ELEVPLAN

KOM I GANG MED ELEVPLAN KOM I GANG MED ELEVPLAN Elevplan er et webbaseret pædagogisk dokumentations- og planlægningsværktøj, som også fungerer som kommunikations- og samarbejdsplatform mellem elev, virksomhed og skole. ELEVPLAN

Læs mere

KOM I GANG MED ELEVPLAN

KOM I GANG MED ELEVPLAN KOM I GANG MED ELEVPLAN Elevplan er et webbaseret pædagogisk dokumentations- og planlægningsværktøj som også fungerer som kommunikations- og samarbejdsplatform mellem elev, virksomhed og skole. ELEVPLAN

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Browser... 6 Ændr status og slet aftale...

Læs mere

Opgavestyring i Elevplan Vejledning. Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb

Opgavestyring i Elevplan Vejledning. Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb Opgavestyring i Elevplan Vejledning Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb 1 Flow Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb 2 Opgaver oprettes på et læringselement, eller et udbudt læringselement Opgaver oprettes

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

Opgavestyring Workflow:

Opgavestyring Workflow: Opgavestyring Workflow: 1 2 Indholdsfortegnelse Opgavestyring... 1 Opret opgave... 3 1. Via skema... 3 2. Via kuffert... 3 3. Via menuen... 4 4. Via Find udbudte aktiviteter via udbudte undervisningsforløb...

Læs mere

Vejledning til elevplan for elever / side 1

Vejledning til elevplan for elever / side 1 Vejledning til elevplan for elever / side 1 Det her er en introduktion til, hvordan du som elev bruger Elevplan. Det er vigtigt, at du øver dig dagligt i at logge på Elevplan, så du bliver fortrolig med

Læs mere

ELEKTRONISK INDKALDELSE VIA ELEVPLAN

ELEKTRONISK INDKALDELSE VIA ELEVPLAN ELEKTRONISK INDKALDELSE VIA ELEVPLAN Informationsbrev til alle læresteder Easy-A: Opret hold i Easy-A (eventuelt ét til hver uddannelse). Husk: Inden der igen skal indberettes årselever, skal alle eleverne

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til skoler

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til skoler Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til skoler Side 1 af 15 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Fremsøg eksisterende aftale... 6 Ændr status og

Læs mere

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress.

IsenTekst Indhold til Internettet. Manual til Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Vejledning til elevplan for elever

Vejledning til elevplan for elever Det her er en introduktion til, hvordan du som elev bruger Elevplan. Det er vigtigt at du øver dig dagligt i at logge på Elevplan, så du bliver fortrolig med at bruge den. I denne vejledning kan du få

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

LinkGRC. Kontrol. Brugermanual

LinkGRC. Kontrol. Brugermanual Brugermanual 1 INDHOLD 1. Navigation 2. Dashboard 3. 4. Support 2 NAVIGATION 1 På forsiden finder du dine installerede moduler i LinkGRC løsningen og du kan her vælge hvilket modul du ønsker at arbejde

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Den nye elektrikeruddannelse. Vejledning til virksomhedsgodkendelse og uddannelses aftaler på elektrikeruddannelsen.dk

Den nye elektrikeruddannelse. Vejledning til virksomhedsgodkendelse og uddannelses aftaler på elektrikeruddannelsen.dk Den nye elektrikeruddannelse Vejledning til virksomhedsgodkendelse og uddannelses aftaler på elektrikeruddannelsen.dk Den nye elektrikeruddannelse trådte i kraft 1. august 2015. Det er en 4-4½-årig erhvervsuddannelse,

Læs mere

Elevplan vejledning 2013

Elevplan vejledning 2013 Elevplan vejledning 2013 Indhold Sådan logger du på:... 1 Sådan indtaster du dit mobilnummer og ændre din mailadresse:... 2 Fraværsbesked sendt fra startsiden... 3 Fraværsbesked sendt fra skemaet... 4

Læs mere

Produktionsskolernes muligheder i Elevplan

Produktionsskolernes muligheder i Elevplan 1 Produktionsskolernes muligheder i Elevplan Velkomstbillede Her ses velkomstbillede for den bruger der logger ind med skolens nummer som brugernavn og med den udsendte adgangskode. Denne særlige bruger

Læs mere

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 19.12.2013 Indhold 1 Indledning... 5 1.1

Læs mere

Kom godt i gang. med uddannelsesbogen en guide for undervisere

Kom godt i gang. med uddannelsesbogen en guide for undervisere Kom godt i gang med uddannelsesbogen en guide for undervisere Version 1.0 DF dec 2017 Velkommen som underviser i uddannelsesbogen.dk Uddannelsesbogen.dk udsprang oprindeligt af et behov for en form for

