Referat - KFD generalforsamling tirsdag den 29. januar 2013 kl i Frederiksberg Hallens Restaurant på Jens Jessens Vej 18, 2000 Frederiksberg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat - KFD generalforsamling tirsdag den 29. januar 2013 kl. 19.00 i Frederiksberg Hallens Restaurant på Jens Jessens Vej 18, 2000 Frederiksberg."

Transkript

1 Referat - KFD generalforsamling tirsdag den 29. januar 2013 kl i Frederiksberg Hallens Restaurant på Jens Jessens Vej 18, 2000 Frederiksberg. Dagsorden/stemmeret iht. KFD s vedtægter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Rasmus Foged blev valgt som dirigent af en enig forsamling. Rasmus bekendtgjorde at generalforsamlingen var lovligt og rettidigt indkaldt. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Formand Frank Kanlund aflagde beretningen for 2012: Årsberetning 2012 Kære generalforsamling KFD ere og gæster. Som fungerende formand er det så mit lod at aflægge beretning for Jeg vil indledningsvis gerne henlede opmærksomheden på at den beretning som aflægges ligesom tidligere år er bestyrelsens beretning og altså ikke formandens beretning som mange godt kan forledes til at tro. Derfor er denne beretning også blevet til derved at alle i bestyrelsen har bidraget med indlæg fra deres fagområde ligesom selvfølgelig vores nu tidligere formand er kommet med indspark. Medlemsstatus medlemmer medlemmer En netto medlemsfremgang på 27. Det fordeler sig som følger: 53 nye dommere (helt nye eller nyere indenfor 1-2 år) 2 gamle der begyndte på ny. 6 kom til fra andre dommerklubber 5 mistede vi til andre dommerklubber 22 ophørte. 7 passive ophørte.

2 Kursusstatus i DBU-regi: Der er gennemført 5 dommergrundkurser. Kurser i lederstile, dommer i vanskelige kampe, dommeren som leder 1 +2, teori i praksis, dommer i praksis, linjedommer 1, futsal. I alt 459 tilmeldte, men kun 409 gennemførte dvs. 10 % fravær. Dommer Camp 2012 I februar 2012 gennemførte vi for første gang en Dommercamp i KFD. Ca. 130 dommere deltog i spisningen, men flere var med på dagen for nogle kom og gik. Nogle gik på vores egne kurser og et enkelt DBU-kursus medens andre blev teori- og løbetestet og alle deltog i fællesarrangementerne, teorinyt, paneldiskussionen og fællespisning. Derfor var den evalueringsrapport som DBU-K fik lavet det man kalder fed læsning fordi den bekræftede at der var stor tilfredshed med arrangementet. Den bekræftede nemlig: at den overvejende del følte sig velinformeret før og under DC 12, at indholdet af DC 12, forplejningen og faciliteterne var gode, at man fik glæde og gavn af DC 12 socialt, følte sig aktivt involveret og at KFD erne fik udvidet sit dommernetværk (vigtigt), at 85 % syntes at tiden var godt udnyttet at over 90 % syntes at vores undervisere var kompetente, at over 90 % fik det ud af det som de forventede, at 92,8 % meldte tilbage at de gerne deltager en anden gang. Den med underviserne er vel en af bedste pinde i undersøgelsen fordi det i det store hele var os selv som underviste ved David Vang, Sønderby, Jan Carlsen, Kenn Hansen, Peter Mikkelsen, Tonni Ristorp vi havde faktisk kun de to gazeller fra Sparta ud i kurset løbestil som vi måtte hyre udefra. Tak til for jeres engagerede indsats. Jeg synes faktisk godt at KFD godt kan klappe sig selv på skulderen over en meget vellykket DC 12. Mig bekendt er der på dommersiden ikke gennemført noget lignende d.d. Der har vist været tilløb var DBU som er løbet ud i sandet. En særlig tak i forbindelse med DC12 skal sendes til vores samarbejdspartner DBU-K personificeret ved Kenneth Egeberg og Allan Kofod. Uden jer havde det ganske simpelt ikke været gennemførligt. Allan på

