Opfølgning på drifts- og udviklingsaftale 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opfølgning på drifts- og udviklingsaftale 2013"

Transkript

1 Opfølgning på drifts- og udviklingsaftale 0 Institution: Vejen Kunstmuseum Nr. Målsætning Handleplan (indikator/aktivitet/handling) Temaplanens mål. Vejen Kommune ønsker, at Start med kommunens ansigt ud ad til, styrke den samlede videns- hjemmesiden. Kig på fx og oplevelsesformidling i eller kommunen og skabe en Hvordan står kulturen på vejenkom.dk?! platform for et fremtidigt En del har fx gjort opmærksom på, hvor samarbejde mellem de vanskeligt det er at finde kunstmuseet. forskellige Et enkelt og effektfuldt indgreb ville kulturinstitutioner. Denne være at give hjemmesiden en billedfrise, platform skal gøre det let for der kører øverst og gennem borgerne og potentielle kvalitetsbilleder giver et indtryk af tilflyttere at få et samlet kommunens højdepunkter. overblik over kultur- og Hjemmesidens design er afgørende for, fritidstilbud i kommunen om folk vil bruge tid på at fordybe sig og måske flytte til Status Dialog med forskellige afdelinger om kulturens placering på Vejen Kommunes hjemmeside. Afventer ny hjemmeside i 04. Udefrakommende synes, at kulturen og servicering af udefrakommende turister er for langt væk. Der er oplagt imødekommende nye bud i oplægget til ny hjemmeside. Score. Vejen Kommune ønsker, at biblioteker, museer og arkiver er fysiske såvel som virtuelle, hvilket betyder, at de virtuelle samlinger skal være tilgængelige for borgeren hjemmefra når som helst. Dette kan også virke som en appetitvækker og få folk til at komme hen til de fysiske biblioteker, museer og arkiver. Vejen Kommune ønsker, at brugerne af bibliotekers, er en af landets fagligt fyldigste kunstmuseumshjemmesider. Man kan her følge udstillinger frem og tilbage i tid. Læse om samlingens værker og følge udbygningen af den og læse om de aktuelle aktiviteter. Der er masser af historisk stof og gennemgange af NHJs arbejdsområder, fokus på egnens kunst etc. Den tidlige start i 999 gør at den er bygget op over lang tid med en gradvis grafisk tilpasning efter bedste evne. Teknisk kræves en stor omstilling fra Frames til nyere systemer og dertil en Løbende arbejde med form og indhold på Gode tilbagemeldinger. Fortsat behov for omlægning fra Frames ved de mange google-søgninger får folk kun fat i undersider uden at kunne se øverste tværmenu med de mange andre indgange.

2 Opfølgning på drifts- og udviklingsaftale 0 museers og arkivers virtuelle samlinger tilbydes informationskompetence, så de er i stand til at søge, udvælge, organisere og bearbejde information og viden grafisk renovering med faglig sparring. Direktionens mål. Sygefravær: Der er fastsat 6 specifikke mål for nedsættelse af sygefraværet. Målet for undervisning og kultur er et fald til 4,84 % 4. Vejen Kunstmuseums meget lave sygefravær blev i 0 opgjort til,76 %. Det synes at fastholdes bedst ved at arbejde med tillid i fordeling af arbejsopg. Fælles mål 5. Museets bygningsmasse særligt Billedskoleloftet og Hytten Loftet: Efter aftale med VKs bygningsvedligehold løses arbejdet gradvist. Hytten:Plan skitseret af Steffen M. Søndergaard. Priser ind på opgaver. Prioritering og afklaring i byg.afd. Dernæst ansøgninger. Loftet fungerer optimalt. Finpudsning af loftsflader i to etaper i 04. Hytten under afklaring med evt. tilskud hos Kulturstyrelsen (brev 7. sept. 0). Dernæst fonde. 6. Museumspladsen Have med oplevelser i ånd med dem inde på museet + låger + plads til værksteder og arrangementer etableres i løbet af forår-sommer 0 anlæg i gang fra årsskiftet 0-. Anlægget på plads. Låger opsættes forår-sommer 04. Fjerde låge endnu under modellering.

3 Opfølgning på drifts- og udviklingsaftale 0 Egne mål 7. GLASURGLÆDER afsøgning af materiale og teknik i keramikken i dag i forhold til NHJs virke. Værker af NHJ, Jette Löwén Dall, Asger Kristensen, Ane Fabricius Christiansen, Gurli Elbækgaard, Morten Løbner Espersen og Bente Skjøttgaard 8. Susette Cathrine Holten født Skovgaard den glemte søster af Niels og Joakim Skovgaard 9. Kunstnerkeramikken 0 en status over de 0 år siden 00- udstillingen med samme tema Etablering af udstilling og formidlingsaktiviteter. Denne gang også en række på seks lørdage med Kunstnermøder, hvor de involverede fortæller om deres virke og syn på NHJ. Vinterferieværksteder med Glasurglæde i form af papir-marmor og kageglasur. Forskning>artikler, opsøge værker, fondsstøtte til bog og udstilling, indsamling, opsætning + formidling. Udvælgelse af kunstnere i dialog mellem KH, SEJ og TN. Lån af værker, transport, opsætning, formidling og særligt Julekalenderdelen, som SEJ står for. 0. Ny medarbejder Indsigt i NHJ gennem revidering af hjemmesideafsnit om NHJs grav- og mindesten. Grundigt forarbejde om hans mindesten for de sønderjyder, der faldt under. Verdenskrig optakt til 04 projekt. Arbejde med magasin+samling+arkiv.. Ferieværksteder (Vinter-, Påske- og Efterårsferien) og formidlingsaktiviteter for flest mulig Fastlægge tema, orienteringsmøder for hjælpere, plakatforvarsel, opgaver, bemanding og afvikling + opfølgning. SEJ har lagt et højt og attraktivt niveau. Vigtigt at cementere netværk af hjælpere, der knyttes til huset. De aflaster og skaber hygge på de travle dage, hvor ungerne nyder at have dem! Udstillingen gav en meget spændende formidling af keramikkens verden med mange teknikker og materialer. En billedrig manual ligger nu som fast tilbud via hjemmesiden. Udstillingen har været meget velbesøgt og har fået flot landsdækkende omtale i Kr.Dagblad, Weekendavisen, JV, Berl. Tid. og Pol. Mange udenbys gæster. Under opstilling meget alsidigt bud! Både maleri og keramik for udvalgte kunstneres vedkommende. God indgang til nye netværk/ambassadører og mulige fælles projekter En nitte nyt forsøg under opsejling. 0 Vellykkede værksteder ligger dokumenteret i ord og billeder på museets hjemmeside. Museets forvalter har lavet en netbaseret indgang, hvor resultaterne fra værkstederne dagligt lægges ud, så folk kan følge med hjemme i stuerne.

