MUSKELOPBYGNING -MÆND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MUSKELOPBYGNING -MÆND"

Transkript

1 MUSKELOPBYGNING -MÆND

2 INTRODUKTION GUIDE TIL MUSKELOPBYGNING Den mest almindelige udfordring for de fleste personer er muskelopbygning. Det kan være svært at øge din kropsvægt, i form af muskler, og frygten for at tage stakkevis af overflødigt fedt på i processen, kan virke frustrerende. Det velkendte og mindre gode råd, spis alt du ser og træn i flere timer, kan være misledende, forvirrende, og oftest lede til skuffende resultater. Vi hos Myprotein forstår, at vi alle er forskellige, og at de samme gamle råd ikke er gældende for alle. Vi har derfor designet en sund og bæredygtig guide, baseret på videnskab og fyldt med ekspertråd til at hjælpe dig, sikkert og effektivt med muskelopbygning. Uanset alder, evner og gener, vil vi med ekspertråd omkring kost, træning og din livsstil, hjælpe dig med at uddanne dig selv, og derved kickstarte din vej til muskelopbygning.

3 IMPACT WHEY PROTEIN (Uden smag 1kg) Indtag en stor skefuld (25) før og efter enhver form for træning, og i løbet af dagen, for at øge dit daglige proteinindtag. MYPRE (Blue Raspberry, 500g) Tag 1-2 scoops 30 minutter før træning. Miks hver scoop med koldt vand (alt efter behov) og indtag med det samme. BCAA PLUS 90 kaplser Indtag 3 kaplser (2-4 gange dagligt) - før, under og efter træning for maksimal virkning. VITAMIN D3 (180 kapsler) På tom mave indtag 3 kapsler minutter før sengetid. ALPHA MEN (120 tabletter) Indtag 2½ store scoops sammen med enten ml letmælk, sødmælk eller vand, minutter før/efter træning for maksimalt udbytte. KREATIN MONOHYDRAT 250 kapsler Indtag 3-5 gram, før eller efter træning, sammen med en protein og kulhydrat shake. MUSKELOPBYGNINGSPAKKE - MÆND Muskelopbygning handler alt sammen om at øge dit kalorieindtag, måltidsportioner og din træning. Gør du ikke det, vil du tage overflødige mængder af fedt på, som kan være svære at smide igen. Men en kombination af timing, ernæring, progresiv træning og den nødvændige mængde søvn og hvile kan hjælpe dig med at nå dit mål. Din egen forståelse og vigtigheden af at time din ernæring så den passer til din træning, er her vigtigere end at presse dig til den aller sidste gentagelse. Grundlæggende kan kosttilskud ikke erstatte en sund og god kost, så vores muskelopbygningspakke til kvinder skal bruges som et tilskud til en ellers sund kostplan. Den er proppet med banebrydende, best-seller produkter som er strukket efter at bygge god kvalitetsmuskelmasse. Så lads os kickstarte din rejse, og hjælpe dig med at opnå dine resultater til en utrolig pris.

4 HURRICANE XS Hvad er det? Hvornår? Hvorfor? Den perfekte all in one formular, som skal øge din restitution og overall performance. 30 minutter efter træning, eller hvilket som helst tidspunkt på dagen. For at øge restitutionen for muskelmasse YDERLIGERE PRODUKTMULIGHEDER Udover vores pakke, tilbyder vi også andre fantastiske produkter, som kan gavne hinanden og hjælpe dig med at nå dine mål. Vores produkter er omhyggeligt designet af et erfarent og innovativt hold af eksperter, til risikofrit at hjælpe dig med at øge din muskelmasse og undgå overflødig fedtmasse. KOFFEIN PRO Hvad er det? Hvornår? Hvorfor? Koffeinekstrat En kapsel før din morgen/ middag/aften træning For at stimulere centralnervesystemet, booste energi og for at reducere udmattelse

5 BETA-ALANINE MALTODEXTRIN Hvad er det? Hvornår? Hvorfor? Et meget undersøgt ikke essentielt aminosyre 1,5g om morgenen og igen om aftenen. Beta alanine virker sammen med L-histidine til øge Carnosin i musklerne. Hvad er det? Hvornår? Hvorfor? Et højt glykæmisk kulhydrat Lige efter træning Højt glykemisk kulhydrat, som hurtigt øger dit energidepot, og øger dit daglige kalorieindtag HMB MICELLAR WHEY Hvad er det? 100% HMB, et metabolit af leucin Hvad er det? Et nyt banebrydende protein, som indtages før sengetid. Hvornår? Hvorfor? 3x1g dosering. Morgen, middag og aften. En samlet portin af 3g HMB er et metabolit af leucin. En essentiel aminosyre, som din krop ikke kan skabe af sig selv. Hvornår? Hvorfor? minutter før sengetid. Kombinerer de anabolske egenskaber af Whey, og de langsomt optagelige egenskaber fra casein protein, som skal sørge for, at dine muskler er i sikre hænder under søvn.

6 KOSTPLAN FOR MUSKELVÆKST Hvis du ønsker at opbygge muskelmasse, så skal du være meget opmærksom på dit daglige kalorieindtag. Simpelt nok kan du kun opbygge muskelmasse når din krop er i et overskydende kalorieindtag. Så du skal have spist flere kalorier, på en dag, end hvad du har forbrændt. Men det stiller spørgsmålet: Hvad spiser jeg, på hvilke tidspunkter og i hvilke mængder? Hos Myprotein refererer vi dette til TIMINGEN, TYPEN og TOTALEN af næringsmidlerne. Du skal basere din diæt på sund og nærende mad i passende mængder. (3 hovedmåltider og 4 mellemmåltider dagligt). En fejl som forekommer meget ofte er, at når folk prøver at øge muskelmasse så spiser de alt i sigte, i håb om at dette vil øge deres muskelmasse. Dette vil i stedet øge dine mængder af kropsfedt, som du med tiden skal tabe igen. Fra næringsmidlernes perspektiv skal du sammenstrikke dit kulhydratindtag omkring hvor intenst du træner, hvor lang tid du træner samt dine hviledage. Regulært proteinindtag igennem dagen, og specielt før og efter træning, er et must da proteinets primære funktion er at genopbygge, udvikle og vedligeholde muskelmasse. Husk ALTID at holde dig hydreret, med et glas vand til hver måltid. Husk også at optimere til vitamin og mineral indtag ved at indtage grøntsager til dine måltider.