3 logistik og Kenneth på alt andet. Det er i disse sammenhænge vi finder ud af hvor godt vort samarbejde er med DBU-K. Varme hænder: Der tales i disse krisetider ofte om varme og kolde hænder. Jeg vil godt sige tak til alle KFD ere som har bidraget som vejleder, instruktører, fætre, udviklere, mentorer og alle andre som har været ude i forreste linje som varme hænder og som dermed har gjort en indsats for at servicere dommergerningen i København. Særligt finder jeg anledning til i KFD regi at fremhæve vores med DBU-K fælles kampfordeler Ken Folmar og effektmand Mogens Høireby som varme hænder. De er begge poster i vores regnskab hvor de økonomisk bidrager til KFD. For Kens vedkommende kan se at der er udgift for ca kr. og indtægter for ca men hvad der ikke fremgår af regnskabet er der samtidig er tilgået KFD-dommerne ca. kr i honorar og ca. kr. 15,0000 i kørepenge for de ca. 45 kampe og stævner som dommerne er blevet påsat i Også Mogens bidrager til økonomiske regnskab, men på samme vis mere vigtigt ved at være disposition for alle os sammen til eksempelvis på DC 12 så vi kan købe fløjter mv. I er alle med til at holde dommergerningen kørende med jeres varme hænder. Tak for det. Talentprogrammet 2012: Sidste år kunne vi præsentere de nye talenter i KFD's banebrydende Talentprogram. Nu har programmet eksisteret i et år, og vi er særdeles tilfreds med fremdriften. Fokus er fortsat på at få det enkelte talent på banen med ansvar for egen læring. I løbet af programmets første år har talenter forladt programmet og nye er kommet til. Talentprogrammet har i år lavet mange forskellige arrangementer. Eksempelvis har talenterne holdt individuelle oplæg om erfaringer for deres kolleger. Der har også været besøg af specialister med rådgivning om f.eks. ernæring og en tur på feltbane. En stor tak skal lyde til de primære motorer i talentudviklingen, nemlig de rutinerede mentorer, der følger hvert deres talent ganske tæt. Det er tillige herligt at se at vort program fortsat er søgt og der faktisk d.d. er samtaler med et par ansøgere til programmet. En tak til talentchef Kenn Hansen for indsatsen jeg glæder mig personligt til 2013 på dette område. Året dommer: Kenn har jo i øvrigt udmærket sig i 2012 med at blive valgt til årets dommer Tillykke. Tillige tillykke med udgivelsen af din bog Grundbog for Fodbolddommere.

4 DFU: BN har rapporteret at samarbejdet med DFU har været tilfredsstillende Endog så tilfredsstillende at DFU har tilladt sig at tyvstjæle vores formand. Det vender vi tilbage til under eventuelt. På DFU-niveau er det helt store udfordring lige nu (fra oktober) at de forhøjede satser for omkostningsgodtgørelse betyder, at DFU og DBU har indledt fornyede forhandlinger om lønregulering. Der er taget spadestik til udvalgsarbejde om en ny strukturrapport, en slags grundlov for dommerarbejdet i Danmark, som udarbejdes i fællesskab mellem DFU og DBU. I øvrigt med Bjarne Nigaard i udvalget. Jeg vil godt til DFU komme med en opfordring officielt til at overveje lettelser af administrativ karakter for dommerklubberne. Jeg får (flere) grå hår når jeg hører vi ligger og sender flyttebeviser - altså at vi i endnu ikke har fået etableret en DFU-database med onlineadgang så vi har et fællesregister for alle dommer i Kongeriget og nok så væsentligt uafhængigt af DBU. Et system som vi kan gøre notater i om meritter etc. I øvrigt også en tak til DFU som efter ansøgning gav et kontant bidrag til DC 12. DBU-K: De to samarbejdsparter KFD og DBU-K afvikler løbende samarbejdsmøder, hvor der er mulighed for at evaluere de igangværende fælles aktiviteter, komme med nye idéer, og justere efter behov på samarbejdet. Det er også sket i 2012 og vi skal snart have et møde her i Vi har evalueret DC 12, drøftet linjedommere i serie 1 og det var der ikke stemning for blandt klubberne. Det faldt som så meget andet i disse tider på økonomien. Disciplinærsagerne har ligget stabilt om man vil på ca. 30 som har ikke har kunnet behandles administrativt. Der har i årets løb heldigvis ikke været ekstreme tilfælde af fx vold, MEN der har været tilfælde af fysiske angreb, og dermed er der jo til stadighed en opgave at forholde sig til. Det gør KFD sammen med DBU K løbende. Vi ærgrer os og undrer os i KFD over at vi pludselig kunne læse i Københavnsk Fodbold at vort fællesbarn Fair Matchday er gået bort. Det skal vi lige have vendt på næste møde med DBU-K. Desuden skal vi også vende udfordringerne omkring bespisning til kurser. Det har jo været således at det har været aldeles gratis at gå på kursus for KFD ere, men man har ved tilmelding nu kunne konstatere at der betaling for fortæring. Enkelte KFD har henvendt desangående og den skal vi også have vendt. Pt. er ordningen for os KFD ere at man kan tilmelde dig uden at betale, men så medbringe egen madpakke og drikke. Vort fællesbarn udveksling er velfungerende. Udvekslingsordningen til Færøerne og til Oslo har fundet et godt og konstruktivt niveau, og derfor har KFD vovet at bygge næste trin på af nordisk udveksling, idet Göteborg indtræder som en besøgsmulighed fra Senere i dag skal vi også tage stilling til hvem som skal til Færøerne af vores breddedommere.

