Præmis/metahistorie: At skabe en forældrefri zone, hvor børn kan udfolde deres egen verden uden forældres indblanding.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Præmis/metahistorie: At skabe en forældrefri zone, hvor børn kan udfolde deres egen verden uden forældres indblanding."

Transkript

1 Analyse af cross media koncept: DR Ultra Pendlerkids Pendlerkids er som udgangspunkt en fiktionsserie produceret til DR Ultra. Det er en komediemusical-serie for børn, der på nuværende tidspunkt kører på anden sæson, med tredje sæson in-the-making, hvert afsnit varer 15 min. Serien udspiller sig fortrinsvist i børnetoget mellem København og Kolding. Børnevognen er en DSB-ordning for skilsmissefamilier, der bor i hver sin ende af landet. Et afsnit sættes i gang med et dilemma på start perronen, som udspiller sig undervejs i toget og afsluttes på endestationen. Musikalsk talent er seriens omdrejningspunkt. Hvert afsnit indeholder en musikscene, der udspringer af handlingen. Sangene er originale numre skrevet af UFO, Nikolaj Peyk og Bossy Bo. Præmis/metahistorie: At skabe en forældrefri zone, hvor børn kan udfolde deres egen verden uden forældres indblanding. Der er potentiale til worldbuilding omkring konceptet, men på nuværende tidspunkt finder det sted i meget lille grad. Der er ikke decideret worldbuilding, fordi hele historien fortælles gennem tv-serien og der ikke tillægges mere handling til historien igennem de tilhørende medieprodukter. Der mange facetter i diskussionen om hvorvidt der er tale om worldbuilding, som vi vil tage hul i gennemgangen af Jenkins 7 principper. Det der gør Pendlerkids til et crossmedia koncept er, at konceptet spredes ud på flere platforme. Vi vil i det følgende gennemgå følgende. Liste over de medieprodukter der er en del af konceptet: 1. Website på dr.dk

2 Indeholder: - On demand tjeneste - Musikmaskinen - hvor du kan lave dit eget beat - Karaoke - indspil dig selv, mens du synger sangene fra Pendlerkids - Blog (forældrefri blog om Pendlerkids) hvor børnene bl.a. bliver opfordret til at forholde sig til karakterernes dilemmaer og skrive deres svar på bloggen. - Karaktergalleri, med billeder og info om samtlige karaktere og indbyrdes relationer. 2. Officiel Pendlerkids facebookside Indeholder bl.a.: - Trailers - Indbydelser til debat på bloggen - Billeder fra optagelserne - Invitationer til oplevelser med Pendlerkids (eks. livechat)

3 Pendlerkids 3. Musikken fra serien 4. DVD med alle afsnit og cd med alle sangene.

4 Illustration af cross media koncept af i forhold til de tre elementer: Analyse - samspil mellem konceptelementer Tv-serien er tentpole, og konceptet gør både brug af touchpoints, entrypoints og tie-ins. I det følgende afsnit vil vi kigge på samspillet imellem de forskellige elementer, samt vurdere dem i forhold til konceptet.

5 Facebook Pendlerkids facebookside (videre kaldet FB-siden) har en del trafik og har over likes, det får os til at formode at denne er en stor spiller i det samlede koncept. Vi vil kigge lidt nærmere på hvordan siden bruges. Først og fremmest kan vi fastslå at FB-siden kun i begrænset omfang benytter sig af konceptuel tværmedialitet, hvilket er selve Facebooks svaghed, det er altså begrænset hvor meget Pendlerkids logo og deres grafiske elementer kan overføres til Facebook. Eks. bruges Pendlerkids logo som profilbillede, det er konceptuel tværmedialitet, men alt i alt betyder det, at det på Facebook kan være svært at genkende den officielle side fra div. fansites, der også eksisterer. Facebook siden bruges bl.a. som entrypoint til bloggen, ved at gøre opmærksom på nye indlæg fra bloggen på facebooksiden. Der linkes direkte, og det er med til at undgå overlap mellem funktioner af FB-siden og bloggen. Eksempelvis diskuteres seriens dilemmaer ikke på FB-siden, da det ville underminere selv bloggens grundlag. Samtidig bruges FB-siden til at skabe touchpoint, det gøres via de trailers der lægges op på facebooksiden, der reklamerer for et afsnit, når det har premiere på tv.

6 Børnene inviteres til koncert på FB, der egentlig er optagelser til en kommende sæson, men som også tilbyder samtidig en merværdi for de mange fans. Det vil vi komme ind på senere i en snak om performance. Livechat med Pendlerkids. Her fungerer chatten som et touch point for serien. Websiden Pendlerkids websiden er en anden vigtig faktor i hele konceptet. Der er en skabt platform der er lagt meget arbejde i, modsat FB-siden der er en meget let platform for afsenderen at tage i brug. Her er der flere muligheder for brugeren til at interagere. Websiden skaber konceptuel tværmedialitet ved at skabe et grafisk univers der lægger sig op ad seriens look. Websiden skaber direkte entrypoint til serien, der kan ses on demand på dr.dk. På websiden er der ingen entrypoints til hverken FB-siden, Instagram eller andet. Intet andet end at man kan dele elementer fra websiden på sin egen FB-siden. Muligvis er det fordi afsenderen regner med at børnene selv finder ind til Pendlerkids egen FB-side. Men derved kan vi konkludere, at der ikke er flow fra websiden til FB-siden, hvilket der er den anden vej. Musikken fra Pendlerkids kan købes på CD og på itunes. Det fungerer som en tie-in, altså noget der skaber tilknytning til serien. Man kan også bruges Anja Bechmanns begreb translativ tværmedialitet, da der er tale om musikken som en metaforisk henvisning til serien.