Læs mere

Praktikcentre og skolepraktik i EASY-A og Elevplan

Praktikcentre og skolepraktik i EASY-A og Elevplan Praktikcentre og skolepraktik i EASY-A og Elevplan I øjeblikket er EASY-A og elevplan desværre ikke tilpasset til at håndtere praktikcentre og skolepraktik på en hensigtsmæssig og effektiv måde i henhold

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til skoler

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til skoler Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til skoler Side 1 af 15 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Fremsøg eksisterende aftale... 6 Ændr status og

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Brugervejledning til elever

Brugervejledning til elever Brugervejledning til elever Velkommen til praktikpladsen.dk Indholdsfortegnelse: 1 Denne vejledning... 2 2 Rediger profil... 2 2.1 Sådan redigerer du din personlige profil... 3 2.2 Synlighed (over for

Læs mere

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Forfatter:

Læs mere

FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som vejleder i systemet

FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som vejleder i systemet FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som vejleder i systemet V 1.0 December 2016 DF Indhold Introduktion... 3 Sådan logger du på systemet... 3 Oversigten... 5 Rediger en elevs oplysninger... 6 Se elevens

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som vejleder i systemet

FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som vejleder i systemet FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som vejleder i systemet V 1.1 Juli 2017 DF Indhold Introduktion... 3 Sådan logger du på systemet som vejleder... 3 Oversigten... 5 Rediger en elevs oplysninger... 6 Opret

Læs mere

Opgavestyring, op og download af mange filer

Opgavestyring, op og download af mange filer 1 Opgavestyring, op og download af mange filer Det er muligt at downloade alle besvarelser i en arbejdsgang til din PC, hvorefter der kan rettes og kommenteres på besvarelserne, til sidst kan alle de kommenterede

Læs mere

DIGITALE UDDANNELSESAFTALER VEJLEDNING TIL VIRKSOMHED

DIGITALE UDDANNELSESAFTALER VEJLEDNING TIL VIRKSOMHED DIGITALE UDDANNELSESAFTALER VEJLEDNING TIL VIRKSOMHED 1 DIGITALE UDDANNELSESAFTALER Digitale uddannelsesaftaler giver flere fordele og muligheder: Skolen kan let hjælpe virksomheder med at udfylde dele

Læs mere

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN...

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 2017 BI Fodbold Guide til brug af Conventus. Billund Idrætsforenings medlemssystem for trænere og holdledere. Indhold FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 4 Vis info... 5 Log... 5

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf.

Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf. Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf. 5618 2600 Forældreintra 1 September 2007 Vejledning for forældre ForældreIntra

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Manual til WordPress CMS

Manual til WordPress CMS Manual til WordPress CMS 1. Log ind på din Wordpress-side For at arbejde på din hjemmeside skal du først logge ind på administrationsdelen. Muligvis har du et direkte link på siden. Ellers er adressen

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til skoler

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til skoler Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til skoler Side 1 af 16 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Fremsøg eksisterende aftale... 6 Ændr status og

Læs mere

Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver

Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver Opdateret den 21. februar 2018 Side 1 af 16 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 2.1 Adgang via tender.konnect.dk... 3 2.2 Adgang via link til

Læs mere

Uddannelsesplaner i MinUddannelse

Uddannelsesplaner i MinUddannelse Uddannelsesplaner i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse fra en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som

Læs mere

Brugervejledning til EG On Klagenævn

Brugervejledning til EG On Klagenævn Brugervejledning til EG On Klagenævn 1 Introduktion... 2 1.1 Support... 2 1.2 Log ind... 2 2 Dine klagesager... 3 2.1 Stamoplysninger... 3 2.2 Statusoplysninger... 4 2.3 Høringsoverblik... 5 2.4 Kommunikation...

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Bedømmere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Bedømmere Netprøver.dk Brugervejledning til Bedømmere 8. marts 2016 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Dine forberedelser i Netprøver.dk før du skal bedømme skriftlige besvarelser... 3 2.1 Sådan logger du på www.netprøver.dk...

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne.

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. Vejledning i brug af Interbook Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. 1 Indledning Tønder Kommunes lokalebookingsystem og foreningsportal (Interbook) er et program,

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 20 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 4 2 Adgang... 4 3 Menu... 4 3.1 Ret mine data... 4 3.2 Opret opgave...

Læs mere

Elevplankonference 2014

Elevplankonference 2014 Workshop: Studievejlederen/kontaktlæreren i Elevplan Klaus Helstrand elevplankonsulent UNI-C Side 1 Indhold Hvordan kan Elevplan bruges til at få et overblik over eleverne? Samt være et godt redskab til

Læs mere

Indsendelse af filer til banken

Indsendelse af filer til banken Forløbet for indsendelse af en betalingsfil til banken Sådan godkendes og sendes Betalinger i Navision Stat Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du indsender og godkender en betalingsfil i Business

Læs mere

Denne vejledning indeholder skærmbilleder og beskrivelse af de felter der anvendes i brugeradministrationen.

Denne vejledning indeholder skærmbilleder og beskrivelse af de felter der anvendes i brugeradministrationen. Selvbetjent Brugeradministration er for kunder der selv vil varetage oprettelse, ændring og sletning af brugere og brugerrettigheder i Netbank Erhverv. Forudsætningen herfor er, at der foreligger en Aftale

Læs mere

Elevplan Erfa undervisere

Elevplan Erfa undervisere ) Odense den 22. september 2014 Side 1 Vi vil bl.a. se på: Udestående fejl Flere emner??????? Side 2 Udestående fejl admsys http://www.admsys.uni-c.dk/elevplan/nyheder Elevplanvejledning http://www.elevplanvejledning.dk/sider/start.aspx

Læs mere

Benyt Kviklink: Materialer og opgaver eller via et klik på læringselementets titel. Kopier til kuffert

Benyt Kviklink: Materialer og opgaver eller via et klik på læringselementets titel. Kopier til kuffert Hvad er en kuffert? (Et hurtigt overblik) 1 En kuffert består af: En undervisers mappe med undermapper. - Mapperne oprettes og navngives af underviser. - Underviseren kan også oprette mapper på skoleniveau.

Læs mere

Elevens forside Opgave Nyhedsfeed Aktuelle læringsmål Vurdering af tegn på læring Forældrenes forside...

Elevens forside Opgave Nyhedsfeed Aktuelle læringsmål Vurdering af tegn på læring Forældrenes forside... Elevplanen elever og forældre Elevplanen i MinUddannelse er et dynamisk værktøj, som samler informationer sammen om eleven ud fra de ting, som sker på holdene. Elevplanen ændres hele tiden i takt med at

Læs mere

EASY-P EASY-A Elevplan P+ Praktikpladsen Eleven og uddannelsesaftalens vej rundt i praktiksystemerne og Elevplan

EASY-P EASY-A Elevplan P+ Praktikpladsen Eleven og uddannelsesaftalens vej rundt i praktiksystemerne og Elevplan EASY-P EASY-A Elevplan P+ Praktikpladsen Eleven og uddannelsesaftalens vej rundt i praktiksystemerne og Elevplan Chefkonsulent Folmer Kjær - UNI C Hov er vi er?! Virksomheden opdager sig selv i praktikpladsen.dk,

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til skoler

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til skoler Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til skoler Side 1 af 16 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Fremsøg eksisterende aftale... 6 Ændr status og

Læs mere

HVORDAN GØR JEG? MEEBOOK FOR FORÆLDRE

HVORDAN GØR JEG? MEEBOOK FOR FORÆLDRE HVORDAN GØR JEG? MEEBOOK FOR FORÆLDRE Kære forældre I denne guide finder du vejledning til de forskellige funktioner i Meebook for forældre. Du kan bl.a. se, hvordan du opretter dig, og hvilke informationer

Læs mere

Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk

Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk Du logger på fra forsiden. Når du har indtastet brugernavn og password, vil der i højre side fremkomme en menu med punkterne: Redigér denne

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

Dokumentation for administration af it-systemer i PD30

Dokumentation for administration af it-systemer i PD30 Dokumentation for administration af it-systemer i PD30 1. Sikkerhed 2. Mail 3. Cloud Drive 4. Elektronisk reservation 5. Hjemmeside 1. Sikkerhed Sikkerheden for it-systemerne i PD30 hænger tæt sammen med

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Brugervejledning. Virksomhedstilfredshedsundersøgelse på 2017

Brugervejledning. Virksomhedstilfredshedsundersøgelse på 2017 Brugervejledning Virksomhedstilfredshedsundersøgelse på erhvervsuddannelserne, @ventures 2017 Indhold 1. Introduktion... 2 2. Virksomheder... 2 2.1 Virksomheder -> Opret virksomheder... 2 2.1.1 Masseoprettelse

Læs mere

Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk?

Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk? Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk? Elevnavn: Kontaktlærer: Dette skema skal hjælpe dig med at få overblik over, om du kan alt det i elevplan, som er nødvendigt for, at elevplan kan være et godt

Læs mere

Sådan opretter du en underskriver og sådan delegerer du et dokument til en underskriver

Sådan opretter du en underskriver og sådan delegerer du et dokument til en underskriver Sådan opretter du en underskriver og sådan delegerer du et dokument til en underskriver Du kan nu nemt uddelegere underskrivning af virksomhedens dokumenter til tegningsberettigede personer i deres private

Læs mere

10.0 Velkommen til manualen for bruger administration Introduktion til manualen Menuen Startside

10.0 Velkommen til manualen for bruger administration Introduktion til manualen Menuen Startside 10.0 Velkommen til manualen for bruger administration 1 10.1 Introduktion til manualen 1 10.2 Startside 1 10.3 Menuen Startside 2 10.3.1 Din brugerprofil 2 10.3.1.1 Ret password 3 10.4 Rediger kanaler

Læs mere

Vejledning til Ferieplanlægning i Smartklik.

Vejledning til Ferieplanlægning i Smartklik. Vejledning til Ferieplanlægning i Smartklik. Ferieplanlægning er et modul i Smartklik, hvor man kan planlægge sit fravær på nedenstående typer af fravær: Ferie Særlige feriedage Omsorgsdage Seniordage

Læs mere

Foreløbig guide til Mit Coopforum. I mit Coopforum kan du finde information og inspiration til dit arbejde som medlemsvalgt.

Foreløbig guide til Mit Coopforum. I mit Coopforum kan du finde information og inspiration til dit arbejde som medlemsvalgt. Foreløbig guide til Mit Coopforum I mit Coopforum kan du finde information og inspiration til dit arbejde som medlemsvalgt. Systemet tilgås på forsiden af Coop Forum https://coopforum.dk/ ved at klikke

Læs mere

Brugervejledning til de offentligt tilgængelige sider på praktikpladsen.dk

Brugervejledning til de offentligt tilgængelige sider på praktikpladsen.dk Brugervejledning til de offentligt tilgængelige sider på praktikpladsen.dk Indholdsfortegnelse 1 Generelt... 2 2 Søg praktikplads... 2 2.1 Ledige praktikpladser... 2 2.2 Godkendte virksomheder... 3 2.3

Læs mere

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. april 2016 Version 1.3 JobManager supporten Jobmanager@vd.dk 7244 7300 KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE ENTREPRENØR Guldalderen 12 2640 Hedehusene vd@vd.dk EAN 5798000893450

Læs mere

www.kjellerupskole.dk

www.kjellerupskole.dk ForældreIntra er et lukket univers, hvor forældre skal angive brugernavn og adgangskode for at blive lukket ind. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktioner i ForældreIntra. Man finder

Læs mere

Vejledning i UDDATA+ Kom godt i gang med en rund tur i UDDATA+

Vejledning i UDDATA+ Kom godt i gang med en rund tur i UDDATA+ Vejledning i UDDATA+ Kom godt i gang med en rund tur i UDDATA+ Indhold Skemavisning (Uge)... 2 Noter... 4 Fraværsregistrering... 5 Statistikker... 9 Aktivitetskalender... 10 Hvordan oprettes en kalender?...

Læs mere

Kommunikation Breve. Dokumenttype Manual. Fagområde/Emne alle Udgiver SP, Læring og uddannelsesudvikling. Sidst ændret Version 4.

Kommunikation Breve. Dokumenttype Manual. Fagområde/Emne alle Udgiver SP, Læring og uddannelsesudvikling. Sidst ændret Version 4. Kommunikation Breve Breve og attester... 2 Aktiviteten Kommunikation... 3 Find aktiviteten Kommunikation i et ambulant besøg... 3 Find aktiviteten Kommunikation når patienten er indlagt... 4 Opret en behandlingskontakt

Læs mere

Sider, indlæg og projekter

Sider, indlæg og projekter Sider, indlæg og projekter I Divi-temaet er der tre forskellige måder at lægge artikler op på sitet; Sider, indlæg og projekter. På Villybruun.dk bruges Sider til alle artikler. Man kan oprette eller redigere

Læs mere

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent

Filupload LEJERBO.DK FILARKIV UNDER MØDER OSV. Upload filer til et eksisterende filupload-komponent 1 Filupload Tips! Vi har forberedt nogle sider til dig med et filupload-komponent. Blandt andet siden Møder. På den måde kan du nemt uploade filer, fx referater, vedtægter eller husorden til jeres hjemmeside.

