Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling"

Transkript

1 Generalforsamling d. 25. februar Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs Fighter pokal og trænerpokalen Fighterpokalen tildeles en svømmer som igennem det sidste år har udvist vilje, arrangement og ånd for svømningen. Det er trænerne fra konkurrenceafdelingen der indstiller mulige kandidater til bestyrelsen. Hvis der er flere nominerede, vil bestyrelsen udvælge den endelige kandidat. I år, har der fra trænerne været indstillet to kandidat. Dette udmøntede sig i at bestyrelsen måtte lave hemmelig afstemning, da de nominerede blev vægtet ligeværdige. Årets svømmer af Konkurrenceholdstræner Morten Rasmussen Årets svømmer er Axel Laursen. Han har fået titlen, fordi han gennem en længere periode har vist et engagement, vilje og evne, som er i særklasse. Inden en nærmere begrundelse for hvorfor det netop er Axel Laursen som er valgt til titlen, er det nødvendigt at definere nogle begreber. Årets svømmer går til den, der har gjort noget specielt for holdet eller har præsteret noget, som ligger ud over det normale. For at kunne forstå hvad titlen videre indebærer, er det derfor nødvendigt at definere ordene specielle og normale. At gøre noget specielt for holdet vil sige, at man gør noget som ikke er forventet af en, noget som ligger ud over de krav og normer, som kan forbindes med at gå på konkurrenceholdet i ASK. Det være sig nedskrevne regler, men også de uskrevne forpligtigelser som eksisterer af trænere, bestyrelse, holdkammerater og en selv. Hvad vil det så sige at præstere noget som ligger ud over det normale? Det betyder, at man har ydet en indsats på holdet, både til træning og til stævner, som indikerer en vilje til at ville vinde. Til træning og stævner har personen ikke blot været en deltager, men en aktiv deltager, som har vist vejen frem for holdet og selv præsteret det yderste. Kort sagt er over det normale at være et skridt foran de andre, bedre end forventet, men stadig en del af holdet. Hvad har Axel Laursen gjort specielt for holdet? Har han præsteret, som ligger ud over det normale? Eller har han opfyldt begge kriterier?

2 For at svare på dette er det først nødvendigt at beskrive konkurrenceholdet i ASK. Der er forskellige typer af deltagere på holdet med hver deres mål for svømningen, hver deres engagement på holdet både til stævner og til træning. Der er svømmere, som blot deltager for det sociale, motionen og måske af vane. Der er andre, som deltager for de samme ting som førnævnt, men også for at vinde, at blive bedre, hurtigere og dygtigere. Og så er der selvfølgelig andre, som ligger midt i mellem. Denne beskrivelse af holdet stemmer godt overens med formålet for DGI, som lyder: 2 Danske Gymnastik- og Idrætsforenings formål er ved idræt og andet kulturelt virke at styrke det frivillige foreningsarbejde for at fremme den folkelige oplysning. Men hvad betyder det så for Axel Laursen og titlen Årets svømmer ? Det betyder, at fordi Axel Laursen er den type som vil vinde, blive bedre, hurtigere og dygtigere, har han gjort noget specielt for holdet og (og ikke eller) præsteret noget, som ligger ud over det normale, og han er derfor valgt til titlen Årets svømmer Axel Laursen har gennemgået en udvikling gennem det sidste halve år, hvor jeg har været træner for holdet, hvilket som træner har været utrolig spændende og givende at have været en del af. Jeg har fra sidelinien, med stopuret i hånden, bogstavelig talt kunnet følge med i at tiderne er blevet bedre og bedre samtidig med, at jeg i vandet har kunnet se en svømmer blive bedre og dygtigere. Axel deltager altid aktivt og giver sit bedste både til træning, men også til stævner. På det sociale område synes jeg også at kunne fornemme, at hans fremgang i vandet skaber respekt blandt holdkammeraterne på land. Jeg håber, at Axel forsætter på samme måde som hidtil og tager titlen som et skulderklap en anerkendelse af hans indsats. Sker dette vil Axel Laursen kunne nå langt inden for konkurrencesvømning, hvilket ikke blot vil være en personlig tilfredsstillelse for ham nu, men også på længere sigt i livet.