7 REGLER Uanset dit niveau, så er disse 11 regler for muskelopbyning nemme at forstå samt perfekte for at holde styr på din træning. 6. HOLD STYR PÅ DINE FREMSKRIDT Vær sikker på at du opnår resultater, men husk, tålmodighed er nøglen til succes 1. MODSTAND Opbygning af muskelmasse er umulig, uden at give din krop en form for stimulation 7. HOLD STYR PÅ DIN TRÆNING Sæt struktur på din modstand og cardio. 2. PROTEIN HVER 3-4 TIMER Protein indholder aminosyrer, som er essentielle byggesten for opbygning samt reperation af kvalitetsmuskelmasse 3. VIGTIGHEDEN VED PROTEIN Det er det eneste næringsmiddel, som kan stimulere muskelvækst 8. MÅLTIDER EFTER TRÆNING Ernær dine muskler med det samme for flest mulige resultater 9. PLANLÆGNING PLANLÆGNING PLANLÆGNING Hold dig organiseret, ved at håndtere dine måltidsforberedelser, som var det dine træningspas! 4. VÆLG DIT KULHYDRAT Kend forskellen på kylhydrater, som ligger lavt og højt på det glykæmisk indeks, samt hvilke typer du bør indtage i løbet af dagen. 5. INDTAG ENERGI Du skal indtage snacks og måltider, som indeholder masser af energi for at nå over dit daglige kalorieindtag. 10. MASS GAINER KOSTTILSKUD Husk at din kost dækker grunden for dine kosttilskud 11. UNDLAD ALDRIG SØVN Uden den tilstrækkelige mængde af hvile, vil din krop ikke kunne tilpasse sig, og din krop vil udvikle et overtræningssyndrom.

8 TRÆNINGSPAS SOM SKAL UNDERSTØTTE MUSKELOPBYGNING At udvælge de passende muskelopbyggende øvelser, kan være forskellen mellem endeløs frustration og den blikvendende fysik du altid har drømt om. Når du skal opbygge muskelmasse, så sørg for at dine træningspas altid er struktureret efter basale øvelser, som squats, skulderpres, dødløft, pull-ups, benpres, lunges, og bænkpres. Grunden er at disse øvelser, når de er udført korrekt, putter stimulans på flere forskellige muskelgrupper samt producerer hormon og nerverespons, som skal stimulere muskelvækst og reperation. Hvorimod isolationsøvelser såsom tricep extentions og hammer curls er dårlige øvelser til muskel og styrkeopbygning. For at opnå den størrelse du kæmper for, så skal du sammensætte din træning med nødvændig mængde hvile, set, øvelser og intensitet. Du søger at øge dine musklers styrke samt vækst, en proces kaldet muskelhypertrofi. Alle dine træningspas bør derfor indeholde flere end et sæt, nogle superset, 6-12 gentagelser, hviletid på 90 sekunder og nogle sets taget til failure. Ved hver øvelse bør du holde dig til et tempo som hedder (3 sekunders nedsættelse af vægten, 1 sekunds pause, og 1 sekund til at løfte vægten.). Dette 30 dages muskelopbyggende program, er blevet designet og implementeret af en af Myproteins bedste fitness instruktøre. Så tag alt hvad du har lært indtil videre, tilføj det til din træning og du er godt på vej!

9 TIPS 30-DAGES TRÆNINGSPLAN Tilpas alle øvelser til dine evner og din styrke. Varm altid op i 5-10 minutter, men ALDRIG til absolut udmattelse. Stræk alle muskelgrupper ud før træning og undgå forstrækninger og andre former for skader. Begyndere bør starte med kun to sæt af hver øvelse, og derefter gradvist øge mængden af sæt. For at øge masse og størrelse, så bør du gradvist øge volumen af din træningsmængde. Udfordre dig selv med respektive forøgelser i vægt. (2,5-5.0 kg hver gang). Cardio i almindeligt tempo, kan udføres via en selvvalgt øvelse.

10 VÆGT Intensiv styrketræning CARDIO Højt intensitets-intervaltræning (H.I.I.T) MANDAG Underkrop TIRSDAG Overkrop ONSDAG TORSDAG Underkrop FREDAG Overkrop LØRDAG SØNDAG hviledag MANDAG TIRSDAG minutters cardio i almindeligt tempo. ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG minutters cardio i normalt tempo

11 MANDAG TIRSDAG ØVELSE AFTEN SÆT GENTAGELSER HVILE ØVELSE MORGEN SÆT GENTAGELSER HVILE 1. BARBELL SQUATS DUMBBELL BÆNKPRES Sekunder 2. WALKING LUNGES 3 30 Meter /Skridt 30 METER/SKRIDT 2. MILITÆR PRES Sekunder 3. HACK SQUATS 3 8 PULL UPS MED BREDT GREB ROMÆNSK DØDLØFT DECLINE BÆNKPRES 5. BENSPARK (Sidste sæt til udmattelse) ENARMS 5. 3 DUMBBELL ROW BAGLÅRS CURL (Sidste sæt til udmattelse) Sekunder 6. SIDE LATERALS Sæt Til Udmattelse STÅENDE LÆG 7. HÆVNINGER EZ BAR PRES MED TÆT GREB SIDDENDE LÆG 8. HÆVNINGER CYKELTUR 2 60 SEKUNDERS ARBEJDE 15 Sekunder 9. CARDIO I LANGSOMT TEMPO

12 TORSDAG FREDAG ØVELSE AFTEN SÆT GENTAGELSER HVILE ØVELSE MORGEN SÆT GENTAGELSER HVILE 1. BARBELL LUNGES SKRÅ BÆNKPRES MED STANG Sekunder 2. LEG PRES (Sidste Sæt Til Udmattelse) SKULDERPRES 2. 4 I SMITH STATIV 10 (ultimo set ad esaurimento) Sekunder ETBENS DØDLØFT 3. MED KETTLEBELL 3 10 ROWS FOROVERBØJET MED DUMBBELLS 4. GLUTE BRIDGES DECLINE BÆNKPRES LIGGENDE 5. 3 BAGLÅRSCURL UPRIGHT ROWS BOX JUMPS 3 10 (Blød og kontrolleret landing) Sekunder 6. DIPS MED VÆGT (3 Sæt Til Udmattelse) STÅENDE LEG HÆVNINGER HÆNGENDE BENLØFT HACK SQUAT LEG 8. HÆVNINGER HYPEREXTENSIONS 3 12

13

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 5-DAGES TRÆNINGSPROGRAM

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 5-DAGES TRÆNINGSPROGRAM TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 5-DAGES TRÆNINGSPROGRAM INTRODUKTION Dette program er et 5-dages 5-split program. Programmet egner sig bedst til folk med flere års erfaring inden for styrketræning

Læs mere

Torsdag. Bryst & triceps. Bænkpres 5 sæt x 5 gentagelser. Olympisk squat 5 sæt x 5 gentagelser Incline dumbbell press 4 sæt x 8 gentagelser

Torsdag. Bryst & triceps. Bænkpres 5 sæt x 5 gentagelser. Olympisk squat 5 sæt x 5 gentagelser Incline dumbbell press 4 sæt x 8 gentagelser Introduktion Dette program er et 5 dages program, som er bygget op omkring en kombineret 2-split/3-split struktur. Det har en markant højere ugentlig workload, sammenlignet med 3-dages og 4-dages versionerne

Læs mere

Programmet egner sig godt til begyndere. Det er også et egnet program, hvis man har mere erfaring, men kun har tid til at træne 3 dage om ugen.

