AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE FRA FURESØ KOMMUNE TIL FURESØ DRIFTSSELSKAB APS (UNDER OMDANNELSE TIL A/S)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE FRA FURESØ KOMMUNE TIL FURESØ DRIFTSSELSKAB APS (UNDER OMDANNELSE TIL A/S)"

Transkript

1 Horten Advokat Klavs V. Gravesen Philip Heymans Allé Hellerup Tlf Fax J.nr. «Sagsnr» AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE FRA FURESØ KOMMUNE TIL FURESØ DRIFTSSELSKAB APS (UNDER OMDANNELSE TIL A/S)

2 Side 2 BILAGSFORTEGNELSE Bilag 1.2. Ekstrakt af Byrådets beslutning af 30. september 2009 om udskillelse af Servicevirksomheden Bilag 2.4. Anlægskartoteker pr. 1. januar 2010 Bilag 3.1. Vurderingsberetning med Overtagelsesbalance Bilag Liste over de medarbejdere, der overdrages fra Kommunen til Serviceselskabet

3 Mellem Side 3 Furesø Kommune CVR-nr Stiager Værløse ( herefter "Kommunen") og Furesø Driftsselskab ApS (Under omdannelse til A/S) CVR-nr Stiager Værløse (herefter "Selskabet") (herefter tilsammen "Parterne" og hver for sig en "Part") gennemføres den 24. juni 2010 en overdragelse af Kommunens drifts-, service-, vedligeholdelses- og administrationsvirksomhed ("Servicevirksomheden") knyttet til Kommunens Spildevandsafledningsvirksomhed ("Spildevandsafledningen") fra Kommunen til Selskabet (herefter som transaktion "Overdragelsen"). 1. BAGGRUND 1.1 Kommunen driver i dag Spildevandsafledningen på baggrund af et hvile-i-sigselv-princip. 1.2 Byrådet i Furesø Kommune har den 30. september 2009 truffet beslutning om udskillelse af Spildevandsafledningen fra den kommunale forvaltning. 1.3 Som en del af udskillelsesprocessen er Farum og Værløse kloakforsyning blevet fusioneret i et nyt fælles spildevandsselskab. Endvidere har Kommunen den 6. oktober 2009 stiftet to anpartsselskaber (Furesø Spildevand ApS og Furesø Driftsselskab ApS). I forbindelse med udskillelsen af Spildevandsafledningen fra Kommunen skal de to anpartsselskaber omdannes til aktieselskaber. Herudover skal Kommunen stifte holdingselskabet Furesø Forsyning Holding A/S, når kapitalforhøjelsen i og omdannelsen af anpartsselskaberne til aktieselskaber er registreret. 1.4 Furesø Spildevand ApS og Furesø Driftsselskab ApS blev begge stiftet ved en kontant anpartskapital på kr kroner. Omdannelsen til aktieselskaberne Furesø Spildevand A/S og Furesø Driftsselskab A/S sker ved (a) en kapitalforhøjelse i Furesø Spildevand ApS, hvorved ved i Spildevandsafledningen (anlæg, ledninger, kontrakter mv.) apportindskydes i Furesø Spildevand ApS, og (b) kapitalforhøjelse i Furesø Driftsselskab ApS ved indskud af kontanter samt overdragelse af servicevirksomheden, herunder medarbejdere, knyttet til Af praktiske årsager blev 7 medarbejdere knyttet til varetagelsen af driften og administrationen mv. af Spildevandsafledningen overdraget til Selskabet den 1. januar Eventuelle rettigheder og pligter i henhold til verserende retssag mod Hoffmann/Krüger indgår i mellemværendet.

4 1.6 Med denne aftale ("Overdragelsesaftalen") overdrages Servicevirksomheden fra Kommunen ved et kontantindskud til Selskabet. Som vederlag herfor modtager Kommunen alene aktier i Selskabet. Side Selskabet bliver ved Overdragelsen 100 % ejet af Kommunen. 2. OVERDRAGELSENS GENSTAND 2.1 Selskabet overtager med Servicevirksomheden både retten og pligten til at levere serviceydelser til brug for drift, vedligeholdelse og administration af Spildevandsafledningen, ligesom Selskabet forpligter sig til at drive Servicevirksomheden inden for de rammer, der følger af lovgivningen, offentlige påbud m.v. 2.2 Al myndighedsudøvelse vedrørende Servicevirksomheden, som det i henhold til lovgivningen påhviler kommuner at varetage, forbliver hos Kommunen. 2.3 Overdragelsen omfatter de aktiver, passiver, rettigheder og forpligtelser, kendte som ukendte, herunder eventualforpligtelser og historiske forpligtelser, der udgør drift, service, vedligeholdelse og administration af Spildevandsafledningen, der hidtil har været drevet af Kommunen, uanset om disse fremgår af overtagelsesbalancen, jf. pkt. 3 ("Overtagelsesbalancen") og Overdragelsesaftalen med bilag. Eventuelle reguleringer sker i medfør af pkt De af Overdragelsen omfattede aktiver, jf. pkt. 2.3, omfatter aktiver bekostet af Servicevirksomheden. Servicevirksomheden omfatter bl.a. medarbejdere, og driftsmidler. En beskrivelse af aktiverne fremgår af anlægskartoteker opgjort pr. 1. januar 2010 for Servicevirksomheden, der er vedlagt Overdragelsesaftalen som Bilag Med Servicevirksomheden overdrages anlæg aktiviteter under udførelse, der er knyttet til Servicevirksomheden, herunder igangværende projekter. 3. VEDERLAG 3.1 Kommunen vederlægges med aktier nominelt kr i Selskabet som følge af Overdragelsens gennemførsel ved kontantindskud. Kommunen modtager således aktier i Selskabet til kurs 100. Den samlede værdi af Servicevirksomheden på kr afspejler markedsværdien af Servicevirksomheden, svarende til den regnskabsmæssige nettoværdi af det overdragne på overtagelsestidspunktet, jf. pkt. 4, som opgjort i Overtagelsesbalancen jf. Bilag OVERTAGELSESDAG 4.1 Overdragelsen af Servicevirksomheden sker med regnskabsmæssig virkning pr. 1. januar 2010 ("Overtagelsesdagen"), jf. den som bilag 3.1 vedlagte Overtagelsesbalance. 4.2 Indtægter og udgifter for tiden efter Overtagelsesdagen oppebæres af respektive afholdes for Selskabets regning og risiko. Der vil efter Overdragelsen blive udarbejdet en refusionsopgørelse mellem Kommunen og Selskabet vedrørende indtægter og udgifter tilhørende Selskabet, som er oppebåret/afholdt af Kommunen efter Overtagelsesdagen. Refusionssaldoen forfalder til betaling på anfordring.