7 SWOT på vurdering af konceptet i relation til at skabe brugerinvolvering og deltagelse. Styrker: Symbolske medieformater Storytelling Identifikation (eks.: skilsmissebørn der burger skilsmissetoget, unge sanger aspiranter - Popstars/X-Factor kultur/fænomen) Korte afsnit fungere godt til målgruppen stærkt afgrænset univers - Persongalleri og indbyrdes relationer - mulighed for at lære karaktererne bedre at kende og et voksenfrit univers. Musikscenerne i serien kan stå alene i form af musikvideoer der lever videre efter serien er sendt Det er ikke vigtigt for DR om serien bliver set som flow-tv eller on demand. Svagheder: Ingen deltagelse ift. at udvikle/påvirke historien Castet bliver ældre med det bliver målgruppen ikke Man skal tage hensyn til skuespillerne i forhold til udvikling af andre medier. Muligheder: Multiple platforms (tv, online tv, blog, podcast) øger deltagelse og brugerinvolvering Interaktion (høj grad af brugerinvolvering og deltagelse - karaoke, musikmaskine, blog) Trusler: Mulighed for at interaktiviteten kan ekspandere bliver hurtigt udtømt - der kommer ikke nye elementer til. Musikken, der produceres i Beatmaskinen, må ikke bruges udenfor Pendlerkids universet og har derfor kun sit liv der. Universet i togvognen sætter begrænsninger.

8 Brugerkontrol: Bloggen stiller spørgsmål åbent ud til brugerne og spørger om deres råd til, hvad karakterne skal gøre, og hvad brugerne havde gjort i den situation. Den benyttes flittigt og brugerne spørger også hinanden til råds. Mindre grad af brugerkontrol (det er ikke muligt at påvirke fortællingen, men kun at udøve de samme aktiviteter som karaktererne i serien eks.: producere sin egen musik på Beatmaskinen som en af hovedpersonerne) Interaktive elementer: Beatmaskinen/Musikmaskinen - ved hjælp af animerede musikinstrumenter og mixer er det muligt for brugerne at lave musik på samme måde som karakterene gør i serien. Karaoke elementet er det andet interaktive element der henvender sig til de brugere der gerne vil synge med på sangene fra serien. + lave musikvideoer. Gennemgang af Jenkins principper. I det følgende vil vi analysere konceptet i forhold til Jenkins 7 principper. Flere af elementer fra konceptet vil blive nævnt gentagne gange, i forbindelse med forskellige begreber. Spreadabillity & Drillabillity I hvert afsnit af Pendlerkids indeholder et musiknummer, der er klippet som en lille musikvideo, hvilket gør den enormt dele-venlig, altså opstår der spreadabillity. Disse musikvideoer er blevet lagt på Youtube og spredt via de sociale medier. Derudover er der blevet lavet en separat musikvideo til hver sæson. Dette er i høj grad med til at øge opmærksomheden omkring serien. Seriens Facebookside og webside giver drillabillity, hvor brugeren kan nørde omkring serien. På Pendlerkids Facebook blev der gennem første sæson jævnligt lagt billeder, videoer og screenshots fra serien op. På websiden er der mulighed for at dyrke i universet endnu mere. Der er et persongalleri, hvor man kan læse om de forskellige karakterer og deres relationer til hinanden. Derudover ligger der instrumentaludgaver af sangene, så man selv kan synge, og der er mulighed for selv at lave musik. Det, der har fungeret klart bedst, er den fiktive blog, hvor karaktererne fra serien lægger dilemmaer op, som brugerne kan debattere. F.eks: Hjælp Kasper med et godt råd Skal han bare sige det som det er, eller bare lade som ingenting?

9 Continuity & Multiplicity Karaktererne lever, indtil videre, kun i selve serien. Det er et bevidst valg fra producenten og DR s side for at beskytte skuespillerne. Der er en lille mulighed for continuity på websiden under galleriet. Det eneste sted karaktererne ellers optræder er på bloggen, hvor der også opstilles dilemmaer uden for seriens rammer. Der har været enkelte begivenheder, hvor der har været mulighed for at livechatte med skuespillerne. Derudover optrådte karakterene til Vilde Vulkaner, men dette var dog også en del af optagelserne. Der findes ingen eksempler på multipicity. Immersion & Extractabillity Seriens målgruppe (9-12 år) er en meget illoyale og er svære at fange med flow tv. Derfor var der stor bevidsthed om, at der skulle skabes et univers udover serien, som kunne dyrkes. Da karaktererne blev skabt kom en del af inspirationen fra The Breakfast Club 1. En masse forskellige typer blev tvunget til at være sammen. På den måde kan seerne identificere sig med en eller flere af karaktererne og dermed få et større tilhørsforhold. På hjemmesiden og Facebooksiden er der mulighed for at dykke ned i universet og diskuterer med andre seere og skaber immersion. En af præmisserne i serien er frikvarteret fra de voksne på togturen mellem Sjælland og Jylland. Den dyrkes især på bloggen som også kaldes forældrefrit. Identifikationen bliver særligt stor, hvis man selv er et pendlerbarn. Der er extractabillity i konceptet, da der er lavet lidt klistermærker og t-shirts, men ellers er det eneste reelle produkt en cd med sangene og en dvd med serien. Worldbuilding Det er en lille, men meget koncentreret verden i Pendlerkids, da det meste udspiller i børnevognen fra København til Kolding. Det er et mikrokosmos, hvor børnene får et frikvarter fra de voksne. Her handler det om børnenes egne problemstillinger og ikke dem som forældrene skaber. I selve serien er der i høj grad tale om en verden, men i forhold til begrebet worldbuilding har afsenderen af serien valgt ikke at skabe en verden omkring den fortalte historie i serien. Det ville f.eks. være worldbuilding, hvis der blev fortalt historier om hvorfor forældrene er blev skilt på et særskilt medie. 1 oplysninger indhentet gennem interview med Nikolaj Peyk, producent og forfatter på Pendlerkids.

10 Seriality Hvert afsnit opstiller et dilemma på togperronen, som bliver løst i løbet af turen og afsluttet på endestationen. Men serien kører stadig med flere overordnede plots. Der er altså ingen mulighed for selv at sætte stumper sammen i vilkårlig rækkefølge. Subjectivity På websiden kan man gå ind og læse om de forskellige karakterer i et karaktergalleri, det er teknisk set subjektivity, men vi mener at det er lidt sløvt produceret, og vi tvivler på hvor meget det bliver brugt. Pil figuren har en instagramprofil, hvilket også giver et lille element af subjectivity. Ellers er det meget sparsomt. Performance Der er generelt meget performance omkring Pendlerkids. På websiden kan man lave musik og synge sangene, deltage i debat og på FB-siden diskutere karaktererne og generelt samles om serien. Serien er cultural attractor, og eksempelvis karaoke elementet på websiden er cultural attractor. Der er i forbindelse med al performance tale om implicit-strategi, dvs. der bliver ikke i serien snakket om hvad de medieprodukter der er i forbindelse med serien.

11 Mål og succeskriterier Fra DR s side 2 er det vigtigt, at seerne kan dyrke universet. En times fjernsyn skal give mange timers leg. Der har været fokus på at skabe noget, som børnene kunne have for sig selv. Det skal være cool, og det betyder også forældrefrit. Tanken er, at børnene skal have det for sig selv inde på værelset. Det lægges der også op til i seriens handling som udspiller sig i togvognen, hvor der ikke er voksne. Det var samtidig vigtigt, at det hele foregik på børnenes banehalvdel, så man skulle være der, hvor de søgte hen. Interaktionen på Facebooksiden voksede sig hurtigt meget stor, og børnene tog karaktererne til sig og diskuterede dem livligt. Musik har også været vigtig del af serien. Det har også vist sig i f.eks. MGP, at det er noget målgruppen dyrker og tager til sig. Samtidig har serien haft et råt sprogbrug, som har skabt debat om børns sprog generelt. Igen har det været et mål at være i børnehøjde og bruge deres sprog, i stedet for det politisk korrekte. Det skulle gå til kanten. DR har skabt en hjemmeside og en Facebookside til brugerne, men der kunne sagtens have blevet gjort mere i form af mere aktivitet, en app, mulighed for at komme med rim og tekster til musiknumrene. Især mellem sæsonerne har der været ret dødt. Konklusion Det crossmedia, der er skabt i konceptet handler i høj grad om at lede publikum over på serien, som er tentpole i konceptet. Det virker ikke som om afsenderen har haft nogen ambitioner om at eksperimentere med crossmedia, for at skabe merhistorie end det man finder i selve serien. Konceptet bag serien viser sig at skabe en masse synergieffekt. Eks. bruges bloggen af målgruppen til at søge råd hos hinanden. Det har ikke været den oprindelige idé med bloggen, men brugerne skaber selv merværdi. Det er det samme med de mange fan-instagramprofiler og fan FB-sider, det er altså skabt af andre afsendere end dem bag Pendlerkids. Det er med til at skabe et fan-univers omkring serien, noget som afsenderen af serien kun har kunnet håbe på vil opstå. 2 oplysninger indhentet gennem interview med Nikolaj Peyk, producent og forfatter på Pendlerkids.

ANALYSE AF CROSS MEDIA KONCEPT

ANALYSE AF CROSS MEDIA KONCEPT Gruppe 1 10/10 2014 Ramasjang Mysteriet ANALYSE AF CROSS MEDIA KONCEPT RAMASJANG MYSTERIET GRUPPE 1: AYAN MOUHOUMED, FREDRIK BONDESEN, RASMUS VILLUMSEN, RIKKE MIA SKOVDAL INDHOLDSFORTEGNELSE: BESKRIVELSE

Læs mere

DEN RENE VARE EFTER LUKKETID. Janni, Tobias, Camille og Soffi

DEN RENE VARE EFTER LUKKETID. Janni, Tobias, Camille og Soffi DEN RENE VARE EFTER LUKKETID Janni, Tobias, Camille og Soffi 1 Ide, historie og ramme: Program: Vi har valgt at lave et cross media koncept for forbrugerprogrammet Den Rene Vare. Både fordi opgaven foreskrev,

Læs mere

Hr. Skæg, DR Ramasjang

Hr. Skæg, DR Ramasjang Hr. Skæg, DR Ramasjang Analyse af cross media koncept Gruppe 7: Lasse Lund, Louise Bossen, Simone Drechsler, Kirstine Jacobsen Indholdsfortegnelse Konceptet... 1 Rundown af program:... 2 Produkter... 2

Læs mere

BREAKING BAD EN ANALYSE AF CROSS MEDIA KONCEPTET "BREAKING BAD" EN RAPPORT AF RASMUS KABELKA, LAURA GAZI OG MARIE RAMHØJ

BREAKING BAD EN ANALYSE AF CROSS MEDIA KONCEPTET BREAKING BAD EN RAPPORT AF RASMUS KABELKA, LAURA GAZI OG MARIE RAMHØJ BREAKING BAD EN ANALYSE AF CROSS MEDIA KONCEPTET "BREAKING BAD" EN RAPPORT AF RASMUS KABELKA, LAURA GAZI OG MARIE RAMHØJ 1 ANALYSE AF CROSS MEDIA KONCEPTET "BREAKING BAD" Historien: Breaking Bad er en

Læs mere

INTRODUKTION FORMÅL MEDIEPRODUKTER PRÆMIS OG METAHISTORIE TRANSMEDIA ELLER CROSS MEDIA? MEDIER, PLATFORME, INDHOLD, FORMATER OG BRUGEROPLEVELSE

INTRODUKTION FORMÅL MEDIEPRODUKTER PRÆMIS OG METAHISTORIE TRANSMEDIA ELLER CROSS MEDIA? MEDIER, PLATFORME, INDHOLD, FORMATER OG BRUGEROPLEVELSE INTRODUKTION 2 FORMÅL 2 MEDIEPRODUKTER 2 PRÆMIS OG METAHISTORIE 3 TRANSMEDIA ELLER CROSS MEDIA? 3 MEDIER, PLATFORME, INDHOLD, FORMATER OG BRUGEROPLEVELSE 4 Tv serien 4 Hjemmesiden 4 Facebook 5 Twitter

Læs mere

CROSS MEDIA KONCEPT IDE, HISTORIE, RAMME

CROSS MEDIA KONCEPT IDE, HISTORIE, RAMME CROSS MEDIA KONCEPT IDE, HISTORIE, RAMME Titel argumenter for valg So Ein Ding, DR2. Programmet So Ein Ding er et program på DR2, der har kørt siden 2009. Værten er Nikolaj Sonne, der i programmerne præsenterer

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Valg af TV program og begrundelse: Vi har valgt at lave en strategi for brugerinvolvering for Robinson Ekspeditionen (RE). Programmet er stadig kongen

Læs mere

MENTOR. En hjemmeside hørende under dr.dk (dr.dk/mentor)

MENTOR. En hjemmeside hørende under dr.dk (dr.dk/mentor) Gruppe 3 - Jonas, Johan, Sarah og Emilie MENTOR Mentor benytter sig af flere medieprodukter i forsøget på at involvere seeren/brugeren. Som Tentpole for cross media strategien finder vi selve programmet

Læs mere

PRÆMIS I TMNT følger vi fire skildpadder der gennem deres forskelligheder skal forenes i kampen mod de onde kræfter

PRÆMIS I TMNT følger vi fire skildpadder der gennem deres forskelligheder skal forenes i kampen mod de onde kræfter Følgende udredende opgave beskriver og analyserer fænomenet og konceptet Teenage Mutant Ninja Turtles i forhold til gennemslagskraft på diverse platforme gennem konceptets eksistens i perioden 1984-2014

Læs mere

Gruppe 3: Kathrine, Rune, Nina og Christian

Gruppe 3: Kathrine, Rune, Nina og Christian Præmis 2 Dumt & Farligt 2 Mål og succeskriterier 2 Tentpole og tie-ins 2 Websitet 3 Facebook 3 Mobil-app 3 Hvornår bruges de forskellige delelementer? 4 TV udsendelsen 4 Mobil-app 4 Hjemmesiden 4 Facebook

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering

Strategi for brugerinvolvering Strategi for brugerinvolvering Vores Genbrugshjem Gruppe 7: Lasse Lund, Simone Drechsler, Louise Bossen og Kirstine Jacobsen Valg af TV-program og begrundelse Vores genbrugshjem på TV2, produceret af Nordisk

Læs mere

Cross Media Koncept for Ultra Tjekket Gruppe 8. Rasmus Kabelka, Marie Ramhøj og Laura Gazi CROSS MEDIA KONCEPT GRUPPE 8. - RASMUS, MARIE & LAURA

Cross Media Koncept for Ultra Tjekket Gruppe 8. Rasmus Kabelka, Marie Ramhøj og Laura Gazi CROSS MEDIA KONCEPT GRUPPE 8. - RASMUS, MARIE & LAURA Cross Media Koncept for Ultra Tjekket Gruppe 8. Rasmus Kabelka, Marie Ramhøj og Laura Gazi CROSS MEDIA KONCEPT GRUPPE 8. - RASMUS, MARIE & LAURA 1 CROSS MEDIA KONCEPT: ULTRATJEKKET IDE, HISTORIE OG RAMME

Læs mere

Idé, historie og ramme:

Idé, historie og ramme: Idé, historie og ramme: Vi har valgt at kalde vores cross media koncept. Næste sæson begynder Luksusfælden (LF) i nogle episoder, at dukke uventet op hos folk med økonomiske problemer for at tilbyde økonomisk

Læs mere

LUKSUSFÆLDEN sammen er vi stærke

LUKSUSFÆLDEN sammen er vi stærke LUKSUSFÆLDEN sammen er vi stærke Cross Media koncept Gruppe6 Henrik Katrine Laura Victor 1 Koncept, præmis og metahistorie Vi har valgt at lave Danmarks bedste cross media koncept til TV3s program Luksusfælden.

Læs mere

KONTANT - FORBRUGERNES VAGTHUND

KONTANT - FORBRUGERNES VAGTHUND KONTANT - FORBRUGERNES VAGTHUND OPGAVE 4 - CROSS MEDIA KONCEPT GRUPPE 1: AYAN, FREDRIK, RASMUS V. OG RIKKE MIA 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: IDE, HISTORIE OG RAMME: Side: 3 Udgangspunkt Titel og tagline for projekt

Læs mere

STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING BONDERØVEN, DR

STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING BONDERØVEN, DR CROSS MEDIA BRUGERINVOLVERING DMJX STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING BONDERØVEN, DR Gruppe 6 Henrik Jøj Katrine Juel Laura Aagaard Victor Plank Gruppe 6 Katrine Juel, Laura Aagaard, Henrik Jøj, Victor Plank

Læs mere

Pokémon en medie franchise

Pokémon en medie franchise Pokémon en medie franchise Pokémon er fænomenet, der voksede sig stort op gennem slut-90 erne og efter økonomisk målestok blev den næststørste spilfranchise i verden. Spillets succes affødte bl.a. en anime

Læs mere

Feedback til gruppe 3 Monte Carlo DR3

Feedback til gruppe 3 Monte Carlo DR3 Feedback til gruppe 3 Monte Carlo DR3 1) Er det valgte TV program et oplagt udgangspunkt for at skabe brugerinvolvering? Monte Carlo på DR er et meget oplagt valg i forhold til at skabe brugerinvolvering.

Læs mere

ANALYSE AF EUROVISION VERDENS STØRSTE SOCIALE SHOW

ANALYSE AF EUROVISION VERDENS STØRSTE SOCIALE SHOW Crossmedia analyse 10.10.14. Mathilde ANALYSEAFEUROVISION VERDENSSTØRSTESOCIALESHOW Beskrivelseogintroduktionafkonceptet I2014blevderafholdtEurovisioniKøbenhavn,hvor37landedeltog.Dervarenambitionom,atshowet

Læs mere

Troldspejlet. et cross media koncept. Gruppe 2: Tora, Camilla, Jens og Emil

Troldspejlet. et cross media koncept. Gruppe 2: Tora, Camilla, Jens og Emil Troldspejlet et cross media koncept Gruppe 2: Tora, Camilla, Jens og Emil 1 Ide, historie og ramme Titel på "program" - crossmedia-konceptet Vi har valgt at arbejde med DR Ultra programmet Troldspejlet.

Læs mere

Det mangfoldige humaniora: Humanistisk viden i videnssamfundet. Kjetil Sandvik, lektor i Medievidenskab, KU

Det mangfoldige humaniora: Humanistisk viden i videnssamfundet. Kjetil Sandvik, lektor i Medievidenskab, KU Det mangfoldige humaniora: Humanistisk viden i videnssamfundet Kjetil Sandvik, lektor i Medievidenskab, KU Fokus Nødvendigheden af humanistiske tilgange til forståelse af it-teknologiens rolle og betydning

Læs mere

Crossmedia Øvelse 1 Case: Danmarks Indsamling

Crossmedia Øvelse 1 Case: Danmarks Indsamling Bechmann Petersen: Hvad er formålet med Danmarksindsamlingen? At indsamle penge til børn på flugt syd for Sahara Placer Danmarksindsamlingen i figur 8, s. 31 i På tværs af medierne, ud fra jeres nuværende

Læs mere

Mobil Application i tilknytning til Gift ved første blik.

Mobil Application i tilknytning til Gift ved første blik. Gruppe 2: Tora, Emil, Jens & Camilla Mobil Application i tilknytning til Gift ved første blik. 1) a. Efter seersuccesen med første sæson af Gift ved første blik, vil vi i forbindelse med anden sæson lancere

Læs mere

RANDERS BIBLIOTEK. Introduktion til Facebook

RANDERS BIBLIOTEK. Introduktion til Facebook RANDERS BIBLIOTEK Introduktion til Facebook Indhold 1. Facebook derfor!... 3 1.1. Hvorfor bruge Facebook?... 3 1.2. Hvad får jeg ud af at bruge Facebook?... 3 2. Biblioteket på Facebook... 4 2.1. Facebook-ansvarlige...

Læs mere

YOUTUBERE - OM AT PYNTE PÅ VIRKELIGHEDEN. Indledning. Hvad er temaet i denne artikel? Video - Et visuelt udtryk

YOUTUBERE - OM AT PYNTE PÅ VIRKELIGHEDEN. Indledning. Hvad er temaet i denne artikel? Video - Et visuelt udtryk YOUTUBERE - OM AT PYNTE PÅ VIRKELIGHEDEN Hvad er temaet i denne artikel? Dette tema handler om Youtubere. Vi kommer omkring Youtubere som - fænomen og indtjeningskilde Video - Et visuelt udtryk Billeder

Læs mere

Når begivenheden går online

Når begivenheden går online Når begivenheden går online Agenda Formål og set-up Facebook cases Brugerdrevne blogs og twitter Målemuligheder Next step Bilag blandet info Formål Opbygning af ambassadørnetværk Øget produktion af indhold

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Analyse af en cross media succes

Analyse af en cross media succes Opgave 1 Cross Media Analyse. Analyse af en cross media succes Baggrund for kampagnen Mærket Old Spice har i 70 år produceret produkter til mænd. I 2003 lancerede de en body wash. Produktet landede på

Læs mere

Gruppe 1 Rikke Mia Skovdal Ayan Mouhoumed Fredrik Bondesen Rasmus Villumsen

Gruppe 1 Rikke Mia Skovdal Ayan Mouhoumed Fredrik Bondesen Rasmus Villumsen #FLTL App en Gruppe 1 Rikke Mia Skovdal Ayan Mouhoumed Fredrik Bondesen Rasmus Villumsen Gruppe 1 Rikke Mia, Ayan, Fredrik, og Rasmus Navn: FLTL App'en Beskrivelse: Når For lækker til love (FLTL)-programmet

Læs mere

Karen Kristiane, Mette Mørk Christensen, Stina Frandsen og Mathias Nielsen

Karen Kristiane, Mette Mørk Christensen, Stina Frandsen og Mathias Nielsen 1 Girls - Break up app Om Tv serien I serien følger vi hovedpersonen Hannah og hendes tre veninder, der alle er i starten af tyverne og bor i New York. Vi følger deres venskaber, kærlighedsliv og forsøg

Læs mere

Cross media i et socialt medieperspektiv Ugeplan, uge 40 til 44, for 7. semester TVM0913, vers 02

Cross media i et socialt medieperspektiv Ugeplan, uge 40 til 44, for 7. semester TVM0913, vers 02 uge 40 1/10 2/10 3/10 4/10 5/10 Cross media i et socialt medieperspektiv Ugeplan, uge 40 til 44, for 7. semester TVM0913, vers 02 aktivitet Cross media Introduktion til forløbet Mål: cross media koncept,

Læs mere

Opgave 2: Mobil app i tilknytning til eksisterende TV program/format

Opgave 2: Mobil app i tilknytning til eksisterende TV program/format Crossmedia Opgave2:Mobil appitilknytningtileksisterendetv program/format 23.10.14 Gruppe4 Beskrivelseafidé,indhold/funktionerogstruktur Navnpåapp,beskrivelseafidé,indholdselementerogvigtigsteundersider

Læs mere

Brugen af digitale medier i ungdomsserien Skam

Brugen af digitale medier i ungdomsserien Skam Brugen af digitale medier i ungdomsserien Skam Målgruppe 7-10 klasse & ungdomsuddannelser Danskundervisningen Læringsmål Eleven kan diskutere betydningen af digitale kommunikationsteknologier for eget

Læs mere

OPG. 3: STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING TAXAQUIZZEN GRUPPE 8: SALLY//LARS//ERIK//LINE BRUUN PROGRAM: TAXAQUIZZEN

OPG. 3: STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING TAXAQUIZZEN GRUPPE 8: SALLY//LARS//ERIK//LINE BRUUN PROGRAM: TAXAQUIZZEN OPG. 3: STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING PROGRAM: Taxaquizzen er en dansk tv-serie på Tv2, produceret efter det internationale koncept Cash Cab, som første gang blev vist på britisk tv i 2005. I programmet

Læs mere

The World of Social Media

The World of Social Media The World of Social Media Sociale medier er medier for social interaktion, hvilket vil sige at der er et socialt sammenspil online - Det er altså kommunikation der går begge veje. Sociale medier kan også

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Crossmedia Øvelse 4 d. 11/2 2013

Crossmedia Øvelse 4 d. 11/2 2013 Crossmedia Øvelse 4 d. 11/2 2013 Gruppe 7: Melissa, Line, Terese, Anita og (Sofie). Spørgsmål ud fra teksterne af Jenkins, Mossberg og Fuchs: Danmarksindsamlingen (Byg videre på jeres tidligere observationer

Læs mere

- EN MOBIL APP UDVIKLET AF

- EN MOBIL APP UDVIKLET AF - EN MOBIL APP UDVIKLET AF MOBIL APP I TILKNYTNING TIL TV PROGRAM 2/7 NAVN: TATTOO SALONEN App en Tattoosalonen er lavet til diverse tatoveringsnørder, men også til brugeren som måske søger inspiration

Læs mere

Social medie strategi

Social medie strategi Social medie strategi Jeg har taget udgangspunkt i at promovere min blog inde på min hjemmeside og skal derfor finde ud af hvilke sociale medier jeg vil befinde mig på, for at reklamere min blog bedst

Læs mere

Godt igang med mobilvideo. Jon Rytter

Godt igang med mobilvideo. Jon Rytter Godt igang med mobilvideo Jon Rytter Fra web TV til onlinevideo 2 Hvad er en onlinevideo? En onlinevideo er ikke en TV udsendelse! Indlejret film. På hjemmeside eller sociale medier Er indpakket af tekst/infografik

Læs mere

www.cfufilmogtv.dk Tema: Castet og berømt Fag: Dansk Målgruppe: 5.- 6.klasse Titel: Stjerner i børnehøjde Vejledning Lærer

www.cfufilmogtv.dk Tema: Castet og berømt Fag: Dansk Målgruppe: 5.- 6.klasse Titel: Stjerner i børnehøjde Vejledning Lærer Titel Castet og berømt Stjerner i børnehøjde Hvor langt vil du gå for at blive stjerne? Denne vejledning bringer debatten ind i dit klasseværelse. Hvad vil det sige at være stjerne, og hvilke konsekvenser

Læs mere

RED BULL STRATOS. - analyse af cross media koncept. Malene Christensen, Anne Sofie Kahlen, Christian Nees Van Hauen, Lisa Lents og Lasse Rahbek

RED BULL STRATOS. - analyse af cross media koncept. Malene Christensen, Anne Sofie Kahlen, Christian Nees Van Hauen, Lisa Lents og Lasse Rahbek RED BULL STRATOS - analyse af cross media koncept Gruppe 5. Malene Christensen, Anne Sofie Kahlen, Christian Nees Van Hauen, Lisa Lents og Lasse Rahbek 2013-10-03 1 "I know the whole world is watching

Læs mere

Thomas Dambo Winther Designskolen - Interaktions design Musiker og Kunstner DR - Facebook konsulent

Thomas Dambo Winther Designskolen - Interaktions design Musiker og Kunstner DR - Facebook konsulent Hvem er jeg: Thomas Dambo Winther Designskolen - Interaktions design Musiker og Kunstner DR - Facebook konsulent Ca. 30.000 Venner på Facebook Ca. adgang til 1.5 millioner bruger Hvad er Facebook: Verdens

Læs mere

Gruppe 2: Emil, Jens, Camilla og Tora. Strategi for brugerinvolvering Klar, Parat, Sy

Gruppe 2: Emil, Jens, Camilla og Tora. Strategi for brugerinvolvering Klar, Parat, Sy Strategi for brugerinvolvering Klar, Parat, Sy 1 Valg af TV program: Klar, Parat, Sy er en ny programserie på otte afsnit, der netop er startet på TV2fri, og som har vist sig at være kanalens mest succesrige

Læs mere

GO morgen Danmark som APP

GO morgen Danmark som APP GO morgen Danmark som APP BESKRIVELSE AF PROGRAMMET Go morgen Danmark er Danmarks største morgenprogram på TV med samlet set op imod 500.000 seere hver morgen hele ugen året rundt (undtaget månederne maj-august,

Læs mere

FRA 1 TIL 3,3 MIO FANS LARS DAMGAARD NIELSEN, REDAKTØR, SOCIALE MEDIER, DR (@TAFKAL) 18. JANUAR 2016, MMEX

FRA 1 TIL 3,3 MIO FANS LARS DAMGAARD NIELSEN, REDAKTØR, SOCIALE MEDIER, DR (@TAFKAL) 18. JANUAR 2016, MMEX FRA 1 TIL 3,3 MIO FANS LARS DAMGAARD NIELSEN, REDAKTØR, SOCIALE MEDIER, DR (@TAFKAL) 18. JANUAR 2016, MMEX Agenda Mission på sociale medier. Hvor er DR på sociale medier. Hvordan udkommer vi. Hvad måler

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Involveringsstrategier... 5 Målgruppe... 6 Succeskriterier for involvering... 6

Indholdsfortegnelse. Involveringsstrategier... 5 Målgruppe... 6 Succeskriterier for involvering... 6 Indholdsfortegnelse Hvem vil være millionær... 2 Mål med brugerinvolvering... 2 Aktiviteter, funktionaliteter og indhold for involvering... 3 Hvem Vil Være Millionær app... 3 Gribbe... 4 Showtime all the

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen

Strategisk brug af Sociale Medier. 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Strategisk brug af Sociale Medier 9. maj 2011 Trine-Maria Kristensen Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Hovedet på bloggen siden 2004 Rådgivning og undervisning om

Læs mere

PROJEKT LÆS PIGER AUGUST 2018

PROJEKT LÆS PIGER AUGUST 2018 PROJEKT LÆS PIGER AUGUST 2018 MEDIEUDVIKLING 10-13-ÅRIGE UGENTLIGE BRUGERE AF STREAMINGTJENESTER Målgruppe: 12+ år Kilde: DR Medieforskning og Kantar Gallup Index Danmark 2017 YouTube 48% 50% Netflix 32%

Læs mere

Spørgsmålene kan tages som en fælles klassedebat eller i mindre grupper.

Spørgsmålene kan tages som en fælles klassedebat eller i mindre grupper. Intro Dette emne sætter fokus på: at være udenfor fællesskabet. kontra at være opmærksomme på hinanden. Formål Noget af det, som eleverne på mellemtrinnet er mest bange for, når de er i skole, er at blive

Læs mere

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Side 2 Indholdsfortegnelse: Succesfuld Facebook administration side 3 Den positive spiral Side 4 Sørg for at poste hver dag Side 5 Fokuser

Læs mere

PIPPI- HUSET. Evaluering. 2013 og 2014. Beskrivelse af det pædagogiske arbejde

PIPPI- HUSET. Evaluering. 2013 og 2014. Beskrivelse af det pædagogiske arbejde 1 PIPPI- HUSET 2013 og 2014 Beskrivelse af det pædagogiske arbejde Vores udgangspunkt for arbejdet er et helhedssyn på børns læring, hvor de enkelte læreplanstemaer er integreret i hinanden, og sættes

Læs mere

program * opsamling * skype foredrag * online markedsføring

program * opsamling * skype foredrag * online markedsføring dagens program * opsamling * skype foredrag * online markedsføring opsamling visuel identitet * hvad synes I? * pitch * s/h + negativ * farver Logo Logo Logo Web Tryk #0000ff Pantone Blue 072c C 100 M

Læs mere

Musikvideo og markedsføring

Musikvideo og markedsføring EAL Erhvervs Akademi Lillebælt Multimediedesign (MMD) Musikvideo og markedsføring 1. SEMESTER, PROJEKTOPGAVE 2 December, 2014 Line Falkenberg Jensen Cpr. Nr.: 281293-1558 E- mail: linefalkenberg93@gmail.com

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

M I N D F U L N E S S C H A L L E N G E

M I N D F U L N E S S C H A L L E N G E Guide 8 11/11-18/11 2015 UGENS FOKUS: Accept Denne uge laver du igen 45 min. daglig træning og vælger mellem enten Mindfulness-meditation eller Yoga. Det er op til dig, om du vil bruge lydfil, video eller

Læs mere

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af som effektivt redskab SOCIALE MEDIER 2015 3.300.000 DANSKE BRUGERE PÅ FACEBOOK - svarende til 68% af den danske befolkning i aldersgruppen 13 år eller ældre.

Læs mere

Håndbog om rettigheder og online musik

Håndbog om rettigheder og online musik December 2014 Håndbog om rettigheder og online musik Denne vejledning handler om klarering af rettigheder til musik, når musik bruges online. Eksempler på online brug af musik Online streaming og downloading

Læs mere

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt Sociale medier 2011 Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt 1 Agenda Hvad er sociale medier? Udvikling & trends på sociale medier Det kan sociale medier bruges til Sådan lytter du på de sociale medier

Læs mere

Medier, platforme og content

Medier, platforme og content Medier, platforme og content Sociale medier, de store spillere Facebook LinkedIn Instagram Pinterest Twitter Snapchat Youtube Podcast 1,1 milliard brugere i alt DK: 3.500.000 månedlige brugere (45-75 %)

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW. Rune Hjørringgaard

GRAFISK WORKFLOW. Rune Hjørringgaard GRAFISK WORKFLOW Rune Hjørringgaard Opgave: En 30 sekunders promovideo til musikfestivalen OurHouse, som kan anvendes på deres forskellig platforme online. Videoen skal kort & præcist give et indtryk af

Læs mere

Dit barns sprogudvikling år. et fælles ansvar

Dit barns sprogudvikling år. et fælles ansvar Dit barns sprogudvikling - 0-3 år et fælles ansvar Udviklende sprogmiljø Ved du, at dit barn ved fødslen: allerede har arbejdet med sprog i flere uger? kan skelne mellem forskellige sproglyde? Ved du,

Læs mere

SOS Børnebyerne Facebookmanual

SOS Børnebyerne Facebookmanual SOS Børnebyerne Facebookmanual Manual til brug af Facebook for SOS-lokalgrupper 2014 Facebookmanual til SOS-lokalgrupper Denne manual er til de SOS-lokalgrupper, som er på Facebook eller ønsker at oprette

Læs mere

STRANDPARKSKOLEN. Thomas Koppels allé 10, 2450 København SV STØT DIT BARNS LÆSEINDLÆRING

STRANDPARKSKOLEN. Thomas Koppels allé 10, 2450 København SV STØT DIT BARNS LÆSEINDLÆRING STRANDPARKSKOLEN Thomas Koppels allé 10, 2450 København SV STØT DIT BARNS LÆSEINDLÆRING Strandparkskolen Støt dit barns læseindlæring 2 LÆSEINDLÆRING Læsning er med til at stimulere dit barns sproglige

Læs mere

Problemformuleringer, Crossmedia 2010, 2011 og 2012

Problemformuleringer, Crossmedia 2010, 2011 og 2012 Problemformuleringer, Crossmedia 2010, 2011 og 2012 v. Henriette Moos 2010 Titel: Animas brug af medier Problemformulering: Hvordan benytter brugerne Animas forskellige medietilbud, og hvordan kan Anima

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

Læsning i indskolingen

Læsning i indskolingen Læsning i indskolingen Læseudviklingsskema LUS Søvind Skole børn og unge Kære forældre Dit barn får læseundervisning i skolen. Men som forælder er du en hovedperson, når dit barn lærer at læse. Børn lærer

Læs mere

Sociale medier og deling

Sociale medier og deling Sociale medier og deling Deltagere skal lære om beskyttelse af personlige oplysninger i forbindelse med, hvordan de deler oplysninger og kommunikerer med andre online, særligt hvad angår brugen af sociale

Læs mere

Alle programmer produceres i HD 1080i og nedkonverteres til SD 576 til udsendelse på mux. Alle programmer streames i minimum HD 720p.

Alle programmer produceres i HD 1080i og nedkonverteres til SD 576 til udsendelse på mux. Alle programmer streames i minimum HD 720p. Alle programmer produceres i HD 1080i og nedkonverteres til SD 576 til udsendelse på mux. Alle programmer streames i minimum HD 720p. Titel : TV Nord Live At lave et lokal-tv program, der ikke er bange

Læs mere

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning: 0-3 årige Gør det kort Helt små børn kan kun koncentrere sig i kort tid. Når dit barn ikke gider mere, så stop. 5 minutter er lang tid

Læs mere

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion...

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... 4 Fase 5: Test... 5 Fase 6: Offentliggørelse... 5 Kanyle-modellen:...

Læs mere

Alternativ markedsføring

Alternativ markedsføring Alternativ markedsføring Kom/IT Projekt HTX Roskilde Joachim K. Bodholdt 05-05-2009 Indholdsfortegnelse Alternativ markedsføring online.... 3 Projekt beskrivelse:... 3 Case: Projekt 'Mørk & Juhl'... 4

Læs mere

Fordyb dig i. Bibelens fortælling. Videoer med. Studiehæfte

Fordyb dig i. Bibelens fortælling. Videoer med. Studiehæfte gdette hæfte giver ad ang til videoerne Fordyb dig i Bibelens fortælling Videoer med Bibelens fortælling Studiehæfte til samtale og fordybelse 50 år med Bibellæser- Ringen Studiemateriale til Bibelens

Læs mere

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com

Facebook Timeline FACEBOOK TIMELINE KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE. Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com Facebook Timeline KOMPLET GUIDE TIL FACEBOOK TIMELINE Udarbejdet af Kasper Ebsen webdanmark.com W EBDANMARK.COM APS T: +45 7020 1619 CVR 25 85 88 32 SØNDERHØJ 7 DK- 8260 VIBY J F: +45 7020 1629 INFO@W

Læs mere

Odder Kommune på facebook

Odder Kommune på facebook Januar 2013 Odder Kommune på facebook Jeg læser aldrig nyheder på OdderNettet men jeg læser alle indlæg fra Odder Kommune på facebook Citat Gitte Buur Januar 2013 Program Strategi, målsætning og forankring