3 Aars Svømmeklubs Trænerpokal Når der skal findes personer til modtagelsen af netop denne pokal, er det noget af det sværeste der findes. Alle trænerne gør sig individuelt fortjent, alle yder en stor indsats i deres daglige arbejde med undervisning af børn, unge og voksne. Pokalen gives som en tilskyndelse til en træner der gennem sit virke og engagement har formået at give holdet og dermed klubben et løft. I år tilfalder pokalen en træner, der ikke bare i år men gennem de senere år har formået at tilføre klubben noget nyt, nemlig holdet for vandskrække. Et ukendt behov der har været og tilsyneladende stadigvæk er, for at voksne de kan lære at svømme. Denne udfordring har Susanne Hinrichsen til fulde påtaget sig, til stor glæde, både for svømmerne som for klubben. Susanne Hinrichsen tildeles klubbens trænerpokal

4 Formandens beretning v/ Mogens F. Christensen: Aars Svømmeklub har igen i år haft et meget begivenhedsrigt år, med mange udfordringer og aktiviteter for såvel den enkelte som for klubben som helhed. Vi havde i foråret 2003, indstillet Lasse Ervolder, til DGI Himmerlands rejselederpris for unge idrætsledere. En pris der blev uddelt ved DGI Himmerland s årsmøde d. 17. marts. Lasse var heldig og vandt prisen, en tur til Slesvig. Han havde en fantastisk tur, sammen med andre unge mennesker fra Skandinavien og Nordtyskland. Konkurrenceholdet modtog Aars Kommune og AKSI s erkendelighed for oprykning i serie 1., og konkurrencetræner Carsten Oldengaard Idrætslederpris som årets træner Under sæson afslutningen for konkurrenceholdene, der blev afviklet i uge 25, blev Morgensvømmernes Vandrepokal tildelt Dan Møller. Pokalen gives til den svømmer som i sæsonen har udvist energi og entusiasme for svømningen, uden hensyntagen til opnåede resultater. Alle klubbens konkurrencesvømmere kan generelt "bryste sig med", at de i den forløbne sæson individuelt har forbedret deres tider. Asbjørn Gudmundsson fra konkurrenceholdet, har i Himmerlandsturneringen, slået klubrekord i 50 m. fri, i tiden En stilling der samtidig placerede Asbjørn på en flot 5. plads på Dansk Svømme Unionens rangliste. Asbjørns tid er senere tangeret og han ligger nu på en 14. plads. Desuden ligger han på Unionens rangliste med en 13. plads i 50m bryst, 22. plads i Individuel Medley og 25. plads i 100m. bryst. Disse tider er fra 2003, tiderne fra 2004 lyder p.t. som følger: 7. plads i 100m. bryst, 8. plads i 50m fri, 9 plads i 100m i Individuel Medley, 24 plads i 100m fri Meget meget flot når vi ser hvilke klubber der konkurreres mod. Ved Kimbrerfesten 2003 blev jeg udnævnt til årets kimbrer, en titel jeg er utrolig beæret over og jeg vil gerne her udtrykke min store tak for indstillingen. Holdet Børn i bevægelse, der afvikles i samarbejde med Aars kommune, fungerer igen med meget stor succes. Vi har pt. 27 børn på holdet, hvilket må siges at være et godt resultat. Klubben har i denne sæson en medarbejderstab på i alt 17 trænere og 5 hjælpere, der forestå undervisning 24 undervisningshold. Klubben består af i alt 491 medlemmer. Trænere, svømmere og bestyrelsen inkl., hvilket er det største antal medlemmer i mange år.