5 En tak til Allan Kofod for samarbejdet og held og lykke til Allan med arbejdet som administrationschef hos BBU 1. maj samt selvfølgelig en tak til DBU-K for Adidas-pakken: I foråret 2012 valgte KFD s bestyrelse at tilbyde en tøjordning til alle KFD ere inklusive elitedommerne, hvoraf også enkelte har benyttet det. Baggrunden var at Umbro valgte at ophøre med at levere i Danmark. Begrundelse for valget var et skøn. Dommernes tidligere hofleverandør Dinsport kunne ikke klare opgaven og Umbro kunne heller ikke. Overvejelserne gik blandt andet på risikoen ved endnu en mindre operatør contra det veletablerede Adidas, samt at DFU anbefalede netop Adidas. Med rabat og tilskud fra KFD s kasse blev prisen for den enkelte som følger et sæt sort dommertøj 300 kr. og for kr. 550 for den udvidede pakke med en gul supplerende trøje. 144 benyttede sig at den store pakke og 8 af den lille. Der har været problemer for nogen med levering, men dette skulle forhåbentligt være afsluttet og vor leverandør REFCOM har da også lagt sig ned på ryggen og tilbudt kompensation. Som kompensation til de, der købte Adidas-pakker gennem REFCOM og KFD, og derfor kan have oplevet problemerne, leverer REFCOM en sponsorgave til de berørte KFD ere til en værdi af kr KFD forventer, at de aktive dommere, der dømmer i trioer, har ens beklædning i det nye Adidastøj når de repræsenterer KFD og DBU K. Rødt kort KFDs bestyrelse så sig desværre nødsaget til at bruge sin kompetence til at ekskludere et medlem af KFD. Det sker på baggrund af, at medlemmet ud over at være dommer, også har et aktivt hverv som holdleder for et hold, der deltager i DBU Ks turnering. I forbindelse med afvikling af en kamp mellem den nu ekskluderede dommers hold og et andet hold, begår en spiller fra den ekskluderede dommers hold vold mod en anden spiller. Spilleren nægter at oplyse sit navn til dommeren. Efterfølgende forespørges det ekskluderede medlem om spillerens navn, men han nægter at oplyse det, også overfor DBU K. Overfor sin egen boldklubs formand har han pr. sms erkendt at kende navnet på spilleren, men ikke at ville oplyse det, med mindre der blev givet garanti for, at spilleren ikke ville blive politianmeldt for overfaldet. KFD's bestyrelse har bedt dommeren redegøre for forløbet, samt om at oplyse navnet på spilleren, så denne kan behørigt sanktioneres af DBU K, og såfremt det skønnes nødvendigt afhøres af politiet. Dommeren ønskede ikke at oplyse navnet.

6 KFD kæmper bl.a. for fairplay på banerne og i karantænesammenhæng argumenterer overfor DBU K for, at spillere som forløber sig skal modtage passende sanktion. Forudsætningen for dette er naturligvis, at DBU K kan behandle sagen, hvilket ikke er tilfældet, når der ikke oplyses navn. En enig bestyrelse fandt, at dommerens adfærd ikke er forenelig med at repræsentere og virke som dommer for KFD. På den baggrund har bestyrelsen den 21. oktober 2012 meddelt dommeren, at han er ekskluderet af KFD. I overensstemmelse med KFD s vedtægter 7, stk. 6, har dommeren mulighed for at anke bestyrelsens beslutning til den kommende generalforsamling, hvilket ikke skete. Aktiviteter: Udover allerede omtalte DC 12 har der været teorimesterskab som sædvanlig på drillende vis udarbejdet af Jan Carlsen teorimester 2012 blev Rasmus Foged. Vi har været på Tysklandstur med toget fint arrangeret af Kasper med god DSB hjælp fra Rolf Ingdal. Vi medbragte selvfølgelig lagkage i toget og sang fødselsdag for Katrine som fyldte år på turen. Der er løbet DHL i fælledparken og jeg kan annoncere at lige netop det arrangement vil vi gerne relancere i 2013 således at det bliver en KFD-familie-sommerfest. Min tanke er at man tilmelder sig til lidt drikke og lidt spise i vores telt og dem som så har lyst kan også løbe de 5 km. DHL finder sted i 2013 i den sidste uge i august. Jeg skal allerede nu opfordre jer til at sætte tid af i kalenderen til dette sociale arrangement med jeres familie og bedre halvdele. Ronnie Seth fortrød heldigvis sit ægteskab med en konkkurrende dommerklub og returnerede til KFD både som dommer, udvikler og kursusafholder og gennemførte således idrætsførstehjælp. Velkommen tilbage til Ronnie og tak for indsatsen med førstehjælpen. Sidst men ikke mindst havde vi vores afslutningsfest på Stafetten på Østerbro Stadion på sidste kampdag i DS. Den tradition begyndte tilbage omkring årtusindskiftet. Jeg synes det er fantastisk at det som begyndte med at vi nogle stykker tog på Stafetten på sidste kampdag blandt andet os som tog sammen til Dana Cup i Hjørring har været grundstenen og vi i dag sidder så mange til afslutningsfest. Vi slog i 2012 endnu engang rekord med ikke mindre end 113 tilmeldte til spisning. Vi blev i 2012 storunderholdt af en hypnotisør frit opfundet af Kenneth Egeberg og fik selvfølgelig helt uofficielt kåret årets fighter Mogens Høireby, årets talent Ibrahim Dhaflaoui, årets udvikler Bjarne Nigaard, årets bedste udvikling Frederik Nørup og årets vejleder Brian Andersen. De blev alle begavet med et eksemplar af Grundbog for fodbolddommere. Ligeledes blev KFD lotteriet afviklet kaotisk som altid tak til jer som donerede præmier vi vil forsøge at organisere lotteriet bedre næste år. Der er også gennemført aktiviteter målrettet nye dommere nemlig 2 såkaldte åbne udviklinger og også Divisionskamp backstage med Casper Thorsøe. Jeg kunne personligt godt tænke mig lidt større tilslutning fra de nye dommere til dette, men vil Muhammed ikke komme til bjerget så må bjerget komme til Muhammed. Med det så skæver jeg selvfølgelig til det trainee-program som er i støbeskeen og som vi skal drøfte senere.