5 5. GENNEMFØRSEL AF OVERDRAGELSEN Side Overdragelsen af Servicevirksomheden sker ved Parternes underskrift af Overdragelsesaftalen. 5.2 Kommunen vil efter Overdragelsen stifte Furesø Forsyning Holding A/S ("Holdingselskabet") ved at apportindskyde bl.a. Kommunens aktier i Selskabet. Kommunen vil som vederlag herfor alene modtage aktier i Holdingselskabet, der således bliver eneaktionær i Selskabet. 6. ØVRIGE VILKÅR 6.1 Dokumentation Overdragelsen dokumenteres ved Overdragelsesaftalen med bilag Parterne er forpligtede til efter Overdragelsen at udstede sådanne dokumenter og udføre sådanne handlinger, som er nødvendige eller hensigtsmæssige for at sikre Overdragelsen. Parterne fastlægger procedurer for Overdragelsens gennemførelse, således at Selskabet sikres indtræden i de rettigheder og forpligtelser der følger Servicevirksomheden, og som hviler på Kommunen frem til Overtagelsesdagen. 6.2 Lejemål m.v Efter Overdragelsen indgår Selskabet og Furesø Spildevand ApS (under omdannelse til A/S) aftale om leje af erhvervslokaler til brug for Selskabets varetagelse af driften af Furesø Spildevand ApS (under omdannelse til A/S). 6.3 Kontrakt- og aftaleforhold m.v., som overdrages Overdragelsen omfatter samtlige kundeaftaler knyttet til Servicevirksomheden, hvori Selskabet indtræder som part. Enhver betaling, der modtages efter Overtagelsesdagen, tilfalder Selskabet Selskabet overtager leverandøraftaler m.v. vedrørende igangværende projekter Overdragelse til Selskabet af de i pkt og nævnte aftaler sikres ved samtykke, der indhentes af Parterne Samtidig med underskrivelse af Overdragelsesaftalen indgår Selskabet aftale med Spildevandsafledningen om levering af drifts- og administrationsydelser fra Selskabet("Drifts- og Administrationsaftalen"). 6.4 Debitorer og andre tilgodehavender Selskabet overtager ingen debitorer Selskabet overtager retten og pligten til periodiseringer af salg vedrørende Servicevirksomheden, uanset om dette måtte være et aktiv eller et passiv for Selskabet. 6.5 Immaterielle rettigheder

6 6.5.1 Selskabet overtager alle immaterielle rettigheder, som alene vedrører Servicevirksomheden, uanset om disse er registreret i dokumenter, dog afgrænset under hensyn til persondataloven og regler om opbevaring af arkivalier, som Kommunen er underlagt. Side Forsikringsaftaler Forsikringsaftaler knyttet til Servicevirksomheden overgår til Selskabet efter konkret aftale med forsikringsselskabet. Selskabet skal efter Overdragelsen sikre, at aktiverne omfattet af Overdragelsen er forsvarligt forsikrede. 6.7 Medarbejdere Medarbejderne, der i dag er ansat i Spildevandsafledningen ("Medarbejderne") omfattes af Overdragelsen. En liste over overdragede medarbejdere er vedlagt Overdragelsesaftalen som Bilag Medarbejdernes ansættelsesforhold overdrages til Selskabet i overensstemmelse med lov om lønmodtageres retsstilling ved virksomhedsoverdragelse med de rettigheder og forpligtelser, der følger af Medarbejdernes ansættelseskontrakter, det gældende overenskomstsystem og eventuelle kommunale aftaler, samt Medarbejdernes ansættelsesvilkår i øvrigt. 7. ARKIVALIER 7.1 Alle arkivalier, herunder i form af papirer, kort, tegninger, planer, fotografier, mikrofilm, lyd- og videobånd, og elektronisk lagrede oplysninger, herunder i ESDH- og EDH-systemer, registre og databaser pr. 1. maj 2010, som vedrører drifts- og administrationsvirksomheden, forbliver Kommunens ejendom, og behandles efter de for Kommunens arkivalier gældende regler. 7.2 Arkivalier, som er afleveret til Kommunens kommunale arkiver, forbliver i arkiverne, hvortil Selskabet vil have arkivadgang efter reglerne i arkivloven og Kommunens arkivbestemmelser. Arkivalierne opbevares og kasseres af det lokale arkiv efter de til enhver tid gældende bestemmelser. 7.3 Andre arkivalier end arkivalier omfattet af pkt afleveres til de kommunale arkiver efter de for Kommunens arkivalier gældende regler. Tidspunkt for aflevering aftales inden for rammerne af disse bestemmelser. 7.4 Selskabet forpligter sig til at opbevare relevante oplysninger knyttet til drift, administration mv. af Spildevandsafledningen i det omfang det følger af lov om aktindsigt i forvaltningen eller særlovgivningen i øvrigt. 7.5 Selskabet har i øvrigt ret til fra Kommunen at modtage dokumenter af aktuel betydning for Selskabets virksomhed, herunder dokumenter til opfyldelse af bogføringslovens regler. 8. ANSVAR 8.1 Selskabet overtager samtlige aktiver, som de er og forefindes (som beset) pr. 24. juni 2010.

7 8.2 Kommunen giver ingen indeståelser for stand, fejl eller mangler. Selskabet fraskriver sig således retten til at gøre nogen form for misligholdelsesbeføjelser gældende mod Kommunen ud over vanhjemmel. Side 7 9. MOMS 9.1 Selskabet overtager momsreguleringsforpligtelser, som måtte påhvile Kommunen ved overdragelse af aktiverne i Servicevirksomheden. Selskabet ansøger SKAT om tilladelse til ikke at opgøre momsreguleringsforpligtelsen, og Selskabet forpligter sig til loyalt at opfylde betingelserne fritagelse, herunder pligt til at opbevare oplysninger, som SKAT måtte stille som vilkår for tilladelsen. 10. SÆRLIGE EFTERREGULERINGER 10.1 Såfremt det efter Overdragelsen måtte vise sig, at et passiv eller anden forpligtelse tilhørende Spildevandsforsyningen ikke er optaget til en værdi i Åbningsbalancen, uanset at dette skulle være sket i overensstemmelse med årsregnskabsloven og principperne for værdiansættelsen af Spildevandsforsyningen, jf. pkt. 3.1, skal der ske en værdiansættelse heraf. Såfremt der på baggrund heraf konkluderes, at den manglende postering indebærer en reduktion af de indskudte nettoværdier i overensstemmelse med Åbningsbalancen, kompenseres Selskabet af Kommunen som stifter Såfremt det efter Overdragelsen måtte vise sig, at et aktiv tilhørende Kommunen er overdraget til Selskabet og optaget til en værdi i Åbningsbalancen, uanset at dette aktiv ikke tilhører Spildevandsforsyningen, skal der ske en værdiansættelse heraf og aktivet tilbageføres til Kommunen ved en kapitalnedsættelse i Selskabet Værdiansættelse i medfør af denne bestemmelse skal svare til markedsprisen. 11. AFTALENS ENHED 11.1 Overdragelsesaftalen med bilag udgør sammen med Selskabets forhandlingsprotokol for beslutning om kapitalforhøjelsen, reviderede vedtægter og Overtagelsesbalancen grundlaget for Overdragelsen. Såfremt der måtte være uoverensstemmelser i ordlyden af dokumenterne, har forhandlingsprotokol for beslutning om kapitalforhøjelsen, reviderede vedtægter og Overtagelsesbalancen forrang, mens Overdragelsesaftalen har forrang over bilagene hertil Ud over, hvad der udtrykkeligt fremgår af Overdragelsesaftalens bestemmelser, er Parterne forpligtet til at udføre sådanne handlinger, som er nødvendige eller hensigtsmæssige for, at Overdragelsesaftalen efterleves efter sit formål og indhold Såfremt en eller flere af bestemmelserne i Overdragelsesaftalen måtte være eller blive ugyldige eller i strid med ufravigelige retsforskrifter eller myndighedspåbud, skal Parterne erstatte de pågældende bestemmelser med bestemmelser, som efter deres virkning for Parterne ligger så tæt på de ugyldige/uretmæssige bestemmelser, at det med rimelighed kan antages, at Parterne ville have indgået aftalen på disse vilkår. Ugyldighed af en aftalebestemmelse skal ikke påvirke gyldigheden af Overdragelsen eller Overdragelsesaftalens øvrige bestemmelser.