4 Opfølgning på drifts- og udviklingsaftale 0. Fortællehule i Skulptursalen, lytteposter for voksne og podcasts til hjemmesiden Journalist Bodil Grue Sørensen samler lydfiler og skuespiller Bodil Jørgensen har givet tilsagn om at læse. Der er kommet fondskroner til opgaven. Suppleres med projektmidler.. UV-film Ladelundskilte har afgivet tilbud på opsætning. Opgaven løses i 0 indenfor alm. bygningsvedligehold. 4. Lydforhold ) akustikmålinger feb. 0. ) opsætning af akustik og lysdæmpende tekstil i glaskuplen (alm. bygningsvedligehold). ) Etablere produktion af lydabsorberende lamper. 5. Klimaforhold Fugtreguleringskyndige har opmålt behov for 6-7 store af/befugtere à kr. Altså en samlet udgift på ca kr. og dertil skal læges VVS- og EL-arbejde. Afledt drift: Strøm og vand. 6. Kunst omkring Trolden Det seriøse blad i overbevisende layout. I kvalitet som folk har liggende og deler med venner og bekendte. God markedsføring af museets og egnens gode historier om kunst! 7. Museets hjemmeside vejenkunstmuseum.dk 8. Løbende aktiviteter (musik, foredrag m.m.) i samspil med Kunstforeningen 9. Løbende aktiviteter i samspil med Vejen Billedskole (halvårs udstillinger + Fortsat arbejde i nært samspil med forvalter Frederik Madsen og Heidi Müller (+vigtige korrekturlæsere) samt SEJ og grafiker Helle Jensen. Assistance til teknisk omlægning fra FRAMES. Koncerter, foredrag, udflugter. Styrkelse af netværk. Undervisning med afsmitning på ferieværkstederne. Enestående netværk til travle børnefamilier! Afventer Bodil Jørgensen har tid til indtalinger i samarbejde med Bodil Grue Sørensen. Delvist løst i 0, hvor der er kommet film på forsatsruderne i NHJs stuer og kiosken. Komplikationer med termoruder i Malerisalen. Prøver gennemført med gode resultater. Der arbjedes i 04 videre med lydabsorberende tekstil i Skibelundsalen og lydabsorberende pendler. Lejede maskiner fra sommeren 0 til særudstillingslokaler med skrøbelige tekstiler. Første etape af en kommunal bevilling i 04 og videre i 05, så alle sale får klimastablilisering. Tak for de kærkomne bevillinger! Løbende udgivelser i en høj kvalitet og med gode tilbagemeldinger. Sætter Vejen Kunstmuseum på landkortet og formidler de mange aktiviteter mere konstruktivt end årsberetninger. Masser af løbende aktivitet med daglig redigering og opdatering. Godt visitkort og megen ros. Bevidst anderledes i form med masser af fagligt indhold, der giver god respons nationalt så vel som fra udlandet. Afrapporteres i kunstforeningens regi. De halvårlige ferniseringer tiltrækker af de ellers så travle dele af børnefamilie-segementet. De hænger ud og føler sig klart hjemme på museet og på 0

5 Opfølgning på drifts- og udviklingsaftale 0 værksteder). 0. Samspil med Vejen Kunstmuseums Erhvervsklub. Aftenkunstkurser for voksne i samarbejde med LOF Primært støtte til projekter samt afholdelse af diverse arrangementer og møder: Skibelund folder + klapstole Opgradering takket være fast fokus fra formidler med sans for grafik og materialer.. Museets formidling Omvisninger fordeles nu mellem GS, SEJ (især skolerne med værkstedsaktiviteter) og TN. GS og TN arbejde med serie nye opgaveark til gæster udenfor gruppebesøg. Nye Kunstnermøder, hvor nulevende underviser sammen med SEJ på atelierloftet. Kreative muligheder undervejs fx byg en troldeskulptur.. Arbejdet med NHJ - museets kernefortælling udstilling om Georg Brandes og den europæiske kunst - Tyskland 5. Fokus 05 på kvindelige kunstnere års fejring 06 af Ingrid Vang Nyman - tegneren bag Pippi Arbejde frem mod en nordisk og vandreudstilling om NHJ. En tysk-fransk udst. om hans franske samtid + en om dansk keramik til udlandet. Samarbejde med Charlotte Christensen og andre kendere. Låneaftaler fra tyske museer, fondssøgning til transport, forsikring og bog. Der er allerede kontakter under opbygning til kyndige fagpersoner, udlånere, skribenter m.m. Søges nationalt netværk for kvindeåret. Markante udstillinger, der i god tid aftales i samspil med andre udstillingssteder meget gerne i udlandet (Tyskland, Sverige, Frankrig, Saxbo evt. til USA). Fastholde og udbygge vigtige kontakter i Sverige + efterkommere til kredsen. Jubilæumsbog med Gyldendal og Saltkråkan? Fast IVN-afdeling på VKV. Del af udvidelse. Der skal indhentes atelierloftet. Har til gavn for VKV i 0 bidraget til indkøb af klapstole, Skibelund-folderen og formidlerstillingen. Et aftenhold giver et andet liv på museet. Mange forskellige hold på besøg og god kontakt til skolerne, men endnu markant transportproblem. Kontakter vokser stille frem. Udskudt på ubestemt til. Afløses i 04 af fokus på Jens Lund-samlingen. Arbejdet vokser i samspil med afd. for museologi ved Aarhus Universitet og en gruppe studerende, der redigerer peer review tidsskriftet Passepartout. Blot lidt kontakt med Astrid Lindgrens efterkommere, forlaget Saltkråkan. Besøg i 0 hos en af IVNs slægtninge i Stockholm om overdragelse af værker til samlingen. 0