5 Klubben har i den forløbne sæson været arrangør af ét svømmestævner, det drejer sig om Himmerlandsturneringen i feb. måned. Desuden har vi 3 gange deltaget i Himmerlandsturneringen, DGI' udtagelsesstævne, DGI' Landsmesterskab, 4 gange til Svømmeregion Vest Serieturnering og Amtsmesterskab samt Vandkulturstævne i DGI-byen, så der er rimeligt run på for klubbens konkurrencesvømmere. Vi har fået udtaget 11 svømmere til DGI Landsmesterskab i Ikast, der vil blive afviklet d. 20. og 21. marts. Et stævne med små deltagende svømmere. Senere på året afvikles Landssvømmestævnet, denne gang i det Aabybro, så vi forbliver i det nordjyske. Der var 7-12 årige svømmere til Flipper-Cup i Farsø d. 23. marts. Et arrangement vi tidligere har afholdt og som er blevet et stort tilløbsstykke for de unge svømmere. Svømmeskolen der afvikles i den 1. uge af børnenes sommerferie, har igen været en meget stor succes. Trænere havde til dette års svømmeskole valgt, at det skulle afvikles over temaet "Verden Rundt". Børnene blev den første dag udstyret med et personligt pas, der skulle stemples når de passerede igennem de forskellige grænser i løbet af de 3 dage. Vi har i samarbejde med Skørbæk-Ejdrup Friskole afholdt livgivende førstehjælp. Et kursus der tilbydes alle klubbens trænere og blev afviklet over 4 aftener. I efterårsferie deltog klubben for første gang i Liga Timo. Et arrangement der afvikles af Aars Messecenter, med idrætsforeningerne som aktører. Arrangementet er for børnene, der med køb af en billet, har mulighed for deltagelse i alle de aktiviteter foreningerne kan tilbyde, i Aars Messecenter. Aars Svømmeklub blev inviteret til at deltage i Liga Timo, hvilket vi sagde ja tak til, under forudsætning af at vores aktivitet kunne foregå i Svømmehallen - hvilket blev accepteret. Børnene med deres forældre, der ønskede at deltage i svømmeklubbens arrangement, mødte op ved messecentret og blev herefter kørt til og fra Aars Svømmehal med tog. Vi kunne måske godt have ønsket os større opbakning, men ok, det var første gang vi deltog, og det får én chance til, hvor vi vil vurdere om opbakningen står mål med den indsats der bliver ydet. Klubbens web-hotel havde i sommer virus på deres server, hvilket bevirkede, at klubbens hjemmeside blev ødelagt. Samtidig gik min PC ned med alle data, hvorpå jeg havde liggende backup af hjemmesiden. Det gav anledning til at vi i sommer var nødsaget til at opbygge en ny hjemme-

6 side. Jeg kan i øvrigt konstatere, at siden bliver flittigt benyttet, hvilket jeg tror giver sig udslag i mindre arbejde/telefonsamtaler med forældre. De har mulighed for med selvsyn, at se de forskellige svømmetider og informationer, for de enkelte hold, og selv herudfra kan vurdere, hvornår deres barn skal eller kan komme til at svømning. På sigt vil der måske også komme elektroniske tilmeldinger på hjemmesiden. Klubben er gået over til et nyt EDB bogholderi og medlemsregistreringsprogram, kaldet Foreningspakken. Det er et foreningsprogram der er udviklet i samarbejde mellem DGI og DIF. Behovet for anskaffelse af det nye program, skyldtes manglende softwaresupport til det gamle. Kassereren måtte på baggrund heraf udskrive alle godt 400 girokort i hånden. Denne arbejdsopgave mener jeg ikke vi kan tillade os, at byde Liselotte én gang til. Det nye program ligger på en server hos DIF, det har den fordel, at der er flere personer der individuelt, har mulighed for at arbejde med programmet, f.eks. kassereren, bogholder eller andre der måtte have behov herfor. Vi var 3 fra bestyrelsen, der i efteråret deltog i et introduktionsmøde, hvor programmet blev gennemgået. Senere har der været 2 personer på kursus. Den nyeste teknologi Videotelefon, har gjort sit indtog i det danske samfund. Denne teknologi muliggør at børn og voksne kan optage billeder og små videosekvenser også i bad og omklædningsrum. Vi kan jo selvfølgelig ikke tillade os, at dette sker, og især ikke i de timer klubben er i svømmehallen. Som følge heraf skal vi snarest have udarbejdet retningslinier og eventuelt sanktionsmuligheder, hvis noget sådant skulle finde sted. Samtidig er det vigtigt at klubbens trænere herefter bliver orienteret/informeret om disse retningslinier og kan formidle dem videre til svømmerne. Desuden vil retningslinierne blive beskrevet i aktivitetskalenderen, der uddeles til alle svømmerne, ved sæsonstart. Post Danmark har ændret posttaksterne således, at det er blevet meget dyrere, at sende foreningsblade. Hvilken indflydelse dette må få for Aars Svømmeklub er ikke helt afklaret endnu. Vi udsender jo som bekendt ikke klubblade, men vi er dog modtager af blade fra DGI og DIF og deres afdelinger, som vil blive omfattet af prisstigningen. Som kompensation for udsendelse af bladene tales der, på visse områder, om udsendelse af elektronisk information. Personligt er jeg modstander af, at skulle modtage div. foreningsblade via idet bladene ikke har samme interesse som hvis man sad med det i hånden. Bevares det kan printes ud, men kvaliteten vil være dårligere og antallet af sider vil fordobles.