8 11.4 I det omfang Kommunens rettigheder og forpligtelser i forhold til tredjemand i henhold til offentligretlige tilladelser, privatretlige servitutter og privatretlige aftaler ikke med virkning for tredjemand kan overdrages fra Kommunen til Serviceselskabet, forbliver disse rettigheder og pligter i forhold til tredjemand hos Kommunen. Parterne er da forpligtet til at indgå aftaler og udføre sådanne handlinger, som er nødvendige eller hensigtsmæssige for at sikre, at Selskabet i videst muligt omfang stilles som om Kommunens rettigheder og pligter i forhold til tredjemand var overdraget fra Kommunen til Selskabet. Side OMKOSTNINGER 12.1 Selskabet afholder samtlige omkostninger forbundet med Overdragelsen Det påhviler Selskabet at bære omkostninger til gennemførelse af nødvendige anmeldelser, registreringer, godkendelser mv. til gennemførelse af Overdragelsen og sikring af Selskabets rettigheder. Denne overdragelsesaftale underskrives i t0 originale eksemplarer, hvoraf hver Part modtager et eksemplar. Værløse, den 24. juni 2010 Furesø Kommune Ole Bondo Christensen, Borgmester Michael Schrøder, Kommunaldirektør Værløse, den 24. juni 2010 Furesø Driftsselskab ApS (Under omdannelse til A/S) Niels Thygesen, direktør

AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE ROSKILDE KOMMUNES FORSYNINGERS SERVICEVIRKSOMHED TIL ROSKILDE FORSYNING A/S (UNDER STIFTELSE) W:\42523\146102\000010.

AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE ROSKILDE KOMMUNES FORSYNINGERS SERVICEVIRKSOMHED TIL ROSKILDE FORSYNING A/S (UNDER STIFTELSE) W:\42523\146102\000010. AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE AF ROSKILDE KOMMUNES FORSYNINGERS SERVICEVIRKSOMHED TIL ROSKILDE FORSYNING A/S (UNDER STIFTELSE) W:\42523\146102\000010.doc Side 2 BILAGSFORTEGNELSE Bilag 2.4. Anlægskartoteker

Læs mere

AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE ROSKILDE KOMMUNES SPILDEVANDSFORSYNINGSVIRKSOMHED TIL ROSKILDE SPILDEVAND A/S (UNDER STIFTELSE) W:\42523\146105\

AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE ROSKILDE KOMMUNES SPILDEVANDSFORSYNINGSVIRKSOMHED TIL ROSKILDE SPILDEVAND A/S (UNDER STIFTELSE) W:\42523\146105\ AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE AF ROSKILDE KOMMUNES SPILDEVANDSFORSYNINGSVIRKSOMHED TIL ROSKILDE SPILDEVAND A/S (UNDER STIFTELSE) W:\42523\146105\000010.doc Advokataktieselskabet Horten CVR 16997404 Side

Læs mere

AKTIVOVERDRAGELSESAFTALE

AKTIVOVERDRAGELSESAFTALE AKTIVOVERDRAGELSESAFTALE MELLEM OG EGEDAL FORSYNING & SERVICE A/S FURESØ DRIFTSSELSKAB A/S q:\egedal forsyning\01 bestyrelsen\09 forretningsudvikling\samarbejde_furesø\materiale til bestyrelserne\final_udsendelse\bilag

Læs mere

AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE ROSKILDE KOMMUNES VARMEFORSYNINGSVIRKSOMHED TIL ROSKILDE VARME A/S (UNDER STIFTELSE) W:\42523\146104\000010.

AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE ROSKILDE KOMMUNES VARMEFORSYNINGSVIRKSOMHED TIL ROSKILDE VARME A/S (UNDER STIFTELSE) W:\42523\146104\000010. AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE AF ROSKILDE KOMMUNES VARMEFORSYNINGSVIRKSOMHED TIL ROSKILDE VARME A/S (UNDER STIFTELSE) W:\42523\146104\000010.doc Side 2 BILAGSFORTEGNELSE Bilag 2.4 Anlægskartoteker pr. 1.

Læs mere

UDKAST NR maj 2010 AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE FRA HALSNÆS KOMMUNE TIL HALSNÆS KOMMUNALE RENOVATION OG GENBRUG A/S

UDKAST NR maj 2010 AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE FRA HALSNÆS KOMMUNE TIL HALSNÆS KOMMUNALE RENOVATION OG GENBRUG A/S UDKAST NR. 1 6. maj 2010 AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE FRA HALSNÆS KOMMUNE TIL HALSNÆS KOMMUNALE RENOVATION OG GENBRUG A/S C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 7 - bilag 6 overdragelsesaftale renovation og genbrug.doc

Læs mere

UDKAST NR juni 2010 AFTALE OM OVERDRAGELSE AF RUDERSDAL KOMMUNES. VAND- OG SPILDEVANDSFORSYNING Til RUDERSDAL FORSYNING A/S

UDKAST NR juni 2010 AFTALE OM OVERDRAGELSE AF RUDERSDAL KOMMUNES. VAND- OG SPILDEVANDSFORSYNING Til RUDERSDAL FORSYNING A/S Horten Advokat «Sagsbeh_navn» Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. «Sagsnr» UDKAST NR. 1 23. juni 2010 AFTALE OM OVERDRAGELSE AF RUDERSDAL KOMMUNES VAND- OG SPILDEVANDSFORSYNING

Læs mere

UDKAST 1. 9. april 2008 AFTALE OM OVERDRAGELSE AF ASSENS KOMMUNES VANDFORSYNING VED APPORTINDSKUD VED STIFTELSE AF ASSENS VANDVÆRK A/S

UDKAST 1. 9. april 2008 AFTALE OM OVERDRAGELSE AF ASSENS KOMMUNES VANDFORSYNING VED APPORTINDSKUD VED STIFTELSE AF ASSENS VANDVÆRK A/S 9. april 2008 UDKAST 1 AFTALE OM OVERDRAGELSE AF ASSENS KOMMUNES VANDFORSYNING VED APPORTINDSKUD VED STIFTELSE AF ASSENS VANDVÆRK A/S W:\42806\138415\000003.DOC Side 2 BILAGSFORTEGNELSE Bilag 1.2 Bilag

Læs mere

UDKAST AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE. 18. december 2013 MELLEM EGEDAL KOMMUNE EGEDAL FJERNVARME A/S UNDER STIFTELSE

UDKAST AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE. 18. december 2013 MELLEM EGEDAL KOMMUNE EGEDAL FJERNVARME A/S UNDER STIFTELSE Horten Advokat Line Markert Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 147358 UDKAST 18. december 2013 AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE MELLEM OG EGEDAL KOMMUNE EGEDAL FJERNVARME

Læs mere

UDKAST NR juni 2010 AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE RANDERS KOMMUNES VANDFORSYNINGSVIRKSOMHED TIL RANDERS SPILDEVAND A/S

UDKAST NR juni 2010 AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE RANDERS KOMMUNES VANDFORSYNINGSVIRKSOMHED TIL RANDERS SPILDEVAND A/S UDKAST NR. 1 23. juni 2010 AFTALE OM AKTIVOVERDRAGELSE AF RANDERS KOMMUNES VANDFORSYNINGSVIRKSOMHED TIL RANDERS SPILDEVAND A/S BILAGSFORTEGNELSE Side 2 Bilag 1.2 Kommunalbestyrelsens beslutning af 21.