6 Opfølgning på drifts- og udviklingsaftale 0 kommunal støtte og en hel del fondsmidler! 7. Skibelund Krat Produktion af folder i samspil med LAG, Vejen Kunstmuseums Erhvervsklub m.fl. Etablering af informativ skiltning med Inge-Lise Møller Jensen og deltage i opmærksomhed ved Kongeåstien. Koble med Rødding og Askov Højskole + la Cour museum + Vejen Kunstmuseum. 8. Kunsten i Vejen Kommune 9. Nationalt netværk for Personmuseer 0. EGNSBETON et skulpturprojekt i 04. I sin vorden endnu: Tilløb til et tværfagligt foreningsinddragende initiativ på tværs af generationer over udvalgt tema såsom De syv kardinal dyder og de syv dødssynder eller personligheder/punkter i den danske sagnhistorie. Måske møder pr. halvår kl Formidler til vandreture o.lign. + skiltning + foldere + søge nye værker til som PCs Verdensmestre, Arne Bangs stentøjsrelief og mulige deponeringer fra Statens Kunstfond. Behov for folder LAG+VK? Planlægningsmøder i snæver kreds > Seminar i Kbh. foråret 04. Udpege og sikre lokaliteter, udvælge kunstnere af spændende og høj kvalitet, skaffe midler, bred formidling og PR, folder + www. Bruge et materiale, der er ukompliceret og slidstærkt. Involvere billedhuggerne Eva Steen Christensen og Sophus Ejler Jepsen til udarbejdelse af plan for aktiviteter, forpligte foreninger og institutioner til samspil/medansvar og etablere madhold m.m. Projektet er oplagt i forlængelse af EGNSBETON, der har markeret udvalgte steder. Godt modtaget folder. Økonomisk lussing i afregning af LAG-midler. Vokset i 0 med Egnsbeton-værker Møder i 0 og planlægge seminar. marts 04 Søger fonde og midler inden konkretisering af kunstnere m.m. Kun få drøftelser i 0.

7 Opfølgning på drifts- og udviklingsaftale 0 Gennemsnit:

Drifts- og udviklingsaftale 2014

Drifts- og udviklingsaftale 2014 Peer M. Rexen Teresa Nielsen Gyldigheden af aftalen bekræftes herved: Egon Fræhr Ole Slot 1. Drifts- og udviklingsaftaler i Vejen Kommune Aftalestyring er en central del af styringsprincipperne i Vejen

Læs mere

Drifts- og udviklingsaftale 2015

Drifts- og udviklingsaftale 2015 Afdelingschef Institutionsleder Gyldigheden af aftalen bekræftes herved: Borgmester Direktør 1. Drifts- og udviklingsaftaler i Vejen Kommune Aftalestyring er en central del af styringsprincipperne i Vejen

Læs mere

Vejen Kommunes Biblioteker

Vejen Kommunes Biblioteker Vejen Kommunes Biblioteker Drifts- og Afdelingschef Institutionsleder Gyldigheden af aftalen bekræftes herved: Borgmester Direktør 1. Drifts- og udviklingsaftaler i Vejen Kommune Aftalestyring er en central

Læs mere

Vejen Kommunes Biblioteker

Vejen Kommunes Biblioteker Vejen Kommunes Biblioteker Drifts- og Afdelingschef Institutionsleder Gyldigheden af aftalen bekræftes herved: Borgmester Direktør 1. Drifts- og udviklingsaftaler i Vejen Kommune Aftalestyring er en central

Læs mere

Program 2009-2010 MUSEUMS- OG KUNSTFORENINGEN FOR VEJEN OG OMEGN

Program 2009-2010 MUSEUMS- OG KUNSTFORENINGEN FOR VEJEN OG OMEGN Program 2009-2010 MUSEUMS- OG KUNSTFORENINGEN FOR VEJEN OG OMEGN MUSEUMS- OG KUNSTFORENINGEN FOR VEJEN OG OMEGN PROGRAM FOR SÆSONEN 2009-2010 OKTOBER 2009 13., 14. og 15., tirsdag-torsdag kl. 11-15 Mosaikværksted

Læs mere

Jens Bohr 20/1 0-25/11 201 2

Jens Bohr 20/1 0-25/11 201 2 NÆSTVED KUNSTFORENING Amtsgården Amtmandsstien 1 Blad nr. 7/201 2 Jens Bohr 20/1 0-25/11 201 2 Næstved Kunstforening inviterer til jubilæumsudstilling og fernisering af Jens Bohr Lørdag den 20. oktober

Læs mere

Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune

Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune Ansøgningsskema til Hedensted Kommunes Lokal Udviklings Pulje Projektets titel Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune Formål/mål Glud Museum

Læs mere

Billedbølge over Midt- og Vestjylland

Billedbølge over Midt- og Vestjylland Kultur- og Fritidsudvalget Herning Kommune 07-03-2013 Billedbølge over Midt- og Vestjylland Ansøgning om 28 000 kr. til parafraseprojekt I forbindelse med Kulturfestivalen BØLGEN vil vi som Billedskoler

Læs mere

Skolen i 200 år - en fest for skolens fortid, nutid og fremtid

Skolen i 200 år - en fest for skolens fortid, nutid og fremtid Skolen i 200 år - en fest for skolens fortid, nutid og fremtid Vi skaber skolen skolen skaber os! Motto for Skolen 200 år Landsdækkende projekt alle kommuner inviteres til at deltage i fejringen: I 2014

Læs mere

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren INFO 3/2017 Vi ses i Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren På efterårsudstillingen underholdte Renæsancedanserne

Læs mere

Partnerskabsaftale mellem Janus Bygningen og Varde Kommune

Partnerskabsaftale mellem Janus Bygningen og Varde Kommune Partnerskabsaftale mellem Janus Bygningen og Varde Kommune Indledning: Aftalen er udarbejdet for at skabe klare forventninger og forpligtende samarbejder mellem Janus Bygningen (JB) og Varde Kommune (VK).