7 Bestyrelsen har i efteråret fået udarbejdet en fyldestgørende bestyrelsesmappe, således det skulle være nemmere for nye medlemmer, at træde ind i foreningen. Mappen indeholder alle vigtige informationer der vil være medvirkende til, at gøre dagligdagen nemmere for bestyrelsen. Desværre måtte vi ved sæsonstarten sige farvel til det nyindvalgte bestyrelsesmedlem, Thomas Nielsen. Thomas valgte at trække sig fra bestyrelsesposten af personlige årsager, hvilket er helt OK. I stedet trådte suppleant, Heini Gudmundsson ind i bestyrelsen, hvor han overtog Thomas s arbejdsopgave som sekretær. Fremtiden: Der planlægges afholdt et sponsorstævne d. 5. juni, med deltagelse af de konkurrence- og talentholdssvømmere, der har mod og lyst til deltagelse. Det er nu nogle år siden vi sidst afviklede dette spændende stævne, hvor vi må sige opbakningen var meget stor. Der arbejdes i visse kredse med, at unge mennesker af anden etnisk baggrund, skal have mulighed for, i en periode gratis, at komme i klubberne. Dette kan evt. ske igennem et klippekortsystem, hvor der er mulighed for at besøge forskellige idrætsklubber og foreninger. Vi ser meget positivt på dette tiltag, men må samtidig sige, at det ikke må være tiltag der favoriserer enkeltpersoner eller grupper, på baggrund af den bestående masse. Aars Svømmeklub har ikke igennem de sidste 6-7 år haft nævneværdige kontingentstigninger. Der har været enkelte tilpasninger eller små justeringer, hvilket har været det eneste. Vi må nu desværre se frem til kontingentstigninger over hele linien. Dette skyldes flere faktorer. Kontingenterne til DGI og DIF vil stige kraftigt i de kommende år. Det sker på baggrund af at den forsikring, DGI og DIF i samarbejde har tegnet, stiger meget. Forsikringen dækker trænere og ledere i deres daglige virke i foreningen. Hvor stor den varslede stigning bliver for ASK, kan jeg desværre ikke oplyse, da jeg ikke har fået de endelige tal. Blot kan jeg sige der er tale om en voldsom kontingentstigning liggende på kr. eller mere, hvilket jeg syntes er en betragtelig sum. Ud over stigning på forsikringssiden, skal klubben også ud og investere i nyt edb-program til styring/afvikling af svømmestævner. Der er tale om et program til godt kr. + årlige abonnementsomkostninger på ca kr. Investeringen skyldes, at det gamle program Do-Data er et DOS baseret program, og er svær at afvikle på de nye EDB maskiner. Samtidig er programmet svær

8 at anvende, hvis man ikke har været med fra EDBéns barndom. Det nye program er et svensk program, der sidste år blev testet af DGI og Svømme Unionen. Det vil her i 2004 blive introduceret for klubberne. Trods mindre stigninger til næste sæson, vil vi stadigvæk være en klub med lave kontingenter. Klubben kommer i år ud med et mindre underskud. Dette skyldes primært investeringer i nyt edb-anlæg og software for blandt andet at kunne håndtere det før nævnte foreningsprogram Foreningspakken. Jeg vil gerne slutte af med at takke forældrene der igennem de sidste år, har afsat tid til at hjælpe klubben. Jeg vil gerne takke klubbens hovedsponsor Spar Nord, for det fine og konstruktive samarbejde vi har haft. Og jeg vil gerne takke SPORTEN, AARS for den altid store velvilje de udviser over for os, og takke dem for deres altid så populære indkøbsdag. Jeg vil samtidig udtrykke min store tak til PH Spaanteknik og Grillhytten, for deres flotte sponsorat de har ydet klubben. Herudover vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke Aars Svømmehal for den altid god ånd der er hernede. Sidst, men absolut ikke mindst, vil jeg gerne sige mange tak trænerne og hjælpetrænere for det seriøse stykke arbejde som de ligger i hallen, og til bestyrtelsen for det utrolige gode og frugtbare samarbejde vi har haft.

9 Henning Svendsen, du har valgt at trække sig fra bestyrelsesposten, som du har bestridt siden Du har gennem sit store arrangement og interesse for Aars Svømmeklub og svømning i særdeleshed, formået at skabe et godt omdømme for klubben. Du virker som en katalysator og inspirator, hvilket har haft indflydelse på mange nye tiltag i klubben. Her kan jeg bla. nævne svømmeskolen, som du var primusmotor for. Er der ting omkring svømning der skal drøftes, er du altid parat Henning. Det er langt fra vi er enige i vores diskussioner, hvilket vi bestemt heller ikke skal være, men jeg syntes altid vi er endt i fordragelighed. Du valgte på et tidligt tidspunkt, at offentliggøre din udtræden af bestyrelsen. Det er jeg meget glad for, -ikke at du udtræder men at du udmeldte i god tid. Det gav os mulighed for at finde en afløser og få din afløser klædt ordentligt på som stævneansvarlig. Du besidder en stor viden og erfaring som jo gerne skulle overdrages, hvilket jeg også er fuldt overbevist om I har fået gjort. Henning du sidder som klubbens repræsentant i DGI Himmerlands svømmeudvalg, hvor du er valgt som formand og som følge heraf sidder i amtsledelsen. Også her må jeg sige du yder du en stor indsats, du brænder virkelig for de ting du har sagt ja til. Når du nu, forhåbentligt om mange år, vælger at takke af fra DGI, så må du love mig, at du har fundet en afløser fra klubben inden da. At sidde som næstformand i ASK, - at være dommeruddannet indenfor svømning og dermed deltage i en masse stævner, - at være formand i DGI Himmerlands svømmeudvalg og sidde i DGI Himmerlands amtsledelse, ja det kræver masser af tid og sin mand. Jeg kan fuldt ud følge din beslutning om at prioriterer din arbejdsindsats, og har valgt udtræden af klubben. Jeg vil ønske dig alt mulig held og lykke med dit foreningsarbejde fremover. Formand M. F. Christensen

Generalforsamlingen d. 28. februar 2001.

Generalforsamlingen d. 28. februar 2001. Generalforsamlingen d. 28. februar 2001. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2001. Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling Generalforsamling d. 14. februar 2007. 2007. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling Generalforsamling d. 2. marts 2006. 2006. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs Fighter

Læs mere

Generalforsamlingen d. 16. februar 2000.

Generalforsamlingen d. 16. februar 2000. Generalforsamlingen d. 16. februar 2000. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2000. Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

Aars Svømmeklub generalforsamling 2010

Aars Svømmeklub generalforsamling 2010 Generalforsamling d. 17. februar 2010. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2010. Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2008.

Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2008. Generalforsamling d. 13. februar 2008. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen til Aars Svømmeklubs generalforsamling 2008. 2008. Inden vi åbner generalforsamlingen skal vi have uddelt Aars Svømmeklubs

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang.

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Fra og med dags dato, trækker jeg mig tilbage som

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen -

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen - Sådan rykker vi svømmere op - konkurrenceafdelingen - Oprykninger i Hovedstadens Svømmeklubs konkurrenceafdeling I Hovedstadens Svømmeklub arbejder vi struktureret med en langsigtet udvikling af vores

Læs mere

ÅRETS SPONSORSTÆVNE AFHOLDES LØRDAG D. 21. MARTS

ÅRETS SPONSORSTÆVNE AFHOLDES LØRDAG D. 21. MARTS SPONSORSVØM 2015 ÅRETS SPONSORSTÆVNE AFHOLDES LØRDAG D. 21. MARTS Efter den store succes med sponsorstævnet sidste år er Viborg Svømmeklub igen klar til at afholde sponsorstævne. For at styrke den meget

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 Generalforsamling 2016 Onsdag den 30. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af generalforsamlingens lovlige indvarsling og afholdelse 3. Valg af referent 4. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Referat af generalforsamling ISK 2011. 22. Marts, kl. 19.00

Referat af generalforsamling ISK 2011. 22. Marts, kl. 19.00 Referat af generalforsamling ISK 2011 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslår Kenneth Pedersen Kenneth Pedersen vælges Bestyrelsen foreslår Bente Tromborg Bente Tromborg vælges 22. Marts,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

SPONSORSVØM 2013 AFHOLDES LØRDAG D. 13/4 2013

SPONSORSVØM 2013 AFHOLDES LØRDAG D. 13/4 2013 KÆRE KONKURRENCESVØMMER PÅ K1, K2 OG K3 OG FORÆLDRE SPONSORSVØM 2013 AFHOLDES LØRDAG D. 13/4 2013 Vi har i Viborg Svømmeklub besluttet at forsætte de sidste års succesfulde sponsorstævne. HVORFOR NU DET?

Læs mere

mit barn skal til svømmestævne

mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne! Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig fortid inden for svømmesporten,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 5, 2015. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 5. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING - Forundersøgelse til projektet Vi bevæger de unge Kick-off møde den 14. juni 2014 v/ Mette Skat Nielsen LIDT OM METODE Hvad gjorde vi og med hvem? Kvantitative

Læs mere

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære.

Vores musical er et godt eksempel på en af de ting, som vi synes er rigtig vigtige, som er en del af os, og som vi nødig vil undvære. Generalforsamling 2014 Jeg har jo efterhånden skrevet en del beretningerne i min tid som skoleleder. Jeg husker ikke nøjagtigt, hvad der står i de forskellige, men jeg husker dog tydeligt den, jeg skrev

Læs mere

30. januar 2014, kl. 19:30

30. januar 2014, kl. 19:30 30. januar 2014, kl. 19:30 På valg er Jan Clausen som ønsker genvalg og Rikke Nielsen der ønsker genvalg. Formandens beretning 1/5: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til at

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Oprykningskriterier i Vejle Svømmeklub

Oprykningskriterier i Vejle Svømmeklub Svømmerne i Vejle Svømmeklub vil blive vurderet på nedenstående parametre, for at sikre de rigtige oprykninger og et konstant flow i konkurrenceafdelingen. OBJEKTIVE KRITERIER Konkurrence niveau Trænings

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

SIGMA SWIM ALLERØD Vedtægter

SIGMA SWIM ALLERØD Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er. Foreningens hjemsted er Allerød Kommune. 2. Foreningens vision, målsætning og værdigrundlag. Vision: At bibeholde sin position i Svømme Danmark som førende både hvad angår bredden

Læs mere

Aktiv i svømmeklubber, både som udøver og træner Cand. Scient. Idræt Projektleder på diverse Idrætsundersøgelser, Center for Ungdomsstudier

Aktiv i svømmeklubber, både som udøver og træner Cand. Scient. Idræt Projektleder på diverse Idrætsundersøgelser, Center for Ungdomsstudier Aktiv i svømmeklubber, både som udøver og træner Cand. Scient. Idræt Projektleder på diverse Idrætsundersøgelser, Center for Ungdomsstudier Udviklingskonsulent, Dansk Svømmeunion 180000 170639 178047 160000

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 Referat generalforsamling 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretninger 1. Formand 2. Afdelingslederne 3. Kassereren aflægger det reviderede regnskab og oplæser revisionens evt. bemærkninger

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen.

Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen. Kriterier for oprykning i Konkurrenceafdelingen. Svømmerne bliver vurderet på følgende parametre. Del 1: Objektive kriterier 1. Alder. 2. Konkurrence niveau. 3. Trænings niveau. 4. Fremmøde Del2: Subjektive

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Infofolder Talent Begynder (TB)

Infofolder Talent Begynder (TB) Infofolder Talent Begynder (TB) Side 1 GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk af konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub og dermed give

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Formandens beretning 2016 Kære alle fremmødte, forældre, medarbejdere og skoleledelse Skoleåret 2015/2016 har budt på en lang række forandringer. Forandringer der er kommet til med det mål, at gøre tingene

Læs mere

Det vigtigste er IKKE at vinde men at blive bedre! Perspektiver på gode idrætsmiljøer for børn og unge i skolen og foreningen

Det vigtigste er IKKE at vinde men at blive bedre! Perspektiver på gode idrætsmiljøer for børn og unge i skolen og foreningen Det vigtigste er IKKE at vinde men at blive bedre! Perspektiver på gode idrætsmiljøer for børn og unge i skolen og foreningen Hvad er der på menuen? Jeg vil blive bedre - hvad er vigtigt for børn når de

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland DGI LANDSDELSMESTERSKABER 2016 ÅRETS UDTAGELSESSTÆVNE TIL LM Lørdag d. 9. januar 2016 Aars Svømmehal og Friluftsbad, Himmerlandsgade 25, 9600 Aars Opvarmning 7.30 Ledermøde 8.00 Officialsmøde 8.20 Stævnestart

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

I den forløbende periode har Nina. Udover den fysiske deltagelse lægger. Som bekendt er vores sæson fra. I mange år har vi udbudt kulturelle

I den forløbende periode har Nina. Udover den fysiske deltagelse lægger. Som bekendt er vores sæson fra. I mange år har vi udbudt kulturelle 50 år 1966 2016 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 Det er med stor glæde og stolthed, at Bestyrelsen i Pensionist Idræt kan fejre Pensionist Idræts 50 års jubilæum

Læs mere

Stadig stor fremgang i Aars Svømmeklub

Stadig stor fremgang i Aars Svømmeklub Som formand for Aars Svømmeklub er jeg en glad mand. Glad for alle de skønne trænere, hjælpere og ledere, der hver især yder en kæmpe indsats for klubbens mange medlemmer. Og som er med til at styrke det

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge

AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge AUI Formandsberetning 2014 V/John Raahauge Der er stor stabilitet i danskernes interesse i at deltage i frivilligt arbejde. Cirka en tredjedel af danskerne arbejder frivilligt, og det er stort set det

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl

Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november. Kl Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d.8 november Kl.17.00-20.00 Fraværende: Pia 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen bemærkninger 2. Bemærkninger til dagsordenen Ingen bemærkninger til dagsordenen

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen d. 17. Marts 2016 Vadehuset

Referat af Generalforsamlingen d. 17. Marts 2016 Vadehuset Referat af Generalforsamlingen d. 17. Marts 2016 Vadehuset 1. Valg af dirigent. Carsten Ramsdahl blev valgt som dirigent 2. Bestyrelsens beretning. Formand Teddy Bjørklund fremlagde bestyrelsens beretning.

Læs mere

SPONSORSTÆVNE 2011. Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne

SPONSORSTÆVNE 2011. Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne SPONSORSTÆVNE 2011 Informationsbrev vedr. det årlige sponsorstævne Kære STT-Svømmere på VAT Årgang, VAT-elite, STT T1, T2, T3 og T* - samt forældre og søskende. Reserver allerede nu lørdag d. 17. september

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Følgende ønsker at udtræde udenfor valgperiode:

Følgende ønsker at udtræde udenfor valgperiode: Generalforsamling 2009 Dagsorden og referat generalforsamling GENERALFORSAMLING I VEJEN SVØMMEKLUB TORSDAG DEN 24. FEBRUAR 2009 KL. 19.00 I VEJEN IDRÆTSCENTER DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent (og referant)

Læs mere

Vinderen af juletegningerne er disse billeder: Stort tillykke

Vinderen af juletegningerne er disse billeder: Stort tillykke Der er fælles fødselsdag torsdag den 12. januar, det er for de børn der har fødselsdag i december og januar. Vinderen af juletegningerne er disse billeder: Stort tillykke 2 Vi har fået flere henvendelser

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Ejby IF Gymnastik afdelingen

Ejby IF Gymnastik afdelingen Ejby IF Gymnastik afdelingen Referat af generalforsamling i Ejby Gymnastik den 20. marts 2013 kl. 19.00 i Klubhuset 1. Valg af dirigent Hanne Olesen blev valgt som dirigent. Hanne konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus 1 Foreningens navn, adresse & hjemsted: Foreningens navn: Foreningens adresse: Foreningens hjemsted: Taekwondo Klub Do, Aarhus. Taekwondo Klub Do, Aarhus Bymosevej 20 8210 Århus V Aarhus Kommune Foreningens

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening

INFOMAPPE LUG 2011. Forretningsorden for. Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening INFOMAPPE LUG 2011 Forretningsorden for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening Som retningslinier for bestyrelsens arbejde gælder sammen med foreningens vedtægter følgende: Bestyrelsen Bestyrelsen som vælges

Læs mere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Introduktion I Hovedstadens Svømmeklub har vi nordens bedste potentiale for at skabe konkurrencesvømmere på højt internationalt

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Nye tiltag og frivilligt arbejde giver stor succes i Aars Svømmeklub

Nye tiltag og frivilligt arbejde giver stor succes i Aars Svømmeklub Med nye tiltag og frivilligt arbejde har Aars Svømmeklub nu en større medlemsskare og vifte af holdtilbud end nogensinde før. Og med 85 års forskel på klubbens yngste og ældste svømmer, må vi sige, at

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Ad 1. Valg af dirigent Valgt er Irene Lorenzen Ad. 2 Valg af referent. Valgt er Frans Bach afholdt lørdag den 4. oktober 2014 i Nyborg Hallen

Læs mere