Programmet egner sig godt til begyndere. Det er også et egnet program, hvis man har mere erfaring, men kun har tid til at træne 3 dage om ugen. TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 3-DAGES TRÆNINGSPROGRAM INTRODUKTION Dette program er et 3-dages fullbody-program, som er bygget op omkring en A, B og C struktur. Det betyder, at man laver forskellige

Læs mere

MANDAG TIRSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG. Bryst, skulder & triceps Ben, ryg & biceps Bryst & triceps Ryg & biceps Ben & skulder

MANDAG TIRSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG. Bryst, skulder & triceps Ben, ryg & biceps Bryst & triceps Ryg & biceps Ben & skulder TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB / 5-DAGES 2-SPLIT/ 3-SPLIT HYBRID PROGRAM INTRODUKTION Dette program er et 5 dages program, som er bygget op omkring en kombineret 2-split/3-split struktur. Det har en markant

Læs mere

- MUSKELOPBYGNING / 5-DAGES 2-SPLIT/ 3-SPLIT HYBRID PROGRAM

- MUSKELOPBYGNING / 5-DAGES 2-SPLIT/ 3-SPLIT HYBRID PROGRAM TRÆNINGSPROGRAM - MUSKELOPBYGNING / 5-DAGES 2-SPLIT/ 3-SPLIT HYBRID PROGRAM INTRODUKTION Dette 5-dages begynderprogram er baseret på noget der ligner Layne Nortons PHAT-program, men er stadigvæk holdt

Læs mere

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 4-DAGES TRÆNINGSPROGRAM

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 4-DAGES TRÆNINGSPROGRAM TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 4-DAGES TRÆNINGSPROGRAM INTRODUKTION Dette program er et 4-dages 2-split program, som er bygget op omkring den klassiske push/pull struktur. Det betyder, at man

Læs mere

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-DAGES PROGRAM

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-DAGES PROGRAM TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-DAGES PROGRAM INTRODUKTION Dette program er et 2-dages fullbody-program, som er bygget op omkring en A og B struktur. Det betyder, at man laver forskellige øvelser

Læs mere

NUTRAMINO PROTEIN XL - IDEEL TIL FLERE TRÆNINGSFORMÅL

NUTRAMINO PROTEIN XL - IDEEL TIL FLERE TRÆNINGSFORMÅL GET Fit or Die Trying SPIS OG TRÆN DIG TIL DRØMMEKROPPEN Kostens betydning for træningsresultaterne og udseendet er langt større, end man umiddelbart skulle tro. Det er ærgerligt, hvis man træner hårdt,

Læs mere

Muskelvækst sådan. Af Fitnews.dk - fredag 21. september, 2012. http://www.fitnews.dk/artikler/muskelvaekst-sadan/

Muskelvækst sådan. Af Fitnews.dk - fredag 21. september, 2012. http://www.fitnews.dk/artikler/muskelvaekst-sadan/ Muskelvækst sådan Af Fitnews.dk - fredag 21. september, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/muskelvaekst-sadan/ Der er ingen tvivl om, at nutidens atleter er betydelig større og stærkere end for bare få

Læs mere

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-3-DAGES PROGRAM

- VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-3-DAGES PROGRAM TRÆNINGSPROGRAM - VÆGTTAB - DEN SIMPLE / 2-3-DAGES PROGRAM INTRODUKTION Dette er 2-3 dages fullbody hjemmetræningsprogram, for dem som ikke ønsker, eller har mulighed for regelmæssigt at komme i et træningscenter.

Læs mere

Programmet egner sig godt til begyndere. Det er også et egnet program, hvis man har mere erfaring.

Programmet egner sig godt til begyndere. Det er også et egnet program, hvis man har mere erfaring. Introduktion Dette program er et 4-dages 2-split program, som er bygget op omkring den klassiske push/pull struktur. Det betyder, at man i sine træningspas skiftevis presser (bryst, skulder og triceps)

Læs mere

Guide: Frygt ikke styrketræning

Guide: Frygt ikke styrketræning Guide: Frygt ikke styrketræning Kvinder i alle former har gavn af styrketræning. Og nej, kvinder får ikke store muskler af at styrketræne. Af Krisztina Maria, februar 2013 03 Frygt ikke styrketræning 05

Læs mere

KOMPLET KOSTPLAN TIL KVINDER VÆGTTAB FOR KVINDER BMI OG DIT ENERGIBEHOV EKSEMPEL PÅ KOSTPLAN VÆGTTAB

KOMPLET KOSTPLAN TIL KVINDER VÆGTTAB FOR KVINDER BMI OG DIT ENERGIBEHOV EKSEMPEL PÅ KOSTPLAN VÆGTTAB Indholdsfortegnelse KOMPLET KOSTPLAN TIL KVINDER VÆGTTAB FOR KVINDER BMI OG DIT ENERGIBEHOV EKSEMPEL PÅ KOSTPLAN VÆGTTAB PERSONLIG PLAN TIL DIG DER VIL HAVE SUCCES MED VÆGTTAB 3 4 5 7 9 Komplet kostplan

Læs mere

Torsdag. Ryg. Dødløft: 4x6 reps. Pendley rows: 4x8 reps. Pulldowns: 4x8 reps. Stiff-arm pulldowns: 3x10 reps.. Cable rows:: 3x10 reps..

Torsdag. Ryg. Dødløft: 4x6 reps. Pendley rows: 4x8 reps. Pulldowns: 4x8 reps. Stiff-arm pulldowns: 3x10 reps.. Cable rows:: 3x10 reps.. Introduktion Dette program er et 5-dages 5-split program. Programmet egner sig bedst til folk med flere års erfaring inden for styrketræning og cardio. Dels på grund af den store ugentlige workload og

Læs mere

Sådan får du den stramme krop

Sådan får du den stramme krop Sådan får du den stramme krop Det skal du gøre og ikke gøre for at få en stram og stærk krop. Træn kort og intenst Af Mette Gert, december 2012 03 Vejen til den stramme krop 07 Guide: Kom af med 'mormorarmene'

Læs mere

Unique Bodybalance4All Motion og sport Tema Sport og Motion

Unique Bodybalance4All Motion og sport Tema Sport og Motion Tema Sport og Motion Gør som de professionelle Behandl din krop professionel Sportsernæring drejer sig om 4 hovedpunkter: Påfyldning af brændstof - Efterfyldning - Reparation - Restituering Alt hvad du

Læs mere

Minimum 3 gange ugentlig skal triggerpoint bruges efterfulgt af udstræk.