Læs mere

Partnerskabsaftale mellem Janus og Varde Kommune

Partnerskabsaftale mellem Janus og Varde Kommune Partnerskabsaftale mellem Janus og Varde Kommune Indledning: Aftalen er udarbejdet for at skabe klare forventninger og forpligtende samarbejder mellem Janus Bygningen (JB) og Varde Kommune (VK). Partnerskabsaftalen

Læs mere

Sådan kan Genforeningen 2020 blive en gevinst for dig

Sådan kan Genforeningen 2020 blive en gevinst for dig Sådan kan Genforeningen 2020 blive en gevinst for dig NOGET STORT ER UNDER OPSEJLING Derfor er der god grund til at fejre Genforeningen 1920-2020 I 2020 er det hundrede år siden, at Sønderjylland igen

Læs mere

3. Udbredelse af kendskabet til kunst og kultur i Furesø Kommune specielt med fokus på skolesøgende børn.

3. Udbredelse af kendskabet til kunst og kultur i Furesø Kommune specielt med fokus på skolesøgende børn. Skovhusets bestyrelse 19.03.2015 Skovhusets oplæg til brug for møde med KFIU d. 14.4.15. 1. KFIU`s beslutning Uddrag af KFIU-referat af møde d. 6 nov. 2014: Forvaltningen indstiller: 1. At udvalget godkender

Læs mere

Øhavsmuseet Faaborg Status og fremtid

Øhavsmuseet Faaborg Status og fremtid Øhavsmuseet Faaborg Status og fremtid Dialogmøde med Kultur- og Lokalsamfundsudvalget 22. august 2018 Vinder af Fornyelsesprisen Emner Signaturprojektet det ny landskabsmuseum Overordnede oplysninger om

Læs mere

SKITSE TIL STRUKTURMODEL KUNSTEN UTZON CENTER A/S. Møde den 5. august 2014

SKITSE TIL STRUKTURMODEL KUNSTEN UTZON CENTER A/S. Møde den 5. august 2014 SKITSE TIL STRUKTURMODEL KUNSTEN UTZON CENTER A/S Møde den 5. august 2014 AGENDA Udgangspunkt Overordnet tanke Begrænsninger Juridisk ramme Ledelsen Samarbejde Medarbejdere Økonomi 2 UDGANGSPUNKT Utzon

Læs mere

Pressemeddelelse: Sydslesvigudvalgets fordeling af projektstøtte 2015

Pressemeddelelse: Sydslesvigudvalgets fordeling af projektstøtte 2015 Sydslesvigudvalget Frederiksholms Kanal 26 1220 København K Tlf. 3392 5590 Fax 3392 5567 E-mail sydslesvigudvalget@uvm.dk www.sydslesvigudvalget.dk CVR nr. 20-45-30-44 Pressemeddelelse: Sydslesvigudvalgets

Læs mere

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 11.00 Medlemmer: Anne Sofie Meldgaard Ben Woodhams Dorthe Fink Erling Risager Heidi Hentze

Læs mere

Sorø Kommune. Strategi for Sorø Bibliotek Nationale udviklingstendenser

Sorø Kommune. Strategi for Sorø Bibliotek Nationale udviklingstendenser Sorø Kommune Strategi for Sorø Bibliotek 2016-2019 2019 Sorø Bibliotek er et traditionelt folkebibliotek med to afdelinger beliggende i historiske bygninger i henholdsvis Sorø Bymidte og Dianalund. Begge

Læs mere

Billedkunstrådet, Syddjurs Kommune

Billedkunstrådet, Syddjurs Kommune Billedkunstrådet, Syddjurs Kommune Møde den 24. august 2010, kl. 09.00. Mødet afholdes hos Sverre Tveito Holmen i Egens Havhuse. Dagsorden sendt til: Anders Barslund Christensen, Magda Høegh, Merete Erbou

Læs mere

Til Kultur- og Fritidsudvalget

Til Kultur- og Fritidsudvalget Til Kultur- og Fritidsudvalget Ansøgning om Støtte til Copenhagen Winter Pride Week 2017 og 2018. Foreningen Copenhagen Pride søger udvalget om et tilskud på 180.00 kr om året i de næste 2 år til udgifter

Læs mere

Næstformand: Christian Jørgensen (V) Anette Hyre-Jensen (A) Bente Ankersen (A) Karsten Byrgesen (Løsgænger)

Næstformand: Christian Jørgensen (V) Anette Hyre-Jensen (A) Bente Ankersen (A) Karsten Byrgesen (Løsgænger) Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Torsdag den 7. februar 2019 Mødested: Fredericia Bibliotek, 4. sal Mødetidspunkt: Kl. 15:30-18:30 Medlemmer: Formand: Lars Ejby Pedersen

Læs mere

Velkommen til Min flyvende kuffert

Velkommen til Min flyvende kuffert Vlk Velkommen til Infomøde med rejsebureauet Stjerneture Velkommen til Min flyvende kuffert 2015 2017 1 Min flyvende kuffert 2015 2017 De næste 2 år vil vi sende 175 børn fra syv klasser på en 2 årig opdagelsesrejse

Læs mere

Johannes larsen museet

Johannes larsen museet Johannes larsen museet om glæden ved kunst og natur Tilbud til skoler Johannes Larsen museet Johannes Larsen Museet er dels et kunstnerhjem, dels et kunstmuseum med egen kunstsamling og skiftende udstillinger.

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl. 10.30-15.00 Sted: Lokale 3 på 5. sal REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Kim Herforth Nielsen (pkt.1-12),

Læs mere

Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016

Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016 Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016 Ansøgningsskemaet mailes til sine.dam.moeller@hjoerring.dk Der kan max. vedhæftes ét bilag til ansøgningen Titel på projektet Kragetær i kor Beløb,

Læs mere

Oversigt over anlægsblokke Udvalg: Kultur- og Fritidsudvalg I 2016-priser Budget 2016

Oversigt over anlægsblokke Udvalg: Kultur- og Fritidsudvalg I 2016-priser Budget 2016 Oversigt over anlægsblokke Udvalg: Kultur- og Fritidsudvalg I 2016-priser Budget 2016 Ark Pol. Omr. Prioritering Nr Projektnavn Afledt drift i 2016 2016 2017 2018 2019 Prioritet 101 51 A3 101 Museum Sønderjylland

Læs mere

KULTURELLE AKTIVITETER

KULTURELLE AKTIVITETER Gem en kopi Udskriv ansøgning KOMMUNE Ansøgningen sendes tik Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens E-mail: kulturogfritidpassens.dk Dato: 1/7-2016 ANSØGNING OM TILSKUD TIL KULTURELLE AKTIVITETER De

Læs mere

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber B I R G I T T E T H O R L A C I U S F R E D E I N G E T R O E L S E N L I N D H O L M 21.09.13-18.10.13 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk

Læs mere

SPROGSTART 3-6 ÅR INTRODUKTION FOR PÆDAGOGER I BØRNEHAVEN

SPROGSTART 3-6 ÅR INTRODUKTION FOR PÆDAGOGER I BØRNEHAVEN SPROGSTART 3-6 ÅR INTRODUKTION FOR PÆDAGOGER I BØRNEHAVEN SPROGSTART Sprogstart er ambitiøst på børnenes vegne! Ambitiøst fordi fordybelse kræver mod og åbenhed. Men også ambitiøst i forhold til at rumme

Læs mere

Tale ved generalforsamlingen 2016

Tale ved generalforsamlingen 2016 Tale ved generalforsamlingen 2016 I 2015 havde vi følgende udstillinger: Grafitti fra Grafittigalleriet og Skulpturer af Heidi av Reyni Familien til Arne Haugen Sørensen bød på sol og sommer i mængder.