7 Tillige i øvrigt herligt at vi kan konstatere vor vintertræning gennemføres med så stor tilslutning. Tak til Ibrahim for din varetagelse af dette og du hermed også viser varme hænder. Fodbolddommer.dk mv. I det seneste år har vi søgt at styrke debatmulighederne og informationsniveauet gennem vores hjemmeside og vores side på Facebook. Med hjemmesiden fodbolddommer.dk vil vi gerne holde jer opdateret om ting, der har interesse for københavnske fodbolddommere - det sker gennem nyheder om og med jer, Jan Carlsens klumme om aktuelle kampsituationer mv. På vores Facebookside er der ofte en livlig debat om dommerfaglige spørgsmål. Jeg vil gerne opfordre alle KFD ere til at blive en del af denne debat. Vi håber, det vil være med til at styrke både det faglige og sociale niveau. Tak til alle som har bidraget med historier til fodbolddommer.dk og til redaktøren. Det er med til at gøre vores site interessant og spændende så fortsæt med det og husk at ethvert arrangement kræver et kort skriv til fodbolddommer.dk. Afslutning: Tillykke til alle jer som er rykket op lokalt og i divisionerne og som er ude at vise københavnerflaget både internationalt og nationalt. Ligeledes cadeau til jer der som udviklere er kommet videre i jeres udviklerkarriere. Det er i den forbindelse vanskeligt at fremhæve nogen fremfor andre, men alligevel synes jeg at det bemærkelsesværdigt at vores nyeste dommer på allerhøjeste niveau Betina Engelbrecht efter bare 2½ år nu er indrangeret i herre KS og ikke mindst i 3F ligaen. Imponerende. Jeg ved, at I arbejder benhårdt og seriøst med jeres fritidsinteresse derfor dejligt at I lykkes, men husk også at det kun er en fritidsinteresse og i skal vedblive at være hele mennesker med et fornuftigt og afbalanceret liv, privat og professionelt, ved siden af fodbolddommergerningen. Afslutningsvis en tak til alle som har bidraget til KFD-fælleskabet i Hvis jeg har glemte nogen er det ikke tilsigtet. Tak for ordet. Henrik Ravnhild fra DBU-K kommenterede på beretning og udtrykte glæde ved medlemsfremgangen. Han var samtidig glad for at der var ros til Kenneth, Allan og Ken fra DBU-K. Henrik fremhævede samtidig at dommerne skulle huske at dommergerningen er en fritidsinteresse og talte kort om forhandlinger med DFU.

8 Fair matchday er droppet fra DBU-K s side, da der ikke var nogen synlig effekt og ser frem til resultaterne af det nye Stand by. Bjarne Nigaard kommenterede også på forhandlinger med DBU og lovede medlemmerne at de ville blive orienteret om udviklingen. Beretningen blev herefter godkendt. 3. Beretning fra DBU K Dommer for det forløbne år, bl.a. vedr. udviklinger. Lars Gerner aflagde beretningen: KFD s talenter: Talenterne har været på Elite stævne i Hvidovre U13 - DBU trin 1. På Trin 2 har Brian Pejter og Jeff Dall været i England. Der er pt. 8 talenter mellem 17 og 19 år. Gerner sammenlignede med hans egen start som dommer på Amager og den gruppe af dommere som alle blev internationale dommere bød på nye trioudviklere + 2 helt nye udviklere. Dommerne vil fremover blive inddelt i 3 spor - T, B og A. Der blev lavet 342 udviklinger i 2012 stigning på 14 %. Gerner opfordrede alle til at tilmelde sig kurser. I forbindelse med indrangeringer bliver der også kigget på om medlemmet er et aktivt medlem af dommerklubben. Der blev varslet nedrykninger i DS, hvis antallet af hold falder. 4. Forelæggelse af regnskabet for det forløbne år til godkendelse. Se bilag dommere har fået tøjpakke. Gennemgået og godkendt. 5. Forelæggelse af budget for det kommende år til godkendelse herunder fastsættelse af kontingent. Ingen ændringer til kontingentet. Gennemgået og godkendt. 6. Behandling af eventuelt indkomne forslag. Programmer vedtaget af en enig forsamling. Se bilag 2. Færøerne: Generalforsamlingen valgte Morten Skov. 7. Valg af bestyrelse, jævnfør paragraf 12, stk. 2 og 3.