Læs mere

BILAG 9 - OVERDRAGELSESAFTALE

BILAG 9 - OVERDRAGELSESAFTALE Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 J.nr. 180731 UDKAST 23.05.2019 BILAG 9 - OVERDRAGELSESAFTALE MELLEM OG ØSTSJÆLLANDS BEREDSKAB I/S ROSKILDE KOMMUNE Horten

Læs mere

AFTALE OM APPORTINDSKUD

AFTALE OM APPORTINDSKUD J.nr. 211797 Udkast 09/06/2010 AFTALE OM APPORTINDSKUD mellem Svendborg Spildevand A/S og Svendborg Forsyningsservice A/S vedrørende overdragelsen og grenspaltningen af den servicevirksomhed, som hidtil

Læs mere

AFTALE VARETAGELSE AF DRIFTS- OG ADMINISTRATIONSOPGAVER MV. I HALSNÆS KOMMUNALE RENOVATION OG GENBRUG A/S

AFTALE VARETAGELSE AF DRIFTS- OG ADMINISTRATIONSOPGAVER MV. I HALSNÆS KOMMUNALE RENOVATION OG GENBRUG A/S AFTALE OM VARETAGELSE AF DRIFTS- OG ADMINISTRATIONSOPGAVER MV. I HALSNÆS KOMMUNALE RENOVATION OG GENBRUG A/S Mellem Side 2 Halsnæs Kommunale Forsyning A/S CVR-nr. 32 47 36 60 Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk

Læs mere

AFTALE VARETAGELSE AF DRIFTS- OG ADMINISTRATIONSOPGAVER MV. I HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S

AFTALE VARETAGELSE AF DRIFTS- OG ADMINISTRATIONSOPGAVER MV. I HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S AFTALE OM VARETAGELSE AF DRIFTS- OG ADMINISTRATIONSOPGAVER MV. I HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S Mellem Side 2 Halsnæs Kommunale Forsyning A/S CVR-nr. 32 47 36 60 Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk

Læs mere

Udkast SAMARBEJDSAFTALE MELLEM ROSKILDE KOMMUNE ROSKILDE FORSYNING A/S. Advokataktieselskabet Horten CVR

Udkast SAMARBEJDSAFTALE MELLEM ROSKILDE KOMMUNE ROSKILDE FORSYNING A/S. Advokataktieselskabet Horten CVR Udkast SAMARBEJDSAFTALE MELLEM ROSKILDE KOMMUNE OG ROSKILDE FORSYNING A/S Advokataktieselskabet Horten CVR 16997404 BILAGSFORTEGNELSE Side 2 Bilag 3.2 Retningslinjer for Serviceselskabets varetagelse af

Læs mere

Overdragelsesaftale. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d.

Overdragelsesaftale. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil:

Læs mere

AFTALE OM APPORTINDSKUD

AFTALE OM APPORTINDSKUD J.nr. 211797 Udkast 06/06/2010 AFTALE OM APPORTINDSKUD mellem Svendborg Kommune og Svendborg Affald A/S vedrørende overdragelsen og apportindskuddet af den affaldsvirksomhed, som hidtil er drevet af Svendborg

Læs mere

AFTALE OM OVERDRAGELSE AF RANDERS KOMMUNES SPILDEVANDSFORSYNING SOM APPORTINDSKUD VED STIFTELSE AF RANDERS SPILDEVAND A/S

AFTALE OM OVERDRAGELSE AF RANDERS KOMMUNES SPILDEVANDSFORSYNING SOM APPORTINDSKUD VED STIFTELSE AF RANDERS SPILDEVAND A/S UDKAST 27-04-2009 AFTALE OM OVERDRAGELSE AF RANDERS KOMMUNES SPILDEVANDSFORSYNING SOM APPORTINDSKUD VED STIFTELSE AF RANDERS SPILDEVAND A/S Side 2 BILAGSFORTEGNELSE Bilag 1.2. Ekstrakt af byr dets beslutning

Læs mere

Bilag A Oversigt over og beskrivelse af dokumenter til brug for etablering af Furesø Kommunes Forsyningskoncern

Bilag A Oversigt over og beskrivelse af dokumenter til brug for etablering af Furesø Kommunes Forsyningskoncern Bilag A Oversigt over og beskrivelse af dokumenter til brug for etablering af Furesø Kommunes Forsyningskoncern Som beskrevet i dagsordenens sagsfremstilling foregår processen i forbindelse med etablering

Læs mere

Aftale. Aarhus Oktober Sagsnr Dok.nr UDKAST oktober 2015

Aftale. Aarhus Oktober Sagsnr Dok.nr UDKAST oktober 2015 Aarhus Oktober 2015 Sagsnr. 021613-0031 Aftale om etablering af det fælleskommunale redningsberedskab Nordvestjyllands Brandvæsen I/S, mellem Holstebro Kommune, Lemvig Kommune, Skive Kommune og Struer

Læs mere

RAMMENOTAT OM ETABLERING AF EN RENSE-KONCERN

RAMMENOTAT OM ETABLERING AF EN RENSE-KONCERN Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 156293 RAMMENOTAT OM ETABLERING AF EN RENSE-KONCERN NOTAT OM EJERAFTALE, FORANKRING AF EJERSKAB

Læs mere

FUSIONSAFTALE. vedr. sammenlægningen af. Det religiøse samfund Areopagos Danmark (I det følgende kaldet ADK) CVR 10526094

FUSIONSAFTALE. vedr. sammenlægningen af. Det religiøse samfund Areopagos Danmark (I det følgende kaldet ADK) CVR 10526094 Vort j.nr. 525047-001 FUSIONSAFTALE vedr. sammenlægningen af Det religiøse samfund Areopagos Danmark (I det følgende kaldet ADK) CVR 10526094 Og Det religiøse samfund I Mesterens Lys (I det følgende kaldet

Læs mere

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Matr.nr.1DI, Lille Værløse, Værløse til salg. Dato: Indholdsfortegnelse Parter side 2 Grunden side 2 Servitutter side 3 Overtagelse side 3 Øvrige forhold side 4 Miljø

Læs mere

Overdragelsesaftale Århus Vand A/S

Overdragelsesaftale Århus Vand A/S Overdragelsesaftale Århus Vand A/S Side 1 af 10 Indhold 1. AFTALENS BAGGRUND 3 2. DET OVERDRAGNE 3 3. MEDARBEJDERE 5 4. OVERDRAGELSESSUMMEN OG DENS BERIGTIGELSE 6 5. OVERTAGELSESDAGEN 6 6. REFUSIONSOPGØRELSE

Læs mere

EJERAFTALE OG AFTALE OM UDØVELSE AF FÆLLES LEDELSE AF KOMMUNERNES FORSYNINGSKONCERNER

EJERAFTALE OG AFTALE OM UDØVELSE AF FÆLLES LEDELSE AF KOMMUNERNES FORSYNINGSKONCERNER UDKAST 13.03.11 EJERAFTALE OG AFTALE OM UDØVELSE AF FÆLLES LEDELSE AF KOMMUNERNES FORSYNINGSKONCERNER mellem Greve Kommune CVR-nr. 44 02 39 11 Rådhusholmen 10 2670 Greve, og Solrød Kommune CVR-nr. 68 53

Læs mere

Nordfyns Kommune CVR-nr Rådhuset, Østergade 23, 5400 Bogense (i det følgende kaldet overdrager)

Nordfyns Kommune CVR-nr Rådhuset, Østergade 23, 5400 Bogense (i det følgende kaldet overdrager) J.nr. 11690 LR/ras Advokat Lars Rasmussen Udkast af den 13. august 2007. Karsten Thygesen Jens Peter Henriksen Kaj Møller Nielsen Grethe Laursen Holger Svanberg Jan Hollmén Olesen Jørn Frøhlich Lars Rasmussen

Læs mere

Indstilling. Selskabsgørelse af Vand og Spildevand (3): Godkendelse af overtagelsesbalance og overdragelsesaftale. 1. Resume

Indstilling. Selskabsgørelse af Vand og Spildevand (3): Godkendelse af overtagelsesbalance og overdragelsesaftale. 1. Resume Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 1. december 2009 Selskabsgørelse af Vand og Spildevand (3): Godkendelse af overtagelsesbalance og overdragelsesaftale Økonomiområdet Teknik

Læs mere

St. Merløse Varme A/S under stiftelse. Vurderingsberetning. i henhold til selskabslovens 36 med vedhæftet åbningsbalance pr. 1.