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Kulturstrategi for Struer Kommune, 2015-2018

Kulturstrategi for Struer Kommune, 2015-2018 Kulturstrategi for Struer Kommune, 2015-2018 Indledning Med Struer Kommunes kulturpolitik er der formuleret et klart politisk ønske om kulturel udvikling i bred forstand. Mål og visioner gør det imidlertid

Læs mere

Campus Bindslevs Plads 2015 Uge 38, Læringslaboratorium 2: Demokrati

Campus Bindslevs Plads 2015 Uge 38, Læringslaboratorium 2: Demokrati Campus Bindslevs Plads 2015 Uge 38, Læringslaboratorium 2: Demokrati Uge 38 2015 Kl. 08.00-14.00 Mandag 14.09.15, Læringsforløb 8 Kl. 08.00-10.00 Kl. 08.00-12.00 Tirsdag 15.09.15,, Onsdag 16.09.15, Byrådssalen

Læs mere

Resultatberetning for 2016

Resultatberetning for 2016 Resultatberetning for 2016 Horsens Kunstmuseum Horsens Kunstmuseum Resultatberetning 2016 Horsens Kunstmuseum kan se tilbage på et år, hvor vi har oplevet stor anerkendelse for vores arbejde, både på museet

Læs mere

Resultatberetning for 2016

Resultatberetning for 2016 Resultatberetning for 2016 Horsens Kunstmuseum Horsens Kunstmuseum Resultatberetning 2016 Horsens Kunstmuseum kan se tilbage på et år, hvor vi har oplevet stor anerkendelse for vores arbejde, både på museet

Læs mere

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyhedsbrev for den 11.02.13. Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyheder Ny hjemmeside og nyt nyhedsbrev Vi har langt om længe fået vores nye hjemmeside op at køre. På hjemmesiden er det muligt at læse

Læs mere

Lav en udstilling på skolen, på gangen eller i klassen om 1950'erne

Lav en udstilling på skolen, på gangen eller i klassen om 1950'erne Klassetrin: Undervisningsforløb: Opgavetitel Udskoling, 7.-10. klasse Farlig Ungdom Version: 200901 Forfatter: Lav en udstilling på skolen, på gangen eller i klassen om 1950'erne Linda Nørgaard Andersen

Læs mere

MEDLEMSBLADET DISFONFINS.DK

MEDLEMSBLADET DISFONFINS.DK MEDLEMSBLADET DISFONFINS.DK to Efter en velbesøgt generalforsamling føler jeg bestyrelsen har fået fuldmagt til at fortsætte i det spor vi gennem tid har fulgt: At formidle kunst og nedbryde afstanden

Læs mere

Arrangørmanual. Udarbejdet for og i samarbejde med. kulturilanddistrikterne.dk. 1. udgave. 2010, kulturilanddistrikerne.dk

Arrangørmanual. Udarbejdet for og i samarbejde med. kulturilanddistrikterne.dk. 1. udgave. 2010, kulturilanddistrikerne.dk Arrangørmanual Udarbejdet for og i samarbejde med kulturilanddistrikterne.dk 1. udgave Alle er velkommen til at udskrive og kopier denne publikation til eget brug. Ved citering eller videredistribution

Læs mere

Hvorfor ga r de ikke pa museum i deres ferie? Museet for Varde by og Ringkøbing-Skjern Museum Brugerundersøgelse 2013 Bork Vikingehavn

Hvorfor ga r de ikke pa museum i deres ferie? Museet for Varde by og Ringkøbing-Skjern Museum Brugerundersøgelse 2013 Bork Vikingehavn Brugerundersøgelse november 2013 Hvorfor ga r de ikke pa museum i deres ferie? Museet for Varde by og Ringkøbing-Skjern Museum Brugerundersøgelse 2013 Bork Vikingehavn 1 Brugerundersøgelse november 2013

Læs mere

Aftale mellem Aalborg Kommune, Mariagerfjord Kommune, Rebild Kommune og Nordjyllands Historiske Museum for perioden

Aftale mellem Aalborg Kommune, Mariagerfjord Kommune, Rebild Kommune og Nordjyllands Historiske Museum for perioden Aftale mellem Aalborg Kommune, Mariagerfjord Kommune, Rebild Kommune og Nordjyllands Historiske Museum for perioden 2013-2016 1 Aftalens formål: Formålet med denne aftale er med baggrund i samdriftsaftalen

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Jannick Jakobsen (JJ), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG), Coilin Jeritslev (CJ),

Læs mere

REFERAT. Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker

REFERAT. Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 33 Mødedato: 01.02.2017 Tidspunkt:kl. 9-16 Sted: Mødelokale 8 Til stede fra udvalget: REFERAT Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil

Læs mere

Kursusprogram Kurser Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen

Kursusprogram Kurser Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen Kursusprogram 2017 Kurser 2017 Fotokunst m. billedkunstner Rick Towle og fotograf Christian Petersen Være med til et spændende weekendkursus hvor vi vil eksperimentere med foto som kunstnerisk udtryksform

Læs mere

SAMARBEJDE. De danske museers puljer. Udgivet af Organisationen Danske Museer

SAMARBEJDE. De danske museers puljer. Udgivet af Organisationen Danske Museer SAMARBEJDE De danske museers puljer Udgivet af Organisationen Danske Museer SAMARBEJDE De danske museers puljer Redigeret af Jørgen Burchardt og Kirsten Rykind-Eriksen Udgivet af Organisationen Danske

Læs mere

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg Åbent referat for 17, stk.4 Mødedato 20.09.2011 Tid 17:00 Sted NæstvedArkiverne, Amtmandsstien 1, 4700 Næstved Medlemmer Ole Pilegaard Hansen Bertel Hansen Lindy Nymark Christensen Søren Drost Broegaard

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde Ormslev borger forening 6. Marts hos Susanne