Minimum 3 gange ugentlig skal triggerpoint bruges efterfulgt af udstræk. Vintertræning VFF NAVN Jeppe Curth Minimum 3 gange ugentlig skal triggerpoint bruges efterfulgt af udstræk. Mandag: Løbeprogam 1A 0900-1000+ triggerpoint. Styrketræning program 1 klokken 1700-1800 Tirsdag:

Læs mere

Send bagdelen 5 cm. i vejret. guide. sider. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria. August Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Send bagdelen 5 cm. i vejret. guide. sider. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria. August Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider TRÆNINGSPROGRAM: Vær go - ved din popo Send bagdelen 5 cm. i vejret Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Krisztina Maria

Læs mere

Max løft. Af Fitnews.dk - onsdag 04. juli, 2012. http://www.fitnews.dk/artikler/max-loft/

Max løft. Af Fitnews.dk - onsdag 04. juli, 2012. http://www.fitnews.dk/artikler/max-loft/ Max løft Af Fitnews.dk - onsdag 04. juli, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/max-loft/ Hvad vil det sige, at øge styrken? Det er ikke altid helt klart, men det drejer sig grundlæggende om at kunne løfte

Læs mere

Træningspas A Træningspas B Træningspas C

Træningspas A Træningspas B Træningspas C Introduktion Dette program er et 3-dages fullbody-program, som er bygget op omkring en A, B og C struktur. Det betyder, at man laver forskellige øvelser på de forskellige dage, men at man dog rammer hele

Læs mere

Bootylicious på 3 måneder

Bootylicious på 3 måneder Boot yl i ci ous på3måneder Fot o: JanTel l er på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede, kapitel-inddelte

Læs mere

Bootylicious på 3 måneder

Bootylicious på 3 måneder Boot yl i ci ous på3måneder Fot o: JanTel l er på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede, kapitel-inddelte

Læs mere

Kost og Træning. Kathrine Roug God Form

Kost og Træning. Kathrine Roug God Form Kost og Træning Hvor meget skal jeg spise? Hvorfor skal jeg spise? Hvornår skal jeg spise? Hvad skal jeg spise? For at få det optimale ud af min træning Dagens program Indledning Energibehov: vægttab eller

Læs mere

Bootylicious. Foto:JanTeler

Bootylicious. Foto:JanTeler på3måneder Foto:JanTeler på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede, kapitel-inddelte programmer,

Læs mere

Præstationsforbedrende Træning

Præstationsforbedrende Træning Præstationsforbedrende Træning FLO ORBALL SPILLEREN Forfattere: Rikke Petersen og Michael Kock Foto: IFF INDHOLD Introduktion 4 Sæson trappe 5 Definition af begreber 7 Øvelsebeskrivelse 8 - Skulderpres

Læs mere

Øg din trænings intensitet og få bedre resultater

Øg din trænings intensitet og få bedre resultater Øg din trænings intensitet og få bedre resultater Af Fitnews.dk - fredag 16. november, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/og-din-traenings-intensitet-og-fa-bedre-resultater/ Det kan lyde provokerende,

Læs mere

Bootylicious på 3 måneder

Bootylicious på 3 måneder Boot yl i ci ous på3måneder Fot o: JanTel l er på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede, kapitel-inddelte

Læs mere

HUSK PAUSEN, når du træner. Guide. sider. August Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

HUSK PAUSEN, når du træner. Guide. sider. August Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide August 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider HUSK PAUSEN, når du træner Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Husk pausen, når du træner INDHOLD: Husk pausen,

Læs mere

Bootylicious på 3 måneder

Bootylicious på 3 måneder Boot yl i ci ous på3måneder Fot o: JanTel l er Bootylicious på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede,

Læs mere

BLIV STÆRK. guide. Tag et hvil - og. sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

BLIV STÆRK. guide. Tag et hvil - og. sider. Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Iris guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Tag et hvil - og 8 sider BLIV STÆRK Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Træningsprogram: Hele kroppen på 35 min. Restitution INDHOLD

Læs mere

Bootylicious på 3 måneder

Bootylicious på 3 måneder Boot yl i ci ous på3måneder Fot o: JanTel l er på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede, kapitel-inddelte

Læs mere

Bootylicious på 3 måneder

Bootylicious på 3 måneder Boot yl i ci ous på3måneder Fot o: JanTel l er på 3 måneder En trilogi af 3 træningsprogrammer, der fuldender din booty-træning med det mest effektive og optimale resultat. 3 måneders strukturerede, kapitel-inddelte

Læs mere

Sammensæt dit eget styrketræningsprogram

Sammensæt dit eget styrketræningsprogram Sammensæt dit eget styrketræningsprogram Af Fitnews.dk - tirsdag 08. januar, 2013 http://www.fitnews.dk/artikler/sammensaet-dit-eget-styrketraeningsprogram/ Et af de spørgsmål, vi oftest får stillet her

Læs mere

Klemensker Idrætsforening Fitness. Mød os på vores hjemmeside Og på Facebook KIF Fitness Klemensker

Klemensker Idrætsforening Fitness. Mød os på vores hjemmeside   Og på Facebook KIF Fitness Klemensker Klemensker Idrætsforening Fitness Mød os på vores hjemmeside www.kif-fitness.dk Og på Facebook KIF Fitness Klemensker 32 Indhold Ben, baller og læg Side 3 Squat med og uden bold. Side 4 Squat med vægtstang.

Læs mere

Videnskabens anbefalinger til styrketræning

Videnskabens anbefalinger til styrketræning Videnskabens anbefalinger til styrketræning Af Fitnews.dk - tirsdag 26. november, 2013 http://www.fitnews.dk/artikler/videnskabens-anbefalinger-til-styrketraening/ I løbet af de sidste 20 år er antallet

Læs mere

Vægtøgning. Kost der understøtter hypertrofi

Vægtøgning. Kost der understøtter hypertrofi Vægtøgning Kost der understøtter hypertrofi Vægtøgning kost og træning Øgning af magre kropsvægt, muskelvægt opnås bedst gennem en kombination mellem styrketræning og en sund og varierende kost. Stimuliene

Læs mere

Kostplan der giver større muskler

Kostplan der giver større muskler Kostplan der giver større muskler Af Fitnews.dk - onsdag 04. juli, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/kostplan-der-giver-storre-muskler/ Forkert ernæring er en hyppig årsag til dårlige resultater af styrketræning.