9 På valg er: Formand Frank Kanlund, der er villig til genvalg. Lars Møller Hansen, der er villig til genvalg. Kasper Darfelt, der er villig til genvalg. Som følge af Bjarne Nigaards udtræden af bestyrelsen i november, indtrådte Kasper Darfelt i bestyrelsen. Der skal derfor nyvælges en suppleant i stedet for Kasper i den resterende valgperiode på et år. Bestyrelsen indstiller Ruben Christensen til valg. Alle 3 blev enstemmigt valgt. Ruben blev enstemmigt valgt til suppleant. 8. Valg af 2 revisorer samt 1 revisorsuppleant. Revisorerne blev valgt. Revisorsuppleant blev også valgt. 9. Eventuelt Erik Eriksen opfordrede til at sige tak til breddedommerne. Jørn West Larsen fortalte lidt om fremtiden for DFU: KFD blev rost for vores indsats indenfor fastholdelse. DFU vil have fokus på at der ikke kommer en sag som den i Holland. Bedre kommunikation Ny mediestrategi. Der kommer en ny vision fra DFU. Lidt kommentarer om forhandlingerne med DFU og ønske om at høre, om medlemmerne i KFD synes DFU skal kæmpe for regulering af godtgørelsen. Rasmus Foged mener, at DFU skal holde fast i kravet om en regulering af godtgørelse, men at størrelsen af reguleringen ikke er afgørende. Kanlund holdt en takketale for Bjarne Nigaard, der fik uddelt gaver fra bestyrelsen/kfd. Bjarne takkede for de flotte ord. Niels takkede Morten Skov for indsatsen som revisor og fik en lille erkendtlighed for sin indsats. Morten takkede for ordene og udvælgelsen til Færøerne. Bestyrelsen takkede Rasmus for indsatsen som dirigent. Generalforsamlingen blev afsluttet med et 3-foldigt hurra for KFD.

10 Bilag 1: Københavns Fodbold-Dommerklub REGNSKAB FOR ÅRET 2012 RESULTATOPGØRELSE FOR ÅRET 2012 Note Bud 2012 Bud 2013 INDTÆGTER Kontingent Aktivitetsbestemt tilskud DFU Renter, bank og obligationer Avance ved salg af effekter Tilskud KBU udviklere, instruktører og fætterordning Projekt Fun Kampfordeler Egen indbetaling dommercamp INDTÆGTER I ALT ========= ========= ========= ========= UDGIFTER Mistede kontingentindtægter m.v Bestyrelsesmøder, revisor og udvalgsmøder mv Generalforsamling Aktivitetsprogram Breddedommerprogram Divisionsdommerprogram Talentprogram Traineeprogram Futsalprogram Udviklerprogram Nordisk Dommerudvekslingsprogram DFU-kontingent Test Udgifter til udviklere, instruktører og fætterordning Porto og kopiering Hjemmeside og kontorartikler Gaver Hensat jubilæumsfond Halleje vintertræning Udgifter kampfordeler Sponsorater Tøjordning og intropakker, for nyere dommere Tøjordning, Adidas Dommercamp UDGIFTER I ALT ========= ========= ========= ========= RESULTAT ========= ========= ========= =========

11 BALANCE PR. 31. DECEMBER 2012 AKTIVER Likvide midler og obligationer Jubilæumsbankkonti og obligationer Tilgodehavender og periodiseringer Beholdning af effekter AKTIVER I ALT ========= ========= PASSIVER Jubilæumsfond Formue Skyldige omkostninger 0 0 PASSIVER I ALT ========= ========= København, den 5. januar 2013 Niels Thomasen, kasserer Foranstående regnskab med tilhørende noter 1-5, som vi har revideret, er i overensstemmelse med foreningens bogholderi. Beholdningernes tilstedeværelse er konstateret. København, den 5. januar 2013 Mogens Høireby Generalforsamlingsvalgte revisorer Morten Skov

12 Bilag 2: KFD s programmer: Overordnet vision: KFD s samlede programmer har til formål at give KFD identitet og legitimitet, fælleskab for KFD s medlemmer samt skabe de muligheder for KFD s dommere, som vore samarbejdspartnere ikke leverer.

13 Talent-programmet Vision KFD har allerede et nydesignet og stærkt talent-program, der har sat nye standarder landet rundt. Denne position skal vedligeholdes gennem et fortsat seriøst arbejde med KFD s talenter. Koncept Konceptet fortsættes, således at talentchefen stadig har det overordnede ansvar for programmet. Han allierer sig med interessenter fra bestyrelsen, dommerudvalget, DBU-KBH og andre ressourcer, der er nødvendige for at holde talentudviklingen i tråd med KFD s visioner og værdier. Den primære kontakt for talentet er mentoren. Det stærke korps af mentorer er ligesom talenterne løbende blevet justeret af talentchefen, og dette arbejde vil fortsætte i det nye år. Eksempel på arbejdstemaer - se for nærmere info om talentprogrammets aktiviteter Målgruppe for deltagere Programmet varetages først og fremmest af talentchefen med input fra ovennævnte ressourcer. Herudover spiller mentorerne en væsentlig rolle som ressourcepersoner i talenternes udvikling. Selve deltagelsen i talentprogrammet udgøres naturligvis af talenter. Alle talenter kan søge på ethvert tidspunkt. Ansøgningen skal sendes til talentchefen. Talentudviklingen følger DBU s talentprofil, hvilket vil sige, at alder er et væsentligt parameter. Fremtidsplaner 2012 var første år med det nye talentprogram. Bestyrelsen evaluerer løbende med talentchefen og vil træffe de nødvendige justeringer i løbet af året. Budget Kr ,00