St. Merløse Varme A/S under stiftelse. Vurderingsberetning. i henhold til selskabslovens 36 med vedhæftet åbningsbalance pr. 1. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Bruun's Galleri Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C Telefon 86 76 46 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk i henhold til selskabslovens 36 med vedhæftet

Læs mere

Vedtægter. PWT Holding A/S

Vedtægter. PWT Holding A/S Vedtægter PWT Holding A/S 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er PWT Holding A/S. 1.2 Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1.3 Selskabets formål er at besidde kapital, kapitalandele

Læs mere

VEJLEDNING OM Stiftelse af et kapitalselskab, inkl. udkast til en vedtægt for et aktieselskab og anpartsselskab UDGIVET AF Erhvervsstyrelsen

VEJLEDNING OM Stiftelse af et kapitalselskab, inkl. udkast til en vedtægt for et aktieselskab og anpartsselskab UDGIVET AF Erhvervsstyrelsen VEJLEDNING OM Stiftelse af et kapitalselskab, inkl. udkast til en vedtægt for et aktieselskab og anpartsselskab UDGIVET AF Erhvervsstyrelsen Maj 2011 Indholdsfortegnelse 1. Stiftelse af kapitalselskab...

Læs mere

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse:

HANDELSVILKÅR. Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til. Navn: CVR nr. Adresse: HANDELSVILKÅR Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle sælger til Navn: CVR nr. Adresse: en ca. 2.045 m2 stor del af litra 7000 t beliggende ved Jellingvej/E.T. Jørgensensvej, 7100 Vejle (i det følgende

Læs mere

Overdragelsesaftale. Trekantområdets Brandvæsen I/S. Vejen Kommune. Version 3. juli 2015. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Advokat (L), ph.d.

Overdragelsesaftale. Trekantområdets Brandvæsen I/S. Vejen Kommune. Version 3. juli 2015. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Advokat (L), ph.d. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil: 25 29 08 40 J.nr.

Læs mere

UDKAST af 31. oktober 2011

UDKAST af 31. oktober 2011 Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 152531 UDKAST af 31. oktober 2011 EJERAFTALE mellem Assens Kommune Faaborg-Midtfyn Kommune Nyborg Kommune Odense Kommune

Læs mere

Særligt udvalg til forberedelse. Kommunale Forsyning A/S. Beslutningsreferat

Særligt udvalg til forberedelse. Kommunale Forsyning A/S. Beslutningsreferat Særligt udvalg til forberedelse af Halsnæs Kommunale Forsyning A/S Beslutningsreferat af møde den kl. 16.00 i Diamanten Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN 21 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 4 SAGER TIL EFTERRETNING

Læs mere

Bilag 1.8(a) til ejeraftale om KLAR Forsyning ApS VERSION 2015.09.14 VEDTÆGTER FOR KLAR FORSYNING APS. CVR-nr. 36 48 44 38

Bilag 1.8(a) til ejeraftale om KLAR Forsyning ApS VERSION 2015.09.14 VEDTÆGTER FOR KLAR FORSYNING APS. CVR-nr. 36 48 44 38 Bilag 1.8(a) til ejeraftale om KLAR Forsyning ApS Horten Advokat Jim Øksnebjerg Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 166742 VERSION 2015.09.14 VEDTÆGTER FOR KLAR

Læs mere

Ringsted Forsyning. Vurderingsberetning med tilhørende udkast til overdragelsesbalance pr. 26. juni 2012. pwc

Ringsted Forsyning. Vurderingsberetning med tilhørende udkast til overdragelsesbalance pr. 26. juni 2012. pwc Ringsted Forsyning A/S Vurderingsberetning med tilhørende udkast til overdragelsesbalance pr. 26. juni 2012 pwc Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Bestyrelsens underskrifter i Vurderingsberetning afgivet

Læs mere

EJERAFTALE ARBEJDSUDKAST 17112014 MELLEM ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S VARDE FORSYNING A/S

EJERAFTALE ARBEJDSUDKAST 17112014 MELLEM ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S VARDE FORSYNING A/S Horten Advokat Line Markert Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 157964 ARBEJDSUDKAST 17112014 EJERAFTALE MELLEM OG ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S VARDE FORSYNING

Læs mere

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Bruun's Galleri Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Aarhus C

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Bruun's Galleri Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Aarhus C KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Bruun's Galleri Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Aarhus C Telefon 86 76 46 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk Vurderingsberetning afgivet af uafhængig

Læs mere

Miljø- og Energiforvaltningen etablering af ny energikoncern

Miljø- og Energiforvaltningen etablering af ny energikoncern Punkt 3. Miljø- og Energiforvaltningen etablering af ny energikoncern 2015-048055 Miljø- og Energiudvalget indstiller, at byrådet godkender, at der stiftes et holdingselskab Aalborg Energi Holding A/S,

Læs mere

SAMHANDELSAFTALE VEDRØRENDE KON- TROL OG OPFØLGNING MED SOCIALE KLAUSU- LER

SAMHANDELSAFTALE VEDRØRENDE KON- TROL OG OPFØLGNING MED SOCIALE KLAUSU- LER Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 166727 SAMHANDELSAFTALE VEDRØRENDE KON- TROL OG OPFØLGNING MED SOCIALE KLAUSU- LER MELLEM

Læs mere

HANDLINGSPLAN FOR OMDANNELSE AF LYNETTEFÆLLESSKABET I/S TIL ET AKTIESELSKAB

HANDLINGSPLAN FOR OMDANNELSE AF LYNETTEFÆLLESSKABET I/S TIL ET AKTIESELSKAB UDKAST September 2011 HORTEN Bilag til pkt. 3 HANDLINGSPLAN FOR OMDANNELSE AF LYNETTEFÆLLESSKABET I/S TIL ET AKTIESELSKAB Spildevandscentret Lynettefællesskabet I/S ejes i dag af de 8 kommuner Frederiksberg,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS (CVR-NR. 32 44 71 04)

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS (CVR-NR. 32 44 71 04) Horten Advokat Line Markert Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 159489 VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS (CVR-NR. 32 44 71 04) J:\TOJ - GBS\bestyrelsesmøder\28052013\Vedtægter

Læs mere

ABCD KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Bruun's Galleri Værkmestergade 25 Postboks Århus C

ABCD KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Bruun's Galleri Værkmestergade 25 Postboks Århus C KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Bruun's Galleri Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C Telefon 86 76 46 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk i henhold til aktieselskabslovens 6a

Læs mere

[øvrige aktionærer]............,...,... er herefter samlet benævnt Projektejerne og individuelt Projektejer,

[øvrige aktionærer]............,...,... er herefter samlet benævnt Projektejerne og individuelt Projektejer, INVESTERINGSAFTALE 2 Mellem [Navn og adresse på Investor] CVR nr. [xx xx xx xx] (herefter benævnt Investor ) og og og [øvrige aktionærer]..............................,...,... er herefter samlet benævnt

Læs mere

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone.