Referat Bestyrelsesmøde Ormslev borger forening 6. Marts hos Susanne Referat Bestyrelsesmøde Ormslev borger forening 6. Marts hos Susanne Deltagere: Susanne Muusmann, Ouafa Rian., Christian Thomsen, Marianne Jensen, Louise Lund Afbud fra Maia Mikkelsen Dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Ans.runde Arrangør/ansøger Arrangement og dato for arr. Ansøgt om Afgørelse

Ans.runde Arrangør/ansøger Arrangement og dato for arr. Ansøgt om Afgørelse Oversigt over ansøgninger til Kulturelt Samråd T= tilskud, U=underskudsdækning Ans.runde Arrangør/ansøger Arrangement og dato for arr. Ansøgt om Afgørelse November 2015 Rødding Frimenighed Danmarks kant:

Læs mere

Status på større projekter i Kultur og Fritid pr. august 2014

Status på større projekter i Kultur og Fritid pr. august 2014 Dato August 2014 Doknr. 98847-14 Sag. nr. 11-3121 på større projekter i Kultur og Fritid pr. august 2014 Projekter som Kultur og Fritid er ansvarlig for i 2014 1. Fritids-, Idræts- og Kulturpolitik Fritids-,

Læs mere

Oversigt over statsstøttede kunstmuseer***

Oversigt over statsstøttede kunstmuseer*** Oversigt over statsstøttede kunstmuseer*** Offentlige tilskud (EU, stat, amtskommune og Ikke offentlige tilskud Museum kommune) Af samlede (fonde, sponsorater mm.) Kr. indtægter Kr. Arken 2008 32.698.308

Læs mere

Udvalgte findings, indledende fokusgrupper

Udvalgte findings, indledende fokusgrupper Udvalgte findings, indledende fokusgrupper Skovgaard Museets brugerundersøgelse 2012-13 Metodisk setup og gennemførelse Undersøgelsen gennemføres som to faser (før og efter udstillingen VIborgere), med

Læs mere

HANSTHOLM FYRS FREMTID

HANSTHOLM FYRS FREMTID HANSTHOLM FYRS FREMTID KUNST- OG KULTURGRUPPEN 3. APRIL, 2013 1 HOVEDIDÉ Kunst- og kulturgruppens idé er, at Hanstholm Fyr i fremtiden skal have et indhold, der med én overskrift hedder DET NORDATLANTISKE

Læs mere

Horsens Kunstmuseum. Museologi og kuratering Undervisningsmateriale til stx og hf

Horsens Kunstmuseum. Museologi og kuratering Undervisningsmateriale til stx og hf Horsens Kunstmuseum Museologi og kuratering Undervisningsmateriale til stx og hf Introduktion Horsens Kunstmuseum - et museum for nyere kunst Horsens Kunstmuseum fokuserer på den moderne kunst. Udgangspunktet

Læs mere

Page 1 of 14 Referat Kulturelt Samråd Kulturelt Samråd Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 11. september 2007 16:30 Kattegatsiloen, Silovej 8, Frederikshavn Mødet afholdes i lokale 5, 3. etage. Poul

Læs mere

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4

Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Kultur- og Fritidsudvalg Referat Møde 10. april 2012 kl. 15:00 i Mødelokale 4 Afbud/fraværende: Per Jakobsen fraværende ved behandling af pkt. 36-38. Mødet hævet kl.: 17.40. Indkaldte: Kl. 15.00 - Kunstudvalget,

Læs mere

SS års bøger og bogkunstnere

SS års bøger og bogkunstnere SS93 50 års bøger og bogkunstnere 50 års bøger og bogkunstnere 6. oktober-9. november 1984 Gammel Holtegaard, Søllerød Forening for Boghaandværk 50 ÅRS DANSKE BØGER OG BOGKUNSTNERE 1984 af Forening for

Læs mere

Kulturpuljen - Kvartals-uddeling februar 2015 for beløb over kr. Bevilget f/kolding kommune i 2013/14 Ansøgt andre. Ansøgt tilskud/unders

Kulturpuljen - Kvartals-uddeling februar 2015 for beløb over kr. Bevilget f/kolding kommune i 2013/14 Ansøgt andre. Ansøgt tilskud/unders Kulturpuljen - Kvartals-uddeling februar 2015 for beløb over 15.000 kr. Nr. Ansøger Musik 1. Værkstedet Gademix, Hanna Andresen, Junghansvej 121, Kolding Formål Vinterferie & Street Event 2015 "DIT og

Læs mere

Sensommer på Bornholms Højskole d. 26. august til 1. september 2018

Sensommer på Bornholms Højskole d. 26. august til 1. september 2018 Sensommer på Bornholms Højskole d. 26. august til 1. september 2018 Sensommer på Bornholms Højskole d. 26. august - 1. september 2018 Dette højskolekursus handler om Bornholm. Øens historie og kulturhistorie,

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Rudersdal Museer. Udstillings- og aktivitetsplan medio 2013 2014. Mothsgården

Rudersdal Museer. Udstillings- og aktivitetsplan medio 2013 2014. Mothsgården Rudersdal Museer Udstillings- og aktivitetsplan medio 2013 2014 Mothsgården 23. april 2013 januar 2014 Efterår 2013 9. juni 2013 samt efterår 2013, forår 2014 og efterår 2014 To før sommer 2013, tre efter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012 Dagens program: Formanden bød velkommen til de fremmødte. En særlig velkomst til overlæge Peter Kramp, der holdt dagens foredrag samt til

Læs mere

SPROGSTART 1-3 ÅR INTRODUKTION FOR VUGGESTUEPÆDAGOGER OG DAGPLEJERE

SPROGSTART 1-3 ÅR INTRODUKTION FOR VUGGESTUEPÆDAGOGER OG DAGPLEJERE SPROGSTART 1-3 ÅR INTRODUKTION FOR VUGGESTUEPÆDAGOGER OG DAGPLEJERE SPROGSTART Sprogstart er ambitiøst på børnenes vegne! Ambitiøst fordi fordybelse kræver mod og åbenhed. Men også ambitiøst i forhold

Læs mere

Børnefamilierne påbiblioteket. Det er et godt sted at komme med børn. De er accepterede og velkomne. Vores familie bruger biblioteket som en udflugt

Børnefamilierne påbiblioteket. Det er et godt sted at komme med børn. De er accepterede og velkomne. Vores familie bruger biblioteket som en udflugt Børnefamilierne påbiblioteket Det er et godt sted at komme med børn. De er accepterede og velkomne. Vores familie bruger biblioteket som en udflugt Frederikssund Bibliotekerne Et hovedbibliotek i Frederikssund