14 Aktivitets-programmet Vision At skabe et unikt, originalt og gennemtænkt sæt af aktiviteter for KFD s medlemmer over hele året. Koncept KFD har haft et af Danmarks stærkeste og mest innovative aktivitetsudvalg i de sidste par år. Dette udbygges nu til et aktivitets-program for at synliggøre behovet for en mere dynamisk struktur med større medlemsaktivering. Der er altså ikke tale om ét udvalg, der står for alt, men et program, som inviterer medlemmer til at involvere sig med ideer og afvikling af aktiviteter, så KFD kan beholde førertrøjen inden for medlemsaktiviteter. Eksempel på arbejdstemaer - Dommercamp teoriaften - Teorimesterskab - Afslutningsfest - DHL-stafet 2013 som KFD-sommerfest - Tysklandsture - andre gode og nye ideer Målgruppe for deltagere Alle KFD ere i længere eller kortere perioder. Således kan man bidrage til et enkelt arrangement uden at binde sig til et helt års udvalgsarbejde. Fremtidsplaner Aktivitetsprogrammet skal køre fremover som en fast bestanddel af KFD i relation til det sociale og faglige liv Budget Kr

15 Udveksling-programmet: Vision: At give KFD ere mulighed for udveksling med andre fodboldkulturer til gavn for og udvikling af den enkelte dommer samt KFD s grænseflader til andre dommerklubber. Koncept: KFD har gennem årene udviklet gode relationer til flere lande og byer. Disse relationer skal plejes, og derudover skal der undersøges muligheden for at igangsætte andre udvekslingsinitiativer, så KFDmedlemmerne fortsat har en bred vifte af muligheder for at møde andre fodboldboldkulturer. Eksempel på arbejdstemaer Udveksling til: - Færøerne - Oslo - Gøteborg - Bornholm - Andre destinationer? Målgruppe for deltagere: KFD s siddende bestyrelse varetager programmet, evt. med input fra interesserede KFD ere, der har kontakter til andre dommerklubber. Fremtidsplaner Ideen med udvekslingsprogrammet er, at det skal køre fast i de kommende år. Den løbende justering besluttes af KFD s bestyrelse. Budget Kr

16 Trainee-programmet Vision KFD s Trainee-program skal holde på nye dommere og støtte dem i begyndelsen på et langt fodbolddommerliv. Koncept Som noget helt nyt designes et Trainee-program i KFD. Dette program skal designe strukturen for en helt ny dommers udvikling. Således skal alle nye (og nyere) dommere tilbydes et trainee-forløb, som er en forudsætning for at komme i betragtning til oprykning, deltagelse i talentprogrammet osv. Formålet er at sikre basisviden om livet som fodbolddommer. Eksempel på arbejdstemaer - Etablere obligatoriske KFD-kurser, som giver den nye KFD-trainee indsigt i udvikling, indrangering, test og livet som fodbolddommer. - Bibringe viden om DBU-kurser, DBUnet, Focus, DFU osv. - Konceptudvikle den første præsentation af KFD over for den nye dommer. Målgruppe for deltagere: Rutinerede KFD ere med interesse for at coache/vejlede nye dommere. Fremtidsplaner Vejlederudvalget og KFD s Funprogram smeltes sammen til KFD s Trainee-program. KFD trainee-program udarbejdes og præsenteres for KFD s bestyrelse. Budget Kr

17 Udvikler-programmet Vision At skabe kompetente, motiverede og tilfredse udviklere til gavn for alle dommere og udviklere i KFD. Koncept Vi skal undersøge, hvad vi kan gøre i KFD for at forbedre forholdene for udviklere. Det er et område, der ikke tidligere har fået massiv opmærksomhed, og det er derfor oplagt at kaste sig over det nu. KFD kan tilbyde relevante tiltag sammen med DBU-KBH, som i første omgang skal være til glæde for københavnske dommere og udviklere, men som kan ende med at blive til gavn for hele DFU. Eksempel på arbejdstemaer - Overveje kurser for udviklere lokalt, nationalt og internationalt - Fællesudviklinger, så flere (1-3) mødes om samme kamp - Etablere netværk for nye og rutinerede udviklere - Opgradering af niveaulægningskampens form og indhold til mere at være en udviklernes festdag - Evaluering af dommerhonorar, muligheder og begrænsninger - Fokus på dommernes feedback til udviklingsrapport og -samtale Målgruppe for deltagere - Alle dommere med interesse for udvikling og udviklernes forhold - Rutinerede og nye udviklere Fremtidsplaner Når opgaven er løst med et forhåbentligt velovervejet og gennemdrøftet katalog, præsenteret for KFD s bestyrelse, igangsættes de godkendte aktiviteter og udviklerprogrammet følger herefter op på fremdriften. Budget Der afsættes kr af KFD s midler til opstart/workshop. Herefter er ideen, at der skal søges midler fra DBU-KBH/DFU til nye tiltag.