Læs mere

fitness dk STRONGER 4 x 8 Paused goblet squats (4 sek) 4 x 12 Barbell Reverse Lunges (Alternating)

fitness dk STRONGER 4 x 8 Paused goblet squats (4 sek) 4 x 12 Barbell Reverse Lunges (Alternating) UGE 1 (kalenderuge 37) SÆTS X REPETITIONER 5 x 5 (5, 5, 5, 5, 5) 5 x 5 (5, 5, 5, 5, 5) 5 x 5 (5, 5, 5, 5, 5) PROCENTSATS PR. LØFT Ca. 60% Ca. 60% Ca. 60% ØVELSE 1, SÆT X REPETITIONER Chin-ups (med elastik,

Læs mere

FitnessDK STRONGER (Uger 51-05)

FitnessDK STRONGER (Uger 51-05) UGE 1 (kalenderuge 51) SÆTS X REPETITIONER 4 x 6 4 x 6 4 x 6 PROCENTSATS PR. LØFT 65% 65% 65% OPVARMNINS-REPS i % 8 x 35% 6 x 45% 4 x 55% 8 x 35% 6 x 45% 4 x 55% 8 x 35% 6 x 45% 4 x 55% Assistancetræning

Læs mere

Lektion 8 Energiforbrug: fysisk aktivitet

Lektion 8 Energiforbrug: fysisk aktivitet Lektion 8 Energiforbrug: fysisk aktivitet I denne uge ser vi på energiforbrug i form af fysisk aktivitet Uge 1 Måltidsmønster Uge 3 Frokost & aftensmad Uge 5 Væske Uge 7 Energi (kcal/kj) Uge 9 Energiindtag:

Læs mere

Styrketræning af ben

Styrketræning af ben Bispebjerg og Frederiksberg Hospital Vi anbefaler, at du udfører øvelserne efter vejledning af en fysioterapeut Din fysioterapeut tilrettelægger din træning Du kan udføre styrketræning på forskellige måder

Læs mere

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Sådan træner du maven stærk & stram Styrk kroppens holdning med Krisztina Maria Guide til stærk og stram mave 2 Træn

Læs mere

Fit living en vejledning til træning og kost

Fit living en vejledning til træning og kost Produkt Før træning (senest 2 timer før) Umiddelbart før træning Under træning Efter træning (restitution) Sund livsstil i hverdagen Inden 30 min. Op til 3 timer efter Økologisk kokosfibermel x x En kilde

Læs mere

TRÆNING I EGET HJEM. *Bonusmateriale

TRÆNING I EGET HJEM. *Bonusmateriale TRÆNING I EGET HJEM *Bonusmateriale MED TRÆNINGSPROGRAM Sammen med din ketodiæt kan du øge dit vægttab (og velvære!) med lidt træning. Denne e-bog er en kort bog om træning hjemmet, som er en god og nem

Læs mere

Så skal der trænes! Hvordan Hvor meget Hvornår Hvorfor Hvad med vægttab Løbe, cykle, styrketræne?

Så skal der trænes! Hvordan Hvor meget Hvornår Hvorfor Hvad med vægttab Løbe, cykle, styrketræne? Så skal der trænes! Hvordan Hvor meget Hvornår Hvorfor Hvad med vægttab Løbe, cykle, styrketræne? Grundlæggende 2 slags træning Vedholdenhed eller lav / medium intensivt træning Forbrænder procentuelt

Læs mere

KOST OG TRÆNING OPTÍMER DIN CYKELFORM

KOST OG TRÆNING OPTÍMER DIN CYKELFORM KOST OG TRÆNING OPTÍMER DIN CYKELFORM PROGRAM SPIS DIG TIL EN BEDRE GRUNDFORM PAUSE KEND DIT VÆSKEBEHOV KONKURRENCEKOST RESTITUTION BRUG AF KOSTTILSKUD HVORFOR VÆRE BEVIDST OM KOSTEN? SUNDHED OG VELVÆRE

Læs mere

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture.

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture. TRÆNINGSPROGRAMMET CARDIO skal udføres 2 gange/ugen STYRKE skal udføres 3 gange/ugen Konditionstræning er godt for dit blodomløb, det kan udskille endorfiner, så du bliver gladere, give frisk luft og D-vitamin

Læs mere

Planken Knæbøjninger

Planken Knæbøjninger Du behøver faktisk hverken fitnesscenter eller redskaber for at træne. Ikke engang styrketræning kræver et fitnesskort. Ved kun at bruge kroppen og din egen kropsvægt kan du udføre en lang række øvelser,

Læs mere

Varierer du din træning?

Varierer du din træning? Varierer du din træning? Af Fitnews.dk - onsdag 19. december, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/varierer-du-din-traening/ Når du ved, at du træner de muskler, du ønsker, og samtidig kan få en øget effekt

Læs mere

Energiindtag. Energiindtag for løbere. Energiindtag generelt. Energiforbrug ved løb. Energibehov for 70 kg løber 07-05-2015. Tom Gruschy Knudsen

Energiindtag. Energiindtag for løbere. Energiindtag generelt. Energiforbrug ved løb. Energibehov for 70 kg løber 07-05-2015. Tom Gruschy Knudsen Kost og marathonløb Tom Gruschy Knudsen Energiindtag Hvordan skal man spise? Generelle anbefalinger Anbefalinger for løbere Marathonløb forberedelse Væske og energiindtag Energiindtag generelt Energifordeling:

Læs mere

Løberens kost og ernæring. v/ Master i Fitness og Træning, Diætist Camilla Birkebæk

Løberens kost og ernæring. v/ Master i Fitness og Træning, Diætist Camilla Birkebæk Løberens kost og ernæring v/ Master i Fitness og Træning, Diætist Camilla Birkebæk Kontaktoplysninger Camilla Birkebæk Master i Fitness og Træning, pb. Ernæring og sundhed Personlig træner og Diætist Jernbanegade

Læs mere

Det glykæmiske indeks.

Det glykæmiske indeks. Af: Tom Gruschy Knudsen Det glykæmiske indeks. Et udtryk for kulhydraters optagelseshastighed og tilgængelighed i blodbanen. Kulhydrattyper Kulhydraters optagelseshastighed har traditionelt været antaget

Læs mere

TRÆN DIG SLANK. - Eller hva?????

TRÆN DIG SLANK. - Eller hva????? TRÆN DIG SLANK - Eller hva????? Dagens Program Vægttab Energiunderskud, træning, kost Træning Vægttab/ vægtøgning Hvorfor træne i forbindelse med vægttab? Kredsløb eller styrketræning Vægttab Overvægt

Læs mere

Kost & Ernæring K1 + K2

Kost & Ernæring K1 + K2 Kost & Ernæring K1 + K2 Kostens betydning for præstationsevnen At være elitesvømmer kræver meget. Meget træning, men også at være en 24-timers atlet, som ikke kun er svømmer når han/hun er i bassinet.