Læs mere

Rebild Kommune Kulturpolitik Forslag til nye fokusområder og handlingsplaner Værdigrundlag

Rebild Kommune Kulturpolitik Forslag til nye fokusområder og handlingsplaner Værdigrundlag Rebild Kommune Kulturpolitik Forslag til nye fokusområder og handlingsplaner Værdigrundlag Rebild Kommunes kulturpolitik har til formål at støtte og stimulere borgernes trivsel og aktive deltagelse i lokalsamfundets

Læs mere

TO GODE TILBUD UANSET VEJRET

TO GODE TILBUD UANSET VEJRET MEDLEMSBLADET TO GODE TILBUD UANSET VEJRET Selv om VENNER AF KUNSTMUSEET I TØNDER nu har lidt over 1000 medlemmer, har vi fortsat behov for nye medlemmer. Jo flere vi er, jo stærkere står kunstmuseet,

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Baggrund. Billedværkstederne

Baggrund. Billedværkstederne Baggrund Mols og Djursland rummer en storslået natur og en perlerække af historiske vidnesbyrd med spændende historier, der fortjener at blive fortalt, fordi de bidrager til vor fælles kulturforståelse,

Læs mere

Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune. Frederiksværk d. 30.03.2012

Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune. Frederiksværk d. 30.03.2012 Udvalget for Kultur, Fritid og Nærdemokrati att. Helle Lunderød Rådhuset Halsnæs Kommune Frederiksværk d. 30.03.2012 Ansøgning vedr. sommerudstilling i Gjethuset: Sommerens store udstilling i Gjethuset,

Læs mere

PIA BIRKHOLM Nørthorupvej 8, Hjortdal, 9690 Fjerritslev

PIA BIRKHOLM Nørthorupvej 8, Hjortdal, 9690 Fjerritslev DEN NORDJYSKE Det nordjyske i Den nordjyske er ganske enkelt, at 7 kunstnere, som alle bor i Nordjylland, sammen er på vandreudstilling. De 7 kunstnere er ikke et specielt udtryk for en særlig nordjysk

Læs mere

Åbent Referat. til. Udvalget for Økonomi og Erhverv

Åbent Referat. til. Udvalget for Økonomi og Erhverv Åbent Referat til Udvalget for Økonomi og Erhverv Mødedato: Onsdag den 11. november 2015 Mødetidspunkt: 17:00-17:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Hotel Arnbjerg, Varde. Erik Buhl Nielsen,

Læs mere

Referat. Kunstrådet. Den 30. april 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Kunstrådet. Den 30. april 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 30. april 2013, kl. 09:00 holdt ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 11.10 Medlemmer: Anne Sofie Meldgaard Ben Woodhams Dorthe Fink Erling Risager Heidi Hentze Jens

Læs mere

KUNSTBYGNINGEN I VRÅ -Engelundsamlingen

KUNSTBYGNINGEN I VRÅ -Engelundsamlingen KUNSTBYGNINGEN I VRÅ -Engelundsamlingen ÅRBOG 2018 2018 var et år med fokus på Kunstbygningens nye internationale relationer. I foråret kom den internationale biennale for europæisk samtidskunst JCE Biennalen

Læs mere

Perspektivplan 2. forslag

Perspektivplan 2. forslag Perspektivplan 2. forslag PRÆSENTATION AF DET GRØNLANDSKE HUS / HISTORIEN Det Grønlandske Hus (DGH) er et kontakt- og samlingssted, der tilbyder rådgivning inden for retslige, uddannelsesmæssige, integrationsmæssige

Læs mere

Oplevelser for hele familien i vinterferien

Oplevelser for hele familien i vinterferien Find alle oplevelser på oplev.odense.dk Oplevelser for hele familien i vinterferien Side 2 Besøg Vandkongens Dukkeværksted Side 3 Eventyrligt mange tog Side 4 Kamelen kom til sidst Side 5 Voksenfri Zone

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

FORSIDE & REDAKTION: Lis Nielsen REPRO & TRYK: PM Tryk. Stenløse

FORSIDE & REDAKTION: Lis Nielsen REPRO & TRYK: PM Tryk. Stenløse FORSIDE & REDAKTION: Lis Nielsen REPRO & TRYK: PM Tryk. Stenløse OPLAG: 1.500 PRIS: 10'00 kr. FREDERIKSSUND KUNSTFORENING UDSTILLING MED NIELS NIELSEN MORTEN NIELSEN JEPPE HAGEDORN-OLSEN BODIL HAGEDORN

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Astrid Krogh (AK), Bettina Milling Bakdal (BMB), Boris Berlin (BB), Morten Løbner Espersen (MLE)

REFERAT. Til stede fra udvalget: Astrid Krogh (AK), Bettina Milling Bakdal (BMB), Boris Berlin (BB), Morten Løbner Espersen (MLE) Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design Møde nr. 12 Dato: 24. november 2014 Tidspunkt: 9-12 - efterfulgt af et fællesmøde med legatudvalget 12:30-14:30 (Referat: Bilag 1) - efterfulgt

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 4. september 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Tom Niekrenz

Læs mere

SIDEN SIDST MUSEUM AMAGER

SIDEN SIDST MUSEUM AMAGER SIDEN SIDST MUSEUM AMAGER 2013 2014 Dialogmøde med Børne-, Fritids- og Kulturudvalget for Dragør Kommune Onsdag den 3. september 2014 i caféen på Amagermuseet DAGSORDEN 1. Mission og vision for Museum

Læs mere

Kulturaftale

Kulturaftale Kulturaftale 2009-2011 mellem KULTURMINISTERIET OG KULTURREGION ØSTJYSK VÆKSTBÅND med kulturen som løftestang Kulturministeriet har indgået en treårig kulturaftale med Kulturregion Østjysk Vækstbånd, der

Læs mere

Deltagere: Niels Chr. Andersen, Jette Lyng, Frede Wilche, IngeLise Klemmensen og Inge Dyg

Deltagere: Niels Chr. Andersen, Jette Lyng, Frede Wilche, IngeLise Klemmensen og Inge Dyg Bestyrelsesmøde den 12. februar 2015 Deltagere: Niels Chr. Andersen, Jette Lyng, Frede Wilche, IngeLise Klemmensen og Inge Dyg Dagsorden 1. Orientering fra bestyrelsesmøde den 10. febr i Fonden 2. Evaluering

Læs mere

Fritidsudvalget. Referat fra møde Onsdag den 5. februar 2014 kl i F6

Fritidsudvalget. Referat fra møde Onsdag den 5. februar 2014 kl i F6 Fritidsudvalget Referat fra møde Onsdag den 5. februar 2014 kl. 16.00 i F6 Mødet slut kl. 18.47 MØDEDELTAGERE Morten Skovgaard (V) Anne-Lise Kuhre (A) Kenneth Jensen (A) Kristian Moberg (V) Lars Jepsen-Sølvhøj

Læs mere

Genveje til indsamling?