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone. Købsaftale Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle, sælger herved til Navn: CPR / CVR nr.: Adresse : Postnr. + by: E-mail: følgende del af den Vejle Kommune ifølge tinglyst adkomst tilhørende ejendom matr.nr.

Læs mere

Egedal Fjernvarme A/S. Vurderingsberetning med tilhørende åbningsbalance

Egedal Fjernvarme A/S. Vurderingsberetning med tilhørende åbningsbalance Egedal Fjernvarme A/S Vurderingsberetning med tilhørende åbningsbalance pr. 1. januar 2013 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Bestyrelsens underskrifter 1 Vurderingsberetning afgivet af uafhængig revisor

Læs mere

Samordningsaftale for Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S

Samordningsaftale for Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S Samordningsaftale for Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S 1 Navn og hjemsted Interessentskabets navn er Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme I/S (herefter benævnt interessentskabet ). Gentofte og Gladsaxe Fjernvarme

Læs mere

Mellem. Boligforeningen AAB Afdeling 95 Artillerivej 34 2300 København S (herefter kaldet Sælger )

Mellem. Boligforeningen AAB Afdeling 95 Artillerivej 34 2300 København S (herefter kaldet Sælger ) J.nr. 6171-25 JG/tjk Dok 000055 Mellem Boligforeningen AAB Afdeling 95 Artillerivej 34 2300 København S (herefter kaldet Sælger ) og Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (herefter kaldet Køber

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at dets opgaver udføres effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at dets opgaver udføres effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Udkast 2017.07.03 Horten Advokat Jim Øksnebjerg Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 166742 VEDTÆGTER FOR KLAR FORSYNING A/S CVR-nr. 36 48 44 38 1. SELSKABETS NAVN

Læs mere

Beslutningsgrundlag. skal min personligt ejede virksomhed omdannes efter den skattefrie metode?

Beslutningsgrundlag. skal min personligt ejede virksomhed omdannes efter den skattefrie metode? Beslutningsgrundlag skal min personligt ejede virksomhed omdannes efter den skattefrie metode? Indledning Der kan være mange årsager til at omdanne den personligt ejede virksomhed til et selskab. Overvejelserne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS CVR-NR. 32 44 71 04

VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS CVR-NR. 32 44 71 04 Horten Advokat Line Markert Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 159489 VEDTÆGTER FOR HØRSHOLM VAND APS CVR-NR. 32 44 71 04 C:\Users\gbs\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary

Læs mere

KØBSAFTALE. mellem. Køge Forsyningsinvest ApS. Cvr. nr Vasebækvej Køge. (Nuværende ejerforhold udgør 81,48 %

KØBSAFTALE. mellem. Køge Forsyningsinvest ApS. Cvr. nr Vasebækvej Køge. (Nuværende ejerforhold udgør 81,48 % KØBSAFTALE mellem Køge Forsyningsinvest ApS Cvr. nr. 37243647 Vasebækvej 40 4600 Køge (Nuværende ejerforhold udgør 81,48 % efter salg udgør ejerforhold 57,7 %) (herefter benævnt Sælger ) og Stevns Forsyningsinvest

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. 46 mio. fordelt på aktier á kr. 1 eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. 46 mio. fordelt på aktier á kr. 1 eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD FORSYNING HOLDING A/S CVR-nr. 33 04 73 12 1.

Læs mere

Faxe Kommune Holding A/S

Faxe Kommune Holding A/S Faxe Kommune Holding A/S Industrivej 2, 4683 Rønnede xx xx xx xx Vurderingsberetning til brug for selskabsstiftelse ved apportindskud Åbningsbalance pr. 1. december 2007 Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning

Læs mere

Overdragelsesaftale. Mejlby Kraftvarmeværk. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Advokat, Ph.D.

Overdragelsesaftale. Mejlby Kraftvarmeværk. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Advokat, Ph.D. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Advokat, Ph.D. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Advokat, Ph.D. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil: 25 29 08 40 J.nr. 11769 paa@energiogmiljo.dk

Læs mere

BETINGET OVERDRAGELSESAFTALE VEDRØRENDE SAMMENLÆGNING AF ANDELSSELSKABET FARUM VANDVÆRK OG VÆRLØSES KOMMUNALE VANDFORSYNING.

BETINGET OVERDRAGELSESAFTALE VEDRØRENDE SAMMENLÆGNING AF ANDELSSELSKABET FARUM VANDVÆRK OG VÆRLØSES KOMMUNALE VANDFORSYNING. 7.udkast, 22. september 2009 BETINGET OVERDRAGELSESAFTALE VEDRØRENDE SAMMENLÆGNING AF ANDELSSELSKABET FARUM VANDVÆRK OG VÆRLØSES KOMMUNALE VANDFORSYNING Mellem Andelsselskabet Farum Vandværk CVR NR. 10

Læs mere

UDKAST AFTALE OM MAGESKIFTE. Albertslund Centrum ApS. Lyskær 3 C Herlev. Albertslund Kommune. Nordmarks Allé 1.

UDKAST AFTALE OM MAGESKIFTE. Albertslund Centrum ApS. Lyskær 3 C Herlev. Albertslund Kommune. Nordmarks Allé 1. UDKAST - 2019.03.18 AFTALE OM MAGESKIFTE Mellem Albertslund Centrum ApS Lyskær 3 C 2730 Herlev og Albertslund Kommune Nordmarks Allé 1 2620 Albertslund INDHOLDSFORTEGNELSE 1 AFTALENS GENSTAND... 5 2 OVERTAGELSE...

Læs mere

FORTROLIGT. Notat om udskillelse af Mariagerfjord Kommunes vandforsyning og spildevand i selskabsform

FORTROLIGT. Notat om udskillelse af Mariagerfjord Kommunes vandforsyning og spildevand i selskabsform Advokat Klavs V. Gravesen Advokat Line Markert Ved Stranden 18 Postboks 2034 1012 København K Telefon 77 30 40 50 Telefax 77 30 40 77 UDKAST nr. 3 18. januar 2007 FORTROLIGT Notat om udskillelse af s vandforsyning

Læs mere

Svendborg Kraftvarme A/S under stiftelse. Vurderingsberetning. i henhold til selskabslovens 36 med vedhæftet åbningsbalance pr. 1.

Svendborg Kraftvarme A/S under stiftelse. Vurderingsberetning. i henhold til selskabslovens 36 med vedhæftet åbningsbalance pr. 1. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Bruun's Galleri Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C Telefon 86 76 46 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk Svendborg Kraftvarme A/S under stiftelse

Læs mere

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege Kontrakt Levering af svejserobotter j.nr. 7.01 Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege mellem Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Læs mere

Overdragelsesaftale. Trekantområdets Brandvæsen I/S. Kolding Kommune. Version 4. august 2015

Overdragelsesaftale. Trekantområdets Brandvæsen I/S. Kolding Kommune. Version 4. august 2015 Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil: 25 29 08 40 J.nr.