Læs mere

3 seje programmer til fitnesscentret: I topform med 3 X FITNESS OM UGEN MINUTTER

3 seje programmer til fitnesscentret: I topform med 3 X FITNESS OM UGEN MINUTTER Husk hviledage! Alle tre træningsprogrammer udfordrer din styrke og kondition. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at holde en hviledag efter hvert træningspas. 28 I FORM 4/2016 3 seje programmer til

Læs mere

Løbetræning for begyndere 1

Løbetræning for begyndere 1 Løbetræning for begyndere 1 Lige nu sidder du med en PDF-fil der forhåbentlig vil gavne dig og din løbetræning. Du sidder nemlig med en guide til løbetræning for begyndere. Introduktion Denne PDF-fil vil

Læs mere

FitnessDK STRONGER uger (2017)

FitnessDK STRONGER uger (2017) UGE 1 (kalenderuge 6) PRIMÆR LØFT BÆNK (tempo 4042) BACK SQUAT (tempo 4042) DØDLØFT (tempo 4042) SÆTS X REPETITIONER 4 x 5 (5,5,5,5) 4 x 5 (5,5,5,5) 4 x 5 (5,5,5,5) PROCENTSATS PR. LØFT 65% 65% 65% X X

Læs mere

Har du KOL? Så er måltider og motion vigtigt. Enkle råd om at holde vægten oppe

Har du KOL? Så er måltider og motion vigtigt. Enkle råd om at holde vægten oppe Har du KOL? Så er måltider og motion vigtigt Enkle råd om at holde vægten oppe 2 Indholdsfortegnelse Side KOL og vægttab 3 Hvilken betydning har energi? 4 Hvilken betydning har protein? 5 Derfor er behovet

Læs mere

KOST OG TRÆNING KIF, MAJ 2015

KOST OG TRÆNING KIF, MAJ 2015 KOST OG TRÆNING KIF, MAJ 2015 HVEM ER JEG? SARA SIG MØLLER MASTER IN HUMAN NUTRITION, KU (2011-2013) SPECIALE: NUTRITIONAL IMPACT ON HYPOTHALAMIC AMENORRHEA AND BONE HEALTH IN FEMALE ENDURANCE ATHLETES

Læs mere

PUBLICERET AF CROSSFIT COPENHAGEN Proteiner i mad

PUBLICERET AF CROSSFIT COPENHAGEN Proteiner i mad PUBLICERET AF CROSSFIT COPENHAGEN - 2018 Proteiner i mad Hvorfor taler vi så meget om proteiner? Hvad gør de godt for? Hvor meget skal du spise? Alt dette vil jeg forsøge at give dig svar på her! Af Mia

Læs mere

Intro til CrossGymLøb

Intro til CrossGymLøb Intro til CrossGymLøb CrossGym er funktionel træning der bl.a. er bygget på olympiske vægtløft, redskabsgymnastik, styrketræning, frie kropsøvelser øvelser og kredsløbstræning. Træningsformen er bl.a.

Læs mere

Energiindtag. Energiindtag generelt. Proteinindtag for triathleter. Energiindtag for triathleter 21-02-2013

Energiindtag. Energiindtag generelt. Proteinindtag for triathleter. Energiindtag for triathleter 21-02-2013 21-02-2013 Kost og triathlon Tom Gruschy Knudsen og Jesper Rygaard Hansen Jesper Rygaard 7 marathonløb 10 Ironman rundt om i verden Træningsvejledning Firmatræning Firmatøj til løbetræningen Løbestilsanalyse

Læs mere

hurtige resultater Guide Sådan får du sider Træn hårdt, kort og effektivt Forbedre din kondition Maj Se flere guider på bt.dk/plus og b.

hurtige resultater Guide Sådan får du sider Træn hårdt, kort og effektivt Forbedre din kondition Maj Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan får du hurtige resultater 20 sider Træn hårdt, kort og effektivt Forbedre din kondition Forbedre din kondition INDHOLD I

Læs mere

Kost i hverdagen - til atleter T R I C L U B D E N M A R K, O K T O B E R 2 0 1 4

Kost i hverdagen - til atleter T R I C L U B D E N M A R K, O K T O B E R 2 0 1 4 Kost i hverdagen - til atleter T R I C L U B D E N M A R K, O K T O B E R 2 0 1 4 Sara Sig Møller Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Ernæring & Fysisk Aktivitet (2005-2009) Master

Læs mere

Værd at vide om. kosttilskud

Værd at vide om. kosttilskud Værd at vide om kosttilskud Indhold Hvad er et kosttilskud? Er kosttilskud nødvendigt? Kan mit kosttilskud være forurenet og hvordan kan jeg sikre mig? Hvilke kosttilskud er typisk forurenet? Hvis ansvar

Læs mere

FitnessDK STRONGER 2.0

FitnessDK STRONGER 2.0 UGE 1 (kalenderuge 44) SÆTS X REPETITIONER 4 x 8 (8, 8, 8, 8) 4 x 8 (8, 8, 8, 8) 4 x 8 (8, 8, 8, 8) PROCENTSATS PR. LØFT 60, 65, 70, 75% 60, 65, 70, 75% 60, 65, 70, 75% X X X ØVELSE 1, SÆT X REPETITIONER

Læs mere

PRO-PAKKE 2. Udvalgte programmer til 1., 2. og 3. trimester. 1., 2. & 3. trimester (9 træningsvideoer, 90 minutters VIDEO + PROGRAM (pdf).

PRO-PAKKE 2. Udvalgte programmer til 1., 2. og 3. trimester. 1., 2. & 3. trimester (9 træningsvideoer, 90 minutters VIDEO + PROGRAM (pdf). PRO-PAKKE 2 Udvalgte programmer til 1., 2. og 3. trimester. 1., 2. & 3. trimester (9 træningsvideoer, 90 minutters VIDEO + PROGRAM (pdf).) kr. 449,- (værdi kr. 711,-) 1. Pulsprogram #2 (1.-2 trimester,

Læs mere

Intro 3 Begynder 5 Fundamentet 9 Plateauer 13 Simpel styrke ugers træningsprogram 16 Afsluttende tanker 21

Intro 3 Begynder 5 Fundamentet 9 Plateauer 13 Simpel styrke ugers træningsprogram 16 Afsluttende tanker 21 SIMPEL STYRKE Intro 3 Begynder 5 Fundamentet 9 Plateauer 13 Simpel styrke - 16 12-ugers træningsprogram 16 Afsluttende tanker 21 Copenhagen Strength Academy 2 af 22 Intro Vi lever i en verden, hvor folk

Læs mere

Energiindtag generelt. Proteinindtag for triathleter 26-03-2012. Tom Gruschy Knudsen. Hvordan skal man spise?

Energiindtag generelt. Proteinindtag for triathleter 26-03-2012. Tom Gruschy Knudsen. Hvordan skal man spise? Hvem er vi? Tom Gruschy Knudsen 4 marathonløb Træningsvejledning Løbestilsanalyse Ekspert i kost og fysiologi Jesper Rygaard Hansen 7 marathonløb 8 Ironman Træningsvejledning Løbestilsanalyse Energiindtag

Læs mere

Aktivitet og fysisk træning til dig, som kommer ud. ud af sengen med hjælp og hjælpemidler (niveau 3. oktober 2) 20171

Aktivitet og fysisk træning til dig, som kommer ud. ud af sengen med hjælp og hjælpemidler (niveau 3. oktober 2) 20171 Aktivitet og fysisk træning til dig, som kommer ud af sengen med hjælp og hjælpemidler (niveau ) I Speciale for blodsygdomme betragter vi fysisk aktivitet som en vigtig del af din behandling. Under din

Læs mere

Kost og ernæring for løbere

Kost og ernæring for løbere Kost og ernæring for løbere 1 Hvad er sund kost? Kilde: Alt om kost - Fødevarestyrelsen 2 Energikrav til marathon Forbrænder ca. 1kcal/kg/km Løber på 75kg: 3165kcal = 13293kJ Realistisk forhold ved MT(ca.75%

Læs mere

Er du slave af vægten?

Er du slave af vægten? Er du slave af vægten? Få gode råd til at måle din fremgang - og få succes med vægttabet. Med en nede-på-jorden og no bullshit -indstilling får du inspiration til en sundere livsstil Af Krisztina Maria,

Læs mere

Ernæring for atletikudøvere. Foredrag FIF 4/3 2008

Ernæring for atletikudøvere. Foredrag FIF 4/3 2008 Ernæring for atletikudøvere Foredrag FIF 4/3 2008 Kasper Hansen Kasper Hansen 16 år i BAC Professions bachelor i ernæring og sundhed Speciale: Atletikudøvere og ernæring Tro på mig Sandt eller falsk Hvis

Læs mere

Aktivitet og fysisk træning, mens du er indlagt (niveau 3)

Aktivitet og fysisk træning, mens du er indlagt (niveau 3) Aktivitet og fysisk træning, mens du er indlagt I Speciale for blodsygdomme betragter vi aktivitet og fysisk træning som den del af din behandling. Selvom du er syg, er det vigtigt, at du træner for at

Læs mere

Tid Træningspas 1 Træningspas 2 Træningspas 3 10 min.

Tid Træningspas 1 Træningspas 2 Træningspas 3 10 min. Hurtighedstest Inden du starter Du bør med fordel teste din fysiologiske kapacitet inden du påbegynder et træningsforløb. På den måde kan du se, hvordan du klarer dig i forhold til de gældende optagelseskrav.

Læs mere

Information og træningsprogram til hjertepatienter

Information og træningsprogram til hjertepatienter Patientinformation Information og træningsprogram til hjertepatienter Velkommen til Vejle Sygehus Fysioterapien 1 2 Rev. okt. 2010 Information om fysisk aktivitet Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle voksne

Læs mere

Sportsernæring for U16 spillere

Sportsernæring for U16 spillere KLIK FOR AT SKRIVE EN TITEL Sportsernæring for U16 spillere - Få mere ud af din træning! KLIK FOR EVT AT SKRIVE EN UNDERTITEL Sportsdiætist Majke Jørgensen PROGRAM HVILKEN BETYDNING HAR KOSTEN FOR PRÆSTATIONSEVNEN?

Læs mere

Torsdag. Ryg og skuldre. Bent over barbell rows. 4 sæt x 8 gentagelser. Pull ups. 4 sæt x 8 gentagelser. Cable rows 4 sæt x 10 gentagelser

Torsdag. Ryg og skuldre. Bent over barbell rows. 4 sæt x 8 gentagelser. Pull ups. 4 sæt x 8 gentagelser. Cable rows 4 sæt x 10 gentagelser Introduktion Dette 5-dages begynderprogram er baseret på noget der ligner Layne Nortons PHAT-program, men er stadigvæk holdt relativt simpelt uden alt for mange overflødige øvelser. Det er dog fordelagtigt

Læs mere

Styrk din krop med 24 hurtige

Styrk din krop med 24 hurtige Styrk din krop med 24 hurtige Fitness-, og ernæringsekspert Chris MacDonald og træningsfysiolog og personlig træner Jacob Søndergaard, har i fællesskab leveret 24 effektive styrkeøvelser til PLUS. AfChris

Læs mere

Træningsprogram 14: muskelprogram

Træningsprogram 14: muskelprogram Træningsprogram 14: Navn: 12. ugers muskelprogram Uge :1 Dag:1 Squat 75% 2x4; 77½% 2x3; 82½% 4x1 Leg curl 3x10 14 bench press 65% 4x6 med stop på brystet incline press 50 % 4x6 med hovedet 45 grader opad

Læs mere

Spis rigtigt - perform bedre

Spis rigtigt - perform bedre Spis rigtigt - perform bedre - sådan bør du spise før, under og efter træning Udholdenhed & Kondition Kulhydrater fungerer som kroppens benzin under al aktivitet, og lagres som glykogen i leveren og musklerne.

Læs mere

Guide: Hvil dig... og kom i form

Guide: Hvil dig... og kom i form Guide: Hvil dig... og kom i form Vi fokuserer på sved, puls og præstation. Men det er i pauserne, hvor du ikke træner, at du bliver hurtigere og stærkere. Af Line Feltholt, januar 2012 03 Hvil dig... og

Læs mere

WE BRING THE FUEL YOU BRING THE BODY

WE BRING THE FUEL YOU BRING THE BODY WE BRING THE FUEL YOU BRING THE BODY 1 INDHOLD I denne brochure får du først en introduktion til de tre væsentligste faktorer inden for sportsernæring; kulhydrat, væske og protein. Alle Maxims produkter

Læs mere

Guide. Få MEST ud af din træning i fitnesscenteret. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Få MEST ud af din træning i fitnesscenteret. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Få MEST ud af din træning i fitnesscenteret Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Kom i form med Krisztina Maria INDHOLD I

Læs mere

Kost & Ernæring. K3 + talent

Kost & Ernæring. K3 + talent Kost & Ernæring K3 + talent Kostens betydning for præstationsevnen At være elitesvømmer kræver meget. Meget træning, men også at være en 24-timers atlet, som ikke kun er svømmer når han/hun er i bassinet.

Læs mere

Dagens instruktør. Britta Boe Andersen

Dagens instruktør. Britta Boe Andersen Pulstræning Dagens program 1. Teori om pulstræning 2. Måling af hvile- og makspuls i praksis 3. Aftensmad 4. Teori om pulszoner 5. Beregn jeres pulszoner 6. Gruppearbejde 7. Afrunding Dagens instruktør

Læs mere

TRILLIUMS CIRKELTRÆNING

TRILLIUMS CIRKELTRÆNING TRILLIUMS CIRKELTRÆNING Med Cirkeltræning kan du inden for en begrænset tid opnå effekt på både styrke, kondition og sundhed. Her får du alle redskaber, der skal til for at dit første cirkelprogram kan

Læs mere

Energiindtag. Energiindtag for løbere. Energiindtag generelt. Energibehov for 70 kg løber. Energiforbrug ved løb 03-05-2011. Hvordan skal man spise?

Energiindtag. Energiindtag for løbere. Energiindtag generelt. Energibehov for 70 kg løber. Energiforbrug ved løb 03-05-2011. Hvordan skal man spise? Energiindtag Kost og marathonløb Tom Gruschy Knudsen Hvordan skal man spise? Generelle anbefalinger Anbefalinger for løbere Marathonløb forberedelse Væske og energiindtag Energiindtag generelt Energifordeling:

Læs mere

UGE 3, TRÆNING 1 OPVARMNING ELEVATED LUNGES. TRICEP OVERHEAD 3 runder á 15 gentagelser. Pause ca. 60 sek. SUMO SQUAT

UGE 3, TRÆNING 1 OPVARMNING ELEVATED LUNGES. TRICEP OVERHEAD 3 runder á 15 gentagelser. Pause ca. 60 sek. SUMO SQUAT UGE 3, TRÆNING 1 OPVARMNING 10 minutter. Middel puls. Løb, cykling, sjippetov, cross trainer, stepper, etc. ELEVATED LUNGES 2 runder á 15 gentagelser (på hvert ben). Kig lige ud ikke på din fod. Tag et

Læs mere

S k a b e l o n 8 5 d a g e s p l i t

S k a b e l o n 8 5 d a g e s p l i t Hvilken ugedag vil du køre nedenstående? 1. ugentlige træningspas Hvilken ugedag vil du køre nedenstående? 2. ugentlige træningspas t over dumbell rows t over dumbell rows Hvilken ugedag vil du køre nedenstående?

Læs mere

Træningsprogram for let øvede 9 uger, 3 træningspas om ugen

Træningsprogram for let øvede 9 uger, 3 træningspas om ugen Træningsprogram for let øvede 9 uger, 3 træningspas om ugen Om programmet: Dette program er primært rettet imod at få forbrændt nogle kalorier, og er ikke direkte rettet imod forbedring af løbetiden på

Læs mere

Ekstra tilbud om svømning i maj og juni

Ekstra tilbud om svømning i maj og juni SILKEBORG SVØMMEKLUB Ekstra tilbud om svømning i maj og juni Mandag den 22. april vil administrationen tage stilling til, hvilke hold der evt. skal aflyses/lægges sammen. Derfor er det en fordel at tilmelde

Læs mere

Kan du spise & træne efter dit DNA? Kan du skræddersy den perfekte kost og motion ud fra dine gener? fit har testet og se resultatet.

Kan du spise & træne efter dit DNA? Kan du skræddersy den perfekte kost og motion ud fra dine gener? fit har testet og se resultatet. Kan du spise & træne efter dit DNA? Kan du skræddersy den perfekte kost og motion ud fra dine gener? fit har testet og se resultatet. Af: Anne Hermansen, foto: Peter Nørby JEANET KLEVANG Fakta: 43 år.

Læs mere

Energiindtag. Energiindtag for løbere. Energiindtag generelt. Energiforbrug ved løb. Energibehov for 70 kg løber 30-04-2014. Tom Gruschy Knudsen

Energiindtag. Energiindtag for løbere. Energiindtag generelt. Energiforbrug ved løb. Energibehov for 70 kg løber 30-04-2014. Tom Gruschy Knudsen Kost og marathonløb Tom Gruschy Knudsen Energiindtag Hvordan skal man spise? Generelle anbefalinger Anbefalinger for løbere Marathonløb forberedelse Væske og energiindtag Energiindtag generelt Energifordeling:

Læs mere

Kost og motion - Sundhed

Kost og motion - Sundhed Kost og motion - Sundhed Vibeke Brinkmann Kristensen Fysioterapeut Testinstruktør Sundhedsprofiler Træning, sundhedsfremme og forebyggelse Livsstilsændringer, KRAM-faktorene Den Motiverende Samtale Hvad

Læs mere

Løberens kost og ernæring

Løberens kost og ernæring Løberens kost og ernæring Hvem er jeg? Camilla Birkebæk Master i Fitness og Træning Diætist STOTT pilates instruktør Personlig træner med speciale i udholdenhedsidræt, skader og kropsholdning Camilla.birkebaek@mail.dk

Læs mere

Ernæring, fordøjelse og kroppen

Ernæring, fordøjelse og kroppen Ernæring, fordøjelse og kroppen Modul 4 Kernestof a) Kost & fordøjelse b) Kroppens opbygning & motion Mål med modulet Ernæring og fordøjelse At give kursisten vished om næringsstoffers energiindhold, herunder

Læs mere

Sådan får du stærke knogler hele livet

Sådan får du stærke knogler hele livet Sådan får du stærke knogler hele livet Knoglerne er sværere at træne end musklerne, men det kan godt lade sig gøre. Her følger en guide til, hvad du bør gøre. Af Julie Bach - redigering: Philip Dam - September

Læs mere

UGE 4, TRÆNING 1 OPVARMNING. Har du spørgsmål? Send mig en mail på micha@initiumfitness.com

UGE 4, TRÆNING 1 OPVARMNING. Har du spørgsmål? Send mig en mail på micha@initiumfitness.com UGE 4, TRÆNING 1 OPVARMNING 10 minutter. Middel puls. Løb, cykling, sjippetov, cross trainer, stepper, etc. DB SUMO SQUAT Prøv med 8-15 kg Stå med benene meget spredte. Lad tæerne pege let ud til siderne.

Læs mere

1 COPYRIGHT MADS TÖMÖRKÈNYI PERFORMANCE DOKUMENTET MÅ IKKE KOPIERES ELLER VIDERESÆLGES UDEN TILLADELSE

1 COPYRIGHT MADS TÖMÖRKÈNYI PERFORMANCE DOKUMENTET MÅ IKKE KOPIERES ELLER VIDERESÆLGES UDEN TILLADELSE 1 2-SPLIT AF MADS TÖMÖRKÈNYI 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 4 FORORD 5 INFO & INDHOLD 6 HVORFOR 2-SPLIT? 8 TRÆNINGSFORDELING 9 v KONDITIONSTRÆNING 9 v OPVARMNING 10 TRÆNINGSPROGRAMMET 12 ARMTRÆNING 13 BONUS: MAVETRÆNING

Læs mere