Læs mere

Second screen. Målgruppe. Læringsmål. Introduktion til læreren. Om second screen klasse & ungdomsuddannelser Danskundervisningen

Second screen. Målgruppe. Læringsmål. Introduktion til læreren. Om second screen klasse & ungdomsuddannelser Danskundervisningen Second screen Målgruppe 8-10 klasse & ungdomsuddannelser Danskundervisningen Læringsmål Eleven kan diskutere betydningen af digitale kommunikationsteknologier for eget liv og fællesskab Eleven har viden

Læs mere

Skraldiade inspiration

Skraldiade inspiration Skraldiade inspiration Børn er fremtidens forbrugere, og de vil også være fremtidens producenter af affald. Hver enkelt dansker producerer mere end 802 kg affald årligt. Det er næsten tre gange så meget

Læs mere

Barnets alsidige personlige udvikling - Toften

Barnets alsidige personlige udvikling - Toften Barnets alsidige personlige udvikling - Toften Sammenhæng Børns personlige udvikling sker i en omverden, der er åben og medlevende. Børn skal opleve sig som værdsatte individer i betydende fællesskaber.

Læs mere

Læsning i indskolingen Læseudviklingsskema LUS

Læsning i indskolingen Læseudviklingsskema LUS Du kan hjælpe barnet på vej ved at Skrive og læse: Huskesedler Ønskesedler Invitationer Postkort og mails Madopskrifter Undertekster i TV Skilte og reklamer Feriedagbog Bøger, gerne de samme igen og igen

Læs mere

Ny dansk startup bobler af glæde

Ny dansk startup bobler af glæde Online trends Start-ups Guides to Social Media Home About Linked In gruppen Trends Start-ups Guides Articles search... Home» Articles» Ny dansk startup bobler af glæde Ny dansk startup bobler af glæde

Læs mere

I det virkelige liv. Social software: Design & implementering 4. december

I det virkelige liv. Social software: Design & implementering 4. december I det virkelige liv Social software: Design & implementering 4. december Valgtema 10:00 Præsentation af panelet 10:10 Første gruppe: Anne, Stine, Rikke 10:22 Anden gruppe: Morten, Eva, Maj 10:34 Tredje

Læs mere

Børn og unges digitale liv

Børn og unges digitale liv Børn og unges digitale liv Børns Vilkår For børn Med børn Dagens program Mobil og internet en del af børn og unges hverdag Mobilens og internettets mulige faldgruber Gode råd til børn og voksne Digitale

Læs mere

DELTAGER OG PRODUCENT

DELTAGER OG PRODUCENT DELTAGER OG PRODUCENT VEJLEDNING, DANSK OM TEMAET Børn og unge vokser i dag op i et digitaliseret samfund og kommer hver dag i berøring med en række erfaringer med digitale redskaber, som har betydning

Læs mere

Instagram til virksomheder

Instagram til virksomheder Instagram til virksomheder Instagram har 1 mia. brugere og hvis jeres virksomhed ikke er aktiv på mediet, er det på tide at I bliver det. På kurset opretter vi en Instagram profil til jer, hvis I ikke

Læs mere

I det kommende afsnit vil vi løbende komme ind på de enkelte resultater og samtidig komme med bud på, hvordan disse kunne løses i fremtiden.

I det kommende afsnit vil vi løbende komme ind på de enkelte resultater og samtidig komme med bud på, hvordan disse kunne løses i fremtiden. Opsummeret Feedback Introduktion I dette dokument vil vi opsummere de mest relevante resultater, der kom fra begge de afholdte workshops. De mest relevante resultater var dem, der igennem begge workshops

Læs mere

Cross media transmedia digital storytelling. cross media @poes

Cross media transmedia digital storytelling. cross media @poes Cross media transmedia digital storytelling 1 Fra konvergens

Læs mere

STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING I SMAGSDOMMERNE

STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING I SMAGSDOMMERNE STRATEGI FOR BRUGERINVOLVERING I SMAGSDOMMERNE Opgave 3 - Cross Media Gruppe 1: Ayan, Fredrik, Rasmus V. og Rikke Mia INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Valg af TV program Side: 3 2. Målgruppe og community Side:

Læs mere

DELTAGER OG PRODUCENT

DELTAGER OG PRODUCENT DELTAGER OG PRODUCENT VEJLEDNING, SAMFUNDSFAG OM TEMAET Børn og unge vokser i dag op i et digitaliseret samfund og kommer hver dag i berøring med en række erfaringer med digitale redskaber, som har betydning

Læs mere

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND!

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND! En gratis e-guide til dig fra Stormvind. - med håb om at du kan lide smagen i denne digitale smagsprøve på Velbekomme! Dorte 1 Inden du går i gang med at investere din tid i at implementere nogle af disse

Læs mere

BØRNS LIV OG LEG MED MEDIER. Stine Liv Johansen, medieforsker, ph.d.

BØRNS LIV OG LEG MED MEDIER. Stine Liv Johansen, medieforsker, ph.d. BØRNS LIV OG LEG MED MEDIER Stine Liv Johansen, medieforsker, ph.d. GRUNDLÆGGENDE SPØRGSMÅL HVILKEN BETYDNING HAR MEDIERNE I BØRN OG UNGES LIV? HVORFOR - OG HVORDAN - SKAL VI FORHOLDE OS TIL IT OG DIGITALE

Læs mere

Klage over skjult reklame for Facebook i Aftenshowet, vist på DR1

Klage over skjult reklame for Facebook i Aftenshowet, vist på DR1 6. september 2016 DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

Udvikling af mobil app til eksisterende TV- program Gruppe 8. Marie, Rasmus K. og Laura G.

Udvikling af mobil app til eksisterende TV- program Gruppe 8. Marie, Rasmus K. og Laura G. Udvikling af mobil app til eksisterende TV- program Gruppe 8. Marie, Rasmus K. og Laura G. 1 DEN STORE BAGEDYST- APP Mobil- app til TV- program 1) Idé, indholdselementer, primære funktioner Den Store Bagedyst-

Læs mere

Kommunikation/IT A 2014

Kommunikation/IT A 2014 Kommunikation/IT A 2014 Facebook side projekt Forside Indholdsfortegnelse Formål:... 3 KIE-modellen:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 4 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion...

Læs mere