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune Nyborg Kommune Odense Kommune og Svendborg Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune Nyborg Kommune Odense Kommune og Svendborg Kommune Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 152531 EJERAFTALE mellem Assens Kommune Faaborg-Midtfyn Kommune Nyborg Kommune Odense Kommune og Svendborg Kommune H:\BMF\Øvrige\Udvikling

Læs mere

BETINGET FUSIONSAFTALE

BETINGET FUSIONSAFTALE Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Indehaver, advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Indehaver, advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49C, 4. sal 8000 Aarhus C +45 86 18 00 60 +45 25

Læs mere

TYPEPROBLEMSTILLINGER VED TILSLUT- NING AF EJENDOMME I DET ÅBNE LAND

TYPEPROBLEMSTILLINGER VED TILSLUT- NING AF EJENDOMME I DET ÅBNE LAND Horten Advokat Line Markert Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 159978 TYPEPROBLEMSTILLINGER VED TILSLUT- NING AF EJENDOMME I DET ÅBNE LAND 1. INDLEDNING Vordingborg

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr ,00 fordelt på aktier à kr. 1,00 eller multipla heraf.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr ,00 fordelt på aktier à kr. 1,00 eller multipla heraf. Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 J.nr. 176415 VEDTÆGTER FOR AFLØB BALLERUP A/S CVR-nr. 32659586 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Afløb Ballerup A/S ("Selskabet"). 2. FORMÅL Selskabets

Læs mere

EN FÆLLES SPILDEVANDSKONCERN

EN FÆLLES SPILDEVANDSKONCERN Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 155078 UDKAST af 29 06 12 EN FÆLLES SPILDEVANDSKONCERN STRUKTUR, MODREGNING I BLOKTILSKUD, BESTYRELSENS FOR- HOLD OG

Læs mere

Selskabet skal sikre, at datterselskaberne driver forsyningsvirksomhed effektivt under hensyn til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

Selskabet skal sikre, at datterselskaberne driver forsyningsvirksomhed effektivt under hensyn til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 151286 VEDTÆGTER FOR HOFOR Vand Holding A/S CVR-nr. 34 60 73 97 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er HOFOR Vand Holding A/S.

Læs mere

VARETAGELSE AF OPGAVER PÅ AFFALDSOM- RÅDET

VARETAGELSE AF OPGAVER PÅ AFFALDSOM- RÅDET VARETAGELSE AF OPGAVER PÅ AFFALDSOM- RÅDET MELLEM OG SORØ KOMMUNE AFFALDPLUS INDHOLDSFORTEGNELSE 1. BAGGRUND OG FORMÅL... 4 2. DEFINITIONER... 5 3. OPGAVER OMFATTET AF AFTALEN... 5 4. AKTIVER... 5 5. LEJEMÅL

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr. nr.: Kløvervej 87, 6100 Haderslev Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Boligareal Erhvervsareal Bebygget

Læs mere

KØB AF RECYCLER SLAMSUGER

KØB AF RECYCLER SLAMSUGER KØB AF RECYCLER SLAMSUGER MELLEM OG AFLØB BALLERUP A/S [INDSÆT NAVN] /EBJ Horten Advokatpartnerselskab CVR 33775229 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. BAGGRUND... 4 2. DEFINITIONER... 4 3. KONTRAKTGRUNDLAG...

Læs mere

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand.

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand. Afgift: kr. Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) Ejerlav: Erritsø By, Erritsø Matr. nr.: Matr. nr. Beliggende: Argentinervej husnummer j.nr.: Købsaftale Fredericia Kommune sælger herved den

Læs mere

THISTED VAND A/S. Lukket Dagsorden

THISTED VAND A/S. Lukket Dagsorden THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Thisted Renseanlæg A/S Hanstholm Renseanlæg A/S Øsløs, Tåbel og Vilsund Renseanlæg A/S Lukket Dagsorden

Læs mere

Selskabet skal sikre, at datterselskaberne driver forsyningsvirksomhed effektivt under hensyn til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

Selskabet skal sikre, at datterselskaberne driver forsyningsvirksomhed effektivt under hensyn til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 155078 VEDTÆGTER FOR HOFOR Spildevand Holding A/S CVR-nr. 34 88 74 11 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er HOFOR Spildevand

Læs mere

BETINGET ENTREPRISEKONTRAKT

BETINGET ENTREPRISEKONTRAKT Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 160706 9. juni 2017 BETINGET ENTREPRISEKONTRAKT MELLEM OG FREDERIKSSUND VAND A/S MT HØJGAARD A/S Horten Advokatpartnerselskab

Læs mere

G ORRISSEN F EDERSPIEL K IERKEGAARD

G ORRISSEN F EDERSPIEL K IERKEGAARD Fusionsplan for fusion af Aktieselskabet Schouw & Co. (CVR-nr. 63 96 58 12) og BioMar Holding A/S (CVR-nr. 41 95 18 18) Denne fusionsplan er udarbejdet af bestyrelserne i Aktieselskabet Schouw & Co. og

Læs mere

Rapport til stifteren om revisors udførte arbejde

Rapport til stifteren om revisors udførte arbejde KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Bruun's Galleri Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C Telefon 86 76 46 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk Svendborg Forsyningsservice A/S under

Læs mere

Holbæk Forsyning Holding A/S under stiftelse. Vurderingsberetning. i henhold til selskabslovens 36 med vedhæftet åbningsbalance pr. 1.

Holbæk Forsyning Holding A/S under stiftelse. Vurderingsberetning. i henhold til selskabslovens 36 med vedhæftet åbningsbalance pr. 1. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Bruun's Galleri Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C Telefon 86 76 46 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk Holbæk Forsyning Holding A/S under stiftelse

Læs mere

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens Kontrakt Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part og tilsammen

Læs mere

Danske Havne har bedt os skitsere mulige modeller for omdannelse af aktieselskabshavne til kommunale selvstyrehavne.

Danske Havne har bedt os skitsere mulige modeller for omdannelse af aktieselskabshavne til kommunale selvstyrehavne. 14. november 2012 J.nr.: 244946 MODELLER FOR OMDANNELSE FRA AKTIESELSKABSHAVN TIL SELVSTYREHAVN Danske Havne har bedt os skitsere mulige modeller for omdannelse af aktieselskabshavne til kommunale selvstyrehavne.

Læs mere

AFTALE OM HÅNDTERING AF REGNVAND

AFTALE OM HÅNDTERING AF REGNVAND Advokat Mathias V. Christensen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 J.nr. 175630 AFTALE OM HÅNDTERING AF REGNVAND MELLEM OG Novafos A/S Blokken 9 3469 Birkerød CVR nr. 31 88 49 93 ("Forsyningen

Læs mere

Holbæk Vand A/S under stiftelse. Vurderingsberetning. i henhold til selskabslovens 36 med vedhæftet åbningsbalance pr. 1.

Holbæk Vand A/S under stiftelse. Vurderingsberetning. i henhold til selskabslovens 36 med vedhæftet åbningsbalance pr. 1. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Bruun's Galleri Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C Telefon 86 76 46 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk i henhold til selskabslovens 36 med vedhæftet

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE MELLEM DE NYE ENHEDER OM RBD'ER

SAMARBEJDSAFTALE MELLEM DE NYE ENHEDER OM RBD'ER Bilag 15 Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 DK-2900 Hellerup Tel +45 3334 4000 UDKAST 23.05.2019 J.nr. 180731 SAMARBEJDSAFTALE MELLEM DE NYE ENHEDER OM RBD'ER 1. BAGGRUND 1.1 Østsjællands

Læs mere

Teknik- og Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol. 28. oktober 2008 - kl. 14:00 Mødelokalet i Forsyningshuset, Tietgensvej 3

Teknik- og Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol. 28. oktober 2008 - kl. 14:00 Mødelokalet i Forsyningshuset, Tietgensvej 3 Teknik- og Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol 28. oktober 2008 - kl. 14:00 Mødelokalet i Forsyningshuset, Tietgensvej 3 Indholdsfortegnelse Side 236. Godkendelse af dagsorden 523 237. Til orientering

Læs mere

GH's nuværende aktiviteter udøves i henhold til tilladelse efter havneloven meddelt af Kystdirektoratet (efter delegation fra Trafikministeriet).

GH's nuværende aktiviteter udøves i henhold til tilladelse efter havneloven meddelt af Kystdirektoratet (efter delegation fra Trafikministeriet). NOTAT OM UDSKILLELSE AF SYDHAVNEN ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM Norddjurs Kommune ("NK") ejer 100% af aktiekapitalen i Grenaa Havn A/S ("GH"). GH ejer havnearealerne ved Grenaa Havn, som kan opdeles

Læs mere

Denne Aftale udgør et bilag til Partnerskabs- og driftsaftalen af XX-XX-2019 mellem Parterne. AFTALE OM VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSE.

Denne Aftale udgør et bilag til Partnerskabs- og driftsaftalen af XX-XX-2019 mellem Parterne. AFTALE OM VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSE. Denne Aftale udgør et bilag til Partnerskabs- og driftsaftalen af XX-XX-2019 mellem Parterne. AFTALE OM VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSE mellem Aalborg Havn Logistik A/S og XXX A/S APRIL 2019 Side 1 AFTALE OM VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSE

Læs mere

Energi & Miljø A d v o k a t f i r m a

Energi & Miljø A d v o k a t f i r m a J.nr.: 07-10243 ID nr. 14 Bilag 4 Kommunaløkonomiske problemstillinger 23. oktober 2008 Skolebakken 7, 1. tv. 8000 Århus C Telefon: 86 18 00 60 Fax: 36 92 83 19 www.energiogmiljo.dk CVR: 3113427 1. Sammenfatning

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: Beliggende: Bilstrupparken, 7800 Skive Af

Læs mere

NOTAT OM SELSKABSDANNELSE

NOTAT OM SELSKABSDANNELSE Bilag til pkt. 3 Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 151664 17. maj 2011 NOTAT OM SELSKABSDANNELSE RAMMERNE FOR OMDANNELSE AF LYNETTEFÆLLESSKABET I/S TIL

Læs mere

Ejeraftale. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Advokat, Ph.D. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Advokat, Ph.D.

Ejeraftale. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Advokat, Ph.D. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Advokat, Ph.D. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Advokat, Ph.D. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Advokat, Ph.D. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil: 25 29 08 40 J.nr. 12453 paa@energiogmiljo.dk

Læs mere

Randers Spildevand A/S. Vurderingsberetning afgivet af uafhængig revisor. i henhold til selskabslovens 36, stk. 1, jf. selskabslovens 37, stk.

Randers Spildevand A/S. Vurderingsberetning afgivet af uafhængig revisor. i henhold til selskabslovens 36, stk. 1, jf. selskabslovens 37, stk. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT Bruun's Galleri Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Århus C Telefon 86 76 46 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk Vurderingsberetning afgivet af uafhængig

Læs mere

EJERAFTALE UDKAST ALLERØD KOMMUNE BALLERUP KOMMUNE EGEDAL KOMMUNE FREDENSBORG KOMMUNE FREDERIKSSUND KOMMUNE FURESØ KOMMUNE GENTOFTE KOMMUNE

EJERAFTALE UDKAST ALLERØD KOMMUNE BALLERUP KOMMUNE EGEDAL KOMMUNE FREDENSBORG KOMMUNE FREDERIKSSUND KOMMUNE FURESØ KOMMUNE GENTOFTE KOMMUNE Advokat Klavs V. Gravesen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 UDKAST J.nr. 170554 20. september 2016 EJERAFTALE MELLEM ALLERØD KOMMUNE BALLERUP KOMMUNE EGEDAL KOMMUNE FREDENSBORG KOMMUNE

Læs mere

VEDTÆGTER [FÆLLES] HOLDING A/S CVR-NR. [] 1. NAVN. 1.1 Selskabets navn er [Fælles] Holding A/S ("Selskabet"). 1.2 Selskabets binavne er

VEDTÆGTER [FÆLLES] HOLDING A/S CVR-NR. [] 1. NAVN. 1.1 Selskabets navn er [Fælles] Holding A/S (Selskabet). 1.2 Selskabets binavne er Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 170554 20. september 2016 VEDTÆGTER [FÆLLES] HOLDING A/S CVR-NR. [] 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er [Fælles] Holding

Læs mere

AFTALE OM FÆLLES UDBUD AF INDSAMLNG AF RENOVATION

AFTALE OM FÆLLES UDBUD AF INDSAMLNG AF RENOVATION Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 162945 AFTALE OM FÆLLES UDBUD AF INDSAMLNG AF RENOVATION MELLEM OG SOLRØD KOMMUNE GREVE

Læs mere

4 Vurderingsberetninger og åbningsbalancer i Koncernen:

4 Vurderingsberetninger og åbningsbalancer i Koncernen: Bilag 4: Udkast til vurderingsberetninger og åbningsbalancer 4 Vurderingsberetninger og åbningsbalancer i Koncernen: 4.1 Silkeborg Forsyning A/S under stiftelse Udkast til vurderingsberetning med åbningsbalance

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev. 774 m 2 iflg. tingbogen 112 m 2 (opført i 1961) Kr. 830.000. Kr. 165.300

SALGSBETINGELSER: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev. 774 m 2 iflg. tingbogen 112 m 2 (opført i 1961) Kr. 830.000. Kr. 165.300 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr. nr.: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev 733 Hejsager, Halk Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Bebygget areal Samlet ejendomsværdi: 2010 Samlet grundværdi: 774

Læs mere

Indledning... 3 Formålet med kapitalnedsættelse... 3 Beslutningen om kapitalnedsættelse... 4

Indledning... 3 Formålet med kapitalnedsættelse... 3 Beslutningen om kapitalnedsættelse... 4 Vejledning Kapitalnedsættelse Denne vejledning handler om reglerne om nedsættelse af selskabskapitalen i kapitalselskaber. Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 2.0 Dato: 19-02-2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat Udvalget for Miljø og Teknik's møde Tirsdag den 23-01-2007 Kl. 14:30 Teknisk Forvaltning Mødelokale 1

Referat Udvalget for Miljø og Teknik's møde Tirsdag den 23-01-2007 Kl. 14:30 Teknisk Forvaltning Mødelokale 1 The linked image cannot be displayed. Referat Udvalget for Miljø og Teknik's møde Tirsdag den 23-01-2007 Kl. 14:30 Teknisk Forvaltning Mødelokale 1 Deltagere: Flemming Madsen, Niels Højte Hansen, Birthe

Læs mere

Omdannelse af et andelsselskab med begrænset ansvar til aktieselskab nægtet registreret på grund af manglende omdannelsesplan m.v.

Omdannelse af et andelsselskab med begrænset ansvar til aktieselskab nægtet registreret på grund af manglende omdannelsesplan m.v. Kendelse af 25. september 1995. 95-12.636. Omdannelse af et andelsselskab med begrænset ansvar til aktieselskab nægtet registreret på grund af manglende omdannelsesplan m.v. Aktieselskabslovens 135. (Eskil

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr fordelt på aktier á kr eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr fordelt på aktier á kr eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 155426 UDKAST VEDTÆGTER FOR FORSYNINGEN ALLERØD RUDERSDAL A/S CVR-nr. 34 08 61 92 1. SELSKABETS NAVN 1.1 Selskabets

Læs mere