Læs mere

Arbejdsmiljøsystemet (AMS) Kvik vejledning for Har du flyttet dig i dag

Arbejdsmiljøsystemet (AMS) Kvik vejledning for Har du flyttet dig i dag Arbejdsmiljøsystemet (AMS) Kvik vejledning for Har du flyttet dig i dag Opret en sag Opret en handlingsplan Tilknyt sager til handlingsplan Koncern HR, Fysisk Arbejdsmiljø 01.05.2011 Version 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål

Læs mere

Ændringer Masseoprettelse og masseredigering af kontaktlærertilknytninger er ny funktionalitet i EASY-A. Forklaring eller beskrivelse

Ændringer Masseoprettelse og masseredigering af kontaktlærertilknytninger er ny funktionalitet i EASY-A. Forklaring eller beskrivelse Masseoprettelse og masseredigering af kontaktlærertilknytninger 29-10-2007/version 1/mgl Indhold Ændringer Centrale begreber Generelt Arbejdsgange Fremsøgning af elever Opret (nye) kontaktlærertilknytninger

Læs mere

Brugermanual. Revision 1

Brugermanual. Revision 1 Revision 1 Brugermanual INDHOLD HENT APP 1 LOG IND 1 OVERSIGT OVER MOBILPLAN 1 OPRET PROJEKT 2 AFSLUT PROJEKT 2 MINE PROJEKTER 3 TILFØJELSER TIL PROJEKT 3 TILFØJ BESKED 3 VIS PÅ KORT 4 NAVIGER TIL 4 REGISTRERING

Læs mere

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS

SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS SKYPE FOR BUSINESS QUICK CARDS KOM GODT I GANG MED SKYPE FOR BUSINESS . Indstillinger.. Installer Skype for Business på din computer.. Basis-indstillinger.. Indstil og skift headset og webcam.. Statusvisning

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Bedømmere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Bedømmere Netprøver.dk Brugervejledning til Bedømmere 15. maj 2017 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Dine forberedelser i Netprøver.dk før du skal bedømme skriftlige besvarelser... 3 2.1 Sådan logger du på www.netprøver.dk...

Læs mere

Vejlederens opgaver. Brugervejledning Optagelse.dk

Vejlederens opgaver. Brugervejledning Optagelse.dk Vejlederens opgaver Brugervejledning Optagelse.dk Vejlederens opgaver Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen for It og Læring Styrelsen for It og Læring, 08.12.2015 Indhold

Læs mere

Brugervejledning til FOKUSpartnere

Brugervejledning til FOKUSpartnere Indholdsfortegnelse LOGIN 3 GENERELT 3 BRUGERVEJLEDNING 4 VIRKSOMHEDSPROFIL 4 1) Virksomhedsnavn 6 2) Beskrivelse af virksomheden 6 3) Generel information 6 4) Yderligere information 6 5) Kontaktpersoner

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Bedømmere og Vejledere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Bedømmere og Vejledere Netprøver.dk Brugervejledning til Bedømmere og Vejledere 15. november 2017 Indhold 1 Introduktion... 3 1.1 Rollen som Bedømmer og Vejleder... 3 2 Dine forberedelser i Netprøver.dk før du skal bedømme skriftlige

Læs mere

Sådan bruges kontaktpersongrupper (private distributionslister)

Sådan bruges kontaktpersongrupper (private distributionslister) Sådan bruges kontaktpersongrupper (private distributionslister) I adressekartoteket i Outlook er der en række fælles distributionslister, der styres af registreringer på de enkelte personer i SIS, f.eks.

Læs mere

Vejledning basic EDUADM

Vejledning basic EDUADM Vejledning basic EDUADM Søg elev (figur 1) 1. Stå i elev/stud fanen 2. Tast CPR nummer eller navn (husk evt. mellemnavn) 3. Vælg elev Her kan du se elevens stamdata. Du kan også klikke på stamdata i den

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål og svar...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Log på Forældrekontakt... 3 Infosiden... 4 Kontakt-lister... 4 Melde Syg / Fri... 5 Beskeder... 5 Aktiviteter... 6 Stamkort... 7 Tilladelser... 7 Læge/medicin...

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Eksamensansvarlige

Netprøver.dk. Brugervejledning til Eksamensansvarlige Netprøver.dk Brugervejledning til Eksamensansvarlige 11. marts 2016 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Forberedelser før prøvedagen... 4 2.1 Sådan logger du på www.netprøver.dk... 4 2.2 Sådan godkender du indlæsninger

Læs mere

Skolemedarbejder. Brugervejledning Optagelse.dk

Skolemedarbejder. Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 27.11.2013 1 Indledning... 5 1.1 Målgruppe... 5 1.2 Bemærkningsfelt...

Læs mere