18 Breddedommer-programmet Vision Sørge for, at det til stadighed er attraktivt at være breddedommer KFD. Koncept Dette program skal løbende gøre sig overvejelser til gavn for KFD s primære medlemsskare, breddedommerne. Andre programmer varetager specielle tiltag (f.eks. talenter, udviklere, nye dommere), mens breddedommer-programmet skal fastholde KFD som en attraktiv dommerklub for breddedommeren. I praksis er dette en videreførelse af breddedommerudvalget. Eksempel på arbejdstemaer - Vort forhold til børn og unge - Forhindre matchfixing - Kurser - Indrangerings-prioriteringer - Opdatere den gode dommerkollega og vold mod dommeren. Målgruppe for deltagere: Aktive breddedommere. Fremtidsplaner: Breddedommer-programmet etableres i 2013 og herefter vil KFD s bestyrelse evaluere tiltaget. Budget Kr

19 Futsal-programmet Vision KFD skal positionere sig som en stærk og seriøs dommerklub på Futsal-området i løbet af de næste par år. Koncept Futsal er et relativt ubeskrevet blad. Dels i Danmark, men også i KFD. Derfor skal der designes en helt ny struktur for området til KFD. Denne struktur kan være nytænkende og ligeledes inspireret af andre dommerklubbers tiltag og ideer. Eksempel på arbejdstemaer - Futsal-indrangering? - Futsalkurser? Målgruppe for deltagere Alle med interesse for futsal. Fremtidsplaner Programmet laver workshop og katalog for KFD-futsal. Budget Der afsættes kr til opstart/workshop.

KFD s programmer: Overordnet vision:

KFD s programmer: Overordnet vision: KFD s programmer: Overordnet vision: KFD s samlede programmer har til formål at give KFD identitet og legitimitet, fælleskab for KFD s medlemmer samt skabe de muligheder for KFD s dommere, som vore samarbejdspartnere

Læs mere

Formand Bjarne Nigaard (BN) bød velkommen og generalforsamlingen mindede indlednings mangeårigt medlem Arne Thestrup, som var gået bort i 2011.

Formand Bjarne Nigaard (BN) bød velkommen og generalforsamlingen mindede indlednings mangeårigt medlem Arne Thestrup, som var gået bort i 2011. Referat fra KFD s ordinære generalforsamling 2012 i Frederiksberg Hallens restaurant kl. 19.00 tirsdag den 31. januar 2012. Formand Bjarne Nigaard (BN) bød velkommen og generalforsamlingen mindede indlednings

Læs mere

Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 30. januar 2018

Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 30. januar 2018 Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 30. januar 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Beretning for det forløbne år, bl.a. vedr. udviklinger

Læs mere

Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 29. januar Forelæggelse af regnskabet for det forløbne år til godkendelse.

Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 29. januar Forelæggelse af regnskabet for det forløbne år til godkendelse. Referat af KFD s ordinære generalforsamling tirsdag d. 29. januar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Beretning for det forløbne år, bl.a. vedr. udviklinger

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 11. oktober 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: Den 4. oktober 2007 kl. 18:00 STED: KFIU-Hallen, Knuthenborgvej 24, 2500 Valby DELTAGERE: Michael Poulsen

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 16. september 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: 27. august 2007 kl. 16:00 STED: Boligkontoret Danmark, Lundsgade 9, 2100 KBH Ø DELTAGERE: Bjarne Nigaard

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Generalforsamling i Nordvestjysk Fodbolddommerklub lørdag den 15/ kl i Thisted bowlingcenter.

Generalforsamling i Nordvestjysk Fodbolddommerklub lørdag den 15/ kl i Thisted bowlingcenter. MØDEREFERAT. Generalforsamling i Nordvestjysk Fodbolddommerklub lørdag den 15/1 2018 kl. 1500 i Thisted bowlingcenter. Man startede med mindeord og hæder: Afdøde Allan Holm Hansen blev mindet. Kristian

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 15. marts 2007 R E F E R A T MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerklub DATO: 8. marts 2007 STED: Danske Banks lokaler, Holmens Kanal 2, København DELTAGERE: Bjarne Nigaard Niels

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 9. juli 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: 18 juni 2007 kl. 19:00 STED: Boligkontoret Danmark, Lundsgade 9, 2100 KBH Ø DELTAGERE: Bjarne Nigaard Michael

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag d. 26. januar Københavns Fodbold Dommerklub

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag d. 26. januar Københavns Fodbold Dommerklub Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag d. 26. januar 2016 Københavns Fodbold Dommerklub Dagsorden. Punkt 1. Valg af dirigent. Punkt 2. Bestyrelsens beretning Punkt 3. Beretning for det forløbne

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2011 (1. januar 31. december 2011) 48. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2011 (1. januar 31. december 2011) 48. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2011 (1. januar 31. december 2011) 48. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

SØNDERJYDSK FODBOLDDOMMERKLUB 76. generalforsamling Mandag, den 28. januar 2019 kl på Ravsted Forsamlingsgård

SØNDERJYDSK FODBOLDDOMMERKLUB 76. generalforsamling Mandag, den 28. januar 2019 kl på Ravsted Forsamlingsgård Generalforsamlingen startede med Hæder til fødselsdage, Jubilæer, Pokalfinalen og Årets Unge dommer. Fødselsdage: 40 års Serkan Sahin 50 års Søren Søgaard, Henrik Hersbøl 60 års Brian Olsen, Axel Enghave,

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Vi er alle meget ærgerlige over situationen. Men vi føler, at dette er nødvendigt.