Genveje til indsamling? Genveje til indsamling? Spørgeskema vedr. arkivernes virksomhed - til brug for det fremtidige indsamlingsarbejde i arkiverne og i SLA Om spørgeskemaet (en vejledning) Dette spørgeskema har to formål. Det

Læs mere

Referat dragtpuljen workshop

Referat dragtpuljen workshop Referat dragtpuljen workshop Dag 1 Kort introduktion til workshopforløb ved Marie Mønster Døllner Vi har været fire i en arbejdsgruppe, som har planlagt en lille workshop. Tove stopper til nytår og vi

Læs mere

Målsætning for

Målsætning for Målsætning for 2012-2013 Målsætningen for 2012-2013 bygger på Aalborg Katedralskoles vision for perioden 2008 2012. Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskole vil være en skole, der forener tradition

Læs mere

Seniordans Humor Astrid Lindgren Fremstilling af smykker

Seniordans Humor Astrid Lindgren Fremstilling af smykker Seniordans Humor Astrid Lindgren Fremstilling af smykker Kursus 8 fra 11/5 til 17/5 2014 SØNDAG 11/5 Kl. 15.00 Kl. 15.00 Kl. 17.30 18.30 Kl. 18.30 Modtagelse / Mette Grønnegaard, Anne Marie Larsen og Hans

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk VARDES KULTURELLE RYGSÆK 1 Vardes Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk,

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

Målsætning for 2014-2015

Målsætning for 2014-2015 Målsætning for 2014-2015 Målsætningen for 2014-2015 bygger på Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskoles vision Aalborg Katedralskole vil være en skole, der forener tradition og dannelse med

Læs mere

FRA INTERNATIONAL VISION TIL INTERNATIONALE HANDLINGER

FRA INTERNATIONAL VISION TIL INTERNATIONALE HANDLINGER FRA INTERNATIONAL VISION TIL INTERNATIONALE HVORFOR ARBEJDE MED DEN INTERNATIONALE DIMENSION? Kunne kommunikere på fremmedsprog Anvende teknologi interaktivt i kommunikationen Kunne sætte sig i andres

Læs mere

Målet med indsatsområderne i 2019

Målet med indsatsområderne i 2019 Titel på projekt Har projektet nået sine mål i oprindelig projektbeskrivelse, eller er der noget, der mangler (begrund evt. hvis mål ikke længere er relevante/ aktuelle, men at potentialer peger i en anden

Læs mere

Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer. 29.5. En aften med Anne Marie Carl-Nielsen Fyns Kunstmuseum

Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer. 29.5. En aften med Anne Marie Carl-Nielsen Fyns Kunstmuseum 2013 Program Eksklusivt for Museumsklubbens medlemmer 16.1. ECHO Dialogudstilling Fyns Kunstmuseum 27.2. På rejse med H.C. Andersen H.C. Andersens Hus 21.3. En bid af historien 30.4. En landsby på H.C.

Læs mere

BØRNEKULTUR OG LÆRING

BØRNEKULTUR OG LÆRING BØRNEKULTUR OG LÆRING hvordan kan børns møde med kultur styrke læring?? og Svar Kommunernes Skolebiblioteksforening 2005 2006 Forord Med denne udgivelse ønsker Kommunernes Skolebiblioteksforening at give

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 14 C, Næstved Blad 2/2017. Bodil Nygaard og Jakob Muusmann

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 14 C, Næstved Blad 2/2017. Bodil Nygaard og Jakob Muusmann NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 14 C, Næstved Blad 2/2017 Bodil Nygaard og Jakob Muusmann 25. februar - 2. april 2017 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Bodil Nygaard og Jakob

Læs mere

Ansøgning til Københavns Kommunes legat til stadens forskønnelse og almene bedste

Ansøgning til Københavns Kommunes legat til stadens forskønnelse og almene bedste Ansøgning til Københavns Kommunes legat til stadens forskønnelse og almene bedste Ansøger: Den almene boligorganisation fsb, Rådhuspladsen 59, 1550 København V. Ansøgt beløb: 495.000 kr. Projekt Kunst

Læs mere

Street Art som eventyr Kan kun opleves i Rødovre

Street Art som eventyr Kan kun opleves i Rødovre Street Art som eventyr Kan kun opleves i Rødovre I samarbejde med Steen Koerner Studio & Tasso Hvis du ønsker intelligente børn læs eventyr for dem Hvis du ønsker mere intelligente børn læs flere eventyr

Læs mere

Bilag 1. Nye midler til kulturinitiativer på finanslovsforslaget 2019

Bilag 1. Nye midler til kulturinitiativer på finanslovsforslaget 2019 Bilag 1 Nye midler til kulturinitiativer på finanslovsforslaget 2019 - Det Kgl. Teater (7 mio. kr. i 2019 stigende til til 20 mio. kr. i 2022). Der afsættes i alt 52 mio. kr. i 2019-2022 til Det Kgl. Teater

Læs mere

Rebild Kommune Kulturpolitik Arbejdspapir august 2013 Værdigrundlag

Rebild Kommune Kulturpolitik Arbejdspapir august 2013 Værdigrundlag Rebild Kommune Kulturpolitik Arbejdspapir august 2013 Værdigrundlag Rebild Kommunes kulturpolitik har til formål at støtte og stimulere borgernes trivsel og aktive deltagelse i lokalsamfundets liv. Rebild

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Astrid Krogh, Bettina Milling Bakdal, Boris Berlin, Jesper Moseholm og Morten Løbner Espersen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Astrid Krogh, Bettina Milling Bakdal, Boris Berlin, Jesper Moseholm og Morten Løbner Espersen. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design Møde nr. 27 Mødedato: 23. maj 2016 Tidspunkt: Kl. 9:00 14:00 Sted: Slots- og Kulturstyrelsen, lokale 3 REFERAT Til stede fra udvalget:

Læs mere