Vi er alle meget ærgerlige over situationen. Men vi føler, at dette er nødvendigt. Konflikt! 25. februar 2013 Kære fodbolddommer/dommerudvikler! Dansk Fodbolddommer-Union (DFU) og alle regionsformænd for de danske dommerklubber har i fællesskab besluttet, at såfremt ikke andet sker,

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015

Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen til Generalforsamling 2015 37 tilmeldte og 34 mødte op 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen Valgt 2. Formandens beretning Året i tal Antal aktive dommer 60 (+1) Antal passive

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag d. 27. januar 2015. Københavns Fodbold-Dommerklub

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag d. 27. januar 2015. Københavns Fodbold-Dommerklub 1. Valg af dirigent Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag d. 27. januar 2015 Københavns Fodbold-Dommerklub Niels Erik van Zeijst blev som dirigent af en enig forsamling og konkluderede efterfølgende

Læs mere

Københavns Amts Fodbolddommerklub (KAFD)!

Københavns Amts Fodbolddommerklub (KAFD)! Københavns Amts Fodbolddommerklub (KAFD) Vedtægter Forord Dette er gældende vedtægter for KAFD sammenskrevet, således som de er vedtaget på generalforsamlingen den 30. januar 1989 og efterfølgende ændret

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Beretning 2010 FFD 2009.

Beretning 2010 FFD 2009. Beretning 2010 Den 74. tyvende beretning blev så min opgave at fremlægge efter mit første år som formand for en klub jeg kun kan være glad for at være medlem af. Det har været et fantastisk år selv om

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

KFD årsberetning 2014

KFD årsberetning 2014 KFD årsberetning 2014 kære KFD ere Nærværende skriftlige beretning er bestyrelsens beretning for det forløbne år. Denne skriftlige beretning er et supplement til den mundtlige beretning på KFD s generalforsamling

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943.

VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943. VEDTÆGTER Klubbens vedtægter NVJDK 1 Klubbens navn er Nordvestjysk fodbolddommerklub. Klubben er stiftet i 1943. 2 Klubbens formål er i samarbejde med JBU. at virke for dygtiggørelse af fodbolddommere,

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Den 11. 12. april 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU Danske Fodbolddommere.

Den 11. 12. april 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU Danske Fodbolddommere. MØDEREFERAT Roskilde, 12. februar 2014 Den 11. 12. april 2014 blev der afholdt ordinært bestyrelsesmøde i DFU Danske Fodbolddommere. Mødet blev afholdt på Scandic Roskilde som 2 dags arrangement Følgende

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ Generalforsamling mandag den 27. marts 2017 kl. 19, foreningslokalet i Multihallen i Veksø Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år 3. Regnskab

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

ved Jens Kjeldbjerg Andersen, Vognstrupvej 14, 7840 Højslev mail: ÅRSBERETNING 2016

ved Jens Kjeldbjerg Andersen, Vognstrupvej 14, 7840 Højslev mail: ÅRSBERETNING 2016 ved Jens Kjeldbjerg Andersen, Vognstrupvej 14, 7840 Højslev 21 77 59 85 mail: jenskjeldbjerg@jubii.dk ÅRSBERETNING 2016 ÅRSBERETNING 2016 DEN SKRIFTLIGE BERETNING OVER AKTIVITETER OG HÆNDELSER, DER ER

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union

Vedtægter. for. Dansk Fodbolddommer-Union Vedtægter for Dansk Fodbolddommer-Union Indholdsfortegnelse 1.: Almindelige bestemmelser 2.: DFU s organer 3.: Delegeretmøde 4.: Bestyrelsen 5.: Formandsmøder 6.: Udvalg 7.: Forholdet til andre organisationer

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2018 (1. januar 31. december 2018) 55. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2018 (1. januar 31. december 2018) 55. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2018 (1. januar 31. december 2018) 55. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

BERETNING OG REGNSKAB 2016 (1. januar 31. december 2016) 53. regnskabsår

BERETNING OG REGNSKAB 2016 (1. januar 31. december 2016) 53. regnskabsår BERETNING OG REGNSKAB 2016 (1. januar 31. december 2016) 53. regnskabsår Side 2 I N D H OL D S F O R T E G N E L S E Side 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Revisionspåtegning 5. Resultatopgørelse 6. Balance

Læs mere

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden:

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden: Protokol fra Ordinær Generalforsamling i Slagelse Svømmeklub 2102. År 2012, den 12. maj, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Mødetype: Bestyrelsesmøde Deltagere: Bestyrelsen Dato og sted: 14. januar 2017 kl. 10.30 17.00 Fyn: Fjeldsted Skov Kro Facilitator: Referent: Leif Afbud: Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af referat 2.

Læs mere

ved Anders Vejlstrup, Holmevej 32, 8830 Tjele. Telefon Mail

ved Anders Vejlstrup, Holmevej 32, 8830 Tjele. Telefon Mail ved Anders Vejlstrup, Holmevej 32, 8830 Tjele. Telefon 30302672. Mail andersvejlstrup@gmail.com ÅRSBERETNING 2017 ÅRSBERETNING 2017 DEN SKRIFTLIGE BERETNING OVER AKTIVITETER OG HÆNDELSER, DER ER FOREGÅET

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 8. april 2008, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab 2007 samt

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere